Nyhedsbrev December 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev December 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev December 2013 Kalenderen er langsomt sneget sig ind i december på ny og imens at julens travlhed sænker sig over vores sind, finder vi alle samtidig roen og glæden, ved julens nærvær, traditioner, dufte og mad alt imens at det nye år også står for døren. Vi ønsker alle vores medlemmer, producenter, venner og partnere, de bedste julehilsner og ser frem til at se alle igen, i det nye år. Kulinarisk jul Den 7. & 8. december er vi traditionen tro med til at arrangere årets kulinariske julemarked i Svendborg. I år afholdes det i det maritime pakhus begge dage fra kl og ikke mindst så er der gratis adgang begge dage. I år byder vi på over 60 forskellige stande i de skønne omgivelser, hvor der vil være rig mulighed for at fouragere til julen i alt fra søde sager til kvalitetsoste, økologisk bagværk og kød, fynske røgvarer, lokale brændevine og gode øl. Alt imens at de lokale gårdbutikker kommer med honning, olie, mel, frugt og grønt, og i boderne med kunsthåndværk, strik, lækre sjaler, træarbejde og smykker er der masser af muligheder for at finde en original julegave. I år holder sejlskibet Havet åbent skib ved kajen lige udenfor pakhuset, og alle er velkomne i skibets salon til grog og en julekage. I selve pakhuset er der mulighed for at købe glögg og æbleskiver, og både lørdag og søndag formiddag sørger en harpespiller for at julehyggen breder sig. Generalforsamling Årets generalforsamling var en hurtig og smertefri proces. Alle bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt og årets budget blev godkendt. Vi ser frem til et godt kommende år, med endnu flere aktiviteter og endnu flere steder hvor vi er med til at synliggøre den sydfynske have. Referatet er vedlagt nederst i nyhedsbrevet. Choko-karamel kursus Årets julerier blev startet i samarbejde med Det søde liv hvor der blev lavet karameller og chokolade i alle former lige til at tage med hjem i de varme stuer, alt imens at der blev serveret skøn mad og rødvin. Kort sagt blev julen skudt i gang på bedste manér.

2 Ø-Bryg Efter at have kontraktbrygget i 2 år har Ø-Bryg nu valgt at investere i eget bryghus. En tidligere købmandsbutik på Thurø skal danne rammerne om bryggeriet. Bryganlægget der skal installeres, er et anlæg som Erik Nielsen fra Ø-Bry g kender rigtigt godt. Det er det gamle anlæg fra Midtfyns Bryghus endda samme anlæg som Erik brugte til den forbudte Rough Snuff. Hele bryganlægget blev flyttet fra Brobyværk til Thurø i sidste weekend. Anlæggets størrelse gør at Ø-Bryg nu vil kunne imødekomme ønsker fra restauratører og bryggerier, om at lave mindre specialbryg og produktudviklingsopgaver. Ejendommens udformning gør at bryganlægget kan opstilles efter principperne for et fritfaldsbryggeri hvilket betyder at øllet kan bevæge sig frit og udelukkende ved hjælp af tyngdekraften. Ud over bryggeriet skal der også være en lille butik med fynske specialiteter, som vi glæder os til at se komme op og stå, for ikke at tale om hvor meget vi ser frem til vores fremtidige samarbejde med Ø-bryg og deres fantastiske produkter. Foodwalk Den 27. november var vi med til at afholde en walk n talk i sammenhæng med Cittaslow Svendborg. Det var en skøn aften med dejlig mad og en behagelig rundtur i Svendborgs latinerkvarter. Journalisterne indtager Sydfyn Den 28. og 29. november indtog en gruppe journalister Sydfyn og alle de kulinariske oplevelser som vi tilbyder. På en større rundtur blandt producenter i det sydfynske såvel som på Ærø og med overnatning på hotel Ærø. De tog alle imod deres rundvisning med stor glæde og entusiasme omkring vores lille sted og alle de ting vi laver Vi ser frem til at læse om Sydfyn og den gave vores have er, i landets blade og magasiner i den kommende tid. Julens værtsgaver Juletiden er en sød tid, men også en tid med besøg hos familie, venner, nære og fjerne. Værtsgaver bliver flittigt brugt, om det er hjemmebag, blomster eller en lille kurv. Vi husker alle på at vi selvfølgelig stadig har vores gavekurve som vi er fuldt ud leveringsdygtige af igennem hele december, f.eks. en lille kurv til 195,- indeholdende specialøl fra Rise Bryggeri på Ærø, chokolade plade fra Konnerup Chokolade, Øhavets syltetøj fra Strynø, håndlavede Ø-bolcher fra Ærø, rapsolie fra Hellevgård på Tåsinge samt æblemost fra frugtplantagen Strandlyst på Langeland Vi lover at i bliver populære med den i favnen ind af døren!

3 Referat af Generalforsamlingen v/ Kulinarisk Sydfyn d. 13/11/2013 kl. 18 Mødet startes kl. 18:05 Der er 35 til stede i alt, til stede fra bestyrelsen er: Mikael Hansen, Carsten Nielsen, Lars Habæk, Dorte Hoff Eriksen, Launy Lindahl, Camilla Flensborg, Lise Lotte Krøyer, Erik Nielsen. Referent: Hjalte Brøndum Mansa 1. Valg af dirigent Carsten V. Nielsen foreslås som dirigent og godtages derefter. Der nævnes at Per Holm ikke kunne tage posten i år og at spisning vil foregå efter generalforsamlingen. Carsten: Generalforsamlingen er varslet korrekt og vi er dermed beslutningsdygtige, da der er indkaldt rettidigt i hht. Foreningens regler. 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 1. del af beretningen fra formanden: Årets fødevaremarked blev igen afholdt i Svendborgs bymidte, denne gang med besøg af DM i grill, der selv havde henvendt sig og spurgt om vi ville afholde denne event. Bortset fra at vi skulle bortskaffe helt vilde mængder af skrald dagen igennem, var det en stor succes at se grillnørder i aktion og de har ønsket at komme igen til næste år. Vi havde bibeholdt den mere folkelige model af Nordisk Ostefestival og det ser ud til at være en bedre idé, end at lægge den, hvor publikum ikke kommer forbi. 62 håndværksoste havde fundet vej og i et tæt samarbejde med indbudte dommere, lærere fra vores lokale Levnedsmiddelskole og Kold College, der uddanner mejerister, blev den afviklet professionelt. Den lokale avisdækning fandt et mere stilfærdigt leje i år, men til gengæld var der fra TV2 Fyn, dækning en hel time fra markedet og i alt kom ca mennesker forbi, smagte, købte og nød den gode stemning. En lille sidebemærkning; at det åbenbart hører med til markedet, at et par af de frivillige skal have en sviner og denne gang var det fra én af de handlende i Svendborg, der oplyste at hun hadede dette marked og at vi ødelagde det for butikkerne i byen. De mange aktiviteter, der foregår både på markedet og i løbet af året, kommer Mikael mere ind på i anden halvdel af beretningen, men vanen tro har jeg valgt et par eksempler ud. Der har været afholdt CittaSlowdag i byen, hvor Mikael var at finde i Maritimt Center med en restaurant for børn og denne eller andre tiltag, er en del af den aftale vi har med Svendborg Kommune for at synliggøre tankerne bag Citta Slow. Politikerne har fortsat valgt at støtte os med kr. årligt og denne gang er det lagt ind i det årlige budget og skal umiddelbart ikke genforhandles foreløbigt, hvilket vi er meget taknemmelige for. Høstmarkedet er en anden aktivitet, der igen viser det gode samarbejde vi har med Maritimt Center og Skårup Skolen og som bliver taget godt imod af gæster og udstillere.

4 Mikael har før fortalt om hans medvirken til projektet LOMA på Nymarkskolen, der har været undervejs i flere år i samarbejde med bl.a. University College Lillebælt og som nu er gået i gang med to ansatte, der skal stå for madlavningen af lokale råvarer med hjælp fra eleverne. Et projekt jeg personligt kunne ønske mig havde langt større bevågenhed, da jeg ser det som helt unikt og banebrydende. En henvendelse fra Susanne Legaard fra projektet med det underlige navn Mad med Sted under Copenhagen Cooking udløste en særlig strabaserende udflugt til København for fire bestyrelsesmedlemmer. Hele setuppet blev transporteret fra Svendborg i biler flere dage i træk. Opgaven bestod i, at etablerer et marked med Fynske producenter i haven bag det Kongelige bibliotek, som er et helt fantastisk sted, men som rigtig mange københavnere ikke engang kender. Vi kunne sagtens have haft flere besøgende, men for os og for dem der kom, var det er rigtig god oplevelse. Udstillerne fik præsenteret deres produkter bl.a. med ølsmagninger fra microbryggerierne på hele Fyn hver halve time og et uddybende foredrag om øl fra tidligere brygmester Leif Typkær. Mikael s 50 års fødselsdag havde bestyrelsen valgt at fejre med en reception i Maritimt Center for at hædre en afholdt medarbejder, der gør en utrættelig indsats omkring det kulinariske for os og for hele Fyn. Sidste år kunne jeg fortælle, at vi havde fornøjelsen af at være med til at uddanne Maja Rosendal Avnbøg og det læreforløb sluttede i maj med et fint eksamensprojekt. Efter en periode med en hjemmeside og Facebookside, der ikke har været opdaterede, har vi fået en webmaster i form af Hjalte Brøndum Mansa, der er under uddannelse til serviceøkonom. Brygmester Bo Rino Christiansen har henvendt sig til Mikael og spurgt om han kunne bruge en praktikant, så Bo har været en god hjælp på kontoret i 8 uger. Et lille udvalg har i årets løb arbejdet med Idégrundlag/mission, værdier, visioner/ambitioner og er kommet frem til følgende; Idégrundlag/mission: Kulinarisk Sydfyns idégrundlag er at bringe mennesker sammen om kulinariske oplevelser. Værdier: Med respekt for traditioner vil vi, - i dialog, udvikle madkulturen. Vi ønsker smag med holdning, der bygger på omhu. Visioner/ambitioner: Vi vil være det mest ambitiøse brand i Danmark Vi håber de 171 private medlemmer og 125 erhvervsmedlemmer kan støtte op om disse udsagn og tanker fra bestyrelsen. Og til sidst vil jeg gerne sige tak for samarbejdet til ansatte, frivillige, samarbejdspartnere, Svendborg kommune og min bestyrelse og give ordet til Mikael. 2. del af beretningen ved Mikael:

5 Vært skaber Vækst projektet har haft mange deltagere med stor succes, det fortsætter dd. i andre regioner. Projektet blev afsluttet med et marked i København. I samme forbindelse er der blevet udviklet en Smagen af Danmark app, som er blevet viderefinansieret til fremover at være nationalt dækkende. Vi har været og er fortsat medlemmer af Citta Slow, vi har formandskabet. Næste event i denne sammenhæng er en Food walk n talk d. 27. Vi har endvidere været på besøg i et udvalg af Citta Slow byer. Mariager Fjord er blevet medlems by nummer 2 i Danmark. Under fødevaremarkedet forsøges Citta Slow endvidere også, forsat, promoveret igennem events og udstillere. Fødevaremarkedet har fået større besøg af bloggere dette år, 10 bloggere blev inviteret og gav meget medieomtale og viden. Endvidere var der også besøg af DM i Grill som ønsker at komme igen, hvilket vi er meget glade for og vi ser dem gerne komme hos os igen. Sidst men ikke mindst havde vi også besøg af fødevarenetværket Quarken Foods fra Sverige/Finland, de kom igennem på vores marked i en rejse blandt mange meget større byer men havde en fantastisk oplevelse hos os. Der er startet projektet LOMA, ved Bymarkskolen, der udbyder lokal, sund mad, til 600 lokale afsluttende folkeskole studerende. Det er der stor glæde over at det er kommet godt fra start. Vi har stadig tanker om et dedikeret Madhus, som på nuværende tidspunkt bevæger sig videre men intet er endnu på plads. Der er samtaler med Egense forsamlingshus om udvikling af deres gastro koncept for forsamlingshuset og samarbejde med os, derigennem. Der er langt om længe opnået god kontakt med og samarbejde med Syddansk Fødevareklynge, der er en snarlig tur planlagt med dem. Der kan endvidere nævnes samarbejde med Fynske Fristelser, Egeskov, Rosenfestival, Kirsebærfestival, Maritimt Center Svendborgs Julemarked, Aspargesfrokost, Danish Internat, Food Contest (hvor vi vandt for årets egnsret), Slowfood, Anne Hvides Gård samt Naturturisme. Vi har et godt samarbejde med det maritime center, hvor vi har været med til Økologisk Marked, Æbleræs og julemarked. Vi havde et samarbejde med Traveling heels, som kastede meget omtale af sig i Alt for Damerne samt på rejseliv.dk. Det er kort hvad der er sket hen over det forgangne år. Vi har nået meget! 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab Michael Mortensen fra Deloitte kommer og fremlægger regnskabet. Årets regnskab anmærkes/konkluderes som/med: Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af foreningens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30 september 2013 samt af resultatet af foreningens aktiviteter for regnskabsåret 1. oktober september 2013 i overensstemmelse med årsregnskabsloven med de fornødne tilretninger, der følger af foreningens vedtægter. Årets egenkapital: ,- Årets resultat:

6 Regnskabet afsluttes. Det modtages og godkendes fra dirigenten og forsamlingen. 4. Indkomne forslag Der er ingen indkomne forslag hverken indenfor eller udenfor tidsfrist. 5. Fastsættelse af kontingent Forslaget er fra bestyrelsen at man kører videre med nuværende kontingent, der er ingen indvendinger, det vedtages. 6. Orientering om det kommende års program (og budget) Mikael præsenterer: Sidste år tjente vi penge på Mad med Sted i København, det satser vi på kan ske igen. Vi er i kontakt med Fåborg-Midtfyns kommune, der gerne vil have Kulinarisk Sydfyn til at hjælpe dem med at udvide med kulinariske events. Vi har fortsat samarbejde med hhv. Svendborg Kommune, et Strand safari projekt (baseret på vores eget tidligere event Det nære du ikke ser ) samt Syddansk Fødevareklynge, der allerede nu tegner et positivt billede af budgettet for det kommende år. Der er ikke mere der på nuværende tidspunkt kan siges med tilnærmelsesvis sikkerhed i forhold til det kommende års budget. Der stilles 1 spgm. Til strand safari projektet og hvad det er baseret på, rent konceptuelt. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer Der er 3 på valg i år: Camilla Flensborg, Dorte Hoff Eriksen samt Lars Habæk. De ønsker alle 3 genvalg. Der er ingen andre der ønsker at stille op. De genvælges alle Valg af ekstern revisor Der foreslås at Deloitte genvælges, der er ingen andre forslag, de genvælges. 9. Eventuelt Der foreslås en køle garderobe til varer, til fødevaremarkedet. Der foreslås en børnepasning/madlavnings telt/område til fødevaremarkedet. Der er ikke flere notater.

7 Formanden afslutter hermed generalforsamlingen.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Referat fra den 34. ordinære generalforsamling i Danske Torpare den 8. marts 2014

Referat fra den 34. ordinære generalforsamling i Danske Torpare den 8. marts 2014 Referat fra den 34. ordinære generalforsamling i Danske Torpare den 8. marts 2014 VELKOMST Formand Per Bonke bød velkommen til Danske Torpares 34. ordinære generalforsamling i IDA Mødecenter i København.

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N Y H E D S B R E V. Nr.1/2008. Støt Hospice-sagen - for bedre omsorg ved livets afslutning!

Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N Y H E D S B R E V. Nr.1/2008. Støt Hospice-sagen - for bedre omsorg ved livets afslutning! Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde Udsigt mod vest - Bestyrelsen for Hospice Sjælland Støtteforening 2007/08 Poul H. Jensen, Gadstrup (formand), tlf. 46 19 04 75 * Thomas Thomasen, Kr. Hyllinge

Læs mere

Referat af Generalforsamling i 2 Many Dragons Vejle 14. november 2004

Referat af Generalforsamling i 2 Many Dragons Vejle 14. november 2004 Referat af Generalforsamling i 2 Many Dragons Vejle 14. november 2004 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent og referent. 3. Bestyrelsens årsberetning, herunder formandens og kassererens.

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 77 Maj 2011 19. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 100

Læs mere

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011 Solens Børn Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011 1 Indholdsfortegnelse: Nyt fra bestyrelsen s. 4 Indkaldelse til generalforsamling s. 6 Årsregnskabet s. s. 7 Fra deltidsseminariet s. 9 Webside lille bedste s.11

Læs mere

Generalforsamling 29. sept. 2014

Generalforsamling 29. sept. 2014 Generalforsamling 29. sept. 2014 Peter Eigenbroths oplæg til debatmødet før den egentlige generalforsamling. Udvikling Han Herred har været mere aktiv i år, end vi kunne prale af sidste år. Med støtte

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 15. september 2014

Referat af generalforsamling mandag den 15. september 2014 Referat af generalforsamling mandag den 15. september 2014 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Tine Christiansen. 4. Fastsættelse af kontingent.

Læs mere

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Generalforsamlingens referat: 1. Valg af dirigent. Gunnar Møller, blev valgt

Læs mere

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 32 juni 2011

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 32 juni 2011 Solens Børn Nyhedsbrev Nr. 32 juni 2011 1 Indholdsfortegnelse: Nyt fra bestyrelsen s. 1 Kommende markeder s. 1 Ref. fra generalforsaml. s. 2 Årsberetningen for SB s. 3 Deltidsseminariet s. 5 lille bedste

Læs mere

Sabro-Fårup Beboerforening

Sabro-Fårup Beboerforening Sabro-Fårup Beboerforening Medlemsinformation fra beboerforeningen Nr. 2 november 2012 Medlemsblad Bladet udgives af Sabro-Fårup beboerforening der er stiftet i 1968. Bladet omdeles i Sabro, Mundelstrup,

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

16. årgang Nr. 2 juni 2012

16. årgang Nr. 2 juni 2012 16. årgang Nr. 2 juni 2012 Konfirmanderne 2012 2 Stokkemarke Friskole Nyt fra Stokkemarke Friskole Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Østofte Rersnæs Nørreballe

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Stroken Nr. 1 Januar/Februar 2006 Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Lokalstyrmandskursus teori 2., 7., 14. 21. og 30. marts 2006 praktik 18. og 20. april 2006 Medlemsmøde 7. marts kl. 20.00

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug

Rantzausminde Bådelaug Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Nr. 1 2013 Husk Kontingent (Se side 3) Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Jesper Groth, Skovsbovænge 4, Svendborg Tlf. 6221 5326 Mob.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Støtteforeningen for Usa River (Tanzibarn.dk) 2011

Referat af generalforsamling i Støtteforeningen for Usa River (Tanzibarn.dk) 2011 Referat af generalforsamling i Støtteforeningen for Usa River (Tanzibarn.dk) 2011 Afholdt 25. Juni 2011 på Kolding Bibliotek 1) Valg af dirigent Maren vælges Præsentationsrunde af alle fremmødte._ 2) Formandens

Læs mere

TIDENDE. Nyt liv til gadekæret. Herringløse Maj 2014. Vi har fået et haveselskab Læs side 14. Ny tradition løbes i gang. Tønderne fik tæsk på skolen

TIDENDE. Nyt liv til gadekæret. Herringløse Maj 2014. Vi har fået et haveselskab Læs side 14. Ny tradition løbes i gang. Tønderne fik tæsk på skolen Herringløse Maj 2014 TIDENDE Læs side 4 Nyt liv til gadekæret Vi har fået et haveselskab Læs side 14 Ny tradition løbes i gang Læs side 13 Tønderne fik tæsk på skolen Læs side 12 Indhold Nyt fra Landsbyrådet

Læs mere

Holbækfærgen får bedre sejlplan

Holbækfærgen får bedre sejlplan ORØ NYT Nr151 februar 2013 Ny kloak koster Orø mange millioner Foto: Holbæk Forsyning A/S Vi har alle brug for hinandens nåde Efter 25 år som præst på Orø, kan Kirsten Schmidt se tilbage. Og hun ser et

Læs mere

Have a cigar. gratis. år 2020? MAGASIN. magasin til sydfyn PROFIL. Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012

Have a cigar. gratis. år 2020? MAGASIN. magasin til sydfyn PROFIL. Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012 PROFIL MAGASIN Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012 Have a cigar år 2020? Jack Nicholson gør det. Ligesom Bill Clinton og Peter Aalbæk Granville Jensen Island gør i det. Canada er med sin rå

Læs mere

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html Nyhedsbrev udsendt d. 17. november 2011: Generalforsamling og honningkonkurrence Kære biavler i det nordfynske Her er lidt nyt fra generalforsamlingen d. 9. november, hvor honning fra Bo og Edith Nørret

Læs mere