Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger."

Transkript

1 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. Jeg vil opdele beretningen i nogle af de berøringsflader, som klubben har, nemlig Kommunen Dansk svømmeunion Sponsorer Vennerne Undervisning og instruktører Konkurrenceafdeling og trænere & Startfællesskab med svømmeklubben SYD Nakskov svømmehal Afsluttende bemærkninger Kommunen Nakskov Svømmeklub har også i 2012 fået tilskud fra Lolland Kommune i form af både aktivitets, kursus- og lokaletilskud. Vi er selvfølgelig meget glade for disse tilskud, om end de i 2012 var noget mindre. Tilskuddet er en af forudsætningerne for, at vi kan tilbyde vores ca 350 medlemmer såvel svømmeundervisning på breddeniveau som elitetræning for konkurrencesvømmerne. Nakskov Svømmeklub afholdt igen i år Aktiv Ferie i samarbejde med Ungdomsskolen. Mange børn mødte frem til nogle sjove dage i det våde element. Vores dygtige, unge instruktører ydede en stor indsats for at skabe en god oplevelse for de mange fremmødte børn. En stor tak til hallen, som altid er os behjælpelig med at finde timer, så vi kan afholde dette arrangement. Dansk Svømmeunion Vi har fortsat vort samarbejde med Lene Madegaard, der både er overdommer og konsulent i Dansk Svømmeunion. Vi er glade for at have Lene i baghånden, som vi som bestyrelse altid kan søge råd hos. Lene har også gennem årene afholdt træner-inspirationsdage, som vores trænere har nydt godt af. Sponsorer Også i 2012 har vi haft sponsoraftale med Sparekassen Lolland. Denne sponsoraftale fortsætter til 31. december Vores årlige sponsorsvømmestævne i april måned 2012 gav igen et flot resultat. De deltagende konkurrencesvømmere svømmede tilsammen ca meter, hvor de tjente ca kr. til klubbens arbejde i konkurrenceafdelingen. Pengene bruges til træningslejre og stævner og er en nødvendighed for at kunne tilbyde de aktiviteter til vore konkurrencesvømmere, som vi gerne vil. Der skal lyde en stor tak til erhvervslivet og alle andre, der støtter os økonomisk.

2 2 Vennerne Nakskov Svømmeklubs venner, klubbens støtteforening gennem 38 år, har haft travlt igen i Året startede med at der komme mange nye venner til, da en del af bestyrelsen blev skiftet ud. Vennerne har stået for sliksalg ved stævner, salg af julekalendere og praktisk hjælp i forbindelse med klubmesterskaberne, samt klubmesterskabsmiddagen. Den overrakte check ved juleshowet, i 2012 på kr., er en stor økonomisk håndsrækning til moderklubben. Det skal I have mange tak for! Undervisning og instruktører Alle hold i undervisningsafdelingen kom godt i gang med sæsonen 2012/2013. Vi har i alt ca. 350 medlemmer fordelt på 24 undervisningshold og 3 konkurrencehold. De præcise medlemstal opgjort til CFR registret for året 2012 viser en medlemsfremgang på ca. 30 svømmere. Dette skal sammenholdes med at vi i 2012 ikke har registreret nogen baby og småbørns svømmere, så den reelle fremgang er ca. 50 svømmere. Dette er vi naturligvis meget glade for, og vi vil i bestyrelsen fortsat arbejde på at tiltrække flere nye medlemmer. I bestyrelsen er vi meget bevidste om at uddanne vore instruktører, og alle tog i foråret førstehjælpskursus og bassinprøve, og derudover har flere af vore instruktører været på forskellige kurser afholdt af Dansk Svømmeunion. Det er også meget positivt, at så mange af vore unge svømmere er hjælpetrænere det er ofte vejen til en senere trænergerning. Der skal lyde en stor tak til alle jer instruktører, trænere og hjælpeinstruktører for det arbejde, I udfører i undervisningsafdelingen. Uden jeres engagement og velvilje var der ingen Nakskov Svømmeklub. Konkurrenceafdelingen og dens trænere Startfællesskab med svømmeklubben SYD I konkurrenceafdelingen er der sket lidt forandringer på trænersiden ved sæsonstart 2012/2013 for K2 og K3. På K2 har vi fået et nyt trænerteam Mathias Madsen og Anders Hansen, og på K3 har vi fået Camilla Fisher, som i indeværende sæson samtidig er aktiv svømmer på K1. Fælles for de 3 trænere er at de meget kompetente, og laver et rigtig flot stykke arbejde med kyndig vejledning og motivation af vore unge talenter. På K1 har vi fortsat Elitetræner Bo Røse som ansvarlig træner. Bo har siden august 2010 har været træner både for SYD s K1 og K2 og Nakskovs K1 hold. Vore svømmere på K1 har stor glæde af det samarbejde, som bl.a. betyder, at der er fællestræning flere gange om ugen, bl.a. to gange om ugen i Sakskøbing. Derudover er der træning i Nakskov, Nykøbing og Nr. Alslev alle ugens dage med enten Bo Røse eller en afløser. Startfællesskabet betyder også, at klubberne i fællesskab kan stille flere holdkapper, og startfællesskabet LF-Swim vil også stille op til De Danske Mesterskaber for Hold i foråret 2013 denne gang i 3. division. I 2012 stillede vi op i fjerde division, hvor vores placering som nr. 2 medførte at vi rykkede en division op. Vi er rigtig glade for samarbejdet og regner med, at det kan fortsætte og udbygges de kommende år.

3 3 En stor tak skal lyde til alle vore K-trænere, som sørger for, at NSK igen og igen kan få positiv omtale efter vellykkede stævner med flotte sportslige resultater. Sportslige Aktiviteter 2012 Jeg vil nu nævne de aktiviteter som vi har deltaget i, i Jeg vil ikke nævne særlige præstationer, frem for andre, da succesen for en præstation er afhængig af den enkelte deltager. Alle der har forbedret deres tid, alle der fået en nål, eller alle der har opnået en finaleplads, eller en medalje, måske for første gange, om det er til Ringsted Cup eller DM er for den enkelte og for klubben en stor præstation. Dog bliver jeg nødt til alligevel at fremhæve Martin Nielsen på k1, som gennem hele 2012 var udtaget til årgangslandsholdet og som i juli 2012 blev udtaget til Nordiske Årgangsmesterkaber, hvor han ikke alene repræsenterede Nakskov Svømmeklub, men hele Danmark. Martin vandt en sølvmedalje i den danske holdkap i 4*200 m. fri. Stort tillykke til Martin,. Aktiviteter 2012: Januar 10. januar Nålestævne i Nykøbing 20. januar DÅM, gr. 1 i Odense 24. januar Nålestævne i Nakskov Februar Træningslejr for K1 i Italien 26. februar nålestævne i Sakskøbing Marts 1 marts Nålestævne i Nykøning 4. marts ØstDanske Mesterskaber for juniorer og seniorer i Ballerup April: Træningslejr for K2 og K3 i Vejen DM hold i Nykøbing 14. april Triton Open i Ballerup 24. april Sponsor Svøm i Nakskov

4 4 Maj: 3. maj Vattenfall i Esbjerg 11, maj SRØ for gr. 1 og 2 i Bellahøj 12. maj Forårsstævne i Nakskov Juni 2. juni nålestævne i Nykøbing 15. juni DÅM gr. 2 i Gentofte 23. juni afslutningsstævne i Nykøbing Juli: I uge 27 Aktiv Ferie i Nakskov Svømmehal 6. juli Martin deltog i Nordiske Årgangsmesterskaber 10. juli DM for juniorer og seniorer i Esbjerg September: 4. september nålestævne i Nykøbing 15. september Ringsted Cup 22. september 1. afdeling klubmesterskab Nakskov 29. september Efterårsstævne i Nakskov Oktober 7. oktober Svøm Langt i Nakskov 26. oktober Østdanske Mesterskaber junior og senior i Nærum 30. oktober Nålestævne i Nykøbing November 3. november Regionsmesterskaber for årgangssvømmere i Næstved. 7. november 2. afdeling af klubmesterskaber i Nakskov 17. november 3. afdeling af klubmesterskaber i Nakskov 29. november DM for juniorer og senioer i Bellahøj 30. november Køge Open

5 5 December 7. december Østdanske Årgangsmesterskaber, grup. 1 Vesterbro 9. december Juleshow i Nakskov 11. december Nålestævne i Nykøbing Altså i alt 35 sportslige aktiviteter udover de sociale aktiviteter som Lalandia, julekalendersalg, klubmesterskabsmiddag m.m.. Det skal siges, at en forudsætning for et så højt aktivitetsniveau i konkurrenceafdelingen er, at MANGE forældre vil deltage i stævner og andre aktiviteter som officials, holdledere og chauffører. Vi har brug for, at I alle giver et nap med på forskellig vis, og vi glæder os over, at så mange af Jer har taget en officialsuddannelse, og så mange af Jer er på vej til at tage yderligere moduler. I 2012 debuterede vi med vores Forårs- og Efterårsstævne. Stævnet er for de yngre k-svømmere og fortsættere svømmere. Der uddeles medaljer til dette stævne i alle discipliner i de respektive grupper. Rigtig mange svømmere gik hjem fra disse stævner med medaljer om halsen, og smilet hos svømmerne var ikke til at tage fejl af. Vi fortsætter derfor fremadrettet med dette stævne, så selv de yngste fortsættere svømmere på et tidligt tidspunkt får stævne erfaring og en succesoplevelse. Nakskov svømmehal 2012 var året hvor første spadestik blev taget til den nye svømmehal, som gerne skal stå klar i november Vi glæder os rigtig meget til at tilbyde svømmeundervisning i den nye hal. Gennem de senere år har vi været repræsenteret i byggeudvalget, hvor bestyrelsesmedlem Claus Madsen sidder med for NSK. Vi er i bestyrelsen klar over at vi kommer i arbejdstøjet i 2013 i forbindelse med planlægningen af ny timeplan, samt evt. nye tiltag i form af nye hold, og eller evt. nye stævner. Men når jeg nu taler svømmehal, vil jeg godt udtrykke min glæde over det meget gode samarbejde, vi har med svømmehallens leder Jens Bertelsen og hele personalet. De viser alle stor fleksibilitet og er altid venlige og imødekommende over for svømmere, trænere og forældre. Og vi ser frem til et lige så godt samarbejde i den nye hal. Afsluttende bemærkninger Nakskov Svømmeklub har i henhold til loven indhentet børneattest for alle bestyrelsesmedlemmer og instruktører, der har med børn at gøre. Alle attester har været blanke. I Nakskov Svømmeklub er vi meget bevidste om at passe godt på klubbens børn.

6 6 Jeg vil slutte med at takke bestyrelsen, officials, venneforeningen, svømmehallens personale, vore sponsorer og andre hjælpere for deres indsats i 2012 til glæde for Nakskov Svømmeklub. Anne Dorthe Hansen Formand

Info SRØ. Årspris 2005 SRØ. April 2006

Info SRØ. Årspris 2005 SRØ. April 2006 SRØ Årspris 2005 Jon Thonesen modtog SRØ s Årspris 2005 Prisen blev overrakt af Jette Sulsbrück ved Sanex Grand Prix I stævnet i Triton Ballerup, Søndag den 5. marts 2006 2 2006 April 2006 Info SRØ 16.

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Nye tider. Bestyrelsen

Nye tider. Bestyrelsen Nye tider I 2014 blev Gentofte Svømme Klub udnævnt til talentudviklingsklub under Dansk Svømme Union, den højeste certificering mulig for en klub uden en bred seniorelite. Baggrunden for certificeringen

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Generalforsamling 10. november 2010

Generalforsamling 10. november 2010 Generalforsamling 10. november 2010 Beretning fra Veteranudvalget: Veteranerne har i 2010 både haft tilgang og afgang. Tilgang af en hjemvendt atlet, en fra motionsafdelingen samt en ung har været med

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Årsrapport 2014. Gentofte Svømme Klub

Årsrapport 2014. Gentofte Svømme Klub CVR-nr. 26 48 74 12 Gentofte Svømme Klub Årsrapporten indeholder 23 sider Indhold Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors erklæringer... 4 Ledelsesberetning... 6 Foreningsoplysninger... 6 Bestyrelse...

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jesper Nielsen valgt. Dirigent konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt ved opslag

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014.

Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014. Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014. 2013 har på mange måder været et godt aktivitets år for Frederikshavn Kajakklub. Der er ingen grund til at skjule, at

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 5 Tårns Motion Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 1. Valg af dirigent Lars Illemann blev valgt som dirigent. Lars kunne meddele de fremmødte at generalforsamlingen var varslet korrekt.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen 1 FORÆLDREHÅNDBOG KONKURRENCEAFDELINGEN 1 Forord 4 Holdene i MK-31: 4 Talent 2 4 Talent 1 6 Konkurrence I 8 Konkurrence 2 10 Årets gang 12 Kommunikation i K-afdelingen

Læs mere

Referat af Egå Sejlklubs generalforsamling 06. november 2013

Referat af Egå Sejlklubs generalforsamling 06. november 2013 Referat af Egå Sejlklubs generalforsamling 06. november 2013 Efter fælles spisning havde Pernille Bülow Bech og Steen Jepsen et indlæg, hvor de hylde Kim Christensen (Melges 24, DM guld, VM bronze), Christian

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere