A for attitude. A-Klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A for attitude. A-Klasse."

Transkript

1 A-Klasse.

2 A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele. Og ikke går på kompromis. Interesseret i et design, som er fremtidssikret? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Og selv om niveauet for standardudstyr er højt, er der masser af muligheder for, at du kan designe videre og forme din egen A-Klasse. Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende kilometer, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation.

3 Oversigt over de præsenterede biler: 2 Mercedes-Benz A 250 Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort ARTICO/DINAMICA-mikrofiber, designelementer i kulfiberlook 10 Mercedes-Benz A 200 Jupiterrød uni Udstyrslinjen Style, letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, indtræk i sort/hvid stof/artico, designelementer i sort matrixlook 16 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 18 Mercedes-Benz A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG hækspoiler, AMG letmetalfælge i 5-egers design, læderindtræk i sort RED CUT, designelementer i kulfiberlook 20 Mercedes-Benz A 45 AMG 4MATIC Cirrushvid uni AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICOkunstlæder/DINAMICA-mikrofiber sort, interiørelementer i kulfiberlook Vision. 24 Innovation, der gør en forskel Drivline og undervogn. 26 Dieselmotorer 27 Benzinmotorer 28 Gearkasser 30 Undervogn Sikkerhed. 32 Integreret sikkerhedskoncept Komfort. 36 Multimediesystemer 38 Hjælpesystemer 39 Lys og klimakomfort 40 Sæder 41 Tag og opbevaring Modelvarianter. 42 Sportsmodeller A 250 Sport og A 250 Sport 4MATIC engineered by AMG AMG. 44 A 45 AMG 4MATIC eksteriør 46 A 45 AMG 4MATIC interiør 48 A 45 AMG 4MATIC teknik 50 AMG Performance Studio Udstyr. 52 Udstyrslinjer og -pakker, inklusive indtræk og designelementer 72 Standardudstyr 73 Ekstraudstyr 74 Fælge 76 Originaltilbehør 78 Mercedes me. Fakta og farver. 84 Dimensioner 84 Lakeringer 85 Tekniske data Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

4 2

5 Oversigt 3 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Mens du sidder dejligt bekvemt. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Hvad ellers? Den er en ægte Mercedes. Og alligevel helt anderledes. Hej, A-Klasse!

6 4 130 bpm * * Når synet får os til at tabe mælet, tager hjertet over. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter og strømlinede overflader, konkave kurver og konvekse buer giver lysets spejling en perfekt rytme. Samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive de lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

7 5

8 6

9 7 1 * * Uendelige udstyrsmuligheder. Dine tanker, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udtryk: Atletisk og selvbevidst med Style (standard) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere individualitet med tre designpakker som ekstraudstyr: Night-pakken med sit ekstravagante eksteriør, Eksklusivpakken med de luksuriøse detaljer og AMG Eksklusivpakken med de sportslige detaljer. A-Klassen: Den har Mercedes-Benz generne. Men den ligner dig på en prik.

10 8

11 9 800 x 480 * * Aldrig mere offline med COMAND Online. At sidde bag rattet og styre hele verden. Et display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettet. Surf med browseren, søg med Google, del på Facebook, og vær til stede hver eneste bit af vejen. Og helt reelt aldrig stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion er med til at øge din køreglæde. Teknologi, der gør din hverdag nemmere.

12 10 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og pengepungen. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette takket være effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget, når man holder for rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

13 11

14 12

15 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Der er hjælp at hente, når ens egne 5 sanser er nået til grænsen af det mulige: 11 hjælpesystemer, som hjælper dig. Standard i A-Klassen: Det radarunderstøttede sikker hedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringssystemet ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er alt sammen standard i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

16 14

17 15

18 16 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. 1 A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at vinden taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset er et lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere. 1 C w-værdien gælder for A 160 CDI.

19 17

20 18

21 19 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. 1 Bilkørsel, der efterlader et varigt indtryk. Med en motor, der fungerer som en trænet atlet: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), der sørger for skift mellem gearene uden afbrydelse. Den direkte adgang til vejens puls: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstra udstyr). Også en atlet i visuel henseende: Med sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse, og diamantgrill som ekstraudstyr. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen. 1 Accelerationen gælder for A 250 og A 250 Sport.

22 20

23 Nm * * Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters, 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 265 kw (360 hk) en suveræn førsteplads i sit segment. Med andre ord: Flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

24 22 Op til 14,5 km/l * * Intet andet kraftbundt kører forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 265 kw (360 hk) og 450 Nm kører den således i gennemsnit mellem hele 14,0 og 14,5 km på literen. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

25 23

26 Hvad gør en bil til en Mercedes? Tradition forpligter - i vores tilfælde ikke mindst til innovation. Vi er gået veje, ingen er gået før. Milepæl for milepæl. På denne måde opstod den første bil med deformationszone, den første ABS og den første personbil med dieselmotor. For slet ikke at nævne verdens første bil. Hvor gerne vi end kigger tilbage, vil vi dog meget hellere se fremad. Mercedes-Benz Intelligent Drive på vej mod ulykkesfri kørsel. Vi udvikler intelligente hjælpesystemer, som støtter og aflaster føreren aktivt og mærkbart. Systemerne overvåger og analyserer bilens omgivelser og bilens køreegenskaber og advarer føreren, hvis der registreres farlige situationer. Nogle af systemerne kan foretage korrigerende indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Potentielle faremomenter registreres tidligere end nogensinde før og kan dermed i højere grad helt undgås. Lad dig fascinere af Mercedes-Benz Intelligent Drive på BlueEFFICIENCY vores vision om emissionsfri kørsel. Bæredygtighed er et stort ord, som vi fortolker ind i selv den mindste detalje af vores aktiviteter. Fra så miljøvenlig en produktion som muligt til alternative drivkoncepter. Som du ser, har vi store mål. Men hvad kan være mere behageligt end at få dem opfyldt ved at køre i en Mercedes?

27

28 26 Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer er af typisk Mercedes kvalitet: De har et imponerende drejningsmoment og reagerer med det samme selv ved lave omdrejninger. Samtidig er dieselmotorerne tilbageholdende, når det gælder brændstofforbruget, de har lave emissionsværdier og overbeviser med en mærkbart forbedret støjkomfort og reducerede vibrationer. Den Nm A 220 CDI 125 kw fjerde generation af common-rail-dieselteknologien har fået forbedret sit indsprøjtningstryk til bar og er udstyret med optimerede forbrændingskamre og præcise magnetventilinjektorer. Højere tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Intelligent regulerede sekundære aggregater bidrager i den forbindelse til øget effektivitet. Alle dieselmotorer har en ECO start-stop-funktion, som sørger for at afbryde motoren, når bilen midlertidigt holder stille. De 4-cylindrede dieselmotorer fås med følgende effekttrin: I A 160 CDI med 66 kw (90 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm. I A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 CDI/A 200 CDI 4MATIC med 100 kw (136 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro 6. I A 220 CDI/A 220 CDI 4MATIC med 125 kw (170 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm begge modeller opfylder emissionsklasse Euro Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 220 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 350 Nm ved o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

29 Drivline og undervogn 27 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på hhv. 1,6 l og 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning sørger for suveræne drejningsmoment- og effektværdier, en forbilledlig støjkomfort samt lave forbrugs- og emissionsværdier Nm A kw Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en næsten komplet forbrænding og dermed en større virkning med bedre udnyttelse af brændstoffet. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede, sekundære aggregater. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, og som øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås med følgende effekttrin: I A 180 med 90 kw (122 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition). I A 200 med 115 kw (156 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 250 Nm. I A 220 4MATIC med 135 kw (184 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. I A 250 med 155 kw (211 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport, A 250 4MATIC og A 250 Sport 4MATIC). I A 45 AMG 4MATIC med 265 kw (360 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm. Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Samtlige benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder kravene i henhold til emissionsklasse Euro 6. Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

30 28 Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. Manuel 6-trins gearkasse (standard i A 160 CDI, A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den manuelle 6-trins gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standard, sørger for at afbryde motoren midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, så der spares brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret manuel 6-trins gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr, standard i A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og modeller med 4MATIC-firehjulstræk 1 ). Dobbeltkoblingsgearkassen forener med sine syv fremadgående gear og ét bakgear komfort, sportslighed og økonomi med hinanden. Den består af to delgearkasser, der hver især har deres egen kobling. De lige gear er placeret i den ene og de ulige gear i den anden delgearkasse. Ved acceleration eller nedbremsning forudindstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Under gearskiftet skiftes der fra den ene til den anden delgearkasse. På den måde opnås et gearskift uden forsinkelse og uden trækkrafttab. Både koblingsbetjeningen og gearskiftet sker fuldautomatisk, hvilket især gør det muligt at opnå bløde gearskifteforløb uden afbrydelser i trækkraften. Via en kontakt i midterkonsollen er det muligt at vælge mellem gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual. Programmerne er for skellige, når det gælder gearskiftekarakteristikken og -hastigheden. I programmet Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i programmet Economy, mens nedgearingen sker tidligere. Manual -programmet giver f.eks. mere sportsligt orienterede førere mulighed for at skifte gear manuelt ved hjælp af de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Herudover indgår ECO start-stop-funktionen, som reducerer brændstofforbruget, og visning af det anbefalede gearskift i Manual -programmet for mere effektiv kørsel. Desuden vises det aktuelt tilkoblede gear altid i kombiinstrumentet. 7G-DCT er desuden udstyret med en ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger og funktionerne fartpilot og SPEEDTRONIC. 1 AMG-modeller med 7-trins AMG SPEEDSHIFT DCT sportsgearkasse.

31 Drivline og undervogn 29

32 30 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte sportsstyring (ekstraudstyr). Undervogn og styretøj. Undervognen giver dig maksimal kørestabilitet og suveræn kørekomfort takket være store fjedervandringer, optimal tværkraftsudligning, McPherson-foraksel og firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. Servohjælpen er elektromekanisk og aftager, efterhånden som hastigheden øges. Sænket komfortundervogn (ekstraudstyr). Systemet omfatter særligt komfortable affjedringsegenskaber og et velgennemprøvet dæmpningssystem for endnu større køresikkerhed. Sænkningen af karrosseriet med 15 mm forrest og 10 mm bagest giver en endnu bedre aerodynamik og en dynamisk fremtoning. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte sportsstyring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte sportsstyring supplerer komforten ved hastighedsafhængig servostyring med en udveksling, som er afhængig af ratvinklen og sørger på den måde for en endnu mere spontan overførsel af ratbevægelserne til vejen. Den reducerer styrebehovet markant eksem pelvis i snævre kurver eller ved parkering. Under kørsel på lige strækninger med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det muliggør en sportslig køremåde og den bedst mulige traktion under forskellige kørebetingelser, f.eks. ved sne, glatte veje eller dynamiske manøvrer. Køredynamikreguleringssystemet 4ETS øger desuden køresikkerheden og dynamikken, især ved forskelle på underlaget (f.eks. på glat underlag eller underlag med varierende vejgreb).

33 Drivline og undervogn 31

34 32 Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et skridt nærmere denne målsætning en helhedsløsning, som kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilet føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første automobilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores konsekvent videreudviklede PRE-SAFE -system hjælper i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som kan forhindre forværring og bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, I faretruende situationer, I tilfælde af en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: ATTENTION ASSIST (standard). Dette system til træthedsregistrering er især praktisk under lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t advarer ATTENTION ASSIST føreren, så snart der registreres tegn på træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på den måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST (standard). Systemet kan registrere minimale afstande mellem ens egen bil og forankørende køretøjer eller stillestående forhindringer ved hastigheder over 7 km/t. Når der registreres en faretruende situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som er nødvendig for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren.

35 Sikkerhed 33 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over sine grundlæggende funktioner som f.eks. antiblokeringssystemet (ABS) stiller ekstra sikkerheds- og komfortfunktioner til rådighed. Funktionen tørbremsning kan i vådt føre fjerne den eksisterende vandfilm fra bremseskiverne og på den måde reducere bremsernes reaktionstid og således også bremselængden. Funktionen forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederpedalen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes reaktionstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres det, at bilen utilsigtet ruller tilbage under skift mellem bremse- og speederpedal. Hvis føreren kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, sørger HOLD-funktionen (standardudstyr) for, at bilen bliver ved med at holde stille, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: Afstandsregulering DISTRONIC PLUS (ekstraudstyr). Afstandsreguleringen hjælper via en nær- og fjernområderadar med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj. Systemet fungerer mellem 0 og 200 km/t og er også praktisk i forbindelse med bykørsel og kørsel med hyppig standsning og igangsætning, fordi sensoren fungerer i området mellem 0,2 og 200 meter. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent (ekstraudstyr, indgår i ekstraudstyret førerassistentpakke). Lane Keeping-assistenten kan på grundlag af de hvide markeringer på vejbanen registrere en vognbane og ved hjælp af diskrete ratvibrationer advare føreren, hvis denne er ved at forlade vognbanen utilsigtet. Ved hjælp af to sensorer overvåger Blind Spot-assistenten det område ved siden af og bag bilen, som føreren har dårligt udsyn til. Hvis hjælpesystemet i forbindelse med et vognbaneskift registrerer en truende risiko for kollision med et andet køretøj, advares føreren både optisk og akustisk fra en hastighed på 30 km/t. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

36 34 Sikker kørsel: Intelligent Light System (ekstraudstyr). Systemet har følgende funktioner: Landevejslys, motorvejslys, udvidet tågelys samt kurve- og drejelys. LEDkørelyset, som er integreret i forlygten, sørger for en opmærksomhedsfremmende sikkerhed ved kørsel, når det er lyst. I faretruende situationer: PRE-SAFE -system (ekstraudstyr). Det præventive personbeskyttelsessystem PRE-SAFE kan identificere kritiske køresituationer, inden de opstår, og om nødvendigt præventivt aktivere sikkerhedssystemer, som bidrager til at mindske risikoen for personskade for personerne i bilen. I den forbindelse tolker PRE-SAFE hele tiden sensordata fra systemer som f.eks. ESP og BAS og kan på den måde f.eks. registrere kraftig under- eller overstyring samt nødopbremsninger. Hvis der registreres en kritisk køresituation, vil der inden for brøkdele af et sekund blive iværksat en reversibel stramning af sikkerhedsselerne på forsæderne samt en automatisk lukning af sideruderne og soltaget (ekstraudstyr), så sikkerhedsselerne og airbagene kan opnå deres fulde beskyttelsesvirkning ved en eventuel kollision. PRE-SAFE kan registrere kritiske køresituationer og iværksætte præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. I tilfælde af en ulykke: Aktiv motorhjelm (standard). Den aktive motorhjelm kan reducere fodgængeres eller cyklisters risiko for kvæstelser i tilfælde af en kollision med motorhjelmen ved en hastighed mellem 25 og 55 km/t. For at kunne opfange kollisionen åbnes motorhjelmens bageste område ca. 6 cm i opadgående retning ved hjælp af pyroteknologi. Den aktive motorhjelm er med til at mindske risikoen for personskade for fodgængere og cyklister ved sammenstød.

37 Sikkerhed 35 I tilfælde af en ulykke: Sikkerhedssystemer (standard). Trepunktssikkerhedsseler, selestrammere, selekraftbegrænsere og airbags er afstemt optimalt i forhold til hinanden hos Mercedes-Benz, så kvæstelser begrænses mest muligt. Ud over den solide råkarrosseristruktur og den ekstremt stabile kabine bidrager syv airbags (standardudstyr) Windowbags over begge sæderækker, airbags og sideairbags til forsæderne samt en knæairbag til føreren er standard. til at beskytte personerne i bilen: Frontairbagen, som udløses i to trin afhængigt af kollisionsstyrken og ulykkeskarakteristikken, rudeairbags mellem A- og C-stolperne samt sideairbags i fører- og passagersiden. Knæairbagen kan reducere belastningen af føreren yderligere under en ulykke. Sideairbags ved venstre og højre bagsædeplads kan fås som ekstraudstyr. Hvis kollisionssensorerne registrerer en ulykke, strammes sikkerhedsselerne inden for få millisekunder for at holde passagererne fast i sædet. Selekraftbegrænseren løsner selen afhængigt af situationen for at forhindre for kraftig belastning af passagerernes brystkasse. Efter en ulykke: Mercedes-Benz nødopkaldssystem 1 (indgår i COMAND Online). Systemet sender et automatisk nødopkald via en driftsklar telefon, som er forbundet med bilen, så snart sikkerhedssystemet registrerer en ulykke. Samtidig sendes GPS-positionsdata og yderligere oplysninger om bilen til Mercedes-Benz nødopkaldscentralen. Derefter etableres en kommunikationsforbindelse. Nødopkaldssystemet kan også udløses manuelt. Tiltag efter en ulykke. For at reducere følgeskader og om nødvendigt understøtte redningen af personerne i bilen har Mercedes-Benz udviklet yderligere tiltag. Hertil hører f.eks. den automatiske afbrydelse af motoren eller aktiveringen af havariblinksystemet og den indvendige nødbelysning. Desuden låser centrallåsesystemet bilen op automatisk, så det er nemmere at åbne dørene efter en ulykke. Og Mercedes-Benz stiller en redningshåndbog til rådighed, som hjælpere kan downloade globalt og på flere sprog fra internettet på Hos Mercedes-Benz er sikkerhed gennemtænkt i enhver situation. 1 Tjenesten kan bruges i hele bilens levetid. Se, i hvilke lande tjenesten aktuelt findes, på

38 36 Multimediesystemer. A-Klassen byder på et komplet underholdningsprogram, lige fra Audio 5 USB over Audio 20 CD med Becker MAP PILOT (ekstraudstyr) til multimediesystemet COMAND Online (ekstraudstyr). COMAND Online (ekstraudstyr). Multimediesystemet med harddisk-navigationssystem og en 17,8 cm stor farveskærm med høj opløsning og topgrafisk kortvisning. Andre funktioner: Visning af BMP- og PNG-billedformater, musikregister med 10 GB harddisk, cover flow-funktion og dvd-drev til video- og lyd-dvd er, cd er samt mp3-filer. Onlinebrowseren gør det muligt at komme på internettet via en internetkompatibel mobiltelefon og få adgang til mobile tjenester fra Mercedes-Benz. Live Traffic Information 1 muliggør f.eks. modtagelse af aktuel og nøjagtig trafikinformation i realtid. Dataoverførslen sker ved hjælp af et kommunikationsmodul, som giver adgang til internettet via et integreret SIM-kort, inklusive dataroaming. Der er inkluderet et USB-stik, en stikplads til SD-hukommelseskort og en Bluetooth -forbindelse. Systemet styres via en controller med intuitiv betjening samt via tasterne på multifunktionsrattet. Med LINGUATRONIC er det muligt at betjene COMAND Online via talegenkendelse. COMAND Online giver mulighed for komfortabel betjening af de vigtigste informations- og kommunikationsfunktioner via et fælles højopløseligt farvedisplay med en diagonal på 17,8 cm. 1 3 års gratis anvendelse, fås i 12 lande.

39 Komfort 37 Drive Kit Plus til iphone (ekstraudstyr). Med Drive Kit Plus til iphone opnår du en omfattende integration af din iphone 4/4s eller iphone 5/5s/5c i A-Klassen. Den tilhørende Digital DriveStyle app kan hentes gratis i itunes Store. Ved hjælp af denne app og Audio 20 CD eller COMAND Online vises indholdet fra din iphone i displayet, og det kan betjenes sikkert og komfortabelt med controlleren. Herved får du bl.a. adgang til den avancerede navigationsløsning fra Garmin med internetbaseret trafikinformation i realtid, Google Online-søgning efter særlige destinationer, Google Streetview og 3D-kortvisning. Med talegenkendelsessoftwaren Siri kan du kommunikere med din iphone via din stemme eller udføre kommandoer, som normalt kræver manuel indtastning. Audio 20 CD (standardudstyr). Multimediesystemet har et TFT-display med en 14,7 cm billeddiagonal. Takket være det integrerede cd-drev kan der afspilles såvel mp3- som wma- og aac-filer. Systemet kan udvides med en 6-dobbelt cd-skifter (ekstraudstyr). Audio 20 CD kan betjenes komfortabelt via multifunktionsrattet og controlleren i midterkonsollen, har et integreret telefontastatur, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening samt USB-stik i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Sidst, men ikke mindst sørger seks højttalere for udsøgte lydoplevelser. Becker MAP PILOT (ekstraudstyr). Becker MAP PILOT med 3D-kortnavigation kan betjenes fuldt integreret ved hjælp af stemmestyring, via det centrale betjeningselement eller via multifunktionsrattet. Desuden kan systemet individualiseres i en håndevending ved download af opdaterede kortdata og ekstrafunktioner. Harman Kardon Logic 7 -surroundsoundsystem (ekstraudstyr). Med tolv højttalere, inklusive basboks, og en 9-kanals DSP-forstærker sørger det 450 watt effektfulde Dolby Digital 5.1 system i samarbejde med COMAND Online for en fuldendt lydoplevelse. Surroundsoundfunktionen kan indstilles individuelt i hele kabinen, i fronten, midterområdet og bag i bilen. Med Drive Kit Plus til iphone og Digital DriveStyle appen opnår du en omfattende integration af din smartphone i A-Klassen. Becker MAP PILOT vises i displayet til Audio 20 CD og i multifunktionsdisplayet i kombiinstrumentet.

40 38 Hjælpesystemer. Ud over talrige sikkerhedssystemer fås også diverse komforthjælpesystemer til A-Klassen. De kan på et tidligt tidspunkt advare mod potentielt kritiske situationer og hjælpe føreren med at undgå farer. Bakkamera (ekstraudstyr i forbindelse med Audio 20 CD eller COMAND Online). Bakkameraet med vidvinkelobjektiv og hjælpelinjer aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren har herefter mulighed for at se, hvad der befinder sig i området umiddelbart bag bilen, hvilket er en ekstra hjælp i forbindelse med parkering. Aktiv parkeringsassistent, inklusive PARKTRONIC (ekstraudstyr). Med den aktive parkeringsassistent søger bilen ved en hastighed på op til 35 km/t selv efter en passende ledig parkeringsplads. Når føreren bekræfter et parkeringspladsforslag og skifter til bakgear, parkerer den aktive parkeringsassistent automatisk bilen med et tryk på en knap. Føreren betjener kun gearskift, speeder- og bremsepedal. Styringen klarer den aktive parkeringsassistent helt alene. Systemet arbejder meget præcist: For at bilen skal kunne parkere selv, skal den ledige parkeringsplads kun være ca. en meter længere end bilen. Hastighedsassistent (indgår i ekstraudstyret COMAND Online). Dette hjælpesystem kan registrere hastighedsbegrænsninger på trafiktavler ved hjælp af et kamera i forruden og navigationsdata, hvorefter det pågældende symbol vises i kombiinstrumentets display. Hvis den gældende hastighedsbegrænsning ændres, ændres visningen i kombiinstrumentet tilsvarende. Til dette formål over våger kameraet permanent omgivelserne foran bilen og genkender runde trafiktavler, uanset om de står i vej kanten eller er monteret på en skiltebro over vejbanen. Hastighedsassistenten er især en hjælp på strækninger med trafiktavler med skiftende meddelelser eller ved vejarbejde. Det centrale display i COMAND Online viser området bag bilen under parkeringen. Displayet i kombiinstrumentet giver dig overblik over det aktuelle parkeringsforløb. Hastighedsassistentens visning kan både ses i kombiinstrumentet og i det centrale display i COMAND Online.

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition v40 Quick GUIDE Web edition Web Edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60 VOLVO V60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum R-Design Solid S S S S Solidlak, Special (619) - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502-11.502,- 11.502,- 11.502,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 21.904,- 21.904,-

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Jeg sværger til C-Klassen

Jeg sværger til C-Klassen Jeg sværger til C-Klassen Siden 1993 har vognmand Leif Andersen stort set kun haft C-Klasser. Det er gennem årene blevet til ca. 200 af slagsen. Lige nu har han 25 biler og 60 chauffører, som kører i to

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa EFTERÅR 2010 Ny Vito og VIANO på vej som taxi Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa Ny Vito og Viano på vej som taxi. De nye Vito og Viano med Euro 5 motorer lever op til lovkravene

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler?

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? Økonomien hænger sammen. Lidt uden for Århus finder man Hammel, og her finder man også Favrskov

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget.

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. DRIVE ALIVE PAJERO RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. 2 3 RÅ OG RAFFINERET MERE END 70 ÅRS 4WD ERFARING Mitsubishi Motors har i over 70 år været pionerer

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO S40 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterfest. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Nu er det tiden hvor din Mercedes-Benz skal gøres

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70 WEB EDITION

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70 WEB EDITION VOLVO C70 QUICK GUIDE WE EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen

Læs mere

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL 2012 SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL Model Vinterdæk Størrelse Varenr. Stålfælg Pris Spark Bridgestone LM18 155/80QR13 451715 95975379 4.495,- Spark Firestone Winterhawk 2 Evo 155/80TR13 451716 95975379

Læs mere