mit barn skal til svømmestævne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "mit barn skal til svømmestævne"

Transkript

1 Hjælp mit barn skal til svømmestævne

2 Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten, og har et eller flere børn der går til svømning og som nu skal til deres første svømmestævne, så vil du i denne folder kunne hente masser af praktisk information om, hvad det vil sige at deltage i et svømmestævne, og ikke mindst hvad der foregår ved et svømmestævne. Hvorfor skal vi deltage i svømmestævnet? Et svømmestævne er et tilbud til svømmerne om at deltage i et arrangement for at afprøve hvor dygtig og hurtig man er blevet til at svømme. Det er alene jer som forældre, der sammen med barnet kan beslutte, om I vil deltage eller ikke. Trænerne har naturligvis også en mening om dette. Og hvis I er i tvivl om jeres barn er parat til at deltage i et stævne, så kan det være en god idé at tage en snak med træneren. Trænerne har selv en interesse i at barnet deltager i stævnet. De føler de får succes når deres svømmere bliver dygtigere og hurtigere. I et vist omfang kan de se det til den daglige træning, men den egentlige feedback får de når deres svømmere deltager i stævner. Svømmeklubben har også en interesse i, at barnet deltager i stævner. Det er en del af svømmetræningen at lære og få erfaring i at deltage i svømmestævner, hvor der er tilskuere, dommere og mange andre mennesker i svømmehallen. Svømmeklubben håber at børnene udvikler deres svømning, sådan at de med tiden bliver så dygtige og hurtige, at de kan rykke op på næste niveau i klubben. På langt sigt er det en del af arbejdet med de små svømmere at udvikle dem til engang at blive konkurrencesvømmere, hvis de har lyst og evner til det. Hvem ved, måske er der en kommende VM-deltager eller OL-deltager blandt jeres børn. Hvis lysten og evnerne er til det, vil klubben gøre alt for at støtte barnet i at nå dertil. Måske er deltagelse i det første stævne det første skridt på vejen til OL.

3 Tilmelding til svømmestævnet Når I har fundet ud af om barnet skal deltage i svømmestævnet, og angivet hvilke løb det ønsker at svømme, udfyldes retursedlen og afleveres til træneren i forbindelse med den almindelige træning. Eller i tilmelder jer på hjemmesiden, som beskrevet på sedlen. Vær opmærksom på at der på sedlen er angivet en sidste frist for at tilmelde sig til stævnet. Sommerfugle i maven Er ikke ualmindelige på stævnedagen og det er helt naturligt og gør ingen skade. Der er nogle der mener at det ligefrem kan medvirke til bedre præstationer i vandet, gennem adrenalinen i kroppen. Mad og drikke Det er i virkeligheden et stort emne, hvordan man håndterer mad og drikke inden et svømmestævne. Når barnet bliver større og skal deltage i større stævner, bliver det et meget vigtigt punkt i forberedelserne. Det ved trænerne en hel del om, og når barnet kommer dertil vil forældrene og barnet få meget mere at vide om det. Hvad skal vi tage med til stævnet Træneren vil ofte fortælle, at man skal huske badetøj, håndklæder, t-shirt, osv(det står også på tilmeldings sedlen). Men skulle det ikke være tilfældet er her en huskeliste: Badebukser / Badedragt (nogle svømmere foretrækker at have 2 med så man kan tage en tør på efter opvarmningen). Svømmebriller (tag 2 med, da de har det med at gå i stykker eller blive væk midt i det hele Det er en god ide at have øvet startspring med de briller som barnet har med til stævnet). Håndklæder (tag 2 med, da det første bliver vådt allerede efter opvarmningen). T-shirt (til at have på efter opvarmningen, og indtil barnet skal svømme). Drikkedunk med almindeligt vand. Dette er meget vigtigt, da manglende væske i kroppen kan nedsætte præstationen meget væsentligt. Der er nogle, der foretrækker saftevand eller vand med opløst energipulver. Det giver ingen fordele rent fysisk (ved svømning i de små stævner), men nogle børn følger sig mentalt styrket ved det.

4 Svømmestævnet Ankomsten til svømmehallen Trænerne har skrevet et mødetidspunkt på den seddel barnet fik udleveret sammen med tilmeldingssedlen.(den kan også hentes på hjemmesiden) Dette tidspunkt er seneste mødetidspunkt, kom i god tid. Skulle det ske at I kommer før træneren er kommet (jo, det kan ske...), så vent ude foran badelandet. Når træneren er der, skal barnet henvende sig til ham eller hende, som vil krydse af på sin fremmødeliste. Fra dette øjeblik har træneren overtaget ansvaret for barnet, og resten af familien er herefter tilskuere (eller hjælpere, hvis man har meldt sig til det). Hvis træneren konstaterer, at et eller flere børn ikke er mødt frem til stævnet, bliver de afmeldt i stævnesekretariatet. Opvarmningen Mens børnene klæder om går træneren ind i svømmehallen, og møder der børnene igen når de har klædt om. Det næste der nu sker, er opvarmningen. Det er forskelligt fra træner til træner hvor lang tid opvarmningen tager for den enkelte svømmer. Men for opvarmningen som helhed dvs. for alle svømmere ved stævnet tager det en lille time. Med mindre man har meldt sig som hjælper eller official ved stævnet, skal man under stævnet opholde sig på tilskuerpladserne, Svømmerne skal opholde sig sammen med sit hold og sin træner. Når en svømmer bevæger sig rundt i hallen under stævnet eller hvis en svømmer eller forælder har behov for at gå ud/ind i hallen er det vigtigt at dette sker på en måde, så de aktive svømmere og officials ikke forstyrres. Det betyder, at man aldrig må gå ind foran en official og at man under en start skal forholde sig i ro og være helt stille. Med andre ord er det en god idé lige at orientere sig om, hvad der sker i stævnet, inden man begynder at gå ind/ud i hallen. Løb og heat Svømmestævnet er opdelt i løb og heat. Et løb er én bestemt svømmeart i én bestemt længde for enten drengene eller pigerne. Eksempler på løb er 100m Ryg for piger, 50m Bryst for drenge, osv. Et løb består af et eller flere heats, afhængig af hvor mange svømmere der er tilmeldt til det pågældende løb. Børnene skal svømme i det heat, der bestemmes af deres tilmeldingstid, i den rækkefølge at de børn med langsomste tilmeldingstider skal svømme før dem med de hurtigste tider. En

5 Svømmestævnet til-meldingstid er den tid barnet tidligere har svømmet dette løb i. Hvis barnet aldrig har svømmet det pågældende løb før, er der ingen tilmeldingstid, og så skal det svømme før de langsomste tilmeldingstider. Klar til start Træneren og evt. holdleder (en forældre) holder styr på, hvornår den enkelte svømmer skal starte og siger til når det er tid at gå til startområdet (det er bl.a. derfor træneren gerne vil have at børnene opholder sig sammen med sit hold under stævnet). Det gøres som regel 3-4 heat inden det heat barnet skal svømme i. Det er ikke tilladt at opholde sig i startområdet før træneren har sagt det. Forældre har slet ikke adgang til startområdet. Starten Starten består af en række handlinger, der udføres i en bestemt rækkefølge. Det første der sker er at Overdommeren fløjter en række korte fløjt (typisk 3-5 korte fløjt). Det betyder at svømmerne skal gøre sig parate, og gå hen til startskamlen. Fra dette tidspunkt skal der være helt stille i svømmehallen. Dernæst fløjter Overdommeren ét langt fløjt. Det betyder, at svømmerne skal stille sig op på startskamlen og indtage startstillingen (hvis der skal svømmes rygsvømning, betyder det at svømmerne skal springe i vandet, og der kommer så et ekstra langt fløjt der betyder at de skal indtage startstillingen i vandet). Når Overdommeren vurderer at svømmerne er parate, holder han/hun sin ene arm vandret ud. Det betyder at Starteren overtager, og råber på Deres pladser og affyrer startpistolen som tegn på at starten er gået. Mens der svømmes Lige så snart starten er gået er det tilladt for alle (undtagen officials) at råbe og heppe på svømmerne i vandet. Trænerne opmuntrer som regel de svømmere, der ikke er i vandet, til at heppe på deres holdkammerater i vandet. Alt dette skal ske fra tilskuernes og svømmernes pladser i hallen. Det er ikke tilladt at gå langs bassinkanten og heppe på en eller flere svømmere. Det kaldes pace, og svømmereglerne siger faktisk at en svømmer skal diskvalificeres, hvis denne modtager pace. Det er derfor noget officials holder øje med.

6 Svømmestævnet Hvad var tiden? De fleste der svømmer til et stævne er naturligt nok meget nysgerrige efter at få at vide hvor hurtigt man svømmede. Den official der har registreret tiden kaldes tidstager, og har (ifølge reglerne) ikke lov til at fortælle tiden til svømmeren. Årsagen til denne regel er, at løbet først skal være godkendt af overdommeren før svømmetiderne bliver officielle. Det kan ske, at den tid der er blevet registreret på stopuret ikke bliver den officielle tid men det sker ikke så tit. Hvis svømmeren spørger tidstageren vil denne derfor ofte blot vise stopuret frem så svømmeren selv kan aflæse det. De officielle tider bliver oftest hængt op på væggen i svømmehallen eller i forhallen. Det sker som regel ca. en halv time efter sidste heat i det pågældende løb. Den samlede resultatliste bliver derudover lagt ud på klubbens hjemmeside. Det sker nogle gange om aftenen samme dag som stævnet blev afholdt, og nogle gange sker det 1-2 dage efter. Ellers spørg træneren. Må vi gå når barnet er færdig med at svømme? Et svømmestævne indeholder mange løb, som det enkelte barn ikke skal svømme i. Typisk udvælges 3-5 løb barnet skal svømme ved stævnet. Og hvis disse løb er placeret i stævnet sådan, at barnet er færdig med at svømme sit sidste løb kan det måske være fristende at tage hjem med det samme. Træneren bestemmer om barnet må forlade stævnet, så spørg. Hvis I får at vide at barnet skal blive, er det ofte fordi træneren ønsker at alle på holdet skal blive og heppe på hinanden. Det betyder at hele holdet får lov til at tage hjem når alle på holdet er færdige med at svømme. Efter stævnet Det er ikke altid muligt præcist at forudsige, hvilket tidspunkt stævnet slutter. Inden stævnet forsøger stævneledelsen at vurdere det, men der kan ske uforudsete ting undervejs. Det vil derfor være fornuftigt, at eventuelle aftaler senere på dagen ikke lægges alt for tæt på stævnet. Og det er i øvrigt klubbens erfaring, at det er en rigtig god idé at give sig god tid efter stævnet. For det første vil barnet i mange tilfælde være utrolig lang tid om at komme igennem badet og omklædningen. Det er ikke fordi det er doven eller sløv, men derimod udtryk for et behov for at dele sine oplevelser med andre, og det er i første omgang kammeraterne i omklædningsrummet.

7 Efter stævnet For det andet har barnet også behov for at dele oplevelserne med jer. Husk på at barnet nok har tænkt på stævnet det meste af dagen, og nu er det overstået. Vis jeres interesse, og snak med barnet om oplevelserne. Diskvalifikation Den internationale svømmeunion (FINA) har fastsat en lang række regler for, hvordan man skal svømme hver svømmeart. Ved alle svømmestævner er der et antal officials (dommere) som er frivillige forældre, der styrer stævnet og holder øje med at regler overholdes af svømmerne. Hvis officials ser, at en svømmeregel ikke overholdes, bliver den pågældende svømmer diskvalificeret dvs. at man ikke får godkendt sit løb og dermed sin tid. Speakeren i svømmehallen fortæller efter hvert heat hvis der er nogen, der er blevet diskvalificeret. I praksis bliver det først meddelt efter det næste heat er startet (for ikke at forsinke stævnet unødigt). Det kan opleves hårdt og uretfærdigt at blive diskvalificeret. Men alle svømmere har prøvet det, og der kommer altid et nyt svømmestævne, hvor man kan prøve igen. Som forældre kan det være en god idé inden stævnet at have tænkt over, hvordan det skal håndteres hvis ens barn bliver diskvalificeret. Forældrehjælp Næste gang I kommer til et svømmestævne, så prøv at lægge mærke til, hvor mange voksne mennesker der på en eller anden måde er i gang med at lave noget ved eller i forbindelse med stævnet. Alt dette foregår som frivilligt og ulønnet arbejde, og udføres af forældre til de børn der er medlemmer i svømmeklubben. Dette arbejde er en forudsætning for at kunne gennemføre et svømmestævne. I dette afsnit er kort beskrevet de typer af arbejde, som der skal udføres, og som der er behov for hjælp til, fra forældrene. Når I har været til nogle stævner som tilskuere, så vil klubben sætte pris på at se jer i kredsen af hjælpere. Overvej det, og hvis I (eller blot den ene af forældrene) gerne vil hjælpe, så sig det enten til træneren eller til en af de hjælpere I ser i svømmehallen. Omfanget af arbejdsopgaverne ved et stævne er meget forskellige, lige fra en halv time til en hel dag. Hjælp i klubhuset Eksempler på denne type hjælp er, madlavning (ved de store stævner) forplejning af officials, kaffebrygning. Klargøring og oprydning af svømmehallen Her er det først og fremmest tilskuerbænkene, der skal opstilles, speakeranlæg, banetov

8 Efter stævnet og klargøring af bassinet klarer svømmerne. Officials Ved alle svømmestævner skal der være officials, dvs. personer der styrer og kontrollerer at den sportslige gennemførelse af stævnet foregår korrekt i overensstemmelse med de regler der er bestemt af den internationale svømmeunion (FINA). Officials er også forældre til børn i svømmeklubben. For at blive official skal man have gennemgået et eller flere kurser i Dansk Svømmeunion, som tildeler et certifikat som bevis på at man er officials uddannet. Til de små lokale stævner i svømmeklubben skal der være mindst officials. Ved de store stævner er antallet langt større. Man behøver ikke være tidligere konkurrencesvømmer for at blive official. Faktisk behøver man slet ikke at kunne svømme. Man skal til gengæld enten kunne betjene et stopur, eller kunne lære svømmereglerne og iagttage om svømmerne overholder dem. Og det kommer man på kursus for at lære.det første kursus er på ca. 3 timer og fokuserer på uddannelse til tidstager. Det næste kursus er på 1 dag og fokuserer på uddannelse til dommer (bane- og vendedommer). Derefter er der kurser, hvor man kan blive uddannet til ledende tidstager, starter, speaker, og overdommer. Svømmenåle Dansk Svømmeunion har fastsat nåletider for hver svømmeart og længde fordelt på drenge og piger. Når en svømmer har opnået et resultat, der er hurtigere end den fastsatte nåletid, får han eller hun den pågældende svømmenål af klubben. Det kan godt tage nogen tid, dels fordi der er en del administration forbundet med det, og dels fordi klubben foretager uddelingen samlet for alle svømmere 1 gang om året til klubmesterskab. Reglerne er sådan, at en svømmer får én (og kun én) af hver svømmenål, uanset hvor mange gange man har opnået en nåletid. Dette gælder også på tværs af svømmearterne. Hvis en svømmer for eksempel har en bestemt nål efter et 100m Ryg løb, får vedkommende altså ikke samme nål når nåletiden opnås i 100m Bryst. Fra bronzenålen og opefter er det dog sådan, at svømmeren får en ekstra nål ( med sløjfe ), når man har opnået 3 nåletider i forskellige discipliner til samme nål.

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013 Praktiske oplysninger &Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til Danmarks Mesterskaber for hold 2013 Svømmeklubben KVIK Kastrup og Dansk

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2017-2018 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER HELSINGØR SVØMMEKLUB AFHOLDER I SAMARBEJDE MED DANSK SVØMMEUNION GRUPPE 1 29. - 31. MAJ. Køb mad og drikke til billige penge i Café Høst Under afviklingen af mesterskaberne er Café Høst åben i forhallen,

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN REGION SYD TURNERINGEN 2016-2017 REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen er en gammel kending, som kører igen i denne sæson. Hvorvidt der skal ændres i dette

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. REGION SYD TURNERINGEN 2018-2019 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB 7. - 8. oktober 2017 Helsingør Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed svømmeklubberne Esbjerg, AGF, Farum, Vejle, H2O, Hvidovre,

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening.

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. Kære svømmeforælder Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. I dette informationshæfte kan du læse om det at være svømmeforælder og om de forskellige ord, begreber og situationer,

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Weekendens Dr. Dorothea Cup nærmer sig, og med denne folder har vi forsøgt at samle en lang række praktiske oplysninger. Er der noget, du mangler svar på, er du velkommen

Læs mere

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Sportsudvalget Program for svømmestævne 21. januar 2015 Fredag den 30. januar 2015 kl. 13.30-17.00 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Velkommen til årets første og meget populære stævne Vi

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

At vi sikrer at relevant information er tilgængelig for alle i svømmeklubben blandt andet ved:

At vi sikrer at relevant information er tilgængelig for alle i svømmeklubben blandt andet ved: Forældrehåndbog Indledning Konkurrencesvømning har mange fordele, der rækker ud over bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner hele livet

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013

Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013 Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013 Aqua Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens Møde tid ved Forum (kl.: 15.10). Program: Omklædningsrummene åbnes kl. 15.10 Indsvømning: kl. 15.30 Stævnestart:

Læs mere

FINA MASTERS REGLER

FINA MASTERS REGLER INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE Masters Generelle Regler (MGR) 2 Masters Svømmeregler (MSW) 3 Masters Åbent Vand Svømning (MOWS) 6 7 Henvisning til: Masters Udspringsregler http://www.fina.org Masters

Læs mere

Program. Svømmestævne. 1. klasse til 6. klasse

Program. Svømmestævne. 1. klasse til 6. klasse Program Svømmestævne 1. klasse til 6. klasse Fredag den 25. januar 2019 kl. 13.00-17.00 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Vi har igen fået rigtig mange tilmeldinger, med 203 hold så det

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Stævnekonceptet er nemt at tilgå og kan afvikles en formiddag i weekenden

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT INDHOLDSFORTEGNELSE PUNKT EMNE 1. Generelt 2 2. Indbydelse og propositioner 2 3. Anmeldelse 2 4. Startlisten/programmet 3 5. Resultatlisten 3 6. Tidtagning 4 7. Præmier 4 8. Reklamer på badetøj 4 9. Reklamer

Læs mere

VEST BØRNE MEDLEY 2019

VEST BØRNE MEDLEY 2019 INFO SEDDEL VEST BØRNE MEDLEY 2019 Aabybro DEN 30. - 31. MARTS 2019 DGI-Huset Aabybro indgang via AABYBRO SKOLE, Kattedamsvej 26, 9440 Aabybro Arrangører: Aabybro IF Svømning og Dansk Svømmeunion Bassin:

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

DGI Fyn Svømning 2016/2017. Stævnereglement. Her finder du praktiske oplysninger, dato, sted og tid for sæson 2016/2017.

DGI Fyn Svømning 2016/2017. Stævnereglement. Her finder du praktiske oplysninger, dato, sted og tid for sæson 2016/2017. DGI Fyn Svømning 2016/2017 Stævnereglement Her finder du praktiske oplysninger, dato, sted og tid for sæson 2016/2017 www.dgi.dk/svoemning Indhold Velkommen til sæson 2016/2017... 1 Gruppeinddeling...

Læs mere

Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019

Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019 Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019 Ændringerne er markeret med rød skrift! 1 Formål Stk. 1.0 Formålet er at samle landsdelsforeningernes svømmere til idrætslig samvær til

Læs mere

Fredag den 27. januar 2017 kl januar 2017

Fredag den 27. januar 2017 kl januar 2017 Program Svømmestævne 1.- 4. klasser Fredag den 27. januar 2017 kl. 13.00-17.00 19. januar 2017 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Velkommen til årets første og meget populære stævne. Vi har

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 Nedenstående fortolkninger og anbefalinger er gældende for svømmestævner, der afvikles i Danmark. Fortolkninger skal overholdes af overdommerne,

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/4 2016 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Teglovnsvej 46 4100 Ringsted www.ringstedsk.dk

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den 12.-13. marts 2016 Ikast Svømmecenter Velkommen til DGI Svømnings Landsmesterskab 2016 i Ikast Det er igen med glæde, at DGI Svømnings Stævneudvalg kan byde alle svømmere

Læs mere

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL Husk Dialog er altid at foretrække Vi skal hjælpe hinanden - men ved tvivl gælder følgende retningslinjer. Indhold Banetove... 2 Baneskilte... 4 Brug af

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/4 2017 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Stævneleder: Adgang til hallen: Indsvømning:

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Vest Årgangsmesterskaber gr

Vest Årgangsmesterskaber gr Herning Svømmeklub afholder i samarbejde med Dansk Svømmeunion Vest Årgangsmesterskaber gr. 2 2012 11.-13. maj 2012 i Herning Svømmehal Herning Svømmeklub byder velkommen til dette års udgave af Vest Årgangsmesterskaber

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Aarhus Bymesterskab 2019

Aarhus Bymesterskab 2019 Aarhus Bymesterskab 2019 Velkommen byder herved velkommen til Aarhus Bymesterskab 2019 Datoen er som altid den første weekend i september, den 31. august og 1. september 2019. Stævnet afvikles også denne

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Supplerende stævnereglement

Supplerende stævnereglement Supplerende stævnereglement Indhold 1. Generelt... 2 2. Indbydelse og propositioner... 2 3. Anmeldelse / anmeldelsesfrist... 2 4. Resultatliste... 2 5. Præmier... 3 6. Reklamer på badetøj... 3 7. Deltagere...

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Svømmestævner 2016/2017. DGI Østjylland Svømning. I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson.

Svømmestævner 2016/2017. DGI Østjylland Svømning. I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson. DGI Østjylland Svømning Svømmestævner 2016/2017 I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson. www.dgi.dk/svømning 2 Indhold Official Modul 1 - Tidtager 4

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere