Kloak- og drænprojekt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kloak- og drænprojekt."

Transkript

1 Kloak- og drænprojekt. Nu foreligger der et færdigt projekt omfattende både den fremtidige kloakering og pumpelagets fremtidige drænsystem. Hele projektet udsendes til 5 entreprenørfirmaer, og der afholdes licitation den 6. dec Repræsentanter for bestyrelsen gennemgår licitationsresultatet med Jesper Primdahl den 7. dec. og bestyrelsen afholder bestyrelsesmøde den 11. dec. hvor der tages endelig stilling til projektet og licitationen, med henblik på at indgå en skriftlig aftale med Lemvig Vand og Spildevand A/S umiddelbart efter. Orbicon har stået for projektudarbejdelsen sammen med Lemvig Vand og Spildevand. Repræsentanter for bestyrelsen for Vrist Pumpelag har ved flere møder haft indflydelse på udformningen og fremsat en række forslag, der gerne skulle sikre, at vi får et godt og fremtidssikret anlæg til en fornuftig pris. Etapeopdelingen er ændret i forhold til de oprindelige planer. Dette skyldes primært, at der i den sydlige del af pumpelagets område, har været lidt usikkerhed omkring vejforholdene og placering af fremtidige ledninger. Nogle steder er der således ikke fuld overensstemmelse mellem hvor vejene ligger i henhold til gældende matrikulære grænser, og hvor vejene findes i praksis. Som udgangspunkt ønskes og søges kloak- og drænledninger placeret i de udlagte vejarealer som de fremgår af matriklen. Enkelte steder vil man skulle ind over privatejede arealer.

2 Arbejdet forudsættes derfor nu udført med 1. etape omfattende: En del af Themisvej, Emblavej, Hvilehjemsvej, John Brights Vej, Horizonvej, Arcticvej, Alkajavej, Fourmivej og en del af Slettevej. 2. etape omfattende: Bethaniavej, Ll. Flyvholmvej, del af Flyvholmvej, Ibsensvej, Hermodsvej, Slettevej, Charlottevej. 3. etape omfattende: Del af Themisvej, Emblavej, Gloryvej, Bragdøvej, Crownvej, Byskovvej, Nygårdsdiget, Sylphidevej. Arbejderne med 1. etape forventes påbegyndt sidst på vinteren / i det tidlige forår i 2013, men dette er dog noget usikkert endnu. Følg derfor godt med på hjemmesiden. Licitation Alle kloak- og drænarbejder udbydes i licitation som én samlet opgave, der blot udføres over 3 år. Det bliver således den samme entreprenør, der skal lave alt arbejde inden for pumpelagets område. Når resultatet af licitationen foreligger og de indkomne tilbud er gennemgået og der er valgt entreprenør, vil vi naturligvis oplyse nærmere om dette på hjemmesiden. Følg derfor med på pumpelagets hjemmeside: samt eventuelt på Lemvig Vand og Spildevands hjemmeside: Køb af pumpestationer og pumper. Bestyrelsen forventer at indgå aftale med firmaet Flygt om levering af pumpestationer og pumper til vores område. Der er tale om en ganske betydelig ordre, idet de samlede udgifter foreløbig forventes at andrage 2,5 3 millioner kr. Aftalen baserer sig på den licitation der blev afholdt i forbindelse med køb af pumper til Vejlby Pumpelag. I den forbindelse blev der via samarbejde med Vejlby Pumpelag sikret, at Vrist Pumpelag kunne købe pumpestationer og pumper til samme priser som de der blev forhandlet endelig på plads i Vejlby Pumpelag. Det blev bl.a. aftalt, at priserne skulle være faste til 2015, dvs. frem til afslutningen på vores drænprojekt. Orienteringsmøde om kloak- og drænarbejdernes praktiske udførelse. Inden de omfattende kloak- og drænarbejder igangsættes, vil Lemvig Vand og Spildevand A/S afholde et orienteringsmøde for alle grundejere.

3 Det er med Lemvig Vand og Spildevand aftalt, at et sådant orienteringsmøde afholdes lørdag den 2. feb kl. 13,00 i Harboørehallen. Reserver venligst allerede dagen nu. Du vil på mødet kunne få en række oplysninger om både kloakeringen og drænprojektet. Blandt andet deltager ingeniør Jesper Primdahl fra Lemvig Vand og Spildevand A/S, ingeniør Mikael Huber fra Orbicon som har forestået projektet, en repræsentant fra den entreprenør der skal udføre arbejdet, samt repræsenter fra bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Du vil fra Lemvig Vand og Spildevand modtage en indbydelse til et sådant møde, og bestyrelsen opfordrer til, at flest mulige benytter sig af muligheden for at høre mere om hvorledes projektet forventes gennemført, krav om tilslutningen til den nye kloak m.m. Gener under arbejdets udførelse. Det er helt uundgåeligt, at der opstår gener under arbejdets udførelse. Samtlige veje skal graves op, og det indebærer i sig selv gener, idet dette i bedste fald periodisk kan være forbundet med omkørsler for at komme frem til flere sommerhuse. Dette vurderes dog som mindre problemer. Der kan også opstå situationer, hvor man ikke kan køre frem til sommerhuset, men må parkere i en eller anden afstand fra sit sommerhus. Det gælder selvfølgelig også gæster til sommerhuse der udlejes. Sådanne forhold vil primært opstå hvor det ikke er muligt at etablere omkørsler. Lemvig Vand og Spildevand, Orbicon, grundejerforeninger og Vrist Pumpelag, vil forsøge at orientere bedst muligt om, hvor og hvornår der er opgravninger i diverse veje. Oplysninger herom, forventes opsat som plancher ved indkørslen til områderne, lige som disse vil kunne ses på hjemmesiderne for Lemvig Vand og Spildevand og Vrist Pumpelag. I det omfang det har været muligt, søges der planlagt etableret omkørsler via midlertidige vejforbindelser. Det sker for at søge begrænset de gener opgravningerne kan indebære for den enkelte sommerhusejer og dennes gæster, samt for at søge sikret, at der så vidt muligt hele tiden er sikret vejadgang for udrykningskøretøjer, renovationskørsel, post m.m., samt endelig for at søge tilvejebragt de mest optimale arbejdsbetingelser for entreprenøren. Vi vil også forsøge at vise disse planlagte omkørsler på hjemmesiden. Det er klart, at der søges skabt de bedst mulige oplysninger omkring arbejderne og tidsplaner m.m. for at sikre, at bl.a. gæster til området får en rimelig oplevelse. Således forventes også et tæt samarbejde med diverse udlejningsbureauer.

4 Økonomi. Som tidligere omtalt bliver der sammen med ejendomsskatterne opkrævet et bidrag på kr. inkl. moms pr. ejendom for 2013 til pumpelaget. De indkomne bidrag for 2012 og 2013 bliver anvendt til betaling af de første anlægsudgifter til pumpelaget og medvirker derfor til, at vores gæld de første år er relativ begrænset. Bestyrelsen vil deltage i møde med kommunens økonomiafdeling for drøftelse af ansøgning om kommunegaranti i forbindelse med optagelse af lån til finansiering af det store anlægsarbejde. Når de samlede anlægsudgifter er kendt, vil der blive søgt om kommunegaranti på et beløb svarende til det behov vi skønner bliver aktuel til gennemførelsen af arbejderne. Lån forventes optaget i Kommunekredit der er absolut billigste mulighed for låneoptagelse, idet der ikke skal betales stiftelsesomkostninger, tinglysningsudgifter, bidrag m.m., lige som renten er lav. Som allerede omtalt i nyhedsbrev nr. 2, har vi fået kommunens accept af, at pumpelaget IKKE skal betale en såkaldt garantiprovision, som vi ellers var stillet i udsigt. Dette betyder en temmelig stor besparelse for pumpelaget. Der har desuden været afholdt møde med Jesper Primdahl fra Lemvig Vand og Spildevand for drøftelse af aftaler om fordeling af udgifter i forbindelse med gennemførelsen af de mange opgaver. Parterne er enige om, at uanset fordelingen af udgifter mellem kloak og dræn, er det det samlede billigste tilbud der skal antages ved licitationen over arbejderne, i øvrigt i overensstemmelse med lovgivningen på området. Skal du have en drænbrønd på din grund?? Enkelte grundejere har meddelt at de gerne vil have placeret en brønd inde på egen grund, så de efterfølgende kan tilslutte drænledninger nedgravet inde på grunden. Generalforsamlingen vedtog sidste år regler for sådanne anlæg. Disse regler kan du se på pumpelagets hjemmeside. Er du interesseret i at se mere om dette så følg dette link: Bestyrelsen vil gerne opfordre til, at så mange som muligt får lavet en sådan lodsejerbrønd i forbindelse med at drænene laves. Det gælder også selv om man ikke lige nu og her vil lave mere dræn på egen grund. Det skyldes, at det både er bedst og billigst at få det lavet nu. Dels bliver pumpelagets hovedledninger ikke ødelagt ved yderligere senere tilslutninger, dels skal vejene ikke graves op igen på et senere tidspunkt, dels bliver det helt sikkert billigst for den enkelte. Fremtidige tilslutninger SKAL udføres af autoriseret kloakmester, og tilladelse skal indhentes hos bestyrelsen FØR arbejdet må sættes i gang. Alle sådanne lodsejerbrønde skal betales af den enkelte grundejer.

5 Laves en lodsejerbrønd i forbindelse med etableringen af de nye dræn, kan udgifterne til en sådan brønd anslås til at ca kr. + moms, i alt ca kr. og dækker over udgifter til grenrørstilslutning til pumpelagets hovedkloak, ca. 6 m. stikledning, 1 stk. ø 315 mm. skelbrønd med 70 l. sandfang og korrugeret opføringsrør, betonkegle og armeret betondæksel al opgravning, tilfyldning, komprimering i vejareal, samt opgravning og retablering på privat grund Lodsejerbrønden må forventes placeret ved siden af den lodsejerbrønd der laves til kloaktilslutningen. En endelig pris for en lodsejerbrønd til dræn i vores område kan oplyses efter licitationen og valg af entreprenør. Bestilling af drænbrønd. Uanset om du tidligere har tilkendegivet at du ønsker en sådan brønd lavet, beder vi dig anvende bestillingssedlen der er vedhæftet denne mail som en fil. Udførelse af stik og tilslutning til kloakledning. I forbindelse med arbejdets udførelse placeres en lodsejerbrønd på hver grund. I det omfang det er muligt, vil du kunne få indflydelse på, hvor på grunden en sådan brønd placeres. Der er dog visse begrænsninger af både teknisk og økonomisk karakter, men så vidt muligt tages der individuelle hensyn i størst muligt omfang. Det kan du høre mere om på det møde Lemvig Vand og Spildevand indbyder til. Lemvig Vand og Spildevand har foreløbig oplyst, at man forventer at meddele en frist på ca. ½ år til at den enkelte grundejer får lavet stikledning, tømt trixtank og lavet tilslutning mellem huset og det nye kloakanlæg. I bestyrelsen har vi foreslået aftalt en lidt længere frist for tilslutningen til det nye anlæg. Til orientering oplyses, at man i Vejlby området har indgået aftaler med entreprenørerne om, at de tilbyder udførelse af etablering af ny stikledning til 250 kr. + moms, i alt 312,50 kr. pr. lbd. m. stikledning, inklusive tilslutning til f.eks. nuværende brønd for afløb til trixtank, såfremt sådanne arbejder kan udføres i forbindelse med at man alligevel er i området, og kan udføre flere opgaver i sammenhæng. Prisen omfatter tilslutning til den af Lemvig Vand og Spildevand etablerede lodsejerbrønd inde på din grund, opgravning for og levering og lægning af ø110 mm. stikledning, tilfyldning og retablering, samt endelig tilslutning til f.eks. en brønd placeret foran trixtanken på din ejendom. Ud over denne pris skal du selv betale for tømning af trixtanken (der er flere forskellige størrelser), og efterfølgende sandfyldning af denne, men dette kan nærmere aftales med entreprenøren.

6 Når der er afholdt licitation, vil vi vende tilbage med oplysninger om priser gældende i vores område, og vel at mærke priser der kun er gældende, såfremt arbejderne kan udføres i takt med at entreprenøren arbejder sig frem i området. Du står selvfølgelig helt frit med hensyn til valg af entreprenør. Du skal dog sikre dig, at du anvender en autoriseret kloakmester til opgaven. Harboøre Pumpelag. Lemvig kommune har som tidligere oplyst besluttet at oprette Harboøre Pumpelag. Vrist Pumpelag bliver ikke en del af dette pumpelag, men afleder alt drænvand til Harboøre Pumpelag. Det er af kommunen tidligere oplyst, at Vrist Pumpelag må forvente at skulle betale 7 % af de samlede driftsudgifter i Harboøre Pumpelag. Kommunens beslutning er af nogle få grundejere i det fremtidige Harboøre Pumpelag påklaget til Natur og Miljøklagenævnet, hvorfor oprettelsen af Harboøre Pumpelag nu må afvente en afgørelse fra nævnet, før der kan indkaldes til en stiftende generalforsamling. Bestyrelsen har set klagerne, og finder ikke at disse kan have indflydelse på Vrist Pumpelags fremtidige afledning til Harboøre Pumpelag eller betalingen herfor. Udledningstilladelse til afledning af drænvand til offentligt vandløb. Orbicon har for Vrist Pumpelag ansøgt Lemvig kommune om udledningstilladelse til grøfter der afvander det der fremover benævnes Harboøre Pumpelag. Vi har endnu ikke modtaget en endelig afgørelse på denne ansøgning. Oprindelig var det planen at søge om udledningstilladelser to steder, men dette er nu ændret, primært for at søge det samlede drænprojekt optimeret og billigere i både anlæg og drift. Møde omkring Masterplan for Harboøreland /Etablering af nyt stort digelag. Vrist Pumpelag har flere gange rykket kommunen for afholdelse af offentligt møde omkring Masterplan for Harboøreland og dermed kommunens planer omkring oprettelse af et nyt stort digelag omfattende hele Harboøreland. Sidst var mødet aftalt til afholdelse i august 2012, men blev af kommunen rykket til en gang i efteråret. Heller ikke denne plan har holdt, men det ser nu ud til, at mødet formodentlig vil blive afholdt i løbet af marts måned Når vi ved mere herom, vil oplysningerne kunne findes på vores hjemmeside. Vedtægt for Vrist Pumpelag. Ved den ekstraordinære generalforsamling den 5. juni 2012 blev vedtægten for Vrist Pumpelag besluttet ændret. Efterfølgende er vedtægten fremsendt til Lemvig Kommune for endelig godkendelse. Udvalget for Teknik og Miljø har den 8. oktober 2012 godkendt ændringen. Efterfølgende skal Kommunalbestyrelsen endelig godkende vedtægtsændringen. Først derefter kan vedtægten blive tinglyst på alle grunde. Kommunen forestår tinglysningen, men udgiften skal afholdes af Vrist Pumpelag.

7 Næste års generalforsamling. Husk at næste års generalforsamling afholdes i Harboøre Centret lørdag den 13. april 2013, og at vi til den tid sikkert har flere konkrete oplysninger om både kloakerings- og drænprojekterne. Reserver allerede dagen nu!!!! Inden generalforsamlingen er pumpelaget vært ved en lille frokost. Tidspunkt for frokost og generalforsamling oplyses senere, lige som du selvfølgelig modtager en egentlig indkaldelse til generalforsamlingen med en tilhørende dagsorden. På vegne af bestyrelsen Bendt Bjergaard Formand for Vrist Pumpelag.

Velkommen til generalforsamling 2013. Det er dejligt at så mange har fundet vej til Harboøre, for nu begynder der jo at ske rigtig meget.

Velkommen til generalforsamling 2013. Det er dejligt at så mange har fundet vej til Harboøre, for nu begynder der jo at ske rigtig meget. Beretning for Vrist Pumpelag april 2012 april 2013. Velkommen til generalforsamling 2013. Det er dejligt at så mange har fundet vej til Harboøre, for nu begynder der jo at ske rigtig meget. Nogle glæder

Læs mere

Tilsvarende er udgifter til grundvandssænkning blevet voldsomt meget dyrere, faktisk dobbelt så dyrt som forventet ved udbuddet.

Tilsvarende er udgifter til grundvandssænkning blevet voldsomt meget dyrere, faktisk dobbelt så dyrt som forventet ved udbuddet. Beretning for Vrist Pumpelag 2013-2014. Velkommen til generalforsamling. Det er rart, at der igen i år er stor tilslutning til generalforsamlingen. I 2013 kom det fysiske arbejde med etablering af pumpelaget

Læs mere

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013. Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Velkommen til årets sidste nyhedsmail fra Vrist Pumpelag Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

Jeg vil gerne indlede beretningen med at takke for, at så mange er mødt frem til vores første ordinære generalforsamling.

Jeg vil gerne indlede beretningen med at takke for, at så mange er mødt frem til vores første ordinære generalforsamling. Beretning for Vrist Pumpelag, perioden nov. 2011 april 2012. Jeg vil gerne indlede beretningen med at takke for, at så mange er mødt frem til vores første ordinære generalforsamling. Vi har i år valgt

Læs mere

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg.

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af møde om Dræning i Vejlby den 31. maj 2012 Til : Vrist Pumpelag: formand Bendt Bjergaard. Vejlby

Læs mere

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms. Forudsætninger til foreløbigt langtidsbudget januar 2015 Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Læs mere

Ansøgning om fritagelse for betaling af garantiprovision ved optagelse af kommunegaranteret lån.

Ansøgning om fritagelse for betaling af garantiprovision ved optagelse af kommunegaranteret lån. Lemvig Kommune Kommunalbestyrelsen Rådhusgade 2 7620 Lemvig Ansøgning om fritagelse for betaling af garantiprovision ved optagelse af kommunegaranteret lån. Vejlby og Vrist Pumpelag er etableret i henhold

Læs mere

Aftale om udførelse af drænanlæg i Vrist sommerhusområde

Aftale om udførelse af drænanlæg i Vrist sommerhusområde Aftale om udførelse af drænanlæg i Vrist sommerhusområde Partnere: Vrist Pumpelag af 2011 CVR nr. 34151989 Lemvig Vand & Spildevand CVR nr. 32832296 Formål Denne aftale er indgået mellem Lemvig Vand &

Læs mere

Året 2014 startede egentlig med, at arbejdet med etape 5 blot fortsatte, idet denne etape var en del forsinket i forhold til oprindelige tidsplan.

Året 2014 startede egentlig med, at arbejdet med etape 5 blot fortsatte, idet denne etape var en del forsinket i forhold til oprindelige tidsplan. Formandsberetning for Vrist Pumpelag - 2014. Året 2014 startede egentlig med, at arbejdet med etape 5 blot fortsatte, idet denne etape var en del forsinket i forhold til oprindelige tidsplan. Faktisk var

Læs mere

Fælles information udsendes i april måned 2012 til alle implicerede sommerhuse i Vejlby Klit og Vrist. JP laver oplæg.

Fælles information udsendes i april måned 2012 til alle implicerede sommerhuse i Vejlby Klit og Vrist. JP laver oplæg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af opstartsmøde den 26. marts 2012 Til : Vrist Pumpelag formand Bendt Bjergaard, Vejlby Pumpelag

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Nyhedsmail nr. 28 22. dec. 2016 Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Så er det endelig igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag.

Læs mere

Spildevandskloakering og dræning Vrist. Informationsmøde

Spildevandskloakering og dræning Vrist. Informationsmøde Spildevandskloakering og dræning Vrist Informationsmøde Dagsorden - februar 2013 Velkommen præsentation Bygherreorientering Jesper Primdahl Rådgiverorientering Mikael Huber Baggrund for renoveringsarbejder

Læs mere

Spildevandskloakering i dit område

Spildevandskloakering i dit område Spildevandskloakering i dit område Side 2 Hvorfor lægger vi nye kloakker? I følge Kalundborg Kommunes Spildevandsplan 2010-2015 skal dit område spildevandskloakeres. Det nye kloaksystem vil blive etableret

Læs mere

Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape. 29. april 2010

Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape. 29. april 2010 Orientering om kloakering af SANDET Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape 29. april 2010 # 1 Hvorfor kloakering af SANDET? Fordi: - Nedsivning ikke er mulig - Spildevandet forurener Arresø - Risiko

Læs mere

Separatkloakering i dit område

Separatkloakering i dit område Separatkloakering i dit område Side 2 Hvorfor lægger vi nye kloakker? I følge Kalundborg Kommunes Spildevandsplan 2010-2015 skal dit område separatkloakeres. Det nye kloaksystem vil blive udført som separatsystem,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet 1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 14. juni 2014 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Formandsberetning for 2015 2016 i Vrist Pumpelag Jeg kan næsten som sædvanligt sige, at det sidste år også har været et ganske travlt år.

Formandsberetning for 2015 2016 i Vrist Pumpelag Jeg kan næsten som sædvanligt sige, at det sidste år også har været et ganske travlt år. Formandsberetning for 2015 2016 i Vrist Pumpelag Jeg kan næsten som sædvanligt sige, at det sidste år også har været et ganske travlt år. Den sidste raket var næppe skudt af nytårsaften 2015, før den første

Læs mere

Orientering om kloakering dele af Rågeleje-Udsholt

Orientering om kloakering dele af Rågeleje-Udsholt Bilag 3 Orientering om kloakering dele af Rågeleje-Udsholt 29. Januar 2015 SIDE 1 Hvorfor skal Rågeleje-Udsholt kloakeres? Kloakeringen sker iht. tillæg 4 og 5 til Gribskov Kommunes spildevandsplan 2013-2017

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 11. maj 2013 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

Nyhedsmail nr dec. 2017

Nyhedsmail nr dec. 2017 Nyhedsmail nr. 30 8. dec. 2017 Så er det atter tid til en julehilsen og lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Der er gennem længere tid ikke sket så meget, men lidt nyt kan vi da berette. Selv om det nu er

Læs mere

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup Velkommen til Borgermøde om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup 1 Dagsorden Velkomst ved Udvalgsformand Preben Christensen Kommunens plan for kloakering ved Jens Kalør Planens godkendelse ideer/indsigelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten Lørdag den 1. juni 2019 kl. 14 i Harboøre Hotel, Stationsvej 5, 7673 Harboøre Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Kloakering i det åbne land

Kloakering i det åbne land Kloakering i det åbne land NK-Forsyning A/S September 2013 Spildevand Din ejendom skal kloakeres Efter spildevandsplanen for Næstved Kommune skal flere landsbyer og ejendomme i det åbne land kloakeres.

Læs mere

Kloakering i Stillinge Strand

Kloakering i Stillinge Strand Kloakering i Stillinge Strand Borgermøde i Stillinge Strand Dagsorden 19:00-19:05 Velkommen v Torben Kofoed 19:05-19:15 Kort intro og præsentation 19:15 19:35 Kloakeringsprojekt 19:35 19:55 Arbejdets udførelse

Læs mere

Borgermøde om separatkloakering af område ved Gl. Visborgvej. Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 17. 12. 2013 kl. 17.00

Borgermøde om separatkloakering af område ved Gl. Visborgvej. Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 17. 12. 2013 kl. 17.00 Borgermøde om separatkloakering af område ved Gl. Visborgvej Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 17. 12. 2013 kl. 17.00 Dagsorden 1. Indledning 2. Projektomfang 3. Tidsplan 4. Udførelsesmæssige forhold,

Læs mere

VRIST PUMPELAG. Årsregnskab

VRIST PUMPELAG. Årsregnskab Årsregnskab 2018 1 Indhold Selskabsoplysninger... 3 Bestyrelsens & revisors påtegning... 4 Anvendt regnskabspraksis... 5 Resultatopgørelse... 6 Bemærkninger og noter til årsregnskabet... 7 Balance... 11

Læs mere

Borgermøde om kloakering af sommerhusområderne etape 1. Mariagerfjord Vand a s Fredag den 13. december 2013 kl. 13.30

Borgermøde om kloakering af sommerhusområderne etape 1. Mariagerfjord Vand a s Fredag den 13. december 2013 kl. 13.30 Borgermøde om kloakering af sommerhusområderne etape 1 Mariagerfjord Vand a s Fredag den 13. december 2013 kl. 13.30 Dagsorden 1. Indledning 2. Spildevandsplan 3. Ny renseanlægsstruktur 4. Projektomfang

Læs mere

Fra septiktank til fælles kloak

Fra septiktank til fælles kloak Fra septiktank til fælles kloak Hvorfor kloakering i det åbne land? Køge Kommune har besluttet, at en række ejendomme i det åbne land skal sluttes til det fælles kloaksystem. Din ejendom er én af dem.

Læs mere

Sommerhuskloakering i Skovgårde. Program

Sommerhuskloakering i Skovgårde. Program Program 1. Præsentation af AquaDjurs, EnviDan og Danjord. 2. Baggrunden for kloakering af Skovgårde 3. Arbejdets omfang 4. Konsekvenser for sommerhusejeren 5. Arbejdets forløb 6. Spørgsmål 22-06-2013 Dias

Læs mere

Kloakering i det åbne land via tryksystem Hvad sker der på din ejendom og hvad skal du selv gøre?

Kloakering i det åbne land via tryksystem Hvad sker der på din ejendom og hvad skal du selv gøre? Kloakering i det åbne land via tryksystem Hvad sker der på din ejendom og hvad skal du selv gøre? Side 1 af 8 Baggrund for etablering af kloak HTK Kloak A/S går i gang med kloakering i det område, hvor

Læs mere

Kloakfornyelse i Kirkevænget og Villavej

Kloakfornyelse i Kirkevænget og Villavej Kloakfornyelse i Kirkevænget og Villavej Borgermøde 10. oktober 2013 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen Spildevandsplan 2013 Præsentation af udarbejdet kloakprojekt Hvad skal

Læs mere

Velkommen til informationsmøde

Velkommen til informationsmøde 1 Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 25. marts 2014, kl. 19.00 Guderup Forsamlingshus Kloakseparering, Guderup, Etape 3.2 Program 2 1. Velkomst og indledning ved Lisbeth Rasmussen Hansen, Sønderborg

Læs mere

Kloakfornyelse i Voldum

Kloakfornyelse i Voldum Kloakfornyelse i Voldum Informationsmøde 23. januar 2017 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen - Spildevandsplan 2013 Kloakfornyelse i Voldum Hvor langt er vi nået med undersøgelser

Læs mere

Kloakering i det åbne land

Kloakering i det åbne land Kloakering i det åbne land Vi forsøger at skabe mindst mulige gener for trafikken og de berørte ejendomme. Effektiv rensning af spildevandet Lolland Kommune har besluttet, at udpegede ejendomme i det åbne

Læs mere

Orientering om kloakering af SANDET. Præsentation af kloakeringsprojektet 3. etape

Orientering om kloakering af SANDET. Præsentation af kloakeringsprojektet 3. etape Orientering om kloakering af SANDET Præsentation af kloakeringsprojektet 3. etape 3. november 2010 # 1 Hvorfor kloakering af SANDET? Fordi: - Nedsivning ikke er mulig - Spildevandet forurener Arresø -

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 30. maj 2015 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Kloakering i det åbne land

Kloakering i det åbne land Kloakering i det åbne land Januar 2014 Din ejendom skal kloakeres Efter spildevandsplanen for Næstved Kommune skal flere landsbyer og ejendomme i det åbne land kloakeres. Det gælder også din ejendom. Formålet

Læs mere

Kloakering af Sandersvig. Informationsmøde 23. august 2018

Kloakering af Sandersvig. Informationsmøde 23. august 2018 Kloakering af Sandersvig Informationsmøde 23. august 2018 Dagsorden Velkomst Præsentation af parterne Præsentation af projektet Tidsplan Myndigheden Den praktiske udførelse Kontaktoplysninger Spørgsmål

Læs mere

Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af I Harboøre Centeret d kl

Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af I Harboøre Centeret d kl Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 I Harboøre Centeret d. 26.04.2019 kl. 19.00 Formanden bød velkommen og meddelte at Aksel Nielsen havde meldt afbud til generalforsamlingen

Læs mere

Separatkloakering i Selling

Separatkloakering i Selling Separatkloakering i Selling Informationsmøde 6. juni 2018 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen - Spildevandsplan 2013 Separatkloakering i Selling Hvor langt er vi nået med planlægning

Læs mere

Orienteringsmøde om kloakering af sommerhusområder Mariagerfjord Kommune & Mariagerfjord Vand a s

Orienteringsmøde om kloakering af sommerhusområder Mariagerfjord Kommune & Mariagerfjord Vand a s Orienteringsmøde om kloakering af sommerhusområder Mariagerfjord Kommune & Mariagerfjord Vand a s Øster Hurup Multihus (Byens Aula), Langerimsvej 7 9, Øster Hurup Dagsorden Dagsorden Velkomst Baggrund

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

Orienteringsmøde Kloakering Sønderballe Strand

Orienteringsmøde Kloakering Sønderballe Strand Orienteringsmøde Kloakering Sønderballe Strand Genner Forsamlingshus 30. Oktober 2015 Version 1.0 Velkommen Stil gerne spørgsmål efter præsentationen Skriv dine spørgsmål ned og aflever dem Også selvom

Læs mere

NOTAT. Projekt : Vejlby Klit og Vrist spildevandskloakering. Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S. Emne : Forudsætningsnotat dræning

NOTAT. Projekt : Vejlby Klit og Vrist spildevandskloakering. Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S. Emne : Forudsætningsnotat dræning NOTAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist spildevandskloakering Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Forudsætningsnotat dræning Til : Lemvig Vand og Spildevand A/S Fra : Flemming Berg Projektleder

Læs mere

Placering af skelbrønd Det er vigtigt at der tages stilling til placeringen af skelbrønden og gerne efter anvisning i dette brev.

Placering af skelbrønd Det er vigtigt at der tages stilling til placeringen af skelbrønden og gerne efter anvisning i dette brev. «EJER_NAVN» «EJER_ADR», «EJER_UDV_ADR» «EJER_POSTADR» 11. december 2014 S14-1646 D14-69117 Forslag til placering af skelbrønd på adressen «EJD_BELIGGENHED» Som tidligere oplyst skal der spildevands kloakeres

Læs mere

BREUM SEPARATKLOAKERING.

BREUM SEPARATKLOAKERING. BREUM SEPARATKLOAKERING. DAGSORDEN. Torsdag den 11. maj 2014, kl. 19.00 21.00 Kulturcenter Østsalling, Breum 19.00 Velkomst Præsentation af bygherrer og entreprenør Jørgen Rasmussen. Præsentation af Skive

Læs mere

Dagsorden. Informationmøde vedr. separatkloakering i Amtoft, Etape 1 del af Gl. Feggesundvej. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3.

Dagsorden. Informationmøde vedr. separatkloakering i Amtoft, Etape 1 del af Gl. Feggesundvej. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Dagsorden Informationmøde vedr. separatkloakering i Amtoft, Etape 1 del af Gl. Feggesundvej 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. 5. Afslutning Hvem er vi Thisted Vand:

Læs mere

Informationsmøde. om separatkloakering i Ørting

Informationsmøde. om separatkloakering i Ørting Informationsmøde om separatkloakering i Ørting Dagsorden 1. Velkomst og Introduktion 2. Om kloakering i vejen og i byen 3. Trafikafvikling 4. PAUSE 5. Om kloakering på egen grund 6. Om projektets forløb

Læs mere

Kloakseparering Faxe Ladeplads. Grundejermøde. 4. marts 2015

Kloakseparering Faxe Ladeplads. Grundejermøde. 4. marts 2015 Kloakseparering Faxe Ladeplads Grundejermøde 4. marts 2015 Program 1.Orientering om forslaget 2.Orientering om kloakseparering 3.Spørgsmål og dialog 4.Opfølgning og afslutning Korte opklarende spørgsmål

Læs mere

Separatkloakering Hvad betyder det for dig?

Separatkloakering Hvad betyder det for dig? Separatkloakering Hvad betyder det for dig? Vi er i gang med at separatkloakere, og vi kommer snart til dit område. Hvorfor denne folder? Varde Kommune og Varde Forsyning A/S er i fuld gang med at ændre

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Formandsberetning for (Generalforsamling )

Formandsberetning for (Generalforsamling ) Formandsberetning for 2017. (Generalforsamling 21.04.2018) Ved vores sidste generalforsamling den 18. marts 2017 kunne jeg fortælle, at det faktisk havde været vanskelig at få afsluttet sagen omkring etablering

Læs mere

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl. 10.00 i Harboøre Centeret Indlæg omkring kloakering og drænprojektet i Vejlby strands område. Jesper Primdahl fra Lemvig Vand og Spildevand Kloakering

Læs mere

Velkommen til borgermøde Bringstrup-forsamlingshus den 27. august 2015

Velkommen til borgermøde Bringstrup-forsamlingshus den 27. august 2015 Velkommen til borgermøde Bringstrup-forsamlingshus den 27. august 2015 Dagsorden: Kl. 19.00 Præsentation og baggrund for projektet Projektbeskrivelse Projektets udførelse Økonomi Kl. 19.30 Pause øl/vand

Læs mere

Generalforsamling Hummingen Strand D Kjeld Morel Løjtøftvej 233 A 4900 Nakskov

Generalforsamling Hummingen Strand D Kjeld Morel Løjtøftvej 233 A 4900 Nakskov Generalforsamling Hummingen Strand D. 24.6.2012 Kjeld Morel Løjtøftvej 233 A 4900 Nakskov Tlf. : 54953846 Mobil. : 40258472 Mail : morel@morel.dk Egen virksomhed siden 1980 Afvandingsprojekt Hummingen

Læs mere

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 om forslag til ændring af Aalborg Kommunes spildevandsplan for sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 2 omfattende området ved Kattegatvej m.fl. til Bisnapvej

Læs mere

Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg. Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 25. juni 2013 kl

Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg. Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 25. juni 2013 kl Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg Mariagerfjord Vand a s Tirsdag den 25. juni 2013 kl. 17.00 Dagsorden 1. Indledning 2. Projektomfang 3. Udførelsestidsplan 4. Udførelsesmæssige

Læs mere

Spildevandskloakering Strandvejen. Informationsmøde

Spildevandskloakering Strandvejen. Informationsmøde Spildevandskloakering Strandvejen Informationsmøde Dagsorden Velkommen præsentation Baggrund for kloakeringen Kloakprojekt 2016 Betydning for privat kloak Vi kommer til at rode og fylde Renovering af vej

Læs mere

Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg. Mariagerfjord Vand a s Onsdag den 20. marts 2013 kl.17.00

Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg. Mariagerfjord Vand a s Onsdag den 20. marts 2013 kl.17.00 Borgermøde om kloakering for nedlæggelse af Hadsund Renseanlæg Mariagerfjord Vand a s Onsdag den 20. marts 2013 kl.17.00 Dagsorden 1. Indledning 2. Ny renseanlægsstruktur 3. Projektomfang 4. Tidsplan 5.

Læs mere

ODDENSE SEPARATKLOAKERING. Torsdag den 2. juli 2015, kl. 19.00 21.00

ODDENSE SEPARATKLOAKERING. Torsdag den 2. juli 2015, kl. 19.00 21.00 ODDENSE SEPARATKLOAKERING. Torsdag den 2. juli 2015, kl. 19.00 21.00 DAGSORDEN. Velkomst og præsentation Separatkloakering Kloakprojektet: Arbejde i offentlige arealer Arbejder på egen grund Sikringstiltag

Læs mere

Bilag Betalingsvedtægt for Spildevandsforsyning i Herning Vand A/S

Bilag Betalingsvedtægt for Spildevandsforsyning i Herning Vand A/S Herning Vand A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Tlf.: 9999 2299 CVR 2581 0619 EAN 5 790001 899202 Bilag Betalingsvedtægt for Spildevandsforsyning i Herning Vand A/S Grænseflader til private kloakker m.v. 1 Der

Læs mere

Kloakfornyelse i Hvalløs 2016

Kloakfornyelse i Hvalløs 2016 Kloakfornyelse i Hvalløs 2016 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen Spildevandsplan 2013 Præsentation af udarbejdet kloakprojekt Hvad skal Favrskov Spildevand lave Hvad skal I selv

Læs mere

Kloakfornyelse i Svejstrup. Borgermøde 12. august 2014

Kloakfornyelse i Svejstrup. Borgermøde 12. august 2014 Kloakfornyelse i Svejstrup Borgermøde 12. august 2014 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen Spildevandsplan 2013 Præsentation af udarbejdet kloakprojekt Hvad skal Favrskov Spildevand

Læs mere

Spildevandskloakering i Liseleje Informationsmøde 04.04.2013

Spildevandskloakering i Liseleje Informationsmøde 04.04.2013 Informationsmøde 04.04.2013 1 Dagsorden 1. Velkomst v./ Finn Ellegaard a. Valg af ordstyrer og referent b. Introduktion 2. Lovgrundlag mv. for kloakeringen v./halsnæs Kommune Team Miljø 3. Spildevandskloakeringen

Læs mere

Så det der ved indgangen til 2016 så ud til at skulle blive en hurtig overstået opgave, har desværre vist sig at fylde endda temmelig meget.

Så det der ved indgangen til 2016 så ud til at skulle blive en hurtig overstået opgave, har desværre vist sig at fylde endda temmelig meget. Formandsberetning for 2016-2017. I 2016 fik vi endelig afsluttet vores ganske store anlægsprojekt. Selve arbejdet med etablering af drænledninger blev jo afsluttet i 2015, men regnskabet skulle gøres op,

Læs mere

Kloakfornyelse i Ulstrup

Kloakfornyelse i Ulstrup Kloakfornyelse i Ulstrup 8. etape 2018 Borgermøde 6. december 2017 Program Præsentation og indledning Præsentation af udarbejdet kloakprojekt Hvad skal Favrskov Spildevand lave Hvad skal I selv lave på

Læs mere

Det åbne land KLOAKERING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND HVORFOR KLOAKERING AF EJENDOMME? TILSLUTNING AF UKLOAKEREDE EJENDOMME I ISHØJ KOMMUNE

Det åbne land KLOAKERING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND HVORFOR KLOAKERING AF EJENDOMME? TILSLUTNING AF UKLOAKEREDE EJENDOMME I ISHØJ KOMMUNE KLOAKERING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND HVORFOR KLOAKERING AF EJENDOMME? TILSLUTNING AF UKLOAKEREDE EJENDOMME I ISHØJ KOMMUNE TILSLUTNING AF UKLOAKEREDE EJENDOMME 2012 UDGIFTS FORDELING GRÆNSEFLADER MELLEM

Læs mere

Velkommen til Borgermøde. Omkring afskæring af Mariager og Assens Renseanlæg

Velkommen til Borgermøde. Omkring afskæring af Mariager og Assens Renseanlæg Velkommen til Borgermøde Omkring afskæring af Mariager og Assens Renseanlæg Program Velkommen Præsentation af Mariagerfjord Vand a s Projekt Afskæring af Mariager og Assens Renseanlæg Spildevandskloakering

Læs mere

Kloakering. Informationsmøde 18. Februar 2015 Det åbne land 2015 Hedensted Kommune

Kloakering. Informationsmøde 18. Februar 2015 Det åbne land 2015 Hedensted Kommune Kloakering Informationsmøde 18. Februar 2015 Det åbne land 2015 Hedensted Kommune Aftenens program Velkomst og præsentation Hvorfor skal spildevand renses Gennemgang af projektet Udførelsen Aftaler og

Læs mere

Fuglebjerg Kommune. Arløse By, kloakering

Fuglebjerg Kommune. Arløse By, kloakering Fuglebjerg Kommune Arløse By, kloakering Information om kloakeringen Ved Holger Hansen og Kenny Kragesand, Fuglebjerg Kommune samt Henrik Bjoljahn, EnviDan Dias nr. 1 Emner Baggrunden for kloakeringen,

Læs mere

Borgermøde om kloakering af område i Juelsminde. Spildevandsplan i høring

Borgermøde om kloakering af område i Juelsminde. Spildevandsplan i høring Borgermøde om kloakering af område i Juelsminde Spildevandsplan i høring Deltager Lene Nielsen, Hedensted Kommune Anders Reuss, Hedensted Kommune Camilla Torp, Hedensted Spildevand CT1 Per Nørmark, Hedensted

Læs mere

Kloakfornyelse i Ulstrup

Kloakfornyelse i Ulstrup Kloakfornyelse i Ulstrup Borgermøde 18. juni 2013 Program Præsentation og indledning Spildevandsplan 2013 Kloakfornyelse i Ulstrup Hvor langt er vi nået med undersøgelser og planlægning Hvad skal Favrskov

Læs mere

Dagsorden. Borgerinformation om kloakering af Ydbyvej v/gettrup. 1. Orientering 2. Projektgennemgang 3. Spørgsmål m.m.

Dagsorden. Borgerinformation om kloakering af Ydbyvej v/gettrup. 1. Orientering 2. Projektgennemgang 3. Spørgsmål m.m. Dagsorden Borgerinformation om kloakering af Ydbyvej v/gettrup 1. Orientering 2. Projektgennemgang 3. Spørgsmål m.m. Hvem er Thisted Vand? Thisted Kommune Ejer 100% alle aktier Thisted Drikkevand A/S Før

Læs mere

Grænseflader mellem Fredensborg Spildevand A/S og privat kloak

Grænseflader mellem Fredensborg Spildevand A/S og privat kloak Grænseflader mellem Fredensborg Spildevand A/S og privat kloak Signaturer: Der er anvendt følgende signaturer i illustrationerne: Bygning Skelgrænse Offentligt vejareal Privatejet vejareal Vejbrønd Drænledning

Læs mere

Spildevand A/S. Hvem ejer kloakken? min? din?

Spildevand A/S. Hvem ejer kloakken? min? din? Hvem ejer kloakken? min? din? Hvem ejer kloakken? Energi Viborg Spildevand A/S har ansvaret for udførelse, drift og vedligehold af selskabets spildevandsanlæg i Viborg Kommune. Selskabets spildevandsanlæg

Læs mere

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014)

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til Lemvig Kommunalbestyrelses

Læs mere

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af Log over spørgsmål vedrørende tilslutning af kloak til spildevandsstik i Mårup Østerstrand Syd. Loggen opdateres løbende. Hvis der er fejl eller mangler i svarene, opdateres de også løbende. Opdateret

Læs mere

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Nors, Bakken og Vendbjerg. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Nors, Bakken og Vendbjerg. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang Dagsorden Borgerinformation om separatkloakering i Nors, Bakken og Vendbjerg. 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. Hvem er vi Thisted Vand: Flemming Geipel tilsyn,

Læs mere

Velkommen til informationsmøde Anlægspavillonen den 23. maj 2019

Velkommen til informationsmøde Anlægspavillonen den 23. maj 2019 Velkommen til informationsmøde Anlægspavillonen den 23. maj 2019 Dagsorden: Kl. 18.30 Præsentation og baggrund for projektet Projektbeskrivelse Projektets udførelse Økonomi Kl. 19.00 Pause øl/vand Kl.

Læs mere

NOTAT om afslag til bidrag til betaling for dræning af ejendommen Spangevej 13, 5900 Rudkøbing

NOTAT om afslag til bidrag til betaling for dræning af ejendommen Spangevej 13, 5900 Rudkøbing Læring og Vækst Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 14-09-2015 J. nr. 14/2866 Ref: liem NOTAT om afslag

Læs mere

Dagsorden. Informationsmøde vedr. separatkloakering i Hurup, etape Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang. 4. Spørgsmål generelt m.m.

Dagsorden. Informationsmøde vedr. separatkloakering i Hurup, etape Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang. 4. Spørgsmål generelt m.m. Dagsorden Informationsmøde vedr. separatkloakering i Hurup, etape 3 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. Hvem er vi Thisted Vand: Keld Kjeldsen tilsyn tlf. 24 49 52

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Kloakering. Sønderhå ad Legindvej til Hørdum

Kloakering. Sønderhå ad Legindvej til Hørdum Kloakering Sønderhå ad Legindvej til Hørdum Program Torsdag den 14. januar 2010, kl. 18.30 til 20.30 i Sønderhå 18:30 Velkomst Kaffe Hvorfor skal der kloakeres Hvor meget koster det Hvad skal jeg som grundejer

Læs mere

Udrulning af fjernvarme og Kloakseparering i Slagelse

Udrulning af fjernvarme og Kloakseparering i Slagelse Udrulning af fjernvarme og Kloakseparering i Slagelse Hvem er hvem? Baggrund - fjernvarmeområder Spildevandsplanen - baggrund og områder Myndighedsopgaver - påbud Økonomiske konsekvenser Tidsplan Fjernvarme:

Læs mere

Dagsorden. Informationsmøde vedr. separatkloakering i Vesløs, etape 4. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang. 4. Spørgsmål generelt m.m.

Dagsorden. Informationsmøde vedr. separatkloakering i Vesløs, etape 4. 1. Velkomst. 2. Hvem er vi. 3. Projektgennemgang. 4. Spørgsmål generelt m.m. Dagsorden Informationsmøde vedr. separatkloakering i Vesløs, etape 4 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. Hvem er vi Thisted Vand: Keld Kjeldsen tilsyn tlf. 24 49 52

Læs mere

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af Log over spørgsmål vedrørende tilslutning af kloak til spildevandsstik i Mårup Østerstrand Syd. Loggen opdateres løbende. Hvis der er fejl eller mangler i svarene, opdateres de også løbende. Opdateret

Læs mere

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Tilstede var grundejerne af 84 parceller. Bestyrelsen var repræsenteret ved Carsten Johansen, Per Dybdahl, Marlene Gemmer og Inger-Grethe

Læs mere

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger. 1. Velkomst. 2.

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger. 1. Velkomst. 2. Dagsorden Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. 5. Afslutning Hvem

Læs mere

PROGRAM for møde den 21. januar 2016 med Egense Nord Fællesforening om spildevandsafledningsforhold i sommerhusområder

PROGRAM for møde den 21. januar 2016 med Egense Nord Fællesforening om spildevandsafledningsforhold i sommerhusområder PROGRAM for møde den 21. januar 2016 med Egense Nord Fællesforening om spildevandsafledningsforhold i sommerhusområder 1. Spildevandsplanen og sommerhusområderne a. Forbedring af forholdene for afledning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Hotel Stationsvej 5, 7673 Harboøre Lørdag den 5. maj 2018 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ca. 60 lodsejere/medejere, som repræsenterede 42 ejendomme ud af de aktuelle 60 ejendomme i projektet

Ca. 60 lodsejere/medejere, som repræsenterede 42 ejendomme ud af de aktuelle 60 ejendomme i projektet Bonnerup Consult ApS Fynsvej 56 5500 Middelfart Email: info@bonnerup.net Tlf. 64 40 08 10 www.bonnerup.net Mødereferat Møde vedr.: Orienteringsmøde for lodsejerne i forbindelse med kloakering i det åbne

Læs mere

ORDFORKLARING. Skive Vand A/S Norgesvej Skive. Overløb. Faskine. Separering. Regnvandsledning. Fælleskloak. Spildevand. Skel. Ledninger.

ORDFORKLARING. Skive Vand A/S Norgesvej Skive. Overløb. Faskine. Separering. Regnvandsledning. Fælleskloak. Spildevand. Skel. Ledninger. ORDFORKLARING Faskine. Overløb. Separering. En faskine er et hulrum i jorden, der fyldes med sten eller med præfabrikerede kassetter af plastik, der kan købes i byggemarkedet. Regnvandet fra taget føres

Læs mere

Kloakinfo nr.1 HF Solvangen. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi. December 2018 AARHUS KOMMUNE

Kloakinfo nr.1 HF Solvangen. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi. December 2018 AARHUS KOMMUNE December 2018 Kloakinfo nr.1 HF Solvangen TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi AARHUS KOMMUNE KLOAKERINGEN AF 3.ETAPE-KOLONIHAVERNE Byrådet har besluttet at alle kolonihaver i Aarhus Kommune skal

Læs mere

Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå i 2018

Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå i 2018 Dato: 2. januar 2018 «Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att» Sagsnr: 634198 Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå

Læs mere