Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

2 Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine og S4 Avant Teknik 48 Innovationer 54 quattro 60 Assistentsystemer 50 Audi ultra 56 Intelligente præstationer 62 Simpleksitet 52 Audi connect 58 Dynamik Udstyr Dialog: Audi QR-koder Oplev Audi endnu mere direkte: Download en QR-app til din smartphone, og scan derefter QR-koden, eller anvend det angivne link i din browser. Andet 66 Styleguides 82 Audi exclusive 95 Rat/betjeningselementer 68 S-modeller 84 Lak 96 Komfort 70 Audi ultra 86 Fælge/dæk 99 Infotainment 72 Motorer 88 Sæder 102 Assistentsystemer 74 S line 92 Dekorindlæg 103 Teknik/sikkerhed 78 Audi design selection 94 Lys 104 Audi service- og reparationsaftale 80 Audi exclusive line 95 Design 106 Audi Original Tilbehør 122 Mål 136 Audi fascination 110 Tekniske data 126 Indeks På side 135 kan du læse om udstyret på de biler, der er afbildet i katalogets fascinationsdel. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

3 4 Audi A4 Limousine/A4 Avant Sætter standarden, når det gælder fremskridt. Audi A4. Med endnu flere tekniske finesser, endnu mere komfort, endnu mere kraftfulde motorer. Og endnu mere intelligens: Samtlige motorvarianter i A4-modellerne er udstyret med start-stop-system som standard. Som du kan se, har meget ændret sig, men én ting er uændret Audi A4 er helt tydeligt en Audi. Helt tydeligt en personlighed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. A4 Audi A4 Limousine A4 Avant

4 6 Audi A4 Limousine/A4 Avant Et markant ansigt. Den tredimensionelt udformede motorhjelm afsluttes i Audi singleframen i stengrå. Luftindtag i siderne og kantede tågeforlygter er integreret perfekt i det samlede design. xenon plus-forlygterne (ekstraudstyr) ser ikke bare godt ud, de er også teknisk avancerede og udstyret med en homogen LED-lysstribe til dagskørelys. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

5 8 Audi A4 Limousine/A4 Avant Den klare linjeføring definerer den klassiske sedanprofil, som har en afbalanceret og elegant fremtoning. Den gennemgående skulderlinje og den lange motorhjelm får bilen til at se langstrakt ud og giver den dynamik. Bilens kraftige krop signalerer selvsikker sportslighed, og den lange taglinje understreger bilens elegance. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

6 10 Audi A4 Limousine/A4 Avant En fremragende kombination af komfort og sportslighed Audi A4 Avant. De imponerende proportioner giver bilen et kraftfuldt udseende, taglinjen og skulderkanten er let faldende hen mod bagenden, hvilket giver et præg af hurtighed og dynamik. Med sin imponerende længde på næsten 4,70 m virker den elegant og sportslig. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

7 12 Audi A4 Limousine/A4 Avant Motorerne i Audi A4 er avancerede, kraftfulde og effektive. Benzinmotorerne er udstyret med TFSI, som er en konsekvent kombination af en brændstofbesparende direkte indsprøjtning og turboladning eller et mekanisk trykladningsmodul. TDI-motorerne er udstyret med common rail-teknologi og dieselpartikelfilter, og 2.0 TDI-motoren fås også i en clean diesel-variant. Samtlige motorer har start-stop-system og rekuperation som standard, hvilket gør, at de hører til de mest brændstoføkonomiske motorer i klassen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

8 14 Audi A4 Limousine/A4 Avant Audi A4 fås som ekstraudstyr med Audi drive select en innovation, der gør det muligt at ændre køreoplevelsen i din Audi med et tryk på en knap: Du skal bare vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic, efficiency eller i forbindelse med et MMI-navigationssystem indstillingen individual. Assistentsystemer (ekstraudstyr) hjælper dig under kørslen inden for systemernes grænser. Audi active lane assist advarer dig, hvis du forlader vognbanen utilsigtet, mens Audi side assist fx i forbindelse med vognbaneskift signalerer, om der kører et andet køretøj i umiddelbar nærhed i vognbanen ved siden af. Desuden regulerer adaptive cruise control afstanden til den forankørende. Den elektromekaniske servostyring arbejder hastighedsafhængigt og sørger for en mere præcis styring og mere styrekomfort. Derudover forbruger den kun energi, når du aktivt bruger servostyringen. Pauseanbefalingen i førerinformationssystemet analyserer køremåden, anbefaler pauser og er dermed en hjælp for føreren på lange ture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

9 Audi A4 Limousine/A4 Avant Det permanente firehjulstræk quattro (ekstraudstyr) fordeler trækkraften efter behov på alle 4 hjul. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) giver endnu mere dynamik. Det elektronisk regulerede sportsdifferentiale sørger for fremragende accelerationsevne i sving og mere adrætte køreegenskaber. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

10 18 Audi A4 Limousine/A4 Avant Bagagerummet i Audi A4 Avant har en volumen på 490 l når bagsædet er klappet frem endda på 1430 l. Fastgørelsesøjer, taskekroge, et opbevaringsrum med net og en 12-volts-stikdåse giver dig flere muligheder for at udnytte bagagerummet efter dine behov. Den vendbare bagagerumsbund er standard i Audi A4 Avant. På den ene side er den betrukket med førsteklasses velour, og den kan vendes om i en håndevending og så bliver den til en modstandsdygtig smudsbakke. Som ekstraudstyr fås A4 Avant med en bagklap med elektrisk åbning og lukning. Som ekstraudstyr fås ligeledes et skinnesystem med fastgørelsessæt bestående af en teleskopstang og en fastgørelsesrem, der sikrer din bagage endnu bedre under transporten. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

11 20 Audi A4 Limousine/A4 Avant Masser af information, masser af plads: kabinen med det intelligent indrettede cockpit. Diverse detaljer øger interiørets eksklusivitet og funktionalitet markant. Fx er lyskontakten, klimaanlægget, MMI-dreje-/trykknappen, luftdyserne, spejlindstillingskontakten, elrudekontakterne samt gearstangsmanchetten forsynet med kromindlæg. Kabinefarver og dekorindlæg som fx reflekslak i stålgrå eller aluminium i designet Trigon som ekstraudstyr giver et sportsligt præg, mens ædle træsorter som fx brunt asketræ naturel giver et elegant præg. Betjeningen af MMI Navigation plus, der fås som ekstraudstyr, foretages intuitivt via MMI-dreje-/trykknappen med integreret joystick eller via stemmestyring. MMI Navigation plus har blandt andet et førsteklasses 7"-farvedisplay med 3D-kortvisning og en harddisk til dine musik- og mediefiler. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

12 22 I kabinen imponerer klimakomfortsæderne foran (ekstraudstyr). Med deres bløde opbygning og markante sidestykker giver de en luksuriøs komfort og god sidestøtte. Sædehynden og ryglænet kan ventileres og opvarmes. Det effektive komfortklimaanlæg med tre zoner (ekstraudstyr) tager højde for solens varmepåvirkning og indstiller lufttemperaturen, -mængden og -fordelingen elektronisk separat for fører- og passagersiden samt bagsædepladserne. Den automatiske recirkulationsfunktion via luftsensoren og kombistøvfiltret gør klimaet endnu mere behageligt.

13 24 Audi A4 Limousine og Audi A4 Avant er mere end blot biler. De er mobile personligheder i en standard, som man nok nærmere havde forventet i luksusklassen. Ved hjælp af de talrige udstyrsmuligheder kan du opleve mange biler i én men samtidig en bil, der er lige så enestående som dig: din helt personlige Audi A4. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. QR-kode Hvis du ønsker at opleve Audi A4 i aktion, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser:

14 26 Audi A4 allroad quattro Mærk forskellene. Et enkelt blik, og du ser straks, hvem du har foran dig. En ægte personlighed med mange facetter. En bil, der både imponerer med et kraftfuldt udseende og samtidig også er klar til at udvise styrke. Audi A4 allroad quattro får dig til at mærke virkningen fra det permanente firehjulstræk quattro på næsten alle strækninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. A4 Audi A4 allroad quattro

15 28 Audi A4 allroad quattro Ægte potentiale opdager man allerede, før det viser sig. Audi A4 allroad quattro har altså slet ikke brug for at spille med musklerne. Et udvalg af den nyeste generation af momentstærke og effektive motorer: 2.0 TFSI-benzinmotoren med Audi valvelift system begejstrer med sportslig dynamik med en ydelse på 225 hk og et lavt forbrug. Og den drejningsmomentstærke 3.0 TDI-motor imponerer med 6 cylindre og 245 hk. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

16 30 Audi A4 allroad quattro Hvad gør Audi A4 allroad quattro til noget særligt? En lang række førsteklasses detaljer viser straks, at man har en eksklusiv bil foran sig. Den lange akselafstand og den langstrakte motorhjelm understreger dens kraft, mens den allroad-specifikke singleframe i platinumgrå med lodrette lameller understreger bilens særlige position i premiumsegmentet. Nyd opmærksomheden. Et karrosseri, der er hævet 37 mm Markant allroad-singleframe og -kølergrill med lodrette kromlameller Bredere sporvidde Bundskjold foran og bagpå i ædelstål 17" aluminiumsfælge i allroad-specifikt design (som ekstraudstyr på 18" og 19") Tagræling i aluminium med to kanter, i sort eller som ekstraudstyr i eloxeret aluminium Skærmforøgere og sideskørter samt stødfangere i kontrastlakering (kan som ekstraudstyr lakeres i bilens farve i forbindelse med udvalgte lakfarver) Aluminiumslook udvendigt (ekstraudstyr) fx med tagræling i eloxeret aluminium og sideskørter med indlæg i ædelstål Panellister med allroad quattro-modelbetegnelse allroad-specifikke sædeindtræk i sort eller titangråt stof i designet Tundra Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

17 32 Audi A4 allroad quattro Som standard er Audi A4 allroad quattro udstyret med dekorindlæg i stålgrå reflekslak. Som ekstraudstyr kan kabinen prydes med elementer af aluminium i designet Trigon, eller forskellige træsorter, fx brunt asketræ, naturel. Og med panoramaglastaget og Bang & Olufsen Sound System (begge ekstraudstyr) kan du nyde surroundsound næsten som under åben himmel. Med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) har du styr på kommunikations- og underholdningselektronikken. Som ekstraudstyr kan du i forbindelse med Audi connect inklusive biltelefon gøre brug af en lang række af de tjenester, der er understøttet af Audi connect. De omfatter fx et WLAN-hotspot i bilen, navigation ved hjælp af Google Earth * og Google Street View * eller trafikinformationer online. Du kan læse flere informationer på side 101 under Audi connect. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116. * Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.

18 34 Audi A4 allroad quattro Lad ikke vejens forløb bestemme, hvor du skal køre hen. Det permanente firehjulstræk quattro fordeler trækkraften efter behov på for- og bagakslen. Det automatisk spærrende midterdifferentiale med torque vectoring understøtter endnu mere præcis og dynamisk kørsel i sving. De effektive motorer og den brede sporvidde giver dig imponerende fremdrift i terrænet. Og quattro understøttes af den elektromekaniske servostyring og den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) med offroad detection. offroad detection registrerer underlagets beskaffenhed og tilpasser elektronikken derefter. Den øgede frihøjde gør også A4 allroad quattro til en bil, der kan køre på dårlige veje og dermed byder de dårlige veje på de herligste køreture. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 116.

19 36 Audi S4 Limousine/S4 Avant Øget dynamik. Øget effektivitet. Kraft. Effektivitet. Intelligens. Begreber, der samles under ét symbol: S-logoet. En Audi, der bærer dette tegn i sit navn, tilhører en imponerende tradition af suveræne sportsvogne. Lige som Audi S4. En bil med en helt fantastisk kraftudfoldelse og acceleration. Men S-tankegangen omfatter mere end det: I Audi S4 kombineres kraftfuld og effektiv teknologi med funktionalitet i topklasse. Med andre ord: Audi S4 viderefører S-traditionen på perfekt vis den sætter nye standarder. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. S4 Audi S4 Limousine S4 Avant

20 38 Audi S4 Limousine/S4 Avant Hjertet i Audi S4 banker for motorsporten på en kraftfuld måde. Den trykladede 6-cylindrede motor med imponerende 333 hk gør brug af den intelligente TFSI-teknologi. En meget spontan respons og en usædvanlig kraftudfoldelse i hele omdrejningstalområdet gør den 6-cylindrede motor ekstra dynamisk, hvilket understøttes yderligere af S-sportsundervognen. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

21 40 Audi S4 Limousine/S4 Avant Én bil og nærmest utallige detaljer, der vækker din opmærksomhed. De præcise, næsten knivskarpe linjer, som giver Audi S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere elegant og emotionel fremtoning. De standardmonterede xenon plus-forlygter med homogen dagskørelysstribe i LED-teknologi. Den platinumgrå singleframe med vandrette kromlameller. De S-specifikke gitre i siderne med elegante, dobbelte kromlister. S-diffusoren med spoilerliste i aluminiumslook. Det S-specifikke, tostrengede udstødningssystem med to ovale afgangsrør i hver side, som giver S4 Limousine og S4 Avant en endnu mere muskuløs fremtoning. Hæklinjen, der definerer bilen mere præcist. Perleeffektlakeringen, der giver en endnu mere brillant farve. Og naturligvis kendetegnet for rendyrket sportslighed: S-logoet. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

22 42 Audi S4 Limousine/S4 Avant En elitesportsudøver både udvendigt og indvendigt. I cockpittet i Audi S4 fortsættes det udvendige sportslige design konsekvent. Det S-specifikke kombiinstrument med grå baggrund, hvide nåle og S4-logo i omdrejningstælleren giver lyst til straks at vække V6-kraftværket til live. De ergonomisk udformede S-sportssæder foran (ekstraudstyr) med S4-logo sørger for sikker støtte. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

23 44 Audi S4 Limousine/S4 Avant quattro-navnet symboliserer på en helt unik måde mærket Audi og dets sportslige succeser. Naturligvis sørger denne gennemprøvede teknik også i Audi S4 som standard for en følelse af helt særlig køredynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med automatisk spærrende midterdifferentiale og torque vectoring giver bilen fremragende accelerationsegenskaber og en markant øget adræthed sammen med præcise og endnu bedre kontrollerbare køreegenskaber. quattro med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) kombinerer fordelene ved quattro-teknologien med et elektronisk reguleret differentiale, som fordeler trækkraften variabelt mellem baghjulene. Det giver Audi S4 mærkbart mere dynamik især i sving. Helt konkret betyder det fremragende vejgreb og enestående køreglæde på næsten alle typer underlag. Samtidig med øget sikkerhed. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

24 46 Audi S4 Limousine/S4 Avant Dynamisk kørsel kender ikke til pauser. Især ikke når det gælder gearskift. For at opnå hurtigere gearskift har Audi derfor udviklet den automatiske 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic. Den kombinerer komforten fra en automatisk gearkasse med sportsligheden fra en manuel gearkasse på en yderst effektiv måde. Med Audi drive select (ekstraudstyr) kan du med et tryk på en knap vælge mellem indstillingerne comfort, auto, dynamic og efficiency. Desuden kan man via et af MMI-navigationssystemerne (ekstraudstyr) selv sammensætte den personligt definerede indstilling individual. Oplev Audi drive select: op til fem biler i én. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118.

25 48 Innovationer >>> Audi tron Fremtiden for CO₂-reduceret mobilitet. >>> Audi connect Fremtiden for opkoblet mobilitet. >>> Design At give fremtiden nye former. >>> Audi ultra Fremtiden for effektive teknologier. durch Technik. >>> quattro Fremtiden for firehjulstræk. Verden forandres hele tiden. Den teknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere. Og det giver dig flere og flere muligheder især når det gælder din mobilitet. Med Vorsprung durch Technik er vi i høj grad med til at forme denne udvikling. For at give dig den teknologi med på vejen, som beriger dit liv. Så vi ikke blot lever op til dine behov til nutidens og fremtidens mobilitet, men også fortsat overgår dem.

26 Mindre kørselsmodstand, mere effektivitet. Takket være en konsekvent aerodynamisk udformning af bilens linjer, bilens bund og spoilerkanterne for at skabe den bedst mulige form til aerodynamisk effektivitet. Men også takket være rullemodstandsreducerede dæk. Alt sammen testet i Audi vindkanalen ved op til 300 km/h. Opbremsninger giver endnu mere effektiv kørsel. Med genindvindingen af bremseenergi (rekuperation). En del af den bevægelsesenergi, der opstår under opbremsning og i påløbsfaser, lagres midlertidigt i bilens batteri og anvendes ved acceleration herved kan der afhængigt af kørselscyklussen spares op til 3 % brændstof. ombination. knologier. Forbedret effektivitet takket været en forbedret gearkasseudveksling. Et større drejningsmoment giver mulighed for at gøre udvekslingsforholdet længere særligt i de højere gear. Det giver kraftfuld trækkraft ved lave omdrejningstal, hvilket sænker forbruget men ikke påvirker præstationerne og sportsligheden. Mindre vægt. Mere besparelse, kraft og udholdenhed. Audis letvægtskonstruktion. Det startede med letvægtskarrosserier, og i dag anvendes teknologien på næsten alle områder og kombinerer innovative materialer som aluminium, kulfiber og magnesium, intelligente konstruktionsprincipper samt ressourceskånende produktionsprocesser til et samlet koncept. er et enkelt princip for alle modeller: Samtlige af bilens educerende synergier. Det, der grundlagde dette princip i revolutionerende Audi Space Frame (ASF ), er i dag den ar indvirkning på andre komponenter, som også kan få en og materialer hele tiden, når det gælder funktionaliteten, vores biler endnu mere effektive og ressourceskånende. Audi. Som fx rekuperationen og start-stop-systemet. Eller edynamik, et højt kompressionsforhold, en mere effektiv ag og i fremtiden på vej mod CO₂-reduceret mobilitet. > Kompetence inden for motorer Kraftfuld og effektiv drivkraft. Fra Audi ultra med effektivitetsteknologierne på motorområdet. Som fx Audi cylinder on demand og Audi valvelift system, der begge sørger for, at motoren bruger mindre energi, eller clean diesel-teknologien, som kan sænke emissionerne.

27 52 Mobilitet og navigation Kommunikation Point of Interest-søgning (POI) med stemmebetjening I Google *-databasen Trafikinformationer online Supplerer den dynamiske guidning med realtime-informationer om trafikflowet på de enkelte vejstrækninger Benzinpriser De billigste tankstationer på destinationen eller i nærheden af dig Parkeringsinformationer Hjælp i forbindelse med søgning efter parkeringspladser og -huse. Og hvis informationen forefindes også med visning af priser og ledige parkeringspladser WLAN-hotspot Skaber forbindelse mellem dine mobile apparater og internettet QR-kode Hvis du ønsker at opleve hele mangfoldigheden ved Audi connect, skal du scanne denne QR-kode med din smartphone. Du kan også anvende følgende link i din browser: myaudi din personlige kommandocentral Giver dig mulighed for efter en indledende registrering at administrere og konfigurere de Audi connect-understøttede tjenester på en komfortabel måde hjemmefra passwordbeskyttet på * Google og Google-logoetlogoet er registrerede varemærker for Google Inc. Tjenesternes tilgængelighed, skærmvisning og omkostninger varierer afhængigt af land, model, apparat og abonnement. Du kan læse detaljerede juridiske oplysninger og anvisninger vedr. anvendelse på side 101 og på Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. c Au di Landeinformationer Landespecifikke lovmæssige krav som fx pligt til at medbringe sikkerhedsvest og maksimalt nnect. tilladte hastighedsgrænser kan til enhver tid kaldes frem i MMI med et tryk på en knap. Navigation med Google Earth * og Google Street View * Navigerer dig takket være luft- og satellitbilleder i høj opløsning, fotos og adresseangivelser endnu nemmere frem til din destination. Overførsel af destinationer via myaudi eller Google Maps * Hvis du ønsker det, kan du planlægge dine navigationsdestinationer på en komfortabel måde fra din computer derhjemme. myaudi og Google Maps * gør det muligt at overføre individuelle navigationsdestinationer til bilen. Når køreturen starter, kan du nemt overtage dem som destination. nnect mtiden for opkoblet mobilitet. ig utallige muligheder. Med Audi connect kan du hente en lang række af disse muligheder ekte ind i din Audi A4. Med et tryk på en knap. Afstemt individuelt efter dig. Takket være Audi connect-understøttede tjenester i din Audi A4. Mange steder rundt om i verden. elt og komfortabelt. Infotainment Audi connect Vejr Prognoser og kort over det ønskede sted Audi music stream Adgang til radiostationer fra hele verden via smartphone-app og WLAN-forbindelse samt adgang til din smartphones mediatek Nyheder online Tekst og billeder vedr. aktuelle hændelser By-events Informerer dig om aktuelle arrangementer fx på destinationen Rejseinformationer Informationer om seværdigheder med funktion til overtagelse som navigationsdestination

28 At have fast greb om vejen. Fordi trækkraften fordeles permanent på alle fire hjul. Variabel aktivering via midterdifferentiale. Altid afhængigt af situationen. Ved hjælp af quattro med sportsdifferentiale som ekstraudstyr kan du opleve kørselsstabilitet, dynamik og adræthed på en ny måde og modvirke over- og understyring. For øget vejgreb og forbedret fremdrift. At mestre enhver strækning. Og altid at have blikket rettet mod sit eget mål. I sving. På lige strækninger. På alle slags underlag. For fascination, der ikke forsvinder. Fra vejen og fra hukommelsen. quattro quattro Vejspor. Med quattro.

29 56 Intelligente præstationer Maksimal kraft. Maksimal udnyttelse. Intelligente præstationer Enhver bevægelse har en oprindelse. Noget, som har sat den i gang, en idé. Motorerne til din Audi A4 har også en blændende idé som grundlag: kraftigere ydelse samtidig med et lavere forbrug. Denne formodede modsætning kombinerer vi i to revolutionerende motorteknologier: TDI og TFSI. Du kan lære dem begge at kende. Og beslutte dig for den motor, der bevæger dig mest. TDI Audi TDI-motorer sørger med kombinationen af direkte indsprøjtning og turboladning for usædvanlige præstationer takket være et stort drejningsmoment i hele omdrejningstalområdet med en konstant kraftudfoldelse. Med færre emissioner og med det velkendte økonomiske forbrug. Men også fascinerende dynamisk så du kan få det maksimale ud af alle vejstrækninger. TFSI Audi TFSI-motorer opnår et særligt højt kompressionsforhold. Resultatet er fremragende effektivitet samtidig med optimal kraftudfoldelse. Ved at erstatte slagvolumen med trykladning reduceres motorens størrelse og vægt betragteligt samtidig med at dynamikken forbliver på et imponerende niveau. Det giver en kraftudfoldelse, som vil overbevise dig lige fra start. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

30 58 Dynamik >>> S tronic Den sportslige og effektive dobbeltkoblingsgearkasse giver dig lynhurtige gearskift uden mærkbar afbrydelse af trækkraften. Med Audi drive select kan du tilpasse A4 s køreegenskaber efter dine behov. Med et tryk på en knap. Afstemt mere sportsligt, mere komfortabelt, mere afbalanceret, mere økonomisk eller helt individuelt efter dine ønsker. Valget er dit. >>> Dyna Den dynamiske styring øger køredynamikken og kørekomforten takket være en hastighedsafhængig regulering af styreudvekslingen. >>> Elektromekanisk servos Den hastighedsafhængige servostyring formidler en præcis styrefornemmelse også ved høje hastigheder, understøtter dig ved kontrastyring og gør parkering lettere. Dynamik, der ikke slipper dig igen. Sæt dig ind. Spænd sikkerhedsselen. Start motoren. Uanset hvor du skal hen, så lad dig rive med af en fascinerende dynamik. For som du ved i din Audi A4 er alle veje åbne. Sæt kursen. Gangarten. Tempoet. Og nyd samtidig den frihed, det er at have reserver til rådighed. Nok til at kunne få det optimale ud af alle strækninger. Det permanente firehjulstræk fordeler trækkraften afhængigt af kørselssituationen til hvert enkelt hjul for mere vejgreb og dynamik. Det permanente firehjulstræk quattro med elektronisk reguleret sportsdifferentiale giver stor adræthed og en begejstrende køredynamik. stofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. set fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model.

31 60 Assistentsystemer Assistentsystemer Uanset hvor du skal hen: >>> Audi active lane assist Understøtter dig i form af blide styreindgreb med at holde vognbanen, hvis systemet har registreret vognbanelinjer >>> adaptive cruise control inklusive Audi pre sense front Overvåger trafikken foran dig, bremser eller accelererer automatisk for at holde afstanden og advarer dig i god tid om andre køretøjer >>> Audi side assist Registrerer den bagvedkørende trafik og understøtter dig i forbindelse med vognbaneskift den gode følelse er altid med. Med assistentsystemerne i din Audi A4. Alle køreture er forskellige. Men én ting er den samme på alle køreture følelsen, som man altid har i en Audi: at være beskyttet. Samtlige førerassistentsystemer i din Audi A4 hjælper dig under kørslen og sørger for mere komfort på turen. Lær de vigtigste førerassistentsystemer at kende. >>> Fartpilot Holder den ønskede hastighed konstant fra ca. 30 km/h og bremser automatisk fx ved kørsel ned ad bakke >>> Parkeringshjælp plus med bakkamera Giver et bedre overblik ved parkering og manøvrering på grund af optiske visninger af området bag ved bilen Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser. De understøtter føreren i forbindelse med kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed omkring kørslen påhviler fortsat føreren.

32 62 Simpleksitet >>> Audi connect Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du gøre brug af samtlige Audi connect-understøttede tjenester (ekstraudstyr) hurtigt og bekvemt. Ved hjælp af den intuitive betjening af MMI er det imponerende ukompliceret at få adgang til mange internetbaserede funktioner. >>> Navigation Ved hjælp af MMI Navigation plus kan du blive guidet endnu mere komfortabelt til dine destinationer via kortvisning i høj opløsning og en tredimensionel visning af seværdigheder og markante bygninger. Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110. I indekset fra side 126 kan du få mere information om, hvilket udstyr der er standard, og hvilket ekstraudstyr der kan fås til din model. y >>> Car I MMI kan du nemt og med få handlinger styre og ændre førerassistentsystemer, bilindstillinger samt klima- og servicefunktioner. >>> Telefon Via den håndfri betjening kan du føre telefonsamtaler sikkert og komfortabelt: I MMI kan du nemt vælge dine kontakter, eller du kan også indtaste nummeret intuitivt via MMI. >>> Media Du kan blade gennem coverne i din musiksamling i alle tilgængelige mediekilder som fx jukeboksen, et isat sd-kort, Audi music interface eller cd er samt i forbindelse med MMI Navigation plus også på dvd er. u Simpleksitet MMI intelligent, individuelt, intuitivt. Reduceret. Enkelt. Logisk. Verdenen for mobil infotainment defineret på en ny måde: Multi Media Interface (MMI). Telefonopkald, navigation eller via Audi connect anvendelse af internettet: yderst intuitivt, yderst funktionelt og komfortabelt ikke mindst takket være stemmebetjeningen. Med MMI kan du nemt betjene det hele i din Audi A4.

33 64 Udstyr Lige så enestående som dig. Udstyrsmulighederne. Sportslighed, komfort, design, funktionalitet uanset hvilke krav, du stiller til din Audi, så byder den på en lang række individualiseringsmuligheder. Udstyrsvarianterne fra Audi er mangfoldige og eksklusive, og du kan tilpasse dem komplet til dine behov.

34 66 Styleguides Karakter har mange former. Her er to af dem. Hvad gør en Audi til din Audi. En udstyrssammensætning, der er tilpasset komplet til dine behov. Du har en lang række muligheder til rådighed, så du kan give din bil præcist det præg, som passer dig. Mere sportslighed? Mere elegance? Få inspiration her. Audi A4 Limousine i monsungrå metallak Støbte aluminiumsfælge i 20-eget dynamisk design Sportssæder i kastanjebrunt læder af typen Feinnappa Dekorindlæg i aluminium, Trigon Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design Audi A4 Avant i scubablå metallak Støbte aluminiumsfælge i 10-eget dynamisk design Normale sæder med titangråt stof i designet Cosinus Dekorindlæg i stålgrå reflekslak Multifunktionslæderrat i 4-eget design Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står fra side 110.

35 68 S-modeller Sportslighed, der kan ses og mærkes. Allerede mens den holder stille. S står for sportslighed. Det beviser din Audi S4 på en imponerende måde. Med et omfattende S-specifikt udstyr. For et dynamisk look. Sportslig komfort. Og suveræne præstationer. Dertil får du mulighed for at øge S-faktoren endnu mere. Med ekstraudstyr, som også giver mærkbar begejstring. S4-specifikt standardudstyr Støbte aluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Bremsesadler, sortlakerede Med S4-logo foran Audi singleframe Platinumgrå kølergrill med vandrette dobbeltkromlameller og S4-logo Stødfanger foran I sportsligt, markant design med luftgitre i bikubestruktur med dobbelte kromlameller Sidespejlhuse I aluminiumslook Panellister på siderne I bilens farve og i et sportsligt-markant design Diffusorindsats bagpå I platinumgrå, indfatning med dobbelt spoilerliste i aluminiumslook Afgangsrør Tostrenget udstødningssystem, to ovale kromrørhaler i venstre og højre side Hækspoiler Integreret i bagklappen Tagkantspoiler Tagræling, eloxeret Modelbetegnelse S4-logo i Audi singleframe-kølergrillen, på bagklappen og på bilnøglen V6 T-logo på forskærmene Panellister med aluminiumsindlæg Med S4-modelbetegnelse Pedaler og fodstøtte i ædelstål Instrumentenhed Med grå baggrund, hvide visere og S4-modelbetegnelse i omdrejningstælleren; dynamisk omløb af viserne Førerinformationssystem med farvedisplay Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger Sportssæder foran Sædeindtræk i læder/alcantara i sort eller månesølv/sort Med S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Lændestøtte med 4-vejs-indstilling til forsæderne Dekorindlæg Aluminium, mat, børstet Loftbeklædning i sort stof Midterarmlæn foran Belysningspakke xenon plus inklusive forlygtesprinklere LED-baglygter S tronic Permanent quattro -firehjulstræk S-sportsundervogn Mere dynamisk fjeder-støddæmper-afstemning S4-specifikt ekstraudstyr (uddrag) Lakering i specialfarven sepangblå perleeffekt Støbte aluminiumsfælge i 5-eget parallelstjernedesign (S-design) Størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18-dæk¹ Støbte vinteraluminiumsfælge i 5-eget paralleldesign (S-design) Størrelse 7,5 J x 18 med 225/45 R 18¹-dæk eller størrelse 8 J x 18 med 245/40 R 18¹-dæk Multifunktionssportslæderrat i 3-eget design med flad bund og skiftekontakter i aluminiumslook Med S4-logo og S-specifikke syninger START ENGINE STOP-knap Med rød ring (i forbindelse med advanced key, der fås som ekstraudstyr) S-sportssæder foran Sædeindtræk Læder, Feinnappa, sort Læder, Feinnappa, månesølvfarvet/sort Læder, Feinnappa, magmarødt/sort Læder, Feinnappa, kastanjebrunt/sort Alle med kontrastsyninger og S4-modelbetegnelse i forsædernes ryglæn Højglanspakke, sort, Audi exclusive² Giver bilen et sort præg i området ved Audi singleframe, stødfangeren foran samt pyntelisterne ved sideruderne. Diffusorindsats bagpå i platinumgrå. Udførelsen varierer afhængigt af model og udstyr. Rudelister, blanke Brændstofforbrug, CO₂-emission og energiklasser står på side 118. ¹ Du kan læse nærmere om dækkenes tekniske egenskaber på side 125. ² Et tilbud fra quattro GmbH.

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation.

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA. DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM.

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere