Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt"

Transkript

1 Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 85. Håber alle er kommet igennem jul og nytåret og er klar til en ny sæson på banen og i hallerne. En lille bøn fra vores mand som passer vores kartotek, som lyder på: Er du flyttet eller fået ny mail i det hele taget skiftet adresse, så må du meget gerne sende de nye informationer til nielsanker@sport.dk Som i nok har set rundt omkring, skal der snart afholdes fællesstævne i Odense og Nyborg, som slutter af med en aftenfest på Knudshoved. Hermed følger lidt om aftenfesten, selve de forskellige aktiviteter vil følge på de næste sider. Der vil også blive nævnt noget om tilskud til transport da vi har fået et problem med mange af vores medlemmer fra Banedanmark, som har mistet deres fribefordring. I forbindelse med Fællesstævnet bliver der afholdt en aftenfest på kursuscenter Knudshoved kl. 19:00. Der er følgende muligheder: Arrangement nr. 1 3 retters menu, inkl. 2 genstande, samt kaffe, 150 kr. pr. person. Arrangement nr. 2 3 retters menu, inkl. 2 genstande og kaffe samt overnatning i delt dobbeltværelse, 300 kr. pr. person. Ønskes der overnatning i enkeltværelse koster det 200.-kr ekstra. Priserne er kun for medlemmer af Jernbanefritid for ikke medlemmer vil der blive opkrævet kostprisen som ligger på 1400 kr. For dem som kun tilmelder sig arrangement nr. 1, vil der være bustransport fra Knudshoved til Nyborg station i løbet af aftenen. Tilmeldingen foregår på Jernbanefritids Hjemmeside: Har regnet ud at det vil koste omkring 250.-kr for en enkelt billet til Nyborg og så selvfølgelig 500.-kr. for en retur (priserne er gætværk men et dejligt rundt tal som er til at regne med det er nu også kun for at gøre det nemt at fortælle om div. tilskud til billetterne). Det koster 500.-kr. for en retur til Nyborg, Jernbanefritid betaler halvdelen som er 250.-kr, heraf betaler HI halvdelen af de 250.-kr, det bliver 125.-kr, så er der en rest på 125.-kr som man selv betaler. Facit bliver at næsten lige meget hvordan vi regner den ud, vil der være en egenbetaling på ¼ del af rejsen. Tilskuddet er gældende frem til 2017, hvor det så tages op igen. Hvordan foregår det så: I ligger ud for billetterne, når i er kommet hjem skanner/kopier i billetterne. Herefter sender i det så på mail til: hi-koebenhavn@sport.dk med navn fødselsdata samt bank nummer hvor pengene skal sættes ind. Vi skal fra HI s side nok ordne det med kassereren i Jernbanefritid. Skulle der være spørgsmål er i velkommen til at vende tilbage, og så vil jeg svare efter bedste evne.

2 Hermed følger diverse invitationer til aktiviteterne som der er i forbindelse med fællesstævnet HI betaler som vanen tro for deltagerne fra HI. Hermed ønskes der bare, god fornøjelse til alle. Dato Lørdag den 5. marts 2016 kl Invitation til Jernbanemesterskab for hold i Billard Sted FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense, telefon Start Kl på 4 til 10 borde afhængig af deltagerantal Deltagere Alle medlemmer i Jernbanefritid. Kan din forening ikke stille et 3-mands hold, bliver man deltager på et opsamlingshold. Hvis du ikke er medlem af Jernbanefritid, kan du blive det. Det forudsættes enten, at man har et snit i forvejen, ellers må man gennemføre snitkampe. For nye der har lyst til at prøve, kan det også komme på tale at der bliver en særskilt introduktionsturnering på dagen, der så gælder som gennemførte snitkampe, hvis fortsat deltagelse efterfølgende har interesse. Kom og prøv Turneringerne udskrives i følgende rækker MESTER: Spillere med et samlet gennemsnit over 26 (distance 350, 300 og 250) Klasse A: Spillere med et gennemsnit under 26 (distance 200, 175 og 150) Alle kampe dog maksimalt 20 indgange. Tilmelding Tilmelding senest den torsdag den 25. februar 2016 til Billard@Jernbanefritid.dk, men uforpligtigende tilmelding modtages meget gerne løbende, de kan så ændres inden tilmeldingsfristens udløb. Turneringsplan og oversigt over indkomne forslag Udsendes snarest efter deadline pr. til dem der har tilmeldt sig direkte, ellers til klubformændene m/k og øvrige, som har udtrykt ønske derom. Betaling 100 kr. pr. deltager, der opkræves efterfølgende. For nye medlemmer overvejes et introduktionstilbud om ingen betaling for selve stævnet (HI betaler startpengene for medlemmer af HI) Spisning Der bestilles pænt smørrebrød til alle deltagere, for hvilket der betales 50 kr. Der er desuden mulighed for at købe ølog sodavand samt kaffe mv. på stedet. Der etableres taxa-service for deltagere for alle der kommer med tog til Odense station 30 kr. pr. deltager for turen til FKS-hallerne. Aftensfest For dem der har lyst til at deltage, er der efterfølgende aftensfest på Knudshoved. Der vil blive arrangeret bustransport fra FKS-hallerne til Knudshoved, lige som der er planlagt bustransport til stationen senere på aftenen. Festen forventes at koste ca. 150 kr. for en 3-retters menu med 2 glas vin til, inkl. efterfølgende kaffe. Såfremt man ønsker at overnatte i delt dobbeltværelse, er prisen for det samlede arrangement inkl. morgenbuffet ca. 300 kr., men i så fald skal man være hurtigt ude, værelser reserveres på Jernbanefritids hjemmeside, hvor man kan linke sig hen til tilmeldingen til aftenfesten.

3 INVITATION Badminton Lars Back Johansson Rungsvej Fredericia Tlf backjohansson@hotmail.com Arrangement: Jernbanefritids mesterskab i badminton Tid og sted: Lørdag den 05 marts Der spilles i Nyborghallerne Halvej 1, Nyborg, Hal 2. Stævnet starter kl. ca Omfang: Der kan tilmeldes i følgende rækker: Herre single: Dame single: Herre double: Damedouble: Mix double: Alle kan tilmeldes i 3 kategorier. Der spilles i puljer. Tilmelding ifølge styrkeliste. Nye spillere tilmeldes skønsmæssigt af foreningernes badmintonledere. Tilmelding: Skal være Kent Böye (kentcboye@gmail.com) i hænde senest den 26. februar Startpenge: Betales af HI, der er fri bolde. Præmier: Program: Der udsættes præmier, ifølge præmieregulativet. Tilsendes klubberne ca. en uge før stævnet. Afslutning: Præmieoverrækkelse umiddelbart efter stævnet. Spisning: Der arrangeres fællesspisning, nærmere herom senere. Husk afdelingsmøde umiddelbart før stævnet

4 Jernbanefritid. Fodboldafdelingen Arrangement: Jernbanemesterskab i indefodbold i Nyborghallerne Tid: Lørdag den 5. marts Sted: Deltagere: Disciplin/kategori: Tilmelding: Præmier: Forplejning: Nyborghallerne, Halvej 1, Nyborg. Deltagere tilmeldes via en forening/klubben. Enkeltmedlemmer tilmelder sig direkte til afdelingslederen. Hvis man ikke er medlem af jernbanefritid, bliver man det automatisk ved deltagelsen. Ved tilmelding skal oplyses navn og fødselsdato. Senior Damer. Mix. Oldboys, 32 år på spilledagen. Ældre Oldboys, 38 år på spilledagen. Veteran, 43 år på spilledagen. Skal være afdelingslederen i hænde senest onsdag den 17. februar 2016, med morgenposten. Programmet vil blive tilsendt klubberne ca. 7 dage før stævnet. Der uddeles holdpræmier, til de tre første i hver række, samt vandrepokal til vinderne. Der forefindes cafeteria i hallen. Der vil blive arbejdet på en middagsbuffet som vanligt. Tilmelding: Bent Ole Nielsen. Tlf Bentolemiddelfart@gmail.com Tilmeldes der pr. , vil der blive afsendt en kvittering på modtagelse. Er der spørgsmål eller lign. angående stævnet afholdelse, kan jeg træffes pr. telefon eller mail, hvor jeg vil svare efter bedste evne. Med Sportslig Hilsen Bent Ole Nielsen Afdelingsleder.

5 Kære Løbevenner I ønskes alle et rigtigt godt Nytår med håbet om at I alle vil opnå jeres målsætninger for 2016 Jernbanefritid er vært for USIC Cross den 12. maj i Tisvilde Hegn, med løbsafvikling i tidsrummet De af jer der kan opfordres til at komme og opleve dette løb med deltagelse fra mindst 10 lande. Det blev på vores afdelingsmøde i december besluttet at ændre regelsættet for HI s klubmesterskab således at alle løb i nedennævnte samt Storkøbenhavns firmaidræts stævner tæller med i beregningen samt at der indføres et nyt begreb Årets aktive løber hvor den løber der har deltaget i flest af ovennævnte løb bliver hædret for sin flid. Referat og regelsæt for HI klubmesterskab følger snarest. HI løb og Motion deltager som traditionen byder forsat i de løb som arrangeres Hovedstadens Firmaidræt, I møder blot op, tilmeldingsgebyr betales direkte af HI, dog bedes i tilmelde jer Stafetløbet i Utterslev møde, men mere om det senere. HI løb og motion arbejder målrettet på at kunne tilbyde et udenlandsløb til efteråret, Pt undersøges der på at få det til at passe med et aftenløb i Rom, tanken er at der skal søges tilskud fra flere kanter og deltagergebyret bliver stærkt begrænset. Stævnekalender: Arrangement Afviklingsdato Tilmeldingsdato Juelsbjergskovløbet (Nyborg) 5 marts 1. februar Silistra (Århus) 19 marts 26. februar ½ maraton (Korsør) 12. juni 2. maj Jernbanefritids Jubilæumsløb 10. september 8. august (Fredericia) Terrænløb (Roskilde) 15. oktober 12. september Jeg vil ligeledes gerne opfordre jer til at deltage i HI cykelafdelings arrangementer her tænker jeg særlig på Islev Duatlon den 10. april. Jeg vil desuden forsøge at få jubilæumsløbet den 10. september arrangeret som en duatlon sammen med Jernbanefritids cykelafdeling HI cykelafdelings stævnekalender: Islev Duathlon Den 10. April Skjoldnæsholm løbet Den 29. Maj Fyn Rundt Den 11. Juni Tour de Vestfyn Primo August USIC i Italien September - sidste chance for at blive udtaget til landsholdet vil være til Skjoldnæsholm løbet den 29. Maj så kom og gør en stor indsats og vis at du skal med. Vi arbejder på om vi kan deltage i en enkeltstart i løbet af året, vi arbejder også hårdt på at lave et løb den 10. september i Fredericia i forbindelse med jernbanefritids jubilæum Med venlig hilsen Bruno Kaae Afdelingsleder

6 Invitation Arrangement: Dansk Jernbane Mesterskab i bridge for par Arrangementet er en del af Jernbanefritids fællesstævne samme weekend i Nyborg. Bemærk: Systemkort er obligatorisk Dato: lørdag den 5. marts Med start ca. kl Sted: Deltagere: Startpenge: Præmier: Forplejning: Turneringen: Mødelokalet ved cafeteriet i Nyborghallerne. Medlemmer af Jernbanefritid Gratis. Pokal og vinpræmier, hvis det bliver et jernbanemesterskab. Til frokost forsøges arrangeret en buffet i cafeteriet ca. 100 kr. Arrangementet er en del af Jernbanefritids fællesstævne, således at der er mulighed for at deltage i det tilsluttede arrangement på DSB Kursuscenter Knudshoved således: Aftenfest og overnatning. Pris og tilmelding hertil, findes andet sted i nærværende blad. Der spilles alle mod alle i henhold til turneringsreglerne i Jernbanefritids håndbog. Foreløbig tidsplan: Start omkring kl Frokost omkring kl Afslutning afhængig af antal deltagere. Tilmelding: Til afdelingslederen senest fredag den 19. februar På mail: bridge@jernbanefritid.dk Savner du en makker, vil jeg prøve at hjælpe. Så kontakt mig. Poul Munk Afdelingsleder

7 Invitation Jernbanemesterskab Bowling - En del af fællesstævnet i Nyborg Arrangement Individuelt og Par samt Mix Par Dato 05.marts 2016 Sted Start Klasser Præmier Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense kl. 12:00 bemærk kun 1 start med plads til 40 deltagere. Der spilles individuelt i A, B og C række herre og damer. For udtagelse til NJM/USIC, kun med deltagelse i A rækken. Medaljer samt individuelle præmier i A, B og C rækken. Tilmelding Tilmeldingsfristen er (til mig) for Jernbanemesterskabet 3/2 kl. 23:59 og for festen er det 15/2 kl. 23:59 På mail: hibowling@godmail.dk Så ikke lang tid Der vil ikke blive rykket for tilmeldingen Med venlig hilsen René Hansson-Berg Afdelingsleder. Betaling stævnet afholdes som en del af fællesstævnet i Nyborg og deltagelsen er derfor gratis. Bus transport fra Odense Bowlinghal til Knudshoved for dem der har tilmeldt sig transporten. Bussen kører kl. 17:00 fra Odense. Afdelingsmøde Der indkaldes til afdelingsmøde umiddelbart efter præmieoverrækkelsen. Spisning Der vil ikke blive arrangeret spisning, da man har mulighed for at tilmelde sig festen på Knudshoved. Udgivet af Hovedstadens Jernbane Idræt, Reventlowsgade 7, 1651 København V. Tlf / arb Hjemmeside: mailadresse: hi-koebenhavn@sport.dk Redaktør: T. K. Andersen.

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 26. september 2013. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 17-20 oktober 2018. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C Dato: 14-17. oktober 2015. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

Blistrup Badminton U11 U13 U15 CD Turnering 2007

Blistrup Badminton U11 U13 U15 CD Turnering 2007 Invitation til: for U11 - U13 - U15 i C- og D- rækken Den 27. & 28. december 2007 i Blistrup Hallen, Toftegårdsvej 6, 3230 Græsted Spilledage: Om nødvendigt kan turneringen udvides til også at omfatte

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

KOM OG VÆR MED. Den 6. - 7. februar 2016 i hallerne i Svendborg

KOM OG VÆR MED. Den 6. - 7. februar 2016 i hallerne i Svendborg KOM OG VÆR MED Den 6. - 7. februar 2016 i hallerne i Svendborg Alle kan deltage i årets festligste idrætsweekend åbne stævner i forskellige idrætter, fest og masser af sjove oplevelser Svendborg Firma

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen VALBY OPEN 2016 1.-2. oktober i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2016 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 1.-2. OKTOBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Med alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med dine faste makkere er god motion og hyggeligt samvær, men kom ud og mød endnu flere : Hermed en oversigt over de stævner og aktiviteter,

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

INVITATION INDIVIDUEL DM U13

INVITATION INDIVIDUEL DM U13 INVITATION INDIVIDUEL DM U13 KLUBARRANGØR: Sakskøbing badminton klub SPILLESTED: Haller: A og B Sakskøbing Sportscenter P Hansens Vej 15 4990 Sakskøbing. Tlf. 54 70 45 66 E-mail: jh@guldborgsund.dk www.saxsport.dk

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

Odense CLASSIC 2010 20082008 Odense Badminton Klub inviterer til

Odense CLASSIC 2010 20082008 Odense Badminton Klub inviterer til Odense CLASSIC 2010 20082008 Odense Badminton Klub inviterer til Odense CLASSIC 2010 RÆKKER: Turneringen afvikles i Senior Mester-, A-, B- og C-rækkerne. TID: Fredag d. 5. marts 2010 Kl. 18.00: Evt. indledende

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

Referat Afdelingsmøde 2013 i Cykling

Referat Afdelingsmøde 2013 i Cykling Referat Afdelingsmøde 201 i Cykling Tid: Søndag den 15/09.201 ca. kl. 17.0 umiddelbart efter præmieuddeling ved løbet i Taulov. Cykling Karsten Bukholt Karsten Bukholt Vennebjergvej 122 9480 Løkken Tlf.

Læs mere

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Skive AM og Dansk Atletik Forbund indbyder til Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Starttid Lørdag kl. 12.00 Søndag kl. 9.30 Adresse: Aldersgrupper: Øvelser: Engvej 19,

Læs mere

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder. 3.11 LØB OG MOTION FÆLLESBESTEMMELSER FOR LØB OG MOTION AFDELINGEN. Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august 2016 Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den 19.-20.-21. august Landsholds-All-Star og landsholdstræner Katrine Søndergaard Pedersen til præmie-overrækkelsen 2015 Talentstævnet har

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

KOM OG VÆR MED. Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg

KOM OG VÆR MED. Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg KOM OG VÆR MED Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg Alle kan deltage i årets festligste idrætsweekend åbne stævner i forskellige idrætter, fest og masser af sjove oplevelser Svendborg Firma

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg Aalborg, den 15. februar 2010 DDI prøver får genopliver igen både Volleyball, håndbold og badminton med uofficiel DM i Aalborg, skulle gør efterår 2009, det blev ikke nogen gennemføre men prøve START arranger.

Læs mere

I weekenden d august 2018

I weekenden d august 2018 I weekenden d. 3. - 5. august 2018 www.sjaellandsydtennis.dk 1 Indbydelse til sommerturneringen 2018 Turneringen finder sted over weekenden d. 3. - 5. august 2018 på Næstved Tennisklubs baner på Nygårdsvej

Læs mere

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER HÅNDBOLD STÆVNE 28 EGE CUP 2008 VARDE 13. - 14. SEPTEMBER EGE-CUP 2008 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKEBANK har hermed fornøjelsen for 28. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og

Læs mere

Præsentation af. Jernbanefritid

Præsentation af. Jernbanefritid Præsentation af Jernbanefritid Hvad er Jernbanefritid? Jernbanefritid er paraplyorganisation for ca. 40 sports- og fritidsforeninger af enhver art fordelt over hele landet. Vores mål er en aktiv fritid

Læs mere

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Ringkøbing den 28. - 29. marts 2009

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Ringkøbing den 28. - 29. marts 2009 DM i Firmaidræt Håndbold PROGRAM Ringkøbing den 28. - 29. marts 2009 1 Velkommen til DM i håndbold Det er mig en glæde at byde deltagerne i DM, håndbold indenfor Dansk Firmaidrætsforbund velkommen til

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP IKAST F.S. Badmintonafdeling og Idrætsskolerne i Ikast har hermed fornøjelsen at indbyde til ISI CUP 2013 TID: Lørdag den 2. marts

Læs mere

INVITATION INDIVIDUEL DM U15

INVITATION INDIVIDUEL DM U15 INVITATION INDIVIDUEL DM U15 KLUBARRANGØR: Solrød strand badmintonklub SPILLESTED: Solrød Strand Badmintonklub Hal1 & Hal 2 Tingsryds Allé 27 2680 Solrød Strand +45 56 18 25 80 www.ssb.dk KONTAKTPERSON:

Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En forårsdag i TIVOLI Tirsdag den 12. april fra kl. 11.00-17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks verdensberømte forlystelsespark

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg Aalborg, den 8. januar 2010 DDI prøver får genopliver igen både Volleyball, håndbold og badminton med uofficiel DM i Aalborg, skulle gør efterår 2009, det blev ikke nogen gennemføre men prøve START arranger.

Læs mere

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d. 29. 31. marts 2019 Vejen Idrætscenter - Petersmindevej 1, 6600 Vejen DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis er en tilbagevendende begivenhed, der samler bordtennisspillere

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 11.- 12.- 13. AUGUST 2017. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 25. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2017 er et opstartsstævne,

Læs mere

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Roskilde DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i håndbold 2014 Det er med stor glæde, at vi i Midt- og Vestsjælland lægger by til et af dansk politiidræts

Læs mere

Spil badminton i FKS - Odense

Spil badminton i FKS - Odense 1 Med alt om Badminton i FKS Badminton-træning med dine faste makkere er god motion og hyggeligt samvær, men kom ud og mød endnu flere : Hermed en oversigt over de stævner og aktiviteter, hvor der er mulighed

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D. 8.-10. NOVEMBER 2019 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2019 PRISER Individuel start... 60 kr. Holdkap start... 120 kr. Overnatning pr. nat...

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Alle spillere over 35 år kan deltage i Victor Denmark Senior 2018 presented by Danisa. Dato: 19. oktober 21. oktober 2018.

Alle spillere over 35 år kan deltage i Victor Denmark Senior 2018 presented by Danisa. Dato: 19. oktober 21. oktober 2018. Kære alle: Alle spillere over 35 år kan deltage i Victor Denmark Senior 2018 presented by Danisa. Dato: 19. oktober 21. oktober 2018. Sted: Tilmeldingsfrist: Direkte e-mails: Deltagere: Marienlysthallerne

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere