Historien om Boldklubben Hellas

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Historien om Boldklubben Hellas"

Transkript

1 Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for ham en opgave at samle kvarterets ungdom til sund og god sport. Kvarterets egne drenge fik på foranledning af Carl Matzen igangsat en indsamling i kvarteret, som samlet gav hele 21,50 kr. For disse penge blev der købt en fodbold og alle husbeboerne blev indkaldt til stævne Sct. Hans aften den 23. Juni 1926 på en mark for enden af Carl Langesvej. Der blev afholdt et five-a-side stævne og de 5 vindende drenge fik alle et meget elegant pingemblem til hele 35 øre pr.stk. Herved var BK Hellas stiftet. Efterfølgende blev der nedsat bestyrelse med formand Carl Matzen i spidsen. BK Hellas første seniorkamp var i 1926 mod Frederiksholm, hvor man måtte indkassere et nederlag på hele 0-7. Man blev medlem i Småklubbernes Sammenslutning men i de første par år led man store nederlag og der var mange ting at lære. I 1928 havde man taget ved lære og rykkede her op i Småklubbernes Sammenslutning A-række, som herefter tog navneforandring til ABU (arbejdernes boldspilsunion). I 1930 blev ABU igen lavet om, hvor øverste række nu var mesterrækken og BK Hellas klarede lige akkurat kravet for at være blandt de 12 klubber der kom i mesterrækken. Året 1930 var også året hvor BK Hellas fik deres første klubhus ved købet af en gøglervogn til 40 kr. som blev opstillet ved banen på Carl Langesvej. Dette blev dog kun for en kort tid, da man i 1932 fik tildelt en bane på Engdraget og da man samtidigt vedtog at bygge et rigtig klubhus på Engdraget blev gøglervognen solgt igen. Det nye klubhus stod også færdig i I 1933 vandt man mesterrækken i ABU og årets efter meldte man sig i stedet ind i KBU, hvor man i 1934 startede i B-rækken og allerede i 1937 vandt man denne og rykkede i A-rækken. 7 år efter klubhuset blev bygget blev det revet ned igen, da en projekteret vej nu skulle føres igennem dette. Man regnede og håbede dog på at kommunen ville opføre et nyt da der stadigvæk skulle spilles fodbold på Engdraget. Debuten i A-rækken i 1939 endte også med en godkendt 7 plads ud af 16 klubber og de efterfølgende år endte man også midt i rækken.

2 I 1942 blev det nye klubhus, som var meget tiltrængt indviet og det var et rigtig moderne et af slagsen med brusebad mm. På indvielsesdagen var der arrangeret et venskabskamp hvor et blandet BK Hellas og Vanløse mandskab tog imod Frem for øjnene af hele 1200 tilskuere på Engdraget. Kampen blev 3-3. I A-rækken opnåede man i 1942 også det indtil nu bedste placering som nr. 2. Det gode spil fortsat de mange efterfølgende år, hvor man frem til 1949 altid sluttede mellem nr. 2-5 i A-rækken. I 1949 lå man efter første turneringshalvdel sidst, men en god 2 halvdel af turnering gjorde at man sikrede sig i A-rækken. Året 1949 var også året hvor BK Hellas stifter Carl Matzen i en alder af blot 57 år falder bort, hvilket var et stort tab for klubben. I 1950 er man dog atter tilbage på rette spor og slutter som nr. 2 i det der nu hedder Københavnerserien. I 1951 ligger man dog og roder rundt i bunder af Københavnerserien igen og i 1954 rykker man ned i mellem rækken. Samtidigt begynder klubben også at have svært ved at få det til at løbe økonomisk rundt og selvom dette også gør sig gældende de efterfølgende år formår holdet i 1956 at vende tilbage til Københavnerserien, hvor man det første år slutter som en flot nr. 6. I slut 1950'erne og starten af 1960'erne leveres stabile resultater i Københavnerserien, men der skabes til gengæld klubhistorie i sæsonen , hvor man når frem til pokalkvartfinalen i DBU's pokalturnering. Vejen dertil var med sejr på 2-1 over Sylvia, 4-0 over Sundby og 3-2 over HB. Herefter står man pludselig overfor Randers Freja fra 2 div. Dette skulle dog hurtigt vise sig slet ikke blev endestationen da Randers Freja blev sendt hjem med et 1-0 nederlag. Herefter var det Skovshoved fra 1 div. der stod for tur og kampen på Gentofte Stadion blev vundet af BK Hellas med 2-1. Man var nu nået til ottendelsefinalen hvor man skulle møde Frem Sakskøbing 2 div. der året forinden havde været tabende finalist. Hellas havde henlagt hjemmebanen til Frederiksberg Stadion, hvor der var meget stor spænding om kampen og selve kampen blev også sendt i fjernsynet. BK Hellas vinder kampen 3-2 og alene denne kamp gav et godt overskud til klubkassen. Kvartfinalen blev så endestationen efter man på Århus Stadion tabte til de forsvarende danmarksmestre fra AGF efter forlænget spilletid med 1-0. Der var tilskuere til kampen. Efterfølgende blev BK Hellas af DBU tildelt DBU's sølvkrus, der blev overrakt i Idrætsparken i forbindelse med en landskamp mod Østtyskland for øjnene af tilskuere. Træneren på dette tidspunkt var Walther Bertram. Successen i pokalturneringen skæbbede særdeles godt i klubkassen, hvilket gjorde at klubben i bredden voksede i de efterfølgende år. Dette betød at 2 holdet i 1962 også rykkede op i Københavnerserien. De efterfølgende år frem til 1966 blev dog resultatmæssigt mindre gode. I 1964 sluttede man næstsidst i Københavnerserien og i 1965 på sidstepladsen. Man undgik dog nedrykning da DBU vedtog at oprette Danmarksserien på dette tidspunkt.

3 I 1966 blev succes træneren Walther Bertram dog genansat efter han var stoppet i 1962 og han skulle stille og roligt får BK Hellas tilbage på sporet. Dog var der dog hele tiden nye udfordringer for i 1966 meddelte kommunen at der skulle nedgraves kloarkledninger gennem hele Engdraget, hvilket betød man måtte til Valby Idrætspark for at træne og spille i det pågældende år. Dette betød et større spilleflugt, specielt i ungdomsafdelingen. I 1967 slutter man som nr. 9 og i 1968 som nr. 6 i Københavnerserien, hvorefter Walther Bertram stopper som træner for BK Hellas. De efterfølgende år bliver nogle rigtig gode fodboldår for BK Hellas. Man er konstant med helt fremme i Københavnerserien og i 1971 lykkedes det for første gang at vinde denne og rykke i Danmarksserien efter kvalifikationskampe mod HIK. I 1972 spilles den første danmarksserie kamp på Engdraget mod FB. Kampen slutter 1-1. BK Hellas slutter i øverste halvdel af Danmarksserien. BK Hellas slutter i både 1973 og 1975 som nr. 3 i Danmarkserien, som pt. er klubbens højeste placering nogensinde, men i 1976 slutter opholdet i Danmarkserien med en 11 plads og nedrykning. Herefter er man igen tilbage i Københavnerserien, hvor man frem til 1982 konstant er at finde i den nederste halvdel og 1983 rykker man ned i mellemrækken. Dette skulle dog hurtigt vise sig at BK Hellas var for stærk til mellemrækken (ligesom tilbage i midt 50'erne) og således vandt man i suveræn stil mellemrækken i 1984 og rykkede tilbage i Københavnerserien Uklart men i 1991 rykkede man ud af Københavnerserien og ned i serie 1. Og i den mellemliggende periode har man formentligt ligget i Københavnerserien gennem alle årene.

4 Fra 1992 til 1995 ligger man i serie 1 og alle slutplaceringerne er i den nederste halvdel og desværre må BK Hellas i 1995 tager en tur ydereligere ned i rækkerne til serie 2. Fra 1996 til 1998 spiller man i serie 2, men det gå ikke meget bedre med slutplaceringerne end i perioden og således må man i 1998 se i øjnene at BK Hellas rykker ned i serie 3, som siden klubbens stiftelse er den laveste placering i klubbens historie. Dette skulle heldigvis vise sig kun at blive til et kort bekendtskab for allerede i første sæson i serie 3 i 1999 rykkede man tilbage i serie 2 og dette skulle hurtigt vise sig at der var lidt bedre tider på vej til BK Hellas. Fra 2000 til 2003 var man at finde i serie 2 hvor man hvert år deltog aktivt i topstiden og i 2003 lykkedes det endelig at vende tilbage til serie 1 efter en flot 2 plads i rækken. De 3 efterfølgende år blev der igen spillet serie 1 fodbold på Engdraget dog uden de helt store resultater og således sluttede man i 2006 som nr. 13 og måtte tilbage i serie 2. BK Hellas har siden 2007 spillet i serie 2 og i de 4 sæsoner der er færdigspillet har 3 af disse resulteret i 3 placeringer i den øverste halvdel og specielt i 2008 var man tæt på oprykning med en 3 plads, hvor man i de sidste 2 kampe selv havde muligheden for at spille sig i serie 1. Dette glippede desværre. Man har i denne periode været så heldige at få udbygget sin faciliteter på Engdraget, således klubuset er blevet større og der er kommet flere omklædningsrum med moderne faciliteter, hvilket der i den grad gennem en årrække har været brug for. BK Hellas blev i sæsonen 2010/2011 nr. 8 i serie 2 - lige midt i tabellen, men pænt hul til de grimme nedrykningspladser og de sjove oprykningspladser. Martin Smith stoppede som træner for 1 holdet efter 4 år i klubben. I sæsonen 2011/2012 kom der ny træner til 1. holdet Andreas S. Nielsen, der samtidigt betød nogle nye tiltag i Hellas. 1 holdet leverede en ok præstation i første halvdel af turneringen hvor man sluttede sikkert væk fra bunden men også med en del point op til de sjove pladser. 2 halvdel af turneringen satte Hellas mandskabet i midlertidigt turboen til og vandt 10 ud af 13 kampe og blev foråret bedste hold. Man kom faktisk så tæt på oprykning at en sejr i den sidste kamp havde betydet oprykning. Dette glippede desværre med et 0-1 nederlag på hjemmebane til Hekla der løb med oprykningspladsen. Der var i øvrigt ca tilskuere der overværede denne kamp. Holdet sluttede derfor på 4 pladsen. I sæsonen 2012/2013 var Hellas 1. senior inden start udråbt som de helt store oprykningsfavoritter blandt konkurrenterne. Efteråret blev bedre end året før, men alligevel sluttede holdet halvvejs i turneringen midt i feltet, dog kun med 5 point til oprykningspladserne. Foråret blev den helt store succes for Hellas mandskabet. På trods af at man tabte den første kamp med 3-2 ude til CIK skulle dette blive det eneste nederlag i foråret, hvor man i de sidste 12 kampe vandt de 11 af dem og de sidste 10 kampe var udelukkende sejre. Den sidste kamp var som året før en direkte oprykningskamp, hvor vinderen ville rykke op i serie 1. Der var mødt ca. 300 tilskuere op med romerlys og hele baduljen og hele klubben var klar til at rykke op. Dagens modstander Viktoria ville det dog i starten anderledes og efter 20 min. førte de med 2-0, men med 11 min. tilbage af kampen bragte Hellas sig foran 3-2 i et vildt comeback og da dommeren fløjtede af var sejren hjemme. Hellas var for første gang siden 2006 tilbage i serie 1. Klubben har i løbet af året også skiftet kraftigt ud i bestyrelsen hvor formanden gennem mange år - Palle Aarfelt - måtte stoppe

5 pga. helbredet. Ny mand på formandsposten blev Henrik Christensen, der tidligere havde fungeret som Ungdomsformand. Hertil har cheftræner Andreas S. Nielsen forlænget kontrakten med ydereligere 1 år.

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

1. årgang nr. 2 august 2006 www.fckg.dk. Læs om:

1. årgang nr. 2 august 2006 www.fckg.dk. Læs om: 1. årgang nr. 2 august 2006 Læs om: Lilleputterne kommer, DONG-cup, På vej mod Serie 3, Set udefra,prediction League, Spillerprofil, Formandens forord, Coach corner, Status og overblik over holdene. Når

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

Frederiksberg Boldklub

Frederiksberg Boldklub Frederiksberg Boldklub Formandens beretning for 2009 Formandens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Endnu et år er gået

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk.

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk. Frederiksberg Boldklub Bestyrelsens beretning for 2011 Bestyrelsens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Indledning Årets

Læs mere

Historien om Aulum Idrætsforening fra 1930-2005

Historien om Aulum Idrætsforening fra 1930-2005 Historien om Aulum Idrætsforening fra 1930-2005 AIF Jubilæum 1930-2005 1 Tak til nedenstående som alle har bidraget med oplysninger til jubilæumshæftet: Morten Beier Bent Holst Charlotte Wind Jensen John

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION københavnsk fodbold december august 2007 3. 4. årgang KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION www.kbu.dbu.dk NØRREBRO NØRREBRO BYDELEN UDEN BANER FÆLLEDKLUBHUS FÆLLEDKLUBHUS SMAL LØSNING TIL 32 MILLIONER OFFERVILJE

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys.

KvartalsNyt DECEMBER 2013. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Julestue på Ulvehøj. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys. KvartalsNyt DECEMBER 2013 Gymnastik Julestue på Ulvehøj Håndbold Hovedforening Herrefodbold Damefodbold Fodboldvennerne Oldboys Cafeteriaet Motion Vi er Deres festpartner både hjemme, på Ulvehøj og på

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Tistrup Boldklub gennem 100 år

Tistrup Boldklub gennem 100 år Børge Espensen har i anledning af Tistrup Boldklub's 100 års jubilæum i 2002, samlet alt tilgængeligt materiale vedrørende klubben. Materialet er blevet bearbejdet af Børge, hvilket har resulteret i en

Læs mere

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3 changing the future of diabetes Diabetes er godt på vej til at blive en del af fremtiden for flere og flere unge mennesker verden over. Derfor er det vigtigt at gøre en indsats i dag, da diabetes i nogle

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset!

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset! S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006 Godt år for drengene Vi kan i drengeafdelingen se tilbage på en helt i igennem succesrig sæson. I foråret var målet at vinde drenge

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Four Stars pigerne til teambuilding

Four Stars pigerne til teambuilding Vores tur til Barcelona Læs mere side 15 NR. 108. DECEMBER 2011 Succes for badminton Læs mere side 8 Four Stars pigerne til teambuilding Stående øverst til venstre; Sofie, Nanna, Rebecca, Melissa, Astrid,

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 2 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 2 ÅRGANG NR. 63 NR. 2 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Seminar om strukturrapporten Ekstraordinær generalforsamling 2008 Nye bestyrelsesmedlemmer Det nye licenssystem Projekt Valby Idrætspark Portræt af Steen Ryborg

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN August- Nr. 6 FORMANDEN HAR ORDET Håber I alle har haft en god sommer og nydt friheden fra fodbolden i nogle dage. Opstarten til den nye sæson er i fuldt gang

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63 NR. 3 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Indkaldelse til Generalforsamling Nyt fra udvalg og projekter Hjemmesiden Det nye hit Nyt fra 1. holdet Nyt fra Afdelingerne Årets hold 2. ynglinge Rejsebrev fra

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Maj 2012 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2015, TORSDAG D. 19. MARTS KL. 18.30 I FA 2000 S KLUBLOKALE OG MØDELOKALE 4 I FREDERIKSBERGHALLERNE

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2015, TORSDAG D. 19. MARTS KL. 18.30 I FA 2000 S KLUBLOKALE OG MØDELOKALE 4 I FREDERIKSBERGHALLERNE ÅRSRAPPORT SAMT INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2015, TORSDAG D. 19. MARTS KL. 18.30 I FA 2000 S KLUBLOKALE OG MØDELOKALE 4 I FREDERIKSBERGHALLERNE Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens

Læs mere

Formandsberetning ved Gråsten Boldklubs generalforsamling torsdag d. 9. april 2015

Formandsberetning ved Gråsten Boldklubs generalforsamling torsdag d. 9. april 2015 Formandsberetning ved Gråsten Boldklubs generalforsamling torsdag d. 9. april 2015 FODBOLDÅRET 2014 blev et godt år for GB rent sportsligt. Rent økonomisk gik det fremad, men p.g.a. den meget lille kassebeholdning

Læs mere

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION københavnsk august 2008 4. årgang fodbold KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION www.kbu.dbu.dk B & U FODBOLD - NYE U-BETEGNELSER MOR GÅR TIL FODBOLD - DRENGESPILLER TRÆNER OLD-GIRLS DOMMERUDVEKSLING - TO KFD TALENTER

Læs mere