Januar Børn fra den internationale børnehave kom og sang for os. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Januar 2010. Børn fra den internationale børnehave kom og sang for os. Små og store begivenheder på Strandvejen 119"

Transkript

1 Januar 2010 Børn fra den internationale børnehave kom og sang for os. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

2 Kontoret: Tlf.: Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: Forstander: Mette Therkelsen Tlf.: Mail: Træffes efter aftale. Daghjemmet: Lisbeth Birkholm Læbo Mandag fredag fra kl Tlf.: Køkkenet: Økonoma Lene Jensen Mandag fredag fra kl Tlf.: Pedel: Bent Meincke Mandag fredag fra kl Tlf.: Vaskeriet: Fatima Fallah Mandag fredag fra kl Tlf.: Træningsafd.: Annette Holbøll Mandag fredag fra kl Tlf.: Demenskoordinator: Dorte Grenaa Mandag torsdag fra kl Tlf.: Plejeafdelingen, 1. sal: Tlf.: Plejeafdelingen, 2. sal: Tlf.: Fodterapeut: Fie Ørum Tlf.: Frisør Kristel Andersen Tirsdag kl samt fredag kl i husets salon Tlf: Tidsbestilling kan også foregå telefonisk på øvrige dage på tlf Biblioteket: En gang om måneden kan man få tilsendt bøger fra biblioteket på Jagtvej. Desuden er der altid bøger at låne i stueetagens havestue. Bruger / pårørenderåd Formand: John Weygaard Mail: Tlf.: / Birte Glud Mail: Tlf.: Aase Blak Faartoft Mail.: Tlf.: / Kirsten Heldt Nielsen Mail: Tlf.: Preben Mosolff Mail: Tlf.:

3 Leder. En næsten hvid jul i år, det var smukt at se på. Især haven var helt fantastisk. Men sneen her til lands varer sjældent vældig længe, så allerede fredag var det meste væk igen. Julen har her i huset været hyggelig og fredelig, som en jul skal være. Igennem december måned har der været rigtig mange hyggelige arrangementer, julefrokost, bagning, julepyntning og ture ud af huset, en travl måned som i alle andre hjem. Det har været rigtig godt for huset, at vi er blevet suppleret med vores 3 pædagogiske medarbejdere, det har givet især denne måned noget særligt. Om lidt skriver vi 2010 og ved årets slut må man gøre status blev indledt med mange flytninger indenfor huset. Vi gjorde klar til undersøge muligheden for, om man som beboer her på Norges Minde vil opleve en større tilfredshed med hverdagen, hvis der er en anden fordeling af beboere mellem de 2 etager. Vi har sikret at vores medarbejdere er blevet efteruddannet, faktisk har vi haft mere end 300 kursusdage igennem året. Så hvis man synes, at der har været mange vikarer indimellem, så er det blandt andet på grund af uddannelse. Vi har malet, lagt nye gulve i fællesrummene og fået indrettet os med nye møbler. Det er blevet så pænt alle vegne. Vi har haft havehold et arbejdende hold om torsdagen og et nydende hold om tirsdagen. Det har været en stor succes. Jeg oplever, at haven netop på den baggrund er blevet et sted som beboere, pårørende og medarbejdere bruger væsentlig hyppigere. Alle disse nye initiativer bliver lige nu evalueret, så vi i løbet af marts måned kan læse om det i en kommende rapport, som vi håber mange andre plejehjem vil blive inspireret af. Hvad skal så ske i det nye år, ja vi ved det ikke helt endnu, men uden tvivl vil vi også i 2010 kunne forberede os på forandringer. Her på Norges Minde har vi i dette sene efterår besluttet os for en ny måde at organisere og styrke vores ledelse. Fremover vil der være en afdelingsleder på hver af etagerne. På 1. sal er det Ulla Jensen og på 2. sal er det Anitta Sørensen, der vil være de nye afdelingsledere. Både Ulla og Anitta er kendt af alle, da de begge har været i huset gennem nogen tid. Jeg tror, at det både for hele personalegruppen og få jer beboere vil være godt med en mere entydig ledelse. Ellers synes jeg vi skal glæde os til et nyt år og afvente, hvad der kan være i posen til os på Norges Minde. Jeg håber at se mange til nytårskur den 6. januar kl i festsalen. Mette Therkelsen

4 CAFÉ FOR PÅRØRENDE OM DEMENS INDRE BY/ØSTERBRO Der er i Indre By / Østerbro etableret cafémøder for pårørende til mennesker, som lider af en demenssygdom. Der er på møderne mulighed for, at få mere viden om demens og de vanskeligheder, det kan medføre. Der vil være lejlighed til at møde andre mennesker i en tilsvarende livssituation, som man kan udveksle erfaringer med. På Cafémøderne samtales der om forskellige emner, som er valgt på baggrund af deltager ønsker eller af cafébestyrerne. Emnerne vil blive præsenteret på forskellig måde f.eks. af den lokale demenskonsulent Kristine Bojsen- Møller eller af, gæsteforedragsholdere, der kan vises aktuelle film - eller måske noget helt andet. På møderne vil der være lejlighed til at stille spørgsmål og komme i dialog om situationer fra hverdagen med både oplægsholderne og de andre deltagere. Efterårets møder Onsdag den 16. september 2009, i festsalen på Nybodergården, Kronprinsessegade Emnet for denne aften er: Hvad er demens- Hvordan tackles hverdagens udfordringer? Problemer med hukommelsen, forståelse og sprog er de nye følgesvende i tilværelsen, som man skal vænne sig til i hverdagen. Onsdag den 18. november 2009, i caféen på Norges Minde, Strandvejen Emnet for denne aften er: Kommunikation, samvær og aktiviteter At bevare sin identitet og værdighed er fundamentale behov, som vi altid vil ønske at bevare uanset tab af funktioner. Samtale og meningsfuld beskæftigelse er væsentlige ingredienser hertil. Forårets møder Onsdag den 20., i festsalen på Nybodergården, Kronprinsessegade Emnet for denne aften er: At være pårørende til et menneske i forandring Medfører store udfordringer både praktisk og følelsesmæssigt Som udgangspunkt for en drøftelse vil der blive vist et par klip af dokumentarfilmen Er du senil mand Onsdag den 14. april 2010, i caféen på Norges Minde, Strandvejen Emnet for denne aften: Mine muligheder for en tilværelse, som jeg ønsker Hvilke tilbud er der i Københavns Kommune for støtte og aflastning i hverdagen. Frivillige organisationers indsats i denne forbindelse Af hensyn til forplejningen beder vi om tilmelding. Sekretær Liss Evensen tlf Demenskonsulent Kristine Bojsen-Møller tlf

5 Henning havde en dag en kage med fra hustru Ellen Margrethe. Vi fik at vide, at det var en Lindbergh kage, opkaldt efter den amerikanske flyverhelt. Det fik jo snakken til at gå, hvem var Lindbergh, og var der ikke noget med en kidnapning?? Så er det jo godt, at man kan gå på nettet, for på computeren kan man læse om alverdens ting. Charles Augustus Lindbergh blev født den 4. februar 1902 i staten Detroit. Charles begyndte at flyve da han var 20 år. Først fløj han rundt i USA og lavede flyopvisninger, så blev han indrulleret i US Army Air Service hvor han tog flyvecertifikat. Sidenhen ernærede han sig som postflyver. Charles Lindberg fløj som den første uden mellemlandinger alene over Atlanten. Han lettede fra Roosevelt Field på Long Island (New York) den klokken 07:52 med flyet Spirit of St. Louis, og landede den i Paris, efter en flyvning på 33 timer og 29 minutter. Han havde fløjet miles. Lindbergh tjente $ på sin bedrift som Raymond Orteig en hotelejer i New York havde sat som præmie. I 1927 publicerede Lindbergh sin historie om atlanterhavsflyvningen i bogen "We". Lindberghs søn blev kidnappet i 1932, der blev krævet en løsesum på $. Under stor mediebevågenhed, blev løsesummen betalt, men alligevel fandt man sønnen død. I 1934 blev Bruno R. Hartmann dømt til døden for mordet. Efter at Lindbergh første søn var død bosatte Lindbergh sig sammen med sin familie i England, og tog imod invitationer fra den tyske og franske flyindustri om at prøveflyve fly. Lindbergh havde i perioden 1931 til 1935 et samarbejdede med den franske biolog og nobelpristager Alexis Carrel, der forskede i mennesket og den stærkestes overlevelse. Sammen konstruerede de et kunstigt hjerte. I 1938 udgav de sammen bogen "The Culture of Organs". Charles Lindbergh døde i 1974, 72 år gammel Og vi kan tilføje, at kagen opkaldt efter ham, smagte rigtig godt. En sandkage dej, med hakkede mandler, kanel og sukker ovenpå.

6 Juleklip, julemusik og en god snak om julen, det var nøgleordene for en dejlig formiddag i julens tegn. Søde julehjerter og uro af hvide duer med rød sløjfe, var nogle af de ting beboere og daghjemgæster kunne tage med hjem.

7 I Daghjemmet blev der også rigtig julet. Vi lavede adventskrans, pyntede juletræer, lavede julekonfekt, der var julefrokost og gløggarrangement, og så havde vi vores lille juleleg, hvor vi hver dag raflede om en pakke.

8 Min tid som elev i Daghjemmet på Norgesminde er nu slut. Det er med oprigtig taknemmelighed og lidt vemod, at jeg siger farvel. Jeg har været meget og glad og tilfreds med at være elev i Daghjemmet. Jeg har haft frie hænder til at arbejde med det, jeg fandt særlig interessant og brugbart for mig at gå i dybden med i forhold til mit kommende job som Social- og Sundheds Hjælper i hjemmeplejen. Jeg har oplevet daghjemmet som en afdeling med en varm, omsorgsfuld, tolerant og humoristisk ånd og kultur. Ligeledes er jeg meget taknemmelig for al den hjælpsomhed, jeg har mødt i Norgesmindes andre afdelinger. I daghjemmet har jeg især nydt at opleve den mangfoldighed daghjemsgæsterne udgør. Jeg finder det meget smukt, at de har det så godt sammen trods store forskelligheder i baggrund og i funktionsniveau. Jeg er oprigtig taknemmelig for at have været en del af daghjemmet i så lang en periode, fordi det har givet mig en solid indsigt i daghjemstilbuddet betydning for borgernes fysiske, psykiske og sociale velvære samt for deres aktivitets- og funktionsniveauer. Jeg føler, at mit praktikophold i Daghjemmet har givet mig en meget værdifuld Social- og Sundheds Hjælper faglighed, som jeg glæder mig til at bruge aktivt i mit kommende job i hjemmeplejen på Østerbro efter endt uddannelse. Endelig har samtlige daghjemsgæster og medarbejdere på Norgesminde efterladt værdifulde fodspor i min personlige udvikling. Den slags fodspor man i gamle dage vel kaldte for menneskelige dyder. Jeg vil slutte med at ønske alle daghjemsgæster og medarbejdere på Norgesminde alt det bedste fremover, og ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Med kærlig hilsen Jane Pihlmann Jensen

9 Torsdag den 17. december havde Haveholdet inviteret til Lysfest i væksthusene. Vi blev mødt af masser af levende lys og varme tæpper. Vi hyggede os med dejlig varm gløgg, lækre brunkager og julesange. December måned bød også på biograf. Efter at have sunget et par af sangene som Koret, der mødes hver mandag, havde øvet, blev der vist Far til 4 film, - den hvor lille Per er til Julebal i Nisseland

10 Kostplan Januar 2010 Dag Dato Hovedret Biret Fre 1 Hamburgerryg, hollandaisesovs, kartofler, grøntbl. Karamelrand, flødeskum Lør 2 Kødboller, karrysovs, kartofler, (løse ris), bønner Kirsebærgrød, mælk Søn 3 Bøf Stroganoff, kartoffelmos, asie Frugtcocktail, cremesovs Man 4 Fiskeruller, grønsagssovs, kartofler Spanskgryde, kartofler Hybensuppe, flødeskum Tir 5 Irsk stuvning, kartofler Skovbærgrød, mælk Ons 6 Frikadeller, stuvet ærter/gulerod, kartofler Budding, jordbærsovs Tor 7 Nakkesteg m/rosmarin, skysovs, kartofler, blomkål Ærtesuppe, brød Fre 8 Gule ærter, medister Frisk frugt Lør 9 Fars m/hvidkål, muskatsovs, kartofler, grøntmix Pæresouffle, creme fraiche Kåldolmer, muskatsovs, kartofler, grøntmix Søn 10 Paprika kalkun, paprikasovs, kartofler, grønbl. Chokoladefromage, flødeskum Man 11 Amagergryde, kartofler Is, vafler Tir 12 Forloren and, vildtsovs, kartofler, broccoli Aspargessuppe, brød Ons 13 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål Kvarkkage Tor 14 Urtefrikadeller, pebersovs, ovnkartofler, gulerod Øllebrød, flødeskum Fre 15 Stegt fisk, citronsovs, kartofler, råkost Rabarbergrød, mælk Indianergryde, kartofler Lør 16 Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder Ferskner, makronskum Søn 17 Marineret kylling, skysovs, kartofler, grøntbl. Ymerfromage, kirsebærsovs Man 18 Brændende kærlighed, rugbrød, rødbede Abrikosgrød, mælk Tir 19 Krebinetter, stuvet blomkål, kartofler Frugtsuppe, tvebakker Ons 20 Ostegratineret fiskeruller, kartofler, broccoli Hofgryde, kartofler Tor 21 Omelet, flødestuvet champignon, rodfrugter Chili Con Carne, kartoffelmos Æblebudding, flødeskum Sagovælling, kanel, saft Fre 22 Revelsben, skysovs, kartofler, blomkål Grønsagssuppe, brød Lør 23 Medisterpølse, kryddersovs, kartofler, bønner Jordbærkoldskål Søn 24 Rødvinsmarineret kam, skysovs, kartofler, Isdessert, vafler Man 25 Stegt sild, persillesovs, kartofler, gulerodsmix Æblegrød, mælk Bøf Bourgignon, kartofler Tir 26 Fars m/feta, skysovs, kartofler, broccoli Pandekager, syltetøj Ons 27 Kylling a la Samsø, kartofler, grøntblanding Solbærdessert Tor 28 Kogt oksekød, sursødsovs, kartofler, rosenkål Oksekødssuppe Fre 29 Æggekage m/cocktailpølser, purløg, tomat Pærevælling, kanelsukker Lør 30 Kalkungryde m/ananas, kartofler Frugtsalat Søn 31 Svinemørbrad i orangesovs, kartofler, bønner Romfromage, flødeskum

11 11/01 Gurli Rafn Daghjemmet 17/01 Else Illerup Bolig /01 Isak Emil Wisti Bolig /01 Oda Mary Rasmussen Bolig 121 Tiltrådt: Fratrådt: 01-dec Miriam Werdelin ufaglært vikariat 28-dec Mary Kathye Ragnarsson Social- og sundhedsassistent 01-dec Birgitte Hansen d/v 31-dec Birgit Nilsson 31-dec 31-dec 31-dec Susanne Møller Tatiana Tolnai Ludmila Betina Vi siger farvel til: 28/11 Annelise Jørgensen bolig /12 Birtha J. Johansen - bolig /12 Martha Jørgensen - bolig /12 Jørgesn Heldt bolig /12 Aase Bishoff bolig /12 Viggo Skytte bolig

12 Navn: Bolig: DECEMBER måneds vinder er Edith Mosolff bolig 125 STORT TILLYKKE Besvarelser kan afleveres i postkassen i stueetagen senest den 20. januar Der står en æske chokolade på højkant!!!

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 . Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3

Ryholtgård Nyt. Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3 Foto: Preben Jørgensen, bolig 7.3 1 Hvem vil bytte med en brugt ferie, det har jeg hørt flere gange efter jeg kom tilbage fra en dejlig sommerferie. Ja, jeg vil ikke, jeg synes, det er rigtig rart, at

Læs mere

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 Nr. 2/2015 4. årgang FEBRUAR Pris: kr. 10 Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 2/40 Holmegårdsparkens øverste ledelse Connie Engelund Direktør Redaktion

Læs mere

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 Nr. 1/2015 4. årgang Pris: kr. 10 Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 2/32 Holmegårdsparkens direktion Connie Engelund Direktør Torben B. Madsen Økonomidirektør

Læs mere

NYHEDSBREV - JUNI. Øjeblikke af lykke. Danmarks befrielse. Det åbne madmøde. Kaffeslabberas

NYHEDSBREV - JUNI. Øjeblikke af lykke. Danmarks befrielse. Det åbne madmøde. Kaffeslabberas Mandag d. 1. juni 2015 NYHEDSBREV - JUNI Øjeblikke af lykke Ferrari eller massage? Tilmelding er åben til Øjeblikke af lykke Danmarks befrielse Tænk, det er 70 år siden, vi hørte frihedsbudskabet for første

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Juli 2015 Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Redaktion Iben Nørhede, Leif Hansen, Alice Sønderup, Helle Poulsen, Sonja Prebensen,

Læs mere

NYHEDSBREV - JANUAR. Øjeblikke af lykke. Julebanko. Og mere til. Kragerup Gods

NYHEDSBREV - JANUAR. Øjeblikke af lykke. Julebanko. Og mere til. Kragerup Gods NYHEDSBREV - JANUAR Øjeblikke af lykke Vi fik leveret vores første Øjeblikke af lykke, der både smagte og føltes godt! Julebanko Der blev rystet pose til Fælledgårdens julebanko! Se side 4 Se side 8 Kragerup

Læs mere

x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk

x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Nr. 10/2014-3. årgang x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk 2/40 Holmegårdsparkens direktion Connie Engelund Direktør Torben B. Madsen Økonomidirektør Redaktion

Læs mere

BEBOERBLADET Mariehønen

BEBOERBLADET Mariehønen BEBOERBLADET Mariehønen Marts 2013 Statement No.: A:4 G.8 C:5 E:3 Udarbejdet: Marts 2013 Revideret: Marts 2013 Godkendt: Marts 2013 Erstatter: Forrige Indicator No.: 56 Alt det, vi behøver at sige, Er

Læs mere

Lederen. November byder på Mortens aften, hvor køkkenet naturligvis vil servere andesteg med alt, hvad der hører til.

Lederen. November byder på Mortens aften, hvor køkkenet naturligvis vil servere andesteg med alt, hvad der hører til. Lederen Kære Beboere Nu er det november måned og vi er lige gået fra sommertid til normal dansk tid, som det officielt hedder. De mørke timer har taget til, specielt er eftermiddagene blevet korte. De

Læs mere

AUGUST 2012 Månedsblad for Tingbjerghjemmet 2. årgang nr. 8 Oplag 80 stk.

AUGUST 2012 Månedsblad for Tingbjerghjemmet 2. årgang nr. 8 Oplag 80 stk. AUGUST 2012 Månedsblad for Tingbjerghjemmet 2. årgang nr. 8 Oplag 80 stk. TYPISK SOMMERBILLED MED MØRKE SKYER OG REGNBUE, MEN VI KAN VEL I AUGUST MÅNED FORVENTE LIDT MERE SOL. 1 Tingbjerghjemmets bestyrelse:

Læs mere

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Onsdag d. 1. juli 2015 NYHEDSBREV - JULI Ferrari Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Skt. Hans Duften af helstegt pattegris blev startskuddet på Skt. Hans Se side 4 Se side 6 Vinsmagning

Læs mere

x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk

x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Nr. 5/2013-2. årgang x Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk 2/40 Holmegårdsparkens direktion Connie Engelund Direktør Torben B. Madsen Økonomidirektør Redaktion

Læs mere

APRIL 2014. Månedsblad for Tingbjerghjemmet 4. årgang nr. 4 Oplag 80 stk. Lørdag den 22. marts sprang bøgen ud,

APRIL 2014. Månedsblad for Tingbjerghjemmet 4. årgang nr. 4 Oplag 80 stk. Lørdag den 22. marts sprang bøgen ud, Tingposten APRIL 2014 Månedsblad for Tingbjerghjemmet 4. årgang nr. 4 Oplag 80 stk. Lørdag den 22. marts sprang bøgen ud, 1 først i Hindsholm på det nordøstlige Fyn. Tingbjerghjemmets bestyrelse Formand

Læs mere

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 Nr. 8/2015 4. årgang August Pris: kr. 10 Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 2/40 Holmegårdsparkens øverste ledelse Connie Engelund Direktør Linn Hovind

Læs mere

Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14. Det psykosociale område i Gladsaxe

Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14. Det psykosociale område i Gladsaxe Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14 Det psykosociale område i Gladsaxe HUSMØDE den 9. januar 2015 Kl. 13 14 INVITATION Vi vil gerne takke

Læs mere

Rørdamsposten. Rørdamsvej 1 3400 Hillerød Tlf: 7232 7900 MAJ 2015 31 ÅRGANG

Rørdamsposten. Rørdamsvej 1 3400 Hillerød Tlf: 7232 7900 MAJ 2015 31 ÅRGANG Rørdamsposten Rørdamsvej 1 3400 Hillerød Tlf: 7232 7900 MAJ 2015 31 ÅRGANG Information fra plejecenterleder Kære Alle beboere og pårørende Maj står for døren, og foråret er nu rigtig godt i gang. Lions

Læs mere

NYHEDSBREV - APRIL. Afrika på Fælledgården. Slagretter. Og mere til. Den Blå Planet

NYHEDSBREV - APRIL. Afrika på Fælledgården. Slagretter. Og mere til. Den Blå Planet NYHEDSBREV - APRIL Afrika på Fælledgården Der blev danset og hygget til lyden af trommer og synet af de afrikanske dansere fra Ghana Se side 4 Slagretter Et nyt og spændende projekt ser dagens lys Se side

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

LundeNYT. Februar. Super Koncert med. Skolekoret ISJ KID S. Nr. 141. 13. Årgang 2013. Lundehaven s hjemmesideadresse : www.ballerup.

LundeNYT. Februar. Super Koncert med. Skolekoret ISJ KID S. Nr. 141. 13. Årgang 2013. Lundehaven s hjemmesideadresse : www.ballerup. LundeNYT Februar Super Koncert med Skolekoret ISJ KID S Nr. 141 13. Årgang 2013 Lundehaven s hjemmesideadresse : www.ballerup.dk/lundehaven Kære læser Du er mere end velkommen med et indlæg her i LundeNYT.

Læs mere

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Maj 2015 Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Redaktion Iben Nørhede, Leif Hansen, Alice Sønderup, Helle Poulsen, Sonja Prebensen,

Læs mere

PROVSTEGAARDS BLADET

PROVSTEGAARDS BLADET PROVSTEGAARDS BLADET April/Maj År 2014 Om erfaringens betydning Onsdag den 12. februar deltog jeg i en festlig sammenkomst med de fleste af beboerne, en del pårørende og en stor del af personalet på Provstegaardshjemmet.

Læs mere

Nr. 480 august 2015 - Udgiver: Plejehjemmet Sct. Olaf

Nr. 480 august 2015 - Udgiver: Plejehjemmet Sct. Olaf Nr. 480 august 2015 - Udgiver: Plejehjemmet Sct. Olaf 2 Redaktionsudvalget: Lene Sommer Jepsen (Ansvarshavende over for presseloven) Gitte Jensen (Redaktør) INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra Sct. Olaf

Læs mere

BEBOERBLADET MARIEHØNEN

BEBOERBLADET MARIEHØNEN BEBOERBLADET MARIEHØNEN Oktober 2013 DORTHE HJEMMET Statement No.: A4 G8 C5 E3 Udarbejdet: 01/10/ 13 Revideret: 01/10/ 13 Godkendt: 01/10/ 13 Erstatter: 01/09/ 13 Indicator No.: 3, 6 54 Kære læser! Den

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

VORES BLAD KLAR TIL INDFLYTNING! BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: NYBYGGERI. Anna har boet i Gyvelparken i 40 år

VORES BLAD KLAR TIL INDFLYTNING! BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: NYBYGGERI. Anna har boet i Gyvelparken i 40 år December 2012 #02 Artikler / Debat / Billeder / Info / Nyheder VORES BLAD BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: NYBYGGERI KLAR TIL INDFLYTNING! SIDE 4-10 PORTRÆT SIDE 12: Anna har boet i Gyvelparken i 40

Læs mere

Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk

Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Nr. 3/2013-2. årgang Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Holmegårdsparkens direktion Connie Engelund Direktør Torben B. Madsen Økonomidirektør Redaktion

Læs mere

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag.

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag. Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Tænk engang. Der er noget i luften Jamen hvor er det da fantastisk, at sidde her i februar måned med forår

Læs mere

Brugerrådsvalg side 2. Gladsaxedagen side 3. Frivilligindsatsens efterårstilbud s. 6-7. Om Læserødderne s. 18. Det psykosociale område i Gladsaxe

Brugerrådsvalg side 2. Gladsaxedagen side 3. Frivilligindsatsens efterårstilbud s. 6-7. Om Læserødderne s. 18. Det psykosociale område i Gladsaxe Brugerrådsvalg side 2 Gladsaxedagen side 3 Frivilligindsatsens efterårstilbud s. 6-7 Om Læserødderne s. 18 Det psykosociale område i Gladsaxe HUSMØDE den 14. august 2015 Kl. 13 14 Suppleringsvalg til Brugerrådet

Læs mere