HOMOGENE VINYLGULVE. Fakta om iq SIMPLY THE BEST. iq Simply the best

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOMOGENE VINYLGULVE. Fakta om iq SIMPLY THE BEST. iq Simply the best"

Transkript

1 HOMOGENE VINYLGULVE SIMPLY THE BEST Fakta om iq iq Simply the best

2 Simply the best IQ STÅR FOR INTELLIGENT QUALITY OG AFSPEJLER TARKETTS VISION OM AT TILBYDE EN INTELLIGENT GULVLØSNING TIL ALLE BEHOV OG OMRÅDER. 2 iq-betegnelsen bruger vi kun på vores bedste homogene vinylgulve fra Tarkett i Ronneby. For at få betegnelsen iq-gulv, skal gulvet opfylde en række meget bestemte krav: Høj slidstyrke for at klare hård slitage i erhvervsområder Flot og funktionel i hele gulvets levetid Daglig vedligeholdelse med skånsomme og økonomiske metoder Den oprindelige overflade genskabes ved tørpolering Gulvets anskaffelsesomkostninger er tjent ind efter 3 år igennem lavere rengørings- og vedligeholdelsesomkostninger Let at lægge, med meget gode egenskaber når det gælder bøjning og svejsning 100 % genanvendeligt Emissioner < 10 µg/m 3 Fri for ftalater Bredt udvalg af farver og mønstre Løsninger med flere funktioner ved særlige behov: akustik, skridhæmmende, statisk elektricitet og vådrum Vi tror, at dette er egenskaber, som du som indkøber sætter pris på og forventer dig af et gulv i et erhvervsområde. Derfor vil vi gerne fortælle lidt mere om dem.

3 Bredeste kollektion Multifunktionsløsning Farvekoordinerede løsninger til ethvert behov og rum - Flerfarvede svejsetråde Kun vand Nemmere, mere miljøvenlig og skånsom vedligeholdelse Minimerer behovet for stærke rengøringsmidler Altid som nyt Beholder sit oprindelige udseende Tørpoleres til nyt Livslang kvalitet og ydeevne iq Simply the best Nemmest at lægge Nemmere og mere fleksibel montering Bedste løsning til en perfekt montering ORIGINAL Fra den førende producent af holdbare gulve Fra opfinderen af helt fleksible homogene gulve 60 års innovationer inden for vinylgulv Rentabel efter 3 år Markedets bedste livscyklusomkostninger Laveste pleje- og vedligeholdelsesomkostninger 3

4 Beholder sit oprindelige udseende Den oprindelige overflade genskabes ved tørpolering Livslang kvalitet og ydeevne Altid som nyt 4 Et iq-gulv er ekstremt holdbart over for daglig slitage og det oprindelige udseende, funktionen og egenskaberne genskabes let ved tørpolering. Derfor ser et iq-gulv altid ud som nyt, både i dag, i morgen og i fremtiden.

5 27 ÅR GAMMELT OG STADIG SOM NYT Det er svært at tro, at gulvet på billedet er 27 år gammelt. De forstørrede billeder viser mikroridser som flere års hård slitage har efterladt på gulvet, men som ikke er synlige for det menneskelige øje. Gulvet er vedligeholdt i henhold til Tarketts pleje- og vedligeholdelsesanvisninger med tør og fugtig moppe og med tørpolering, der får overfladen til at se ud som ny. FAKTA 5 5 Karlskrona Sygehus i Blekinge iq Optima blev installeret i 1984 og er stadig i brug.

6 Original 6 Fra den førende producent af holdbare gulve Fra opfinderen af helt fleksible, homogene gulve 60 års innovationer inden for vinylgulve Tarkett i Ronneby startede fremstillingen af homogene vinylgulve for mere end 60 år siden. Konstant forskning og udvikling har ført til, at Tarkett i dag er verdens førende producent af homogene, holdbare vinylgulve. I løbet af årene har udviklingsarbejdet ført til en række revolutionerende egenskaber som f.eks. det første homogene vinylgulv med PUR-overflade og gulv, der kan tørpoleres til nyt. Den unikke materialesammensætning og produktionsprocessen gør også, at vores gulv bidrager til et mere miljøvenligt og sundt indeklima. Siden september 2011 er alle vores iq-gulve ftalatfrie*, og vi har stort set fjernet emissionerne af TVOC, som i dag ligger under 10 µg/m 3. Gulve som er helt genanvendelige, enten i form af materialegenbrug eller i form af energigenbrug. Indsamlet installationsspild bliver desuden til nyt gulv på vores anlæg i Ronneby. * Alle vores homogene vinylgulve er ftalatfrie siden september Spor af ftalater kan forekomme i en begrænset periode på grund af andelen af genanvendt materiale i produkterne.

7 TARKETTS FØRSTE VINYLGULV BLEV FREMSTILLET I RONNEBY 1947 Den schweiziske ingeniør Willi Senn kom til Ronneby i1950 med en mission om at opbygge en produktionslinje til fremstilling af homogene vinylgulve på rulle. Billedet fra 1951 viser Willi, der kører maskinen. Willi Senn blev i Sverige og gik på pension i 1986 som koncernchef. 7 FAKTA 7 Tarkett i Ronneby - verdens førende producent af homogene gulve 1947 Tarkett-gulvet ser dagens lys 1957 Produktionsspild genanvendes til fremstillingen af homogene gulve 1960 Homogene vinylgulve i rulle lanceres 1964 Vinylgulve med skumbagside 1977 Brandgodkendte vinylgulve 1979 Overfl adebehandling med PUR og tørpolering lanceres 1980 Livscyklusomkostninger (LCC) 1983 Systematiske LCC-beregninger for at mindske forbruget af el, vand og rengøringsmidler 1997 Tarkett starter et system for indsamling og genbrug af installationsspild 1998 Certifi cering i henhold til ISO og EMAS-registrering 1999 Tarketts genbrugssystem udvides til hele gulvbranchen i Sverige gennem GBR 2001 Verdens første skridhæmmende homogene vinylgulv 2004 Elafl edende PUR 2010 Det første homogene vinylgulv med vegetabilsk blødgører, iq Natural 2011 Alle homogene vinylgulve er ftalatfrie og med TVOC emissioner på <10 µg/m MILLIONER M 2 INSTALLERET I MERE END HUNDREDE LANDE OVER HELE VERDEN iq-sortimentet giver mulighed for multifunktionsløsninger, og der findes iq-produkter til alle behov. Sortimentet har det bredeste udvalg af farver, mønstre og varianter for at modsvare de krav, der stilles i forskellige områder. Det er derfor iq-gulve anvendes i mere end 100 lande.

8 Rentabel efter 3 år 8 Laveste pleje- og vedligeholdelsesomkostninger Markedets bedste livscyklusomkostninger Reduceret vandforbrug, minimalt behov for rengøringsmidler og den lange levetid, medfører at iq-gulv har markedets laveste livscyklusomkostninger. Den enkle pleje uden voks eller polish, den mindre personalekrævende vedligeholdelse og tørpolering, som forlænger produktets levetid, medfører at gulvets indkøbsomkostninger er tjent ind efter tre år.

9 SPAR PENGE I LØBET AF PRODUKTETS LEVETID Tarkett har udviklet en LCC-model til beregning af omkostninger i løbet af et produkt samlede levetid (Life Cycle Costs). De parametre, som måles i programmet, er gulvets indkøbsomkostninger, rengøringsmetoder, rengøringsfrekvens og forbrug af rengøringsmidler, vand og el. Beregningen udføres altid i samarbejde med rengøringseksperter og viser tydeligt, hvor mange penge det er muligt at spare i løbet af et produkts beregnede levetid ved at vælge et iq-gulv i stedet for almindeligt PURbehandlet gulve. Kontakt Tarkett, hvis du ønsker at udføre en LCC-beregning på et kommende projekt. RENGØRINGSCHEFEN FOR VÄSTRA NYLANDS SYGEHUS, ANN-CHRISTIN WIKHOLM (TIL HØJRE), OG TARKETTS GULVPLEJEEKSPERT, ANNIKA HOLMAN (TIL VENSTRE), BESIGTIGER GULVENE PÅ SYGEHUSET. 9 VÄSTRA NYLANDS SYGEHUS Henvisning Västra Nylands Sygehus Lægningsår 1986 / 1989 Produkter iq Eminent, iq Optima Antal m m 2 Områder m 2 i korridorer m 2 i rum Investeringens 2,71 år indtjeningstid 24 års akkumulerede besparelser ( ) i forhold til traditionelt, PUR-behandlet vinylgulv Kilde: Tarkett LCC-beregninger DOROTHEA CHRISTIANE ERXLEBEN-KLINIKKEN I QUEDLINBURG, TYSKLAND Henvisning Klinik i Quedlinburg Lægningsår 1998 / 2004 Produkter iq Eminent, iq Granit, Granit AS Antal m m 2 Områder m 2 i korridorer og funktionelle rum m 2 i rum m 2 i laboratorier Investeringens 2,84 år indtjeningstid 13 års akkumulerede besparelser ( ) i forhold til traditionelt, PUR-behandlet vinylgulv FAKTA BEREGNINGER VISTE AT SYGEHUS SPAREDE MILLIONER Sammen med Västra Nylands sygehus i Raseborg, Finland, har Tarkett lavet en LCC-beregning. På sygehuset ligger m 2 homogene Tarkett-gulve, som nu er blevet anvendt i 25 år. Allerede i 1986 blev iq Optima installeret, og i 1989 blev iq Eminent installeret. Beregningen viste, at sygehuset har sparet næsten 25 % på udgifterne til gulvpleje ved at vælge Tarketts iq-gulv i stedet for traditionelle vinylgulve. På trods af at iq-gulvene er næsten 50 % dyrere i indkøb og lægning, havde investeringen tjent sig ind efter mindre end 3 år. Beregningen viste, at sygehuset på mindre end 24 år har sparet omkring 10 millioner kroner (mere end 1 million ), samtidig med at de har reduceret forbruget af vand med liter, rengøringsmidler med l og el med kwh. 9 Kilde: Tarkett LCC-beregninger

10 Nemmest at lægge 10 Nemmere og mere fleksibel installation Den bedste løsning til en perfekt montering iq-gulvene er ikke bare slidstærke, de er også fleksible og bløde nok til at bøje. Oven i dette kommer meget gode svejseegenskaber og flerfarvede svejsetråde som skjuler samlingerne og giver en perfekt finish.

11 GLADE GULVLÆGGERE I en undersøgelse blandt 150 gulvlæggere i fire europæiske lande skulle gulvlæggerne angive, hvilket vinylgulv de foretrak at lægge. Hele 80 % foretrak at lægge Tarketts iq-gulv. Når de blev bedt om at begrunde deres svar, skrev de, at blødheden og fleksibiliteten gør iq-gulvet let at arbejde med. De mente også, at gulvene er lette at svejse og én gulvlægger svarede alt er bedst med iq-gulvene. Flerfarvet tråd C Ensfarvet tråd C 11 FAKTA 11 FLERFARVEDE SVEJSETRÅDE Som et supplement til de ensfarvede svejsetråde findes koordinerede, flerfarvede svejsetråde til iq Optima, iq Granit og iq Natural. De flerfarvede tråde gør samlingerne mindre synlige, så gulvet får et mere ensartet udseende.

12 Nemmere, mere miljøvenlig og skånsom vedligeholdelse Minimerer behovet for stærke rengøringsmidler Kun vand 12 Rengøring og pleje af iq-gulve sker med tørre eller fugtige plejemetoder med skånsomme, neutrale rengøringsmidler efter behov. Voks eller polish skal aldrig anvendes. Gulvets udseende og funktion bevares ved regelmæssig tørpolering, så snart overfladen viser tegn på slitage. Gennem den lange levetid og de skånsomme og økonomiske pleje- og vedligeholdelsesmetoder bliver investeringen rentabel for både miljøet og tegnebogen.

13 13 13 FAKTA PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE For at udnytte gulvenes egenskaber maksimalt bør anvendelsen af våde plejemetoder minimeres og erstattes med tørre eller fugtige metoder samt høj maskinudnyttelse. Dette sparer rengøringsmidler, gulvmaterialet og miljøet, samtidig med at det giver en bedre rengøringskvalitet. Daglig rengøring sker med tør eller fugtig moppe. Efter behov anvendes fugtig moppe med neutralt rengøringsmiddel ph 7-9. På større, frie overflader anbefales kombinationsskuremaskine med børste eller rød rondel for det bedste resultat. Periodisk rengøring sker med tørpolering, som er en effektiv metode til at genoprette slidte overflader og gangstrøg. Tørpolering mindsker spor efter rengøring og genopretter glansen og rengøringsfriktionen. Pletter fjernes, når de er friske. Anvend hvid/rød nylonklud i kombination med rengøringsmiddel, T-rød eller mineralsk terpentin. Vask efter med rent vand. Voks eller polish skal ikke anvendes.

14 Den bredeste kollektion 14 Farvekoordinerede løsninger til alle behov og områder Multifunktionsløsninger Flerfarvede svejsetråde Med over 200 forskellige farver og mønstre giver iq-sortimentet gode muligheder for farvekoordinerede løsninger til alle områder og specielle behov. Der findes f.eks. akustikgulve, skridhæmmende gulve, gulve som afleder statisk elektricitet og gulve til vådrum. De produkter som indgår er iq Optima, iq Granit, iq Eminent, iq Megalit, iq Natural, iq Granit Acoustic, iq Granit Ergoflor, iq Granit SD och iq Toro SC. Se for det aktuelle sortiment.

15 15 15 LYST, MØRKT, VARMT, KØLIGT, MODERNE ELLER KLASSISK Der findes en farve og et mønster til ethvert rum og behov i det store iq-sortiment. Der er store muligheder, for at kunne lave farvekoordinerede løsninger til de fleste funktioner indenfor sundheds- og undervisningssektoren og butikker.

16 Foretag et bevidst miljøvalg med Balanced Choice Tarketts arbejde for et bæredygtigt miljø sammenfattes i begrebet Balanced Choice. Balanced Choice er en måde at forholde sig på, som gennemsyrer hele produktudviklingen, og som ud over langsigtet bæredygtighed også tager hensyn til æstetiske og økonomiske faktorer. Balanced Choice giver dig mulighed for selv at gøre et aktivt og bevidst miljøvalg, takket være tydelige og let forståelige oplysninger om hvert produkt. 1Vælg naturlige og fornyelsesbare råvarer, der hvor det er muligt. 2Vælg gulvmateriale, som er produceret med så lavt ressourceforbrug som muligt. 3Vær sikker på, at dit valg af gulv bidrager til et optimalt indeklima. 4Vælg et gulvmateriale, som kan genanvendes. Bidrag selv ved at deltage i et genindvindingssystem. Tarkett iq ftalatfrie homogene vinylgulve med emissioner under målbart niveau Fra september 2011 ligger VOC-emissionerne på Tarketts homogene vinylgulve under det målbare niveau, med en værdi under 10 μg/m 3 TVOC efter 28 dage. Fra september 2011 anvender vi desuden helt ftalatfrie blødgører ved produktionen af Tarketts homogene vinylgulve. Information DANMARK Tarkett A/S Industrivej Hedehusene Tel : Fax : info.dk@tarkett.com SUOMI/FINLAND Tarkett Oy Lars Sonckin kaari Espoo Puh: (09) Fax : (09) info.fi@tarkett.com NORGE Tarkett AS Postboks 500, Brakerøya 3002 Drammen Tel : Fax : info.norway@tarkett.com SVERIGE Tarkett AB Box Sollentuna Tel : Fax : info.se@tarkett.com

3Vær sikker på, at dit. 2Vælg gulvmateriale, 1Vælg naturlige og. 4Vælg et gulvmateriale, Foretag et bevidst miljøvalg med Balanced Choice

3Vær sikker på, at dit. 2Vælg gulvmateriale, 1Vælg naturlige og. 4Vælg et gulvmateriale, Foretag et bevidst miljøvalg med Balanced Choice HOMOGENE VINYLGULVE Foretag et bevidst miljøvalg med Balanced Choice Tarketts arbejde for et bæredygtigt miljø sammenfattes i begrebet Balanced Choice. Balanced Choice er en måde at forholde sig på, som

Læs mere

Eminent VINYL HOMOGEN GULVBEL ÆGNING

Eminent VINYL HOMOGEN GULVBEL ÆGNING Eminent HOMOGEN GULVBEL ÆGNING VINYL > Bred og ny kollektion med et unikt design koncept > Ikke retningsbestemt mønster med 3D effect > iq intelligent kvalitet PUR forstærket overflade > Ingen brug af

Læs mere

iq NEW FOR LIFE LEVETID LEVETID FREMTID GULVE HØJ YDEEVNE BESPARELSER SLIDSTÆRKE FOR I HELE GULVETS I HELE GULVETS EN BÆREDYGTIG OG UNIKKE

iq NEW FOR LIFE LEVETID LEVETID FREMTID GULVE HØJ YDEEVNE BESPARELSER SLIDSTÆRKE FOR I HELE GULVETS I HELE GULVETS EN BÆREDYGTIG OG UNIKKE BESPARELSER I HELE GULVETS LEVETID Spar på vedligeholdelse og tjen hurtigt investeringen ind takket være iq s fremragende egenskaber. Gulvet vedligeholdes med skånsomme plejemetoder og skal aldrig voks-

Læs mere

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV HOMOGENT GULV UDEN PVC iq ONE iq One har en perfekt balance mellem design, fleksibilitet og holdbarhed, og er velegnet til områder, der stiller høje krav. Den unikke og innovative produktsammensætning

Læs mere

We love. vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *indføres gradvist fra januar 2014

We love. vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *indføres gradvist fra januar 2014 We love vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME PHTHALATE FREE Technology *indføres gradvist fra januar 2014 Kollektion 2014 generation En ny af vinylgulve er ankommet!

Læs mere

Smukt at se på perfekt at gå på!

Smukt at se på perfekt at gå på! NY! t H e F L o o r Smukt at se på perfekt at gå på! Den nye DLW Linoleum med LPX overfladebehandling. Et frisk, klart udseende nemt at rengøre og hurtigt at vedligeholde. Den nye LPX overfladebehandling

Læs mere

Undervisning. Gulvguide til skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og universiteter. Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg

Undervisning. Gulvguide til skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og universiteter. Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg Undervisning Gulvguide til skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og universiteter Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg Produktvalgsnøgle pr. funktion VINYL Linoleum TEKSTIL TRÆ LAMINAT SPORTSGULV

Læs mere

LAMINATGULV KOLLEKTION 2012 2013....det brugervenlige gulv

LAMINATGULV KOLLEKTION 2012 2013....det brugervenlige gulv LAMINATGULV KOLLEKTION 2012 2013...det brugervenlige gulv Smart på mange... 2 Lamin art Black&Hype / Lamin art White&Hype ...forskellige måder Lamin art Black & Hype Der findes næppe noget gulv, der sætter

Læs mere

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning.

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning. Gulve Beskrivelse Gulve i køkken, entre, stuer og værelser er 13,5 mm lakeret lamelparket i hvidpigmenteret ask, fra Haro A/S. Langs vægge er monteret fodlister, type 16x67 mm fyrretræ, som er fabriksmalede

Læs mere

Gulvløsninger til hospitaler

Gulvløsninger til hospitaler Gulvløsninger til hospitaler Hvorfor ikke vælge det bedste gulv, når det også er det billigste!? AF PALLE SUNDDAL, nora systems At vælge den rigtige gulvbelægning er svært, og ofte bliver det et traditionelt

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

- til kontorer og hoteller mv.

- til kontorer og hoteller mv. Fakta om tæpper Tarkett er i dag kendt som producent af mange former for gulvbelægninger, som vinyl-, linoleum-, laminat-, trægulve og tæppefliser. Sidste skud på stammen er væg til væg tæpper til projektmarkedet.

Læs mere

TÆPPER. Kvalitetstæpper - til kontorer og hoteller mv.

TÆPPER. Kvalitetstæpper - til kontorer og hoteller mv. TÆPPER Kvalitetstæpper - til kontorer og hoteller mv. Royal Royal er en elegant velour kollektion i 40 farver, som er meget velegnet til brug i blandt andet hotel- eller kontormiljøer, hvor der stilles

Læs mere

GULVGUIDE TIL BOLIGER PRODUKTVALG GULVTEKNISKE LØSNINGER RÅD & TIPS LOVKRAV

GULVGUIDE TIL BOLIGER PRODUKTVALG GULVTEKNISKE LØSNINGER RÅD & TIPS LOVKRAV GULVGUIDE TIL BOLIGER PRODUKTVALG GULVTEKNISKE LØSNINGER RÅD & TIPS LOVKRAV Forside billede: JM-bolig i Dalénum, Lidingö. 13 mm eg 3-stav fra Tarkett. 2 Elegance / Eg Børstet Tango / Eg Cotton White Indledning

Læs mere

Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco

Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco Perfekt tilpassede linoleumsgulve med LPX og PUR Eco Den fabrikspåførte overfladebehandlingen beskytter linoleummet mod snavs, letter den daglige rengøring og forlænger

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Svanemærkede rengøringsløsninger. vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter

Svanemærkede rengøringsløsninger. vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter Svanemærkede rengøringsløsninger vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter Vælg Svanemærket på den lange bane og oplev forskellen i totaløkonomien Med svanemærkede microfiberprodukter

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA DOUBE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - arkedets mest komplette kloaksystem Uponor kloakrørssystem Ultra Double Et sikkert og omkostningseffektivt

Læs mere

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum et naturprodukt 02. DLW gulvbelægning en stolt tradition 03. Lino Art Linea kollektionen 04. Tekniske egenskaber 05. LPX nem rengøring 06. Anvendelsesområder

Læs mere

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life.

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life. 2012- The New Stille Perfection Commitment Surgical Perfection. For Life. Stilles kundeløfte 2012 En passion for præcision og perfektion Stilles kirurgiske instrumenter anses af mange som verdens bedste.

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Design by nature Crafted by Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Natural & Durable Exceptionelle karakterer bliver til over tid, organiseret af naturens egne rytmer. Resultatet, unik styrke og skønhed,

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

SJOVT AT DESIGNE - NEMT AT MONTERE

SJOVT AT DESIGNE - NEMT AT MONTERE SJOVT AT DESIGNE - NEMT AT MONTERE DEN SJOVESTE MÅDE AT REALISERE DINE INDRETNINGS- DRØMME PÅ Og formodentlig den nemmeste. Og måske oven i købet den smarteste. Marmoleum Click er et linoleumsgulv af høj

Læs mere

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV.

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. SLIDSTÆRKT, ATTRAKTIVT DESIGN DISANO BY HARO Designgulve er meget trendy og det er der god grund til: De er slidstærke, ser flotte ud og er udstyret med attraktive

Læs mere

We love. vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *indføres gradvist fra januar 2014

We love. vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *indføres gradvist fra januar 2014 We love vinyl EN NY GENERATION AF VINYLGULVE SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME PHTHALATE FREE Technology *indføres gradvist fra januar 2014 Kollektion 2014 generation En ny af vinylgulve er ankommet!

Læs mere

Det sikre valg LAMINATGULV 2011

Det sikre valg LAMINATGULV 2011 Det sikre valg LAMINATGULV 2011 2 Tag det roligt, behold bare skoene på, mens du danser! Oplev den sikre fornemmelse med et nyt laminatgulv fra Tarkett. Når du byder op til dans i hjemmet, kan du nyde

Læs mere

Fem grunde mere til at købe Kährs

Fem grunde mere til at købe Kährs Fem grunde mere til at købe Kährs Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere. 1 2 3 4 5 Længste erfaring

Læs mere

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG Gyptone BIG Choices Design og akustik Nu lancerer vi de nye Gyptone BIG Quattro 40 og 44, to ekstra designmuligheder, som udover at tilbyde nye, spændende

Læs mere

WE LOVE VINYL. Kollektion 2015 SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *except for recycled content

WE LOVE VINYL. Kollektion 2015 SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME. PHTHALATE FREE Technology. *except for recycled content WE LOVE VINYL Kollektion 2015 SLIDSTÆRKT TIL HVERDAGEN DERHJEMME PHTHALATE FREE Technology *except for recycled content Tarkett Extra / Remy Black White EN NY GENERATION AF VINYLGULVE Tarketts vinylgulve

Læs mere

Sundhedssektor. Gulvguide til hospitaler, klinikker og plejehjem. Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg

Sundhedssektor. Gulvguide til hospitaler, klinikker og plejehjem. Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg Sundhedssektor Gulvguide til hospitaler, klinikker og plejehjem Lovkrav Gulvtekniske løsninger Produktvalg Produktvalgsnøgle pr. funktion VINYL Linoleum TRÆ LAMINAT SPORTSGULV iq Natural / iq Granit /

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL.

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. Pålidelig egenskaber opfrisket med en moderne palette Skab et fundament af langtidsholdbar egenskaber med norament 926 grano, det eneste premium

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

Fusion sortimentet. Fusion Sonar. Fusion Krios

Fusion sortimentet. Fusion Sonar. Fusion Krios Fusion sortimentet Fusion Sonar Fusion Krios Med Fusion kan man for alvor lege med linjerne for at understrege det enkelte rums geometri. Fusion installeres, hvor høj æstetik og enkelthed skal kombineres

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

Rengøring: Støvsugning og gulvvask med Junckers Gulvsæbe og moderat vandforbrug

Rengøring: Støvsugning og gulvvask med Junckers Gulvsæbe og moderat vandforbrug Lisbjerg Vedligeholdelsesplan februar 2017 Specifikation: Trægulv Fabrikant: Junckers Type: 22mm Bøg Harmony Ultramat Lak Massiv Plank Entreprenør: Wenge Gulve A/S Indbygningsår: 2016 Anbefalet vedligeholdelse:

Læs mere

VINYL VINYL. Kollektion 2012

VINYL VINYL. Kollektion 2012 VINYL WE VINYL Kollektion 2012 Texstyle / Bellagio Grege Urban Graphic / New York City White Din ven derhjemme til hverdag! Forside: Floor in a box / Oak Select Majestic Comfort / Authentic - Natural Tarketts

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul Unikke plastlister til ledningsskjul fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul www.lynddahllister.dk UNIKKE LISTER til ledningsskjul Lynddahl har udviklet et nyt unikt koncept til at skjule ledninger.

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Et godt indeklima med tekstilbaseret ventilation

Et godt indeklima med tekstilbaseret ventilation Et godt indeklima med tekstilbaseret ventilation KE Fibertec AS Industrivej Vest 21 6600 Vejen Tlf. 75 36 42 00 Fax 75 36 20 20 www.ke-fibertec.dk Hvad er en tekstilkanal? En tekstilkanal, også kaldet

Læs mere

LÆNGE LEVE LAMINAT! LAMINATGULV KOLLEKTION 2014/15

LÆNGE LEVE LAMINAT! LAMINATGULV KOLLEKTION 2014/15 LÆNGE LEVE LAMINAT! LAMINATGULV KOLLEKTION 2014/15 VELKOMMEN TIL TARKETT Vores mål er at udvikle moderne og nyskabende gulve i træ, vinyl, laminat, linoleum og tæpper, som også hjælper til at gøre dit

Læs mere

TA K T I L N AT U R E N

TA K T I L N AT U R E N TAK TIL NATUREN ANSVAR FOR MILJØET OG FOKUS PÅ KOMMENDE GENERATIONER Kvänum har hjemsted i et område af samme navn et lille hyggeligt samfund i det vestlige Sverige, hvor marker og skove har kendetegnet

Læs mere

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Iduna A/S producent af gode sæbe i Danmark og Tyskland- Jeg hedder Dich Schach Jensen JEG HAR MANGE ÅRS ERFARING, SET UTALLIGE MULIGE OG UMULIGE LØSNINGER. DET EFTERFØLGENDE

Læs mere

Samson vægabsorbent. Akustisk og slagfast vægabsorbent som supplerer loftets akustiske regulering

Samson vægabsorbent. Akustisk og slagfast vægabsorbent som supplerer loftets akustiske regulering Samson vægabsorbent Akustisk og slagfast vægabsorbent som supplerer loftets akustiske regulering 194 Samson vægabsorbent Akustisk og slagfast vægabsorbent som supplerer loftets akustiske regulering Samson

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

Køling med diffus ventilation

Køling med diffus ventilation Part of the ROCKWOOL Group Køling med diffus ventilation og Rockfon Blanka En loftløsning der giver bedre indeklima 92% af en virksomheds udgifter relateret til medarbejderne. Ved at forbedre indeklimaet

Læs mere

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Elvandvarmere Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAN Elvandvarmere til trykløs installation A METRO TERMs mindste elvandvarmer på 5 liter er beregnet til ét tappested, fx ved

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Det bedste gran Superwood er Verdens Bedste Bræt! Det er gennemimprægneret gran fra udvalgte nordiske skove. Perfekt til smukke, miljøvenlige

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Elvandvarmere Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAN Elvandvarmere til trykløs installation A METRO TERMs mindste elvandvarmer på 5 liter er beregnet til ét tappested, fx ved

Læs mere

Byg nyt. Spar på energien. Skån miljøet. Rockzero Vægsystem

Byg nyt. Spar på energien. Skån miljøet. Rockzero Vægsystem Byg nyt. Spar på energien. Skån miljøet. Rockzero Vægsystem BYG VÆGGE DER STÅR FOR NOGET I tusinder af år har vi bygget vægge. For at beskytte os selv og for at skabe boliger for familien. Når vi bygger

Læs mere

Makes people creative

Makes people creative Makes people creative Præsentation af AQUAWRITE AQUAWRITE HIGH-PERFORMANCE WHITEBOARD-PAINT Højglans / Klar eller Hvid / Polyurethan 2K vandbaseret højtydende whiteboard-maling med primer akan skrives

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem Sto Scandinavia I Facade Facadesystem StoNordic Pudssystem StoNordic Pudssystem I Fordele Systemet til alle underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Pudssystem er et komplet system med gennemtestede

Læs mere

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER LYSET GØR FORSKELLEN Nogle hævder, at der er noget magisk over lyset i Skandinavien. Andre mener, at de specielle nuanceforskelle skyldes nærheden til polarcirklen, eller at vores klima er rigt på kontraster.

Læs mere

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Denne vejledning hjælper dig med at pleje og vedligeholde dine produkter fra Cube Design, så

Læs mere

Granit Safe.T, Granit Multisafe og Primo Safe.T. Lægningsvejledning. Läggningsanvisning. April 2014 PLASTGOLV

Granit Safe.T, Granit Multisafe og Primo Safe.T. Lægningsvejledning. Läggningsanvisning. April 2014 PLASTGOLV Lægningsvejledning Granit Safe.T, Granit Multisafe og Primo Safe.T Läggningsanvisning April 2014 PLASTGOLV 1. Forudsætninger 1.1 Underlaget skal være rent, tørt og jævnt samt fri for revner. Evt.pletter

Læs mere

Lægningsvejledning. Safetred Universal og Safetred Spectrum. Läggningsanvisning. December 2012 PLASTGOLV

Lægningsvejledning. Safetred Universal og Safetred Spectrum. Läggningsanvisning. December 2012 PLASTGOLV Lægningsvejledning Läggningsanvisning Safetred Universal og Safetred Spectrum December 2012 PLASTGOLV 1. Forudsætninger 1.1 Underlaget skal være rent, tørt og jævnt samt fri for revner. Evt.pletter efter

Læs mere

VINYL WE VINYL Kollektion 2013

VINYL WE VINYL Kollektion 2013 VINYL WE VINYL Kollektion 2013 Texstyle / Bellagio Grege Comfort / Authentic - Natural Tarketts vinylgulve er designet til at hjælpe dig hjemme i dine daglige omgivelser. De er slidstærke, holdbare og

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie.

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Plejebehandling umiddelbart efter montering. Oliebehandlede gulve skal umiddelbart efter montering behandles med Trip Trap Oliepleje eller med

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Brugsanvisning. Det du IKKE skal:

Brugsanvisning. Det du IKKE skal: Brugsanvisning Tillykke Tillykke med dit EcoEgg TM /vaskeæg. Med din anskaffelse er du med til at reducere mængden af kemikalier der forurener kloden. Samtidig gør du noget godt for din families hud, sparer

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Badeværelse og tilbehør. 2012 produktkatalog

Badeværelse og tilbehør. 2012 produktkatalog Badeværelse og tilbehør 2012 produktkatalog BASE by d line BASE by d line Indhold BASE by d line Bad er en ny prissikker sanitetsserie fra d line BASE by d line 3 Glasholder m/glas 4 Sæbeskål m/glas 4

Læs mere

Roofing. Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage

Roofing. Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage Roofing Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage unik viden uovertruffen kvalitet Sarnafil er verdens førende leverandør af miljøvenlige membraner og tagløsninger baseret

Læs mere

Bedst og billigst til gulvrenovering!

Bedst og billigst til gulvrenovering! Bedst og billigst til gulvrenovering! Gulvrenovering i særklasse! En sikker investering Der er rigtig mange penge at spare ved korrekt behandling og renovering af gulve. Med relative få midler kan du få

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Krios sortimentet. Krios. Krios Activity

Krios sortimentet. Krios. Krios Activity sortimentet Activity Rockfon har en mat, plan overflade. Maksimal designfrihed kendetegner sortimentet, der består af produkterne og Activity. Med en bred vifte af kanttyper og formater er mulighederne

Læs mere

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler).

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler). Rengøringsvejledning ColoRex i rentrumsmiljøer De 10 gyldne regler for rengøring i rentrumsmiljøer 1. Rengøringsprocessen skal være forenelig med den beskyttede aktivitet og med rentrumsklassen (valg og

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED:

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: UDSTILLING CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: CLARO Importør: BAHEKO A/S VANDMESTERVEJ 37 DK- 2630 TÅSTRUP Tlf.: +45 43 99 16 11 Email: baheko@baheko.dk www.baheko.dk FUNKTIONEL, PRAKTISK & ÆSTETISK

Læs mere

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter AQUABEAD Selvklæbende profiler Kant- og hjørneprofiler Til indervægge og lofter Til indervægge og lofter Gyproc AquaBead er letanvendelige profiler til udadgående hjørner og afslutning af gipsplader. Profilerne

Læs mere

G 1.0 Overfladebehandling / plejeprodukter Rengøring og vedligeholdelse Generel information for gulve Bolig / Erhverv / Sport

G 1.0 Overfladebehandling / plejeprodukter Rengøring og vedligeholdelse Generel information for gulve Bolig / Erhverv / Sport Overfladebehandling / plejeprodukter Bolig / Erhverv / Sport Generelt Junckers færdigbehandlede parketgulve leveres klar til brug efter lægning. Overfladens holdbarhed og udseende vil kunne forlænges ved

Læs mere

Sto Scandinavia Gulvbelægning. Vedligeholdelses- og behandlingsanvisninger for gulv

Sto Scandinavia Gulvbelægning. Vedligeholdelses- og behandlingsanvisninger for gulv Sto Scandinavia Gulvbelægning Vedligeholdelses- og behandlingsanvisninger for gulv Gulvbelægning Vedligeholdelse Forebyggelse er den bedste gulvpleje Et gulv behøver ikke se træt og slidt ud, selvom mange

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

vi klikker bare Sjovt at designe. Nemt at montere.

vi klikker bare Sjovt at designe. Nemt at montere. vi klikker bare Vi vidste det med det samme Esther og Carl elsker deres nye køkken: Marmoleum click satte prikken over i et, siger Esther. Vi havde længe ledt efter et gulv, der ville samle alle de enkelte

Læs mere

Hydraseal DPM Beskrivelse Hydraseal DPM er en tokomponents opløsningsmiddelog benzylalkoholfri epoxyprimer. Anvendelsesområde Hydraseal DPM er en specialfremstillet primer, der muliggør umiddelbar installation

Læs mere