ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016"

Transkript

1 ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder 2016 NYHED I 2016 Deltagelse i World Corporate Golf Challenge

2 Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere har gennem tiden lukket vigtige aftaler i de uformelle rammer, som golfbanen skaber. Dette ønsker vi at understøtte med Royal Golf Clubs eget netværk - Royal Golf Erhverv. Med Royal Golf Erhverv skaber vi et forum, hvor partnere og sponsorer får rig mulighed for at udvide deres netværk gennem oplevelser, sparring, tillid og personlig udvikling - det hele centreret omkring GOLF. Royal Golf Erhverv skal sikre medlemmerne værdifuld ledersparring, god golf og sjove oplevelser - men fokus skal hele tiden være på at sikre forretningsudvikling og skabe business for medlemmerne. Netværket faciliteres, så det sikres, at alle nye medlemmer af netværksgruppen bliver præsenteret for de øvrige i netværket. Såvel under som mellem møderne er der fokus på businessrelationerne, opbygning af tillid og successkabelse.

3 Medlemmerne Medlemmerne af Royal Golf Erhverv er en spændende gruppe af virksomhedsejere og ledere. Alle bidrager til netværket på en måde, der sikrer, at møderne og netværksarrangementerne fungerer som generator for ny inspiration og gode idéer. På den måde sikres den bedste dynamik og sparring blandt virksomhederne - repræsenteret ved beslutningstagende personer, så der er kortest mulig vej til fælles forretning. Hvor erfaringer deles, kan synergier og nye samarbejder opstå! Arrangementerne I 2016 er der programlagt i alt otte arrangementer fra marts til november. Ved fire af disse kan medlemmerne i Royal Golf Erhverv medbringe en gæst uden betaling. Det vil sige, at ved fire lejligheder, er der mulighed for at give en forretningsforbindelse eller en kollega en god oplevelse samt at dyrke netværket og relationen til denne og flere andre. Til alle golfarrangementerne er Royal Golf Club værter ved lækker forplejning - ligesom vi sammen med J.Lindeberg (state of the art golf- og fashiontøj) er præmiesponsorer, så der hver gang er flotte præmier at spille om. Årets samlede turnering hedder i 2016 således Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg.

4 Fordele som medlem i Royal Golf Erhverv Foruden adgang til Royal Golf Erhvervs arrangementer og netværk har virksomheden følgende fordele: VIP Som medlem af Royal Golf Erhverv opnår firmaet følgende VIP-fordele: Adgang til VIP-starttider Særpris på greenfeebilletter til Royal Golf Club (Championship og City Course) Gratis brug af Royal Golf Clubs konferencecenter to gange årligt Eksponering Som medlem af Royal Golf Erhverv opnår firmaet en god eksponering på flere platforme: Navn på Royal Golf Erhvervs tavle i foyeren i klubhuset Navn på Royal Golf Erhvervs tavle i Members Lounge Synlighed i alle 72 båse på Driving Rangen Synlighed på Royal Golf Clubs hjemmeside under fanen Royal Golf Erhverv med link til egen website Synlighed på Royal Golf Clubs elektroniske nyhedsbrev Mulighed for præsentation af eget firma på Royal Golf Erhvervs Corporate nyhedsbrev Præsentation af eget firma i Medlemsprofilmappen Netværksarrangementer - Forår 2016 Torsdag den 10. marts, kl Kick off arrangement. Netværkets nye og gamle medlemmer mødes. Vi går i køkkenet sammen i Restaurant Royal. Under kyndig vejledning skal vi sammen producerer en gourmet menu. Masser af køkkenvin, sjov, konkurrencer. Efterfølgende skal vi nyde maden vi har tilberedt. Vi glæder os til at netværke sammen med jer under disse hyggelige former. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster. Tirsdag den 26. april, kl Runde 1 i Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg Royal Golf Erhverv åbner sæsonen med deltagelse i World Corporate Golf Challenge s første danske arrangement. Konceptet har stor succes i andre lande og kommer nu til Danmark for første gang. Læs mere på Turneringen tæller samtidig med som 1. runde i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg. Turneringsform og format annonceres ved en senere lejlighed. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster. Tirsdag 24. maj, kl Runde 2 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg samt oplæg Rundt om Champions Leage v/fodboldkommentator Carsten Werge. Spændende oplæg med insider viden, quiz samt oplæg til den kommende Championship Leage finale. Frokost, golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets første af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2016, der tæller til årets racingliste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er anden tællende runde i Til arrangementet kan man invitere en gæst.

5 Tirsdag 21. juni, kl Runde 3 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg Sommerferien ligger foran os. Vi skal i forhåbentlig godt vejr hygge os med golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets andet af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2016, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er tredje tællende runde i Til arrangementet kan man invitere en gæst. J.Lindeberg I hele 2016 spiller vi en gennemgående turnering Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg, der består af seks matcher. Fordele som medlem i Royal Golf Erhverv Foruden adgang til Royal Golf Erhvervs arrangementer og netværk har virksomheden følgende fordele: Pleasure Som medlem af Royal Golf Erhvervsklub følger en række hospitality-fordele: Adgang til Royal Golf Clubs bilvask Medlemmer af Royal Golf Erhverv modtager hvert år ved sæsonstarten en eksklusiv golfgave Flotte præmier til vinderne ved alle arrangementer I hver match man deltager i, opsamles point til årets racing liste. Det er placeringen (individuelt eller som hold), der giver point til racing listen. Efter årets sidste match kåres årets vinder, som der den, der har opnået flest point samlet på året. Man kan maksimalt optjene point fra fire matcher.

6 Netværksforum Den sidste mandag i hver måned (ej ferie og helligdage) er der fra den 25. april til den 26. september netværksgolf på Royal Championship Course. Fra kl til er der reserveret 2 flights til Royal Golf Erhverv, hvor man kan mødes og gå 9 eller 18 huller med de andre partnere fra erhvervsnetværket. Netværksarrangementer - Efterår 2016 Tirsdag 16. august, kl Årets klubmesterskab i Royal Golf Erhverv samt runde 4 i Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg Frokost, golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets tredje af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er fjerde tællende runde i Til arrangementet kan man invitere en gæst. To be announced, medio september Den efterhånden traditionsrige årlige dyst mod Vasatorp Golf Klub s erhvervssponsorer. (Runde 5 i Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg) Royal Golf Erhverv dyster på hjemmebane mod Vasatorps erhvervsklub og sponsorer om den eftertragtede pokal, som lige nu er på Royal Golf Clubs hænder. Det plejer at være en hyggelig dag med rig mulighed for at netværke med vort broderfolk. Vi er derfor meget glade for igen, at have dette med på det officielle program for Royal Golf Erhverv Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster.

7 Netværksforum med træning To be announced, primo oktober Runde 6 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg samt foredrag med Danmarks eneste proffesionelle caddie Thomas Søby. Frokost, golf (ni huller), netværk, foredrag, middag og præmier. Dette er årets sidste af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er sjette tællende runde i Mellem golf og middag afholder vi et spændende foredrag med Thomas Søby. Thomas Søby er født i Århus den 19. august 1979, men har boet i København siden 2005, hvor han også startede sin professionelle caddiekarriere - dengang for Steven Jeppesen. Siden har Søby blandt andet arbejdet for svenske Fredrik Widmark, danskerne Anders Hansen, Brian Akstrup, Jeppe Huldahl og Mads Vibe- Hastrup, samt franskmanden Guillaume Cambis. Siden august 2012 har Søby gået fast for danske Morten Ørum Madsen, der efter sejren i SA Open, nu kan se frem til et kategori 5 medlemskab på Europa Touren, til og med De senere år, har man også kunnet opleve Søby rundt om i landet med sit foredrag "Caddie On Tour", og senest med hans nye foredrag "Course Management". Til arrangementet kan man invitere en gæst. Ønsker du at starte golfsæsonen i topform tilbyder vi i marts og april måned 3 gange træning med Dansk Golf Akademis PGA-Pro kun for Royal Golf Erhverv. Træningen efterfølges af en let middag med et glas vin eller øl i klubbens lækre restaurant. Program 17. marts kl marts kl april kl Holdtræning foregår ud fra udvalgt tema (driving, putting, chipping etc.) Deltagelse tilkøbes pr. person til alle 3 gange til en yderst attraktiv pris. Prisen er incl. et let måltid mad, med 1 glas vin eller en øl efter hver træning. Netværksforum med træning oprettes ved minimum 10 deltagere. Julefrokost, to be announced, november Vi slutter sæsonen af i Royal Golf Erhverv med en hyggelig julefrokost. Her vil der være mulighed for at netværke med hinanden under afslappede former. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster.

8 ROYAL GOLF CLUB Center Boulevard 4 DK-2300 Copenhagen Denmark Phone info@royalgolf.dk

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 Vision Royal Golf Club vil være et anlæg, der tiltrækker store turneringer til København med deltagelse af internationale spillere. Alle medlemmer og gæster i Royal Golf

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskaber 2015 Vision Royal Golf Club skal være i samme liga og kunne måle sig med de bedste baner i Europa. Royal Golf Club vil være et anlæg der tiltrækker

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND BUSINESS CLUB VELKOMMEN TIL HIMMERLAND Mark Bering En kombination af professionelle indlæg og fantastiske events i selskab med over 100 virksomhedsejere er et godt udgangspunkt for netværk på tværs af

Læs mere

K G K E R H V E R V S K L U B

K G K E R H V E R V S K L U B K G K E R H V E R V S K L U B E N V E R D E N M E D F O K U S P Å G O L F T I L D I G O G D I N V I R K S O M H E D K Ø B E N H A V N S G O L F K L U B R O YA L C O P E N H A G E N G O L F C L U B S K

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK 21. april

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED K Ø B E N H AV N S G O L F K L U B R O YA L C O P E N H A G E N G O L F C L U B S K A N D I N A V I E N S Æ L D S T E G O L F K L U B S T I F T E T I 1 8 9 8 EN VERDEN AF MULIGHEDER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program business to business Velkommen til 2018 Fakta og program Golfklubben Storstrømmen - Golfklubben Storstrømmen Nykøbing Falster ønsker velkommen til ben og til sæson 2018. bens formål er at benytte golfsporten

Læs mere

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2014 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter er et aktivt netværk

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK SGK Netværksarrangement

Læs mere

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015 Royal Golf Club Fundamentet for Royal Golf Club er Royal Championship Course, der af tidligere Senior Chef designer hos Jack Nicklaus; Ron Kirby er designet til at være en førsteklasses international mesterskabsbane.

Læs mere

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub SRG BUS NESS Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF Silkeborg Ry Golfklub 2015 program Fredag den 20.03.15 Tirsdag den 16.06.15 Driving Experience

Læs mere

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE FODBOLDENS HUS DBU ALLÉ 1 2605 BRØNDBY T. (+45) 43 26 22 01 DBU@SPONSORSHIP.DK WWW.DBU.DK 100 VIP 100 DET FØLES RIGTIGT LUB VIP LUB USINESS Gaderne er halvtomme på Østerbro, men oppe ad Øster Allé oplyses

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR VEJLE BOLDKLUB 2019 1 BLIV I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor dedikation, ambition og fællesskab

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 IKKE ALLE HAR DET NEMT Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været dér. Vist vejen. Tydeligt defineret

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk.

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

DBU s Business Seats

DBU s Business Seats Tekst. ( Calibri 14 ) 2013-2014 FODBOLD PÅ BUSINESS CLASS velkommen ombord! Uformelle møder og middage er en vigtig del af det moderne erhvervsliv. I DBUs Business Lounge har din virksomhed alle muligheder

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

AIG Champions Tour 2015

AIG Champions Tour 2015 BLIV EN DEL AF SUCCESEN OG AKTIVER MEDLEMMER I DIN KLUB! AIG Champions Tour 2015 Nyt koncept som kan blive en succes i din klub! Pris pr. person pr. sæson 205 kr. TURNERINGSKONCEPTET ER GENNEMTESTET MED

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

DRIVE business- & eventprogram 2015

DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business byder i 2015 bl.a. på: DRIVE business Et eksklusivt netværk af 40-50 positive og engagerede ledere i spændende virksomheder i Danmark Et professionelt

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

StjerneGolf 2019 CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK

StjerneGolf 2019 CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK StjerneGolf 2019 TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID DATO: DEN 21-22. JUNI 2019 STED: STENSBALLEGAARD GOLFKLUB & HORSENS GOLFKLUB Hvem er KidsAid? KidsAids primære

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

DRIVE business. Eventprogram 2019

DRIVE business. Eventprogram 2019 DRIVE business Eventprogram 2019 Eventprogram 2019 17. januar DRIVE business Nytårskur 2019 27. januar VM i håndbold 2019, VIP arrangement til finaledagen i Boxen 22. februar Besøg på Golf- & Ferie for

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE 2014-2015 efbkonference.dk Klar til de næste kapitler i EfB s fodboldeventyr Kære samarbejdspartner Inden for 12 måneder og nogle dage vil vi til den tid have oplevet sejr

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen!

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER NETVÆRK SYNLIGHED EVENTS HC ODENSE HERRER HC Odenses herrer har sat målet højt Med to divisionshold og et stærkt træningsmiljø

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS NETVÆRK HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB

VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Royal Championship Course - Hul 3 VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Onsdag den 29. april 2015 1. VELKOMMEN PRÆSENTATION AF AFTENENS DIRIGENT (VALGT AF ROYAL PRÆSIDIUM) Georg Petersen, Advokat

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

DRIVE business Program 2017

DRIVE business Program 2017 DRIVE business Program 2017 1. halvår 2017 Fredag d. 6. januar Boot camp som en sund start på det nye år. Flere eksterne foredragsholdere inspirerer os til en sundere hverdag og giver os nogle værktøjer

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele Se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 7 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele.

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele. Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018 Velkomstmøde Introudvalget 20. juni 2018 Agenda Klubben Introudvalget Medlemskaber Træning Så skal der spilles Klubben HJGK Hjemmesiden Nyttig information på hjemmesiden Sekretariatet Sekretariatschef

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016 SMØRUM GOLFKLUB 2016 FACILITETERNE Gør dagen til en oplevelse afhold din virksomheds næste Company Day i Smørum Golfklub Vi kan tilbyde dig og din virksomhed de perfekte rammer for en Company Day. Giv

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Jubilæum Det 25. internationale

Jubilæum Det 25. internationale Jubilæum Det 25. internationale 2011 11. - 12. og 13. November Resen Hallen Skive Indbydelse Hancock Box Cup 2011 11. - 12. og 13. november Det er med glæde og stor forventning, at vi igen kan invitere

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Værtsaftale / Sponsoraftale ECCO Tour 2016-2017

Værtsaftale / Sponsoraftale ECCO Tour 2016-2017 Værtsaftale / Sponsoraftale ECCO Tour 2016-2017 Der indgås hermed aftale, om afholdelse af en afdeling på ECCO Tour i 2016 og 2017 mellem: Som promotor: Som Sponsor Som Sponsor: GolfPromote ApS og Brundtland

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Benyt det til at udvikle dine relationer, skabe grobund for øget vækst og få samtidig en masse nye oplevelser JANUAR 2016 Et aktivt år starter med nye

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup.

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Den 19. juni 2014 starter årets største golfoplevelse. Vi mødes i år torsdag aften til fælles afgang til

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens største handelsnetværk

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

S p o n s o r p r o s p e k t

S p o n s o r p r o s p e k t 17 S p o n s o r p r o s p e k t 2 0 1 7 Thomas Bjørn ECCO ambassador and host of ECCO Tour Championship 11/12 Martin Kaymer ECCO Tour player 2006 Ryder Cup player 2012-14-16 Morten Ørum Madsen ECCO Tour

Læs mere

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail:

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail: BOXER HERRELIGAEN Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: bs@randershh.dk VELKOMMEN SOM SPONSOR OG PARTNER I RANDERS HH Kære Sponsor, Velkommen

Læs mere

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10. WWW..DK BGC-SPONSORATER BANEN GOLFHOTEL SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.000,- INDIVIDUELLE AFTALER

Læs mere