SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7"

Transkript

1 15 SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder

2 Forsidebillede: Smuk regnbue over Skovhuset fotograferet af Charlotte Kock på vores 1- års fødselsdag den 19. august 2014 Næste nummer af Skovhus-Avisen udkommer: Deadline til redaktionen: På eller i udprintet form SIDE 1

3 NYT FRA SKOVHUSET Løst og fast fra sommeren.. Sommeren var præget af landsdækkende hedebølge i juli, i 14 dage i træk. For beboere og medarbejdere betød det opmærksomhed på masser at drikke, is, vandmeloner, skygge. En erfaring er også, at det har været svært at skabe skygge i boligfløjenes fællesarealer og på personalekontorer. Lejerbo er derfor ved at indhente tilbud på udvendig solafskærmning til disse arealer. Det håber vi bliver en realitet i efteråret. Til oktober får kommunen nyt dokumentationssystem til hjemmepleje og plejecentre. Det betyder, at alle medarbejdere skal på kursus i det nye system i september måned. Vi har rigtig gode fasttilknyttede vikarer, som vil hjælpe os godt igennem dette arbejde. Gennem finansministeriets pulje til løft i Ældreplejen har Skovhuset kunne ansætte 2 pædagoger i plejen, frem til december Deres opgaver bliver primært at igangsætte gode hverdagsaktiviteter i boligfløjene, og skabe mulighed for at også familier og frivillige til at deltage. Anne vil primært være på 2. og 3. sal, mens Laila vil være i stuen og på 1. sal. Velkommen til denne nye funktion. Sæt X i kalenderen for vi planlægger fælles informationsaften for alle beboere og familier tirsdag 30. september, kl Invitation med program følger. På gensyn til denne aften. Læs mere i denne avis om alle de aktiviteter der også sker som Skypeprojekt, haveplaner og høns, aktiviteter i Skovkilden. Med ønsket om en smuk september Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SIDE 2

4 NYT FRA SKOVHUSET Hillerød har fået nye ældrechef Lars Ravn tiltræder i stillingen som Ældre- og Sundhedschef i Hillerød Kommune til august. Hillerød Kommune har ansat Lars Ravn som ny Ældre- og Sundhedschef. Han kommer fra en stilling som myndigheds- og visitationschef i Næstved og har desuden en fortid i Dansk Sygeplejeråd som afdelingsleder på plejehjem og en række forskellige stillinger inden for psykiatrien og hospitalsverdenen. Lars Ravn er uddannet sygeplejerske, har en lang ledererfaring og afslutter en masteruddannelse i offentlig administration i december. Med Lars Ravn får vi en ny Ældre- og Sundhedschef, som har et indgående kendskab til området. Både fra sin tid som sygeplejerske, men også med en solid ledelseserfaring fra det administrative område. Vi glæder os meget til at byde Lars Ravn velkommen og til at gå i gang med de mange store projekter, vi har, som for eksempel bygningen af det nye sundhedscenter, kompetenceopbygningen af medarbejderne til de nye krav, der stilles til et nært sundhedsvæsen i kommunerne, og samarbejdet om de nye generationer af ældre, udtaler direktør for Job, Social og Sundhed, Vibeke Abel, i en pressemeddelelse. Lars Ravn er 52 år og bor i København. Han tiltræder stillingen den 1. august. SIDE 3

5 NYT FRA SKOVHUSET Se den du taler med ogsa pa afstand. Indbydelse til informationsaften om videokommunikation tirsdag den 9. september2014 fra kl i Skovhuset. Det er altid dejlig at se den, man taler med, og det er oftest også nemmere at forstå den eller de, man taler med, hvis man kan se hinanden. Det kan ved teknologiens hjælp også lade sig gøre at se hinanden på trods af afstand. Mange af os kender til det gratis værktøj Skype og ved, at man på en enkel måde kan ringe hinanden op fra computere, og se den man taler med. Skovhuset er med i et velfærdsteknologiprojekt, hvor 10 beboere omkostningsfrit kan låne en såkaldt All-in One computer, der er en computer, der kun består af en trykfølsom skærm. På disse computere er der installeret et program, der på en ekstrem enkel måde muliggør fuldskærms videokommunikation mellem beboer og dennes sociale netværk. Skærmen viser billeder af de personer, det reelt er muligt at foretage et videoopkald til. Et opkald foretages ved at røre ved billedet af de, man ønsker at kontakte, hvorefter opkaldet automatisk sker med video. Programmet hedder CanConnect, og det kan kommunikere med alle, der har det gratis sociale netværksværktøj Skype. Hvad kræver det? CanConnect bruger oplysninger fra Skype, og den enkelte beboer skal derfor have oprettet en Skypeprofil. De, det skal være muligt at ringe til, skal også have en Skypeprofil, der kan tilgås fra computere, tablets og smartphones. Hvis du synes, det kan være lidt svært at oprette sådan en profil, vil vi denne aften være behjælpelige med at gøre det, så tingene kører, inden du tager hjem. Program: Charlotte byder velkommen Michael: Præsentation af CanConnect og Skype. Nete Johansen vil dele ud af sine erfaringer med CanConnect. Skovhuset byder på lidt at spise og lidt til den søde tand. Efterfølgende vil alle der ønsker det, få hjælp til at oprette en Skypeprofil. Af hensyn til forplejningen er det nødvendigt med tilmelding: Skriv eller ring til Rikke Bundgaard eller Vil du vide mere om, hvad CanConnect er og kan, kan du besøge Kommunikationscentrets hjemmeside og klikke der, hvor der står CanConnect - nem Skype SIDE 4

6 NYT FRA SKOVHUSET v. Nete Johansen, bolig 320 Så nåede vi den første sensommer/efterårsmåned. Juli/august er gået med høj himmel og med megen sol og varme. Den 19. august kunne Skovhuset så fejre 1-års fødselsdag. Der var fint pyntet med mange flag udendørs og indendørs blev dagen fejret i Skovkilden med islagkage og et glas portvin. Mange beboere var mødt op og festtalen blev holdt af Charlotte og Julie sang fødselsdagssangen. Stor tak til de to. Regnbue-feen ønskede også tillykke med en smuk regnbue over Skovhuset. Det kan da kun betyde Held og Lykke. (se forsidebillede). Allerede dagen efter var vi igen samlet i Skovkilden. Denne gang til et lækkert sildebord. Initiativet til dette var fra to frivillige venner Inge-Lise og Inge - godt gået, og også her en stor tak til de to og personalet i Skovkilden. SIDE 5

7 NYT FRA SKOVHUSET v. Nete Johansen, bolig 320 Nu lidt " løst og fast" fra hverdagen på 3.sal siden sidst: 16/7 tog vi på køretur til Esrum sø på Sørupsiden. Hedi og Ole på førersædet. Den medbragte kaffe blev indtaget i højt solskin. Det var så varmt, at Aase fik lyst til en soppetur. Uha, for koldt for undertegnede. 30/7 havde Anne tilrettelagt en vellykket tur til Louisiana. Og med Lill bag rettet var det en smuk tur langs Øresund. Stor udstilling af Emil Nolde. En meget farveglad maler, men også flere dystre malerier. God tid til at se den store udstilling. En god dag. 5/8 gik turen - også i fint solskin - til Lone Thomsens have i Slettelte til veldækket bord med hjemmebagte kager. Som I kan se på billedet fik Aase en ridetur på husets hest Sunshine. Aase har i sine unge dage været en habil rytterske. 12/8 havde Skovhuset besøg af vor borgmester Dorte Meldgaard og den nye chef for ældreplejeområdet Lars Ravn. De to gæster kom på besøg hos os i nr. 320 og vi var glade for at vise hvordan vi har indrettet lejligheden til to personer. Fra tid til anden holder Tulla og anden vagthavende "Fredagsbar". Her samles vi alle fra Nord og Syd til en enkelt irsk kaffe eller kaffe/bailey og spiller forskellige spil. Det er meget hyggeligt og et godt initiativ. Efteråret er på vej, så nu er det plantetid. Kan se der er leveret plantekasser og jord, så når havegruppen holder møde 5/9, håber vi der kommer gang i efterårsarbejdet. Ferietiden er forbi, og hønsehuset og det lille hus med fin rød hestesko over døren, er parat til at modtage nogle beboere. Vi håber at finde nogle gode høns, der kan trives hos os. Nete, bolig 320 SIDE 6

8 NYT FRA SKOVHUSET I forbindelse med flytningen fra Birgittehjemmet til Skovhuset sidste år havde vi den glæde, at kunne give ca. 50 senge til et hospital i Tanzania i Afrika. Donationen blev formidlet af den lille forening Habari Tanzania som drives af Jørn Møller i Hundested, og som gennem 10 år har samlet og sendt udstyr til hospitaler og skoler i Tanzania. Sengene blev sendt i en container til Tanzania og fragtet videre i lastbil frem til byen Songea, hvor hospitalet ligger. Jørn fulgte transporten og var med til udpakningen af sengene, som bragte stor glæde på hospitalet og betyder, at mange af patienterne nu kan få deres egen seng og ikke skal dele den med 1-2 andre patienter eller ligge på gulvet. Vi har modtaget disse dejlige billeder og en flot sari som tak for donationen. SIDE 7

9 Fødselsdage i september 2. september John Helge Møller 72 år bolig 3 3. september Erik Overholdt 88 år bolig september Lis Andreasen 70 år bolig september Bjarne Kai Olsen 74 år bolig september Mohd Iskandarani 73 år bolig september Gunnar Emil Jørgensen 89 år bolig september Tove Pedersen 89 år bolig 5 Skovhuset ønsker jer alle hjertelig tillykke med fødselsdagen SIDE 8

10 VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE 1. juli Alice Fabricius bolig juli Helen Juul Pedersen bolig august Jørgen Flemming Andersen bolig august Irene Petersen bolig 111 SIDE 9

11 Dødsfald 7. juli Doris Andersen bolig juli Arne O. Christiansen bolig juli Tage Madsen bolig 19 Æret være deres minde vores tanker går til familien SIDE 10

12 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Daglig- liv i Skovhuset! Et øjeblik, et øjeblik, li to sekunder, li to sekunder, vi har så travlt. Nej, nej, det er ikke Peter Kanin fra Alice i Eventyrland som sagde det. Det er en medarbejder i Stuen Nord Vi vasker, vasker og vasker. Til skade for miljøet og din økonomi. Da debat-bestyreren opdagede, at et pudebetræk og et viskestykke var vasket og tørret i maskinerne, satte hun en besked på maskinen: Kontakt beboeren før du vasker. I store dele af verden er vand en mangelvare, og ofte årsag til sygdomme på grund af forurenet vand. I Danmark har det været nødvendigt at lukke flere drikkevands-boringer på grund af overforbrug af bl.a. sprøjtemidler i landbruget og måske overforbrug af ukrudtsmidler i private haver! Da debat-bestyreren påtalte ulemperne af over-vaskning til medarbejderen, var svaret: Der er nogle som vasker og tørrer et par sokker eller en bluse. Til det er der kun at svare: Det vil være billigere at købe et par sokker. På mindre end et år har debat-bestyreren betalt kr ,00 for el, og det skyldes hverken musikanlægget, tv, computer eller lys som er lav-energi forbrugere, men brug af tørretumbler, som er uhyre energi-krævende. SIDE 11

13 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Unge kristne studerende Lørdag den 5.juli var der lagkage og kaffebord i Grønnevang kirke, for de 30 unge kristne som i uge 27 havde hjulpet, primært ældre og enlige forsørgere med hjælp til vinduespudsning, rengøring, oprydning m.m. OPRYDNING er debat-bestyrerens ømme punkt. Hun var så heldig, at to søde unge piger, begge med navnet Maria, hjalp med at fjerne vintertøjet som så kom i kælderen. Det er utroligt, hvad en gammel kone på snart 81 år tror hun behøver af klude. Maria og Maria og Birgit fra Brohuset, som har lovet den gamle redakteur, at lære hende at forstå en computer. Under krigen i Jugoslavien var debat-bestyreren på arbejde i Makedonien, efter at ha' været i Kroatien på flyskift. fortsættes. SIDE 12

14 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Flyveturen til Skopje, hovedstaden i Makedonien var med et lille fly, med plads til ca.100 mennesker, men der var ca. 300 flygtninge med. De sad på gulvet i mellemgangen, på skødet af hinanden på sæderne. Unge kvinder med små børn, udslidte gamle mennesker, og fælles for dem var, at ingen skulle ha' bagage i bagagerummet. Deres bagage bestod af en plasticpose med få ejendele, jeg tænkte det var billeder af børn og børnebørn. Så, stort set, hver gang jeg betragter indholdet af mit klædeskab, tænker jeg på den forfærdelige flytur. Men også på en film-anmeldelse i min avis Information, hvor en af Danmarks dygtigste journalister anmeldte en film om to gamle amerikanske damer på 85 og 89 år der besluttede sig for at finde ud af hvad al den snak om finanskrisen, egentlig var for noget. Begge kørte i el-scootere, men det forhindrede dem ikke i at ta' flyet fra en af USA's stater til New York og deltage i debatter på diverse universiteter. Populære blev det ikke med deres indgående spørgsmål til økonomi-professorer og andre såkaldt høje herrer. Overskriften på anmeldelsen var: "Gør al det ragelse du køber dig lykkeligere?" spurgte den 89 årige den 85 årige." Nu sætter jeg anmeldelsen på mit køleskab. Takket være Maria og Maria kan jeg nu se hvad jeg har i skabet - og konstatere at Nu er Nok, Nok! Grethe Gram SIDE 13

15 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Væddemål: Som bekendt, i juni-nummeret af Skovhus-Avisen tabte debat-bestyreren kr. til formanden for Bjørnebanden, Steen Christensen, Stuen Syd, da hun dum-stædigt hævdede, at broccoli-salaten ikke var broccoli-salat som Steen så rigtigt mente det var. Debat-bestyreren ville øremærke de kr. til blomster ud mod indgangen i nr. 43. Men ingen beboer i Stuen Syd, og ingen medarbejder samme sted ville vande blomster, så Steen sagde: Send de kr. til Læger uden Grænser. Glad blev debat-bestyreren og Læger uden Grænser som skrev: Kære Steen Christensen, Læger uden grænser bekræfter hermed, at vi fra Grethe Gram har modtaget kr i forbindelse med den afholdte sommerfest. Vi er taknemmelige for det flotte beløb til nødhjælpsarbejdet i verdens mange brændpunkter. God sommer og venlige hilsner Læger uden Grænser Sign.Eva Bar-Shalom Donorservice Apropos blomster siger et kinesisk ordsprog: Lidt af duften bliver hængende ved den hånd, som giver blomsterne. Grethe Gram SIDE 14

16 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Hvert år bliver der i Danmark smidt tons mad ud I Skovhus-Avisen juli/august kan vi læse den glædelige nyhed, af kostansvarlig Helle Rasmussen, at produktions-køkkenet Mad til hver dag prøver at leve op til regeringens målsætning, at fødevarer i offentlige institutioner i 2020 skal være 60 % økologisk. Dette mål er nået i bl.a. Odense og Ringe kommune. Mad til hver dag stræber efter at blive 30 % økologisk, da maden ikke må blive dyrere for os som kunder skriver H.R. og tilføjer, at bulgur i farsretter derfor erstatter en del af kødet. God ide, bulgur er nemlig sundere for beboerne end kød og langt bedre for miljøet. I Danmark spiser vi dobbelt så meget kød som japanerne og langt mere kød end nordmændene. Til gengæld har de færre kræfttilfælde! Og i Danmark smider vi tons mad ud hvert år. Med hensyn til økonomien, at holde prisen nede ku man forsøge nedenstående eksperiment. Siden debat-bestyreren blev indlogeret på plejecenter, 8. februar 2013, pga. brud på ryggen, har det været en kilde til forargelse og vrede, at der hver dag, hver eneste dag bliver smidt mad ud efter aftensmaden. De forenede Nationer (FN) er opmærksomme på problemet og EU har udnævnt 2014 til at være europæisk år for bekæmpelse af madspild. En historie fra det virkelige liv i Stuen Nord: Menu: Flæskesteg her er det svært for debat-bestyreren at overholde sit princip: Ingen svinekød til den beboer! Vores dygtige Susanne havde stegt svinekødet efter alle kunstens regler, men den forblev lyserød. Og efter alle oplysningerne om antallet af døde pga. blandt andet listeria og andet godt i vores fødevarer, er det vigtigt at gennemstege kød. Men løsningen kom fra en beboer: Det skyldes nitrit! Nitrit tilsættes kødprodukter for at forlænge holdbarheden og i øvrigt fordi lyserøde fødevarer er mere salgsbare. Men sundt er nitrit ikke. Skal vi undgå nitrit skal vi købe økologisk kød, så hermed ønsket til Mad til Hver dag økologisk kød tak. fortsættes SIDE 15

17 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Debat-bestyreren der har arbejdet i Afrika og andre fattige lande opfatter madspild som en hån overfor sultende mennesker. Ved mit bord er vi tre beboere, og hver aften, hver eneste aften, bliver der smidt mad ud fra 3 ikke-eksisterende beboere. Jamen lyder det fra personalet, vi skal bestille mad pr. person. Det kan godt være rigtigt med portioner af den størrelse, hvis personen er 40 år og jord- og betonarbejder, og ikke 95 år og plejecenter-beboer. Kunne man ikke først bestille til 11 personer, i stedet for de 12 der bebor hvert afsnit, og hvis der stadig er meget madspild så bestille til 10 personer og så fremdeles. Der er altid mad i huset, og skulle en enkelt beboer mangle en ekstra hakkebøf, så er der altid rugbrød og pålæg i huset. De Forenede Nationer er opmærksomme på problemet og EU har udnævnt 2014 til at være europæisk år for bekæmpelse af madspild. Skovhuset kan være med til at bekæmpe madspild. Grethe Gram SIDE 16

18 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Hvem er hun? Medarbejderen i Skovkilden, der husker navnene på beboerne, som næsten er synsk, når hun opdager, at en beboer ikke har fået kaffe, eller har svært ved at skænke. Hvem er hun? Der kan få en kedelig gymnastik-time til at blive en festforestilling, og som kan synge med på melodierne. Hvem er hun? Hendes venlige smil og væsen, kan som anemoner på en forårsdag, få jaget denne signatur s tungsind ud i det blå! Hvem er hun? Som bestyrer aktivitets-kalenderen i Skovhus-Avisen, som overholder dead-line i modsætning til debat-bestyreren, der har dårlige undskyldninger for ikke at overholde dead-line. Hvem hun er: Marianne og hendes dejlige kolleger i Skovkilden. Kærligst Grethe SIDE 17

19 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Sol op Sol ned Torsdag den 7. august De lyse nætter endte Onsdag den 3. september Solen op kl Solen ned kl Fredag den 5. september: Flagdag for Danmarks udsendte soldater Onsdag den 10. september Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 17. september Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 24. september: Solen op kl Solen ned kl SIDE 18

20 NYT FRA SKOVKILDEN Sådan gik det i årets Tour de Skovkilden. Der har været motioneret på mange måde: Kørt på motionscyklerne, gået med rollator, gået til Euro Spar, på gangene og meget andet. Det er målt op og talt sammen. Der var en konkurrence for beboere og dagcenter gæster. Vinderen her blev Brian Christiansen, bolig 11 stuen, Brian fik en buket blomster for at have gået 122 km. Og en for selvtrænere, frivillige og personale. Her blev vinderen selvtræner Helmer som fik en buket blomster for at have cyklet 59 km. Tak for at så mange, tog Tur de Skovkilden til sig. Det var et meget vellykket arrangement, hvor mange fik trænet mere end før. Vi håber, at der fortsat vil være fokus på det, at få bevæget sig i det daglige. Maskinerne står alle dage i Skovkilden - det er bare med at bruge dem. Rollatorerne er nok heller ikke blevet slidt op, så fortsæt bare med at rulle derudad. SIDE 19

21 NYT FRA SKOVKILDEN SEPTEMBER - MÅNEDS AKTIVITETER DAG DATO KL. ARRANGEMENT MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET KØRETURE GÆSTEHUSET GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN GYMNASTIK GYMNASTIK HOLD TRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK GUDSTJENESTE MED ALTERGANG KØRETUR STUEN + 3. SAL FREDAG LAU SPILLER, VI SYNGER MED LØRDAG 6 SØNDAG 7 MANDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG GYMNASTIK SYNG MED SKOVHUSETS KOR V/JULIE HOLD TRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG GYMNASTIK FREDAG KØRETUR DAGCENTRET GYMNASTIK LØRDAG 13 SØNDAG 14 MANDAG GYMNASTIK (GUNNER SPILLER TIL) TIRSDAG BANKOSPIL KLASSISK LYTTEGRUPPE V/JULIE OG ULLA I KOGLEN GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN SIDE 20

22 13.30 GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG GYMNASTIK HOLD TRÆNING I REDSKABERNE KØRETUR SAL TORSDAG GUDSTJENESTE FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 20 SØNDAG 21 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET (GUNNER SPILLER TIL) SYNG MED SKOVHUSETS KOR V/JULIE I SKOVKILDEN DANS GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN GYMNASTIK HOLD TRÆNING I REDSKABERNE KØRETUR FOR SAL TØJSALG BRITT S BUTIK KØRETUR STUEN + 3. SAL INDKØBSTUR FOR DAGCENTRET GYMNASTIK LØRDAG 27 SØNDAG MANDAG TIRSDAG MØDES VI VED HOVEDINDGANGEN I STUEN (FOR DE DER ER TILMELDT TIL SKOVKILDEN) BEGRÆNSET PLADSER GUDSTJENESTEN I GRØNNEVANG KIRKE BANKOSPIL KLASSISK LYTTEGRUPPE V/JULIE OG ULLA GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN GYMNASTIK Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. SIDE 21

23 MÅNEDENS GULDKORN v/nete Johansen, bolig 320 At indrømme, at man har taget fejl, er jo blot at erkende, at man i dag er klogere end i går. Lavater Akvarel af Emil Nolde: Røde og gule dahliaer SIDE 22

24 NABO-SIDEN Grønnevang Kirkes aktiviteter i september: Den 16. september Den russiske kirke set i nutidens lys kl v/forskningsbibliotikat dr. theol. Christian Gottlieb Den 28. september kl. 11 Gospelgudstjeneste v/per Erik Bohlbro Vores yndlingssalmer: Salmebogen Hans Andersen Lind, bolig 322: Nr. 754 Se nu stiger solen af havets skød SIDE 23

25 NYT FRA LEJERBO Nyt om vinduespudsning: Der pudses vinduer næste gang den 2. september Der omdeles seddel med fremgangsmåden for betaling til de beboere der får pudset den 2. september. Ligeledes omdeles seddel med fremgangsmåden for betaling til alle beboere der fik pudset vinduer den 18. juni. Fremover vil der fremgå en pudse-plan på denne Lejerbo-side i avisen hver måned. Hvis der er fejl i din bolig Hvis du oplever en fejl i din lejlighed, så kan du få hjælp hos medarbejderne til at indberette fejlen til Lejerbo. KONTAKTOPLYSNING til Lejerbo: TELEFON: kontortid mellem 9-10 (læg gerne besked) SIDE 24

26 TELEFONLISTE Administration Hovednummer Centervænget 43-45, 3400 Hillerød Hjemmeside: Plejecenterleder Charlotte Kock Petersen Aktivitetscenter Cafe Skovkilden Aktivitet Musikterapeut Julie Kolbe Krøier Faglig udvikling Udviklingssygepl Hanne Jensen Klinisk vejleder Christina Christens Kostansvarlig Helle K. Rasmussen Klinisk diætist Heidi Niemeier Fysioterapeut Maria W. Bernburg Klinisk sygeplejespecialist Vibeke Munck Boligfløjene: Stuen Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen Personalekontor sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor sal Områdeleder Rikke Bundgaard Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor Gæstehus, 1. sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor Skovhusets kontaktperson til Ældrerådet: Birthe Høst SIDE 25

27 FRISØRER, FODTERAPEUTER OG BOLIGINDRETNING De mobile frisører Tlf Frisørbilen v/ Susanne Jørgensen Tlf Fodterapeut Nadia Spuur Augrell Tlf / Bymidtens Fodterapi v/jeannette Reymond Tlf Klinik for Fodterapi v/anton Pedersen Tlf Klinik for Fodterapi v/tina Dupont Møller Tlf Skønne Fødder v/pernille Ulrich Tlf Foddamen v/mie V. Leidesdorff Tlf Botex Gardinmontøren Tlf OBS OBS Vi har fået et fint udvalg af gardin-prøver fra Botex - prøverne kan ses på områdeleder Lone Thomsen s kontor på 3. sal SIDE 26

28 MÅNEDENS DIGT v. Grethe Gram, bolig 23 FORSVAR SØGES For freden har menneskene kriget og korsfaret, og lad os forsøge at lære af minderne: at forsvaret er vores forsvar mod fjenderne, men hvem skal forsvare os selv imod forsvaret? Piet Hein SIDE 27

29 MÅNEDENS QUIZ v. Tina Laurberg Vinderen af juli-aug. måneds quiz er: Daisy Lindstrøm, bolig 118 Præmien er en æske chokolade. QUIZ SEPTEMBER: Nu er efteråret ved at melde sin ankomst. Så bliver det måske tid at se Matador endnu en gang. 1. Hvem er idékvinden bag Matador? a. Lise Ringheim? b. Lise Nørgaard? c. Lise Rønne? 2. Hvad hedder en af hovedpersonenerne: Mads til efternavn? a. Varde? b. Ringkøbing? c. Skjern? 3. Hvad handler Oluf Larsen med? a. Grise? b. Heste? c. Hunde? Navn: Bolig nummer: Svarene på denne quiz lægges i den hvide postkasse ved spaden i stueetagen (kopirummet) senest mandag den 15. september SIDE 28

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015 Leve Livet Nr. 24 Januar 2015 Indhold Godt Nytår 3 Månedens fødselsdage 4 Siden sidst 4 Mindeord 5 Livet leves 6 Sangbogen 25 Beboeroversigt 26 Rart at vide 27 Månedskalender 28 Redaktion Ann-Lene Aagaard,

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 15 SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2011 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338 Side 1 Christian Petersen Anna Rasmussen Ingrid Petersen 1. Marts 25. Marts 28. Marts Redaktionen ønsker

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Velkommen til Ollerup Plejecenter! Personalet på Ollerup Plejecenter ønsker dig hjerteligt velkommen!

Velkommen til Ollerup Plejecenter! Personalet på Ollerup Plejecenter ønsker dig hjerteligt velkommen! Velkommen til Ollerup Plejecenter! Velkommen til Ollerup Plejecenter, hvor nærvær, samvær og gode stunder vægtes meget højt, for både det enkelte menneske og hele den samlede flok. Her på Ollerup, arbejder

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget Plejecenter Skovvænget September 2015 I dette nummer: 100-års fødsel- 1 dag Fødselsdage mv. 2 Anitta skriver 3 Bruger/ pårørenderåd 4 Høreomsorg 4 Venner af Skovvænget 4 Aktivitetens kalender 5 Sommerdage

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Velkommen til Løsning Plejecenter

Velkommen til Løsning Plejecenter Velkommen til Løsning Plejecenter Information til beboere og pårørende EMN Præsentation af Seniorservice i Hedensted Kommune. Hedensted er beliggende i region Midtjylland mellem Horsens og Vejle. Løsning

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 15 SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2010 1. 14. juli 6B Bornholmske midsommer motiver 14 dage med akryl Praktiske oplysninger Telefon Der kan ringes direkte til kursisterne i spisesalen: 56 97 40 87 Bedste tider

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11)

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) - Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) Så er det fjerde gang at man på CSV-SydØstfyn kan læse et fremragende skoleblad. På grund af lidt manglende arbejdskraft og en sommerferie

Læs mere

TOFTEPOSTEN. Våd midsommerfest. Det gode liv på Toftehaven. Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014

TOFTEPOSTEN. Våd midsommerfest. Det gode liv på Toftehaven. Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014 Våd midsommerfest Det gode liv på Toftehaven Redaktion Indhold 3...Leder 4...Det gode liv 7...Beboer og personalenyt 8...Blomsterambassadøren

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Velkommen til Rønnebækhus

Velkommen til Rønnebækhus Velkommen til Rønnebækhus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Rønnebækhus, som er kommunens største ældreboligkompleks. Huset er centralt beliggende i Vallensbæk syd nær

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet.

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet. KNU Juni DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Sct. Georgs Gildet Ølstykke Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361 Side 1 Lisbeth Christensen Lis Larsen Ruth Pedersen Peter Hovgaard-Jensen Poul

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen Mikael De Grønne Fingre Randi Skovhjælper Claus Grafisk - Søren Cafeladen - Rebecca Suppleant gæst: Toni

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JUNI 2015 NR. 6

SKOVHUS-AVISEN JUNI 2015 NR. 6 15 SKOVHUS-AVISEN JUNI 2015 NR. 6 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst

Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst Oversigt over motionstilbud i aktivitetscentrenes regi. Disse tilbud henvender sig til folk, der ikke er i stand til at deltage i diverse foreningstilbud.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2012

ARENDSE NYT Februar 2012 ARENDSE NYT Februar 2012 Indholdsfortegnelse Marts 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye medarbejdere Vi siger farvel Set og sket i januar Aktivitetsplan Referat af madmøde 16. januar

Læs mere

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Juli 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Jeg holder ferie i uge 29-32. Med ønsket om en god sommer. Torben Ø. Nielsen Side

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk 1 Der tages forbehold for ændringer. Oplysningerne er opdateret på vores hjemmeside www.plejecentre.haderslev.dk

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Velkommen Akaciegården byder dig velkommen. På Akaciegården har vi 5 midlertidige Flexpladser. Hver bolig består af et dobbeltværelse indrettet

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød Værd at vide Flytning fra plejehjemmet til annekset Lions Park Søllerød 1 Kære beboer Lions Park Søllerød opfører et nyt moderne Plejecenter med 72 plejeboliger. Det nuværende plejehjem vil blive renoveret,

Læs mere

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger ARENDSE NYT Hellig Trekonger Januar 2013 Indholdsfortegnelse Januar 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage i januar Referat af beboermøde December 2012 Priser Årets traditionelle

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Billedet er taget i haven mellem fløj 1 og 2

Billedet er taget i haven mellem fløj 1 og 2 Billedet er taget i haven mellem fløj 1 og 2 JULI 2015 Beboer nyt Fødselsdage i juli Birthe Lyng Andersen, bolig 102 Jette Olsen, bolig 106 Gerda R. Jeppesen, bolig 209 Inge Emmely Pedersen, bolig 309

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden:

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden: Den sidste rejse. af Hans Høilund-Carlsen Når en nær slægtning dør, henvender vi os i dag til en bedemand, der mod betaling hjælper de efterladte med at få løst de mange opgaver, der er knyttet til den

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

DEN 2015. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39 Årgang Nr. 380. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2015. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39 Årgang Nr. 380. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Maj DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39 Årgang Nr. 380 Side 1 Hanne Danielsen Ingelise Petersen 8. maj 22. maj Redaktionen ønsker tillykke En smilende Ingrid får besøg

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Viljen til at ville lykkes!

Viljen til at ville lykkes! Viljen til at ville lykkes! VELKOMMEN Først og fremmest velkommen på IKA Ringsted uanset om du er elev eller forældre. Vi vil med dette lille hæfte forsøge at give et indblik i IKA livet samt give svar

Læs mere

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 22. september 2009 Tlf. dir.: 4477 1836 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: pre@balk.dk Kontakt: Anne Precht Referat

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Det Nordiske Køkken Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Kære patient Nordisk menu I Det Nordiske Køkken på Herlev Hospital ønsker vi at servere velsmagende mad for vores gæster,

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder Juletræet er ikke en særlig gammel tradition i Danmark D E C E M B E R 2 0 1 1 NYT HERSKINDSKOLEN Traditionen med at hente et juletræ ind i stuen og pynte det med lys stammer fra Tyskland - og den tradition

Læs mere

Rolstrup Tidende. Juni 2013 54. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. Juni 2013 54. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende Juni 2013 54. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Prøv lige at se forsiden af avisen! Vores nye indgangsparti, - er det ikke blevet flot? Det pynter på facaden, og det er og bliver forhåbentlig

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere