RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC"

Transkript

1 NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE

2 NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 16 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 22 Beskyttelse på alle niveauer s. 24 Mere end et mærke, et engagement s. 26 Et netværk, der henvender sig til erhvervskunder s. 28 Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 32 PÅ FORSIDEN Ny Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INNOVATION DER SKAL OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION PÅ ALLE NIVEAUER. KABINEN ER ET MOBILT KONTOR, HVOR DU KAN TILSLUTTE DIT UDSTYR OG UDNYTTE DET 100 %. DE SMARTE DETALJER GIVER DET LÆNGSTE LASTRUM I KATEGORIEN. UDVALGET AF SMIDIGE OG MEGET ØKONOMISKE MOTORER KENDETEGNES VED DE BEDSTE TEKNOLOGISKE PRÆSTATIONER. MED NY TRAFIC FÅR DU INNOVATION I DAGLIGDAGEN.

5 Arbejdsområde i kabinen. Kabinen i den nye Renault Trafic er lys og rummelig. Med de mange praktiske opbevaringsrum og tilslutningsmuligheder kan du anvende bilen helt som dit eget kontor. 2. Ny front. Med de langstrakte og udtryksfulde forlygter, en forkofanger, der omslutter og beskytter, forener frontpartiet dynamik og robusthed. 3. Klap under passagersæde*. Takket være denne geniale klap giver den nye Trafic dig segmentets længste lastrum. 4. De nye motortyper kan bryste sig af rekordhøje ydelser med et forbrug på over 16 km/l**. 5. Håndfrit nøglekort. Adgang, start og låsning af døre/klapper, uden nøgle - du skal blot have kortet på dig. *Ekstraudstyr. **Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning.

6 06 / 07 MOBILT KONTOR ALT I BILEN KABINEN I DEN NYE TRAFIC FUNGERER SOM ET KONTOR MED ALLE TÆNKELIGE, MODERNE LØSNINGER INDEN FOR TILSLUTNING OG OPLADNING AF TABLETS, PC'ER OG SMARTPHONES. DU HAR 90 L OPBEVARINGSPLADS I BILEN, SÅ DU NEMT KAN HAVE ALLE DINE TING INDEN FOR RÆKKEVIDDE. NYSKABENDE, PRAKTISK OG KOMFORTABEL... MED NY TRAFIC GØR DU MOBILITET TIL NOGET HELT ENKELT.

7 Vidvinkelspejl ("Wide view")*. Med dette spejl, der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt på siden af bilen, så du kan se den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 2. Opbevaringsrum*. Den nye Renault Trafic giver dig stadigt flere nyttige løsninger med sine 14 indbyggede opbevaringsrum, der er fordelt rundt om i kabinen. Bl.a. en stor boks på 54 l under passagersædet. 3. Tabletholder*. Denne holder, der er fastgjort på midterkonsollen, fastholder din tablet og sikrer, at den altid er inden for rækkevidde. 4. Bakkameraet*, der er indbygget i bakspejlet, gør det lettere at manøvrere bilen. Det supplerer lydsignalerne fra sensorerne bag på bilen. 5. Omsluttende og komfortable sæder. Takket være en tættere polstring og med særligt fokus på sædernes form opnår du bedre sidestøtte i den nye Trafic. Med et rat, der kan reguleres i højde og dybde, og en bedre indstilling af sædernes ryglæn (højde, lændestøtte, længde) er det nemt for enhver at finde den ideelle kørselsposition. *Ekstraudstyr.

8 08 / 09 VED DIN SIDE EN VAREBILS EFFEKTIVITET KONSTATERES I TERRÆNET. NY TRAFIC GIVER DIG DE MEST NYSKABENDE LØSNINGER, NÅR DU SKAL LÆSSE BILEN, BEFINDER DIG I KABINEN ELLER KØRER PÅ LANDEVEJEN. LØSNINGER, SOM VIRKELIG FORENKLER DAGLIGDAGEN FOR ERHVERVSFOLK. GOD FORNØJELSE MED UDFORSKNINGEN. Pålæsning, kørsel, administration af dit arbejde... Selv den travleste dag kan hænge sammen i den nye Trafic. Først skal materialerne læsses på bilen og fastgøres. Med et smart klapsystem i skillevæggen* vinder du 1,21 m i længden. Du kan transportere lange genstande af enhver art eller din allerlængste stige til dine arbejdspladser. I tillæg hertil gør 2 brede åbninger i siden det nemmere at læsse bilen, når den nye Trafic åbner dørene til en mere praktisk dagligdag for dig. Der er beregnet plads til transport af op til 3 europaller. Uanset om du er entreprenør i byggebranchen, leverer varer eller er agent for en vognpark, udgør kabinen dit mest komfortable hovedkvarter. Som på et organiseret kontor med alle faciliteter kan du tilslutte din smartphone eller tablet, fastlægge en rute, planlægge dine arbejdsdage på PC eller hvile dig et øjeblik i behagelige omgivelser. De bedste værktøjer er lige ved hånden i det avancerede cockpit på den nye Trafic. Du har al den plads, du kan ønske, med det store opbevaringsrum under passagersædet* og de mange andre rum i kabinen. Og med Extended Grip klarer du alle former for terræn uden at stresse. Fordi du føler dig godt tilpas, får god hjælp til kørslen med moderne teknologi, og fordi alt er gennemtænkt for at lette din dagligdag, er den nye Trafic meget mere end den perfekte partner. Den er kilden til din succes. *Ekstraudstyr.

9

10

11 Uden at bilen fylder mere på vejen, får du samme kapacitet som i en længere bil, når du vælger den nye Trafic. Med klappen i skillevæggen* kan du nemlig transportere rekordlange genstande. Din lasteffektivitet mangedobles takket være døre, der åbner 270. *Ekstraudstyr.

12

13 Ny Trafic er udstyret med et effektivt klimaanlæg*, som styrer kabinetemperaturen hele året rundt. I den rummelige boks på 54 liter under sædet* kan du placere store genstande, uden at de kan ses udefra. Og endelig giver kabinen dig samme komfort som på dit kontor. *Ekstraudstyr.

14 Det asfæriske bakspejl letter dine manøvrer, Extended Grip giver dig optimalt vejgreb under alle forhold, om du kører i sand, sne eller mudder. Ved at trykke på berøringsskærmen får du adgang til Media Nav-systemets* tjenester: navigation, håndfri telefoni eller musik. *Ekstraudstyr.

15

16 16 / 17 RENAULT TRAFIC SCANNING MED NY TRAFIC BLIVER INNOVATION EN STYRKE FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET. UNDER SCANNEREN KAN DU SE, UDVALGET AF DE EFFEKTIVE MOTORER, OG OPLEVE EN HELT USÆDVANLIG LASTKAPACITET.

17

18 18 / 19 MOTOR ENERGY dci DOBBELT EFFEKTIV VINDENDE DUO ROB WHITE Direktør for Renault Sport F1 GASPAR GASCON Direktør for motorteknologi hos Renault Passionen for teknik får os til at konkurrere mod hinanden. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år og 12 verdensmesterskaber. For seriebilerne er det Gaspar Gascon, direktør for motorteknologi hos Renault, som sammen med sine medarbejdere udviklerde nye programmer med Energy-motorer. Selvom de to sidder på to meget forskellige områder, er de tæt forbundet. Rob og Gaspar er i kontakt med hinanden hver dag: udveksler ideer, udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens knowhow alt sammen med en uophørlig entusiasme, der er gennemsyret af pionerånd. Målet er at reducere brændstofforbruget og CO 2 med 35%, at teste robustheden under extreme forhold og føre fornøjelsen ved dagligdagskørsel i en Renault op på et højrere niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres knowhow, fordobles dynamikken med henblik på at skabe motorer, der hører hjemme blandt de bedste i verden.

19 MED BAGGRUND I RENAULTS TEKNOLOGISKE EKSPERTISE INDEN FOR F1 TILBYDER DEN NYE TRAFIC ET MOTORPROGRAM, SOM FORENER NØJSOMHED, SMIDIGHED OG YDELSE. MED MOTOR 1,6 dci ENERGY TWIN TURBO ER DET LYKKEDES AT OPTIMERE FORBRUGET TIL OVER 16 KM/L* UDEN AT GIVE KØB PÅ KØREGLÆDEN. Motoren på den nye Trafi c er baseret på 1,6 dci-blokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Den moderne orbedrer forbruget med mere end 2 km/l*. Motoren fi ndes i turboversion med variabel geometri (dci 90 hk og dci 115 hk) og med Twin Turbo (dci 120 hk og dci 140 hk) - et bredt motorprogram, der opfylder ethvert behov. Twin Turbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energigenerering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at få brændstofforbruget godt op over de 16 km/l*, hvilket er rekord for en kassevogn i denne kategori. Den dobbelte trykladning giver smidig kørsel og livlige accelerationer, også når bilen kører med last, og giver samtidig mere effekt ved høje motoromdrejninger: turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. kommer op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Den nye Trafi c giver gevinst på alle hylder. * Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. dci 115 ENERGY dci 140 Moment (Nm) Ydelse (hk) tr/min tr/min

20 20 / 21 MÅL DEN GENIALE INDRETNING MED ET LASTRUM DER GIVER HELT NYE OG PRAKTISKE MULIGHEDER. DET SPECIELLE SYSTEM MED EN KLAP UNDER PASSAGERSÆDET* GØR DET LETTERE AT LÆSSE BILEN OG AT TRANSPORTERE MATERIALER MED EN LÆNGDE PÅ OP TIL 4,15 M. EN SMART INDVENDIG BAGAGEHOLDER OG ET STORT TILBEHØRSPROGRAM... DEN NYE TRAFIC ER INTELLIGENT UDTÆNKT OG GIVER UENDELIGE MULIGHEDER. Den nye Trafics mange smarte muligheder giver dig en af markedets bedste lastkapaciteter. Med det nye klapsystem under passagersædet* forlænges lastlængden med 1,2 m, så der er plads til genstande på 3,75 m (4,15 m i version L2). Dette overgås ikke af andre biler. Blokeringssystemet til venstre bagdør giver øget sikkerhed ved lejlighedsvis transport af endnu længere genstande, som kræver, at højre bagdør står åben under kørslen. Lastvolumen 5,2 m 3 på model L1 og 6 m 3 på L2 er maksimeret takket være et lastrum, der har bevaret sin kubiske form. Den nye Trafic giver således mulighed for at transportere 3 europaller, allerede i version L1. Bilen bliver stadig mere praktisk indrettet med avanceret udstyr som fx håndfritnøglekort*, indvendig bagageholder (tilbehør) og op til 18 fastgørelsesøjer afh. af modellen. For at lette lastens placering og gøre transporten sikker leveres den nye Trafic med over 60 former for tilbehør, hvoraf ca. 30 er beregnet til lasten. Med de mange ombygningsmuligheder kan den nye Trafic tilpasses alle erhverv og opfylde de særlige krav, der gælder for dit fag. Renault har udstyret den nye Trafic med forinstallationer for at lette ombygningen. Denne kan udføres på Renaults netværk af godkendte pladeværksteder. Med den nye Trafic er der plads til smarte løsninger. *Ekstraudstyr. Håndfrit nøglekort*

21 Klap under passagersæde* Lastområde* Fastgørelsesøjer *Ekstraudstyr. Blokeringslås til bagdør Indvendig bagageholder*

22 22 / 23 KØR MED FULD OPKOBLING DEN NYE TRAFIC LEDER DIG ALTID PÅ RETTE VEJ, TAKKET VÆRE MEDIA NAV-TEKNOLOGIEN*, R-LINK* ELLER APP'EN R & GO. DOWNLOAD DENNE APP PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET OG DU ER KOBLET PÅ, UDEN AT DET GÅR UD OVER SIKKERHEDEN.

23 R-LINK, ET INTEGRERET MULTIMEDIESYSTEM MED FULD OPKOBLING Med sin 7" touch screen, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-Link* dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-Link Store. Med Renault R-Link er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. *Ikke tilgængelig ved lancering Hovedmenu med 6 ikoner. Se de 6 funktioner: navigation, multimedie, telefoni, bil, tjenester og applikationer, systemindstillinger. 2. Berøringsskærm med startside, der kan tilpasses personligt. Vælg dine genveje for at komme til dine foretrukne funktioner med et enkelt klik. 3. Eksterne musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. MEDIA NAV, ET INTEGRERET, ENKELT OG TILGÆNGELIGT MULTIEDIESYSTEM Renault MEDIA NAV med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni takket være Bluetooth -teknologien. Med Renault MEDIA NAV får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden MEDIA NAV tilbyder berøringsfølsom navigation. Enkel og intuitiv, når du skal programmere en adresse eller opdatere kortet via sitet https://renault.naviextras.com/ 2. Med et enkelt tryk på skærmen kan du indstille kortvisningen til 2D eller 2,5D Birdview og aktivere den stemmestyrede navigation. 3. Lyt til din eksterne musikafspiller via Bluetooth -teknologien eller ved at tilslutte dig USB- eller Jack-porten på betjeningspanelet. R & GO, EN PRAKTISK OG INTELLIGENT APP I DIN SMARTPHONE ELLER TABLET Renault R&GO er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone eller tablet i holderen* og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer, Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving eco 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R & GO. *Ekstraudstyr.

24 24 / 25 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE FOR RENAULT ER DIN SIKKERHED PÅ VEJEN DET VIGTIGSTE. VORES VAREBILER ER UDSTYRET MED DE BEDSTE TEKNOLOGIER INDEN FOR AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. MED ESC AF NY GENERATION SOM STANDARDUDSTYR BESKYTTER NY TRAFIC EFFEKTIVT SINE PASSAGERER TAKKET VÆRE ET BREDT UDVALG AF SIKKERHEDSUDSTYR OG KØREASSISTENTER.

25 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alle forhold Bag rattet på den nye Trafic bliver dit udsyn og din kørselskomfort optimal. Med vidvinkelspejlet** (1), der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt mod bilens side, så du kan se den blinde vinkel*. Fartpiloten/fartbegrænseren** (2) gør det muligt at defi nere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Med en betjening på rattet kan du regulere den valgte hastighed. Parkeringssensorerne** (3) eller bakkameraet** gør dine manøvrer endnu sikrere. *Visning af blindvinkelområde 3/4 bag bilen. **Ekstraudstyr. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt ESC-systemet af ny generation (4) sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. Det er suppleret med tre funktioner, der er uundværlige i din daglige anvendelse: Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde vejgrebet på løst underlag som sand, mudder eller sne. Hill Holder (5) fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, så føreren får tid til at accelerere. Trailer Sway Control-systemet registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både fører og passagere i bilen, men også af fodgængere Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau (6). Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version) Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engagereti talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativeri forhold til trafi krisici i skoler og på universiteter, hos de yngste og hos internationale institutioner. Mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alamcentralerne. RENAULTS SIKKERHED I TAL

26 26 / 27 VORES VIGTIGSTE MÅL: DIN TILFREDSHED BILERNES KVALITET ER EN STOR UDFORDRING FOR DIN VIRKSOMHEDS EFFEKTIVITET, UANSET STØRRELSEN. RENAULT TRÆKKER PÅ AL SIN KNOW-HOW, NÅR DER SKAL LEVERES ROBUSTE OG DRIFTSSIKRE VAREBILER, DER HOLDER LÆNGE OG GIVER PRESTIGE, TIL ERHVERVSLIVET.

27 Kvalitet er et krav, der er dybt forankret i Renaults gener. Denne søgning efter det fuldendte er til stede igennem alle bilens livsfaser, fra design til service i eftermarkedet. Renault er i dag anerkendt af pressen og af særlige institutioner for sin performance med hensyn til person- og varebilsprogrammets driftssikkerhed. Og takket være en konstant opmærksomhed over for kunderne er Renaults forhandlernetværk i dag et af de fremmeste på markedet inden for servicekvalitet, både ved salg og i eftermarkedet. RENAULT KVALITET 9 af 10 kunder anbefaler Renault på grund af servicekvaliteten. (Spørgeundersøgelse QVN - Kvalitet ny bil - foretaget blandt Renault-kunder over hele verden i 2011) samarbejdspartnere i nettet er oplært i Plan d Excellence Renault. Denne plan har siden 2006 struktureret servicekvaliteten i Renaults forhandlernet. Vores testbiler kører i månedsvis og tilbagelægger millioner af km.

28 28 / 29 MELLEM PROFESSIONNELLE TAKKET VÆRE DET STÆRKE PRO+-NETVÆRK*, DER ER PLACERET OVER 400 FORSKELLIGE STEDER I EUROPA, TILBYDER RENAULT PERSONLIG MODTAGELSE OG SERVICE TIL ERHVERVSDRIVENDE. KØB, VEDLIGEHOLDELSE, REPARATION, SERVICE... EN 100 % PROFESSIONEL PARTNER, DER SPARER DYREBAR TID.

29 ET CENTER MED DEDIKERET EKSPERTISE Renault har skabt Renault Pro+-netværket for at opfylde erhvervskundernes forventninger. Det er et særligt salgs- og eftermarkedsområde, der med respekt for forpligtelserne i vores forskrifter er 100 % rettet med virksomhederne. Pro+-koncepted er under etablering i Danmark hos udvalgte Renault-forhandlere. Pro+-forpligtelser Et stort udvalg af udstillede biler, heriblandt chassisversioner Et tilbud om prøvekørsel uden forudgående aftale Et tilbud inden for 48 timer på en ny bil, der opfylder dine specifikke behov Udvidede værkstedsåbningstider, der er forbeholdt erhvervskunder Udførelse af service inden for 8 arbejdstimer uden forudgående aftale inden for værkstedets åbningstid Diagnose inden for en time og detaljeret tilbud inden for 4 timer i tilfælde af reparation, herunder angivelse af leveringsfrist Et tilbud om en erstatningsbil, hvis bilen skal på værksted. ALLE VORES SERVICEYDELSER SAMLET PÅ ÉT STED Din Renault Pro+-forhandler stiller alle serviceydelser til rådighed, som du har brug for. De personer, der betjener dig på stedet, er uddannet til og har indsigt i de krav, der stilles i dit fag. De rådgiver dig i dit valg af din kommende bil, heriblandt chassisversioner, og kan foreslå dig tilbehør, service- og finansieringsaftaler tilpasset dine behov. LØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER Erhvervsafdelingen er de mellemstore og store virksomheders partner, når vi taler opbygning og forvaltning af deres vognpark. Renault, der er nr. 1 i Europa hvad angår salg til virksomheder, tilbyder dig et bredt sortiment, fra personbiler over firmabiler og chassisversioner til varevogne, for at kunne opfylde alle dine behov.

30

31

32 32 / 33

33 VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. MÅL / Volumen KONFIGURATION / En skræddersyet bil til dine aktiviteter STANDARDUDSTYR / Interiør og væsentligt standardudstyr EKSTRAUDSTYR / Det væsentligste udstyr som ekstraudstyr TILBEHØR / Det uundværlige udstyr FARVER / Trafics farver STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer

34 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KASSEVOGN Kassevogn L1H1 Kassevogn L2H1 * Selon version. VÆGT OG LAST KASSEVOGN (kg) L1H1 L2H1 Versioner Tilladt totalvægt* Køreklar vægt* Maksimal nyttelast* Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/750 * Afhængig af motortype og ekstraudstyr. OBS! Nyttelast er beregnet som totalvægt minus min. egenvægt. Ønskes nyttelasten beregnet ud fra køreklar vægt fratrækkes 75 kg for fører og 87 kg for drivmidler. DIMENSIONER KASSEVOGN (mm) L1H1 L2H1 Lastvolumen (m 3 )** 5,2 6 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1.956/ /2.283 Højde uden last Akselafstand Overhæng foran Overhæng bag Lastområde Bredde x længde for klap 510 x 222 Nyttelængde ved vognbund Nyttelængde ved vognbund (inkl. område under sæde) Nyttelængde ved vognbund (inkl. fodrum) Nyttelængde ved 400 mm for vognbund Nyttelængde ved 1 m for vognbund Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedøre i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde Læssehøjde Frihøjde *** VDA-metode: Pladsen opmåles vha. elementer på en liter med målene 200 x 100 x 50 mm.

35 STANDARDUDSTYR UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! STANDARDUDSTYR 16" stålfælge med navkapsler "Bol" Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside ABS med bremsekraftfordeling (EBV) og nødbremse- assistent Automatisk låsning af døre/klapper under kørsel Bagdøre, der kan åbnes 180, uden ruder Blokeringslås til venstre bagdør Bænkforsæde i passagerside med 2 pladser El-ruder for med singletouchfunktion i førersiden Elektriske sidespejle med el-opvarmning Elektronisk stabilitetssystem (ESC) Extended Grip Fjernbetjent centrallås med radiofrekvens Forstærkede fastgørelsesøjer Førerairbag Førersæde med lændeindstilling, armlæn og varme Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning Handskerumslys Hill holder Indikator for udetemperatur Indtræk "Kario" Knap for Eco-mode Kørecomputer Reservehjul Sidespejle med manuel indstilling og dobbeltspejl Skillevæg uden rude Skydedør uden rude i højre side Startspærre Supplerende fastgørelsesøjer i halv højde og foroven Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Åbent opbevaringsrum forneden på instrumentbord i passagerside INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM INDTRÆK KARIO INDTRÆK JAVA* *Ekstraudstyr.

36 KONFIGURATIONER KASSEVOGN UDEN RUDER* 1 SKYDEDØR I SIDEN 2 SKYDEDØRE I SIDEN KASSEVOGN MED RUDER I HALV HØJDE* 1 SKYDEDØR I SIDEN *Ekstraudstyr.

37 BAGDØRE* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 UDEN RUDER SPORTSPAKKE 1* BAGDØRE MED ÅBNING 180 /270 MED RUDER BAGKLAP MED RUDE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 2* FORKOFANGER I NUBRET SORT SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 3* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FÆLGE* FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESPEJLE I KARROSSERIFARVE, KROMINDLÆG PÅ KØLERGRILL OG LISTE I BLANKT SORT. SIDESØJLER BAG I KARROSSERIFARVE 16" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER "MAXI" 17" ALUFÆLGE "CYCLADE" *Ekstraudstyr.

38 EKSTRAUDSTYR DET VIGTIGSTE EKSTRAUDSTYR Tågeforlygter. Tågeforlygterne øger udsyn og sikkerhed, når vejrforholdene er vanskelige. Vha. en regn-/lyssensor tændes lygter, viskere og follow-me-home lys automatisk. 2. Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-Link. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 3. Baksensor. Bakradar med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 4. Vidvinkelspejl ("Wide view"). Dette ekstra spejl, der er indbygget i solskærmen ved passagersædet, giver dig mulighed for at udvide dit synsfelt i siden og registrere, om der befinder sig en bil i den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 5. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet.

39 Klap under passagersæde. Vha. en klap, der er placeret i skillevæggen og under passagersædet, kan læsselængden øges med 1,21 m. 2. Skillevæg uden rude. 3. Frakkekroge. Kroge placeret på skillevæggen i lastrummet. 4. Skillevæg med rude, træbund og beklædning i halv højde. Træbund med skridsikker gummibelægning og plastikbeklædning i halv højde på siderne for at beskytte lastrummet. 5. Håndfrit nøglekort. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse og starte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen.

40 Media nav. Systemet MEDIA NAV opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består MEDIA NAV af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til din egen musik via audio-streaming eller at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. MEDIA NAV indeholder navigationssystemet Nav & GO med en visning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 2. Sæde som "Mobilt kontor". Passagerforsæde med 2 pladser, opbevaringsplads til bærbar PC, skriveplade, opbevaringsrum på 54 liter under sædet. 3. Tabletholder. Radio Connect R & GO. Denne radio med ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 4. Radio Connect R & GO. Denne radio med CD-afspiller og ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 5. R-Link. 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audio-streaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect.

41 Individuelt passagersæde "Komfort". Individuelt passagersæde foran med armlæn og højde- og længderegulering af sæde, lændestøtte og ryglænshældning. 2. Automatisk klimaanlæg. Indstilling af ønsket temperatur og elektronisk visning, hurtig afdugning og solindstrålingssensor. 3. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 4. Manuelt klimaanlæg. Manuelt klimaanlæg med kontakter for luftfordeling og -recirkulering og pollenfilter. 5. Sædevarme. Individuelt passagersæde med varme (varme i førersæde er standard).

42 VIGTIGT TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET BREDT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. TILBEHØRET ER SPECIELT DESIGNET OG UDVIKLET TIL DIN TRAFIC Lastholder, stige og gangplade af aluminium. Giver sikker transport af stor last på bilens tag. Stige og gangplade letter adgangen til lastholderen. En lastholder af aluminium kan bære op til 160 kg. 2. Alarm. Et nødvendigt tilbehør, hvis du vil sikre din bil. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet. 3. Beskyttelsesgitre til vinduer. Yder effektiv beskyttelse af transporterede genstande uden at mindske synsfeltet. 4. Anhængertræk af standardtype. Giver sikker transport af alt udstyr og materiel. Anhængertrækket er 100 % kompatibelt med bilen, og der er ingen risiko for at deformere karrosseriet. Det er beregnet til intensiv, erhvervsmæssig anvendelse, og takket være de forskellige kroge, kugler eller beslag, som fastgøres på pladen, får du opfyldt de fleste af dine behov. 5. Læssekant. Beklæder og beskytter bilens læssekant. 6. Tågelyssæt. Forbedrer førerens udsyn. 7. Vindafvisere foran. Giver øget komfort ved kørsel med åbne vinduer, da lufthvirvler og luftstrømme undgås. Modstår vaskeruller og kraftigt regnvejr. 8. Parkeringssensorer bag. Registrerer eventuelle forhindringer bag bilen, så det bliver lettere at parkere.

43 Træsæt med standardbund. Træsættet beskytter vognbunden, siderne og hjulkasserne. Yder effektiv beskyttelse mod stød i lastrummet. 2. og 3. Tekstil- og gummimåtte. De er fremstillet efter mål og fastgøres til de oprindelige monteringsclips. De beskytter bilens vognbund 100 %. Nemme at vedligeholde. Gummimåtten anbefales specielt til transport, der efterlader meget snavs i bilen. 4. Fastgørelse af brandslukker. Gør det muligt at montere en brandslukker på 1 eller 2 kg, så den holdes inden for førerens rækkevidde. 5. Indvendig lastholder. Med denne lastholder kan lange genstande placeres øverst i bilen. Kan bære en vægt på 13 kg. 6. og 7. Sædeovertræk af stof eller TEP (imiteret læder). De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 8. LED-lys. Giver bedre lys i lastrummet. Sæt med to skinner på 1,5 m.

44 Lastholder. Af aluminium eller stål. Lastholderen, der er specielt designet til Trafic, er udstyret med en rulle, som gør det nemmere at placere lasten. 2. Tagbøjler. Tagbøjlerne af aluminium eller stål giver mulighed for at transportere ekstra meget last. 3. Skåle til dørgreb. De er elegante og beskytter mod ridser. 4. Skærmbeskyttelse. 5. Stænklapper for og bag. Stænklapperne beskytter nederste del af karrosseriet mod ridser, mudder og stenslag.

45 FARVE HVID GLACIER (OV 369)* GRÅ PLATINE (TE D69)** GRÅ TAUPE (OV KPF)* SORT MIDNIGHT (TE D68)** RØD MAGMA (OVNNS / OC 70)* (1) BLÅ PANORAMA (TE J43)** GRØN BAMBOU (ODPL / OVDPA)* (1) BRUN CUIVRE (TE CNH)** GRÅ CASSIOPEE (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** *Alm. lak **Metallak mod merpris (1) H1/H2

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet,

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg!

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! NY DACIA DUSTER TILBEHØRSSORTIMENT TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! 2 INDHOLD I NY DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

Fiat professional. Prisoversigt 5. marts 2015

Fiat professional. Prisoversigt 5. marts 2015 Fiat professional Prisoversigt 5. marts 2015 versioner punto van Motortype Maks. ydelse, hk Halvårlig ejerafgift kr. inkl. reg. afgift kr. Punto Van 1.3 Multijet Easy iesel m/pf, Euro 5+ 85 A ++ 28,6 580,-

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

Der ønskes tilbud på levering af 10 stk. varebiler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser.

Der ønskes tilbud på levering af 10 stk. varebiler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser. NOTAT TIL: Udarbejdet af: Tilbudsgivere på biler. Finn Jessen VEDR.: Indkøb varebiler 2012 DATO: 01. februar 2012 Tilbud på varebiler 2012 Der ønskes tilbud på levering af 10 stk. varebiler iht. nedenstående

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

Der ønskes tilbud på levering af 7 stk. biler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser.

Der ønskes tilbud på levering af 7 stk. biler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser. NOTAT TIL: Udarbejdet af: Tilbudsgivere på biler. Finn Jessen VEDR.: Indkøb biler 2013 DATO: 28. maj 2013 Tilbud på biler 2013 Der ønskes tilbud på levering af 7 stk. biler iht. nedenstående specifikationer

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud...

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

Specifikationer, udstyr & priser. januar 2014

Specifikationer, udstyr & priser. januar 2014 OPEL Vivaro Specifikationer, udstyr & priser januar 2014 2 Kassevogn og Combi Diesel Kassevogn L1H1 (2900 kg) L1H2 (2900 kg) L2H1 (2900 kg) L2H2 (2900 kg) Motor / gearkasse 2.0 CDTI Euro 5 (90 hk) EcoFLEX

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Kravspecifikation for elbiler... 3 2.1 Mindstekrav... 3 2.1.1 Udstyr/tekniske krav... 3 2.1.2 Tjenesteydelser... 4 3. Kravspecifikation

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT.

BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT. NY OPEL VIVARO BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT. Opel Vivaro har alt det, der skal til, for at få arbejdet gjort. Et udseende som et stort flagskib, en komfortabel kabine og rummeligt lastområde. Pålidelighed,

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Sanserne vækkes med den nye crossover

Sanserne vækkes med den nye crossover Ny Renault ESPACE Sanserne vækkes med den nye crossover Alt ændrer sig med Ny Renault Espace. Det robuste og letflydende design har fået utraditionelle kurver. Crossover-særpræget er fremtrædende og

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013 RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hele Scénic i en Crossover Scenic ATTITUDE Spot på Scénic Xmod (www.renault.dk) FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

NISSAN NV200. Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Teknologi og Specifikationer Lir og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV200. Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Teknologi og Specifikationer Lir og Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV200 OVERBLIK OG OMTANKE PÆNT OG DISKRET. NV200 s lasterum på 4,2 m ³ kan rummes i kompakte dimensioner (længde og højde), så det er nemt at komme gennem trafi kken og fi nde en parkeringsplads.

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads DRIVE THE CHANGE NY RENAULT GO EDITORIAL TWINGO! NÅR SKABEREN MØDER SIN SKABNING. TÆNKT SAMTALE. LVDA : Du har Twingo-ånden i

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

Ny Caddy Van / Maxi Van 50% afgift - 4 airbags

Ny Caddy Van / Maxi Van 50% afgift - 4 airbags Vejledende nyvognser - 4 airbags Detailliste MODELÅR: 2016 Side: 01 Ny Caddy Van med EU5+ motorer Brændstofforbrug ved blandet kørsel er angivet efter EF-forordning 715/2007. Konkret forbrug afhænger af

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere