Historien om Boldklubben Hellas

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Historien om Boldklubben Hellas"

Transkript

1 Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for ham en opgave at samle kvarterets ungdom til sund og god sport. Kvarterets egne drenge fik på foranledning af Carl Matzen igangsat en indsamling i kvarteret, som samlet gav hele 21,50 kr. For disse penge blev der købt en fodbold og alle husbeboerne blev indkaldt til stævne Sct. Hans aften den 23. Juni 1926 på en mark for enden af Carl Langesvej. Der blev afholdt et five-a-side stævne og de 5 vindende drenge fik alle et meget elegant pingemblem til hele 35 øre pr.stk. Herved var BK Hellas stiftet. Efterfølgende blev der nedsat bestyrelse med formand Carl Matzen i spidsen. BK Hellas første seniorkamp var i 1926 mod Frederiksholm, hvor man måtte indkassere et nederlag på hele 0-7. Man blev medlem i Småklubbernes Sammenslutning men i de første par år led man store nederlag og der var mange ting at lære. I 1928 havde man taget ved lære og rykkede her op i Småklubbernes Sammenslutning A-række, som herefter tog navneforandring til ABU (arbejdernes boldspilsunion). I 1930 blev ABU igen lavet om, hvor øverste række nu var mesterrækken og BK Hellas klarede lige akkurat kravet for at være blandt de 12 klubber der kom i mesterrækken. Året 1930 var også året hvor BK Hellas fik deres første klubhus ved købet af en gøglervogn til 40 kr. som blev opstillet ved banen på Carl Langesvej. Dette blev dog kun for en kort tid, da man i 1932 fik tildelt en bane på Engdraget og da man samtidigt vedtog at bygge et rigtig klubhus på Engdraget blev gøglervognen solgt igen. Det nye klubhus stod også færdig i I 1933 vandt man mesterrækken i ABU og årets efter meldte man sig i stedet ind i KBU, hvor man i 1934 startede i B-rækken og allerede i 1937 vandt man denne og rykkede i A-rækken. 7 år efter klubhuset blev bygget blev det revet ned igen, da en projekteret vej nu skulle føres igennem dette. Man regnede og håbede dog på at kommunen ville opføre et nyt da der stadigvæk skulle spilles fodbold på Engdraget. Debuten i A-rækken i 1939 endte også med en godkendt 7 plads ud af 16 klubber og de efterfølgende år endte man også midt i rækken.

2 I 1942 blev det nye klubhus, som var meget tiltrængt indviet og det var et rigtig moderne et af slagsen med brusebad mm. På indvielsesdagen var der arrangeret et venskabskamp hvor et blandet BK Hellas og Vanløse mandskab tog imod Frem for øjnene af hele 1200 tilskuere på Engdraget. Kampen blev 3-3. I A-rækken opnåede man i 1942 også det indtil nu bedste placering som nr. 2. Det gode spil fortsat de mange efterfølgende år, hvor man frem til 1949 altid sluttede mellem nr. 2-5 i A-rækken. I 1949 lå man efter første turneringshalvdel sidst, men en god 2 halvdel af turnering gjorde at man sikrede sig i A-rækken. Året 1949 var også året hvor BK Hellas stifter Carl Matzen i en alder af blot 57 år falder bort, hvilket var et stort tab for klubben. I 1950 er man dog atter tilbage på rette spor og slutter som nr. 2 i det der nu hedder Københavnerserien. I 1951 ligger man dog og roder rundt i bunder af Københavnerserien igen og i 1954 rykker man ned i mellem rækken. Samtidigt begynder klubben også at have svært ved at få det til at løbe økonomisk rundt og selvom dette også gør sig gældende de efterfølgende år formår holdet i 1956 at vende tilbage til Københavnerserien, hvor man det første år slutter som en flot nr. 6. I slut 1950'erne og starten af 1960'erne leveres stabile resultater i Københavnerserien, men der skabes til gengæld klubhistorie i sæsonen , hvor man når frem til pokalkvartfinalen i DBU's pokalturnering. Vejen dertil var med sejr på 2-1 over Sylvia, 4-0 over Sundby og 3-2 over HB. Herefter står man pludselig overfor Randers Freja fra 2 div. Dette skulle dog hurtigt vise sig slet ikke blev endestationen da Randers Freja blev sendt hjem med et 1-0 nederlag. Herefter var det Skovshoved fra 1 div. der stod for tur og kampen på Gentofte Stadion blev vundet af BK Hellas med 2-1. Man var nu nået til ottendelsefinalen hvor man skulle møde Frem Sakskøbing 2 div. der året forinden havde været tabende finalist. Hellas havde henlagt hjemmebanen til Frederiksberg Stadion, hvor der var meget stor spænding om kampen og selve kampen blev også sendt i fjernsynet. BK Hellas vinder kampen 3-2 og alene denne kamp gav et godt overskud til klubkassen. Kvartfinalen blev så endestationen efter man på Århus Stadion tabte til de forsvarende danmarksmestre fra AGF efter forlænget spilletid med 1-0. Der var tilskuere til kampen. Efterfølgende blev BK Hellas af DBU tildelt DBU's sølvkrus, der blev overrakt i Idrætsparken i forbindelse med en landskamp mod Østtyskland for øjnene af tilskuere. Træneren på dette tidspunkt var Walther Bertram. Successen i pokalturneringen skæbbede særdeles godt i klubkassen, hvilket gjorde at klubben i bredden voksede i de efterfølgende år. Dette betød at 2 holdet i 1962 også rykkede op i Københavnerserien. De efterfølgende år frem til 1966 blev dog resultatmæssigt mindre gode. I 1964 sluttede man næstsidst i Københavnerserien og i 1965 på sidstepladsen. Man undgik dog nedrykning da DBU vedtog at oprette Danmarksserien på dette tidspunkt.

3 I 1966 blev succes træneren Walther Bertram dog genansat efter han var stoppet i 1962 og han skulle stille og roligt får BK Hellas tilbage på sporet. Dog var der dog hele tiden nye udfordringer for i 1966 meddelte kommunen at der skulle nedgraves kloarkledninger gennem hele Engdraget, hvilket betød man måtte til Valby Idrætspark for at træne og spille i det pågældende år. Dette betød et større spilleflugt, specielt i ungdomsafdelingen. I 1967 slutter man som nr. 9 og i 1968 som nr. 6 i Københavnerserien, hvorefter Walther Bertram stopper som træner for BK Hellas. De efterfølgende år bliver nogle rigtig gode fodboldår for BK Hellas. Man er konstant med helt fremme i Københavnerserien og i 1971 lykkedes det for første gang at vinde denne og rykke i Danmarksserien efter kvalifikationskampe mod HIK. I 1972 spilles den første danmarksserie kamp på Engdraget mod FB. Kampen slutter 1-1. BK Hellas slutter i øverste halvdel af Danmarksserien. BK Hellas slutter i både 1973 og 1975 som nr. 3 i Danmarkserien, som pt. er klubbens højeste placering nogensinde, men i 1976 slutter opholdet i Danmarkserien med en 11 plads og nedrykning. Herefter er man igen tilbage i Københavnerserien, hvor man frem til 1982 konstant er at finde i den nederste halvdel og 1983 rykker man ned i mellemrækken. Dette skulle dog hurtigt vise sig at BK Hellas var for stærk til mellemrækken (ligesom tilbage i midt 50'erne) og således vandt man i suveræn stil mellemrækken i 1984 og rykkede tilbage i Københavnerserien Uklart men i 1991 rykkede man ud af Københavnerserien og ned i serie 1. Og i den mellemliggende periode har man formentligt ligget i Københavnerserien gennem alle årene.

4 Fra 1992 til 1995 ligger man i serie 1 og alle slutplaceringerne er i den nederste halvdel og desværre må BK Hellas i 1995 tager en tur ydereligere ned i rækkerne til serie 2. Fra 1996 til 1998 spiller man i serie 2, men det gå ikke meget bedre med slutplaceringerne end i perioden og således må man i 1998 se i øjnene at BK Hellas rykker ned i serie 3, som siden klubbens stiftelse er den laveste placering i klubbens historie. Dette skulle heldigvis vise sig kun at blive til et kort bekendtskab for allerede i første sæson i serie 3 i 1999 rykkede man tilbage i serie 2 og dette skulle hurtigt vise sig at der var lidt bedre tider på vej til BK Hellas. Fra 2000 til 2003 var man at finde i serie 2 hvor man hvert år deltog aktivt i topstiden og i 2003 lykkedes det endelig at vende tilbage til serie 1 efter en flot 2 plads i rækken. De 3 efterfølgende år blev der igen spillet serie 1 fodbold på Engdraget dog uden de helt store resultater og således sluttede man i 2006 som nr. 13 og måtte tilbage i serie 2. BK Hellas har siden 2007 spillet i serie 2 og i de 4 sæsoner der er færdigspillet har 3 af disse resulteret i 3 placeringer i den øverste halvdel og specielt i 2008 var man tæt på oprykning med en 3 plads, hvor man i de sidste 2 kampe selv havde muligheden for at spille sig i serie 1. Dette glippede desværre. Man har i denne periode været så heldige at få udbygget sin faciliteter på Engdraget, således klubuset er blevet større og der er kommet flere omklædningsrum med moderne faciliteter, hvilket der i den grad gennem en årrække har været brug for. BK Hellas blev i sæsonen 2010/2011 nr. 8 i serie 2 - lige midt i tabellen, men pænt hul til de grimme nedrykningspladser og de sjove oprykningspladser. Martin Smith stoppede som træner for 1 holdet efter 4 år i klubben. I sæsonen 2011/2012 kom der ny træner til 1. holdet Andreas S. Nielsen, der samtidigt betød nogle nye tiltag i Hellas. 1 holdet leverede en ok præstation i første halvdel af turneringen hvor man sluttede sikkert væk fra bunden men også med en del point op til de sjove pladser. 2 halvdel af turneringen satte Hellas mandskabet i midlertidigt turboen til og vandt 10 ud af 13 kampe og blev foråret bedste hold. Man kom faktisk så tæt på oprykning at en sejr i den sidste kamp havde betydet oprykning. Dette glippede desværre med et 0-1 nederlag på hjemmebane til Hekla der løb med oprykningspladsen. Der var i øvrigt ca tilskuere der overværede denne kamp. Holdet sluttede derfor på 4 pladsen. I sæsonen 2012/2013 var Hellas 1. senior inden start udråbt som de helt store oprykningsfavoritter blandt konkurrenterne. Efteråret blev bedre end året før, men alligevel sluttede holdet halvvejs i turneringen midt i feltet, dog kun med 5 point til oprykningspladserne. Foråret blev den helt store succes for Hellas mandskabet. På trods af at man tabte den første kamp med 3-2 ude til CIK skulle dette blive det eneste nederlag i foråret, hvor man i de sidste 12 kampe vandt de 11 af dem og de sidste 10 kampe var udelukkende sejre. Den sidste kamp var som året før en direkte oprykningskamp, hvor vinderen ville rykke op i serie 1. Der var mødt ca. 300 tilskuere op med romerlys og hele baduljen og hele klubben var klar til at rykke op. Dagens modstander Viktoria ville det dog i starten anderledes og efter 20 min. førte de med 2-0, men med 11 min. tilbage af kampen bragte Hellas sig foran 3-2 i et vildt comeback og da dommeren fløjtede af var sejren hjemme. Hellas var for første gang siden 2006 tilbage i serie 1. Klubben har i løbet af året også skiftet kraftigt ud i bestyrelsen hvor formanden gennem mange år - Palle Aarfelt - måtte stoppe

5 pga. helbredet. Ny mand på formandsposten blev Henrik Christensen, der tidligere havde fungeret som Ungdomsformand. Hertil har cheftræner Andreas S. Nielsen forlænget kontrakten med ydereligere 1 år.

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen Forslag til ændring i lovene Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen 4 Medlemmer Som medlemmer optages fodboldspillende klubber under DBU Fyns område. Indmeldelse skal ske skriftligt og være ledsaget af

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 4 december 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev. 2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 17.19. november 2017 Rev. 2 U12 BC om fredagen er ændret fra 1 pulje med 6 hold til 2 puljer med 4 hold i hver. Starttidspunkt stadigvæk kl. 18:00 U08

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

December 2011 Årgang 61

December 2011 Årgang 61 December 2011 Årgang 61 Indhold: Efterårets resultater Formandens klumme Indkaldelse til generalforsamling Ungdomsafdelingen Og meget mere God jul og godt nytår GENERALFORSAMLING Afholdes tirsdag den 07.

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Ungdom Efterår M og 11M

Ungdom Efterår M og 11M Ungdom Efterår 2019 7M og 11M 26. juni 2019 U19 Øst 1 U19 Øst 2 U19 Mester U19 drenge 1 AB 2 B 1903 B 93 3 B 1903 2 Avarta B93 2 Dragør B 93 4 B 1908 BSV af 2016 Fix Hellas BK Frem FA 2000 Husum Kastrup

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 LOVENE Forslag 1: Binavn DBU Fyn Forslag 2: Ændring/tilføjelse til formålsparagraf Forslag 3: Tilføjelser af stævner TURNERINGSREGLEMENTET FBUs særregler

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013 Lørdag den 12. januar: Randers Freja deltager i denne weekend i en U13 indendørs topturnering i hollandske Delfzijl. Turneringen spilles efter næsten samme regler som Randersholdene er vant til fra Tyskland

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7 Kampreferater 2005 1. Senior Serie 3, Pulje 7 Ude mod B1950 (3-6)... 2 Ude mod Bosnia 92 (4-0)... 3 Træningskamp, ude mod CIK (3-0)... 3 Hjemme mod Heimdal (4-1)... 4 Hjemme mod Helka (3-0)... 4 Træningskamp,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 25.27. november 2016 Revision 1 Vi mangler et U9 BC hold om søndag (årgang 2008) Revision 2 Lørdag og søndag revideret (nye hold, puljeændringer og tiderne

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015 Arrangør: IF Hjorten Giv fairplay en hånd! Dansk Boldspil-Union (DBU) har i de senere år arbejdet meget målrettet med at integrerer fairplay-principperne

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den 21.-22. juni 2014

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den 21.-22. juni 2014 KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe Cup Den 21.22. juni 2014 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Mødetid og betaling... 3 Præmier... 3 Spilleregler... 3 Dommere... 3 Rækken U7 A Lørdag Revision 2...4

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup KAMPPROGRAM Rev.1 Gladsaxe / Din Tøjmand Cup Lørdag den 28.februar 2015 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...2 Præmier...2 Spilleregler...2 Dommere...3 Rækken U7 Lørdag...4

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

FREMAD VALBY CUP 2016

FREMAD VALBY CUP 2016 FREMAD VALBY CUP 2016 I SAMARBEJDE MED DANSKE BANK Lørdag søndag d. 4. 5. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Ankomst:

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 B1960 inde-dm 1994 1 B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 DBU havde vedtaget, at der fra 1994 skulle være et officielt danmarksmesterskab i indefodbold. Kulturen omkring indefodbold var stor på

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2.

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. VIF CUP 2016 Afholdes af Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. Velkommen Til VIF Cup fredag den 5-7 feb., 2016 i Gladsaxe Sportscenter hal 2. Adressen er: Gladsaxe Sportscenter

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/peter Huusom 3. Godkendelse af regnskab og budget v/peter Jensen 4. Indkomne forslag

Læs mere

Herre Senior M 7M Efterår. Pulje 1 Bk. Fremad Amager. Bk. Viktoria 3

Herre Senior M 7M Efterår. Pulje 1 Bk. Fremad Amager. Bk. Viktoria 3 Pulje 1 Bk. Fremad Amager Bk. Viktoria FB FC Amouhlal Fremad Valby Føroyar KFB Kongens Calcio Slagge Bk. Herre Senior M 7M Efterår Herre Senior 1 7M Efterår AIK. Frederiksholm 2 A.C Academics Bk. Skjold

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere