Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

2 Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine og S4 Avant Teknik 48 Innovationer 54 quattro 60 Assistentsystemer 50 Audi ultra 56 Intelligente præstationer 62 Simpleksitet 52 Audi connect 58 Dynamik Udstyr Dialog: Audi QR-koder Oplev Audi endnu mere direkte: Download en QR-app til din smartphone, og scan derefter QR-koden, eller anvend det angivne link i din browser. Andet 66 Styleguides 82 Audi exclusive 95 Rat/betjeningselementer 68 S-modeller 84 Lak 96 Komfort 70 Audi ultra 86 Fælge/dæk 99 Infotainment 72 Motorer 88 Sæder 102 Assistentsystemer 74 S line 92 Dekorindlæg 103 Teknik/sikkerhed 78 Audi design selection 94 Lys 104 Audi service- og reparationsaftale 80 Audi exclusive line 95 Design 106 Audi Original Tilbehør 122 Mål 136 Audi fascination 110 Tekniske data 126 Indeks På side 135 kan du læse om udstyret på de biler, der er afbildet i katalogets fascinationsdel. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

3 4 Audi A4 Limousine/A4 Avant Sætter standarden, når det gælder fremskridt. Audi A4. Med endnu flere tekniske finesser, endnu mere komfort, endnu mere kraftfulde motorer. Og endnu mere intelligens: Samtlige motorvarianter i A4-modellerne er udstyret med start-stop-system som standard. Som du kan se, har meget ændret sig, men én ting er uændret Audi A4 er helt tydeligt en Audi. Helt tydeligt en personlighed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. A4 Audi A4 Limousine A4 Avant

4 6 Audi A4 Limousine/A4 Avant Et markant ansigt. Den tredimensionelt udformede motorhjelm afsluttes i Audi singleframen i stengrå. Luftindtag i siderne og kantede tågeforlygter er integreret perfekt i det samlede design. xenon plus-forlygterne (ekstraudstyr) ser ikke bare godt ud, de er også teknisk avancerede og udstyret med en homogen LED-lysstribe til dagskørelys. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

5 8 Audi A4 Limousine/A4 Avant Den klare linjeføring definerer den klassiske sedanprofil, som har en afbalanceret og elegant fremtoning. Den gennemgående skulderlinje og den lange motorhjelm får bilen til at se langstrakt ud og giver den dynamik. Bilens kraftige krop signalerer selvsikker sportslighed, og den lange taglinje understreger bilens elegance. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

6 10 Audi A4 Limousine/A4 Avant En fremragende kombination af komfort og sportslighed Audi A4 Avant. De imponerende proportioner giver bilen et kraftfuldt udseende, taglinjen og skulderkanten er let faldende hen mod bagenden, hvilket giver et præg af hurtighed og dynamik. Med sin imponerende længde på næsten 4,70 m virker den elegant og sportslig. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

7 12 Audi A4 Limousine/A4 Avant Motorerne i Audi A4 er avancerede, kraftfulde og effektive. Benzinmotorerne er udstyret med TFSI, som er en konsekvent kombination af en brændstofbesparende direkte indsprøjtning og turboladning eller et mekanisk trykladningsmodul. TDI-motorerne er udstyret med common rail-teknologi og dieselpartikelfilter, og 2.0 TDI-motoren fås også i en clean diesel-variant. Samtlige motorer har start-stop-system og rekuperation som standard, hvilket gør, at de hører til de mest brændstoføkonomiske motorer i klassen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

8 14 Audi A4 Limousine/A4 Avant Audi A4 fås som ekstraudstyr med Audi drive select en innovation, der gør det muligt at ændre køreoplevelsen i din Audi med et tryk på en knap: Du skal bare vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic, efficiency eller i forbindelse med et MMI-navigationssystem indstillingen individual. Assistentsystemer (ekstraudstyr) hjælper dig under kørslen inden for systemernes grænser. Audi active lane assist advarer dig, hvis du forlader vognbanen utilsigtet, mens Audi side assist fx i forbindelse med vognbaneskift signalerer, om der kører et andet køretøj i umiddelbar nærhed i vognbanen ved siden af. Desuden regulerer adaptive cruise control afstanden til den forankørende. Den elektromekaniske servostyring arbejder hastighedsafhængigt og sørger for en mere præcis styring og mere styrekomfort. Derudover forbruger den kun energi, når du aktivt bruger servostyringen. Pauseanbefalingen i førerinformationssystemet analyserer køremåden, anbefaler pauser og er dermed en hjælp for føreren på lange ture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

9 Audi A4 Limousine/A4 Avant Det permanente firehjulstræk quattro (ekstraudstyr) fordeler trækkraften efter behov på alle 4 hjul. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) giver endnu mere dynamik. Det elektronisk regulerede sportsdifferentiale sørger for fremragende accelerationsevne i sving og mere adrætte køreegenskaber. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

10 18 Audi A4 Limousine/A4 Avant Bagagerummet i Audi A4 Avant har en volumen på 490 l når bagsædet er klappet frem endda på 1430 l. Fastgørelsesøjer, taskekroge, et opbevaringsrum med net og en 12-volts-stikdåse giver dig flere muligheder for at udnytte bagagerummet efter dine behov. Den vendbare bagagerumsbund er standard i Audi A4 Avant. På den ene side er den betrukket med førsteklasses velour, og den kan vendes om i en håndevending og så bliver den til en modstandsdygtig smudsbakke. Som ekstraudstyr fås A4 Avant med en bagklap med elektrisk åbning og lukning. Som ekstraudstyr fås ligeledes et skinnesystem med fastgørelsessæt bestående af en teleskopstang og en fastgørelsesrem, der sikrer din bagage endnu bedre under transporten. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

11 20 Audi A4 Limousine/A4 Avant Masser af information, masser af plads: kabinen med det intelligent indrettede cockpit. Diverse detaljer øger interiørets eksklusivitet og funktionalitet markant. Fx er lyskontakten, klimaanlægget, MMI-dreje-/trykknappen, luftdyserne, spejlindstillingskontakten, elrudekontakterne samt gearstangsmanchetten forsynet med kromindlæg. Kabinefarver og dekorindlæg som fx reflekslak i stålgrå eller aluminium i designet Trigon som ekstraudstyr giver et sportsligt præg, mens ædle træsorter som fx brunt asketræ naturel giver et elegant præg. Betjeningen af MMI Navigation plus, der fås som ekstraudstyr, foretages intuitivt via MMI-dreje-/trykknappen med integreret joystick eller via stemmestyring. MMI Navigation plus har blandt andet et førsteklasses 7"-farvedisplay med 3D-kortvisning og en harddisk til dine musik- og mediefiler. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

12 22 I kabinen imponerer klimakomfortsæderne foran (ekstraudstyr). Med deres bløde opbygning og markante sidestykker giver de en luksuriøs komfort og god sidestøtte. Sædehynden og ryglænet kan ventileres og opvarmes. Det effektive komfortklimaanlæg med tre zoner (ekstraudstyr) tager højde for solens varmepåvirkning og indstiller lufttemperaturen, -mængden og -fordelingen elektronisk separat for fører- og passagersiden samt bagsædepladserne. Den automatiske recirkulationsfunktion via luftsensoren og kombistøvfiltret gør klimaet endnu mere behageligt.

13 24 Audi A4 Limousine og Audi A4 Avant er mere end blot biler. De er mobile personligheder i en standard, som man nok nærmere havde forventet i luksusklassen. Ved hjælp af de talrige udstyrsmuligheder kan du opleve mange biler i én men samtidig en bil, der er lige så enestående som dig: din helt personlige Audi A4. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. QR-kode Hvis du ønsker at opleve Audi A4 i aktion, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser:

14 26 Audi A4 allroad quattro Mærk forskellene. Et enkelt blik, og du ser straks, hvem du har foran dig. En ægte personlighed med mange facetter. En bil, der både imponerer med et kraftfuldt udseende og samtidig også er klar til at udvise styrke. Audi A4 allroad quattro får dig til at mærke virkningen fra det permanente firehjulstræk quattro på næsten alle strækninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. A4 Audi A4 allroad quattro

15 28 Audi A4 allroad quattro Ægte potentiale opdager man allerede, før det viser sig. Audi A4 allroad quattro har altså slet ikke brug for at spille med musklerne. Et udvalg af den nyeste generation af momentstærke og effektive motorer: 2.0 TFSI-benzinmotoren med Audi valvelift system begejstrer med sportslig dynamik med en ydelse på 225 hk og et lavt forbrug. Og den drejningsmomentstærke 3.0 TDI-motor imponerer med 6 cylindre og 245 hk. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

16 30 Audi A4 allroad quattro Hvad gør Audi A4 allroad quattro til noget særligt? En lang række førsteklasses detaljer viser straks, at man har en eksklusiv bil foran sig. Den lange akselafstand og den langstrakte motorhjelm understreger dens kraft, mens den allroad-specifikke singleframe i platinumgrå med lodrette lameller understreger bilens særlige position i premiumsegmentet. Nyd opmærksomheden. Et karrosseri, der er hævet 37 mm Markant allroad-singleframe og -kølergrill med lodrette kromlameller Bredere sporvidde Bundskjold foran og bagpå i ædelstål 17" aluminiumsfælge i allroad-specifikt design (som ekstraudstyr på 18" og 19") Tagræling i aluminium med to kanter, i sort eller som ekstraudstyr i eloxeret aluminium Skærmforøgere og sideskørter samt stødfangere i kontrastlakering (kan som ekstraudstyr lakeres i bilens farve i forbindelse med udvalgte lakfarver) Aluminiumslook udvendigt (ekstraudstyr) fx med tagræling i eloxeret aluminium og sideskørter med indlæg i ædelstål Panellister med allroad quattro-modelbetegnelse allroad-specifikke sædeindtræk i sort eller titangråt stof i designet Tundra Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

17 32 Audi A4 allroad quattro Som standard er Audi A4 allroad quattro udstyret med dekorindlæg i stålgrå reflekslak. Som ekstraudstyr kan kabinen prydes med elementer af aluminium i designet Trigon, eller forskellige træsorter, fx brunt asketræ, naturel. Og med panoramaglastaget og Bang & Olufsen Sound System (begge ekstraudstyr) kan du nyde surroundsound næsten som under åben himmel. Med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) har du styr på kommunikations- og underholdningselektronikken. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

18 34 Audi A4 allroad quattro Lad ikke vejens forløb bestemme, hvor du skal køre hen. Det permanente firehjulstræk quattro fordeler trækkraften efter behov på for- og bagakslen. Det automatisk spærrende midterdifferentiale med torque vectoring understøtter endnu mere præcis og dynamisk kørsel i sving. De effektive motorer og den brede sporvidde giver dig imponerende fremdrift i terrænet. Og quattro understøttes af den elektromekaniske servostyring og den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) med offroad detection. offroad detection registrerer underlagets beskaffenhed og tilpasser elektronikken derefter. Den øgede frihøjde gør også A4 allroad quattro til en bil, der kan køre på dårlige veje og dermed byder de dårlige veje på de herligste køreture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

19 36 Audi S4 Limousine/S4 Avant Øget dynamik. Øget effektivitet. Kraft. Effektivitet. Intelligens. Begreber, der samles under ét symbol: S-logoet. En Audi, der bærer dette tegn i sit navn, tilhører en imponerende tradition af suveræne sportsvogne. Lige som Audi S4. En bil med en helt fantastisk kraftudfoldelse og acceleration. Men S-tankegangen omfatter mere end det: I Audi S4 kombineres kraftfuld og effektiv teknologi med funktionalitet i topklasse. Med andre ord: Audi S4 viderefører S-traditionen på perfekt vis den sætter nye standarder. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. S4 Audi S4 Limousine S4 Avant

20 38 Audi S4 Limousine/S4 Avant Hjertet i Audi S4 banker for motorsporten på en kraftfuld måde. Den trykladede 6-cylindrede motor med imponerende 333 hk gør brug af den intelligente TFSI-teknologi. En meget spontan respons og en usædvanlig kraftudfoldelse i hele omdrejningstalområdet gør den 6-cylindrede motor ekstra dynamisk, hvilket understøttes yderligere af S-sportsundervognen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

21 40 Audi S4 Limousine/S4 Avant Én bil og nærmest utallige detaljer, der vækker din opmærksomhed. De præcise, næsten knivskarpe linjer, som giver Audi S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere elegant og emotionel fremtoning. De standardmonterede xenon plus-forlygter med homogen dagskørelysstribe i LED-teknologi. Den platinumgrå singleframe med vandrette kromlameller. De S-specifikke gitre i siderne med elegante, dobbelte kromlister. S-diffusoren med spoilerliste i aluminiumslook. Det S-specifikke, tostrengede udstødningssystem med to ovale afgangsrør i hver side, som giver S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere muskuløs fremtoning. Hæklinjen, der definerer bilen mere præcist. Perleeffektlakeringen, der giver en endnu mere brillant farve. Og naturligvis kendetegnet for rendyrket sportslighed: S-logoet. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

22 42 Audi S4 Limousine/S4 Avant En elitesportsudøver både udvendigt og indvendigt. I cockpittet i Audi S4 fortsættes det udvendige sportslige design konsekvent. Det S-specifikke kombiinstrument med grå baggrund, hvide nåle og S4-logo i omdrejningstælleren giver lyst til straks at vække V6-kraftværket til live. De ergonomisk udformede S-sportssæder foran (ekstraudstyr) med S4-logo sørger for sikker støtte. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

23 44 Audi S4 Limousine/S4 Avant quattro-navnet symboliserer på en helt unik måde mærket Audi og dets sportslige succeser. Naturligvis sørger denne gennemprøvede teknik også i Audi S4 som standard for en følelse af helt særlig køredynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med automatisk spærrende midterdifferentiale og torque vectoring giver bilen fremragende accelerationsegenskaber og en markant øget adræthed sammen med præcise og endnu bedre kontrollerbare køreegenskaber. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) kombinerer fordelene ved quattro-teknologien med et elektronisk reguleret differentiale, som fordeler trækkraften variabelt mellem baghjulene. Det giver Audi S4 mærkbart mere dynamik især i sving. Helt konkret betyder det fremragende vejgreb og enestående køreglæde på næsten alle typer underlag. Samtidig med øget sikkerhed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

24 46 Audi S4 Limousine/S4 Avant Dynamisk kørsel kender ikke til pauser. Især ikke når det gælder gearskift. For at opnå hurtigere gearskift har Audi derfor udviklet den automatiske 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic. Den kombinerer komforten fra en automatisk gearkasse med sportsligheden fra en manuel gearkasse på en yderst effektiv måde. Med Audi drive select (ekstraudstyr) kan du med et tryk på en knap vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic og efficiency. Desuden kan man via et af MMI-navigationssystemerne (ekstraudstyr) selv sammensætte den personligt definerede indstilling individual. Oplev Audi drive select: op til fem biler i én. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

25 48 Innovationer >>> Audi tron Fremtiden for CO₂-reduceret mobilitet. >>> Audi connect Fremtiden for opkoblet mobilitet. >>> Design At give fremtiden nye former. >>> Audi ultra Fremtiden for effektive teknologier. durch Technik. >>> quattro Fremtiden for firehjulstræk. Verden forandres hele tiden. Den teknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere. Og det giver dig flere og flere muligheder især når det gælder din mobilitet. Med Vorsprung durch Technik er vi i høj grad med til at forme denne udvikling. For at give dig den teknologi med på vejen, som beriger dit liv. Så vi ikke blot lever op til dine behov til nutidens og fremtidens mobilitet, men også fortsat overgår dem.

26 Mindre kørselsmodstand, mere effektivitet. Takket være en konsekvent aerodynamisk udformning af bilens linjer, bilens bund og spoilerkanterne for at skabe den bedst mulige form til aerodynamisk effektivitet. Men også takket være rullemodstandsreducerede dæk. Alt sammen testet i Audi vindkanalen ved op til 300 km/h. Opbremsninger giver endnu mere effektiv kørsel. Med genindvindingen af bremseenergi (rekuperation). En del af den bevægelsesenergi, der opstår under opbremsning og i påløbsfaser, lagres midlertidigt i bilens batteri og anvendes ved acceleration herved kan der afhængigt af kørselscyklussen spares op til 3 % brændstof. ombination. knologier. Forbedret effektivitet takket været en forbedret gearkasseudveksling. Et større drejningsmoment giver mulighed for at gøre udvekslingsforholdet længere særligt i de højere gear. Det giver kraftfuld trækkraft ved lave omdrejningstal, hvilket sænker forbruget men ikke påvirker præstationerne og sportsligheden. Mindre vægt. Mere besparelse, kraft og udholdenhed. Audis letvægtskonstruktion. Det startede med letvægtskarrosserier, og i dag anvendes teknologien på næsten alle områder og kombinerer innovative materialer som aluminium, kulfiber og magnesium, intelligente konstruktionsprincipper samt ressourceskånende produktionsprocesser til et samlet koncept. er et enkelt princip for alle modeller: Samtlige af bilens educerende synergier. Det, der grundlagde dette princip i revolutionerende Audi Space Frame (ASF ), er i dag den ar indvirkning på andre komponenter, som også kan få en og materialer hele tiden, når det gælder funktionaliteten, vores biler endnu mere effektive og ressourceskånende. Audi. Som fx rekuperationen og start-stop-systemet. Eller edynamik, et højt kompressionsforhold, en mere effektiv ag og i fremtiden på vej mod CO₂-reduceret mobilitet. > Kompetence inden for motorer Kraftfuld og effektiv drivkraft. Fra Audi ultra med effektivitetsteknologierne på motorområdet. Som fx Audi cylinder on demand og Audi valvelift system, der begge sørger for, at motoren bruger mindre energi, eller clean diesel-teknologien, som kan sænke emissionerne.

27 52 Mobilitet og navigation Kommunikation Point of Interest-søgning (POI) med stemmebetjening I Google *-databasen Trafikinformationer online Supplerer den dynamiske guidning med realtime-informationer om trafikflowet på de enkelte vejstrækninger Benzinpriser De billigste tankstationer på destinationen eller i nærheden af dig Parkeringsinformationer Hjælp i forbindelse med søgning efter parkeringspladser og -huse. Og hvis informationen forefindes også med visning af priser og ledige parkeringspladser WLAN-hotspot Skaber forbindelse mellem dine mobile apparater og internettet QR-kode Hvis du ønsker at opleve hele mangfoldigheden ved Audi connect, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser: myaudi din personlige kommandocentral Giver dig mulighed for efter en indledende registrering at administrere og konfigurere de Audi connect-understøttede tjenester på en komfortabel måde hjemmefra passwordbeskyttet på * Google og Google-logoetlogoet er registrerede varemærker for Google Inc. Tjenesternes tilgængelighed, skærmvisning og omkostninger varierer afhængigt af land, model, apparat og abonnement. Du kan læse detaljerede juridiske oplysninger og anvisninger vedr. anvendelse på side 101 og på Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. c Au di Landeinformationer Landespecifikke lovmæssige krav som fx pligt til at medbringe sikkerhedsvest og maksimalt nnect. tilladte hastighedsgrænser kan til enhver tid kaldes frem i MMI med et tryk på en knap. Navigation med Google Earth * og Google Street View * Navigerer dig takket være luft- og satellitbilleder i høj opløsning, fotos og adresseangivelser endnu nemmere frem til din destination. Overførsel af destinationer via myaudi eller Google Maps * Hvis du ønsker det, kan du planlægge dine navigationsdestinationer på en komfortabel måde fra din computer derhjemme. myaudi og Google Maps * gør det muligt at overføre individuelle navigationsdestinationer til bilen. Når køreturen starter, kan du nemt overtage dem som destination. nnect mtiden for opkoblet mobilitet. ig utallige muligheder. Med Audi connect kan du hente en lang række af disse muligheder ekte ind i din Audi A4. Med et tryk på en knap. Afstemt individuelt efter dig. Takket være Audi connect-understøttede tjenester i din Audi A4. Mange steder rundt om i verden. elt og komfortabelt. Infotainment Audi connect Vejr Prognoser og kort over det ønskede sted Audi music stream Adgang til radiostationer fra hele verden via smartphone-app og WLAN-forbindelse samt adgang til din smartphones mediatek Nyheder online Tekst og billeder vedr. aktuelle hændelser By-events Informerer dig om aktuelle arrangementer fx på destinationen Rejseinformationer Informationer om seværdigheder med funktion til overtagelse som navigationsdestination

28 At have fast greb om vejen. Fordi trækkraften fordeles permanent på alle fire hjul. Variabel aktivering via midterdifferentiale. Altid afhængigt af situationen. Ved hjælp af quattro med sportsdifferentiale som ekstraudstyr kan du opleve kørselsstabilitet, dynamik og adræthed på en ny måde og modvirke over- og understyring. For øget vejgreb og forbedret fremdrift. At mestre enhver strækning. Og altid at have blikket rettet mod sit eget mål. I sving. På lige strækninger. På alle slags underlag. For fascination, der ikke forsvinder. Fra vejen og fra hukommelsen. quattro quattro Vejspor. Med quattro.

29 56 Intelligente præstationer Maksimal kraft. Maksimal udnyttelse. Intelligente præstationer Enhver bevægelse har en oprindelse. Noget, som har sat den i gang, en idé. Motorerne til din Audi A4 har også en blændende idé som grundlag: kraftigere ydelse samtidig med et lavere forbrug. Denne formodede modsætning kombinerer vi i to revolutionerende motorteknologier: TDI og TFSI. Du kan lære dem begge at kende. Og beslutte dig for den motor, der bevæger dig mest. TDI Audi TDI-motorer sørger med kombinationen af direkte indsprøjtning og turboladning for usædvanlige præstationer takket være et stort drejningsmoment i hele omdrejningstalområdet med en konstant kraftudfoldelse. Med færre emissioner og med det velkendte økonomiske forbrug. Men også fascinerende dynamisk så du kan få det maksimale ud af alle vejstrækninger. TFSI Audi TFSI-motorer opnår et særligt højt kompressionsforhold. Resultatet er fremragende effektivitet samtidig med optimal kraftudfoldelse. Ved at erstatte slagvolumen med trykladning reduceres motorens størrelse og vægt betragteligt samtidig med at dynamikken forbliver på et imponerende niveau. Det giver en kraftudfoldelse, som vil overbevise dig lige fra start. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

30 58 Dynamik >>> S tronic Den sportslige og effektive dobbeltkoblingsgearkasse giver dig lynhurtige gearskift uden mærkbar afbrydelse af trækkraften. Med Audi drive select kan du tilpasse A4 s køreegenskaber efter dine behov. Med et tryk på en knap. Afstemt mere sportsligt, mere komfortabelt, mere afbalanceret, mere økonomisk eller helt individuelt efter dine ønsker. Valget er dit. >>> Dyna Den dynamiske styring øger køredynamikken og kørekomforten takket være en hastighedsafhængig regulering af styreudvekslingen. >>> Elektromekanisk servos Den hastighedsafhængige servostyring formidler en præcis styrefornemmelse også ved høje hastigheder, understøtter dig ved kontrastyring og gør parkering lettere. Dynamik, der ikke slipper dig igen. Sæt dig ind. Spænd sikkerhedsselen. Start motoren. Uanset hvor du skal hen, så lad dig rive med af en fascinerende dynamik. For som du ved i din Audi A4 er alle veje åbne. Sæt kursen. Gangarten. Tempoet. Og nyd samtidig den frihed, det er at have reserver til rådighed. Nok til at kunne få det optimale ud af alle strækninger. Det permanente firehjulstræk fordeler trækkraften afhængigt af kørselssituationen til hvert enkelt hjul for mere vejgreb og dynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med elektronisk reguleret sportsdifferentiale giver stor adræthed og en begejstrende køredynamik. stofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. set fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model.

31 60 Assistentsystemer Assistentsystemer Uanset hvor du skal hen: >>> Audi active lane assist Understøtter dig i form af blide styreindgreb med at holde vognbanen, hvis systemet har registreret vognbanelinjer >>> adaptive cruise control inklusive Audi pre sense front Overvåger trafikken foran dig, bremser eller accelererer automatisk for at holde afstanden og advarer dig i god tid om andre køretøjer >>> Audi side assist Registrerer den bagvedkørende trafik og understøtter dig i forbindelse med vognbaneskift den gode følelse er altid med. Med assistentsystemerne i din Audi A4. Alle køreture er forskellige. Men én ting er den samme på alle køreture følelsen, som man altid har i en Audi: at være beskyttet. Samtlige førerassistentsystemer i din Audi A4 hjælper dig under kørslen og sørger for mere komfort på turen. Lær de vigtigste førerassistentsystemer at kende. >>> Fartpilot Holder den ønskede hastighed konstant fra ca. 30 km/h og bremser automatisk fx ved kørsel ned ad bakke >>> Parkeringshjælp plus med bakkamera Giver et bedre overblik ved parkering og manøvrering på grund af optiske visninger af området bag ved bilen Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser. De understøtter føreren i forbindelse med kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed omkring kørslen påhviler fortsat føreren.

32 62 Simpleksitet >>> Audi connect Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du gøre brug af samtlige Audi connect-understøttede tjenester (ekstraudstyr) hurtigt og bekvemt. Ved hjælp af den intuitive betjening af MMI er det imponerende ukompliceret at få adgang til mange internetbaserede funktioner. >>> Navigation Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du blive guidet endnu mere komfortabelt til dine destinationer via kortvisning i høj opløsning og en tredimensionel visning af seværdigheder og markante bygninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. y >>> Car I MMI kan du nemt og med få handlinger styre og ændre førerassistentsystemer, bilindstillinger samt klima- og servicefunktioner. >>> Telefon Via den håndfri betjening kan du føre telefonsamtaler sikkert og komfortabelt: I MMI kan du nemt vælge dine kontakter, eller du kan også indtaste nummeret intuitivt via MMI. >>> Media Du kan blade gennem coverne i din musiksamling i alle tilgængelige mediekilder som fx jukeboksen, et isat sd-kort, Audi music interface eller cd er samt i forbindelse med MMI Navigation plus også på dvd er. u Simpleksitet MMI intelligent, individuelt, intuitivt. Reduceret. Enkelt. Logisk. Verdenen for mobil infotainment defineret på en ny måde: Multi Media Interface (MMI). Telefonopkald, navigation eller via Audi connect anvendelse af internettet: yderst intuitivt, yderst funktionelt og komfortabelt ikke mindst takket være stemmebetjeningen. Med MMI kan du nemt betjene det hele i din Audi A4.

33 64 Udstyr Lige så enestående som dig. Udstyrsmulighederne. Sportslighed, komfort, design, funktionalitet uanset hvilke krav, du stiller til din Audi, så byder den på en lang række individualiseringsmuligheder. Udstyrsvarianterne fra Audi er mangfoldige og eksklusive, og du kan tilpasse dem komplet til dine behov.

34 66 Styleguides Karakter har mange former. Her er to af dem. Hvad gør en Audi til din Audi. En udstyrssammensætning, der er tilpasset komplet til dine behov. Du har en lang række muligheder til rådighed, så du kan give din bil præcist det præg, som passer dig. Mere sportslighed? Mere elegance? Få inspiration her. Audi A4 Limousine i monsungrå metallak Støbte aluminiumsfælge i 20-eget dynamisk design Sportssæder i kastanjebrunt læder af typen Feinnappa Dekorindlæg i aluminium, Trigon Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design Audi A4 Avant i scubablå metallak Støbte aluminiumsfælge i 10-eget dynamisk design Normale sæder med titangråt stof i designet Cosinus Dekorindlæg i stålgrå reflekslak Multifunktionslæderrat i 4-eget design Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

35 68 S-modeller Sportslighed, der kan ses og mærkes. Allerede mens den holder stille. S står for sportslighed. Det beviser din Audi S4 på en imponerende måde. Med et omfattende S-specifikt udstyr. For et dynamisk look. Sportslig komfort. Og suveræne præstationer. Dertil får du mulighed for at øge S-faktoren endnu mere. Med ekstraudstyr, som også giver mærkbar begejstring. S4-specifikt standardudstyr Støbte aluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Bremsesadler, sortlakerede Med S4-logo foran Audi singleframe Platinumgrå kølergrill med vandrette dobbeltkromlameller og S4-logo Stødfanger foran I sportsligt, markant design med luftgitre i bikubestruktur med dobbelte kromlameller Sidespejlhuse I aluminiumslook Panellister på siderne I bilens farve og i et sportsligt-markant design Diffusorindsats bagpå I platinumgrå, indfatning med dobbelt spoilerliste i aluminiumslook Afgangsrør Tostrenget udstødningssystem, to ovale kromrørhaler i venstre og højre side Hækspoiler Integreret i bagklappen Tagkantspoiler Tagræling, eloxeret Modelbetegnelse S4-logo i Audi singleframe-kølergrillen, på bagklappen og på bilnøglen V6 T-logo på forskærmene Panellister med aluminiumsindlæg Med S4-modelbetegnelse Pedaler og fodstøtte i ædelstål Instrumentenhed Med grå baggrund, hvide visere og S4-modelbetegnelse i omdrejningstælleren; dynamisk omløb af viserne Førerinformationssystem med farvedisplay Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger Sportssæder foran Sædeindtræk i læder/alcantara i sort eller månesølv/sort Med S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Lændestøtte med 4-vejs-indstilling til forsæderne Dekorindlæg Aluminium, mat, børstet Loftbeklædning i sort stof Midterarmlæn foran Belysningspakke xenon plus inklusive forlygtesprinklere LED-baglygter S tronic Permanent quattro -firehjulstræk S-sportsundervogn Mere dynamisk fjeder-støddæmper-afstemning S4-specifikt ekstraudstyr (uddrag) Lakering i specialfarven sepangblå perleeffekt Støbte aluminiumsfælge i 5-eget parallelstjernedesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Støbte vinteraluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 7,5 J x 18 med 225/45 R 18¹-dæk eller størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18¹-dæk Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med flad bund og skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger START ENGINE STOP-knap Med rød ring (i forbindelse med advanced key, der fås som ekstraudstyr) S-sportssæder foran Sædeindtræk Læder, Feinnappa, sort Læder, Feinnappa, månesølvfarvet/sort Læder, Feinnappa, magmarødt/sort Læder, Feinnappa, kastanjebrunt/sort Alle med kontrastsyninger og S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Højglanspakke, sort, Audi exclusive² Giver bilen et sort præg i området ved Audi singleframe, stødfangeren foran samt pyntelisterne ved sideruderne. Diffusorindsats bagpå i platinumgrå. Udførelsen varierer afhængigt af model og udstyr. Rudelister, blanke Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. ¹ Du kan læse nærmere om dækkenes tekniske egenskaber på side 125. ² Et tilbud fra quattro GmbH.

Audi A6 Limousine A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 Limousine S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A6 Limousine A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 Limousine S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 Limousine A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 Limousine S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Fascination 4 Audi A6 Limousine og A6 Avant 22 Audi A6 allroad quattro 18 Audi A6 hybrid

Læs mere

km/l 1,4 TFSI 116 hk 10,6 6-trins Manuel 18,9 600 120 369.700 1,4 TFSI 116 hk 10,6 7-trins S tronic 19,6 600 116 400.767

km/l 1,4 TFSI 116 hk 10,6 6-trins Manuel 18,9 600 120 369.700 1,4 TFSI 116 hk 10,6 7-trins S tronic 19,6 600 116 400.767 Audi A3 Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 1,4 TFSI 116 hk 10,6 6-trins Manuel 18,9 600 120 369.700 1,4 TFSI 116 hk 10,6 7-trins S tronic 19,6 600 116 400.767

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

km/l 1,4 TFSI CoD ultra 150 hk 9,2 6-trins Manuel 18,2 600 127 414.880 1,4 TFSI CoD 150 hk 8,9 6-trins S tronic 17,2 890 135 452.

km/l 1,4 TFSI CoD ultra 150 hk 9,2 6-trins Manuel 18,2 600 127 414.880 1,4 TFSI CoD 150 hk 8,9 6-trins S tronic 17,2 890 135 452. Audi Q3 Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 1,4 TFSI CoD ultra 150 hk 9,2 6-trins Manuel 18,2 600 127 414.880 1,4 TFSI CoD 150 hk 8,9 6-trins S tronic 17,2

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

9Q8 Førerinformationssystem i farver (understøtter ikke dansk tale eller tekst) 7.805 2.490. 1XW/WBG 3-eget multifunktionssportslæderrat (9Q7) 2.

9Q8 Førerinformationssystem i farver (understøtter ikke dansk tale eller tekst) 7.805 2.490. 1XW/WBG 3-eget multifunktionssportslæderrat (9Q7) 2. Audi Q3 Ekstraudstyr Udstyrsliste forklaring De i parantes opgivne koder henviser til udstyr, som er obligatorisk og derved skal bestilles i samme forbindelse, som det udstyr, de er opgivet ved. "+" eller

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

DEN NYE ŠKODA KODIAQ

DEN NYE ŠKODA KODIAQ DEN NYE ŠKODA KODIAQ VI INTRODUCERER en ny type SUV ROBUST SKØNHED Med sin udstråling af kraft er ŠKODA KODIAQ klar til at begive sig ud i selv de mest krævende forhold. De præcise, skarpe linjer udspringer

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Golf Variant Prisliste udskrevet pr

Golf Variant Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 29.09.2017 Priserne er udregnet med udgangspunkt i den nye registreringsafgift som regeringen har fremlagt d. 21. september 2017. Da registreringsafgifterne ikke er endeligt vedtaget

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Sport. 4I3 Advanced key 8.875 8.875 8.875 8.875 8.875 8.875. PG3 Advanced key og tyverialarm 18.215 18.215 18.215 18.215 18.215 18.

Sport. 4I3 Advanced key 8.875 8.875 8.875 8.875 8.875 8.875. PG3 Advanced key og tyverialarm 18.215 18.215 18.215 18.215 18.215 18. Audi A3 Ekstraudstyr Udstyrsliste forklaring De i parantes opgivne koder henviser til udstyr, som er obligatorisk og derved skal bestilles i samme forbindelse, som det udstyr, de er opgivet ved. "+" eller

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

km/l 1.2 TFSI 105 HK 11,3 6 gear 18, TFSI 105 HK 10,5 S tronic 18,

km/l 1.2 TFSI 105 HK 11,3 6 gear 18, TFSI 105 HK 10,5 S tronic 18, Audi A3 Attraction Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 1.2 TFSI 105 HK 11,3 6 gear 18,2 540 127 287.000 1.2 TFSI 105 HK 10,5 S tronic 18,9 540 123 321.336

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Touran Prisliste udskrevet pr

Touran Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 18.07.2017 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 5 døre 1,2 TSI - 110 HK 6 trins Manuel 128 18,2

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S -

Læs mere

km/l 1,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 5-trins Manuel 23, ,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 7-trins S tronic 22,

km/l 1,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 5-trins Manuel 23, ,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 7-trins S tronic 22, Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 1,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 5-trins Manuel 23,8 310 97 215.482 1,0 TFSI ultra 95 hk 11,1 7-trins S tronic 22,7 310 102 249.637

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 22.07.2017 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 108 20,8 310,- 209.994,-

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Audi S7 Sportback. Sportback. Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Ejerafgift halvårlig. CO² g/km. Pris. km/l

Audi S7 Sportback. Sportback. Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Ejerafgift halvårlig. CO² g/km. Pris. km/l Audi S7 Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 4,0 TFSI CoD quattro 450 hk 4,6 7-trins S tronic 10,8 2.930 215 1.588.015 Priser er beregnet på ny 150% registreringsafgift.

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Audi A4 Limousine Ekstraudstyr

Audi A4 Limousine Ekstraudstyr Audi A4 Ekstraudstyr Udstyrsliste forklaring De i parantes opgivne koder henviser til udstyr, som er obligatorisk og derved skal bestilles i samme forbindelse, som det udstyr, de er opgivet ved. "+" eller

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

NISSAN HELT NY MICRA

NISSAN HELT NY MICRA NISSAN HELT NY MICRA Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Accessories MED SIT UDTRYKSFULDE DESIGN, opløftende eksteriør, klasseførende teknologi, fremragende køreegenskaber

Læs mere

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Sportback e-tron Motor Ydelse 0-100 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 1,4 TFSI E-tron 204 hk 7,6 6-trins S tronic 62,5 310 36 454.327 De opgivne priser er i DKK inklusiv moms

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Anhængertræk, svingbart App-Connect (Understøttelse af funktionerne MirrorLink og Apple CarPlay)

Anhængertræk, svingbart App-Connect (Understøttelse af funktionerne MirrorLink og Apple CarPlay) Anhængertræk, svingbart 17.495 17.495 17.495 App-Connect (Understøttelse af funktionerne MirrorLink og Apple CarPlay) 3.595 3.595 3.595 Baglygter, LED High - 7.395 7.395 Bagsæderyglæn med skiklap og midterarmlæn

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

T-Roc Prisliste udskrevet pr

T-Roc Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 29.11.2017 Benzin Varianter City Style Sport Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 115 HK 6 trins Manuel 117 19,6 840,- 239.990,- 254.995,- 1,5

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant performance Avant Motor Ydelse -1 km/t sek. Gear Forbrug km/l Ejerafgift halvårlig CO² g/km Pris 4, TFSI quattro 65 hk 3,7 8-trins Tiptronic 1,4 3.23 223 2.82.977 De opgivne priser er i DKK inklusiv moms og eksklusiv

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Prisliste Volvo V70 Tribute

Prisliste Volvo V70 Tribute Prisliste Volvo V70 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- Interiør Vittinge tof/kunstlæder Læder Comfort

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Audi A3 Limousine Ekstraudstyr

Audi A3 Limousine Ekstraudstyr Audi A3 Ekstraudstyr Udstyrsliste forklaring De i parantes opgivne koder henviser til udstyr, som er obligatorisk og derved skal bestilles i samme forbindelse, som det udstyr, de er opgivet ved. "+" eller

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere