Årsberetning 2015 for Them Menighedsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning 2015 for Them Menighedsråd"

Transkript

1 Årsberetning 2015 for Them Menighedsråd Vision I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet Indbyrdes i vores daglige arbejde I Them & Brande Kirker vil vi være åbne. Vi vil være åbne overfor de liv og de fællesskaber, der er vores daglige virkelighed. Derfor skal dørene være åbne for ethvert menneske. I Them & Brande Kirker vil vi være nysgerrige. Vi vil være nysgerrige efter ny viden og nye vinkler på vores forunderlige verden. Derfor skal dørene være åbne også for eksperimenter. I Them & Brande Kirker vil vi være synlige. Vi vil være synlige ved at åbne for kirkens glade budskab og kommunikere kirkens lange historie; dette realiseres igennem engagement og dialog med byens borgere, foreninger, institutioner og arbejdspladser. I Them & Brande Kirker vil vi være stolte. Stolte over at kunne videreføre en historie der strækker sig næsten 1000 år tilbage på vores lokale jord, og som ved sit liv allerede rækker ind i vores fælles fremtid. Stolte over at kunne bevare og stadig skabe værdige rammer for den bibelske grundfortælling og menneskelivets højtider. I Them & Brande Kirker vil vi se muligheder frem for begrænsninger. Vi vil fremme dialog, hvor der er enetale eller tavshed; og derved kunne give rum for inspiration og oplysning, fællesskab og livsfylde. Menighedsrådsloven Sognets kirkelige og administrative anliggender styres af menighedsrådet. Det påhviler menighedsrådet, at virke for gode vilkår for evangeliets forkyndelse. (jf. bekendtgørelse af lov om menighedsråd 1 stk. 2 af 24. juni 2013) Menighedsrådets særlige indsatsområder for En stram økonomistyring pga. underskud i 2013 og Effektivisering af arbejdet på kirkegårdene samt tilpasning af Them Kirkegård ud fra konsulentens anvisninger.

2 3. Anlæggelse af ny materialegård. 4. Videreførelse af det gode arbejdsklima blandt medarbejdere, i menighedsrådet og i samarbejdet med de frivillige. 5. Engagementet i lokalområderne bibeholdes ligesom de mange kirkelige aktiviteter fastholdes. Hvad har vi gjort for at imødekomme visionen, loven og vores indsatsområder? Vi havde ingen ide om, at vi skulle tage afsked med begge vores præster, da vi planlagde vores indsatsområder i forhold til budgetlægningen for Allerede i slutningen af 2014 måtte vi sige farvel til Thomas Høg Nørager, som havde fået embede på Nørrebro. Godt et halvt år senere var det Anne Mette Ramsgaard Johansen, vi måtte tage afsked med, da hun i juni 2015 havde fået fuldtidsjob i Grejs/Hornstrup pastorat. Ansættelsen af to nye præster har fyldt meget i løbet af året. I perioden fra nov april 2015 fungerede Anne Mette Ramsgaard Johansen som kirkebogsførende sognepræst og Hanne Lise Mandrup Pedersen som deltids vikar og der var hjælp til konfirmandundervisning fra vores ansatte kirke/kulturmedarbejder Helle Erdmann Frantzsen og Louise Højlund, der er ansat i Kirke-og Skolesamarbejdet i provstiet. Det var en alvorlig og spændende udfordring at være med til at ansætte en ny præst. Det var vigtigt at tænke på, at det skulle være en person, der magtede at være præst for hele menigheden. Forud for annonceringen, brugte vi en del tid på at beskrive menigheden og vores egn, for at være sikre på at finde en præst, der kunne favne vidt og havde almen menneskelig interesse, samt være en dygtig teolog. Den ansættende myndighed er kirkeministeriet. Vi indstillede Andreas Engelbrecht Hansen, og han blev ansat pr 1. april Allerede palmesøndag d. 29. marts, blev han indsat af provst Jakob Nissen, og efterfølgende kunne menighedsrådet og menigheden ved en frokost i sognehuset byde ham og hans familie velkommen. Andreas havde kun været ansat en måned, da Anne Mette Ramsgaard Johansen meddelte, at hun havde fået fuldtids job i Grejs/Hornstrup. Den 7. juni tog vi, sammen med mange fremmødte sognebørn, afsked med Anne Mette ved en frokost efter gudstjenesten. Endnu engang måtte vi i gang med embedsbeskrivelse og stillingsopslag. Fra Stiftet fik vi pålæg om, at stillingsopslaget måtte vente til august. Menighedsrådet indstillede Majbritt Kjærsgaard Roulund og hun blev ansat via kirkeministeriet til at begynde i embedet den 1. november. Majbritt blev indsat af provst Jakob Nissen ved en aftengudstjeneste den 15. november, og vi kunne efterfølgende byde hende velkommen ved en lille reception i sognehuset. Ad. 1: En stram økonomistyring pga. underskud i 2013 samt 2014.

3 Menighedsrådet har fulgt den økonomiske udvikling nøje og været yderst påpasselige med at holde budgettet samtidig med, at alle har været meget økonomisk bevidste. Denne bevågenhed gav et positivt resultat, idet vi kom ud af året med et overskud. Ad 2: Effektivisering af arbejdet på kirkegårdene samt tilpasning af Them Kirkegård ud fra konsulentens anvisninger. Nogle at kirkegårdskonsulentens ideer til vedligeholdelse og effektivisering af Them kirkegård er blevet gennemført: Der blev etableret en indgang fra kirkekontoret gennem hegnet, for at lette adgangen til kirken og kirkegården for personalet. Der blev fjernet hække omkring sløjfede gravsteder og sået græs for at lette vedligeholdelsen. Afdeling A - den nord/vestlige del af kirkegården, hvor der er urnegravsteder anlagt i firkantede bede skulle have et skønhedsmæssigt løft. Hertil har vi fået bevilget penge via anlægsmidler til igangsættelse først i det nye år. Provstiet har givet tilsagn til, at vi hyrer en sagkyndig til at rådgive om omlægningen af Them Kirkegård. Det er vort ønske, at kirkegården må blive mere parklignende med en rolig, smuk indretning således at den fortsat kan danne ramme for pårørendes sorgarbejde og for andre, der ønsker at nyde roen på kirkegården. Desuden er det væsentligt, at vedligeholdelsen effektiviseres og at stedet må fungere som en god arbejdsplads. Dette arbejde kan igangsættes i På Brande Kirkegård har vi fået fjernet en del hække og øget græsområderne, hvorved kirkegården fremtræder mere rolig. Vi har ikke fået fjernet den udgåede beplantning langs øst muren, og der er andre større opgaver, der venter. Ad 3: Anlæggelse af ny materialegård. I juni måned fik vi provstiudvalgets godkendelse til udførelse af 1. etape i forbindelse med en ny materialegård. Materialegården ligger nu bagerst i den gamle præstegårdshave med en midlertidigt anlagt vej og er til stor glæde i hverdagen for kirkegårdspersonalet. Der er fældet en del træer og buske i den gamle have. Den nordlige del af parkeringspladsen er anlagt, og der er plantet bøgehæk ud mod haven. Færdiggørelse af helhedsplanen kan først ske, når vi har fået bygget et nyt maskinhus i tilknytning til materialepladsen og den gamle præstebolig er fjernet. Et projekt der ligger ud i fremtiden. Ad 4: Videreførelse af det gode arbejdsklima blandt medarbejdere, i menighedsrådet og i samarbejdet med de frivillige. Kontaktpersonen har holdt kalendermøder/personalemøder med de ansatte og præsterne én gang om måneden, for at koordinere indsatsen og optimere det gode samarbejde. Derudover har der været fredagskaffe, hvor såvel menighedsrådsmedlemmer som personale mødes til uformel snak og samvær.

4 Kontaktpersonen er jævnligt kommet på kirkekontoret, således at de ansatte har haft mulighed for at drøfte aktuelle emner, efterhånden som de opstod. Nu har vi fuld bemanding på præstestillingerne, og vore nye præster er faldet godt til på stedet. Medarbejdergruppen har taget godt imod dem begge to. Det øvrige personale er stabilt, og alle trives i deres job. Vi måtte dog erfare, at en af vore dygtige sæsonarbejdere blev alvorlig syg kort før jul. Den sidste torsdag i juni er efterhånden blevet en fast sommerfestaften for vore ansatte og menighedsrådet. Her dystes i spil, grilles og snakkes. En hyggelig tradition, som er med til at fremme sammenholdet på vores arbejdsplads. Frivilligfesten blev afholdt i september måned. I år gik turen til Høgdal med efterfølgende spisning i sognehuset, forskellig underholdning og hyggeligt, socialt samvær. Også en tradition, der bør værnes om. Vi har mange frivillige hjælpere og med denne fest, vil vi gerne styrke sammenholdet og sige TAK. Ad 5: Engagementet i lokalområderne bibeholdes, ligesom de mange kirkelige aktiviteter fastholdes. I det forløbne år har vi prioriteret at holde gang i nuværende aktiviteter. Vi undlod at afholde visionsmøde pga. præsteskift. Der har været morgensang for både voksne og småbørn i Them Kirke med efterfølgende morgenkaffe i sognehuset. Gudstjenester for børnefamilier med efterfølgende spisning i sognehuset, som vi kalder spaghettigudstjenester har været droslet lidt ned pga. præsteskift. Vi har afholdt 4 spaghettigudstjenester. Vi har afholdt menighedsmøde med få interesserede sognebørn. Menighedsmødet er et lovbestemt møde, hvor der informeres om kirkens arbejde og regnskabet. Der har kun været et hold babysalmesang pga. præsteskift. Der er efterspørgsel og vi forventer, at Majbritt K. Roulund vil genoptage denne aktivitet i det nye år. Fuglestemmeturen med efterfølgende gudstjeneste foregik i samarbejde med Liga Syd. Samarbejdet kom i stand pga. datosammenfald af deres og vores fugletur. Det blev et interessant arrangement, som vi var enige om, burde gentages. Højskoleaftenerne blev afviklet af højskolekredsen, hvoraf nogle var i samarbejde med Them Bibliotek. Der var flot tilslutning til disse arrangementer, som kom/kommer vidt omkring i emne og indhold til oplysning og inspiration. Der blev afviklet månedlige sogneeftermiddage med forskellige interessante oplægsholdere. Den årlige sogneudflugt gik til Jenle i Salling. På hjemturen blev der aflagt et besøg i Frederiks Kirke, hvor Andreas hjemmevandt viste rundt og fortalte om kirken.

5 Vi har løbende kunstudstilling i sognehuset. I år har vi haft glæde af 5 forskellige kunstnere med hver deres personlige og spændende udstilling. Vi er blevet mere opmærksomme på betydningen af annoncering af kirkens arrangementer. Således gør vi brug af både Gjessø og 8653 Them på Facebook samt via og udover kirkens egen hjemmeside og Facebookside. På den måde håber vi at nå ud til alle interesserede i sognet. Desuden har vi sidst på året taget en smstjeneste i brug de tilmeldte personer får en sms forud for enten børnearrangementer og/eller kirke-kultur arrangementer. Statistik: (for dem der har lyst til tal) Indbyggere og medlemmer af folkekirken Sognets indbyggertal Heraf folkekirkemedlemmer ,6 % ,8 % ,5 % Gudstjenester m.m Alm. gudstjenester i Them / Brande 24/18 37/20 36/19 Dåbsgudstjenester Gospelgudstjenester Udegudstjenester Særlige mål- grupper Jagt /høstgudstje. / nytårgudstj Spaghettigudstj Konfirmandgudstjenester Juleindledninger med skoler og institutioner 5 5 8

6 Morgensang småbørn Morgensang voksne Gudstjenester på Toftevang og Pilebakken 14/13 14/12 10/13 Oplæsning og sang på Toftevang og Pilebakken 12/12 12/12 11/11 Vielser I kirken Andre steder Total Fødsler Dåb i Them og Brande Dåb af sognets børn Dåb af udensogns børn

7 Hjemmedåb Dåb i Them/Brande af tidl. navngivne Navngivne børn Bisættelser og begravelser Anmeldte dødsfald i Them sogn Jordfæstelse af sognets beboere Bisættelse af sognets beboere Børn og unge Ca. antal deltagere Konfirmander klasse Babysalmesang Sognehuset udlejning

8 Kort analyse af ovenstående: Der er et lille fald i antallet af folkekirkemedlemmer, og en lille stigning i indbyggertallet. Der har været lidt færre gudstjenester på plejehjemmene pga. præsteskift, ellers er vore kerneydelser fastholdt. Morgensang for voksne og småbørn blev startet i 2014 efter opfordring, og i samarbejde med kirke/kulturmedarbejder og organist. Der er god tilslutning til begge dele, hvorfor vi naturligvis bevarer disse gode morgenstunder. Der ses en lille stigning af vielser i kirken. Et fald i antal dåb skyldes sandsynligvis, at fødselstallet er faldet drastisk de sidste 2 år, samt at der i år kun er døbt 5 udensognsbørn mod 14 i Desuden er der et markant fald i dåb af tidligere navngivne børn. Antallet af konfirmander og 3. klasse i kirken er nogenlunde stabilt. Babysalmesang havde et halvt års pause, derfor færre deltagere i år. Det markante fald i udlejning/aktiviteter i sognehuset er vanskelig at forklare, idet indtægten på udlejning er steget betydeligt. Men noget af forklaringen er ophør af korsang for både voksne og børn samt færre babysalmesangshold. Andre aktiviteter: I forsommeren havde menighedsrådet/sognet besøg af en delegation på 13 personer fra vores venskabsmenighed i Gulbene i Letland. De var privat indkvarteret hos forskellige menighedsrådsmedlemmer. Det blev et spændende forløb, hvor en planlægningsgruppe havde sammensat et alsidigt program for vore venner. Vi deltog i internationale kirkedage i Aarhus, besøgte flere kirker i området, vores genbrugsforretning i Them og Kirkens Korshær i Silkeborg. Gruppen deltog i Anne Mettes afskedsgudstjeneste og den efterfølgende frokost. Nu må vi se, hvornår vi kan gøre gengæld og besøge menigheden i Gulbene. Spejderne har fortsat til huse i kælderen i Sognehuset og kan gøre brug af den gamle præstegårdshave til spejdersport mv. Det har været en prøvelse for spejderne i indeværende år, da haven har ligget brak. Der skal i det kommende år tages stilling til fremtidig indretning og brug af området efter renoveringen af haven. Vi er glade for samarbejdet med KFUM spejderne og De Grønne Pigespejdere og vil fortsat gerne støtte det vigtige arbejde, der her udføres til gavn for sognets børn og unge. Orlov

9 Der har i perioden været bevilget 2 mdrs. orlov til formanden, da jeg måtte opfylde en gammel drøm om et vikariat i Grønland. Tak for muligheden. Tak til Evan Johansen, der var fungerende formand og suppleant Erik Christiansen, der igen var aktiv i menighedsrådet. Bortset herfra har rådet været fuldtalligt. Afslutning Således har vi under de givne forudsætninger forsøgt at opfylde vore visioner og mål for arbejdet i det forløbne år. I det kommende år skal den gamle præstegårdshave indrettes, så den kan fremstå pæn og brugbar indtil et nyt maskinhus kan opføres og erstatte den gamle præstegård. Der er bevilget en ny carport i forbindelse med præsteboligen, da den gamle er for lille og utidssvarende. Kirkegårdene trænger alvorligt til et løft, da der efterhånden er alt for mange tomme gravsteder. Dette skyldes den ændrede begravelsesform, hvor over 80 % vælger at blive kremeret. Provstiudvalget har bevilget en omlægning af Them Kirkegård til igangsættelse i Sognebørnene skal opfordres til at komme med ideer og inspiration til det fremtidige arbejde i sognet. Næste år skal vi have valg til menighedsrådet. Der er fra kirkeministeriet forslag om, at der afholdes informations- og opstillingsmøde samme dato over hele landet nemlig d. 13. september. Det er altså i 2016, der er mulighed for at komme med i et spændende arbejde, der handler om fortsat at skabe gode rammer for evangeliets forkyndelse og menneskelivets højtider her i Them Sogn. Else Nørgaard Formand Them Menighedsråd Godkendt på menighedsrådsmøde d. 31. marts 2016

10

ÅRSBUDGET Them. Them Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune. Else Nørgaard Sørensen

ÅRSBUDGET Them. Them Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune. Else Nørgaard Sørensen ÅRSBUDGET for Them under Them Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode: 7998 CVR nummer: 1781 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Them den 7 / 11 Else Nørgaard Sørensen

Læs mere

I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet indbyrdes i vores daglige arbejde vil vi:

I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet indbyrdes i vores daglige arbejde vil vi: Årsberetning for Them Sogns menighedsråd 2016. Them Sogns vision/målsætning: I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet indbyrdes i vores daglige arbejde vil vi: I Them og Brande Kirker vil vi

Læs mere

Årsberetning for Them Sogns Menighedsråd i 2013

Årsberetning for Them Sogns Menighedsråd i 2013 Årsberetning for Them Sogns Menighedsråd i 2013 Aflagt ved menigheds og visionsmøde, d. 12. marts 2014 Vision for Them og Brande kirker I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet Indbyrdes i vores

Læs mere

ÅRSBUDGET for Grædstrup Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Grædstrup Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Grædstrup Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode 7991 CVR-nr. 1111 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Vesterhede Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Billund Kommune Myndighedskode 97 CVR-nr. 88917 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Vesterhede Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Billund Kommune Myndighedskode 97 CVR-nr. 88917 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn ÅRSBUDGET 213 for under Frederikshavn i Frederikshavn i Frederikshavn Myndighedskode: 8476 CVR nummer: 789814 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Jørn Ploug menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET for Søndersø Sogns Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Søndersø Sogns Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Søndersø Sogns Menighedsråd i Bogense Provsti i Nordfyns Kommune Myndighedskode 787 CVR-nr. 817919 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti

For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti For menighedsråd og ansatte i Hjørring Nordre Provsti Aftenens program Kl.19 Velkomst og sang ved provsten Kl.19.15 Kom godt i gang - 1 Kl.20 Kaffe Kl.20.30 Kom godt i gang - 2 Kl.21.15 Afslutning og sang

Læs mere

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKEN HAR EN KOMPLEKS STRUKTUR UDEN EN ØVERSTE LEDELSE FOLKEKIRKEN LEDES AF DE FOLKEVALGTE MENIGHEDSRÅD DE GEJSTLIGE (PRÆSTER, PROVSTER OG BISKOPPER)

Læs mere

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Ikast Kirke Gospelkor i Faurholt Faurholt Kirke Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Sognepræst søges 15. juli 2018 15. marts 2019: Ikast og Faurholt Sogne har et rigt kirkeliv, som du kan blive

Læs mere

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune ÅRSBUDGET for Åby under Aaby Sogns Menighedsråd i Jammerbugt Provsti i Jammerbugt Kommune Myndighedskode: 879 CVR nummer: 81 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Aabybro den / 1 Karl-Andy Larsen menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET for Skibet Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Skibet Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Skibet Sogns Menighedsråd i Vejle Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 79 CVR-nr. 179717 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hundige-Kildebrønde Sogn. i Greve-Solrød Provsti. i Greve Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Hundige-Kildebrønde Sogn. i Greve-Solrød Provsti. i Greve Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Hundige-Kildebrønde Sogn i Greve-Solrød Provsti i Greve Kommune Myndighedskode 719 CVR-nr. 119917 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Stiftskursusdag Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Kirkehandlinger performance eller gudstjeneste? Velkommen til årets stiftskursusdag,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Seden Sogns Menighedsråd. i Hjallese Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Seden Sogns Menighedsråd. i Hjallese Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Seden Sogns Menighedsråd i Hjallese Provsti i Odense Kommune Myndighedskode 7877 CVR-nr. 9118 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl i Kirkehuset

Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl i Kirkehuset Haderup Menighedsråd Afbud: Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl. 19.00 i Kirkehuset Blad nr. 2017/07 Formandens initialer: BHA Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af menighedsrådet 2. Beretning

Læs mere

ÅRSBUDGET for Karlslunde Sogns Menighedsråd. i Greve-Solrød Provsti. i Greve Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Karlslunde Sogns Menighedsråd. i Greve-Solrød Provsti. i Greve Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Karlslunde Sogns Menighedsråd i Greve-Solrød Provsti i Greve Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 1918 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer

Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer kl 19.00 20.22 Dagsorden 1. Formandens/næsteformandens ansvarsområder v. BA 2. Menighedsrådsloven v. BA 3. Forretningsorden + diverse vedtægter. BA og

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke Embedsbeskrivelse Sognepræst i Søndbjerg-Odby og Struer 1 / 5 Modtaget: TS: Udsendt: 2015-08-14 Embedsbeskrivelse Embedsbeskrivelse for sognepræst i Søndbjerg-Odby Pastorat (60%) samt Struer Pastorat (40%),

Læs mere

ÅRSBUDGET Søndersø. Søndersø Sogns Menighedsråd. Bogense Provsti. Nordfyns Kommune

ÅRSBUDGET Søndersø. Søndersø Sogns Menighedsråd. Bogense Provsti. Nordfyns Kommune ÅRSBUDGET for Søndersø under Søndersø Sogns Menighedsråd i Bogense Provsti i Nordfyns Kommune Myndighedskode: 787 CVR nummer: 817919 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Søndersø den / 9 Bente Kaysen

Læs mere

ÅRSBUDGET Fredens menighedsråd. Fredens Sogns Menighedsråd. Odense Sankt Knuds Provsti. Odense Kommune

ÅRSBUDGET Fredens menighedsråd. Fredens Sogns Menighedsråd. Odense Sankt Knuds Provsti. Odense Kommune ÅRSBUDGET 1 for Fredens menighedsråd under Fredens Sogns Menighedsråd i Odense Sankt Knuds Provsti i Odense Kommune Myndighedskode: 778 CVR nummer: 791 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Ove

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested:

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested: Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested: Tove Bundgaard deltog under punkt 5. Gunnar Kjærgaard Larsen forlod mødet under behandling af punkt 15. Mødepunkt

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Blad nr. 3377 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Finn Buhl, Jette Kristensen, Elisabeth Fogh Hansen Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

ÅRSBUDGET for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 8917 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

ÅRSBUDGET for Tarm Sogns Menighedsråd. i Skjern Provsti. i Ringkøbing-Skjern Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Tarm Sogns Menighedsråd. i Skjern Provsti. i Ringkøbing-Skjern Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Tarm Sogns Menighedsråd i Skjern Provsti i Ringkøbing-Skjern Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 8911 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Føvling Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Føvling Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 7 for Føvling Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode 799 CVR-nr. 77 7 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Filips Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 11111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Stege Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Stege Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Stege Sogns Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 1111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken Bøvling Valgmenighed Bøvling Valgmenighed Hvad er en Valgmeninghed? Hvad med økonomien? Oprettet i 1875 da et flertal er familierne i Bøvling og Flynder sogne ønskede en grundtvigsk præst. Et ønske som

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat fra MR møde den 30. maj 2016

Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Ordstyrer: Elsemarie Referent: Alice Fraværende: Henrik 1. Dagsorden er godkendt 2. Referat fra sidste møde er godkendt. 3. Vi ønsker at bevare diakonipræstestillingen,

Læs mere

Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015

Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015 Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015 Målsætningen og visionen for Ferslev, Dall, Volsted Sognes Menighedsråd for 2012-2016 er: - at kirken i sin helhed skal have sit fokus på evangeliets

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 19 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 7987 CVR-nr. 8 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune ÅRSBUDGET 21 for Hyltebjerg under Hyltebjerg Sogns Menighedsråd i Valby-Vanløse Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode: 77 CVR nummer: 88217 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Torben Larsen

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

ÅRSBUDGET for Linå Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Linå Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Linå Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 7811 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Strøby Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Stevns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Strøby Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Stevns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Strøby Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Stevns Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 118 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Blad nr. 2888 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt, dog at pkt. 7. udgår. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Vikariat

Læs mere

ÅRSBUDGET for Thyregod-Vester Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Thyregod-Vester Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Thyregod-Vester Sognes Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 7977 CVR-nr. 7811 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Visioner og strategisk ledelse i menighedsrådsarbejdet

Visioner og strategisk ledelse i menighedsrådsarbejdet Visioner og strategisk ledelse i menighedsrådsarbejdet Karen J. Klint, kirkeordfører for Socialdemokraterne og medlem menighedsrådet og kontaktperson ved Bredballe kirke Vivi Rolskov Jensen, antropolog

Læs mere

Børn og folkekirkemedlemskab

Børn og folkekirkemedlemskab Børn og folkekirkemedlemskab X-strup Provsti 215 Rapport om børn og folkekirkemedlemskab November 215 X-strup Provstis sogne: Sogn 1 Sogn 2 Sogn 3 Sogn 4 Sogn 5 Sogn 6 Sogn 7 Tekst og redigering: Sille

Læs mere

ÅRSBUDGET Billum. Billum Sogns Menighedsråd. Varde Provsti. Varde Kommune

ÅRSBUDGET Billum. Billum Sogns Menighedsråd. Varde Provsti. Varde Kommune ÅRSBUDGET 1 for Billum under Billum Sogns Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode: 887 CVR nummer: 981 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Irene Kjær menighedsrådsformand Godkendt

Læs mere

ÅRSBUDGET for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 98119 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

ÅRSBUDGET for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Øster Nykirke Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 98119 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Rind-Kollund Menighedsråd i Herning Søndre Provsti i Herning Kommune Myndighedskode: 883 CVR nummer: 158515 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Lind Sognehus den 9 / 1 212 Søren

Læs mere

ÅRSBUDGET for Billum Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Billum Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Billum Sogns Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode 887 CVR-nr. 981 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8

Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8 Vedr. kirketælling Haderslev Stift side 1 af 8 Haderslev Stifts kirketælling løb igennem 2015 og indtil 1. februar 2016. En stor tak til alle de, der har været involveret i at tælle og indberette og samle

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 5. januar 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Marius deltager Sag: Stiftsrådet (1187)

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 5. januar 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Marius deltager Sag: Stiftsrådet (1187) Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. januar 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Marius deltager Sag: Stiftsrådet (1187) Referat af stiftsrådsmøde december Indkaldelse af forslag

Læs mere

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde:

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: 1. Velkomst 2. Menighedsrådets opgaver og kompetence 3. Redegørelse for menighedsrådets arbejde siden sidste valg 4. Redegørelse for kommende opgaver for menighedsrådet

Læs mere

ÅRSBUDGET for Gistrup Sogns Menighedsråd. i Aalborg Østre Provsti. i Aalborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Gistrup Sogns Menighedsråd. i Aalborg Østre Provsti. i Aalborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Gistrup Sogns Menighedsråd i Aalborg Østre Provsti i Aalborg Kommune Myndighedskode 917 CVR-nr. 188 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Børn og folkekirkemedlemskab

Børn og folkekirkemedlemskab Børn og folkekirkemedlemskab Aalborg Stift 2015 Rapport om børn og folkekirkemedlemskab Oktober 2015 Aalborg Stifts provstier: Budolfi provsti Aalborg Nordre provsti Aalborg Vestre provsti Aalborg Østre

Læs mere

ÅRSBUDGET for Grene Provstiudvalg. i Grene Provsti. i Billund Kommune, Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Grene Provstiudvalg. i Grene Provsti. i Billund Kommune, Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Grene Provstiudvalg i Grene Provsti i Billund Kommune, Vejle Kommune Myndighedskode 1 CVR-nr. 1 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET Dallerup. Dallerup Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune

ÅRSBUDGET Dallerup. Dallerup Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune ÅRSBUDGET 1 for Dallerup under Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode: 81 CVR nummer: 198 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Dallerup den / 1 1 Inger Engsig-Karup

Læs mere

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 2014

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 2014 Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 01 Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Fokusgruppeinterview. Jeg har haft to fokusgruppeinterview

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vejlø Sogns Menighedsråd. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vejlø Sogns Menighedsråd. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Vejlø Sogns Menighedsråd i Næstved Provsti i Næstved Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 8711 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør

ÅRSBUDGET 2013. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør ÅRSBUDGET 213 for under Mørdrup sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Myndighedskode: 913 CVR nummer: 59936816 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Espergærde den 29 / 5 212 Carl Erik

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Tårs Sogns Menighedsråd. i Hjørring Søndre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Tårs Sogns Menighedsråd. i Hjørring Søndre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Tårs Sogns Menighedsråd i Hjørring Søndre Provsti i Hjørring Kommune Myndighedskode 88 CVR-nr. 98718 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Dølby Sogns Menighedsråd. i Skive Provsti. i Skive Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Dølby Sogns Menighedsråd. i Skive Provsti. i Skive Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Dølby Sogns Menighedsråd i Skive Provsti i Skive Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 191 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Tapdrup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Tapdrup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Tapdrup Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 1917 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nørup Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Nørup Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Nørup Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 798 CVR-nr. 88717 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Torsdag den 30. marts 2017. Hjallerup Kulturhus Der var repræsentanter fra alle menighedsråd. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Fælles kalkning Forslag om at etablerer et samarbejde om fælles

Læs mere

ÅRSBUDGET for Allehelgens Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Allehelgens Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Allehelgens Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 18197 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Sankt Hans Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Sankt Hans Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 217 for Sankt Hans Sogns Menighedsråd i Odense Sankt Knuds Provsti i Odense Kommune Myndighedskode 7781 CVR-nr. 58578916 Budget 217 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt

Læs mere

ÅRSBUDGET Udby-Ørslev. Udby-Ørslev Sognes Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune

ÅRSBUDGET Udby-Ørslev. Udby-Ørslev Sognes Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune ÅRSBUDGET for Udby-Ørslev under Udby-Ørslev Sognes Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode: 777 CVR nummer: 1817 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Udby den /

Læs mere

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 198 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET Køng. Køng-Svinø Sognes Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune

ÅRSBUDGET Køng. Køng-Svinø Sognes Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune ÅRSBUDGET for Køng under Køng-Svinø Sognes Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode: 78 CVR nummer: 98919 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Køng den / Elise Olsen

Læs mere

ÅRSBUDGET Strøby. Strøby Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Stevns Kommune

ÅRSBUDGET Strøby. Strøby Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Stevns Kommune ÅRSBUDGET 1 for Strøby under Strøby Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Stevns Kommune Myndighedskode: 797 CVR nummer: 118 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Strøby den 9 / 1 1 John E. Hansen

Læs mere

Kirkegårdstakster for Skanderborg provsti

Kirkegårdstakster for Skanderborg provsti Kirkegårdstakster for Skanderborg provsti Omkostningsbaserede kirkegårdstakster (Følgende gælder for alle aftaler indgået fra den 1. januar 2011) Kirkegårdstakster skal fremover følge de statslige regler

Læs mere

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Stift: Viborg Provsti: Herning Nordre Vi ønsker en præst, der: - kan og vil være præst for alle i sognet

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nørre Bjert Sogns Menighedsråd. i Kolding Provsti. i Kolding Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Nørre Bjert Sogns Menighedsråd. i Kolding Provsti. i Kolding Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Nørre Bjert Sogns Menighedsråd i Kolding Provsti i Kolding Kommune Myndighedskode 79 CVR-nr. 117 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Menighedsmøde Bjerringbro Kirke torsdag den 6. september 2018

Menighedsmøde Bjerringbro Kirke torsdag den 6. september 2018 Menighedsmøde Bjerringbro Kirke torsdag den 6. september 2018 Menighedsrådet Flemming Holmberg Jørn Iver Bak Præsterne i Bjerringbro- og Sahl- Gullev-embedet er "fødte" medlemmer af menighedsrådet Hanne

Læs mere

ÅRSBUDGET for Holbøl Sogns Menighedsråd. i Aabenraa Provsti. i Aabenraa Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Holbøl Sogns Menighedsråd. i Aabenraa Provsti. i Aabenraa Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Holbøl Sogns Menighedsråd i Aabenraa Provsti i Aabenraa Kommune Myndighedskode 9 CVR-nr. 91 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel

Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar 2013 Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel Indhold Menighedsråd: Definition og juridiske principper Beslutningsprocessen: Muligheder og begrænsninger

Læs mere

Referat fra Provstiudvalgsmøde 27. august 2015. Godkendt. Ved deltagelse af ca. 175 personer er omkostningen omkring 200.000 kr. alt inklusiv.

Referat fra Provstiudvalgsmøde 27. august 2015. Godkendt. Ved deltagelse af ca. 175 personer er omkostningen omkring 200.000 kr. alt inklusiv. HILLERØD PROVSTI PROVSTEN: HILLERØDSHOLMSALLE 5 3400 HILLERØD 48 24 90 60 PROVSTIKONTOR: ØSTERGADE 16,1 3400 HILLERØD 70 23 03 93 e-mail: jfc@km.dk Hjemmeside: www.hilleroedprovsti.dk Mødepunkt Beslutning

Læs mere

ÅRSBUDGET for Skælskør-Eggeslevmagle Sognes Menighedsråd. i Skælskør Provsti. i Slagelse Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Skælskør-Eggeslevmagle Sognes Menighedsråd. i Skælskør Provsti. i Slagelse Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Skælskør-Eggeslevmagle Sognes Menighedsråd i Skælskør Provsti i Slagelse Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 7788 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør ÅRSBUDGET 214 for under Mørdrup sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Myndighedskode: 913 CVR nummer: 59936816 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Espergærde den 26 / 9 213 Carl Erik

Læs mere

Menighedsrådets opgaver og hvem gør hvad?

Menighedsrådets opgaver og hvem gør hvad? Menighedsrådets opgaver og hvem gør hvad? Information til nuværende og kommende medlemmer af menighedsrådene i Favrskov Provsti. Menighedsrådets opgaver overordnet, jf. lov om menighedsråd 1. Sognets kirkelige

Læs mere

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Holstebro Sogns Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 881 CVR-nr. 7198 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Abildgård Sogns Menighedsråd. i Frederikshavn Provsti. i Frederikshavn Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Abildgård Sogns Menighedsråd. i Frederikshavn Provsti. i Frederikshavn Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Abildgård Sogns Menighedsråd i Frederikshavn Provsti i Frederikshavn Kommune Myndighedskode 878 CVR-nr. 171 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere