RESTSALG ,- SPAR 693,- og andre gode tilbud 47 97,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 29. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESTSALG 2 19 5,- SPAR 693,- og andre gode tilbud 47 97,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 29. august 2015"

Transkript

1 RESTSALG og andre gode tilbud Til dig der vil have Proff grej 18 V VINKELSLIBER DGA452Z Ø115 mm o/min. Leveres ekskl. batteri og lader BYGMA normalpris: 1392, Nr V SLAGBOREMASKINE DHP453RYJ Li-Ion teknologi 2 gear Leveres inkl. 2 x 1,5 Ah batterier og lynlader BYGMA normalpris: 14,- Nr AKKU SLAGBOREMASKINE + VINKELSLIBER ,- SPAR 693,- 169 SPAR 110, ,- SPAR 3198,- VÆGLAMPE AGGER Udendørs væglampe Galvaniseret metal og glas 23,5 x Ø26,5 cm Fremspring: 31 cm E27 Max: 60 W BYGMA normalpris: 279, Nr HÆTTETRØJE REGENSBURG UNIQUE 60% bomuld/40% polyester Diskrete refleks detaljer og stor frontlomme Farve: Hvid/antracit og hvid/ sort Str. M-XXL HAVEMØBELSÆT FOGGIA Pisa udtræksbord i aluminium og farvefast nonwood 200/250 x 100 cm 6 Pisahavestole i aluminium og farvefast nonwood BYGMA normalpris: 79,- Nr HAVESTOL PISA 399 Nr Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 29. august 2015

2 SÆTPRIS 12.4,SPAR 7900,- s ikke i alle forretninger * Bestillingsvare - finde HAVEMØBELSÆT FIBERA Fibera bord i sort eller hvidmalet aluminium og bordplade i teak lameller 180 x 100 x 75 cm 6 Fibera stole i fintslebet teaktræ og sæde i sort eller hvid glasfiber Bestillingsvare* BYGMA normalpris: 20.3,Sort Nr Hvid Nr ,SPAR 600,- l a t n a t e s n æ r Beg HAVESTOL FIBERA BYGMA normalpris: 18,Hvid Nr Sort Nr ker ndes i alle butik fi r te k u d ro p e - Ikke all 23,- Afhentningspris SPAR 304,- SPAR 199,- SMART 53 SPB S 150 ccm 2900 o/min. Opsamler: 70 L Klippebredde: 53 cm BYGMA normalpris: 2699,Nr TRAILERBUR 1 M3 Ovntørt hårdttræ Klar til brug Passer til almindelig anhænger Hent i dag - anvend i aften! BYGMA normalpris: 1099,Nr poser 44 SPAR 25,- DÆKBARK 40 LITER Bark af gran & fyr 0-40 mm BYGMA normalpris pr. stk.: 34, Nr

3 Udstillingsmodel ,- SPAR 3500,- 449 HÆNGE-KLOSETSKÅL SAVAL Hvid Ekskl. toiletsæde Nr TOILET SEKOSAN SAGA 3/6-liters dobbeltskyl og rengøringsvenlig S-lås Ekskl. toiletsæde Nr BRÆNDEOVN FUEGO 2 89 x 50 x 41 cm Yder: 5 kw Opvarmer m 2 Med stort og rummeligt brændkammer Udstyret med en stor støbejernslåge og tempereret håndtag Fuego 2 er en funktionel og æstetisk flot ovn Svanemærket BYGMA normalpris: 79,- Nr GÅRDPOSTHANE Frostsikker Krom Nr KØKKEN ARMATUR DAGUR Krom Keramisk indsats Leveres med kobberrør BYGMA normalpris: 209, Nr HÅNDVASK ARMATUR DAGUR Krom Keramisk indsats Leveres med bundventil og kobberrør BYGMA normalpris: 209, Nr FRIT VALG 100,- SPAR OP TIL 120,- TOILETSÆDE SAGIN Med softclose Til Saga hvid BYGMA normalpris: 219, Nr

4 Skynd dig: Skarpe p INKL. HYNDER SÆTPRIS 17,- LOUNGESÆT MADRID Udført i aluminium og sort PE-rattan Inkl. hynder i kraftig polyester Leveres usamlet BYGMA normalpris: 25,Nr SPAR 800,- 49,SPAR 3600,- HAVEMØBELSÆT VARESE Pisa udtræksbord i aluminium og farvefast nonwood 200/250 x 100 cm 6 Toledo havestole i aluminium og PE-rattan BYGMA normalpris: 85,Nr ,INKL. HYNDER 399 SPAR 300,- FLETSTOL TOLEDO BYGMA normalpris: 699, Nr SPAR 4150,- HAVEMØBELSÆT TRINIDAD Havanna bord i aluminium, nonwood og dobbeltflettet PE-rattan 100 x 200 cm 4 Havanna havestole i aluminium og kraftig dobbeltflettet PE-rattan Inkl. hynder BYGMA normalpris: ,Nr INKL. HYNDER 999 HAVESTOL HAVANNA Nr

5 riser på havemøbler SÆTPRIS 27,SPAR 1600,- 449 HAVEMØBELSÆT BARI Trento havebord i aluminium og farvefast nonwood 103 x 103 cm 4 Ancona 5-pos stole i aluminium og kraftig PE-rattan BYGMA normalpris: 43,Nr POS STOL ANCONA Nr SPAR 200,- 6-POS STOL ANCONA I PE-rattan Foldbar 58 x 66 x 110 cm BYGMA normalpris: 749, Nr ,- 49,- 199 SPAR 2300,- SPAR 3300,- HAVEMØBELSÆT MALPENSA Sorrento havebord i aluminium, PE-rattan og nonwood Ø120 cm 6 Ancona 5-pos.stole i aluminium og PE-rattan BYGMA normalpris: 57,Nr POS STOL ANCONA Nr HAVEMØBELSÆT FUCINO Pisa udtræksbord i aluminium og farvefast nonwood 200/250 x 100 cm 6 Ancona 5-pos stole i aluminium, PE-rattan og nonwood BYGMA normalpris: 82,Nr POS STOL ANCONA Nr HYNDE 5-POS 5 cm 111 x 52 cm Passer til Ancona stolen Natur Nr Sort Nr Grå Nr

6 26,- 39,- 149 SPAR 1600,- SPAR 2500,- HAVEMØBELSÆT LIVORNO Sorrento havebord i aluminium, kraftig PE-rattan og nonwood Ø120 cm 4 Pisa havestole i aluminium og farvefast nonwood BYGMA normalpris: 42,Nr HAVESTOLE PISA Nr HAVEMØBELSÆT TORINO Ancona havebord i aluminium og farvefast nonwood 103 x 205 cm 6 Pisa havestole i aluminium og farvefast nonwood BYGMA normalpris: 64,Nr HAVESTOLE PISA Nr HYNDE SÆDE/RYG 5 cm 102 x 45 cm Passer til Carl og Pisa stolen Natur Nr Sort Nr Grå Nr SÆTPRIS 39,SPAR 2350,- 299 HAVEMØBELSÆT SCAFATI Toledo udtræksbord i aluminium og farvefast nonwood 100 x 204/274 cm 6 Carl havestole i sort børstet PE-rattan BYGMA normalpris: 6345,Nr HAVESTOLE CARL Nr

7 Spar op til 50% SPAR HEAVY DUTY PARASOL 3 X 4 M Ø48 mm stok Hejs med snore-træk og split-lås Naturfarvet BYGMA normalpris: 12,- Nr SPAR 400,- ALU PARASOL Ø350 CM Ø350 cm BYGMA normalpris: 899, Natur Nr Antracit Nr SPAR 250,- HYNDEBOX 133 x 63 x 55 cm Leveres usamlet BYGMA normalpris: 999, Nr SPAR 200,- HAVE GYNGESTOL PARADISO Gyngestol i sammenklappeligt design Udført i aluminium og sort textilene 90 x 80 x 150 cm BYGMA normalpris: 699, Nr PARASOLFOD Kvadratisk Grå, poleret granit Rør i rustfrit stål Indbyggede transporthjul 30 kg... Nr kg... Nr kg... Nr Fra SPAR 3,- SOLSENG SAN MARCO Stel i pulverlakeret aluminium og sort børstet PE-rattan Justerbar ryg og sammenfoldelige ben 33 x 60 x 1 cm Ekskl. hynde BYGMA normalpris: 11,- Nr

8 Spar 30% på Duka ventilation SPAR VENTILATOR EL600 STD 14 W Både til væg- og loftsmontering BYGMA normalpris: 159, Nr SPAR VENTILATOR EL 700 5,5W Kanaltilslutning: Ø100 mm BYGMA normalpris: 339, Nr SPAR VENTILATOR MED FUGT- OG TIDSSTYRING EL600 T 14 W Fugtstyringen indstilles mellem 50-90%, og tidsstyringen mellem 2-30 min BYGMA normalpris: 359, Nr SPAR VENTILATOR MED FUGT- OG TIDSSTYRING EL 700 TH Fugtstyringen indstilles mellem 50-90% fugtighed, og tidsstyringen mellem 2-30 min. Ø100 mm BYGMA normalpris: 999, Nr SPAR VENTILATOR PRO 30 STD 7,5 W Både til væg- og loftsmontering Ø100 mm BYGMA normalpris: 699, Nr SPAR VENTILATOR MED FUGT- OG TIDSSTYRING PRO 30 TH Fugtstyringen indstilles mellem 60-90% og tidsstyring imellem 2-30 min. Ø100 mm BYGMA normalpris: 1099,- Nr stk. pr./pk Frit valg 29 ECOCLASSIC 2 pak 28W E27 Nr W E27 Nr Hvem har brug for amatør-grej, halve løsninger og noget, der er næsten i vatter? Bygma til dig, der tager gør-det-selvhåndværket seriøst 8

9 Stilrent design til stærk pris Stilrent badmøbel fra Scanbad. Flot porcelænshåndvask med god afsætningsplads og underskab med enkle metalgreb ,- SPAR 455,- SPEJL 80 x 70 cm Integreret LED lys BYGMA normalpris: 1650,- Nr ,- BADRUMSMØBEL SPAR 12,- MULTO+ Porcelænvask: 85 x 38 cm Vaskeskab: 80 x 35 cm med to låger og dæmper Fås i flere farver Leveres samlet Bestillingsvare Ekskl. armatur BYGMA normalpris: 4290,- Nr

10 49 Frit valg 99 PLAFOND VÆG- / LOFTLAMPE STANDARD Ø25 x 8 cm Max. 60 W Nr INDBYGNINGSSPOT TRITON 3-KIT Kipbar indbygningsspot til indendørs montage Leveres inkl. 3 x 35 W GU10 Nr HOBBYKNIV 149 BÅNDMÅL 9 mm Nr PLAFOND SPINNER Hvid opalfarvet glas Diameter: Ø29 cm Fremspring: 8 cm Fås i børstet stål, hvid og krom Nr SKRUETVINGE 5 m Bælteclips Nr cm Medium Nr ENKELT GLASPENDEL PALLAS Opalfarvet glas Giver en jævn og behagelig fordeling af lyset Skærmdiameter: Ø9 cm 40 W / E14 Nr KLØFTHAMMER 450 g Stålskaft Nr FAST LAV PRIS 10 liter 114 SPARTELMASSE IMPRA MEDIUM Til plet- og fuldspartling af vægge og lofter Nr Pr. stk. 8 HAVEFLISE 20 x 40 x 5 cm 12,5 stk/m2 Grå Frit leveret v/ min. 50 m2 eller 5 paller Nr ,5 liter 289 TRÆ- OG METALMALING IMPRA HALV BLANK GLANS 40 Til indendørs brug til færdigmaling af træværk Nr Frit valg 34 VANDKANDE 299 VÆGMALING IMPRA 20 Anvendes til alle vægunderlag, hvor meget vaskbar og robust overflade ønskes Nr Inkl. brusehoved Nr liter LØVRIVE 23TD Længde: 150 cm Nr MÆLKEBØTTEFJERNER Fjern mælkebøtter i græsplænen stående Med teleskopskaft Nr ,1 liter 359 VÆGMALING IMPRA MAT 5 Glans 5 Til vægge og lofter, hvor en vaskbar overflade ønskes Nr kg 79 BRIKETTER KOKOS 100% naturprodukt Brænder i 4 timer Brændværdi: kj/h Nr

11 Se åbningstider på Pr. m 13 GIPSSTOLPE MR45 Med assymmetriske flanger, der skydes ind i hinanden Længde: 250 cm 0,46 x 45 mm Nr Pr. plade 46 GIPSPLADE GDS Til beklædning af vægge og lofter i tørre rum Tykkelse: 13 mm 120 x 240 cm Nr Pr. m Pr. plade VÆG-/LOFTSKINNE MSKP45 Stållægter til gips på loft og gulv Længde: 360 cm 0,46 x 45 mm Nr VARMVÆG Tykkelse: 45 mm 60 x 250 cm Nr ISOLERINGSSTOLPE Nr JYLLAND BYGMA AGERBÆK Hellevej 2 Tlf BYGMA ALS Nymøllevej 8, Guderup Tlf BYGMA BINDSLEV Industrivej 1 Tlf BYGMA GALTEN Frichsvej 57 Tlf BYGMA GRÅSTEN Ulsnæs Tlf BYGMA HIRTSHALS Dalsagervej 6 Tlf BYGMA KOLDING Mosevej 1B Tlf BYGMA PADBORG Industrivej 24 Tlf BYGMA SILKEBORG Nørrevænget 11 Tlf BYGMA SKAGEN Kattegatvej 4 Tlf BYGMA SKÆRBÆK Nr. Skærbækvej 31 Tlf BYGMA STØVRING Hermesvej 10 Tlf BYGMA SÆBY Ålborgvej 105 Tlf BYGMA THEM Eksportvej 5 Tlf BYGMA TINGLEV Tømrersvinget 21 Tlf BYGMA TØNDER Håndværkervej 1 Tlf BYGMA AARS Hjortkjærsvej 2 Tlf Pris garanti FYN BYGMA BELLINGE Rughøjvej 11 Tlf BYGMA KERTEMINDE Møllevangen 12 Tlf BYGMA NYBORG Lyøvej 7 Tlf BYGMA OTTERUP Hjorslevvej 2 Tlf BYGMA RINGE Østre Ringvej 37 Tlf BYGMA TARUP Hans Egedes Vej 9-11 Tlf SJÆLLAND BYGMA HASLEV Maglemosevej 13 Tlf BYGMA HVALSØ Bentsensvej 12 Tlf BYGMA HAARLEV Industrivej 8 Tlf BYGMA KONGELUNDEN Kongelundsvej 364 Tlf BYGMA RØNNEDE Industrivej 31 Tlf BYGMA STORE HEDDINGE Jernbanegade 7 Tlf BYGMA VIBY Grønningen 1 Tlf AVISEN GÆLDER FRA LØRDAG DEN 29. AUGUST PRIS GARANTI,- PÅ ALLE TILBUD I AVISEN Hos BYGMA sørger vi altid for, at du får det bedste også når det gælder attraktive priser. Derfor har vi prisgaranti på alle vores tilbud her i avisen. Det er din garanti for, at du ikke finder tilbuddet billigere i andre butikker. BYGMA Prisgaranti gælder i samme uge, som tilbuddene er i tilbudsavisen. Det betyder, at hvis du mod vores forventning finder samme vare markedsført billigere i andre butikker i den samme kampagne periode, har du to muligheder: Medbring dokumentation (tilbudsavis eller annonce mm.) i din lokale BYGMA og køb varen til samme pris hos os. Har du allerede købt varen hos os, og ser du inden for BYGMAS kampagneperiode varen markedsført billigere i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen. Medbring blot dokumentation (tilbudsavis eller annonce) og kvittering i din lokale BYGMA senest 14 dage efter købet. Prisgarantien gælder kun varer, som er markedsført i BYGMAS tilbudsaviser. Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang, og tids-, kø- og åbningstilbud, postordresalg, skaffevarer (bestillings varer), varer specielt fremstillet til kunden og varer udbudt over internettet samt internetbaserede forretninger Bygma services VARMEPISTOL KX V 1750 W Temperaturer: C Luftstrøm: 570/740 l/min Nr SLAGBOREMASKINE KR504CRE 230 V 500 W Max. drejningsmoment: 3,7 Nm Slag pr. min.: Nr BYG- MASTER 10% RABAT Opret et BYGMASTER kontokort i din lokale Bygma og spar 10%. Ekskl. kampagnevarer samt køb på bygmaonline.dk BYGMA ONLINE Bygma har altid åbent. Bestil dine varer online, og få dem leveret direkte til døren. GAVEKORT Glæd andre med et gave kort, som kan an vendes i alle Bygmas Byggecentre. GRATIS TRAILER Lån gratis en trailer til hjemtransport af dine varer. PRIS GARANTI,- 319 STIKSAV KS500-QS 400 W 0-45 grader smigvinkler Integreret støvblæsesystem Nr V BORE-/ SKRUEMASKINE EPC12CAH 1,5 Ah Momentindstilling: 24 Max. drejningsmoment: 11 Nm Nr LEVERING Få leveret dine varer direkte på adressen, hvis du ikke selv har mulighed for at håndtere fragten. Hør nærmere om betingelserne i din lokale Bygma eller på UDLEJNING Bygmas standard udlejningsprogram omfatter en stor del af de materialer og værktøj, du kan få brug for under dit byggeprojekt. Hør nærmere i din lokale Bygma PRISGARANTI Få udbetalt prisforskellen, hvis du finder den samme kampagnevare til en billigere pris i et andet byggecenter indenfor kampagneperioden. Se betingelser i din lokale Bygma eller på BYTTESERVICE Ombyt dine varer eller få pengene retur indenfor 60 dage. Medbring kvittering og den ubrugte vare, i original emballage, i vores landsdækkende Byggecentre. Varer, der er specielt producerede og/eller hjemtaget til køber, tages dog ikke retur. 11

12 PL/028/001/01 Se vores åbningstider på Priserne gælder fra lørdag den 29. august til og med fredag den 4. september 2015, så længe lager haves Brugt papir bør så vidt muligt afleveres til genanvendelse Begrænset antal 23, FRIT VALG 399 Begrænset antal 33,- PARASOL SHANGHAI Ø270 cm Ø38 stok i pulverlakeret aluminium Med kip og hejs Antracit Nr Rød Nr Grøn Nr PLÆNEKLIPPER 525 VS 4-i-1 funktion: Klip, opsamling, bioklip og sideudkast Nr Pris pr. m2 fra SPAR 200,- 5 ÅRS GARANTI BRUSESTANGSSÆT VITALIO GO mm brusehoved med 1 stråletype Speedclean antikalksystem 5 års produkt garanti Nr TERMOSTATARMATUR ECOSTAT 1001 SL Krom Skoldningssikring og Ecostop BYGMA normalpris: 749, Nr TRAPEZ TAGPLADE ECOLITE Til overdækning Fremstillet af hård PVC Farve: Blå 109 x 240 cm Nr x 300 cm Nr x 360 cm Nr x 420 cm Nr x 480 cm Nr Med forbehold for udsolgte varer, manglende leveringer, fejl, prisændringer og eventuelle offentlige indgreb. Alle priser er inkl. 25% moms. 36/15 PLÆNEKLIPPER 5.15 SP-B 3-i-1 funktion: Klip, opsamling og bioklip Opsamler: 65 L Selvkørende Klippebredde: 51 cm Nr

Skal huset. males? Nilfisk under. halv pris! Vi rydder forsiden for dette supertilbud: Bygma Byggecenter SPAR 849,-

Skal huset. males? Nilfisk under. halv pris! Vi rydder forsiden for dette supertilbud: Bygma Byggecenter SPAR 849,- Vi rydder forsiden for dette supertilbud: Skal huset Nilfisk under males? halv pris! 70 0,- 700, SPAR 849,- SPAR 849,- HØJTRYKSRENSER C120.6-6PCAD XTRA Smalt opretstående desigc120.6-6pcad n og kørevogn

Læs mere

raaco Bilindretning 2 www.bygma.dk

raaco Bilindretning 2 www.bygma.dk BILINDRETNING raaco Bilindretning raaco Bilindretning er et fleksibelt system, der er opbygget af moduler. Du kan enten vælge standardmoduler, som dækker de fleste behov for opbevaring i det mobile værksted,

Læs mere

HAVEMØBLER 3.499,- STORE UDVALG SE VORES AF LÆKRE HAVEMØBLER. Køb også produkterne på XL-BYG.DK BORD + 6 STOLE

HAVEMØBLER 3.499,- STORE UDVALG SE VORES AF LÆKRE HAVEMØBLER. Køb også produkterne på XL-BYG.DK BORD + 6 STOLE HAVEMØBLER 2015 BORD + 6 STOLE 3.499,- Køb også produkterne på XL-BYG.DK SE VORES STORE UDVALG AF LÆKRE HAVEMØBLER HAVEMØBLER Outrium er XL-BYG kædens egen eksklusive udemøbelog tilbehørsserie til den

Læs mere

Godt malerarbejde. giver glade kunder PARTNER DIN MALING 499,-

Godt malerarbejde. giver glade kunder PARTNER DIN MALING 499,- DIN MALING PARTNER Godt malerarbejde giver glade kunder Alle priser er ekskl. moms. Avisen gælder fra den 10. august til og med den 28. august 2015 TRÆBESKYTTELSE ALKYD/ACRYL Tilsat mug- og skimmelhindrende

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

køkken og bryggers nordic living 1

køkken og bryggers nordic living 1 køkken og bryggers nordic living 1 Lad os forny dine rammer Vi bager, steger, spiser, griner, går rundt mellem hinanden og er sammen. Evig aktivitet kræver noget af rummet, og derfor spiller design og

Læs mere

Kraftfulde. maskiner. Se flere på side 4-7. Bygma Byggecenter. Avisen gælder fra lørdag d. 19. september 2015 INKL. BITSSÆT

Kraftfulde. maskiner. Se flere på side 4-7. Bygma Byggecenter. Avisen gælder fra lørdag d. 19. september 2015 INKL. BITSSÆT Kraftfulde maskiner Se flere på side 4-7 INKL. BITSSÆT 11,SPAR 994,- 18 V BORE-/SKRUEMASKINE DDF456RHJ Stærk 2-gears maskine Max. borediameter stål/træ: 13/38 mm LED lys Vægt: 1,7 kg Leveres i kuffert

Læs mere

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED:

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: NYHED! Januar 2015 UDSTILLING CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: Distributør: NSI Electronic ApS Bredskifte Allé 7 DK- 8210 Århus V. Tel.: +45 87 45 46 00 Email: mb@nsi-el.dk www.nsi-el.dk FUNKTIONEL,

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,-

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,- 13. UDGAVE 2013 SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 3.999,- 2.199,- 2.399,- 3.999,- Leveret & monteret GUSTAVSBERG NAUTIC TOILET Model

Læs mere

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider: Pavilloner ogtelte op til 72 m 2 ' 2012 42. sæson 24 Opdateret 15. April forskellige Sider 401 til 428 Åbningstider: i sommer halvåret 26. Marts til 29. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11

Læs mere

Lav dit eget Design på dine gæsteprodukter - Vi giver klichéomkostningerne. Værdi ca. kr. 2000,-

Lav dit eget Design på dine gæsteprodukter - Vi giver klichéomkostningerne. Værdi ca. kr. 2000,- Nr. 4/2010 Pang...! Vi giver klichéomkostningerne Værdi ca. kr. 2000,- Lav dit eget Design på dine gæsteprodukter - Vi giver klichéomkostningerne. Værdi ca. kr. 2000,- Sæbe, Shampoo, Shower gel eller Bodylotion

Læs mere

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Prisliste 2014 TORO 2 Indholdsfortegnelse TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Leveringsterminer Leveringstiden for TORO stole er 2-3 uger. Leveringstiden

Læs mere

9 l 88 Dækkende Til facader, garager, hegn m.m. Op til 8 års holdbarhed. Giver en robust og holdbar beskyttelse. Fås i standardfarverne

9 l 88 Dækkende Til facader, garager, hegn m.m. Op til 8 års holdbarhed. Giver en robust og holdbar beskyttelse. Fås i standardfarverne bauhaus.dk Toilet Cera Skjult S-lås og 2/4 l skyl. Siddehøjde 40 cm. Ekskl. toiletsæde. 9 l 88 Dækkende Til facader, garager, hegn m.m. Op til 8 års holdbarhed. Giver en robust og holdbar beskyttelse.

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til rabat med 10-40 62079_HiTec_folder_A5.indd 1 guldmærker 09/03/15 08.17 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3

Læs mere

Off-product mærkning for certificerede virksomheder

Off-product mærkning for certificerede virksomheder Off-product mærkning for certificerede virksomheder Hvad er off-product mærkning? I FSC skelnes der mellem on-product mærkning og off-product mærkning for CoC-certificerede virksomheder. Off-product mærker

Læs mere

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER Badekar VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER SIDE C2 C3 C5 SIDE SIDDEBADEKAR MED HELFRONTSTATIV C24 C26 1051 Siddebadekar 1050x650 mm C24 1501 Siddebadekar 1500x700

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Frederiksbjerg kopi- og printcenter

Frederiksbjerg kopi- og printcenter Bestilling Århus billigste kopi- og printcenter Du har mullighed for at bestille print og lignende på mail. Send det til vores mail med udførlig ordrebeskrivelse. Vi har et ekspeditionsgebyr på alle digitale

Læs mere

Produktoversigt Januar 2013

Produktoversigt Januar 2013 Produktoversigt Mag Rack Tidsskriftholdere CD72 / DVD44 CD og DVD holdere T-bone sofabord E1 sofabord S1 sofabord S1-90 sofabord S1-115 sofabord C1 sofabord Stick sidebord E2 spise / mødebord S2 spise

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger Stenløse Syd 65 lavenergiboliger Velkommen til Stenløse Syd nye, moderne lavenergiboliger Stenløse Syd er Stenløse-Ølstykke Boligforenings seneste boligafdeling i en helt ny bydel af samme navn. Boligerne

Læs mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere bauhaus.dk Snefræsere/sneredskaber - med mere NU KAN DU HANDLE PÅ BAUHAUS.DK 55SB. 208 cc. 5 HK. Arbejdsbredde 61 cm, arbejdshøjde 58,5 cm. Tank 3 l. 6 fremadgående gear og 2 bakgear. X-trac vinterdæk.

Læs mere

Beskrivelse af område

Beskrivelse af område www.vindebakke.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Beskrivelse af område 3 Brochure med lavenergiboliger 4 Beskrivelse af boliger 5 Boligtyper 6 Facader 8 Visualisering 9 Visualiseringer fra Designa

Læs mere

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer.

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. From: Jørgen Trap Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 To: Skovlund Ansager Hallen Subject: Samlede tilbud Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. Den samlede

Læs mere

Din professionelle håndværkeravis. Makita boreskruemaskine TUN 9109526. Med lader og 1 batteri.

Din professionelle håndværkeravis. Makita boreskruemaskine TUN 9109526. Med lader og 1 batteri. Din professionelle håndværkeravis DeWalt sampak Pakketilbud! DCD 780 M2 skruemaskine 18 v Med 2 batterier og lader. + DCG412 vinkelsliber Uden batteri. 2495,- SAMLET PRIS TUN 9109526 Makita boreskruemaskine

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk RMIG RM Papirkurve 1108B www.rm-papirkurve.dk Serie 200 Se flere farver på www.rm-papirkurve.dk RM pick-up til affaldssortering, Type 223 (14 liter) mat sort (RAL 9011) fx til batterier eller organisk

Læs mere

Prisliste på tilbehør til varmepumper pr. 1. April 2015 - Incl. Moms - Excl. Fragt Vægophæng og markstativer mm.

Prisliste på tilbehør til varmepumper pr. 1. April 2015 - Incl. Moms - Excl. Fragt Vægophæng og markstativer mm. Prisliste på tilbehør til varmepumper pr. 1. April 2015 - Incl. Moms - Excl. Fragt Vægophæng og markstativer mm. Varebeskrivelse : Hvidt Epozylakeret Bestillingsnummer.: Pris: Vægbeslag med skinne med

Læs mere

holder hele vejen hjem!

holder hele vejen hjem! Produktguide 2015 holder hele vejen hjem! ProNelli I/S Flakagervej 6 4400 Kalundborg T: 72 30 40 55 www.pronelli.com facebook.com/pronellicompany Pensler 2 Str.: 20 mm Varenr.: 291/20 Str.: 30 mm Varenr.:

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole MØBELkup! fra Danmarks største møbelkæde 15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole SPAR 4.000,- skovby 71 spisebord m/2 plader: Sort/hvid laminat. Mål 109x190/290 cm. Kr. 9.499,- stol 66 monteret med stof

Læs mere

Alle priser er inkl. 25 % moms. Brugsdato: Levering Retur. Kundeoplysninger: Leverings adr.

Alle priser er inkl. 25 % moms. Brugsdato: Levering Retur. Kundeoplysninger: Leverings adr. Isgreen ApS Stenløse Serviceudlejning Urtetoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse Hjemmeside: www.isgreen.dk E-mail: mail@isgreen.dk Mobil 40 98 43 50 Kontor 48 18 43 50 Fax. 48 18 43 42 Alle priser er inkl.

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251 ELEMENTBESKRIVELSER LVD DRI RENHOLD TOILET OG TØMNINGSFACILITETER BILAG 7.4 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk

Læs mere

Det færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads.

Det færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads. et færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads. elene skæres ud or at få vores møbel til at ligne deres svenske forbilleder mest muligt har vi arbejdet med

Læs mere

Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser

Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser Hygiejnisk Miljøvenligt Økonomisk DRIFTSIKKERT Håndtørrere til ethvert behov I mere end 30 år har DAN DRYER leveret sine uhyre effektive og driftsikre

Læs mere

Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser

Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser Udstyr til toilet, bad, omklædningsrum og hotelværelser Hygiejnisk Miljøvenligt Økonomisk DRIFTSIKKERT Håndtørrere til ethvert behov I mere end 30 år har DAN DRYER leveret sine uhyre effektive og driftsikre

Læs mere

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning...

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... FÅ NU FIX u kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... Glædelig lavpris JULBLYSNING IL BARI ed indbygget timer: 16 timer slukket og timer tændt. il inden-/udendørs brug. Bruger 4 x AA batterier

Læs mere

Flere og flere el-installatører ser fordelene ved Downlights fra Scan Products

Flere og flere el-installatører ser fordelene ved Downlights fra Scan Products www. scan-products.dk Flere og flere el-installatører ser fordelene ved Downlights fra Scan Products Certificerede produkter Brandtestet Direkte montering i isoleringen Ingen kuldebroer Kortere montagetid

Læs mere

PROFESSIONELLE MÅTTELØSNINGER

PROFESSIONELLE MÅTTELØSNINGER PROFESSIONELLE MÅTTELØSNINGER Imexpo Nordic ApS - Tjærebyvej 202 - DK-4000 Roskilde - Tlf. + 45 4675 4777 Fax +49 461 7070 170 - Email: info@imexpo.dk - www.imexpo.dk MÅTTESYSTEMER FRA IMEXPO Hvem er Imexpo?

Læs mere

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr.

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr. Firmatøj og -gaver taske (M) 56 x 31 x 27 cm // // Best. nr.: 6308 Medium taske. 3 rum. Udvendig lynlåslomme. Skulderrem. Spænder i metal. Polstret greb. Vejl. pris ekskl. moms kr. 162,00 fritidstaske

Læs mere

2 9 8,- 98,- 79,- 74 8,- HAVESTOL BANGKOK HAVEBORD HAVANNA. CAFÉBORD PARIS - Metalstel - Grå - Ø: 60 cm

2 9 8,- 98,- 79,- 74 8,- HAVESTOL BANGKOK HAVEBORD HAVANNA. CAFÉBORD PARIS - Metalstel - Grå - Ø: 60 cm HAVESTOL BANGKOK 2 9 8,- - Stabelbar - Metal/rattan Forår Sommer - Nonwood bordplade - Aluminiumstel - 150 x 90 cm 2015 CAFÉBORD PARIS - Metalstel - Grå - Ø: 60 cm CAFÉSTOL ATHEN - Stabelbar - Metal/rattan

Læs mere

Prisliste 2014 REEF COLLECTION

Prisliste 2014 REEF COLLECTION Prisliste 14 2 Indholdsfortegnelse Stofprogram Side 4 sofa Side 5 bord Side 8 LOUNGE Side 9 HIGH Side Salgs- og leveringsbetingelser Side 11 Leveringsterminer Leveringstiden på, LOUNGE og HIGH er cirka

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Malerfagligt Behandlings-Katalog

Malerfagligt Behandlings-Katalog Malerfagligt Behandlings-Katalog Vægge > Nybehandling > Gipsplade, forsænket kant til spartling Nybehandling V 2820 Byggemateriale: Gipsplade, forsænket kant til spartling Funktionsklasse: Æstetiske og

Læs mere

El-kørestole, senior

El-kørestole, senior El-kørestole, senior Indhold Side Balder Finesse 4 Balder Liberty 6 Balder Finesse Forhjulsdreven el-kørestol Crashtestet Mulighed for stå-funktion Elektrisk rygvinkling Aftageligt betræk Elektrisk sædetilt

Læs mere

kr.,- kr.,- kr.,- Netto håndværker Netto håndværker Netto håndværker

kr.,- kr.,- kr.,- Netto håndværker Netto håndværker Netto håndværker DDF456RFE BORE-/SKRUEMASK.18V LI-ION Stærk 2-gears maskine. Kompakt udformning. Med overbelastningsbeskyttelse. 4-polet motor. Med ind-bygget LED lys. 22 minutters luftkølet lynlader. DHP481 SLAGBOREMASKINE

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

BORDE, BÆNKE & PLINTE

BORDE, BÆNKE & PLINTE BORDE, BÆNKE & PLINTE Bænke, borde og plinte i dansk design og solidt håndværk. Alle stel fremstilles i firkantrør, som kan galvaniseres eller pulverlakeres i flere flotte farver. Slidstærk lakering, der

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED 20. udgave 2015 FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED MASSER 3.999,-AF 5.499,LEVERET4.499,& MONTERET TILBUD Leveret Leveret & & monteret monteret Afhentningspris Et mesterværk i funktion og design Geberit AquaClean

Læs mere

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32 Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner Plads til alle -også til lærerne SKI-aftale 50.31/50.32 En skole med plads til alle - også til lærerne Reformen på skoleområdet varsler

Læs mere

cares DK 100-12 B 999 36 Badeværelser for livet

cares DK 100-12 B 999 36 Badeværelser for livet cares DK 100-12 B 999 36 Badeværelser for livet Dit badeværelse skulle gerne være lige så frisk som dig selv! De fleste af os vil allerhelst bo i eget hjem så længe som muligt. Og i dag er de lidt ældre

Læs mere

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA.

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrende vandig maling til væg og loft med yderst gode spærrende/isolerende egenskaber. Afhængigt af gennemslagets karaktér påføres et eller to lag. Glansen er mat

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

BORDPLADER. Til køkken og bad. Heimdalsvej 8 DK-8850 Bjerringbro Tel +45 86682611 www.implast.dk

BORDPLADER. Til køkken og bad. Heimdalsvej 8 DK-8850 Bjerringbro Tel +45 86682611 www.implast.dk BORDPLADER Til køkken og bad Oktober 2008. Der tages forbehold for produktændringer, trykfejl og udsolgte varer. Heimdalsvej 8 DK-8850 Bjerringbro Tel +45 86682611 www.implast.dk LAMINATBORDPLADER Om implast

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Stativvarer. Stativvarer - Side 1

Stativvarer. Stativvarer - Side 1 Stativvarer Stativvarer - Side 1 Indholdsfortegnelse Aluminiumskniv...7 Dykkere 1,2 x 20 mm...5 Filtsko BGF...4 Filtsko K...4 Filtsko Universal...4 Filtsøm ø 20 mm...3 Filtsøm ø 24 mm...3 Filtplader 10

Læs mere

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG 18. udgave 2015 FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG Electra berøringsfrit armatur Til 6V batteri inkl. push-open bundventil, i krom. Leveret & Monteret 2.699 Kr. Afhentningspris 1.899 Kr. Optima berøringsfrit

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

MILJØRIGTIGE BRÆNDEOVNE I DANSK DESIGN

MILJØRIGTIGE BRÆNDEOVNE I DANSK DESIGN 2014/201 MILJØRIGTIGE BRÆNDEOVNE I DANSK DESIGN DEN NYE APP FRA VARDE SE OVNEN I DIT HJEM FØR DU KØBER! Hos VARDE ved vi, at den helt rigtige brændeovn skal have den bedste placering i dit hjem og aldrig

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk Indholdsfortegnelse: indstikslåse.... 3-24 flerpunktslåse.... 25-34 slutblik....

Læs mere

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk.

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk. Affald til genbrug 1 Papir Fx bøger, reklamer og telefonbøger. Plastomslag og ringbind. 5 Jern og metal Fx cykler, dåser, gaskomfurer, gryder og radiatorer. Elektronikaffald. 6 Pap og karton Fx rent og

Læs mere

NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING

NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING Når du vælger de blå Änglamark produkter, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet, uden overfl ødig kemi. Vi stiller nemlig krav til indholdsstoffer,

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

Balder Senior. Elektriske kørestole

Balder Senior. Elektriske kørestole Balder Senior Elektriske kørestole Indhold Side Balder Finesse 4 Balder Liberty 6 Balder Finesse Forhjulsdreven el-kørestol Crashtestet Mulighed for stå-funktion Elektrisk rygvinkling Aftageligt betræk

Læs mere

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U D K b r u G e r m a n u a l w w w. v e l a. E U INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. indledning......................................................... 3 1.1. sikkerhed..........................................................

Læs mere

BRÆNDEOVNE VARME I EN KOLD TID. Masser af inspiration

BRÆNDEOVNE VARME I EN KOLD TID. Masser af inspiration BRÆNDEOVNE VARME I EN KOLD TID Masser af inspiration Priserne gælder fra fredag d. 25. oktober til og med mandag d. 31. marts 2014 FYRING MED TRÆ ER DEN Fyring med træ sparer Danmark for ca. 500.000 tons

Læs mere

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK Dato Fakturerings adresse EAN-nr. Faktureringsadresse = leveringsadresse Kunde nr. Kontaktperson Reference Alternativ leveringsadresse Tilbud Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

Nemt hurtigt - billigt

Nemt hurtigt - billigt Nemt hurtigt - billigt gør-det-selv tvis.as 1 Tvis gør-det-selv er et stort udvalg af kvalitetsprodukter i flere forskellige stilarter, som kan leveres usamlet eller samlet mod en beskeden merpris Color-Laminat

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG Kun Gældende Fra aug. til nov. 2011 Sæt bestil VoreS Sæt over din Mobil Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores kunder at bestille sæt, der vises her på disse to sider, over

Læs mere

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre

Prisliste 2015/2016. Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre Prisliste 2015/2016 Garage- og stalddøre Døre til viderebeklædning Branddøre 1 Indhold Garagedøre... Side 4 Garagedøre med spor... Side 5 Døre til viderebeklædning... Side 6 Viderebeklædning... Side 7

Læs mere

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 Der tages forbehold for trykfejl 1 2 INDHOLD BRUSERSÆT... 1 KØKKENBATTERIER... 6 TERMOSTATBATTERIER TIL BRUSER OG BADEKAR...

Læs mere

Restmarked Kan ikke bestilles online ring til René på 72414141 Priser incl. Moms.

Restmarked Kan ikke bestilles online ring til René på 72414141 Priser incl. Moms. Restmarked Kan ikke bestilles online ring til René på 72414141 Priser incl. Moms. OBS! Hvid. SPOT LUCIE HVID KIPBAR BOKS 12V 35W Kipbar spot med bagdåse beskytter bl.a. imod isolering og støv. IP21. Anvendelse:

Læs mere

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer TOP RAILING Glasværn Gelændersystemer MAB TOP RAILING SYSTEM -en rigtig løsning til ethvert formål! Top Railing Systemerne er det rigtige produkt valg, til alle værn løsninger, hvor æstetik, flot udseende,

Læs mere

Sommer TILBUD. Mange hilsner og på gensyn, Kirsten og Johan Schlichting Sjællands største udvalg Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året

Sommer TILBUD. Mange hilsner og på gensyn, Kirsten og Johan Schlichting Sjællands største udvalg Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Sommer TILBUD SPAR mindst 20-50% Der er over 50 super gode sæt-tilbud. Der er også i 1.000 vis af hynder. Husk at tage din stols mål. (Vi har 57 størrelser) Mange hilsner og på gensyn, Kirsten og Johan

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere