RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC"

Transkript

1 NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE

2 NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 16 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 22 Beskyttelse på alle niveauer s. 24 Mere end et mærke, et engagement s. 26 Et netværk, der henvender sig til erhvervskunder s. 28 Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 32 PÅ FORSIDEN Ny Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INNOVATION DER SKAL OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION PÅ ALLE NIVEAUER. KABINEN ER ET MOBILT KONTOR, HVOR DU KAN TILSLUTTE DIT UDSTYR OG UDNYTTE DET 100 %. DE SMARTE DETALJER GIVER DET LÆNGSTE LASTRUM I KATEGORIEN. UDVALGET AF SMIDIGE OG MEGET ØKONOMISKE MOTORER KENDETEGNES VED DE BEDSTE TEKNOLOGISKE PRÆSTATIONER. MED NY TRAFIC FÅR DU INNOVATION I DAGLIGDAGEN.

5 Arbejdsområde i kabinen. Kabinen i den nye Renault Trafic er lys og rummelig. Med de mange praktiske opbevaringsrum og tilslutningsmuligheder kan du anvende bilen helt som dit eget kontor. 2. Ny front. Med de langstrakte og udtryksfulde forlygter, en forkofanger, der omslutter og beskytter, forener frontpartiet dynamik og robusthed. 3. Klap under passagersæde*. Takket være denne geniale klap giver den nye Trafic dig segmentets længste lastrum. 4. De nye motortyper kan bryste sig af rekordhøje ydelser med et forbrug på over 16 km/l**. 5. Håndfrit nøglekort. Adgang, start og låsning af døre/klapper, uden nøgle - du skal blot have kortet på dig. *Ekstraudstyr. **Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning.

6 06 / 07 MOBILT KONTOR ALT I BILEN KABINEN I DEN NYE TRAFIC FUNGERER SOM ET KONTOR MED ALLE TÆNKELIGE, MODERNE LØSNINGER INDEN FOR TILSLUTNING OG OPLADNING AF TABLETS, PC'ER OG SMARTPHONES. DU HAR 90 L OPBEVARINGSPLADS I BILEN, SÅ DU NEMT KAN HAVE ALLE DINE TING INDEN FOR RÆKKEVIDDE. NYSKABENDE, PRAKTISK OG KOMFORTABEL... MED NY TRAFIC GØR DU MOBILITET TIL NOGET HELT ENKELT.

7 Vidvinkelspejl ("Wide view")*. Med dette spejl, der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt på siden af bilen, så du kan se den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 2. Opbevaringsrum*. Den nye Renault Trafic giver dig stadigt flere nyttige løsninger med sine 14 indbyggede opbevaringsrum, der er fordelt rundt om i kabinen. Bl.a. en stor boks på 54 l under passagersædet. 3. Tabletholder*. Denne holder, der er fastgjort på midterkonsollen, fastholder din tablet og sikrer, at den altid er inden for rækkevidde. 4. Bakkameraet*, der er indbygget i bakspejlet, gør det lettere at manøvrere bilen. Det supplerer lydsignalerne fra sensorerne bag på bilen. 5. Omsluttende og komfortable sæder. Takket være en tættere polstring og med særligt fokus på sædernes form opnår du bedre sidestøtte i den nye Trafic. Med et rat, der kan reguleres i højde og dybde, og en bedre indstilling af sædernes ryglæn (højde, lændestøtte, længde) er det nemt for enhver at finde den ideelle kørselsposition. *Ekstraudstyr.

8 08 / 09 VED DIN SIDE EN VAREBILS EFFEKTIVITET KONSTATERES I TERRÆNET. NY TRAFIC GIVER DIG DE MEST NYSKABENDE LØSNINGER, NÅR DU SKAL LÆSSE BILEN, BEFINDER DIG I KABINEN ELLER KØRER PÅ LANDEVEJEN. LØSNINGER, SOM VIRKELIG FORENKLER DAGLIGDAGEN FOR ERHVERVSFOLK. GOD FORNØJELSE MED UDFORSKNINGEN. Pålæsning, kørsel, administration af dit arbejde... Selv den travleste dag kan hænge sammen i den nye Trafic. Først skal materialerne læsses på bilen og fastgøres. Med et smart klapsystem i skillevæggen* vinder du 1,21 m i længden. Du kan transportere lange genstande af enhver art eller din allerlængste stige til dine arbejdspladser. I tillæg hertil gør 2 brede åbninger i siden det nemmere at læsse bilen, når den nye Trafic åbner dørene til en mere praktisk dagligdag for dig. Der er beregnet plads til transport af op til 3 europaller. Uanset om du er entreprenør i byggebranchen, leverer varer eller er agent for en vognpark, udgør kabinen dit mest komfortable hovedkvarter. Som på et organiseret kontor med alle faciliteter kan du tilslutte din smartphone eller tablet, fastlægge en rute, planlægge dine arbejdsdage på PC eller hvile dig et øjeblik i behagelige omgivelser. De bedste værktøjer er lige ved hånden i det avancerede cockpit på den nye Trafic. Du har al den plads, du kan ønske, med det store opbevaringsrum under passagersædet* og de mange andre rum i kabinen. Og med Extended Grip klarer du alle former for terræn uden at stresse. Fordi du føler dig godt tilpas, får god hjælp til kørslen med moderne teknologi, og fordi alt er gennemtænkt for at lette din dagligdag, er den nye Trafic meget mere end den perfekte partner. Den er kilden til din succes. *Ekstraudstyr.

9

10

11 Uden at bilen fylder mere på vejen, får du samme kapacitet som i en længere bil, når du vælger den nye Trafic. Med klappen i skillevæggen* kan du nemlig transportere rekordlange genstande. Din lasteffektivitet mangedobles takket være døre, der åbner 270. *Ekstraudstyr.

12

13 Ny Trafic er udstyret med et effektivt klimaanlæg*, som styrer kabinetemperaturen hele året rundt. I den rummelige boks på 54 liter under sædet* kan du placere store genstande, uden at de kan ses udefra. Og endelig giver kabinen dig samme komfort som på dit kontor. *Ekstraudstyr.

14 Det asfæriske bakspejl letter dine manøvrer, Extended Grip giver dig optimalt vejgreb under alle forhold, om du kører i sand, sne eller mudder. Ved at trykke på berøringsskærmen får du adgang til Media Nav-systemets* tjenester: navigation, håndfri telefoni eller musik. *Ekstraudstyr.

15

16 16 / 17 RENAULT TRAFIC SCANNING MED NY TRAFIC BLIVER INNOVATION EN STYRKE FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET. UNDER SCANNEREN KAN DU SE, UDVALGET AF DE EFFEKTIVE MOTORER, OG OPLEVE EN HELT USÆDVANLIG LASTKAPACITET.

17

18 18 / 19 MOTOR ENERGY dci DOBBELT EFFEKTIV VINDENDE DUO ROB WHITE Direktør for Renault Sport F1 GASPAR GASCON Direktør for motorteknologi hos Renault Passionen for teknik får os til at konkurrere mod hinanden. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år og 12 verdensmesterskaber. For seriebilerne er det Gaspar Gascon, direktør for motorteknologi hos Renault, som sammen med sine medarbejdere udviklerde nye programmer med Energy-motorer. Selvom de to sidder på to meget forskellige områder, er de tæt forbundet. Rob og Gaspar er i kontakt med hinanden hver dag: udveksler ideer, udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens knowhow alt sammen med en uophørlig entusiasme, der er gennemsyret af pionerånd. Målet er at reducere brændstofforbruget og CO 2 med 35%, at teste robustheden under extreme forhold og føre fornøjelsen ved dagligdagskørsel i en Renault op på et højrere niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres knowhow, fordobles dynamikken med henblik på at skabe motorer, der hører hjemme blandt de bedste i verden.

19 MED BAGGRUND I RENAULTS TEKNOLOGISKE EKSPERTISE INDEN FOR F1 TILBYDER DEN NYE TRAFIC ET MOTORPROGRAM, SOM FORENER NØJSOMHED, SMIDIGHED OG YDELSE. MED MOTOR 1,6 dci ENERGY TWIN TURBO ER DET LYKKEDES AT OPTIMERE FORBRUGET TIL OVER 16 KM/L* UDEN AT GIVE KØB PÅ KØREGLÆDEN. Motoren på den nye Trafi c er baseret på 1,6 dci-blokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Den moderne orbedrer forbruget med mere end 2 km/l*. Motoren fi ndes i turboversion med variabel geometri (dci 90 hk og dci 115 hk) og med Twin Turbo (dci 120 hk og dci 140 hk) - et bredt motorprogram, der opfylder ethvert behov. Twin Turbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energigenerering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at få brændstofforbruget godt op over de 16 km/l*, hvilket er rekord for en kassevogn i denne kategori. Den dobbelte trykladning giver smidig kørsel og livlige accelerationer, også når bilen kører med last, og giver samtidig mere effekt ved høje motoromdrejninger: turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. kommer op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Den nye Trafi c giver gevinst på alle hylder. * Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. dci 115 ENERGY dci 140 Moment (Nm) Ydelse (hk) tr/min tr/min

20 20 / 21 MÅL DEN GENIALE INDRETNING MED ET LASTRUM DER GIVER HELT NYE OG PRAKTISKE MULIGHEDER. DET SPECIELLE SYSTEM MED EN KLAP UNDER PASSAGERSÆDET* GØR DET LETTERE AT LÆSSE BILEN OG AT TRANSPORTERE MATERIALER MED EN LÆNGDE PÅ OP TIL 4,15 M. EN SMART INDVENDIG BAGAGEHOLDER OG ET STORT TILBEHØRSPROGRAM... DEN NYE TRAFIC ER INTELLIGENT UDTÆNKT OG GIVER UENDELIGE MULIGHEDER. Den nye Trafics mange smarte muligheder giver dig en af markedets bedste lastkapaciteter. Med det nye klapsystem under passagersædet* forlænges lastlængden med 1,2 m, så der er plads til genstande på 3,75 m (4,15 m i version L2). Dette overgås ikke af andre biler. Blokeringssystemet til venstre bagdør giver øget sikkerhed ved lejlighedsvis transport af endnu længere genstande, som kræver, at højre bagdør står åben under kørslen. Lastvolumen 5,2 m 3 på model L1 og 6 m 3 på L2 er maksimeret takket være et lastrum, der har bevaret sin kubiske form. Den nye Trafic giver således mulighed for at transportere 3 europaller, allerede i version L1. Bilen bliver stadig mere praktisk indrettet med avanceret udstyr som fx håndfritnøglekort*, indvendig bagageholder (tilbehør) og op til 18 fastgørelsesøjer afh. af modellen. For at lette lastens placering og gøre transporten sikker leveres den nye Trafic med over 60 former for tilbehør, hvoraf ca. 30 er beregnet til lasten. Med de mange ombygningsmuligheder kan den nye Trafic tilpasses alle erhverv og opfylde de særlige krav, der gælder for dit fag. Renault har udstyret den nye Trafic med forinstallationer for at lette ombygningen. Denne kan udføres på Renaults netværk af godkendte pladeværksteder. Med den nye Trafic er der plads til smarte løsninger. *Ekstraudstyr. Håndfrit nøglekort*

21 Klap under passagersæde* Lastområde* Fastgørelsesøjer *Ekstraudstyr. Blokeringslås til bagdør Indvendig bagageholder*

22 22 / 23 KØR MED FULD OPKOBLING DEN NYE TRAFIC LEDER DIG ALTID PÅ RETTE VEJ, TAKKET VÆRE MEDIA NAV-TEKNOLOGIEN*, R-LINK* ELLER APP'EN R & GO. DOWNLOAD DENNE APP PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET OG DU ER KOBLET PÅ, UDEN AT DET GÅR UD OVER SIKKERHEDEN.

23 R-LINK, ET INTEGRERET MULTIMEDIESYSTEM MED FULD OPKOBLING Med sin 7" touch screen, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-Link* dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-Link Store. Med Renault R-Link er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. *Ikke tilgængelig ved lancering Hovedmenu med 6 ikoner. Se de 6 funktioner: navigation, multimedie, telefoni, bil, tjenester og applikationer, systemindstillinger. 2. Berøringsskærm med startside, der kan tilpasses personligt. Vælg dine genveje for at komme til dine foretrukne funktioner med et enkelt klik. 3. Eksterne musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. MEDIA NAV, ET INTEGRERET, ENKELT OG TILGÆNGELIGT MULTIEDIESYSTEM Renault MEDIA NAV med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni takket være Bluetooth -teknologien. Med Renault MEDIA NAV får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden MEDIA NAV tilbyder berøringsfølsom navigation. Enkel og intuitiv, når du skal programmere en adresse eller opdatere kortet via sitet https://renault.naviextras.com/ 2. Med et enkelt tryk på skærmen kan du indstille kortvisningen til 2D eller 2,5D Birdview og aktivere den stemmestyrede navigation. 3. Lyt til din eksterne musikafspiller via Bluetooth -teknologien eller ved at tilslutte dig USB- eller Jack-porten på betjeningspanelet. R & GO, EN PRAKTISK OG INTELLIGENT APP I DIN SMARTPHONE ELLER TABLET Renault R&GO er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone eller tablet i holderen* og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer, Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving eco 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R & GO. *Ekstraudstyr.

24 24 / 25 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE FOR RENAULT ER DIN SIKKERHED PÅ VEJEN DET VIGTIGSTE. VORES VAREBILER ER UDSTYRET MED DE BEDSTE TEKNOLOGIER INDEN FOR AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. MED ESC AF NY GENERATION SOM STANDARDUDSTYR BESKYTTER NY TRAFIC EFFEKTIVT SINE PASSAGERER TAKKET VÆRE ET BREDT UDVALG AF SIKKERHEDSUDSTYR OG KØREASSISTENTER.

25 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alle forhold Bag rattet på den nye Trafic bliver dit udsyn og din kørselskomfort optimal. Med vidvinkelspejlet** (1), der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt mod bilens side, så du kan se den blinde vinkel*. Fartpiloten/fartbegrænseren** (2) gør det muligt at defi nere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Med en betjening på rattet kan du regulere den valgte hastighed. Parkeringssensorerne** (3) eller bakkameraet** gør dine manøvrer endnu sikrere. *Visning af blindvinkelområde 3/4 bag bilen. **Ekstraudstyr. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt ESC-systemet af ny generation (4) sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. Det er suppleret med tre funktioner, der er uundværlige i din daglige anvendelse: Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde vejgrebet på løst underlag som sand, mudder eller sne. Hill Holder (5) fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, så føreren får tid til at accelerere. Trailer Sway Control-systemet registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både fører og passagere i bilen, men også af fodgængere Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau (6). Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version) Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engagereti talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativeri forhold til trafi krisici i skoler og på universiteter, hos de yngste og hos internationale institutioner. Mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alamcentralerne. RENAULTS SIKKERHED I TAL

26 26 / 27 VORES VIGTIGSTE MÅL: DIN TILFREDSHED BILERNES KVALITET ER EN STOR UDFORDRING FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET, UANSET STØRRELSEN. RENAULT TRÆKKER PÅ AL SIN KNOW-HOW, NÅR DER SKAL LEVERES ROBUSTE OG DRIFTSSIKRE VAREBILER, DER HOLDER LÆNGE OG GIVER PRESTIGE, TIL ERHVERVSLIVET.

27 Kvalitet er et krav, der er dybt forankret i Renaults gener. Denne søgning efter det fuldendte er til stede igennem alle bilens livsfaser, fra design til service i eftermarkedet. Renault er i dag anerkendt af pressen og af særlige institutioner for sin performance med hensyn til person- og varebilsprogrammets driftssikkerhed. Og takket være en konstant opmærksomhed over for kunderne er Renaults forhandlernetværk i dag et af de fremmeste på markedet inden for servicekvalitet, både ved salg og i eftermarkedet. RENAULT KVALITET 9 af 10 kunder anbefaler Renault på grund af servicekvaliteten. (Spørgeundersøgelse QVN - Kvalitet ny bil - foretaget blandt Renault-kunder over hele verden i 2011) samarbejdspartnere i nettet er oplært i Plan d Excellence Renault. Denne plan har siden 2006 struktureret servicekvaliteten i Renaults forhandlernet. Vores testbiler kører i månedsvis og tilbagelægger millioner af km.

28 28 / 29 MELLEM PROFESSIONNELLE TAKKET VÆRE DET STÆRKE PRO+-NETVÆRK*, DER ER PLACERET OVER 400 FORSKELLIGE STEDER I EUROPA, TILBYDER RENAULT PERSONLIG MODTAGELSE OG SERVICE TIL ERHVERVSDRIVENDE. KØB, VEDLIGEHOLDELSE, REPARATION, SERVICE... EN 100 % PROFESSIONEL PARTNER, DER SPARER DYREBAR TID.

29 ET CENTER MED DEDIKERET EKSPERTISE Renault har skabt Renault Pro+-netværket for at opfylde erhvervskundernes forventninger. Det er et særligt salgs- og eftermarkedsområde, der med respekt for forpligtelserne i vores forskrifter er 100 % rettet med virksomhederne. Pro+-koncepted er under etablering i Danmark hos udvalgte Renault-forhandlere. Pro+-forpligtelser Et stort udvalg af udstillede biler, heriblandt chassisversioner Et tilbud om prøvekørsel uden forudgående aftale Et tilbud inden for 48 timer på en ny bil, der opfylder dine specifikke behov Udvidede værkstedsåbningstider, der er forbeholdt erhvervskunder Udførelse af service inden for 8 arbejdstimer uden forudgående aftale inden for værkstedets åbningstid Diagnose inden for en time og detaljeret tilbud inden for 4 timer i tilfælde af reparation, herunder angivelse af leveringsfrist Et tilbud om en erstatningsbil, hvis bilen skal på værksted. ALLE VORES SERVICEYDELSER SAMLET PÅ ÉT STED Din Renault Pro+-forhandler stiller alle serviceydelser til rådighed, som du har brug for. De personer, der betjener dig på stedet, er uddannet til og har indsigt i de krav, der stilles i dit fag. De rådgiver dig i dit valg af din kommende bil, heriblandt chassisversioner, og kan foreslå dig tilbehør, service- og finansieringsaftaler tilpasset dine behov. LØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER Erhvervsafdelingen er de mellemstore og store virksomheders partner, når vi taler opbygning og forvaltning af deres vognpark. Renault, der er nr. 1 i Europa hvad angår salg til virksomheder, tilbyder dig et bredt sortiment, fra personbiler over firmabiler og chassisversioner til varevogne, for at kunne opfylde alle dine behov.

30

31

32 32 / 33

33 VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. MÅL / Volumen KONFIGURATION / En skræddersyet bil til dine aktiviteter STANDARDUDSTYR / Interiør og væsentligt standardudstyr EKSTRAUDSTYR / Det væsentligste udstyr som ekstraudstyr TILBEHØR / Det uundværlige udstyr FARVER / Trafics farver STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer

34 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KASSEVOGN Kassevogn L1H1 Kassevogn L2H1 * Selon version. VÆGT OG LAST KASSEVOGN (kg) L1H1 L2H1 Versioner Tilladt totalvægt* Køreklar vægt* Maksimal nyttelast* Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/750 * Afhængig af motortype og ekstraudstyr. OBS! Nyttelast er beregnet som totalvægt minus min. egenvægt. Ønskes nyttelasten beregnet ud fra køreklar vægt fratrækkes 75 kg for fører og 87 kg for drivmidler. DIMENSIONER KASSEVOGN (mm) L1H1 L2H1 Lastvolumen (m 3 )** 5,2 6 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1.956/ /2.283 Højde uden last Akselafstand Overhæng foran Overhæng bag Lastområde Bredde x længde for klap 510 x 222 Nyttelængde ved vognbund Nyttelængde ved vognbund (inkl. område under sæde) Nyttelængde ved vognbund (inkl. fodrum) Nyttelængde ved 400 mm for vognbund Nyttelængde ved 1 m for vognbund Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedøre i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde Læssehøjde Frihøjde *** VDA-metode: Pladsen opmåles vha. elementer på en liter med målene 200 x 100 x 50 mm.

35 STANDARDUDSTYR UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! STANDARDUDSTYR 16" stålfælge med navkapsler "Bol" Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside ABS med bremsekraftfordeling (EBV) og nødbremse- assistent Automatisk låsning af døre/klapper under kørsel Bagdøre, der kan åbnes 180, uden ruder Blokeringslås til venstre bagdør Bænkforsæde i passagerside med 2 pladser El-ruder for med singletouchfunktion i førersiden Elektriske sidespejle med el-opvarmning Elektronisk stabilitetssystem (ESC) Extended Grip Fjernbetjent centrallås med radiofrekvens Forstærkede fastgørelsesøjer Førerairbag Førersæde med lændeindstilling, armlæn og varme Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning Handskerumslys Hill holder Indikator for udetemperatur Indtræk "Kario" Knap for Eco-mode Kørecomputer Reservehjul Sidespejle med manuel indstilling og dobbeltspejl Skillevæg uden rude Skydedør uden rude i højre side Startspærre Supplerende fastgørelsesøjer i halv højde og foroven Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM INDTRÆK KARIO INDTRÆK JAVA* *Ekstraudstyr.

36 KONFIGURATIONER KASSEVOGN UDEN RUDER* 1 SKYDEDØR I SIDEN 2 SKYDEDØRE I SIDEN KASSEVOGN MED RUDER I HALV HØJDE* 1 SKYDEDØR I SIDEN *Ekstraudstyr.

37 BAGDØRE* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 UDEN RUDER SPORTSPAKKE 1* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 MED RUDER BAGKLAP MED RUDE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 2* FORKOFANGER I NUBRET SORT SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 3* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FÆLGE* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESPEJLE I KARROSSERIFARVE, KROMINDLÆG PÅ KØLERGRILL OG LISTE I BLANKT SORT. SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE 16" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER "MAXI" 17" ALUFÆLGE "CYCLADE" *Ekstraudstyr.

38 EKSTRAUDSTYR DET VIGTIGSTE EKSTRAUDSTYR Tågeforlygter. Tågeforlygterne øger udsyn og sikkerhed, når vejrforholdene er vanskelige. Vha. en regn-/lyssensor tændes lygter, viskere og follow-me-home lys automatisk. 2. Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-Link. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 3. Baksensor. Bakradar med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 4. Vidvinkelspejl ("Wide view"). Dette ekstra spejl, der er indbygget i solskærmen ved passagersædet, giver dig mulighed for at udvide dit synsfelt i siden og registrere, om der befinder sig en bil i den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 5. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet.

39 Klap under passagersæde. Vha. en klap, der er placeret i skillevæggen og under passagersædet, kan læsselængden øges med 1,21 m. 2. Skillevæg uden rude. 3. Frakkekroge. Kroge placeret på skillevæggen i lastrummet. 4. Skillevæg med rude, træbund og beklædning i halv højde. Træbund med skridsikker gummibelægning og plastikbeklædning i halv højde på siderne for at beskytte lastrummet. 5. Håndfrit nøglekort. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse og starte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen.

40 Media nav. Systemet MEDIA NAV opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består MEDIA NAV af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til din egen musik via audio-streaming eller at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. MEDIA NAV indeholder navigationssystemet Nav & GO med en visning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 2. Sæde som "Mobilt kontor". Passagerforsæde med 2 pladser, opbevaringsplads til bærbar PC, skriveplade, opbevaringsrum på 54 liter under sædet. 3. Tabletholder. Radio Connect R & GO. Denne radio med ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 4. Radio Connect R & GO. Denne radio med CD-afspiller og ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 5. R-Link. 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audio-streaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect.

41 Individuelt passagersæde "Komfort". Individuelt passagersæde foran med armlæn og højde- og længderegulering af sæde, lændestøtte og ryglænshældning. 2. Automatisk klimaanlæg. Indstilling af ønsket temperatur og elektronisk visning, hurtig afdugning og solindstrålingssensor. 3. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 4. Manuelt klimaanlæg. Manuelt klimaanlæg med kontakter for luftfordeling og -recirkulering og pollenfilter. 5. Sædevarme. Individuelt passagersæde med varme (varme i førersæde er standard).

42 VIGTIGT TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET BREDT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. TILBEHØRET ER SPECIELT DESIGNET OG UDVIKLET TIL DIN TRAFIC Lastholder, stige og gangplade af aluminium. Giver sikker transport af stor last på bilens tag. Stige og gangplade letter adgangen til lastholderen. En lastholder af aluminium kan bære op til 160 kg. 2. Alarm. Et nødvendigt tilbehør, hvis du vil sikre din bil. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet. 3. Beskyttelsesgitre til vinduer. Yder effektiv beskyttelse af transporterede genstande uden at mindske synsfeltet. 4. Anhængertræk af standardtype. Giver sikker transport af alt udstyr og materiel. Anhængertrækket er 100 % kompatibelt med bilen, og der er ingen risiko for at deformere karrosseriet. Det er beregnet til intensiv, erhvervsmæssig anvendelse, og takket være de forskellige kroge, kugler eller beslag, som fastgøres på pladen, får du opfyldt de fleste af dine behov. 5. Læssekant. Beklæder og beskytter bilens læssekant. 6. Tågelyssæt. Forbedrer førerens udsyn. 7. Vindafvisere foran. Giver øget komfort ved kørsel med åbne vinduer, da lufthvirvler og luftstrømme undgås. Modstår vaskeruller og kraftigt regnvejr. 8. Parkeringssensorer bag. Registrerer eventuelle forhindringer bag bilen, så det bliver lettere at parkere.

43 Træsæt med standardbund. Træsættet beskytter vognbunden, siderne og hjulkasserne. Yder effektiv beskyttelse mod stød i lastrummet. 2. og 3. Tekstil- og gummimåtte. De er fremstillet efter mål og fastgøres til de oprindelige monteringsclips. De beskytter bilens vognbund 100 %. Nemme at vedligeholde. Gummimåtten anbefales specielt til transport, der efterlader meget snavs i bilen. 4. Fastgørelse af brandslukker. Gør det muligt at montere en brandslukker på 1 eller 2 kg, så den holdes inden for førerens rækkevidde. 5. Indvendig lastholder. Med denne lastholder kan lange genstande placeres øverst i bilen. Kan bære en vægt på 13 kg. 6. og 7. Sædeovertræk af stof eller TEP (imiteret læder). De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 8. LED-lys. Giver bedre lys i lastrummet. Sæt med to skinner på 1,5 m.

44 Lastholder. Af aluminium eller stål. Lastholderen, der er specielt designet til Trafic, er udstyret med en rulle, som gør det nemmere at placere lasten. 2. Tagbøjler. Tagbøjlerne af aluminium eller stål giver mulighed for at transportere ekstra meget last. 3. Skåle til dørgreb. De er elegante og beskytter mod ridser. 4. Skærmbeskyttelse. 5. Stænklapper for og bag. Stænklapperne beskytter nederste del af karrosseriet mod ridser, mudder og stenslag.

45 FARVE HVID GLACIER (OV 369)* GRÅ PLATINE (TE D69)** GRÅ TAUPE (OV KPF)* SORT MIDNIGHT (TE D68)** RØD MAGMA (OVNNS / OC 70)* (1) BLÅ PANORAMA (TE J43)** GRØN BAMBOU (ODPL / OVDPA)* (1) BRUN CUIVRE (TE CNH)** GRÅ CASSIOPEE (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** *Alm. lak **Metallak mod merpris (1) H1/H2

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC FOCUS Design og Teknologi s. 04 TRAFIC ATTITUDE En bil, der er på din side s. 08 SCANNER Motor og livet ombord udsat for X-ray s.

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MASTER Professionelle præstationer s. 06 Et utal af muligheder s. 10 Twin Turbo-motorer - turboladeren vist i røntgenperspektiv s. 16 Beskyttelse

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Renault TRAFIC Ved din side En varebils effektivitet konstateres i terrænet. Ny Trafic giver dig de mest nyskabende løsninger, når du skal læsse bilen, befinder dig i kabinen eller kører på landevejen.

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Sandero og Sandero Stepway Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler.

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Brændstoftype Diesel Diesel Diesel Diesel Blandet kørsel (km/l) 18,2 18,8 18,9 16,9 Bykørsel (km/l) 16,7 16,9 Landevej (km/l) 19,2

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Nye Dacia. Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør

Nye Dacia. Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør Nye Dacia Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Dacia tilbehøret, som er specielt designet til din nye Sandero, vil

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 8.2.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Specifikationer, udstyr & priser

Specifikationer, udstyr & priser OPEL combo Specifikationer, udstyr & priser januar 2014 2 Priser og motorer Diesel Combo L1H1 2505 kg L1H2 2505 kg L2H1 2505 kg L2H2 2505 kg Motor / gearkasse (u.moms) (m.moms) (u.moms) (m.moms) 1.3 CDTI

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk NISSAN e-nv00 ORIGINALT TILBEHØR Gør din bil bedre til, at modstå vind og vejr. Med slidstærke gummimåtter, sædebetræk af stof, plastik beskyttelse til bunden, beskyttelse til døren og tre robuste tagbøjler

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

NISSAN e-nv200 VAREBIL

NISSAN e-nv200 VAREBIL NISSAN e-nv200 VAREBIL Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR 60/40 splitbagdøre uden ruder Skydedør, højre side, uden ruder Skydedør, venstre side, uden ruder Fuld adskillelsesvæg

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet,

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Eksempelvis kassevogne, små lastbiler, pick-up er, tjenestebiler og personbiler Rekvirer brugsanvisning og læs den Det er lovpligtigt, at

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE VAREBIL Træk Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår Vejl. udsalgspris ex. Moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere