PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND. - Så er legen i gang

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND. - Så er legen i gang"

Transkript

1 PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND - Så er legen i gang

2 PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND Indhold Kort om Lalandia Lalandia Centeret Aktiviteter Mad & Drikke Butikker & Servicecenter Lalandia Aquadome Lalandia Winter World Feriehuse Værdier vedrørende medarbejdere, gæster & sikkerhed LEGOLAND Billund Resort Oplevelser rundt om Lalandia i Billund Fakta om Lalandia i Billund Ejerforhold Kontakt til Lalandia i Billund

3 Kort om Lalandia I mere end 25 år har Lalandia taget imod glade badegæster i feriecenteret i Rødby. På baggrund af de succesrige erfaringer fra Rødby åbnede Lalandia et nyt ferie- og aktivitetscenter i Billund i april Det nye ferie- og aktivitetscenter indeholder blandt andet Nordeuropas største vandland og er placeret blot et stenkast fra LEGOLAND og Billund Airport. Dette pressekit vedrører Lalandia i Billund. Der findes også separat pressekit for Lalandia i Rødby. Lalandia centeret Lalandia centeret er bygget op omkring en række arkader, hvis udsmykning leder tankerne hen på de sydlandske arkader, som mange har stiftet bekendtskab med på rejser til udlandet. I de store overdækkede arkader i Lalandia er der masser af stemning, restauranter, aktiviteter og shoppingmuligheder. På Lalandia Plaza kan forældre og børn hygge sig med underholdning fra Amfi-scenen, hoppe i High Jump trampoliner eller måske bare nyde en is til tonerne fra pianisten. Lalandia Plaza er hjertet i Lalandia. Hele bytorvet er overdækket af en kæmpe indendørs naturtro himmel, hvor de lette skyer driver stille forbi. Der er rygeforbud i Lalandia centeret.

4 Aktiviteter Indendørs: For feriegæster, der gerne vil supplere ferien med aktiv afslapning, er der gode muligheder. Faciliteterne er i top, og der er altid kompetente instruktører til rådighed. I sportshallen og i Lalandias motionscenter, der drives i samarbejde med fitness dk, er der rig mulighed for at få sved på panden. I sports hallen kan der dyrkes badminton, fodbold, håndbold, basketball og bueskydning. Der er plads til 600 tilskuere i sportshallen. I fitness centeret er der blandt andet aerobic, familiegymnastik og spinning på programmet. Det er også muligt at spille bordtennis og prøve cykelsimulator. I arkadeområdet er der indrettet et bowlingcenter, hvor der også er mulighed for at prøve night-bowling eller for at sætte bander op så spillet bliver lidt lettere for børnene. I arkadeområdet ligger også en stor indendørs minigolfbane, Little Vegas med aktivitetsmaskiner, High Jump trampoliner og meget mere. Et af de helt store tilløbsstykker i arkaderne er Monky Tonky Factory. Her kan børnene lave deres helt egen bamse. Udvalget er stort, og der er masser af tilbehør. I Lalandias feriecenter ligger også det populære og meget børne venlige Monky Tonky Land. Her findes masser af aktiviteter for børn, bl.a. LEGO område, boldrum og klatrejungle mens der også er mulighed for at deltage i bollebagning, bolsjekogning og ansigtsmaling på udvalg te tidspunkter. Sommeren 2012 bød på en stor udvidelse i Lalandia i det Lalandia Winter World åbnede 29. juni. Find mere information på side 9 under Lalandia Winter World. Udendørs: Under åben himmel byder Lalandia også på aktivitetsmuligheder. Rundt omkring i feriehus-området er der legepladser, herunder en naturlegeplads og grønne områder, hvor familien kan boltre sig. Uden dørs findes også en multibane, der indbyder til mange forskellige slags boldspil. Og så er Lalandias dyrefold med klappevenlige geder et stort tilløbsstykke. Naturen omkring Lalandia kan bruges til cykel-, vandre- eller løbeture. Der arrangeres også morgenløb i den smukke natur med instruktør.

5 Mad & Drikke Når sulten melder sig, er der ikke langt til restauranter og spisesteder og i Lalandia findes der noget for enhver smag. Lalandia i Billund har lagt stor vægt på at skabe en række restauranter med fokus på den gode oplevelse for børnefamilien målt på maden og på faciliteterne. Restauranten Ristorante il Bambino er en buffetrestaurant, hvor kokkene i torvekøkkenet tilbereder maden, imens gæsterne kigger på. I Pepe s Cantina kan et lækkert mexicansk måltid nydes. Der er familie-klassikere på menukortet såsom fajitas og tortillas. Inde i Aquadome kan familien spise i Templet, der har mad inspireret fra Østen. Ønsker man at spise i hjemlige omgivelser, er der et stort og varieret take away udbud i Deli Express. I forbindelse med åbningen af Lalandia Winter World i sommeren 2012 åbnedes også familierestauranten Bone s. Her kan man få en stor salatmenu, spareribs, bøffer m.m., mens udsigten til skøjtebanen kan nydes. Mulighed for take away. Lalandia har med succes indført søndagsbrunch, hvor feriecenterets gæster som afrunding på et weekendophold, kan nyde alt hvad hjertet begærer fra det klassiske brunch-bord. Brunchen afholdes i Ristorante il Bambino. De fleste af restauranterne i Lalandia har særlige legerum, så de voksne også får tid til maden og hinanden under middagen. I Lalandia lægges der stor vægt på at kunne tilbyde hele familien et varieret udvalg af sunde mad- og drikkevarer. Derfor har Lalandia eksempelvis brugt den sunde fornuft og valgt at ovnbage pomfritter i stedet for at friture-stege. Alle sunde tiltag er foretaget vel at mærke uden at det går ud over smagen eller den hurtige service. Tid til samvær, spisning og siesta! I alle Lalandias spisesteder har børn som voksne således mulighed for at finde sunde retter på menukortet, og hvad angår drikkevarer, er det muligt at finde miljøvenlige produkter såsom økologisk æblemost og biologisk dyrket vin. Supermarkedet rummer også alle de sunde dagligvarer familien sætter pris på. Lalandias spisesteder og supermarked har gluten- og laktosefri fødevarer samt vegetarianske produkter.

6 Butikker & Servicecenter Aquadome shop Aquadome shop er butikken, hvor alt udstyr til badeferien kan købes inkl. svømmebleer til de mindste. Det er ligeledes her man kan købe sportsudstyr samt herretøj. Monky Tonky Factory Her kan børnenes fantasi få frit spil blandt et utal af variationsmuligheder, når de skal lave deres helt egen bamse. La Moda La Moda er meget, meget mere end en tøjbutik. Udover et lækkert udvalg i kvalitetsdametøj findes også flotte smykker og tasker, samt børnetøj. Señores Señores har smart modetøj til herrer og teens. Supermarked Lalandia har også sit eget supermarked med alle gængse dagligvarer. Bakery & Kiosk Lunt brød og kioskvarer. Sport & Bowling Tilmelding til og information om alle aktiviteter foregår i Sport & Bowling, hvor Lalandias personale altid står klar med gode råd og vejledning til, hvordan hele familien får mest muligt ud af ferien. Sport & Bowling er også stedet, hvor alt nødvendigt udstyr til de mange aktiviteter enten udlejes eller købes. Servicecenter Lalandias Servicecenter sørger for at alle gæster kommer trygt, godt og ikke mindst hurtigt i hus, så ferien for alvor kan begynde. Spørgsmål af enhver art kan altid stilles til personalet i Servicecenteret.

7 Lalandia Aquadome Lalandia Aquadome i Billund er Skandinaviens største vandland. På m 2 boltrer børn og voksne sig i opvarmede bassiner, der rummer et hav af vandaktiviteter. I Bølgebassinet, kan man kaste sig i bølgerne, eller vugge i bølgerne i store baderinge. Den blå Grotte er også et kapitel for sig, hvor det blandt andet er muligt at svømme helt tæt på tropiske fisk. I aktivitetsbassinet kan du forsøge at gå på vandet, lege på delfiner eller spille vand-basketball. I midten af Aquadome skinner lyset ned gennem den store vindueskuppel. Under kuppelen kan børnene boltre sig på den store vandlegeplads med vandkanoner og rutschebaner. Når klokken begynder at ringe, skal man holde sig vågen, for inden længe vil den store spand i toppen af legetårnet tippe liter vand ned over vandlegepladsen. Udenom legeøen løber floden Lazy River hvor man drivende på en badering, kan lade strømmen bestemme farten. Det foregår i et roligt tempo, og er meget afslappende. Der er endvidere børnebassiner med ekstra varmt vand til familiens mindste. Det er her, at man kan prøve en lille vandrutschebane og lege med vandlegedyrene. Der er 2 saunaer, hvoraf den ene er en biosauna. En stor indoor-outdoor spapool gør det muligt at sidde udenfor i varmt vand selv om vinteren. Spapoolen kan rumme 70 personer. Der er ligeledes adskillige vandrutschebaner i Lalandia Aquadome bl.a. den store Tornado og speed-rutschebanerne Octopus Racers. Tornadoen er den første af sin slags i Europa og foregår i 4 personers gummibåde. Efter en rolig start kommer det frie fald og gummibåden hvirvles ind i Tornadoens centrum, hvor der med høj fart kures op og ned af siderne med spænding og kilder i maven til følge. I Octopus Racers kan man køre om kap med hovedet forrest nedad. Vandet i Lalandia Aquadome er 28 varmt, mens luften er 30. Der er hermed tale om tropiske temperaturer hele året. I spapoolen og boblebadet samt i børnebassinerne er vandtemperaturen endnu højere.

8 Tematiseringen i Lalandia Aquadome er asiatisk og badegæsterne hensættes i tankerne til en strand i Thailand. Det er således en oplevelse at bade indendørs, hvad enten det er vinter, efterår, forår eller sommer. I Lalandia Aquadome kan man også dyrke vandaerobic under vejledning fra instruktører. Lalandia Aquadome benyttes på eget ansvar, men der er altid minimum 5 livreddere tilstede. Fakta om Lalandia Aquadome findes under afsnittet Fakta om Lalandia i Billund.

9 - Så er legen i gang Lalandia Winter World Lalandia Winter World blev indviet 29. juni 2012 og er en eventyrlig vintersports by på m2 med aktiviteter for alle aldersgrupper året rundt. Winter World byder blandt andet på en tematiseret skøjtebane, en kælkebakke til dem, der skal have sus i maven og en skibakke, hvor skiformen for de øvede kan holdes ved lige, mens nybegyndere kan få glæde af skiskolen, der drives i samarbejde med SKI TOTAL. I Winter World er det også muligt at prøve kræfter med en klatrevæg på 9 meter eller en tur i Bumper Car on Ice radiobiler på glatis. Skal det være lidt mere roligt er Lalandia Mining, hvor ungerne kan samle ædelstene en oplagt mulighed. Når man har prøvet aktiviteterne, og sulten og tørsten melder sig, kan man spise i den nye Bone s restaurant. Her kan man få stor salatbar, spareribs, bøffer m.m. Fra Bone s restauranten er der udsigt til skøjtehallen. Winter World har en kapacitet på personer og er designet og tematiseret af ægteparret Jane og Torben Sommer-Larsen. Junge Byg A/S har haft ansvaret for byggeriet. Grontmij har været totalrådgiver på projektet.

10 Feriehuse Lalandia i Billund udlejer 837 feriehuse Feriehusene er privatejede, men udlejes via Lalandia. Husene holdes konstant under opsyn i samarbejde med de forskellige feriehusejere, så kvaliteten lever op til gæsternes forventninger. Hvis et feriehus ikke lever op til kvalitetskravene fjernes det fra udlejningskataloget. Der er hele tiden et tæt samarbejde mellem feriehusejerne og Lalandia. Der er feriehuse til enhver families behov. Alle feriehusene er topmoderne med flotte lysindfald. Fælles for alle feriehusene er endvidere den hyggelige og funktionelle indretning. Næsten alle huse er fritliggende. Der er spiseplads, sofagruppe, fladskærms-tv, fransk køkken med køleskab, komfur/koge-plader og miniovn. Badeværelserne har bruseniche. Feriehusene har egen terrasse lige ud til grønne områder med legepladser, sportsaktiviteter og generelt er de grønne plæner gode til både leg og daseri. Flere af husene har egen spa og sauna. Der udlejes 6 forskellige feriehustyper med plads til op til 8 voksne plus 2 børn under 3 år. Individuelle ønsker og behov, som f.eks. handicapegnede eller husdyrfrie feriehuse opfyldes. Nogle af husene har tema tiserede børneværelser. Alle Lalandias feriehuse er røgfrie. Til alle feriehuse hører egen parkeringsplads. Boende gæster i Lalandias feriehuse har gratis adgang til Lalandia Aquadome, Monky Tonky Land, børneunderholdning på Lalandia Plaza og slutrengøring. Fakta om feriehusene findes under afsnittet Fakta om Lalandia i Billund.

11 Værdier vedrørende medarbejdere, gæster og sikkerhed Medarbejdere Ledelsen lægger vægt på, at medarbejderne i Lalandia hele tiden udvikler sig fagligt og personligt. Derfor anvendes der ekstra ressourcer på videreuddannelse af medarbejderne. Det er opfattelsen, at den enkelte ansattes faglige udvikling ikke alene bidrager til opnåelsen af Lalandias mål, men også fremmer den enkelte medarbejders personlige udvikling. At blive bedre til sit job giver samtidig øget tilfredshed og livsglæde. Ledelsen ønsker en fast stab af medarbejdere året rundt, så man er sikre på fortsat professionalisering af hele serviceapparatet. Gæster Lalandia skal være et dejligt sted at tilbringe ferien eller blot en pause fra hverdagen. Medarbejdere og ledelse skal konstant arbejde på at fastholde dette mål ved at vise gæsterne maksimal opmærksomhed, yde den bedste service og videreudvikle og forbedre de fysiske rammer. I Lalandia arbejdes der hele tiden med forbedringer, og ledelsen vægter dialogen med gæsterne højt. Gæsterne bliver på frivillig basis bedt om detaljerede tilbagemeldinger. Gennem denne respons er ledelsen i stand til at analysere, forbedre og videreudvikle Lalandia. Gæsternes tilbagemeldinger er med til, at Lalandias ledelse hurtigt kan korrigere og forbedre i henhold til gæsternes behov og ønsker. Sikkerhed LEGO Security står for rondering i feriecenteret samt i feriehusområdet. Udenfor Servicecenterets åbningstider er det ligeledes LEGO Security, der tager i mod gæster og akutte telefonopkald fra boende gæster. I Lalandia Aquadome bader gæsterne på eget ansvar, men sikkerheden i badebassinerne er en absolut topprioritet. Sikkerhedsforanstaltningerne bygger på retningslinier udstukket af Rådet for Større Badesikkerhed i samarbejde med bl.a. Justitsministeriet, Sundhedsministeriet og Politimesterforeningen i Danmark. Der er altid mindst fem livreddere tilstede i Aquadome. De fem livreddere har radiokontakt med hinanden. Livredderne opfylder alle krav mht. genoplivningsteknikker og almindelig førstehjælp. Det professionelle opsynspersonale eksamineres årligt i livredning og genoplivning. Man kan altid henvende sig til en Lalandia medarbejder i Servicecentret, hvis man skulle have brug for læge.

12 LEGOLAND Billund Resort Lalandia har i samarbejde med LEGOLAND skabt et af Europas største familieresorts. Ved køb af et Resort Pass kan hele familien opleve magien af både LEGOLAND og Lalandia på samme miniferie! Med i samarbejdet er også Billund Airport og Givskud Zoo. Se mere på Oplevelser rundt om Lalandia i Billund Rundt om Lalandia i Billund findes en række spændende udflugtsmuligheder. Tættest på, faktisk kun et stenkast væk, ligger LEGOLAND. LEGOLAND LEGOLAND er Danmarks førende park for familier med børn i alderen 2 til 12 år. Parken byder på interaktiv underholdning for hele familien med mere end 50 kørende aktiviteter, shows og attraktioner. LEGOLAND parkerne er en del af Merlin Entertainments Group. Givskud Zoo Fra den dyrerige savanne til den farlige køretur gennem løvernes territorier. Tag på opdagelse på egen hånd eller bestil en guidet tur rundt i parken. I fællesskab kan I opleve hvor forunderlig, sjov og spændende de vilde dyrs verden er når man er helt tæt på. Undervejs på jeres ekspedition finder I et utal af hyggelige steder, som er velegnet til picnic. Undervejs kan i også slippe jeres vilde børn fri i det store legepladsområde. Koldinghus Koldinghus blev grundlagt midt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som en romantisk ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion af verdensklasse. Museet rummer permanente samlinger og er hjemsted for kulturelle aktiviteter og særudstillinger af internationalt format.

13 Vesterhavet Langs Vesterhavet finder du kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede natur-oplevelser. Sommeren igennem summer strandene langs Vesterhavet af aktivitet. Her spilles beachvolley, bygges sandslotte, rides på heste og meget, meget mere. Skulle du være så heldig at besøge den jyske vestkyst om efteråret eller i vintermånederne, vil du opleve Vesterhavet fra en ny og spændende side. En tur langs havet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret, røde kinder og masser af appetit til middagsmaden!

14 Fakta om Lalandia i Billund Aquadome Størrelse Kapacitet Vandtemperatur Lufttemperatur Bølgebassin Aktivitetsbassin Aqua Play Structure Oplevelsespool Grotten Vandrutschebaner Børnevandrutschebaner Inden- og udendørs spapool Indendørs spapool Saunaer Spisesteder i Aquadome Sidde- og afslapningsområder James Bond Klippen Elefanterne Aktivitets- og oplevelsescenter Lalandia Winter World Størrelse Kapacitet Skøjtebane Skibakke Kælkebakke Klatrevæg Lalandia Mining Bumper Car on Ice m 2 tropisk vandland gæster 28 grader 30 grader Bølger 2 gange i timen Basketball, balancegang på åkander m.m. Kæmpe vandlegeland Svøm helt tæt på tropiske fisk Bl.a. Tornadoen, Lazy River & Octopus Racer Roligere tempo Plads til 70 mennesker inde som ude Afslapning med udsigt over bølgebassinet 2 sauner: Biosauna & alm. sauna Templet & Deli Express Pavillonen & Terrassen Legendarisk klippeformation Naturtro udgaver mødested for familien Ca m 2 under tag m 2 vintersports by gæster Tematiseret skøjtebane Skiskole for nybegyndere. Udfordringer for øvede Sus i maven Kravl 9 meter op Find ædelstene Radiobiler på glatis

15 Spisesteder i Lalandia i Billund Ristorante il Bambino Italiensk buffetrestaurant på børnefamiliernes præmisser Pepe s Cantina Mexicansk familierestaurant Templet Deli Express Plaza Cafe & Brasserie Bone s Asiatisk inspireret restaurant i Aquadome Hurtig og lækker mad Sydlandsk cafe med masser af atmosfære Spareribs, bøffer og stor salatbar Caféer & Barer Bar L arte Tempel Bar Pavillonen Butikker, servicesteder Supermarked La Moda Aquadome shop Monky Tonky Factory Señores Candy Shop Bakery & Kiosk Servicecenter Nyd en drink på fortorvscaféen eller se en fodboldkamp på storskærm Italiensk is-bar Forfriskninger i Aquadome Kolde forfriskninger i Aquadome som is/slush ice Alt til middagen i feriehuset Modetøj til damer & børn Bade- & sportstøj Lav din egen Monky Tonky eller bamse Herre og teens modetøj Slik butik til de lækresultne Bageri og kioskvarer, postkort & frimærker Service og information

16 Aktiviteter, ude Multibane Dyrefold Løberuter Legepladser Aktiviteter, inde Bowlingcenter Sportshal Fitnesscenter Minigolf Little Vegas Airhockey Aktiviteter for børn Monky Tonky Legeland Legepladser High Jump trampoliner Børnediskotek Familie Karaoke Meet the Characters Ugentligt aktivitetsprogram 1 stk. Klappevenlige geder Mulighed for instruktør Ligger fordelt i feriehuseområdet 9 baner Badminton, håndbold, basketball etc. I samarbejde med fitness dk 12 huller på smukt dekoreret bane Aktivitetsmaskiner og videospil Hyggelig familieaktivitet Stort legeland for børn op til 12 år I hele området Både for børn og voksne Dans og glade dage på Lalandia Plaza Sangstemmerne luftes på Lalandia Plaza Hils på de glade Characters Daglige aktiviteter

17 Feriehuse Lalandia udlejer 837 feriehuse, hvilket giver en samlet kapacitet på over personer. 6 typer feriehuse: Classic 4 (60 m 2 ), Classic Plus 4 (72 m 2 ), Design Plus 6 (88 m 2 ), Classic Plus 6 (88 m 2 ), Nordic Plus 8 (113 m 2 ), Classic Plus 8 (122 m 2 ). Alle sovepladser er med dyner og puder. Sengelinned medbringes eller kan lejes. Der er parkeringsplads ved alle feriehuse. En del af husene er specielt indrettet med særlig tanke på handicappede. Hustype Classic 4 Classic Plus 6 Antal personer barn 0-2 år Classic Plus 4 Design Plus barn 0-2 år Nordic Plus 8 Classic Plus barn 0-2 år barn 0-2 år barn 0-2 år børn 0-2 år Lalandia Ekspressen Toget kører med mellemrum fra husområdet til centerbygningen og omvendt. Ejerforhold Lalandia Billund A/S ejes 100% af PARKEN Sport & Entertainment A/S

18 Kontakt til Lalandia i Billund Lalandia Billund A/S Ellehammers Alle Billund Telefon Hjemmeside Fotodatabase fotoweb/ Brugernavn: medie Adgangskode: badedyr07 Billedmateriale fra Lalandia må kun anvendes med forudgående tilladelse fra Lalandia Ledelse og Organisation Jan Harrit Adm. Direktør Tlf.: Mob.: Thomas Bahn Jespersen Salgs- og marketingchef Tlf.: Mob.:

PRESSEKIT Lalandia i Billund 2016

PRESSEKIT Lalandia i Billund 2016 PRESSEKIT Lalandia i Billund 2016 Indhold Velkommen 3 Lalandia Aquadome................................................................... 4 Feriecentret 6 Lalandia Winter World 7 Feriehusene 8 Oplevelser

Læs mere

PRESSEKIT Lalandia i Billund 2017

PRESSEKIT Lalandia i Billund 2017 PRESSEKIT Lalandia i Billund 2017 Indhold Velkommen.......................................................................... 3 Nyhed 2017: Twister..................................................................

Læs mere

PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2016

PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2016 PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2016 Indhold Velkommen................................................................................. 3 Nyhed 2016: Forvandlet Monky Tonky Land.......................................................

Læs mere

PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2017

PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2017 PRESSEKIT Lalandia i Rødby 2017 Indhold Velkommen................................................................................. 3 Lalandia Aquadome..........................................................................

Læs mere

PRESSEKIT LALANDIA I RØDBY. - Så er legen i gang

PRESSEKIT LALANDIA I RØDBY. - Så er legen i gang PRESSEKIT LALANDIA I RØDBY - Så er legen i gang PRESSEKIT LALANDIA I RØDBY Indhold Skandinaviens største overdækkede vandrutsjebane Kort om Lalandia, herunder mission & vision Lalandia Aquadome Feriehuse

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service. Lundgaard Autoteknik Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Fordelskort. www.kobmand-hansen.dk

Fordelskort. www.kobmand-hansen.dk KØBMAND HANSENS Fordelskort RABATTEN UDLØSES KUN hvis indgangsbilletten på forhånd er købt hos Købmand Hansens Feriehusudlejning! Nu er der endnu flere fordele at få med Købmand Hansens i hånden kan du

Læs mere

Refborg Hotel Billund

Refborg Hotel Billund Refborg Hotel Billund Refborg hotel, spiseri og butik åbnede i 2015 med 26 nyrenoverede værelser. Hotellet ligger rigtig centralt placeret i Billund og der er derfor ikke langt til de mange attraktioner

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Velkommen til Ringhotel Sellhorn!

Velkommen til Ringhotel Sellhorn! Ringhotel Sellhorn Velkommen til Ringhotel Sellhorn! Introduktion I det naturskønne Lüneburger Heide ligger det fire-stjernede Ringhotel Sellhorn. Her finder I fine omgivelser for en afslappende ferie,

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

2. præmie Gavekort fra Build-A-Bear Workshop, værdi 500 kr. Vi kårer 20 vindere. www.buildabear.dk

2. præmie Gavekort fra Build-A-Bear Workshop, værdi 500 kr. Vi kårer 20 vindere. www.buildabear.dk - intet bord uden Bähncke 1. præmie Vind en Miniferie for hele familien i Lalandia. Vi sætter 5 gavekort på højkant. 2. præmie Gavekort fra Build-A-Bear Workshop, værdi 500 kr. Vi kårer 20 vindere. www.buildabear.dk

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

SKIFERIE I SÆRKLASSE

SKIFERIE I SÆRKLASSE SKIFERIE I SÆRKLASSE HVORFOR VÆLGE HØJMARK REJSER? DANMARKS BEDSTE SKIGUIDER Ingen andre tilbyder et så gennemprøvet guidekoncept som Højmark Rejser. Vi gør os ekstremt umage med at udvælge ansvarsfulde,

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår e Sommerhusudlejning! Odden Sommerhusudlejning Gjelleroddevej 73, Gjellerodde 7620 Lemvig Føl dig hjemme i ferien Tlf. +45 3013 5734 Ferien er vigtig, den skal skille sig ud fra hverdagen og være en periode,

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Vinter/Forårs program 2010

Vinter/Forårs program 2010 Vinter/Forårs program 2010 10/2 Fællesspisning. Kom og vær med til en hyggelig Aften på plantagevej 37 hvor vi forbereder En hyggelig middag sammen og spiser den i Lysets skær. Og vi hjælpes ad Med at

Læs mere

www.skallerup.dk Skallerup Klit Feriecenter A/S Presse materiale

www.skallerup.dk Skallerup Klit Feriecenter A/S Presse materiale www.skallerup.dk Skallerup Klit Feriecenter A/S Presse materiale Indhold Kort om Skallerup Klit & centerets historie 3 Feriehuse & lejligheder 4 Aktiviteter & faciliteter 7 Miljø & klima 8 Ejerforhold,

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING...

DER ER ALTID EN ANLEDNING... DER ER ALTID EN ANLEDNING... RESORTS 2015 enjoy marina fiskenæ Enjoy Resorts Ferie for alle! 2 Gråsten by & Rømø ø Fælles for begge Enjoy Resorts er en placering midt i naturen, tæt på vandet og højt til

Læs mere

Inspirationsdag. Ilskov Kultur- og Idrætsliv

Inspirationsdag. Ilskov Kultur- og Idrætsliv Inspirationsdag Ilskov Kultur- og Idrætsliv - Tilbageblik Inspirationsaftenen i januar 2016 - Nyt fra Ilskov Hallen - Nyt fra Ilskov Gymnastikforening & Ilskov Idrætsforening - Fremtidsplaner Tilbageblik

Læs mere

SOMMER. Velkommen til Skærbæk Fritidscenter

SOMMER. Velkommen til Skærbæk Fritidscenter SOMMER 2015 i Skærbæk Fritidscenter Stort aktivitetsprogram - se indeni - se også www.kursus-fritidscenter.dk Svømmehallens åbningstider 28.06.2015-28.08.2015 Svømmehallen - et paradis for alle I vores

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Gl. Havn. Vestre Skole

Gl. Havn. Vestre Skole Gl. Havn OPSAMLING Inddragelse af 6. klasserne fra Vestre Skole 11. juni 2014 Vestre Skole Middelfart Stadion Ældrecenter Middelfart - byen set med et barns øjne I forbindelse med den afholdte walk and

Læs mere

Arrangementskalender 2013

Arrangementskalender 2013 Arrangementskalender 2013 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2013. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer du gerne vil med

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Skallerup Klit Feriecenter A/S. www.skallerup.dk PRESSE MATERIALE

Skallerup Klit Feriecenter A/S. www.skallerup.dk PRESSE MATERIALE Skallerup Klit Feriecenter A/S www.skallerup.dk PRESSE MATERIALE Indhold Kort om Skallerup Klit & centerets historie 3 Feriehuse & lejligheder 4 Aktiviteter & faciliteter 7 Miljø & klima 8 Ejerforhold,

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis.

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis. PÅ CAMPING. PÅ CAMPING. Hobro Camping og Djurs Sommerland har igen i år Samarbejde, det vil sige at når der overnattes på Hobro Camping, Så får i rabat på Djurs Sommerlands Billetter: 2013 Endags-billetter:

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Kristály Hotel ligger i gåafstand fra Balatonsøen og det historiske centrum af Keszthely.

Kristály Hotel ligger i gåafstand fra Balatonsøen og det historiske centrum af Keszthely. Kristály Hotel På Hotel Kristály kan I bo i den historiske by Keszthely, som er den ældste by i området. Her er kort afstand til Balatonsøen og Festetics Slot, der er det næstmest besøgte monument i Ungarn.

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

AKTIVITETS kalender 1/5

AKTIVITETS kalender 1/5 1/5 Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson! Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Få minutter fra campingpladsen ligger

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Wyndham Stralsund HanseDom Oplev hyggelige Stralsund og bo på dejligt 4-stjernet hotel ved stort populært vandland

Wyndham Stralsund HanseDom Oplev hyggelige Stralsund og bo på dejligt 4-stjernet hotel ved stort populært vandland Wyndham Stralsund HanseDom Velkommen til Wyndham Stralsund HanseDom! Introduktion Stralsund er en hyggelig by beliggende ved Østersøkysten ved overgangen til den populære ø Rügen. Wyndham Stralsund HanseDom

Læs mere

Hejlsminde. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret

Hejlsminde. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret dansommer Hejlsminde Elkærgårdvej 17, Hejlsminde 6094 Hejls tlf. 39 14 30 38 mail: hejlsminde@dansommer.dk Din lokale sommerhusudlejer nummer 1 Servicekontoret Hejlsminde lokal husejerbrochure dansommer

Læs mere

Quality Hotel Høje Taastrup Moderne hotel i rolig forstad til København. Tag på shoppingtur og spis godt.

Quality Hotel Høje Taastrup Moderne hotel i rolig forstad til København. Tag på shoppingtur og spis godt. Quality Hotel Høje Taastrup Velkommen til Quality Hotel Høje Taastrup Introduktion Quality Hotel Høje Taastrup ligger 20 km uden for København, og er let at komme til, uanset om I kommer i bil, med tog

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn.

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Overnat på Hobro City Camping Gattenborg Min: 2 voksne Vogn m/strøm Alle børn under 12 år gratis Hele året.

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse

Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse Ta chancen fra sværvægt til letvægt Forsidefoto: Betina Skjønnemand Indhold Hvad er Ta chancen? Idrætstilbud Kruså/Padborg området Boksning - Felsted Bokseklub Ro-spinning

Læs mere