Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten"

Transkript

1 Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. marts 2014 kl i Skolegade 17. Til stede: Peter Harring Boll, Poul Henning Bartholin, Henrik Lund, Henrik Skovgaard- Pedersen, Sabine Bech-Hansen, Nanna Behrens, Tina Brixtofte Andersen, Steen Bonde, Inge Fogsgaard Degn, Elisabeth Hartlev, Eigil Vestergaard, Winni Hauge, Ilse Winther-Rasmussen, Sonja Nyborg Therkelsen, Troels Rønsholdt, kirkeværge Søren Bo Jensen og medarbejderrepræsentant Per Mathiassen. Fraværende med afbud: Ulla Skaarenborg - stedfortræder Søren Bo Jensen var indkaldt. Ungdomspræst Lars Lindgrav Sörensen deltog i spisningen og præsenterede sig selv og aktiviteter i Ungdomskirken forud for mødet. Referent: Karin Nyrup Granlie Dagsorden (B) = beslutningspunkt 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Det blev ikke meddelt på mødet, at Ulla Skaarenborg havde meldt afbud og at Søren Bo Jensen var indkaldt som stedfortræder. Dette er blevet tilføjet den underskrevne beslutningsprotokol. 2. Godkendelse og underskrift af protokollen 3. (B) Visioner: Kirken rum Godkendelse af den prioriterede liste fra februarmødet som arbejdsdokument Protokollen fra menighedsrådsmødet den 20. februar blev godkendt og underskrevet. Peter Boll refererede til punktet på mødet den 20. februar, hvor et tilbud om donation fra Y s Men s Club Marselisborg blev drøftet. Efterfølgende har klubben gjort opmærksom på, at man alligevel ikke kunne enes om at tildele domsognet de nødvendige midler.

2 Den udsendte prioriteringsliste fra sidste møde kan betragtes som et arbejdsdokument. Det blev besluttet, at pkt og 4 på prioriteringslisten kan der arbejdes videre med forstået således, at der kan udarbejdes forslag og undersøgelse af udgifterne til de konkrete forslag. Pkt. 3 fjernes ikke fra listen, men kan tages op på et senere tidspunkt. 4. (B) Visioner: Fællesskaber Præsentation af en skitse til vision. Kort oplæg og drøftelse: Hvad ønsker vi at arbejde videre med? 5. (B) Den nye sognegård - Orientering om renovering - Oplæg til indvielses-arrangement 6. (B) Godkendelse af regnskab for 2013 PB gennemgik skitsen til vision. På visionsdagen blev tanker og formuleringer om fællesskaber vendt og PB har efterfølgende udfærdiget skitsen. Rådet drøftede ordlyden og de nævnte konkrete forslag. Visionsformuleringen blev principielt godkendt med en tilføjelse, der inddrager mennesker i sognet, som ikke er aktive deltagere i kirkens liv. På næste møde drøftes konkrete tiltag under temaet fællesskab. Elisabeth Hartlev orienterede fra udvalget, som arbejder med indvielsesarrangementet. Udvalget foreslår, at datoen for arrangementet ændres til den 15. juni. Dette blev vedtaget. Der lægges op til et officielt program og et mere åbent arrangement, hvor gæsterne kan gå rundt i huset og se medarbejdernes kontorer og forskellige aktiviteter. Søren Bo Jensen orienterede om istandsættelsen. Til korenes øvelokale på 3. sal skal der indkøbes 70 stole, hvilket betyder en ekstra udgift på kr. + moms. Menighedsrådet godkendte denne udgift. Tidsplanen ser ud til at holde og flytningen finder sted den 30. april. Kassereren gennemgik regnskabet for 2013 og de forud for mødet fremsendte uddybende bemærkninger til regnskabet. Der tilføjes bemærkninger om, at rådet agter at nedbringe opsparede frie midler, bl.a. ved følgende: - færdiggørelse af istandsættelse af sognegård (ca kr) - anskaffelser mv. til ny sognegård - iværksættelse af en række udskudte aktiviteter - nedbringelse af opbyggede midler fra sognemedhjælpermiddelpuljen - en vis portion midler til reserve til dækning af evt. yderligere driftsomkostninger ved ny sognegård.

3 Alle deltagende menighedsrådsmedlemmer undtagen Ilse Winther Rasmussen godkendte regnskabet for Aarhus Domsogns menighedsråd, CVR nr Regnskab 2013, Budget drøftelse 8. (B) 2017 Oplæg til kommissorium for et udvalg 9. (B) Ansøgning om honorering af journalistisk medarbejder til Domkirkens magasin - fra redaktionen 10. (B) Forespørgsel vedrørende dansearrangement på Dansens dag (Bilag udsendt) 11. Meddelelser fra: a. Kirkeværge Kasserer Henrik Skovgaard-Pedersen orienterede om budgettet for Som udgangspunkt er der de nødvendige penge til driften og til de aktiviteter der er i gang nu dette forudsat at de ledige lokaler i Kannikegade bliver udlejet. Der vil være mulighed for at bruge nogle af de frie midler til en eventuel udvidelse af aktiviteter. Budgettet skal godkendes på næste møde. Oplægget præsenteres på næste møde. Menighedsrådet har modtaget 2 ansøgninger om bevillinger i forbindelse med magasinet Clemens Anker. Dels en ansøgning til honorar på kr. til Ellen Aagaard Petersen, som udførte et stort redaktionelt arbejde med udgivelsen af det første nummer af magasinet, som udkom til advent i Desuden en ansøgning om bevilling på kr. til honorar/løn til en redaktør af den næste udgave af magasinet. Det blev besluttet at imødekomme begge ansøgninger. Beløbene bevilges af sognemedhjælperpuljen. Menighedsrådet har modtaget en ansøgning fra byens dansescene, Bora Bora om tilladelse til i anledning af Dansens dag den 29. april, at danse bl.a. på kirketårnets mur. Der blev foretaget afstemning om godkendelse af ansøgningen. For imødekommelse af ansøgningen stemte EV, IFD, TR, WH, SE, EH, HLU, PH, SBJ og PB. HSP, SBH, NB, TBA og SNT stemte imod at imødekomme ansøgningen. IWR stemte hverken for eller imod. SBJ oplyste, at arbejdet med at udrydde borebiller i kirken igangsættes når vejret er til det. Udgiften hertil er moms. SBJ anbefaler, at der inviteres 2 firmaer mere til at give tilbud på højtaleranlæg i kirken. b. Kontaktpersoner Intet.

4 c. Kasserer HSP nævnede, at i budgettet for 2015 afsættes et mindre beløb end tidligere til kirkens murværk. Når der skal indkaldes yderligere 2 tilbud på kirkens lydanlæg, kan beløb hertil ikke nå at komme med i budgettet for Dog kan det tidligere bevilgede beløb på kr. til lydanlæg sættes på budgettet igen. (Beløbet blev i 2014 konverteret til brug for istandsættelse af Kannikegade) Hovedrensning af kirkens store orgel søges der bevilling til i d. Udvalg Sonja Nyborg Therkelsen meddelte, at firmaet NorthStar velvilligt har lånt os turistguider, som skal bruges i forbindelse med Teologiens Døgn. EH gjorde opmærksom på, at der i Jyllands Postens Kultur Magasin er en helsides annonce om domkirken. Inge Fogsgaard Degn oplyste, at Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling gik rigtig godt (IFD havde ikke mulighed for at være til stede) Ca kr. blev indsamlet. HSP meddelte fra musikudvalget, at der eventuelt indkøbes melodisalmebøger. Børnepasningsudvalget Henrik Grøndal Lund, Winni Hauge og PB har modtaget en ansøgning til det lille job med børnepasning under prædiken. Udgiften hertil tages af sognemedhjælperpuljen. e. Præsterne Poul Henning Bartholin meddelte, at Aarhus Domsogns Menighedshusfond, hvor der ikke er mange penge tilbage, har besluttet at donere de resterende midler til indkøb af højskolesangbøger og andet til den nye sognegård. PHB gjorde opmærksom på Teologiens Døgn, som finder sted den 4. og 5. april. Sabine Bech-Hansen fortalte, at hun havde indkøbt Hans Edvard Nørregaard Nielsens Limfjorden bind 1 og 2 som afskedsgave til Lars Scheibel. Tina Brixtofte Andersen oplyste, at der starter et kirkerytmik hold for lidt større børn end de der deltager i babysalmesang. f. Børnehaven Intet

5 g. Skt. Clemens drengekor SBJ oplyste, at koret mangler penge til turen til Sydafrika. h. Sangkraft Arrangementet med morgensang i Domkirken i forbindelse med århundredets festival var rigtig godt. i.formanden PB og Elisabeth Hammer Præstholm repræsenterer domsognet i provstiets ad hoc udvalgsarbejde vedrørende en kommunikations-medarbejder. PB nævnede præsteindsættelsen i Ungdomskirken. Tak fra IWR for buket i anledning af fødselsdag og tak for husly i konfirmandstuen. Takkekort fra PHB for gaven til fødselsdagen for nylig. Tak fra ARoS for udlån af bispekåbe og messehagel til udstillingen Pas de deux royal. 12. Eventuelt IFD takkede for blomster. SBJ nævnede et vellykket arrangement i domkirken i forbindelse med Århundredets Festival og takkede Per Mathiassen og Bodil Hansen for velvillig arbejdsindsats. 13. Næste møde Næste ordinære møde finder sted den 24. april kl. 19 i Skolegade Der er mødepligt til dette møde. Med venlig hilsen p.v.a. Peter Harring Boll Karin Nyrup Granlie Kordegn

Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant

Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentant REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. januar 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten 3. juni 2015 pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 21. maj 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. august 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. februar 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. april 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge us/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 18. august 2016 kl. 18.30 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/japc og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 17. september 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12,

Læs mere

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 PHB/US 8/11 2016 Til stede: Ulla Skaarenborg, Eigil Vestergaard, Inge Fogsgaard Degn, Troels Rønsholdt, Winnie Hauge, Solveig Eden,

Læs mere

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Aarhus, den 15/4 2016 pb Som en katedral af tiden og i tiden vil vi stræbe efter den ypperste formidling af kristendom, musik,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Aarhus, den 22/5 2016 pb/kny Referat fra møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 19. maj 2016 Til stede:,ulla

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. april 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. april 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 8. oktober 2015 kl. 18.15 21.15 i Rungsted Sognehus.

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 8. oktober 2015 kl. 18.15 21.15 i Rungsted Sognehus. Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 8. oktober 2015 kl. 18.15 21.15 i Rungsted Sognehus. Til stede var: Medlemmer: Asbjørn Asbjørnson, Erling Højsgaard, Birgit Veng, Christian Andersen, Gerd Sundby-Holm,

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter.

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter. Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 25. januar 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen, provst

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 4. september 2014. Kl. 14.00-1800 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt Beslutning

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 4. september 2014. Kl. 14.00-1800 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt Beslutning Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 4. september 2014. Kl. 14.00-1800 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Kjeld Pedersen deltog i punkterne 1-9. Mødepunkt 1 Sag: Budget og regnskab 2015 (1080) Fastsættelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 4. oktober 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Michael

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl Blad nr. 3299 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Lis Kjær, Thorsten Dyngby Suppleanter: Ebbe Overgaard, Ove Bo Larsen Spørgetid: 1. Godkendelse

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 335, 10.02.2016 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Deltagere: Sigfred, Steen, Christian, Bent, Carl, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper, Mie, Henrik, Torben Afbud: Kirsten, Knud,

Læs mere

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere:

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: De valgte medlemmer: Flemming Paridon Brüggemann (FPB), Birgitte Bech (BBE), Birgitte Koch Svitring (BKS), Lisbet Aabye (LIA), Poul Erik Andersen (PEA),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. november 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Det er det sidste MR-møde i denne periode. Det nye menighedsråd tager over den

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 19. maj. 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Kathrine M. Jørgensen, Birthe Lind. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 4.6, 7.6, 7.7,

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Afbud: Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af mødets dagsorden. 2. Meddelelser til orientering. 2.1 Program

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1 Holbæk den. 16. august 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 16. august 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1 Sognemedhjælperens

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. oktober 2014 kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt.

Læs mere

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30 Dagsorden Referat Fraværende 54. Godkendelse af dagsorden 55. Godkendelse af referat fra mødet den 12. marts 2015 56. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet 1.Skanderborg Provsti, MI-udvalget

Læs mere

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl. 19.00 Åbent Møde Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på

Læs mere

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Ann Wraae Bomholt, Berit Schelde Christensen, Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen,

Læs mere

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne.

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 8. januar 2013 kl.19.00 Protokolblad: Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: Afbud til mødet gives

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. marts 2010. Kl. Kl. 16.15 Mødested: Præstegade 20 Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. marts 2010. Kl. Kl. 16.15 Mødested: Præstegade 20 Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. marts 2010. Kl. Kl. 16.15 Mødested: Præstegade 20 Haderslev Mødepunkt 1 Fraværende: Afbud fra Hanne Hovmøller. 2 Salg af kirkejord Sag: Salg af kirkejord

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 22. oktober Formandens initialer: 2013

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 22. oktober Formandens initialer: 2013 På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Denise Mortensen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup,Per

Læs mere

Bilag nr. møde gennemført? Ansøgning om lån til syn og skøn endnu ikke ansøgt, vi mangler et tal fra advokaten.

Bilag nr. møde gennemført? Ansøgning om lån til syn og skøn endnu ikke ansøgt, vi mangler et tal fra advokaten. Dagsorden nr. 2. til menighedsrådsmøde Onsdag den 28. januar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Til

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

2 Postlisten PUK drift Kr. 1.155.079 Udviklingspuljen Kr. 650.823 5% Kr. 3.090.254

2 Postlisten PUK drift Kr. 1.155.079 Udviklingspuljen Kr. 650.823 5% Kr. 3.090.254 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 21. maj 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen,

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen.

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 14. august 2014. Kl. 15.00 Mødested: Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Fraværende:

Læs mere

1 Afbud fra Alle var mødt. Formanden bød den nye provstisekretær Molly Eg Bruun velkommen.

1 Afbud fra Alle var mødt. Formanden bød den nye provstisekretær Molly Eg Bruun velkommen. Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 23. marts 2015. Kl. 15.30 Mødested: Hotel Vojens Mødepunkt 1 Afbud fra Alle var mødt. Formanden bød den nye provstisekretær Molly Eg Bruun velkommen. 2 Godkendelse

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 331, kl

Menighedsrådsmøde nr. 331, kl Menighedsrådsmøde nr. 331, 14.10.2015 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Deltagere: Afbud: Carl, Jesper, Ingelise, Mie, Kirsten, Steen Victor og Henrik. Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt.

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014 Blad nr. 2982 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014 : Anne Rosendal, Jens Arendt, Ulla Thorbjørn Hansen, Elisabeth Fogh Hansen, Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Kirsten Christiansen,

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19. Dato og år: Blad nr. 181 25.januar 2012 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.00 Afbud: Anne Lundblad Marianne Dyreholt Inge Birch Tonny R. Hansen Dagsorden: Efterretningssager:

Læs mere

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 23. april 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K.

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 23. april 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 23. april 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Mødedeltagere: Jette Arendrup (kom kl. 19.40), Povl Koch, Inger Toft,

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende Morten Thaysen Kjeld Pedersen deltog ikke i punkterne 2, 3, 4 og 6. Mødepunkt 1

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Referat at møde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 8. maj 2008, kl 18.30 i Solrød Strandkirke Den 08. Maj.. 2008 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:charlotte Gravesen, Michael Rønne Rasmussen, Anne-Marie

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Egebæksvang Menighedsråd Referent: Ulrika Edén Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Formandens initialer: SR Tilstede: Henning Sundby Pedersen, Sven

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april 2011. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april 2011. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5.april 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1. Siden sidst Referat.

Læs mere

Den 6. oktober Blad nr. 1

Den 6. oktober Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Sogn, tirsdag den 6. oktober kl.18.00. Mødet starter kl 18.30 og forventes afsluttet senest kl. 22.00. Den 6. oktober. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Afholdt i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af sjette møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Ove Nygaard Madsen (fm), Lis

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014.

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg. PU møde 25. februar 2015. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg. PU møde 25. februar 2015. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 25. februar 2015. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Ole Møller, personlig stedfortræder for Helle Mikkelsen, er indkaldt og deltager i mødet efter behandling

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

VOR FRELSERS SOGNS MENIGHEDSRÅD

VOR FRELSERS SOGNS MENIGHEDSRÅD Indkaldelse og sagsliste/dagsorden til ordinært menighedsrådsmøde Onsdag den 22. maj 2019 Spisning kl. 17:30. Menighedsrådsmøde kl. 18:00 I Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, praktikant

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Blad nr. 2854 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Ophævelse af fredskovspligt Naturstyrelsen

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette, Menighedsrådsmøde nr. 328, 10.06.2015 kl. 19.00 Indleder: Christian Thomsen Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Læs mere

Frode. Jakob. Bodil har meldt afbud. Godkendt.

Frode. Jakob. Bodil har meldt afbud. Godkendt. Side 1 af 5 Indledning Kaffe Fraværende Frode. Jakob Bodil har meldt afbud. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Kirkens liv og vækst: Dåbsservietter - Agnethe. Der arbejdes videre med strikkede dåbsservietter.

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Pkt.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Pkt. Menighedsrådsmøde nr. 316 d. 9/04 2014 kl. 19.00 Indleder: Anne Pilgaard Afbud: Karin Clemmensen, Tonny Bering, Benjamin Breith, Erik Eriksen Fraværende: Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten.

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten. Dagsorden til menighedsrådsmøde Mødedato: Mødetid: Kl. 19.00 Afbud: Ingen Sted: Dybkær Sognegård Arendalsvej 1 8600 Silkeborg 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Orientering fra udvalg A. Aktivitetsudvalget

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 1. juni 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 18.00 NB. Bemærk tid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Efter mødet serveres en

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 29. november 2016. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Birgit Sommer Ejvind Hartmund Mødepunkt 1 Budget 2017 -

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. januar 2017 Tid: 18.45 Andagt ved Lene Vinkel 18.30. Fraværende med afbud: Lisa Gam Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold Kommentar

Læs mere