Åbningstider på kontorene!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbningstider på kontorene!"

Transkript

1

2 Åbningstider på kontorene! Roskilde: Mandag: 08:00-11:00 og 15:00-16:30 Tirsdag: Lukket Onsdag: Lukket Torsdag: 08:00-11:00 Fredag: Lukket Næstved: Mandag: 08:00-16:30 Tirsdag: 08:00-12:00 Onsdag: Lukket Torsdag: Lukket Fredag: Lukket Rønne: Første torsdag i måneden fra 14:00-16:30 Slagelse: Mandag: 14:00-16:30. Nykøbing F: Tirsdag: 13:00-15:00 I perioden 1. juni til 30. september kun åbent ulige uger.

3 Åbningstider på kontorene! Hillerød: Torsdag: 14:00-16:30 Nykøbing Sj: Kun efter aftale! ********************************* For, at undgå ventetid og vi kan give jer den bedste service, er det vigtigt du ringer på telefon , for at aftale tid og sted for møde angående ledighed, faglige sager, arbejdsskade sager m.m. Husk! Der kan altid laves aftaler udenfor åbningstiden!!! Telefontider. Mandag: 08:00-12:30 & 14:00-16:30. Tirsdag: 08:00-12:30 & 14:00 15:00. Onsdag: 08:00 10:00. Torsdag: 08:00 12:30 & 15:00 16:30. Fredag: 08:00 12:30. SKRIVESTOKKEN Udgivet af: Malernes Fagforening Sjælland Præstemarksvej 10 D Roskilde Tlf.: Mail.: Hjemmeside: sj.maler.dk Ansvarshavende redaktør: Redaktionsudvalg: Martin B. Hansen Kim Petersen, Charlotte Haslund, og Claus Jensen

4 Hellere lille og vågen, end stor og doven. Af afdelingsformand Martin B. Hansen Til Malerforbundets kongres i oktober 2014, er der specielt et tidspunkt jeg husker meget tydeligt. Det var det dybe sug, og efterfølgende larmende tavshed der ramte salen under hovedkassererens beregning om forbundets økonomi. Næsten 76 millioner i underskud de sidste 4 år, før afkastet på formuen! Hvert år de sidste 4 år, har vi måtte tage af formuen for at dække underskuddet, og logikken siger sig selv. Jo mindre formue, jo mindre afkast til, at dække underskuddet. Det er en selvforstærkende effekt, som også blev tydeliggjort for os da prognosen for sluttidspunktet for Malerforbundet blev fremlagt. Og det var snart! Grunden til det dystre regnskab skal findes i de næsten fuldt betalende medlemmer der har forladt Malerforbundet siden 2006, og den deraf følgende manglende kontingent indtægt. Rigtig mange af dem er simpelthen ikke i faget længere, grundet mangel på arbejde, nedslidning, eller man har fundet andre erhverv at ernærer sig ved. Men der er desværre mange der har fravalgt os med kollektiv overenskomst, og fællesskab, til fordel for en billig forsikring hos de gule. Nu er vi så ved en skillevej, og hvad vi gør, og skal gøre fremadrettet vil betyde enten et forsat bestående Malerforbund, dybt forankret i malerfaget og for malere. Eller en fusion med et stort forbund som 3F, med 99,9 procent garanti for, at malerfaget mister sin identitet, og styrke som I trods alt stadig har. Så vi har været nød til at vælge, på jeres vegne. Og vi har valgt at fortsat være et lille og vågent, men selvstændigt forbund. Og ikke en del af en stor doven kolos hvori vi ville forsvinde i det store hav, som dug for solen. Men det er desværre også derfor at vi har, måtte sige farvel til nogle rigtig dygtige og engagerede tillidsfolk i organisationen. Tillidsfolk der har lavet et stort stykke arbejde for medlemmerne i Malerforbundet. Det har desværre været nødvendigt for at vi kan bestå, men også utrolig trist. Vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden.

5 I perioden den 1. januar til 31. december 2014 Har malernes fagforening Sjælland skaffet, 111 af vores medlemmer nedenstående manglende betaling fra deres arbejdsgiver: kr. Manglende lønudbetaling kr. Manglende kørepenge kr. Manglende Feriepenge kr. Manglende Søgnehelligdags betaling kr. Manglende indbetaling til arbejdsmarkedspension kr. Udbetaling i gennem Lønmodtagernes garantifond ved konkurser kr. Diverse, fx sygeløn, erstatninger mv kr. Total

6 Malernes Fagforening Sjælland. Generalforsamling 18. marts Fagforeningen afholder ordinær generalforsamling, for alle medlemmer onsdag den 18. marts Adresse: Scandic Hotel. Nørretorv Ringsted. Start tidspunkt: 17:30. Der vil være spisning fra klokken 16:15, hvor der serveres div. sandwich. Dagsorden: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Regnskab. 5. Indkommende forslag. 6. Valg. 7. Eventuelt. * Der foreligger vedtægtsændringer til generalforsamlingen* Yderligere forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være fagforeningen i hænde senest 3 hverdage før afholdelsen af generalforsamlingen. Forslag sendes skriftligt! Pr. post til: Malernes Fagforening Sjælland. Præstemarksvej 10D Roskilde eller Pr. mail til: Vedtægterne kan findes på sj.maler.dk

7 Generalforsamling Valg til daglig ledelse: Næstformand Kasserer Valg af faglige sekretærer: Faglig Sekretær: Valg til bestyrelsen for 2 år: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Valg til bestyrelsen for 1 år: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: På valg er: Kim Petersen På valg er: Keld Pedersen På valg er: Claus Jensen På valg er: Kurt Seier Beenfeldt Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Tager man en kollega med i bilen til generalforsamling, betaler fagforeningen kørepenge til bil indehaveren.!!! Vel mødt!!!

8 Tak for denne gang. Det er med både vemod og håb, jeg nu skriver mit sidste indlæg i skrivestokken. Onsdag d. 4. februar 2015 var min sidste arbejdsdag for Malerforbundet. Dette var ikke af egen fri vilje, men grundet en økonomisk situation i Malerforbundet. Jeg har i 5½ år været en del af Malerforbundet. 5½ år er gået med arbejdspladsbesøg, hvor jeg både har haft kontakt med malersvende, lærlinge og tillidsvalgte i malerfirmaer og har haft en stor kontakt med vores SKP-elever på skolerne. Jeg har haft god kontakt med masser af firmaer, der har været åben for mine besøg af deres ansatte; og ligeledes været glad for de tiltag, jeg i fællesskab med kollegaerne har sat i gang. Jeg har arbejdet med netværksgrupper på Lolland Falster, Bornholm og Nordsjælland. Og her har der på initiativ af kollegaerne været sat gang i masser af arrangementer, der har bragt kollegaer - på kryds af div. firmaer - sammen om et fælles tredje. Jeg har været glad for at kunne være med på både Odense- og Middelfart kurserne for lærlingene, hvor engagement, glæde, fællesskab og faglighed har været i høj kurs. Uanset hvilket forum, så har jeg hørt historier. Gode historie om Jeres virkelighed.

9 De historier har været essensen og det vigtige for mit organiseringsarbejde. Gode historier er både de vellykkede og fantastiske fortællinger om jeres arbejdsliv, men også dem der er knap så positive. Det er i de historier, der ikke er så rosenrøde, der ligger potentiale for at kunne arbejde hen imod den ønskede situation, som ligger i den gode historie. Jeg har snakket med både organiserede og uorganiserede kollegaer. Ligesom med de knap så positive historier, er det vigtigt at høre de uorganiseredes baggrund for ikke at være medlem. Årsagerne til deres valg spænder bredt, men det er her potentialet og mulighederne for forandring ligger. Det jeg har hørt fra Jer kollegaer er, at mine arbejdspladsbesøg og synlighed, har bragt fagforeningen tæt på arbejdspladserne og Jer kollegaer. For de organiserede har det måske betydet, de har fået sat ord på tanker, der har bragt handling tættere på egentlig praksis i fællesskab med fagforeningen. For de uorganiserede har det måske sat nogle tanker i gang i forhold til deres fravalg af fagforeningen. Og for mange har det betydet, at de har genovervejet deres medlemskab. Og heldigvis er en del også nået frem til, at de gerne vil være en del af fællesskabet igen. Nu er det slut med mine besøg, men det er vigtigere end nogensinde, at I forsætter snakken på arbejdspladserne. Snakken om hvad der kan bringe Jer sammen i et fælleskab. Snakken med Jeres uorganiserede kollega om deres fravalg, snakken om hvad I kan gøre for at ændre på det, som ikke fungerer, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor I ønsker det. Og ikke mindst snakken om, hvordan I holder fast i det gode i Jeres arbejdsliv. Vi har rigtig mange, som forlader faget, så alt hviler på Jer, som stadig med stolthed holder fast i Jeres fag. Hvis I stopper med at snakke med hinanden, hvis I ikke tager dialogen med den uorganiserede kollega om dennes valg, hvis I glemmer at Jeres overenskomst er Jeres stærkeste fundament i Jeres arbejdsliv, ja så går det kun én vej.

10 Og det er ikke mod et stærkt fællesskab med Malerforbundet som forhandler af en solid overenskomst for malere. Intet Malerforbund ingen overenskomst, så derfor er Jeres opbakning alfa og omega for fremtiden. Når jeg indledningsvis skriver vemod, er det naturligvis fordi, jeg vil savne alle de gode snakke og fantastiske oplevelser, jeg er blevet beriget med af Jer malere på mine pladsbesøg. Derudover har Malerforbundet for mig været en fantastisk arbejdsplads med en særlig nærhed og familiær stemning, som kendetegner et lille forbund som Malerforbundet. Der er ingen tvivl om, at det var et dybt berørt Malerforbund, der måtte fortælle mig den kedelige, men nødvendige beslutning. Når jeg skriver håb, er det fordi, jeg håber, at I står mere sammen end nogensinde. Dette er eksistentielt hvis Malerforbundet skal bestå som et lille nærværende og familiært forbund. God vind derude og pas på Jer selv og hinanden. Mange glade hilsner Linda Heegaard, faglig organisator.

11

12 Odensekurset april Airbrush begynderkursus Du vil får afprøvet dekorationsteknikker, som giver mulighed for at frembringe fascinerende og fantasifulde udsmykninger under kyndig vejledning. Målgruppe: Alle - vognmalere har dog fortrinsret. Skin igennem til svendeprøven - Træværk Er svendeprøven lige om hjørnet, eller du bare har lyst til at arbejde med forskellige værktøjer, teknikker og materialer inden for lakering af træværk har du her muligheden. Der vil blive eksperimenteret med både emaljer, pensler og behandling af fyldningsdøre/svendeprøveplader. Målgruppe: Alle Det gamle værksted Her er mulighed for at arbejde med de gamle maleteknikker. Du arbejder grundlæggende med nogle af de gamle teknikker som f.eks. ådring, marmorering, skabelon og forgyldning. Målgruppe: Alle Moderne dekorativt malerarbejde Vi tager udgangspunkt i enkle dekorationer og farvesammensætninger der vil være salgbare til malerfagets kunder. Dvs. dekorationer med stor slagkraft, som kan udføres sideløbende med almindeligt malerarbejde. Du kommer til at arbejde med farver, former og nye produkter. Målgruppe: Alle Er du skarp? Beskæringsteknikker, afmaskning, typografi og optegning af dekorationer er det du kommer til at arbejde med på dette kursus. Du vil komme til at afprøve forskellige teknikker til beskæring på forskellige underlag og med forskellige materialer. Herunder forskellige pensler, folier og tape m.m. Målgruppe: Alle - skilteteknikere har dog fortrinsret Tilmelding på

13 Praktisk info. Pr. 1. januar Kørselsgodtgørelse Stk. a - satsen på kr. 3,73 pr. km ændres til kr. 3,70 pr. km BEMÆRK nedsættelse Stk. b - satsen på kr. 2,69 pr. km ændres til kr. 2,66 pr. km BEMÆRK nedsættelse Satsen for sygedagpenge ændres. Sygedagpenge maks. pr. time Pr. 1. marts ,76 kr. Danske Malermestre / Dansk Byggeri Akkordudbetaling pr. time Overarbejde på hverdage For de første 4 timer pr. time Overarbejde på lørdage, søn- og helligdage, 1. maj og ½ Grundlovsdag Skilteteknikkernes løn for hele landet udgør pr. time 120,05 kr. 60,03 kr. 120,05 kr. 137,95 kr. Søgnehelligdagsbetaling. 7,45 % Sygdom, barsel og barnets sygdom: Elevlønninger Lønperiode 1 26 uger Lønperiode 2 52 uger Lønperiode 3 52 uger Lønperiode 4 52 uger Voksen elever med særlig lønaftale, pr. time. 128,75 kr. Pr. uge ,47 kr ,18 kr ,98 kr ,59 kr. 112,25 kr.

14 Praktisk info ABAF, (tidligere FAI). Pr. 1. januar Sundhedsordning for vognmalerne træder i kraft pr. 1. januar Sundhedsordningen er etableret hos ALKA Forsikring, som i samarbejde med SOS International A/S administrerer ordningen. Sundhedsordningen indeholder: Sundhedsrådgivning Telefonisk krisepsykologhjælp Dækning af udgifter til behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, og fysiurgisk massør. Pr. 1. marts ABAF, (tidligere FAI). Mindste udbetaling akkord Mindste timeløn Sygdom, barsel og barnets sygdom: Elevlønninger Lønperiode 1 26 uger Lønperiode 2 52 uger Lønperiode 3 52 uger Lønperiode 4 52 uger Voksen elever med særlig lønaftale, pr. time. 130,12 kr. 140,70 kr. 137,15 kr. Pr. uge ,41 kr ,14 kr ,90 kr ,79 kr. 118,70 kr.

15 Nye regler i A-kassen. G dage, pr. 1.januar Hvis du er ansat under 3 måneders varighed, skal der kun betales 2 G-dage, ellers 3 G-dage. Optjening af retten til G-dage fra arbejdsgiver er stadig den samme, med mindst 74 arbejdstimer indenfor en 4 ugers periode. Man skal altid tilmelde sig i Jobcentret på første ledighedsdag, det vil sige første G- dag. Hvis ikke man er tilmeldt på g-dagene, mister man retten til G-dags betaling fra arbejdsgiveren. Samtaler på jobcenter og a-kassen Fra 1. juli 2015 skal du, som har fået en ny dagpengeperiode, til samtale på jobcenteret hver måned, samtale ved 5-6 måneders ledighed, er en fællessamtale med dig, jobcentret og A-kassen. Der afholdes igen en fællessamtale efter 16. måneders ledighed. A-kassen skal have dig til samtale 3 gange indenfor de første 6 måneder. Første gang indenfor 14 dage (cv samtale) og 2 rådighedssamtaler. 6 ugers jobrettet kursus Fra 5. januar 2015 kan du komme på kursus allerede fra 1. ledighedsdag, der skal afholdes indenfor de første 39 uger, hvis du er over 25 år og indenfor 26 uger, hvis du er under 25 år. Kurset skal stå på en positivliste, som Beskæftigelsesministeriet laver. Er du i tvivl om dine rettigheder, så kontakt A-kassen på telefon

16 Blokadeliste. Redigeret Malerfirmaet Bremer ApS. Jensens Skilte A/S Vannes Totalrenovering SMBA. HPC Maleren Solrød Malerfirma. Rent Estate a/s. Jacob Maler. Malerfirmaet M.- A. Lagermann. Malerfirmaet Henrik Lund. Malerfirmaet Lasse Wied. UAB Euroda v/. Finn Andersen. Helsinge Bilpleje ApS. Skrifttegn. Præstevejen 90 Malermester Tom Mortensen. Malermester Morten Jørgensen Malerfirmaet Finn S. Larsen ApS. RAFBUD v/. Rafal Kochel Malerfirmaet Jesper Engel TAGRENS a/s. Malerfirmaet Candmal. RARO-Handyservice. MediaMouse ApS. Fredensborg Vikarservice ApS Traf-Bud LG Skilte. Malerfirma Dyhr Mortensen. v/. Klaus Dyhr PHM Malerfirma. Ahornvej 34 Malerfirmaet Tommy Petersen. Veksø Lokalmaler ApS Malermester Mogens Jensen. Prodesse ApS. Malerfirmaet Milo. Tune Skadeservice. Malerfirmaet Octopussy v/. Lasse Rasmussen. Tempo Regn & Mal ApS. S-Invest ApS MK s Malerfirma 1117 København K 2640 Hedehusene 2640 Hedehusene 2680 Solrød Strand 2680 Solrød Strand 2680 Solrød Strand 2980 Kokkedal 2980 Kokkedal 3000 Helsingør 3000 Helsingør 3000 Helsingør 3200 Helsinge 3230 Græsted 3250 Gilleleje 3250 Gilleleje 3390 Hundested 3390 Hundested 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3450 Allerød 3480 Fredensborg 3550 Slangerup 3600 Frederikssund 3600 Frederikssund 3630 Jægerspris 3650 Ølstykke 3670 Veksø Sjælland 3760 Gudhjem 4000 Roskilde 4030 Tune 4030 Tune 4040 Jyllinge 4070 Kirke Hyllinge 4100 Ringsted 4100 Ringsted

17 KW Group ApS Bram huse ApS CBJ Byggeservice ApS KR Byggeservice ApS Reklamecentret Slagelse ApS Ravn og Nielsen Eftf. ApS. Witzel Vikarservice Slagelse ApS. Deko Dekoration. Alfa Skadeservice & Ejendomsservice ApS Røsva Skadeservice. Havby Hansen Gruppen ApS Skade & Ejendomsservice Sjælland ApS PMB Malerservice Råd og Mal Bjergsted Group IVS Tømrermester Rasmus Larsen. Bakkegården Entreprise v/. Linda Andersen Herbo Properties ApS Herbo Holding ApS Michael Jensen A S Consulting v/. Anette Sørensen Lokalmalermester.dk Karlsens Udlejningsejendomme Maler Møllers Skoventreprenør Michael Henriksen a/s. ABC-Skilte ApS Entreprenør Morten C. Henriksen. Toms Auto- & Industrilakering ApS. Astrup Gods Montage Gruppen ApS. Jyderup Autolakering ApS. Egebjerg Rengøring ApS Malermester Dansk Service ApS. Maler Høg v/ Jesper Bjergsted Group IVS Boserup Servicepartner ApS Boserup Ejendomsadministration RHO Byg v/. Racid Omar Hamze. Dan Paint ved Susan Lilja. Humlekærgård 63 CV Malerservice ApS. Pigen Og Penslen Mocabe ApS 4180 Sorø 4220 Kørsør 4261 Dalmose 4262 Sandved 4270 Høng 4291 Ruds Vedby 4291 Ruds Vedby 4291 Ruds Vedby 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4320 Lejre 4400 Kalundborg 4420 Regstrup 4450 Jyderup 4500 Nykøbing Sj 4591 Føllenslev 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4623 Lille Skensved

18 VHJ Ejendomme 4652 Hårlev Malerfirma Wennergren 4654 Fakse Ladeplads Wolf s Linolie & Trætjærefabrik ApS Store Heddinge Malermester Frank Hansen 4672 Klippinge Lynge Nielsen Huse a/s 4681 Herfølge Jens E. Malerfirma a/s Herfølge Green Paint IVS Holmegaard Hermann og Hvidtfeldt 4684 Holmegaard Petersens Maler, Rengøring og Skadeservice ApS 4684 Holmegaard Malerfirmaet Degnebolig. v/ Chris Skovgaard 4690 Haslev Malerfirmaet Superfinish IVS Haslev Malerfirmaet Nygaard-Svarre Haslev Malermester Nygaard Haslev Constantins Malerfirma Næstved Malerfirmaet Liljeqvist. Farimagsvej Næstved MAYCON ApS 4700 Næstved Zenovo Automotive a/s 4720 Præstø Maleren ved Jesper True ApS 4720 Præstø Dansk Handel og Service anno 2009 ApS 4720 Præstø TM Finans ApS 4760 Vordingborg Malerfirmaet Loman ApS 4760 Vordingborg Det Hvide Lærred I/S Stege Tagexperten og Facade Nykøbing F Malerfirmaet Skou og Co ApS 4800 Nykøbing F J A Loman Nørre Alslev Malermester Claus Simonsen 4850 Stubbekøbing Morten T Pedersen 4850 Stubbekøbing W. Kihl af 1994 ApS 4872 Idestrup Dan-Leg ApS 4930 Maribo Pederstrup Efterskole 4943 Torrig L Murermester Kasper Tøgern 4944 Fejø Auto Centro a/s Rødby Tjek altid nyeste opdateret liste på vores hjemmeside: sj.maler.dk

19 Hvorfor blokerer vi ovenstående firmaer??? I Danmark er dine løn og arbejdsvilkår heldigvis ikke bestemt af politikerne. De er forhandlet, og aftalt i en overenskomst af din fagforening sammen med arbejdsgiverne. Det betyder, at der heller ikke er nogen danske love der siger hvad du skal have i løn, pension, overtidsbetaling, SH-betaling, løn under sygdom, løn under barsel, opsigelsesvarsel, og meget, meget mere! Når en virksomhed inden for malerfaget, ikke er medlem af Danske Malermestre, Dansk Byggeri, ABAF, eller Dansk Håndværk. Eller har tegnet en tiltrædelsesoverenskomst med Malernes Fagforening. SÅ HAR DU INGEN OVERENSKOMST. Firmaerne på listen ønsker ikke en overenskomst der sikre dig basale rettigheder på arbejdsmarkedet, derfor er de blokeret af os. Arbejder du for et af firmaerne på listen, kan du kontakte fagforeningen på telefon: , for råd og vejledning.

20 Afsender: Malernes Fagforening Sjælland Præstemarksvej 10 D 4000 Roskilde Fisketur lørdag den 9. maj Turen foregår fra Rungsted havn, med start klokken 07:00 til ca. 12:00. Båden hedder Hanne-Berit Tilmelding senest mandag den 27. april på telefon: Pris pr. deltager kr. 50,- Husk fisketegn. Kan købes via Eller på posthuset. Præmier for bedste fangst, 1,2, og 3 præmie. Vil blive overrakt på kajen efter fisketuren. Der fiskes efter hornfisk!

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område.

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. PostnummeBy Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. 1000 København K Porcani leverer dagligt i dit

Læs mere

4654 Faxe Ladeplads 4640 Faxe 4684 Holmegaard 4653 Karise 4683 Rønnede 4160 Herlufmagle 4652 Hårlev 2670 Greve 2640 Hedehusene 2690 Karlslunde 4030 Tune 4863 Eskilstrup 4840 Nørre Alslev 4880 Nysted 4872

Læs mere

Malerfagets nøgletal. Danske Malermestre NØGLETAL MARTS Pr. 27. februar 2017 er overenskomstens satser som følger: Side 1/5

Malerfagets nøgletal. Danske Malermestre NØGLETAL MARTS Pr. 27. februar 2017 er overenskomstens satser som følger: Side 1/5 Side 1/5 Malerfagets nøgletal Pr. 27. februar 2017 er overenskomstens satser som følger: MALERSVENDE Akkordudbetaling/mindstebetaling pr. time kr. 123,85 SKILTEMALERE Pr. time kr. 141,75 SERVICEARBEJDERE

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Fælles årsmøde: Hvordan bliver flygtninge en ressource? Onsdag den 9. november 2016, på KolleKolle, Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Nye åbningstider i Metal Himmerland.

Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nr. 1 2012 Gennem længere tid, er arbejdspresset steget i afdelingen. Vi er derfor kommet i den situation, at vi er nødt til at ændre på tingene, for at få en balance

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016 Side 1 Konstitueret formand Henrik Stilling bød velkommen til de 214 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigenter 2. Valg af ny formand 3. Orientering om kongressen AD 1. Valg af dirigenter Henrik

Læs mere

Generalforsamling og festaften 2013 Dansk Byggeri Sydsjælland. fredag den 22. november 2013 på Hotel Scandic Ringsted

Generalforsamling og festaften 2013 Dansk Byggeri Sydsjælland. fredag den 22. november 2013 på Hotel Scandic Ringsted Generalforsamling og festaften 2013 Dansk Byggeri Sydsjælland fredag den 22. november 2013 på Hotel Scandic Ringsted Ulrik Elholm Pernille Ravn På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Sydsjælland inviteres

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland. Torsdag den 20. november 2014 På Hotel Scandic, Ringsted

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland. Torsdag den 20. november 2014 På Hotel Scandic, Ringsted Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland Torsdag den 20. november 2014 På Hotel Scandic, Ringsted Invitation til Generalforsamling På vegne af bestyrelsen inviteres du hermed til den årlige generalforsamling

Læs mere

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 99 danske kommuner i Øresundsregionen bliver til 46 Betydning for Øresundsdatabanken Pr. 1. januar 2007 træder den ny kommunalreform i Danmark i kraft. Herved

Læs mere

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post 130115 Ole Holtse Olsen Formand Tlf.: 88 92 45 78 Mobil: 27 87 11 05 Bo Henriksen Faglig medarbejder - Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Fælles årsmøde: Hvordan bliver flygtninge en ressource? Onsdag den 9. november 2016, på KolleKolle, Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup Vi byder dig velkommen på Holbækvej 106 B, 1. sal, 4000 Roskilde Telefon 70 300 878 ********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Torsdag den 27. oktober 2016, kl. 16.00, Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm På vegne af bestyrelsen for

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling. Medlemsbladet nr

FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling. Medlemsbladet nr FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling Medlemsbladet nr. 3. 2010 FOA Lolland Hovedtelefonnummer: 4697 3000 E-mail Faglig: lolland@foa.dk E-mail A-kassen: akasse-lolland@foa.dk FAX Nakskov: 4697 3009 FAX Maribo:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Torsdag den 9. november 2017, kl. 8.00-12.30 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 6. oktober 2016, kl. 15.00 på Green Solution House, Rønne Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

Referenceliste over leverede solcellesystemer

Referenceliste over leverede solcellesystemer Referenceliste over leverede solcellesystemer Flemmingvej 2650 Hvidovre 4,4 kw Lundager 2670 Greve 4,4 kw Tanggårdsvej 2680 Solrød Strand 7,2 kw Mariannevej 2690 Karlslunde 3,92 kw Rønnevej 2791 Dragør

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! 2 DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening 3F 1 Velkommen til Danmarks stærkeste fagforening 2 Din fagforening Danmarks stærkeste Det danske arbejdsmarked er reguleret af aftaler kaldet overenskomster mellem arbejdsmarkedets parter suppleret med

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Præmieliste Kødkvæg Roskilde Dyrskue 2014

Præmieliste Kødkvæg Roskilde Dyrskue 2014 Præmieliste Kødkvæg Roskilde Dyrskue 2014 Aberdeen Angus Holdnr: 50 Kviekalve 8-12 mdr. 500 Mønline Angus v/steffen Askeby 23 Holdnr: 51 Kviekalve 12-15 mdr. 502 Lerbæk Angus v/mads Askeby 22 501 Bakken

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr.

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr. Præmieliste Kødkvæg Aberdeen Angus Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. 500 Stig Klæsøe Wester Slagelse 22 Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. 505 Mønline Angus v/john Steffen Askeby 23 501 I/S Rønnekilde, Bruno Bomholdt

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lederhåndbog side 5.5.1 Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lovhjemmel findes i 84, stk. 1, 90 a, stk. 3, 91, stk. 3, 101 og 102, i lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. jf. LBK nr. 994 af

Læs mere

BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG

BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG MEDLEMSFORDELE INFORMATION OM DIT FAG HK-KURSER, DER STYRKER DINE KOMPETENCER JURIDISK HJÆLP, HVIS DU FÅR BRUG FOR DET LØN FORSIKRING FOR 50 KRONER OM MÅNEDEN INDFLYDELSE

Læs mere

Høje- Taastrup. Bladet for 3F medlemmer

Høje- Taastrup. Bladet for 3F medlemmer Høje- Taastrup Bladet for 3F medlemmer August 2016 OK 17 møde i afdelingen - læs s. 3 Generalforsamling - læs s. 4 1. maj i afdelingens have - læs s. 6 Tak til alle tillidsvalgte LEDER: Jeg vil gerne starte

Læs mere

OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri

OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri 15 stk. 5 Forskud feriefridage udgør 900,00 til voksenarbejdere og 550,00 til ungarbejdere. 1000,00 og 650,00. 18 stk. 2 Søn- og helligdage samt

Læs mere

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed F agligt netværk - med fokus på organisering og mangfoldighed Vær med i et netværk med andre fagligt interesserede, hvor du på fyraftensmøder får mulighed for at få viden, inspiration og erfaringsudveksling

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed F agligt netværk Vær med i et netværk med andre fagligt interesserede, hvor du på fyraftensmøder får mulighed for at få viden, inspiration og erfaringsudveksling og et måltid mad FIU-Ligestilling har 19

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 9. november 2017, kl. 8.00-12.30 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration

LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration 2015 Det handler om dit job, din økonomi og din hverdag Kontakt din kreds, hvis du og kollegerne ønsker gode råd og inspiration før lønforhandlinger. Måske vil det

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat

Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Hvad er Øresundsregionen? Øresundsregionen er i Ørestat (Øresundsdatabanken) defineret som et område bestående af: I Danmark: Alle kommuner

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Dato: 15. maj 2014 Forfatter DSt: Michael Berg Rasmussen 1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Geografisk afgrænsning af Øresundsregionen Øresundsregionen er i Ørestat

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Onsdag d. 25. marts 2015, kl. 17.00 UCH, Døesvej, 7500 Holstebro Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigenter 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Indkaldelse til årsmøde og den 11. ordinære generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm

Læs mere

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT Fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK Stat er en del af HK. Vi er fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter

Læs mere

Ole Holtse Olsen Formand Roskilde Mobil

Ole Holtse Olsen Formand Roskilde Mobil 140917 Ole Holtse Olsen Formand 88 92 45 78 Mobil 27 87 11 05 ole.olsen@3f.dk Martin Kruse Næstformand 88 92 45 55 Mobil 28 94 74 55 martin.kruse@3f.dk Anne Gregersen A-kasseleder 88 92 45 68 Mobil 24

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

I weekenden d. 11-12 - 13 marts

I weekenden d. 11-12 - 13 marts I weekenden d. 11-12 - 13 marts 1 Program til Indendørsturneringen 2011 Velkommen til Sjælland Syd Vinterturnering 2011, som afvikles over weekenden d. 11 12 --13 marts i Næstved Tennisklubs hal på Nygårdsvej

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Lokalforhandlinger Tips og inspiration

Lokalforhandlinger Tips og inspiration Lokalforhandlinger Tips og inspiration 2014 Det handler om dit job, din økonomi og din hverdag Kontakt din kreds, hvis du og kollegerne ønsker gode råd og inspiration før lønforhandlinger. Måske vil det

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Manglende rettidighed i indsatsen målretning eller volumen?

Manglende rettidighed i indsatsen målretning eller volumen? Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Dato: 10. september 2010 Manglende rettidighed i indsatsen målretning eller volumen? Der sættes i notatet fokus på, om manglende rettidighed i de enkelte jobcentre

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland Temamøde om urbanisering og valgmøder i Træ- og Murersektionen Fredag den 20. november 2015 På Comwell Sorø Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Det Strategiske Net 2016

Det Strategiske Net 2016 Det Strategiske Net 2016 (Tidligere Pendlernettet) Det Strategisk e Net revideret efter Rev. dato: 20. april 2016 Indhold 1 GENERELT OM DET STRATEGISKE NET... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Kriterier for optagelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Margueritruten Sjælland

Margueritruten Sjælland Margueritruten Sjælland Finnjf 912 km 28h 56 min Starts: Tårnborgvej 170, 4220 Korsør, Danmark Ends: Dronning Alexandrines Bro, 4771 Stege, Danmark Start Point: Tårnborgvej 170, 4220 Korsør, Danmark End

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI DER AFHOLDES ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 21. MAJ 2015 KL. 17.00 PÅ HOTEL NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ

Læs mere

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12. Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.00 på KolleKolle Invitation til fælles årsmøde og generalforsamling På vegne

Læs mere

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 29. juni 2012 J.nr.: 2011-0007792 Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen af dagpengeperioden Baggrund Beskæftigelsesministeren

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Spørgsmål / svar Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Indhold: 1. Hvad er en arbejdsfordeling? 2. Hvem kan modtage supplerende dagpenge under en arbejdsfordeling? 3. Hvilke

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE

NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE 25/02 2015 NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE INDHOLD: FPU og Serviceforbundet varsler konflikt mod Ryanair... 2 Konflikt mod Cura Pleje A/S... 3 Gennembrud for den danske model på Metrobyggeriet...

Læs mere

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling 1. Hvad er en arbejdsfordeling? En arbejdsfordeling er en ordning, som en virksomhed kan anvende for at undgå afskedigelser i perioder med manglende ordretilgang mm.

Læs mere

Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling.

Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling. Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling. Der afholdes ordinær generalforsamling tirsdag den 23.januar 2008. kl. 19.30 i 3F s bygning Søndergade

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Velkommen til et spændende efterår i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange, spændende aktiviteter, som ABF udbyder i efteråret 2015. Med

Læs mere

VÆRD AT VIDE OM OVERENSKOMSTER LÆS MERE DET FÅR DU I KRONER OG ØRER

VÆRD AT VIDE OM OVERENSKOMSTER LÆS MERE DET FÅR DU I KRONER OG ØRER VÆRD AT VIDE OM OVERENSKOMSTER LÆS MERE DET FÅR DU I KRONER OG ØRER Derfor har du brug for en overenskomst! Din overenskomst sikrer dig de mest basale rettigheder, når du er på arbejde. Uden overenskomst

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland Generalforsamling i Dansk Byggeri Sjælland Fredag den 18. november 2016 På Comwell Sorø Temamøde om rekruttering til bygge- og anlægsbranchen og valgmøder i Træ- og Murersektionen Fredag den 18. november

Læs mere