A for attitude. A-Klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A for attitude. A-Klasse."

Transkript

1 A-Klasse.

2 A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele. Og ikke går på kompromis. Interesseret i et design, som er fremtidssikret? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Og selv om niveauet for standardudstyr er højt, er der masser af muligheder for, at du kan designe videre og forme din egen A-Klasse. Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende kilometer, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation.

3 Oversigt over de præsenterede biler: 2 Mercedes-Benz A 250 Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort ARTICO/DINAMICA-mikrofiber, designelementer i kulfiberlook 10 Mercedes-Benz A 200 Jupiterrød uni Udstyrslinjen Style, letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort/hvid stof/artico, designelementer i sort matrixlook 16 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 18 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG hækspoiler, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 20 Mercedes-Benz A 45 AMG 4MATIC Cirrushvid uni AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICOkunstlæder/DINAMICA-mikrofiber sort, interiørelementer i kulfiberlook Vision. 24 Innovation, der gør en forskel Drivline og undervogn. 26 Dieselmotorer 27 Benzinmotorer 28 Gearkasser 30 Undervogn Sikkerhed. 32 Integreret sikkerhedskoncept Komfort. 36 Multimediesystemer 38 Hjælpesystemer 39 Lys og klimakomfort 40 Sæder 41 Tag og opbevaring Modelvarianter. 42 Sportsmodeller A 250 Sport og A 250 Sport 4MATIC engineered by AMG AMG. 44 A 45 AMG 4MATIC eksteriør 46 A 45 AMG 4MATIC interiør 48 A 45 AMG 4MATIC teknik 50 AMG Performance Studio Udstyr. 52 Udstyrslinjer og -pakker, inklusive indtræk og designelementer 72 Standardudstyr 73 Ekstraudstyr 74 Fælge 76 Originaltilbehør 78 Mercedes me. Fakta og farver. 84 Dimensioner 84 Lakeringer 85 Tekniske data Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

4 2

5 Oversigt 3 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Mens du sidder dejligt bekvemt. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Hvad ellers? Den er en ægte Mercedes. Og alligevel helt anderledes. Hej, A-Klasse!

6 4 130 bpm * * Når synet får os til at tabe mælet, tager hjertet over. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter og strømlinede overflader, konkave kurver og konvekse buer giver lysets spejling en perfekt rytme. Samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive de lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

7 5

8 6

9 7 1 * * Uendelige udstyrsmuligheder. Dine tanker, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udtryk: Atletisk og selvbevidst med Style (standard) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere individualitet med tre designpakker som ekstraudstyr: Night-pakken med sit ekstravagante eksteriør, Eksklusivpakken med de luksuriøse detaljer og AMG Eksklusivpakken med de sportslige detaljer. A-Klassen: Den har Mercedes-Benz generne. Men den ligner dig på en prik.

10 8

11 9 800 x 480 * * Aldrig mere offline med COMAND Online. At sidde bag rattet og styre hele verden. Et display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettet. Surf med browseren, søg med Google, del på Facebook, og vær til stede hver eneste bit af vejen. Og helt reelt aldrig stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion er med til at øge din køreglæde. Teknologi, der gør din hverdag nemmere.

12 10 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og pengepungen. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette takket være effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget, når man holder for rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

13 11

14 12

15 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Der er hjælp at hente, når ens egne 5 sanser er nået til grænsen af det mulige: 11 hjælpesystemer, som hjælper dig. Standard i A-Klassen: Det radarunderstøttede sikker hedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringssystemet ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er alt sammen standard i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

16 14

17 15

18 16 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. 1 A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at vinden taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset er et lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere. 1 C w-værdien gælder for A 160 CDI.

19 17

20 18

21 19 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. 1 Bilkørsel, der efterlader et varigt indtryk. Med en motor, der fungerer som en trænet atlet: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), der sørger for skift mellem gearene uden afbrydelse. Den direkte adgang til vejens puls: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstra udstyr). Også en atlet i visuel henseende: Med sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse, og diamantgrill som ekstraudstyr. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen. 1 Accelerationen gælder for A 250 og A 250 Sport.

22 20

23 Nm * * Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters, 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 265 kw (360 hk) en suveræn førsteplads i sit segment. Med andre ord: Flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

24 22 Op til 14,5 km/l * * Intet andet kraftbundt kører forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 265 kw (360 hk) og 450 Nm kører den således i gennemsnit mellem hele 14,0 og 14,5 km på literen. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

25 23

26 Hvad gør en bil til en Mercedes? Tradition forpligter - i vores tilfælde ikke mindst til innovation. Vi er gået veje, ingen er gået før. Milepæl for milepæl. På denne måde opstod den første bil med deformationszone, den første ABS og den første personbil med dieselmotor. For slet ikke at nævne verdens første bil. Hvor gerne vi end kigger tilbage, vil vi dog meget hellere se fremad. Mercedes-Benz Intelligent Drive på vej mod ulykkesfri kørsel. Vi udvikler intelligente hjælpesystemer, som støtter og aflaster føreren aktivt og mærkbart. Systemerne overvåger og analyserer bilens omgivelser og bilens køreegenskaber og advarer føreren, hvis der registreres farlige situationer. Nogle af systemerne kan foretage korrigerende indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Potentielle faremomenter registreres tidligere end nogensinde før og kan dermed i højere grad helt undgås. Lad dig fascinere af Mercedes-Benz Intelligent Drive på BlueEFFICIENCY vores vision om emissionsfri kørsel. Bæredygtighed er et stort ord, som vi fortolker ind i selv den mindste detalje af vores aktiviteter. Fra så miljøvenlig en produktion som muligt til alternative drivkoncepter. Som du ser, har vi store mål. Men hvad kan være mere behageligt end at få dem opfyldt ved at køre i en Mercedes?

27

28 26 Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer er af typisk Mercedes kvalitet: De har et imponerende drejningsmoment og reagerer med det samme selv ved lave omdrejninger. Samtidig er dieselmotorerne tilbageholdende, når det gælder brændstofforbruget, de har lave emissionsværdier og overbeviser med en mærkbart forbedret støjkomfort og reducerede vibrationer. Den Nm A 220 CDI 125 kw fjerde generation af common-rail-dieselteknologien har fået forbedret sit indsprøjtningstryk til bar og er udstyret med optimerede forbrændingskamre og præcise magnetventilinjektorer. Højere tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Intelligent regulerede sekundære aggregater bidrager i den forbindelse til øget effektivitet. Alle dieselmotorer har en ECO start-stop-funktion, som sørger for at afbryde motoren, når bilen midlertidigt holder stille. De 4-cylindrede dieselmotorer fås med følgende effekttrin: I A 160 CDI med 66 kw (90 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm. I A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 CDI/A 200 CDI 4MATIC med 100 kw (136 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro 6. I A 220 CDI/A 220 CDI 4MATIC med 125 kw (170 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 220 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 350 Nm ved o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

29 Drivline og undervogn 27 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på hhv. 1,6 l og 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning sørger for suveræne drejningsmoment- og effektværdier, en forbilledlig støjkomfort samt lave forbrugs- og emissionsværdier Nm A kw Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en næsten komplet forbrænding og dermed en større virkning med bedre udnyttelse af brændstoffet. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede, sekundære aggregater. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, og som øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås med følgende effekttrin: I A 180 med 90 kw (122 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 med 115 kw (156 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 250 Nm. I A 220 4MATIC med 135 kw (184 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. I A 250 med 155 kw (211 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport, A 250 4MATIC og A 250 Sport 4MATIC). I A 45 AMG 4MATIC med 265 kw (360 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm. Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Samtlige benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder kravene i henhold til emissionsklasse Euro 6. Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

30 28 Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. Manuel 6-trins gearkasse (standard i A 160 CDI, A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den manuelle 6-trins gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standard, sørger for at afbryde motoren midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, så der spares brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret manuel 6-trins gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr, standard i A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og modeller med 4MATIC-firehjulstræk 1 ). Dobbeltkoblingsgearkassen forener med sine syv fremadgående gear og ét bakgear komfort, sportslighed og økonomi med hinanden. Den består af to delgearkasser, der hver især har deres egen kobling. De lige gear er placeret i den ene og de ulige gear i den anden delgearkasse. Ved acceleration eller nedbremsning forudindstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Under gearskiftet skiftes der fra den ene til den anden delgearkasse. På den måde opnås et gearskift uden forsinkelse og uden trækkrafttab. Både koblingsbetjeningen og gearskiftet sker fuldautomatisk, hvilket især gør det muligt at opnå bløde gearskifteforløb uden afbrydelser i trækkraften. Via en kontakt i midterkonsollen er det muligt at vælge mellem gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual. Programmerne er for skellige, når det gælder gearskiftekarakteristikken og -hastigheden. I programmet Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i programmet Economy, mens nedgearingen sker tidligere. Manual -programmet giver f.eks. mere sportsligt orienterede førere mulighed for at skifte gear manuelt ved hjælp af de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Herudover indgår ECO start-stop-funktionen, som reducerer brændstofforbruget, og visning af det anbefalede gearskift i Manual -programmet for mere effektiv kørsel. Desuden vises det aktuelt tilkoblede gear altid i kombiinstrumentet. 7G-DCT er desuden udstyret med en ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger og funktionerne fartpilot og SPEEDTRONIC. 1 AMG-modeller med 7-trins AMG SPEEDSHIFT DCT sportsgearkasse.

31 Drivline og undervogn 29

32 30 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte sportsstyring (ekstraudstyr). Undervogn og styretøj. Undervognen giver dig maksimal kørestabilitet og suveræn kørekomfort takket være store fjedervandringer, optimal tværkraftsudligning, McPherson-foraksel og firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. Servohjælpen er elektromekanisk og aftager, efterhånden som hastigheden øges. Sænket komfortundervogn (ekstraudstyr). Systemet omfatter særligt komfortable affjedringsegenskaber og et velgennemprøvet dæmpningssystem for endnu større køresikkerhed. Sænkningen af karrosseriet med 15 mm forrest og 10 mm bagest giver en endnu bedre aerodynamik og en dynamisk fremtoning. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte sportsstyring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte sportsstyring supplerer komforten ved hastighedsafhængig servostyring med en udveksling, som er afhængig af ratvinklen og sørger på den måde for en endnu mere spontan overførsel af ratbevægelserne til vejen. Den reducerer styrebehovet markant eksem pelvis i snævre kurver eller ved parkering. Under kørsel på lige strækninger med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det muliggør en sportslig køremåde og den bedst mulige traktion under forskellige kørebetingelser, f.eks. ved sne, glatte veje eller dynamiske manøvrer. Køredynamikreguleringssystemet 4ETS øger desuden køresikkerheden og dynamikken, især ved forskelle på underlaget (f.eks. på glat underlag eller underlag med varierende vejgreb).

33 Drivline og undervogn 31

34 32 Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et skridt nærmere denne målsætning en helhedsløsning, som kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilet føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første automobilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores konsekvent videreudviklede PRE-SAFE -system hjælper i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som kan forhindre forværring og bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, I faretruende situationer, I tilfælde af en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: ATTENTION ASSIST (standard). Dette system til træthedsregistrering er især praktisk under lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t advarer ATTENTION ASSIST føreren, så snart der registreres tegn på træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på den måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST (standard). Systemet kan registrere minimale afstande mellem ens egen bil og forankørende køretøjer eller stillestående forhindringer ved hastigheder over 7 km/t. Når der registreres en faretruende situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som er nødvendig for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren.

35 Sikkerhed 33 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over sine grundlæggende funktioner som f.eks. antiblokeringssystemet (ABS) stiller ekstra sikkerheds- og komfortfunktioner til rådighed. Funktionen tørbremsning kan i vådt føre fjerne den eksisterende vandfilm fra bremseskiverne og på den måde reducere bremsernes reaktionstid og således også bremselængden. Funktionen forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederpedalen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes reaktionstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres det, at bilen utilsigtet ruller tilbage under skift mellem bremse- og speederpedal. Hvis føreren kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, sørger HOLD-funktionen (standardudstyr) for, at bilen bliver ved med at holde stille, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: Afstandsregulering DISTRONIC PLUS (ekstraudstyr). Afstandsreguleringen hjælper via en nær- og fjernområderadar med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj. Systemet fungerer mellem 0 og 200 km/t og er også praktisk i forbindelse med bykørsel og kørsel med hyppig standsning og igangsætning, fordi sensoren fungerer i området mellem 0,2 og 200 meter. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent (ekstraudstyr, indgår i ekstraudstyret førerassistentpakke). Lane Keeping-assistenten kan på grundlag af de hvide markeringer på vejbanen registrere en vognbane og ved hjælp af diskrete ratvibrationer advare føreren, hvis denne er ved at forlade vognbanen utilsigtet. Ved hjælp af to sensorer overvåger Blind Spot-assistenten det område ved siden af og bag bilen, som føreren har dårligt udsyn til. Hvis hjælpesystemet i forbindelse med et vognbaneskift registrerer en truende risiko for kollision med et andet køretøj, advares føreren både optisk og akustisk fra en hastighed på 30 km/t. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

36 34 Sikker kørsel: Intelligent Light System (ekstraudstyr). Systemet har følgende funktioner: Landevejslys, motorvejslys, udvidet tågelys samt kurve- og drejelys. LEDkørelyset, som er integreret i forlygten, sørger for en opmærksomhedsfremmende sikkerhed ved kørsel, når det er lyst. I faretruende situationer: PRE-SAFE -system (ekstraudstyr). Det præventive personbeskyttelsessystem PRE-SAFE kan identificere kritiske køresituationer, inden de opstår, og om nødvendigt præventivt aktivere sikkerhedssystemer, som bidrager til at mindske risikoen for personskade for personerne i bilen. I den forbindelse tolker PRE-SAFE hele tiden sensordata fra systemer som f.eks. ESP og BAS og kan på den måde f.eks. registrere kraftig under- eller overstyring samt nødopbremsninger. Hvis der registreres en kritisk køresituation, vil der inden for brøkdele af et sekund blive iværksat en reversibel stramning af sikkerhedsselerne på forsæderne samt en automatisk lukning af sideruderne og soltaget (ekstraudstyr), så sikkerhedsselerne og airbagene kan opnå deres fulde beskyttelsesvirkning ved en eventuel kollision. PRE-SAFE kan registrere kritiske køresituationer og iværksætte præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. I tilfælde af en ulykke: Aktiv motorhjelm (standard). Den aktive motorhjelm kan reducere fodgængeres eller cyklisters risiko for kvæstelser i tilfælde af en kollision med motorhjelmen ved en hastighed mellem 25 og 55 km/t. For at kunne opfange kollisionen åbnes motorhjelmens bageste område ca. 6 cm i opadgående retning ved hjælp af pyroteknologi. Den aktive motorhjelm er med til at mindske risikoen for personskade for fodgængere og cyklister ved sammenstød.

37 Sikkerhed 35 I tilfælde af en ulykke: Sikkerhedssystemer (standard). Trepunktssikkerhedsseler, selestrammere, selekraftbegrænsere og airbags er afstemt optimalt i forhold til hinanden hos Mercedes-Benz, så kvæstelser begrænses mest muligt. Ud over den solide råkarrosseristruktur og den ekstremt stabile kabine bidrager syv airbags (standardudstyr) Windowbags over begge sæderækker, airbags og sideairbags til forsæderne samt en knæairbag til føreren er standard. til at beskytte personerne i bilen: Frontairbagen, som udløses i to trin afhængigt af kollisionsstyrken og ulykkeskarakteristikken, rudeairbags mellem A- og C-stolperne samt sideairbags i fører- og passagersiden. Knæairbagen kan reducere belastningen af føreren yderligere under en ulykke. Sideairbags ved venstre og højre bagsædeplads kan fås som ekstraudstyr. Hvis kollisionssensorerne registrerer en ulykke, strammes sikkerhedsselerne inden for få millisekunder for at holde passagererne fast i sædet. Selekraftbegrænseren løsner selen afhængigt af situationen for at forhindre for kraftig belastning af passagerernes brystkasse. Efter en ulykke: Mercedes-Benz nødopkaldssystem 1 (indgår i COMAND Online). Systemet sender et automatisk nødopkald via en driftsklar telefon, som er forbundet med bilen, så snart sikkerhedssystemet registrerer en ulykke. Samtidig sendes GPS-positionsdata og yderligere oplysninger om bilen til Mercedes-Benz nødopkaldscentralen. Derefter etableres en kommunikationsforbindelse. Nødopkaldssystemet kan også udløses manuelt. Tiltag efter en ulykke. For at reducere følgeskader og om nødvendigt understøtte redningen af personerne i bilen har Mercedes-Benz udviklet yderligere tiltag. Hertil hører f.eks. den automatiske afbrydelse af motoren eller aktiveringen af havariblinksystemet og den indvendige nødbelysning. Desuden låser centrallåsesystemet bilen op automatisk, så det er nemmere at åbne dørene efter en ulykke. Og Mercedes-Benz stiller en redningshåndbog til rådighed, som hjælpere kan downloade globalt og på flere sprog fra internettet på Hos Mercedes-Benz er sikkerhed gennemtænkt i enhver situation. 1 Tjenesten kan bruges i hele bilens levetid. Se, i hvilke lande tjenesten aktuelt findes, på

38 36 Multimediesystemer. A-Klassen byder på et komplet underholdningsprogram, lige fra Audio 5 USB over Audio 20 CD med Becker MAP PILOT (ekstraudstyr) til multimediesystemet COMAND Online (ekstraudstyr). COMAND Online (ekstraudstyr). Multimediesystemet med harddisk-navigationssystem og en 17,8 cm stor farveskærm med høj opløsning og topgrafisk kortvisning. Andre funktioner: Visning af BMP- og PNG-billedformater, musikregister med 10 GB harddisk, cover flow-funktion og dvd-drev til video- og lyd-dvd er, cd er samt mp3-filer. Onlinebrowseren gør det muligt at komme på internettet via en internetkompatibel mobiltelefon og få adgang til mobile tjenester fra Mercedes-Benz. Live Traffic Information 1 muliggør f.eks. modtagelse af aktuel og nøjagtig trafikinformation i realtid. Dataoverførslen sker ved hjælp af et kommunikationsmodul, som giver adgang til internettet via et integreret SIM-kort, inklusive dataroaming. Der er inkluderet et USB-stik, en stikplads til SD-hukommelseskort og en Bluetooth -forbindelse. Systemet styres via en controller med intuitiv betjening samt via tasterne på multifunktionsrattet. Med LINGUATRONIC er det muligt at betjene COMAND Online via talegenkendelse. COMAND Online giver mulighed for komfortabel betjening af de vigtigste informations- og kommunikationsfunktioner via et fælles højopløseligt farvedisplay med en diagonal på 17,8 cm. 1 3 års gratis anvendelse, fås i 12 lande.

39 Komfort 37 Drive Kit Plus til iphone (ekstraudstyr). Med Drive Kit Plus til iphone opnår du en omfattende integration af din iphone 4/4s eller iphone 5/5s/5c i A-Klassen. Den tilhørende Digital DriveStyle app kan hentes gratis i itunes Store. Ved hjælp af denne app og Audio 20 CD eller COMAND Online vises indholdet fra din iphone i displayet, og det kan betjenes sikkert og komfortabelt med controlleren. Herved får du bl.a. adgang til den avancerede navigationsløsning fra Garmin med internetbaseret trafikinformation i realtid, Google Online-søgning efter særlige destinationer, Google Streetview og 3D-kortvisning. Med talegenkendelsessoftwaren Siri kan du kommunikere med din iphone via din stemme eller udføre kommandoer, som normalt kræver manuel indtastning. Audio 20 CD (standardudstyr). Multimediesystemet har et TFT-display med en 14,7 cm billeddiagonal. Takket være det integrerede cd-drev kan der afspilles såvel mp3- som wma- og aac-filer. Systemet kan udvides med en 6-dobbelt cd-skifter (ekstraudstyr). Audio 20 CD kan betjenes komfortabelt via multifunktionsrattet og controlleren i midterkonsollen, har et integreret telefontastatur, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening samt USB-stik i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Sidst, men ikke mindst sørger seks højttalere for udsøgte lydoplevelser. Becker MAP PILOT (ekstraudstyr). Becker MAP PILOT med 3D-kortnavigation kan betjenes fuldt integreret ved hjælp af stemmestyring, via det centrale betjeningselement eller via multifunktionsrattet. Desuden kan systemet individualiseres i en håndevending ved download af opdaterede kortdata og ekstrafunktioner. Harman Kardon Logic 7 -surroundsoundsystem (ekstraudstyr). Med tolv højttalere, inklusive basboks, og en 9-kanals DSP-forstærker sørger det 450 watt effektfulde Dolby Digital 5.1 system i samarbejde med COMAND Online for en fuldendt lydoplevelse. Surroundsoundfunktionen kan indstilles individuelt i hele kabinen, i fronten, midterområdet og bag i bilen. Med Drive Kit Plus til iphone og Digital DriveStyle appen opnår du en omfattende integration af din smartphone i A-Klassen. Becker MAP PILOT vises i displayet til Audio 20 CD og i multifunktionsdisplayet i kombiinstrumentet.

40 38 Hjælpesystemer. Ud over talrige sikkerhedssystemer fås også diverse komforthjælpesystemer til A-Klassen. De kan på et tidligt tidspunkt advare mod potentielt kritiske situationer og hjælpe føreren med at undgå farer. Bakkamera (ekstraudstyr i forbindelse med Audio 20 CD eller COMAND Online). Bakkameraet med vidvinkelobjektiv og hjælpelinjer aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren har herefter mulighed for at se, hvad der befinder sig i området umiddelbart bag bilen, hvilket er en ekstra hjælp i forbindelse med parkering. Aktiv parkeringsassistent, inklusive PARKTRONIC (ekstraudstyr). Med den aktive parkeringsassistent søger bilen ved en hastighed på op til 35 km/t selv efter en passende ledig parkeringsplads. Når føreren bekræfter et parkeringspladsforslag og skifter til bakgear, parkerer den aktive parkeringsassistent automatisk bilen med et tryk på en knap. Føreren betjener kun gearskift, speeder- og bremsepedal. Styringen klarer den aktive parkeringsassistent helt alene. Systemet arbejder meget præcist: For at bilen skal kunne parkere selv, skal den ledige parkeringsplads kun være ca. en meter længere end bilen. Hastighedsassistent (indgår i ekstraudstyret COMAND Online). Dette hjælpesystem kan registrere hastighedsbegrænsninger på trafiktavler ved hjælp af et kamera i forruden og navigationsdata, hvorefter det pågældende symbol vises i kombiinstrumentets display. Hvis den gældende hastighedsbegrænsning ændres, ændres visningen i kombiinstrumentet tilsvarende. Til dette formål over våger kameraet permanent omgivelserne foran bilen og genkender runde trafiktavler, uanset om de står i vej kanten eller er monteret på en skiltebro over vejbanen. Hastighedsassistenten er især en hjælp på strækninger med trafiktavler med skiftende meddelelser eller ved vejarbejde. Det centrale display i COMAND Online viser området bag bilen under parkeringen. Displayet i kombiinstrumentet giver dig overblik over det aktuelle parkeringsforløb. Hastighedsassistentens visning kan både ses i kombiinstrumentet og i det centrale display i COMAND Online.

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation.

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar.

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar. Originaltilbehør til E-Klasse sedan og stationcar. Indhold 004 Telematik Multimedia Bakkamera Navigation Telefoni 016 Eksteriør Letmetalfælge Fælgtilbehør 028 Mercedes-Benz Sport tilbehør Original individualisering

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Originaltilbehør. til A-Klasse.

Originaltilbehør. til A-Klasse. Originaltilbehør til A-Klasse. Indhold 004 Telematik Multimedia Navigation Telefoni 012 Eksteriør Letmetalfælge Fælgtilbehør 022 MercedesSport Original styling til A-Klasse 028 Augmented Reality 030 Interiør

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere