TIL SALG. Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL SALG. Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende"

Transkript

1 TIL SALG Enghavegård en velholdt svine og planteavlsejendom på knap 40 ha ved Karlby centralt og smukt beliggende Ejendommen, matr. nr. 2 c m.fl. Karlby By, Krogsbæk, beliggende Krogsbækvej 20, 8543 Hornslet, udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Der henvises til landbrugslovens erhvervelsesregler ved køb af landbrugsejendomme. Det understreges, at det alene er købers risiko at opfylde erhvervelsesbetingelserne.

2 2 INDHOLD Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Generelle oplysninger 3 4 Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5 Beskrivelse af ejendom og stuehus 6 8 Beskrivelse af drifts og avlsbygninger 9 11 Løsøre 12 Ejendommen ifølge tingbogen 13 Dyrehold 13 Ejendommens jordtilliggende 14 Offentlig vurdering Skatter og afgifter EU støtte 16 Servitutter/deklarationer ifølge tingbogen 17 Servitutter/deklarationer utinglyste 17 Fredskovspligt 17 Omkostninger 18 Tilbud 19 Købesummens fordeling 19

3 3 GENERELLE OPLYSNINGER Overtagelse: Ejendommen overtages 31/ Besigtigelse: Ejendommen kan besigtiges efter aftale med sælger, tlf. nr mellem kl Lejemål: Der findes ikke lejemål på ejendommen. Jagt: Jagten er ikke udlejet. Forsikring: Ejendommen er forsikret i ALM. BRAND. Bopælspligt: Ja. Vandforsyning: Egen boring. Kloakering: Privat afløb. Opvarmningskilder: Centralvarme (oliefyr 2 x 1100 l overfladetank fælles med staldbygningen). Fyrrum i carport. Dieseltank: Ja 1200 l. Produktion: Miljøforhold: Der er i dag en svineproduktion på ejendommen. Besætningen er ved at blive sat ud, og ejeren forventer, at være færdig hermed til overtagelsesdagen. Hvis der mod forventning fortsat er en mindre besætning af slagtesvin tilbage, vil ejeren gerne, hvis der kan opnås enighed herom, leje stalden for en kortere periode, indtil slagtesvinene er færdige til slagteriet, eller eventuelt sælge restbesætningen til den nye ejer til dagspris ved overtagelse af ejendommen. Se i øvrigt herom i det vedlagte Købstilbud. Der foreligger ikke krav fra offentlig myndighed om foranstaltninger med hensyn til miljø. Eventuelle fremtidige krav vedrørende miljøforholdene på ejendommen er sælger uvedkommende.

4 4 Flyvehavre: Der forekommer flyvehavre på arealet. Oplysning om omfang og bekæmpelse kan fås hos sælger. Slam: Der er ikke spredt slam på ejendommens arealer i ejers tid. Utinglyst anlægsgæld: Der påhviler ikke ejendommen anlægsgæld af nogen art, og der er ikke er udført arbejder eller truffet beslutninger om arbejder for hvilke, udgifterne senere vil blive pålignet ejendommen. Grus: Der er sælger bekendt ingen grusforekomster på ejendommen. Aftagerkontrakter: Gylleaftagning ca m³ årligt afhentet ved tank uden beregning. Djurs Bioenergi kan eventuelt overtages af ny ejer. Ansatte: Ingen. Momsreguleringsforpligtelse: Køber overtager ingen momsreguleringsforpligtelser. Retlige bindinger: Åbeskyttelseslinie. Rosenholm Å omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Skovtilplantning uønsket på dele af ejendommen. Skov: Der er knap 1 ha skov på ejendommen. Fredskov: 0,4 ha heraf er fredskov. Mål, størrelse og alder: Alle angivne mål, størrelser og aldersangivelser ved ejendom og tilbehør kan være anslåede og må ikke tillægges afgørende betydning.

5 5 FORBRUGERBESKYTTELSESREGLERNE Ejendommen er pålagt landbrugspligt, og reglerne om bl.a. fortrydelsesret og ansvarsbegrænsning, i forbindelse med indhentelse af tilstandsrapport, er derfor ikke gældende. Såfremt køber ønsker det, udarbejdes der for sælgers regning et energimærke / energiplan. Gårdspladsen med en hyggelig terrasse foran stuehuset

6 6 BESKRIVELSE Ejendommen ligger centralt placeret i den sydvestlige del af Djursland med relativ kort afstand til de lidt større byer i området. Der er således ca. 6,5 km til Hornslet, ca. 9 km til Mørke, ca. 13,5 km til Auning og ca. 16 km til Rønde. Til Randers er afstanden ca. 21 km og til Århus ca. 29 km. Ejendommen fremstår særdeles velholdt, og både beboelsen og driftsbygningerne er opført i røde mursten med bølgeeternittag. Haven er hyggelig og ugenert med mange buske og træer, herunder en gammel og meget stor blodbøg. Bygning nr. 1: Stuehuset er opført i Ifølge BBR ejermeddelelse har stuehuset et bebygget areal på 135 m² Tagetagens samlede areal er på 90 m², hvoraf 45 m² er udnyttet til beboelse. Samlet boligareal 180 m². Antal værelser 6. Antal vandskyllende toiletter 2. Antal badeværelser 1. Samlet areal i kælder er 15 m². Fra entreen/hallen er der trappe op til 1. sal, trappe ned til kælder, adgang til køkken, en mindre stue (fjernsynsstuen), soveværelse, bryggers og badeværelse. Fra den mindre stue og køkkenet er der igen adgang til en dejlig stor og lys vinkelstue med et stort vinduesparti og dør ud til en mindre terrasse og den hyggelige have.

7 7 Køkkenet er et HTH element køkken fra 1990 erne med spiseplads. Elementer af hvidt laminat med trækanter, trægreb og køkkenbord af træ. Følgende hårde hvidevarer medfølger: Komfur mrkt. Bosch af ældre dato. Mikrobølgeovn mrkt. Matsui mindre end 1 år gammel. Emhætte mrkt. Thermex ny. Opvaskemaskine mrkt. Bosch 2 5 år gammel. Indbygget køleskab mrkt. ukendt af ældre dato. Dejligt bryggers med klinker på gulv og meget skabsplads. Her findes følgende hårde hvidevarer som medfølger: Vaskemaskine mrkt. AEG Øko Lavamat af nyere dato. Tørretumbler mrkt. Bauknecht TRA 950 af ældre dato. Skabsfryser mrk. Wasco lavenergi mindre end 1 år gammel. Fra bryggerset er der udgang til carport og gårdsplads. Der ydes ingen garanti for hårde hvidevarer. Badeværelset er helt nyrenoveret med elementer i lyst træ. Bord i marmor look med nedfældet håndvask, ophængt toilet, en stor bruseniche og lyse klinker med gulvvarme. Soveværelset er stort og lyst med skabe fra gulv til loft på 2 af væggene. Gulve i stueetagen: Entreen/hallen: Beton der er dækket af klinker ved indgangen, mens resten er dækket af mørkt trælaminat. Køkken: Mørkt trægulv. Bryggers: Klinker. Badeværelse: Klinker. Stuerne: Bøgeparket, der i dag er dækket af tæpper. Soveværelse: Beton dækket af tæppe. Lofter i stuetagen: Overalt hvid pudset beton. I den store vinkelstue og køkken er loftet dog pt. dækket af lyse trælaminatplader.

8 8 1. sal: Fra entreen/hallen er der som nævnt trappe op til 1. sal, hvor der fra en åben fordelergang er adgang til et stort toiletrum med håndvask, hvorfra der igen er adgang til stort soveværelse og et lille gæsteværelse. Fra fordelergangen er der endvidere adgang til et gæsteværelse med kvist, hvorfra der er en flot udsigt ud over marker med træer og buske. Resten af 1. sal er et stort loftsrum, som endnu ikke er udnyttet til beboelse. Gulve på 1. sal: 20 cm betongulve med tæppebelægning overalt. Lofter på 1. sal: Træ bortset fra det mindste gæsteværelse, hvor der er flamingoloft. Kælder: Kælderen ligger under forgang og køkken og er pt. ubenyttet. Vinduer: Tagvinduerne er alle ældre Velux vinduer med dobbelt glas. Resten af stuehuset har termoruder, hvoraf bl.a. gavlvinduerne og kvistvinduet på 1. sal er sat i inden for de sidste 5 år. Ejeren yder ingen garanti for termorudernes tilstand.

9 9 UDBYGNINGER Bygning nr. 2: Svinestald. Bebygget areal 560 m² med udnyttet tagetage. Bygningen er opført i bokse til bundne søer (som nu er ulovlige). 50 søer i bokse. Stiplads til 30 sopolte og 3 orner. 8 farestier. På loftetagen er der fodersiloer, påslag til mineralblanding og masser af lagerplads. Bygning nr. 3: Farestald. Bebygget areal 280 m². Bygningen er opført i farestier. 80 cm ristegulv bag i stien. Rister + farebøjler udskiftet i år 2000.

10 10 Bygning nr. 4: Klimastald. Bebygget areal 135 m². Bygningen er opført i klimastalde. Bygning nr. 5: Svinestald. Bebygget areal 599 m². Bygningen er opført i Ca stipladser til slagtesvin. Inventaret er i fin stand bortset fra skillerum over krybben, som skal skiftes. Alt relevant inventar til svineproduktion, herunder kornblæser, kornsnegl og foderanlæg, medfølger som beset og uden garanti for funktionsdygtighed.

11 11 Bygning nr. 6: Drifts og avlsbygning. Bebygget areal 194 m². Bygningen er opført i Kornmagasin med koldluftsblæser. Luftkanaler støbt i gulv. Korngrav med sugetrykblæser. Bygning nr. 7: Staldbygning. Bebygget areal 63 m². Bygningen er opført i klimastalde. Der er vådfodring i alle stalde Bygning nr. 8: Foder og udleveringsrum. Bebygget areal 25 m². Bygningen er opført i Bygning nr. 9: Garage. Bebygget areal 45 m². Bygningen er opført i Der henvises i øvrigt til den i bilagsmaterialet indeholdte BBR ejermeddelelse. Gylletank: 1 stk. på ca. 700 m³ fra 1979 og 1 stk. på m³ fra Drivhus: Et mindre drivhus på 8 m²

12 12 LØSØRE Det medfølger 34 almindelige rettigheder og 3 udtagningsrettigheder under handlen. Der henvises til afsnittet EU støtte på side 16. MASKINER Medfølger: Gaffeltruck Medfølger ikke, men kan evt. købes, se herom i det vedlagte Købstilbud : Ursus traktor, 4wd, 1234, 150 hk, årgang Ursus traktor, 4 wd, 1014, 100 hk, årgang ca furet vendeplov, Kvernland 16, årgang ca m såsæt, Nordsten, + harve, ældre årgang. Kornvogn, 10 ton med buggi, stållad, årgang ca Stubharve, Marsk Stig harve, ældre årgang. BEHOLDNING Ingen. BESÆTNING Ingen, jf. dog tilbudsblanket. ANSATTE Ingen.

13 13 EJENDOMMEN Ejendommens beliggenhed: Tilhørende: Gunnar Jensen. Matrikel nummer og grundareal ifølge tingbogen: Matr. nr. Areal m2 2 c Karlby By, Krogsbæk 19 l Karlby By, Krogsbæk 6 d Karlby By, Krogsbæk 14 b Karlby By, Krogsbæk 68 Karlby By, Krogsbæk Heraf vej m Aftægtsbolig Der er den 23. marts 2006 givet tilladelse til at opføre en aftægtsbolig på ejendommen på et areal mellem Krogsbækvej 25 og 27. Se herom i bilagsmaterialet. Om tilladelsen kan udnyt tes af en ny ejer vides ikke, men Planloven giver mulighed for, at der på en landbrugsejen dom over 30 ha kan opføres en medarbejder eller aftægtsbolig i tilknytning til den eksiste rende bebyggelse. DYREHOLD Rosenholm kommune har den 23. december 2005 registreret et dyrehold på ejendommen på 193 årssøer incl. 24 smågrise indtil 25 kg, samt årligt producerede slagtesvin, samt 3 ammekøer med opdræt. Se dog brev fra kom munen herom i bilagsmaterialet.

14 14 EJENDOMMENS JORDTILLIGGENDE Hovedparten af jorderne ligger samlet omkring ejendommens bygninger. Den resterende del af jorden ligger mod øst i Karlby Enge ved Rosenholm å i en afstand af ca. 2,5 km fra bygningerne. Hovedparten af jorden ved bygningerne er ifølge landbrugsministeriets jordklassificeringskort lerblandet sandjord (JB 4). Jorden i Karlby Enge samt den nordligste del af jorden ved bygningerne (langs Rosenholm Å) er humusjord. Jorden ligger inden for et område, der ifølge Århus amt er fosfor og kvælstoffølsomme områder. Mark nr. 1 0 og 3 0 er tilsået med hvede, mark 4 0 og 4 1 er tilsået med vinterraps og mark nr. 10 0, 11 0 og 12 0 ligger i afpudset stand. Mark 8 0 ligger med rajgræs som efterslæt. (se markkort i bilagsmaterialet). Skovbevoksningen ved Rosenholm Å giver gode jagtmuligheder en spændende ejendom for den jagtinteresserede

15 15 OFFENTLIG VURDERING Ejendomsvurdering 2005 Ejendomsværdi kr ,00 Grundværdi kr ,00 Stuehusværdi kr ,00 Stuehusgrundværdi kr ,00 SKATTER OG AFGIFTER 2006 kr ,10 Ejerne har oplyst, at der ikke er foretaget eller begæret omvurdering af ejendommen, der er noteret og vurderet som en landbrugsejendom med landzonestatus.

16 EU STØTTE 16 Køber får uden vederlag overdraget de betalingsrettigheder, som sælger fik tildelt i slutningen af 2005, idet der er sket betaling for disse støtterettigheder ved fastsættelse af købesummen for arealet. 36,85 ha er EU støtteberettiget heraf er 33,9 ha almindelige rettigheder og 2,95 ha udtagningsrettigheder. EU støtten for 2006 tilfalder sælger. Et kig fra haven ud over jorden Jorden syd for vejen

17 17 SERVITUTTER/DEKLARATIONER SERVITUTTER/DEKLARATIONER IFØLGE TINGBOGEN: Det solgte overdrages med de samme rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed det har tilhørt sælger og tidligere ejere, hvorved bemærkes, at der på ejendommen er tinglyst følgende servitutter/deklarationer: Dato Servitut / deklaration Ret for 13 a til færdsel ad en nærmere betegnet vej Dok. ang. grænsen mod 7 c og 7 n Dok. om færdselsret Dok. om rørlægning af skelgrøft Dok. om jordkabler mv Dok. om el kabler mv Dok. om el kabler Dekl. med Jydsk Telefon ang. kabler på 19 l Dok. om vandledning mv. UTINGLYSTE RETTIGHEDER OG/ELLER FORPLIGTELSER Der er iflg. sælger ingen utinglyste rettigheder på ejendommen. FREDSKOVSPLIGT Der er 0,4 ha fredskov på matr. nr. 2 c Karlby By, Krogsbæk.

18 18 OMKOSTNINGER FORDELING AF OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED EN HANDEL SÆLGER BETALER Honorar til egen advokat/rådgiver for afholdelse af licitationen. Honorar til egen advokat/rådgiver for handlen. ½ registreringsafgift for skøde. KØBER BETALER Honorar til egen advokat/rådgiver for eventuel bistand i forbindelse med licitationen. Honorar til egen advokat/rådgiver for handlen, herunder udarbejdelse af skøde samt ekspedition heraf. ½ registreringsafgift for skøde. Honorar for eventuel dispensationsansøgning. Der udarbejdes sædvanlig refusionsopgørelse vedrørende forbrugsafgifter, ejendomsskat m.v. Tilbudsgiver skal være indstillet på for egen regning, at fremlægge anfordringsgaranti til sælger for hele tilbudsbeløbet senest den 1. november 2006, dog med fradrag af kr ,00, der skal deponeres på Dansk Landbrugsformidling A/S s konto i BG Bank, Grenå afdelingen konto nr Den stillede anfordringsgaranti afløses af en kontant deponering i sælgers pengeinstitut Hadsten Bank senest på overtagelsesdagen. Såfremt der ikke stilles anfordringsgaranti den angivne dato er sælger ikke forpligtet af et eventuelt tilsagn om salg. Beløb til indfrielse af indestående pantehæftelser, der ikke overtages af køber, eventuelle restancer, salgsvederlag, udlæg og de med handlen forbundne omkostninger m.v., samt øvrige beløb, der skal betales for at sikre køber endeligt anmærkningsfrit skøde kan hæves af deponeringskontoen. Anmærkninger og fristtinglysninger, der alene vedrører købers forhold, er ikke til hinder for frigivelse af deponeringskontoen. Købers rådgiver/advokat er forpligtet til at udarbejde endeligt skøde således, at dette kan indleveres til tinglysning senest mandag den 8. januar 2007.

19 19 TILBUD Deres skriftlige kontante tilbud skal fremsendes eller afleveres til: Dansk Landbrugsformidling A/S Føllevej Rønde Att.: Sagsbehandler Tine Birgitte Juhl eller sagsbehandler Birgit Avnby. således, at det er os i hænde senest torsdag den 26. oktober 2006 kl Det afgivne tilbud er bindende for tilbudsgiver til og med den 3. november Kuverten skal være udtrykkeligt mærket licitation j. nr Deres tilbud skal være ubetinget i enhver henseende. Vi modtager således ikke bud hvori der står, at man vil betale et beløb oven i det højeste bud eller at købet skal godkendes af ens rådgiver juridisk som finansiel. Tilbudet skal samlet omfatte fast ejendom såvel som løsøre. Det skal i den forbindelse bemærkes, at tilbudet ikke skal omfatte hverken restbesætningen eller de maskiner, som ikke medfølger i handlen, idet prisen herfor skal aftales særskilt med sælger, såfremt tilbudsgiver er interesseret i at købe besætningen og/eller maskinerne. Vi modtager ikke tilbud pr. telefon, e mail eller fax. Sælger forbeholder sig ret til at vælge mellem de afgivne tilbud samt til at forkaste alle afgivne tilbud. De er, som tilbudsgiver, naturligvis velkommen til at møde frem og overvære åbningen af tilbudene i Dansk Landbrugsformidling A/S. Budsummerne, men ikke tilbudsgivernes navne, vil blive offentliggjort under mødet. KØBESUMMENS FORDELING Købesummens fordeling foretages af sælger i samarbejde med sælgers revisor / regnskabskonsulent. Køber samt købers revisor/regnskabskonsulent er velkommen til at deltage i mødet, og i det omfang, det er muligt, vil vi inddrage købers ønsker i ovennævnte fordeling.

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE j.nr. 6715 TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE Ejendommen, matr.nr. 15b m.fl. Mørke By, Mørke, beliggende Thorsagervej 33, 8544 Mørke,

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION

TIL SALG VED LICITATION j.nr. 7205 TIL SALG VED LICITATION Eskeholm PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 17,83 HA BELIGGENDE CA. 1,5 KM. NORD FOR GJERRILD VED GRENAA Ejendommen, matr.nr. 24b og 11b Gjerrild By, Gjerrild, beliggende Troldhøjvej

Læs mere

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE J. nr. 14-7525 TBJ TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE Ejendommen matr.nr. 9k m.fl. Sangstrup By, Voldby, beliggende Hjembækvej 8, Sangstrup, 8500 Grenaa på 18,67

Læs mere

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning J.nr. 99-8024 TIL SALG SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 1t m.fl. Mårup by, Nødager, beliggende Kelstrupvej 4, 8560

Læs mere

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE j.nr. 7040 TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE IS R P NY Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Gravlev By, Fuglslev, beliggende Gravlev

Læs mere

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at budsummen reguleres efter landinspektørens endelige opmåling

Læs mere

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. TIL SALG ET CA. 13 HA STORT AREAL VED ØERVEJ TILHØRENDE SYDDJURS KOMMUNE UDBYDES TIL SALG VED LICITATION. DER ER LANDBRUGSPLIGT PÅ AREALET, MEN AREALET HENLIGGER I DAG SOM ET NATUROMRÅDE Jorden ligger

Læs mere

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa TIL SALG Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg Grønland 24, 8500 Grenaa Ejendommen udbydes til salg for kr. 4.150.000,00. Bygningen

Læs mere

UDBUD AF FRISKOLE. home Erhvervscenter Nordsjælland udbyder herved. Lyshøj Friskole. Matr. nr. 1 A og 5 DQ Veddinge By, Fårevejle

UDBUD AF FRISKOLE. home Erhvervscenter Nordsjælland udbyder herved. Lyshøj Friskole. Matr. nr. 1 A og 5 DQ Veddinge By, Fårevejle Riisvej 3, 4540 Fårevejle UDBUD AF FRISKOLE Erhvervscenter Nordsjælland - Hillerød v/ Stephen Berthelsen Statsaut. ejendomsmæglere & valuarer, MDE Nordstensvej 9, 1. sal Postboks 129 3400 Hillerød Tlf.

Læs mere

Udbudsmateriale For Vestergade 21, 4030 Tune. Sagsnummer 2011/001724

Udbudsmateriale For Vestergade 21, 4030 Tune. Sagsnummer 2011/001724 Udbudsmateriale For Vestergade 21, 4030 Tune Sagsnummer 2011/001724 Side 2 af 172 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Vestergade 21, Tune Velbeliggende ejendom i attraktivt

Læs mere

Købsaftale landbrugsejendom

Købsaftale landbrugsejendom Købsaftale landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Rangstrupvej 13, 6534 Agerskov. Dok. 13/101739-2 1/11 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

Sagsid: 14-39040 Svendborg Kommunes salg af Brudagervej 14, 5882 Vejstrup. Købstilbud: Købsvilkår:

Sagsid: 14-39040 Svendborg Kommunes salg af Brudagervej 14, 5882 Vejstrup. Købstilbud: Købsvilkår: Købstilbud: Købsvilkår: Ejendommen sælges af Svendborg Kommune efter reglerne i bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Læs mere

Nymarksvej 141 udbydes til boligformål

Nymarksvej 141 udbydes til boligformål GENERELLE UDBUDSVILKÅR 1 Nymarksvej 141 udbydes til boligformål Vilkår for salg af Nymarksvej 141 7000 Fredericia Nymarksvej 141 - Fredericia 29. januar 2015 sagsnr. 15/1333 GENERELLE UDBUDSVILKÅR 2 INDHOLD

Læs mere

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendom beliggende Hamborggårdvej 3, 6622 Bække. Dok. 13/101778-4 1/10 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

Ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom i Ærø kommune, der har været anvendt til lærerbolig og kontorformål, beliggende Østerbro 31, 5985 Søby.

Ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom i Ærø kommune, der har været anvendt til lærerbolig og kontorformål, beliggende Østerbro 31, 5985 Søby. Købstilbud Sag nr.: 492-2014-17678/Ærø Kommune 1. Parterne: Undertegnede: sælger herved til: Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing Tlf. 63 52 50 00 Tlf. privat/kontor/mobil: / / 2. Ejendommen: Ifølge tinglyst

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

Sagsnummer 2009/008399 august 2011. Udbudsmateriale For. Hammer Odde Fyr 2 3770 Allinge Bornholm

Sagsnummer 2009/008399 august 2011. Udbudsmateriale For. Hammer Odde Fyr 2 3770 Allinge Bornholm Sagsnummer 2009/008399 august 2011 Udbudsmateriale For Hammer Odde Fyr 2 3770 Allinge Bornholm Side 2 af 131 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Tidligere Fyrpasserbolig

Læs mere

Sagsid: 13-30911 Svendborg Kommunes salg af P. A Wedels Vej 2, 5881 Skårup. Købstilbud: Købsvilkår:

Sagsid: 13-30911 Svendborg Kommunes salg af P. A Wedels Vej 2, 5881 Skårup. Købstilbud: Købsvilkår: Købstilbud: Købsvilkår: Ejendommen sælges af Svendborg Kommune efter reglerne i bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Læs mere

Købsaftale landbrugsejendom

Købsaftale landbrugsejendom Købsaftale landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Gilbjergvej 8, 6630 Rødding. Dok. 13/101763-2 1/12 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

Sagsnummer 2012/006831. Udbudsmateriale for. Brødeskovvej 27 3400 Hillerød

Sagsnummer 2012/006831. Udbudsmateriale for. Brødeskovvej 27 3400 Hillerød Sagsnummer 2012/006831 Udbudsmateriale for Brødeskovvej 27 3400 Hillerød Side 2 af 130 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Brødeskovvej 27, 3400 Hillerød Velindrettet

Læs mere

Sagsnummer 2014/002756 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 45 9400 Nørresundby

Sagsnummer 2014/002756 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 45 9400 Nørresundby Sagsnummer 2014/002756 august 2014 Udbudsmateriale for Gyldenløvesvej 45 9400 Nørresundby Side 2 af 138 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Gyldenløvesvej 45, Nørresundby

Læs mere

Sagsnummer 2014/002759 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 48 9400 Nørresundby

Sagsnummer 2014/002759 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 48 9400 Nørresundby Sagsnummer 2014/002759 august 2014 Udbudsmateriale for Gyldenløvesvej 48 9400 Nørresundby Side 2 af 144 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Gyldenløvesvej 48, Nørresundby

Læs mere

Licitation allonge til købsaftale

Licitation allonge til købsaftale Sag nr./ref.: 10067/Jacob Kabbel Underskrevne købere Navn Licitation allonge til købsaftale KUN DENNE BLANKET SKAL SENDES/LEVERES TIL MÆGLER Adresse Bud og overtagelsesdag Afgiver herved et bud på kontant

Læs mere

Sagsnummer 2014/002757 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 46 9400 Nørresundby

Sagsnummer 2014/002757 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 46 9400 Nørresundby Sagsnummer 2014/002757 august 2014 Udbudsmateriale for Gyldenløvesvej 46 9400 Nørresundby Side 2 af 140 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Gyldenløvesvej 46, Nørresundby

Læs mere

Sagsnummer 2011/005113. Udbudsmateriale For Skovbrynet 5, 9900 Frederikshavn

Sagsnummer 2011/005113. Udbudsmateriale For Skovbrynet 5, 9900 Frederikshavn Sagsnummer 2011/005113 Udbudsmateriale For Skovbrynet 5, 9900 Frederikshavn Side 2 af 88 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Skovbrynet 5, 9900 Frederikshavn God og

Læs mere

Sagsnummer 2011/005593 September 2013. Udbudsmateriale for. Aarsballe By 14-16 3700 Rønne

Sagsnummer 2011/005593 September 2013. Udbudsmateriale for. Aarsballe By 14-16 3700 Rønne Sagsnummer 2011/005593 September 2013 Udbudsmateriale for Aarsballe By 14-16 3700 Rønne Side 2 af 182 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Aarsballe By 14-16, 3700

Læs mere

Sagsnummer 2014/002758 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 47 9400 Nørresundby

Sagsnummer 2014/002758 august 2014. Udbudsmateriale for. Gyldenløvesvej 47 9400 Nørresundby Sagsnummer 2014/002758 august 2014 Udbudsmateriale for Gyldenløvesvej 47 9400 Nørresundby Side 2 af 130 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Gyldenløvesvej 47, Nørresundby

Læs mere

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud.

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud. SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud. I overensstemmelse med

Læs mere

Sagsnummer 2011/007163 Januar 2014. Udbudsmateriale For. Grabows Vej 8 7800 Skive

Sagsnummer 2011/007163 Januar 2014. Udbudsmateriale For. Grabows Vej 8 7800 Skive Sagsnummer 2011/007163 Januar 2014 Udbudsmateriale For Grabows Vej 8 7800 Skive Side 2 af 160 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste udbyder i offentligt udbud Grabows Vej 8 7800 Skive Velbeliggende

Læs mere

Sagsid: 14-29835 Svendborg Kommunes salg af Gyldenbergsvej 29, 5700 Svendborg. Købstilbud: 1. Ejendommen

Sagsid: 14-29835 Svendborg Kommunes salg af Gyldenbergsvej 29, 5700 Svendborg. Købstilbud: 1. Ejendommen Købstilbud: 1. Ejendommen 1.1 Overdragelse omfatter den ifølge tinglyste adkomst tilhørende i Svendborg Kommune bygning kaldet i det følgende kaldet bolig matr.nr. 70l Sørup, Svendborg Jorder med grundareal

Læs mere