Nyhedsbrev december 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev december 2014"

Transkript

1 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter træningen i december. Klubben ønsker glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at se alle, når svømmeskolen starter op igen efter ferien den 6. januar. Husk, at der er sidste frist for betaling af 2. rate kontingentet den 2. januar. Det er nødvendigt at overholde fristen, hvis man vil sikre sin plads på holdet. Brug det tilsendte link, eller gå på jeres profil og brug dankortmarkeringen under Dine Tilmeldinger. Er nytårsforsættet mere motion? Prøv i svømmeklubben Vi har ledige pladser på alle vores voksenhold, og der er flere muligheder at vælge imellem. Hvis du blot vil svømme en gang om ugen, kan du melde dig et af vores voksenmotion-hold, som er i gang tirsdag og torsdag aften.

2 Vil du lære at svømme crawl på 8 uger, har vi også få ledige pladser tilbage på vores næste spot-kursus i crawl. Vil du bevæge dig i vand på en anden måde har vi ledige pladser på vores vandgymnastikhold tirsdag aften - og vi forsøger os efter jul også med et helt nyt vand-yoga hold tirsdag aften. De to sidste hold træner i det varme vand i badelandet. Du kan finde det hold, der passer dig bedst på Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail på Nye startskamler i sportsbassinet Håndværkerne er i fuld gang inde i svømmehallen, og selv om det lige nu støver og larmer, er vi glade i svømmeklubben. De er nemlig ved at forberede opsætningen af nye startskamler i sportsbassinet. Skamlerne bliver en kæmpeforbedring både til træning og til stævner, og både Nyborg-svømmere og konkurrenter fra de andre fynske svømmeklubber glæder sig. Skamlerne hedder Omega OSB11. Det er den samme type skamler, der blev brug ved OL i London, og de er udstyret med den nyeste teknologi, så vi fremover kan måle svømmernes reaktionstider sammen med den øvrige elektroniske tidtagning. Vi forventer at skamlerne bliver monteret medio januar. Støt klubben og få fordele selv Dansk Svømmeunion har indgået et partnerskab med Alm. Brand Bank. Samarbejdet betyder, at Alm. Brand Bank er sponsor for svømmelandsholdet, og samtidig tilbyder banken økonomisk støtte til alle klubber under Dansk Svømmeunion. For alle Nyborg Svømmeklubs medlemmer, der bliver kunde i Alm. Brand Bank, modtager vi som klub et årligt sponsorbeløb. Samtidig kan du som medlem af Nyborg Svømmeklub også få gavn af samarbejdet. Som en del af partneraftalen, tilbyder Alm. Brand Bank nemlig alle medlemmer af en svømmeklub særligt attraktive fordele med ekstra gode renter og vilkår.

3 Som medlem af Nyborg Svømmeklub kan du bl.a. få følgende medlemsfordele i Alm. Brand Bank: Kassekredit på op til kr. med særligt lav udlånsrente, pt. 3,5% p.a. 50 % rabat på boliggebyrer Altid den laveste rente i dit prisinterval på udlån. Gratis bankskifte Rabat på privatleasing hos Alm. Brand Leasing Du kan læse mere om alle de fordele, du som medlem af Nyborg Svømmeklub kan opnå HER Ønsker du at benytte dig af dine medlemsfordele, eller vil du vide mere om tilbuddet, kan du kontakte filialdirektør Evan Kjelde fra Alm. Brand Bank i Odense på telefon eller eller mail Du kan også booke et møde med banken på Endnu engang rekord til årets sponsorstævne Alm. Brand Bank var også aktiv deltager til årets sponsorstævne, da de ud over at sponsorere Therese Hovgaard Jensen, også mødte op med sponsorgaver til alle deltagerne. Og de var heldigvis ikke de eneste sponsorer, der støttede årets stævne. I alt svømmede vores seje svømmere kr. ind, og vi er glade for hver en krone, som bliver brugt til aktiviteter for konkurrencesvømmerne. Sponsorerne støtter os - så vi opfordrer naturligvis til at støtte vores sponsorer, når vi køber ind. Vores sponsorsider på hjemmesiden vil blev opdateret i løbet af juleferien, så efter 1. januar vil alle kunne slå op og finde de sponsorer, der har hjulpet os i dette år. Endnu engang tak til dem!

4 Ambitiøs målsætning for klubben Nyborg Svømmeklub er en klub i fremgang. Det er der ingen tvivl om. Men vi er også ambitiøse og vil endnu mere. I oktober indtog bestyrelse, K-udvalg og samtlige konkurrencetrænere en spejderhytte i Åbenrå for at drøfte vores mål og sportslige ambitioner. Et af de store spørgsmål var, hvor langt vi tror vi kan nå, hvis vi fokuserer kræfterne og arbejder målrettet for det. Svart er kort og godt: Vi vil være en 1. divisionsklub om 5 år! For en klub, der liige er rykket op i 3. division, er det en ambitiøs målsætning. Og det skal den også være. Skal vi nå det, skal vi arbejde hårdt på flere fronter, og vi har lavet en handleplan med punkter, vi skal have på plads for at komme videre. På K-afdelingens juleafslutning fremlagde Lisbet målsætningerne og handleplanen - og I kan det tilhørende powerpoint-show HER Borgmester på besøg Det er helt afgørende for idrætsforeningernes udvikling og indfrielse af målsætninger, at der er en politisk opbakning til klubberne og deres arbejde. I Nyborg kan vi være ganske godt tilfredse med den opbakning. For svømmeklubben betød det rigtig meget, at et enigt byråd sidste år vedtog, at klubberne i svømmehallen skulle ligestilles med byens øvrige idrætsforeninger, og derfor ikke længere skulle betale for at være i svømmehallen. Vi tror på, at svømmeklubben også er en ressource for byen og for kommunen. Vi kan og vil bidrage til, at Nyborg bliver en endnu bedre kommune at bo i. Derfor var vi naturligvis også glade for at byens borgmester tog sig tid til at besøge os tirsdag den 2. december. Kenneth Muhs hilste blandt andet på Stine Johansen inden dagens træning på K1 Efter besøget, skrev Kenneth Muhs følgende på sin facebook: Sluttede noget af dagen af i går med et besøg i Nyborg Svømmeklub. Meget interessant at møde svømmere, forældre, trænere og ledere. Jeg har stor respekt for det store arbejde der gøres for at skabe interesse for svømningen. 58 forskellige hold er i vandet og lige nu er der venteliste for at komme ind. Talte med nogle unge og meget ambitiøse svømmere der ved siden af skole svømmer op til 27 timer om ugen. Vi takker for besøget, for interessen og for opbakningen!

5 Succesfuld sæsonafslutning Efterårets vestdanske årgangsmesterskaber bød på 2 medaljer og en række flotte top ti-placeringer. VÅM-debutanten Maria Bebe Hansen (t.h) svømmede sig til en bronzemedalje i 100 m bryst, og Iben Bak (t.v.) tog en medalje af samme kaliber i 800 m fri. K1-svømmerne havde i år fravalgt at deltage i DM på kortbane, så hele holdet samlet kunne tage til Køge Open og bruge dette som samlet topningsstævne. Køge-stævnet var spækket med gode resultater, hurtig svømning, finalepladser, medaljer og kvalifikationskrav til sommerens danske mesterskaber. Alt i alt en fin afslutning på efterårssæsonen indtil nu. Vores ældste årgangssvømmere slutter kortbanesæsonen af til de danske årgangsmesterskaber i januar. Her har 6 svømmere kvalificeret sig: Iben Bak, Karina Høybye Olesen, Julie Ejby, Maria Bredal Larsen, Tais Andkjær Kristensen og Jonas Ejby. Held og lykke til dem Efterårets nåle uddelt Den 9. december mødtes konkurrencesvømmerne til julearrangement, hvor trænerne overrakte årets nåle. 25 svømmere fik i alt overrakt 30 nåle. Tillykke til alle. I alt er der i 2014 uddelt 73 nåle. Det er 13 flere end sidste år. Se listen over, hvilke svømmere, der har fået nåle og den samlede nålestatistik for klubben HER Byggeriet afsluttes - og vores center skifter navn Når byggeriet afsluttes og vi i januar begynder at tage de nye faciliteter i brug, skifter Nyborg Idræts- og Fritidscenter navn til Idrætscenter Nyborg. Vi glæder os til indvielsen, der også byder på en række ændringer i vores svømmehverdag. Her et par stykker af dem, som vi kender dem nu: - Motionsklubben Elefanten får nye lokaler, og vores konkurrencesvømmere kan bruge de nuværende lokaler til drylandtræning

6 - Idrætsforeningerne i svømmehallen får adgang til de nuværende personalerum i svømmehallen. Disse indrettes som hvilerum, hvor svømmerne kan mødes før og efter træning til f.eks. lektielæsning eller andet - Vi får nyt adgangssystem. De nuværende kort erstattes med et armbånd med en chip. Der vil også kunne indsættes penge på chippen, så brugerne kan købe mad og andet i cafeen ved hjælp af denne. Man kommer til at betale 50 kr. i depositum for et armbånd. Pengene returneres, hvis man ikke længere skal bruge armbåndet og leverer det tilbage.

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Hvad kan B65 tilbyde dig...2 Håndbold U10 Piger...4 Håndbold U14 Piger...6 Håndbold Serie

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN FOR HANDICAPPEDE I AALBORG

IDRÆTSFORENINGEN FOR HANDICAPPEDE I AALBORG IDRÆTSFORENINGEN FOR HANDICAPPEDE I AALBORG Tilpasset idræt for alle Medlemsblad nr. 169 December 2014 Kørestolsbasket I.H. Aalborg - klar til ligaen Foto: Palle Peter Skov BESTYRELSEN: Formand: JAN KARKOV

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Info SRØ. Årspris 2005 SRØ. April 2006

Info SRØ. Årspris 2005 SRØ. April 2006 SRØ Årspris 2005 Jon Thonesen modtog SRØ s Årspris 2005 Prisen blev overrakt af Jette Sulsbrück ved Sanex Grand Prix I stævnet i Triton Ballerup, Søndag den 5. marts 2006 2 2006 April 2006 Info SRØ 16.

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys.

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys. KvartalsNyt DECEMBER 2013 Gymnastik Julestue på Ulvehøj Håndbold Hovedforening Herrefodbold Damefodbold Fodboldvennerne Oldboys Cafeteriaet Motion Vi er Deres festpartner både hjemme, på Ulvehøj og på

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

yheder September 2009 - arkiv

yheder September 2009 - arkiv yheder September 2009 - arkiv 30/9 Foreningens generalforsamling blev, vanen tro, afholdt i god ro og orden. Per Skov fra DGI-Storstrømmen styrede dagsorden igennem på en kompetent og saglig måde. Der

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div.

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div. ÅRGANG 1, NUMMER 3 DATO 26. JANUAR 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 3 Velkommen til NYdun-BREV Formand Bjarke Cloos Forårssæsonen er i gang og dermed også de traditionelt mest spændende kampe, der er afgørende

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Forældre Information 2012. AGF Svømning

Forældre Information 2012. AGF Svømning Forældre Information 2012 AGF Svømning Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere