Generalforsamling Ikast KFUM Volley 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Ikast KFUM Volley 2013"

Transkript

1 Generalforsamling Ikast KFUM Volley 2013 Tid: Tirsdag den 26. februar kl inklusiv bowling Indbudte: Alle spillere, trænere samt forældre til kids- og ungdomsspillere (forældre til spillere under 14 år har stemmeret, spillere over 14 år har stemmeret). Cirka 50 deltagere. Sted: Big Bowl, Nørregade 2, Ikast Referat: 1. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. Mats Björkman blev valgt som dirigent og Lisa Gramkow Østergaard blev valgt som referent. Generalforsamlingen var lovligt varslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning til godkendelse. Formand Erik Kreuzfeldt gennemgik sin beretning, som blev godkendt af generalforsamlingen. Se bilag 1 efter referatet. Der var ros til bestyrelsen fra deltagerne for bl.a. synlighed. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Regnskab og budget blev gennemgået af kasseren Anja Kjærsgaard på mødet. Et par pointer fra Anja gennemgang af regnskabet var: Stigninger i kontingent skyldes bedre og hurtigere inddrivelse af kontingent. Der har været øgede udgifter til stævner (flere) og et bevidst valg af bustransport til ungdomsstævner. Der var i 2012 fire sponsorer: Skoringen, Ankerhøst revisionsfirma, ISI og Handelsbanken. Aktivitetstilskuddet fra kommunen er steget, da vi har haft flere unge mennesker i klubben. Der er en række gode indtægter fra stævner og DM U18, camps, hyldgårdskiosken. Sportsstar College har ændret opkrævningstidspunkt, så vi reelt har betalt for 2 sæsoner a i stedet for 1 sæson. Årets resultat blev et overskud på kr. Det er et flot resultat (der blev klappet). Der er passiver for kr. inkl. overskud og arv. Regnskabet blev godkendt af generalforsamlingen. 4. Fastsættelse af kontingent. Generalforsamlingen besluttede, at kontingentniveauet besluttet på generalforsamlingen i 2012 fastholdes. Dog skal kidskontingentet stige med 50 kroner, da spillerlicensen fremover er inkluderet. Kontingentet fordeles fortsat efter alder. Se kontingentsatser i bilag Handlingsprogram inkl. budget for det kommende år til godkendelse. Udkast til handlingsprogram og budget blev gennemgået af Jørgen Donslund og Anja Kjærsgaard. Til handlingsprogrammet tilføjede generalforsamlingen: 1. Udvikling af talentmiljø med henblik på udnyttelse af college-pladserne. 2. Undersøgelse af fonde til dette (collegepladser)

2 3. Et rimeligt antal kidsspillere pr. træner. Handlingsprogram og budget blev herefter godkendt af generalforsamlingen. Se det besluttede handlingsprogram i bilag 2 efter referatet. Se input fra gruppediskussioner med ideer til ungeudvalget og familievolley i bilag 3. Regnskab og budget er ikke vedlagt referatet, men kan fås ved henvendelse til kasserer Anja Kjærsgaard. 6. Diskussion af eventuelle forslag til vedtægtsændringer. Der var ikke indkommet forslag. 7. Fastsættelse af antallet af bestyrelsesmedlemmer. Generalforsamlingen besluttede at fastholde 5 bestyrelsesmedlemmer og en suppleant. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter Bestyrelsesmedlemmer vælges for to år ad gangen, suppleanter vælges for et år, der var denne gang tre på valg. Tove Mogensen fratrådte som bestyrelsesmedlem, Johannes Elbæk blev valgt ind på Tove plads. Jørgen Donslund stoppede som suppleant, Mathias Overby blev valgt ind på Jørgens plads. Anja Kjærsgaard og Erik Kreuzfeldt blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer. (Lisa Gramkow Østergaard og Poul Kastbjerg fortsætter deres periode) 9. Valg af revisor Per Lund Nielsen blev genvalgt af generalforsamlingen. 10. Nedsættelse af eventuelle udvalg Jævnfør handlingsprogrammet nedsatte generalforsamlingen et ungdomsudvalg bestående af Tenna Donslund, Mathias Overby og Frederik Kreuzfeldt. 11. Eventuelt Kim Møgelvang vil gerne hjælpe med træneropgaven ifm. beachvolley. EM i september 2013: Der arbejdes i bestyrelsen på en klubtur. Der blev uddelt en påskønnelsespris til Kim Møgelvang for det store ansvar, han som ny træner har påtaget sig for klubbens ungdomsherrehold. 12. Bowling: Bjørn Pedersen vandt det officielle klubmesterskab med 144 point i sin bedste runde.

3 Bilag 1: Vedr. pkt. 2: Beretning 2013 Ikast KFUM Volley Kære medlemmer Endnu et år er gået. Et år vi med stolthed kan se tilbage på. Vi har trodset tidens trend om nedgang og dårlig økonomi. Vi har altid været en klub, der har værnet omkring de sociale værdier og på sidste generalforsamling vedtog vi en handlingsplan, hvor det var nedskrevet; Vi ville have byen bedste kammeratskab Vi ville have en hel forening på tværs af hold, køn og alder Vi ville have tilskuere til alle kampe Nu kender jeg ikke alle klubber og foreninger i byen, men når jeg betragter vores klub lidt oppe i helikopteren, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi har et super socialt sammenhold. Det strækker sig fra koneholdets unikke teamkultur, til ungdomsholdene, der næsten er sammen 24/7. Til træning, timevis i omklædningsrummene bagefter, på Facebook, på Skype, til gamepartys, til kampe & stævner. Og hvis jeg ikke tager helt fejl, er der vist også skabt nogle kærestepar hen over sæsonen. Kidsafdelingerne på skolerne går fint i spænd, og hallerne er fyldt med grin og latter. Selv forældre mødes på nogle af holdene og holder sammenkomster. Ja, og også når der skal knokles i timevis i køkkenet eller i kiosken er det med smil og glæde. Det er en fornøjelse at være en del af og en af vores store styrker. Vi har skabt fine sportslige resultater i gennem sæsonen, vi kvalificerede os til samtlige ungdoms-dm og fik medaljer og rigtig gode resultater med hjem. Seniorholdene klarer sig fint og koneholdet sikrede sig oprykning til 2. division. Økonomien er der styr på. Vi har i gennem de sidste par år fået skabt et financielt fundament, der giver os frihed til udvikle os i de retninger, vi selv ønsker os det, og behøver ikke at lade os begrænse. Det er fantastisk og en styrke, vi ikke ser i mange klubber. OG dette er ikke kommet af sig selv, men takket være den altid store opbakning, der er fra forældre, medlemmer og venner af klubben, hver gang vi skal afvikle et stævne eller camp. Og der skal lyde en kæmpe tak til alle herfra, uden Jer kunne det ikke lade sig gøre. Ungdomstræning Vi vendte op og ned på træningen for et års tid siden og indførte båndtræning og efter sommerpausen, tilførte vi endnu et træningspas. Efter nogen tid med tilvænning har det vist sine styrker, og vi har måske en af danmarks bedste træninger. Der er kommet nye trænere til: Kim er kommet fra Silkeborg, Tenna er blevet ungdomstræner og den fortabte søn er vendt hjem til sin klub; Samuel. Og man må sige det bærer frugt, vi har nu en del landsholdspillere i ungdomsrækkerne; Tenna, Mette, Emil, Mathias og Julie & katrine er i bobletruppen til næste års landshold. Judit og Eva er på det færøske landshold. En stor tak til træner og et tillykke til spillerne.

4 Priser Ikke nok med vi selv i al beskedenhed syntes, vi har det gjort det godt, der er andre der har lagt mærke til os: Jørgen Donslund fik KFUM leder pris i august Tenna Donslund fik Ikast-Brande Kommunes talentpris i oktober Peder Dahl fik initiativprisen ved samme lejlighed Et velfortjent tillykke. Fremtiden Selv om vi har en velfungerende klub, skal vi huske at ser fremad. En af vores stor udfordringer er at blive flere Vi må jævnligt slås med udfordringer om at få hold i alle rækker. Hvis vi vil en endnu bedre klub, skal vi bruge det næste år på at blive endnu flere. Vi vil fra bestyrelsens side gerne bruge tid på at diskutere med jer, hvordan vi bliver flere og større. Vores mål må være, at vi kan nå en størrelse, så både kan have eliten og bredden Vi har midlerne, og jeg tror, hvis vi gør en fælles indsats, har vi også evnerne. Til sidst vil jeg gerne takke bestyrelsen for et godt samarbejde, takke trænerne for deres stor arbejde året rundt, samt takke for samarbejdet med ISI som sikrer fornyelse og glæde år efter år. Tak Erik Kreuzfeldt Formand Bilag 2 vedr. pkt. 5 Handlingsprogram og budget: Handlingsprogram Der skal fortsat være Kidsvolley på alle skoler. Kidsvolleys målgruppe er klasse. Der skal rekrutteres trænere, så der er et rimeligt antal i forhold til antallet af spillere. 2. Det er et mål at kunne tilbyde volley for alle aldersgrupper i ungdomsvolley. 3. Det er et mål at fastholde så mange medlemmer som muligt i klubben, så de fortsætter deres volleykarriere som voksne. 4. Det er et mål at have damehold, herrehold og motions- og mixhold på et passende niveau for den aktuelle medlemsskare. 5. Det er et mål at have et talentherrehold i 2. division. 6. Der skal arbejdes målrettet med at forbedre rekrutteringen. 7. Der etableres et ungeudvalg med eget budget, der skal arbejde på at gennemføre de gode ideer, der er fremkommet på generalforsamlingen. 8. Det undersøges, om der kan laves familiebaseret volley. 9. Alle medlemmer (eller deres forældre) forventes at bidrage til klubbens drift ved at tage del i arbejdet med hjemmestævner, hjemmekampe, kørsel til kampe, Ikast Cup, sommercamp og andre arrangementer. 10. Arbejdsopgaver fordeles til holdene, som sørger for, at de bliver løst. 11. Der skal arbejdes på at udvikle talentmiljøet og udnytte college-pladserne i løbet af 3-5 år. 12. Klubben undersøger om der er fonde, der vil støtte talenter og talentudvikling fx med udgifterne til at bo på college.

5 Bilag 2 fortsat: Takster Kørselsgodtgørelse: 2,00 kr. pr. km. for kørsel til kampe. 2. Der godtgøres normalt ikke for kørsel til træning. 3. Klubben betaler ikke spillere for at spille i klubben. 4. Ungdomsspillere til GP-stævne med bus: Hver spiller betaler 50 kr. til kørsel. 5. Ungdomsspillere til weekendstævner med overnatning(herunder DM): kr. 450 pr. spiller for kørsel, forplejning og holdgebyr. Klubben betaler trænerens udgifter til disse stævner. 6. Deltagelse i Ikast Cup og DM på hjemmebane er til favorabel pris. 7. Personlig licens betales af spilleren selv. Dog er kidsspillere undtaget. 8. Unge trænere og hjælpetrænere godtgøres, fordi de ikke har så gode muligheder for at have fritidsjob, når de er trænere. Bilag 2 fortsat: Kontingent sæson Kids (incl. licens) kr. 500 U14 og U13 født kr. 550 U16 og U15 født kr. 650 U17 født 1997 kr. 750 U18 født 1996 kr. 850 U19 født 1995 kr. 950 U20 født 1994 kr U21 født 1993 kr Division og seriespillere født 1992 eller kr tidligere Mix onsdag (incl. turneringstilbud) Kr. 800 Mandagsmotion (ekskl. turneringstilbud) Kr. 500 Bilag 3: Vedr. punkt 5 gruppearbejde m. input i plenum: Ideer til ungeudvalget: Boldkanon Flere arrangementer Holdhygge/fester/julefrokost uden for træningerne. Ekstra halleje træninger i arenaen eller på ISI. De gamle brusere tilbage i hal A. Beachvolleyturnering i Ikast om sommeren. Dommerstole hal A Ud og se volleykampe (internationalt) Fælles udflugter fx paintball, go cart. Arrangement i hallen med fælles spil og lege. Efterfulgt af mad/fest Overlevelsestur uden de gamle nisser! Volleyturnering i udlandet Længere træningstid til HU14 Ungdom vælger selv klubdragten Ideer til familievolley

6 Cirkus Pip kan udnyttes, så vi laver noget om lørdagen Enten et fælles spil og/eller spil hvor børnene og de voksne spiller for sig selv. For at skabe frirum til at de voksne kan spille volley. Kunne der laves noget tværfagligt samarbejde med gymnastikforeningen, hvor vi stiller en træner el. lign til rådighed til noget kaste-gribe-noget. Hvor de små kan lave småspil og lege. I Gentofte anbefaler man alle gymnaster, når de bliver for høje, at de spiller volley. Kan vi koble os på mor/barn gymnastik i deres katalog?

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Godkendt. Fordeling af poster: Formand: Erik Kreuzfeldt Næstformand: Poul Kastbjerg Kasserer: Anja Kjærsgaard Sekretær: Lisa Gramkow Østergaard

Godkendt. Fordeling af poster: Formand: Erik Kreuzfeldt Næstformand: Poul Kastbjerg Kasserer: Anja Kjærsgaard Sekretær: Lisa Gramkow Østergaard Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Den 12. marts 2013 kl. 19.00, hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 7. maj 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 7. maj 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Den 7. maj 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Mathias Overby.

Læs mere

8. Lederuddannelser Ansøgningsfrist 01-11-2013: AK har søgt (85 % af

8. Lederuddannelser Ansøgningsfrist 01-11-2013: AK har søgt (85 % af Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 19.00 hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327 Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Mandag den 18-11-2013 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16, Ikast. T-shirts fra Ikast Cup Ligger bag i EKs bil.

Mandag den 18-11-2013 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16, Ikast. T-shirts fra Ikast Cup Ligger bag i EKs bil. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 18-11-2013 2013 kl. 19.00 hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 16. april 2013 kl. 19.00, hos Lisa Gramkow Østergaard, Ørnevej 9, Ikast

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 16. april 2013 kl. 19.00, hos Lisa Gramkow Østergaard, Ørnevej 9, Ikast Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Den 16. april 2013 kl. 19.00, hos Lisa Gramkow Østergaard, Ørnevej 9, Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 11. juni 2013 kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonnens 20, Ikast

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Den 11. juni 2013 kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonnens 20, Ikast Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Den 11. juni 2013 kl. 19.00 hos Johannes Elbæk, Peter Bonnens 20, Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Buspriser v. AK Udsat til næste gang.

Buspriser v. AK Udsat til næste gang. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley 3. september kl.19 hos Anja Kjærsgaard Indkaldte: Johannes Elbæk (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Mathias

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11. september 2012 kl. 19.00 hos Lisa, Ørnevej 9.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11. september 2012 kl. 19.00 hos Lisa, Ørnevej 9. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 11. september 2012 kl. 19.00 hos Lisa, Ørnevej 9. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg,

Læs mere

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt.

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 hos Jørgen Donslund, Park Allé 6.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 hos Jørgen Donslund, Park Allé 6. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 hos Jørgen Donslund, Park Allé 6. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 28. juni kl på Nordre.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 28. juni kl på Nordre. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 28. juni kl. 20.00 på Nordre. Deltagere: Jørgen Donslund, Anja Kjærsgaard, Peder Dahl, Poul Kastbjerg, Erik Kreuzfeldt, Lisa Gramkow Østergaard (referent).

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen Donslund.

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt. Se invitation her: http://www.ikastbrande.dk/dokumenter/invitation_2012.pdf.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt. Se invitation her: http://www.ikastbrande.dk/dokumenter/invitation_2012.pdf. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 14. august kl. 19.00 hos Tove, Højrisallé 64 Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen Donslund.

Læs mere

3. Trænere næste sæson Se sidste referat samt oplæg fra Mats ifm. trænermøde hos Peder

3. Trænere næste sæson Se sidste referat samt oplæg fra Mats ifm. trænermøde hos Peder Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Onsdag 9. maj kl. 19.00 hos Anja (i stedet for Tove) Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen Donslund.

Læs mere

Frivilligbørs plakat: Bliver til kidsvolleyplakat i stedet, hvis kunstneren kan overtales.

Frivilligbørs plakat: Bliver til kidsvolleyplakat i stedet, hvis kunstneren kan overtales. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 11-08-2014 kl. 18-20.00 i Hyldgårdhallen. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Tony

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11. august 2015 kl 19-22.00 hos Poul Kastbjerg.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11. august 2015 kl 19-22.00 hos Poul Kastbjerg. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 11. august 2015 kl 19-22.00 hos Poul Kastbjerg. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg. Indkaldte: Tove Mogensen (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul

Læs mere

3. Drengeafdelingen Situationen generelt: Vi opgiver (nok) at finde en drengetræner ud over Kjeld.

3. Drengeafdelingen Situationen generelt: Vi opgiver (nok) at finde en drengetræner ud over Kjeld. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 10-11-2014 kl 19-22.00 hos Lisa, Ørnevej 9, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11-03-2014 kl. 19.00 hos Anja Kjærsgaard

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 11-03-2014 kl. 19.00 hos Anja Kjærsgaard Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 11-03-2014 kl. 19.00 hos Anja Kjærsgaard Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Tony

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Grand pris U21 v. EK Vi har Ikast Cup U21 grand prix.

Grand pris U21 v. EK Vi har Ikast Cup U21 grand prix. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 10-06-2014 hos Johannes, Peter Bonnensvej 20, Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Mandag den 18. januar kl hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Mandag den 18. januar kl hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 18. januar kl. 19-22.00 hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Tirsdag den 15. august 2017 kl hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast.

Tirsdag den 15. august 2017 kl hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 15. august 2017 kl. 19-22.00 hos Poul Kastbjerg, Annalyst 204, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Tirsdag den 7. februar 2017 kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, 7430 Ikast

Tirsdag den 7. februar 2017 kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, 7430 Ikast Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 19-22.00 hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, 7430 Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent),

Læs mere

Punkt: Uddybning/beslutning 1. Godkendelse af Dagsorden godkendt dog med enkelte punkter tilføjet.

Punkt: Uddybning/beslutning 1. Godkendelse af Dagsorden godkendt dog med enkelte punkter tilføjet. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 18. april 2017 kl. 19-22.00 hos Lisa Østergaard, Ørnevej 9, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Torsdag den 16. marts 2017 kl hos Anja Kjærsgaard, HC Lumbyesvej 57, Ikast.

Torsdag den 16. marts 2017 kl hos Anja Kjærsgaard, HC Lumbyesvej 57, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Torsdag den 16. marts 2017 kl. 19-22.00 hos Anja Kjærsgaard, HC Lumbyesvej 57, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Torsdag den 13. oktober 2016 kl på Sportstar College Ikast-Brande, Hagelskærvej 35, 7430 Ikast

Torsdag den 13. oktober 2016 kl på Sportstar College Ikast-Brande, Hagelskærvej 35, 7430 Ikast Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 19-22.00 på Sportstar College Ikast-Brande, Hagelskærvej 35, 7430 Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

Tirsdag den kl hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast

Tirsdag den kl hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 21-10-2014 kl. 19-22.00 hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast Indkaldte: Johannes Elbæk (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent),

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Tirsdag den 21. juni kl. kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, Ikast.

Tirsdag den 21. juni kl. kl hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 21. juni kl. kl. 19-22.00 hos Johannes Elbæk, Peter Bonensvej 20, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Mandag den 12-01-2015 kl 19-22.00 hos Anja, HC Lumbyesvej 57, Ikast.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Mandag den 12-01-2015 kl 19-22.00 hos Anja, HC Lumbyesvej 57, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 12-01-2015 kl 19-22.00 hos Anja, HC Lumbyesvej 57, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Generalforsamling i Rødekro svømmeklub d Referat til generalforsamling d Generalforsamling i Rødekro svømmeklub:

Generalforsamling i Rødekro svømmeklub d Referat til generalforsamling d Generalforsamling i Rødekro svømmeklub: Generalforsamling i svømmeklub d. 11.03. 2014 Referat til generalforsamling d. 11.03.2014 Generalforsamling i svømmeklub: 1. Valg af dirigent: Benny Andersen er valgt. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning:

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Tirsdag den 31. maj kl. kl hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast.

Tirsdag den 31. maj kl. kl hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 31. maj kl. kl. 19-22.00 hos Erik Kreuzfeldt, Svaneparken 327, Ikast. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2018

MJVBs repmøde 24. april 2018 MJVBs repmøde 24. april 2018 25 deltagere med stemmeret: Louise Bertelsen og Rasmus Bjerge, Bedsted KFUM, Hans Christiansen, Langhøj og Birgit Klose, Bøvling Brian Bendtsen og Kurt Kristensen, VIF og TU

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere