Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

2 Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine og S4 Avant Teknik 48 Innovationer 54 quattro 60 Assistentsystemer 50 Audi ultra 56 Intelligente præstationer 62 Simpleksitet 52 Audi connect 58 Dynamik Udstyr Dialog: Audi QR-koder Oplev Audi endnu mere direkte: Download en QR-app til din smartphone, og scan derefter QR-koden, eller anvend det angivne link i din browser. Andet 66 Styleguides 82 Audi exclusive 95 Rat/betjeningselementer 68 S-modeller 84 Lak 96 Komfort 70 Audi ultra 86 Fælge/dæk 99 Infotainment 72 Motorer 88 Sæder 102 Assistentsystemer 74 S line 92 Dekorindlæg 103 Teknik/sikkerhed 78 Audi design selection 94 Lys 104 Audi service- og reparationsaftale 80 Audi exclusive line 95 Design 106 Audi Original Tilbehør 122 Mål 136 Audi fascination 110 Tekniske data 126 Indeks På side 135 kan du læse om udstyret på de biler, der er afbildet i katalogets fascinationsdel. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

3 4 Audi A4 Limousine/A4 Avant Sætter standarden, når det gælder fremskridt. Audi A4. Med endnu flere tekniske finesser, endnu mere komfort, endnu mere kraftfulde motorer. Og endnu mere intelligens: Samtlige motorvarianter i A4-modellerne er udstyret med start-stop-system som standard. Som du kan se, har meget ændret sig, men én ting er uændret Audi A4 er helt tydeligt en Audi. Helt tydeligt en personlighed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. A4 Audi A4 Limousine A4 Avant

4 6 Audi A4 Limousine/A4 Avant Et markant ansigt. Den tredimensionelt udformede motorhjelm afsluttes i Audi singleframen i stengrå. Luftindtag i siderne og kantede tågeforlygter er integreret perfekt i det samlede design. xenon plus-forlygterne (ekstraudstyr) ser ikke bare godt ud, de er også teknisk avancerede og udstyret med en homogen LED-lysstribe til dagskørelys. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

5 8 Audi A4 Limousine/A4 Avant Den klare linjeføring definerer den klassiske sedanprofil, som har en afbalanceret og elegant fremtoning. Den gennemgående skulderlinje og den lange motorhjelm får bilen til at se langstrakt ud og giver den dynamik. Bilens kraftige krop signalerer selvsikker sportslighed, og den lange taglinje understreger bilens elegance. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

6 10 Audi A4 Limousine/A4 Avant En fremragende kombination af komfort og sportslighed Audi A4 Avant. De imponerende proportioner giver bilen et kraftfuldt udseende, taglinjen og skulderkanten er let faldende hen mod bagenden, hvilket giver et præg af hurtighed og dynamik. Med sin imponerende længde på næsten 4,70 m virker den elegant og sportslig. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

7 12 Audi A4 Limousine/A4 Avant Motorerne i Audi A4 er avancerede, kraftfulde og effektive. Benzinmotorerne er udstyret med TFSI, som er en konsekvent kombination af en brændstofbesparende direkte indsprøjtning og turboladning eller et mekanisk trykladningsmodul. TDI-motorerne er udstyret med common rail-teknologi og dieselpartikelfilter, og 2.0 TDI-motoren fås også i en clean diesel-variant. Samtlige motorer har start-stop-system og rekuperation som standard, hvilket gør, at de hører til de mest brændstoføkonomiske motorer i klassen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

8 14 Audi A4 Limousine/A4 Avant Audi A4 fås som ekstraudstyr med Audi drive select en innovation, der gør det muligt at ændre køreoplevelsen i din Audi med et tryk på en knap: Du skal bare vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic, efficiency eller i forbindelse med et MMI-navigationssystem indstillingen individual. Assistentsystemer (ekstraudstyr) hjælper dig under kørslen inden for systemernes grænser. Audi active lane assist advarer dig, hvis du forlader vognbanen utilsigtet, mens Audi side assist fx i forbindelse med vognbaneskift signalerer, om der kører et andet køretøj i umiddelbar nærhed i vognbanen ved siden af. Desuden regulerer adaptive cruise control afstanden til den forankørende. Den elektromekaniske servostyring arbejder hastighedsafhængigt og sørger for en mere præcis styring og mere styrekomfort. Derudover forbruger den kun energi, når du aktivt bruger servostyringen. Pauseanbefalingen i førerinformationssystemet analyserer køremåden, anbefaler pauser og er dermed en hjælp for føreren på lange ture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

9 Audi A4 Limousine/A4 Avant Det permanente firehjulstræk quattro (ekstraudstyr) fordeler trækkraften efter behov på alle 4 hjul. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) giver endnu mere dynamik. Det elektronisk regulerede sportsdifferentiale sørger for fremragende accelerationsevne i sving og mere adrætte køreegenskaber. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

10 18 Audi A4 Limousine/A4 Avant Bagagerummet i Audi A4 Avant har en volumen på 490 l når bagsædet er klappet frem endda på 1430 l. Fastgørelsesøjer, taskekroge, et opbevaringsrum med net og en 12-volts-stikdåse giver dig flere muligheder for at udnytte bagagerummet efter dine behov. Den vendbare bagagerumsbund er standard i Audi A4 Avant. På den ene side er den betrukket med førsteklasses velour, og den kan vendes om i en håndevending og så bliver den til en modstandsdygtig smudsbakke. Som ekstraudstyr fås A4 Avant med en bagklap med elektrisk åbning og lukning. Som ekstraudstyr fås ligeledes et skinnesystem med fastgørelsessæt bestående af en teleskopstang og en fastgørelsesrem, der sikrer din bagage endnu bedre under transporten. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

11 20 Audi A4 Limousine/A4 Avant Masser af information, masser af plads: kabinen med det intelligent indrettede cockpit. Diverse detaljer øger interiørets eksklusivitet og funktionalitet markant. Fx er lyskontakten, klimaanlægget, MMI-dreje-/trykknappen, luftdyserne, spejlindstillingskontakten, elrudekontakterne samt gearstangsmanchetten forsynet med kromindlæg. Kabinefarver og dekorindlæg som fx reflekslak i stålgrå eller aluminium i designet Trigon som ekstraudstyr giver et sportsligt præg, mens ædle træsorter som fx brunt asketræ naturel giver et elegant præg. Betjeningen af MMI Navigation plus, der fås som ekstraudstyr, foretages intuitivt via MMI-dreje-/trykknappen med integreret joystick eller via stemmestyring. MMI Navigation plus har blandt andet et førsteklasses 7"-farvedisplay med 3D-kortvisning og en harddisk til dine musik- og mediefiler. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

12 22 I kabinen imponerer klimakomfortsæderne foran (ekstraudstyr). Med deres bløde opbygning og markante sidestykker giver de en luksuriøs komfort og god sidestøtte. Sædehynden og ryglænet kan ventileres og opvarmes. Det effektive komfortklimaanlæg med tre zoner (ekstraudstyr) tager højde for solens varmepåvirkning og indstiller lufttemperaturen, -mængden og -fordelingen elektronisk separat for fører- og passagersiden samt bagsædepladserne. Den automatiske recirkulationsfunktion via luftsensoren og kombistøvfiltret gør klimaet endnu mere behageligt.

13 24 Audi A4 Limousine og Audi A4 Avant er mere end blot biler. De er mobile personligheder i en standard, som man nok nærmere havde forventet i luksusklassen. Ved hjælp af de talrige udstyrsmuligheder kan du opleve mange biler i én men samtidig en bil, der er lige så enestående som dig: din helt personlige Audi A4. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. QR-kode Hvis du ønsker at opleve Audi A4 i aktion, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser:

14 26 Audi A4 allroad quattro Mærk forskellene. Et enkelt blik, og du ser straks, hvem du har foran dig. En ægte personlighed med mange facetter. En bil, der både imponerer med et kraftfuldt udseende og samtidig også er klar til at udvise styrke. Audi A4 allroad quattro får dig til at mærke virkningen fra det permanente firehjulstræk quattro på næsten alle strækninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. A4 Audi A4 allroad quattro

15 28 Audi A4 allroad quattro Ægte potentiale opdager man allerede, før det viser sig. Audi A4 allroad quattro har altså slet ikke brug for at spille med musklerne. Et udvalg af den nyeste generation af momentstærke og effektive motorer: 2.0 TFSI-benzinmotoren med Audi valvelift system begejstrer med sportslig dynamik med en ydelse på 225 hk og et lavt forbrug. Og den drejningsmomentstærke 3.0 TDI-motor imponerer med 6 cylindre og 245 hk. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

16 30 Audi A4 allroad quattro Hvad gør Audi A4 allroad quattro til noget særligt? En lang række førsteklasses detaljer viser straks, at man har en eksklusiv bil foran sig. Den lange akselafstand og den langstrakte motorhjelm understreger dens kraft, mens den allroad-specifikke singleframe i platinumgrå med lodrette lameller understreger bilens særlige position i premiumsegmentet. Nyd opmærksomheden. Et karrosseri, der er hævet 37 mm Markant allroad-singleframe og -kølergrill med lodrette kromlameller Bredere sporvidde Bundskjold foran og bagpå i ædelstål 17" aluminiumsfælge i allroad-specifikt design (som ekstraudstyr på 18" og 19") Tagræling i aluminium med to kanter, i sort eller som ekstraudstyr i eloxeret aluminium Skærmforøgere og sideskørter samt stødfangere i kontrastlakering (kan som ekstraudstyr lakeres i bilens farve i forbindelse med udvalgte lakfarver) Aluminiumslook udvendigt (ekstraudstyr) fx med tagræling i eloxeret aluminium og sideskørter med indlæg i ædelstål Panellister med allroad quattro-modelbetegnelse allroad-specifikke sædeindtræk i sort eller titangråt stof i designet Tundra Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

17 32 Audi A4 allroad quattro Som standard er Audi A4 allroad quattro udstyret med dekorindlæg i stålgrå reflekslak. Som ekstraudstyr kan kabinen prydes med elementer af aluminium i designet Trigon, eller forskellige træsorter, fx brunt asketræ, naturel. Og med panoramaglastaget og Bang & Olufsen Sound System (begge ekstraudstyr) kan du nyde surroundsound næsten som under åben himmel. Med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) har du styr på kommunikations- og underholdningselektronikken. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

18 34 Audi A4 allroad quattro Lad ikke vejens forløb bestemme, hvor du skal køre hen. Det permanente firehjulstræk quattro fordeler trækkraften efter behov på for- og bagakslen. Det automatisk spærrende midterdifferentiale med torque vectoring understøtter endnu mere præcis og dynamisk kørsel i sving. De effektive motorer og den brede sporvidde giver dig imponerende fremdrift i terrænet. Og quattro understøttes af den elektromekaniske servostyring og den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) med offroad detection. offroad detection registrerer underlagets beskaffenhed og tilpasser elektronikken derefter. Den øgede frihøjde gør også A4 allroad quattro til en bil, der kan køre på dårlige veje og dermed byder de dårlige veje på de herligste køreture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

19 36 Audi S4 Limousine/S4 Avant Øget dynamik. Øget effektivitet. Kraft. Effektivitet. Intelligens. Begreber, der samles under ét symbol: S-logoet. En Audi, der bærer dette tegn i sit navn, tilhører en imponerende tradition af suveræne sportsvogne. Lige som Audi S4. En bil med en helt fantastisk kraftudfoldelse og acceleration. Men S-tankegangen omfatter mere end det: I Audi S4 kombineres kraftfuld og effektiv teknologi med funktionalitet i topklasse. Med andre ord: Audi S4 viderefører S-traditionen på perfekt vis den sætter nye standarder. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. S4 Audi S4 Limousine S4 Avant

20 38 Audi S4 Limousine/S4 Avant Hjertet i Audi S4 banker for motorsporten på en kraftfuld måde. Den trykladede 6-cylindrede motor med imponerende 333 hk gør brug af den intelligente TFSI-teknologi. En meget spontan respons og en usædvanlig kraftudfoldelse i hele omdrejningstalområdet gør den 6-cylindrede motor ekstra dynamisk, hvilket understøttes yderligere af S-sportsundervognen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

21 40 Audi S4 Limousine/S4 Avant Én bil og nærmest utallige detaljer, der vækker din opmærksomhed. De præcise, næsten knivskarpe linjer, som giver Audi S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere elegant og emotionel fremtoning. De standardmonterede xenon plus-forlygter med homogen dagskørelysstribe i LED-teknologi. Den platinumgrå singleframe med vandrette kromlameller. De S-specifikke gitre i siderne med elegante, dobbelte kromlister. S-diffusoren med spoilerliste i aluminiumslook. Det S-specifikke, tostrengede udstødningssystem med to ovale afgangsrør i hver side, som giver S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere muskuløs fremtoning. Hæklinjen, der definerer bilen mere præcist. Perleeffektlakeringen, der giver en endnu mere brillant farve. Og naturligvis kendetegnet for rendyrket sportslighed: S-logoet. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

22 42 Audi S4 Limousine/S4 Avant En elitesportsudøver både udvendigt og indvendigt. I cockpittet i Audi S4 fortsættes det udvendige sportslige design konsekvent. Det S-specifikke kombiinstrument med grå baggrund, hvide nåle og S4-logo i omdrejningstælleren giver lyst til straks at vække V6-kraftværket til live. De ergonomisk udformede S-sportssæder foran (ekstraudstyr) med S4-logo sørger for sikker støtte. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

23 44 Audi S4 Limousine/S4 Avant quattro-navnet symboliserer på en helt unik måde mærket Audi og dets sportslige succeser. Naturligvis sørger denne gennemprøvede teknik også i Audi S4 som standard for en følelse af helt særlig køredynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med automatisk spærrende midterdifferentiale og torque vectoring giver bilen fremragende accelerationsegenskaber og en markant øget adræthed sammen med præcise og endnu bedre kontrollerbare køreegenskaber. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) kombinerer fordelene ved quattro-teknologien med et elektronisk reguleret differentiale, som fordeler trækkraften variabelt mellem baghjulene. Det giver Audi S4 mærkbart mere dynamik især i sving. Helt konkret betyder det fremragende vejgreb og enestående køreglæde på næsten alle typer underlag. Samtidig med øget sikkerhed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

24 46 Audi S4 Limousine/S4 Avant Dynamisk kørsel kender ikke til pauser. Især ikke når det gælder gearskift. For at opnå hurtigere gearskift har Audi derfor udviklet den automatiske 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic. Den kombinerer komforten fra en automatisk gearkasse med sportsligheden fra en manuel gearkasse på en yderst effektiv måde. Med Audi drive select (ekstraudstyr) kan du med et tryk på en knap vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic og efficiency. Desuden kan man via et af MMI-navigationssystemerne (ekstraudstyr) selv sammensætte den personligt definerede indstilling individual. Oplev Audi drive select: op til fem biler i én. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

25 48 Innovationer >>> Audi tron Fremtiden for CO₂-reduceret mobilitet. >>> Audi connect Fremtiden for opkoblet mobilitet. >>> Design At give fremtiden nye former. >>> Audi ultra Fremtiden for effektive teknologier. durch Technik. >>> quattro Fremtiden for firehjulstræk. Verden forandres hele tiden. Den teknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere. Og det giver dig flere og flere muligheder især når det gælder din mobilitet. Med Vorsprung durch Technik er vi i høj grad med til at forme denne udvikling. For at give dig den teknologi med på vejen, som beriger dit liv. Så vi ikke blot lever op til dine behov til nutidens og fremtidens mobilitet, men også fortsat overgår dem.

26 Mindre kørselsmodstand, mere effektivitet. Takket være en konsekvent aerodynamisk udformning af bilens linjer, bilens bund og spoilerkanterne for at skabe den bedst mulige form til aerodynamisk effektivitet. Men også takket være rullemodstandsreducerede dæk. Alt sammen testet i Audi vindkanalen ved op til 300 km/h. Opbremsninger giver endnu mere effektiv kørsel. Med genindvindingen af bremseenergi (rekuperation). En del af den bevægelsesenergi, der opstår under opbremsning og i påløbsfaser, lagres midlertidigt i bilens batteri og anvendes ved acceleration herved kan der afhængigt af kørselscyklussen spares op til 3 % brændstof. ombination. knologier. Forbedret effektivitet takket været en forbedret gearkasseudveksling. Et større drejningsmoment giver mulighed for at gøre udvekslingsforholdet længere særligt i de højere gear. Det giver kraftfuld trækkraft ved lave omdrejningstal, hvilket sænker forbruget men ikke påvirker præstationerne og sportsligheden. Mindre vægt. Mere besparelse, kraft og udholdenhed. Audis letvægtskonstruktion. Det startede med letvægtskarrosserier, og i dag anvendes teknologien på næsten alle områder og kombinerer innovative materialer som aluminium, kulfiber og magnesium, intelligente konstruktionsprincipper samt ressourceskånende produktionsprocesser til et samlet koncept. er et enkelt princip for alle modeller: Samtlige af bilens educerende synergier. Det, der grundlagde dette princip i revolutionerende Audi Space Frame (ASF ), er i dag den ar indvirkning på andre komponenter, som også kan få en og materialer hele tiden, når det gælder funktionaliteten, vores biler endnu mere effektive og ressourceskånende. Audi. Som fx rekuperationen og start-stop-systemet. Eller edynamik, et højt kompressionsforhold, en mere effektiv ag og i fremtiden på vej mod CO₂-reduceret mobilitet. > Kompetence inden for motorer Kraftfuld og effektiv drivkraft. Fra Audi ultra med effektivitetsteknologierne på motorområdet. Som fx Audi cylinder on demand og Audi valvelift system, der begge sørger for, at motoren bruger mindre energi, eller clean diesel-teknologien, som kan sænke emissionerne.

27 52 Mobilitet og navigation Kommunikation Point of Interest-søgning (POI) med stemmebetjening I Google *-databasen Trafikinformationer online Supplerer den dynamiske guidning med realtime-informationer om trafikflowet på de enkelte vejstrækninger Benzinpriser De billigste tankstationer på destinationen eller i nærheden af dig Parkeringsinformationer Hjælp i forbindelse med søgning efter parkeringspladser og -huse. Og hvis informationen forefindes også med visning af priser og ledige parkeringspladser WLAN-hotspot Skaber forbindelse mellem dine mobile apparater og internettet QR-kode Hvis du ønsker at opleve hele mangfoldigheden ved Audi connect, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser: myaudi din personlige kommandocentral Giver dig mulighed for efter en indledende registrering at administrere og konfigurere de Audi connect-understøttede tjenester på en komfortabel måde hjemmefra passwordbeskyttet på * Google og Google-logoetlogoet er registrerede varemærker for Google Inc. Tjenesternes tilgængelighed, skærmvisning og omkostninger varierer afhængigt af land, model, apparat og abonnement. Du kan læse detaljerede juridiske oplysninger og anvisninger vedr. anvendelse på side 101 og på Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. c Au di Landeinformationer Landespecifikke lovmæssige krav som fx pligt til at medbringe sikkerhedsvest og maksimalt nnect. tilladte hastighedsgrænser kan til enhver tid kaldes frem i MMI med et tryk på en knap. Navigation med Google Earth * og Google Street View * Navigerer dig takket være luft- og satellitbilleder i høj opløsning, fotos og adresseangivelser endnu nemmere frem til din destination. Overførsel af destinationer via myaudi eller Google Maps * Hvis du ønsker det, kan du planlægge dine navigationsdestinationer på en komfortabel måde fra din computer derhjemme. myaudi og Google Maps * gør det muligt at overføre individuelle navigationsdestinationer til bilen. Når køreturen starter, kan du nemt overtage dem som destination. nnect mtiden for opkoblet mobilitet. ig utallige muligheder. Med Audi connect kan du hente en lang række af disse muligheder ekte ind i din Audi A4. Med et tryk på en knap. Afstemt individuelt efter dig. Takket være Audi connect-understøttede tjenester i din Audi A4. Mange steder rundt om i verden. elt og komfortabelt. Infotainment Audi connect Vejr Prognoser og kort over det ønskede sted Audi music stream Adgang til radiostationer fra hele verden via smartphone-app og WLAN-forbindelse samt adgang til din smartphones mediatek Nyheder online Tekst og billeder vedr. aktuelle hændelser By-events Informerer dig om aktuelle arrangementer fx på destinationen Rejseinformationer Informationer om seværdigheder med funktion til overtagelse som navigationsdestination

28 At have fast greb om vejen. Fordi trækkraften fordeles permanent på alle fire hjul. Variabel aktivering via midterdifferentiale. Altid afhængigt af situationen. Ved hjælp af quattro med sportsdifferentiale som ekstraudstyr kan du opleve kørselsstabilitet, dynamik og adræthed på en ny måde og modvirke over- og understyring. For øget vejgreb og forbedret fremdrift. At mestre enhver strækning. Og altid at have blikket rettet mod sit eget mål. I sving. På lige strækninger. På alle slags underlag. For fascination, der ikke forsvinder. Fra vejen og fra hukommelsen. quattro quattro Vejspor. Med quattro.

29 56 Intelligente præstationer Maksimal kraft. Maksimal udnyttelse. Intelligente præstationer Enhver bevægelse har en oprindelse. Noget, som har sat den i gang, en idé. Motorerne til din Audi A4 har også en blændende idé som grundlag: kraftigere ydelse samtidig med et lavere forbrug. Denne formodede modsætning kombinerer vi i to revolutionerende motorteknologier: TDI og TFSI. Du kan lære dem begge at kende. Og beslutte dig for den motor, der bevæger dig mest. TDI Audi TDI-motorer sørger med kombinationen af direkte indsprøjtning og turboladning for usædvanlige præstationer takket være et stort drejningsmoment i hele omdrejningstalområdet med en konstant kraftudfoldelse. Med færre emissioner og med det velkendte økonomiske forbrug. Men også fascinerende dynamisk så du kan få det maksimale ud af alle vejstrækninger. TFSI Audi TFSI-motorer opnår et særligt højt kompressionsforhold. Resultatet er fremragende effektivitet samtidig med optimal kraftudfoldelse. Ved at erstatte slagvolumen med trykladning reduceres motorens størrelse og vægt betragteligt samtidig med at dynamikken forbliver på et imponerende niveau. Det giver en kraftudfoldelse, som vil overbevise dig lige fra start. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

30 58 Dynamik >>> S tronic Den sportslige og effektive dobbeltkoblingsgearkasse giver dig lynhurtige gearskift uden mærkbar afbrydelse af trækkraften. Med Audi drive select kan du tilpasse A4 s køreegenskaber efter dine behov. Med et tryk på en knap. Afstemt mere sportsligt, mere komfortabelt, mere afbalanceret, mere økonomisk eller helt individuelt efter dine ønsker. Valget er dit. >>> Dyna Den dynamiske styring øger køredynamikken og kørekomforten takket være en hastighedsafhængig regulering af styreudvekslingen. >>> Elektromekanisk servos Den hastighedsafhængige servostyring formidler en præcis styrefornemmelse også ved høje hastigheder, understøtter dig ved kontrastyring og gør parkering lettere. Dynamik, der ikke slipper dig igen. Sæt dig ind. Spænd sikkerhedsselen. Start motoren. Uanset hvor du skal hen, så lad dig rive med af en fascinerende dynamik. For som du ved i din Audi A4 er alle veje åbne. Sæt kursen. Gangarten. Tempoet. Og nyd samtidig den frihed, det er at have reserver til rådighed. Nok til at kunne få det optimale ud af alle strækninger. Det permanente firehjulstræk fordeler trækkraften afhængigt af kørselssituationen til hvert enkelt hjul for mere vejgreb og dynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med elektronisk reguleret sportsdifferentiale giver stor adræthed og en begejstrende køredynamik. stofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. set fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model.

31 60 Assistentsystemer Assistentsystemer Uanset hvor du skal hen: >>> Audi active lane assist Understøtter dig i form af blide styreindgreb med at holde vognbanen, hvis systemet har registreret vognbanelinjer >>> adaptive cruise control inklusive Audi pre sense front Overvåger trafikken foran dig, bremser eller accelererer automatisk for at holde afstanden og advarer dig i god tid om andre køretøjer >>> Audi side assist Registrerer den bagvedkørende trafik og understøtter dig i forbindelse med vognbaneskift den gode følelse er altid med. Med assistentsystemerne i din Audi A4. Alle køreture er forskellige. Men én ting er den samme på alle køreture følelsen, som man altid har i en Audi: at være beskyttet. Samtlige førerassistentsystemer i din Audi A4 hjælper dig under kørslen og sørger for mere komfort på turen. Lær de vigtigste førerassistentsystemer at kende. >>> Fartpilot Holder den ønskede hastighed konstant fra ca. 30 km/h og bremser automatisk fx ved kørsel ned ad bakke >>> Parkeringshjælp plus med bakkamera Giver et bedre overblik ved parkering og manøvrering på grund af optiske visninger af området bag ved bilen Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser. De understøtter føreren i forbindelse med kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed omkring kørslen påhviler fortsat føreren.

32 62 Simpleksitet >>> Audi connect Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du gøre brug af samtlige Audi connect-understøttede tjenester (ekstraudstyr) hurtigt og bekvemt. Ved hjælp af den intuitive betjening af MMI er det imponerende ukompliceret at få adgang til mange internetbaserede funktioner. >>> Navigation Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du blive guidet endnu mere komfortabelt til dine destinationer via kortvisning i høj opløsning og en tredimensionel visning af seværdigheder og markante bygninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. y >>> Car I MMI kan du nemt og med få handlinger styre og ændre førerassistentsystemer, bilindstillinger samt klima- og servicefunktioner. >>> Telefon Via den håndfri betjening kan du føre telefonsamtaler sikkert og komfortabelt: I MMI kan du nemt vælge dine kontakter, eller du kan også indtaste nummeret intuitivt via MMI. >>> Media Du kan blade gennem coverne i din musiksamling i alle tilgængelige mediekilder som fx jukeboksen, et isat sd-kort, Audi music interface eller cd er samt i forbindelse med MMI Navigation plus også på dvd er. u Simpleksitet MMI intelligent, individuelt, intuitivt. Reduceret. Enkelt. Logisk. Verdenen for mobil infotainment defineret på en ny måde: Multi Media Interface (MMI). Telefonopkald, navigation eller via Audi connect anvendelse af internettet: yderst intuitivt, yderst funktionelt og komfortabelt ikke mindst takket være stemmebetjeningen. Med MMI kan du nemt betjene det hele i din Audi A4.

33 64 Udstyr Lige så enestående som dig. Udstyrsmulighederne. Sportslighed, komfort, design, funktionalitet uanset hvilke krav, du stiller til din Audi, så byder den på en lang række individualiseringsmuligheder. Udstyrsvarianterne fra Audi er mangfoldige og eksklusive, og du kan tilpasse dem komplet til dine behov.

34 66 Styleguides Karakter har mange former. Her er to af dem. Hvad gør en Audi til din Audi. En udstyrssammensætning, der er tilpasset komplet til dine behov. Du har en lang række muligheder til rådighed, så du kan give din bil præcist det præg, som passer dig. Mere sportslighed? Mere elegance? Få inspiration her. Audi A4 Limousine i monsungrå metallak Støbte aluminiumsfælge i 20-eget dynamisk design Sportssæder i kastanjebrunt læder af typen Feinnappa Dekorindlæg i aluminium, Trigon Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design Audi A4 Avant i scubablå metallak Støbte aluminiumsfælge i 10-eget dynamisk design Normale sæder med titangråt stof i designet Cosinus Dekorindlæg i stålgrå reflekslak Multifunktionslæderrat i 4-eget design Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

35 68 S-modeller Sportslighed, der kan ses og mærkes. Allerede mens den holder stille. S står for sportslighed. Det beviser din Audi S4 på en imponerende måde. Med et omfattende S-specifikt udstyr. For et dynamisk look. Sportslig komfort. Og suveræne præstationer. Dertil får du mulighed for at øge S-faktoren endnu mere. Med ekstraudstyr, som også giver mærkbar begejstring. S4-specifikt standardudstyr Støbte aluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Bremsesadler, sortlakerede Med S4-logo foran Audi singleframe Platinumgrå kølergrill med vandrette dobbeltkromlameller og S4-logo Stødfanger foran I sportsligt, markant design med luftgitre i bikubestruktur med dobbelte kromlameller Sidespejlhuse I aluminiumslook Panellister på siderne I bilens farve og i et sportsligt-markant design Diffusorindsats bagpå I platinumgrå, indfatning med dobbelt spoilerliste i aluminiumslook Afgangsrør Tostrenget udstødningssystem, to ovale kromrørhaler i venstre og højre side Hækspoiler Integreret i bagklappen Tagkantspoiler Tagræling, eloxeret Modelbetegnelse S4-logo i Audi singleframe-kølergrillen, på bagklappen og på bilnøglen V6 T-logo på forskærmene Panellister med aluminiumsindlæg Med S4-modelbetegnelse Pedaler og fodstøtte i ædelstål Instrumentenhed Med grå baggrund, hvide visere og S4-modelbetegnelse i omdrejningstælleren; dynamisk omløb af viserne Førerinformationssystem med farvedisplay Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger Sportssæder foran Sædeindtræk i læder/alcantara i sort eller månesølv/sort Med S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Lændestøtte med 4-vejs-indstilling til forsæderne Dekorindlæg Aluminium, mat, børstet Loftbeklædning i sort stof Midterarmlæn foran Belysningspakke xenon plus inklusive forlygtesprinklere LED-baglygter S tronic Permanent quattro -firehjulstræk S-sportsundervogn Mere dynamisk fjeder-støddæmper-afstemning S4-specifikt ekstraudstyr (uddrag) Lakering i specialfarven sepangblå perleeffekt Støbte aluminiumsfælge i 5-eget parallelstjernedesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Støbte vinteraluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 7,5 J x 18 med 225/45 R 18¹-dæk eller størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18¹-dæk Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med flad bund og skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger START ENGINE STOP-knap Med rød ring (i forbindelse med advanced key, der fås som ekstraudstyr) S-sportssæder foran Sædeindtræk Læder, Feinnappa, sort Læder, Feinnappa, månesølvfarvet/sort Læder, Feinnappa, magmarødt/sort Læder, Feinnappa, kastanjebrunt/sort Alle med kontrastsyninger og S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Højglanspakke, sort, Audi exclusive² Giver bilen et sort præg i området ved Audi singleframe, stødfangeren foran samt pyntelisterne ved sideruderne. Diffusorindsats bagpå i platinumgrå. Udførelsen varierer afhængigt af model og udstyr. Rudelister, blanke Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. ¹ Du kan læse nærmere om dækkenes tekniske egenskaber på side 125. ² Et tilbud fra quattro GmbH.

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde.

Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde. GOLF Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde. Særlige støjdæmpningstiltag reducerer udefrakommende støj og kørestøj markant. På den måde bliver kabinen

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Hvad nu hvis_du kunne følge din egen rytme og få tingene til at ske. Brug alle de fordele, du har fra den velformede kofanger foran og kølergrillen med bikubemønster. Vis din

Læs mere

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA. DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM.

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Introduktion til RH Mereo

Introduktion til RH Mereo Introduktion til RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Audi connect (myaudi) Betjeningsvejledning Audi connect (myaudi) Dänisch 11.2014 152566AMH38. Audi Vorsprung durch Technik

Betjeningsvejledning. Audi connect (myaudi) Betjeningsvejledning Audi connect (myaudi) Dänisch 11.2014 152566AMH38. Audi Vorsprung durch Technik Betjeningsvejledning Audi connect (myaudi) Betjeningsvejledning Audi connect (myaudi) Dänisch 11.2014 152.566.AMH.38 152566AMH38 www.audi.com Audi Vorsprung durch Technik 2014 AUDI AG AUDI AG arbejder

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA TEST 2014 2 Den nye Fabia er udstyret med en masse selvtillid. Designmæssigt er Fabia en videreudvikling af et koncept, der gennem mange år har vist sit værd. Nye skarpe

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

DEN NYE ŠKODA FABIA TILBEHØR

DEN NYE ŠKODA FABIA TILBEHØR SIMPLY SIMPLYCLEVER CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA TILBEHØR DIN BIL, DIN STIL, DIN SIGNATUR Den nye ŠKODA Fabia er en bil fuld af selvtillid, som giver dig masser af muligheder for individualisering. Men du

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA GLÆDES PRINCIPPET NISSAN MICRA. Du gør tingene på din egen måde, og du får ting til at ske. Brug alt, hvad du har, og start med den skulputrelle forreste kofanger og kølergrillen i bikubemønster.

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

NISSAN NissanConnect

NISSAN NissanConnect NISSAN NissanConnect Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil. Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

DIT MAGASIN. Den nye Skoda Superb & Skodaen som patruljevogn i Danmark. I dette nummer:

DIT MAGASIN. Den nye Skoda Superb & Skodaen som patruljevogn i Danmark. I dette nummer: skoda DIT MAGASIN JANUAR 2010 I dette nummer: Den nye Skoda Superb & Skodaen som patruljevogn i Danmark + DET FASTE: Thorkild Sevelssted tester en Octavia TDI SLX 1999 INDHOLD JANUAR 2010 INDHOLD JANUAR

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

Tekniske data og udstyr. Touran & Touran Van

Tekniske data og udstyr. Touran & Touran Van Tekniske data og udstyr Touran & Touran Van Motorerne, benzin 102 hk (75 kw ) 140 hk (103 kw ) TSI 170 hk (125 kw ) TSI* Motor, gearkasse, elektriske systemer Motorkonstruktion Slagvolumen, liter/cm 3

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Velkommen i en varm og behagelig bil

Velkommen i en varm og behagelig bil Velkommen i en varm og behagelig bil Afisede ruder, frit udsyn og en varm Sådan fungerer din Webasto bilvarmer. kabine uanset hvem du er. Sæt dig ind, nyd den behagelige og forvarmede kabine, start turen

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

A4-2015 Forhandlermonteret tilbehør

A4-2015 Forhandlermonteret tilbehør Sport og design - komplethjul - sommer 16" 5-eget design (7,5J x 16") Prisen er for 4 stk. baseret på 225/55 R16 sommerdæk fra Michelin. 8K0601025CL + 4F0601165N 20.199 Sport og design - komplethjul -

Læs mere

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad.

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Sid dig i form. Det Geniale er det Radikale. gør dig glad. Selv ved første øjekast kan man se forskellen mellem en og en traditionel kontorstol: Det radikale design gør op med alle de konventionelle komfort

Læs mere

FULL LINK TECHNOLOGY TO ENJOY

FULL LINK TECHNOLOGY TO ENJOY FULL LINK TECHNOLOGY TO ENJOY Indhold FULL LINK 4 HVORDAN BRUGER JEG FULL LINK, HVIS JEG HAR...? 4 HVORDAN FUNGERER FULL LINK I SEATS MODELLER? 6 FULL LINK KOMPATIBLE INFOTAINMENTSYSTEMER 7 EKSLUSIV SEAT

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL 2012 SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL Model Vinterdæk Størrelse Varenr. Stålfælg Pris Spark Bridgestone LM18 155/80QR13 451715 95975379 4.495,- Spark Firestone Winterhawk 2 Evo 155/80TR13 451716 95975379

Læs mere

A3-2016 Forhandlermonteret tilbehør

A3-2016 Forhandlermonteret tilbehør Sport og design - komplethjul - sommer - A3 3-dørs og Sportback 16" 15-eget Y-design (7J x 16") Prisen er for 4 stk. baseret på 205/55 R16 sommerdæk. 8V0601025BJ (*) 16.299 Sport og design - komplethjul

Læs mere

HJERTET SIGER: DET VIL JEG OGSÅ.

HJERTET SIGER: DET VIL JEG OGSÅ. DEN NYE SHARAN HOVEDET SIGER: DEN VIL JEG KØRE I. 3 HJERTET SIGER: DET VIL JEG OGSÅ. 5 DEN NYE SHARAN PLADSFORNEMMELSEN 8 Skydedør, elektrisk panoramavippe-/-skydetag 10 EasyFold, Easy Entry INTERIØRET

Læs mere