RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC"

Transkript

1 NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE

2 NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 16 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 22 Beskyttelse på alle niveauer s. 24 Mere end et mærke, et engagement s. 26 Et netværk, der henvender sig til erhvervskunder s. 28 Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 32 PÅ FORSIDEN Ny Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INNOVATION DER SKAL OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION PÅ ALLE NIVEAUER. KABINEN ER ET MOBILT KONTOR, HVOR DU KAN TILSLUTTE DIT UDSTYR OG UDNYTTE DET 100 %. DE SMARTE DETALJER GIVER DET LÆNGSTE LASTRUM I KATEGORIEN. UDVALGET AF SMIDIGE OG MEGET ØKONOMISKE MOTORER KENDETEGNES VED DE BEDSTE TEKNOLOGISKE PRÆSTATIONER. MED NY TRAFIC FÅR DU INNOVATION I DAGLIGDAGEN.

5 Arbejdsområde i kabinen. Kabinen i den nye Renault Trafic er lys og rummelig. Med de mange praktiske opbevaringsrum og tilslutningsmuligheder kan du anvende bilen helt som dit eget kontor. 2. Ny front. Med de langstrakte og udtryksfulde forlygter, en forkofanger, der omslutter og beskytter, forener frontpartiet dynamik og robusthed. 3. Klap under passagersæde*. Takket være denne geniale klap giver den nye Trafic dig segmentets længste lastrum. 4. De nye motortyper kan bryste sig af rekordhøje ydelser med et forbrug på over 16 km/l**. 5. Håndfrit nøglekort. Adgang, start og låsning af døre/klapper, uden nøgle - du skal blot have kortet på dig. *Ekstraudstyr. **Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning.

6 06 / 07 MOBILT KONTOR ALT I BILEN KABINEN I DEN NYE TRAFIC FUNGERER SOM ET KONTOR MED ALLE TÆNKELIGE, MODERNE LØSNINGER INDEN FOR TILSLUTNING OG OPLADNING AF TABLETS, PC'ER OG SMARTPHONES. DU HAR 90 L OPBEVARINGSPLADS I BILEN, SÅ DU NEMT KAN HAVE ALLE DINE TING INDEN FOR RÆKKEVIDDE. NYSKABENDE, PRAKTISK OG KOMFORTABEL... MED NY TRAFIC GØR DU MOBILITET TIL NOGET HELT ENKELT.

7 Vidvinkelspejl ("Wide view")*. Med dette spejl, der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt på siden af bilen, så du kan se den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 2. Opbevaringsrum*. Den nye Renault Trafic giver dig stadigt flere nyttige løsninger med sine 14 indbyggede opbevaringsrum, der er fordelt rundt om i kabinen. Bl.a. en stor boks på 54 l under passagersædet. 3. Tabletholder*. Denne holder, der er fastgjort på midterkonsollen, fastholder din tablet og sikrer, at den altid er inden for rækkevidde. 4. Bakkameraet*, der er indbygget i bakspejlet, gør det lettere at manøvrere bilen. Det supplerer lydsignalerne fra sensorerne bag på bilen. 5. Omsluttende og komfortable sæder. Takket være en tættere polstring og med særligt fokus på sædernes form opnår du bedre sidestøtte i den nye Trafic. Med et rat, der kan reguleres i højde og dybde, og en bedre indstilling af sædernes ryglæn (højde, lændestøtte, længde) er det nemt for enhver at finde den ideelle kørselsposition. *Ekstraudstyr.

8 08 / 09 VED DIN SIDE EN VAREBILS EFFEKTIVITET KONSTATERES I TERRÆNET. NY TRAFIC GIVER DIG DE MEST NYSKABENDE LØSNINGER, NÅR DU SKAL LÆSSE BILEN, BEFINDER DIG I KABINEN ELLER KØRER PÅ LANDEVEJEN. LØSNINGER, SOM VIRKELIG FORENKLER DAGLIGDAGEN FOR ERHVERVSFOLK. GOD FORNØJELSE MED UDFORSKNINGEN. Pålæsning, kørsel, administration af dit arbejde... Selv den travleste dag kan hænge sammen i den nye Trafic. Først skal materialerne læsses på bilen og fastgøres. Med et smart klapsystem i skillevæggen* vinder du 1,21 m i længden. Du kan transportere lange genstande af enhver art eller din allerlængste stige til dine arbejdspladser. I tillæg hertil gør 2 brede åbninger i siden det nemmere at læsse bilen, når den nye Trafic åbner dørene til en mere praktisk dagligdag for dig. Der er beregnet plads til transport af op til 3 europaller. Uanset om du er entreprenør i byggebranchen, leverer varer eller er agent for en vognpark, udgør kabinen dit mest komfortable hovedkvarter. Som på et organiseret kontor med alle faciliteter kan du tilslutte din smartphone eller tablet, fastlægge en rute, planlægge dine arbejdsdage på PC eller hvile dig et øjeblik i behagelige omgivelser. De bedste værktøjer er lige ved hånden i det avancerede cockpit på den nye Trafic. Du har al den plads, du kan ønske, med det store opbevaringsrum under passagersædet* og de mange andre rum i kabinen. Og med Extended Grip klarer du alle former for terræn uden at stresse. Fordi du føler dig godt tilpas, får god hjælp til kørslen med moderne teknologi, og fordi alt er gennemtænkt for at lette din dagligdag, er den nye Trafic meget mere end den perfekte partner. Den er kilden til din succes. *Ekstraudstyr.

9

10

11 Uden at bilen fylder mere på vejen, får du samme kapacitet som i en længere bil, når du vælger den nye Trafic. Med klappen i skillevæggen* kan du nemlig transportere rekordlange genstande. Din lasteffektivitet mangedobles takket være døre, der åbner 270. *Ekstraudstyr.

12

13 Ny Trafic er udstyret med et effektivt klimaanlæg*, som styrer kabinetemperaturen hele året rundt. I den rummelige boks på 54 liter under sædet* kan du placere store genstande, uden at de kan ses udefra. Og endelig giver kabinen dig samme komfort som på dit kontor. *Ekstraudstyr.

14 Det asfæriske bakspejl letter dine manøvrer, Extended Grip giver dig optimalt vejgreb under alle forhold, om du kører i sand, sne eller mudder. Ved at trykke på berøringsskærmen får du adgang til Media Nav-systemets* tjenester: navigation, håndfri telefoni eller musik. *Ekstraudstyr.

15

16 16 / 17 RENAULT TRAFIC SCANNING MED NY TRAFIC BLIVER INNOVATION EN STYRKE FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET. UNDER SCANNEREN KAN DU SE, UDVALGET AF DE EFFEKTIVE MOTORER, OG OPLEVE EN HELT USÆDVANLIG LASTKAPACITET.

17

18 18 / 19 MOTOR ENERGY dci DOBBELT EFFEKTIV VINDENDE DUO ROB WHITE Direktør for Renault Sport F1 GASPAR GASCON Direktør for motorteknologi hos Renault Passionen for teknik får os til at konkurrere mod hinanden. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år og 12 verdensmesterskaber. For seriebilerne er det Gaspar Gascon, direktør for motorteknologi hos Renault, som sammen med sine medarbejdere udviklerde nye programmer med Energy-motorer. Selvom de to sidder på to meget forskellige områder, er de tæt forbundet. Rob og Gaspar er i kontakt med hinanden hver dag: udveksler ideer, udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens knowhow alt sammen med en uophørlig entusiasme, der er gennemsyret af pionerånd. Målet er at reducere brændstofforbruget og CO 2 med 35%, at teste robustheden under extreme forhold og føre fornøjelsen ved dagligdagskørsel i en Renault op på et højrere niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres knowhow, fordobles dynamikken med henblik på at skabe motorer, der hører hjemme blandt de bedste i verden.

19 MED BAGGRUND I RENAULTS TEKNOLOGISKE EKSPERTISE INDEN FOR F1 TILBYDER DEN NYE TRAFIC ET MOTORPROGRAM, SOM FORENER NØJSOMHED, SMIDIGHED OG YDELSE. MED MOTOR 1,6 dci ENERGY TWIN TURBO ER DET LYKKEDES AT OPTIMERE FORBRUGET TIL OVER 16 KM/L* UDEN AT GIVE KØB PÅ KØREGLÆDEN. Motoren på den nye Trafi c er baseret på 1,6 dci-blokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Den moderne orbedrer forbruget med mere end 2 km/l*. Motoren fi ndes i turboversion med variabel geometri (dci 90 hk og dci 115 hk) og med Twin Turbo (dci 120 hk og dci 140 hk) - et bredt motorprogram, der opfylder ethvert behov. Twin Turbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energigenerering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at få brændstofforbruget godt op over de 16 km/l*, hvilket er rekord for en kassevogn i denne kategori. Den dobbelte trykladning giver smidig kørsel og livlige accelerationer, også når bilen kører med last, og giver samtidig mere effekt ved høje motoromdrejninger: turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. kommer op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Den nye Trafi c giver gevinst på alle hylder. * Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. dci 115 ENERGY dci 140 Moment (Nm) Ydelse (hk) tr/min tr/min

20 20 / 21 MÅL DEN GENIALE INDRETNING MED ET LASTRUM DER GIVER HELT NYE OG PRAKTISKE MULIGHEDER. DET SPECIELLE SYSTEM MED EN KLAP UNDER PASSAGERSÆDET* GØR DET LETTERE AT LÆSSE BILEN OG AT TRANSPORTERE MATERIALER MED EN LÆNGDE PÅ OP TIL 4,15 M. EN SMART INDVENDIG BAGAGEHOLDER OG ET STORT TILBEHØRSPROGRAM... DEN NYE TRAFIC ER INTELLIGENT UDTÆNKT OG GIVER UENDELIGE MULIGHEDER. Den nye Trafics mange smarte muligheder giver dig en af markedets bedste lastkapaciteter. Med det nye klapsystem under passagersædet* forlænges lastlængden med 1,2 m, så der er plads til genstande på 3,75 m (4,15 m i version L2). Dette overgås ikke af andre biler. Blokeringssystemet til venstre bagdør giver øget sikkerhed ved lejlighedsvis transport af endnu længere genstande, som kræver, at højre bagdør står åben under kørslen. Lastvolumen 5,2 m 3 på model L1 og 6 m 3 på L2 er maksimeret takket være et lastrum, der har bevaret sin kubiske form. Den nye Trafic giver således mulighed for at transportere 3 europaller, allerede i version L1. Bilen bliver stadig mere praktisk indrettet med avanceret udstyr som fx håndfritnøglekort*, indvendig bagageholder (tilbehør) og op til 18 fastgørelsesøjer afh. af modellen. For at lette lastens placering og gøre transporten sikker leveres den nye Trafic med over 60 former for tilbehør, hvoraf ca. 30 er beregnet til lasten. Med de mange ombygningsmuligheder kan den nye Trafic tilpasses alle erhverv og opfylde de særlige krav, der gælder for dit fag. Renault har udstyret den nye Trafic med forinstallationer for at lette ombygningen. Denne kan udføres på Renaults netværk af godkendte pladeværksteder. Med den nye Trafic er der plads til smarte løsninger. *Ekstraudstyr. Håndfrit nøglekort*

21 Klap under passagersæde* Lastområde* Fastgørelsesøjer *Ekstraudstyr. Blokeringslås til bagdør Indvendig bagageholder*

22 22 / 23 KØR MED FULD OPKOBLING DEN NYE TRAFIC LEDER DIG ALTID PÅ RETTE VEJ, TAKKET VÆRE MEDIA NAV-TEKNOLOGIEN*, R-LINK* ELLER APP'EN R & GO. DOWNLOAD DENNE APP PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET OG DU ER KOBLET PÅ, UDEN AT DET GÅR UD OVER SIKKERHEDEN.

23 R-LINK, ET INTEGRERET MULTIMEDIESYSTEM MED FULD OPKOBLING Med sin 7" touch screen, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-Link* dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-Link Store. Med Renault R-Link er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. *Ikke tilgængelig ved lancering Hovedmenu med 6 ikoner. Se de 6 funktioner: navigation, multimedie, telefoni, bil, tjenester og applikationer, systemindstillinger. 2. Berøringsskærm med startside, der kan tilpasses personligt. Vælg dine genveje for at komme til dine foretrukne funktioner med et enkelt klik. 3. Eksterne musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. MEDIA NAV, ET INTEGRERET, ENKELT OG TILGÆNGELIGT MULTIEDIESYSTEM Renault MEDIA NAV med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni takket være Bluetooth -teknologien. Med Renault MEDIA NAV får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden MEDIA NAV tilbyder berøringsfølsom navigation. Enkel og intuitiv, når du skal programmere en adresse eller opdatere kortet via sitet https://renault.naviextras.com/ 2. Med et enkelt tryk på skærmen kan du indstille kortvisningen til 2D eller 2,5D Birdview og aktivere den stemmestyrede navigation. 3. Lyt til din eksterne musikafspiller via Bluetooth -teknologien eller ved at tilslutte dig USB- eller Jack-porten på betjeningspanelet. R & GO, EN PRAKTISK OG INTELLIGENT APP I DIN SMARTPHONE ELLER TABLET Renault R&GO er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone eller tablet i holderen* og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer, Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving eco 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R & GO. *Ekstraudstyr.

24 24 / 25 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE FOR RENAULT ER DIN SIKKERHED PÅ VEJEN DET VIGTIGSTE. VORES VAREBILER ER UDSTYRET MED DE BEDSTE TEKNOLOGIER INDEN FOR AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. MED ESC AF NY GENERATION SOM STANDARDUDSTYR BESKYTTER NY TRAFIC EFFEKTIVT SINE PASSAGERER TAKKET VÆRE ET BREDT UDVALG AF SIKKERHEDSUDSTYR OG KØREASSISTENTER.

25 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alle forhold Bag rattet på den nye Trafic bliver dit udsyn og din kørselskomfort optimal. Med vidvinkelspejlet** (1), der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt mod bilens side, så du kan se den blinde vinkel*. Fartpiloten/fartbegrænseren** (2) gør det muligt at defi nere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Med en betjening på rattet kan du regulere den valgte hastighed. Parkeringssensorerne** (3) eller bakkameraet** gør dine manøvrer endnu sikrere. *Visning af blindvinkelområde 3/4 bag bilen. **Ekstraudstyr. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt ESC-systemet af ny generation (4) sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. Det er suppleret med tre funktioner, der er uundværlige i din daglige anvendelse: Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde vejgrebet på løst underlag som sand, mudder eller sne. Hill Holder (5) fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, så føreren får tid til at accelerere. Trailer Sway Control-systemet registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både fører og passagere i bilen, men også af fodgængere Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau (6). Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version) Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engagereti talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativeri forhold til trafi krisici i skoler og på universiteter, hos de yngste og hos internationale institutioner. Mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alamcentralerne. RENAULTS SIKKERHED I TAL

26 26 / 27 VORES VIGTIGSTE MÅL: DIN TILFREDSHED BILERNES KVALITET ER EN STOR UDFORDRING FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET, UANSET STØRRELSEN. RENAULT TRÆKKER PÅ AL SIN KNOW-HOW, NÅR DER SKAL LEVERES ROBUSTE OG DRIFTSSIKRE VAREBILER, DER HOLDER LÆNGE OG GIVER PRESTIGE, TIL ERHVERVSLIVET.

27 Kvalitet er et krav, der er dybt forankret i Renaults gener. Denne søgning efter det fuldendte er til stede igennem alle bilens livsfaser, fra design til service i eftermarkedet. Renault er i dag anerkendt af pressen og af særlige institutioner for sin performance med hensyn til person- og varebilsprogrammets driftssikkerhed. Og takket være en konstant opmærksomhed over for kunderne er Renaults forhandlernetværk i dag et af de fremmeste på markedet inden for servicekvalitet, både ved salg og i eftermarkedet. RENAULT KVALITET 9 af 10 kunder anbefaler Renault på grund af servicekvaliteten. (Spørgeundersøgelse QVN - Kvalitet ny bil - foretaget blandt Renault-kunder over hele verden i 2011) samarbejdspartnere i nettet er oplært i Plan d Excellence Renault. Denne plan har siden 2006 struktureret servicekvaliteten i Renaults forhandlernet. Vores testbiler kører i månedsvis og tilbagelægger millioner af km.

28 28 / 29 MELLEM PROFESSIONNELLE TAKKET VÆRE DET STÆRKE PRO+-NETVÆRK*, DER ER PLACERET OVER 400 FORSKELLIGE STEDER I EUROPA, TILBYDER RENAULT PERSONLIG MODTAGELSE OG SERVICE TIL ERHVERVSDRIVENDE. KØB, VEDLIGEHOLDELSE, REPARATION, SERVICE... EN 100 % PROFESSIONEL PARTNER, DER SPARER DYREBAR TID.

29 ET CENTER MED DEDIKERET EKSPERTISE Renault har skabt Renault Pro+-netværket for at opfylde erhvervskundernes forventninger. Det er et særligt salgs- og eftermarkedsområde, der med respekt for forpligtelserne i vores forskrifter er 100 % rettet med virksomhederne. Pro+-koncepted er under etablering i Danmark hos udvalgte Renault-forhandlere. Pro+-forpligtelser Et stort udvalg af udstillede biler, heriblandt chassisversioner Et tilbud om prøvekørsel uden forudgående aftale Et tilbud inden for 48 timer på en ny bil, der opfylder dine specifikke behov Udvidede værkstedsåbningstider, der er forbeholdt erhvervskunder Udførelse af service inden for 8 arbejdstimer uden forudgående aftale inden for værkstedets åbningstid Diagnose inden for en time og detaljeret tilbud inden for 4 timer i tilfælde af reparation, herunder angivelse af leveringsfrist Et tilbud om en erstatningsbil, hvis bilen skal på værksted. ALLE VORES SERVICEYDELSER SAMLET PÅ ÉT STED Din Renault Pro+-forhandler stiller alle serviceydelser til rådighed, som du har brug for. De personer, der betjener dig på stedet, er uddannet til og har indsigt i de krav, der stilles i dit fag. De rådgiver dig i dit valg af din kommende bil, heriblandt chassisversioner, og kan foreslå dig tilbehør, service- og finansieringsaftaler tilpasset dine behov. LØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER Erhvervsafdelingen er de mellemstore og store virksomheders partner, når vi taler opbygning og forvaltning af deres vognpark. Renault, der er nr. 1 i Europa hvad angår salg til virksomheder, tilbyder dig et bredt sortiment, fra personbiler over firmabiler og chassisversioner til varevogne, for at kunne opfylde alle dine behov.

30

31

32 32 / 33

33 VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. MÅL / Volumen KONFIGURATION / En skræddersyet bil til dine aktiviteter STANDARDUDSTYR / Interiør og væsentligt standardudstyr EKSTRAUDSTYR / Det væsentligste udstyr som ekstraudstyr TILBEHØR / Det uundværlige udstyr FARVER / Trafics farver STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer

34 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KASSEVOGN Kassevogn L1H1 Kassevogn L2H1 * Selon version. VÆGT OG LAST KASSEVOGN (kg) L1H1 L2H1 Versioner Tilladt totalvægt* Køreklar vægt* Maksimal nyttelast* Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/750 * Afhængig af motortype og ekstraudstyr. OBS! Nyttelast er beregnet som totalvægt minus min. egenvægt. Ønskes nyttelasten beregnet ud fra køreklar vægt fratrækkes 75 kg for fører og 87 kg for drivmidler. DIMENSIONER KASSEVOGN (mm) L1H1 L2H1 Lastvolumen (m 3 )** 5,2 6 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1.956/ /2.283 Højde uden last Akselafstand Overhæng foran Overhæng bag Lastområde Bredde x længde for klap 510 x 222 Nyttelængde ved vognbund Nyttelængde ved vognbund (inkl. område under sæde) Nyttelængde ved vognbund (inkl. fodrum) Nyttelængde ved 400 mm for vognbund Nyttelængde ved 1 m for vognbund Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedøre i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde Læssehøjde Frihøjde *** VDA-metode: Pladsen opmåles vha. elementer på en liter med målene 200 x 100 x 50 mm.

35 STANDARDUDSTYR UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! STANDARDUDSTYR 16" stålfælge med navkapsler "Bol" Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside ABS med bremsekraftfordeling (EBV) og nødbremse- assistent Automatisk låsning af døre/klapper under kørsel Bagdøre, der kan åbnes 180, uden ruder Blokeringslås til venstre bagdør Bænkforsæde i passagerside med 2 pladser El-ruder for med singletouchfunktion i førersiden Elektriske sidespejle med el-opvarmning Elektronisk stabilitetssystem (ESC) Extended Grip Fjernbetjent centrallås med radiofrekvens Forstærkede fastgørelsesøjer Førerairbag Førersæde med lændeindstilling, armlæn og varme Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning Handskerumslys Hill holder Indikator for udetemperatur Indtræk "Kario" Knap for Eco-mode Kørecomputer Reservehjul Sidespejle med manuel indstilling og dobbeltspejl Skillevæg uden rude Skydedør uden rude i højre side Startspærre Supplerende fastgørelsesøjer i halv højde og foroven Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM INDTRÆK KARIO INDTRÆK JAVA* *Ekstraudstyr.

36 KONFIGURATIONER KASSEVOGN UDEN RUDER* 1 SKYDEDØR I SIDEN 2 SKYDEDØRE I SIDEN KASSEVOGN MED RUDER I HALV HØJDE* 1 SKYDEDØR I SIDEN *Ekstraudstyr.

37 BAGDØRE* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 UDEN RUDER SPORTSPAKKE 1* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 MED RUDER BAGKLAP MED RUDE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 2* FORKOFANGER I NUBRET SORT SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 3* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FÆLGE* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESPEJLE I KARROSSERIFARVE, KROMINDLÆG PÅ KØLERGRILL OG LISTE I BLANKT SORT. SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE 16" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER "MAXI" 17" ALUFÆLGE "CYCLADE" *Ekstraudstyr.

38 EKSTRAUDSTYR DET VIGTIGSTE EKSTRAUDSTYR Tågeforlygter. Tågeforlygterne øger udsyn og sikkerhed, når vejrforholdene er vanskelige. Vha. en regn-/lyssensor tændes lygter, viskere og follow-me-home lys automatisk. 2. Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-Link. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 3. Baksensor. Bakradar med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 4. Vidvinkelspejl ("Wide view"). Dette ekstra spejl, der er indbygget i solskærmen ved passagersædet, giver dig mulighed for at udvide dit synsfelt i siden og registrere, om der befinder sig en bil i den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 5. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet.

39 Klap under passagersæde. Vha. en klap, der er placeret i skillevæggen og under passagersædet, kan læsselængden øges med 1,21 m. 2. Skillevæg uden rude. 3. Frakkekroge. Kroge placeret på skillevæggen i lastrummet. 4. Skillevæg med rude, træbund og beklædning i halv højde. Træbund med skridsikker gummibelægning og plastikbeklædning i halv højde på siderne for at beskytte lastrummet. 5. Håndfrit nøglekort. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse og starte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen.

40 Media nav. Systemet MEDIA NAV opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består MEDIA NAV af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til din egen musik via audio-streaming eller at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. MEDIA NAV indeholder navigationssystemet Nav & GO med en visning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 2. Sæde som "Mobilt kontor". Passagerforsæde med 2 pladser, opbevaringsplads til bærbar PC, skriveplade, opbevaringsrum på 54 liter under sædet. 3. Tabletholder. Radio Connect R & GO. Denne radio med ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 4. Radio Connect R & GO. Denne radio med CD-afspiller og ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 5. R-Link. 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audio-streaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect.

41 Individuelt passagersæde "Komfort". Individuelt passagersæde foran med armlæn og højde- og længderegulering af sæde, lændestøtte og ryglænshældning. 2. Automatisk klimaanlæg. Indstilling af ønsket temperatur og elektronisk visning, hurtig afdugning og solindstrålingssensor. 3. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 4. Manuelt klimaanlæg. Manuelt klimaanlæg med kontakter for luftfordeling og -recirkulering og pollenfilter. 5. Sædevarme. Individuelt passagersæde med varme (varme i førersæde er standard).

42 VIGTIGT TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET BREDT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. TILBEHØRET ER SPECIELT DESIGNET OG UDVIKLET TIL DIN TRAFIC Lastholder, stige og gangplade af aluminium. Giver sikker transport af stor last på bilens tag. Stige og gangplade letter adgangen til lastholderen. En lastholder af aluminium kan bære op til 160 kg. 2. Alarm. Et nødvendigt tilbehør, hvis du vil sikre din bil. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet. 3. Beskyttelsesgitre til vinduer. Yder effektiv beskyttelse af transporterede genstande uden at mindske synsfeltet. 4. Anhængertræk af standardtype. Giver sikker transport af alt udstyr og materiel. Anhængertrækket er 100 % kompatibelt med bilen, og der er ingen risiko for at deformere karrosseriet. Det er beregnet til intensiv, erhvervsmæssig anvendelse, og takket være de forskellige kroge, kugler eller beslag, som fastgøres på pladen, får du opfyldt de fleste af dine behov. 5. Læssekant. Beklæder og beskytter bilens læssekant. 6. Tågelyssæt. Forbedrer førerens udsyn. 7. Vindafvisere foran. Giver øget komfort ved kørsel med åbne vinduer, da lufthvirvler og luftstrømme undgås. Modstår vaskeruller og kraftigt regnvejr. 8. Parkeringssensorer bag. Registrerer eventuelle forhindringer bag bilen, så det bliver lettere at parkere.

43 Træsæt med standardbund. Træsættet beskytter vognbunden, siderne og hjulkasserne. Yder effektiv beskyttelse mod stød i lastrummet. 2. og 3. Tekstil- og gummimåtte. De er fremstillet efter mål og fastgøres til de oprindelige monteringsclips. De beskytter bilens vognbund 100 %. Nemme at vedligeholde. Gummimåtten anbefales specielt til transport, der efterlader meget snavs i bilen. 4. Fastgørelse af brandslukker. Gør det muligt at montere en brandslukker på 1 eller 2 kg, så den holdes inden for førerens rækkevidde. 5. Indvendig lastholder. Med denne lastholder kan lange genstande placeres øverst i bilen. Kan bære en vægt på 13 kg. 6. og 7. Sædeovertræk af stof eller TEP (imiteret læder). De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 8. LED-lys. Giver bedre lys i lastrummet. Sæt med to skinner på 1,5 m.

44 Lastholder. Af aluminium eller stål. Lastholderen, der er specielt designet til Trafic, er udstyret med en rulle, som gør det nemmere at placere lasten. 2. Tagbøjler. Tagbøjlerne af aluminium eller stål giver mulighed for at transportere ekstra meget last. 3. Skåle til dørgreb. De er elegante og beskytter mod ridser. 4. Skærmbeskyttelse. 5. Stænklapper for og bag. Stænklapperne beskytter nederste del af karrosseriet mod ridser, mudder og stenslag.

45 FARVE HVID GLACIER (OV 369)* GRÅ PLATINE (TE D69)** GRÅ TAUPE (OV KPF)* SORT MIDNIGHT (TE D68)** RØD MAGMA (OVNNS / OC 70)* (1) BLÅ PANORAMA (TE J43)** GRØN BAMBOU (ODPL / OVDPA)* (1) BRUN CUIVRE (TE CNH)** GRÅ CASSIOPEE (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** *Alm. lak **Metallak mod merpris (1) H1/H2

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E."

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

renault tilbehørskatalog 2011

renault tilbehørskatalog 2011 renault TILBEHØRSKATALOG 2011 01 OVERSIGT 01 03 > 07 02 renault sport 08 > 09 03 styling 10 > 11 04 INTERIØR 12 > 13 05 SIKKERHED 14 06 BØRNESIKKERHED 15 07 MULTIMEDIER 16 > 18 08 transport 19 > 21 09

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere