Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg torsdag d. 10. oktober 2013 kl i Savværket

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg torsdag d. 10. oktober 2013 kl i Savværket"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg torsdag d. 10. oktober 2013 kl i Savværket Deltagere: Forhindret: Referent: Ordstyrer: Tidtager: Kresten, Mette, Amela, Karin, Heidi, Birgitte (indtil kl ), Ida, Helle, Lasse, Lone og Benny Hammer (deltog fra midt i punkt 4) Inger, Hanne, Agnete, Puppi, Søren, Bettina Lone Karin Mette Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden herunder aftaler omkring aftenens mødeafvikling (5 Referat Punkt 1, 2 og 5 til godkendelse Punkt 3 medlemmerne bedes forholde sig til det konkrete punkt samt det konkrete høringsmateriale Punkt 4 orientering med efterfølgende debat Punkt 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 orienteringspunkter Dagsorden godkendt med følgende kommentarer: punkt 11 flyttes frem til punkt 2a, og punkt 5 flyttes frem til punkt 2b, da Birgitte er nødt til at gå kl Godkendelse af sidste mødereferat 2.a/Punkt 11. Sidste nyt fra Støtteforeningen (Birgitte 5 2.b Punkt 5. Forslag til lukkedage i Børneby Glesborgs dagtilbud i 2014 samt oversigt over skole og SFO s ferier (Bilag 6 og 7 udleveres senest på mødet 10 Godkendt. 2a. Støtteforeningen havde møde i går, hvor de bl.a. drøftede programmet for kommende Børneby-fest d. 10. maj Der blev bl.a. drøftet et forslag om, at børnene i Børnebyen kan lave børnetegninger med tema ud fra Børnebyens statement: Børneby Glesborg - et godt sted at lege, lære og være. Tegningerne kunne evt. udstilles under Børneby-festen. Se referat for støtteforeningens møder på Støtteforeningens hjemmeside. 2b. Bilag 6: Godkendt. Bilag 7: Skolerne og SFO s ferier er fastlagt kommunalt. Bestyrelsen godkendte bilag 7 med den tilføjelse, at SFO udvider åbningstiden med 30 min. Grundlovsdag således, at SFO har åbent til kl , hvilket vil gøre det nemmere for forældre at benytte tilbuddet, i det mange forældre selv først får fri fra arbejde kl. 12.

2 3. Udveksling af stikord samt koordinering af tovholdere til formulering af udkast til høringssvar i forhold til følgende høringsmaterialer (30 : a) Styrelsesvedtægt for Norddjurs Kommunale skolevæsen høringsfrist d. 11. okt. (bilag 1, 2 og 3). b) Forslag til ny handicappolitik høringsfrist d. 11. okt. (bilag 4 og 5). Husk at alle høringsmaterialer samt Børneby Glesborgs høringssvar kan ses på under fanebladet Børneby bestyrelsen dokumenter 4. Opfølgning, status og fremadrettet handleplan i forhold til de kommunalpolitiske udmeldinger vedr. Bønnerup Bh. (Søren og Karin 30 3a. Punktet drøftet. Bl.a. elevrådsrepræsentanters deltagelse ved bestyrelsesmødet. Karin udfærdiger et høringssvar efter inputs fra bestyrelsen. 3b. Punktet drøftet. Karin udfærdiger et høringssvar efter inputs fra bestyrelsen. Punktet drøftet. Karin har indsendt kommentarer og Mads har kommenteret på det. Karin informerede om beslutninger fra BUU, Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen. Se evt. beslutningsreferater på kommunens hjemmeside ( (Benny Hammer ankom til bestyrelsesmødet under dette punkt). Amela informerede: Medarbejderne i Bønnerup Bh. føler sig presset ift. afklaring af deres fremtidige arbejdssituation. Karin opfordrede bestyrelsen og alle interesserede forældre, medarbejdere og borgere til at møde op til Kommunalbestyrelsesmødet d. 22. okt. kl.17.00, hvor det besluttes, hvorvidt Kommunalbestyrelsen vil sende en indstilling om lukning af Bønnerup Bh. i høring eller ej. 6. Referat fra dialogmøde vedr. Den nye folkeskolereform (Kresten, Karin og Mette - 15 Karin informerede: Skolers fremtidige samarbejde med kulturskolen og erhvervslivet blev drøftet. Hvordan kan forældres faglighed aktiveres i undervisningen - blev drøftet. Motion var på som fokuspunkt. Udfordring ift. samarbejde med lokalforeninger; hvem skal betale kontingentet? Den nye skolereform skal implementeres pr. 1. aug Karin informerede om, at det i dag er blevet sagt i nyhederne at MÆRSKFONDEN har givet 1. mia. kr. til folkeskolen. Helle informerede om, at forvaltningen har udarbejdet et udkast til en drejebog, som beskriver hvilke områder, vi som kommune og

3 skoler har brug for at arbejde med i forhold til implementering af den nye folkeskolereform. I drejeborgen beskrives bl.a. behovet for nedsættelse af 13 forskellige arbejdsgrupper samt tidsperspektivet for disse gruppers arbejde. De forskellige arbejdsgruppers udkast til retningslinjer/ideer eller arbejde i øvrigt forventes behandlet i bestyrelserne i form af høringsmateriale og høringssvar. På skolerne afventer man således resultatet af de enkelte arbejdsgruppers arbejde, inden man lokalt lægger sig fast på, hvordan den nye folkeskolereform kommer til udtryk på den enkelte skole. 7. Status elevrådet (Lasse 5 Lasse orienterede. Andet elevrådsmøde er afviklet. Rasmus er ny lærerrepræsentant i elevrådet. Jakob og Christian fra 6.klasse deler formandsposten. Lasse informerer Rasmus om, at Jakob og Christian kan deltage i bestyrelsesmøderne, hvis vi eller de har punkter, som vi gerne vil drøfte med hinanden. Bestyrelsen vil meget gerne høre hvad elevrådet arbejder med fra elevrådsrepræsentanterne selv. 8. Status vedr. udkast til Børneby Glesborgs logo (Lasse Status i forhold til ansøgning om Renovering af asfaltvejen til Glesborg Børnehave (Kresten Status/opfølgning på kommunalpolitiske punkter (5 Lasse har kontakt til en person fra Sjælland. Lasse forventer en afklaring inden næste bestyrelsesmøde. Kresten har indsendt ansøgningen til kommunen, men har endnu ikke fået respons herpå. Kresten følger op i forhold til respons på ansøgningen. Helle orienterede om, at både BUU og Økonomiudvalget har tiltrådt indstillingen om, at strækningen Hedegaard Glesborg Skole (Kastbjergvej) godkendes som trafikfarlig skolevej. Sagen afventer nu endelig godkendelse i Kommunalbestyrelsen. Se evt. nedenstående sagsfremstilling fra Økonomiudvalgets seneste møde: Trafikfarlig skolevej, Hedegaard - Glesborg Skole (Kastbjergvej): Sagsfremstilling Forvaltningen har modtaget henvendelse fra forældre om at få Kastbjergvej mellem Hedegaard og Glesborg Skole vurderet som trafikfarlig skolevej.

4 På baggrund af henvendelsen har politiet og Norddjurs Kommunes vej- og trafikafdeling foretaget en vurdering af vejstrækningen. Politiet og vej- og trafikafdelingen har den 4. september 2013 vurderet vejen som værende trafikfarlig for 0-6. klasse på grund af trafiktætheden og trafikhastighederne på strækningen. Økonomiske konsekvenser Hvis strækningen erklæres trafikfarlig vil den på nuværende tidspunkt omfatte 10 børn, som skal passere strækningen. Der skal udstedes skolekort til regionalruten, hvilket på årsplan vil beløbe sig til ca kr. pr. barn. Det forventes, at udgiften i skoleåret 2013/2014 kan holdes indenfor budgettet. 12. Sidste nyt fra Børneby Glesborg (25 LONE: Lone informerede om den kommunale vision for digitalisering: "Alle børn og unge i Norddjurs Kommunes dagtilbud, SFO og skoler skal opleve, at digitale læremidler er en nødvendig og integreret del af deres læring og, at disse bidrager til deres faglige, personlige og sociale udvikling." Der er indkøbt IPads til brug for børn og medarbejdere i dagplejen og i daginst. Anette fra Bønnerup Bh. er i gang med et diplommodul i medie- og kulturpædagogik/ it-vejlederuddannelsen. I forbindelse med nybyggeriet af Glesborg Bh., blev der afsat en bestemt procentdel af byggesummen til kunst. Derfor er der lige pt. to kunstmalere i gang med at dekorere nogle vægge i Glesborg Bh. selvfølgelig ud fra vores statement: et godt sted at lege, lære og være. Sus vikarierer for Bettina i Savværket, som er på sprogvejlederuddannelsen af et omfang svarende til en halv diplomuddannelse. Marie er fraværende i Glesborg Bh. om torsdagen, da hun jo er Børnebyens dagplejepædagog. Anette, pædagog i Bønnerup Bh. vikarierer for Marie i Glesborg Bh. om torsdagen. Joan er blevet ansat i seniorjob i Savværket. Joan, som er kendt af børn og forældre i Bønnerup Bh., vikarierer så for Anette i Bønnerup Bh. om torsdagen. LASSE: Lasse informerede om at skolegårdsprojektet iværksættes dette efterår.

5 Lasse informerede endvidere om de forældremøder, der har været afviklet på skolen, og at de foreløbige tilbagemeldinger har været positive. Karin orienterede om bestyrelsesarbejdet ved forældremøderne og forældrene spurgte generelt meget interesseret og det føltes som en rigtig god dialog. Lasse informerede om vores sundhedsprojekt, bl.a. Familiemotion og Personalemotion. Alle skolens lærere og pædagoger har fået et elektronisk arbejdsredskab - IPad eller bærbarcomputer. METTE: Mette informerede om "Prøv en fritidsaktivitet" et projekt i SFO. METTE OG IDA: Mette og Ida informerede om, at familieklassen er kommet rigtig godt i gang. HELLE: Helle informerede om, at Mie skal på barsel d. 18. nov. vi er i gang med at søge en barselsvikar med linjefag i dansk og musik. Efter efterårsferien vil Merete Holm i uge kun være på skolen tirsdage, da hun skal afslutte sin læreruddannelse. I den periode vil lærer Kirstine Krogsgaard Carlsen være vikar for Merete. Merete vil stå for planlægningen, som Kirstine vil udføre i praksis. 13. Eventuelt dvs. korte beskeder ellers indmeldes som punkt til kommende bestyrelsesmøde (5 Punkter til kommende bestyrelsesmøder Karin har fået redigeringsadgang til bestyrelsesdelen på skolens hjemmeside. Karin administrerer nu denne del af hjemmesiden. Det vil også være her, man kan læse formandens årsberetning. Den nye folkeskolereform (Helle) Økonomi budgetopfølgning (Helle) Forældrehenvendelse vedr. mulighed for oprettelse af ½-dagsplads i Glesborg Børnehave/dagtilbuddene i Børneby Glesborg (Lone og Helle) Det fysiske, psykiske og æstetiske børnemiljø/læringsmiljø Evaluering af skoleboden (dec. 2013) Ønske om cykelstier i Børneby Glesborgs distrikt (Kresten) Opfølgning logo (Lasse)

6 Opfølgning ansøgning Teknik og miljø (Kresten)

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 13. august 2013 kl på Glesborg Skole

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 13. august 2013 kl på Glesborg Skole Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 13. august 2013 kl. 18.00 20.30 på Glesborg Skole Deltagere: Karin, Birgitte (deltog til og med pkt. 7 første del), Agnete, Hanne, Bettina, Kresten, Søren,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh.

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Deltagere: Birgitte R., Inger, Gitte, Kresten, Hanne, Maren, Mette, Lisa, Christina, Birgitte, Puppi, Karin, Helle,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 30. aug kl på Glesborg Skole

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 30. aug kl på Glesborg Skole Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 30. aug. 2017 kl. 18.00 20.30 på Glesborg Skole Deltagere: Lisa, Mette, Heidi, Kresten, Jens, Lise, Merete, Inger, Gitte, Birgitte R., Birgitte B. og Helle

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 7. april 2015 kl i Glesborg Børnehave

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 7. april 2015 kl i Glesborg Børnehave Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 7. april 2015 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Børnehave Deltagere: Christina, Birgitte R., Gitte, Lisa, Mette M., Puppi, Peter, Karin, Heine, Lone og Helle Gæst

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 2. april 2014 kl på Glesborg Skole.

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 2. april 2014 kl på Glesborg Skole. Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg onsdag d. 2. april 2014 kl. 18.00 20.30 på Glesborg Skole. Deltagere: Forhindret: Referent: Ordstyrer: Tidtager: Kresten, Heidi, Inger, Mette, Lasse, Ida, Betina, Christina,

Læs mere

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for Vivild børnebys fællesbestyrelse. 2 Bestyrelsens sammensætning Fællesbestyrelsen

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Vivild Børneby D Kl På Langhøjskolen

Fællesbestyrelsesmøde Vivild Børneby D Kl På Langhøjskolen Fællesbestyrelsesmøde Vivild Børneby D. 17.04.13 Kl 19.00-21.00 På Langhøjskolen Tilstede: Martin Hyldgaard Larsen, Henriette Vendelboe, Betina Olesen, Janni Staack Thygesen, Allan Sams Simonsen, Marie

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Klokken: Blad nr.: 6. Fraværende: Jacob. Punkt 1. ELEVRÅDET. Orientering.

Bestyrelsesmøde. Dato: Klokken: Blad nr.: 6. Fraværende: Jacob. Punkt 1. ELEVRÅDET. Orientering. Blad nr.: 6 Fraværende: Jacob. Punkt 1. ELEVRÅDET. Orientering. Elevrådet arbejder netop nu med kostumerum, legepatrulje, demokratikursus og plan for sal og multibane. Har søgt om penge til legepatruljekursus.

Læs mere

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé:

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé: Placering: Elverhøjen» Forældremøder, bestyrelse og arrangementsudvalg» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 06-09-2017 kl.:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

REFERAT. Deltagerne, Nordfyns Kommune Familieafdelingen UDARBEJDET AF: Flemming Dahlqvist/Kurt Rene Eriksen

REFERAT. Deltagerne, Nordfyns Kommune Familieafdelingen UDARBEJDET AF: Flemming Dahlqvist/Kurt Rene Eriksen REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 17. juni 2008, kl. 19.00 DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen, Karin Tværgaard, Birthe Christensen, Gert Rosenkvist, Steffen Siggaard,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

5 Godkendelse Godkendt

5 Godkendelse Godkendt Gelsted Børneunivers Børnehuset Koldinghave 3 5591 Gelsted Skolen Gelstedvej 29 5591 Gelsted www.gelstedskole.skoleintra.dk Telefon +45 8888 5540 gelsted-skole@middelfart.dk Gelsted 12. januar 2017 Bestyrelsesmøde

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Børne- og ungdomsudvalget REFERAT

Børne- og ungdomsudvalget REFERAT Børne- og ungdomsudvalget REFERAT Sted: Auning Skole Sdr. Fællesvej 4, Auning Dato: Onsdag den 4. september 2013 Start kl.: 16:15 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Mads Nikolajsen (F) Else Søjmark (A) Tom Bytoft

Læs mere

Mødedato: Tirsdag den 12. september kl Vesterlyngvej 8, 4500 Nykøbing Sj

Mødedato: Tirsdag den 12. september kl Vesterlyngvej 8, 4500 Nykøbing Sj DAGPLEJEN ODSHERRED KOMMUNE FORÆLDREBESTYRELSEN Mødedato: Tirsdag den 12. september kl. 17.30. Vesterlyngvej 8, 4500 Nykøbing Sj Dagsorden #2017 195606 Dagplejen er vært ved en let forplejning. 25/17 Konstatering

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Dagsorden Referat 16.06. 2016 Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Esben Krægpøth opfølgning på ansættelse a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Intet at berette b. Medarbejderne

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Tid: 15. januar 2019 kl Sted: Personalerummet. Dagsordenen blev udsendt tirsdag den 8. januar

Bestyrelsesmøde. Tid: 15. januar 2019 kl Sted: Personalerummet. Dagsordenen blev udsendt tirsdag den 8. januar Øster Hornum Børneunivers Birkehøjvej 8, Øster Hornum 9530 Støvring Telefon 99 88 10 10 www.ohskole.dk Bestyrelsesmøde Tid: 15. januar 2019 kl. 17.00 19.00 Sted: Personalerummet Dagsordenen blev udsendt

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. april 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Fraværende: Mødeleder:

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Bestyrelsesmøde 12.1.2017 Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget

Læs mere

REFERAT: Skolebestyrelsesmøde Vorgod- Barde Skole januar 2015

REFERAT: Skolebestyrelsesmøde Vorgod- Barde Skole januar 2015 Tilstede: Linda, Leif, Jimmy, Brian. Grethe, Maria, Anette, Inger og Catarina (under første punkt desuden: Emma og Silas fra elevrådet) 1 Elevrådet 1.1 Hems Eleverne fortæller om planen for hemsen Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Referat. Udvalget for familie og institutioner (FI) Udvalgsmøde FI Tirsdag den 16. januar 2018 Kl. 13:00 Byrådssalen, Hornslet.

Referat. Udvalget for familie og institutioner (FI) Udvalgsmøde FI Tirsdag den 16. januar 2018 Kl. 13:00 Byrådssalen, Hornslet. Referat Udvalget for familie og institutioner (FI) 2018 Udvalgsmøde FI Tirsdag den 16. januar 2018 Kl. 13:00 Byrådssalen, Hornslet Medlemmer Kirstine Bille (F) Christian Haubuf (A) Jørgen Ivar Brus Mikkelsen

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 8, Glesborg Der er formøde for medarbejdersiden kl. 15.00-15.30 Dato: Mandag den 17. juni 2013 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:00 Medlemmer:

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt Dagsorden til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 19. november 2014 Sted Langeland

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Dagsorden nr. 1, torsdag den 28. januar 2016 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Mødedato Mødelokale Fraværende Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet Kl. 19.00 6. april kl. 18.00 og efterfølgende orienteringsmøde om skolebestyrelsesvalget kl. 19.00 Mødelokalet

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 29. august 2013 kl Mødelokale Fraværende. Åbne sager 8 Lukkede sager Mødet hævet 20.

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 29. august 2013 kl Mødelokale Fraværende. Åbne sager 8 Lukkede sager Mødet hævet 20. Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 29. august 2013 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Fraværende Xclass, Willemoesvej 2 B, Slagelse, Kantinen Erik Frimann, Hanne Mejlstrøm Åbne sager 8 Lukkede sager Mødet

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 13. januar 2009 kl. 19.00 til 21.30 i mødelokalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 25. Oktober 2016 Tirsdag 25.10.2016 kl. 16:00 Følgende sager behandles på mødet Side Orientering om Danske Skoleelevers arbejde 2 Velfærd frem for mursten - antal skoledistrikter

Læs mere

REFERAT. Dagsorden (mødeleder er Bestyrelsesformanden og i dennes evt. fravær Næstformanden)

REFERAT. Dagsorden (mødeleder er Bestyrelsesformanden og i dennes evt. fravær Næstformanden) REFERAT Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 27. september 2017 kl. 18:30 21:00 Deltagere: Birthe, Carsten, Bjørk, Hans Jørn, Per, Anita, Lone, Benjamin, Anja, Kim, Ulla, Anette, Louise, Lilli.

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Kommissorium for arbejdsgruppe 12:

Kommissorium for arbejdsgruppe 12: Kommissorium for arbejdsgruppe 12: Kompetenceudvikling Billeder:Colourbox.dk Læs om folkeskolereformen og de øvrige arbejdsgrupper på www.norddjurs.dk/folkeskolereformen 2 Forord Dette materiale indeholder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg

Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg Forældrebestyrelsesmøde for Skanderborg Vest d. 17. december Kl. 19:00 til kl. 21.30 Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg Dato 17. december 2012 kl. 19.00 21.30 Deltagere Mødeleder

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Høringssvar fra Børnehaverne i Støvring N vedr. Strategi og digitale værktøjer i Rebild kommune.

Høringssvar fra Børnehaverne i Støvring N vedr. Strategi og digitale værktøjer i Rebild kommune. 1 - Høringssvar fra Børnehaverne i Støvring N vedr (3) Høringssvar fra Børnehaverne i Støvring N vedr. Strategi og digitale værktøjer i Rebild kommune. Vi er positivt stemt for strategien om digitale værktøjer

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget den 22-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 14:00 afholdt Børne- og Ungdomsudvalget møde

Læs mere

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform.

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Blandt de 26 indkomne høringssvar er der en generel positiv indstilling over høringsmaterialet. Der bliver i høringssvarene også stillet spørgsmål,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 12. februar 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. marts 2014, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. marts 2014, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts 2014, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 40 Tilstede: Fraværende: Mødeleder: Sumaya Ghiasi, Johannes Agersnap Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Kommissorium for arbejdsgruppe 10:

Kommissorium for arbejdsgruppe 10: Kommissorium for arbejdsgruppe 10: Digitalisering Billeder:Colourbox.dk Læs om folkeskolereformen og de øvrige arbejdsgrupper på www.norddjurs.dk/folkeskolereformen 2 Forord Dette materiale indeholder

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Mandag den 10.februar 2014 kl Husk formøde for forældrevalgte kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Mandag den 10.februar 2014 kl Husk formøde for forældrevalgte kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Rettelse til punkt 11: Et medlem af bestyrelsen er ikke enig i beslutningen om at indkøbe lockers. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Nyt fra elevrådene. Intet 4. Høring

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Kommissorium for arbejdsgruppe 6:

Kommissorium for arbejdsgruppe 6: Kommissorium for arbejdsgruppe 6: Indhold og organisering af SFO og klubtilbud Billeder:Colourbox.dk Læs om folkeskolereformen og de øvrige arbejdsgrupper på www.norddjurs.dk/folkeskolereformen 2 Forord

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge Områdeudvalg børn og unge BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 08/2011 Sted : Mødelokal 8, Administrationsbygningen, Glesborg Dato : 13. september 2011 Start kl. : 9:00 Slut kl. : 11:15 Medlemmer (Ledelsen) Deltog

Læs mere

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Børn og Familie den 9. august 2011 kl. 17:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 66 Månedlig økonomirapport pr. 31.

Læs mere