Åbningstider på kontorene!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbningstider på kontorene!"

Transkript

1

2 Åbningstider på kontorene! Roskilde: Mandag: 08:00-11:00 og 15:00-16:30 Tirsdag: Lukket Onsdag: Lukket Torsdag: 08:00-11:00 Fredag: Lukket Næstved: Mandag: 08:00-16:30 Tirsdag: 08:00-12:00 Onsdag: Lukket Torsdag: Lukket Fredag: Lukket Rønne: Første torsdag i måneden fra 14:00-16:30 Slagelse: Mandag: 14:00-16:30. Nykøbing F: Tirsdag: 13:00-15:00 I perioden 1. juni til 30. september kun åbent ulige uger.

3 Åbningstider på kontorene! Hillerød: Torsdag: 14:00-16:30 Nykøbing Sj: Kun efter aftale! ********************************* For, at undgå ventetid og vi kan give jer den bedste service, er det vigtigt du ringer på telefon , for at aftale tid og sted for møde angående ledighed, faglige sager, arbejdsskade sager m.m. Husk! Der kan altid laves aftaler udenfor åbningstiden!!! Telefontider. Mandag: 08:00-12:30 & 14:00-16:30. Tirsdag: 08:00-12:30 & 14:00 15:00. Onsdag: 08:00 10:00. Torsdag: 08:00 12:30 & 15:00 16:30. Fredag: 08:00 12:30. SKRIVESTOKKEN Udgivet af: Malernes Fagforening Sjælland Præstemarksvej 10 D Roskilde Tlf.: Mail.: Hjemmeside: sj.maler.dk Ansvarshavende redaktør: Redaktionsudvalg: Martin B. Hansen Kim Petersen, Charlotte Haslund, og Claus Jensen

4 Hellere lille og vågen, end stor og doven. Af afdelingsformand Martin B. Hansen Til Malerforbundets kongres i oktober 2014, er der specielt et tidspunkt jeg husker meget tydeligt. Det var det dybe sug, og efterfølgende larmende tavshed der ramte salen under hovedkassererens beregning om forbundets økonomi. Næsten 76 millioner i underskud de sidste 4 år, før afkastet på formuen! Hvert år de sidste 4 år, har vi måtte tage af formuen for at dække underskuddet, og logikken siger sig selv. Jo mindre formue, jo mindre afkast til, at dække underskuddet. Det er en selvforstærkende effekt, som også blev tydeliggjort for os da prognosen for sluttidspunktet for Malerforbundet blev fremlagt. Og det var snart! Grunden til det dystre regnskab skal findes i de næsten fuldt betalende medlemmer der har forladt Malerforbundet siden 2006, og den deraf følgende manglende kontingent indtægt. Rigtig mange af dem er simpelthen ikke i faget længere, grundet mangel på arbejde, nedslidning, eller man har fundet andre erhverv at ernærer sig ved. Men der er desværre mange der har fravalgt os med kollektiv overenskomst, og fællesskab, til fordel for en billig forsikring hos de gule. Nu er vi så ved en skillevej, og hvad vi gør, og skal gøre fremadrettet vil betyde enten et forsat bestående Malerforbund, dybt forankret i malerfaget og for malere. Eller en fusion med et stort forbund som 3F, med 99,9 procent garanti for, at malerfaget mister sin identitet, og styrke som I trods alt stadig har. Så vi har været nød til at vælge, på jeres vegne. Og vi har valgt at fortsat være et lille og vågent, men selvstændigt forbund. Og ikke en del af en stor doven kolos hvori vi ville forsvinde i det store hav, som dug for solen. Men det er desværre også derfor at vi har, måtte sige farvel til nogle rigtig dygtige og engagerede tillidsfolk i organisationen. Tillidsfolk der har lavet et stort stykke arbejde for medlemmerne i Malerforbundet. Det har desværre været nødvendigt for at vi kan bestå, men også utrolig trist. Vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden.

5 I perioden den 1. januar til 31. december 2014 Har malernes fagforening Sjælland skaffet, 111 af vores medlemmer nedenstående manglende betaling fra deres arbejdsgiver: kr. Manglende lønudbetaling kr. Manglende kørepenge kr. Manglende Feriepenge kr. Manglende Søgnehelligdags betaling kr. Manglende indbetaling til arbejdsmarkedspension kr. Udbetaling i gennem Lønmodtagernes garantifond ved konkurser kr. Diverse, fx sygeløn, erstatninger mv kr. Total

6 Malernes Fagforening Sjælland. Generalforsamling 18. marts Fagforeningen afholder ordinær generalforsamling, for alle medlemmer onsdag den 18. marts Adresse: Scandic Hotel. Nørretorv Ringsted. Start tidspunkt: 17:30. Der vil være spisning fra klokken 16:15, hvor der serveres div. sandwich. Dagsorden: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Regnskab. 5. Indkommende forslag. 6. Valg. 7. Eventuelt. * Der foreligger vedtægtsændringer til generalforsamlingen* Yderligere forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være fagforeningen i hænde senest 3 hverdage før afholdelsen af generalforsamlingen. Forslag sendes skriftligt! Pr. post til: Malernes Fagforening Sjælland. Præstemarksvej 10D Roskilde eller Pr. mail til: Vedtægterne kan findes på sj.maler.dk

7 Generalforsamling Valg til daglig ledelse: Næstformand Kasserer Valg af faglige sekretærer: Faglig Sekretær: Valg til bestyrelsen for 2 år: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Valg til bestyrelsen for 1 år: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: Bestyrelses suppleant: På valg er: Kim Petersen På valg er: Keld Pedersen På valg er: Claus Jensen På valg er: Kurt Seier Beenfeldt Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Nyvalg Tager man en kollega med i bilen til generalforsamling, betaler fagforeningen kørepenge til bil indehaveren.!!! Vel mødt!!!

8 Tak for denne gang. Det er med både vemod og håb, jeg nu skriver mit sidste indlæg i skrivestokken. Onsdag d. 4. februar 2015 var min sidste arbejdsdag for Malerforbundet. Dette var ikke af egen fri vilje, men grundet en økonomisk situation i Malerforbundet. Jeg har i 5½ år været en del af Malerforbundet. 5½ år er gået med arbejdspladsbesøg, hvor jeg både har haft kontakt med malersvende, lærlinge og tillidsvalgte i malerfirmaer og har haft en stor kontakt med vores SKP-elever på skolerne. Jeg har haft god kontakt med masser af firmaer, der har været åben for mine besøg af deres ansatte; og ligeledes været glad for de tiltag, jeg i fællesskab med kollegaerne har sat i gang. Jeg har arbejdet med netværksgrupper på Lolland Falster, Bornholm og Nordsjælland. Og her har der på initiativ af kollegaerne været sat gang i masser af arrangementer, der har bragt kollegaer - på kryds af div. firmaer - sammen om et fælles tredje. Jeg har været glad for at kunne være med på både Odense- og Middelfart kurserne for lærlingene, hvor engagement, glæde, fællesskab og faglighed har været i høj kurs. Uanset hvilket forum, så har jeg hørt historier. Gode historie om Jeres virkelighed.

9 De historier har været essensen og det vigtige for mit organiseringsarbejde. Gode historier er både de vellykkede og fantastiske fortællinger om jeres arbejdsliv, men også dem der er knap så positive. Det er i de historier, der ikke er så rosenrøde, der ligger potentiale for at kunne arbejde hen imod den ønskede situation, som ligger i den gode historie. Jeg har snakket med både organiserede og uorganiserede kollegaer. Ligesom med de knap så positive historier, er det vigtigt at høre de uorganiseredes baggrund for ikke at være medlem. Årsagerne til deres valg spænder bredt, men det er her potentialet og mulighederne for forandring ligger. Det jeg har hørt fra Jer kollegaer er, at mine arbejdspladsbesøg og synlighed, har bragt fagforeningen tæt på arbejdspladserne og Jer kollegaer. For de organiserede har det måske betydet, de har fået sat ord på tanker, der har bragt handling tættere på egentlig praksis i fællesskab med fagforeningen. For de uorganiserede har det måske sat nogle tanker i gang i forhold til deres fravalg af fagforeningen. Og for mange har det betydet, at de har genovervejet deres medlemskab. Og heldigvis er en del også nået frem til, at de gerne vil være en del af fællesskabet igen. Nu er det slut med mine besøg, men det er vigtigere end nogensinde, at I forsætter snakken på arbejdspladserne. Snakken om hvad der kan bringe Jer sammen i et fælleskab. Snakken med Jeres uorganiserede kollega om deres fravalg, snakken om hvad I kan gøre for at ændre på det, som ikke fungerer, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor I ønsker det. Og ikke mindst snakken om, hvordan I holder fast i det gode i Jeres arbejdsliv. Vi har rigtig mange, som forlader faget, så alt hviler på Jer, som stadig med stolthed holder fast i Jeres fag. Hvis I stopper med at snakke med hinanden, hvis I ikke tager dialogen med den uorganiserede kollega om dennes valg, hvis I glemmer at Jeres overenskomst er Jeres stærkeste fundament i Jeres arbejdsliv, ja så går det kun én vej.

10 Og det er ikke mod et stærkt fællesskab med Malerforbundet som forhandler af en solid overenskomst for malere. Intet Malerforbund ingen overenskomst, så derfor er Jeres opbakning alfa og omega for fremtiden. Når jeg indledningsvis skriver vemod, er det naturligvis fordi, jeg vil savne alle de gode snakke og fantastiske oplevelser, jeg er blevet beriget med af Jer malere på mine pladsbesøg. Derudover har Malerforbundet for mig været en fantastisk arbejdsplads med en særlig nærhed og familiær stemning, som kendetegner et lille forbund som Malerforbundet. Der er ingen tvivl om, at det var et dybt berørt Malerforbund, der måtte fortælle mig den kedelige, men nødvendige beslutning. Når jeg skriver håb, er det fordi, jeg håber, at I står mere sammen end nogensinde. Dette er eksistentielt hvis Malerforbundet skal bestå som et lille nærværende og familiært forbund. God vind derude og pas på Jer selv og hinanden. Mange glade hilsner Linda Heegaard, faglig organisator.

11

12 Odensekurset april Airbrush begynderkursus Du vil får afprøvet dekorationsteknikker, som giver mulighed for at frembringe fascinerende og fantasifulde udsmykninger under kyndig vejledning. Målgruppe: Alle - vognmalere har dog fortrinsret. Skin igennem til svendeprøven - Træværk Er svendeprøven lige om hjørnet, eller du bare har lyst til at arbejde med forskellige værktøjer, teknikker og materialer inden for lakering af træværk har du her muligheden. Der vil blive eksperimenteret med både emaljer, pensler og behandling af fyldningsdøre/svendeprøveplader. Målgruppe: Alle Det gamle værksted Her er mulighed for at arbejde med de gamle maleteknikker. Du arbejder grundlæggende med nogle af de gamle teknikker som f.eks. ådring, marmorering, skabelon og forgyldning. Målgruppe: Alle Moderne dekorativt malerarbejde Vi tager udgangspunkt i enkle dekorationer og farvesammensætninger der vil være salgbare til malerfagets kunder. Dvs. dekorationer med stor slagkraft, som kan udføres sideløbende med almindeligt malerarbejde. Du kommer til at arbejde med farver, former og nye produkter. Målgruppe: Alle Er du skarp? Beskæringsteknikker, afmaskning, typografi og optegning af dekorationer er det du kommer til at arbejde med på dette kursus. Du vil komme til at afprøve forskellige teknikker til beskæring på forskellige underlag og med forskellige materialer. Herunder forskellige pensler, folier og tape m.m. Målgruppe: Alle - skilteteknikere har dog fortrinsret Tilmelding på

13 Praktisk info. Pr. 1. januar Kørselsgodtgørelse Stk. a - satsen på kr. 3,73 pr. km ændres til kr. 3,70 pr. km BEMÆRK nedsættelse Stk. b - satsen på kr. 2,69 pr. km ændres til kr. 2,66 pr. km BEMÆRK nedsættelse Satsen for sygedagpenge ændres. Sygedagpenge maks. pr. time Pr. 1. marts ,76 kr. Danske Malermestre / Dansk Byggeri Akkordudbetaling pr. time Overarbejde på hverdage For de første 4 timer pr. time Overarbejde på lørdage, søn- og helligdage, 1. maj og ½ Grundlovsdag Skilteteknikkernes løn for hele landet udgør pr. time 120,05 kr. 60,03 kr. 120,05 kr. 137,95 kr. Søgnehelligdagsbetaling. 7,45 % Sygdom, barsel og barnets sygdom: Elevlønninger Lønperiode 1 26 uger Lønperiode 2 52 uger Lønperiode 3 52 uger Lønperiode 4 52 uger Voksen elever med særlig lønaftale, pr. time. 128,75 kr. Pr. uge ,47 kr ,18 kr ,98 kr ,59 kr. 112,25 kr.

14 Praktisk info ABAF, (tidligere FAI). Pr. 1. januar Sundhedsordning for vognmalerne træder i kraft pr. 1. januar Sundhedsordningen er etableret hos ALKA Forsikring, som i samarbejde med SOS International A/S administrerer ordningen. Sundhedsordningen indeholder: Sundhedsrådgivning Telefonisk krisepsykologhjælp Dækning af udgifter til behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, og fysiurgisk massør. Pr. 1. marts ABAF, (tidligere FAI). Mindste udbetaling akkord Mindste timeløn Sygdom, barsel og barnets sygdom: Elevlønninger Lønperiode 1 26 uger Lønperiode 2 52 uger Lønperiode 3 52 uger Lønperiode 4 52 uger Voksen elever med særlig lønaftale, pr. time. 130,12 kr. 140,70 kr. 137,15 kr. Pr. uge ,41 kr ,14 kr ,90 kr ,79 kr. 118,70 kr.

15 Nye regler i A-kassen. G dage, pr. 1.januar Hvis du er ansat under 3 måneders varighed, skal der kun betales 2 G-dage, ellers 3 G-dage. Optjening af retten til G-dage fra arbejdsgiver er stadig den samme, med mindst 74 arbejdstimer indenfor en 4 ugers periode. Man skal altid tilmelde sig i Jobcentret på første ledighedsdag, det vil sige første G- dag. Hvis ikke man er tilmeldt på g-dagene, mister man retten til G-dags betaling fra arbejdsgiveren. Samtaler på jobcenter og a-kassen Fra 1. juli 2015 skal du, som har fået en ny dagpengeperiode, til samtale på jobcenteret hver måned, samtale ved 5-6 måneders ledighed, er en fællessamtale med dig, jobcentret og A-kassen. Der afholdes igen en fællessamtale efter 16. måneders ledighed. A-kassen skal have dig til samtale 3 gange indenfor de første 6 måneder. Første gang indenfor 14 dage (cv samtale) og 2 rådighedssamtaler. 6 ugers jobrettet kursus Fra 5. januar 2015 kan du komme på kursus allerede fra 1. ledighedsdag, der skal afholdes indenfor de første 39 uger, hvis du er over 25 år og indenfor 26 uger, hvis du er under 25 år. Kurset skal stå på en positivliste, som Beskæftigelsesministeriet laver. Er du i tvivl om dine rettigheder, så kontakt A-kassen på telefon

16 Blokadeliste. Redigeret Malerfirmaet Bremer ApS. Jensens Skilte A/S Vannes Totalrenovering SMBA. HPC Maleren Solrød Malerfirma. Rent Estate a/s. Jacob Maler. Malerfirmaet M.- A. Lagermann. Malerfirmaet Henrik Lund. Malerfirmaet Lasse Wied. UAB Euroda v/. Finn Andersen. Helsinge Bilpleje ApS. Skrifttegn. Præstevejen 90 Malermester Tom Mortensen. Malermester Morten Jørgensen Malerfirmaet Finn S. Larsen ApS. RAFBUD v/. Rafal Kochel Malerfirmaet Jesper Engel TAGRENS a/s. Malerfirmaet Candmal. RARO-Handyservice. MediaMouse ApS. Fredensborg Vikarservice ApS Traf-Bud LG Skilte. Malerfirma Dyhr Mortensen. v/. Klaus Dyhr PHM Malerfirma. Ahornvej 34 Malerfirmaet Tommy Petersen. Veksø Lokalmaler ApS Malermester Mogens Jensen. Prodesse ApS. Malerfirmaet Milo. Tune Skadeservice. Malerfirmaet Octopussy v/. Lasse Rasmussen. Tempo Regn & Mal ApS. S-Invest ApS MK s Malerfirma 1117 København K 2640 Hedehusene 2640 Hedehusene 2680 Solrød Strand 2680 Solrød Strand 2680 Solrød Strand 2980 Kokkedal 2980 Kokkedal 3000 Helsingør 3000 Helsingør 3000 Helsingør 3200 Helsinge 3230 Græsted 3250 Gilleleje 3250 Gilleleje 3390 Hundested 3390 Hundested 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3400 Hillerød 3450 Allerød 3480 Fredensborg 3550 Slangerup 3600 Frederikssund 3600 Frederikssund 3630 Jægerspris 3650 Ølstykke 3670 Veksø Sjælland 3760 Gudhjem 4000 Roskilde 4030 Tune 4030 Tune 4040 Jyllinge 4070 Kirke Hyllinge 4100 Ringsted 4100 Ringsted

17 KW Group ApS Bram huse ApS CBJ Byggeservice ApS KR Byggeservice ApS Reklamecentret Slagelse ApS Ravn og Nielsen Eftf. ApS. Witzel Vikarservice Slagelse ApS. Deko Dekoration. Alfa Skadeservice & Ejendomsservice ApS Røsva Skadeservice. Havby Hansen Gruppen ApS Skade & Ejendomsservice Sjælland ApS PMB Malerservice Råd og Mal Bjergsted Group IVS Tømrermester Rasmus Larsen. Bakkegården Entreprise v/. Linda Andersen Herbo Properties ApS Herbo Holding ApS Michael Jensen A S Consulting v/. Anette Sørensen Lokalmalermester.dk Karlsens Udlejningsejendomme Maler Møllers Skoventreprenør Michael Henriksen a/s. ABC-Skilte ApS Entreprenør Morten C. Henriksen. Toms Auto- & Industrilakering ApS. Astrup Gods Montage Gruppen ApS. Jyderup Autolakering ApS. Egebjerg Rengøring ApS Malermester Dansk Service ApS. Maler Høg v/ Jesper Bjergsted Group IVS Boserup Servicepartner ApS Boserup Ejendomsadministration RHO Byg v/. Racid Omar Hamze. Dan Paint ved Susan Lilja. Humlekærgård 63 CV Malerservice ApS. Pigen Og Penslen Mocabe ApS 4180 Sorø 4220 Kørsør 4261 Dalmose 4262 Sandved 4270 Høng 4291 Ruds Vedby 4291 Ruds Vedby 4291 Ruds Vedby 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4300 Holbæk 4320 Lejre 4400 Kalundborg 4420 Regstrup 4450 Jyderup 4500 Nykøbing Sj 4591 Føllenslev 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4600 Køge 4623 Lille Skensved

18 VHJ Ejendomme 4652 Hårlev Malerfirma Wennergren 4654 Fakse Ladeplads Wolf s Linolie & Trætjærefabrik ApS Store Heddinge Malermester Frank Hansen 4672 Klippinge Lynge Nielsen Huse a/s 4681 Herfølge Jens E. Malerfirma a/s Herfølge Green Paint IVS Holmegaard Hermann og Hvidtfeldt 4684 Holmegaard Petersens Maler, Rengøring og Skadeservice ApS 4684 Holmegaard Malerfirmaet Degnebolig. v/ Chris Skovgaard 4690 Haslev Malerfirmaet Superfinish IVS Haslev Malerfirmaet Nygaard-Svarre Haslev Malermester Nygaard Haslev Constantins Malerfirma Næstved Malerfirmaet Liljeqvist. Farimagsvej Næstved MAYCON ApS 4700 Næstved Zenovo Automotive a/s 4720 Præstø Maleren ved Jesper True ApS 4720 Præstø Dansk Handel og Service anno 2009 ApS 4720 Præstø TM Finans ApS 4760 Vordingborg Malerfirmaet Loman ApS 4760 Vordingborg Det Hvide Lærred I/S Stege Tagexperten og Facade Nykøbing F Malerfirmaet Skou og Co ApS 4800 Nykøbing F J A Loman Nørre Alslev Malermester Claus Simonsen 4850 Stubbekøbing Morten T Pedersen 4850 Stubbekøbing W. Kihl af 1994 ApS 4872 Idestrup Dan-Leg ApS 4930 Maribo Pederstrup Efterskole 4943 Torrig L Murermester Kasper Tøgern 4944 Fejø Auto Centro a/s Rødby Tjek altid nyeste opdateret liste på vores hjemmeside: sj.maler.dk

19 Hvorfor blokerer vi ovenstående firmaer??? I Danmark er dine løn og arbejdsvilkår heldigvis ikke bestemt af politikerne. De er forhandlet, og aftalt i en overenskomst af din fagforening sammen med arbejdsgiverne. Det betyder, at der heller ikke er nogen danske love der siger hvad du skal have i løn, pension, overtidsbetaling, SH-betaling, løn under sygdom, løn under barsel, opsigelsesvarsel, og meget, meget mere! Når en virksomhed inden for malerfaget, ikke er medlem af Danske Malermestre, Dansk Byggeri, ABAF, eller Dansk Håndværk. Eller har tegnet en tiltrædelsesoverenskomst med Malernes Fagforening. SÅ HAR DU INGEN OVERENSKOMST. Firmaerne på listen ønsker ikke en overenskomst der sikre dig basale rettigheder på arbejdsmarkedet, derfor er de blokeret af os. Arbejder du for et af firmaerne på listen, kan du kontakte fagforeningen på telefon: , for råd og vejledning.

20 Afsender: Malernes Fagforening Sjælland Præstemarksvej 10 D 4000 Roskilde Fisketur lørdag den 9. maj Turen foregår fra Rungsted havn, med start klokken 07:00 til ca. 12:00. Båden hedder Hanne-Berit Tilmelding senest mandag den 27. april på telefon: Pris pr. deltager kr. 50,- Husk fisketegn. Kan købes via Eller på posthuset. Præmier for bedste fangst, 1,2, og 3 præmie. Vil blive overrakt på kajen efter fisketuren. Der fiskes efter hornfisk!

Nye åbningstider i Metal Himmerland.

Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nr. 1 2012 Gennem længere tid, er arbejdspresset steget i afdelingen. Vi er derfor kommet i den situation, at vi er nødt til at ændre på tingene, for at få en balance

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm På vegne af bestyrelsen for

Læs mere

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening 3F 1 Velkommen til Danmarks stærkeste fagforening 2 Din fagforening Danmarks stærkeste Det danske arbejdsmarked er reguleret af aftaler kaldet overenskomster mellem arbejdsmarkedets parter suppleret med

Læs mere

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Dato: 15. maj 2014 Forfatter DSt: Michael Berg Rasmussen 1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Geografisk afgrænsning af Øresundsregionen Øresundsregionen er i Ørestat

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr.

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr. Præmieliste Kødkvæg Aberdeen Angus Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. 500 Stig Klæsøe Wester Slagelse 22 Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. 505 Mønline Angus v/john Steffen Askeby 23 501 I/S Rønnekilde, Bruno Bomholdt

Læs mere

LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration

LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration LOKALFORHANDLINGER Tips og inspiration 2015 Det handler om dit job, din økonomi og din hverdag Kontakt din kreds, hvis du og kollegerne ønsker gode råd og inspiration før lønforhandlinger. Måske vil det

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Lokalforhandlinger Tips og inspiration

Lokalforhandlinger Tips og inspiration Lokalforhandlinger Tips og inspiration 2014 Det handler om dit job, din økonomi og din hverdag Kontakt din kreds, hvis du og kollegerne ønsker gode råd og inspiration før lønforhandlinger. Måske vil det

Læs mere

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed F agligt netværk - med fokus på organisering og mangfoldighed Vær med i et netværk med andre fagligt interesserede, hvor du på fyraftensmøder får mulighed for at få viden, inspiration og erfaringsudveksling

Læs mere

Velkommen til 3F - din fagforening

Velkommen til 3F - din fagforening 1 Velkommen til 3F - din fagforening Overenskomst Efteruddannelse Fremtid i fællesskab Arbejdsmarkedspension Tillidsrepræsentant Arbejdsløs Strejke Forsikring Medlemskort med fordele Ulykke Ligestilling

Læs mere

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed

F agligt netværk. - med fokus på organisering og mangfoldighed F agligt netværk Vær med i et netværk med andre fagligt interesserede, hvor du på fyraftensmøder får mulighed for at få viden, inspiration og erfaringsudveksling og et måltid mad FIU-Ligestilling har 19

Læs mere

Medlemsmøde i Malersektionen side 3. Hvor meget får en malersvend i løn? side 4. 40 års jubilæum Malerfirmaet Bjarne Mathiassen ApS side 6

Medlemsmøde i Malersektionen side 3. Hvor meget får en malersvend i løn? side 4. 40 års jubilæum Malerfirmaet Bjarne Mathiassen ApS side 6 Nyhedsbrev september 2011 Medlemsmøde i Malersektionen side 3 Hvor meget får en malersvend i løn? side 4 40 års jubilæum Malerfirmaet Bjarne Mathiassen ApS side 6 Foto: Simon Ladefoged Satser m.v. gældende

Læs mere

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Velkommen til et spændende efterår i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange, spændende aktiviteter, som ABF udbyder i efteråret 2015. Med

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Forebyggelse som en del af pensionsordningen. Servicebranchens Arbejdsgiverforening, den 23. april 2012

Forebyggelse som en del af pensionsordningen. Servicebranchens Arbejdsgiverforening, den 23. april 2012 Forebyggelse som en del af pensionsordningen Servicebranchens Arbejdsgiverforening, den 23. april 2012 Hvorfor er der brug for forebyggelse i pensionsordningen? 2 Hvorfor er PensionDanmark gået ind i forebyggelse?

Læs mere

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lederhåndbog side 5.5.1 Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lovhjemmel findes i 84, stk. 1, 90 a, stk. 3, 91, stk. 3, 101 og 102, i lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. jf. LBK nr. 994 af

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 29. juni 2012 J.nr.: 2011-0007792 Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen af dagpengeperioden Baggrund Beskæftigelsesministeren

Læs mere

NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE

NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE 25/02 2015 NYT FRA DET TVÆR- FAGLIGE SAMARBEJDE INDHOLD: FPU og Serviceforbundet varsler konflikt mod Ryanair... 2 Konflikt mod Cura Pleje A/S... 3 Gennembrud for den danske model på Metrobyggeriet...

Læs mere

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser

Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Spørgsmål / svar Arbejdsfordeling en fordeling af arbejdet for at undgå afskedigelser Indhold: 1. Hvad er en arbejdsfordeling? 2. Hvem kan modtage supplerende dagpenge under en arbejdsfordeling? 3. Hvilke

Læs mere

Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling.

Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling. Referat for generalforsamling 23 Januar 2008 Chaufførernes Faglige Klub, Ordinær Generalforsamling. Der afholdes ordinær generalforsamling tirsdag den 23.januar 2008. kl. 19.30 i 3F s bygning Søndergade

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Fyn og Sydjylland inviteres du

Læs mere

Velkommen til PROSA/VEST

Velkommen til PROSA/VEST Velkommen til PROSA/VEST FORBUNDET AF IT-PROFESSIONELLE II00I00II Forbundet af It-professionelle prosa.dk Telefon: 3336 4141 Fax: 3391 9044 prosa@prosa.dk formand@prosa.dk faglig@prosa.dk akasse-kbh@prosa.dk

Læs mere

Opvarmning på Stadion/kampbaner må tidligst ske 15 minutter før kampstart.

Opvarmning på Stadion/kampbaner må tidligst ske 15 minutter før kampstart. Kampbaneprogram og regler for benyttelse af baner inkl. omklædningsrum. 3-mandsstævner 5-mandsstævner 8-mandskampe 11-mandskampe Flytning af hjemmekampe SKAL aftales med Diana på tegnerberensen@gmail.com

Læs mere

Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte.

Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte. Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte. Ændring af fordelingen af områdetillæg i forbindelse med de 98 nye kommuner pr. 1. januar 2007. A. Sammenlægning af kommuner med

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Placeringsstatistik 18 årige

Placeringsstatistik 18 årige Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland UU Lolland Falster UUV Køge Bugt UU Nordvest- Sjælland UU Vestsjælland UU Sjælland Syd Placeringsstatistik 18 årige 1 Placeringsstatistik for 18 årige i

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

malermester nyt Bliv nyt medlem Nye satser 27. 02. 2012 Malerfagets kompetenceudviklingsfond 25 % puljen Velkommen til nye medlemmer

malermester nyt Bliv nyt medlem Nye satser 27. 02. 2012 Malerfagets kompetenceudviklingsfond 25 % puljen Velkommen til nye medlemmer Nyhedsbrev 2 juni 2012 malermester nyt Bliv nyt medlem side 2 Nye satser 27. 02. 2012 side 4 Malerfagets kompetenceudviklingsfond 25 % puljen side 6 Velkommen til nye medlemmer Foto: Bee-Line lov & regler

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 28. oktober 2011, kl. 15.00 på Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 28. oktober 2011, kl. 15.00 på Hotel Maribo Søpark Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 28. oktober 2011, kl. 15.00 på Hotel Maribo Søpark Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Kandidater. Kandidat til formandsposten. Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg. 1. Hvad laver du i dit nuværende job?

Kandidater. Kandidat til formandsposten. Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg. 1. Hvad laver du i dit nuværende job? Kandidat til formandsposten Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg Kort sagt arbejder jeg med og for medlemmerne. Som kredsbestyrelsesmedlem gennem 8 år har jeg beskæftiget mig

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Landsbrancheklubben for murerarbejdsmænd

Landsbrancheklubben for murerarbejdsmænd Landsbrancheklubben for murerarbejdsmænd Sammen bygger vi Danmark www.3fklub.dk/murerarbejdsmaend Huskelister beskriver arbejder, hvor der kræves ekstra betaling i form af daglønstimer, der føres i skurbogen.

Læs mere

Mejeribrugets Arbejdsgiverforening

Mejeribrugets Arbejdsgiverforening Mejeribrugets Arbejdsgiverforening 10. april 2008 Birthe Houkjær Kundechef Program Pensionsindbetaling Pensionsordningen PensionDanmark Sundhedsordning Evt. Pensionsbidraget HK Pensionsbidrag Barselsbidrag

Læs mere

Når din arbejdsgiver. sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond

Når din arbejdsgiver. sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond Når din arbejdsgiver går konkurs sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond Hvad sker der når din arbejds giver går konkurs? Kan du få din manglende løn og hvordan? Denne pjece guider dig gennem

Læs mere

Psykiatrisk Klinik Slagelse

Psykiatrisk Klinik Slagelse Psykiatrisk Klinik Slagelse Velkommen til Psykiatrien Region Sjælland Psykiatrien Region Sjælland arbejder ud fra visionen»mennesker og muligheder psykiatri med relationer«. Vi lægger vægt på, at behandling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

HK-medlemmer har flere muligheder

HK-medlemmer har flere muligheder Weidekampsgade 8 HK/Danmark +++ 2857 +++ 0900 København C 09 Det Og der er mange andre fordele vil tage lang tid at opremse alle de fordele, du automatisk får som medlem af HK. Du får medlemsblade og anden

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Demo udkast. Fleksjob Beskæftigelse. Wanek & Myrner. Andre relevante pjecer. Eksempel. Kontakt. Beskæftigelse Juni 2008

Demo udkast. Fleksjob Beskæftigelse. Wanek & Myrner. Andre relevante pjecer. Eksempel. Kontakt. Beskæftigelse Juni 2008 Eksempel Uffe Christiansen arbejdede som mekaniker i en bilvirksomhed, da han fik en blodprop i benet og måtte sygemeldes. Efter Uffes behandlinger og genoptræning i sygehusvæsenet ønskede han igen at

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Afkortning af dagpengeperioden mulige konsekvenser for bestanden af dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere

Afkortning af dagpengeperioden mulige konsekvenser for bestanden af dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 13. maj 2011 J.nr. : Afkortning af dagpengeperioden mulige konsekvenser for bestanden af dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere Afkortningen af dagpengepengeperioden

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

ANALYSE AF: 15-17-ÅRIGE UDEN UDDANNELSE

ANALYSE AF: 15-17-ÅRIGE UDEN UDDANNELSE ANALYSE AF: 15-17-ÅRIGE UDEN UDDANNELSE OM ANALYSEN Fokus på de unge mellem 15-17 år, som ikke er i gang med en uddannelse baseret på kvantitativ data Hvad er sandsynligheden for at de ender i jobcentret

Læs mere

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014 Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dagsreferat onsdag den 22. oktober 2014 Der var hilsner til kongressen fra: Arbejdernes Landsbank Christian Juhl, Enhedslisten

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Næstved, den 23. februar 2015. Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Kanaler i TV-pakke 1 Brugerforeningen

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark Savoy - Live musik i særklasse Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

5010720 Serie 1 Herrer Pulje 1 5092100-005 Team Faxe Håndbold 2

5010720 Serie 1 Herrer Pulje 1 5092100-005 Team Faxe Håndbold 2 5010700 Kvalifikationsrækken Herrer Pulje 1 4005000-010 Eskilstrup Håndboldklub 5010700 Kvalifikationsrækken Herrer Pulje 1 4017000-016 Rødby Håndboldklub 4 5010700 Kvalifikationsrækken Herrer Pulje 1

Læs mere

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk Nr. 1 Maj 2011 41. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Når du er medlem af FOA...

Når du er medlem af FOA... Serviceløft pjece UDS 06/04/05 23:51 Side 28 FOA Nordsjælland - adresser, telefon, e-mail og åbningstider FOA Nordsjælland Frederiksværksgade 10 3400 Hillerød Afdelingens tlf.nr. 46 97 33 90 Afdelingens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

2014-17 BYGGEGRUPPENS OVERENSKOMSTER

2014-17 BYGGEGRUPPENS OVERENSKOMSTER BYGGEGRUPPENS OVERENSKOMSTER 2014-17 Bygge- og Anlægsoverenskomsten Murer- og Murerarbejdsmand s overenskomsten Bygningsoverenskomsten Gulvoverenskomsten Industrioverenskomsten Asfaltoverenskomsten Træ-

Læs mere

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet.

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet. Ældre Sagen september 213 Efterlønsmodtagere Antallet af efterlønsmodtagere falder Fra 27 til 212 er antallet af fuldtids-efterlønsmodtagere 1 faldet fra 138.11 til 13.272 personer svarende til et fald

Læs mere

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2015 VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2015 87 23 VI udvikler I denne vækst- og beskæftigelsesredegørelse sammenfattes oplysninger om de

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland

Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland Nyhedsbrev 2. Årgang nummer 3 - oktober 2008 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe

Læs mere

DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST

DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST NYE AFTALER FOR 3 ÅR Nu kan du stemme ja eller nej til den ny overenskomst. Den gælder i tre år fra 1. marts 2014 til 1. marts 2017, og den dækker chauffører, lagerarbejdere,

Læs mere

Budoverenskomst For flyvere - afløsere

Budoverenskomst For flyvere - afløsere Budoverenskomst For flyvere - afløsere Mellem Vognmand A-One multiservice Aps. Langehusvej 14. 1.tv. 2700 Brønshøj. Cvr-nr.: Og 3F Nordsjælland Syd Gydevang 12 3450 Allerød. 1. Overenskomstens område.

Læs mere

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1 DELTAGERLISTE HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. 1. HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. GRUPPE A Aarøsund 2 stemme Stemmeberettiget Tildelt ekstra Antal v/fuldmagt Assens Bestyrelsesformand

Læs mere

Hovedbestyrelsens forslag til strukturændringer til behandling på landsforeningens generalforsamling 4. november 2006

Hovedbestyrelsens forslag til strukturændringer til behandling på landsforeningens generalforsamling 4. november 2006 Hovedbestyrelsens forslag til strukturændringer til behandling på landsforeningens generalforsamling 4. november 2006 Denne side indeholder koncentrater af de forslagstekster, der jf. vedtægterne skal

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 1. Valg af dirigent og skriftefører. Søren-Peter blev dirigent og Poul Erik referent. 2. Godkendelse af referatet. Underskrevet

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til nye vedtægter Generalforsamlingen d. 26. april 2014

Bestyrelsens forslag til nye vedtægter Generalforsamlingen d. 26. april 2014 Bestyrelsens forslag til nye vedtægter Generalforsamlingen d. 26. april 2014 Indhold: Side 2 1. Navn og hjemsted (Indsat afdelingens data) Side 3 2. Afdelingens formål Side 2 3. Opbygning og kompetencefordeling

Læs mere

Lolland-Falsters Historiske Samfund

Lolland-Falsters Historiske Samfund Lolland-Falsters Historiske Samfund Program 2014 Årsmødet i Lolland Falsters Historiske Samfund afholdes tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 på Sukkertoppen, Saxkjøbing Sukkerfabrik Aftenen indledes med

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK

ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK BESKÆFTIGELSESREGION HOVEDSTADEN & SJÆLLAND ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK Arbejdsmarkedet i tal 2. halvår 2013 Marts 2014 Beskæftigelsesrådet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland INDHOLDSFORTEGNELSE LEDIGHED

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange (referent) 7. Fremlæggelse af næste års budget samt fastsættelse af kontingent og indskud

17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange (referent) 7. Fremlæggelse af næste års budget samt fastsættelse af kontingent og indskud Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Den 12. marts 2005, kl. 13.00 Byggecentrum, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange

Læs mere

Velkommen i Industriens Pension

Velkommen i Industriens Pension Velkommen i Industriens Pension 2014 Se, hvad du kan få udbetalt Du kan nemt få overblik over, hvor mange penge du kan få udbetalt fra os: > Se det på dit årlige pensionsoverblik. > Se det under log ind

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 24. maj 2012 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 2. maj 2012 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Fyn og Sydjylland inviteres du

Læs mere

Kursusoversigt 2014/15. Kurser for tillidsvalgte og medlemmer af Dansk Metal

Kursusoversigt 2014/15. Kurser for tillidsvalgte og medlemmer af Dansk Metal Kursusoversigt 2014/15 Kurser for tillidsvalgte og medlemmer af Dansk Metal Keld Brødsgaard Afdelingsleder/ Simon Palm Lene Boholm Bibliotekar/ Per Andersen Ulrik Rasmussen Faglig sekretær/ Metals kursus-

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nyvalgt tillidsrepræsentant

Nyvalgt tillidsrepræsentant Nyvalgt tillidsrepræsentant Velkommen Tillykke! Fagligt Fælles Forbund (3F) byder dig velkommen som tillidsrepræsentant. Den største anerkendelse og klap på skulderen, du kan få, er at nyde dine kollegers

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Danmarks Jægerforbund repræsentanter i Friluftsrådet

Danmarks Jægerforbund repræsentanter i Friluftsrådet 141 Kreds 1 - Vendsyssel 142 Kreds 2 - Nordvest Erik Sørensen Samsøgade 14,2 th 9000 Aalborg Mobil: 40 14 16 45 E-mail: taarnuglen@hotmail.com Hans Chr. Mikkelsen Lyngevej 11 7741 Frøstrup Priv. Tlf.:

Læs mere

Malernes Sundhedsordning. Malernes Sundhedsordning

Malernes Sundhedsordning. Malernes Sundhedsordning Malernes Sundhedsordning Malernes Sundhedsordning Malernes sundhedsordning 1. Sundhedsrådgivning 2. Telefonisk krisepsykologhjælp 3. Dækning af udgifter til behandling hos fysioterapeut, kiropraktor og

Læs mere

Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013

Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013 21. februar 2013 Michel Klos Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013 Regeringen og Enhedslisten indgik i forbindelse med finansloven for 2013 en aftale om at etablere en ny særlig uddannelsesordning

Læs mere

Har du styr på det praktiske, i forhold til lærlinge ansættelser?

Har du styr på det praktiske, i forhold til lærlinge ansættelser? Har du styr på det praktiske, i forhold til lærlinge ansættelser? Det har vi på sekretariatet derfor har vi lavet et tillæg til deres uddannelsesaftale. For de fleste nye lærlinge er det første gang på

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

det er dit valg, men det handler om at ha det godt

det er dit valg, men det handler om at ha det godt MEDLEM AF HK-UNGDOM? det er dit valg, men det handler om at ha det godt Varenr.: 447526 15.11.24 specialproduction.dk Weidekampsgade 8 9 København C Tlf.: 33 3 46 36 Fax: 33 3 46 99 E-mail: hk.ungdom@hk.dk

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Nyhedsbrev Juli 2015 Aktivitetskalender 3. kvartal 2015 Torsdagscafé hver anden torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Sorø Torsdagscafeen tilbyder mange aktiviteter. Du har

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse af sundhedsaftalen i Region Sjælland, januar/februar 2015

Spørgeskemaundersøgelse af sundhedsaftalen i Region Sjælland, januar/februar 2015 Spørgeskemaundersøgelse af sundhedsaftalen i Region Sjælland, januar/februar 2015 Du inviteres hermed til at deltage i spørgeskemaundersøgelsen af sundhedsaftalen, der er indgået mellem 17 kommuner, almen

Læs mere

Vi fik et løntjek i 3F og scorede kassen

Vi fik et løntjek i 3F og scorede kassen Vi fik et løntjek i 3F og scorede kassen Vil du også tjekkes? Kom, lad os tjekke din lønseddel! Pengene ligger måske og venter på dig Det er ingen naturlov, at arbejdsugen er på 37 timer, eller at vi har

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere