Loppemarked Køb-Sælg-Byt! & WORKSHOP jonglering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Loppemarked Køb-Sælg-Byt! & WORKSHOP jonglering"

Transkript

1 17. september 2012 Loppemarked Køb-Sælg-Byt! & WORKSHOP jonglering Svanevej 22, i gården KBH NV. kl juniorerne mødes kl Vi starter sæsonen med vores klassiske loppemarked. Alle er velkomne med deres fejlkøb, brugte tricks og dvd er og der vil blive pruttet til den store guldmedalje. Derudover er der workshop i jonglering for begyndere. Lær at holde flere bolde i luften på samme tid. Det er noget konen vil værdsætte og som du kan bruge til andre særlige lejligheder! Workshop med Brian Christiansen/ Jungle Jim. Særligt tilbud på Jonglør dvd hos Pjerrot Magic. EKSTRA: Det sælger bedre at se varen i aktion, så derfor - som noget nyt - vil der være mulighed for at lave et dealershow - hvor du går op og viser nogle af de effekter du vil sælge. EKSTRA - EKSTRA: Loppemarkedet afsluttes med AUKTION - hvor du kan sælge resten eller særlige rekvisitter. 22. oktober 2012 HALLOWEEN Kulturhuset Pilegården - Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj Kl Juniorer kl Denne aften står i uhyggens tegn. Brug fantasien og vis de uhyggeligste tricks du kender. Head illusion, oversavede dame, umbrella eller andre gruopvækkende illusioner og tricks. Neck cracker går altså ikke.. Lad os alle få en uhyggelig oplevelse og traditionsbringende aften. Udklædning ikke nødvendig! EKSTRAordinær generalforsamling. Bemærk - starter kl og forventes afsluttet ved 19 tiden, hvorefter det ordinære medlemsmøde starter. Special guest - denne aften Søren A forvent det uventede!!!

2 24. oktober 2012 Team Pegani og Magisk Cirkel inviterer til seminar i børne- og familieunderholdning med Børne- og familieunderholderen Barry Mitchell kommer nu til Danmark med sit seminar "Simple Show Success". Barry Mitchell er kendt for sin kreativitet og for sin evne til, på en underholdende måde, at formidle et budskab gennem trylleriet. Det er 7 år siden vi sidst havde Barry i Danmark, og vi ved at mange den dag i dag bruger nogle af de rutiner som de lærte den gang. Nu har du chancen her igen for en ny omgang magisk inspiration. I sit seminar fokuserer Barry Mitchell på, hvordan du med enkle virkemidler, kan forbedre underholdningsværdien i dit show. Du vil lære tricks og rutiner med f.eks. tørklæder og sponge-balls og meget andet. Barry Mitchell s tanker omkring det at optræde vil måske inspirere dig til at anskue dit eget show på en helt ny måde. Seminaret er målrettet børneunderholdere, familieentertainere og klovne - men er du kun til close-up trylleri vil du stadig få en underholdende aften med gode tips, grin og nye idéer. Læs mere på eller på kl Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj Entré kun kr. 75,- (Dette arrangement afholdes i samarbejde med Magisk Cirkel Danmark, og der er derfor specialpris for deres medlemmer, der kommer ind for kun kr. 50,-) Program: Kl Standen åbner Kl Seminar 1. del Kl Pause - med mulighed for at handle Kl Seminar 2. del Kl Tak for i aften

3 14. november 2012 præsenterer MCD og Dansk Artist Forbund John Archer DANSK ARTIST FORBUND ER VÆRT VED MØDET MED DENNE SUPER ENTERTAINER, DER FINDER STED I DANSK ARTIST FORBUND, DRONNINGENSGADE 68, 4 sal, 1420 KØBENHAVN K ONSDAG D. 14 November KL. 19:00. Entre for MCD medlemmer - kr. 50,- (husk medlemskortet) Har du et par dage før set John Archers one-man-show ved Peganis aften, og her vil så være mulighed for at opleve et seminar af høj klasse, hvor en professionel tryller med komisk talent lukker op for posen. "You could put John Archer anywhere and he would kill an audience" - PEN JILLETTE - PEN & TELLER (Vegas legends) " his reputation in the magic world is among the very best. Hysterically funny, and perfectly pitched for the occasion. He made the evening. I'd recommend him unreservedly." - DERREN BROWN 19. november 2012 Nostalgi møde Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj - kl Juniorer kl Vi skal mindes de gamle klassiske tricks indenfor trylleverdenen. Har du et gammelt hit trick stående hjemme på hylden, eller kan du huske den berømte spejlkasse. Denne aften er duekasseroller, fjer blomster og (cups and balls?) meget velkomne. Vis din akt og giv historie videre til fremtidens tryllekunstnere. Det vil blive værdsat. LEO TOPP Memorial 1. oktober i år døde M.C.D s æresmedlem Leo Topp Nielsen. Topp var en kreativ trylleapperatforhandler, der havde sin forretning i Sakskøbing. Topp fremstillede rekvisitter og handlede med hele verden. Vi er en hel generation... eller næsten 2 der har købt mange af vore trylletricks af Topp, og mange af dem er i brug den dag i dag. Har du en Topp ting, som du er meget glad for, og vil vise denne aften - så tag den med.

4 26. november 2012 Danmarks flotteste og mest underholdende juletræsfest kl Høje Gladsaxe Skole Festsalen, Høje Gladsaxe Torv 4 - (Ved Haraldskirken) Det bliver igen en fantastisk juletræsfest, med masser af julehygge, dans om juletræ, live musik, julemand, godteposer, flot kædet sammen af Drillenissen -JULLE - som selv synes han er super sej, til at trylle, men alt går galt i starten - men børnene lærer hurtigt den hemmelige Jule-Trylle-Remse og JULLE og børnene bliver sammen ret gode. JULLE tryller julemandens tøj frem og til sidst JULEMANDEN - og så begynder løjerne omkring juæetræet. På scenen vil du også opleve Sjællandsmester i Børneunderholdning 2012 Jungle Jim og hans eksotiske og forrygende show for hele familien. Det koster kun kr. 20,- pr. næse - uanset størrelse, så tag børnene - også naboens - med til en forrygende aften.

5 7. januar 2013 Stjerneseminar med Lennart Green den 7. januar kl. 19:00 Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj I samarbejde med Magisk Club Aarhus har vi et seminar med LENNART GREEN. Det bliver minimum 2 timer med Green s finurligheder. Der bliver en god pause mellem de to afdelinger, hvor der er basis for lidt individuel undervisning. Lennart taler engelsk og svensk. Han kommer med en blanding af selvvirkende korteffekter og snedige greb. Sandsynligvis har Green også lidt sager med i kufferten, fra de mange kongresser han har deltaget i. Der er gratis adgang for MCD s aktive medlemmer. - ikke medlemmer kr. 150,-

6 14. januar 2013 NYTÅRS MØDE... den 14. januar kl. 19:00 - Juniorer kl Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj Så skal vi på skolebænken igen!!! TRYLLESKOLEN.DK.vender tilbage Sidst Peter Jacobsen og Klaus Mulbjerg fra Trylleskolen.dk kiggede forbi, havde alle deltagere noget med hjem - det var en både underholdende og lærerig aften. Nu gentager vi og de successen. 4. februar 2013 MAGISK CIRKEL KLUBMESTERSKAB 2013 i CLOSE UP OG STAND UP MAGI 4. FEBRUAR KL. 19:00 PILEGÅRDEN, BRØNSHØJ Nu gælder det. Der er gode præmier for de medlemmer, der stiller op til close up /stand up den 4. februar. Se nærmere om betingelserne i spilleregler for klubmesterskab Vi gennemfører vores konkurrence på scenen i Pilegårdens cafe. Den får siderne lukket, så du har publikum i front. Ja! du kan sidde bag et bord og have..osv. På første sal vil der også være et øvelokale til rådighed. Medlemmer der ønsker at stille op skal tilmelde sig på mail til Brian (Jungle Jim): ikke senere end fredag 1. februar. Meld dig til med det samme. Er du i tvivl om hvordan sådan konkurrence forløber så ring til mig ( eller mail inden 25 januar. Spilleregler for MCD klubmesterskab 2013 i Close Up Magi og Stand Up Magi DELTAGERE Op til 12 medlemmer af MCD (såvel juniorer som seniorer), der jf. opslag på hjemmesiden er tilmeldt til konkurrencen. KONKURRENCEREGLER Alle deltagere skal gennemføre en komplet akt på mindst 5 minutter og maksimalt 10 minutter. Ved scenen findes to lamper, en gul og en rød. Efter 9 minutters optræden tændes den gule lampe. Ved 15 sekunder tilbage blinker den røde lampe, og efter 10 minutters optræden lyser den røde lampe, og angiver at tiden er udløbet. Både røde og gul lampe tilkendegives endvidere med lyd.

7 Overskrides tiden mellem 1 og 20 sekunder fratrækkes 10 point fra det samlede gennemsnit. Overskrides tiden med 21 sekunder eller mere er deltageren diskvalificeret. 1. præmie, 1500,- kr. 2. præmie, 750,- kr. 3. præmie et gavekort fra PEGANI på 500,- kr. DOMMERE OG POINTGIVNING Bestyrelsen har udpeget et dommerpanel på 5 dommere (Joachim Solberg, Hasse Hjort, Mads, Erik Bo + en lægdommer). En af tryllekunstnerne i panelet virker som overdommer. Dommerne giver point ud fra følgende elementer: Teknisk formåen og håndtering. Præsentation og rutine. Underholdningsværdi. Originalitet. Magisk atmosfære. Hver dommer kan give op til 100 point. Hvis en dommer giver 100 point kræver det, at den optrædende kan score max i alle 5 elementer. Eksempelvis kan det godt være at underholdningsværdien er helt i top, men akten er ikke original og den tekniske håndtering er middel. Så er det altså ikke 100 point den optrædende skal have. Efter hver deltager indsamles dommernes individuelle dommersedler og et justeret gennemsnit udregnes højeste og laveste point frasorteres. Efter første deltager gennemføres en votering, hvor aftenens niveau fastlægges bl.a. under hensyn til at der kræves mindst 50 point for at opnå en af de tre første placeringer. Ved lige antal point er overdommerens vurdering afgørende. GENERELLE BEMÆRKNINGER I år har MCD blandet to kategorier, nemlig close up og stand up. Det foregår i cafeen på Pilegården (Brønshøj) altså ret intime forhold. Der er set ud fra en magisk synsvinkel lige vilkår for et korttrick, et rebtrick og f.eks. en billard ball rutine. Er teknikken i orden, er præsentation og rutinen en sammenhængende enhed og er det noget der underholder. Er det originalt og er der en god magisk atmosfære? Så her er der ikke noget nyt. Det er præcis de samme ting som du selv lægger vægt på, når du forbereder en forestilling. Din optræden behøver ikke at vare 10 minutter. Et godt show på 5 minutter og 18 sekunder vil få lige så mange point som et show på 9 minutter og 56 sekunder.

8 12. marts 2013 MCD præsenterer - i samarbejde med PEGANI STJERNESEMINAR MED JAY SCOTT BERRY JAY SCOTT BERRY besøger Københavnpå sin Terra Maya World Tour 2013, hvor han skal besøge næsten 40 lande. Det er tredie gang Jay scott Berry giver seminar i MCD, og de der har oplevet ham de to foregående gange husker ham for meget visuel magi både cloce up og til scenebrug. Sted - Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Program: 17:00 åbner Pegani sin stand i Salen 18:00 Pilegårdens cafe serverer et måltid mad. 19:15 Seminar i salen med dealer pause 21:30 Slut Pris: MCD medlemmer kr. 50,- (det er for maden) incl. seminaret Besøg Jay Scott Berry s hjemmeside 18. marts 2013 MOXklubben gæster MCD... Joachim Solberg Her er mit liv Joachim Solberg vil fortælle om sit liv med trylleri fra ammatør/nørd over semiprofessionel til 100% professionel og internationalt anerkendt En lang vej med mange spændende forhindringer, og lur os om ikke Joachim viser os et par specialiteter fra hans store repertoire.

9 8. april 2013 Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, Brønshøj - kl er en af de mest anerkendte franske tryllekunstnere i verden. Han er en international performer, forfatter, kreatør og foredragsholder. Hans speciale er close-up magi, og Boris laver også stand-up magi på scenen. Et komplet one-man show med hans to verdensberømte kort acts - plus eksklusive foredrag og workshops. Hans forestillinger har trukket tusinder af tilskuere over hele verden: London, New York, Las Vegas, Monte Carlo, Sydney, Tokyo... "The Magic Castle" i Hollywood, hvor han allerede har udført mere end 100 shows. Hans bøger, effekter og videoer sælges over hele verden og er alle bestsellere i deres kategori. Boris Wild vil starte sit seminar med at vise sin FISM vinder akt. Glæd dig! 15. april 2013 Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, Brønshøj - kl Generalforsamling og derefter STJERNESEMINAR med Jan Logemann

10 24. maj 2013 Stjerneseminar med JACK MIND

Første møde i denne sæson.! Vi laver åben scene og håber, at se masse glade tryllere, der er sprængfyldte med nye ideer og engagement.

Første møde i denne sæson.! Vi laver åben scene og håber, at se masse glade tryllere, der er sprængfyldte med nye ideer og engagement. 28. august 2011 Udsalg hos PEGANI Traditionen tro arrangerer Pegani sommer UDSALG. Søndag d. 28 august kl. 10.00-16.00 Magisk Cirkel Danmark arrangerer fælles bustur for interesserede. Turen er Først til

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER AKTIVITETSKALENDER FEBRUAR AKTIVITET BEMÆRKNINGER Fredag d. 6. Casino-aften for 5. - 7. klasse Se tilmeldingsseddel Uge 7 mandag Hillerød svømmehal Se tilmeldingsseddel Uge 7 onsdag Legejunglen Se tilmeldingsseddel

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

AKTIVITETS- OG MARKEDSFØRINGSPLAN. Holstebro Handelsstandsforening www.holstebro-handel.dk

AKTIVITETS- OG MARKEDSFØRINGSPLAN. Holstebro Handelsstandsforening www.holstebro-handel.dk AKTIVITETS- OG MARKEDSFØRINGSPLAN www.holstebro-handel.dk Indhold 03 Velkomst 04>05 Vis jer frem på nettet 06>07 Gavekort 08>09 Vinterferie 10>11 Konfirmation 2014 12>13 Bolig og økonomi 14>15 Foråret

Læs mere

Fleksible tilrettelæggelsesformer hvordan?

Fleksible tilrettelæggelsesformer hvordan? Fleksible tilrettelæggelsesformer hvordan? Indhold Introduktion... 3 Hvad siger loven?... 4 Aktivt medborgerskab hvad betyder det?... 6 Eksempler på nye tilrettelæggelsesformer... 8 Afregning og næste

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Eksklusivt tilbud fra din Pro

Eksklusivt tilbud fra din Pro Eksklusivt tilbud fra din Pro I samarbejde med The Mental Scorecard Academy, er vi 4 PGA-proer der tilbyder dig 6 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI så er det forår Martstema: På vej til Mors I dette nummer: - Formandens ord - Indbydelse til afdelingsaften - Referat af afdelingsaften - Tema: På vej til Mors - JCInyt - 10 hurtige

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

ONLINE Spil på poker på nettet

ONLINE Spil på poker på nettet ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ONLINE Spil på poker på nettet Din guide til poker, gaming og spil Avancerede spilstrategier NOVEMBER 2005 Pokerspillet byder på udfordringer

Læs mere

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN 2013-2014 VELKOMMEN Velkommen til Brøndby Ungdomsskole I dette program ser du nogle af de muligheder vi tilbyder dig.

Læs mere

LBK - Nyhedsbrev februar 2010

LBK - Nyhedsbrev februar 2010 Lunderskov Badminton Klub c/o Christian Fischer Egevænget 48 6640 Lunderskov Tlf.: 75 58 59 67 E-mail: formand@lbk-lunderskov.dk www.lbk-lunderskov.dk LBK - Nyhedsbrev februar 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kulturstøtter i Stranden- side 3 Latteren længe leve - side 5 Perlens ændringer - side 8-9 Lån et 'menneske'- side 10-11 NetværksKontor nyt - side 14

Kulturstøtter i Stranden- side 3 Latteren længe leve - side 5 Perlens ændringer - side 8-9 Lån et 'menneske'- side 10-11 NetværksKontor nyt - side 14 April 2008 Årgang 12. nr. 3 Kulturstøtter i Stranden- side 3 Latteren længe leve - side 5 Perlens ændringer - side 8-9 Lån et 'menneske'- side 10-11 NetværksKontor nyt - side 14 Lederen: Flere spændende

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015-2016 Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer Februar 2013 6-dagesløb i Ballerup Super Arena Oplev den fantastiske stemning, når par nummer 7 ruller ud. Side 2 Lav dit eget computerspil Tætpakket

Læs mere

MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE

MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE Velkommen Ungdomsskolen en oplevelse for livet Velkommen til masser af spændende tilbud i Ungdomsskolen. Igen i denne sæson er der mulighed for at spille musical,

Læs mere

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no Helene Juul Design, dansk design & tekstil formgivning Mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende. Flotte og anderledes designs til

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI 2012 Vi er klar! I dette nummer: Formandens ord Projekt FK2013 Indbydelse til afdelingsaften Referat af afdelingsaftenen Julefrokost 2011 Nationale poster I JCI jcinyt.dk 10 Hurtige

Læs mere

Informationsfolder 2015/16. Brøndby Bordtennis Club

Informationsfolder 2015/16. Brøndby Bordtennis Club Informationsfolder 2015/16 Brøndby Bordtennis Club Brøndby Bordtennis Club 2015/2016 - Version 2 Velkommen Vi håber, at den følgende information vil give jer et indtryk af Brøndby Bordtennis Club og klubbens

Læs mere