Produktsortiment 1.0

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktsortiment 1.0"

Transkript

1 Produktsortiment 1.0

2 Det er ikke kun en platform

3 Det er North Den nye Unitron North-platform, der er baseret på Unitrons stærke fundament af gennemprøvet lydkvalitet, udvider grænserne for, hvad der er muligt i naturlig lyd. Et større dynamikområde, tydelig behandling af signaler og tæt integrerede algoritmer former lydkvaliteten på en måde, som er helt unik for Unitron. Med North bringer du dine klienter tættere på naturlig hørelse end nogensinde før.

4 Dynamikområdet på 101 db er det bedste i branchen. Det tillader flere lyde i systemet uden forvrængning, herunder dem med højere spidsværdier. Så selv lyde som musik forbliver rene og smukke. Indgangslyden er ren og forbliver sådan, da signalets kvalitet opretholdes under behandlingen, så alting lyder naturligt til det sidste. Dual-core-behandling kan analysere og behandle lyden parallelt. Denne ekstreme behandling leverer de nyeste algoritmer inden for lydteknologiens fremskridt. Dobbelt så stor hukommelse som Era giver mulighed for innovationer såsom vores nye automatiske program SoundNav med 7 miljøer. Problemfri integration af algoritmer i systemet giver individuelle fordele uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

5 Det er en helt ny retning

6 Ikke alle samtaler er skabt ens Hver samtale har sit eget sæt unikke baggrundslyde. Det er derfor, vi har besluttet, at det ikke er nok at give patienter ét miljø til at behandle tale under støjende forhold. De har brug for flere miljøer, der er designet til at behandle forskellige typer baggrundsstøj for at kunne deltage i alle typer samtaler uden at have problemer med at høre. Dette er inspirationen bag vores metode til at hjælpe klienter med at høre bedst muligt i enhver situation. Det er en helt unik tilgang, kun brugt af Unitron.

7 Vi fokuserer på samtaler Vores nye automatiske program SoundNav tilbyder mere præcis klassificering af syv forskellige miljøer, hvoraf fire er specifikt fokuseret på samtaler. Samtaler Støj Stilhed Musik Komfort med opmærksomhed SoundNav identificerer, hvorvidt der forekommer en samtale eller ej, samt om miljøet er støjende eller stille. Når der ikke forekommer en samtale, finder Sound Conductor den rigtige funktionsbalance for at give komfort med opmærksomhed. Musikoplevelse SoundNav identificerer musik således, at den får en binaural, eksklusiv behandling. Sound Conductor bibeholder den naturlige lydkvalitet og fremhæver vokalerne.

8 Effektivt fokus Samtale i stilhed Din klient ønsker at vende tilbage til samtalen. Vi kan få det til at ske. Forståelse af samtaler Samtale i en lille gruppe Samtale i en forsamling Samtale i støjende miljø Stilfærdig samtale, en-til-en. Småsnak i en lille gruppe. Samtale i en travl restaurant, eller selv med en ventilator eller trafikstøj i baggrunden. Uanset hvilken slags samtale din klient fører, er det klientens mål at forstå, hvad der bliver sagt. Vores nye automatiske program SoundNav er tilstrækkeligt intelligent til at identificere samtaler med forskellige typer baggrundsstøj, så vores høreapparater kan håndtere hver af dem på en passende måde. Sound Conductor ved, at formålet med samtaler er at forstå tale. Når SoundNav identificerer en samtale og en specifik type baggrundsstøj, styrer Sound Conductor dynamisk de passende funktioner for at gøre tale tydeligere, så det er nemmere at deltage i samtaler. Hvis samtalen finder sted i et miljø med meget udfordrende baggrundsstøj, vil den eksklusive funktion SpeechZone 2 aktiveres. Den lokaliserer tale, der kommer fra 360 grader omkring klienten, så vedkommende kan høre tale fra alle retninger. SoundNav, Sound Conductor og SpeechZone 2 arbejder harmonisk sammen for at give patienter mulighed for gnidningsløst og automatisk at opleve den bedste taleforståelse i samtaler på tværs af et bredt spektrum af baggrundslyde, samtidig med at den naturlige lydkvalitet opretholdes.

9 Det kræver samarbejde at gøre hørelse så fyldestgørende Innovationerne i North har ført til skabelsen af tre banebrydende teknologier, som giver klienter den naturlige lyd, de holder af. Disse tre funktioners kombinerede styrke tager sig samtidigt automatisk af patienters mest almindelige klagepunkt 1 : forståelse af samtaler. SoundNav identificerer og klassificerer automatisk syv forskellige miljøer med særligt fokus på forskellige samtaletyper, hver med deres egen baggrundsstøj. Sound Conductor balancerer dynamisk de egenskaber, der er nødvendige til behandling af hvert enkelt unikke hørescenarie, samtidig med at den naturlige lydkvalitet bibeholdes. SpeechZone 2 engagerer sig automatisk i yderst kompliceret baggrundsstøj, så klienter tydeligt kan høre tale, der kommer fra enhver retning. SpeechZone 2 Naturlig Lyd Sound Conductor SoundNav 1. Kochkin S. MarkeTrak VIII: The key influencing factors in hearing aid purchase intent. Hearing Review. 2012; 19(3):12-25.

10 Moxi flytter til North

11 Moxi kan præsentere en helt ny familie, og den har aldrig set bedre ud. Den har heller aldrig lydt bedre. Det er fordi, den nyeste generation af Moxi-høreapparater er baseret på vores nye North-platform. Og Moxi går stadig forrest, når det gælder enestående design og fokus på et stort udvalg med tre RIC-typer (modtager-i-kanal), som giver dig endnu flere muligheder for at tilbyde dine patienter den helt unikke Moxi-oplevelse. Stil, som fanger deres opmærksomhed. Lyd, som holder dem tilfredse. Det er den helt nye Moxi-familie.

12 Moxi Kiss Dette prisvindende høreapparatdesign har et 312-batteri, en fristende stil og fuldautomatisk oplevelse. Moxi Dura Klienter får et pålideligt høreapparat med et 13-batteri, som giver længere batteritid og holdbarhed. Produkter vist i faktisk størrelse

13 Opfyld alle deres ønsker Klienter accepterer høreapparater, når de giver naturlig lyd, føles behagelige og ser ud som noget, de kan have på hver dag. Bare vent, til de får øje på Moxi. Denne RIC-serie frister klienter, som aldrig før. Og med tre forskellige typer at vælge imellem, har du alt, hvad du behøver for at overgå dine klienters forventninger. Ultimativ fleksibilitet i tilpasningen Receivertype: Standard (xs) Power (xp) Super power (xsp) Super power plus (xsp plus) Ydelse / forstærkning (2cc) 113/47 127/57 131/63 134/67 Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel sleeve prop cshell Oversigt over tilpasninger: Hz Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel/sleeve prop Hz Åben lydkuppel Lukket lydkuppel Power lydkuppel Hz Hz xsp plus er kun til Moxi Dura

14 Teal blast (S7) Sand storm (S6) Platinum (P6) Blank tin (S5) Pewter (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Kanel (Q9) Gør livet lettere Charcoal (P8) Beige (01) Vores 3 RIC-typer, hver af dem tilgængelige på 5 teknologiske niveauer, er designet med fokus på brugervenlighed: Modtagere er nemme at tilslutte Trykknappen og telespolen på Moxi Fit og Moxi Dura tilbyder klienter flere valg og bedre kontrol Vores kodificeringsmarkører er meget tydelige Amber suede (S2) Amber (P2) Let genkendelige programmeringsporte gør det nemt at tilslutte

15 Præsentation af det Nye Moxi Fit Mens Moxi Kiss og Moxi Dura er blevet fornyet indeni, er Moxi Fit ny både indeni og udenpå. Det giver dine klienter den perfekte kombination af stil og funktionalitet med et 312-batteri, trykknap og telespole.

16 Naturligt, enkelt tilbehør Moxi-høreapparatets naturlige lyd omfatter også vores udvalg af praktisk tilbehør. De er alle fuldt ud kompatible med North-platformens nye energibevidste trådløse chip og tilbyder intuitiv adgang til nøglefunktioner. Fjernbetjening Streamere/fjernbetjeninger Fjernbetjening 2 Klienter kan diskret og nemt tilpasse lydstyrken og skifte programmer for øjeblikkeligt tilpasset høreoplevelse. Hvor anvendes det? Hvor som helst ustream (Ny) Klienter oplever stereolyd via nem, mere diskret tilslutning til trådløse enheder. Hvor anvendes det? Mobiltelefoner, TV og Bluetooth MP3-afspillere udirect 3 Klienter får glæde af direkte tilslutning til de enheder, de anvender til kommunikation og underholdning, i stereolyd og med maksimal batteritid. Hvor anvendes det? Mobiltelefoner, TV, FM-modtagere og MP3-afspillere Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth-SIG Inc. Google Play er et varemærke tilhørende Google Inc. Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.

17 Gør livet lettere Tilbehør giver dig endnu et redskab til at forbedre høreapparaters effektivitet i mange situationer og øge patienternes tilfredshed. Yderligere tilbehør som kræver en streamer for at fungere App umic Klienter kan høre en enkel lydkilde tydeligere i et udfordrende lyttemiljø. Hvor anvendes det? Forelæsninger, præsentationer, støjende restauranter, i bilen utv 3 Klienter får lyd sendt til begge høreapparater, hvilket gør TV mere behageligt og underholdende. Hvor anvendes det? Når du ser TV ucontrol (Ny) Klienter har kontrol over programmer og lydstyrke via den smartphone eller smart-enhed, som de allerede har i lommen. Hvor anvendes det? Hvor som helst

18 Gør livet lettere Unitron TrueFit-software er mere end bare tilpasningssoftware. Klientskærme i Unitron TrueFit gør det nemt at engagere sig mere med patienten under tilpasningsprocessen. Log It All (registrering af alt) optegner og viser en klients erfaringer med sit høreapparat i syv miljøer og gør det nemmere at drøfte fordelene ved forskellige teknologiske niveauer.

19 Tilpasninger, der tilfredsstiller Vi lovede ikke at gøre tilpasningssoftwaren mere kompliceret, og det mente vi virkelig. Vore kunder har fortalt os igen og igen, at de finder Unitron TrueFit -softwaren overraskende nem at lære og meget intuitiv at bruge. Med dens friske nye look gør Unitron TrueFit alle faser af tilpasningen særdeles nemt for dig og er endnu et redskab til at etablere tiltro og tillid i forhold til dine klienter. icube II giver mulighed for hurtig og nem trådløs tilpasning, der får klienter hurtigere på vej.

20 84% af Flex-kunder mener, at det forbedrer klientoplevelsen 83% af Flex-kunder melder om en forøgelse i antallet af klienter, der køber høreapparater 82% af Flex-kunder meddeler, at Flex:trial hjælper med at tilpasse højere teknologiniveauer Kilde: Unitron-undersøgelse fra marts 2014 udført af Anovum, der adspurgte 97 globale Flex-kunder i Canada, Australien og Tyskland.

21 Flex styrker din praksis Der er intet som Flex på markedet. Det er den risikofrie løsning til afprøvning og opgradering af høreapparater, som giver dig de redskaber, du har brug for til at etablere tiltro, øge klienternes tillid og fremme langvarig loyalitet. Flex:trial Flex:trial er en demonstrationsenhed, du let kan programmere til forskellige teknologiske niveauer, igen og igen. Ved at glæde klienter med en risikofri afprøvning reducerer du frygt og usikkerhed og forbedrer deres tillid med hensyn til at træffe en beslutning, alt sammen uden behov for at anvende salgspres. Flex:tracker er en løsning, der gør det endnu nemmere at indarbejde Flex:trial i din praksis. Ved hjælp Unitron TrueFit-software kan du nemt administrere din Flex:triallageropgørelse. Flex:upgrade Flex:upgrade sætter dig i stand til at levere et højere teknologisk niveau til dine klienter i de høreapparater, de bruger lige nu. En Flex:upgrade er let at tilpasse korrekt på din egen klinik ved hjælp af Unitron TrueFit-software. Det er en helt unik måde til opfyldelse af skiftende klientbehov, samtidig med at klienten får tillid til, at de har fleksibilitet, hvis tingene ændrer sig igen i fremtiden. Log It All (registrering af alt) forbedrer Flex-løsningen Log It All (registrering af alt) er en vejledende funktion i Unitron TrueFit-software. Den følger en klients livsstil i 7 miljøer, hvorved den muliggør evidensbaserede anbefalinger vedrørende valg af det optimale teknologiniveau.

22 Tilfredse klienter Tilfreds klinik

23 Vi fokuserer på at hjælpe dig med at levere exceptionelle klientoplevelser. Sådan har det altid været. Det er en del af vores overordnede målsætning at samarbejde med dig om at opnå bedre tilpasning af høreapparater og, i sidste instans, en vellykket praksis. Vores underliggende produktudviklingsfilosofi bygger på at skabe løsninger, der opfylder virkelige klientbehov. Du kan tydeligt se dette i vores effektive nye platform North, som har muliggjort udvikling af funktioner, der simpelthen ikke var mulige førhen. Samt vores ikoniske Flex forretningsløsning, der virkelig forbedrer klienttiltro og -tillid. Alt dette er med til at skabe en positiv oplevelse, der får klienter til at føle sig tilfredse længe efter, de er gået ud af døren. For der er intet bedre end en tilfreds klient til at gøre en praksis succesfuld.

24 Moxi i korte træk Kanaler Særlige funktioner SpeechZone 2 Binaural spatial behandling SoundNav Sound Conductor MyMusic Binaural Telefon Automatisk Tilpasnings-Manager Funktioner Selvjusterende retningsbestemt Pinna effekt Frekvenskomprimering AntiShock Ordliste I situationer med højt støjniveau indstilles til en optimal mikrofonstrategi for at fokusere på tale fra alle retninger Høreapparaterne arbejder sammen om at bestemme taleretningen Automatisk program, der identificerer og jævnt skifter mellem miljøer med særligt fokus på samtaletyper Balancerer dynamisk de passende funktioner og leverer derved taleforståelse og komfort, samtidig med at den naturlige lydkvalitet bibeholdes Specialiseret og tilpasningskontrolleret indstilling til forbedring af musikoplevelser Streamer samtaler fra telefonrøret til det modsatte øre uden yderligere tilbehør Brugere føres intelligent og nænsomt til den lydforstærkning, der er påkrævet for at opnå optimal taleforståelse over en længere periode, fra det øjeblik den første tilpasning accepteres Retningsstrategi, som sporer og undertrykker flere baggrundsstøjkilder Genskaber ørets akustik for en mere naturlig retningsbestemmelse Komprimerer og forskyder lyde med høje ikke-hørbare frekvenser til mere hørbare områder med lavere frekvens Eliminerer ubehag fra pludselige impulslyde På alle teknologiniveauer: Log It All (registrering af alt) Naturlig Lyd Balance Data logging Feedbackstyring Vindkontrol Tinnitus masker Manuelle programmer Streamming programmer DuoLink* Easy-t Easy-DAI** IntelliVent-teknologi til brugertilpassede høreapparater Plasmabelægning IP67 til Moxi Dura IP57 til Moxi Kiss og Moxi Fit Telespole* WDRC-behandling med NAL-NL1, NAL-NL2 og DSL v5 Lineær behandling med DSL v5 *Fås med Moxi Fit og Moxi Dura **Fås med Moxi Dura

25 Pro SpeechZone 2 SpeechZone 7 miljøer 6 miljøer 5 miljøer 2 miljøer AutoMic Automatisk binaural Automatisk binaural Multibånd Multibånd Multibånd Multibånd Pro Premium har det hele, plus fokus på tale fra alle retninger Binaural tilgang til behandling af tale i støj Separation af tale fra støjende baggrunde Automatisk Manuelt

26 Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med hørenedsættelser. Vi samarbejder tæt med høreapparatspecialister for at kunne levere høreprodukter, der forbedrer folks liv på en meningsfuld måde. Fordi hørelse har betydning. unitron.com/dk

Max er et nyt Super Powerhøreapparat

Max er et nyt Super Powerhøreapparat Max Drevet af Era Mød Max Max er et nyt Super Powerhøreapparat fra Unitron. Max går ind for, at bekæmpe overforstærkning og beskytte hørelsen på lang sigt. Max går ind for, at hver funktion bør arbejde

Læs mere

Indeni dit høreapparat

Indeni dit høreapparat Indeni dit høreapparat Det virker som en Pro Stilhed Støj Tale i støj Musik Her virker det: SpeechZone : Kun Pro giver dig tydelig tale overalt Sådan virker det: Begge høreapparater arbejder sammen for

Læs mere

Hør mere Få gavn af mere

Hør mere Få gavn af mere Max Hør mere Få gavn af mere Mød Max Super Power mini vist i faktisk størrelse Max er et Super Powerhøreapparat, der er beregnet til at give de svært til meget svært hørehæmmede det, som de mest har brug

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Ny teknologi Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne.

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne. Phonak Audéo Q Lille apparat. Stor ydeevne. Kommunikér Vi mener, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i kontakt med vores familie,

Læs mere

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Kommunikér Vi tror på, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Ny teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Phonak Audéo Q. Produktinformation

Phonak Audéo Q. Produktinformation Phonak Audéo Q Produktinformation Phonak Audéo Q er det omfattende BTE (bag-øret) RIC program for mild til kraftig hørenedsættelse. Phonak Audéo Q omfatter tre modeller, tre eksterne receivere og fire

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

RIC (Receiver in canal)- guide

RIC (Receiver in canal)- guide RIC (Receiver in canal)- guide Indholdsfortegnelse Unitrons Moxi RIC-produktsortiment...2 Måling til en nøjagtig xreceiver...4 Valg af den korrekte kobling til en standard-xreceiver...6 Valg af den korrekte

Læs mere

et fornuftigt valg nyd det væsentlige

et fornuftigt valg nyd det væsentlige et fornuftigt valg Oticon Ino nyd det væsentlige Oticon Ino bringer den enkle høreløsning op på et højere plan. Med Ino kan brugerne opleve fordelene ved nogle af de allernyeste fremskridt inden for høreapparatteknologi:

Læs mere

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM GODE 3GRUNDE WIDEX INTRODUCERER naturtro lyd I WIDEX DREAM DREAM er den nye familie af exceptionelle høreapparater fra Widex. Takket være den nye og banebrydende teknologiske platform TRUE ISP sætter DREAM

Læs mere

Acto En bedre høreløsning helt enkelt

Acto En bedre høreløsning helt enkelt Acto En bedre høreløsning helt enkelt Oticon Acto er en høreapparatfamilie i mellemklassen, men som indeholder en række førsteklasses egenskaber. Acto fås i en komplet række af modeller inklusive minirite

Læs mere

Moxi 2 vejledning til receiver i kanal (RIC)

Moxi 2 vejledning til receiver i kanal (RIC) Moxi 2 vejledning til receiver i kanal (RIC) Indholdsfortegnelse Unitrons Moxi 2 RIC-produktsortiment...2 Måling til en nøjagtig xreceiver...4 Valg af den korrekte kobling til en standard-xreceiver...6

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre Roger TM på arbejdspladsen Fokus på arbejde frem for at høre Kommunikere, deltage og bidrage En moderne arbejdsplads kan være et kompliceret lyttemiljø. Det er også et sted, hvor vellykket kommunikation

Læs mere

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer.

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. Ace primax Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer www.signia-hearing.dk Ace primax høreapparater. Diskret, så godt som usynligt, ubesværet. De nye Ace høreapparater

Læs mere

Produktinformation. Flere oplysninger fås på

Produktinformation. Flere oplysninger fås på Produktinformation Virto Q er det omfattende i-øret-høreapparatprogram for let til svær hørenedsættelse. Virto Q omfatter fire modeller i tre funktionsniveauer. Virto Q høreapparater er med sin basis i

Læs mere

Formet efter lydene i dit liv

Formet efter lydene i dit liv Formet efter lydene i dit liv PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis OTICON ALTA EN HØRELØSNING, DER ER LIGESÅ INDIVIDUEL, SOM DU ER OTICON ALTA ÆNDRER, HVAD DER ER MULIGT INDEN FOR HØREOMSORG Din

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA Zerena høreapparater hjælper dig med at høre og kommunikere i alle situationer, lige fra stille og rolige til dynamiske og hurtigt skiftende.

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing.

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing. Motion primax Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer signia-hearing.dk Motion primax høreapparater. Elegant, nem at betjene, ubesværet.

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM Neuro systemet Designet til fremtidens lyd En cochlear implantat løsning fra verdens førende virksomhed inden for høreløsninger Når du vælger et cochlear implantat, vælger

Læs mere

Trådløs forbindelse til omverdenen

Trådløs forbindelse til omverdenen SoundGate 2 Trådløs forbindelse til omverdenen www.bernafon.com Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger

Læs mere

Phonak Tinnitus Balance-portefølje

Phonak Tinnitus Balance-portefølje Phonak Tinnitus Balance-portefølje Produktinformation Phonak Tinnitus Balance-porteføljen indeholder løsninger, der dækker en række populære fremgangsmåder til håndtering af tinnitus. Noise generator,

Læs mere

STOR LYD UDEN BARRIERER

STOR LYD UDEN BARRIERER STOR LYD UDEN BARRIERER NYE HORISONTER INDEN FOR HØRELSE Vi påstår ikke, at vi gør noget anderledes med WIDEX UNIQUE serien. Vi gør det bare endnu bedre. Det kan vi, fordi vi har finpudset hele processen

Læs mere

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing.

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing. Insio primax Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Insio primax høreapparater. Individuelt fremstillet, yderst

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 330 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt.

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Phonak Audéo V og Phonak EasyCall En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Tag med os på en rejse til den næste generation af høreløsninger Vi vil gerne invitere dig med på en rejse med vores

Læs mere

GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST

GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST For en førsteklasses høreoplevelse JUNA PICO RITE Gør hverdagens lyde til smukke øjeblikke Giv din familie og venner et hjertevarmt knus og tilbring en dejlig

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

Hvad kan du forvente af Tego Pro?

Hvad kan du forvente af Tego Pro? Hvad kan du forvente af Tego Pro? Tilpasning til dine personlige hørebehov Nu, hvor du har taget det første skridt til at forbedre din hørestatus med Tego Pro høre apparater, spekulerer du formodentlig

Læs mere

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basestation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basestation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot Phonak AccessLine Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste nye generation af høreapparater er baseret på disse erfaringer. Denne forståelse

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Kommunikér Vi tror på, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 220 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

Høreapparater. Høreløsninger til alle.

Høreapparater. Høreløsninger til alle. www.siemens.dk/hearing Høreapparater. Høreløsninger til alle. Løsninger til alle. Hvilket høreapparat skal du vælge? Til møder. Førersædet i bilen. Få den rigtige løsning. I dag er høreapparater små, højteknologiske

Læs mere

DREAM I SLANKT DESIGN

DREAM I SLANKT DESIGN DREAM I SLANKT DESIGN WIDEX DREAM familien er lige blevet endnu bedre. Med den nye DREAM FASHION model har du mulighed for at tilbyde høreapparatbrugere det absolut nyeste inden for teknologi og design

Læs mere

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk Pure primax Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer signia-hearing.dk Pure primax høreapparater. Elegant, behagelig, ubesværet. De nye Pure høreapparater

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Alsidig trådløs kommunikationsforstærker Du kan høre!

Alsidig trådløs kommunikationsforstærker Du kan høre! Alsidig trådløs kommunikationsforstærker Du kan høre! Fjernsyn Samtaler Telefon Mobiltelefon HearIt All HearIt All er en alsidig trådløs kommunikationsforstærker til mennesker med nedsat hørelse. Alsidig

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

STOR LYD UDEN BARRIERER

STOR LYD UDEN BARRIERER STOR LYD UDEN BARRIERER NYE HORISONTER INDEN FOR HØRELSE Vi påstår ikke, at vi gør noget anderledes med WIDEX UNIQUE serien. Vi gør det bare endnu bedre. Det kan vi, fordi vi har finpudset hele processen

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm. Bevar kontakten på kontoret Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid foran skrivebordet.

Læs mere

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet Naturtro hørelse Gør brugerne i stand til at tune ind på livet ReSound Verso den eneste reelle støtte til binaural behandling Kraften til at navigere i enhver situation. Friheden til at nyde et rigt landskab

Læs mere

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk.

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Ace www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Den diskrete duo til krystalklar lyd og nem betjening: Den nye Ace med touchcontrol

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

ET BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto 3 The definition of Power

ET BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto 3 The definition of Power ET BENFORANKRET HØRESYSTEM Ponto 3 The definition of Power Ponto 3 The definition of Power Ved benforankrede høresystemer er styrken særdeles vigtig for at kunne høre og forstå flere lyde. Ponto 3 er verdens

Læs mere

Ponto valgfrihed i benforankret høreapparatbehandling. Ponto. For en aktiv livsstil

Ponto valgfrihed i benforankret høreapparatbehandling. Ponto. For en aktiv livsstil Ponto valgfrihed i benforankret høreapparatbehandling Ponto For en aktiv livsstil Ponto For en aktiv livsstil Oticon Medical leverer den nyeste teknologi til brugere af benforankrede høresystemer og giver

Læs mere

Hør lydens farver. Cellion primax. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem.

Hør lydens farver. Cellion primax. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem. Cellion primax Hør lydens farver. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem. Hørsystemer www.signia-hearing.dk Den nye Cellion. Få mest ud

Læs mere

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste ny generation af høreapparater er baseret på disse

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Widex clear440-pa Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440-PA høreapparater

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA PRODUKTINFORMATION PRO Oticon Nera er bygget på den nye Inium-platform og er den bedst ydende inden for vores mest avancerede høreløsninger. Audiologien i Nera giver brugerne den bedst mulige lytteevne

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440 høreapparater kommunikerer

Læs mere

Forbundet med verden.

Forbundet med verden. Pure 13 BT primax star Life sounds brilliant. Forbundet med verden. De nye Pure 13 BT høreapparater. Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iphone og TV. Høresystemer signia.dk/pure-13-bt

Læs mere

Det nye BeFlex testhøreapparat fra Bernafon er et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept, som kan afhjælpe processen.

Det nye BeFlex testhøreapparat fra Bernafon er et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept, som kan afhjælpe processen. Moderne høreapparater fås i mange forskellige modeller og performance-kategorier. Dette er vigtigt for at dække de mange former for høretab samt klienternes individuelle behov og præferencer. Det kan dog

Læs mere

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig TM Til netop dig Det bredeste udvalg i tre forskellige udgaver. Latitude passer perfekt til dig. Disse høreapparater bringer næsten min naturlige hørelse

Læs mere

Phonak AccessLine. mypilot. Produktoplysninger om trådløst digitalt tilbehør og fjernbetjeninger. Phonak ComPilot kommunikation og kontrol

Phonak AccessLine. mypilot. Produktoplysninger om trådløst digitalt tilbehør og fjernbetjeninger. Phonak ComPilot kommunikation og kontrol Yd * F ** In Gr Phonak AccessLine Produktoplysninger om trådløst digitalt tilbehør og fjernbetjeninger ComPilot TVLink -basestation Phonak AccessLine er udviklet specielt til at forbedre de trådløse tilkoblingsmuligheder

Læs mere

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge...

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... Helt enkelt Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... En komplet liste over egenskaber En idé, to produkter Gør det enkelt Vores idé var

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

STOR LYD UDEN BARRIERER

STOR LYD UDEN BARRIERER STOR LYD UDEN BARRIERER NYE HORISONTER INDEN FOR HØRELSE Vi påstår ikke, at vi gør noget anderledes med WIDEX UNIQUE serien. Vi gør det bare endnu bedre. Og det kan vi, fordi vi har finpudset hele processen

Læs mere

Essential. Et nyt niveau for økonomisk høreglæde

Essential. Et nyt niveau for økonomisk høreglæde Essential Et nyt niveau for økonomisk høreglæde Det nye grundlag for høreglæde Indtil for nylig var fordelene ved honak pice+ funktionerne kun tilgængelige i funktionsniveauerne remium, Advanced og tandard.

Læs mere

ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER

ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER WIDEX TILSLUTTET HØRELSE HAR ALDRIG LYDT BEDRE Med WIDEX UNIQUE høreapparatet giver vi allerede brugerne verdens bedste lydkvalitet. Vi er stolte af nu at kunne introducere den

Læs mere

Smart Hearing er fremtiden

Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing Velkommen til fremtiden Smart Hearing vil ændre den opfattelse, som mange har om høreapparater, - for nu tilpasser de sig dig, i stedet for at du skal tilpasse

Læs mere

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det!

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det! FORVENT mere af Oticon AGIL - en ny undersøgelse bekræfter det! Spekulerer du over, hvor godt Oticon Agil er? * Undersøgelsen blev udført i Canada, Tyskland, Storbritannien og USA. Undersøgelsen indsamlede

Læs mere

COMFORT DIGISYSTEM. Bedst på arbejde

COMFORT DIGISYSTEM. Bedst på arbejde COMFORT DIGISYSTEM Bedst på arbejde 2 Vi elsker lyd. Og mennesker. Først i verden bedst på arbejde At kunne høre kunder og kolleger godt på arbejde er vigtigt både for at kunne gøre et godt stykke arbejde

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

Alle øjeblikke tæller

Alle øjeblikke tæller Alle øjeblikke tæller AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske

Læs mere

Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

Brugsanvisning til brugsanvisning

Brugsanvisning til brugsanvisning Brugsanvisning til brugsanvisning Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative lydteknologi

Læs mere

Brugsanvisning til app.

Brugsanvisning til app. Brugsanvisning til app www.gnhearing.dk Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative

Læs mere

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Chili En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Designet med dig i tankerne Oticon Chili er udviklet i samarbejde med mennesker, som kender de udfordringer, kommunikation kan

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig Danfoss Link varmestyring Fremtidens boligopvarmning Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App gør det muligt for dig at

Læs mere

Comfort contego. Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv

Comfort contego. Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv Comfort contego Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv Det er let at tilpasse min Comfort Contego til den situation jeg befinder mig i. Gertrud og jeg rejser en del, og det er skønt at kunne

Læs mere

Phonak CROS. Produktinformation

Phonak CROS. Produktinformation Produktinformation er en CROS/BiCROS løsning til folk med ensidig hørenedsættelse. Det består af to dele -sender og et trådløst Phonak Quest eller Spice+ høreapparat. Phonak CROS-senderen inkluderer to

Læs mere

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Roger TM Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Forskellen med Soundfield Det er vigtigt, at eleverne hører godt i klasseværelset, for at de virkelig kan yde deres bedste og få mest

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Verdens første digitale minimodtager

Verdens første digitale minimodtager Verdens første digitale minimodtager Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 er minimodtageren med Comfort Digisystems unikke lydkvalitet. Den er let at bruge, let at konfigurere, og den giver en

Læs mere

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound LiNX understøtter MFi-funktionalitet i følgende produkter fra

Læs mere

Moxi Kiss BTE (bag øret)- høreapparat

Moxi Kiss BTE (bag øret)- høreapparat Moxi Kiss BTE (bag øret)- høreapparat Tak Tak, fordi du har valgt et Unitron Moxi Kisshøreapparat. Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med hørenedsættelse. Vi er i tæt samarbejde med høreapparatspecialister

Læs mere

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater Genopliv hørelsen Vellykket brug af høreapparater Velkommen tilbage til en verden af lyde Nu da du har taget det første skridt mod at genoplive din hørelse, vil du opdage, at det er nødvendigt med nogle

Læs mere

To skal der til. Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører

To skal der til. Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører To skal der til 8 Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører Denne brochure er nummer 8 i en serie fra Widex om hørelse og dertil knyttede emner. Hør verden omkring dig

Læs mere

Roger til hjemmet og sociale situationer. Overvind udfordringer i taleforståelse

Roger til hjemmet og sociale situationer. Overvind udfordringer i taleforståelse Roger til hjemmet og sociale situationer Overvind udfordringer i taleforståelse Nyd flere af de øjeblikke, der betyder mest Den moderne høreapparatteknologi er rigtig god til at hjælpe mennesker til at

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

information til forældre

information til forældre information til forældre tm WIDEX BABY 440 Den bedste start i livet For små børn spiller hørelsen en central rolle i den måde, de udvikler deres sprog og fortolker verden på. Spædbørn hører lyde specielt

Læs mere