D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt. Oktober, november, december! 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt. Oktober, november, december! 2009"

Transkript

1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtt Oktober, november, december! 2009 en

2 Plant et træ! Lørdag d. 31. oktober skulle der plantes træer på den nye grund ved hytten. Forældre og ledere var inviteret, for der skulle plantes 1200 træer, så det var noget af en opgave. Rigtig mange mødte frem, det var tørvejr og der var godt humør og masser af energi, så opgaven blev løst både hurtigt og godt. Da vi var færdige med at plante træer, fik vi frokost der blev bestilt pizzaer, og så blev der ellers spist. Pga. den flotte tilslutning til arrangementet blev vi færdige længe før tiden, så det var muligt at komme hjem og slappe af. Tak til de mange fremmødte, der har været med til at gøre grunden endnu bedre, og også tak til de mange spejdere, der får et stempel til deres miljømærke! HUSK! Det er altid muligt at tegne et OK-kort gennem Erik Ejegod. Så er du med til at støtte spejderarbejdet i gruppen til glæde for mange børn!

3 Mikroerne Kære Mikrospejdere. Så er vi kommet godt i gang med den nye spejdersæson, og i Mikrogrenen er der godt nok fart på. Vi har allerede været på to ture Jagtweekend i Skibby, og Mikrodag på vikingebopladsen i Frederikssund, og det har bare været rigtig hyggeligt, at have Jer med. I har vist, at I er nogle superspejdere, der kan tåle både regn og blæst uden at miste jeres gode humør, og det er rigtig godt gået, når nu det gode vejr tilsyneladende holder sig væk på vores ture. På møderne om mandagen har vi også haft fart på, og I har jo allerede taget ét mærke der kan sys på uniformen, nemlig: klar dig selv -mærket. Vi håber I kan huske lidt af hvad vi lavede for at få mærket, så I virkelig kan klare jer selv når I skal: -færdes i naturen, pakke til en spejdertur, hjælpe én der er kommet til skade, eller bare vaske hænder på den gode måde. I hvert tilfælde får I snart mulighed for at pakke en spejderturs-taske, for inden vi får set os om, skal vi på Juletur med resten af Erik Ejegod gruppe. På de kommende møder skal vi ud i naturen. Først skal vi ned i mosen og se om der er nogle fugle eller andre dyr tilbage efter sommeren. Vi får hjælp af Ketil som er leder hos juniorerne, og som ved en hel masse om bl.a. fugle. Vi tager kikkerter med og ser om vi ikke kan få øje på nogen spændende dyr. Senere skal vi over i skoven og holde mørkemøde, og her er Jeres forældre meget velkomne. Vi går gennem skoven over til skovlegepladsen hvor vi tænder bål, og så er der kage og varm kakao inden vi går hjem igen. Sidst på året skal vi på Jule-tur sammen med alle de andre spejdere. Vi skal til Klinteborg som ligger helt ovre ved Fårevejle. Her skal vi på løb, og vi skal Julehygge og spise dejlig julemad, og holde lejrbål med en masse skøre konkurrencer og sjove sange. Efter Juleturen holder vi juleferie fra spejder, indtil vi skal mødes igen 4. januar Vel mødt til en masse gode møder, og mange spejder-efterårshilsner fra: Birgit, Henriette, Jakob, Tina og Anders

4 Minierne Hej minier. Sommeren er gået på hæld, og den mørke tid har indfundet sig, temperaturen er faldende og vinter er så små på vej. Den sidste tid har været spændende i minigrenen. Vi har haft travlt med at tage ud på ture, og rigtig mange weekender er blevet brugt sammen med spejder kammeraterne, vi har hygget os med vikingeopgaver, landbrugs opgaver, jagt opgaver og ikke mindst vores egen store opgave, som har været at få forløbsmærket på uniformsærmet, og det er lykkedes alle mini spejdere at tage mærket for " pionerbasis ", og et stort til lykke til jer alle med det, det var godt gået. Det næste punkt på efterår / vinter programmet er: Kniv mærket til 1. års minierne og savmærket til 2. års minierne. Det vil vi bruge et par møder på, og derefter skal vi kigge på morse. På de møder hvor vi skal morses, skal spejderne huske deres lommelygter ( bliver informeret via hjemmesiden ), Og så er året 2009 ved at være brugt, men vi skal selvfølgelig traditionen tro på juletur i slutningen af november, og denne gang i bus til Fårevejle. Der er sat et møde af til egen indflydelse på mødet, det er en ny ide som vi afprøver, for at give børnen en chance for selv at få indflydelse på nogle møder. Vi har allerede afprøvet det en gang, og udfaldet blev fri leg/bål/skovtur i mørke... Det er spændende hvad spejderne vil lave næste gang der er frit valg? Der ud over har trop spejderne sagt ja til at afholde et mini møde for spejderne, det bliver et møde der 100 % styres og planlægges af trops spejderne, det glæder vi os til. Ideen med dette møde er at bruge korpsets ide grundlag om at "børn leder børn", og ikke mindst at mindre spejdere kan se op til store spejdere. Så alt i alt et efterår & vinter med masser af nye spejder ideer, og opgaver der bare venter på at blive skudt i gang. Vi slutter 2. halvår 2009 med et julehygge møde d. 15/ , også bedre kendt som " Sukker chok ", så vi rigtigt kan mærke at julen står for døren. Igen vil vi huske jer på at bruge vores hjemmeside, som vi løbende opdaterer så log ind på: Vi glæder os til at være sammen med jer. Spejderhilsen fra Mini-teamet.

5 Minierne og Spejderhjælpen! Minierne har i år været med til at samle ind til spejderhjælpen. Spejderhjælpen er en årlig indsamling som alle spejdere foreninger i danmark er fælles om at samle ind til, pengene vil så blive sendt rundt i verden til børn som lever med handicaps, fattigdom eller andre dårligere vilkår end vi har. Spejderne skal på en uge samle så mange penge sammen de kan. Vi valgte at give spejderne en "gulerod" på beløbet, således fik alle der samlede mere end 50,- kr. et spejderhjælpen mærke til uniformen, på trods at vi kom lidt sent fra start, lykkedes det os at samle 941,- kr. sammen. Efter som alle der deltog samlede over 50,- kr. kan mange minier nu vise et flot mærke på ærmet frem. Dem der på trods af vores sene i gang sætning ikke nåede at være med, kan glæde sig til næste år, hvor vi vil prøve at slå dette års beløb. Tak for jeres store indsats fra Mini-teamet. Tropsmøde d. 17/9-9 Ved sidste møde fik vi to nye tropsspejdere, Patrick og Morten, så på dette møde skulle de tage kniv økse, og savbevis. Det lærte Michael dem. bagefter fik vi kage, og te. Sidste tropsmøde d. 8/10-9 Dette møde skulle vi selv arrangere, da Kim og Per var til ledermøde. Pernille og Magnus fandt på at vi skulle lave en lagkagekonkurrence, så de købte ind. Mikkel fik lavet det om til en flødeskumskage, med bananer og kagecreme. Vi tabte kagesmagekonkurrencen, og udsendes konkurrencen i kage. Weekendtur Det begyndte lørdag kl , vi blev sat til at lave overdækning til bålpladsen sammen med Kim. Mens nogle af de andre var med ude og købe ind. Michael og Magnus blev sat til at lave et bål. Lige da vi var færdige med at gøre klar til aftensmaden, knækker raften der holder overdækningen til bålet. Så vi byggede den mere solid. Trop - Emuner! Selvom der var hul i presenningen, fik vi lavet aftensmad den aften. Heldigvis slap vi for at sove i bivuak, da det næsten var nede på 0 grader. Så vi sov på en masse madrasser, inde hytten. Skrevet af Michael, og Morten. Tropspejderne Plan kursus i efterårsferien: Magnus var på Plan Lodskovvad ødemarkshike på Skagen, som var mega fedt. Vi gik i hele 5 dage, i alt 68 km. Det var mega hårdt fordi vi gik med fuld oppakning, plus fælles grej. Ca kilo på ryggen. Vi gik i sand og klitter (små bakker af sand) og ved vandet, vi var også ude og runde grenen, men inden det skulle vi lige rappelle ned fra en bunker ved nordjylland s kyster. Ude ved grenen blæste det meget. Alt i alt en hård og lærerig tur fordi vi gik med andre slags kort. Jeg mødte en masse nye og dejlige mennesker. Turen kan bestemt anbefales hvis man kan lide at gå. Skrevet af Magnus.

6 Krulbavi Juniorerne har deltaget først i jagtarrangementet i Skibby, som de har skrevet om her på siden, og siden i det årlige juniortræf og Fællesløb. Juniorerne har haft nogle fantastiske ture, og på juniortræf vandt de både 3. Og 2. Præmien. På møderne er juniorerne i gang med at lave en trebenstol og tredjeårsjuniorerne laver kniv eller pung. Vi har det altid vældig sjovt. Næste tur er juleturen, som vi glæder os meget til og på møderne arbejder vi med spejderfærdigheder og aktiviteter. Hilsen fra Juniorlederne! Jagtarrangement Junior Vi var til jagt arrangement i ræven Skibby. Vi kom kl.18:00 fredag aften og skulle slå telte op. Så var der aftensmad. Vi fik spaghetti med kødsovs. Det smagte rigtig dejligt. Efter maden skulle vi vaske op og slå de sidste telte op, Ellers var der fri leg. Så var der lejrbål, hvor vi fik popcorn og kage!! Efter lejrbål måtte vi gå i seng og snakke lidt. Vi sov ikke særlig meget den nat, ikke pigerne i hvert fald!! Næste morgen blev vi vækket på en lidt sjov måde. Ralf fra Ræven Skibby gik rundt imellem vores telte og sang Svantes dårlige dag MEGET HØJT og ret tonedøvt. Det regnede. Vi kom op, og så kom alle minierne og mikroerne. Der var flaghejsning og morgenmad. De andre begyndte at slå telte op, mens vi andre hyggede os i vores telte. Vi ventede på at jægerne skulle komme, så det hele kunne gå i gang. Da jægerne kom startede de med at gå ud og skyde nogle fugle. Så fortalte de alt muligt om, hvordan det er at være jægere. De lagde fuglene på noget gran og fortalte os om dem. Derefter skulle vi ud på et jagt løb det foregik ude på en let lang jagtsti. Det tog ca. en time, og da vi var færdige var vi ret våde og meget kolde!! Vi gik ind i en pavillon, hvor der var gevir værksted, og fik te at varme os på. Så sad vi og lavede nogle tørklæderinge, og så fik vi noget knækbrød og nogle sandwich og det fik vi resten af tiden til at gå med. Lidt senere skulle vi lege kaosleg. Til at starte med gik det fint, men lidt efter gik der kludder i den, men det var rigtig sjovt, så længe det varede. Da vi havde leget det i et stykke tid fik vi lov til at hygge lidt tid. Så skulle vi spise - vi skulle have kalkun og hjorte- kød og nogle bagte kartofler og noget grønt, og så skulle vi vaske op men nogle af juniorerne fik det til at gå op i leg. Lidt efter slog en af de små mini drenge hul på et hvepsebo og blev stukket hist og pist. Om aftenen var der lejrbål. En gruppe minier fra Erik Ejegod fik overrakt førstepræmien fra jagtstien, som de havde vundet. Efter lejrbålet var det tid til at gå i seng, og der blev ikke snakket helt så længe som den første aften, da vi alle var meget trætte. Om søndagen blev vi igen vækket at skønsang fra Ralf, derefter stod den på flaghejsning, morgenmad og sammenpakning af lejren. Vi glæder os til at deltage igen næste år på Jagtweekenden. Ditte, Kathrine, Sofie, Stine og Bjarke

7 Faste mærkedage for ledere og bestyrelse 2009 Torsdag den 22 Januar, Bestyrelses & Ledermøde. Den 20 Januar, deadline for Ejebøtten. Søndag i uge nr. 8, Grupperåd. Den 20 Marts, Deadline for Ejebøtten. Mandag den 6 April. Ledermøde. Første søndag i maj, ZOO-DAG. Onsdag den 6 Maj, Bestyrelsesmøde. Den 20 Maj, deadline for Ejebøtten. Tirsdag den 9 Juni, Ledermøde. Den Juni. Forlejr. Fra 15 Juli til den 23 Juli, Blå Sommer. Onsdag den 12 August, Leder & Bestyrelsesmøde. (R-Trop, K-Mikro) Søndag den 16 August, Forældredag. Den 20 August, deadline for Ejebøtten. Torsdag den 8 Oktober, Ledermøde. Den 20 Oktober, deadline for Ejebøtten. Søndag den 1 Nov. Leder- Bestyrelsesdag November, Juletur. R- Referent, K-kage. Billede fra Plant et træ-dagen (R-Mini, K-Junior) (R-Junior, K-Trop) (R-Mikro, K-Mini) Den

8 Erik Ejegod, adresse & telefonliste. Gruppeleder Erik Lange Hørup Skovvej Fr.sund Mikro Anders W. Rasmussen Kirkevorvet Slangerup Jakob Rein Andersen Skrænten Slangerup Henriette Skov Kragh Birkemosevej Slangerup Tina Ægidius Lærkevej Slangerup Birgit Elgaard Brett Langebjergvej Gørløse Mini Claus Mogensen Morelvang Slangerup Linda Trøjborg Nielsen Bygmestervej 41,4th KBH NV Ivan Petersen Bakkesvinget Slangerup Camilla Kistrup Jordhøjvej Slangerup Jakob Vanddam, Damtofteparken Slangerup Jan Ropers Bakkebo Slangerup Michael Piil Milwertz Uvelsehave Slangerup Junior Erik Lange Hørup Skovvej Fr.sund Jesper Jensen Uglevang 54. ll. tv 3450 Allerød Anja Athar Nøddevang Slangerup Jens Ellung-Hansen Stenager Slangerup Ketil Haugan Kærvej Slangerup Trop Per Thorning Jordhøj Bakke Slangerup Kim Nyrnberg Tollerupparken Fr. sund Klan Christine Fribert Hvedemarken Slangerup Gruppens bestyrelse. Formand Diana Heide Lyøvej Slangerup Kasserer Søren Larsen Møllehaven Slangerup Forældrerepr Anita Jarrett Slagslundevej Slangerup Ungdomsrepr Christine Fribert Hvedemarken Slangerup Line Milthers Sønderparken Slangerup Leder Erik Lange Hørup Skovvej Fr.sund Jesper Jensen Uglevang 54. ll. tv 3450 Allerød Per Thorning Jordhøj Bakke Slangerup Erik Ejegods Venner Karola Milthers Sønderparken Slangerup Ulla & James Pedersen Mågevej Slangerup Hanne Røhe Bækkevej Slangerup Lars Svendsen Slagslundevej 3550 Slangerup Jens Clauson-Kaas Møllehaven Slangerup Anders Borgbjerg Kongshøjparken Slangerup Jens Birch Nielsen Tagetesvej Slangerup Birgit Frandsen Sundbylillevej Fr. sund Revisor Kim Christensen Mosevej Slangerup Hyttefar Eigil Jensen Bakkevej Køge Hytteudlejer Kirsten Skjerning Morænevej Slangerup Ejebøtten Anja Athar Nøddevang Slangerup Rengøring i Hytten Line Milthers Sønderparken Slangerup Hytten Erik Ejegod Gruppe Lystrupvej 20 & Slangerup GH Jens Andersen Bischoff Hans Atkesvej Slangerup Den

9

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. April Maj 2009

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. April Maj 2009 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtten April Maj 2009 KRULBAVI Den lyse tid er lige om hjørnet og juniorerne er allerede i gang med et travlt og spændende spejderforår. Indlægget

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt en. Juni, juli og august 2009

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt en. Juni, juli og august 2009 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtt en Juni, juli og august 2009 Bestyrelsesformandens klumme! Bestyrelsesformandens Klumme Så er sommerferien og Blå Sommer overstået. Skole og

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtte n. Maj og juni 2010

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtte n. Maj og juni 2010 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtte n Maj og juni 2010 Så er Ejebøtten kommet bladet for de glade spejdere fra Erik Ejegod!! Det er altid muligt at tegne et OK-kort gennem Erik

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. Februar - Marts 2009

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. Februar - Marts 2009 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtten Februar - Marts 2009 Mikro indlæg januar 2009 Vi har fået delt vores mikroer op i patruljer. Patruljerne er blandet med nye og gamle, så

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt. Oktober, november, december! 2009

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtt. Oktober, november, december! 2009 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtt Oktober, november, december! 2009 en Flaskeindsamling Det er med beklagelse, at Erik Ejegod Gruppen pr. 21. november stopper med at samle flasker.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. September - Oktober 2008

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Erik Ejegod. Ejebøtten. September - Oktober 2008 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtten September - Oktober 2008 Mikro Inden sommerferien var vi på vores sommerlejr som altid foregik dette i pinsen. Vi havde 14 mikroer med og

Læs mere

Erik Ejegod Ejebøtten

Erik Ejegod Ejebøtten D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtten Juni-Juli-August 2008 Nyt fra Minigrenen Vi har i april måned været på 10 km tur, vi startede ud fra spejderhytten og endte nede på biblioteket,

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Erik Ejegod Juni Juli August 2007

Erik Ejegod Juni Juli August 2007 Erik Ejegod Juni Juli August 2007 Bestyrelsesformandens Klumme Så er sommeren så småt startet med lidt tilbagefald til koldt forårsvejr i perioder. Men det er ikke noget spejdere tager sig af og grunden

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Erik Ejegod April Maj 2007

Erik Ejegod April Maj 2007 Erik Ejegod April Maj 2007 Bestyrelsesformandens klumme! Så er foråret over os, og selvom mange af spejdermøderne har været udendørs de sidste måneder, så giver forårets komme mulighed for flere udendørs

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Erik Ejegod Ejebøtten

Erik Ejegod Ejebøtten D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Erik Ejegod Ejebøtten April Maj 2008 Mikro Mikroerne har de første par måneder af det nye år lavet forskellige ting. Men sneen kom desværre aldrig så kælkene

Læs mere

Spejdere i 101 år. Januar Årgang

Spejdere i 101 år. Januar Årgang Så er endnu et år gået, og Grupperådet vil gerne ønske alle i Vigar Stamme et rigtigt godt nytår!! Vi starter igen i uge 2 Spejdere i 101 år Januar 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Nu skal i bare hører

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

Program for August september 2019

Program for August september 2019 Program for August september 2019 Mikro 6-7 år grenfarve Børnehaveklasse og 1. klasse Mini 8 10 år grenfarve 2. og 3. klasse Junior 10 12 år grenfarve 4. og 5. klasse Trop 6. 9. klasse 12 16 år grenfarve

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Program for december. Mandag 1.12. Risengrød og julehygge. Lørdag - Søndag 6.12. 7.12. Julemarked. Begge dage 10.00-16.00. Torsdag 11.12.

Program for december. Mandag 1.12. Risengrød og julehygge. Lørdag - Søndag 6.12. 7.12. Julemarked. Begge dage 10.00-16.00. Torsdag 11.12. Program for december Mødedag mandag fra 18.30 til 20.00. Husk at melde afbud til Paw på tlf. 40 17 54 17 inden kl. 18.00. Senere kan I ringe til Maglevad. Mandag 1.12. Risengrød og julehygge Julemarked.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 24. december Juleaften Generalforsamling 2012 22. februar 2012 12 3-2011 Indhold i Kratluskeren Langesø Spejdernes

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Okt/nov. 2009 63 Årgang nr. 7 Side 3 - Gruppen Side 4 - Kalender/sommerlejr Side 5 - Mikro Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Vedlagt: Invitation til juletur

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Januar Februar Marts 2010

Januar Februar Marts 2010 Januar Februar Marts 2010 Indholdsfortegnelse: Side Kalender 3 5 km. vandretur 4 Andre lande 5 Sy projekt 6 Grupperådsmøde 8 Rengøring 9 Tænkedag 10 Hyttetur 11 Navne, telefonnumre og e-mails 12 Nu - kommer

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Du er altid velkommen til at tage en ven med! November 2011 44. årgang Jagten på årets rævehale går ind Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Nævenyttigt Side 2 Programmer Side 4-7 Sommerlejrhæfte. Særskilt tillæg. Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd:

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Charlotte, der er ny leder i troppen. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, men foråret er på vej. Planlægning af årets SOMMERLEJRE er i gang: Minierne

Læs mere

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8 Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 48261127 LAJ@megalip.dk

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Januar 2008 39. årgang

Januar 2008 39. årgang Januar 2008 39. årgang Årets sidste møde julegruppemødet Se flere billeder fra årets gang inde i bladet Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 4826 1127 LAJ@megalip.dk Floklederne:

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

STAFETTEN Marts - April - Maj 2016

STAFETTEN Marts - April - Maj 2016 STAFETTEN Marts - April - Maj 2016 Hej alle sammen, så fandt vi vores nye katte konger og dronninger samt ny gruppestyrelse der nu består af: Post Formand Kassere Navn Bo Kragelund Diana Vive Ivang Helle

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Mikroskopet Januar 2019 - april 2019 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Så er vi klar

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 95 17. årgang august 2011 BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere