Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012"

Transkript

1 Den 21. nov Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012 Sted: Nordkraft, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg Tilmeldt 35 foreninger med 64 repræsentanter. 1. Velkomst: Formand Bodil Juhl Nielsen (BJN) bød velkommen med en tak til informationsleder Inge Krogh Larsen (IKL), Visit Aalborg, for lån af lokaler og afholdelse af dette års repræsentantskabsmøde. Bestyrelsens medlemmer blev herefter præsenteret: Bodil Juhl Nielsen, formand Jørn Kreissl Kristensen, sekretær Jonni Jacobsen, kasserer Niels Erik Nielsen Erik Ziegler 2. Turisme i vores område: IKL udtrykte glæde ved at være blevet kontaktet af Bodil Juhl Nielsen med henblik på planlægning af dette møde og oplyste, at hun straks havde tilbudt at lade Visit Aalborg afholde arrangementet, idet hun som daglig leder af turistkontoret i Hals længe havde haft ønske om at skabe en tættere kontakt til fritidsgrundejerforeningerne i Hals Hou området. IKL gennemgik herefter Aalborg kommunes turistplaner, som havde skiftet navn fra Den milde kyst til arbejdstitlen Aalborg kyst, idet Aalborg navnet rent markedsføringsmæssigt viser sig at være mere effektivt end østkysten. Blandt turister viser det sig, at Aalborg figurerer som nummer to efter København, som de mest kendte turistbyer i Danmark. IKL oplyste, at turistplanen har som vision og mission at have familien i højsæde med fokus på familievenlige strandområder. Turistplanens strategi implementeres i 2 tempi. Den første del af strategien (perioden ) kaldes konsolidering og basisudvikling. Her skal der arbejdes med en række forhold, som bare skal være på plads for at kunne være på markedet. Den moderne turist kræver, at de basale forhold er i orden; at de lever op til den kræsne og berejste gæsts krav og ønsker. I denne fase er der fokus på øget samarbejde, kvalitetsoplevelser og i øvrigt alle elementer i turismens værdikæde. Den anden del af strategien handler mere om udvikling af området. Det betyder ikke, at der ikke kan ske udvikling fra Der er bare ikke særligt fokus på udvikling i denne periode. Med mindre, at det er udvikling af basisprodukterne. I denne anden fase er der fokus på økonomisk, miljømæssig og

2 kulturel bæredygtig udvikling. Bæredygtighed handler om at få balance mellem økonomi - at nogen skal tjene penge, så der skabes arbejdspladser og udvikling, miljø at det skal ske i balance med miljøet, så mennesker og dyr fortsat kan trives i området, og kultur - at menneskene skal kunne leve med turismeudviklingen uden alvorlige kulturelle forandringer. IKL oplyste, at der er nedsat en indsatsgruppe til hjælp i det videre arbejde og opfordrede interesserede til at deltage. IKL efterlyste ideer og opfordrede alle til at kontakte hende med forslag. Mødedeltagerne tog denne opfordring op med følgende forslag: - Ønske om offentlig toiletbygning i Hou by syd. - Opsætning af skilte med teksten hunde i snor suppleret med hundeposer/skraldespande - Ajourføring og fornyelse af infoskilte med blå flag. - Opfordring til kunne få tilladelse til at sætte påbudt hastighedsskilte på sidevejene til Strandvejen. - Vejen ved Lagunen Campingpladsen er blevet lukket. Bør genåbnes. - Bedre synliggørelse af Nordsøstien. IKL orienterede herefter om et igangværende 3 årigt projekt - Fremtidens feriehus, hvor fokus sættes på lejerne, ligesom man i eget regi udgiver en ejer folder med energioptimerings råd, samt en lejer folder med råd om, hvad lejerne efterlyser. IKL fortalte, at der er registeret 678 sommerhuse i Egense, 146 i Skellet og 4038 i Hou Hals området, hvoraf kun ca. 700 er udlejet. Sommerhusudlejningen er generelt meget stor i Aalborg kommune i forhold til resten af landsdelen. IKL afsluttede orienteringen med, at reklamere for en ny ro og kajak klub, som er på vej i Hals - et søsportcenter ved Svalestedet ved jollehavnen. 3. Rundvisning på Nordkraft Daglig leder af Nordkraft, Finn Taul, oplyste følgende fakta om Nordkraft: areal m2 på 13 etager, anlægspris 450 mio. kr. med 32 institutioner og ca. 50% kommunalt ejerskab. Finn Taul gav herefter en spændende rundvisning i bygning med indblik i husets forskelligartede kulturelle aktiviteter. En bygning med liv. 4. Nyt fra formanden: BJN oplyste, at bestyrelsen efter generalforsamlingen havde afholdt to bestyrelsesmøder 12. juni og 18. september Bestyrelsen også skulle have deltaget i Aalborg kommunes orienteringsmøde i aften om kloakering af delområde 2 i Hals Skole. BJN beklagede, at der var sket et uheldigt sammenfald mellem disse mødedatoer, som det ikke havde været muligt at ændre. Korrespondance: Perioden januar juni Brevveksling med Fritidshusejernes Landsforening om striden om ophavsretten til foreningens sommerhus bomærke. 19. maj Henvendelse fra grundejerforeningen Kongeparken vedrørende tømning af septiktanke i sommerhusområder hvert 2. år til en pris af 500,- kr. Der var medsendt sammenlignende kommune (Vesthimmerland). 31. maj 2012 kontakt il Vesthimmerlands kommune, Erik Thor, om fakta oplysninger. Sammenslutningen har sendt forespørgslen videre til Aalborg kommune.

3 15. August vedrørende de 10 veje på Teknik og Miljøforvaltningens dagsorden. 4. september Henvendelse fra journalist vedr. interview omkring kloakering. 2 x Modtaget kopi af indsigelse mod kloakering, sendt til Aalborg kommune, begge fra IKKE medlemmer. 30. oktober 2012: 3 grundejerforeninger ønskede sammenslutningens deltagelse i et møde vedr. anmodning til Aalborg kommune om opkøb af skovareal, som BJN senere deltog i. Bestyrelsens fokusområder: 1. Spildevandsplanen kloakering 2. Mobildækning i området bredbånd 3. Turisme 4. Derudover stadig fokus på de 10 veje. Spildevandsplanen/kloakering: Sammenslutningen er tilbagevendende opmærksom på de ændringsforslag til spildevandsplanen som løbende fremkommer. I store træk handler det om at udtage delområder. Delområde 1 er i gang og tidsplanen for tilslutning, senest 31. december 2013, er ikke ændret. Aalborg kommune afholder d.d. orienteringsmøde vedr. delområde 2. (fra Bisnap til Kattegat). Der har været en annoncering på Aalborg kommunes hjemmeside samt i Hals avis. Derudover er der sendt individuel invitation ud til alle grundejere. Der var nogle postale problemer, således at en gruppe af grundejere i første omgang ikke modtog brevet. Der stilles intet krav til offenbtlig annoncering i dagbladene. 31. maj 2012 besluttede Aalborg kommune at ekspropriere areal til pumpestation og rettigheder til etablering og sikring af spildevandsledninger m.v. i sommerhusområdet ved Vestvej, delområde1. Mobildækning Bredbånd: Til repræsentantskabsmødet i 2011 gav Jørn en detaljeret og oplysende gennemgang af forhold omkring mobildækning. Sammenslutningen har indgivet et høringssvar til den danske Telestyrelse vedr. strategi for frekvensanvendelser i Danmark. (26. oktober 24. november 2011) Formålet med en strategi på området er, at den eksplosive udvikling i brugen af mobile datatjenester tilgodeses. Politisk/Dansk Folkeparti (24. oktober 2012) har fokuseret på det dilemma, der er mellem, at det offentlige har en målsætning om at al henvendelse skal ske digitalt fra 2015, og samtidig lader løsningerne ligge ved, at det alene er markedskræfterne, der skal sørge for tidssvarende internethastigheder.

4 Turisme: Fokus på emnet sker i dag via Visit Aalborg gennemgang i aften. De 10 veje: Teknik- og Miljøudvalget havde d. 15. august 2012 et punkt på vedrørende opsigelse af private fællesvej i den tidligere Hals kommune - vedligehold af de 10 veje. (Mikkelmark, Rasmus Jenses vej, Vestvej, Kongestien, Søndergade, Kongevejen, Mælkevejen, Torndalstrand, Møllevej og Torndalsvej). Sammenslutningen kontaktede Teknik- og Miljøforvaltningen inden mødet og repeterede den aftale, der var indgået i marts 2012, hvor kommunen forpligtede sig til at afholde et konstruktivt møde med Sammenslutningen om håndtering af evt. opsigelse af vedligehold. Af beslutningsreferatet fremgår, at der skal afholdes et møde med grundejerforeningernes fællesrepræsentant. Dette møde afventes fortsat. Den nye genbrugsplads i Gandrup: BJN oplyste, at hun ikke har kunnet nye informationer om genbrugspladsen. Orienteringspunkt. Forbrugeroplysning. Ulsted-Ålbæk vandværk vil indføre selvaflæsning fra oktober Der vil senere blive sendt information ud. Entreprenører henvender sig vedrørende kloakeringsmarkedet. Der vil blive etableret åbne skurvogn m.m i det kommende forår. 5. Eventuelt: Fra salen blev spurgt til: - Det drastiske medlemsfald i Sammenslutningen. BJN oplyste, at det skyldes, at grundejerforeningen Mikkelmark har udmeldt sig med sine 403 medlemmer. Antallet af foreninger i Sammenslutningen er opretholdt ved, at en ny forening, Strandvænget, er blevet medlem. - Fremtidig vedligeholdelse af de 10 veje kombineret med manglende mulighed for tvangsmedlemsskab af en grundejerforening blev drøftet. Bestyrelsen oplyste, at det i følge privatvejsloven er brugerne af vejen og ikke grundejerforeningerne, der kan pålægges bidrag til vejvedligeholdelse, og at man i tilfælde af tvist omkring fordelingen af disse udgifter, kan anmode kommunen om at afholde et vejsyn for fastlæggelse af en vedligeholdelsesudgifterne. Der var bred enighed om, at Aalborg kommune kunne risikere at komme på en uoverskuelig opgave i forbindelse med afholdelse af eventuelle vejsynsforretninger på de 10 veje, hvor adskillige områder herunder kommunen (i almenhedens interesse) ville blive bidragspligtige.

5 - Det blev oplyst, at indtil sagen om de 10 veje har fundet en politisk afgørelse, vedligeholder kommunen vejene som de kommunale grusveje ved skrabning 2 gange om året. - Opfordring til Aalborg kommune om at fjerne ulovligt opsatte reklameskilte langs vejene. IKL oplyste, at Aalborg kommune har fokus på dette omkring Strandvejen. - Oplysning om, at Trekanten og Savannen nu er tilkoblet fiberbredbånd, idet de har skaffet min. 40% tilslutning. - Opfordring til at ligge referatet fra Aalborg Kommunes kloakmøde i aften ind på Sammenslutningens hjemmeside. BJN afsluttede mødet med at takke de fremmødte for deres deltagelse og ønskede alle en god vinter.

Referat fra generalforsamlingen den. 21. marts 2013

Referat fra generalforsamlingen den. 21. marts 2013 Den 1. april 2013 Referat fra generalforsamlingen den. 21. marts 2013 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Bodil Juhl Nielsen bød velkommen med præsentation af den

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. Punkt 12. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. 2011-18446. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at forslag om ændring af kommunens spildevandsplan offentliggøres

Læs mere

Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde

Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 1. Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde o Byrådsbeslutninger mv. o Miljømæssig begrundelse 2.

Læs mere

Generalforsamling den 29. marts 2016 i Sammenslutningen

Generalforsamling den 29. marts 2016 i Sammenslutningen Generalforsamling den 29. marts 2016 i Sammenslutningen Beretning ved formanden: Præsentation af bestyrelsen: Formand: Niels Erik Nielsen (Hou By Syd) Kasserer: Jonni Jacobsen (Østerstrand) Sekretær: Jørn

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet d. 16. november 2010 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Referat fra repræsentantskabsmødet d. 16. november 2010 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Den 12. dec. 2010 Referat fra repræsentantskabsmødet d. 16. november 2010 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Bodil Juhl Nielsen (BJN) bød velkommen og takkede for

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den. 24. marts 2015

Referat fra generalforsamlingen den. 24. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen den. 24. marts 2015 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Niels Erik Nielsen bød velkommen med præsentation af den siddende bestyrelse:

Læs mere

Orienteringsmøde Hals Skole 14. august 2013

Orienteringsmøde Hals Skole 14. august 2013 Orienteringsmøde Hals Skole 14. august 2013 om forslag til ændring af Aalborg Kommunes spildevandsplan for sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 3 omfattende et område fra Koldkærvej i syd til Kongelunden

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den. 28. marts 2012

Referat fra generalforsamlingen den. 28. marts 2012 Den 3. april 2012 Referat fra generalforsamlingen den. 28. marts 2012 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Bodil Juhl Nielsen bød velkommen med præsentation af den

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Velkomst og indledning v/forsyningsvirksomhederne, Knud Sloth Forhistorie/baggrund v/teknik- og

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 30.06.2012 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 om forslag til ændring af Aalborg Kommunes spildevandsplan for sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 2 omfattende området ved Kattegatvej m.fl. til Bisnapvej

Læs mere

Referat. 2. september 2009.

Referat. 2. september 2009. Referat 2. september 2009. af møde mellem bestyrelsen for Sammenslutningen af fritidsgrundejerforeninger i Hals Hou området, Teknik- og Miljøforvaltningen og Forsyningsvirksomhederne. Emne: Orientering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmødet

Referat. Repræsentantskabsmødet Sammenslutningen af fritidsgrundejerforeninger i Hals-Hou området Den 6. dec. 2015 Til Fritidsgrundejerforeninger i Sammenlutningen Referat Repræsentantskabsmødet Tirsdag d. 24.november 2015, kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

at de modtagne indsigelser 1 og 3 ikke giver anledning til, at det fremsatte ændringsforslag til spildevandsplanen ændres,

at de modtagne indsigelser 1 og 3 ikke giver anledning til, at det fremsatte ændringsforslag til spildevandsplanen ændres, Punkt 4. Godkendelse af spildevandsplanen for at tilvejebringe ekspropriationsgrundlag for spildevandskloakering i sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 8, 9 og 10 2015-068073 Miljø- og Energiforvaltningen

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7 Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7 Beskrivelse af de konkrete ændringer Ændringen vedrører ekspropriationsgrundlag for spildevandskloakering i sommerhusområdet Hals- Hou, delområderne 6 og 7 omfattende

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELMARK. Lørdag den 28. juni 2014 kl På Restaurant Lagunen.

REFERAT GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELMARK. Lørdag den 28. juni 2014 kl På Restaurant Lagunen. REFERAT GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELMARK Lørdag den 28. juni 2014 kl. 10.00 På Restaurant Lagunen. Heine bød de 98 fremmødte velkommen, hvorefter han gik dagsordenens punkt 1. 1. Valg

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Byrådet. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 25.11.2013. Punkt 2. 2013-7427.

Byrådet. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 25.11.2013. Punkt 2. 2013-7427. Punkt 2. Spildevandsplanlægning - Ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet -Hou, delområde 3 omfattende et område fra Koldkærvej i syd til Kongelunden Vest og Kimbrervej i nord. 2013-7427. Forsyningsudvalget

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den. 25. marts 2014

Referat fra generalforsamlingen den. 25. marts 2014 Den 1. april 2014 Referat fra generalforsamlingen den. 25. marts 2014 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Bodil Juhl Nielsen bød velkommen med præsentation af den

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 29.06.2013 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den. 23. marts 2011

Referat fra generalforsamlingen den. 23. marts 2011 Den 27. marts 2011 Referat fra generalforsamlingen den. 23. marts 2011 Sted: Solsidehallens restaurant, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Formand Bodil Juhl Nielsen bød velkommen med præsentation af den

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Orienteringsmøde med repræsentanter for grundejerforeninger i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou om spildevandskloakering af delområde

Orienteringsmøde med repræsentanter for grundejerforeninger i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou om spildevandskloakering af delområde Møde Orienteringsmøde med repræsentanter for grundejerforeninger i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou om spildevandskloakering af delområde 2. Tid 24-11-2011, kl. 15 Sted Aalborg Kommune, Stigsborg

Læs mere

Generalforsamling 2018 i grundejerforeningen Ll. Strandgaard

Generalforsamling 2018 i grundejerforeningen Ll. Strandgaard Generalforsamling 2018 i grundejerforeningen Ll. Strandgaard Der indkaldes hermed til generalforsamling, søndag den 24. juni 2018 kl. 10.00 på Strandvejsrestauranten i HALS, med følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 6. juni 2012 blev der i sag 167-2011 MM og NN mod Ejendomsmægler AA (adresse ukendt) v/ advokat BB og Ejendomsmæglervirksomheden CC [adresse] [by] v/ advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved brev af

Læs mere

FORSYNINGS VIRKSOMHEDERNE. Mulige alternativer

FORSYNINGS VIRKSOMHEDERNE. Mulige alternativer Mulige alterniver Afledning via offentligt spildevandsanlæg til rensningsanlæg foruds problemer med grundvand er løst af grundejerne Samletank ved hvert sommerhus tømning 3,5 7 gange/år Udgift pr. sommerhus

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Spildevandskloakering Strandvejen. Informationsmøde

Spildevandskloakering Strandvejen. Informationsmøde Spildevandskloakering Strandvejen Informationsmøde Dagsorden Velkommen præsentation Baggrund for kloakeringen Kloakprojekt 2016 Betydning for privat kloak Vi kommer til at rode og fylde Renovering af vej

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2007 / 2008 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2007 samt 2 i foråret 2008. Endvidere har der været afholdt møder

Læs mere

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 8, 9 og 10

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 8, 9 og 10 Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 8, 9 og 10 Beskrivelse af de konkrete ændringer Ændringen vedrører ekspropriationsgrundlag for spildevandskloakering i sommerhusområdet Hals- Hou, delområderne 8, 9

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme Journalnr. : 05.02.00-G01-72-18 Arealdrift Dato... : 24.08.2018 Ref.... : ANTOR R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012

for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 1. Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde o Byrådsbeslutninger mv. o Miljømæssig begrundelse 2.

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune.

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Det er den 3. generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune. Vi kan se tilbage på et år,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 3, 4 og 5

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 3, 4 og 5 Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 3, 4 og 5 Den gældende spildevandsplan: (uddrag af bydelsplan Y9 med supplerende angivelse af delområderne 3, 4 og 5, signaturforklaring forefindes efterfølgende) Delområde

Læs mere

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg.

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af møde om Dræning i Vejlby den 31. maj 2012 Til : Vrist Pumpelag: formand Bendt Bjergaard. Vejlby

Læs mere

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Navn og formål 1: Foreningens navn er "Gjerrild Nordstrands Grundejerforening" - herefter GNG. Dens virkefelt er sommerhusområderne på Gjerrild Nordstrand,

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23 MØDE 3. Deltagere Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Morten Pontoppidan (MP) DAGSORDEN med REFERAT 20. MEDDELELSER FRA FORMANDEN A. Henvendelser

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby tlf.: 3647 1110, mobil: 2361 7610 email: slberendt@gmail.com www.fsnr.dk

Læs mere

Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget Svanevænget.

Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget Svanevænget. Teknik- og Miljøforvaltningen Plan & Arkitektur Bilag 1 Til: Fra: Vedr.: Til sagen Christina Lund Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget

Læs mere

Til stede var: Mogens Danielsen, Frede Nielsen, Jonni Jacobsen, Preben Uldahl, Leif Nielsen, Johannes Elsnab og Anders Pinstrup. Indholdsfortegnelse

Til stede var: Mogens Danielsen, Frede Nielsen, Jonni Jacobsen, Preben Uldahl, Leif Nielsen, Johannes Elsnab og Anders Pinstrup. Indholdsfortegnelse 22 Sammenslutningen for fritidsgrundejerforeningerne i Hals Kommune afholder møde: Tirsdag, den 12.10.2004 kl. 19.00 Referat Bestyrelsen for fritidsgrundejerforeningerne i Hals Kommune på administrationsbygningen.

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan 2012-2020. Assersvej 12 A-D. Dato: 19. november 2013 Sags nr. 820-2013-54588

Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan 2012-2020. Assersvej 12 A-D. Dato: 19. november 2013 Sags nr. 820-2013-54588 Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan 2012-2020 Assersvej 12 A-D Dato: 19. november 2013 Sags nr. 820-2013-54588 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan... 3 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25/6 2016

Referat fra generalforsamlingen den 25/6 2016 Referat fra generalforsamlingen den 25/6 2016 Antal stemmeberettigede medlemmer tilstede: 12 a) Valg af dirigent + referent. DAGSORDEN: Bestyrelsen foreslog Niels Carlsson, der blev valgt il dirigent.

Læs mere

Referat af dommerudvalgsmøde nr

Referat af dommerudvalgsmøde nr Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2017-2018 Lørdag den 24. juni 2017, kl. 7.30 i Langeskov Hallen Deltagere: Kim Linde (KL), Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK) Lars Hagenau (LH) JK deltog på mødet

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

SPILDEVANDSKLOAKERING i OMRÅDE

SPILDEVANDSKLOAKERING i OMRÅDE SPILDEVANDSKLOAKERING i OMRÅDE b Hvorfor spildevandskloakerer vi? b Hvad skal du selv gøre og betale? b Hvornår sker der hvad? Hvorfor denne pjece? I denne pjece kan du læse mere om, hvorfor vi spildevandskloakerer

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ b Hvad er separatkloakering? b Hvornår sker der hvad? b Hvad skal du selv gøre? Hvorfor denne pjece? Formålet med denne pjece er at informere dig om, at både du og vi skal forbedre

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende:

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: Referat Ordinær Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn 27-01-2017 kl. 17.30 præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. kaptajnen.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle

Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle Referat af ordinær generalforsamling d. 8. maj 2012 Tidspunkt: Tirsdag d. 8. maj 2012 kl. 19.30 i SBI s klubhus. Mødedeltagere fremgår af bilag 1. Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup Velkommen til Borgermøde om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup 1 Dagsorden Velkomst ved Udvalgsformand Preben Christensen Kommunens plan for kloakering ved Jens Kalør Planens godkendelse ideer/indsigelse

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmødet

Referat. Repræsentantskabsmødet Den 30. nov. 2017 Til Fritidsgrundejerforeninger i Sammenlutningen Referat Repræsentantskabsmødet Tirsdag d. 28. november 2017, kl. 19.00 Vejgårdhallen, Vejgård Torv 3, 9000 Aalborg Velkomst: Formand Orla

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Referat af Det Grønne Råds møde REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Dato: 5. september 2013 Sted: By- og Teknikforvaltningens kantine Sagsbehandler: Danna Borg Mødedeltagere Formand for Teknik- og

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Mikael Klitgaard

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 1. Brugerrepræsentanter i bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S I oktober 2010 kom der lovkrav til alle landets kommunalt ejede forsyningsselskaber (aktieselskaber) om, at

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd i forbindelse med et erhvervslejemål.

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd i forbindelse med et erhvervslejemål. København, den 30. november 2010 J.nr. 2009-02-1102 MRY/LOV 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd

Læs mere