A for attitude. A-Klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A for attitude. A-Klasse."

Transkript

1 A-Klasse.

2 A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele. Og ikke går på kompromis. Interesseret i et design, som er fremtidssikret? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Og selv om niveauet for standardudstyr er højt, er der masser af muligheder for, at du kan designe videre og forme din egen A-Klasse. Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende kilometer, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation.

3 Oversigt over de præsenterede biler: 2 Mercedes-Benz A 250 Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort ARTICO/DINAMICA-mikrofiber, designelementer i kulfiberlook 10 Mercedes-Benz A 200 Jupiterrød uni Udstyrslinjen Style, letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort/hvid stof/artico, designelementer i sort matrixlook 16 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 18 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG hækspoiler, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 20 Mercedes-Benz A 45 AMG 4MATIC Cirrushvid uni AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICOkunstlæder/DINAMICA-mikrofiber sort, interiørelementer i kulfiberlook Vision. 24 Innovation, der gør en forskel Drivline og undervogn. 26 Dieselmotorer 27 Benzinmotorer 28 Gearkasser 30 Undervogn Sikkerhed. 32 Integreret sikkerhedskoncept Komfort. 36 Multimediesystemer 38 Hjælpesystemer 39 Lys og klimakomfort 40 Sæder 41 Tag og opbevaring Modelvarianter. 42 Sportsmodeller A 250 Sport og A 250 Sport 4MATIC engineered by AMG AMG. 44 A 45 AMG 4MATIC eksteriør 46 A 45 AMG 4MATIC interiør 48 A 45 AMG 4MATIC teknik 50 AMG Performance Studio Udstyr. 52 Udstyrslinjer og -pakker, inklusive indtræk og designelementer 72 Standardudstyr 73 Ekstraudstyr 74 Fælge 76 Originaltilbehør 78 Mercedes me. Fakta og farver. 84 Dimensioner 84 Lakeringer 85 Tekniske data Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

4 2

5 Oversigt 3 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Mens du sidder dejligt bekvemt. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Hvad ellers? Den er en ægte Mercedes. Og alligevel helt anderledes. Hej, A-Klasse!

6 4 130 bpm * * Når synet får os til at tabe mælet, tager hjertet over. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter og strømlinede overflader, konkave kurver og konvekse buer giver lysets spejling en perfekt rytme. Samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive de lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

7 5

8 6

9 7 1 * * Uendelige udstyrsmuligheder. Dine tanker, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udtryk: Atletisk og selvbevidst med Style (standard) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere individualitet med tre designpakker som ekstraudstyr: Night-pakken med sit ekstravagante eksteriør, Eksklusivpakken med de luksuriøse detaljer og AMG Eksklusivpakken med de sportslige detaljer. A-Klassen: Den har Mercedes-Benz generne. Men den ligner dig på en prik.

10 8

11 9 800 x 480 * * Aldrig mere offline med COMAND Online. At sidde bag rattet og styre hele verden. Et display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettet. Surf med browseren, søg med Google, del på Facebook, og vær til stede hver eneste bit af vejen. Og helt reelt aldrig stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion er med til at øge din køreglæde. Teknologi, der gør din hverdag nemmere.

12 10 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og pengepungen. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette takket være effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget, når man holder for rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

13 11

14 12

15 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Der er hjælp at hente, når ens egne 5 sanser er nået til grænsen af det mulige: 11 hjælpesystemer, som hjælper dig. Standard i A-Klassen: Det radarunderstøttede sikker hedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringssystemet ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er alt sammen standard i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

16 14

17 15

18 16 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. 1 A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at vinden taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset er et lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere. 1 C w-værdien gælder for A 160 CDI.

19 17

20 18

21 19 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. 1 Bilkørsel, der efterlader et varigt indtryk. Med en motor, der fungerer som en trænet atlet: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), der sørger for skift mellem gearene uden afbrydelse. Den direkte adgang til vejens puls: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstra udstyr). Også en atlet i visuel henseende: Med sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse, og diamantgrill som ekstraudstyr. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen. 1 Accelerationen gælder for A 250 og A 250 Sport.

22 20

23 Nm * * Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters, 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 265 kw (360 hk) en suveræn førsteplads i sit segment. Med andre ord: Flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

24 22 Op til 14,5 km/l * * Intet andet kraftbundt kører forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 265 kw (360 hk) og 450 Nm kører den således i gennemsnit mellem hele 14,0 og 14,5 km på literen. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

25 23

26 Hvad gør en bil til en Mercedes? Tradition forpligter - i vores tilfælde ikke mindst til innovation. Vi er gået veje, ingen er gået før. Milepæl for milepæl. På denne måde opstod den første bil med deformationszone, den første ABS og den første personbil med dieselmotor. For slet ikke at nævne verdens første bil. Hvor gerne vi end kigger tilbage, vil vi dog meget hellere se fremad. Mercedes-Benz Intelligent Drive på vej mod ulykkesfri kørsel. Vi udvikler intelligente hjælpesystemer, som støtter og aflaster føreren aktivt og mærkbart. Systemerne overvåger og analyserer bilens omgivelser og bilens køreegenskaber og advarer føreren, hvis der registreres farlige situationer. Nogle af systemerne kan foretage korrigerende indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Potentielle faremomenter registreres tidligere end nogensinde før og kan dermed i højere grad helt undgås. Lad dig fascinere af Mercedes-Benz Intelligent Drive på BlueEFFICIENCY vores vision om emissionsfri kørsel. Bæredygtighed er et stort ord, som vi fortolker ind i selv den mindste detalje af vores aktiviteter. Fra så miljøvenlig en produktion som muligt til alternative drivkoncepter. Som du ser, har vi store mål. Men hvad kan være mere behageligt end at få dem opfyldt ved at køre i en Mercedes?

27

28 26 Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer er af typisk Mercedes kvalitet: De har et imponerende drejningsmoment og reagerer med det samme selv ved lave omdrejninger. Samtidig er dieselmotorerne tilbageholdende, når det gælder brændstofforbruget, de har lave emissionsværdier og overbeviser med en mærkbart forbedret støjkomfort og reducerede vibrationer. Den Nm A 220 CDI 125 kw fjerde generation af common-rail-dieselteknologien har fået forbedret sit indsprøjtningstryk til bar og er udstyret med optimerede forbrændingskamre og præcise magnetventilinjektorer. Højere tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Intelligent regulerede sekundære aggregater bidrager i den forbindelse til øget effektivitet. Alle dieselmotorer har en ECO start-stop-funktion, som sørger for at afbryde motoren, når bilen midlertidigt holder stille. De 4-cylindrede dieselmotorer fås med følgende effekttrin: I A 160 CDI med 66 kw (90 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm. I A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 CDI/A 200 CDI 4MATIC med 100 kw (136 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro 6. I A 220 CDI/A 220 CDI 4MATIC med 125 kw (170 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 220 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 350 Nm ved o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

29 Drivline og undervogn 27 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på hhv. 1,6 l og 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning sørger for suveræne drejningsmoment- og effektværdier, en forbilledlig støjkomfort samt lave forbrugs- og emissionsværdier Nm A kw Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en næsten komplet forbrænding og dermed en større virkning med bedre udnyttelse af brændstoffet. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede, sekundære aggregater. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, og som øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås med følgende effekttrin: I A 180 med 90 kw (122 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 med 115 kw (156 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 250 Nm. I A 220 4MATIC med 135 kw (184 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. I A 250 med 155 kw (211 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport, A 250 4MATIC og A 250 Sport 4MATIC). I A 45 AMG 4MATIC med 265 kw (360 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm. Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Samtlige benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder kravene i henhold til emissionsklasse Euro 6. Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

30 28 Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. Manuel 6-trins gearkasse (standard i A 160 CDI, A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den manuelle 6-trins gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standard, sørger for at afbryde motoren midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, så der spares brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret manuel 6-trins gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr, standard i A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og modeller med 4MATIC-firehjulstræk 1 ). Dobbeltkoblingsgearkassen forener med sine syv fremadgående gear og ét bakgear komfort, sportslighed og økonomi med hinanden. Den består af to delgearkasser, der hver især har deres egen kobling. De lige gear er placeret i den ene og de ulige gear i den anden delgearkasse. Ved acceleration eller nedbremsning forudindstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Under gearskiftet skiftes der fra den ene til den anden delgearkasse. På den måde opnås et gearskift uden forsinkelse og uden trækkrafttab. Både koblingsbetjeningen og gearskiftet sker fuldautomatisk, hvilket især gør det muligt at opnå bløde gearskifteforløb uden afbrydelser i trækkraften. Via en kontakt i midterkonsollen er det muligt at vælge mellem gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual. Programmerne er for skellige, når det gælder gearskiftekarakteristikken og -hastigheden. I programmet Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i programmet Economy, mens nedgearingen sker tidligere. Manual -programmet giver f.eks. mere sportsligt orienterede førere mulighed for at skifte gear manuelt ved hjælp af de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Herudover indgår ECO start-stop-funktionen, som reducerer brændstofforbruget, og visning af det anbefalede gearskift i Manual -programmet for mere effektiv kørsel. Desuden vises det aktuelt tilkoblede gear altid i kombiinstrumentet. 7G-DCT er desuden udstyret med en ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger og funktionerne fartpilot og SPEEDTRONIC. 1 AMG-modeller med 7-trins AMG SPEEDSHIFT DCT sportsgearkasse.

31 Drivline og undervogn 29

32 30 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte sportsstyring (ekstraudstyr). Undervogn og styretøj. Undervognen giver dig maksimal kørestabilitet og suveræn kørekomfort takket være store fjedervandringer, optimal tværkraftsudligning, McPherson-foraksel og firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. Servohjælpen er elektromekanisk og aftager, efterhånden som hastigheden øges. Sænket komfortundervogn (ekstraudstyr). Systemet omfatter særligt komfortable affjedringsegenskaber og et velgennemprøvet dæmpningssystem for endnu større køresikkerhed. Sænkningen af karrosseriet med 15 mm forrest og 10 mm bagest giver en endnu bedre aerodynamik og en dynamisk fremtoning. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte sportsstyring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte sportsstyring supplerer komforten ved hastighedsafhængig servostyring med en udveksling, som er afhængig af ratvinklen og sørger på den måde for en endnu mere spontan overførsel af ratbevægelserne til vejen. Den reducerer styrebehovet markant eksem pelvis i snævre kurver eller ved parkering. Under kørsel på lige strækninger med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det muliggør en sportslig køremåde og den bedst mulige traktion under forskellige kørebetingelser, f.eks. ved sne, glatte veje eller dynamiske manøvrer. Køredynamikreguleringssystemet 4ETS øger desuden køresikkerheden og dynamikken, især ved forskelle på underlaget (f.eks. på glat underlag eller underlag med varierende vejgreb).

33 Drivline og undervogn 31

34 32 Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et skridt nærmere denne målsætning en helhedsløsning, som kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilet føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første automobilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores konsekvent videreudviklede PRE-SAFE -system hjælper i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som kan forhindre forværring og bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, I faretruende situationer, I tilfælde af en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: ATTENTION ASSIST (standard). Dette system til træthedsregistrering er især praktisk under lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t advarer ATTENTION ASSIST føreren, så snart der registreres tegn på træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på den måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST (standard). Systemet kan registrere minimale afstande mellem ens egen bil og forankørende køretøjer eller stillestående forhindringer ved hastigheder over 7 km/t. Når der registreres en faretruende situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som er nødvendig for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren.

35 Sikkerhed 33 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over sine grundlæggende funktioner som f.eks. antiblokeringssystemet (ABS) stiller ekstra sikkerheds- og komfortfunktioner til rådighed. Funktionen tørbremsning kan i vådt føre fjerne den eksisterende vandfilm fra bremseskiverne og på den måde reducere bremsernes reaktionstid og således også bremselængden. Funktionen forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederpedalen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes reaktionstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres det, at bilen utilsigtet ruller tilbage under skift mellem bremse- og speederpedal. Hvis føreren kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, sørger HOLD-funktionen (standardudstyr) for, at bilen bliver ved med at holde stille, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: Afstandsregulering DISTRONIC PLUS (ekstraudstyr). Afstandsreguleringen hjælper via en nær- og fjernområderadar med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj. Systemet fungerer mellem 0 og 200 km/t og er også praktisk i forbindelse med bykørsel og kørsel med hyppig standsning og igangsætning, fordi sensoren fungerer i området mellem 0,2 og 200 meter. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent (ekstraudstyr, indgår i ekstraudstyret førerassistentpakke). Lane Keeping-assistenten kan på grundlag af de hvide markeringer på vejbanen registrere en vognbane og ved hjælp af diskrete ratvibrationer advare føreren, hvis denne er ved at forlade vognbanen utilsigtet. Ved hjælp af to sensorer overvåger Blind Spot-assistenten det område ved siden af og bag bilen, som føreren har dårligt udsyn til. Hvis hjælpesystemet i forbindelse med et vognbaneskift registrerer en truende risiko for kollision med et andet køretøj, advares føreren både optisk og akustisk fra en hastighed på 30 km/t. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

36 34 Sikker kørsel: Intelligent Light System (ekstraudstyr). Systemet har følgende funktioner: Landevejslys, motorvejslys, udvidet tågelys samt kurve- og drejelys. LEDkørelyset, som er integreret i forlygten, sørger for en opmærksomhedsfremmende sikkerhed ved kørsel, når det er lyst. I faretruende situationer: PRE-SAFE -system (ekstraudstyr). Det præventive personbeskyttelsessystem PRE-SAFE kan identificere kritiske køresituationer, inden de opstår, og om nødvendigt præventivt aktivere sikkerhedssystemer, som bidrager til at mindske risikoen for personskade for personerne i bilen. I den forbindelse tolker PRE-SAFE hele tiden sensordata fra systemer som f.eks. ESP og BAS og kan på den måde f.eks. registrere kraftig under- eller overstyring samt nødopbremsninger. Hvis der registreres en kritisk køresituation, vil der inden for brøkdele af et sekund blive iværksat en reversibel stramning af sikkerhedsselerne på forsæderne samt en automatisk lukning af sideruderne og soltaget (ekstraudstyr), så sikkerhedsselerne og airbagene kan opnå deres fulde beskyttelsesvirkning ved en eventuel kollision. PRE-SAFE kan registrere kritiske køresituationer og iværksætte præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. I tilfælde af en ulykke: Aktiv motorhjelm (standard). Den aktive motorhjelm kan reducere fodgængeres eller cyklisters risiko for kvæstelser i tilfælde af en kollision med motorhjelmen ved en hastighed mellem 25 og 55 km/t. For at kunne opfange kollisionen åbnes motorhjelmens bageste område ca. 6 cm i opadgående retning ved hjælp af pyroteknologi. Den aktive motorhjelm er med til at mindske risikoen for personskade for fodgængere og cyklister ved sammenstød.

37 Sikkerhed 35 I tilfælde af en ulykke: Sikkerhedssystemer (standard). Trepunktssikkerhedsseler, selestrammere, selekraftbegrænsere og airbags er afstemt optimalt i forhold til hinanden hos Mercedes-Benz, så kvæstelser begrænses mest muligt. Ud over den solide råkarrosseristruktur og den ekstremt stabile kabine bidrager syv airbags (standardudstyr) Windowbags over begge sæderækker, airbags og sideairbags til forsæderne samt en knæairbag til føreren er standard. til at beskytte personerne i bilen: Frontairbagen, som udløses i to trin afhængigt af kollisionsstyrken og ulykkeskarakteristikken, rudeairbags mellem A- og C-stolperne samt sideairbags i fører- og passagersiden. Knæairbagen kan reducere belastningen af føreren yderligere under en ulykke. Sideairbags ved venstre og højre bagsædeplads kan fås som ekstraudstyr. Hvis kollisionssensorerne registrerer en ulykke, strammes sikkerhedsselerne inden for få millisekunder for at holde passagererne fast i sædet. Selekraftbegrænseren løsner selen afhængigt af situationen for at forhindre for kraftig belastning af passagerernes brystkasse. Efter en ulykke: Mercedes-Benz nødopkaldssystem 1 (indgår i COMAND Online). Systemet sender et automatisk nødopkald via en driftsklar telefon, som er forbundet med bilen, så snart sikkerhedssystemet registrerer en ulykke. Samtidig sendes GPS-positionsdata og yderligere oplysninger om bilen til Mercedes-Benz nødopkaldscentralen. Derefter etableres en kommunikationsforbindelse. Nødopkaldssystemet kan også udløses manuelt. Tiltag efter en ulykke. For at reducere følgeskader og om nødvendigt understøtte redningen af personerne i bilen har Mercedes-Benz udviklet yderligere tiltag. Hertil hører f.eks. den automatiske afbrydelse af motoren eller aktiveringen af havariblinksystemet og den indvendige nødbelysning. Desuden låser centrallåsesystemet bilen op automatisk, så det er nemmere at åbne dørene efter en ulykke. Og Mercedes-Benz stiller en redningshåndbog til rådighed, som hjælpere kan downloade globalt og på flere sprog fra internettet på Hos Mercedes-Benz er sikkerhed gennemtænkt i enhver situation. 1 Tjenesten kan bruges i hele bilens levetid. Se, i hvilke lande tjenesten aktuelt findes, på

38 36 Multimediesystemer. A-Klassen byder på et komplet underholdningsprogram, lige fra Audio 5 USB over Audio 20 CD med Becker MAP PILOT (ekstraudstyr) til multimediesystemet COMAND Online (ekstraudstyr). COMAND Online (ekstraudstyr). Multimediesystemet med harddisk-navigationssystem og en 17,8 cm stor farveskærm med høj opløsning og topgrafisk kortvisning. Andre funktioner: Visning af BMP- og PNG-billedformater, musikregister med 10 GB harddisk, cover flow-funktion og dvd-drev til video- og lyd-dvd er, cd er samt mp3-filer. Onlinebrowseren gør det muligt at komme på internettet via en internetkompatibel mobiltelefon og få adgang til mobile tjenester fra Mercedes-Benz. Live Traffic Information 1 muliggør f.eks. modtagelse af aktuel og nøjagtig trafikinformation i realtid. Dataoverførslen sker ved hjælp af et kommunikationsmodul, som giver adgang til internettet via et integreret SIM-kort, inklusive dataroaming. Der er inkluderet et USB-stik, en stikplads til SD-hukommelseskort og en Bluetooth -forbindelse. Systemet styres via en controller med intuitiv betjening samt via tasterne på multifunktionsrattet. Med LINGUATRONIC er det muligt at betjene COMAND Online via talegenkendelse. COMAND Online giver mulighed for komfortabel betjening af de vigtigste informations- og kommunikationsfunktioner via et fælles højopløseligt farvedisplay med en diagonal på 17,8 cm. 1 3 års gratis anvendelse, fås i 12 lande.

39 Komfort 37 Drive Kit Plus til iphone (ekstraudstyr). Med Drive Kit Plus til iphone opnår du en omfattende integration af din iphone 4/4s eller iphone 5/5s/5c i A-Klassen. Den tilhørende Digital DriveStyle app kan hentes gratis i itunes Store. Ved hjælp af denne app og Audio 20 CD eller COMAND Online vises indholdet fra din iphone i displayet, og det kan betjenes sikkert og komfortabelt med controlleren. Herved får du bl.a. adgang til den avancerede navigationsløsning fra Garmin med internetbaseret trafikinformation i realtid, Google Online-søgning efter særlige destinationer, Google Streetview og 3D-kortvisning. Med talegenkendelsessoftwaren Siri kan du kommunikere med din iphone via din stemme eller udføre kommandoer, som normalt kræver manuel indtastning. Audio 20 CD (standardudstyr). Multimediesystemet har et TFT-display med en 14,7 cm billeddiagonal. Takket være det integrerede cd-drev kan der afspilles såvel mp3- som wma- og aac-filer. Systemet kan udvides med en 6-dobbelt cd-skifter (ekstraudstyr). Audio 20 CD kan betjenes komfortabelt via multifunktionsrattet og controlleren i midterkonsollen, har et integreret telefontastatur, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening samt USB-stik i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Sidst, men ikke mindst sørger seks højttalere for udsøgte lydoplevelser. Becker MAP PILOT (ekstraudstyr). Becker MAP PILOT med 3D-kortnavigation kan betjenes fuldt integreret ved hjælp af stemmestyring, via det centrale betjeningselement eller via multifunktionsrattet. Desuden kan systemet individualiseres i en håndevending ved download af opdaterede kortdata og ekstrafunktioner. Harman Kardon Logic 7 -surroundsoundsystem (ekstraudstyr). Med tolv højttalere, inklusive basboks, og en 9-kanals DSP-forstærker sørger det 450 watt effektfulde Dolby Digital 5.1 system i samarbejde med COMAND Online for en fuldendt lydoplevelse. Surroundsoundfunktionen kan indstilles individuelt i hele kabinen, i fronten, midterområdet og bag i bilen. Med Drive Kit Plus til iphone og Digital DriveStyle appen opnår du en omfattende integration af din smartphone i A-Klassen. Becker MAP PILOT vises i displayet til Audio 20 CD og i multifunktionsdisplayet i kombiinstrumentet.

40 38 Hjælpesystemer. Ud over talrige sikkerhedssystemer fås også diverse komforthjælpesystemer til A-Klassen. De kan på et tidligt tidspunkt advare mod potentielt kritiske situationer og hjælpe føreren med at undgå farer. Bakkamera (ekstraudstyr i forbindelse med Audio 20 CD eller COMAND Online). Bakkameraet med vidvinkelobjektiv og hjælpelinjer aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren har herefter mulighed for at se, hvad der befinder sig i området umiddelbart bag bilen, hvilket er en ekstra hjælp i forbindelse med parkering. Aktiv parkeringsassistent, inklusive PARKTRONIC (ekstraudstyr). Med den aktive parkeringsassistent søger bilen ved en hastighed på op til 35 km/t selv efter en passende ledig parkeringsplads. Når føreren bekræfter et parkeringspladsforslag og skifter til bakgear, parkerer den aktive parkeringsassistent automatisk bilen med et tryk på en knap. Føreren betjener kun gearskift, speeder- og bremsepedal. Styringen klarer den aktive parkeringsassistent helt alene. Systemet arbejder meget præcist: For at bilen skal kunne parkere selv, skal den ledige parkeringsplads kun være ca. en meter længere end bilen. Hastighedsassistent (indgår i ekstraudstyret COMAND Online). Dette hjælpesystem kan registrere hastighedsbegrænsninger på trafiktavler ved hjælp af et kamera i forruden og navigationsdata, hvorefter det pågældende symbol vises i kombiinstrumentets display. Hvis den gældende hastighedsbegrænsning ændres, ændres visningen i kombiinstrumentet tilsvarende. Til dette formål over våger kameraet permanent omgivelserne foran bilen og genkender runde trafiktavler, uanset om de står i vej kanten eller er monteret på en skiltebro over vejbanen. Hastighedsassistenten er især en hjælp på strækninger med trafiktavler med skiftende meddelelser eller ved vejarbejde. Det centrale display i COMAND Online viser området bag bilen under parkeringen. Displayet i kombiinstrumentet giver dig overblik over det aktuelle parkeringsforløb. Hastighedsassistentens visning kan både ses i kombiinstrumentet og i det centrale display i COMAND Online.

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. B-Klasse. Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. I sin bedste form. E-Klassen gør mange ting lettere for dig. Dog ikke når du skal afgøre, hvilken model der passer bedst til dine behov. For såvel E-Klasse sedan

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

C-Klasse. Sedan og stationcar.

C-Klasse. Sedan og stationcar. C-Klasse. Sedan og stationcar. den side ansvarsbevidst med BlueEFFICIENCY-tiltag og direkte indsprøjtning. Kompr : Fronten er dynamisk og udfordrende. Dens komfort får pulsen ned igen: Op til 10 hjæ er

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. rste indtryk på nethinden, til det kribler i fingerspidserne fra første til sidste sekun en med konsekvent dynamisk design og mærkbart skærpet udtryk til stilbevidsthed.

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere

Gældende fra 25 september 2018

Gældende fra 25 september 2018 C-klasse Coupé Business Solutions Gældende fra 25 september 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 coupé Benzin 15,9 1.5 184/280 1800 kr 425.000 C

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

GL ekstraudstyr 01.09.2012

GL ekstraudstyr 01.09.2012 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 22.624 799 Diamant BRIGHT metallic 42.909 101 Kunstlæder ARTICO Sort O - - Kun i forb.med Grå taghimmel, kode 58U eller designo taghimmel sort, kode Y90 Ikke i forb.med

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI M110 Metallakering 7 244 6 278 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel

Læs mere