E V A L U E R I N G S R A P P O R T JANUAR 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "E V A L U E R I N G S R A P P O R T JANUAR 2014"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T JANUAR 2014 Vedr.: Sagsbehandler: Evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelsen i informationsvidenskab og kulturformidling i Aalborg og København, 2012 Den Pædagogiske Enhed Procedure for undervisningsevaluering Undervisningen på Det Informationsvidenskabelige Akademi (IVA) evalueres hvert semester. Midtvejs i et undervisningsforløb foretages en mundtlig (eller skriftlig) midtvejsevaluering på hvert enkelt hold eller kursus. Sidst i et undervisningsforløb foretages en skriftlig slutevaluering på hvert hold, som følges op af en afsluttende mundtlig evaluering. Begge evalueringer skemalægges. Resultatet af slutevalueringen drøftes med studerende samt med kolleger i de relevante team. Efter hvert semester laver hvert underviserteam for et givent semester på bachelor- og kandidatuddannelsen en kort skriftlig opsamling på evalueringen af det konkrete semester. Drøftelsen og den efterfølgende opsamling skal forholde sig til 6 gennemgående evalueringsdimensioner: 1. Læringsmålenes klarhed og relevans 2. Hensigtsmæssigheden i undervisningsforløbenes organisering og gennemførelse 3. Pensums/litteraturens relevans og anvendelighed som undervisningsgrundlag 4. De valgte undervisningsformers og aktiviteters hensigtsmæssighed og praktisering. 5. Omfang og kvaliteten af de studerendes læringsindsats 6. Deltagernes udbytte alt i alt af deltagelsen i undervisningsforløbet Teamets opsamling skal konkret svare på følgende spørgsmål: Hvad er gået godt (eller særlig godt) på et modul eller på tværs af moduler? Hvad skal der arbejdes videre med af positive eller negative erfaringer?

2 Hvad er absolut nødvendigt at få ændret? Præcisér gerne fra hvilke(t) niveau(-er): på fag, i team, uddannelsesledelse? Hvilke erfaringer (positive/negative) kan viderebringes mhp. at understøtte et godt undervisningsforløb generelt? SIDE 2 AF 7 Opsamlingen videreformidles til studienævn og uddannelsesledelse til videre behandling og opfølgning. Rapporten er baseret på data indsamlet i forår og efterår Til indsamling af de studerendes evalueringer er anvendt elektroniske spørgeskemaer som er genereret i itslearning. Underviserne har anvendt enten et kvantitativt eller kvalitativt spørgeskema, men fælles for skemaerne har været de ovenfor beskrevne evalueringsområder. I rapporten fremgår også et aggregeret nøgletal for de studerendes udsagn om den generelle tilfredshed med undervisningen jf. den 6. evalueringsdimension. Den generelle tilfredshed på kurserne fremgår af Bilag 1. Forår 2012 Generelt om evalueringerne og evalueringsprocessen Evalueringsordningen med ny politik og procedure for evaluering, herunder de særlige skemaer for midtvejs- og slutevalueringer, blev implementeret i foråret Resultatet af midtvejsevalueringer på de enkelte moduler og hold blev drøftet i de enkelte underviserteams. Resultatet af de skriftlige slutevalueringer på moduler og hold blev først drøftet med de studerende på holdene og dernæst i de enkelte underviserteams. Underviserne har oplyst nøgletallet for de studerendes oplevede udbytte af undervisningen til studieledelsen. Nøgletallene er herefter blevet ført til den fælles statistik, som fremgår af Bilag 1. Under det første gennemløb af den nye evalueringsprocedure og -form blev der identificeret en række tekniske og formidlingsmæssige problemer. Det førte til flere justeringer mhp. næste evalueringsrunde: Forenkling af evalueringsskemaer med mulighed for fleksibel tilpasning af spørgsmålene afhængig af modulers konkrete læringsmål og/eller anvendte undervisningsformer. Fjernelse af en ekstra dimension i spørgeskemaerne der vedrørte eksamensformen (da det på evalueringstidspunktet ikke er muligt at evaluere på eksamen). Denne dimension vil blive evalueret i en anden form. Den konkrete løsning vedtages i samråd med SN i forbindelse med efterårets undervisningsevaluering.

3 Udarbejdelse af et skema til opsamling i de enkelte underviserteams der i højere grad sikrer ensartet tilbagemelding til studieledelse og SN. SIDE 3 AF 7 Justering af de elektroniske evalueringsskemaer i itslearning, herunder grundig instruktion til alle undervisere. Specifikke forhold Undervisernes konkrete kommentarer til de studerendes besvarelser viser, at den fælles opsamling i teams har bidraget til at synliggøre specifikke positive og negative forhold. I det følgende er disse forhold beskrevet på et generelt niveau. Positive erfaringer De skriftlige opsamlinger fra de enkelte underviserteams gør det muligt at tegne et generelt billede af hvilke elementer i undervisningen, der har været oplevet som positive og udbytterige for de studerendes læreproces. Opsummeringen af disse elementer kan også tjene som anbefaling til fortsat udvikling af undervisningen. Variation i undervisningsformen (fx forholdet mellem gruppearbejde og undervisning) Bevidsthed om anden underviserrolle (vejleder) i forbindelse med at give de studerende ansvar for at lægge kursusmateriale på itslearning og på egen hånd, stå for forberedelse og tilrettelæggelse af lektioner. Tydelig forventningsafstemning og formidling af relationen mellem læringsmål og eksamensform. Grundige læsevejledninger Samarbejde mellem undervisere kan styrke tilrettelæggelsen af udadvendte aktiviteter med studerende uden for IVA, samt udsendelsen af studerende på selvstændige opgaver uden for IVA. Give projektarbejdet tilstrækkelig plads på semesteret ved at stille krav om og tilrettelægge projektarbejde-aktiviteter og vejledning tidligt i semesteret. Portfolio-eksamen er god til at understøtte undervisning om internettet (NetKultur).

4 Negative erfaringer De skriftlige opsamlinger fra de enkelte underviserteams beskriver elementer i undervisningen, der har været oplevet som uhensigtsmæssige for de studerendes læreproces. Opsummeringen af disse elementer peger på, hvad der skal arbejdes videre med i undervisningen SIDE 4 AF 7 Undervisningsforløbenes organisering Af konkrete kritiske forhold foreslår undervisere på modulet Videnskabsteori og metode, at teorien knyttes tættere til projektforløbet. Tværgående analyser På 2. semester tilkendegiver underviserne, at det er vanskeligt for de studerende at arbejde analytisk på tværs af informationsvidenskab og kulturformidling. Det skinner igennem i deres opgaver, hvor der er tendens til at opgaver har fokus på enten informationsvidenskab eller kulturformidling. Samlet bedømmelse ved portfolio-eksamen Delafleveringer i mundtlig form i forbindelse med portfolio-eksamen har været vanskelige i forhold til at give en samlet bedømmelse (6. semester). Sammenhæng mellem læringsmål og prøveform Det er en generel opfattelse hos underviserne, at de studerende kan have vanskeligt ved at se og forstå sammenhængen mellem læringsmålene på et givent modul og den valgte eksamensform. Deltagernes udbytte alt i alt af undervisningsforløbet Tilskyndelsen til og forpligtelsen på at deltage i og forberede sig til samtlige undervisningsgange synes at være kritisk lav på de første semestre. I foråret etablerede uddannelseschefen et udvalg med det formål at belyse deltagelse og frafald på bacheloruddannelsen. En række initiativer er blevet formuleret med henblik på at styrke studiemiljø og understøtte deltagelsen i undervisningen. Initiativerne er blevet behandlet i studienævnet. I samarbejde med Studievejledningen har uddannelsesledelsen drøftet implementering af opfølgende studiesamtaler med studerende, der udviser lav deltagelse i undervisningen. Nøgletal Opsamlingen på de studerendes samlede udbytte af undervisningen i forårssemestret 2012 er baseret på indberetningen af nøgletal fra 26 ud af 59 hold på både IVA Øst og IVA Vest. På 21 hold er gennemsnitsresultatet Udbytterigt, mens resultatet på 3 hold har været Meget Udbytterigt, og på et enkelt hold Hverken, eller. Se detaljeret oversigt over modulernes evaluering i Bilag 1.

5 EFTERÅR 2012 SIDE 5 AF 7 Generelt om evalueringerne og evalueringsprocessen Opsamlingerne fra de enkelte underviserteams er meget forskelligartede, trods skabelon. Nogle er næsten for kortfattede andre udtrykker i højere grad underviserteamets holdninger, end en egentlig evaluering med afsæt i den gennemførte slutevaluering. Spørgsmålet om læringsmålenes klarhed og relevans i det kvantitative evalueringsskema bør også indarbejdes i det kvalitative evalueringsskema. Beregning af svarprocenten via itslearning skal kvalificeres teknisk inden næste evalueringsrunde, så den kun beregnes på baggrund af antal studerende på et givent kursus, og ikke alle der er oprettet som brugere af kurset, herunder også administrativt personale. Angående belysning af kritiske forhold generelt. Studienævnet har drøftet hvordan der kan ske en fyldestgørende belysning af målene for evaluering af IVAs undervisning: Understøtte institutionens ønske om at sikre, fremme og formidle kvaliteten af IVAs uddannelse og undervisning Understøtte brugen af evaluering som pædagogisk redskab i udvikling af undervisning og til fremme af de studerendes læringsudbytte Studienævnet ønsker mere viden om effekten af undervisningen for at kunne vurdere kvaliteten af undervisningen og sammenholde det med evalueringsresultaterne. I den sammenhæng ønsker studienævnet, at der fremover tages højde for følgende forhold som kan have effekt på undervisningskvaliteten: Kan det fx påvises at de studerende ikke består deres eksaminer? Kan de ikke følge undervisningens teoretiske niveau? Specifikke forhold Undervisernes konkrete kommentarer til de studerendes besvarelser viser, at den fælles opsamling i teams har bidraget til at synliggøre specifikke positive og negative forhold. I det følgende gennemgås studienævnets opsamling på semesterevalueringerne på hhv. bachelor- og kandidatuddannelsen. Bacheloruddannelsen 1. semester Studienævnet mener, at arbejdstid / arbejdsindsats på 1. semester må være et opmærksomhedspunkt. Mange studerende beskriver deres arbejdsindsats som tilfredsstillende, med en arbejdstid, som underviserne finder al for beskeden.

6 I Aalborg efterlyser de studerende en bedre sammenhæng mellem de tre moduler på 1. semester. Det bør der følges op på. SIDE 6 AF 7 Der skal arbejdes videre med koordineringen af opgavernes afleveringstidspunkter hen over semesteret og den endelige eksamen. Både studerende og undervisere oplever sammenfald og at undervisningen påvirkes i andre fag, fx når der er portfolio-aflevering. Generelt er de studerende glade for studiegrupperne, men efterlyser, at de bliver brugt aktivt af alle undervisere. Grupperne må ikke være for store, det hæmmer muligheden for at mødes. Der er utilfredshed over det tvungne skift ved efterårsferien. De studerende i studienævnet foreslog at inddrage et par studenterrepræsentanter fra hvert hold til sammensætningen af nye grupper. 3. semester Der er ikke mange besvarelser i København. Besvarelserne tyder imidlertid på, at der mangler feedback / tid til at afrunde den afsluttende portfolio-aflevering i Bibliotek og samfund. Studienævnet kunne ikke læse ud af besvarelserne, om problemet skyldtes manglende koordinering, dvs. at der havde været for mange opgaver, der skulle afleveres på samme tid, eller om det skyldtes uklare krav og manglende feedback. Det bør undersøges nærmere. Baseret på kommentarer til modulet Bibliotek og samfund, mente studienævnet det ville være relevant med en generel diskussion af biblioteket som fremtidig referenceramme for modulet. Det fremgår at de studerendes opfattelse af egen arbejdsindsats står i stærk modsætning til undervisernes opfattelse af samme. Størstedelen af de studerende, der har besvaret skemaerne, mener, at deres arbejdsindsats er passende (mindre end 30 timer om ugen). Nogle undervisere henviser til, at ét ECTS svarer til en studenterindsats på ca. 26 arbejdstimer. Det er en problematik, der bør arbejdes videre med på alle årgange. 5. semester På dette semester giver de studerende selv udtryk for, at de kunne være mere aktive; dog med den modifikation at de oplever egen indsats tilfredsstillende, mens deres medstuderende burde have været mere aktive. De studerende i studienævnet peger på brugen af differentierede prøveformer, herunder prøveformer der fordrer aktiv undervisningsdeltagelse som en mulighed for at få flere studerende til at deltage i undervisningen. Teamet i København ønsker en debat af feedback som vejledningsform. I København er der endvidere peget på, at de studerendes forståelse af modulet Vidensstyring er præget af store forskelle. Der bør arbejdes med at skabe en bedre

7 sammenhæng i faget, samt at få formidlet faget som relevant for kulturfagene og i sammenhæng med kulturinstitutioner. SIDE 7 AF 7 Der bør følges op på brugen af studiegrupper gennem studiet. Kandidatuddannelsen Det bemærkes at der er stor forskel på omfanget af kommentarer fra Aalborg og København (flest fra Aalborg). Det er vigtigt at få fulgt op på og sikre, at itslearning er tilgængelig for alle studerende tidligt og ikke kun 5 dage før studiestart. Det bør drøftes hvor tidligt det er muligt og ønskeligt. Vedrørende semesterevalueringen fra København ønskede studienævnet at få uddybet kommentarerne vedr. de studerendes studieegnethed; som det fremstår i opsamlingen fra underviserteamet forekommer udsagnet at basere sig på en subjektiv vurdering fra teamet. Hvis det er kristik at få ændret, må der en anden form for dokumentation og belæg til.

8 Bilag 1: De studerendes generelle udbytte af undervisningen 2012 Semester Kursus Tilmeldte 5* 4* 3* 2* 1* Median Svarpr. (%) KA, konst. Knowledge Organization Systems and Processes Hverken eller 29 KA, konst. Kommunikation 20 0 KA, konst. Kommunikation 17 0 KA, konst. Vidensmedier i kultur og samfund Udbytterigt 26 KA, konst. Informationsadfærd og systemdesign i organisationer 6 0 KA, konst. Aa., Videns- og oplevelsessamfundets Udbytterigt 64 KA, frit BobCatsss 8/ Udbytterigt 89 KA, frit Citation Analysis an Research Evaluation 17 0 KA, frit Ekspressiv Kulturformidling Udbytterigt 100 KA, frit Interaction design 22 0 KA, frit Kulturel velfærd 11 0 KA, frit Strategisk Kommunikation i kulturformidlingen 17 0 KA, frit Info. kompetenceog undervisning på danske forskningsbib. 4 2 Meget udbytterigt 50 KA, frit praksisforskning og vidensskabelse Udbytterigt 33 KA, frit Kulturarv: digitalisering 14 0 BA, 6. sem. Digitale bibliioteker og web Netkultur Udbytterigt 70 Litteraturens steder, medier og paratekster Udbytterigt 40 Organisationskultur og info. Kultur 20 0 Bobcatsss 10/18 Se u. kand. Web Content Management i organisationer Udbytterigt 43 Informationsvidenskabens teorier og metoder 5 0 BA, 4. sem. Videnskabsteori, hold Udbytterigt 80 Videnskabsteori, hold Udbytterigt 48 Videnskabsteori, hold Udbytterigt 54 Videnskabsteori, hold Udbytterigt 64 Videnskabsteori, hold Udbytterigt 64 Videnskabsteori, hold Aa Bibliometri Udbytterigt 45 Brugerinddragelse? Formidlingsprocesser 18 0 Bypolitik, kulturplanlægning 7 0 Børnekultur og børns kultur? E-materialernes læringspotentiale 15 0 Digitale bibliioteker Udbytterigt 52 Kultur som forbrug og formidling Kultur som forbrug og formidling BA 2. sem. Det 21. århundredes informations og kulturformidlere Udbytterigt 28 Litteratur, æstetisk viden og formidling Udbytterigt 56 Computerspilanalyse Meget udbytterigt 71 Formidling af faglig viden? Om at forstå Udbytterigt 25 Aa., IAS Udbytterigt 10 Aa., IAS Kbh. IAS Kbh. IAS Kbh. IAS Kbh. IAS Kbh. IAS business intelligence 19 0 strategisk kommunikation og formidling strategisk kommunikation og formidling Vidensformidlende institutioner 14 0 Visuel kommunikation og kultur Visuel kommunikation og kultur BA 1. sem. Vidensformer, 3 kbh Udbytterigt 91 Vidensformer, 4 kbh Meget udbytterigt 59 *5. Meget udbytterigt; 4. Udbytterigt; 3. Hverken eller; 2. Mindre udbytterigt; 1. Slet ikke udbytterigt

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 28. MAJ 2014 Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 Evalueringsprocedure Evalueringspolitik

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A )

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Foråret 2014 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi På suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi blev der i foråret 2009 udbudt undervisning i modulet. Der var 61 studerende tilmeldt dette

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur I efteråret 2009 havde de studerende på Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur, mulighed for at følge disse fire moduler:, Pædagogisk

Læs mere

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013 Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013 Hermed præsenteres for fjerde gang resultaterne af undervisningsevalueringen

Læs mere

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Der blev i foråret 2009 udbudt undervisning på to moduler på kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk: Tekst og mundtlighed tekst og og. På Tekst og mundtlighed

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Generel Pædagogik, forår 2010

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Generel Pædagogik, forår 2010 Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Generel Pædagogik, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende to moduler indenfor suppleringsuddannelsen i Generel Pædagogik: og Videnskabsteori

Læs mere

Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur

Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på modulet Pædagogisk-psykologisk teori. På dette

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 På Masteruddannelsen i vejledning blev der i efteråret 2010 udbudt undervisning på modulerne og. I alt var der 57 studerende tilmeldt til de

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014.

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. INSTITUT FOR PSYKOLOGI KØBENHAVNS UNIVERSITET Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. 18. SEPTEMBER 2014 Psykologi har i efteråret 2013

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse af uddannelsesinstitutioner, efteråret 2010

Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse af uddannelsesinstitutioner, efteråret 2010 Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse, efteråret 2010 I efteråret 2010 blev der på masteruddannelsen i Ledelse udbudt undervisning på modulerne og Grundlæggende organisations- og ledelsesteorier. I

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på fire moduler: Introduktion, Læring, kognition og

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi For Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi foreligger der evalueringer af undervisningen på tre moduler: perspektiver i pædagogisk-antropologi,

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F I forårssemesteret 2010 blev der udbudt 1 modul indenfor pædagogisk psykologi Videnskabsteori og metode i et. I alt var der 69 tilmeldte

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der på Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt fire moduler hhv., Læring, kognition og udvikling,

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik

Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik I efteråret 2009 blev der på Masteruddannelsen i socialpædagogik udbudt undervisning på modulet. Der var 22 studerende tilmeldt dette modul, hvoraf de

Læs mere

Evaluering af Master i Sundhedspædagogik

Evaluering af Master i Sundhedspædagogik Evaluering af Master i Sundhedspædagogik I foråret 2009 blev der udbudt et modul på masteruddannelsen i Sundhedspædagogik: Sundhed i et samfundsmæssigt og. Der var 29 tilmeldte på dette modul, hvoraf 14

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt 2 moduler indenfor pædagogisk psykologi hhv. Udvikling, subjektivering og diversitet og. I alt

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 81 studerende den 22. juni 2018. Der

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende tre moduler indenfor kandidatuddannelsen i Generel Pædagogik:, Pædagogisk

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSF17 Dato for evaluering: 4. september 2018 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt et modul indenfor suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi. I alt var der 53 tilmeldte

Læs mere

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal):

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal): Afrapportering af undervisningsevaluering, SIV, engelsk, foråret 2011 Fagkoordinator: Lise-Lotte Holmgreen 1. november 2011 Kursusevaluering, 2. semester Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene

Læs mere

Evaluering af Master i Vejledning

Evaluering af Master i Vejledning Evaluering af Master i Vejledning På masteruddannelsen i Vejledning blev der i foråret 2009 udbudt et modul:. Ud af 31 tilmeldte, har 13 besvaret dette evalueringsskema, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilke kurser på 6. semester Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende to moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi: : Aktuelle

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende seks moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi:

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010 I efteråret 2010 blev der på Masteruddannelsen i Socialpædagogik udbudt undervisning på to moduler og Udviklingsog/. På disse moduler var

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Evaluering Modul/ semester: Modul 13 Dato for evaluering: 31/10 2016 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10/14 71% Hvis svarprocenten på de elektroniske

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010 På Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog blev der i efteråret 2010 udbudt undervisning på de tre følgende

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Evaluering af kandidat- og suppleringsuddannelserne, efterår 2009

Evaluering af kandidat- og suppleringsuddannelserne, efterår 2009 Evaluering af kandidat- og suppleringsuddannelserne, efterår 2009 Som en del af kvalitetssikringen af uddannelserne ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, AU, foretages der efter hvert afsluttet semester

Læs mere

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg)

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser Studienævn for Uddannelse, Læring og Filosofi, AAU. Forår 2012 Evalueringsrapport, LFP 8. semester (Aalborg),

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Der blev i efteråret 2008 udbudt undervisning i et modul på masteruddannelsen i sundhedspædagogik. Det var i modulet Sundhedspædagogik og sundhedsfremme:

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 93 studerende den 25. juni 2018.

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bosf16 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 31. juli 2017 Status: 9 ud af 13 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Efteråret 2014 Foråret 2015

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Efteråret 2014 Foråret 2015 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Efteråret 2014 Foråret 2015 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende fem moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi:,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende otte moduler indenfor Pædagogisk Sociologi: Offentlige organisationer

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 6. oktober 2014...3 FU-møde: 3. november 2014...4 FU-møde: 1. december

Læs mere

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Sammenfatning Ca. halvdelen

Læs mere

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

Semesterevaluering Efterår semester:

Semesterevaluering Efterår semester: Semesterevaluering 1. semester: Der var tvivl om formålet med forløbet og hvad det skulle resultere i. 1 SEM. ALMEN Respondenter: 7 Studerende: 8 Svarprocent:88 % 71 % af respondenterne mener, de er blevet

Læs mere

Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015

Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015 Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Svarprocent Distribueret 72 71,3% Nogen svar 1 1,0% Gennemført 28 27,7% I alt 101 100,0% Spørgsmål til semestret: 6. semester

Læs mere

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: It-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSE17 Dato for evaluering: 12. februar 2019 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende fem moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi:

Læs mere

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Hold: BSE16o-1 Semester: 5 Dato for evaluering: 11/2 2019 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 9/19 svarer til 47% I hvilken

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning

Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning På masteruddannelsen i Vejledning blev der i efteråret 2008 udbudt to moduler. Det ene,, havde 27 tilmeldte, hvoraf 15 har besvaret evalueringsskemaet. Dermed

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSE16 Dato for evaluering: 13. februar 2018 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Kolofon Maj 2017 Besvarelser af elektronisk modulevaluering efteråret 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende seks moduler indenfor Pædagogisk Sociologi:, : Globalisering, videnssamfund

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 07. februar 2017 Status: 14 ud af 17 har besvaret evalueringen 82% Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk På Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk, blev der undervist på tre moduler i efteråret 2009: Almen didaktik, Litteratur og læsemåder tekst og og Danskfagenes

Læs mere

SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013

SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering forår 2013 Generelle oplysninger - Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold - Har du været på praktikophold

Læs mere

Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071

Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071 Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071 Semester: 1 Dato: 07. februar 2017 Status: 11 ud af 21 har besvaret evalueringen I hvilken grad vurderer du, at der har været sammenhæng mellem undervisningens indhold og semestrets

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning

Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning På Masteruddannelsen i vejledning blev der i efteråret 2009 udbudt undervisning på modulerne og Vejledning i praksis. På modulet var der 30 studerende tilmeldt,

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport KA i Anvendt Filosofi, 7. semester efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 48 studerende den 30. januar 2015. Der er blevet rykket en

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015. Uddannelsesevaluering 2015 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Semesterevaluering: 1. semester cand.it efteråret 2012

Semesterevaluering: 1. semester cand.it efteråret 2012 Angiv din uddannelsesmæssige baggrund: Andet: Art and Technology Modul 1: Informationsteknologi, programmering og databasesystemer - Blev der ved modulets start informeret om målene for modulet? 1 Hvordan

Læs mere

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Hold: bosf16 J.nr.: 4071 Modul: 5 Dato: 08. maj 2017 Status: 10 ud af 13 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe

Læs mere

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport Uddannelse/Uddannelser: Studieleder: Bachelor i

Læs mere

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign. Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

ueri ng Undervisningsevaluering Bachelor-, kandidat- og HD-uddannelserne

ueri ng Undervisningsevaluering Bachelor-, kandidat- og HD-uddannelserne eval asb ueri ng Bachelor-, kandidat- og HD-uddannelserne en er et vigtigt redskab i udviklingen af undervisningen i de enkelte fag, uddannelserne, studiemiljøet, medarbejderudvikling osv. en foregår

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Modul 8 Dato for evaluering: 17.11.16 2016 Modul/semesteransvarlig: MT Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten:

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Handleplan på baggrund af slutevaluering af undervisningsforløb 2015

Handleplan på baggrund af slutevaluering af undervisningsforløb 2015 Få tankerne ned VIA University College Dato: 4. februar 2016 Handleplan på baggrund af slutevaluering af undervisningsforløb 2015 VIA Bygningskonstruktør Horsens VIA Byggetekniker Horsens I 2015 er følgende

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, foråret 2011

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, foråret 2011 Evaluering af Pædagogisk Sociologi, foråret 2011 I foråret 2011, blev der udbudt tre moduler på suppleringsuddannelsen i, Pædagogisk teori, Sociologisk teori og videnskabsteori. Modulerne er dog evalueret

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 57 studerende den 30. januar 2015. Der er blevet rykket en

Læs mere

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Denne politik udfolder Arts retningslinjer for evaluering og sigter dels mod evalueringen af undervisningen på de

Læs mere

Hold: bose14 J.nr. 4071

Hold: bose14 J.nr. 4071 Hold: bose14 J.nr. 4071 Modul: 9 Dato: 16. november 2016 Status: 11 ud af 16 har besvaret evalueringen (68,75%) Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Helhedsvurdering. Vejledning til helhedsvurdering af den uddannelsesfaglige. kvalitet i Den sundhedsfaglige diplomuddannelse

Helhedsvurdering. Vejledning til helhedsvurdering af den uddannelsesfaglige. kvalitet i Den sundhedsfaglige diplomuddannelse 26.04.2017 Helhedsvurdering Vejledning til helhedsvurdering af den uddannelsesfaglige kvalitet i Den sundhedsfaglige diplomuddannelse Indhold 1. Introduktion... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Opfølgning... 3 2.

Læs mere

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Fransk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:45:33 SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2011-2012 Hermed præsenteres for fjerde gang resultaterne af undervisningsevalueringen

Læs mere