Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl på Thinghuskroen i Vestervig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig."

Transkript

1 Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år v/henrik Dam Jespersen Indledning: Kære medlemmer. Så er det 5. gang jeg aflægger beretning som klubbens formand og dette er igen med stor fornøjelse, da vi igen er kommet ud af året med et særdeles fornuftigt overskud, især set i forhold til de stadige svære forhold som alle golfklubber befinder sig i, i disse år! På landsplan har der igen været et faldende antal golfspillere. Vores bane har igen i år været perfekt, super velholdt og plejet med dejlige fairways og perfekte greens samt en slået rough. Igen i år har jeg har hørt mange roser vedrørende vor bane, det kan man også se ved at vi fortsat har en stigning i greenfee gæster. Vi fik i 2013 ansat Jens som ny chefgreenkeeper, så dette har været hans 2. år i klubben. Jens har igen i år gjort et fantastisk stykke arbejde med banen sammen med vores gode team af greenkeepere. Dette er vi glade for og jeg synes Jens er faldet utroligt godt til både i forhold til resten af teamet i klubben men også sammen med baneudvalget og undertegnede. Så tak til dig Jens for godt arbejde og godt samarbejde. Vi har igen i år kunnet være stolte af banens kvalitet og vedligeholdelse. Vore greenkeepere holder banen i virkelig flot stand, og det er jeres fortjeneste, at vi alle får en god oplevelse ved at spille banen. Så tak til jer alle og også en tak til baneudvalget, jeg ved i holder mange møder og gør en stor indsats.

2 Sæsonen startede med et brag af en åbningsmatch lørdag d. 12. april Og det var med meget stor tilslutning. Thisted Forsikring var ny sponsor for åbningsmatchen og 1. præmien i A-gruppen var endda deltagelse i en ProAm turnering. Vi har lavet en aftale med Thisted Forsikring hvor de har bundet sig i 4 år til at være åbningsmatch sponsor udover deres normale sponsorat. Efter matchen var der arrangeret opstartsfest i klubhuset, hvor deltagerne fik en særdeles festlig aften med lækkert mad, skøn fællessang og underholdning. Tak til festudvalget for en rigtig god og hyggelig aften. Åbningsmatchen i 2015 er planlagt til d. 18. april, så sæt lige kryds i kalenderen med det samme. Matcher: Der har i årets løb været afholdt 5 sponsorerede matcher. Dertil kommer Sct. Hans match, medhjælpermatch, sponsormatch samt ølsmagningsmatch. Alle matcher er blevet afholdt med stor deltagelse og succes. Der skal her lyde en kæmpe stor tak til match sponsorerne for de flotte præmier og for opbakningen. Og der skal naturligvis også lyde en stor tak til matchudvalget for fin afvikling af arrangementerne. I har ydet en flot og stor indsats som altid. Derudover har der selvfølgelig været afholdt EDC Cup samt Klubmesterskaber. Medlemmer: Vi havde pr. 31/12 nøjagtig 385 aktive medlemmer i klubben. Sidste år havde vi nøjagtig også 385 medlemmer. Så selvom vi har ca. 10% udmeldinger om året, så formår vi altså alligevel at bibeholde medlemstallet. Mht. til udmeldelser har vi fra år 2013 indskærpet at vore vedtægter overholdes, der står i paragraf 5: Medlemskab er bindende for et år af gangen, og udmeldelse kan kun ske skriftligt med 3 måneders varsel til den 1. januar. Som fortalt tidligere år, så er det stadig meget normalt i danske golfklubber at have en afgang på ca. 10% om året, og det har vi også her i Sydthy.

3 Der er nogle som bliver for gamle, nogle som flytter, nogle som mister interessen eller får en skade e.l. Så vi skal gerne have en del nybegyndere igennem hvert år, bare for at holde vort medlemstal. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at ønske alle vore nye medlemmer hjertelig velkommen i klubben og håber i vil få mange gode stunder med at spille golf. Og naturligvis håber vi også på, i vil anbefale jeres venner og familier at begynde at spille golf. Begynderhold: Begynderudvalget har afholdt 4 begynder kurser i Men desværre ikke med ret mange deltagere - der har kun været 15 tilmeldte samlet set. Det er noget færre end i 2013, hvor vi havde 27 deltagere på begynderkursus. Selv om der er været få tilmeldte, så skal der lyder en stor tak til Begynder udvalget for deres indsats. Den 9. maj afholdt vi en slags hvervematch i samarbejde med Carlsberg og bagefter var der øl smagning i klubhuset. Der var god tilslutning med ca. 50 deltagere, hvoraf ½ delen var nye potentielle golfspiller. En super god dag og aften med højt humør og en især en god oplevelse på grund af en meget engageret øl entusiast fra Carlsberg som var en rigtig god fortæller. Der skal her lyde en stor tak både til Carlsberg og til dem som hjælp til med arrangementet.. Vi planlægger at afholde 3 begynderkurser i weekendkursus og 2 kurser, som løber over 4 tirsdag aftener. Alle begynder kurser bliver igen gratis at deltage på, hvis man samtidig melder sig ind i klubben. Helt praktisk betyder det, at man KUN betaler kontingent for resten af året, dvs. deltagere på april kurset betaler 3000,-, deltagere på maj kurset 2500,- og deltagere på august kurset 1500,- kroner. Det bliver helt sikkert igen i år en udfordring at skaffe nye medlemmer, så jeg håber i alle vil sprede budskabet om gratis golfkørekort ud til jeres venner og bekendte. Antallet af nye medlemmer bliver meget vigtig for klubben i fremtiden, så det er vigtigt vi alle gør en indsats.

4 Vi påtænker igen i år, at Par 3 banen vil blive gratis at benytte i marts og april måned, dvs. at alle kan komme og spille ganske gratis. Hvis i kender nogen, som gerne vil prøve at spille, ja så er der i hvert fald ingen økonomiske undskyldninger. Klubhus og administration: Børge Larsen har igen i 2014 med stort engagement stået for rigtig meget ude i klubben. Bl.a. kontakt til rigtig mange greenfee gæster, flaskeautomat, øl, kaffe, golfbiler og en masse andre ting og det er til alles tilfredshed. Lisbeth Nielsen og Arne Staun har i år passet kontoret med stor indsigt og ekspertise og de 3 tilsammen har givet såvel medlemmer som gæster en venlig og kompetent betjening. Så en kæmpe stor tak til jer alle 3. De 9 rengøringshold som skiftevis gør rent 1 uge af gangen har igen gjort det rigtig godt. Tusind tak til alle jer, der har hjulpet. Boldopsamlerholdet, baneserviceholdet og planteudvalget har også i 2014 lavet et flot stykke arbejde tak til alle jer for jeres fine indsats. I 2015 vil der igen være gratis bolde på driving range, samt det vil stadig være muligt at taste jeres egne scorekort ind i golfbox enten via pc derhjemme eller via touchskærmen i klubhuset. Det vil jeg gerne opfordre jer alle til at gøre.. Det vil spare vores frivillige kontorpersonale for meget arbejde. Husk godkendelse af markøren. Protræner: Vores Pro Træner Mads Riis fra Holstebro Golfklub har igen udført hans arbejde til bestyrelsens fulde tilfredshed. Han har været med til at uddanne alle vore nye medlemmer. Derudover har han stået for juniortræningen om tirsdagen, samt den gratis fælles træning. Jeg har igen kun hørt positiv omtale af ham, og jeg føler at alle har været meget glade for Mads. Jeg vil derfor gerne sige ham tak for hans altid gode humør og især hans dygtige og rolige måde at være træner på.

5 Det er derfor også med glæde at jeg kan oplyse om at Mads Riis fortsætter som protræner i Jeg forventer ikke at der bliver ændringer til 2015 mht. til tidspunkter for juniortræning fællestræning osv. Juniorudvalg Juniorudvalget har også i 2014 haft et travlt år. Juniorerne har deltaget flittigt i såvel træningen om tirsdagen som i de forskellige bymatcher. Juniorerne har ligeledes deltaget i en sommerlejr, hvor der blev spillet rigtig meget golf. Stor tak til juniorudvalget for deres kæmpe arbejde Klubber i klubben: Vi har jo stadig 3 klubber i klubben. En herreklub, en dameklub og en seniorklub. Alle 3 klubber kører rigtig godt og har haft stor aktivitet igennem året med stor deltagelse til deres arrangementer, så det er dejligt. Derudover har der været afholdt tirsdagsmatcher, hvor specielt nybegyndere er velkomne. Det skal dog siges, at nybegyndere selvfølgelig er meget velkomne i alle klubber. Sponsor udvalg: Sponsorudvalget har i alt skaffet kroner i sponsorindtægter, et fald på kun ,- ifht så det er fantastisk flot godt gået sponsorudvalg og tusind tak for jeres indsats. En speciel tak til Kennert Sohn, da han har lovet at fortsætte i sponsorudvalget, selvom han har valgt at tage en pause med at spille golf. Vi har som sidste år stadig brug for mere hjælp i Sponsorudvalget, så hvis der er nogen som gerne vil gøre en forskel for klubben, så kontakt lige Bestyrelsen eller Kennert det vil vi sætte meget stor pris på. Vi ved allerede nu at det i 2015 igen vil blive en stor udfordring med at skaffe nye sponsorer. I vil kunne se i budgettet om lidt, at vi budgettere med et fald på over ,- kroner. Krisen kradser jo stadig her i det såkaldte Udkants Danmark og når vore kære sponsorer bliver nødt til at kigge på deres omkostningerne, ja så kan sponsorudgifter nemt blive der, de vælger at skære ned. Derfor vil jeg gerne igen i år opfordre alle til at huske at støtte vore sponsorer, det gælder i særdeleshed når vi køber ind til klubben,

6 når vi køber ind i udvalgene eller i vore klubber i klubben og også når vi køber ind privat. Støt vore sponsorer, for de støtter os! Og vi har stor brug for dem også i fremtiden. PR udvalget har i 2014 arbejdet på at finde en hovedsponsor, det er desværre ikke lykkedes dem endnu, men jeg er helt sikker på at de bliver ved med at forsøge dette gode initiativ, sammen med mange andre gode initiativer. Så et stort tak til jer for jeres indsats. Greenfee aftaler: Vi har i 2014 igen været medlem af SGN samarbejdende golfklubber i Nordjylland, hvor alles medlemmer kan spille til ½ greenfee i alle klubber. Der er 28 klubber med i dette samarbejde. Derudover har vi haft ½ greenfee aftale med Struer, Lemvig, Harre Vig, Skive, Herning og Dejbjerg. Disse aftaler har vi også indgået for år arbejder vi på at udvide dette til flere klubber syd for Limfjorden, indtil videre har vi lavet en gensidig greenfee aftale på kr. 200,- med Bramming, Brande, Give, Herning, Hjarbæk, Ikast, Jelling, Viborg og Øland. Så der er rig mulighed for alle vore medlemmer, til at komme ud at spille på andre baner til favorable priser. Det vil fremgå af vor hjemmeside hvilke klubber vi har en aftale med. Greenfee: Vi har i regnskabsåret fået kr. ind i greenfee indtægter i alt, det er kr. mere end sidste år så vi forsætter stadig den stigende positive trend med flere greenfee gæster her i Sydthy. Økonomi: Som jeg indledte med, så er det igen lykkedes os at komme ud med et fornuftigt overskud! Regnskabet vil blive gennemgået om lidt, og så får i alle tallene. Men jeg kan ikke lade være med at sige, at jeg synes, det igen er et flot resultat som vi i fællesskab har opnået. Det er nu 4. år i træk at vi får et flot og positivt resultat.

7 Og som sidste år har dette resultat kun været muligt at opnå, pga. at igen i år har rigtig mange dejlige mennesker hjulpet med stort og småt i dagligdagen. Men vi må ikke hvile på laurbærrene: 2015 vil helt sikkert blive en udfordring, hvis vi ikke igen alle sammen gør vort bedste for at nå et positivt resultat. Derfor er det fortsat meget vigtigt at alle hjælper til i udvalgene, som i har gjort så flot i 2014, samt hjælper til med at få flere nye medlemmer. Vi budgetterer igen med et overskud for 2015, dog noget mindre end i Men dette mål skal nås, og det kan vi, hvis vi til stadighed holder vore udgifter i ave, og med den forhåbentlige fortsatte uvurderlige hjælp fra mange medlemmer. Så vil jeg også lige nævne at vi stadig har nogle aktier til salg i Sydthy Golfbaneanlæg A/S. Vi har ca. 20 stk. tilbage som hver koster ,- kroner. Så støt klubben og køb en aktie. Henvendelse kan ske til formanden for golfbaneanlæggets bestyrelse nemlig Ricky Larsen, og jeg ved, at han er klar til at sælge nogen allerede her i aften Salget af jord til Thy Statsskovsdistrikt kom jo endelig på plads inden sidste års generalforsamling. Og nu kan vi se resultatet. De startede med beplantningen i april måned, og det bliver spændende at se hvor hurtigt de små træer bliver større. Jeg glæder mig til det læ det vil give vor bane i fremtiden. Pengegaven fra Keld Johannesen har vi i 2014 i samarbejde med Kjeld brugt på et springvand ved hul 18 samt 2 pavilloner som er ved at blive sat op mellem hul 5 og 6 og hul 13 og 15. Pavillonerne skal bruges bl.a. som læskure ved kraftig regn samt ved lyn og torden vejr. De kan naturligvis også bruges til bare at hygge sig i. Derudover har vi få lavet en vaskeplads til at rengøre spillernes udstyr var også året, hvor Sydthy Golfklub deltog i arrangementet Thy Mors På Rådhuspladsen i Kbh. Vi var inviteret sammen med de

8 2 andre golfklubber i Thy og Mors. Det kostede os ikke noget, og vi ved heller ikke om vi vil få flere greenfee gæster ud af det, men det er jeg nu næsten sikker på vi vil. Arrangementet var efter min mening en stor succes og en også en kæmpe oplevelse at være med til. Ja igen er der jo sket en hel del i klubben i det forgangne år. Og vi i bestyrelsen for Sydthy Golfklub har haft en masse dejlige udfordringer og oplevelser ved at sidde i bestyrelsen. Derfor at det også lidt med vemod, at jeg i aften afholder min sidste beretning. Som nogle af jer måske allerede ved, så holder jeg som formand, da jeg ikke genopstiller til bestyrelsen. Jeg har siddet i bestyrelsen i 6 år og de sidste 5 år som formand, det har været spændende, og jeg synes vi i alle årene har haft et fantastisk godt samarbejde i bestyrelsen og det vil jeg gerne takke mine kollegaer i bestyrelsen mange gange for. Så tak for en super arbejdsindsats og et godt samarbejde! Der skal også lyde en særdeles stor tak til vor kasserer Hanne Nielsen. Hun har udført jobbet som kasser til perfektion og til alles store tilfredshed. Til slut vil jeg sige tusind tak til alle vore sponsorere store som små, samt til alle vore udvalg og andre som har ydet en ubetalelig indsats for Sydthy Golfklub i Håber i alle er klar igen her i 2015 til at yde en lige så stor indsats det er utroligt vigtigt for klubben. Samtidigt håber jeg på, at vi får mange nye frivillige hjælpere i 2015, jeg kan love alle, at det giver et stort social samvær og fællesskabsfølelse at hjælpe til med stort og småt. Til allersidst vil jeg også sige tak til bestyrelsen i Sydthy Golfbaneanlæg A/S for et godt samarbejde. TAK. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse v/jens Kr. Yde

9 Regnskabet viste et resultat på kr ,-. Egenkapitalen er efter årets resultat på kr ,-. 4. Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent og indskud v/jens Kr. Yde Der budgetteres med et overskud i 2015 på kr ,-. Kontingentsatserne for 2015 blev foreslået og vedtaget. Junior 0-18 år kr Ynglinge år kr Voksne 26 og ældre kr Pensionister 66 og ældre (mandag-fredag) kr Langdistancemedlemmer kr Langdistancemedlemmer (NVG+Morsø) kr Langdistancemedlemmer (Struer+Lemvig) kr Flexmedlemmer afstand > 50 km kr Passive medlemmer kr. 500 Støttemedlemmer kr Forslag fra bestyrelsen Ingen. 6. Forslag fra medlemmer Ingen. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter På valg: Henrik Dam Jespersen ønskede ikke genvalg Preben Foldager ønskede ikke genvalg Arne Bertelsen nyvalgt Henrik Jensen nyvalgt Første suppleant Erik Dalbro Møller Anden suppleant Jan Henriksen 8. Valg af revisor Genvalg til statsautoriseret revisor Jan Østergaard. 9. Eventuelt

10 Gudrun Jensen: Genfremsatte ønsket om en hjertestarter, hvortil Niels-Henrik Pedersen svarede, at klubben til forsøge igen hos Trygfonden. Hans Pedersen: Foreslog en match for at finansiere hjertestarteren. Peder Gosvig: Struer holder DM samme uge som vort klubmesterskab bør vore mesterskaber ikke ændres til en anden weekend? Erik Møller: Lidt reprimande til vore medlemmer. Kurvene ved driving range bør sættes på plads efter brug. Golfbox tiderne skal respekteres. Tee puttes i de rette steder og ikke lade dem flyde på tee-stedet. Carl Agesen: Tirsdagsmatcherne bør ændres til en anden dag, så det ikke falder sammen med træningen. Lis Eriksen: Starttidspunktet i golfbox ønskes ændret til kl Det ændrer klubben selvfølgelig. Erik Møller: Meget stor ros til bestyrelsen og diverse udvalg. En fornøjelse med de mange frivillige medlemmer. Jan Olesen: Opfordring til visse medlemmer, at de skal respektere forudbestilte golftider i golfbox. Jens Kr. Yde: Takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer Henrik Dam Jespersen, Preben Foldager og Børge Jensen for deres store indsats for Sydthy Golfklub. Bød velkommen til Hans Pedersen, der afløser Børge Jensen i den resterende valgperiode. Henrik Dam Jespersen: Sluttede generalforsamlingen med at takke de fremmødte og for samarbejdet i bestyrelsen. Besvarede diverse kommentarer under eventuelt. Takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer Preben Foldager og Børge Jensen og bød velkommen til Arne Bertelsen og Henrik Jensen.

11 Der deltog 57 ved generalforsamlingen. Ref.: Thorkil Bennedsen Dirigent:.. (Rasmus Kronborg) Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således: Formand: Ib Overgaard Næstformand: Jens Kr. Yde Sekretær: Thorkil Bennedsen Niels-Henrik Pedersen Arne Bertelsen Henrik Jensen Hans Pedersen -212-

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golf Klubs Bestyrelse 2014: Lone Dahl Bilstrup Formand Mob.: 26 74 16 23 formand@skivegolfklub.dk Palle Nielsen Økonomiansvarlig Mob.: 31 20 92 61 kasserer@skivegolfklub.dk

Læs mere

R E F E R A T. Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub.

R E F E R A T. Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub. R E F E R A T Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub. Referent: Jane Bach Sørensen Til stede var 52 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen:

2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen: Ordinær generalforsamling 2015 i Jelling Golfklub Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 18. februar 2015 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Velkommen til generalforsamlingen. Det er dejligt at se, der kommer så mange til generalforsamlingen. Normalt var det jo ikke

Læs mere

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse til den årlige generalforsamling... 4 Dagsorden:...

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk ÅRSSKRIFT 2013 3. årgang LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. Bestyrelse Formand Flemming Nielsen... 9782 2127 Næstformand Bente Knudsen...

Læs mere

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16 Læs bl.a. om Beretning 2014 s. 4 RingMaster 2015 s. 5 Golfens Dag 2015 s. 14 Nyt fra Kontoret s. 16 Nyt fra Handicapudvalget s. 20 Trænerskifte s. 29 NR. 1 2015 23. ÅRG. OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE...

Læs mere

Forslag fra medlemmerne. Der er ikke indkommet forslag til behandling.

Forslag fra medlemmerne. Der er ikke indkommet forslag til behandling. Referat fra Ordinær Generalforsamling - tirsdag den 24. januar 2015 Dagsorden: 1. Formand Bo de Neergaard byder velkommen. 2. Valg af dirigent. 3. Beretning om klubbens virksomhed det forløbende år. 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Generalforsamling i. Gilleleje Golfklub. Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00. ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19.

Generalforsamling i. Gilleleje Golfklub. Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00. ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19. Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00 ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19. 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse med dagsorden. 3 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium)

Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) Ordinær generalforsamling 2014 i Jelling Golfklub Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) 1. Valg af dirigent

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer Faaborg Golfklub December 2007 16. årg. nr. 5 LÆS OM... Kære medlemmer Valg til bestyrelsen Årsregnskab Indkaldelse til generalforsamling A/S Golf for "fine" mænd og kvinder Nyt fra Driverklubben Dameklubben

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G Greve Golfklub Bestyrelsen G E N E R A L F O R S A M L I N G Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Greve Golfklub TORSDAG DEN 27. MARTS 2014 kl. 19.00 i TUNE MENIGHEDSCENTER, Tune Center 17,

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Torsdag den 25. oktober 2012 Torsdag den 25. oktober 2012 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4 Sønderborg Køkkenets Junior Turnering www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 Formand Kurt Jensen bød velkommen til årets repræsentantskabs møde 1. Mandaternes prøvelse (Allan Berg) 1. Unionsbestyrelse: 8 mandater; Region

Læs mere