Produktsortiment 1.0

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktsortiment 1.0"

Transkript

1 Produktsortiment 1.0

2 Det er ikke kun en platform

3 Det er North Den nye Unitron North-platform, der er baseret på Unitrons stærke fundament af gennemprøvet lydkvalitet, udvider grænserne for, hvad der er muligt i naturlig lyd. Et større dynamikområde, tydelig behandling af signaler og tæt integrerede algoritmer former lydkvaliteten på en måde, som er helt unik for Unitron. Med North bringer du dine klienter tættere på naturlig hørelse end nogensinde før.

4 Dynamikområdet på 101 db er det bedste i branchen. Det tillader flere lyde i systemet uden forvrængning, herunder dem med højere spidsværdier. Så selv lyde som musik forbliver rene og smukke. Indgangslyden er ren og forbliver sådan, da signalets kvalitet opretholdes under behandlingen, så alting lyder naturligt til det sidste. Dual-core-behandling kan analysere og behandle lyden parallelt. Denne ekstreme behandling leverer de nyeste algoritmer inden for lydteknologiens fremskridt. Dobbelt så stor hukommelse som Era giver mulighed for innovationer såsom vores nye automatiske program SoundNav med 7 miljøer. Problemfri integration af algoritmer i systemet giver individuelle fordele uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

5 Det er en helt ny retning

6 Ikke alle samtaler er skabt ens Hver samtale har sit eget sæt unikke baggrundslyde. Det er derfor, vi har besluttet, at det ikke er nok at give patienter ét miljø til at behandle tale under støjende forhold. De har brug for flere miljøer, der er designet til at behandle forskellige typer baggrundsstøj for at kunne deltage i alle typer samtaler uden at have problemer med at høre. Dette er inspirationen bag vores metode til at hjælpe klienter med at høre bedst muligt i enhver situation. Det er en helt unik tilgang, kun brugt af Unitron.

7 Vi fokuserer på samtaler Vores nye automatiske program SoundNav tilbyder mere præcis klassificering af syv forskellige miljøer, hvoraf fire er specifikt fokuseret på samtaler. Samtaler Støj Stilhed Musik Komfort med opmærksomhed SoundNav identificerer, hvorvidt der forekommer en samtale eller ej, samt om miljøet er støjende eller stille. Når der ikke forekommer en samtale, finder Sound Conductor den rigtige funktionsbalance for at give komfort med opmærksomhed. Musikoplevelse SoundNav identificerer musik således, at den får en binaural, eksklusiv behandling. Sound Conductor bibeholder den naturlige lydkvalitet og fremhæver vokalerne.

8 Effektivt fokus Samtale i stilhed Din klient ønsker at vende tilbage til samtalen. Vi kan få det til at ske. Forståelse af samtaler Samtale i en lille gruppe Samtale i en forsamling Samtale i støjende miljø Stilfærdig samtale, en-til-en. Småsnak i en lille gruppe. Samtale i en travl restaurant, eller selv med en ventilator eller trafikstøj i baggrunden. Uanset hvilken slags samtale din klient fører, er det klientens mål at forstå, hvad der bliver sagt. Vores nye automatiske program SoundNav er tilstrækkeligt intelligent til at identificere samtaler med forskellige typer baggrundsstøj, så vores høreapparater kan håndtere hver af dem på en passende måde. Sound Conductor ved, at formålet med samtaler er at forstå tale. Når SoundNav identificerer en samtale og en specifik type baggrundsstøj, styrer Sound Conductor dynamisk de passende funktioner for at gøre tale tydeligere, så det er nemmere at deltage i samtaler. Hvis samtalen finder sted i et miljø med meget udfordrende baggrundsstøj, vil den eksklusive funktion SpeechZone 2 aktiveres. Den lokaliserer tale, der kommer fra 360 grader omkring klienten, så vedkommende kan høre tale fra alle retninger. SoundNav, Sound Conductor og SpeechZone 2 arbejder harmonisk sammen for at give patienter mulighed for gnidningsløst og automatisk at opleve den bedste taleforståelse i samtaler på tværs af et bredt spektrum af baggrundslyde, samtidig med at den naturlige lydkvalitet opretholdes.

9 Det kræver samarbejde at gøre hørelse så fyldestgørende Innovationerne i North har ført til skabelsen af tre banebrydende teknologier, som giver klienter den naturlige lyd, de holder af. Disse tre funktioners kombinerede styrke tager sig samtidigt automatisk af patienters mest almindelige klagepunkt 1 : forståelse af samtaler. SoundNav identificerer og klassificerer automatisk syv forskellige miljøer med særligt fokus på forskellige samtaletyper, hver med deres egen baggrundsstøj. Sound Conductor balancerer dynamisk de egenskaber, der er nødvendige til behandling af hvert enkelt unikke hørescenarie, samtidig med at den naturlige lydkvalitet bibeholdes. SpeechZone 2 engagerer sig automatisk i yderst kompliceret baggrundsstøj, så klienter tydeligt kan høre tale, der kommer fra enhver retning. SpeechZone 2 Naturlig Lyd Sound Conductor SoundNav 1. Kochkin S. MarkeTrak VIII: The key influencing factors in hearing aid purchase intent. Hearing Review. 2012; 19(3):12-25.

10 Moxi flytter til North

11 Moxi kan præsentere en helt ny familie, og den har aldrig set bedre ud. Den har heller aldrig lydt bedre. Det er fordi, den nyeste generation af Moxi-høreapparater er baseret på vores nye North-platform. Og Moxi går stadig forrest, når det gælder enestående design og fokus på et stort udvalg med tre RIC-typer (modtager-i-kanal), som giver dig endnu flere muligheder for at tilbyde dine patienter den helt unikke Moxi-oplevelse. Stil, som fanger deres opmærksomhed. Lyd, som holder dem tilfredse. Det er den helt nye Moxi-familie.

12 Moxi Kiss Dette prisvindende høreapparatdesign har et 312-batteri, en fristende stil og fuldautomatisk oplevelse. Moxi Dura Klienter får et pålideligt høreapparat med et 13-batteri, som giver længere batteritid og holdbarhed. Produkter vist i faktisk størrelse

13 Opfyld alle deres ønsker Klienter accepterer høreapparater, når de giver naturlig lyd, føles behagelige og ser ud som noget, de kan have på hver dag. Bare vent, til de får øje på Moxi. Denne RIC-serie frister klienter, som aldrig før. Og med tre forskellige typer at vælge imellem, har du alt, hvad du behøver for at overgå dine klienters forventninger. Ultimativ fleksibilitet i tilpasningen Receivertype: Standard (xs) Power (xp) Super power (xsp) Super power plus (xsp plus) Ydelse / forstærkning (2cc) 113/47 127/57 131/63 134/67 Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel sleeve prop cshell Oversigt over tilpasninger: Hz Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel/sleeve prop Hz Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel Hz Hz xsp plus er kun til Moxi Dura

14 Teal blast (S7) Sand storm (S6) Platinum (P6) Blank tin (S5) Pewter (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Kanel (Q9) Gør livet lettere Charcoal (P8) Beige (01) Vores 3 RIC-typer, hver af dem tilgængelige på 5 teknologiske niveauer, er designet med fokus på brugervenlighed: Modtagere er nemme at tilslutte Trykknappen og telespolen på Moxi Fit og Moxi Dura tilbyder klienter flere valg og bedre kontrol Vores kodificeringsmarkører er meget tydelige Amber suede (S2) Amber (P2) Let genkendelige programmeringsporte gør det nemt at tilslutte

15 Præsentation af det Nye Moxi Fit Mens Moxi Kiss og Moxi Dura er blevet fornyet indeni, er Moxi Fit ny både indeni og udenpå. Det giver dine klienter den perfekte kombination af stil og funktionalitet med et 312-batteri, trykknap og telespole.

16 Naturligt, enkelt tilbehør Moxi-høreapparatets naturlige lyd omfatter også vores udvalg af praktisk tilbehør. De er alle fuldt ud kompatible med North-platformens nye energibevidste trådløse chip og tilbyder intuitiv adgang til nøglefunktioner. Fjernbetjening Streamere/fjernbetjeninger Fjernbetjening 2 Klienter kan diskret og nemt tilpasse lydstyrken og skifte programmer for øjeblikkeligt tilpasset høreoplevelse. Hvor anvendes det? Hvor som helst ustream (Ny) Klienter oplever stereolyd via nem, mere diskret tilslutning til trådløse enheder. Hvor anvendes det? Mobiltelefoner, TV og Bluetooth MP3-afspillere udirect 3 Klienter får glæde af direkte tilslutning til de enheder, de anvender til kommunikation og underholdning, i stereolyd og med maksimal batteritid. Hvor anvendes det? Mobiltelefoner, TV, FM-modtagere og MP3-afspillere Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth-SIG Inc. Google Play er et varemærke tilhørende Google Inc. Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.

17 Gør livet lettere Tilbehør giver dig endnu et redskab til at forbedre høreapparaters effektivitet i mange situationer og øge patienternes tilfredshed. Yderligere tilbehør som kræver en streamer for at fungere App umic Klienter kan høre en enkel lydkilde tydeligere i et udfordrende lyttemiljø. Hvor anvendes det? Forelæsninger, præsentationer, støjende restauranter, i bilen utv 3 Klienter får lyd sendt til begge høreapparater, hvilket gør TV mere behageligt og underholdende. Hvor anvendes det? Når du ser TV ucontrol (Ny) Klienter har kontrol over programmer og lydstyrke via den smartphone eller smart-enhed, som de allerede har i lommen. Hvor anvendes det? Hvor som helst

18 Gør livet lettere Unitron TrueFit-software er mere end bare tilpasningssoftware. Klientskærme i Unitron TrueFit gør det nemt at engagere sig mere med patienten under tilpasningsprocessen. Log It All (registrering af alt) optegner og viser en klients erfaringer med sit høreapparat i syv miljøer og gør det nemmere at drøfte fordelene ved forskellige teknologiske niveauer.

19 Tilpasninger, der tilfredsstiller Vi lovede ikke at gøre tilpasningssoftwaren mere kompliceret, og det mente vi virkelig. Vore kunder har fortalt os igen og igen, at de finder Unitron TrueFit -softwaren overraskende nem at lære og meget intuitiv at bruge. Med dens friske nye look gør Unitron TrueFit alle faser af tilpasningen særdeles nemt for dig og er endnu et redskab til at etablere tiltro og tillid i forhold til dine klienter. icube II giver mulighed for hurtig og nem trådløs tilpasning, der får klienter hurtigere på vej.

20 84% af Flex-kunder mener, at det forbedrer klientoplevelsen 83% af Flex-kunder melder om en forøgelse i antallet af klienter, der køber høreapparater 82% af Flex-kunder meddeler, at Flex:trial hjælper med at tilpasse højere teknologiniveauer Kilde: Unitron-undersøgelse fra marts 2014 udført af Anovum, der adspurgte 97 globale Flex-kunder i Canada, Australien og Tyskland.

21 Flex styrker din praksis Der er intet som Flex på markedet. Det er den risikofrie løsning til afprøvning og opgradering af høreapparater, som giver dig de redskaber, du har brug for til at etablere tiltro, øge klienternes tillid og fremme langvarig loyalitet. Flex:trial Flex:trial er en demonstrationsenhed, du let kan programmere til forskellige teknologiske niveauer, igen og igen. Ved at glæde klienter med en risikofri afprøvning reducerer du frygt og usikkerhed og forbedrer deres tillid med hensyn til at træffe en beslutning, alt sammen uden behov for at anvende salgspres. Flex:tracker er en løsning, der gør det endnu nemmere at indarbejde Flex:trial i din praksis. Ved hjælp Unitron TrueFit-software kan du nemt administrere din Flex:triallageropgørelse. Flex:upgrade Flex:upgrade sætter dig i stand til at levere et højere teknologisk niveau til dine klienter i de høreapparater, de bruger lige nu. En Flex:upgrade er let at tilpasse korrekt på din egen klinik ved hjælp af Unitron TrueFit-software. Det er en helt unik måde til opfyldelse af skiftende klientbehov, samtidig med at klienten får tillid til, at de har fleksibilitet, hvis tingene ændrer sig igen i fremtiden. Log It All (registrering af alt) forbedrer Flex-løsningen Log It All (registrering af alt) er en vejledende funktion i Unitron TrueFit-software. Den følger en klients livsstil i 7 miljøer, hvorved den muliggør evidensbaserede anbefalinger vedrørende valg af det optimale teknologiniveau.

22 Tilfredse klienter Tilfreds klinik

23 Vi fokuserer på at hjælpe dig med at levere exceptionelle klientoplevelser. Sådan har det altid været. Det er en del af vores overordnede målsætning at samarbejde med dig om at opnå bedre tilpasning af høreapparater og, i sidste instans, en vellykket praksis. Vores underliggende produktudviklingsfilosofi bygger på at skabe løsninger, der opfylder virkelige klientbehov. Du kan tydeligt se dette i vores effektive nye platform North, som har muliggjort udvikling af funktioner, der simpelthen ikke var mulige førhen. Samt vores ikoniske Flex forretningsløsning, der virkelig forbedrer klienttiltro og -tillid. Alt dette er med til at skabe en positiv oplevelse, der får klienter til at føle sig tilfredse længe efter, de er gået ud af døren. For der er intet bedre end en tilfreds klient til at gøre en praksis succesfuld.

24 Moxi i korte træk Kanaler Særlige funktioner SpeechZone 2 Binaural spatial behandling SoundNav Sound Conductor MyMusic Binaural Telefon Automatisk Tilpasnings-Manager Funktioner Selvjusterende retningsbestemt Pinna effekt Frekvenskomprimering AntiShock Ordliste I situationer med højt støjniveau indstilles til en optimal mikrofonstrategi for at fokusere på tale fra alle retninger Høreapparaterne arbejder sammen om at bestemme taleretningen Automatisk program, der identificerer og jævnt skifter mellem miljøer med særligt fokus på samtaletyper Balancerer dynamisk de passende funktioner og leverer derved taleforståelse og komfort, samtidig med at den naturlige lydkvalitet bibeholdes Specialiseret og tilpasningskontrolleret indstilling til forbedring af musikoplevelser Streamer samtaler fra telefonrøret til det modsatte øre uden yderligere tilbehør Brugere føres intelligent og nænsomt til den lydforstærkning, der er påkrævet for at opnå optimal taleforståelse over en længere periode, fra det øjeblik den første tilpasning accepteres Retningsstrategi, som sporer og undertrykker flere baggrundsstøjkilder Genskaber ørets akustik for en mere naturlig retningsbestemmelse Komprimerer og forskyder lyde med høje ikke-hørbare frekvenser til mere hørbare områder med lavere frekvens Eliminerer ubehag fra pludselige impulslyde På alle teknologiniveauer: Log It All (registrering af alt) Naturlig Lyd Balance Data logging Feedbackstyring Vindkontrol Tinnitus masker Manuelle programmer Streamming programmer DuoLink* Easy-t Easy-DAI** IntelliVent-teknologi til brugertilpassede høreapparater Plasmabelægning IP67 til Moxi Dura IP57 til Moxi Kiss og Moxi Fit Telespole* WDRC-behandling med NAL-NL1, NAL-NL2 og DSL v5 Lineær behandling med DSL v5 *Fås med Moxi Fit og Moxi Dura **Fås med Moxi Dura

25 Pro SpeechZone 2 SpeechZone 7 miljøer 6 miljøer 5 miljøer 2 miljøer AutoMic Automatisk binaural Automatisk binaural Multibånd Multibånd Multibånd Multibånd Pro Premium har det hele, plus fokus på tale fra alle retninger Binaural tilgang til behandling af tale i støj Separation af tale fra støjende baggrunde Automatisk Manuelt

26 Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med hørenedsættelser. Vi samarbejder tæt med høreapparatspecialister for at kunne levere høreprodukter, der forbedrer folks liv på en meningsfuld måde. Fordi hørelse har betydning. unitron.com/dk

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt.

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Phonak Audéo V og Phonak EasyCall En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Tag med os på en rejse til den næste generation af høreløsninger Vi vil gerne invitere dig med på en rejse med vores

Læs mere

Hør verden omkring dig med Advanced Bionics

Hør verden omkring dig med Advanced Bionics Referencer: 1. Buechner A, Dyballa K-H, Hehrmann P, Fredelake S, Lenarz T. Advanced beamformers for cochlear implant users in challenging listening conditions. Indsendt til Otology & Neurotology, 2013.

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

Høreapparater. Høreløsninger til alle.

Høreapparater. Høreløsninger til alle. www.siemens.dk/hearing Høreapparater. Høreløsninger til alle. Løsninger til alle. Hvilket høreapparat skal du vælge? Til møder. Førersædet i bilen. Få den rigtige løsning. I dag er høreapparater små, højteknologiske

Læs mere

Velkommen til en verdensnyhed. og til mange andre gode informationer til dig som høreapparatbruger.

Velkommen til en verdensnyhed. og til mange andre gode informationer til dig som høreapparatbruger. www.bestsound-technology.dk HøreNyt Vil du også kunne høre tale bag dig? Så deltag i en af vores info-dage. Se mere side 6-7. April 2015 Sivantos A/S I dette nummer: 02 Verdensnyhed Verdens første høreapparater

Læs mere

Giv brugeren en surround sound oplevelse

Giv brugeren en surround sound oplevelse Giv brugeren en surround sound oplevelse GN ReSound Danmark A/S Lautrupbjerg 7 2750 Ballerup Tlf: 45 75 22 22 E-mail: info@gnresound.dk www.gnresound.dk M101049-DK-09.08 Rev A ReSound og rediscover hearing

Læs mere

Mit barn har en hørenedsættelse

Mit barn har en hørenedsættelse Mit barn har en hørenedsættelse En vejledning til forældre Indholdsfortegnelse I er ikke alene 3 Hørenedsættelse 5 Hvordan vi hører 6 Ørets anatomi 7 Graden af hørenedsættelse 8 Milepæle i kommunikation

Læs mere

COMFORT DIGISYSTEM. Bedst i klassen

COMFORT DIGISYSTEM. Bedst i klassen COMFORT DIGISYSTEM Bedst i klassen 2 Vi elsker lyd. Og mennesker. Først i verden bedst i klassen At høre godt i skolen er vigtigt for at kunne lære og for at kunne fungere socialt. Dog er lydmiljøet i

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Brugervenlig enheds-ai, til at minimere påkrævet opmærksomhed i RTS-spil

Brugervenlig enheds-ai, til at minimere påkrævet opmærksomhed i RTS-spil Brugervenlig enheds-ai, til at minimere påkrævet opmærksomhed i RTS-spil 25/01/2011 DoTA AI m. fl. Nexus Wars, Income Wars m. fl. Majesty Diner Dash Hastighed Liv og skade Iteration Relaterede AI-projekter

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid Figur fra Dansen på deadline side 52 slut Afviklet arbejde halvdelen Udnyttet tid om prokrastineringsformlen bliver det forhåbentlig lettere for dig at undersøge, hvad det er, der skaber problemer, når

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside Kom/it niv.a 3.år Responsiv hjemmeside Hospidana Carina Aa Hansen, Mathias Larsen, Peter Lærke 2014 Forord I vores rapport vil man kunne gå ind og læse omkring hvorfor vi har valgt at opbygge vores hjemmeside

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse

Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse 2 3 Indhold Man skal lære, før man kan hjælpe.................... 4 Hvad er et høretab.................................. 5 Sådan opdager du symptomerne......................

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

Jabra GO 6430. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra GO 6430. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra GO 6430 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse 1. Indledning...5 2. Vigtige advarsler og sikkerhedsoplysninger...6 2.1 Læs Sikkerhedsvejledningen...6 2.2 Hørebeskyttelse med SafeTone...6

Læs mere

Resume. 1 Preben Sepstrup, praktiserende medie- og kommunikationsforsker, lic.merc. (kommunikationsforum.dk)

Resume. 1 Preben Sepstrup, praktiserende medie- og kommunikationsforsker, lic.merc. (kommunikationsforum.dk) Skrevet af: Sebastian Strømberg Studie nr: 44348 Mail: sebasst@ruc.dk Semester: 6. semester, digitale medier Roskilde Universitet Maj 2013 1 Resume Dette projekt tager udgangspunkt i en målgruppe afprøvning

Læs mere

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere

Trådløs kommunikation til høreapparatet

Trådløs kommunikation til høreapparatet DELTA Acoustics & Vibration Technical Audiological Laboratory -TAL We help ideas meet the real world Trådløs kommunikation til høreapparatet Gennemgang af teknologier, historie samt fordele og ulemper

Læs mere

DYB. CSC s Vision for næste generation af offentlige løsninger

DYB. CSC s Vision for næste generation af offentlige løsninger DYB D I G I T A L I S E R I N G S E P T E M B E R 2 0 1 0 CSC s Vision for næste generation af offentlige løsninger FORORD I CSC har vi en klar vision og strategi for digitaliseringen af den offentlige

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Høreteknik til erhvervsaktive

Høreteknik til erhvervsaktive We help ideas meet the real world DELTA Acoustics & Vibration Technical Audiological Laboratory -TAL Høreteknik til erhvervsaktive Høretekniske Hjælpemidler på arbejdspladsen 2. udgave Maj 2006 DELTA Dansk

Læs mere

HVERT ORD TÆLLER. En guide til at forstå og overholde EU-direktivet om Støj på Arbejdspladsen i kontaktcentre

HVERT ORD TÆLLER. En guide til at forstå og overholde EU-direktivet om Støj på Arbejdspladsen i kontaktcentre HVERT ORD TÆLLER En guide til at forstå og overholde EU-direktivet om Støj på Arbejdspladsen i kontaktcentre Agenter i kontaktcentre er ambassadører for organisationer. Mange arbejdsgivere stiler derfor

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere