I bestyrelsen føler vi, at vi virkeligt har lagt i selen med de opgaver som året har budt på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I bestyrelsen føler vi, at vi virkeligt har lagt i selen med de opgaver som året har budt på."

Transkript

1 Beretning for 2009 Endnu et år er gået og det er gået stærkt. I bestyrelsen føler vi, at vi virkeligt har lagt i selen med de opgaver som året har budt på. Et af hovedfokuspunkterne har været regnskab og økonomi. Det er ikke nogen hemmelighed, at det regnskabssystem som vi har brugt indtil nu, på mange punkter har været utidssvarende, og i høj grad har manglet detaljering og mulighed for løbende justeringer. Sammen med én af vore revisorer har vi nu fået indarbejdet et nyt pc-baseret system, som ud over at give et mere overskueligt øjebliksbillede, samtidig har været meget brugervenligt ved regnskabsafslutningen. Implementeringen af det nye system har ikke været problemfrit, og vi har alle skullet vænne os til en højere disciplin vedrørende både budgettering, budgetopfølgning og detaljeret bilagsopdeling og registrering.. Missionen synes dog fuldført og vi har kunnet bruge systemet til optimering af, hvilke aktiviteter som har været overskudsgivende og hvilke, vi evt. skulle arbejde mere eller mindre med. Resultatet synes jeg også taler for sig selv og det vil I ved selvsyn kunne konstatere når Finn senere fremlægger regnskabet for Aktivitetsniveauet har været på højde med tidligere år og kan kort opsummeres således: Fra skydeudvalget som Villy Dahl står for: Vi havde i riffelindskydnings aftner, som var godt besøgt. Vi var ca. 85 personer fordelt på alle 3 aftner, den sidste aften var der pokalskydning, som blev vundet af Dennis Overby I august var der flugtskydning i Hvingel med følgende resultat Mester Ove Fredskilde 14 i sporting A rækken Jesper Klokker 19 duer B rækken Søren Ahlers 2 duer Sidst i august var vi i Holstebro for at skyde sporting. Det gav følgende resultat: Andreas Ørskov vandt med 22 duer af 25 mulige. Fra hundeudvalget ved Ove Robinson Hald lyder det: Den indendørs dressur er foregået i Siersbæklunds Ridehal i Hee. Der har været en god tilslutning på fordressur med 33 stk. fordelt på tre hold. Til videregående var der 9 stk. Den 29. marts holdte vi afslutning på for- og videregående dressur med følgende resultat:

2 Fordressur blev vundet af Thomas Lodberg med labrador Vidregående blev vundet af Jes Olesen med labrador Marktræningen startede lørdag den 7. februar. Der mødte 10 mand med hund, hvor vi trænede fire lørdage. Den lokale markprøve mellem Videbæk, Skjern og Ringkøbing gav desværre ingen placering til Ringkøbing. Apportering Vand og Slæb startede den 30. marts hvor der var 19 hunde tilmeldt. Til vand og slæb var der 6 hunde. Afslutningen havde vi den 15. juni med god deltagelse. Apportering blev vundet af Henrik Madsen med ruhåret Vand og Slæb blev vundet af Jes Olesen med labrador Ræve pokalen blev vundet af Jes Olesen med labrador Den 20. juni var det Ringkøbings tur til at afholde Bymatch mellem Videbæk, Skjern og Ringkøbing Det var en meget vellykket dag, det hele foregik i en god tone og dejlig atmosfære. Bedste unghund Jørgen Kjær med Baggio Videbæk Bedste hund Jørgen Kjær med Baggio Videbæk Bymatchens resultat: Flot 2. plads til Ringkøbing, mens Videbæk blev nr. 1 og Skjern nr. 3. Hvalpetræning startede den 6. august, der mødte 14 op med deres hundehvalpe. Marktræning for stående hunde - med træning fem tirsdage - med start den 11. august. Der var 15 tilmeldte. Udvidet apportering blev desværre aflyst p.g.a. manglende tilmelding. I 2009 har 3 af Ringkøbing Jægerforbunds hundetrænere (Steen Jensen, Gorm Henriksen og Orla Christensen) været med til DM for stående jagthunde blandt landets 24 bedste hunde Flot præstation. Desværre fik vi den triste meddelelse den 3. januar 2010, at Niels Åge Rasmussen var gået bort efter kort tids sygdom. Det er et stort tab for hundeudvalget. Hundeudvalget under Ringkøbing Jægerforbund siger tak til samtlige trænere og hjælpere. Uden deres arbejdsindsats var der ingen hundetræning. Fra aktivitetsudvalget ved Ole Nahnsen lyder det: Traditionen tro blev vores kalender over årets aktiviteter udsendt i en smart lille folder, som lige kan være i en brystlomme. I folderen findes også adresser på schweisshundeførere, solens op- og nedgangstider mm.. Denne folder, er der rigtig mange, som er glade for, og ekstra eksemplarer kan fås hos JK Jagt og Fiskeri, så længe lager haves. Den trykkes i 250 eksemplarer.

3 Ellers lagde vi ud allerede i september måned med jagthornsblæsning på Højmark skole. Dette foregår i et samarbejde med Højmark og Velling jagtforeninger. Årets jægeraften - som var en tur til Hartvig Nielsens jagt ejendom ved Rom ved Klosterheden, var en rigtig god og spændene tur, men samlede knap det antal deltager, som vi havde håbet på. De fremmødte fik imidlertid en god aften med hyggelig samvær og skøn natur. Rågereguleringen i Alkjær lukke gav som resultat 1000 fugle mod 622 i Dette må betragtes som meget flot i betragtning af, at vi kun har tilladelse til at regulere 3 timer dagligt. Hvis man virkelig ønsker at holde bestanden på niveau, er der imidlertid ingen tvivl om, at man fra kommunens side skal prøve at søge om en længere reguleringstid. En optælling af reder viste en lille stigning i antallet sammenlignet med året før. Ellers kan vi i aktivitetsudvalget kun opfordre til, at man holder sig ajour med evt. aktiviteter på Vores hjemmeside Fra fjordudvalget ved Morten Frederiksen lyder det: Vi har i haft 17 tilmeldte både ved Velling bugt, og de er ligesom sidste år blevet brugt flittigt, og også efter hvad man hører, med gode resultater for nogle. Der var 5 mand der blev registreret ved vores årlige oprydning ved bådpladserne og de fik selvfølgelig en hund i rabat ved tilmelding til båd pladserne i August. Lånepram. Låne prammen er lånt ud 6-7 gange, og jeg har en fornemmelse af at de alle har fået sig en stor oplevelse i prammen, og håber på at den vil blive lånt ud flere gange her i Husk det er en fuldt monteret skydepram med lokkeænder, stage, hvid anorak m.v., som bare ligger og venter på at blive brugt. Veststadil fjord. Der har været 2 trækjagter ved vest Stadil fjord, og foreningen har haft 5 personer med hver gang. Der blev på første jagt desværre ikke skudt noget, og det skulle efter sigende være rekord i Vest Stadil jagterne - dog af den kedelige slags. På den anden jagt blev der nedlagt 11 ænder, men ingen gæs. Der har også været 1 rævejagter (der blev leveret 2 ræve på jagten), hvor vi har deltaget med 3 personer. (uden at nogle af vores jægere dog nedlagde noget). Hjemmesiden - webmaster Jørgen Kirk Som I véd startede vi med foreningens hjemmeside ved årsskiftet 2006/07. Vi synes fortsat at hjemmesiden er flot og blandt de mest spændende at besøgte, og fra bestyrelsen skal lyde en stor tak til vor webmaster Jørgen Kirk, som har ydet en kæmpeindsats for at til stadighed at udvikle, forny og holde siden opdateret og funktionel. Desværre har Jørgen Kirk meddelt, at han ikke ønsker at fortsætte som webmaster. Derfor leder vi pt. med lys og lygte efter en person, som kunne tænke sig tjansen. Skulle der være nogen af de tilstedeværende som enten selv kunne tænke sig jobbet eller kender nogle mulige emner, vil vi meget gerne høre fra Jer.

4 Indtil en ny webmaster er fundet, vil siden nok være meget inaktiv og måske ligge helt død. Det er vi meget kede af, men det kan desværre blive konsekvensen. Samtidig skal lyde en stor tak til vore 3 sponsorer Ringkjøbing Landbobank, JK Jagt og Fiskeri og Gamekeeper. Kommunalt. Springer vi fra det lokale til det regionale eller vel rettere det kommunale, har vi endnu haft et år med stor aktivitet i Jagtforeningerne Kommunale Fællesråd (JKF) for Ringkøbing Skjern Kommune. Som det nok er Jer bekendt, er jeg næstformand i JKF og sidder samtidig som jægernes repræsentant i kommunens Grønne Råd. Det som har taget absolut mest tid, er kommunens planer om salg af de kommunale skove og drøftelser omkring den fortsatte jagt i de tilbageblevne skove. Efter kraftig pres fra lokale borgere og nok ikke mindst fra JKF, besluttede kommunen kun at sælge 2 skove. I de tilbageblevne skove er det også lykkedes, at få håndslag på, at de fortsat skal lejes ud til lokale jagtforeninger i kommunen. Noget nyt bliver sandsynligvis, at der også vil blive åbnet for jagt i disse kommuneskove for jægere fra andre jagtforeninger bl.a. Ringkøbing Jægerforbund. Der foreligger endnu ikke nogen egentlig skabelon, men det forventes, at det bliver noget med gæstekort som fordeles blandt alle kommunens jagtforeninger naturligvis mod betaling af kostprisen. Det vil der blive udmeldt nærmere om, når de endelige forhandlinger er afsluttet. Ellers vil jeg opfordre Jer til at benytte den korte kommandovej, som der er forbundet med Danmarks Jægerforbunds relative nye struktur. Ønsker fra menige medlemmer, som fremføres i den lokale jagtforening, kan lynhurtigt fremføres på JKF s bestyrelsesmøde, hvorefter den tages med fra JKF til det lokal HB-medlem eller direkte til landsformanden. Er der spørgsmål eller emner som drejer sig om det lokale inden for kommunen, kan JKF s medlem i det Grønne Råd rejse problemstillingen på rådsmødet og få svar fra de ansvarlige politikere. Kort og godt vil jeg gerne opfordre alle medlemmer, som måtte have noget på sinde, om at melde klart ud til bestyrelsen så kan der lynhurtigt blive taget fat om problemet og det er altid at foretrække frem for småhvisken i krogene eller kritik af nogle problemstillinger, som måske nemt kunne have været løst. Efter min mening er der heller ingen tvivl om, at JKF fremover kommer til at stå som jægernes repræsentanter over for Danmarks Jægerforbund og kommunen i stort set alle forhold vedrørende natur, miljø og jagt. Det er også JKF som varetager de lidt bredere opgaver. Helt aktuelt er der fortsat stor fokus på den invasive mårhund. JKF i Ringkøbing-Skjern var derfor initiativtagere til et offentligt informationsmøde om netop mårhunden i Dejbjerglund Hallen den 30. marts sidste år, hvor vi som jægere i et nærmest historisk

5 fællesskab med Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening og Skov og Naturstyrelsen Vestjylland og Blåvandshuk, informerede den brede befolkning om mårhundens skadelige indflydelse på naturen. Mødet blev et stort tilløbsstykke og en stor succes. Efterfølgende afholdt vi et møde mellem DN, DOF, DJ og SNS med en indstilling til SNS og Vildtforvaltningsrådet om en hurtig indsatsplan mod mårhunden. Desværre blev henvendelsen måske syltet lidt hos SNS i hvert fald overtog SNS uden om vildtforvaltningsrådet - totalt styringen med hensyn til videre møder ang. bekæmpelse af mårhunden og på samme måde tilretninger i Vildtskadebekendtgørelsen og senest med udmeldinger om, at de snart vil fremlægge en egentlig indsatsplan for bekæmpelse af mårhunden. Set med jægerøjne et lidt uheldigt sagsforløb, som jeg også har kritiseret vildtkonsulenterne for men måske meget forståeligt, da der med indsatsplanen og styringen af denne ligger nogle temmelig store bevillinger. JKF er endvidere tildelt en indstillingsret til fremtidige ændringer i jagttiderne. Derfor vil vi allerede nu - eller senest til næste år - indhente forslag til jagttidsforslag, så vi er i god tid inden næste revision om 3 år i Ellers vil den kommende tid stå i Natura 2000 planernes tegn. Forslag til den fremtidige indsats og forvaltning af kommunens Natura 2000 områder er p.t. i forhøring hos kommunen og desværre ser det ud til, at der har indsneget sig en del forslag om mulige jagtbegrænsninger i forbindelse med minimering af trusler mod fuglelivet fra forstyrrelser. Sammen med JKF tager Niels-Erik Jørgensen fra Kloster et stort slæb med hensyn til gennembearbejdning af forslagene, idet han sidder i DJ s vand-og naurudvalg, ligesom vores egen Morten Frederiksen har fingeren meget på pulsen i kraft af hans post som Hav- og Fjordjagtskoordinator i kreds 2. Det er dejligt med så kompetent hjælp inden for så kort afstand, og jeg håber vi får held til at sætte de fornødne fingeraftryk før Natura 2000 planerne sendes ud i egentlig høring i løbet af marts måned. Nationalt På det landspolitiske plan har der været meget omtale af den nye knivlov. Pludselig kunne almindelige borgere blive kriminaliseret, hvis de pga. forglemmelse eller anden uvane blev antruffet med en glemt fiske-, hobby- eller jagtkniv i bilen. For os jægere er forseelsen samtidig næsten pr. automatik tillagt en tillægsstraf, som måske vil være den allerværste,; nemlig at en overtrædelse af våbenloven som ovennævnte forseelse hører under samtidig, næsten pr. automatik, medfører fradømmelse af jagttegn i korte eller længere tid. Det vil også medføre, at ens våbentilladelser inddrages og man må skaffe sig af med sine våben. Vi kan kun opfordre politikerne til, at denne lov laves om, så hurtigt som muligt. Jagttidsforhandlingerne har været et af de store samtale emner i Der har været og der er vel stadig væk reel risiko for, at et par af vore traditionelle store vildtarter, nemlig agerhøne og harer vil blive totalfredet. Samtidig er der lagt op til udvidelse af jagttiderne på bl.a. snepper og råvildt, så de må skydes hele januar måned, ligesom der er lagt op til ret omfattende ændringer for kronvildtet her i det vestjyske, som bl.a. vil indebærer en reduceret jagttid på hjortene.

6 Vildtet har det ellers fortsat godt på vores egn. Den fremgang for agerhøns, harer og fasaner, som vi omtalte sidste år, har også udmøntet sig i konkrete målbare fremgange i afskydningstallene. Specielt for agerhønsene er det glædeligt at fremgangen har været på ikke mindre end 35 %. Det tyder på, at de mange tiltag med bl.a. foderautomater og vildtstriber begynder at vise sin værdi. Under alle omstændigheder er det meget vigtigt, at der også fremover bevares jagtmuligheder på agerhønen, da mange tiltag har et naturligt udspring i jagtinteresser. Desværre er disse jagttider endnu ikke faldet endeligt på plads. Det sidste vi har hørt er, at nu vil de komme ud i en kort høringsperiode blandt de høringsberettigede foreninger, og så må vi håbe, at det falder på plads. Under alle omstændigheder vil de nye jagttider dog ikke kunne nå, at komme ud sammen med Vildtinformation og det nye jagttegn her først i marts måned. Det er simpelthen for dårligt, at ting som man er enige om i Vildtforvaltningsrådet og enstemmigt har indstillet til miljøministeren lader vente på sig i så lang tid. Lidt i samme skuffe måske med omvendt fortegn, er den nye Vildtskadebekendtgørelse som hu hej vilde dyr, skulle træde i kraft pr. 1/ Den blev først sendt i høring i starten af december måned, men en høringsfrist på kun 14 dage, hvorfor der simpelthen ikke var tid til en ordentlig information til de enkelte jagtforeninger og langt mindre mulighed for at jagtforeninger og JKF ere kunne komme med deres bemærkninger. Fra JKF i Ringkøbing-Skjern Kommune nåede vi dog at komme med indsigelser om, at vi syntes en reguleringsmulighed af mårhund før og efter solop- og nedgang burde betinges af en forudgående tilladelse fra SNS. Ønsket var og er begrundet i en frygt for at der kan opstå uheldige episoder vedr. jagt på hjortevildt herunder skud som bliver afgivet før og efter skydetid. Dette ønske blev dog ikke imødekommet. Samtidig blev det et krav, at regulering af alle fugle, kun kan ske efter forudgående tilladelse fra SNS. Ønsker I at skyde krager efter udgangen af januar måned, skal der foreligge en tilladelse fra SNS og denne tilladelse skal søges af grundejeren/brugeren af jorden. Det positive er dog, at når man får denne tilladelse, så må man nu skyde og fange krager og skader helt frem til 15. april, og foreligger der en biotopplan for ejendommen må krager fanges i fælder helt frem til 30/4. Til slut vil jeg gerne takke hele bestyrelsen og alle udvalgsmedlemmer for det fantastisk store stykke arbejde, som I har udført i det forløbne år. Uden Jeres store indsats var der ingen aktiviteter. Også en tak til Jer som er fremmødt uden Jeres interesse var der ingen forening. Tak!

Formandens Årsberetning 2016

Formandens Årsberetning 2016 Formandens Årsberetning 2016 Ved generalforsamling den. 8. februar 2017. Velkommen til, og mange Tak for at der forsat er medlemmer der møder op til vores generalforsamlingen og ikke bare ligger hjemme

Læs mere

Formandens Årsberetning 2015

Formandens Årsberetning 2015 Formandens Årsberetning 2015 Ifm. Sidste års generalforsamling blev der drøftet 2 muligheder omkring udvikling af foreningen, hvor det én var skydebaneprojektet, og det andet var klubfaciliteter. Omkring

Læs mere

Men hvorfor nu al den snak om økonomi det her er jo en jagtforenings generalforsamling og ikke en bankgeneralforsamling?

Men hvorfor nu al den snak om økonomi det her er jo en jagtforenings generalforsamling og ikke en bankgeneralforsamling? Beretning for 2010 Ligesom forrige år, har vi i bestyrelsen brugt en del tid på det nye regnskabssystem og økonomien i foreningen. Morten Frederiksen blev ny kasserer, og herfra skal der lyde en stor tak

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringkøbing Jægerforbund

Bestyrelsesmøde Ringkøbing Jægerforbund Bestyrelsesmøde Ringkøbing Jægerforbund d. 1. februar 2017 Dagsorden 1. Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste møde d. 13. oktober 2016 2. Opfølgning, godkendelse og underskrift på fremsendt års

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver.

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver. Kære medlemmer i Ringkøbing Jægerforbund. Hermed en lille hilsen fra os i bestyrelsen. Vi håber, I er kommet godt i gang med den nye jagtsæson, vi har da vejret med os til at sidde i shorts.. Vi har siden

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN -VORES NYESTE ÆRESMEDLEM Drigstrup Jagtforening har netop udnævnt Jens Ove Danielsen til Æresmedlem Jens Ove fortæller levende om sine mange gode oplevelser med jagt. Løs snak

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Nr Årgang 26

Nr Årgang 26 SNEPPEN Nr. 1-2019 Årgang 26 www.limfjordsjaegerne.dk Limfjordsjægerne Aalborg - Nørresundby Formanden har ordet Tak for en rigtig god sæson, det lyder til at, vi på alle områder har fået brugt de muligheder

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Tilstede var 12 fremmødte + bestyrelse. Dagsorden til generalforsamling i Bogense Land & Strandjagtforening. 1.

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Referat Årsmødet 2017

Referat Årsmødet 2017 JÆGERRÅD HERNING Deltagende: 36 personer Velkomst ved Arne Thomsen Referat Årsmødet 2017 1 Valg af dirigent. a. Peter Kjær i. Mødet er annonceret rettidig 2 Beretning vedr. Jægerrådets virke. a. Arne Thomsen

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2016 Låne og leje ting i foreningen Vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Låne ting i foreningen 3 Krage/skadefælder, 1 mårfælde, 1 håndsåmaskine,

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

FAGLIG VURDERING AF SPØRGSMÅL VEDR. FALDENDE UDBYTTE FOR ARTER DER ER I FREMGANG

FAGLIG VURDERING AF SPØRGSMÅL VEDR. FALDENDE UDBYTTE FOR ARTER DER ER I FREMGANG FAGLIG VURDERING AF SPØRGSMÅL VEDR. FALDENDE UDBYTTE FOR ARTER DER ER I FREMGANG Notat fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi Dato: 8. september 2017 Thomas Kjær Christensen og Jesper Madsen Institut

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4 blad Oktober December årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4 blad Oktober December årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet råbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4 blad Oktober December 2011 29. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 43 69 74 78 40 68

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2017 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Sidste rævejagt med frokost side 5 Sidste rævejagt og hyttereparationer side 6 Hytte- og gravreparationer side 7 Ny grav og klubmesterskab side

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Efterår 2014 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Formandens side Af Christian Stounberg

Formandens side Af Christian Stounberg Formandens side Af Christian Stounberg Kære medlem Du sidder nu med 2007 udgaven af det grønne blad i hånden og det er mit lod at give bladet og aktiviteterne i og omkring Vejle Jagtforening et par ord

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

c. Opleves et behov for justeringer af de etiske regler for kronvildtjagt? Ikke p.t..

c. Opleves et behov for justeringer af de etiske regler for kronvildtjagt? Ikke p.t.. KRONVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Afrapportering til Vildtforvaltningsrådet 1. At udbrede kendskabet til de etiske regler for kronvildtjagt a. Hvilke initiativer har den regionale kronvildtgruppe taget for at

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2. April til juni 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Drigstrup Jagtforening. Kreds 5

Drigstrup Jagtforening. Kreds 5 Drigstrup Jagtforening Kreds 5 VINTERPROGRAM 2008/2009 2 Salonskydning Salon skydning I Dalby. 14-01-09 kl. 19.00 (Hindsholm) 11-02-09 kl. 19.00 (Drigstrup) 11-03-09 kl. 19.00 (Nordskov) M ESINGE TAXI

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2015 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Indkaldelse til generalforsamling og JKF årsmøde side 6 Formanden har ordet side 7 Kursus for reguleringsjægere

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017)

Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017) Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017) Igen i år vil jeg takke for så mange medlemmer møder op til vores generalforsamling. Det er jo nok Kokkefars gule ærter, som har en

Læs mere

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet Velkommen til JægerNyt nr. 11, 2016 I dette nummer af JægerNyt kan du læse nyt om den lokale medindflydelse i hjortevildtforvaltningen og om Jægerforbundets elektroniske tilmelding til arrangementer. Spørgsmål

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening BLAD NR 2 / 2009 Karlebo Jæger post FORÅR o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening Formanden har ordet! Uge 15. Så er det blevet forår!

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Formandens beretning fra generalforsamlingen den 5. februar 2016: Nu er der gået et år mere siden vi var her sidst, hvordan er det så gået. Det er gået

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen Efterår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Aktivitetskalender 2. halvår 2019

Aktivitetskalender 2. halvår 2019 Aktivitetskalender 2. halvår 2019 DJ Køge-Herfølge Jagtforening Juli Uge 27 2. Tirsdag 10.00-11.00 Hundetræning Uge 28 8. Mandag 17.00 Jagthornsblæsning 9. Tirsdag 10.00-11.00 Hundetræning Uge 29 16. Tirsdag

Læs mere

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2014/2015 Maskinsnedkeri Alt i tømrer- og snedkerarbejde v/ Snedker Palle Jørgensen Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 2

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2018 Side 2 Bestyrelsen tlfnr. Formand: Jan Krog Larsen 60487201 Næstformand: Sven Erik Andersen 40416836 Kasserer: Michael Jensen 21246809 Baneudvalg: Aage Smedegaard

Læs mere

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007.

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Odsherred, den 15. november 2007 Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Dagsorden: 1. Godkendelse af ref. 2. Siden sidst, Mikkel, Asger - pressemeddelelse, medieomtale 3. Ulovlig jagt,

Læs mere

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt.

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt. Hej Lotte og Brian Som lovet en fyldig jagthistorie fra vores tur på brunstbukke i starten af august 2011. Den 31. juli kl.. 21 startede turen mod Polen med masser af forventning i bagagen, og jeg siger

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted September Flugtskydning 05-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Arbejdsdag 10-09-17 09.00 Jagthytten Ndr.Nesgård Flugtskydning 12-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Oktober Nyjægerjagt

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere