NEWS. LejNu skifter profil og navn. så det nu er muligt at bruge private labels og at etablere WebShop løsninger på egen hjemmeside.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS. LejNu skifter profil og navn. så det nu er muligt at bruge private labels og at etablere WebShop løsninger på egen hjemmeside."

Transkript

1 LejNu skifter profil og navn Af Susanne Friis, Salgs- og marketingchef Som det ses i lederen på side 2, er der sket mange ting i LejNu/XyCon igennem det sidste år. Ændringerne har gjort, at vores navn LejNu ikke længere passer sammen med det, vi rent faktisk tilbyder vores kunder. Derfor har vi valgt en ny profil med nyt navn, nyt logo, ny hjemmeside og ny avis. Vi har lagt vægt på, at vores profil skal signalere professionalisme og dynamik, samtidigt med at den har et internationalt præg, så vi i fremtiden også kan bevæge os udenfor landets grænser. Med disse tiltag håber vi, at få en stærk og tydelig profil, der gør det tydeligt, hvem XyCon er, hvad vi står for og hvilke ydelser, vi tilbyder vores kunder Vores kunder har også et behov for at profilere sig, det vil vi gerne understøtte.derfor har vi ændret markedsføringskonceptet, så det nu er muligt at bruge private labels og at etablere WebShop løsninger på egen hjemmeside. Markedsføringsmaterialet til udlejningsbutikkerne har også fået en ansigtsløftning, og vi kan tilbyde helt nyt materiale til A-bukke, flip-overs og skiltning ude og inde. Vi har gennemført kundeundersøgelser for at kunne måle tilfredsheden både hos vore egne kunder og hos deres kunder, slutbrugeren. Undersøgelserne har givet os så megen værdifuld viden, at vi fremover vil gennemføre lignende undersøgelser to gange om året. Det giver os mulighed for at udvikle og målrette vores koncept, så det giver størst mulig værdi for vores kunder. Medarbejderne hos Xycon A/S

2 LEDEREN Johnny Noisen Direktør, XyCon A/S LejNu har skiftet navn og det er med stor glæde, at jeg kan præsentere vores nye navn: XyCon A/S Rental systems & Consulting. Det nye navn er med til at give os en skarpere og mere international profil. Firmaet har gennem årene udviklet sig fra en udlejningsforretning til en konsulentvirksomhed med eget udlejningskoncept og styringsværktøj. I dag er opgaven rådgivning og sparring om alt, der har med udlejning at gøre. Vi får stadig henvendelser fra kunder, der ønsker at leje materiel hos os. Det kan ikke længere lade sig gøre hos XyCon men via vores portal: XyCons koncept er nu så udviklet, at det er klar til en lancering i udlandet. Derfor har vi valgt et mere internationalt navn. Der er også sket andre ændringer. Vi har flyttet firmaet fra Glostrup til Solrød, vi har ansat flere dygtige medarbejdere, og vi har udviklet vore koncepter til en række veldefinerede pakker, der kan kombineres efter ønske. Vi håber, at I vil tage godt imod det nye navn og glæder os til samarbejdet i nye rammer. Kundeundersøgelse oktober 2007 I oktober gennemførte vi en kundeundersøgelse, der har givet os ny værdifuld viden, som vi gerne vil dele. I denne artikler fokuserer vi på, hvad der skal til for at få tilfredse kunder og for at få nye kunder og på en vurdering af kundens egen indsat. I næste nyhedsbrev får du de øvrige resultater fra undersøgelsen. 1. Hvad skal der til for at få tilfredse kunder? Vi har stillet spørgsmålet: Hvad giver efter din mening tilfredse slutkunder?. I skemaet nedenfor kan du se, hvad de fleste af vore kunder svarede: Meget vigtig Materiellet er i god stand og vedligeholdt 96% Du er smilende og venlig 96% Kunden får en hurtig betjening 92% Kunden får god rådgivning om materiellet 92% Vigtig Du kan give kunden en kortfattet brugervejledning 92% Sortimentet bliver udviklet og udvidet 84% Du kan udlevere en korrekt lejeaftale 71 % Du kan udlevere de generelle lejebetingelser 67% Indleje materiel til kunden, som forretningen ikke selv har i sortimentet 55% Materiellet er af nyere dato 54% Hverken vigtig Du kan give kunden en returseddel eller ikke vigtig som bevis på at materiellet er afleveret 50% Ikke vigtig Overhovedet ikke vigtig Kilde: Kundeundersøgelse AskPeople

3 Svarene viser, at den person, der betjener kunden, har en meget vigtig rolle. Vedkommende skal være smilende og venlig, skal kunne give kunden hurtig betjening og god rådgivning. Det betyder, at udlejningspersonalet selv spiller en meget vigtig rolle i at få tilfredse slutkunder. Det er også meget vigtigt, at materiellet er i god stand og vedligeholdt. Det hænger godt sammen med, at de fleste finder det vigtigt, at materiellet er af nyere dato, og at sortimentet løbende bliver udviklet og udvidet. Andre vigtige elementer er at kunne udlevere en kortfattet brugervejledning, en korrekt lejeaftale og de generelle lejebetingelser. Det er alle dokumenter, som NetHire udskriver automatisk. Undersøgelsen viser, at 50% af de adspurgte ikke finder det vigtigt at kunne give deres kunde en returseddel. Men der er samtidigt 50%, der finder det vigtigt eller meget vigtigt. 2. Hvordan får udlejningen nye kunder? Vi har stillet spørgsmålet: Hvad er efter din mening vigtigt for at få nye udlejningskunder?. Her fordelte svarene sig således: Meget vigtig Vigtig Placering af udlejning i forretningen 68% Have markedsføring for udlejning i tilbudskataloger/aviser 68% Have markedsføring for udlejning i forretning 68% Have markedsføring for udlejning på udendørsområderne 68% Lave direct mails til jeres kunder med reklame for udlejning 56% Hverken vigtig Radioreklame 28% eller ikke vigtig Tv-reklame 28% Ikke vigtig Overhovedet ikke vigtig Kilde: Kundeundersøgelse AskPeople Svarene viser, at stort set alle de foreslåede former for markedsføring betragtes som vigtige. Undtagelserne er radio- og tv-reklamer, som ikke anses for at være særlig vigtige.

4 3. Vurderig af egen indsats Vi spurgte i undersøgelsen, hvordan de man vurderede sin egen indsats. Svarene fordelte sig således: Meget god God Serviceniveauet i udlejningsafdelingen 80% Udnytter NetHire software til at styre lejeaftaler, priser og materiel 68% Udvikling og udvidelse af sortimentet 56% Materiellets vedligeholdelses niveau 48% Evnen til at lave indlejning af materiel, som I ikke selv har i sortimentet 45% Tilfredsstillende Placeringen af udlejningsafdelingen i forretningen 37% Anden reklame for udlejning end andre listede typer 0% Dårlig Markedsføring af udlejning i tilbudskataloger 26% Markedsføring for udlejning på udendørsområderne out-door 17% Markedsføring for udlejning i forretningen In-store 17% Meget dårlig Direct mails til jeres kunder med reklame for udlejningen 9% Flertallet vurderer deres egen indsats som god på punkter, hvor de selv har stor indflydelse på, hvordan tingene skal gøres. Det vil sige på serviceniveauet, brugen af NetHire, materielvedligeholdelse og indlejning. Derimod går svarene i retning af dårlig og meget dårlig på stort set alt, hvad der har med markedsføring at gøre. Dette kan skyldes at man ikke selv har 100% indflydelse på, hvordan tingene skal gøres, man skal ofte inddrage produktchefer, marketingafdelingen eller et reklame-bureau. Det gør opgaven lidt vanskeligere. Kilde: Kundeundersøgelse AskPeople Sammenfatning Undersøgelsen har vist os, at de adspurgte har en klar holdning til, hvad der giver tilfredse kunder - og de er gode til at yde den rette indsats på det område. Samtidigt har vi set, at dokumenterne, som udskrives fra NetHire er vigtige for at få tilfredse slutkunder. Der er bred enighed om, at der skal markedsføring til for at få nye kunder men her halter det med egen indsats. Så her er der et vigtigt udviklingsområde - både udlejningsafdelingerne og XyCon. Hvis man sammenholder vurderingen af egen indsats med svarene på, hvad der giver tilfredse kunder, er der et godt match mellem de vigtige temaer og udlejerens kompetencer. Vurderingen er med andre ord, at man er god på de vigtigste punkter vedrørende kundetilfredshed. Sammenligningen med svarene på, hvad der er vigtig for at få nye kunder, giver et andet billede. Her er der et meget dårlig match mellem, hvad der er vigtigt, og hvad man er god til. Der er med andre ord brug for en opkvalificering på markedsføringsområdet.

5 Maskiner, du må have i din udlejning Enhver udlejningsforretning, der handler med private, bør have en 25 tons brændekløver. I denne udgave af XyCon News ser vi på økonomien for denne udlejningsvare: Investering ekskl. moms og forhandlerrabat Anslået årlige serviceomkostninger (10%) Årlig finansieringsomkostning 7,5% Afskrivning: 4 år I de følgende to eksempler har vi regnet med to forskellige dagslejepriser. I begge eksempler forudsætter vi, at maskinen udlejes 24 dage om året. Alle udregninger er uden forsikring og miljøafgift. Eksempel 1 - med 425,00 kr. pr. lejedag ekskl. moms: År 1 År 2 År 3 År 4 Total Antal lejedage Omsætning Service Afskrivninger Finansiering Dækningsbidrag DG 44,17 44,17 44,17 44,17 44,17 Eksempel 2 - med 525,00 kr. pr. lejedag ekskl. moms År 1 År 2 År 3 År 4 Total Antal lejedage Omsætning Service Afskrivninger Finansiering Dækningsbidrag DG 54,80 54,80 54,80 54,80 54,80 Som det ses, er der en god økonomi, selv med så få lejedage. 24 dage svarer til udlejning i 12 weekender pr. år. I eksempel 1 ville økonomien løbe rundt ved udlejning i 15 dage pr. år, i eksempel 2 skal der blot udlejes i 12 dage pr. år. Herudover er der mulighed for at tjene penge på salg af brændstof og sikkerhedsudstyr.

6 Spørgeundersøgelse hos vores kunders kunder I august afsluttede XyCon en markedsundersøgelse af vores kunders kunder indenfor b-t-b. Vi har interviewet håndværkere og beslutningstagere fra de firmaer, der handler hos vores kunder. Her er et uddrag af resultaterne: Præferencer til værktøjsmærker Betyder det noget, hvilket mærke værktøjet har? JA: 22 % NEJ: 78 % Ja-svarerne foretrak DeWalt, Bosch eller Makita. Nej-svarerne mente, at det vigtigste var, at værktøjet virkede. Det er altså ikke alene vigtigt at have kvalitetsværktøj i udlejningen, men mindst lige så vigtigt at sikre vedligehold. Begrænsninger i forhold til økonomi Er der er en øvre grænse for hvor meget, der må lejes for? JA: 11% NEJ: 73% VED IKKE: 16% Blandt de der svarede nej, var der yderligere kommentarer: - Det er vigtigt at få sagen afsluttet og undgå dagsbøder. Så må man bare leje det materiel, der skal til. - Vi kan bare sende regningen videre til kunden, så vi lejer det vi mangler Hvordan vælges leverandøren Vi spurgte om, hvorfor de bruger den udlejer, de gør: Beliggenhed tæt på: 25% God aftale: 21% God service: 18% Stort udvalg: 15% Pris: 12% Handler der normalt: 9% Beliggenhed er den vigtigste parameter. 25% af de adspurgte svarede, at de bruger udlejeren, fordi han ligger tæt på. Det er derfor vigtigt, at udlejningen er synlig udefra, og at man sørger for at markedsføre sig i lokalområdet. Gode aftaler, bredt sortiment og god service er andre vigtige faktorer. Pris og det forhold, at man handler i forretningen i forvejen scorer lavest i analysen men er stadig vigtig for hhv. 12% og 9%. Ny version af NetHire - hent den nu! Nu er vi klar med en ny og forbedret udgave af NetHire. Du får selvfølgelig ændringerne i den næste opdatering - men du kan også selv hente den nye udgave, så du allerede nu kan få glæde af de nye funktioner. Du kan hente opdateringen her: De vigtigste punkter i opdateringen er: Forbedret hastighed: Søgetiden i transportordre er blevet op til 100 gange hurtigere! Også søgetiden vedrørende lejeaftaler med en specifik varetekst eller nummer er blevet markant forbedret. Lejeaftaler: De overordnede felter for periodestart og -slut er fjernet, da de reelt ikke havde nogen funktion. Perioden styres nu udelukkende på linierne, og perioden på første linie, er nu standard for efterfølgende linier. (Men kan naturligvis ændres) Kunde- og lejeaftalenoter skaleres nu efter mængden af indhold, så alle oplysninger er synlige uden besvær med at gøre vinduet større. På indlejede vare (1007) er det nu muligt at angive en kostpris pr. dag, så du senere kan tjekke, om fakturaen fra din leverandør stemmer med det aftalte. Returseddel: På retursedlen fremgår det nu tydeligt, hvis der er bemærkninger i forbindelse med returmeldingen - f.eks rengøring, defekter eller forbrug.

7 Vareoprettelse: Det er nu muligt at oprette flere ens varer på én gang, du behøver altså ikke længere at indtaste lejepris, kontrakt m.v. mere end én gang. Periodefakturering: Nu kan NetHire sættes op til, at lejeaftaler, som f.eks. er oprettet 2 dage op til periodefakturering, ikke skal periodefaktureres. Periodefakturering Ved hver månedsafslutning laver XyCon en periodefakturering for alle forretninger, der bruger Nethire. Formålet er at dele regningen op i månedlige betalinger for den professionelle kunde, der har materiel på langtidsleje. Han undgår således, at få en stor regning på én gang og du får løbende indbetalinger i stedet for at vente på lejemålets afslutning. Samtidig kan periodefaktureringen ses som en påmindelse til kunden om, at han har en aktiv lejeaftale, hvis han skulle have glemt at aflevere maskinen. Det er praktisk, når periodefaktureringen foregår i weekenden. Sådan undgår man, at et kort lejemål bliver fordelt på to fakturaer. Hvis I ønsker at benytte jer af denne indstilling, bedes i kontakte os. Herved undgår vi, at kunden får en dårlig oplevelse med en stor regning for en maskine, der skulle have været afleveret for længe siden. Hver måned udsender XyCon en mail om månedsfaktureringen til den udlejningsansvarlige. Det er vigtigt, at vi altid har det rette navn så husk at gøre opmærksom på, hvis der er ændringer i udlejningspersonalet. Når mailen er modtaget, skal den udlejningsansvarlige gå ind i Nethire og udskrive de ikke-udskrevne fakturaer (Se billede nedenfor). Derefter skal kunden faktureres i økonomisystemet, og fakturaerne skal udsendes til kunden. For at udskrive ikke udskrevne faktura, klik på følgende knap som findes under fanen ØKONOMI.

8 Ny udlejningsansvarlig? Det kan ikke undgås, at der af og til sker udskiftninger i udlejningsansvarlige. Det er desværre vores erfaring, at der ofte er en nedgang i omsætningen, når en ny udlejningsansvarlig skal køres ind. XyCon tilbyder nu i samarbejde med vores kunde - at gøre overtagelsesprocessen hurtigere og mere effektiv ved at gennemgå flg. faser: 1. XyCon bliver gjort opmærksom på, at den udlejningsansvarlige stopper i udlejningen - og hvornår dette sker. 2. XyCon aftaler en dag med den udlejningsansvarlige, hvor en af vore konsulenter er med til at lave status på maskinerne og får ryddet op i systemet, så vi kan garantere, at NetHire er komplet opdateret, når den nye mand skal overtage udlejningen. 3. XyCon bliver af den tidligere udlejningsansvarlige sat ind i, hvordan de daglige processer har været i udlejningen. 4. XyCon gennemgår langtidslejeaftaler sammen med den udlejningsansvarlige. 5. XyCon modtager den nye udlejningsansvarlige. 6. XyCon laver undervisning af den nye udlejningsansvarlige og sætter ham ind i de gængse processer og eventuelle særlige aftaler eller opmærksomhedspunkter. 7. XyCon holder tæt kontakt til den udlejningsansvarlige og hjælper med eventuelle spørgsmål, der opstår. Hvis disse punkter bliver fulgt, lettes overgangen fra en udlejningsansvarlig til en ny, uden at det behøver at gå ud over omsætning i forretningen. Men det er særlig vigtigt, at XyCon bliver orienteret om udskiftningning tidligt i forløbet, så vi kan planlæge en smidig overgang.

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren. Profort

Læs mere

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros.

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros. I dette spørgeskema har du mulighed for at fortælle om din oplevelse som kunde hos virksomhed X. På denne måde kan virksomheden se, hvad der er gået godt galt hos dig. Ledelsen får således mulighed for

Læs mere

I stedet for at oprette en masse medlemmer, er det muligt at importere disse når bare nogle enkle spilleregler overholdes.

I stedet for at oprette en masse medlemmer, er det muligt at importere disse når bare nogle enkle spilleregler overholdes. I stedet for at oprette en masse medlemmer, er det muligt at importere disse når bare nogle enkle spilleregler overholdes. Sidst i denne vejledning er vist et Excel dokument som det KAN se ud. Ligesom

Læs mere

SBS Radio har stillet skarp på Dansikring Direct

SBS Radio har stillet skarp på Dansikring Direct Dansikring Direct A/S er danskeren i verdens største sikkerhedskoncern, Svenske Securitas AB. Dansikring Direct sælger alarmer til private via et landsdækkende forhandlernet. Alle forhandlere er selvstændige

Læs mere

APV Transport quick-guide

APV Transport quick-guide APV Transport quick-guide Arbejder du indenfor transport- og engrosbranchen, og skal du i gang med APV? APV Transport hjælper dig gennem hele APV-arbejdet i 4 enkle skridt Inden du går i gang med arbejdet

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Høringssvar vedrørende journal

Høringssvar vedrørende journal Skatteudvalget 2018-19 L 102 Bilag 3 Offentligt FerieboligWeb Sommerhusudlejning for private udlejere, der selv ønsker at udleje deres feriebolig Stormly 43, 3500 Værløse. Tlf. +45 4449 3480. E-mail: fbw@ferieboligweb.dk.

Læs mere

Find bilag med Naviger-funktionen

Find bilag med Naviger-funktionen Find bilag med Naviger-funktionen I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at navigere dig frem til et bestemt bilag. Du kan vælge funktionen i vinduer med poster og vinduer, der indeholder bogførte

Læs mere

Fragt og forsendelse. Dennis Wormark Larsen

Fragt og forsendelse. Dennis Wormark Larsen Fragt og forsendelse Dennis Wormark Larsen Fragt & forsendelse Når du skal starte en webshop, kommer du ikke udenom, at der skal sendes nogle pakker. Forhåbentligt kommer du til at sende en masse af dem,

Læs mere

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at der er nogle rutiner omkring

Læs mere

LOGOS CONSULT BOGSHOP. Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave

LOGOS CONSULT BOGSHOP. Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave WWW.LOGOSCONSULT.DK Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS LOGOS CONSULT BOGSHOP - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave Genbrug af tekster Standardtekster I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

I denne vejledning kan der læses mere om Udlejningstilbud og udlejningsordre.

I denne vejledning kan der læses mere om Udlejningstilbud og udlejningsordre. Udlejningstilbud / udlejningsordrer Man kan oprette et udlejningstilbud og herfra omdanne dette til en udlejningsordre. En udlejningsordre er en kontrakt, hvor man angiver hvilke maskiner, i hvilke periode

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering!

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! Med ediva er der mange flere muligheder, end bare at scanne jeres fakturaer ind. Allerede i standard systemet

Læs mere

Udligning af debitorbilag foretages under Økonomistyring - Tilgodehavender - Indbetalingskladder.

Udligning af debitorbilag foretages under Økonomistyring - Tilgodehavender - Indbetalingskladder. Debitorer udligning af poster I det følgende vil vi gennemgå Udligning af ét bilag Udligning af flere bilag Efterudligning Udligning af debitorbilag foretages under Økonomistyring - Tilgodehavender - Indbetalingskladder.

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

MANUAL. Debitorrykkere

MANUAL. Debitorrykkere MANUAL Debitorrykkere Version 1.0 Dato 02.05.2013 Indholdsfortegnelse 1 Forudsætninger... 3 2 Debitorrykker... 3 2.1 Opret og udskriv rykkere... 5 2.2 Proforma rykker... 5 3 Opsætning... 6 Side 2 af 6

Læs mere

Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper det at kende nogen der kender nogen?

Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper det at kende nogen der kender nogen? Hvad koster det at stå på ventelisten? Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Hvor lang er ventetiden? Er der to forskellige ventelister? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

- udvikling & forankring

- udvikling & forankring - udvikling & forankring nxtstp.dk udvikling & forankring - Postboks 1234 - Sønderlandsgade 38 - DK- 7500 Holstebro T: +45 3840 3030 - E: info@nxtstp.dk - www.nxtstp.dk Forandringer og forbedringer skabes

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOXML) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

SPØGELSET I MASKINEN - OM ALGORITMER PÅ DE SOCIALE MEDIER. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvad er en algoritme?

SPØGELSET I MASKINEN - OM ALGORITMER PÅ DE SOCIALE MEDIER. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvad er en algoritme? SPØGELSET I MASKINEN - OM ALGORITMER PÅ DE SOCIALE MEDIER Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om, hvordan algoritmer er med til at afgøre, hvad vi læser og ser. Vi kommer omkring - algoritmer

Læs mere

markedsundersøgelse MARKETING

markedsundersøgelse MARKETING markedsundersøgelse MARKETING 2017 www.sensemarketing.dk markedsundersøgelse MARKETING 2017 4 Om undersøgelsen 5 De største udfordringer 6 Kompetencegap: Hvad gør vi? 7 Strategi eller ikke strategi 9 Hvorfor

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Marts, 2008 Nyhedsbrev Velkommen til Langtved Data A/S nyhedsbrev Ca. fire gange om året vil vi informere vore kunder og personer med tilknytning til os, om udvikling og nye

Læs mere

30. april 2008. Brugerundersøgelse af Jobindsats.dk

30. april 2008. Brugerundersøgelse af Jobindsats.dk 30. april 2008 Brugerundersøgelse af Jobindsats.dk Indledning og sammenfatning Slotsholm har i foråret 2008 på vegne af Arbejdsmarkedsstyrelsen gennemført en undersøgelse af brugernes anvendelse af og

Læs mere

uanmodede henvendelser og spam

uanmodede henvendelser og spam GODE RÅD OM... uanmodede henvendelser og spam SIDE 1 indhold 3 Indledning 3 E-mails og anden elektronisk post 5 Adresserede reklamebreve med posten 6 Navneløse postforsendelser 6 Telefoniske henvendelser

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere Miniudbud vejledning 2 Bestilling af håndværkere Vejledning til miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms. Eller

Læs mere

e-conomic modul til Magento

e-conomic modul til Magento Opsætningsguide til e-conomic modul til Magento Version 4.0.6 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Opsætning af modulet kræver at du har adgang til

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

WORKCYCLUS Kortlægninger

WORKCYCLUS Kortlægninger WORKCYCLUS Kortlægninger Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk Workcyclus Professionel Brugerguide Kortlægninger - Version 4.0 (Juni 2013) 1.

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Udligning af debitorbilag foretages under Afdelinger Økonomistyring - Tilgodehavender Indbetalingskladder.

Udligning af debitorbilag foretages under Afdelinger Økonomistyring - Tilgodehavender Indbetalingskladder. Debitorer udligning af poster I det følgende vil vi gennemgå Udligning af ét bilag Udligning af flere bilag Efterudligning Udligning af debitorbilag foretages under Afdelinger Økonomistyring - Tilgodehavender

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Opstart af samarbejdet Afgivelse af

Læs mere

Holbæk Regionens Erhvervsråd. Tilfredshedsundersøgelse

Holbæk Regionens Erhvervsråd. Tilfredshedsundersøgelse Holbæk Regionens Erhvervsråd Tilfredshedsundersøgelse September 2010 Generelt om undersøgelsen Fakta om tilfredshedsundersøgelsen Gennemført i perioden: 30. august 9. september 2010 Målgruppe: 413 virksomheder

Læs mere

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre.

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Loyalty Forum 2013 i samarbejde med det dansk-engelske handelskontor i London For alle kunder og partnere

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

EG One giver en hånd med under hele byggeriet

EG One giver en hånd med under hele byggeriet EG One giver en hånd med under hele byggeriet få større overskud til at drive forretning og skabe øget salg og vækst. EG www.eg.dk Har du også brug for mere tid til det vigtige? 3 Få styr på økonomi og

Læs mere

ERHVERVSANALYSE 2018

ERHVERVSANALYSE 2018 ERHVERVSANALYSE 2018 Analysens resultater bygger på besvarelser af et online-survey udsendt til virksomheder med adresse i Kolding kommune, 465 virksomheder svarede på undersøgelsen, heriblandt 159 medlemmer

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Derfor bør du have en strategi

Derfor bør du have en strategi Derfor bør du have en strategi Strategi handler grundlæggende om at afklare, hvordan virksomheden kommer op på næste niveau. Og om, hvordan den kan skabe yderligere værdi for kunderne og for virksomheden

Læs mere

Instruktioner for Asset Management. Udarbejdet af: Brian Bernholm brbe@business-view.dk +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015

Instruktioner for Asset Management. Udarbejdet af: Brian Bernholm brbe@business-view.dk +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015 Instruktioner for Asset Management 2015 Udarbejdet af: Brian Bernholm +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015 1 Indhold 1. Indledning... 2 2. Asset Management Register... 3 3. Aktivering af Asset Management

Læs mere

Kalkulation. Avance 39,34 % 136,48 Tages ligeledes fra evt. tilknyttet varekalkulation

Kalkulation. Avance 39,34 % 136,48 Tages ligeledes fra evt. tilknyttet varekalkulation Generelt Kalkulationer bygger på, at der modtages nye kostpriser fra f.eks. TUN, hvorefter der foretages en beregning af de nye salgspriser. Beregning af salgspris foregår på følgende måde: Kostpris fra

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

På spørgsmålet, om det har betydning for vurderingen af Region Midtjylland som en attraktiv arbejdsplads svarer 63 % ja, mens 24 % svarer nej.

På spørgsmålet, om det har betydning for vurderingen af Region Midtjylland som en attraktiv arbejdsplads svarer 63 % ja, mens 24 % svarer nej. Evallueriing aff spørgeskemaundersøgellse vedr.. bruttollønsordniinger majj 2011 Evaluering af spørgeskemaundersøgelse vedr. bruttolønsordninger. Maj 2011 Konklusioner Undersøgelsen er gennemført for at

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning. 1 København, den 19. november 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Boligkontoret Dybdahl/Riis ApS Stolbergsvej 26 2970 Hørsholm Nævnet har modtaget klagen den 8. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Denne guide til KAP HORN Faktura kan hjælpe dig i gang med at udskrive dine fakturaer:

Denne guide til KAP HORN Faktura kan hjælpe dig i gang med at udskrive dine fakturaer: Tillykke med KAP HORN programmet Denne guide til KAP HORN Faktura kan hjælpe dig i gang med at udskrive dine fakturaer: Du har installeret program og regnskab på din computer, og du har Kataloget på skærmen

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.00 Frigivelse: 30. november 2011 Med frigivelsen af denne nye hovedversion, SummaSummarum 4, følger en mængde ny funktionalitet

Læs mere

Quick Guide Mit Plandent

Quick Guide Mit Plandent Quick Guide Mit Plandent Indhold Hvad er Mit Plandent?... 2 Hvordan logger jeg ind på Mit Plandent?... 2 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?... 4 Hvordan finder jeg vores aftaler?... 5 Hvor

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 1 2. version Indhold Indledning... 3 Sammenfatning... 3 Metode... 3 Spørgeskemaet... 4 Samlet tilfredshed... 5 Sammenligning med landsplan... 5

Læs mere

Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE

Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE Indhold Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE... 2 Navigation... 2 Import webordre F-CMS... 3 Gennemgang af ordrehoved... 3 Gennemgang af ordrelinjer...

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Få endnu mere ud af SurveyXact. Fem værdifulde tilvalg du skal kende

Få endnu mere ud af SurveyXact. Fem værdifulde tilvalg du skal kende Få endnu mere ud af SurveyXact Fem værdifulde tilvalg du skal kende Der er mange grunde til at vælge SurveyXact her er fem af dem SurveyXact er Skandinaviens førende spørgeskemaværktøj og giver dig så

Læs mere

Personaleguide. Deleurans Eftf. ApS DELEURAN. Tlf. 86 12 66 77 Vi gør tingene ordentligt

Personaleguide. Deleurans Eftf. ApS DELEURAN. Tlf. 86 12 66 77 Vi gør tingene ordentligt Personaleguide Deleurans Eftf. ApS Vi løser alle former for el-opgaver - herunder specielt til - og ombygninger, renoveringer og små reparationer samt serviceopgaver. Alle opgaver udføres i tæt dialog

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Råderet. v/ Kim Ø. Christensen 11-05-23

Råderet. v/ Kim Ø. Christensen 11-05-23 Råderet v/ Kim Ø. Christensen 1 Formål Formålet er at få lavet det ultimative system til styring af simpel og kollektiv råderet. 2 Hvor mange bruger råderets programmet i dag? 3 23-05-2011 Demonstration

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014 Brand By Hand CVR: 34845808 Møllevangsallé 142, 8200 Aarhus N 1 Indledning Vi yder altid vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi har i det følgende formuleret vores handelsbetingelser,

Læs mere

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015 Danmark Deloitte BPS - ectrl 7. august 2015 Stadig ferietid men læs her vigtige informationer Afgørelser på papir For øjeblikket oplever I, at pårørende er begyndt at henvende sig til jer, fordi de får

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.8.0 (opdateret marts 2019) Vælg Fakturablanket... 2 Start indberetning... 3 Login med NemLog-in... 4 Opret faktura... 5 Udfyld faktura...

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER Profil Optik har både direct mail, tv og lokalaviser med i mediemixet. Via salgsmodellering har kæden

Læs mere

Sådan finder du bolig i de store studiebyer. de 10 gode råd

Sådan finder du bolig i de store studiebyer. de 10 gode råd Sådan finder du bolig i de store studiebyer de 10 gode råd Vi ved, at boligsøgning i de store studiebyer kan være svært. Men både livet og boligmarkedet er fyldt med muligheder og vi vil rigtig gerne hjælpe

Læs mere

Udlejningssystemet sættes op, således at det passer med den normale forretningsgang i virksomheden.

Udlejningssystemet sættes op, således at det passer med den normale forretningsgang i virksomheden. Udlejningssystemet sættes op, således at det passer med den normale forretningsgang i virksomheden. F.eks. ved biludlejning, betaler man leje og depositum, inden man får lov at tage bilen med sig. Anderledes

Læs mere

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Danske Malermestre har i perioden 24.-26. oktober 2012 gennemført en analyse blandt medlemmerne vedrørende

Læs mere

Danske IT-advokater. Interviewundersøgelse blandt IT-beslutningstagere

Danske IT-advokater. Interviewundersøgelse blandt IT-beslutningstagere Danske IT-advokater Interviewundersøgelse blandt IT-beslutningstagere Anna Dinesen Oktober 2017 Projektspecifikationer Personer i private virksomheder med indflydelse på valg af IT-ydelser, software og

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Få effektiv finansiering med på vejen

Få effektiv finansiering med på vejen Få effektiv finansiering med på vejen 2 Træk på Jyske Finans og løb ikke tør for finanser Få de maskiner og køretøjer, I har brug for Investering i nyt materiel kan være ganske omfattende. Og det er vigtigt,

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV Med Continia Collection Management samler du markedets førende opkrævningsstandarder i én enkelt løsning. Du kan herved udføre elektronisk fakturering med enten Betalingsservice,

Læs mere

Handelsbetingelser januar 2017

Handelsbetingelser januar 2017 Handelsbetingelser januar 2017 Vilhelm Thomsens Allé 14 2. tv. 2500 Valby Vi vil altid yde vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi ønsker at have et godt samarbejde med

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

Genvind din konkurrencedygtighed Kan det løses løser jeg det!

Genvind din konkurrencedygtighed Kan det løses løser jeg det! JT Food Consult Limited www.jtfoodconsult.com info@jtfoodconsult.com Teléfono: 0045 51953430 Genvind din konkurrencedygtighed Kan det løses løser jeg det! Ydelser, der tilbydes, klik på en ydelse eller

Læs mere

Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE

Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE Indhold Håndtering af webtilmeldinger i SuperNovaONLINE... 2 Navigation... 2 Import webordre F-CMS... 3 Gennemgang af ordrehoved... 3 Gennemgang af ordrelinjer...

Læs mere

Drejebog 2A: Datavask

Drejebog 2A: Datavask FÆLLES BIBLIOTEKSSYSTEM Drejebog 2A: Datavask Version af 26.11.2014 1. Indhold 1. Indhold 2. Indledning 3. Datavask generelle anbefalinger 4. Datavask 5. Afslutning 2. Indledning KOMBIT udarbejder og udsender

Læs mere

Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010

Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010 Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010 Aktivitet Ansvarlig mere i SKP, hvilket giver mere viden om afdelinger og tættere opfølgning på uddannelsesmål inkl. rokering mellem afdelinger

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15986 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 35679634 MB Classic A/S Raasigvangen 1 3550 Slangerup Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

ANBEFALINGER TIL RAMMEAFTALER FOR RÅDGIVERYDELSER

ANBEFALINGER TIL RAMMEAFTALER FOR RÅDGIVERYDELSER ANBEFALINGER TIL RAMMEAFTALER FOR RÅDGIVERYDELSER Denne pjece er målrettet offentlige myndigheder, der overvejer at udbyde en rammeaftale for rådgiverydelser 1. > Er der behov for at udbyde en rammeaftale

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 9. juni 2008 blev der i sag nr. 15-2007 HH mod NN/v. statsaut. ejendomsmægler LL afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 10. marts 2007 har klageren indbragt NN/v. statsaut. ejendomsmægler LL, for Disciplinærnævnet.

Læs mere

Vejledning og kommentarer til opdatering

Vejledning og kommentarer til opdatering Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.20 Frigivelse: 3. december 2012 Nyhederne i SummaSummarum 4.20 SummaSummarum 4.20 indeholder flere nye forbedringer og muligheder

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7 Kommunikation Intern og eksterne kommunikation 2 Intranet 3 DT Magazine 4 HR Infoboard 5 Intranet i STARK 6 Dit SILVAN 7 STARKs markedsføring til private 8 STARKs markedsføring til professionelle 9 STARKs

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere