Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.28. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.28. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372"

Transkript

1 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.28 Tirsdag den kl i Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst, Byrådet (formand) Peter Sidelmann, Jobcenterchef Rikke Rye, DA (næstformand) (sekr.) Henrik Salomon, DA Birgith Bech, Jobcentersouschef Vakant, DA Ebbe Holm, arbejdsmarkedschef Rene Zingenberg, LO (næstformand) Rene Knudsen, LO Jesper Holm, LO Pia Petersen, FTF Hans Christian Kirketerp-Møller, AC Ulla Trøjmer, Danske Handicaporganisationer Lone Andersen, Danske Handicaporganisationer Dimitris Karakaxas, Integrationsrådet Susanne Mortensen, TEC, Lokale foreninger Erik Weidinger, Gladsaxe Erhvervsråd, Lokale foreninger

2 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2. MEDDELELSER Der er modtaget brev fra Det Regionale Beskæftigelsesråd til de lokale Beskæftigelsesråd vedrørende de unge en chance nu primo Brev vedlagt som Bilag 1. Der er modtaget årsberetning fra specialfunktionen job og handicap. Årsberetning er vedlagt som Bilag GODKENDELSE AF REFERAT FRA MØDE DEN ! " #! " $ % & ' ( " $ Efter 47 i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats afsættes der årligt et beløb til de lokale Beskæftigelsesråd til fremme af særlige virksomhedsrettede initiativer. A % & vedlagt som Bilag 3 og FORELØBIG FORDELING AF BEVILLING TIL DE LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Efter 47 i Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats (LBK nr. 731 af 15/06/10) afsættes der årligt et beløb til de Lokale Beskæftigelsesråd til fremme af særlige virksomhedsrettede lokale initiativer. På forslag til finanslov 2012 er der på Pulje til styrkelse af den virksomhedsrettede revalidering afsat en nettoudgiftsbevilling på i alt 175,8 mio. kr. til denne pulje. Herudover forventes 8,2 mio. kr. tilbagebetalt på grund af mindreforbrug vedrørende bevillingen til de lokale Beskæftigelsesråd Dette beløb sammen med de foreløbige bevillinger udgør 184 mio. kr., der fordeles til de lokale Beskæftigelsesråd jf. 2 i bekendtgørelse nr. 890 af 18. september om midler til de lokale Beskæftigelsesråd efter Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats 47. Ifølge den foreløbige fordeling af bevilling modtager Gladsaxe lokale Beskæftigelsesråd kr. Den foreløbige bevilling for 2012 er således kr. større end hvad der indtil nu er budgettet. Den foreløbige fordeling af midler til de enkelte kommuner fremgår af Bilag 5. Følgeskrivelse fra Arbejdsmarkedsstyrelsen vedlagt som Bilag 6.

3 6. REDEGØRELSE FOR INDSATSEN OVER FOR UNGEGRUPPEN Leder af Ungeteamet i Jobcenteret vil på mødet redegøre for indsatsen i forhold til gruppen af ledige unge, særligt de arbejdsmarkedsparate unge, samt for de årige. På baggrund af en stigende ledighed i gruppen af personer under 30 år har Byrådet taget initiativ til, at der skal gøres en særlig indsats for denne gruppe. Børne- og Undervisningsudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget vedtog henholdsvis , punkt 129, og , punkt 55, en strategi for en styrket og koordineret ungeindsats med henblik på at sikre unge en ungdomsuddannelse og/eller beskæftigelse. På den baggrund er der nedsat en styregruppe til implementering af Gladsaxe Kommunes ungestrategi. For at redegøre for indsatsen i relation til ungestrategien har Arbejdsmarkedsafdelingen udarbejdet en rapport, der skitserer hovedudfordringerne i relation til ungegruppen, samt de iværksatte og planlagte indsatser, bilag 7 og 8. Hovedudfordringen for Jobcenteret i relation til de ledige under 30 år tegner sig primært på kontanthjælpsområdet og i særlig grad i relation til de arbejdsmarkedsparate unge. I bilag 7 redegøres der for hovedudfordringer og indsatsen over for de unge ledige under 30 år. Bilag 8 giver en skematisk oversigt over indsatser i forhold til ungegruppen. Det er Jobcenterets erfaring, at en målrettet og præcis indsats så tidligt som muligt i den unges ledighedsforløb er essentiel for en succesfuld indsats. På den baggrund indgår jobcenteret i et projekt, støttet af Beskæftigelsesregionen Hovedstaden & Sjælland, der har til formål at gøre jobcenteret i stand til at sætte en målrettet og præcis indsats i gang så tidligt som muligt i ledighedsperioden. I projektet afprøves forandringsteori og resultatbaseret styring som metode til at styrke indsatsen og forbedre resultaterne over for udvalgte grupper af unge. Metoden sikrer løbende læring gennem tydelige og målbare målsætninger og resultater. Gennem projektet udvikles klare teorier om hvilke indsatser, der virker for specifikke målgrupper af unge med psykosociale problemer som misbrug, ADHD/ADD, Angst/depression/social fobi, kriminalitet, begrænsede sociale kompetencer. For de arbejdsmarkedsparate unge iværksættes der forskellige indsatser afhængig af situation. For gruppen af unge uden uddannelse visiteres der til tilbud, hvor der arbejdes målrettet med uddannelsesafklaring og alt efter behov iværksættes uddannelsesmodnende aktiviteter. For gruppen af unge, der har påbegyndt uddannelse, men som mangler praktikplads, gennemførtes i 2010 en målrettet lærlingekampagne. Denne gentages i efteråret 2011, hvor en kampagne endnu iværksættes blandt andet med henblik på at skaffe uddannelsespraktiker. Bilag 7 Arbejdsmarkedsafdelingens indsats over for ungegruppen. Bilag 8 Oversigt over indsatsen i forhold til ungegruppen.

4 7. RESULTATOVERSIGT FOR JOBCENTER GLADSAXE Jobindsats.dk offentliggør hver måned en resultatoversigt over de vigtigste målinger og indikatorer på beskæftigelsesområdet. Resultatoversigten indeholder de centrale indsatsmålinger (fx aktiveringsgrader og rettidighed) og de tilhørende resultatmål (fx ministerens mål). Bilag 9. Da resultatoversigten opdeler ledige kontanthjælpsmodtagere og forsikrede ledige på matchkategorier, er det imidlertid blevet vanskeligere at sammenligne Gladsaxe Kommunes niveau med andre kommuner i klyngen. Resultatoversigten vil fremover indgå som en integreret del af en månedlig rapport, der indeholder information om status på ministermål og lokalpolitiske mål og resultatkrav. Rapporten indledes ligesom kvartalsstatistikken med et koordinatsystem, der beskriver, hvordan Gladsaxe Kommune er placeret i forhold til sin sammenligningsklynge med hensyn til både niveau og udvikling i udgifter til forsørgelsesydelser. Den månedlige rapport vil fremover forelægges LBR til orientering, med mindre der foreligger en kvartalsstatistik der omfatter samme periode som den månedlige rapport. 8. KVARTALSSTATISTIK Beskæftigelses- og Integrationsudvalget får hvert kvartal forelagt kontanthjælps- og sygedagpenge statistik. Fremover vil LBR ligeledes få denne forelagt. Forsørgelsesydelserne generelt Forbruget på forsørgelsesydelser (A-dagpenge, kontanthjælp, sygedagpenge, ledighedsydelse, førtidspension og revalidering) var i august 2011 på kr. pr. borger i alderen år. Det tilsvarende forbrug i kommunerne med samme rammevilkår var kr. pr. borger. A-dagpenge Antallet af forløb, hvor personer modtager A-dagpenge, er steget fra i juli 2010 til i juli Andelen af ledige med et forløb med en varighed over 18 uger udgør i august ,5 % af det samlede antal berørte personer. Kontanthjælp Antallet af kontanthjælpsmodtagere er i perioden august 2010 til august 2011 steget fra til Antallet af kontanthjælpsmodtagere udgør i Gladsaxe en større andel af befolkningen end i kommuner med samme rammevilkår. Antallet af kontanthjælpsmodtagere, der har modtaget kontanthjælp i mere end 52 uger, er steget fra 443 i august 2010 til 447 i august 2011.

5 450/225 timers-reglen I 3. kvartal 2011 er 39 personer blevet varslet om 450/225 timers-reglen. Der er i løbet af 3. kvartal 2 personer, der har mistet retten til kontanthjælp på grund af 450/225 timers reglen. Sygedagpenge Antallet af sygedagpengemodtagere er faldet fra 787 til 702 i perioden juli 2010 til juli I samme periode er antallet af forløb over 40 uger faldet fra 162 til 132 personer. Sammenlignet med kommuner med samme rammevilkår har Gladsaxe færre sygedagpengemodtagere. Fleksjob og ledighedsydelse Antallet af personer i fleksjob er i perioden august 2010 til august 2011 steget fra 366 til 398 personer. I samme periode er antallet af personer på ledighedsydelse steget fra 109 til 119 personer. Førtidspension Antallet af førtidspensionister er faldet fra til personer i perioden august 2010 til august Andelen af førtidspensionister er lavere i Gladsaxe end i sammenlignelige kommuner. Vedlagt kontanthjælps- og sygedagpengestatistik for 2. kvartal Bilag REDEGØRELSE FOR EFFEKT AF LØNTILSKUDSANSÆTTELSE På baggrund af effektmålinger foretaget af Rambøll Management and Society har Arbejdsmarkedsafdelingen lavet en analyse af effekten af ansættelse i løntilskud. Målingerne er foretaget på 947 aktiveringsforløb i Jobcenter Gladsaxe i perioden 12. april 2010 til 11. april 2011 Det fremgår af analysen, at effekten af løntilskud er større end effekten af virksomhedspraktikker, idet der ved løntilskudsansættelse opnås en højere selvforsørgelsesgrad; 0,38 mod 0,2 ved virksomhedspraktikker. Efter virksomhedspraktik er 18 % procent selvforsørgende, mens 37 % af de ansatte i løntilskud er selvforsørgende 12 uger efter endt løntilskudsansættelse. Andelen af selvforsørgede efter henholdsvis offentlig og privat løntilskud er den samme, hvorfor det konkluderes at effekten er den samme af offentlige som af private løntilskudsansættelser. Analysen viser yderligere, at hovedparten af de ansatte i offentlige løntilskudsstillinger var dagpengemodtagere mens de arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere udgjorde blot 7 % og de indsatsklare kontanthjælpsmodtagere blot 2 %. I relation til private løntilskudsansættelser fordeler andelen sig mere ligeligt med 47 % dagpengemodtagere og 44 % kontanthjælpsmodtagere. Sygedagpengemodtagere udgjorde i perioden 8 % af de offentlige og 6 % af de private løntilskudsansættelser. Bilag 11. Effekt af løntilskudsansættelse. Effektanalyse af virksomhedsrettede tilbud.

6 11. OVERSIGT OVER VIRKSOMHEDSPRAKTIKKER 3. KVARTAL 2011 Ifølge 44 i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, skal Jobcenteret underrette Det Lokale Beskæftigelsesråd om anvendelsen af virksomhedspraktik. Det er besluttet (møde nr. 3), at Det Lokale Beskæftigelsesråd underrettes kvartalsvist. Bilag 12. Oversigt over virksomhedspraktikker med startdato i 3. kvartal 2011 Det fremgår af oversigten, hvorvidt virksomhedspraktikken er etableret som led i en aftale om et virksomhedscenter(markeret med blåt). 12. KVARTALS-OVERBLIK: SELVFORSØRGELSESGRAD Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland fremlægger som noget nyt en kvartalsvis opgørelse over selvforsørgelsesgraden 26 uger efter endt aktiveringsforløb. Rapporten opgør selvforsørgelsesgraden for dagpengemodtagere, jobklare kontantog starthjælpsmodtagere samt indsatsklare kontant- og starthjælpsmodtagere. Opgørelsen angiver henholdsvis dagpengemodtageres, jobklare kontant- og starthjælpsmodtageres samt indsatsklare kontant- og starthjælpsmodtageres tilknytning til arbejdsmarkedet i de 26 uger der følger efter afslutning af aktiveringstilbuddet. Tilknytningen til arbejdsmarkedet opgøres ved andelen af uger uden offentlig forsørgelse indenfor de første 6 måneder efter endt aktiveringsforløb. Der redegøres for selvforsørgelsesgraden efter deltagelse i henholdsvis vejledningsog opkvalificeringsforløb og aktive tilbud i virksomheder. Yderligere opgøres det samlede antal og andel af afsluttede aktiveringsforløb i 4. kvartal 2010 for de tre målgrupper. Opgørelsens overordnede resultater er sammenstillet i nedenstående tabel. Tabel: selvforsørgelsesgrad for henholdsvis Gladsaxe, sammenlignelige klyngekommuner og Østdanmark Gladsaxe Sammenlignelige Østdanmark klyngekommuner LAB 2.1, Dagpengemodtagere 18,2% 23,5% 22,0% LAB 2.2, Jobklare kontant- og 26,2% 26,3% 24,7% starthjælpsmodtagere LAB 2.3, Indsatsklare kontantog starthjælpsmodtagere 10,5% 9,5% 7,3% For dagpengemodtagere gælder, at selvforsørgelsesgraden efter endt forløb 4. kvartal 2010 samlet set er lavere i Gladsaxe, end både i sammenligningsklyngen (18,2%) og i Østdanmark (22,0%). Det er især efter offentlige løntilskud og

7 virksomhedspraktikker, at der ses en markant dårligere selvforsørgelsesgrad i forhold til sammenligningsklyngen og Østdanmark. (Jf. side 1 Bilag 13) For jobklare kontant- og starthjælpsmodtagere gælder det, at selvforsørgelsesgraden tilnærmelsesvis er identisk med sammenligningsklyngen med hhv. 26,2 % i Gladsaxe og 26,3 % i klyngen. Selvforsørgelsesgraden er samtidig bedre end Østdanmark med 24,7 %. Fordelt på indsatstype dækker dette dog over en markant lavere selvforsørgelsesgrad efter deltagelse i offentligt løntilskud, hvor Gladsaxe kun har en selvforsørgelsesgrad på 3,8 % mod klyngens 18,1 % og Østdanmark 27,5 %. Gladsaxe har derimod en høj selvforsørgelsesgrad for private løntilskudsstillinger hvor selvforsørgelsesgraden efter endt forløb er 45,4 % mod klyngens 40,5 % og Østdanmarks 44,7 %. Tabel: Selvforsørgelsesgrad for jobklare kontant- og starthjælpsmodtagere fordelt på indsatstype Gladsaxe Sammenlignelige Østdanmark klyngekommuner Samlet selvforsørgelsesgrad 26,2% 26,3% 24,7% Selvforsørgelsesgrad efter 3,8% 18,1% 27,5% offentligt løntilskud Selvforsørgelsesgrad efter privat løntilskud 45,4% 40,5% 44,7% For indsatsklare kontant- og starthjælpsmodtagere gælder det, at selvforsørgelsesgraden samlet set er højere i Gladsaxe (10,5 %) end i klyngen (9,5 %) og Østdanmark (7,3 %). Dette skyldes især at Gladsaxe ligger højt hvad angår selvforsørgelse efter endt afklarings- og opkvalificeringsforløb med en varighed på over 4 uger med 10,1 % mod 6,7 % i klyngen og 6,5 % i Østdanmark, samt en høj selvforsørgelseseffekt efter privat løntilskudsansættelse (53,2 %) set i forhold til både klyngen (43,5 %) og Østdanmark (38 %). Opgørelsen fra beskæftigelsesregionen viser et ikke særlig højt antal offentlige løntilskudsansættelser i Gladsaxe. Da selvforsørgelsesmålingerne foretages 6 måneder efter endt aktiveringstilbud redegøres der dog med en vis forsinkelse for effekten af indsatsen. Målingerne i Bilag 13 viser således selvforsørgelsesgraden efter forløb afsluttet i 4. kvartal Gladsaxe Jobcenters partnerskabsaftale med Gladsaxe kommune blev først implementeret i august Aftalen har derfor i 4. kvartal 2010 endnu ikke haft effekt på antallet af afsluttede offentlige løntilskudsansættelser. Herved forklares det relativt lave antal offentlige løntilskudsstillinger som fremgår af bilag 13. På nuværende tidspunkt udnyttes partnerskabsaftalen med Gladsaxe kommune i langt højere grad, hvorfor antallet af offentlige løntilskudsstillinger er markant højere i 2011 end på tidspunktet for opgørelsen i bilag 13. Kvartalsoverblikket om selvforsørgelse vil fremover blive forelagt det Lokale Beskæftigelsesråd til orientering. Bilag 13: Kvartals-overblik: Selvforsørgelsesgrad.

8 13. OVERSIGT OVER LBR STØTTEDE PROJEKTER 2012 Vedlagt oversigt over LBR støttede projekter i Bilag 14. Oversigt over LBR støttede projekter ANSØGNING OM MIDLER FRA LBR 2012 Der er indkommet to projektansøgninger fra Netværk4U om midler fra LBR i Projektansøgningerne er henholdsvis et pilotprojekt og et projekt, der begge har som formål at skabe job for ledige over 50 år. Pilotprojektets metode til at opnår de forventede succeskriterier er, at der via mødebooking aftales virksomhedsbesøg, hvor job identificeres. Varigheden af pilotprojekt og projektet er henholdsvis maksimalt 3 og 12 måneder. Der ansøges om kr. til gennemførelse af pilotprojektet og kr. til gennemførelse af projektet. Ansøgningerne forefindes i Bilag 15 og Bilag 16. Drøftelse og Beslutning: 15. HENVENDELSE TIL LBR FRA CENTER FOR ARBEJDSFASTHOLDELSE Center for ArbejdsFastholdelse (CAF) tilbyder i mail af LBR et samarbejde om udviklingsprojekter med fokus på hurtig tilbagevenden til arbejde efter sygdom, samt tværfaglig rådgivning med formål at genskabe og understøtte arbejdsmarkedstilknytningen (Bilag 17 og Bilag 18). Gladsaxe kommune deltager i Forebyggelsesfondens landsdækkende projekt ) # * ) + # # *,. TTA-projektets formål er at afprøve en tidlig, tværfaglig og koordineret indsats, hvor den sygemeldtes arbejdsplads inddrages systematisk i arbejdet med at sikre den sygemeldte en hurtig tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Arbejdsmarkedsafdelingen vurderer, at TTA projektet opfylder Gladsaxe kommunes behov for en tværfaglig, koordineret indsats, med inddragelse af den sygemeldtes arbejdsplads, som CAF ønsker at indgå i dialog med LBR om. Arbejdsmarkedsafdelingen indstiller derfor, at det meddeles CAF, at Gladsaxe kommune deltager i ) # * ) + # # *, og derfor ikke for tiden er interesseret i et samarbejde med CAF på området. Drøftelse og Beslutning:

9 16. MØDERÆKKE 2012 Forslag til møderække for 2012: Tirsdag den kl (OBS tidspunkt) Tirsdag den kl (OBS tidspunkt) Tirsdag den kl Tirsdag den kl EVENTUELT Der er ikke flere møder i 2011.

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.30 Tirsdag den 8.5 2012 kl. 16.30-18.30

Læs mere

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.34 Tirsdag den 07.02 2013

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 37. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 37. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 37 Tirsdag den 17.09.2013

Læs mere

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 35. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 35. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 35 Tirsdag den 21.05

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 23. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 23. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 23 Tirsdag den 8.2 2011 kl. 16.30-18.00

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Selvforsørgelsesgrad

Selvforsørgelsesgrad Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 6. februar 2013 Kvartals-overblik Februar 2013 Jobcenter Slagelse Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2, 4000 Roskilde Tlf. 7222 3400

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 14 Tirsdag den 19.05 2009 kl. 16.30-19.00

Læs mere

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk.

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk. GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Beskæftigelses- og Integrationsudvalget kvartalsstatistik, 2. kvartal 21 NOTAT Dato 16. august 21 Af: Jesper Bøtker Mortensen

Læs mere

Selvforsørgelsesgrad

Selvforsørgelsesgrad Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 27. februar 2014 Kvartals-overblik Selvforsørgelsesgrad Februar 2014 Jobcenter Hørsholm Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny Østergade 7-9, 4000 Roskilde

Læs mere

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Bytorvet 25 2620 Albertslund Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Resultatrevision 2013 Det fremgår af Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, at jobcentrene årligt skal

Læs mere

Resultatrevision for 2010

Resultatrevision for 2010 Resultatrevision for 2010 7. april 2011 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2010. Resultatrevisionen består af tre dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale og scorecard på ministermål. Resultaterne

Læs mere

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende Resultatrevision 2013 Indhold 1. Beskæftigelsesministerens mål... 3 1.1. Flere unge skal have en uddannelse... 3 1.2. Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til ledige på kanten af arbejdsmarkedet... 4

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2010 1 Indhold 1.0 Indledning...3 2.0 Ministermål 2010...4 2.1 Scorecard...5 3.0 Resultatoversigt...6 3.1 Resultater (ministerens mål)...6 3.1.1 Arbejdskraftreserven...6

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Indledning. Resultatrevision Arbejdsmarkedsafdelingen

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Indledning. Resultatrevision Arbejdsmarkedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Arbejdsmarkedsafdelingen Resultatrevision 2010 NOTAT Dato: 12. april 2011 Af: Jacob Benedictus Jørgensen & Peter Sidelmann Indledning Ifølge Bekendtgørelsen om ansvaret for og styringen

Læs mere

Resultatrevision for 2008

Resultatrevision for 2008 Resultatrevision for 2008 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2008. Resultatrevisionen består af fire dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale, scorecard på ministermål og scorecard på rettidighed.

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2013 1 Indhold 1.0 Indledning... 3 1.1 Resumé... 3 2.0 Resultatoversigt... 5 2.1 Ministerens mål... 5 2.1.1 Unge i uddannelse... 5 2.1.2 Tilgang til førtidspension... 5

Læs mere

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk.

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk. GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Beskæftigelses- og Integrationsudvalget kvartalsstatistik, 1. kvartal 21 NOTAT Dato 27. april 21 Af: Jesper Bøtker Mortensen Grundlaget

Læs mere

Selvforsørgelsesgrad

Selvforsørgelsesgrad Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 15. november 2013 Kvartals-overblik Selvforsørgelsesgrad November 2013 Jobcenter Bornholm Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny Østergade 7-9, 4000

Læs mere

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19.

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 19. maj 2010 Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Sociale Forhold og Beskæftigelse 1. Resume Resultatrevision 2009

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 39. Tirsdag kl Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 39. Tirsdag kl Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 39 Tirsdag 18.02.2014

Læs mere

MÅNEDSOVERBLIK. Aktiv indsats. Jobcenter Hvidovre. Februar 2014

MÅNEDSOVERBLIK. Aktiv indsats. Jobcenter Hvidovre. Februar 2014 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland MÅNEDSOVERBLIK 4. februar 2014 Aktiv indsats Jobcenter Hvidovre Februar 2014 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny Østergade 7, 4000 Roskilde Tlf. 7222

Læs mere

indsats over for ungegruppen

indsats over for ungegruppen Gladsaxe Kommune Arbejdsmarkedsafdelingen Arbejdsmarkedsafdelingens indsats over for ungegruppen Udfordringer og indsats Arbejdsmarkedsafdelingen 16-09-20 Indholdsfortegnelse Udvikling i forhold til sammenligningsklynge...

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød Resultatrevision for året 2010 Jobcenter Allerød April 2011 Resultatrevision 2010 for jobcenter Allerød Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcenter Allerød. Resultatrevisionen

Læs mere

Resultatrevision for Varde

Resultatrevision for Varde Resultatrevision for Varde 2012 Område: Sammenligningsgrundlag: Varde Jobcentre med samme rammevilkår: Faxe, Køge, Lemvig, Thisted, Vejen Periode: 2012 Indhold Resultatrevision 2012 Jobcenter Varde har

Læs mere

MÅNEDSOVERBLIK. Aktiv indsats. Jobcenter Kalundborg. Februar 2014

MÅNEDSOVERBLIK. Aktiv indsats. Jobcenter Kalundborg. Februar 2014 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland MÅNEDSOVERBLIK 4. februar 2014 Aktiv indsats Jobcenter Kalundborg Februar 2014 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny Østergade 7, 4000 Roskilde Tlf.

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Helsingør Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Helsingør Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 NOTAT JC - Fællesadministrationen 01-03-2012 Resultatrevision 2011 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67787/12 12/6116 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler:

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler: Job og Arbejdsmarked Notat Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: 19-03-2010 Sag: Kommentarer til resultatrevision 2009 Sagsbehandler: Martin Kristensen Arbejdsmarkedskonsulent Resultatrevision 2009 for Halsnæs

Læs mere

Resultatrevision 2012 Jobcenter Vesthimmerland

Resultatrevision 2012 Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Opsummering... 4 3. Resultatoversigt... 5 3.1. Ministerens mål... 6 3.1.1. Arbejdskraftreserven... 6 3.1.2. Permanente forsørgelsesordninger... 7 3.1.3. Unge under

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Dragør Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Dragør Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 NOTAT JC - Fællesadministrationen 22-03-2013 Resultatrevision 2012 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 77006/13 13/329 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Resultatrevision 2010

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Resultatrevision 2010 SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD Resultatrevision 2010 1. Indledning Denne Resultatrevision 2010 har til formål at give et overblik over resultaterne af beskæftigelsesindsatsen i Solrød Kommune i 2010.

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Faxe Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Faxe Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Sorø Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Sorø Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Resultatrevision 2011. Område: Ikast-Brande Sammenligningsgrundlag:

Resultatrevision 2011. Område: Ikast-Brande Sammenligningsgrundlag: Resultatrevision 2011 Område: Ikast-Brande Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Hjørring, Mariagerfjord, Odsherred, Rebild, Silkeborg, Skive, Struer, Syddjurs, Sønderborg Periode: 2011

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Område: Jobcenter Brøndby Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Albertslund, Fredericia, København, Odense, Svendborg, Aalborg, Århus Periode: 2013 indeholder: En resultatoversigt der

Læs mere

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012.

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. Svendborg og Langeland kommune Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. ejcacj 01-04-2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ministermål Scorecard...

Læs mere

Kvartalsrapport Jobcenter Odense 3. kvartal 2007

Kvartalsrapport Jobcenter Odense 3. kvartal 2007 Kvartalsrapport 3. kvartal 7 Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...5 4. Resultater af beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Ishøj Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Ishøj Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE ARU 3. december 29 NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Arbejdsmarkedsforvaltningen Jobcenter Sagsbehandler: Anne-Mette Thordal-Christensen Afrapportering på 1-dagesplanen På Arbejdsmarkedsudvalgets møde d. 1. august

Læs mere

Resultatrevision Jobcenter Holbæk

Resultatrevision Jobcenter Holbæk Resultatrevision 20 Jobcenter Holbæk Område: Holbæk Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Ballerup, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herning, Hillerød,

Læs mere

Resultatrevision 2013. Svendborg Kommune

Resultatrevision 2013. Svendborg Kommune Svendborg Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Resultatoversigten... 4 2.1. Ministermål... 4 2.1.1. Flere unge skal have en uddannelse.... 4 2.1.2. Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til

Læs mere

Resultatoversigten. 1. Indledning

Resultatoversigten. 1. Indledning Arbejdsmarkedsstyrelsen Notat Resultatoversigten 1. Indledning Formålet med at introducere resultatoversigten er at skabe en kortfattet oversigt over de vigtigste målinger og indikatorer på beskæftigelsesområdet.

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning... 3 1.1 Resumé... 3 2.0 Scorecard... 4 3.0 Resultatoversigt... 5 3.1 Ministerens mål... 5 3.1.1 Arbejdskraftreserven... 5 3.1.2 Permanente

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Bornholm. 4. status 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Bornholm. 4. status 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Bornholm 4. status 2010 Oktober 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Bornholm - 4. status 2010 Notatet

Læs mere

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk.

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk. GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Beskæftigelses- og Integrationsudvalget kvartalsstatistik 4. kvartal 29 NOTAT Dato 25. januar 21 Af: Morten Østergaard Christensen

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Vallensbæk Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Vallensbæk Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Resultatrevision Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67093/14 14/7224 Indhold 1. RESULTATREVISIONENS FORMÅL OG INDHOLD... 3 2. RESULTATOVERSIGTEN... 4 2.1. MINISTERENS MÅL... 4 2.2 FORSØRGELSESGRUPPER...

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Holbæk Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Holbæk Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Resultatrevisionen for 2011

Resultatrevisionen for 2011 Resultatrevisionen for 2011 Resume Samlet set har en fra december 2010 til december 2011 på Bornholm været positiv. En Arbejdskraftreserve som samlet set er faldet med 16 % og et kraftigt fald i sager

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. 1 Indledning. Resultatrevision Social- og Sundhedsforvaltningen - Budget og Styring

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. 1 Indledning. Resultatrevision Social- og Sundhedsforvaltningen - Budget og Styring GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Budget og Styring Resultatrevision 2013 NOTAT Dato: 24. marts 2014 Af: Simon Jensen 1 Indledning Ifølge Bekendtgørelsen om ansvaret for og styringen

Læs mere

Opfølgningsrapport Marts 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i marts 2008 med de nyeste tilgængelige data

Opfølgningsrapport Marts 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i marts 2008 med de nyeste tilgængelige data Opfølgningsrapport Udarbejdet i marts 28 med de nyeste tilgængelige data Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...6

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Greve Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Greve Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 19. maj 2014 Resultatrevision 20 for Jobcenter Aarhus Resultaterne af jobcentrets indsats i 20. 1. Resume Landets

Læs mere

ARBEJDSMARKEDET I TAL OKTOBER 2013

ARBEJDSMARKEDET I TAL OKTOBER 2013 ARBEJDSMARKEDET I TAL OKTOBER 2013 Nøgletal og ledelsesinformation Udviklingen på arbejdsmarkedet Vordingborg Kommune Jobcenter Vordingborg 21. oktober 2013 Indhold: Tabel 1 Modtagere af forsørgelsesydelser,

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning...3 1.1 Resumé...3 2.0 Scorecard...4 3.0 Resultatoversigt...5 3.1 Ministerens mål...5 3.1.1 Arbejdskraftreserven...5 3.1.2 Permanente forsørgelsesordninger...6

Læs mere

Opfølgningsrapport Juni 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data

Opfølgningsrapport Juni 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data Opfølgningsrapport Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...6

Læs mere

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final 1: Resultatoversigt 1 Resultater: Unge 2 Antal fuldtidspersoner under 30 år på offentlige forsørgelsesydelser i Vejen Kommune var i 2013 701 personer mod

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 3. kvartal 1 Indhold 1. Indledning...2 2. Opsummering...3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...5

Læs mere

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød Resultatrevision for året 2012 Jobcenter Allerød April 2013 Resultatrevision 2012 for jobcenter Allerød Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcenter Allerød. Resultatrevisionen

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. november 2010

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. november 2010 OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted november Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne rapport

Læs mere

Status på beskæftigelsesindsatsen 2013

Status på beskæftigelsesindsatsen 2013 Status på beskæftigelsesindsatsen 2013 1 Status på beskæftigelsesindsatsen er en opfølgning på Jobcentrets arbejde i forhold til de fastsatte mål og resultatkrav i den årlige beskæftigelsesplan. De fastsatte

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 Resultatrevision 2012 Område: Ikast-Brande Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Hjørring, Mariagerfjord, Odsherred, Rebild, Silkeborg, Skive, Struer, Syddjurs, Sønderborg Periode: 2012

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord. Marts 2011

OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord. Marts 2011 OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord Marts 2011 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne rapport

Læs mere

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød Resultatrevision for året 2011 Jobcenter Allerød Marts 2012 Resultatrevision 2011 for jobcenter Allerød Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcenter Allerød. Resultatrevisionen

Læs mere

Nøgletalsrapport for

Nøgletalsrapport for 1. UDGAVE Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland Nøgletalsrapport for gruppe 4 3. kvartal 2007 Side 1 af 32 Indhold Forord 4 Målinger vedrørende ministerens fokusområder Mål 1A* Arbejdskraftreserven:

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 1 Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Bornholm, Frederikshavn/Læsø, Guldborgsund, Kalundborg, Lolland, Norddjurs, Nyborg, Randers, Slagelse, Sv.borg/Langel./Ærø, Vordingborg Resultatrevision

Læs mere

Kvartalsrapport Jobcenter Svendborg Udarbejdet i februar 2008 med de nyeste tilgængelige data

Kvartalsrapport Jobcenter Svendborg Udarbejdet i februar 2008 med de nyeste tilgængelige data Kvartalsrapport Udarbejdet i februar 28 med de nyeste tilgængelige data Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...6

Læs mere

Overblik over kommunens resultater på Jobindsats.dk

Overblik over kommunens resultater på Jobindsats.dk Arbejdsmarkedsstyrelsens nyhedsbrev om Jobindsats.dk Nr. 6, 19. okt. 2009 Overblik over kommunernes resultater på Jobindsats.dk, side 1 Nye tal for den tidlige indsats på Jobindsats.dk, side 4 Nyt på Jobindsats.dk,

Læs mere

Resultatrevision Ishøj Kommune

Resultatrevision Ishøj Kommune Resultatrevision 2010 Ishøj Kommune April 2011 Resultatrevision for Jobcenter Vallensbæk Ishøj kommune 2010 Indholdsfortegnelse 1. Opsummering om resultatrevision 2010... 3 2. Scorecard ministermål...

Læs mere

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk.

Grundlaget for denne statistik udgøres af data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens portal jobindsats.dk. GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Beskæftigelses- og Integrationsudvalget kvartalsstatistik NOTAT Dato 19.1.29 Af: Morten Østergaard Christensen Grundlaget for

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Hjørring. December 2011

OPFØLGNINGSRAPPORT Hjørring. December 2011 OPFØLGNINGSRAPPORT Hjørring December 2011 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. I denne rapport følges op på følgende: Målgrupperne for

Læs mere

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune 21. december 2011 Beskæftigelse Projekt og udvikling 1. Indledning Den økonomiske krise rammer også de unge, der oplever at blive afskediget

Læs mere

Resultatrevision 2013 for Guldborgsund Kommune

Resultatrevision 2013 for Guldborgsund Kommune Resultatrevision 2013 for Guldborgsund Kommune Ifølge Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats skal de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i kommunen årligt udarbejde en

Læs mere

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hedensted

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hedensted Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hedensted Udarbejdet i april 2013 af Jobcenter Hedensted Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted Tlf. 79 75 54 00 www.hedensted.dk/jobcenter Resultatrevision 2012 1 Indhold

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Køge Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Køge Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 3. kvartal 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Esbjerg Kommune 1 I denne rapport sættes

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Arbejdsmarkedsafdelingen NOTAT. 1 Indledning. Resultatrevision 2011

GLADSAXE KOMMUNE Arbejdsmarkedsafdelingen NOTAT. 1 Indledning. Resultatrevision 2011 GLADSAXE KOMMUNE Arbejdsmarkedsafdelingen Resultatrevision 2011 NOTAT Dato: 13. april 2012 Af: Dorte Søndergaard Larsen og Peter Sidelmann 1 Indledning Ifølge Bekendtgørelsen om ansvaret for og styringen

Læs mere

Vers. 2 maj Resultatrevision. Jobcenter Skive

Vers. 2 maj Resultatrevision. Jobcenter Skive Vers. 2 maj 2012 Resultatrevision Jobcenter Skive 2011 1 Indhold 1.0 Resume... 3 2.0 Beskæftigelsespolitiske mål... 5 2.1 Ministermål... 5 2.2 Lokale beskæftigelsespolitiske mål... 6 2.3 Scorecard... 8

Læs mere

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm.

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm. Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm. Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentrene. Resultatrevisionen samler en række væsentlige oplysninger om udviklingen

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Høje-Taastrup. 2. status 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Høje-Taastrup. 2. status 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Høje-Taastrup 2. status 2010 November 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Høje-Taastrup - 4. status 2010

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. februar 2011

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. februar 2011 OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted februar 2011 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Holbæk. 2. statusnotat 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Holbæk. 2. statusnotat 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Holbæk 2. statusnotat 2010 November 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Holbæk - 2. statusnotat 2010 Notatet

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Fredensborg Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Fredensborg Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Lejre Kommune

Marts Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i. Lejre Kommune Marts 2011 Situationen på arbejdsmarkedet og de beskæftigelsespolitiske udfordringer i Kommune 2010-2012 1. INTRODUKTION Dette notat sammenfatter udviklingen på arbejdsmarkedet i Kommune. Formålet med

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Rebild. Juli 2012

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Rebild. Juli 2012 OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Rebild Juli 2012 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. I denne rapport følges op på følgende: Målgrupperne

Læs mere

Resultatrevision Resultatrevision 2010 Jobcenter Roskilde Kommune

Resultatrevision Resultatrevision 2010 Jobcenter Roskilde Kommune Jobcenter Administration Køgevej 90 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 Fax: 46 31 31 31 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Resultatrevision 2010 Resultatrevision 2010

Læs mere

Resultatrevision for år 2013

Resultatrevision for år 2013 Resultatrevision for år 2013 Jobcenter Frederikssund april 2014 Sammenligningsgrundlaget er Jobcentre med samme rammevilkår: Ballerup, Fredensborg, Furesø, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herning, Hillerød,

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2009 1 Indhold Indledning...2 Ministermål 2009...2 Resultatoversigt...3 Resultater (ministerens mål)...3 Forsørgelsesgrupper...7 Indsatsen...9 Besparelsespotentiale...

Læs mere

Den samlede udvikling dækker dog over store forskydninger mellem de forskellige målgrupper.

Den samlede udvikling dækker dog over store forskydninger mellem de forskellige målgrupper. Vordingborg Vordingborg 30. april 2014 Resultatrevision 2013 for Jobcenter Vordingborg 1. Generelle betragtninger Jobcenter Vordingborg har i 2013 haft fokus på at stabilere indsatsen og fastholde resultaterne

Læs mere

Resultatrevision 2012. Jobcenter Vallensbæk

Resultatrevision 2012. Jobcenter Vallensbæk Resultatrevision 2012 Jobcenter Vallensbæk April 2013 Resultatrevision for Jobcenter Vallensbæk Jobcenter Vallensbæk 2012 Indholdsfortegnelse 1. Opsummering om resultatrevision 2012... 3 2. Scorecard -

Læs mere