DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER"

Transkript

1 FOTOREJSE TIL costa rica regnskovens juveler og Skildpadder under fuldmånen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

2 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov og fotograferer utrolige skabninger Vi oplever Olive Ridley havskildpadder, imens de lægger æg Vi fotograferer en aktiv vulkan og besøger tågeskove Vi arbejder tæt sammen med lokale videnskabsfolk

3 3 Regnskovens hemmeligheder Costa Rica er et af de lande i verden som har formået at beskytte meget af deres skov (over 25 %). Landet rummer mere end arter, hvilket udgør ca. 5% af verdens biodiversitet til trods for, at landet kun er på størrelse med Danmark. Motiver er der altså masser af, men for at finde frem til dem, er det nødvendigt med indgående lokalt kendskab og en god portion tålmodighed. Derfor allierer vi os på denne tur med lokale biologer og andre videnskabsfolk, som vil guide os rundt i deres egen baghave. Ingen kender regnskoven bedre end disse mennesker. Vi kører 4WD gennem floder. Vi finder slanger i natten. Vi nyder regnskovens dybe ro. Vi kommer helt tæt på motiverne.

4 N nicaragua TTF COSTA RICA FOTOREJSE 4 W E S atlanterhavet Arenal Rara Avis Monte Verde Ostional San José Stillehavet panama Costa Rica er ikke noget særligt stort land, men det er rigt på varieret natur og spændende kultur. Vi har udvalgt nogle af landets bedste perler, som bliver serveret på et sølvfad for holdet undervejs. Vi kører selv rundt i firehjulstrækkere for at sikre fuld fleksibilitet.

5 5 præsentation af instruktørerne Michael P. Jensen biolog, koordinator og tolk Michael har studeret biologi i Aarhus og skrevet speciale om havskildpadder i Costa Rica. Han erhvervede sin PhD på universitet i Canberra (Australien) og er nu ansat som havskildpadde-forsker ved NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) i San Diego, USA. Michael taler flydende spansk. I samarbejde med sit store netværk af dygtige videnskabsfolk i Costa Rica bliver han en central nøgleperson på fotoekspeditionen. Michael er selv fotoentusiast og ser frem til at dele adskillige døgn med holdet - og med fuld fokus på fotografiet. Casper Tybjerg fotoinstruktør Casper er en af Danmarks mest erfarne formidlere af fotografisk viden. Desuden har han rejst i mere end 46 lande og skrevet ti bøger om bl.a. fotografering. Han besøgte Costa Rica første gang i 2003, hvor han sammen med Michael lavede en omfattende gennemfotografering af tre forskellige naturområder. Det kræver indsigt i både udstyr, lyslægning og biologi at komme hjem fra en regnskov med gode billeder. Desuden skal man være klar til at arbejde både nat og dag, for nogle af de bedste motiver kommer først frem, når mørket falder på. Holdet får dermed en helt speciel indsigt i regn skovens hemmeligheder. Michael og Casper har kendt hinanden siden studiestart på Aarhus Universitet i 1998, og det har ført til mange eventyr. De brænder begge for naturen, for verden og ikke mindst for at dele deres begejstring med andre. Det er hele årsagen til, at denne unikke fotoworkshop til Costa Ricas dybeste regnskove har set dagens lys.

6 6 I regnskoven kræver det specialviden at finde motiverne. Se fx på billedet af palmebladet. Enhver biolog fra Costa Rica vil med det samme kunne se, at der sidder flagermus inde i bladet. De såkaldte teltflagermus gnaver langs bladribbene, så bladet synker sammen og får form som et telt. Hele dagen sidder flagermusene herinde i læ for regnen - og endda med hovedet nedad! Motiverne gemmer sig Det er ikke let på egen hånd at finde motiverne i en regnskov. Det hænger sammen med, at der er mange gode gemmesteder for dyrene. Så til at finde de spændende motiver må vi bruge alle vore sanser og en række forskellige videnskabelige teknikker. Dertil får vi hjælp af nogle af Costa Ricas absolut dygtigste biologer.

7 7 Deltagerkrav Denne fotorejse kan gennemføres af alle med en almindelig god fysisk form. Vigtigst af alt er, at man har en dyb interesse for at fotografere, og at man er villig til at bruge tid og energi på at opnå gode billeder. Der er en grund til, at det hedder en regnskov, og det kan være temmelig vådt i nogle af de områder, vi skal besøge. Iklædt regntøj eller ponchoer bevæger vi os bevæbnet med kraftige stavlygter ind i skoven om natten for at lokalisere de allerflotteste motiver. Selvom vi kommer til at arbejde hårdt for de gode billeder, er der også indlagt pauser, hvor der bliver mulighed for at slappe af og nyde livet. Transporten rundt i landet foregår i lejede firehjulstrækkere for at sikre fuld fleksibilitet. Vejene i Costa Rica er for det mest udmærkede (med undtagelse af dem i regnskoven), men vi tager det stille og roligt og stopper hver gang, der er gode fotomuligheder. Alternative metoder tages i brug efter behov. I visse dele af regnskoven skal alle være iført gummistøvler.

8 Unik fotomulighed TTF COSTA RICA FOTOREJSE 8 Alle, der tager med på denne unikke fotorejse, har garanti for at komme hjem med billeder, som naboen aldrig før har set. Desuden er der garanti for at møde andre entusiastiske fotointeresserede, så der bliver rig lejlighed til at fordybe sig i fotografiet. I dette selskab er der ingen, som vil undre sig, hvis man ønsker at bruge to timer på at fotografere en frø.

9 9 Kost og logi Fine forhold på hotellet i San José. Hvor det er muligt (San José, Arenal og Ostional), indlogerer vi os på gode hoteller af europæisk standard. Vi spiser god mad og slapper af under kendte forhold. Der er gode senge og eget bad/toilet. Har man specielle ønsker til kosten, kan det i vid udstrækning efterleves på disse dele af turen. Undervejs på vores rundtur i landet besøger vi også området Rara Avis, som ligger dybt inde i den uspolerede regnskov. Turen herind er en smule strabadserende, og turen kommer til at forgå enten til fods eller i en traktor (3-4 timer). Men når man kommer frem, vil man hurtigt finde ud af, at stedet er alle anstrengelserne værd. Herinde er vi omgivet af noget af det smukkeste regnskov, man kan forestille sig. Motiverne er bogstaveligt talt lige uden for døren, og man skal ikke bliver overrasket, hvis der pludselig kommer flyvende en kolibri gennem værelset. Lokale guides vil tage holdet med rundt i skoven i små grupper, så der bliver rigeligt med tid til at fordybe sig i fotografering af de motiver, man er mest interesseret i at arbejde med. Samtidig bliver der mulighed for at lære en masse interessante facts om de motiver, man får med sig hjem. Fine, men mindre luksuriøse, forhold i Rara Avis.

10 10 Rara avis Rara Avis betyder løst oversat Den sjældne fugl. Stedet er klassificeret som et øko-lodge, hvilket betyder, at man går meget op i naturbeskyttelse og bæredygtig turisme, inkl. genanvendelse af affald, minimering af støjgener osv. Her er tale om Costa Ricas ældste regnskovshotel (etableret 1983) placeret i noget af det mest uspolerede stykke regnskov, som findes i hele landet. Området, som vi kommer til at arbejde i, ligger ca. 700 meter over havets overflade mellem naturområderne Braulio Carrillo National Park og Zona Protectora La Selva. Klimaet er året rundt fugtigt, men behageligt. Dagtemperaturen kan snige sig op på 32 grader, nattemperatuen ligger omkring 18 grader. Der er ingen problemer med myg. Det regner naturligvis meget, men normalt kommer de største regnskyl sidst på eftermiddagen, imens nætterne og morgentimerne som regel er helt eller delvist tørre. Når natten falder på, vågner regnskoven for alvor op, og på det tidspunkt sender vi små hold ind i skovene på jagt efter regnskovens virkelige juveler. Med kraftige stavlygter og effektive pandelamper vil vi bevæge og langsomt, trygt og sikkert igennem oceaner af synsindtryk, som det vil tage lang at fordøje efter turen.

11 Tæt på motivet Tæt jungle Når det rigtig regner, pakkes udstyret ned i fototasken! TTF COSTA RICA FOTOREJSE 11 Fugt i junglen Vejen ind til Rara avis Anole, sjov adfærd HUSK: RIGELIG med HUKOMMELSESKORT Eventyr i 4WD Svampe trives Lokale eksperter gør os følge Teltflagermus i skjul Medbring Ekstra batterier

12 12 Man skal kigge ned, man skal kigge til siden, man skal kigge bagud, og man skal kigge op. Organismerne i regnskoven er organiseret i tre dimensioner. Biodiversiteten i regnskoven er så høj, at livet bogstaveligt talt drypper ned fra himlen. Nogle dyr lever kun i træerne, imens andre kun lever i skovbunden. Har man fobi for slanger, er man alligevel velkommen. Vi har eksperter med, som hjertens gerne indfanger og fremviser slanger på sikker afstand. Glasfrøen er et af naturens vidundere. Den kan orientere sig i totalt mørke. Den er ikke nem at finde, men heldigvis er vores guider virkelig skarpe på det område.

13 13 Arribada Ved byen Ostional kan man hver måned opleve et af naturens mest fascinerende fænomener de såkaldte arribadas, hvor flere tusinde havskildpadder kravler op af Stillehavet for at lægge æg på en lille strand. I november måned er der normalt en eller to arribadas. I starten kommer nogle få hundrede skildpadder, men pludselig kommer der flere tusinde. En arribada kan vare mellem tre til syv døgn. I november 1995 blev der sat rekord. I løbet af få dage fik stranden besøg af intet mindre end hunskildpadder! Hvorvidt det lykkes os at ramme en arribada er helt op til naturen. Men vi har lagt programmet så fleksibelt som muligt, og vi har lokale kontakter i Ostinal Wildlife Reserve, som konstant overvåger stranden. Så snart de ser de første skildpadder, får vi et telefonopkald, og så rykker vi ud.

14 14 Olive Ridley Olive Ridley havskildpadderne bliver op til ca. 70 cm lange (målt på rygskjoldet) og kan opnå en kropsvægt på indtil 50 kg. De lever primært af gopler, muslinger, snegle og lignende fødeemner. Parringen foregår i åbent hav, og et stykke tid herefter kravler hunnerne ind på stranden for at lægge æg. De vender tilbage til den samme strand, som de selv blev udklækket på i sin tid. Der kommer så mange skildpadder for at lægge æg, at de ødelægger hinandens reder. Derfor har de lokale beboere i Ostional fået lov til at samle æg i løbet af arribadaens første døgn. Forskning har vist, at dette ikke har nogen indflydelse på antallet af overlevende unger. Se mere på næste side.

15 Havskildpadde har lagt æg lokale børn Her ses et antal billeder fra stranden ved Ostional. TTF COSTA RICA FOTOREJSE 15 Ostional fotoglæde velkommen skildpadde æg på vej til marked HUSK: Ingen blitz tilladt om natten her børnene hjælper til høst af skildpadde æg ikke alle klarer den Tålmodighed fører til klart de bedste billeder på stranden

16 16 Arenal & Monteverde Indtil 2010 var Arenal Costa Ricas mest aktive vulkan. Den har en perfekt kegleform, og den var indtil for nylig stort set konstant i udbrud. Selvom den lige nu befinder sig i en hvilefase, kan den meget hurtigt vågne op igen. Uanset om vi får lava at se eller ej, er området rigt på fotomuligheder. Vi indlogerer os på et flot hotel i nærheden af vulkanen, og imens vi venter på eventuelle udbrud, besøger vi tågeskovene i Monteverde. Der bliver mulighed for at komme med helt op i trætoppene og fotografere padder, krybdyr, insekter og fugle, som ligner noget fra en science-fiction film. Det relativt lille område er hjem for intet mindre end 400 fuglearter, hvilket er omtrent dobbelt så mange som i hele Danmark. Desuden findes arter af krybdyr og padder samt plantearter, hvoraf hele 420 er orkideer. Deltagerne opfordres til at tage rigeligt med hukommelseskort med.

17 CANOPYING FIN UDSIGT FRA VORES LODGE Her ses billeder fra Arenal og Monteverde TTF COSTA RICA FOTOREJSE 17 FUGL HUSk: Rigeligt med hukommelseskort VULKANSK SØ SJOVE INSEKTER STORE TRÆER TÅGEBJERGENE Den aktive vulkan SOMMERFUGL KOLIBRI PÅ JAGT EFTER NEKTAR i trætoppene venter nye motiver.

18 18 Kameraudstyr Nedenstående liste er et forslag til relevant udstyr. Man kan sagtens deltage uden at medbringe det hele, og listen skal blot opfattes som vejledende. Det vil dog være en fordel at medbringe mindst én ekstern flash med mulighed for trådløs TTLudladning. Et eller to kamerahuse Makroobjektiv (til nærbilleder) En vidvinkelzoom, fx mm Et reportageobjektiv, fx mm En telezoom, fx mm Kraftigt teleobjektiv, fx 300+ mm Ekstern blitz / eksterne blitze Reflektorskærm Stativ Trådudløser Ekstra batterier Mange hukommelseskort En fotorygsæk med vandtæt overtræk Kabler eller kortlæser til overførsel Husk en bærbar computer og alle opladere. Der vil være mulighed for at lade batterier op de fleste dage, dog kan der være strømafbrydelse og lignende, som gør ekstra batterier nødvendige. Hellere have lidt for meget end lidt for lidt!

19 Programmet Vi har sammensat programmet så fleksibelt som muligt og med henblik på at optimere tiden til fotografering og tilstedeværelsen af motiver. Da vi rejser langt fra alfarvej på dele af turen, er nedenstående program med forbehold for ændringer. Når/hvis vi undervejs får meldinger om en arribada i Ostional, vil vi forsøge at justere programmet, så vi kan nå at fotografere havskildpadder, inden de smutter ud i Stillehavet igen. TTF NEPAL FOTOREJSE 19 Dag 1: Rejse Danmark Costa Rica. Dag 2: San José Vi starter med morgenmad på hotellet. Om formiddagen får vi en privat forelæsning om regnskoven og Costa Ricas natur på universitetet i San José. Efter en traditionel costaricansk frokost går vi en tur rundt i byen. Overnatning: Hotel Ave del Paraiso. Morgenmad inkluderet. Dag 3: San José Rara Avis Tidlig morgenmad og derefter af sted til Rara Avis. Ankomst omkring middagstid. Introduktion til regnskovsfotografering, inddeling i hold og præsentation af guider samt opgaver. Resten af dagen og natten er afsat til fotografering. Overnating: Rara Avis. Fuldpension. Dag 4: Rara Avis Formålet med opholdet i Rara Avis er at lave så mange fantastiske billeder af flora og fauna som muligt. Vi arbejder både i dagtimer og om natten i små hold med egne guider. Fuldpension. Dag 5: Rara Avis Formålet med opholdet i Rara Avis er at lave så mange fantastiske billeder af flora og fauna som muligt. Vi arbejder både i dagtimer og om natten i små hold med egne guider. Fuldpension. Dag 6: Rara Avis Arenal (måske Ostional) I løbet af formiddagen forlader vi Rara Avis og bevæger os imod vulkanen Arenal, hvor vi ankommer sidst på dagen. Med lidt held er vulkanen aktiv, så vi kan fotografere lava under stjernehimlen. Overnatning: Arenal Observatory Lodge. Morgenmad inkluderet. Dag 7: Arenal (måske Ostional) Vi besøger La Fortuna vandfaldet og vandrer gennem nationalparken omkring vulkanen. Forhåbentlig får vi lejlighed til at fotografere lava-floder. Mulighed for at besøge termiske kilder. Overnatning: Arenal Observatory Lodge. Morgenmad inkluderet. Dag 8: Arenal-Monteverde (måske Ostional) Vi skal bo i byen Santa Elena, en lille, smuk by fyldt med lækre restauranter og gæstfri lokale. Byen er omgivet af regnskov med en bemærkelsesværdig stor biodiversitet og dertilhørende mængder af gode motiver. Dag 9: Monteverde (måske Ostional) Guidede ture i tågeskoven, fuglefotografering, kaffeplantager, kolibrihaver, og hvis man har mod på det en tur i svævebaner gennem regnskovens top. Evt. natfotografering, da skoven er fuld af flotte frøer. Dag 10: Retur til San Jose Tidligt om morgenen kører vi tilbage mod hovedstaden. Undervejs tilbage skal vi opleve flere forskellige ting, bl.a. en flodtur v. Tarcoles, hvor der er et rigt fugleliv og masser af krokodiller. Vi stopper i Sarchi, der er en kendt by for costaricansk kunst. Overnatning: Hotel Ave del Paraiso. Morgenmad inkluderet. Dag 11: San Jose Vi tilbringer dagen i og omkring San Jose, bl.a. skal vi tilbage til universitet og vise nogle af vores nye, flotte billeder til de lokale biologer. Shopping, souvenirs og fotografering af markedspladser. Om aftenen afskedsmiddag. Overnatning: Hotel Ave del Paraiso. Morgenmad inkluderet. Dag 12: Fly tilbage til Danmark.

20 TTF NEPAL FOTOREJSE 20 Dato, pris og betingelser Datoer Ekspeditionen gennemføres d november Det er også muligt at koble til ekspeditionen fra internationale lufthavne. Pris kr. pr. person. Vi yder 10 % rabat til TTF A.L. certificerede. Prisen er inkl. flyrejsen til og fra Costa Rica, adgang til nationalparker, fuld pension og guider. Prisen dækker ikke rejseforsikringer. Enkelte eftermiddage og aftener bliver tilbragt på egen hånd, hvor man selv står for at købe frokost / aftensmad. Se info i programmet. Rejsegaranti Denne ekspedition arrangeres i samarbejde med virksomheden Sea Safaris, der er medlem af Rejsegarantifonden (No. 1903). Forsikring Vi anbefaler stærkt alle at tegne en personlig rejseforsikring og checke med forsikringsselskabet, at man er dækket ved alle aktiviteter beskrevet i denne brochure. Vi kan være behjælpelige med en særskilt rejseforsikring, hvis nogen har behov for det. Er dette tilfældet, så venligst oplys os om det ved tilmeldingen. Tilmelding Send en mail til tilmeld@ttf.dk. Herefter vil du modtage en tilmeldingsformular med yderligere information samt en række praktiske spørgsmål. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Pladsen er sikret, når der ved tilmelding er indbetalt et depositum på kr. Restbeløbet indbetales senest fire måneder før startdatoen. Herefter vil alle deltagere modtage et deltagerbrev med masser af praktiske informationer, forslag til pakkeliste o.l., som vil gøre turen perfekt for alle. Vi vil ligeledes oplyse deltagerne om, hvordan kameraudstyret pakkes mest fordelagtigt til rejsen. Framelding og aflysning Pladsen er sikret, når depositum på kr. er indbetalt. Restbeløbet indbetales senest fire måneder før workshoppens start. I tilfælde af afbestilling refunderes depositum ikke. Ved afbestilling frem til tre måneder før workshoppens start, refunderes 50 % af restbeløbet. Herefter refunderes intet. Vi forbeholder os retten til at aflyse ekspeditionen i tilfælde af for få tilmeldinger, sygdom, sygdom i nærmeste familie, terror, krig eller anden force majeure. Skulle det mod forventning ske, at vi aflyser ekspeditionen, refunderes det fulde deltagerhonorar. Fotos: Casper Tybjerg, Michael P. Jensen og Arenal Observatory Lodge

21 TTF NEPAL FOTOREJSE 21 A nation that destroys its soils destroys itself. Forests are the lungs of our land, purifying the air and giving fresh strength to our people. Franklin Delano Roosevelt

22 22 TTF Fotoskolen er etableret og drives af TTF aps (Tybjerg Tekst & Foto) TTF ApS (Tybjerg Tekst og Foto) Højrisvej 7, 8240 Risskov Skoleparken 83, 8330 Beder

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL COSTA RICA REGNSKOVENS JUVELER OG HAVSKILDPADDER UNDER FULDMÅNEN DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 ET FOTOEVENTYR MED MENING Vi besøger urørt regnskov

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop med masser af muligheder

Læs mere

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets udfordringer.

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER natfotografering se lyset i mørket DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne bedre mulighed for at lave flotte billeder i mørke. At give

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER workshop i effektiv Billedbehandling gør computeren til din bedste ven DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF BILLEDBEHANDLING Varighed: 10 timer (1 dag) Deltagerkrav

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER actionfotografering bliv hurtigere end din egen skygge DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At bevæbne kursisterne med teknikker, der vil gøre det muligt

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL FREMMEDE KULTURER OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL Vi bevæger os helt ud i hjørnerne

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Makrofotografering kom helt tæt på en verden de færreste har set DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At give kursisterne indsigt i makrofotografiets

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL Fremmede kulturer og uspoleret natur under verdens tag DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL TTF NEPAL FOTOREJSE 2 Vi bevæger

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER fototur til tunø Bliv inspireret blandt et væld af motiver DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Hvem henvender programmet sig til? Begyndere som ønsker professionelle

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER primary level (P.L.) fotoworkshop For dig der vil blive bedre i en fart DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF PRIMARY LEVEL (P.L.) TTF PRIMARY LEVEL Varighed: 3 dage

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotorejse til Arktis Midnatssol, havørne og masser af historie DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Vi møder majestætiske havørne i deres rette element Vi besøger ubeboede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Advanced level (A.L.) fotoworkshop For dig der vil i dybden med faget DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (A.L.) TTF ADVANCED LEVEL Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE

NATURFOTOGRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE GRAFERING ENESTÅENDE MULIGHEDER I ET NATUROMRÅDE PÅ SYDFYN - SVANNINGE BJERGE DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 VELKOMMEN TIL SVANNINGE BJERGE I tæt samarbejde med

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Mathilde i Mellemamerika Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Indhold Mathildes dagbog fra Costa Rica Side 4 Costa Rica Side 18 Mathildes dagbog fra Nicaragua Side 38 Nicaragua Side 50 Stikord Side

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG

FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG FOTOREJSE TIL NEPAL 2019 SHERPAER, MOUNT EVEREST OG USPOLERET NATUR UNDER VERDENS TAG DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL Vi bevæger os helt

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3 dage

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER PL REUNION KAN DU HUSKE, DA DU SÅ LYSET PÅ SAMSØ? DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Kun åbent for tidligere PL og AL kursister TTF PL-REUNION 2 PL Reunion Varighed: 3

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER ørken fotoworkshop et fotoeventyr der lander på et tørt sted DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Unik fotoworkshop i et af verdens tørreste områder Vi rider på kamelryg

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER den ultimative ørkenekspedition store vidder, fascinerende kultur og fossile hvaler DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Den ultimative ørkenekspedition ØRKEN FOTOEKSPEDITION

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Telefon Costa Rica. Costa Rica fiskerejse. Roosterfishens hjemmebane. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Telefon Costa Rica. Costa Rica fiskerejse. Roosterfishens hjemmebane. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon 47 16 12 20 Costa Rica Roosterfishens hjemmebane Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon 47 16 12 20 Roosterfishens hjemmebane Hvis du vil have et rigtigt jungle

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

Costa Rica. Paradiset i regnskoven Rundrejse med dansk rejseleder

Costa Rica. Paradiset i regnskoven Rundrejse med dansk rejseleder Costa Rica Paradiset i regnskoven Rundrejse med dansk rejseleder Costa Rica - Paradiset i regnskoven Rundrejse med dansk rejseleder - 15 dage MEXICO Man kan ikke forestille sig en mere frodig natur end

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER COSTA RICA - SOMMER

DANSK STUDIE CENTER COSTA RICA - SOMMER DANSK STUDIE CENTER COSTA RICA - SOMMER Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,1 UD AF 10 C SKULTUR OG SPROGREJSER LÆR OM KULTUREN OG SPROGET VED AT BEFINDE DIG MIDT I DET! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere