A for attitude. A-Klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A for attitude. A-Klasse."

Transkript

1 A-Klasse.

2 A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele. Og ikke går på kompromis. Interesseret i et design, som er fremtidssikret? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Og selv om niveauet for standardudstyr er højt, er der masser af muligheder for, at du kan designe videre og forme din egen A-Klasse. Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende kilometer, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation.

3 Oversigt over de præsenterede biler: 2 Mercedes-Benz A 250 Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort ARTICO/DINAMICA-mikrofiber, designelementer i kulfiberlook 10 Mercedes-Benz A 200 Jupiterrød uni Udstyrslinjen Style, letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort/hvid stof/artico, designelementer i sort matrixlook 16 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 18 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG hækspoiler, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 20 Mercedes-Benz A 45 AMG 4MATIC Cirrushvid uni AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICOkunstlæder/DINAMICA-mikrofiber sort, interiørelementer i kulfiberlook Vision. 24 Innovation, der gør en forskel Drivline og undervogn. 26 Dieselmotorer 27 Benzinmotorer 28 Gearkasser 30 Undervogn Sikkerhed. 32 Integreret sikkerhedskoncept Komfort. 36 Multimediesystemer 38 Hjælpesystemer 39 Lys og klimakomfort 40 Sæder 41 Tag og opbevaring Modelvarianter. 42 Sportsmodeller A 250 Sport og A 250 Sport 4MATIC engineered by AMG AMG. 44 A 45 AMG 4MATIC eksteriør 46 A 45 AMG 4MATIC interiør 48 A 45 AMG 4MATIC teknik 50 AMG Performance Studio Udstyr. 52 Udstyrslinjer og -pakker, inklusive indtræk og designelementer 72 Standardudstyr 73 Ekstraudstyr 74 Fælge 76 Originaltilbehør 78 Mercedes me. Fakta og farver. 84 Dimensioner 84 Lakeringer 85 Tekniske data Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

4 2

5 Oversigt 3 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Mens du sidder dejligt bekvemt. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Hvad ellers? Den er en ægte Mercedes. Og alligevel helt anderledes. Hej, A-Klasse!

6 4 130 bpm * * Når synet får os til at tabe mælet, tager hjertet over. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter og strømlinede overflader, konkave kurver og konvekse buer giver lysets spejling en perfekt rytme. Samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive de lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

7 5

8 6

9 7 1 * * Uendelige udstyrsmuligheder. Dine tanker, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udtryk: Atletisk og selvbevidst med Style (standard) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere individualitet med tre designpakker som ekstraudstyr: Night-pakken med sit ekstravagante eksteriør, Eksklusivpakken med de luksuriøse detaljer og AMG Eksklusivpakken med de sportslige detaljer. A-Klassen: Den har Mercedes-Benz generne. Men den ligner dig på en prik.

10 8

11 9 800 x 480 * * Aldrig mere offline med COMAND Online. At sidde bag rattet og styre hele verden. Et display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettet. Surf med browseren, søg med Google, del på Facebook, og vær til stede hver eneste bit af vejen. Og helt reelt aldrig stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion er med til at øge din køreglæde. Teknologi, der gør din hverdag nemmere.

12 10 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og pengepungen. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette takket være effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget, når man holder for rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

13 11

14 12

15 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Der er hjælp at hente, når ens egne 5 sanser er nået til grænsen af det mulige: 11 hjælpesystemer, som hjælper dig. Standard i A-Klassen: Det radarunderstøttede sikker hedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringssystemet ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er alt sammen standard i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

16 14

17 15

18 16 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. 1 A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at vinden taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset er et lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere. 1 C w-værdien gælder for A 160 CDI.

19 17

20 18

21 19 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. 1 Bilkørsel, der efterlader et varigt indtryk. Med en motor, der fungerer som en trænet atlet: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), der sørger for skift mellem gearene uden afbrydelse. Den direkte adgang til vejens puls: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstra udstyr). Også en atlet i visuel henseende: Med sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse, og diamantgrill som ekstraudstyr. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen. 1 Accelerationen gælder for A 250 og A 250 Sport.

22 20

23 Nm * * Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters, 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 265 kw (360 hk) en suveræn førsteplads i sit segment. Med andre ord: Flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

24 22 Op til 14,5 km/l * * Intet andet kraftbundt kører forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 265 kw (360 hk) og 450 Nm kører den således i gennemsnit mellem hele 14,0 og 14,5 km på literen. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

25 23

26 Hvad gør en bil til en Mercedes? Tradition forpligter - i vores tilfælde ikke mindst til innovation. Vi er gået veje, ingen er gået før. Milepæl for milepæl. På denne måde opstod den første bil med deformationszone, den første ABS og den første personbil med dieselmotor. For slet ikke at nævne verdens første bil. Hvor gerne vi end kigger tilbage, vil vi dog meget hellere se fremad. Mercedes-Benz Intelligent Drive på vej mod ulykkesfri kørsel. Vi udvikler intelligente hjælpesystemer, som støtter og aflaster føreren aktivt og mærkbart. Systemerne overvåger og analyserer bilens omgivelser og bilens køreegenskaber og advarer føreren, hvis der registreres farlige situationer. Nogle af systemerne kan foretage korrigerende indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Potentielle faremomenter registreres tidligere end nogensinde før og kan dermed i højere grad helt undgås. Lad dig fascinere af Mercedes-Benz Intelligent Drive på BlueEFFICIENCY vores vision om emissionsfri kørsel. Bæredygtighed er et stort ord, som vi fortolker ind i selv den mindste detalje af vores aktiviteter. Fra så miljøvenlig en produktion som muligt til alternative drivkoncepter. Som du ser, har vi store mål. Men hvad kan være mere behageligt end at få dem opfyldt ved at køre i en Mercedes?

27

28 26 Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer er af typisk Mercedes kvalitet: De har et imponerende drejningsmoment og reagerer med det samme selv ved lave omdrejninger. Samtidig er dieselmotorerne tilbageholdende, når det gælder brændstofforbruget, de har lave emissionsværdier og overbeviser med en mærkbart forbedret støjkomfort og reducerede vibrationer. Den Nm A 220 CDI 125 kw fjerde generation af common-rail-dieselteknologien har fået forbedret sit indsprøjtningstryk til bar og er udstyret med optimerede forbrændingskamre og præcise magnetventilinjektorer. Højere tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Intelligent regulerede sekundære aggregater bidrager i den forbindelse til øget effektivitet. Alle dieselmotorer har en ECO start-stop-funktion, som sørger for at afbryde motoren, når bilen midlertidigt holder stille. De 4-cylindrede dieselmotorer fås med følgende effekttrin: I A 160 CDI med 66 kw (90 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm. I A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 CDI/A 200 CDI 4MATIC med 100 kw (136 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro 6. I A 220 CDI/A 220 CDI 4MATIC med 125 kw (170 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 220 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 350 Nm ved o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

29 Drivline og undervogn 27 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på hhv. 1,6 l og 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning sørger for suveræne drejningsmoment- og effektværdier, en forbilledlig støjkomfort samt lave forbrugs- og emissionsværdier Nm A kw Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en næsten komplet forbrænding og dermed en større virkning med bedre udnyttelse af brændstoffet. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede, sekundære aggregater. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, og som øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås med følgende effekttrin: I A 180 med 90 kw (122 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 med 115 kw (156 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 250 Nm. I A 220 4MATIC med 135 kw (184 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. I A 250 med 155 kw (211 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport, A 250 4MATIC og A 250 Sport 4MATIC). I A 45 AMG 4MATIC med 265 kw (360 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm. Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Samtlige benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder kravene i henhold til emissionsklasse Euro 6. Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

30 28 Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. Manuel 6-trins gearkasse (standard i A 160 CDI, A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den manuelle 6-trins gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standard, sørger for at afbryde motoren midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, så der spares brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret manuel 6-trins gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr, standard i A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og modeller med 4MATIC-firehjulstræk 1 ). Dobbeltkoblingsgearkassen forener med sine syv fremadgående gear og ét bakgear komfort, sportslighed og økonomi med hinanden. Den består af to delgearkasser, der hver især har deres egen kobling. De lige gear er placeret i den ene og de ulige gear i den anden delgearkasse. Ved acceleration eller nedbremsning forudindstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Under gearskiftet skiftes der fra den ene til den anden delgearkasse. På den måde opnås et gearskift uden forsinkelse og uden trækkrafttab. Både koblingsbetjeningen og gearskiftet sker fuldautomatisk, hvilket især gør det muligt at opnå bløde gearskifteforløb uden afbrydelser i trækkraften. Via en kontakt i midterkonsollen er det muligt at vælge mellem gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual. Programmerne er for skellige, når det gælder gearskiftekarakteristikken og -hastigheden. I programmet Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i programmet Economy, mens nedgearingen sker tidligere. Manual -programmet giver f.eks. mere sportsligt orienterede førere mulighed for at skifte gear manuelt ved hjælp af de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Herudover indgår ECO start-stop-funktionen, som reducerer brændstofforbruget, og visning af det anbefalede gearskift i Manual -programmet for mere effektiv kørsel. Desuden vises det aktuelt tilkoblede gear altid i kombiinstrumentet. 7G-DCT er desuden udstyret med en ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger og funktionerne fartpilot og SPEEDTRONIC. 1 AMG-modeller med 7-trins AMG SPEEDSHIFT DCT sportsgearkasse.

31 Drivline og undervogn 29

32 30 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte sportsstyring (ekstraudstyr). Undervogn og styretøj. Undervognen giver dig maksimal kørestabilitet og suveræn kørekomfort takket være store fjedervandringer, optimal tværkraftsudligning, McPherson-foraksel og firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. Servohjælpen er elektromekanisk og aftager, efterhånden som hastigheden øges. Sænket komfortundervogn (ekstraudstyr). Systemet omfatter særligt komfortable affjedringsegenskaber og et velgennemprøvet dæmpningssystem for endnu større køresikkerhed. Sænkningen af karrosseriet med 15 mm forrest og 10 mm bagest giver en endnu bedre aerodynamik og en dynamisk fremtoning. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte sportsstyring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte sportsstyring supplerer komforten ved hastighedsafhængig servostyring med en udveksling, som er afhængig af ratvinklen og sørger på den måde for en endnu mere spontan overførsel af ratbevægelserne til vejen. Den reducerer styrebehovet markant eksem pelvis i snævre kurver eller ved parkering. Under kørsel på lige strækninger med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det muliggør en sportslig køremåde og den bedst mulige traktion under forskellige kørebetingelser, f.eks. ved sne, glatte veje eller dynamiske manøvrer. Køredynamikreguleringssystemet 4ETS øger desuden køresikkerheden og dynamikken, især ved forskelle på underlaget (f.eks. på glat underlag eller underlag med varierende vejgreb).

33 Drivline og undervogn 31

34 32 Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et skridt nærmere denne målsætning en helhedsløsning, som kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilet føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første automobilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores konsekvent videreudviklede PRE-SAFE -system hjælper i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som kan forhindre forværring og bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, I faretruende situationer, I tilfælde af en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: ATTENTION ASSIST (standard). Dette system til træthedsregistrering er især praktisk under lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t advarer ATTENTION ASSIST føreren, så snart der registreres tegn på træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på den måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST (standard). Systemet kan registrere minimale afstande mellem ens egen bil og forankørende køretøjer eller stillestående forhindringer ved hastigheder over 7 km/t. Når der registreres en faretruende situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som er nødvendig for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren.

35 Sikkerhed 33 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over sine grundlæggende funktioner som f.eks. antiblokeringssystemet (ABS) stiller ekstra sikkerheds- og komfortfunktioner til rådighed. Funktionen tørbremsning kan i vådt føre fjerne den eksisterende vandfilm fra bremseskiverne og på den måde reducere bremsernes reaktionstid og således også bremselængden. Funktionen forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederpedalen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes reaktionstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres det, at bilen utilsigtet ruller tilbage under skift mellem bremse- og speederpedal. Hvis føreren kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, sørger HOLD-funktionen (standardudstyr) for, at bilen bliver ved med at holde stille, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: Afstandsregulering DISTRONIC PLUS (ekstraudstyr). Afstandsreguleringen hjælper via en nær- og fjernområderadar med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj. Systemet fungerer mellem 0 og 200 km/t og er også praktisk i forbindelse med bykørsel og kørsel med hyppig standsning og igangsætning, fordi sensoren fungerer i området mellem 0,2 og 200 meter. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent (ekstraudstyr, indgår i ekstraudstyret førerassistentpakke). Lane Keeping-assistenten kan på grundlag af de hvide markeringer på vejbanen registrere en vognbane og ved hjælp af diskrete ratvibrationer advare føreren, hvis denne er ved at forlade vognbanen utilsigtet. Ved hjælp af to sensorer overvåger Blind Spot-assistenten det område ved siden af og bag bilen, som føreren har dårligt udsyn til. Hvis hjælpesystemet i forbindelse med et vognbaneskift registrerer en truende risiko for kollision med et andet køretøj, advares føreren både optisk og akustisk fra en hastighed på 30 km/t. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

36 34 Sikker kørsel: Intelligent Light System (ekstraudstyr). Systemet har følgende funktioner: Landevejslys, motorvejslys, udvidet tågelys samt kurve- og drejelys. LEDkørelyset, som er integreret i forlygten, sørger for en opmærksomhedsfremmende sikkerhed ved kørsel, når det er lyst. I faretruende situationer: PRE-SAFE -system (ekstraudstyr). Det præventive personbeskyttelsessystem PRE-SAFE kan identificere kritiske køresituationer, inden de opstår, og om nødvendigt præventivt aktivere sikkerhedssystemer, som bidrager til at mindske risikoen for personskade for personerne i bilen. I den forbindelse tolker PRE-SAFE hele tiden sensordata fra systemer som f.eks. ESP og BAS og kan på den måde f.eks. registrere kraftig under- eller overstyring samt nødopbremsninger. Hvis der registreres en kritisk køresituation, vil der inden for brøkdele af et sekund blive iværksat en reversibel stramning af sikkerhedsselerne på forsæderne samt en automatisk lukning af sideruderne og soltaget (ekstraudstyr), så sikkerhedsselerne og airbagene kan opnå deres fulde beskyttelsesvirkning ved en eventuel kollision. PRE-SAFE kan registrere kritiske køresituationer og iværksætte præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. I tilfælde af en ulykke: Aktiv motorhjelm (standard). Den aktive motorhjelm kan reducere fodgængeres eller cyklisters risiko for kvæstelser i tilfælde af en kollision med motorhjelmen ved en hastighed mellem 25 og 55 km/t. For at kunne opfange kollisionen åbnes motorhjelmens bageste område ca. 6 cm i opadgående retning ved hjælp af pyroteknologi. Den aktive motorhjelm er med til at mindske risikoen for personskade for fodgængere og cyklister ved sammenstød.

37 Sikkerhed 35 I tilfælde af en ulykke: Sikkerhedssystemer (standard). Trepunktssikkerhedsseler, selestrammere, selekraftbegrænsere og airbags er afstemt optimalt i forhold til hinanden hos Mercedes-Benz, så kvæstelser begrænses mest muligt. Ud over den solide råkarrosseristruktur og den ekstremt stabile kabine bidrager syv airbags (standardudstyr) Windowbags over begge sæderækker, airbags og sideairbags til forsæderne samt en knæairbag til føreren er standard. til at beskytte personerne i bilen: Frontairbagen, som udløses i to trin afhængigt af kollisionsstyrken og ulykkeskarakteristikken, rudeairbags mellem A- og C-stolperne samt sideairbags i fører- og passagersiden. Knæairbagen kan reducere belastningen af føreren yderligere under en ulykke. Sideairbags ved venstre og højre bagsædeplads kan fås som ekstraudstyr. Hvis kollisionssensorerne registrerer en ulykke, strammes sikkerhedsselerne inden for få millisekunder for at holde passagererne fast i sædet. Selekraftbegrænseren løsner selen afhængigt af situationen for at forhindre for kraftig belastning af passagerernes brystkasse. Efter en ulykke: Mercedes-Benz nødopkaldssystem 1 (indgår i COMAND Online). Systemet sender et automatisk nødopkald via en driftsklar telefon, som er forbundet med bilen, så snart sikkerhedssystemet registrerer en ulykke. Samtidig sendes GPS-positionsdata og yderligere oplysninger om bilen til Mercedes-Benz nødopkaldscentralen. Derefter etableres en kommunikationsforbindelse. Nødopkaldssystemet kan også udløses manuelt. Tiltag efter en ulykke. For at reducere følgeskader og om nødvendigt understøtte redningen af personerne i bilen har Mercedes-Benz udviklet yderligere tiltag. Hertil hører f.eks. den automatiske afbrydelse af motoren eller aktiveringen af havariblinksystemet og den indvendige nødbelysning. Desuden låser centrallåsesystemet bilen op automatisk, så det er nemmere at åbne dørene efter en ulykke. Og Mercedes-Benz stiller en redningshåndbog til rådighed, som hjælpere kan downloade globalt og på flere sprog fra internettet på Hos Mercedes-Benz er sikkerhed gennemtænkt i enhver situation. 1 Tjenesten kan bruges i hele bilens levetid. Se, i hvilke lande tjenesten aktuelt findes, på

38 36 Multimediesystemer. A-Klassen byder på et komplet underholdningsprogram, lige fra Audio 5 USB over Audio 20 CD med Becker MAP PILOT (ekstraudstyr) til multimediesystemet COMAND Online (ekstraudstyr). COMAND Online (ekstraudstyr). Multimediesystemet med harddisk-navigationssystem og en 17,8 cm stor farveskærm med høj opløsning og topgrafisk kortvisning. Andre funktioner: Visning af BMP- og PNG-billedformater, musikregister med 10 GB harddisk, cover flow-funktion og dvd-drev til video- og lyd-dvd er, cd er samt mp3-filer. Onlinebrowseren gør det muligt at komme på internettet via en internetkompatibel mobiltelefon og få adgang til mobile tjenester fra Mercedes-Benz. Live Traffic Information 1 muliggør f.eks. modtagelse af aktuel og nøjagtig trafikinformation i realtid. Dataoverførslen sker ved hjælp af et kommunikationsmodul, som giver adgang til internettet via et integreret SIM-kort, inklusive dataroaming. Der er inkluderet et USB-stik, en stikplads til SD-hukommelseskort og en Bluetooth -forbindelse. Systemet styres via en controller med intuitiv betjening samt via tasterne på multifunktionsrattet. Med LINGUATRONIC er det muligt at betjene COMAND Online via talegenkendelse. COMAND Online giver mulighed for komfortabel betjening af de vigtigste informations- og kommunikationsfunktioner via et fælles højopløseligt farvedisplay med en diagonal på 17,8 cm. 1 3 års gratis anvendelse, fås i 12 lande.

39 Komfort 37 Drive Kit Plus til iphone (ekstraudstyr). Med Drive Kit Plus til iphone opnår du en omfattende integration af din iphone 4/4s eller iphone 5/5s/5c i A-Klassen. Den tilhørende Digital DriveStyle app kan hentes gratis i itunes Store. Ved hjælp af denne app og Audio 20 CD eller COMAND Online vises indholdet fra din iphone i displayet, og det kan betjenes sikkert og komfortabelt med controlleren. Herved får du bl.a. adgang til den avancerede navigationsløsning fra Garmin med internetbaseret trafikinformation i realtid, Google Online-søgning efter særlige destinationer, Google Streetview og 3D-kortvisning. Med talegenkendelsessoftwaren Siri kan du kommunikere med din iphone via din stemme eller udføre kommandoer, som normalt kræver manuel indtastning. Audio 20 CD (standardudstyr). Multimediesystemet har et TFT-display med en 14,7 cm billeddiagonal. Takket være det integrerede cd-drev kan der afspilles såvel mp3- som wma- og aac-filer. Systemet kan udvides med en 6-dobbelt cd-skifter (ekstraudstyr). Audio 20 CD kan betjenes komfortabelt via multifunktionsrattet og controlleren i midterkonsollen, har et integreret telefontastatur, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening samt USB-stik i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Sidst, men ikke mindst sørger seks højttalere for udsøgte lydoplevelser. Becker MAP PILOT (ekstraudstyr). Becker MAP PILOT med 3D-kortnavigation kan betjenes fuldt integreret ved hjælp af stemmestyring, via det centrale betjeningselement eller via multifunktionsrattet. Desuden kan systemet individualiseres i en håndevending ved download af opdaterede kortdata og ekstrafunktioner. Harman Kardon Logic 7 -surroundsoundsystem (ekstraudstyr). Med tolv højttalere, inklusive basboks, og en 9-kanals DSP-forstærker sørger det 450 watt effektfulde Dolby Digital 5.1 system i samarbejde med COMAND Online for en fuldendt lydoplevelse. Surroundsoundfunktionen kan indstilles individuelt i hele kabinen, i fronten, midterområdet og bag i bilen. Med Drive Kit Plus til iphone og Digital DriveStyle appen opnår du en omfattende integration af din smartphone i A-Klassen. Becker MAP PILOT vises i displayet til Audio 20 CD og i multifunktionsdisplayet i kombiinstrumentet.

40 38 Hjælpesystemer. Ud over talrige sikkerhedssystemer fås også diverse komforthjælpesystemer til A-Klassen. De kan på et tidligt tidspunkt advare mod potentielt kritiske situationer og hjælpe føreren med at undgå farer. Bakkamera (ekstraudstyr i forbindelse med Audio 20 CD eller COMAND Online). Bakkameraet med vidvinkelobjektiv og hjælpelinjer aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren har herefter mulighed for at se, hvad der befinder sig i området umiddelbart bag bilen, hvilket er en ekstra hjælp i forbindelse med parkering. Aktiv parkeringsassistent, inklusive PARKTRONIC (ekstraudstyr). Med den aktive parkeringsassistent søger bilen ved en hastighed på op til 35 km/t selv efter en passende ledig parkeringsplads. Når føreren bekræfter et parkeringspladsforslag og skifter til bakgear, parkerer den aktive parkeringsassistent automatisk bilen med et tryk på en knap. Føreren betjener kun gearskift, speeder- og bremsepedal. Styringen klarer den aktive parkeringsassistent helt alene. Systemet arbejder meget præcist: For at bilen skal kunne parkere selv, skal den ledige parkeringsplads kun være ca. en meter længere end bilen. Hastighedsassistent (indgår i ekstraudstyret COMAND Online). Dette hjælpesystem kan registrere hastighedsbegrænsninger på trafiktavler ved hjælp af et kamera i forruden og navigationsdata, hvorefter det pågældende symbol vises i kombiinstrumentets display. Hvis den gældende hastighedsbegrænsning ændres, ændres visningen i kombiinstrumentet tilsvarende. Til dette formål over våger kameraet permanent omgivelserne foran bilen og genkender runde trafiktavler, uanset om de står i vej kanten eller er monteret på en skiltebro over vejbanen. Hastighedsassistenten er især en hjælp på strækninger med trafiktavler med skiftende meddelelser eller ved vejarbejde. Det centrale display i COMAND Online viser området bag bilen under parkeringen. Displayet i kombiinstrumentet giver dig overblik over det aktuelle parkeringsforløb. Hastighedsassistentens visning kan både ses i kombiinstrumentet og i det centrale display i COMAND Online.

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. B-Klasse. Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. I sin bedste form. E-Klassen gør mange ting lettere for dig. Dog ikke når du skal afgøre, hvilken model der passer bedst til dine behov. For såvel E-Klasse sedan

Læs mere

C-Klasse. Sedan og stationcar.

C-Klasse. Sedan og stationcar. C-Klasse. Sedan og stationcar. den side ansvarsbevidst med BlueEFFICIENCY-tiltag og direkte indsprøjtning. Kompr : Fronten er dynamisk og udfordrende. Dens komfort får pulsen ned igen: Op til 10 hjæ er

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. rste indtryk på nethinden, til det kribler i fingerspidserne fra første til sidste sekun en med konsekvent dynamisk design og mærkbart skærpet udtryk til stilbevidsthed.

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere

GL ekstraudstyr 01.09.2012

GL ekstraudstyr 01.09.2012 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 22.624 799 Diamant BRIGHT metallic 42.909 101 Kunstlæder ARTICO Sort O - - Kun i forb.med Grå taghimmel, kode 58U eller designo taghimmel sort, kode Y90 Ikke i forb.med

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI M110 Metallakering 7 244 6 278 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel

Læs mere

SL ekstraudstyr 01.06.2013

SL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) - - - 25 745 - S S S 799 Diamant metallic BRIGHT - - - 42 909 Kun i forb.med MAGIC SKY CONTROL kode 412 eller Panorama variotag kode 415-17 163 Cerussite Grey metallic

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

GLA ekstraudstyr 01.01.2016

GLA ekstraudstyr 01.01.2016 Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) d 4MATIC S S S S S S S S S S Van Metallakering 5 880 5 096 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nordic violettmetallic

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S -

Læs mere

GL ekstraudstyr 01.06.2013

GL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 22 885 799 Diamant BRIGHT metallic 43 167 101 Kunstlæder ARTICO Sort O - - Kun i forb.med Grå taghimmel, kode 58U eller designo taghimmel sort, kode Y90 Ikke i forb.med

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

SKYACTIV TECHNOLOGY ET SIKKERT STED AT OPHOLDE SIG Enhver Mazda kan alt efter udstyrsversion leveres med eller har en lang række intelligente sikkerhedsteknologier, der tilsammen har betegnelsen i-activsense.

Læs mere

Viser, hvilken vej strømmen skal gå.

Viser, hvilken vej strømmen skal gå. C L A. Viser, hvilken vej strømmen skal gå. Den enkle vej er ofte den hurtigste. Det velkendte vækker tillid. Men hvad skaber fremdrift? At ride med på bølgen så længe som muligt? Den, der svømmer med

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

Prisliste Volvo V70 Tribute

Prisliste Volvo V70 Tribute Prisliste Volvo V70 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- Interiør Vittinge tof/kunstlæder Læder Comfort

Læs mere

S-Klasse ekstraudstyr 20.07.2013

S-Klasse ekstraudstyr 20.07.2013 ekstraudstyr 20.07.2013 M110 Metallakering O O 25 745 799 Diamanthvid BRIGHT metallic - - 44 987 - - - - 19 244 M160 Læder kode 201, 205, eller 214 S S S S S S Inkl. U12 Velourmåtter M165 Læder NAPPA kode

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Mercedes-Benz E-klasse Sedan

Mercedes-Benz E-klasse Sedan E-klasse Sedan Business Solutions Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 Aut. BUSINESS Benzin 16,9 2,0 184 / 300 1900 kr 510.000 E 220 d Aut. BUSINESS Diesel

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) 23.010,- 23.010,- 23.010,- Inscription metallak (707) (tre-lags

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Editio S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic (kode 191),

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere