Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE."

Transkript

1 Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

2

3 Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være komfortabel, effektiv og miljøvenlig, beviser Viano. Uanset om det gælder udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE eller AVANTGARDE, giver den storstilede og fleksible rummelighed i Viano dig den bevægelsesfrihed, du leder efter. Moderne motorer og BlueEFFICIENCY effektivitetspakke 1, der er standardudstyr, sætter standarden for økonomi og bæredygtighed og dét uden at spare på køreglæden. Nyd hver en meter. I din Viano. Viano 4 BlueEFFICIENCY 8 Viano TREND 12 Viano AMBIENTE 16 Viano AVANTGARDE 20 Motorer og gearkasser 24 Undervogn 26 4MATIC 28 Sikkerhed 30 Fleksibilitet 34 Farver og materialer 46 Lakeringer 46 Kombinationsmuligheder 47 Længdekoncept 50 Tekniske data 52 Mål 52 Viano TREND oversigt 53 Viano AMBIENTE oversigt 54 Viano AVANTGARDE oversigt 55 Fagudtryk 56 Udstyr 36 Standardudstyr 36 Ekstraudstyr 40 Originaltilbehør 44 Service og finansieringsydelser 58 Prøvetur 62 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

4

5 Viano 5 Et smukt eksempel på vellykket familieplanlægning. Viano har alt det, der gør en bil til en ægte familiebil. Med god plads til op til otte personer og en ekstremt fleksibel kabine skaber den de bedste forudsætninger for jeres ture til de dejligste steder på jorden: Børnehaver, fodboldbaner, indkøbscentre, sommerhuse og forlystelsesparker. Derudover kommer den naturligvis også med de kvaliteter, som altid har udmærket biler fra Mercedes-Benz: En omfattende sikkerhedspakke, en høj grad af komfort og forbilledlig funktionalitet.

6 6 Viano Dens alsidighed er overbevisende ud fra enhver betragtning. Fritid er ganske vist den bedste tid, men desværre ikke alt her i livet. Derfor har vi givet Viano en hel række andre talenter med på vejen. Dens komfortundervogn, omfattende udstyrsmuligheder og det udsøgte interiør gør ikke blot Viano til en fremragende familiebil, men også til et uovertruffent shuttle-, erhvervs- og rejsekøretøj. I forbindelse med udstyrslinjen AVANTGARDE viser Viano sig fra sin sportslige side. Front- og hækpartiet giver Viano en dynamisk og repræsentativ karakter. Selv med al den komfort har vi naturligvis ikke tabt det praktiske af syne: Kompakte mål kombineret med overskuelighed gør parkering og manøvrering med Viano til en leg og giver dig adgang til alle almindelige garager, vaskehaller og parkeringshuse.

7

8

9 BlueEFFICIENCY 9 BlueEFFICIENCY. I n novat ioner for bær edyg t i g mobi l itet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

10

11

12 12 Viano TREND Masser af plads til livsglæde. Viano TREND. I Viano TREND flyver kilometerne nu forbi på endnu mere behagelig vis. Talrige ændringer helt ned i detaljen bidrager til en behagelig atmosfære i kabinen og en høj betjeningskomfort. Du sidder på sædeindtræk af høj kvalitet, ser på et kontrastfuldt matrixdisplay og fornemmer den omhyggelige forarbejdning af betjeningselementerne. Et stemningsfuldt orienteringslys og den generøse anvendelse af blødt gulvtæppe opgraderer kabinen, så det både kan ses og mærkes. Seks personer kan på behagelige enkeltkomfortsæder i Viano TREND nyde en rumfølelse, som kun i utilstrækkelig grad kan beskrives med ordet generøs. Som ekstraudstyr kan der med ekstra bænksæder bagi endda blive plads til otte personer. Det i forvejen komfortable interiør kan indrettes individuelt med ekstraudstyr som for eksempel et elbetjent soltag med skydefunktion foran og et panoramatag til passagererne bagi. Da mennesker, der er meget på farten, for det meste også har meget bagage med, er der alt efter karrosserivariant op til liter bagagerum og en lang række praktiske opbevaringsrum til rådighed.

13

14

15 Viano TREND 15 Du vil blive overrasket over, at du fremover vil føle dig hjemme overalt. Viano TREND. Multifunktionsrattet og den hvide skalabelysning på billedet til venstre fås til Viano TREND som ekstraudstyr. Med opgraderede betjeningselementer som f.eks. multifunktionsrattet er design, funktionalitet og komfort nu endnu mere gennemtænkt i Viano TREND. Udstyrslinjen kan bl.a. kendes på cockpitinteriørlisten i effektlak Silverstone. Som standard er Viano TREND udstyret med sæder med det hudvenlige stofindtræk Leon, der fås i farvevarianterne oriongrå, stone og også i antracit. Ekstraudstyr: Det eksklusive læderudstyr Lugano med siddeflader i pibedesign. Tagbetjeningsenheden i cockpittet stråler med polerede overflader og integrerede betjeningselementer til varmesystemet bagi og klimaanlægget TEMPMATIK bagi (ekstraudstyr) på den måde kan føreren foretage betjeningen.

16 16 Viano AMBIENTE Livsstil er en god ledsager. Viano AMBIENTE. Allerede på lang afstand kan den kendes på sine letmetalfælge med dækdimension 225/55 R 17, og kommer man indenfor i kabinen, forkæler Viano AMBIENTE sine passagerer med eksklusive materialer og smagfuldt design. Når dørene åbnes, modtages fører og passager af belyste indstigningsområder og et blødt gulvtæppe. Alle seks enkeltsæder, 4-egers multifunktionsrattet, gearvælgeren og dele af dørbeklædningerne er udført i læder. Læderudstyret Lugano, der leveres som standard, virker særligt elegant pga. siddefladerne i pibedesign. De elektrisk indstillelige sidespejle med varme og integreret blinklys imponerer med et stort dimensioneret synsfelt. Med elegante interiørlister valgfrit i brunt eller sort nøddetræsdesign tilføres de eksklusive overflader i cockpittet elegante detaljer, og midterkonsollen giver med en kopholder og store opbevaringsrum masser af opbevaringsplads og komfort. Til det øvrige standardudstyr i Viano AMBIENTE hører brystairbags til fører og forsædepassager samt luftaffjedring med niveauregulering på bagakslen.

17

18

19 Viano AMBIENTE 19 De eksklusive sider. Viano AMBIENTE. Letmetalfælgen med dækdimension 225/55 R 17 imponerer med et sportsligt 5-egers design og understøtter på den måde det dynamisk-elegante design i Viano AMBIENTE. Midterkonsol og cockpitinteriørliste stråler i Viano AMBIENTE i eksklusivt nøddetræsdesign i brunt eller sort. Læderudstyret, f.eks. omkring gearknoppen, er standard. Ud over frontairbags til fører og forsædepassager er der i Viano AMBIENTE også inkluderet to brystairbags i standardudstyret.

20 20 Viano AVANTGARDE Et stykke forud for sin tid. Viano AVANTGARDE. Viano AVANTGARDE gør det let for dig at blive begejstret for den. Er det en transporter, en sedan eller en sportsvogn? Svaret er ganske enkelt: Ja! Med Viano AVANTGARDE er det lykkedes at kombinere fordelene fra forskellige biltyper på perfekt vis. Nemlig en transporters rummelighed, en sedans elegance og en sportsvogns dynamik. Når det drejer sig om interiøret, er der blot at sige: Sørg for at kigge på vejen, når du kører også selv om det kan være svært. Alt andet må du ganske enkelt selv opleve. Med al sin elegance er Viano AVANTGARDE sportslig til fingerspidserne. Dens trækkraftige V6-motorer garanterer maksimal køreglæde ved jævn motorgang og harmonisk kraftudfoldelse. Naturligvis fås Viano AVANTGARDE også med den effektive 4-cylindrede CDI-dieselmotor. Den dynamisk afstemte sportsundervogn 1 vækker begejstring med en perfekt balance mellem dynamik, placering på vejen og kurveegenskaber. Dens atletiske karakter afspejler sig også i dens ydre bl.a. takket være de formfuldendte letmetalfælge, de aerodynamiske sideskørter og stødfangeren med kromlister. 1 Sportsundervogn er standardudstyr, alternativt fås komfortundervogn som ekstraudstyr uden merpris.

21

22

23 Viano AVANTGARDE 23 Sjældent har sport været så æstetisk. Viano AVANTGARDE. De formfuldendte, højglanspolerede letmetalfælge 8 J x 19 i 16-egers design understreger Viano AVANTGARDE s sportslige karakter. Sidespejlene i forkromet højglans med udvidet synsfelt og integreret blinklys er elektrisk indstillelige. Fører- og passagersæde med rigtigt god sidestøtte, fås i læderudstyr Lugano (antracit) eller læder Twin DINAMICA (kisel eller antracit).

24 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

25 Motorer og gearkasser 25 Til din Viano kan du vælge mellem forskellige motorer, som alle sammen er banebrydende, hvad ydelse og kraftudfoldelse angår. I alle Viano modeller sørger den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, som fås i to ydelsestrin, for uanet dynamik. Topmotorvarianten er den kraftige V6-CDI-dieselmotor OM 642, der med 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm også mestrer svære opgaver på pålidelig vis. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsbestemmelsen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved et lavt brændstofforbrug samtidig med lav udstødningsemission og høj kørekomfort. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, der opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

26 26Undervogn Svævende på en sky? Eller begge ben på jorden? Komfortundervogn og sportsundervogn. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering 1 og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Komfortundervognen, som har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt nye bærearme og komfortlejer, sørger for endnu mere kørekomfort. Resultatet er forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Med sportspakken (ekstraudstyr), der består af sportsundervogn, sportspedaler og 18"-letmetalfælge i vanadiumsølv, kan du give din Viano et endnu mere sportsligt udtryk. Imponerende dynamik, rigtigt god respons samt stramme og præcise kurveegenskaber sørger for, at ydelsen overføres næsten tabsfrit til vejen. Vi ønsker dig rigtigt god køreglæde. Luftaffjedringen på bagakslen 1, der fås som ekstraudstyr, øger kørekomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet køreniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. 1 Standardudstyr til Viano AMBIENTE og AVANTGARDE. Billedet til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 er basis for optimal kørekomfort.

27

28 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

29 4MATIC 29 Hvis du og din Viano TREND eller AMBIENTE ofte er udsat for ugunstige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjulstræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og leder den videre til for- og bagakslen i forholdet 35 : 65. Resultatet er en mærkbart forbedret traktion selv på sne og løv, på dårlige veje, på våde vejbaner eller ved kørsel med anhænger. 4MATIC understøttes af det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Det aktiveres automatisk, hvis et eller flere hjul begynder at spinde. Her bremser det de spindende hjul individuelt og øger derved drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Dette muliggør en kraftig igangsætning og acceleration, især på dårlige vejbelægninger. Fordi 4ETS i Viano er integreret i ESP, der er standard, arbejder 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

30

31 Sikkerhed 31 Sikkerhed for dem, du holder af. For at du kan få bragt dine små og store passagerer frem til destinationen med en god følelse undervejs, har vi udviklet et universelt sikkerhedskoncept til Viano. Grundlaget er et sikkerhedskarrosseri med en højstyrkekabine og talrige gennemtænkte sikkerhedskomponenter. Dertil hører blandt andet en trepunktssikkerhedssele på alle pladser, selestrammer på fører- og passagersædet samt et seleadvarselssystem. Frontairbags til fører og forsædepassager samt sædebrugsregistrering i passagersiden er standard, airbagudstyret kan suppleres med windowbags til fører og forsædepassager og med brystairbags 1. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er talrige elektroniske førerassistentsystemer inkluderet i Viano. 1 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, brystairbags ikke ifm. drejesæder og yderarmlæn.

32

33

34

35 Fleksibilitet 35 Nemt og bekvemt. Det fleksible kabinekoncept. At rejse med Viano er at rejse afslappet. Bekvemme komfortsæder med rigtigt god sidestøtte for fører og forsædepassager samt bagi (enkeltsæder), luftig indretning og masser af bevægelsesfrihed holder stemningen i top selv på lange ture. Dette kan tilskrives et både intelligent og fleksibelt kabinekoncept. Dets væsentligste bestanddel er et skinnesystem, på hvilket de komfortable sæder kan forskydes i trin a 25 mm. Denne særligt sikre og betjeningsvenlige teknik tillader næsten ubegrænsede sædekonfigurationer, som til enhver tid kan tilpasses præcis til dine behov. Da bagsæderne nemt kan bringes i vis-a-vis-position, kan der under kørslen føres samtaler på afslappet vis. Ryglænenes hældning kan også justeres en særligt behagelig mulighed for at slappe af. Hvis du skulle få brug for ekstra meget opbevaringsplads, kan du uden værktøj fjerne enkelte sæder fra kabinen: Sæt sædet i viklingsposition, frigør låsemekanismen, og løft sædet ud af skinneføringen færdig. Billede til venstre: Som billedet af den eksklusive kabine i Viano AVANTGARDE viser, gør det intelligente pladskoncept din Viano rummelig ud over alle grænser. Takket være skinnesystemet kan sædekonfigurationen tilpasses nøjagtigt til dine behov i trin a 25 mm. Både enkeltsæderne og bænksæderne i Viano kan nemt forskydes i trin a 25 mm. Komfortsæderne i Viano kan også vikles sammen, dvs. klappes op.

36

37 Udstyr Standardudstyr 37 Standardudstyr (udvalg). 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-dieselmotor og benzinmotor 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-dieselmotor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager samt afbrydelse af brændstoftilførslen Bagklap med visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-dieselmotor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Dieselpartikelfilter (på CDI-motorer) Ekstra varmeveksler bagi Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og forhindringsregistrering Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Håndtag med læsespot og orienteringslys Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer Ratstamme, indstillelig i højde og hældning Refleksionsforlygter med tåge- og kørelys 1 Servicesystemet ASSYST Servostyring med sikkerhedsratstamme Sidespejle med varme, elektrisk indstillelige, med konvekse spejlglas og integrerede blinklys Skivebremser på alle hjul Solskærm i fører- og passagerside, spejl med lys Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Sædeskinnesystem med snaplås Trepunktssikkerhedsseler til alle sæder, til fører og forsædepassager med selestrammer og selekraftbegrænser Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Ventilationsruder, elbetjente, 2. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, da bi-xenonforlygter med drejelys og LED-kørelys er standardudstyr. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

38 38 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med asfærisk spejlglas og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og forsædepassager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. Refleksionsforlygter med integreret tåge- og kørelys (fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE).

39 Udstyr Standardudstyr 39 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveksler bagi.

40

41 Udstyr Ekstraudstyr 41 Ekstraudstyr (udvalg). 2-personers komfortbænksæde 3-personers komfortbænksæde, med EASY ENTRY-funktion (yderste højre sæde kan vippes) ACTIVITY-pakke: Varmeisolerende ruder og solfi lter (forrude), udstigningsbelysning, PARKTRONIC, sidespejle med indklapning, sorttonede ruder bagi, letmetalfælge 7 J x 17 med dækdimension 225/55 R 17, metalliclakering Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bagageafdækning (rullegardin) og net til passagerbeskyttelse Bagagenet til bagagerumsbund Bakspejl med automatisk nedblænding BIKE-pakke: Cykelværktøjssæt, forstærket gastrykfjeder på bagklap, hækmonteret cykelholder (til 2 cykler) med ekstralygter, stikdåse (med aftageligt anhængertræk som ekstraudstyr) BUSINESS-pakke: Autopilot COMAND APS (mod merpris også med dvd-skifter), advarselssystem, komforttelefonering, sorttonede ruder bagi Ekstra skydedør i venstre side Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 3 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt nakkestøtternes højde) Igangsætningsassistent (i forbindelse med manuel gearkasse) Klimaanlæg TEMPMATIK til bageste del af kabinen Klimatiseringsautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Lys- og regnsensor Medieinterface i handskerum (betjening via multifunktionsrat) Radio- og kommunikationssystemer med navigation, dvd-/cd-skifter og soundsystem Sidespejle med elektrisk indklapning Skyderuder, 1. bagsæderække, begge sider Tagræling Tonede ruder bagest (sort glas) Træ-læder-rat 2 Tyverialarm Værdirum under passagersæde Windowbag til fører og forsædepassager 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås ikke til Viano TREND. 3 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter 3 med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

42 42 Udstyr Ekstraudstyr Letmetalfælg med dækdimension 225/55 R 17 i 5-egers design (standard til Viano AMBIENTE). Ekstra skydedør i førersiden. Højglanspolerede letmetalfælge i markant design, titangrå med dækdimension 245/45 R 18. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Tonede ruder bagi beskytter mod nysgerrige blikke.

43 Udstyr Ekstraudstyr 43 TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC. Radio Audio 50 APS. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen. Sædevarme i forsæderne. Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory.

44

45 Udstyr Originaltilbehør 45 Originaltilbehøret til et liv med masser af afveksling. Med tilbehørsidéerne fra Mercedes-Benz kan du tilpasse udstyret i din Viano, så det passer endnu bedre til dine ønsker. Originalt Mercedes-Benz tilbehør 1 er nøje tilpasset til din bil og opfylder høje krav til kvalitet og sikkerhed. Du kan få flere informationer og se det komplette udvalg af produkter i vores tilbehørsbrochurer. Underholdningssystem bag i kabinen. Det alsidige system viser dine dvd-videoer, yndlingsbilleder og endda videospil på en 25,9 cm stor vipbar farveskærm uden at forstyrre føreren, da lyden kommer ud gennem to medfølgende infrarøde hovedtelefoner. En radiofjernbetjening sikrer optimal komfort. Fås kun i forbindelse med forberedelse til underholdningssystem bag i kabinen (EV8). Tagboks til tagskinnesystem Alustyle. I langtidsholdbart materiale af høj kvalitet og i elegant, dynamisk design. Er særdeles komfortabel ved læsning og aflæsning, da det er muligt at åbne boksen fra begge sider. Fås med en volumen på ca. 330 liter eller ca. 450 liter. Et matchende taskesæt eller en skiholderindsats kan vælges som tilbehør. Cykelholder. Til montering på bagklappen. Til fastgørelse af 2 cykler af næsten enhver type og størrelse. Selv med monteret cykelholder kan bagklappen åbnes. Inklusive lovpligtige ekstralygter, der kræver strømforsyning fra bilens bagparti. Tag højde for dette ved bestilling af bilen. Billede til venstre: Holdeskåle til mobiltelefoner 2. Til almindelige mobiltelefoner findes der passende holdeskåle som bindeled mellem din mobiltelefon og mobiltelefonkonsollen. Den bedste talekvalitet og ergonomisk betjeningskomfort er altid sikret, og montering kræver ikke værkstedsbesøg. 1 Billederne kan også vise originaltilbehør, som ikke fås i alle lande. 2 Den afbildede mobiltelefon er blot et eksempel og er ikke inkluderet.

46 46Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK1 METALLICLAK1, 2 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Viano AVANTGARDE fås i arktisk hvid og alle metalliclakker. 2 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

47 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 47 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER Silverstone T / A / AV Leon oriongrå T / A / AV Lugano oriongrå T / A / AV Twin DINAMICA antracit * AV UNILAK Leon oriongrå Leon stone Leon antracit Lugano oriongrå Lugano stone Lugano antracit Twin DINAMICA antracit Twin DINAMICA kisel Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV * AV Hibiskusrød 3967 Nøddetræsdesign, sort Leon stone Lugano stone Twin DINAMICA kisel METALLICLAK Obsidiansort ME 9197 Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV Dolomitbrun ME 8526 Nøddetræsdesign, brunt Leon antracit Lugano antracit Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Mulig Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke T Viano TREND A Viano AMBIENTE AV Viano AVANTGARDE

48

49

50

51 Længdekoncept 51 Tag bare så meget Viano, som du har lyst til. Tre udstyrslinjer, tre længder og næsten ubegrænsede muligheder. Viano giver dig ikke kun masser af bevægelsesfrihed, men også en høj grad af medbestemmelse. For det første er der design- og udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE og AVANTGARDE, der på meget forskellig vis giver Viano en umiskendelig karakter. Derudover kan du tilpasse din Viano helt individuelt til dine ønsker og dit pladsbehov. For afhængigt af model har du nemlig valget mellem op til tre karrosserilængder: Kompakt, lang og ekstra lang. I kombination med det omfattende udvalg af udstyr opstår der således utallige indretningsmuligheder og til sidst en Viano, der passer perfekt til dit liv. På de følgende sider finder du de relevante tekniske detaljer om din Viano overskueligt i en oversigt. Kompakt (længde mm) Lang (længde mm) Ekstra lang (længde mm)

52 Tekniske data Mål Varianten kompakt Varianten lang til , 6, 7, 10, 11 Varianten ekstra lang (2.013 med spejlene klappet ind) 1 Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. 2 Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde varierer afhængigt af bilens længde. 6 Bilens højde i forbindelse med tagræling (ekstraudstyr) yderligere 48 mm. 7 Højde ifm. firehjulstrækversion 4MATIC (ekstraudstyr): Mellem og mm. 8 Kun til Viano TREND og Viano AMBIENTE. 9 Indvendig højde. 10 Uden last. 11 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret COMAND yderligere ca. 52 mm (på grund af tagantenne).

53 Tekniske data Viano TREND oversigt 53 Viano TREND oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Egenvægt 2 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.030/2.055/ /2.055/ /2.105/ /2.065/ /2.135/ /2.135/2.160 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg] 8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission 6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den på tidspunktet for trykningen gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt producenten leverer køretøjet med disse, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg) gælder for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel denne værdi, mens lasten reduceres tilsvarende. Bemærk: Iht. ISO-M reduceres egenvægtangivelserne med op til 75 kg. 3 For den ekstra lange variant samt som ekstraudstyr ifm. ekstra sæder eller valgfri ekstra belastningskapacitet XA2. 4 Afhængigt af variant (kompakt/lang/ ekstra lang) og/eller tilladt totalvægt. 5 Tankindhold: 75 l. 6 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode [forordning (EF) 715/2007 i den aktuelle udgave]. Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 7 Maksimal taglast: 150 kg. 8 Afhængigt af drivlinen op til kg øget anhængerlast i forbindelse med ekstraudstyr (med bremse). 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-geark.) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

54 54Tekniske data Viano AMBIENTE oversigt Viano AMBIENTE oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.055/2.080/ /2.080/ /2.130/ /2.090/ /2.160/ /2.160/2.185 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg]8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: ved autom.-geark.) / (D: Ved ekstra lang) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel 8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

Den ny Viano. TREND & AMBIENTE

Den ny Viano. TREND & AMBIENTE Den ny Viano. TREND & AMBIENTE Masser af plads her Indhold Den ny Viano 5 Komfort 12 Fleksibilitet 12 Undervogn 14 Sikkerhed 16 Udstyrslinjer og længdekoncept 20 Viano TREND 22 Viano AMBIENTE 28 Dynamik

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Sprinter Kombi Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Serviceydelser 24 Modeloversigt, motorer, teknik

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sprinter Kassevogn Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sikkerhed 18 Standard- og ekstraudstyr

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 8 Sprinter kombi/persontransporter 10 Sprinter ladvogn 12 Sprinter chassis

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db Den ny Sprinter. rændstofforbrug og O2-emission. For biler med udstødningsnorm uro 5b+ gr. III og 4x2-træk uden lueffiiny-pakke Motor 20 DI/30 DI 23 DI/33 DI 26 DI/36 DI 50 DI 56 DI 36 NGT rændstofforbrug

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Sprinter. Kassevogn.

Sprinter. Kassevogn. Sprinter. Kassevogn. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter kassevogn 8 Lastrum og funktionalitet 10 Mandskabsvogn 12 Brancheekspertise/opbygnings- og udvidelsesløsninger 14 Kabine 16 Komfort og

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Klar til vinteren? Sikker kørsel med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz.

Klar til vinteren? Sikker kørsel med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Klar til vinteren? Sikker kørsel med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Vintertid. Start sikkert og til tiden i den kolde årstid med komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Selv ved temperaturer

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. rste indtryk på nethinden, til det kribler i fingerspidserne fra første til sidste sekun en med konsekvent dynamisk design og mærkbart skærpet udtryk til stilbevidsthed.

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere