Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013"

Transkript

1 September 2013 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2013 Det er en fornøjelse hermed at sende årets tredie nyhedsbrev, som indeholder en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. Ny portugisisk restaurant i København Endelig... har vi fået en portugisisk restaurant i Danmark, ja faktisk er det den eneste i hele Norden. Den 1. august åbnede Restaurant Portugalo på adressen Nørregade 22 i hjertet af København. Restauranten serverer typisk portugisisk mad, og de fleste råvarer er direkte importeret fra Portugal (dog ikke mælk, visse grøntsager, osv). Vinen er i sagens natur også egen import. Bag restauranten står ægteparret Luís Marques og Nádia Andrade, der for et par år siden forelskede sig i København, da de besøgte byen som turister. De besluttede sig for at opsige deres gode jobs i Portugal for at flytte til Danmark og etablere en tilværelse. Luís har en baggrund i optik-branchen, mens Nádia er designer af profession. De første par år i Danmark bød blandt andet på forskellige jobs i restaurationsbranchen, og der gik ikke længe før tankerne om en portugisisk restaurant begyndte at rumstere. Da beslutningen endelig var truffet brugte parret 6 måneder på alt det administrative, på at finde de helt rigtige lokaler og ikke mindst at finde den bedst mulige kok. Ham måtte de til Portugal for at finde, men det var rejsen værd han laver nemlig guddommelig mad. Du kan se menuer, åbningstider mm. på Portugalos hjemmeside: Bemærk venligst, at nedenstående billeder ikke stammer fra Portugalo. Masser af lækkerier fra Portugal Portugal dominerende podiet under World Travel Awards Efter nomineringer i hele 41 kategorier, løb Portugal med sejren i 9 af disse under World Travel Awards, som blev afholdt den 31. august i Antalya, Tyrkiet. De prestigefulde priser var:

2 Best Europe's Leading Beach Destination (Algarve), Europe's Leading Island Destination (Madeira Islands) Europe's Leading Golf Destination (Portugal) Best Europe's Leading City Break Destination (Lissabon) Best Europe's Leading Boutique Resort (Vila Joya, Algarve) Europe's Leading Luxury Resort (The Conrad, Algarve) Europe's Leading Golf Resort (Quinta do Lago Hotel, Algarve) Europe's Leading Villa Resort (Martinhal Beach Resort & Hotel, Algarve) Europe's Leading Design Hotel (The Vine Hotel, Madeira Islands) RALF Ring a local friend (in Lisbon) Vi kender det allesammen. Alene i en fremmed storby, i en skummel butik har du endelig fundet præcis den genstand, som du forgæves har ledt efter i årevis, men butiksindehaveren taler ikke et ord engelsk. Hvad gør man så? Svaret er: RALF Ring a local friend, som er et helt nyskabende produkt, der nu tilbydes alle turister i Lissabon. Konceptet går helt enkelt ud på, at man ved ankomst bliver udstyret med en telefon, hvorpå nogle servicenumre er pre-installeret. Man kan nårsomhelst ringe efter hjælp, uanset om det drejer sig om oversættelser, at finde vej, hvor ligger der en eller tips til aftenens restaurant. De første 7 henvendelser er inkluderet i grundprisen. Man kan også beytte telefonen til diverse andre formål mod yderligere betaling. Find flere informationer på: Svært at finde Pizzahut i Bairro Alto??? Lost in Lisbon?

3 Lissabons triumfbue totalrenoveret og åben for besøg For enden af Lissabons gågade, Rua Augusta, grænsende til verdens smukkeste torv Terreiro do Paço (også kaldet Praça do Comércio) ligger Arco da Rua Augusta. Det har den i og for sig gjort siden 1875, men nu er den totalrenoveret og åbnet for besøg, hvilket den ikke tidligere har været. Den 9. august blev Lissabons nye turistattraktion indviet ved et storslået arrangement, der blandt andet bød på et kæmpe lysshow med nogle helt fantastiske visuelle oplevelser. Rua Augusta Arch i forskellige afskygninger Det er nu muligt at komme op i Arco da Rua Augusta, da en elevator fører de besøgende op i buen, hvorfra man har en eneståede udsigt over byens centrum, Baixa-distriktet, Domkirken, São Jorge-borgen samt Tejofloden. Indenfor kan den besøgende lære om triumfbuens historie fra starten af konstruktion umiddelbart efter jordskælvet (i 1755) frem til den stod færdig i Udstillingen kan opleves i salen "Sala do Relogio". Rua Augusta Arch (som den kaldes i diverse turistbrochurer og guider) vil være åben for offentligheden hver dag fra 09:00 til 19:00. Billetterne koster 2,5 euro. Entré er gratis for børn op til fem år. Oeiras Golf & Residence åbner den 19. september Oeiras, beliggende på den utroligt smukke kyststrækning mellem Lissabon og Cascais, får nu sin egen golfbane. Banen, som er integreret i et større resort-projekt med både hotel, lejligheder og villaer, åbner i indeværende uge, som et af de første led i det store projekt. I første omgang indvies golfakademiet, træningsbanen og banens første 9-huller. På et senere tidspunkt udvides banen til 18 huller, designet af golfbane arkitekten Santana da Silva. Bag Oeiras Golf & Residence, der breder sig på hele kvm, står den stenrige gruppe Espírito Santo, der også står bag prestigebyggerier som Palácio Estoril Residences, Quinta do Perú, Herdade da Comporta og meget andet.

4

5 BTL 2014 Bolsa de Turismo de Lisboa Portugals største rejsemesse BTL Bolsa de Turismo de Lisboa foregår i 2014 i perioden fra marts. BTL er blandt verdens største samlingssteder for rejsebranchen i den portugisisktalende del af verden, og stort set alle portugisisktalende lande, herunder Brasilien, er rigt repræsenteret på messen. Turismo de Portugal arrangerer efter al sandsynlighed et besøg på messen, hvor danske rejsearrangører med interesse i Portugal kan samle indtryk og lave forretninger. Eventuelt interesserede er velkomne til at sende en til dog kan vi ikke garantere pladser til alle. Lissabons Maraton - Rock 'n' Roll Marathon of Lisbon Berlin, London, New York, Boston og selvfølgelig København har alle et årligt tilbagevendende maratonløb, men det har Lissabon ikke tidligere haft. Det er der heldigvis lavet om på nu, hvor Rock 'n' Roll Marathon i Lissabon den 6. oktober løber af stablen for første gang. Ruten er langt med henblik på at skabe Europas smukkeste maratonløb i sjove, behagelige og livlige rammer. Starten går i Cascais, og man løber langs Tejofloden ad Avenida Marginal, gennem Lissabon og frem til målet i Parque das Nações. Der er allerede over 2500 tilmeldte atleter både amatører og professionelle. Se den flotte præsentationsvideo her: Leje af motorcykler i Portugal Firmaer, der udlejer motorcykler i Portugal, har traditionelt haft en kort levetid, og det har af samme årsag været en niche, der var svær at arbejde med. Det er der nu kommet en god løsning på, da Hertz har lanceret programmet Hertz Ride Portugal med udlejning af lækre motorcykler fra BMW. Se mere info her:

6 Turismo de Portugals workshop i Rundetårn afholdt med succes Der var stort fremmøde, da den danske rejsebranche var inviteret til workshoppen Portugal Experience i Rundetårn den 9. september. De 36 udstillere fra Portugal blev matchet med små 100 besøgende fra Danmark og Sverige, hvoraf dog 15 enten meldte afbud på dagen eller blev væk uden at sige noget. Præcis 80 deltagere var til stede under den afsluttende lodtrækning om ophold og flyrejser til Portugal. Workshoppen gentages i 2014, og forslag og kritik modtages gerne. Madeira Azorerne Centro Region (Coimbra) Algarve Europas mest berømte hemmelighed Bag denne lidt selvmodsigende titel gemmer sig Algarves nyeste promotion-video, der virkelig rammer hovedet på sømmet. Alt for få danskere er klar over, hvilken skønhed, natur, kultur og utallige andre herligheder denne region byder på. Alle kender navnet, men de færreste ved, hvad regionen indeholder. Gør dig selv den tjeneste at se video en igennem måske bliver du både overrasket og klogere Algarve HAR fantastiske strande men også en rig fauna og flora og masser af skøn og uberørt natur Turismo de Portugal producerer fortsat masser af informationsmateriale Der er ganske vist tale om brochurer i elektronisk format, som kan hentes gratis på vores hjemmeside For professionelle (rejsearrangører, skribenter, mm) udarbejder Turismo de Portugal nogle særdeles omfattende Tecnical Guides om eksempelvis Museums & Monuments, Wine Tourism og nu også Contemporary Portugal. Du kan hente guiderne her:

7 Ny guide over indkvartering i det nordlige Portugal Turismo do Porto e Norte har netop lanceret en rigtig god guide over indkvartering i regionen, der, som navnet antyder, er beliggende i den nordligste del af landet. Vi råder over en del eksemplarer på tryk, som vi gerne deler ud af. I mellemtiden kan du se guider her: Ribeira, Douro, Porto Typisk Manor House i nord Fire kommende events i oktober 2013 Sagres Birdwatching Festival I starten af oktober er der både masser af sjældne fugle og Sagres Birdwatching Festival! Rip Curl Pro Portugal Verdenseliten i surfing samles i Peniche i oktober. Portugal Masters European Tour i golf kommer igen til Algarve i oktober, også i år med dansk deltagelse. Pilgrimages to Fátima Den katolske verden samles i Fátima to gange om året næste gang den 13. oktober

8 Sejl på Portugals Grande Lago Alqueva Europas største opdæmmede sø. Et par timers kørsel sydøst for Lissabon, nær grænsen til Spanien, ligger Europas største opstemmede sø. Her kan man leje husbåde og nyde et par dages helt anderledes ferie i et område, som endnu bærer oprindelighedens præg. Bådferie også for de ikke så sejlkyndige er blevet et hit. Mange har prøvet at leje en båd og følge strømmen på Europas floder og kanaler hvad enten vi så vælger England, Frankrig eller måske Tyskland. At sejle i det indre af Portugal er der endnu ikke så mange danskere, der har prøvet, men muligheden er der og oplevelsen ganske speciel. Sol-sikker og midt i et oprindeligt landskab uden så mange turister. Man kan nemlig leje førsteklasses husbåde på Europas største opstemmede sø, Grande Lago Alqueva i Alentejoregionen øst for Lissabon. Ved søen, der med sine 250 km2 er Europas største, har virksomheden Amieira Marina etableret en række små havne. Dem sejler man rundt imellem med husbåde, som firmaet udlejer. Man kan leje både på dagsbasis eller for flere dage. De fleste vælger et par dages sejlads. Husbådene af det franske fabrikat Nichols fås med kapacitet fra 4 til 12 personer. Der er op til 5 kahytter med eget bad og toilet. Bådene kan lejes fra på timebasis og op til flere dage, så der er rig mulighed for at sammensætte et program, der passer til ens temperament og pengepung. Besøg og se mere om de lokale muligheder, seværdigheder og faciliteter. Her findes også detaljerede priser og beskrivelser af de enkelte bådtyper. Madeira Nature Festival Den tredie udgave af Madeira Nature Festival afholdes i starten af oktober. Der kan næsten ikke findes bedre steder at afholde en festival med et sådant tema. Festivalen byder på en uge spækket med aktiviteter. Naturligvis arrangeres der masser af levadad-vandringer, men også whale watching, safariture og et utal af udstillinger og aktiviteter i hovedbyen Funchal.

9 Du kan finde billeder fra Madeira her: Du kan finde mere information om Madeira her: Se video er her: Hent brochurer her: Portugal med i opløbet til Danish Travel Awards Fagbladet Stand By, der som bekendt står bag den prestigefulde begivenhed Danish Travel Awards, der afholdes den 9. oktober i Cirkusbygningen, har for første gang nogensinde valgt at lave en såkaldt bruttonomineringsliste. Dette indebærer, at listen over mulige vindere via en intern afstemning er barberet ned til et antal, der modsvarer antallet af konkurrenter i den pågældende kategori. Portugal konkurrerer i to kategorier, nemlig Bedste Turistland i Europa og Bedste Turistkontor, og lykkeligvis overlevede Portugal udskillelsesprocessen i begge. Vi håber naturligvis på at gå hele vejen Tak for opmærksomheden, og på gensyn om nogle måneder!

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013 December 2013 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 4/2013 Her kommer årets fjerde nyhedsbrev med en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. Fuldstændig ny version af visitportugal.com

Læs mere

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014 Oktober 2014 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 3/2014 Her kommer årets tredie nyhedsbrev med en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. CP lancerer 3- og 7-dages Rail Pass CP

Læs mere

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 2/2014

Nyhedsbrev om Portugal Nummer 2/2014 Juni 2014 Nyhedsbrev om Portugal Nummer 2/2014 Her kommer årets andet nyhedsbrev med en god blanding af nyheder, informationer og tips til rejser i Portugal. Restaurant Portugalo leverer maden til Portugal-workshoppen

Læs mere

MAG togo LISSABON. Velkommen til Lissabon! Gratis. rejsemagasin til vores gæster. Algarve er en klassiker! - Som stadig holder!

MAG togo LISSABON. Velkommen til Lissabon! Gratis. rejsemagasin til vores gæster. Algarve er en klassiker! - Som stadig holder! MAG togo Go LISSABON Velkommen til Lissabon! Algarve er en klassiker! - Som stadig holder! Gratis rejsemagasin til vores gæster 2010 DANSK FRI FERIE A/S og molnit.dk ApS Alle rettigheder forbeholdes og

Læs mere

Nyhedsbrev - september 2011. Formanden har ordet. Lyset Land. Markedsføring. Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området

Nyhedsbrev - september 2011. Formanden har ordet. Lyset Land. Markedsføring. Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området Nyhedsbrev - september 2011 Toppen af Danmark Formanden har ordet Lyset Land Markedsføring Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området Formanden har ordet... Optimisme spores De foreløbige meldinger går på, at

Læs mere

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 OLKA PRÆSENTERER TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 SKANDINAVIENS BREDESTE OG MEST KVALITATIVE UDBUD AF TRÆNINGSLEJRE Oplæg til program Dag 1 Ankomst ca. Kl. 13.00 Dag 2-4 Morgenmad - Frokost - Aftensmad

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

JANUAR 2011. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.

JANUAR 2011. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel. JANUAR 2011 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk TIDER: Tirsdag - Torsdag 12.00-16.00 Ved Dorthe Holm EMNE SIDE ANNONCER:

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst Nyhedsbrev - september 2010 Toppen af Danmark Formanden har ordet Lysets Land Nye markedsføringstiltag Naturen+ siden sidst Vækst via Netværk - Lysets Land 2020 Nyt fra turistbureauerne Formanden har ordet...

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET BOLIG I UDLANDET. Sygesikring i udlandet

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET BOLIG I UDLANDET. Sygesikring i udlandet ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE BOLIG I UDLANDET September 2006 Udfordrende Frankrig Tips til boligkøb Sygesikring i udlandet Kend skattereglerne Køb og lej ud Lene og

Læs mere

Få styr på TripAdvisor

Få styr på TripAdvisor 10 11 KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 12 Ved at være aktivt til stede på TripAdvisor får du en række funktioner, du kan udnytte til at gøre din tilstedeværelse bedre og allervigtigst har du muligheden

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel. MAJ 2013 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk 50 20 12 48 ÅBNINGSTIDER: Tirsdag - Torsdag 12.00-15.00 Ved Dorthe Holm

Læs mere

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG ee12: Bilag Indholdsfortegnelse BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG BILAG 6: INTERVIEWGUIDE

Læs mere

FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN

FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN SEPTEMBER 2013 TØNDER KOMMUNE FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN RAPPORT ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet August-tema: Det var så den sommer næsten da I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: En livsberetning om vejen til at give slip Sommerberetninger om EC i Braunschweig,

Læs mere

High School 2014 15. USA: 5 Dage New York

High School 2014 15. USA: 5 Dage New York High School 2014 15 Orientation Camps USA: 5 Dage New York Canada: 4 Dage Toronto England: 4 Dage London Irland: 4 dage Dublin Spanien: 8 Dage Madrid New zealand: 5 Dage Auckland Argentina Australien Brasilien

Læs mere

# 01 Feb 09. Australien New Zealand Canada USA. Drømmeferie på nettet En teenager, et New Zealand, et år Australien - tre uger i august

# 01 Feb 09. Australien New Zealand Canada USA. Drømmeferie på nettet En teenager, et New Zealand, et år Australien - tre uger i august # 01 Feb 09 Australien New Zealand Canada USA Drømmeferie på nettet En teenager, et New Zealand, et år Australien - tre uger i august Udgivet af INDHOLD World Association of Friendship Societies CURIOUS

Læs mere

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012 Ferie 2012 - - Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk scan-rejseservice feriekatalog 2012 Velkommen til et nyt rejseår med Scan-Rejseservice Nr. 42 i rækken

Læs mere