Ringe Svømme-Klub på den lange bane. Til Kultur- og Fritidsudvalget, Faaborg-Midtfyn Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringe Svømme-Klub på den lange bane. Til Kultur- og Fritidsudvalget, Faaborg-Midtfyn Kommune"

Transkript

1 Ringe Til Kultur- og Fritidsudvalget, Faaborg-Midtfyn Kommune Hermed en ansøgning om Støtte til modernisering af lokale aktivitetscentre. En ansøgning fra Ringe Svømme-Klub, men i meget tæt samarbejde og dialog og underskrevet af Midtfyns Fritidscenter. Det er yderligere er ansøgning, hvor andre foreninger, organiserede og uorganiserede brugergrupper samt betalende gæster i svømmehallen i Ringe vil kunne nyde stor gavn af moderniseringen. Helt enkelt arbejder Ringe Svømme-Klub på at forbedre vilkårene i klubbens eksisterende klublokaler. Et arbejde, der har stået på de sidste 20 år, men er modnet rigtig meget de seneste par år. Vi har valgt at udarbejde et optimistisk og visionært, et spændende og realistisk oplæg, der tilgodeser klubbens egne ønsker, men med indbygget multifunktionalitet også giver mange andre brugere gunstige vilkår og lægger op til et nytænkende, innovativt samarbejde mellem alle interesserede foreninger i Foreningernes Hus. Sammen med Midtfyns Fritidscenter og nogle dygtige arkitekter har vi gennemgået en lang række eksisterende lokaler og fundet anledning til at forandre, renovere og nytænke i stedet for absolut at bygge en masse nye m2! Vi har åbnet op med store glasfacader, vi har nedlagt små snævre depoter og vi har bevidst gået efter stor, forskelligartet anvendelighed med plads til såvel bestående aktiviteter som til nye aktivitetstilbud. I det følgende fortæller vi nærmere om historien bag klublokaler, fakta om Ringe Svømme-Klub, ideen med Foreningernes Hus, skitser for de nye lokaler og økonomien. Vores ansøgning går på kr i støtte til projektet. Vi er klar til at svare på spørgsmål, forklare planerne nærmere og i det hele taget indgå i dialog omkring ansøgningen. Mange hilsener Rune Bille Troels Stubager Centerchef Midtfyn Fritidscenter Formand Ringe Svømme-Klub rune@midtfyns-fritidscenter.dk stubager@midtfyn.net Tlf Tlf Bilag: 1) Tegninger af nye faciliteter (Svømmetorv, Foreningernes Hus, Multisal) ( Foreningernes Hus) 2) Budgetoverslag fra Praksisarkitekterne ( Overslag økonomi)

2 Ringe Svømme-Klub svømmer og drømmer! Ringe Svømme-Klub - arrangerer og agerer! MISSION hvad står Ringe Svømme-Klub for januar 2012! Ringe Svømme-Klub er Faaborg-Midtfyn Kommunes største sportsforening, der med svømning i centrum tilbyder alsidige, sunde og attraktive tilbud til børn og voksne i alle aldre og med alle forudsætninger. VISION hvad står Ringe Svømme-Klub for i 2014! Ringe Svømme-Klub vil gennem optimeret drift øge antallet af medlemmer med 10 % gennem de næste to år, samtidig med at antallet af events udbygges. Vi vil markere os stærkt med forskelligartede arrangementer og optimere den daglige drift, så det bliver attraktivt at være frivillig træner og leder i klubben, ved at forbedre arbejdsforholdene for de frivillige og dermed for medlemmerne. STRATEGI hvordan kommer vi fra mission til vision! Vi vil aktivt deltage i Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsprojekt: Foreninger i forandring Vi vil indgå i flere samarbejdsrelationer med Midtfyns Fritidscenter for sammen at være bedre på hver sit område, ved at bruge hinandens styrker Vi vil udbygge vores samarbejde med andre foreninger, skoler og organisationer Vi vil oprette en fast administration, der skal aflaste bestyrelse og udvalg, der dermed frigøres til at skabe ideer og realisere disse til at drømme og agere! Vi vil bygge lokaler, så forholdene for medlemmer, trænere og ledere optimeres

3 HISTORIE OM KLUBLOKALER Ved svømmehallens indvielse i 1973 blev der fra starten indrettet et foreningslokale i kælderen, hvor bl.a.. Ringe Svømme-Klub holdt til. Få år efter fik klubben egne lokaler i den modsatte ende, hvor der nu er teknikrum. På grund af ombygning af svømmehallen, der var lukket et helt år, flyttedes vore lokaler midlertidigt til Guldhøjskolen, hvorefter vi i 1992 selv stod for at indrette de nuværende lokaler med kopirum, fællesrum (sammen med HEVA og Ringe Gymnastikforening), køkken og stort depotrum. I forbindelse med opførelsen af Hal2 indgik Ringe Svømme-Klub i den første udgave med selvstændige lokaler på førstesalen over nybyggede omklædningsfaciliteter til pigerne. Lokaler på i alt 100m2, som vi skulle finansiere, hvilket vi også havde under kontrol og godkendt på ekstraordinær generalforsamling. Fra lokalerne var der dels direkte adgang til svømmehallen og dels udkig ind i svømmehallen. Da det samlede byggeri for Midtfyns Fritidscenter desværre blev for dyrt og dermed reduceret, røg vore byggeplaner samtidig i vasken. Tilbage i 1993 var vi også helt i mål med nye klublokaler, bygget syd for svømmehallen. En kommunal bevilling på kr. og et tilskud fra tipsmidlerne betød, vi skulle bygge 150 m2. En konkurs af svømmehallen satte dog brat en stopper for disse planer, og bevillingen blev tilbagekaldt pengene skulle bruges til at renovere svømmehallen.

4 FAKTA OM RINGE SVØMME-KLUB Medlemstal de seneste år: Stabilt på ca medlemmer, oftest over Vi har tilbud fra vugge til grav, idet vi spænder fra babysvømning, over begynderhold, øvet hold, konkurrencehold og familiehold til motionssvømning og hold for ældre. Reklamerer stort set ikke for nye medlemmer, da efterspørgslen er så stor, at vi altid har ventelister på rigtig mange hold Lejer Ringe Svømmehal 19 timer hver uge Vi har en velfungerende konkurrenceafdeling med gennemsnitligt 36 talentholdssvømmere og 45 konkurrencesvømmere. Bestyrelse på 9 personer, 15 udvalg med ca. 35 medlemmer i alt, 55 trænere, 70 uddannede aktive officials. Meget aktiv bruger af fmk.halbooking.dk Afholder selv ca. 10 svømmestævner hver sæson Deltager i ca. 30 svømmestævner over hele Danmark hver sæson Ejer selv eltidsanlæg til brug ved svømmestævner, en investering på ca kr Ejer selv mobile tilskuertribuner, 11 stk., med i alt plads til 222 tilskuere Indkøbte de bølgebrydende banetove, der findes i Ringe Svømmehal Ejer i samarbejde med tre andre foreninger eltidsanlæg til løb Har gennem 33 år afholdt stort Internationalt Svømmestævne i en weekend sidst i november Har afholdt mange forskellige mesterskaber for Dansk Svømmeunion Byggede i 2010 for egne midler grundmuret depot på 50 m2 til vores veludbyggede samling af svømme- og legeredskaber. Investering på Kr. Vi har gennem 25 år afviklet et stort triatlonstævne, der er kendt for den høje kvalitet, og derfor tiltrækker mange deltagere. Dette har betydet, at vi i 2011, 2012 og 2013 står som arrangør af Danske Mesterskaber i holdtriatlon Vi har gennem 6 år afholdt Aqua Camp i sommerferien, hvor op til 90 børn har haft en aktiv uge. Vi samarbejder med Nordagerskolen og har placeret to svømmehold i SFO-tiden, så børnene går til svømning i Ringe Svømme-Klub, ledsaget frem og tilbage af personale i SFO en.

5 NUVÆRENDE LOKALER: Ringe Svømme-Klub har haft til huse i de nuværende lokaler under svømmehallen siden 1991, hvor lokalerne blev sat i stand i deres nuværende udseende. Ringe Svømme-Klub havde det meste af lokalerne i samarbejde med HEVA og Ringe Gymnastikforening i forholdet 80 %, 10 % og 10 %. Det gjaldt omkostninger til etablering, drift og vedligeholdelse. Ved ændring af ejerskab af Midtfyns Fritidscenter kombineret med nye regler for betaling for klublokaler overgik lokalerne til kun at blive benyttet og betalt af Ringe Svømme-Klub. Gennem årene har Ringe Svømme-Klub investeret i vedligeholdelse, borde og stole, pokalskabe, projektor i loftet, faste skabe i bageste depot, faste installationer til TV og internet, køkkenfaciliteter, store reoler til opbevaring med mere, i alt for et beløb omkring kr. Først i forbindelse med opførelse af Hal2, senere ved udvidelsen med nye mødelokaler for enden af Hal2, er lysforholdene ændret væsentligt i vores klublokale, så der nu ikke kommer dagslys ind overhovedet. Samtidig har evindelige utætheder især i drengenes bruserum ofte givet fugtskader i lokalerne. Der værste er imidlertid en gennemfugtig væg i det store klublokale, der er forsøgt repareret grundigt én gang, men forgæves, hvilket betyder, at der nu dels er dannet skimmelsvamp, dels er ophængt stor presenning, der dækker væggen, dels for nogle medfører ubehag ved ophold i lokalet. Konklusionen er desværre, at vi ikke længere kan benytte lokalerne, hverken til møder, ophold, dry land-gymnastik eller depot. KOMMENDE LOKALER Hvad er der behov for: Vi har et meget stort behov for nye / andre lokaler. Vores konkurrencesvømmere benytter vores klublokale 5 gange om ugen til dry land (smidighed, udstrækning, koncentration) før svømmetræningen. Vi kan ikke booke andre faciliteter i Midtfyns Fritidscenter, da det altid er i prime time, hvor alle lokaler er booket (i tiden ) I forbindelse med afvikling af vores svømme- og triatlonstævner mm har vi brug for et samlingslokale til officials og andre hjælpere. Vi benytter nu vores klublokale, har forsøgt at booke MFC s mødelokaler, men disse er ofte lejet ud til mange andre arrangementer. Desuden er det vigtigt, at lokalet er tæt på vores administration med kopimaskine, materialer til stævne, pc mm. Yderligere er vi ejer af en række flotte pokalskabe, fyldt med pokaler, fade, vimpler, medaljer fra mange år, som vi ønsker at kunne vise frem for alle vore medlemmer.

6 Vi har de seneste år afholdt en ugelang Aqua Camp (i 2011 to stk.!) i sommerferien og andre camps i andre ferier, hvor de ca. 50 børn har base i klublokalet. Her spiser de, har deres ejendele, får information, holder pause mm. Uden klublokale kan vi ikke afvikle disse camps. Vi vil gerne samle alle vore arrangementer i Midtfyns Fritidscenter. Til vores årlige familiebankospil, pokalaften, træneraften og af og til andre arrangementer, er vi nødt til at benytte Nordagerskolen eller biblioteket, da Midtfyns Fritidscenter ikke har et lokale, der er stort nok til op til 150 deltagere. Vi vil optimere driften af klubben ved at ansætte administrativt personale. Til disse har vi brug for et kontor. Vi afholder rigtig mange udvalgs- og planlægningsmøder (ca. 60 om året) hvor det ofte er rart at kunne lukke døren, og ikke som nu være henvist til foyeren. Vi er ejer af en mængde materialer til brug ved svømmestævner, triatlon, rejser, træningslejre, administration med mere. Vi har brug for et tørt sikkert sted til alt dette, i tæt afstand fra svømmehallen, da en del også bruges i den daglige drift. Det vil vi skabe A: Svømmetorv på 113 m2: Ved at sammenlægge hele eller dele fra 10 små lokaler (gange, depoter, kontor, toiletter, køkken) skabes et multifunktionelt svømmetorv med stor åben glasfacade ind mod svømmehallen. Lokalet kan deles i to med glasfoldevæg, det kan anvendes til: B: Foreningernes Hus på 50 m2 Gymnastik, dry land Ophold i dagligdagen, med fin udsigt ind i svømmehallen Opholdsrum ved afvikling af svømme camps o lign. Generalforsamling, trænermøder, samling med mange deltagere Ophold for tilskuere ved svømmestævner Sæsonafslutning, julearrangement mm også for alle andre foreninger og organisationer Yderligere møderum / konferencelokale / udstillingsrum ved store og pladskrævende arrangementer Møder, fest, bespisning af op til 100 personer Ved at forandre et eksisterende vaskerum og et behandlerrum under det gamle, nedlagte cafeteria ved den gamle hal, kan der etableres et Foreningernes Hus, hvor de foreninger, der benytter Midtfyns Fritidscenter, i fællesskab kan have kontor- og mødelokale. Disse faciliteter kan anvendes til:

7 C: Multisal på ca. 120 m2 En eller to ansatte medarbejdere Frivillige foreningsmedlemmer Kontor ved afvikling af kampe, stævner, arrangementer Udvidet stævnekontor (i mødelokale) ved store arrangementer Mødelokale med op til deltagere Direkte adgang fra mødelokale ind i nuværende stort mødelokale Depot i begrænset omfang Kopieringsmulighed for trænere I øvrigt: Mødelokale bookes på fmk.halbooking.dk Deltagende foreninger betaler for at deltage i fællesskabet Der forefindes pc, printer, basale kontormaterialer Som samarbejdspartnere tænkes især på de store foreninger i Midtfyns Fritidscenter: Risøhøj, Midtfyns Håndbold, Midtfyns Volleyball Klub og Ringe Badminton-Club, men andre foreninger er også velkomne. Flere nye løbeklubber ønskes med i fællesskabet FMCT (Faaborg-Midtfyn Chip Timing) får tilholdssted med opbevaring af deres fælles tidtagningsudstyr. Foreningen arbejder mod at udvide og servicere flere motionsløb. Dette vil også kræve ansat personale. Med placering oven på svømmetorvet kan der etableres en helt ny multisal med direkte kig ind i svømmehallen. Der etableres adgang via ny trappe, samme sted som man i dag kan gå fra svømmetorv og ned i kælderen. Multisalen kan anvendes til: Møder, foredrag, banko, forsamling af op til 140 ved borde og 220 på stolerækker Udstrækning, opvarmning, gymnastik med deltagere Alternativ til idrætshal for f.eks. skoler, når en af hallerne er optaget af dagsarrangement. Plads til nye idrætsgrene som bordtennis, yoga, selvforsvar, kampsport, mm Multisal kan benyttes af Faaborg-Midtfyns Kommunale nye juniorklub, der åbner sommeren 2012 i nærliggende Guldhøj. Ungdomsskolen er på vej ind i samarbejde med lokale idrætsforeninger, for at få de unge, fra 4., 5. og 6.klassetrin, ind i sunde idrætsvaner med henblik på senere medlemsskab. Multisal kan benyttes af motionscenteret i Midtfyns Fritidscenter for større hold i fitness, crossfit, fitball, zumba mm

8 Multisal kan benyttes af cafeen i Midtfyns Fritidscenter til alt fra familiefester til konferencer, kurser og store møder. Byggepriser - anslået: A: Svømmetorv: 113 m2 = kr. B: Foreningernes Hus: 50 m2= kr. C: Multisal: 120 m2= kr. Uforudsete udgifter, 10% kr Omkostninger kr. Moms 25% kr. I alt kr. Uden C: Multisal vil prisen være i alt: kr. Mulig fordeling af byggesum: Samlede projekt Uden C:Multisal Tilskud Faaborg-Midtfyn Kommune Kr. LAG Kr. Midtfyns Fritidscenter Kr. Andre fondsmidler Kr. Ringe Svømme-Klub Kr. Lån (optages af Ringe Svømme-Klub) Kr. I alt Kr. Lån: Fast rente Årlig rente og Lån optaget af RSK (ifølge afdrag % i 30 år Kr. Finansiering af lån: Lånet skal finansieres ved udlejning af lokaler til Midtfyns Fritidscenter til brug for yderligere aktiviteter i deres motionscenter og til afholdelse af møder, arrangementer mm i den tid, hvor foreningerne ikke disponerer over lokalerne. Desuden gennem betaling fra de andre foreninger, der indgår aftale om at være med i Foreningernes Hus. Beløbets størrelse afhængig af foreningens ønsker og andel i lokalebrug.

9 Desuden vil der blive et beløb, som er Ringe Svømme-Klubs andel for brug af lokaler. Sådanne lokaleudgifter har vi jo allerede nu, hvor vi også betaler til Midtfyn Fritidscenter for brug af nuværende klublokaler. ORGANISATION: Ringe Svømme-Klub har altid været og skal fortsat drives af en særdeles stor samling af engagerede, frivillige, interesserede personer. Det gælder den 9 mand store bestyrelse, de omkring 30 organiserede af praktisk arbejde i klubbens mange udvalg, samt de til alle tider ca. 50 fungerende officials. Endvidere er der brug for mellem 50 og 60 trænere, der ugentlig tager en tørn på bassinkanten for klubbens mange svømmehold. Som årene går, bliver arbejdet større, samtidig med at det ikke bliver enklere at få de fornødne frivillige til at melde sig under fanerne. Denne udfordring vil vi i bestyrelsen fortsat have foran os, og vi vil blandt andet gennem aktiv deltagelse i Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsprojekt: Foreninger i forandring have fokus på denne udvikling. Vi forestiller os i bestyrelsen, at vi inden for den nærmeste fremtid også vil supplere det store frivillige arbejde med lønnet arbejdskraft. Et supplement, der både kan aflaste bestyrelse og udvalg for nogle administrative byrder, men samtidig give rum til, at foreningen kan udvikle sig, gøre plads til andre målgrupper, løfte sundhedsmæssige opgaver for samfundet og i det hele taget være en sund Forening i forandring. Det er vores opfattelse og håb, at den rette forretningsfører / udviklingschef kan genere flere medlemmer samt flere tiltag og arrangementer, så det lønnede personale kan tjene sig selv ind igen. Samtidig er Midtfyns Fritidscenter og Ringe Svømme-Klub i færd med at koordinere såvel rengørings- som livredderarbejdet i svømmehallen. For nuværende er der utrolig mange skift mellem disse funktioner, da alle foreninger og skoler, der benytter svømmehallen, kommer med egen livredder, samtidig med at der er meget skiftende personale til rengøring. En samling af mange af disse små ofte på en til to timer jobs til fuldtidsstillinger (eller næsten) vil også betyde brug for rum til ansat personale. Strategien og timingen er derfor perfekt. Vi har brug for administrative lokaler som kontor og møderum for at kunne ansætte en eller flere i administrationen. Vi arbejder på, at det administrative personale kan deles mellem flere foreninger og med flere funktioner i Foreningernes Hus.

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

klublokale ny glasfacade ind til svømmehallen bassin

klublokale ny glasfacade ind til svømmehallen bassin omklædning herrer glas foldevæg () klublokale åbent torv ny glasfacade ind til svømmehallen () eksisterende bassin EHALLEN NYT TORV VED SVØMMEHALLEN ET ÅBENT TORV MED EN NY GLASFACADE INDRETTES TIL FLEKSIBELT

Læs mere

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel Varde kommune Kultur og Fritid Bytoften 2 6800 Varde vardekommune@varde.dk Nørre Nebel, den 8. Februar 2016 Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Projekt: Puljen til Modernisering af lokale aktivitetscentre 2017 Ansøgt: 04-11-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Klar til indstilling ID #:

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Hatting, 28. marts 2018 Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Nærværende ansøgning omhandler et forslag til modernisering af Hattinghallen

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Strategiplan Helsingør Svømmeklub

Strategiplan Helsingør Svømmeklub Strategiplan Helsingør Svømmeklub 2016 2024 Forord: Helsingør Svømmeklub fylder 90 år i 2016 og er således en af Danmarks ældste svømmeklubber med mange stolte traditioner, og en klub med mange nye og

Læs mere

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Nutidigt overblik Højby Skytte- og Gymnastikforenings aktuelle status, organisation, lokalt engagement og fremtidsplaner. Af Hans Henning Klint Højby

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion 180000 170639 178047 160000

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter , som et centralt punkt for organiserede- og uorganiserede idrætsgrene Fokusområde som foreslået i Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune 2009 Vision At fremstår som Danmarks bedst drevne

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

Velkommen til Madsbyparken

Velkommen til Madsbyparken Velkommen til Madsbyparken Organisationsplan 2018 Organisation pr. 1.1. 2018 Årsnorm: 63,4 MadsbyParken placeringer - partnere MADSBYPARKEN 95.000 m2 FIC og STADION DEN HISTORISKE MINIBY MADSBY LEGEPARK

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Indledning Den selvejende institution Ryslinge Hallerne består af tre haller i Kværndrup, Ryslinge og Gislev. Institutionens højeste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Idrætten i Solrød Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Tovholder: Marianne Høyer, SGF Følgende foreninger deltog: Solrød Shotokan Karate, Solrød Gymnastik Forening, Havdrup Idrætsforening, Jersie

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017

Nyhedsbrev september 2017 Et spændende år er i gang Nyhedsbrev september 2017 En ny svømmesæson er godt i gang, med mange spændende ting i horisonten. I K-afdelingen debuterer Horsens Svømmeklub i Svømmeligaen, og vi skal være

Læs mere

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 METTE SKAT NIELSEN OM VI BEVÆGER 4-årigt udviklingsprojektet

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med Gymnastikhuset, der gerne vil lege med En forening sælger topklassefaciliteter til skolerne i forbindelse med eventdage, hvor foreningens instruktører styrer undervisningen i samarbejde med lærerne og

Læs mere

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Side 1 af 5 Evaluering [247] Projektet Journalnr. 2012-F-0011 Projektets titel Bevilget beløb 3000000 Jels Søbad, Jels De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Formål og

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Fysisk løsningsforslag /l nyt fri/dscenter i Varde

Fysisk løsningsforslag /l nyt fri/dscenter i Varde Fysisk løsningsforslag /l nyt fri/dscenter i Varde Indledning Varde Fri/dscenter rummer i dag en lang række /lbud /l idrætslivet. Det er primært foreningsbaserede ak/viteter, der præger centeret. De>e

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

NOTAT. Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter. Baggrund

NOTAT. Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter. Baggrund UDVIKLING & ERHVERV Kultur & fritid Dato: 20-10-2014 Kontaktperson: Henning Steen Jensen Dir. tlf.: 7996 6380 E-mail: hsj@vejenkom.dk NOTAT Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter Baggrund

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

Udendørsliv under tag i Ringe

Udendørsliv under tag i Ringe Udendørsliv under tag i Ringe UDENDØRSLIV UNDER TAG I RINGE...1 Generelle oplysninger... 2 Projektnavn... 2 Ansøger... 2 Samarbejdspartnere... 2 Målgruppe... 3 Projektbeskrivelse... 4 Projektformål...

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Til Folkeoplysningsudvalget Kopi til Indtast Kopi til Fra Inge Brusgaard Sagsnr./Dok.nr. 2014-39974 / 2014-39974-40 Fritidsområdet Sundheds-

Læs mere

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub Med nye tiltag og frivilligt arbejde har Aars Svømmeklub nu en større medlemsskare og vifte af holdtilbud end nogensinde før. Og med 85 års forskel på klubbens yngste og ældste svømmer, må vi sige, at

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Kære deltagere til Nykredit Gentofte Open, Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Kildeskovshallen den kommende

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. Ny og ombygningsplan. September 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. Ny og ombygningsplan. September 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling. DGI Faciliteter & Lokaludvikling Carl Nielsen Hallen Ny og ombygningsplan September 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen Bo.Fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. Endnu et godt år for

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT KLUBBER Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter VIRKSOM- HEDER Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller BORGERE INSTITU- TIONER 22-01-2013

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling eksist. forhold og analyse august 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen bo.fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen Christine Vistoft

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Masterplan for udvidelse:

Masterplan for udvidelse: Generelt: Nærværende notat er et oplæg til hvordan Haderslev Kommune, SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Haderslev Andels Boligforening (HAB) i samspil kan påbegynde en udvidelse af Haderslev Stadion kombineret

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Idræt i Hammel. 1 Hammel svømmehal 2 Solarium 3 Hammel Gymnastikforenings medlemmer 4 Motionscenter 5 Fodboldholdets fest 6 Idrætscenterets kiosk

Idræt i Hammel. 1 Hammel svømmehal 2 Solarium 3 Hammel Gymnastikforenings medlemmer 4 Motionscenter 5 Fodboldholdets fest 6 Idrætscenterets kiosk Idræt i Hammel Matematik problemløsning fsa 9.c 1 Hammel svømmehal 2 Solarium 3 Hammel Gymnastikforenings medlemmer 4 Motionscenter 5 Fodboldholdets fest 6 Idrætscenterets kiosk Frijsenborg efterskole

Læs mere

Støtteforeningen Gymnastik- og Svømmeforeningens Hermes Byggefond (fonden) Steenwinkelsvej 19-21 1966 Frederiksberg C

Støtteforeningen Gymnastik- og Svømmeforeningens Hermes Byggefond (fonden) Steenwinkelsvej 19-21 1966 Frederiksberg C Aftaledokument mellem Hermes Byggefond, Frederiksberg Kommune og KommuneLeasing om overtagelse af Hermes- Hallen på Steenwinkelsvej 19-21, om overtagelse af ejerlejlighed i Den nye svømmehal og gymnastikhal

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Den Blå Foreningsby på Amager Strand

Den Blå Foreningsby på Amager Strand Den Blå Foreningsby på Amager Strand Januar 2013 Den Blå Foreningsby Øresund bådebro Jollerampe Fremtidig byggemulighed Til Helgoland Øresundsstien Udarbejdet af JJW arkitekter med støtte fra Amager Øst

Læs mere

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 38. gang. Et stævne med intensitet og god svømning, masser af præmier, stemning, musik og fanfarer.

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

MIDTFYNS FRITIDSCENTER VISION

MIDTFYNS FRITIDSCENTER VISION MIDTFYNS FRITIDSCENTER HOVEDINDGANG VANDREHJEM KONFERENCE HAL 2 PARKERING CENTER FOR FOREBYGGELSE GENOPTRÆNING FOYER CAFÉ KØKKEN CENTER FOR FOREBYGGELSE GENOPTRÆNING SVØMMEHAL WELLNESS CAMPING HAL 1 SOMMERPLÆNE

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I

UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I 2015 2017 UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I Bestyrelsen Multiforum S/I 12 04 2015 Indhold Indledning og baggrund... 2 Organisatoriske planer... 3 Nuværende organisation... 3 Fremtidige planer for organisationen...

Læs mere

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012 ,ngafdhalkjæshfdjakældshfkaljshfdkljajshdfkljs MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP November 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD VIL VI HVORDAN SKAL MULTIHUSET INDRETTES OVERSIGTSPLAN OG SNIT MULTIHUSET STUEPLAN

Læs mere

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Beskrivelse af Sjælsøhallen Sjælsøhallen er beliggende på Ravnsnæsvej 103 A, 3460, over for Sjælsøskolen. Sjælsøhallen er fra 1970 erne og den første egentlige idrætshal

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Vejledning - Centralt ForeningsRegister

Vejledning - Centralt ForeningsRegister Vejledning - Centralt ForeningsRegister A) FORENINGER For at være en del af CFR skal foreningerne opfylde alle nedenstående kriterier: Have formuleret et (idrætsligt) formål med foreningsdannelsen, som

Læs mere