Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 21/3 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 21/3 2014"

Transkript

1 Kholi Primary School har besøg af Århus Friskole, Denmark Hej Århus Friskole! I den skrivende stund sidder vi i bussen på vej mod Richards Bay - efter en sjov, hyggelig, spændende og lærerig uge i Soweto. Vi startede hårdt ud med at skulle optræde på Kholi Primary School allerede dagen efter vi var kommet. Selvom vi var trætte var det en fantastisk oplevelse. Eleverne på skolen var et livligt publikum, de dansede og jublede af os. De var meget energiske - modsat os. Jerry (vores enarmede bodyguard) havde tilrettelagt et super program så dagen efter var vi på Hector Pieterson Memorial - det var meget lærerigt. Dag 3 var vi på apartheid- museet - det var en ubeskrivelig oplevelse og et fantastisk museum - vi blev bla. tilfældigt opdelt efter Nedenfor : Besøg i Kliptown - Soweto hudfarver i starten. Kun hvide og ikke hvide. Vi blev dog hurtigt genforenet. Bagefter var vi i et rigtigt shopping- mall, hvor vi spiste frokost. Dag 4 var med Jerry i Kliptown (den fattigste del af Soweto). Først viste Jerry os rundt i byen, og vi var inde og se, hvordan en familie boede. Bagefter ankom vi til et ungdoms/børnecenter, hvor vi mødte en masse søde børn, de optrådte for os og vi optrådte for dem. Bagefter udvekslede vi klassiske Århus Friskole lege med dem. Vi fik hoppet og danset sammen med alle de søde børn, der var vildt intresserede i os, da de ikke var vant til at se hvide mennesker. Om aftnen var vi ude og spise på en restaurant nær Mandelas hus. Vi er ved at vende os til varmen og hygger os sammen! Med kærlige solrige- hilsner Emilie, Katarina, Carl og resten af 8. klasse!

2 Arbejdsweekenden nærmer sig! 5. og 6. april fra kl 10 til 16 ses vi til en hyggelig og effektiv arbejdsdag med forhåbentlig masser af sol på. Der tegner sig nu et billede af en række meget forskellige opgaver til os, Fx: Malehold til både udendørs- og indendørsopgaver, lidt syarbejde, mange opgaver i kategori "handymand og - dame", et par regulære tømreropgaver, noget til dem med gartnergener eller bare grønne fingre, trailerhold og så de helt faste: Frokosthold, børnepasning og bålpasser. Der kommer en mere detaljeret liste ud til os tilmeldte og også til jer, der endnu ikke har meldt til på nogen af årets arbejdsdage. På arbejdsdagene er det vigtigt, at vi alle bidrager - også med eget værktøj. Skolen kan simpelthen ikke dække behovet ind. Vi har alt til maling og også lidt special værktøj, men ellers tar vi vores eget grej med. Jeg har skrevet ud for at få gang i et hold til at ta opgaven med at stille klatrestativet op. En sjakbajds har meldt sig, så det bliver til noget Hvis nogen har lyst til at deltage i planlægningen af arbejdsweekenderne eller i at organisere forældrearbejdet generelt, så er i meget velkomne! Udvalget trænger til flere hænder og hoveder Forårshilsner fra Sanne (mor til Celia i 5. klasse, hvis du vil skrive til mig)

3 Bestyrelsen har brug for nye kræfter Måske er det dig? Bestyrelsen har brug for nye medlemmer, der kan tilføre relevante kompetencer, arbejdstid og energi til bestyrelsesarbejdet. Til generalforsamling d skal der vælges en ny bestyrelse (med 10 medlemmer og 2 sup.) 5 medlemmer er ikke på valg, 1 medlemmer genopstiller, 6 poster er ledige (herunder 2 suppleanter). Vi håber og ønsker er at den bestyrelse, der vælges til GF, er en bestyrelse, der har de allerbedste forudsætninger for at sikre skolens fremtid (hvilket er bestyrelsens mission). Og vi tror det fordrer at de, der stiller op, ved lidt om, hvad det indebærer og hvad de gerne vil bidrage med. Vi vil derfor gerne opfordre dig, der går rundt og flirter med tanken om at blive bestyrelsesmedlem, til at tænke lidt over det - inden generalforsamlingen - du kan læse beskrivelsen af bestyrelsesarbejdet længere nede i dette fredagsbrev, du kan tage fat i en fra bestyrelsen og få en snak om det. Vi glæder os til at snakke med dig Venlig hilsen bestyrelsen Anne Toft (udtræder til GF) Charlotte Stecher (udtræder til GF) Kristian Lassen Sanne Winther (genopst. til best) Annette Preisler (udtræder til GF) Mette Bladt Heine Jensen Marius de Jager (udtræder til GF) Jesper Bjørn Andersen Lykke Mose Medarbejderportræt : Svend Johansen Svend er pedel 20 timer om ugen og har arbejdet i 8 år på skolen og er glad for familiestrukturen på skolen, hvor alle tager ansvar og har en rolle. Derudover er Svend ivrig viking med egen rullende vikingesauna (modelleret efter et Hedebyhus), massør, kriger, smed og bor i total renoveret kolonihave tæt på skolen. Svend er meget spirituelt interesseret og bruger tid i Øsal Ling et tibetansk buddhistisk center i Fredensgade tæt på rutebilstationen. Endelig bør det lige nævnes at Svend er ivrig vegetar

4 Husk Generalforsamling torsdag d. 10. April kl. 17 her på Friskolen - der er spisning og børnepasning. 7.klasse optræder og det bliver rigtig spændende og underholdende så mød op og støt demokratiet på Århus Friskole! Vh Marius fra best. Billedet: Der er brudt rollespilskrig ud i Blå Foto: Anders Bo Pedersen som også lige har en lille reklame:"latin DANCE BAND spiller på GYNGEN fredag d. 28. marts, 2014" Der er GRATIS cd'er til de første 25 publikummer:) bedste hilsner Anders og Annelise (far+ mor til Johan, 2.kl.) Vil I leje / fremleje jeres bolig ud? Hej med jer. D.1. juli slutter mit fremlejemål her i Stautrup! Jeg søger derfor ny bolig fra d. 1. juni eller hurtigst muligt. Jeg har 4 dejlige børn i alderen 13, 11, 6 og 3 år (de er hos mig hver anden uge). Lige nu bor jeg til leje i et hus på Rosendalvej i Stavtrup og vil rigtig gerne blive boende i området eller tæt på, da mine børn går på Århus Friskole og i børnehave her i Stavtrup. Ring endelig på tlf Eller skriv til Venlige hilsner fra Lene Kieldsen (mor til Hanibal i 6. og Viola i 5. og Oline i kommende 0. klasse)

5 OM BESTYRELSESARBEJDET PÅ ÅRHUS FRISKOLE. Bestyrelsens primære opgave Bestyrelsens primære opgave er den overordnede ledelse af skolen, dvs. som arbejdsgiver, som ansætter og som ansvarlig i fht. skolens drift og økonomi. Bestyrelsen mission er at sikre skolens fremtid vi skal søge for at Århus Friskole fortsat er et attraktivt skolevalg. Lidt praktisk om bestyrelsesarbejdet: Bestyrelsen består af 10 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter. Desuden er skoleleder og en lærerrepræsentant med til møderne. Dvs. at vi er ca. 14 til bestyrelsesmøderne. Vi holder 10 bestyrelsesmøder om året plus en bestyrelseslørdag og en generalforsamling. Hertil kommer evt. møder i udvalg. Arbejdsområder for bestyrelsesmedlemmer Indholdsmæssigt vedrører en stor del af bestyrelsesarbejdet økonomi (budgetter, låntagning, skolepenge, årsregnskaber, m.m.) Økonomiske prioriteringer ift. byggeriet har fyldt meget. Dertil kommer engangssagerne eksempelvis: Håndtering af økonomi ifm. lockout og ændringer i lønramme for medarbejdere, formulering af regler for optag af elever m.m. Derudover handler bestyrelsesarbejdet i høj grad om de områder, der arbejdes med i udvalg. Bestyrelsen udvælger med skolelederen områder, der skal arbejdes med nogle store, nogle små og nedsætter kommissorier/udvalg, der arbejder med disse. Pt. er bl.a. følgende udvalg: Bygge- og vedligeholdelsesudvalg, forældresamarbejder, økonomi og ledelse, kommunikation, alkoholpolitik, ansættelsesprocedure, fundraising, energipolitik m.m. Foruden bestyrelsesmedlemmer kan udvalgene bestå af forældre, der ikke sidder i bestyrelsen, skoleleder og medarbejdere. For at løfte de opgaver der er i bestyrelsesarbejdet, er der brug for forskellige kompetencer. Nedenfor er et udsnit af de mest centrale kompetencer, som den nuværende bestyrelse ønsker, at der er til stede i bestyrelsen: Økonomi - Arbejde med budget, revision, lån ect. Ledelse - Se skolen ind i fremtiden, udvikle strategi og visioner, og med afsæt i samme skabe rammer for og prioritere ressourcer. Forældresamarbejde - Besidde organiserings- og koordineringsgen - Lyst til at engagere og samle forældre og udvikle forældresamarbejdet - Lidt praktisk snusfornuft Bygning og vedligeholdelse - Viden om byggerprocesser, økonomi osv Tid & engagement - Have et realistisk billede af hvad det indebærer at være bestyrelsesmedlem. - - Have lyst til at prioritere det og være velforberedt Kunne sidde i flere år for at nå at blive god til bestyrelsesarbejdet. Politik og jura - Særligt kenskab til de Frie skolers politik - Kendskab til folkeskolepolitik og praksis Fundraisning (Her kan du også biddrage, uden at være bestyrelsesmedlem) - Erfaring med foundraising - Blik for hvilke emner/projekter på skolen, der er oplagte at søge støtte til. IT (Her kan du også biddrage, uden at være bestyrelsesmedlem) - Teknisk support (udvikling af hjemmeside, viden om udvikling på området mm.) Listen er ikke udtømmende.

6 NÆSTE UGES MADPLAN 24/3 TIL 28/3 2014, Mandag. VELKOMMEN TILBAGE FRA PRAKTIKOPHOLDET PASTA BOLOGNESE til 5. og 7. klasse. Retten indeholder så meget hvidløg, at jeg er nødt til at sige undskyld på forhånd! Tirsdag. KLASSISK VEGETARISK KARTOFFELSUPPE serveret med rugbrød, ost/spegepølse. Maria musiklærer fortæller, at hendes lille bebse, Villads, som ikke engang er fyldt 2 år, er fuldkommen vild med min soupe de pommes de terre. Derfor har hun engang imellem noget af den med hjem. Det fortælles, at han under måltidet sidder kampberedt, foroverbøjet henover tallerkenen tæt på suppen, således at transportvejen fra suppeoverfladen til Villads mund er ultrakort. Villads er en kartoffelsuppeaffectionaro på knapt 2 år og kartoffelsuppedeltager på aller højeste plan. Måtte han snart få lov til at starte på Friskolen snarest. Han spiser gerne 5-6 portioner af suppen i streg, så moderen og faderen har opfundet et suppeafkølingssystem, hvor de på forhånd har afkølet den kommende portion kartoffelsuppe. Velbekomme Villads! You r my man. Maria har bedt om lov til at få opskriften. No way, Bro, den forbliver imellem du og jeg. Onsdag. KARRYRET AF KYLLING OG GRØNTSAGER. Ris. Chutney. Ristet kokosmel. Torsdag. BAGTE KARTOFLER OG RØDBEDER i marinade med hvidløg (undskyld), rosmarin, peberod. Salat. Hjemmebagt brød + smør. Fredag. FREDAGSMAD på en fredag. Asger, vor chefredaktør, har lavet en markedsundersøgelse vedrørende FREDAGSBREVETS udbredelse blandt de potentielle læsere. Det viste sig blandt børnene på Friskolen, at der blot var en enkelt håndfuld (max. 5), som læste publikationen. Hvis man foretager en privat let skjult læserundersøgelse blandt sine kolleger på Friskolen, finder man ud af, at knapt halvdelen af dem læser FREDAGSBREVET. Udvider man undersøgelsen til forældrekredsen vil man formodentligt opdage, at knapt 25% læser FREDAGSBREVET'. Det er min private holdning, at udgivelsen af FREDAGSBREVET burde indstilles. Redaktøren bruger efter sigende 3 timer om ugen på det. Jeg selv bruger 1 til 2 timer på det, endda uden at få løn for det. Hvorfor skulle vi dog vedblive med at udgive denne urentable publikation? Måske er der en enkelt grund! Under sin markedsundersøgelse fandt Asger 2 trofaste abonniner nede i midtbyen i ROCK CITY, Erik Olesen og Silas Westberg, hvis livsindhold ikke ville være det samme, såfremt FREDAGSBREVET' lukkede. Stor tak til Jer for Jeres støtte! 8. klasse rejste til Sydafrika i lørdags. Se 17 afskedsfotos her

7 /

8 k j j l k j l k j l

9

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 6. maj 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 6. maj 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 6. maj 2011 En kold, men solbeskinnet uge er overstået. En superflot omgang rengøring af 1. klasseforældrene blev udført sidste lørdag, fire gode skriftlige eksamensdage

Læs mere

8.klasse og to guider umiddelbart efter at have rapellet en hel eftermiddag på Sct. Croix US VI

8.klasse og to guider umiddelbart efter at have rapellet en hel eftermiddag på Sct. Croix US VI 8.klasse og to guider umiddelbart efter at have rapellet en hel eftermiddag på Sct. Croix US VI Stolt over dansk ungdom Nina York er en 74- årig dansk dame, bosiddende på Sct. Croix kulturpersonlighed,

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010

Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010 Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010 Husk planlægningsweekend den 9.-11. april på Pindstrup Centret! Planlægningsudvalget (PLU) og Pindstrup Centret slår endnu engang dørene op

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

NYHEDSBREV. November 2004. Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors

NYHEDSBREV. November 2004. Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors NYHEDSBREV November 2004 Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors 1 Velkommen Igen i år har der været afholdt bedsteforældredag i Paletten. Det var en rigtig god dag med mange tilmeldte. En stor tak

Læs mere

FRITRAV Skoleblad for Den fri Hestehaveskole Nr. 1 2008

FRITRAV Skoleblad for Den fri Hestehaveskole Nr. 1 2008 Nr. 1 2008 Fritrav er skoleblad for Den fri Hestehaveskole Langelinie 40 Sjelle - Skjørring 8464 Galten Tlf.: 8695 4105 Skoleleder Vibeke Helms Formand for skolebestyrelsen Jane Pors Olesen Fritrav udkommer

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 19. april 2013

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 19. april 2013 1 Lock-out set fra en kontorstol Det er en meget stille skole, jeg møder ind til hver dag i denne tid. Men lidt sker der dog. Her er en lille update fra i tirsdags: - 7:45 står der en flok lærere ude ved

Læs mere

I 1810 blev den unge Grundtvig - 27 år gammel og lige dimmiteret som præst kaldt hjem for at hjælpe sin far der var blevet syg. Grundtvig afslog, og

I 1810 blev den unge Grundtvig - 27 år gammel og lige dimmiteret som præst kaldt hjem for at hjælpe sin far der var blevet syg. Grundtvig afslog, og Hanegal December 2011 Kære venner Så kom julen 2011 til Samsø Friskole. Til morgensangen tænder vi hver morgen et nyt lys på Grethe Verdoes flotte adventskrans mens vi synger se blot hvor flot det brænder

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge DFUNK Ung-til-Ung Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge INDHOLD Om Ung-til-ung arbejdet // side 2 Hvem er de unge flygtninge? // Side 4 Unge flygtninges muligheder, behov og udfordringer

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken

NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken Årgang 3. Nummer 2. Maj 2014. Forårsstemning - spiring og vækst i og omkring huset Genbrugsen - i ny udgave TEMA: Frivillighed 5 Portrætter: Derfor

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010. Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie.

Fredagsbrev. Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010. Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie. Fredagsbrev Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010 Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie. Vi har savnet jer og glæder os til endnu et fantastisk, sjovt og lærerigt år på Århus

Læs mere

VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I

VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I Valdemarsgade, Vesterbro, København Velkommen til Valdes Børnehus børnehave Kære nye forældre I vil i denne folder finde følgende informationer om Valdes Børnehus, de vil være

Læs mere

Osted Børnehave Blad nr.2 - Rokadeudgave 2014

Osted Børnehave Blad nr.2 - Rokadeudgave 2014 Osted Børnehave Blad nr.2 - Rokadeudgave 2014 NYT FRA OSTED BØRNEHAVE Efter en lang og varm sommer med masser af aktivitet i Osted børnehave, er vi nu i gang med den nye struktur. Nogen er flyttet stue,

Læs mere

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter tilbereder hver dag sund, lækker, velsmagende og ernæringsrigtig mad. Mad, som gør en stor forskel for dem, som spiser

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Højbladet. INDHOLD Redaktørernes hjørne 2. Det første år, som den nye leder 3. At være klædt på 4. SFO i skolens C-fløj 6. Mellemtrinnets hustur 7

Højbladet. INDHOLD Redaktørernes hjørne 2. Det første år, som den nye leder 3. At være klædt på 4. SFO i skolens C-fløj 6. Mellemtrinnets hustur 7 Højbladet INDHOLD Redaktørernes hjørne 2 Det første år, som den nye leder 3 At være klædt på 4 SFO i skolens C-fløj 6 Mellemtrinnets hustur 7 Skolebestyrelsen har travlt 8 Kunst på mellemtrinnet 9 Trafik

Læs mere

Øvrige nyheder... 23. årgang www.filskovogomegn.dk. Sportaktiv lørdag... Læs mere på side 3 Byfest march Læs mere på side 4

Øvrige nyheder... 23. årgang www.filskovogomegn.dk. Sportaktiv lørdag... Læs mere på side 3 Byfest march Læs mere på side 4 23. årgang www.filskovogomegn.dk maj 2013 Øvrige nyheder... Sportaktiv lørdag... Læs mere på side 3 Byfest march Læs mere på side 4 Mangler stadig hjælp... Læs mere på side 5-6 Friskolefadder - var det

Læs mere