TIL SALG. Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL SALG. Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende"

Transkript

1 TIL SALG Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende Ejendommen, matr. nr. 2 c m.fl. Karlby By, Krogsbæk, beliggende Krogsbækvej 20, 8543 Hornslet, udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Der henvises til landbrugslovens erhvervelsesregler ved køb af landbrugsejendomme. Det understreges, at det alene er købers risiko at opfylde erhvervelsesbetingelserne.

2 2 INDHOLD Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Generelle oplysninger 3 4 Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5 Beskrivelse af ejendom og stuehus 6 8 Beskrivelse af drifts og avlsbygninger 9 11 Løsøre 12 Ejendommen ifølge tingbogen 13 Dyrehold 13 Ejendommens jordtilliggende 14 Offentlig vurdering Skatter og afgifter EU støtte 16 Servitutter/deklarationer ifølge tingbogen 17 Servitutter/deklarationer utinglyste 17 Fredskovspligt 17 Omkostninger 18 Tilbud 19 Købesummens fordeling 19

3 3 GENERELLE OPLYSNINGER Overtagelse: Ejendommen overtages 31/ Besigtigelse: Ejendommen kan besigtiges efter aftale med sælger, tlf. nr mellem kl Lejemål: Der findes ikke lejemål på ejendommen. Jagt: Jagten er ikke udlejet. Forsikring: Ejendommen er forsikret i ALM. BRAND. Bopælspligt: Ja. Vandforsyning: Egen boring. Kloakering: Privat afløb. Opvarmningskilder: Centralvarme (oliefyr 2 x 1100 l overfladetank fælles med staldbygningen). Fyrrum i carport. Dieseltank: Ja 1200 l. Produktion: Miljøforhold: Der er i dag en svineproduktion på ejendommen. Besætningen er ved at blive sat ud, og ejeren forventer, at være færdig hermed til overtagelsesdagen. Hvis der mod forventning fortsat er en mindre besætning af slagtesvin tilbage, vil ejeren gerne, hvis der kan opnås enighed herom, leje stalden for en kortere periode, indtil slagtesvinene er færdige til slagteriet, eller eventuelt sælge restbesætningen til den nye ejer til dagspris ved overtagelse af ejendommen. Se i øvrigt herom i det vedlagte Købstilbud. Der foreligger ikke krav fra offentlig myndighed om foranstaltninger med hensyn til miljø. Eventuelle fremtidige krav vedrørende miljøforholdene på ejendommen er sælger uvedkommende.

4 4 Flyvehavre: Der forekommer flyvehavre på arealet. Oplysning om omfang og bekæmpelse kan fås hos sælger. Slam: Der er ikke spredt slam på ejendommens arealer i ejers tid. Utinglyst anlægsgæld: Der påhviler ikke ejendommen anlægsgæld af nogen art, og der er ikke er udført arbejder eller truffet beslutninger om arbejder for hvilke, udgifterne senere vil blive pålignet ejendommen. Grus: Der er sælger bekendt ingen grusforekomster på ejendommen. Aftagerkontrakter: Gylleaftagning ca m³ årligt afhentet ved tank uden beregning. Djurs Bioenergi kan eventuelt overtages af ny ejer. Ansatte: Ingen. Momsreguleringsforpligtelse: Køber overtager ingen momsreguleringsforpligtelser. Retlige bindinger: Åbeskyttelseslinie. Rosenholm Å omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Skovtilplantning uønsket på dele af ejendommen. Skov: Der er knap 1 ha skov på ejendommen. Fredskov: 0,4 ha heraf er fredskov. Mål, størrelse og alder: Alle angivne mål, størrelser og aldersangivelser ved ejendom og tilbehør kan være anslåede og må ikke tillægges afgørende betydning.

5 5 FORBRUGERBESKYTTELSESREGLERNE Ejendommen er pålagt landbrugspligt, og reglerne om bl.a. fortrydelsesret og ansvarsbegrænsning, i forbindelse med indhentelse af tilstandsrapport, er derfor ikke gældende. Såfremt køber ønsker det, udarbejdes der for sælgers regning et energimærke / energiplan. Gårdspladsen med en hyggelig terrasse foran stuehuset

6 6 BESKRIVELSE Ejendommen ligger centralt placeret i den sydvestlige del af Djursland med relativ kort afstand til de lidt større byer i området. Der er således ca. 6,5 km til Hornslet, ca. 9 km til Mørke, ca. 13,5 km til Auning og ca. 16 km til Rønde. Til Randers er afstanden ca. 21 km og til Århus ca. 29 km. Ejendommen fremstår særdeles velholdt, og både beboelsen og driftsbygningerne er opført i røde mursten med bølgeeternittag. Haven er hyggelig og ugenert med mange buske og træer, herunder en gammel og meget stor blodbøg. Bygning nr. 1: Stuehuset er opført i Ifølge BBR ejermeddelelse har stuehuset et bebygget areal på 135 m² Tagetagens samlede areal er på 90 m², hvoraf 45 m² er udnyttet til beboelse. Samlet boligareal 180 m². Antal værelser 6. Antal vandskyllende toiletter 2. Antal badeværelser 1. Samlet areal i kælder er 15 m². Fra entreen/hallen er der trappe op til 1. sal, trappe ned til kælder, adgang til køkken, en mindre stue (fjernsynsstuen), soveværelse, bryggers og badeværelse. Fra den mindre stue og køkkenet er der igen adgang til en dejlig stor og lys vinkelstue med et stort vinduesparti og dør ud til en mindre terrasse og den hyggelige have.

7 7 Køkkenet er et HTH element køkken fra 1990 erne med spiseplads. Elementer af hvidt laminat med trækanter, trægreb og køkkenbord af træ. Følgende hårde hvidevarer medfølger: Komfur mrkt. Bosch af ældre dato. Mikrobølgeovn mrkt. Matsui mindre end 1 år gammel. Emhætte mrkt. Thermex ny. Opvaskemaskine mrkt. Bosch 2 5 år gammel. Indbygget køleskab mrkt. ukendt af ældre dato. Dejligt bryggers med klinker på gulv og meget skabsplads. Her findes følgende hårde hvidevarer som medfølger: Vaskemaskine mrkt. AEG Øko Lavamat af nyere dato. Tørretumbler mrkt. Bauknecht TRA 950 af ældre dato. Skabsfryser mrk. Wasco lavenergi mindre end 1 år gammel. Fra bryggerset er der udgang til carport og gårdsplads. Der ydes ingen garanti for hårde hvidevarer. Badeværelset er helt nyrenoveret med elementer i lyst træ. Bord i marmor look med nedfældet håndvask, ophængt toilet, en stor bruseniche og lyse klinker med gulvvarme. Soveværelset er stort og lyst med skabe fra gulv til loft på 2 af væggene. Gulve i stueetagen: Entreen/hallen: Beton der er dækket af klinker ved indgangen, mens resten er dækket af mørkt trælaminat. Køkken: Mørkt trægulv. Bryggers: Klinker. Badeværelse: Klinker. Stuerne: Bøgeparket, der i dag er dækket af tæpper. Soveværelse: Beton dækket af tæppe. Lofter i stuetagen: Overalt hvid pudset beton. I den store vinkelstue og køkken er loftet dog pt. dækket af lyse trælaminatplader.

8 8 1. sal: Fra entreen/hallen er der som nævnt trappe op til 1. sal, hvor der fra en åben fordelergang er adgang til et stort toiletrum med håndvask, hvorfra der igen er adgang til stort soveværelse og et lille gæsteværelse. Fra fordelergangen er der endvidere adgang til et gæsteværelse med kvist, hvorfra der er en flot udsigt ud over marker med træer og buske. Resten af 1. sal er et stort loftsrum, som endnu ikke er udnyttet til beboelse. Gulve på 1. sal: 20 cm betongulve med tæppebelægning overalt. Lofter på 1. sal: Træ bortset fra det mindste gæsteværelse, hvor der er flamingoloft. Kælder: Kælderen ligger under forgang og køkken og er pt. ubenyttet. Vinduer: Tagvinduerne er alle ældre Velux vinduer med dobbelt glas. Resten af stuehuset har termoruder, hvoraf bl.a. gavlvinduerne og kvistvinduet på 1. sal er sat i inden for de sidste 5 år. Ejeren yder ingen garanti for termorudernes tilstand.

9 9 UDBYGNINGER Bygning nr. 2: Svinestald. Bebygget areal 560 m² med udnyttet tagetage. Bygningen er opført i bokse til bundne søer (som nu er ulovlige). 50 søer i bokse. Stiplads til 30 sopolte og 3 orner. 8 farestier. På loftetagen er der fodersiloer, påslag til mineralblanding og masser af lagerplads. Bygning nr. 3: Farestald. Bebygget areal 280 m². Bygningen er opført i farestier. 80 cm ristegulv bag i stien. Rister + farebøjler udskiftet i år 2000.

10 10 Bygning nr. 4: Klimastald. Bebygget areal 135 m². Bygningen er opført i klimastalde. Bygning nr. 5: Svinestald. Bebygget areal 599 m². Bygningen er opført i Ca stipladser til slagtesvin. Inventaret er i fin stand bortset fra skillerum over krybben, som skal skiftes. Alt relevant inventar til svineproduktion, herunder kornblæser, kornsnegl og foderanlæg, medfølger som beset og uden garanti for funktionsdygtighed.

11 11 Bygning nr. 6: Drifts og avlsbygning. Bebygget areal 194 m². Bygningen er opført i Kornmagasin med koldluftsblæser. Luftkanaler støbt i gulv. Korngrav med sugetrykblæser. Bygning nr. 7: Staldbygning. Bebygget areal 63 m². Bygningen er opført i klimastalde. Der er vådfodring i alle stalde Bygning nr. 8: Foder og udleveringsrum. Bebygget areal 25 m². Bygningen er opført i Bygning nr. 9: Garage. Bebygget areal 45 m². Bygningen er opført i Der henvises i øvrigt til den i bilagsmaterialet indeholdte BBR ejermeddelelse. Gylletank: 1 stk. på ca. 700 m³ fra 1979 og 1 stk. på m³ fra Drivhus: Et mindre drivhus på 8 m²

12 12 LØSØRE Det medfølger 34 almindelige rettigheder og 3 udtagningsrettigheder under handlen. Der henvises til afsnittet EU støtte på side 16. MASKINER Medfølger: Gaffeltruck Medfølger ikke, men kan evt. købes, se herom i det vedlagte Købstilbud : Ursus traktor, 4wd, 1234, 150 hk, årgang Ursus traktor, 4 wd, 1014, 100 hk, årgang ca furet vendeplov, Kvernland 16, årgang ca m såsæt, Nordsten, + harve, ældre årgang. Kornvogn, 10 ton med buggi, stållad, årgang ca Stubharve, Marsk Stig harve, ældre årgang. BEHOLDNING Ingen. BESÆTNING Ingen, jf. dog tilbudsblanket. ANSATTE Ingen.

13 13 EJENDOMMEN Ejendommens beliggenhed: Tilhørende: Gunnar Jensen. Matrikel nummer og grundareal ifølge tingbogen: Matr. nr. Areal m2 2 c Karlby By, Krogsbæk 19 l Karlby By, Krogsbæk 6 d Karlby By, Krogsbæk 14 b Karlby By, Krogsbæk 68 Karlby By, Krogsbæk Heraf vej m Aftægtsbolig Der er den 23. marts 2006 givet tilladelse til at opføre en aftægtsbolig på ejendommen på et areal mellem Krogsbækvej 25 og 27. Se herom i bilagsmaterialet. Om tilladelsen kan udnyt tes af en ny ejer vides ikke, men Planloven giver mulighed for, at der på en landbrugsejen dom over 30 ha kan opføres en medarbejder eller aftægtsbolig i tilknytning til den eksiste rende bebyggelse. DYREHOLD Rosenholm kommune har den 23. december 2005 registreret et dyrehold på ejendommen på 193 årssøer incl. 24 smågrise indtil 25 kg, samt årligt producerede slagtesvin, samt 3 ammekøer med opdræt. Se dog brev fra kom munen herom i bilagsmaterialet.

14 14 EJENDOMMENS JORDTILLIGGENDE Hovedparten af jorderne ligger samlet omkring ejendommens bygninger. Den resterende del af jorden ligger mod øst i Karlby Enge ved Rosenholm å i en afstand af ca. 2,5 km fra bygningerne. Hovedparten af jorden ved bygningerne er ifølge landbrugsministeriets jordklassificeringskort lerblandet sandjord (JB 4). Jorden i Karlby Enge samt den nordligste del af jorden ved bygningerne (langs Rosenholm Å) er humusjord. Jorden ligger inden for et område, der ifølge Århus amt er fosfor og kvælstoffølsomme områder. Mark nr. 1 0 og 3 0 er tilsået med hvede, mark 4 0 og 4 1 er tilsået med vinterraps og mark nr. 10 0, 11 0 og 12 0 ligger i afpudset stand. Mark 8 0 ligger med rajgræs som efterslæt. (se markkort i bilagsmaterialet). Skovbevoksningen ved Rosenholm Å giver gode jagtmuligheder en spændende ejendom for den jagtinteresserede

15 15 OFFENTLIG VURDERING Ejendomsvurdering 2005 Ejendomsværdi kr ,00 Grundværdi kr ,00 Stuehusværdi kr ,00 Stuehusgrundværdi kr ,00 SKATTER OG AFGIFTER 2006 kr ,10 Ejerne har oplyst, at der ikke er foretaget eller begæret omvurdering af ejendommen, der er noteret og vurderet som en landbrugsejendom med landzonestatus.

16 EU STØTTE 16 Køber får uden vederlag overdraget de betalingsrettigheder, som sælger fik tildelt i slutningen af 2005, idet der er sket betaling for disse støtterettigheder ved fastsættelse af købesummen for arealet. 36,85 ha er EU støtteberettiget heraf er 33,9 ha almindelige rettigheder og 2,95 ha udtagningsrettigheder. EU støtten for 2006 tilfalder sælger. Et kig fra haven ud over jorden Jorden syd for vejen

17 17 SERVITUTTER/DEKLARATIONER SERVITUTTER/DEKLARATIONER IFØLGE TINGBOGEN: Det solgte overdrages med de samme rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed det har tilhørt sælger og tidligere ejere, hvorved bemærkes, at der på ejendommen er tinglyst følgende servitutter/deklarationer: Dato Servitut / deklaration Ret for 13 a til færdsel ad en nærmere betegnet vej Dok. ang. grænsen mod 7 c og 7 n Dok. om færdselsret Dok. om rørlægning af skelgrøft Dok. om jordkabler mv Dok. om el kabler mv Dok. om el kabler Dekl. med Jydsk Telefon ang. kabler på 19 l Dok. om vandledning mv. UTINGLYSTE RETTIGHEDER OG/ELLER FORPLIGTELSER Der er iflg. sælger ingen utinglyste rettigheder på ejendommen. FREDSKOVSPLIGT Der er 0,4 ha fredskov på matr. nr. 2 c Karlby By, Krogsbæk.

18 18 OMKOSTNINGER FORDELING AF OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED EN HANDEL SÆLGER BETALER Honorar til egen advokat/rådgiver for afholdelse af licitationen. Honorar til egen advokat/rådgiver for handlen. ½ registreringsafgift for skøde. KØBER BETALER Honorar til egen advokat/rådgiver for eventuel bistand i forbindelse med licitationen. Honorar til egen advokat/rådgiver for handlen, herunder udarbejdelse af skøde samt ekspedition heraf. ½ registreringsafgift for skøde. Honorar for eventuel dispensationsansøgning. Der udarbejdes sædvanlig refusionsopgørelse vedrørende forbrugsafgifter, ejendomsskat m.v. Tilbudsgiver skal være indstillet på for egen regning, at fremlægge anfordringsgaranti til sælger for hele tilbudsbeløbet senest den 1. november 2006, dog med fradrag af kr ,00, der skal deponeres på Dansk Landbrugsformidling A/S s konto i BG Bank, Grenå afdelingen konto nr Den stillede anfordringsgaranti afløses af en kontant deponering i sælgers pengeinstitut Hadsten Bank senest på overtagelsesdagen. Såfremt der ikke stilles anfordringsgaranti den angivne dato er sælger ikke forpligtet af et eventuelt tilsagn om salg. Beløb til indfrielse af indestående pantehæftelser, der ikke overtages af køber, eventuelle restancer, salgsvederlag, udlæg og de med handlen forbundne omkostninger m.v., samt øvrige beløb, der skal betales for at sikre køber endeligt anmærkningsfrit skøde kan hæves af deponeringskontoen. Anmærkninger og fristtinglysninger, der alene vedrører købers forhold, er ikke til hinder for frigivelse af deponeringskontoen. Købers rådgiver/advokat er forpligtet til at udarbejde endeligt skøde således, at dette kan indleveres til tinglysning senest mandag den 8. januar 2007.

19 19 TILBUD Deres skriftlige kontante tilbud skal fremsendes eller afleveres til: Dansk Landbrugsformidling A/S Føllevej Rønde Att.: Sagsbehandler Tine Birgitte Juhl eller sagsbehandler Birgit Avnby. således, at det er os i hænde senest torsdag den 26. oktober 2006 kl Det afgivne tilbud er bindende for tilbudsgiver til og med den 3. november Kuverten skal være udtrykkeligt mærket licitation j. nr Deres tilbud skal være ubetinget i enhver henseende. Vi modtager således ikke bud hvori der står, at man vil betale et beløb oven i det højeste bud eller at købet skal godkendes af ens rådgiver juridisk som finansiel. Tilbudet skal samlet omfatte fast ejendom såvel som løsøre. Det skal i den forbindelse bemærkes, at tilbudet ikke skal omfatte hverken restbesætningen eller de maskiner, som ikke medfølger i handlen, idet prisen herfor skal aftales særskilt med sælger, såfremt tilbudsgiver er interesseret i at købe besætningen og/eller maskinerne. Vi modtager ikke tilbud pr. telefon, e mail eller fax. Sælger forbeholder sig ret til at vælge mellem de afgivne tilbud samt til at forkaste alle afgivne tilbud. De er, som tilbudsgiver, naturligvis velkommen til at møde frem og overvære åbningen af tilbudene i Dansk Landbrugsformidling A/S. Budsummerne, men ikke tilbudsgivernes navne, vil blive offentliggjort under mødet. KØBESUMMENS FORDELING Købesummens fordeling foretages af sælger i samarbejde med sælgers revisor / regnskabskonsulent. Køber samt købers revisor/regnskabskonsulent er velkommen til at deltage i mødet, og i det omfang, det er muligt, vil vi inddrage købers ønsker i ovennævnte fordeling.

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE j.nr. 6715 TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE Ejendommen, matr.nr. 15b m.fl. Mørke By, Mørke, beliggende Thorsagervej 33, 8544 Mørke,

Læs mere

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I. j.nr. 7082. Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I. j.nr. 7082. Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961 j.nr. 7082 TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I LICITATION Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961 Allingåbro, udbydes til salg på de i licitationsmaterialet

Læs mere

CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG

CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG VED BENDSTRUP, 8544 MØRKE Matr.nr. 3r Bendstrup By, Hvilsager af areal ifølge tingbogen 4,1310 ha., heraf vej 560 kvm. Matr.nr. 4n Bendstrup By, Hvilsager af areal ifølge

Læs mere

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE Ejendommen, matr.nr. 4d Termestrup By, Hvilsager, Beliggende Lyngbakken 32, 8544 Mørke, på 16 ha udbydes

Læs mere

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke.

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. 1 TIL SALG Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION

TIL SALG VED LICITATION j.nr. 7205 TIL SALG VED LICITATION Eskeholm PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 17,83 HA BELIGGENDE CA. 1,5 KM. NORD FOR GJERRILD VED GRENAA Ejendommen, matr.nr. 24b og 11b Gjerrild By, Gjerrild, beliggende Troldhøjvej

Læs mere

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation.

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. TIL SALG J. nr. 15 7042 TBJ Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft. Jorden udbydes

Læs mere

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA j.nr. 7381 TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA Ejendommen, matr.nr. 4r m.fl. Villersø By, Villersø, beliggende Kristiansmindevej 16, 8500 Grenaa, på 22,17 ha. udbydes til salg på de i materialet

Læs mere

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE J. nr. 14-7525 TBJ TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE Ejendommen matr.nr. 9k m.fl. Sangstrup By, Voldby, beliggende Hjembækvej 8, Sangstrup, 8500 Grenaa på 18,67

Læs mere

TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE

TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE 1 j.nr. 6681 TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE Ejendommen, matr.nr. 12b m.fl. Thorsager By, Thorsager, beliggende Ellevvej 3, Thorsager,

Læs mere

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa TIL SALG Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg Grønland 24, 8500 Grenaa Ejendommen udbydes til salg for kr. 4.150.000,00. Bygningen

Læs mere

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ansvarsfraskrivelse 5. Beskrivelse 6

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ansvarsfraskrivelse 5. Beskrivelse 6 TIL SALG MINDRE PLANTEAVLEJENDOM PÅ GODT 17 HA MED EN GOD BELIGGENHED TÆT PÅ STØRRE SKOVOMRÅDER OG I KORT AF STAND FRA HOVEDVEJEN MELLEM RANDERS OG GRENAA Ejendommen, matr. nr. 8 ø m.fl. Løvenholm Hgd.,

Læs mere

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning J.nr. 99-8024 TIL SALG SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 1t m.fl. Mårup by, Nødager, beliggende Kelstrupvej 4, 8560

Læs mere

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE j.nr. 7040 TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE IS R P NY Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Gravlev By, Fuglslev, beliggende Gravlev

Læs mere

TIL SALG. Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder

TIL SALG. Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder TIL SALG Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder Ejendommen, matr.nr. 11 a m.fl. Ebdrup By, Ebdr up, beliggende Kraghøjvej 4, Ebdr up, 8560 Kolind, på

Læs mere

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at budsummen reguleres efter landinspektørens endelige opmåling

Læs mere

TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND

TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND Bedriften består i dag af 2 ejendomme: 1) matr. nr. 7 a m.fl. Kni By, Ørum,

Læs mere

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8095 TIL SALG 28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro - sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg

Læs mere

TIL SALG. Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG

TIL SALG. Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG j.nr. 7043 TIL SALG Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Hedegård By, Glesborg, beliggende Hyttenvej 1, 8585 Glesborg, på 29,7490 ha,

Læs mere

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning J.nr. 10-8602 TIL SALG 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Østbyvej 2, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg på de i materialet nævnte

Læs mere

TIL SALG Kvistgaarden

TIL SALG Kvistgaarden J.nr. 10-8093 TIL SALG Kvistgaarden CHARMERENDE LANDEJENDOM MED GODE JAGTMULIGHEDER PÅ 29 HA, BELIGGENDE KVASBROVEJ 19, 8586 ØRUM DJURS - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 1a Kvisthus, Ørum, beliggende

Læs mere

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning J.nr. 99-8848 TIL SALG 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret sælges ved budgivning Jorden på 26,3 ha inkl. vej ifølge tingbogen sælges fra ejendommen beliggende Dejret Bygade 9, 8420 Knebel, og udbydes til

Læs mere

BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8

BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8 J.nr. 99-8070 BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8 - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 3p Kelstrup

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA

TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA j.nr. 7265 TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA Ejendommen, matr.nr. 1b m.fl. Over Slemming, Grenaa Jorder, på 20,7602 ha, beliggende Slemmingvej 4,

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION

TIL SALG VED LICITATION 1 TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJ ENDOM MED J ORDTYPE I SÆ RKLASSE. EJ ENDOMMEN ER PÅ CA. 37,5 HA OG LIGGER NORDVEST FOR ØRSTED BY Ejendommen, matr. nr. 1 e Stenalt Hgd., Ør sted m.fl., beliggende

Læs mere

TIL SALG. Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø. Alling By, Ø. Alling, beliggende Oustrupvej 13, 8963

TIL SALG. Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø. Alling By, Ø. Alling, beliggende Oustrupvej 13, 8963 j.nr. 6976 TIL SALG SVALEGÅRDEN EN FIRELÆNGET SVINEAVLSEJENDOM PÅ 26 HA, BELIGGENDE PÅ ET RELATIVT HØJT PLATEOU I ET INTENSIVT LANDBRUGSOMRÅDE VED Ø. ALLING, 8963 AUNING Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø.

Læs mere

TIL SALG. 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro

TIL SALG. 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8518 TIL SALG 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro Matr.nr. 1l Hedegård, Nørager, af areal ifølge tingbogen 32,4064 ha., heraf vej 7.510 kvm., udbydes

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. TIL SALG ET CA. 13 HA STORT AREAL VED ØERVEJ TILHØRENDE SYDDJURS KOMMUNE UDBYDES TIL SALG VED LICITATION. DER ER LANDBRUGSPLIGT PÅ AREALET, MEN AREALET HENLIGGER I DAG SOM ET NATUROMRÅDE Jorden ligger

Læs mere

TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN

TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN Ejendommen, matr. nr. 35 a Vestermarie, beliggende Sosevejen 21,

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste.

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. SALGSOPSTILLING Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. Kontantpris: 8.500.000 Nordkær 16, Holtet, 9362 Gandrup Planteavlsbrug

Læs mere

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT J.nr. 10-7942 Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT Ejendommen matr.nr. 22c Sivested By, Tøstrup m.fl., beliggende Sivestedvej 39, 8560

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT. - sælges ved budgivning

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT. - sælges ved budgivning J.nr. 10-7942 Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 22c Sivested By, Tøstrup m.fl., beliggende

Læs mere

Åbent hus. Torsdag den 22. marts 2018 kl Onsdag den 28. marts 2018 kl Salgsbetingelser. for

Åbent hus. Torsdag den 22. marts 2018 kl Onsdag den 28. marts 2018 kl Salgsbetingelser. for Åbent hus Torsdag den 22. marts 2018 kl. 15.00 17.00 Onsdag den 28. marts 2018 kl. 14.00 16.00 Salgsbetingelser for Ejendommen Skovbyvej 3, 7400 Herning 21-03-2018 S A L G S B E T I N G E L S E R for Ejendommen

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach tlf. 7249 6938,

Læs mere

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping Kontantpris: 4.050.000 Gerdingvej 27, Fræer, 9520 Skørping Planteavlsbrug / agerbrug Introduktion Planteavlsejendom på 25,7

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Bystævnet 3, 5474 Veflinge Sagsnunmmer: 480-2015-93532 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-335981 Afdeling: Strategi

Læs mere

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 Villumsvej 2 6683 Føvling Nedlagt landbrug naturskønt beliggende Kontantpris Ejerudgift/mdl. Grundareal 965.000 kr. 1.908 kr. 0 ha 9784 kvm Ejendommen fremvises kun efter nærmere

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger ved tilbudsgivning

Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger ved tilbudsgivning Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger ved tilbudsgivning Vedrørende : Øgelstrup Adresse : Øgelstrupvej 2, Råsted, 7570 Vemb Skønnet kontantpris: Kr. 4.500.000 Ejer : Den Danske Stat Naturstyrelsen Vestjylland

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købesummen ønskes ikke offentliggjort 1. Parterne Undertegnede afgiver hermed følgende købstilbud på jordtilliggendet fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup.

Læs mere

Dato: 30. august 2019 Brutto ydelse:

Dato: 30. august 2019 Brutto ydelse: Salgsopstilling Adresse: Niviarsiaq 19A, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.995.000 Bolig areal: 117 m2 Udbetaling: 100.000 Dato: 30. august 2019 Brutto ydelse: 11.100 Sags nr.: B nr. 1135, Sisimiut Netto ydelse:

Læs mere

OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP. - sælges ved budgivning

OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP. - sælges ved budgivning J.nr. 99-8223 OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 18 Attrup By, Rosmus m.fl., beliggende Århusvej 290, 8570

Læs mere

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail: jkblo@gribskov.dk

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur UDBUD Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur Grundareal 88.069 m² heraf 336 m² vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.495.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Langebyende 21, 5471 Søndersø Sagsnunmmer: 480-2015-332722 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-84593 Afdeling: Strategi

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Holstrupgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev

SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev Prielgården Landmandsgade 8, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev Kontantpris: 18.995.000 Kvægbrug Adresse Adresse: Landmandsgade 8, Nr.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

TIL SALG MANDEHOVED 9 4660 STEVNS

TIL SALG MANDEHOVED 9 4660 STEVNS TIL SALG MANDEHOVED 9 4660 STEVNS MATR. NR.: 2 24 G og 63 B Sigerslev By, Store Heddinge. ADRESSE: Mandehoved 9 4660 Store Heddinge KOMMUNE: Ejendommen er beliggende i Stevns Kommune. ZONESTATUS: Ejendommen

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ejendommen ifølge tingbogen 6. Beskrivelse 7.

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ejendommen ifølge tingbogen 6. Beskrivelse 7. TIL SALG DALAGERGÅRD EN MALKEKVÆGEJENDOM I UDKANTEN AF VIRRING PÅ CA. 93,6 HA. EJENDOMMEN ER I FULD DRIFT OG MED EN BESÆTNING PÅ ET HØJT AVLSMÆSSIGT STADE. Ejendommen, matr. nr. 3 a m.fl. Virring By, Virring,

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha)

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha) SALGSOPSTILLING Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 4.150.000 Udbetaling: 210.000 Vel arronderet planteavlsejendom,

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000

SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000 SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000 Adresse Adresse: Mariagervej 127, 9500 Hobro Ejendomstype: Lystejendom Nøgletal Kontantpris: 2.495.000

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Salgsprospekt Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail:

Læs mere

Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim

Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim Stadil Plejehjem, Skelmosevej 77 i Stadil udbydes til salg af Ringkøbing-Skjern Kommune. Ejendommen er opført i 1962 samt

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker.

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. SALGSOPSTILLING Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. Kontantpris: 2.545.000 Havredalsvej 2, Frederiks, 7470

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Jernbanegade 5, 5450 Otterup

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Jernbanegade 5, 5450 Otterup 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Jernbanegade 5, 5450 Otterup Sagsnunmmer: 480-2015-91713 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-323194 Afdeling: Strategi

Læs mere

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG PEDER SKRAMS GADE 8 Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr.

Læs mere

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg.

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. Mulighed for at bygge egen drømmeejendom/stutteri tæt ved Aalborg golfklub. Restrup Engvej 24, 9000 Aalborg Fritidslandbrug

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Fritidslandbrug 9,7 ha. Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783

SALGSOPSTILLING. Fritidslandbrug 9,7 ha. Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783 SALGSOPSTILLING Fritidslandbrug 9,7 ha Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783 Introduktion Ejer: boet efter Bodil Berthine Hansen Fremvisning: Kun ifølge aftale med ejendomsmægler

Læs mere

Dejlig andelsbolig i Risskov!

Dejlig andelsbolig i Risskov! Dejlig andelsbolig i Risskov! Julsøvej 122, 8240 Risskov For yderligere oplysninger eller ønske om fremvisning kontakt venligst ejer på telefon 30 29 19 77 eller 86 18 29 19. Ejendomstype............ Andelsbolig.........

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Trørødhus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Johanneshvile Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010

Læs mere

13/09/ & 1 af 149

13/09/ &   1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 2 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 3 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. oktober 2017 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for den anførte pris, at købe én af nedenstående ejendomme Lupinvej 38 B Fast pris: 1.650.000

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord.

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. SALGSOPSTILLING Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. Ruhøjvej 34, Gassum, 8981 Spentrup Planteavlsbrug / agerbrug Kontantpris: 8.400.000 Udbetaling:

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by.

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. Nørregaard Kontantpris: 4.550.000 Egholm 50, 9000 Aalborg Planteavlsbrug / agerbrug Deltidslandbrug på Egholm på 32,9

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12.

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12. UDBUD Resdal Bakke 11, Silkeborg Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg Samlet Bebygget grundareal 930 893 m 2 Tilbudsfrist tirsdag mandag 20. 26. december august 2013 2011 kl. 12.00 12 ledige boliger til samlet

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Haraldshus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

- ejendom til institutionsformål -

- ejendom til institutionsformål - Februar 2014 Sag 12/76023 Salgsvilkår for Nørregade 33, 6464 Galten - ejendom til institutionsformål - Side 1 af 6 Betaling for ejendommen Ejendommen sælges for højeste bud over mindsteprisen. Mindsteprisen

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Århusvej 109-8960 Randers SØ Tlf. 8641 9500 - Fax. 8641 4106 E-mail: randers@johnfrandsen.dk

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Udbudsmateriale For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J til salg. Baunevej 2 er en tidligere Børnehave og Baunehøj

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sofienlyst 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Natur- og landejendom ved Sneum Å Nedlagt dambrug beliggende Møllevej 42, 6818 Årre 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 3h og 3l Ålunde Gde.,

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Yderst velholdt og rummelig bolig/erhvervsejendom Erhversareal på 677

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov SALGSOPSTILLING Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder Kontantpris: 4.450.000 Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov Planteavlsbrug / agerbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Udbud af. Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast

Udbud af. Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast Udbud af Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast 1 06-11-2018 SALGSBETINGELSER for Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39 ejet af Ikast-Brande Kommune Henvendelse om køb skal ske til: Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Kjerris Mølle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere