Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl på Thinghuskroen i Vestervig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig."

Transkript

1 Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år v/henrik Dam Jespersen Indledning: Kære medlemmer. Så er det 5. gang jeg aflægger beretning som klubbens formand og dette er igen med stor fornøjelse, da vi igen er kommet ud af året med et særdeles fornuftigt overskud, især set i forhold til de stadige svære forhold som alle golfklubber befinder sig i, i disse år! På landsplan har der igen været et faldende antal golfspillere. Vores bane har igen i år været perfekt, super velholdt og plejet med dejlige fairways og perfekte greens samt en slået rough. Igen i år har jeg har hørt mange roser vedrørende vor bane, det kan man også se ved at vi fortsat har en stigning i greenfee gæster. Vi fik i 2013 ansat Jens som ny chefgreenkeeper, så dette har været hans 2. år i klubben. Jens har igen i år gjort et fantastisk stykke arbejde med banen sammen med vores gode team af greenkeepere. Dette er vi glade for og jeg synes Jens er faldet utroligt godt til både i forhold til resten af teamet i klubben men også sammen med baneudvalget og undertegnede. Så tak til dig Jens for godt arbejde og godt samarbejde. Vi har igen i år kunnet være stolte af banens kvalitet og vedligeholdelse. Vore greenkeepere holder banen i virkelig flot stand, og det er jeres fortjeneste, at vi alle får en god oplevelse ved at spille banen. Så tak til jer alle og også en tak til baneudvalget, jeg ved i holder mange møder og gør en stor indsats.

2 Sæsonen startede med et brag af en åbningsmatch lørdag d. 12. april Og det var med meget stor tilslutning. Thisted Forsikring var ny sponsor for åbningsmatchen og 1. præmien i A-gruppen var endda deltagelse i en ProAm turnering. Vi har lavet en aftale med Thisted Forsikring hvor de har bundet sig i 4 år til at være åbningsmatch sponsor udover deres normale sponsorat. Efter matchen var der arrangeret opstartsfest i klubhuset, hvor deltagerne fik en særdeles festlig aften med lækkert mad, skøn fællessang og underholdning. Tak til festudvalget for en rigtig god og hyggelig aften. Åbningsmatchen i 2015 er planlagt til d. 18. april, så sæt lige kryds i kalenderen med det samme. Matcher: Der har i årets løb været afholdt 5 sponsorerede matcher. Dertil kommer Sct. Hans match, medhjælpermatch, sponsormatch samt ølsmagningsmatch. Alle matcher er blevet afholdt med stor deltagelse og succes. Der skal her lyde en kæmpe stor tak til match sponsorerne for de flotte præmier og for opbakningen. Og der skal naturligvis også lyde en stor tak til matchudvalget for fin afvikling af arrangementerne. I har ydet en flot og stor indsats som altid. Derudover har der selvfølgelig været afholdt EDC Cup samt Klubmesterskaber. Medlemmer: Vi havde pr. 31/12 nøjagtig 385 aktive medlemmer i klubben. Sidste år havde vi nøjagtig også 385 medlemmer. Så selvom vi har ca. 10% udmeldinger om året, så formår vi altså alligevel at bibeholde medlemstallet. Mht. til udmeldelser har vi fra år 2013 indskærpet at vore vedtægter overholdes, der står i paragraf 5: Medlemskab er bindende for et år af gangen, og udmeldelse kan kun ske skriftligt med 3 måneders varsel til den 1. januar. Som fortalt tidligere år, så er det stadig meget normalt i danske golfklubber at have en afgang på ca. 10% om året, og det har vi også her i Sydthy.

3 Der er nogle som bliver for gamle, nogle som flytter, nogle som mister interessen eller får en skade e.l. Så vi skal gerne have en del nybegyndere igennem hvert år, bare for at holde vort medlemstal. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at ønske alle vore nye medlemmer hjertelig velkommen i klubben og håber i vil få mange gode stunder med at spille golf. Og naturligvis håber vi også på, i vil anbefale jeres venner og familier at begynde at spille golf. Begynderhold: Begynderudvalget har afholdt 4 begynder kurser i Men desværre ikke med ret mange deltagere - der har kun været 15 tilmeldte samlet set. Det er noget færre end i 2013, hvor vi havde 27 deltagere på begynderkursus. Selv om der er været få tilmeldte, så skal der lyder en stor tak til Begynder udvalget for deres indsats. Den 9. maj afholdt vi en slags hvervematch i samarbejde med Carlsberg og bagefter var der øl smagning i klubhuset. Der var god tilslutning med ca. 50 deltagere, hvoraf ½ delen var nye potentielle golfspiller. En super god dag og aften med højt humør og en især en god oplevelse på grund af en meget engageret øl entusiast fra Carlsberg som var en rigtig god fortæller. Der skal her lyde en stor tak både til Carlsberg og til dem som hjælp til med arrangementet.. Vi planlægger at afholde 3 begynderkurser i weekendkursus og 2 kurser, som løber over 4 tirsdag aftener. Alle begynder kurser bliver igen gratis at deltage på, hvis man samtidig melder sig ind i klubben. Helt praktisk betyder det, at man KUN betaler kontingent for resten af året, dvs. deltagere på april kurset betaler 3000,-, deltagere på maj kurset 2500,- og deltagere på august kurset 1500,- kroner. Det bliver helt sikkert igen i år en udfordring at skaffe nye medlemmer, så jeg håber i alle vil sprede budskabet om gratis golfkørekort ud til jeres venner og bekendte. Antallet af nye medlemmer bliver meget vigtig for klubben i fremtiden, så det er vigtigt vi alle gør en indsats.

4 Vi påtænker igen i år, at Par 3 banen vil blive gratis at benytte i marts og april måned, dvs. at alle kan komme og spille ganske gratis. Hvis i kender nogen, som gerne vil prøve at spille, ja så er der i hvert fald ingen økonomiske undskyldninger. Klubhus og administration: Børge Larsen har igen i 2014 med stort engagement stået for rigtig meget ude i klubben. Bl.a. kontakt til rigtig mange greenfee gæster, flaskeautomat, øl, kaffe, golfbiler og en masse andre ting og det er til alles tilfredshed. Lisbeth Nielsen og Arne Staun har i år passet kontoret med stor indsigt og ekspertise og de 3 tilsammen har givet såvel medlemmer som gæster en venlig og kompetent betjening. Så en kæmpe stor tak til jer alle 3. De 9 rengøringshold som skiftevis gør rent 1 uge af gangen har igen gjort det rigtig godt. Tusind tak til alle jer, der har hjulpet. Boldopsamlerholdet, baneserviceholdet og planteudvalget har også i 2014 lavet et flot stykke arbejde tak til alle jer for jeres fine indsats. I 2015 vil der igen være gratis bolde på driving range, samt det vil stadig være muligt at taste jeres egne scorekort ind i golfbox enten via pc derhjemme eller via touchskærmen i klubhuset. Det vil jeg gerne opfordre jer alle til at gøre.. Det vil spare vores frivillige kontorpersonale for meget arbejde. Husk godkendelse af markøren. Protræner: Vores Pro Træner Mads Riis fra Holstebro Golfklub har igen udført hans arbejde til bestyrelsens fulde tilfredshed. Han har været med til at uddanne alle vore nye medlemmer. Derudover har han stået for juniortræningen om tirsdagen, samt den gratis fælles træning. Jeg har igen kun hørt positiv omtale af ham, og jeg føler at alle har været meget glade for Mads. Jeg vil derfor gerne sige ham tak for hans altid gode humør og især hans dygtige og rolige måde at være træner på.

5 Det er derfor også med glæde at jeg kan oplyse om at Mads Riis fortsætter som protræner i Jeg forventer ikke at der bliver ændringer til 2015 mht. til tidspunkter for juniortræning fællestræning osv. Juniorudvalg Juniorudvalget har også i 2014 haft et travlt år. Juniorerne har deltaget flittigt i såvel træningen om tirsdagen som i de forskellige bymatcher. Juniorerne har ligeledes deltaget i en sommerlejr, hvor der blev spillet rigtig meget golf. Stor tak til juniorudvalget for deres kæmpe arbejde Klubber i klubben: Vi har jo stadig 3 klubber i klubben. En herreklub, en dameklub og en seniorklub. Alle 3 klubber kører rigtig godt og har haft stor aktivitet igennem året med stor deltagelse til deres arrangementer, så det er dejligt. Derudover har der været afholdt tirsdagsmatcher, hvor specielt nybegyndere er velkomne. Det skal dog siges, at nybegyndere selvfølgelig er meget velkomne i alle klubber. Sponsor udvalg: Sponsorudvalget har i alt skaffet kroner i sponsorindtægter, et fald på kun ,- ifht så det er fantastisk flot godt gået sponsorudvalg og tusind tak for jeres indsats. En speciel tak til Kennert Sohn, da han har lovet at fortsætte i sponsorudvalget, selvom han har valgt at tage en pause med at spille golf. Vi har som sidste år stadig brug for mere hjælp i Sponsorudvalget, så hvis der er nogen som gerne vil gøre en forskel for klubben, så kontakt lige Bestyrelsen eller Kennert det vil vi sætte meget stor pris på. Vi ved allerede nu at det i 2015 igen vil blive en stor udfordring med at skaffe nye sponsorer. I vil kunne se i budgettet om lidt, at vi budgettere med et fald på over ,- kroner. Krisen kradser jo stadig her i det såkaldte Udkants Danmark og når vore kære sponsorer bliver nødt til at kigge på deres omkostningerne, ja så kan sponsorudgifter nemt blive der, de vælger at skære ned. Derfor vil jeg gerne igen i år opfordre alle til at huske at støtte vore sponsorer, det gælder i særdeleshed når vi køber ind til klubben,

6 når vi køber ind i udvalgene eller i vore klubber i klubben og også når vi køber ind privat. Støt vore sponsorer, for de støtter os! Og vi har stor brug for dem også i fremtiden. PR udvalget har i 2014 arbejdet på at finde en hovedsponsor, det er desværre ikke lykkedes dem endnu, men jeg er helt sikker på at de bliver ved med at forsøge dette gode initiativ, sammen med mange andre gode initiativer. Så et stort tak til jer for jeres indsats. Greenfee aftaler: Vi har i 2014 igen været medlem af SGN samarbejdende golfklubber i Nordjylland, hvor alles medlemmer kan spille til ½ greenfee i alle klubber. Der er 28 klubber med i dette samarbejde. Derudover har vi haft ½ greenfee aftale med Struer, Lemvig, Harre Vig, Skive, Herning og Dejbjerg. Disse aftaler har vi også indgået for år arbejder vi på at udvide dette til flere klubber syd for Limfjorden, indtil videre har vi lavet en gensidig greenfee aftale på kr. 200,- med Bramming, Brande, Give, Herning, Hjarbæk, Ikast, Jelling, Viborg og Øland. Så der er rig mulighed for alle vore medlemmer, til at komme ud at spille på andre baner til favorable priser. Det vil fremgå af vor hjemmeside hvilke klubber vi har en aftale med. Greenfee: Vi har i regnskabsåret fået kr. ind i greenfee indtægter i alt, det er kr. mere end sidste år så vi forsætter stadig den stigende positive trend med flere greenfee gæster her i Sydthy. Økonomi: Som jeg indledte med, så er det igen lykkedes os at komme ud med et fornuftigt overskud! Regnskabet vil blive gennemgået om lidt, og så får i alle tallene. Men jeg kan ikke lade være med at sige, at jeg synes, det igen er et flot resultat som vi i fællesskab har opnået. Det er nu 4. år i træk at vi får et flot og positivt resultat.

7 Og som sidste år har dette resultat kun været muligt at opnå, pga. at igen i år har rigtig mange dejlige mennesker hjulpet med stort og småt i dagligdagen. Men vi må ikke hvile på laurbærrene: 2015 vil helt sikkert blive en udfordring, hvis vi ikke igen alle sammen gør vort bedste for at nå et positivt resultat. Derfor er det fortsat meget vigtigt at alle hjælper til i udvalgene, som i har gjort så flot i 2014, samt hjælper til med at få flere nye medlemmer. Vi budgetterer igen med et overskud for 2015, dog noget mindre end i Men dette mål skal nås, og det kan vi, hvis vi til stadighed holder vore udgifter i ave, og med den forhåbentlige fortsatte uvurderlige hjælp fra mange medlemmer. Så vil jeg også lige nævne at vi stadig har nogle aktier til salg i Sydthy Golfbaneanlæg A/S. Vi har ca. 20 stk. tilbage som hver koster ,- kroner. Så støt klubben og køb en aktie. Henvendelse kan ske til formanden for golfbaneanlæggets bestyrelse nemlig Ricky Larsen, og jeg ved, at han er klar til at sælge nogen allerede her i aften Salget af jord til Thy Statsskovsdistrikt kom jo endelig på plads inden sidste års generalforsamling. Og nu kan vi se resultatet. De startede med beplantningen i april måned, og det bliver spændende at se hvor hurtigt de små træer bliver større. Jeg glæder mig til det læ det vil give vor bane i fremtiden. Pengegaven fra Keld Johannesen har vi i 2014 i samarbejde med Kjeld brugt på et springvand ved hul 18 samt 2 pavilloner som er ved at blive sat op mellem hul 5 og 6 og hul 13 og 15. Pavillonerne skal bruges bl.a. som læskure ved kraftig regn samt ved lyn og torden vejr. De kan naturligvis også bruges til bare at hygge sig i. Derudover har vi få lavet en vaskeplads til at rengøre spillernes udstyr var også året, hvor Sydthy Golfklub deltog i arrangementet Thy Mors På Rådhuspladsen i Kbh. Vi var inviteret sammen med de

8 2 andre golfklubber i Thy og Mors. Det kostede os ikke noget, og vi ved heller ikke om vi vil få flere greenfee gæster ud af det, men det er jeg nu næsten sikker på vi vil. Arrangementet var efter min mening en stor succes og en også en kæmpe oplevelse at være med til. Ja igen er der jo sket en hel del i klubben i det forgangne år. Og vi i bestyrelsen for Sydthy Golfklub har haft en masse dejlige udfordringer og oplevelser ved at sidde i bestyrelsen. Derfor at det også lidt med vemod, at jeg i aften afholder min sidste beretning. Som nogle af jer måske allerede ved, så holder jeg som formand, da jeg ikke genopstiller til bestyrelsen. Jeg har siddet i bestyrelsen i 6 år og de sidste 5 år som formand, det har været spændende, og jeg synes vi i alle årene har haft et fantastisk godt samarbejde i bestyrelsen og det vil jeg gerne takke mine kollegaer i bestyrelsen mange gange for. Så tak for en super arbejdsindsats og et godt samarbejde! Der skal også lyde en særdeles stor tak til vor kasserer Hanne Nielsen. Hun har udført jobbet som kasser til perfektion og til alles store tilfredshed. Til slut vil jeg sige tusind tak til alle vore sponsorere store som små, samt til alle vore udvalg og andre som har ydet en ubetalelig indsats for Sydthy Golfklub i Håber i alle er klar igen her i 2015 til at yde en lige så stor indsats det er utroligt vigtigt for klubben. Samtidigt håber jeg på, at vi får mange nye frivillige hjælpere i 2015, jeg kan love alle, at det giver et stort social samvær og fællesskabsfølelse at hjælpe til med stort og småt. Til allersidst vil jeg også sige tak til bestyrelsen i Sydthy Golfbaneanlæg A/S for et godt samarbejde. TAK. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse v/jens Kr. Yde

9 Regnskabet viste et resultat på kr ,-. Egenkapitalen er efter årets resultat på kr ,-. 4. Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent og indskud v/jens Kr. Yde Der budgetteres med et overskud i 2015 på kr ,-. Kontingentsatserne for 2015 blev foreslået og vedtaget. Junior 0-18 år kr Ynglinge år kr Voksne 26 og ældre kr Pensionister 66 og ældre (mandag-fredag) kr Langdistancemedlemmer kr Langdistancemedlemmer (NVG+Morsø) kr Langdistancemedlemmer (Struer+Lemvig) kr Flexmedlemmer afstand > 50 km kr Passive medlemmer kr. 500 Støttemedlemmer kr Forslag fra bestyrelsen Ingen. 6. Forslag fra medlemmer Ingen. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter På valg: Henrik Dam Jespersen ønskede ikke genvalg Preben Foldager ønskede ikke genvalg Arne Bertelsen nyvalgt Henrik Jensen nyvalgt Første suppleant Erik Dalbro Møller Anden suppleant Jan Henriksen 8. Valg af revisor Genvalg til statsautoriseret revisor Jan Østergaard. 9. Eventuelt

10 Gudrun Jensen: Genfremsatte ønsket om en hjertestarter, hvortil Niels-Henrik Pedersen svarede, at klubben til forsøge igen hos Trygfonden. Hans Pedersen: Foreslog en match for at finansiere hjertestarteren. Peder Gosvig: Struer holder DM samme uge som vort klubmesterskab bør vore mesterskaber ikke ændres til en anden weekend? Erik Møller: Lidt reprimande til vore medlemmer. Kurvene ved driving range bør sættes på plads efter brug. Golfbox tiderne skal respekteres. Tee puttes i de rette steder og ikke lade dem flyde på tee-stedet. Carl Agesen: Tirsdagsmatcherne bør ændres til en anden dag, så det ikke falder sammen med træningen. Lis Eriksen: Starttidspunktet i golfbox ønskes ændret til kl Det ændrer klubben selvfølgelig. Erik Møller: Meget stor ros til bestyrelsen og diverse udvalg. En fornøjelse med de mange frivillige medlemmer. Jan Olesen: Opfordring til visse medlemmer, at de skal respektere forudbestilte golftider i golfbox. Jens Kr. Yde: Takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer Henrik Dam Jespersen, Preben Foldager og Børge Jensen for deres store indsats for Sydthy Golfklub. Bød velkommen til Hans Pedersen, der afløser Børge Jensen i den resterende valgperiode. Henrik Dam Jespersen: Sluttede generalforsamlingen med at takke de fremmødte og for samarbejdet i bestyrelsen. Besvarede diverse kommentarer under eventuelt. Takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer Preben Foldager og Børge Jensen og bød velkommen til Arne Bertelsen og Henrik Jensen.

11 Der deltog 57 ved generalforsamlingen. Ref.: Thorkil Bennedsen Dirigent:.. (Rasmus Kronborg) Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således: Formand: Ib Overgaard Næstformand: Jens Kr. Yde Sekretær: Thorkil Bennedsen Niels-Henrik Pedersen Arne Bertelsen Henrik Jensen Hans Pedersen -212-

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub torsdag den 22. februar 2018 kl i klubhuset.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub torsdag den 22. februar 2018 kl i klubhuset. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub torsdag den 22. februar 2018 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Ib Overgaard, Jens Kr. Yde, Niels-Henrik Pedersen, Arne Bertelsen, Hans Pedersen, Henrik Jensen & Thorkil Bennedsen

Ib Overgaard, Jens Kr. Yde, Niels-Henrik Pedersen, Arne Bertelsen, Hans Pedersen, Henrik Jensen & Thorkil Bennedsen Bestyrelsesmøde Sydthy Golfklub Mødetid: Lørdag den 12. december 2015 Mødested: Klubhuset Deltagere: Ib Overgaard, Jens Kr. Yde, Niels-Henrik Pedersen, Arne Bertelsen, Hans Pedersen, Henrik Jensen & Thorkil

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 28. februar 2019 kl i klubhuset.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 28. februar 2019 kl i klubhuset. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Harre Vig Golfklub d. 25. februar 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Harre Vig Golfklub d. 25. februar 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Harre Vig Golfklub d. 25. februar 2016 GOLFKLUB - en af de mukkeste 1. Valg af dirigent Advokat Ole Møller Knudsen blev valgt til dirigent Det kunne konstateres, at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent.

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2012 Afholdt 27. november 2012 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 91 stemmeberettigede tilstede. Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere