Almindelige forretnings- og lånebetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige forretnings- og lånebetingelser"

Transkript

1 Almindelige forretnings- og lånebetingelser Erhvervsdrivende De almindelige forretnings- og lånebetingelser gælder for ethvert mellemværende mellem og dens kunder, medmindre parterne udtrykkeligt har aftalt andet i en særskilt aftale. Vi kan ændre de almindelige forretnings- og lånebetingelser uden varsel hvis ændringerne er til jeres fordel. Ellers vil ændringer ske med tre måneders forudgående varsel. I får oplysning om ændringer ved annoncering i dagspressen og på vores hjemmeside. er et afviklingsselskab under : Betingelserne gælder fra 10. juni Behandling af kundeoplysninger a. Indsamling og brug af kundeoplysninger Vi kan indhente oplysninger fra offentlige registre, fx CPR-registret og Erhvervsstyrelsen, blandt andet for at ajourføre adresseoplysninger og få oplysninger om dødsfald. Til brug for kreditvurdering kan vi indhenteoplysninger i kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre. b. Videregivelse af kundeoplysninger Vores ansatte har tavshedspligt og må ikke uberettiget videregive eller udnytte fortrolige oplysninger om jer. Vi videregiver kun oplysninger om jeres forhold hvor vi er berettiget til det ifølge gældende lovgivning, eller hvis I har givet jeres tilladelse. Vi giver også oplysninger til offentlige myndigheder når det er et krav i fx skattekontrolloven. Hvis I misligholder jeres forpligtelser over for os, kan vi indberette jer til kreditoplysningsbureauer og/eller advarselsregistre. Vi kan videregive oplysninger hvis I har givet jeres samtykke. I kan altid ændre jeres samtykke eller trække det tilbage ved at kontakte os. c. Indsigt i oplysninger registreret af os I kan altid få at vide hvilke oplysninger vi har registreret om jer. Vi kan kræve gebyr hvis I ønsker et skriftligt svar. d. Fejl i vores oplysninger

2 Hvis vi bliver opmærksomme på at der er fejl i vores oplysninger, eller at oplysningerne er vildledende, bliver oplysningerne rettet eller slettet. Vi giver datterselskaber og andre, som har fået forkerte eller vildledende oplysninger, besked. e. Klage over vores behandling af kundeoplysninger Hvis I er utilfreds med den måde vi behandler oplysninger mv. om jer, kan I klage til den klageansvarlige i FS Finans IV eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. f. Bekendtgørelserne om god skik for finansielle virksomheder De bekendtgørelser Økonomi- og erhvervsministeriet har udstedt om god skik for finansielle virksomheder, vil også blive anvendt af FS Finans IV. 2. Fuldmagt mv. I kan give andre fuldmagt til at disponere på jeres vegne i forhold til os. Det skal ske skriftligt og normalt på vores fuldmagtsblanket. Fuldmagten gælder indtil I giver os skriftlig besked om at den er trukket tilbage. Hvis ejeren af et personligt drevet enkeltmandsfirma dør, gælder fuldmagten indtil vi får skriftlig besked om dødsfaldet. Vi har ret til at spærre lån indtil skifteretten har taget stilling til hvordan boet skal behandles. 3. Forbehold ved indbetaling og hævning Alle indbetalinger på jeres lån sker med forbehold af at vi modtager beløbet. Forbeholdet gælder selvom det ikke er nævnt på en kvittering eller anden meddelelse om indbetalingen. Anvendelse af indbetalinger Enhver indbetaling på et lån bruges først til at dække rente og provision, og dernæst til betaling af afdrag. Det gælder uanset om I selv indbetaler eller indbetalingerne stammer fra en kautionist eller pantsætter. Regulering af ydelsen Vi har ret men ikke pligt til at forhøje ydelsen i takt med stigende renteniveau, provision eller lignende. 4. Rentebetingelser Renten for de enkelte lån er variabel medmindre I udtrykkeligt har aftalt andet med os.

3 At renten er variabel betyder at vi kan ændre rentesatsen. Vi kan nedsætte og forhøje variable rentesatser på lån uden varsel hvis ændringer i penge- eller kreditpolitik i Danmark eller i udlandet påvirker det almindelige renteniveau anden udvikling i det almindelige renteniveau for eksempel på pengeog obligationsmarkederne har betydning for os ændringer i skatter og afgifter har betydning for os Vi kan nedsætte og forhøje variable rentesatser på lån med 14 dages varsel hvis markedsmæssige forhold ligger til grund for en ændring for en eller flere kontotyper forhold som individuelt blev lagt til grund ved fastsættelse af jeres rentevilkår, ændrer sig vi ændrer renter og priser generelt af forretningsmæssige grunde uden at det hænger sammen med udviklingen i det almindelige renteniveau. Forretningsmæssige grunde kan være at vi ønsker at bruge vores ressourcer mere hensigtsmæssigt eller at øge indtjeningen eller at sikre efterlevelse af de til enhver tid gældende regler for afviklingsbanker. I kan se vores rentesatser for de enkelte typer af lån på. Vi giver jer besked om ændringer i renten pr. brev eller ved at annoncere i dagspressen. I får også besked når I får det første kontoudskrift efter vi har annonceret. Sådan beregner vi renten: a. Indbetaling Når I sætter penge ind på jeres lån hos os, vil renteberegningen starte samtidig. Indbetalinger med indbetalingskort bogføres 1 dag efter ekspeditionsdagen, og renteberegningen starter samtidig. b. Overførsler Får I overførsler fra et andet pengeinstitut, beregnes renten fra bogføringsdagen. c. Beregning af renter Vi beregner renten for hvert enkelt lån dagligt: Renteberegningssaldo rentesats 1 dag 365 dage d. Tilskrivning af renter På lån tilskrives renter sædvanligvis månedligt eller kvartårligt og tilskrives uanset størrelsen af rentebeløbet. Ved rentetilskrivning beregnes renten fra dagen efter renten er registreret på lånet.

4 5. Gebyrer Vi kan opkræve gebyrer for de serviceydelser vi leverer til jer, og for at besvare spørgsmål om jeres forhold fra offentlige myndigheder, fx skattemyndighederne hvor vi har pligt til at svare. Gebyrer kan være et fast beløb, en procentsats eller en timesats eller en kombination. I kan se de almindelige gebyrer på vores. Vi kan til enhver tid uden varsel nedsætte gebyrer. Vi kan ændre gebyrer I betaler løbende i henhold til en kontrakt med en måneds varsel hvis: der er markedsmæssige grunde til at ændre én eller flere kontotyper de forhold vi lagde til grund da jeres gebyrbetingelser blev fastlagt, ændrer sig vi ændrer sin generelle gebyrstruktur og prisfastsættelse af forretningsmæssige grunde. Forretningsmæssige grunde kan være at vi ønsker at bruge vores ressourcer mere hensigtsmæssigt, at øge indtjeningen eller at sikre efterlevelse af de enhver tid gældende regler for afviklingsselskaber. I bestående kontraktforhold kan vi af forretningsmæssige årsager indføre gebyrer for serviceydelser som vi ikke tidligere har taget gebyr for. Gebyrer kan indføres med en måneds varsel. Vi kan altid uden varsel indføre og forhøje gebyrer for enkeltstående serviceydelser og generelt for nye aftaler. Vi forbeholder os ret til at ændre gebyr i forbindelse med betalingstjenester uden varsel. Vi giver jer besked om ændringer i gebyrer enten pr. brev eller ved at annoncere i dagspressen og på vores hjemmeside. 6. Overtræksrente og rykkergebyrer mv. Hvis lånet kommer i restance, kan vi kræve overtræksrente/provision eller morarente, gebyr for at udsende rykkerbreve samt udgifter til juridisk bistand. Vi kan til enhver tid på misligholdte fordringer administrativt og regnskabsmæssigt vælge at standse rentetilskrivningen. En sådan undladelse af at tilskrive renter, der ikke beror på en aftale med jer, kan ikke betragtes som et afkald fra vores side på at få forrentet sit krav og kræve dækning for senere påløbne omkostninger. Dette gælder uanset, om den anvendte bogføring bliver meddelt jer ved kontoudtog eller lignende. 7. Modregning Vi kan uden forudgående meddelelse modregne ethvert forfaldent tilgodehavende i ethvert tilgodehavende, som I har eller får hos os.

5 8. Finansiel slutafregning 8.1 Slutafregningsgrunde Vi kan kræve slutafregning ved netting i tilfælde af misligholdelse, jf. pkt Mellemværender som kan udlignes ved netting Slutafregning kan foretages i enhver nuværende og fremtidig forpligtelse (jf. dog pkt. 8.3) mellem jer og os som giver ret til: kontant afregning, herunder indeståender på konti, rettigheder erhvervet ved transport fra tredjemand og fordringer erhvervet ved checks og veksler. Indestående på konti undtaget fra retsforfølgning indgår ikke i slutafregning. Fordringer i øvrigt indgår i slutafregningen i det omfang de kan kræves indfriet, herunder som følge af misligholdelse eller anden forfaldsgrund i følge denne eller andre aftaler. krav på levering af værdipapirer som defineret i værdipapirhandelslovens 2 - blandt andet tilbagelevering af værdipapirer overdraget til os som pant eller eje, herunder tilbagelevering af ikke-individualiserede værdipapirer ifølge aftale om finansiel sikkerhedsstillelse. Tilbagelevering af værdipapirer, der alene er lagt til opbevaring hos os, kan ikke indgå i en slutafregning. 8.3 Slutafregning eller andre aftaler Krav som er omfattet af rammeaftaler mellem jer og os om valuta-, rente-, indeks- og værdipapirforretninger, slutafregnes efter disse aftaler. 8.4 Fælles slutafregning Hvis slutafregning af forpligtelser ifølge rammeaftaler eller andre aftaler sker samtidig med slutafregning efter denne bestemmelse, kan saldiene ifølge disse aftaler hvis vi ønsker dette, indgå i slutafregningen efter denne aftale så der sker en fælles slutafregning. 8.5 Gennemførelse af slutafregning ved netting Når vi slutafregner ved netting, opgøres nutidsværdien af vores og jeres tilgodehavender i danske kroner eller anden aftalt valuta. Vores og jeres tilgodehavender udlignes til at udgøre et nettomellemværende. Tilgodehavender sikret ved aftale om finansiel sikkerhedsstillelse og anden sikkerhedsstillelse nedskrives med provenuet af realiseret sikkerhed. De opgjorte tilgodehavender indgår herefter i slutafregningen. Nutidsværdien af vores tilgodehavender er den samlede restgæld pr. opgørelsesdagen inklusive tilskrevne ubetalte renter med tillæg af påløbne, ikke-tilskrevne renter og omkostninger. I opgørelsen indgår kompensation for kurstab ved indfrielse før tid og foreløbigt opgjorte krav ifølge forpligtelser som kun kan opgøres senere, fx garantiforpligtelser. 8.6 Meddelelse om slutafregning Ved slutafregning fremsender vi en meddelelse til jer. Af meddelelsen fremgår tidspunktet for slutafregningen. 8.7 Efterfølgende regulering Vi kan efterfølgende regulere slutafregningssaldoen med provenuet fra senere realiseret sikkerhed. endeligt opgjorte krav ifølge forpligtelser som kun kan opgøres senere, fx

6 garantiforpligtelser. betalinger og sikkerhedsstillelser som vi senere modtager i god tro om indledt bobehandling af debitor eller kautionistens bo. krav, som forfalder efterfølgende. 9. Vores erstatningsansvar Vi er erstatningsansvarlige hvis vi på grund af fejl eller forsømmelser opfylder aftalte forpligtelser for sent eller mangelfuldt. Selv på de områder hvor der gælder et strengere ansvar, er vi ikke ansvarlig for tab som skyldes: Nedbrud i/manglende adgang til IT-systemer eller beskadigelse af data i disse systemer der kan henføres til nedennævnte begivenheder, uanset om det er os selv eller en ekstern leverandør der står for driften af systemet. Svigt i vores strømforsyning eller telekommunikation, lovindgreb eller forvaltningsakter, naturkatastrofer, krig, oprør, borgerlige uroligheder, sabotage, terror eller hærværk (herunder computervirus og hacking). Strejke, lockout, boykot eller blokade uanset om konflikten er rettet mod eller iværksat af os selv eller dens organisation, og uanset konfliktens årsag. Det gælder også når konflikten kun rammer en del af os. Andre omstændigheder som er uden for vores kontrol. Vores ansvarsfrihed gælder ikke hvis: Vi burde have forudset det forhold som er årsag til tabet, da aftalen blev indgået eller burde have undgået eller overvundet årsagen til tabet. Lovgivningen under alle omstændigheder gør os ansvarlige for det forhold som er årsag til tabet. 10. Lovvalg og Værneting Retssager der udspringer af, relaterer sig til eller er omfattet af de almindelige forretnings - og låne betingelser kan efter vores ønske anlægges ved byretten i den retskreds hvor vi er beliggende, og dansk lovgivning skal finde anvendelse. 11. Misligholdelse og andre forfaldsgrunde I følgende særlige situationer er vi berettiget til at opsige lånet uden varsel og forlange hele gælden betalt straks: a) Hvis ydelser, renter, provision eller afdrag ikke betales ved forfaldstidspunktet, og I ikke har betalt 8 dage efter at vi har sendt rykkerbrev til jer på den af os senest kendte adresse. Ved kreditter gælder dette tillige hvis I overtrækker kredittens maksimum uden vores tilladelse. b) Hvis I udsættes for individuel retsforfølgning i form af udlæg eller arrest. c) Hvis I standser jeres betalinger, kommer under konkurs, rekonstruktion, indleder forhandling om gældssanering eller indleder forhandling om akkord.

7 d) Hvis I afgår ved døden e) Hvis I tager fast ophold uden for landets grænser, og der ikke forinden er truffet aftale cm lånets/kredittens (fortsatte) afvikling. f) Hvis I har givet urigtige oplysninger af betydning for lånets/kredittens oprettelse. g) Hvis I ikke på vores forlangende indleverer selvangivelse, årsopgørelse eller eventuelt regnskab. h) Hvis I ikke på vores forlangende får foretaget revision af årsrapporten, selvom I efter lovgivningen ikke måtte være forpligtet hertil. i) Hvis I ændrer virksomhedens formål væsentligt, optager væsentlige, nye aktiviteter eller sælger/overdrager/håndpantsætter aktier/anparter. Er lånet sikret ved kaution og kautionisten(erne) kommer ud for en eller flere af begivenhederne omtalt under punkt b-e, eller kautionisten(erne) har givet urigtige oplysninger af betydning for lånetilsagnet, kan vi opsige lånet uden varsel. 12. Opsigelse Både I og vi kan til enhver tid afslutte kundeforholdet uden varsel medmindre andet er aftalt. I har krav på en saglig begrundelse hvis vi opsiger en låneaftale. Når kundeforholdet ophører, kan vi opsige garanti- og kautionsforpligtelser, herunder forpligtelser i fremmed valuta, og frigøre os for andre forpligtelser vi måtte have indgået for jer. I har pligt til at frigøre os for alle forpligtelser indgået på jeres vegne og om nødvendigt at stille sikkerhed for dem. 13. Klage Hvis I ønsker at klage over os, kan I kontakte vores klageansvarlige. Klageansvarlig er Internt Advokatkontor, der kan kontaktes via brev eller på følgende adresser: Internt Advokatkontor Kalvebod Brygge København V Mail: mail@finansielstabilitet.dk A/S

8 VILKÅR FOR PANTSÆTNING OG KAUTION Særligt om kaution 1. Anvendelse af indbetalinger Indbetaling fra kautionister anvendes først til dækning af renter, provision og omkostninger og dernæst til nedbringelse af den i øvrigt sikrede gæld. Hvis lånet kun er delvis sikret ved kaution, anvendes indbetalinger fra jer først til nedbringelse af den usikrede del af gælden. 2. Realisation og regres Vi forbeholder os ret til at realisere de af jer eller tredjemand eventuelt stillede sikkerheder og afskrive provenuet efter vores frie valg. Kautionisten har således ingen regresret i sådanne sikkerheder. Det indebærer: - at vi uden kautionistens tilladelse kan frigive andre sikkerheder for den kautionssikrede forpligtelse. - at vi kan anvende pant, der tillige tjener til sikkerhed for andre fordringer end den kautionssikrede til forlods fyldestgørelse af sådanne fordringer. 3. Tvangsfuldbyrdelse Hvis kautionen tjener til sikkerhed for et lån, kan lånedokumentet med kautionserklæring tjene som grundlag for tvangsfuldbyrdelse hos kautionisten i henhold til retsplejelovens 478, stk. 1, nr. 5. A/S

9 Særligt om pant 1. Forringelse af pantet Hvis pantets værdi forringes væsentligt, kan vi stille krav om at I enten ekstraordinært nedbringer gælden/maksimum eller at I stiller yderligere sikkerhed, der modsvarer den skete forringelse. I modsat fald kan vi betragte lånet/kreditten som misligholdt. Hvis vi har pant i ejerbolig, vil vi dog ikke ved forringelse af ejendomsværdien stille krav om ekstraordinær nedbringelse eller yderligere sikkerhed, medmindre forringelsen skyldes vanrøgt. 2. Vores rettigheder over det pantsatte Vi kan udnytte alle pantsætters rettigheder over det pantsatte, herunder modtage og kvittere for ethvert beløb ifølge det pantsatte, opsige og inddrive, kvittere samt transportere pantsatte fordringer og pantebreve til os selv eller andre. Ved udøvelsen af disse rettigheder er dette dokument legitimation for os også i forhold til tinglysningsmyndighederne. Ved pantsætning af aktier, anparter og lignende kan vi alene på grundlag af dette dokument udøve alle de rettigheder, som aktionærer og anpartshavere har efter gældende selskabslove, vores vedtægter, eventuelle aktionæroverenskomster og lignende. Hvis pantet omfatter forsikringspolice, er pantsætter pligtig til på anfordring at forevise os behørig kvittering for præmiens rettidige betaling. Såfremt vi vælger at søge os fyldestgjort i policens tilbagekøbsværdi, skal vi være berettiget hertil uden at afvente det i forsikringsaftaleloven fastsatte varsel. Vi har ingen pligt til forlods at søge dækning i det stillede pant, ligesom vi har valgfrihed med hensyn til anvendelsen i forhold til jeres samlede engagement. 3. Udgifter angående pantet Vi kan forlange betaling af gebyr for pantsatte effekter. Vi kan også forlange betaling af vores udgifter til at varetage sine interesser som panthaver, herunder eventuelle udgifter til betaling af forsikringspræmie, besigtigelse af det pantsatte, udgifter til juridisk bistand m.v. 4. Afkast af pantet Under pantsætningen er indbefattet rente og udbytte af enhver art af det pantsatte, derunder bonus på livsforsikringspolicer, ved aktier eventuelle friaktier og tegningsrettigheder, lejeindtægter og lignende. Vi er berettiget, men ikke forpligtet (heller ikke i forhold til kautionister), til at oppebære renter og udbytte til betaling at afdrag, renter og omkostninger. 5. Meddelelser A/S

10 Alle meddelelser, som pantsætter, måtte modtage vedrørende de pantsatte effekter, er denne pligtig omgående at tilstille os. 6. Afkast af pantet Hvis pantsatte obligationer udtrækkes, og der købes andre i stedet for de udtrukne, er vi bemyndiget til, over for Værdipapircentralen at begære registrering af panteret over disse. 7. Tvangsfuldbyrdelse Eventuel realisation af panterettigheder kan ske uden forudgående varsel til pantsætter ved tvangsauktion eller på anden måde, som vi skønner hensigtsmæssig, herunder realisation ved vores egen foranstaltning. Fælles bestemmelser for pant og kaution 1. Henstand Vi kan uden tilladelse fra kautionist eller tredjemand, der har stillet sikkerhed, give jer henstand med betaling af afdrag, renter, provision og eventuelle omkostninger, dog med respekt for Lov om finansiel virksomhed 47 og Sikkerhedsstillelsens omfang Pant samt kaution tjener til sikkerhed for betaling af kapital, renter, provision, sagsomkostninger og andre udgifter, som er afholdt i forbindelse med inddrivelse af skylden i henhold til nærværende aftale. Pantet tjener tillige til sikkerhed for enhver anden forpligtelse, som I har nu eller senere måtte få over for os. 3. Omstødelse Hvis der i forbindelse med jeres konkurs m.v., jævnfør konkurslovens kapitel 8, sker omstødelse af supplerende sikkerhedsstillelse, der er anvendt til hel eller delvis indfrielse af den kautionssikrede fordring, opretholdes kautionsforpligtelsen. Det samme er gældende hvis en betaling fra jer omstødes. Ved pantsætning er pantsætter forpligtet til at genetablere vores panteret, uanset om vi har frigivet pantet i forbindelse med omstødelige indbetalinger. A/S

Almindelige forretnings- og lånebetingelser

Almindelige forretnings- og lånebetingelser Almindelige forretnings- og lånebetingelser Forbrugere De almindelige forretnings- og lånebetingelser gælder for ethvert mellemværende mellem FS Finans IV og dens kunder, medmindre parterne udtrykkeligt

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR LÅN OG KREDITTER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR LÅN OG KREDITTER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR LÅN OG KREDITTER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 1. STANDSNING AF RENTETILSKRIVNING Basisbank kan til enhver tid vælge at standse rentetilskrivningen på misligholdte

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån - erhverv

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån - erhverv Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån - erhverv Gældende fra 10. oktober 2012 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån gælder for ethvert mellemværende

Læs mere

Almindelige forretnings- og lånebetingelser

Almindelige forretnings- og lånebetingelser Almindelige forretnings- og lånebetingelser Erhvervsdrivende De almindelige forretnings- og lånebetingelser gælder for ethvert mellemværende mellem FS Finansselskabet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser PRIVATKUNDER Gældende fra den 01.01.2010 De almindelige forretningsbetingelser gælder ethvert mellemværende mellem andelskassen og dens kunder, medmindre andet udtrykkeligt

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER Gældende fra den 19. oktober 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Basisbank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger

Læs mere

Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder

Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Sparekassen

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder der

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med HVIDBJERG BANK, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med HVIDBJERG BANK gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 11. februar 2016. Forretningsbetingelserne gælder for alle dine forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder

Læs mere

Særlige bestemmelser for lån og kreditter

Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder 1. Ændring af renter og priser Renter og priser er variable, medmindre andet fremgår udtrykkeligt. Priser betegnes også som gebyrer. Særlige bestemmelser 1.1. Ændring af variable rentesatser

Læs mere

Særlige bestemmelser for lån og kreditter

Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder 1. Ændring af renter og priser Renter og priser er variable, medmindre andet fremgår udtrykkeligt. Priser betegnes også som gebyrer. Særlige bestemmelser 1.1. Ændring af variable rentesatser

Læs mere

Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder

Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder 1. Ændring af renter og priser Renter og priser er variable, medmindre andet fremgår udtrykkeligt. Priser betegnes også som gebyrer. 1.1. Ændring

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - forbrugere De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem BankNordik og Dem,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Middelfart Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-10-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Middelfart Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Særlige bestemmelser for lån og kreditter

Særlige bestemmelser for lån og kreditter - Privatkunder Særlige bestemmelser 1. Ændring af renter og priser Renter og priser er variable, medmindre andet fremgår udtrykkeligt. Priser betegnes også som gebyrer. 1.1. Ændring af variable rentesatser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Andelskassen Fælleskassen, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Andelskassen Fælleskassen gælder der også

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København

Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser for indlån og pensionsopsparing i Føroya Banks kontor i København De almindelige forretningsbetingelser gælder for ethvert mellemværende

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Ballings almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Balling, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Nørre Nebel Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - forbrugere De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Nørre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser i Betri Banki P/F

Almindelige forretningsbetingelser i Betri Banki P/F Gælder fra 22. juli 2010 for både eksisterende og nye kunder Almindelige forretningsbetingelser i Velkommen í Betri Banka. De almindelige forretningsbetingelser gælder for ethvert mellemværende mellem

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank

Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank Gældende pr. 1. juni 2015 De almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forhold mellem Nykredit Bank og dens privatkunder, medmindre

Læs mere

Privatkunder i Nykredit Bank

Privatkunder i Nykredit Bank Almindelige forretningsbetingelser for Gældende pr. 1. august 2015 Privatkunder i Nykredit Bank 0815 Nykredit Bank A/S CVR-nr. 10 51 96 08 København R5008 Propellant.dk De almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder Gældende fra 1. november 2015 for både eksisterende og nye kunder. De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Vestjysk Bank

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser Den Jyske Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Gældende fra den 2. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder

Læs mere

Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - forbrugere

Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - forbrugere Sparekassen Faaborgs almindelige forretningsbetingelser - forbrugere De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Sparekassen

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser erhverv

Almindelige forretningsbetingelser erhverv Almindelige forretningsbetingelser Andelskassens almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende fra 1. november 2009 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Lån & Spar Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Lån & Spar Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer.

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer. DLG s Generelle betingelser for Risk Management Produkter 1. Anendelse Nedenstående generelle betingelser for DLG a.m.b.a. ( DLG ) finder anvendelse for alle handler med produkterne Secure Max Opti, Performance

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 8 Gældende fra den 01.07.2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Danske Andelskassers Bank A/S, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Danske

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Vendsyssel, medmindre

Læs mere

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER FOR LÅN. Disse Almindelige Vilkår og Betingelser for Lån gælder for Låntager og er en integreret del af Låneaftalen.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER FOR LÅN. Disse Almindelige Vilkår og Betingelser for Lån gælder for Låntager og er en integreret del af Låneaftalen. ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER FOR LÅN Indledning Disse Almindelige Vilkår og Betingelser for Lån gælder for Låntager og er en integreret del af Låneaftalen. Låntager har i låneansøgning givet oplysninger

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER ERHVERVSKUNDER Gældende pr. 1. juni 2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER ERHVERVSKUNDER Gældende pr. 1. juni 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Fynske Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Fynske Bank gælder der også specifikke aftaler, f.eks. aftale om værdipapirhandel,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Rønde Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Rønde Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Virksomhed: Kundenummer: Evt. forretningssted: indgår hermed en aftale med Danske Bank A/S om behandling af erhvervsmæssige indbetalinger. Aftalen omfatter _ Indbetalinger

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-10-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015 FORRETNINGSBE- TINGELSER GÆLDENDE FRA DEN 01.07.2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med pengeinstituttet, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med pengeinstituttet

Læs mere

Dronninglund Sparekasse

Dronninglund Sparekasse Dronninglund Sparekasse Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder Gældende fra 1. juni 2015 w w w. dro n s p ar. d k Dronninglund Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Fyn A /S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Fyn A/S, medmindre andet

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER - ERHVERVSKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Basisbank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Djurslands almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Djursland, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Den lille Bikubes almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Den lille Bikube,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Den Jyske Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Den Jyske Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr.: 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk Bankens almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder (ikke forbrugere)

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder (ikke forbrugere) Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder (ikke forbrugere) Gælder fra juni 2012 for både eksisterende og nye kunder De almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Lån & Spar Banks almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Lån & Spar Bank, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Oplysninger videregives til offentlige myndigheder i det omfang lovgivningen kræver det, for eksempel oplysninger til skattemyndighederne.

Oplysninger videregives til offentlige myndigheder i det omfang lovgivningen kræver det, for eksempel oplysninger til skattemyndighederne. De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE og Dem, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder

Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder Almindelige forretningsbetingelser - privatkunder Gældende for kundeforhold med: Sydbank A/S Peberlyk 4 6200 Aabenraa CVR-nr. 12626509 sydbank.dk info@sydbank.dk 1. Om forretningsbetingelserne Bankens

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Fanø Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Fanø Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Middelfart Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Middelfart Sparekasse, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Bredebros almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Bredebro, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Jutlander Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Jutlander Bank A/S, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Thys almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Thy, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem BankNordik og

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Ballings almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Sparekassen

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Dragsholm Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Dragsholm Sparekasse, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Den lille Bikubes almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Den lille Bikube,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem BankNordik og

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sønderhå - Hørsted Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Gældende fra den 01-06-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sønderhå - Hørsted Sparekasse,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Vendsyssel, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende fra 1. november 2009 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Den lille Bikubes almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder Gældende fra 1. november 2009 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Ballings almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Balling, medmindre andet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Djurslands almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Djursland, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Fanø Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Fanø Sparekasse

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder gældende pr. 01.01.2010.

Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder gældende pr. 01.01.2010. Almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder gældende pr. 01.01.2010. De almindelige forretningsbetingelser gælder for ethvert mellemværende mellem GrønlandsBANKEN og dig, medmindre der udtrykkeligt

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. december 2012 1. Hvad er indbetalingskort Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Rønde Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Rønde Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Dragsholm Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Dragsholm

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter - erhvervskunder Side 1 af 8 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Swedbank og jer, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet f.eks.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Den lille Bikubes almindelige forretningsbetingelser - forbrugere Gældende fra 1. november 2009 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for

Læs mere

MIDDELFART SPAREKASSEs almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder

MIDDELFART SPAREKASSEs almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder 27-06-2011 MIDDELFART SPAREKASSEs almindelige forretningsbetingelser erhvervskunder OVERBLIK De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunde Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Nørre Nebel Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Nørre Nebel Sparekasse, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Side 1 af 5 Gældende fra den 26. oktober 2016. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Lollands Bank, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Lollands Bank gælder

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Virksomhed: Kundenummer: RecipientFullName RecipientCompanyName2 RecipientAddress RecipientZipcode RecipientState Customernumber Evt. forretningssted: indgår hermed

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder

Almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Gældende fra den 2. november 2015. Forretningsbetingelserne gælder for alle jeres forretninger med Den Jyske Sparekasse, medmindre andet er aftalt. For de fleste forretninger med Den Jyske Sparekasse gælder

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Fanø Sparekasses almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Fanø Sparekasse, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Gældende fra den 26-06-2017 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Gældende fra den 19-10-2015 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Sparekassen Vendsyssel, medmindre

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Sparekassen Vendsyssels almindelige forretningsbetingelser - erhvervskunder De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Sparekassen

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - Privatkunder Gældende fra den 15-02-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med BankNordik, medmindre andet er aftalt. For de

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for Side 1 af 7 De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem Swedbank og jer, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet f.eks.

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer.

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer. Merkur Andelskasse Vesterbrogade 40, 1 1620 København V Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Jutlander Bank A/S's almindelige forretningsbetingelser - Erhvervskunder Gældende fra den 19-09-2016 Forretningsbetingelserne gælder for alle kundens forretninger med Jutlander Bank A/S, medmindre andet

Læs mere