Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013"

Transkript

1 September 2013 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013 Det er en fornøjelse hermed at sende årets tredie nyhedsbrev, som indeholder en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. Ny portugisisk restaurant i København Endelig... har vi fået en portugisisk restaurant i Danmark, ja faktisk er det den eneste i hele Norden. Den 1. august åbnede Restaurant Portugalo på adressen Nørregade 22 i hjertet af København. Restauranten serverer typisk portugisisk mad, og de fleste råvarer er direkte importeret fra Portugal (dog ikke mælk, visse grøntsager, osv). Vinen er i sagens natur også egen import. Bag restauranten står ægteparret Luís Marques og Nádia Andrade, der for et par år siden forelskede sig i København, da de besøgte byen som turister. De besluttede sig for at opsige deres gode jobs i Portugal for at flytte til Danmark og etablere en tilværelse. Luís har en baggrund i optik-branchen, mens Nádia er designer af profession. De første par år i Danmark bød blandt andet på forskellige jobs i restaurationsbranchen, og der gik ikke længe før tankerne om en portugisisk restaurant begyndte at rumstere. Da beslutningen endelig var truffet brugte parret 6 måneder på alt det administrative, på at finde de helt rigtige lokaler og ikke mindst at finde den bedst mulige kok. Ham måtte de til Portugal for at finde, men det var rejsen værd han laver nemlig guddommelig mad. Du kan se menuer, åbningstider mm. på Portugalos hjemmeside: Bemærk venligst, at nedenstående billeder ikke stammer fra Portugalo. Masser af lækkerier fra Portugal Portugal dominerende podiet under World Travel Awards Efter nomineringer i hele 41 kategorier, løb Portugal med sejren i 9 af disse under World Travel Awards, som blev afholdt den 31. august i Antalya, Tyrkiet. De prestigefulde priser var:

2 Best Europe's Leading Beach Destination (Algarve), Europe's Leading Island Destination (Madeira Islands) Europe's Leading Golf Destination (Portugal) Best Europe's Leading City Break Destination (Lissabon) Best Europe's Leading Boutique Resort (Vila Joya, Algarve) Europe's Leading Luxury Resort (The Conrad, Algarve) Europe's Leading Golf Resort (Quinta do Lago Hotel, Algarve) Europe's Leading Villa Resort (Martinhal Beach Resort & Hotel, Algarve) Europe's Leading Design Hotel (The Vine Hotel, Madeira Islands) RALF Ring a local friend (in Lisbon) Vi kender det allesammen. Alene i en fremmed storby, i en skummel butik har du endelig fundet præcis den genstand, som du forgæves har ledt efter i årevis, men butiksindehaveren taler ikke et ord engelsk. Hvad gør man så? Svaret er: RALF Ring a local friend, som er et helt nyskabende produkt, der nu tilbydes alle turister i Lissabon. Konceptet går helt enkelt ud på, at man ved ankomst bliver udstyret med en telefon, hvorpå nogle servicenumre er pre-installeret. Man kan nårsomhelst ringe efter hjælp, uanset om det drejer sig om oversættelser, at finde vej, hvor ligger der en eller tips til aftenens restaurant. De første 7 henvendelser er inkluderet i grundprisen. Man kan også beytte telefonen til diverse andre formål mod yderligere betaling. Find flere informationer på: Svært at finde Pizzahut i Bairro Alto??? Lost in Lisbon?

3 Lissabons triumfbue totalrenoveret og åben for besøg For enden af Lissabons gågade, Rua Augusta, grænsende til verdens smukkeste torv Terreiro do Paço (også kaldet Praça do Comércio) ligger Arco da Rua Augusta. Det har den i og for sig gjort siden 1875, men nu er den totalrenoveret og åbnet for besøg, hvilket den ikke tidligere har været. Den 9. august blev Lissabons nye turistattraktion indviet ved et storslået arrangement, der blandt andet bød på et kæmpe lysshow med nogle helt fantastiske visuelle oplevelser. Rua Augusta Arch i forskellige afskygninger Det er nu muligt at komme op i Arco da Rua Augusta, da en elevator fører de besøgende op i buen, hvorfra man har en eneståede udsigt over byens centrum, Baixa-distriktet, Domkirken, São Jorge-borgen samt Tejofloden. Indenfor kan den besøgende lære om triumfbuens historie fra starten af konstruktion umiddelbart efter jordskælvet (i 1755) frem til den stod færdig i Udstillingen kan opleves i salen "Sala do Relogio". Rua Augusta Arch (som den kaldes i diverse turistbrochurer og guider) vil være åben for offentligheden hver dag fra 09:00 til 19:00. Billetterne koster 2,5 euro. Entré er gratis for børn op til fem år. Oeiras Golf & Residence åbner den 19. september Oeiras, beliggende på den utroligt smukke kyststrækning mellem Lissabon og Cascais, får nu sin egen golfbane. Banen, som er integreret i et større resort-projekt med både hotel, lejligheder og villaer, åbner i indeværende uge, som et af de første led i det store projekt. I første omgang indvies golfakademiet, træningsbanen og banens første 9-huller. På et senere tidspunkt udvides banen til 18 huller, designet af golfbane arkitekten Santana da Silva. Bag Oeiras Golf & Residence, der breder sig på hele kvm, står den stenrige gruppe Espírito Santo, der også står bag prestigebyggerier som Palácio Estoril Residences, Quinta do Perú, Herdade da Comporta og meget andet.

4

5 BTL 2014 Bolsa de Turismo de Lisboa Portugals største rejsemesse BTL Bolsa de Turismo de Lisboa foregår i 2014 i perioden fra marts. BTL er blandt verdens største samlingssteder for rejsebranchen i den portugisisktalende del af verden, og stort set alle portugisisktalende lande, herunder Brasilien, er rigt repræsenteret på messen. Turismo de Portugal arrangerer efter al sandsynlighed et besøg på messen, hvor danske rejsearrangører med interesse i Portugal kan samle indtryk og lave forretninger. Eventuelt interesserede er velkomne til at sende en til stig.kaspersen@turismodeportugal.pt, dog kan vi ikke garantere pladser til alle. Lissabons Maraton - Rock 'n' Roll Marathon of Lisbon Berlin, London, New York, Boston og selvfølgelig København har alle et årligt tilbagevendende maratonløb, men det har Lissabon ikke tidligere haft. Det er der heldigvis lavet om på nu, hvor Rock 'n' Roll Marathon i Lissabon den 6. oktober løber af stablen for første gang. Ruten er langt med henblik på at skabe Europas smukkeste maratonløb i sjove, behagelige og livlige rammer. Starten går i Cascais, og man løber langs Tejofloden ad Avenida Marginal, gennem Lissabon og frem til målet i Parque das Nações. Der er allerede over 2500 tilmeldte atleter både amatører og professionelle. Se den flotte præsentationsvideo her: Leje af motorcykler i Portugal Firmaer, der udlejer motorcykler i Portugal, har traditionelt haft en kort levetid, og det har af samme årsag været en niche, der var svær at arbejde med. Det er der nu kommet en god løsning på, da Hertz har lanceret programmet Hertz Ride Portugal med udlejning af lækre motorcykler fra BMW. Se mere info her:

6 Turismo de Portugals workshop i Rundetårn afholdt med succes Der var stort fremmøde, da den danske rejsebranche var inviteret til workshoppen Portugal Experience i Rundetårn den 9. september. De 36 udstillere fra Portugal blev matchet med små 100 besøgende fra Danmark og Sverige, hvoraf dog 15 enten meldte afbud på dagen eller blev væk uden at sige noget. Præcis 80 deltagere var til stede under den afsluttende lodtrækning om ophold og flyrejser til Portugal. Workshoppen gentages i 2014, og forslag og kritik modtages gerne. Madeira Azorerne Centro Region (Coimbra) Algarve Europas mest berømte hemmelighed Bag denne lidt selvmodsigende titel gemmer sig Algarves nyeste promotion-video, der virkelig rammer hovedet på sømmet. Alt for få danskere er klar over, hvilken skønhed, natur, kultur og utallige andre herligheder denne region byder på. Alle kender navnet, men de færreste ved, hvad regionen indeholder. Gør dig selv den tjeneste at se video en igennem måske bliver du både overrasket og klogere Algarve HAR fantastiske strande men også en rig fauna og flora og masser af skøn og uberørt natur Turismo de Portugal producerer fortsat masser af informationsmateriale Der er ganske vist tale om brochurer i elektronisk format, som kan hentes gratis på vores hjemmeside For professionelle (rejsearrangører, skribenter, mm) udarbejder Turismo de Portugal nogle særdeles omfattende Tecnical Guides om eksempelvis Museums & Monuments, Wine Tourism og nu også Contemporary Portugal. Du kan hente guiderne her:

7 Ny guide over indkvartering i det nordlige Portugal Turismo do Porto e Norte har netop lanceret en rigtig god guide over indkvartering i regionen, der, som navnet antyder, er beliggende i den nordligste del af landet. Vi råder over en del eksemplarer på tryk, som vi gerne deler ud af. I mellemtiden kan du se guider her: Ribeira, Douro, Porto Typisk Manor House i nord Fire kommende events i oktober 2013 Sagres Birdwatching Festival I starten af oktober er der både masser af sjældne fugle og Sagres Birdwatching Festival! Rip Curl Pro Portugal Verdenseliten i surfing samles i Peniche i oktober. Portugal Masters European Tour i golf kommer igen til Algarve i oktober, også i år med dansk deltagelse. Pilgrimages to Fátima Den katolske verden samles i Fátima to gange om året næste gang den 13. oktober

8 Sejl på Portugals Grande Lago Alqueva Europas største opdæmmede sø. Et par timers kørsel sydøst for Lissabon, nær grænsen til Spanien, ligger Europas største opstemmede sø. Her kan man leje husbåde og nyde et par dages helt anderledes ferie i et område, som endnu bærer oprindelighedens præg. Bådferie også for de ikke så sejlkyndige er blevet et hit. Mange har prøvet at leje en båd og følge strømmen på Europas floder og kanaler hvad enten vi så vælger England, Frankrig eller måske Tyskland. At sejle i det indre af Portugal er der endnu ikke så mange danskere, der har prøvet, men muligheden er der og oplevelsen ganske speciel. Sol-sikker og midt i et oprindeligt landskab uden så mange turister. Man kan nemlig leje førsteklasses husbåde på Europas største opstemmede sø, Grande Lago Alqueva i Alentejoregionen øst for Lissabon. Ved søen, der med sine 250 km2 er Europas største, har virksomheden Amieira Marina etableret en række små havne. Dem sejler man rundt imellem med husbåde, som firmaet udlejer. Man kan leje både på dagsbasis eller for flere dage. De fleste vælger et par dages sejlads. Husbådene af det franske fabrikat Nichols fås med kapacitet fra 4 til 12 personer. Der er op til 5 kahytter med eget bad og toilet. Bådene kan lejes fra på timebasis og op til flere dage, så der er rig mulighed for at sammensætte et program, der passer til ens temperament og pengepung. Besøg og se mere om de lokale muligheder, seværdigheder og faciliteter. Her findes også detaljerede priser og beskrivelser af de enkelte bådtyper. Madeira Nature Festival Den tredie udgave af Madeira Nature Festival afholdes i starten af oktober. Der kan næsten ikke findes bedre steder at afholde en festival med et sådant tema. Festivalen byder på en uge spækket med aktiviteter. Naturligvis arrangeres der masser af levadad-vandringer, men også whale watching, safariture og et utal af udstillinger og aktiviteter i hovedbyen Funchal.

9 Du kan finde billeder fra Madeira her: Du kan finde mere information om Madeira her: Se video er her: Hent brochurer her: Portugal med i opløbet til Danish Travel Awards Fagbladet Stand By, der som bekendt står bag den prestigefulde begivenhed Danish Travel Awards, der afholdes den 9. oktober i Cirkusbygningen, har for første gang nogensinde valgt at lave en såkaldt bruttonomineringsliste. Dette indebærer, at listen over mulige vindere via en intern afstemning er barberet ned til et antal, der modsvarer antallet af konkurrenter i den pågældende kategori. Portugal konkurrerer i to kategorier, nemlig Bedste Turistland i Europa og Bedste Turistkontor, og lykkeligvis overlevede Portugal udskillelsesprocessen i begge. Vi håber naturligvis på at gå hele vejen Tak for opmærksomheden, og på gensyn om nogle måneder!

N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3

N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3 N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3 Bruger du dine gratis muligheder? Det er helt uden angreb på din pengepung, hvis du har større udstyr, du gerne vil have solgt. Her er beviset på, at det hjælper:

Læs mere

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013 December 2013 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013 Her kommer årets fjerde nyhedsbrev med en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. Fuldstændig ny version af visitportugal.com

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Marts 2013. Portugal slår et slag for investering i fast ejendom. Lissabon har verdens bedste hostels

Marts 2013. Portugal slår et slag for investering i fast ejendom. Lissabon har verdens bedste hostels Marts 2013 Portugal slår et slag for investering i fast ejendom Adskillige analyser og spørgeskemaundersøgelser viser, at mere end 80% af turisterne i Portugal er tilfredse med deres ophold og ønsker at

Læs mere

Refborg Hotel Billund

Refborg Hotel Billund Refborg Hotel Billund Refborg hotel, spiseri og butik åbnede i 2015 med 26 nyrenoverede værelser. Hotellet ligger rigtig centralt placeret i Billund og der er derfor ikke langt til de mange attraktioner

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Luksus bolig i Thailand - Ref:

Luksus bolig i Thailand - Ref: Luksus bolig i Thailand - Ref: Praktfulde huse og lejligheder i Thailand sælges udlejes Husene og lejlighederne er lokaliseret i et luksus resort ved navn "The Oriental Beach Village" hvor man virkelig

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE NYHED: Vi inkluderer nu gratis yoga-sessions alle hverdagsaftener. Derudover får vi udstyr til FOILkitesurfing, hvis nogen skulle have lyst til at lære det - dette

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med den mentale side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014 Oktober 2014 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014 Her kommer årets tredie nyhedsbrev med en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. CP lancerer 3- og 7-dages Rail Pass CP

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

DEN STORE GOLFREJSE - SKG

DEN STORE GOLFREJSE - SKG Schloss Lüdersburg 2.-5. august 2018 Så er chancen her for at komme på årets bustur Det bliver en tur, hvor det sociale er klart det vigtigste. Dertil kommer så de lækre omgivelser, suveræne golfbaner

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Chateau Monty SPA Resort

Chateau Monty SPA Resort Chateau Monty SPA Resort Chateau Monty SPA Resort har en lang historie, der går helt tilbage til 1857. Dengang var der en pavillion, hvorfra der var udsigt udover hele byen. Senere hen blev det til et

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang.

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du primært kommer til at arbejde med den mentale del af din golf. Det er ferie, udvikling og

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse.

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Marielyst Kro Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Velkommen til Marielyst Kro, hvor I kan opleve

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Med venlig hilsen Linn Brekell

Med venlig hilsen Linn Brekell Nyheder fra Irland.. December 2010 En kilde til inspiration og idéer til at udforske Irland Velkommen til den tidlige juleudgave af Tourism Irelands nyhedsbrev til medierne. Irland er det perfekte sted

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Undersøgelses resultater

Undersøgelses resultater Undersøgelses resultater Autocamper adfærds mønster autocamperplads - campingplads Campervenner & autocamper-info.dk November 2015 AUTOCAMPER ADFÆRD JI/2015!1 ! Resultater af autocamper adfærds undersøgelsen

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

a-ja Bad Saarow. Das Resort. Wellnessferie i naturskønne omgivelser ved søen Scharmützelsee øst for Berlin.

a-ja Bad Saarow. Das Resort. Wellnessferie i naturskønne omgivelser ved søen Scharmützelsee øst for Berlin. a-ja Bad Saarow. Das Resort. Velkommen til a-ja Bad Saarow. Das Resort. Introduktion Hotellet ligger helt op til den smukke Scharmützelsee, eller Scharmützel-søen, i det naturligt grønne område i Bad Saarow.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere En rejse til Lissabon byder på en blanding af kontraster mellem gammelt og nyt i en eksotisk atmosfære. Lissabon, der ligger ved Tejo-flodens udmunding

Læs mere

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard er en gammel herregård beliggende i Eskilstrup på Med et ophold på Voldstedgaard vil I befinde Jer midt i den dejlige danske natur, mellem skønne grønne marker

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet 2 18 5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet PROFIL REJSER SPORTCONCEPT I samarbejde med de fantastiske Titanic hoteller i Lara og Belek i Antalya, Tyrkiet, har vi fornøjelsen af

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere