Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE."

Transkript

1 Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

2

3 Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være komfortabel, effektiv og miljøvenlig, beviser Viano. Uanset om det gælder udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE eller AVANTGARDE, giver den storstilede og fleksible rummelighed i Viano dig den bevægelsesfrihed, du leder efter. Moderne motorer og BlueEFFICIENCY effektivitetspakke 1, der er standardudstyr, sætter standarden for økonomi og bæredygtighed og dét uden at spare på køreglæden. Nyd hver en meter. I din Viano. Viano 4 BlueEFFICIENCY 8 Viano TREND 12 Viano AMBIENTE 16 Viano AVANTGARDE 20 Motorer og gearkasser 24 Undervogn 26 4MATIC 28 Sikkerhed 30 Fleksibilitet 34 Farver og materialer 46 Lakeringer 46 Kombinationsmuligheder 47 Længdekoncept 50 Tekniske data 52 Mål 52 Viano TREND oversigt 53 Viano AMBIENTE oversigt 54 Viano AVANTGARDE oversigt 55 Fagudtryk 56 Udstyr 36 Standardudstyr 36 Ekstraudstyr 40 Originaltilbehør 44 Service og finansieringsydelser 58 Prøvetur 62 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

4

5 Viano 5 Et smukt eksempel på vellykket familieplanlægning. Viano har alt det, der gør en bil til en ægte familiebil. Med god plads til op til otte personer og en ekstremt fleksibel kabine skaber den de bedste forudsætninger for jeres ture til de dejligste steder på jorden: Børnehaver, fodboldbaner, indkøbscentre, sommerhuse og forlystelsesparker. Derudover kommer den naturligvis også med de kvaliteter, som altid har udmærket biler fra Mercedes-Benz: En omfattende sikkerhedspakke, en høj grad af komfort og forbilledlig funktionalitet.

6 6 Viano Dens alsidighed er overbevisende ud fra enhver betragtning. Fritid er ganske vist den bedste tid, men desværre ikke alt her i livet. Derfor har vi givet Viano en hel række andre talenter med på vejen. Dens komfortundervogn, omfattende udstyrsmuligheder og det udsøgte interiør gør ikke blot Viano til en fremragende familiebil, men også til et uovertruffent shuttle-, erhvervs- og rejsekøretøj. I forbindelse med udstyrslinjen AVANTGARDE viser Viano sig fra sin sportslige side. Front- og hækpartiet giver Viano en dynamisk og repræsentativ karakter. Selv med al den komfort har vi naturligvis ikke tabt det praktiske af syne: Kompakte mål kombineret med overskuelighed gør parkering og manøvrering med Viano til en leg og giver dig adgang til alle almindelige garager, vaskehaller og parkeringshuse.

7

8

9 BlueEFFICIENCY 9 BlueEFFICIENCY. I n novat ioner for bær edyg t i g mobi l itet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

10

11

12 12 Viano TREND Masser af plads til livsglæde. Viano TREND. I Viano TREND flyver kilometerne nu forbi på endnu mere behagelig vis. Talrige ændringer helt ned i detaljen bidrager til en behagelig atmosfære i kabinen og en høj betjeningskomfort. Du sidder på sædeindtræk af høj kvalitet, ser på et kontrastfuldt matrixdisplay og fornemmer den omhyggelige forarbejdning af betjeningselementerne. Et stemningsfuldt orienteringslys og den generøse anvendelse af blødt gulvtæppe opgraderer kabinen, så det både kan ses og mærkes. Seks personer kan på behagelige enkeltkomfortsæder i Viano TREND nyde en rumfølelse, som kun i utilstrækkelig grad kan beskrives med ordet generøs. Som ekstraudstyr kan der med ekstra bænksæder bagi endda blive plads til otte personer. Det i forvejen komfortable interiør kan indrettes individuelt med ekstraudstyr som for eksempel et elbetjent soltag med skydefunktion foran og et panoramatag til passagererne bagi. Da mennesker, der er meget på farten, for det meste også har meget bagage med, er der alt efter karrosserivariant op til liter bagagerum og en lang række praktiske opbevaringsrum til rådighed.

13

14

15 Viano TREND 15 Du vil blive overrasket over, at du fremover vil føle dig hjemme overalt. Viano TREND. Multifunktionsrattet og den hvide skalabelysning på billedet til venstre fås til Viano TREND som ekstraudstyr. Med opgraderede betjeningselementer som f.eks. multifunktionsrattet er design, funktionalitet og komfort nu endnu mere gennemtænkt i Viano TREND. Udstyrslinjen kan bl.a. kendes på cockpitinteriørlisten i effektlak Silverstone. Som standard er Viano TREND udstyret med sæder med det hudvenlige stofindtræk Leon, der fås i farvevarianterne oriongrå, stone og også i antracit. Ekstraudstyr: Det eksklusive læderudstyr Lugano med siddeflader i pibedesign. Tagbetjeningsenheden i cockpittet stråler med polerede overflader og integrerede betjeningselementer til varmesystemet bagi og klimaanlægget TEMPMATIK bagi (ekstraudstyr) på den måde kan føreren foretage betjeningen.

16 16 Viano AMBIENTE Livsstil er en god ledsager. Viano AMBIENTE. Allerede på lang afstand kan den kendes på sine letmetalfælge med dækdimension 225/55 R 17, og kommer man indenfor i kabinen, forkæler Viano AMBIENTE sine passagerer med eksklusive materialer og smagfuldt design. Når dørene åbnes, modtages fører og passager af belyste indstigningsområder og et blødt gulvtæppe. Alle seks enkeltsæder, 4-egers multifunktionsrattet, gearvælgeren og dele af dørbeklædningerne er udført i læder. Læderudstyret Lugano, der leveres som standard, virker særligt elegant pga. siddefladerne i pibedesign. De elektrisk indstillelige sidespejle med varme og integreret blinklys imponerer med et stort dimensioneret synsfelt. Med elegante interiørlister valgfrit i brunt eller sort nøddetræsdesign tilføres de eksklusive overflader i cockpittet elegante detaljer, og midterkonsollen giver med en kopholder og store opbevaringsrum masser af opbevaringsplads og komfort. Til det øvrige standardudstyr i Viano AMBIENTE hører brystairbags til fører og forsædepassager samt luftaffjedring med niveauregulering på bagakslen.

17

18

19 Viano AMBIENTE 19 De eksklusive sider. Viano AMBIENTE. Letmetalfælgen med dækdimension 225/55 R 17 imponerer med et sportsligt 5-egers design og understøtter på den måde det dynamisk-elegante design i Viano AMBIENTE. Midterkonsol og cockpitinteriørliste stråler i Viano AMBIENTE i eksklusivt nøddetræsdesign i brunt eller sort. Læderudstyret, f.eks. omkring gearknoppen, er standard. Ud over frontairbags til fører og forsædepassager er der i Viano AMBIENTE også inkluderet to brystairbags i standardudstyret.

20 20 Viano AVANTGARDE Et stykke forud for sin tid. Viano AVANTGARDE. Viano AVANTGARDE gør det let for dig at blive begejstret for den. Er det en transporter, en sedan eller en sportsvogn? Svaret er ganske enkelt: Ja! Med Viano AVANTGARDE er det lykkedes at kombinere fordelene fra forskellige biltyper på perfekt vis. Nemlig en transporters rummelighed, en sedans elegance og en sportsvogns dynamik. Når det drejer sig om interiøret, er der blot at sige: Sørg for at kigge på vejen, når du kører også selv om det kan være svært. Alt andet må du ganske enkelt selv opleve. Med al sin elegance er Viano AVANTGARDE sportslig til fingerspidserne. Dens trækkraftige V6-motorer garanterer maksimal køreglæde ved jævn motorgang og harmonisk kraftudfoldelse. Naturligvis fås Viano AVANTGARDE også med den effektive 4-cylindrede CDI-dieselmotor. Den dynamisk afstemte sportsundervogn 1 vækker begejstring med en perfekt balance mellem dynamik, placering på vejen og kurveegenskaber. Dens atletiske karakter afspejler sig også i dens ydre bl.a. takket være de formfuldendte letmetalfælge, de aerodynamiske sideskørter og stødfangeren med kromlister. 1 Sportsundervogn er standardudstyr, alternativt fås komfortundervogn som ekstraudstyr uden merpris.

21

22

23 Viano AVANTGARDE 23 Sjældent har sport været så æstetisk. Viano AVANTGARDE. De formfuldendte, højglanspolerede letmetalfælge 8 J x 19 i 16-egers design understreger Viano AVANTGARDE s sportslige karakter. Sidespejlene i forkromet højglans med udvidet synsfelt og integreret blinklys er elektrisk indstillelige. Fører- og passagersæde med rigtigt god sidestøtte, fås i læderudstyr Lugano (antracit) eller læder Twin DINAMICA (kisel eller antracit).

24 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

25 Motorer og gearkasser 25 Til din Viano kan du vælge mellem forskellige motorer, som alle sammen er banebrydende, hvad ydelse og kraftudfoldelse angår. I alle Viano modeller sørger den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, som fås i to ydelsestrin, for uanet dynamik. Topmotorvarianten er den kraftige V6-CDI-dieselmotor OM 642, der med 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm også mestrer svære opgaver på pålidelig vis. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsbestemmelsen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved et lavt brændstofforbrug samtidig med lav udstødningsemission og høj kørekomfort. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, der opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

26 26Undervogn Svævende på en sky? Eller begge ben på jorden? Komfortundervogn og sportsundervogn. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering 1 og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Komfortundervognen, som har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt nye bærearme og komfortlejer, sørger for endnu mere kørekomfort. Resultatet er forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Med sportspakken (ekstraudstyr), der består af sportsundervogn, sportspedaler og 18"-letmetalfælge i vanadiumsølv, kan du give din Viano et endnu mere sportsligt udtryk. Imponerende dynamik, rigtigt god respons samt stramme og præcise kurveegenskaber sørger for, at ydelsen overføres næsten tabsfrit til vejen. Vi ønsker dig rigtigt god køreglæde. Luftaffjedringen på bagakslen 1, der fås som ekstraudstyr, øger kørekomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet køreniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. 1 Standardudstyr til Viano AMBIENTE og AVANTGARDE. Billedet til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 er basis for optimal kørekomfort.

27

28 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

29 4MATIC 29 Hvis du og din Viano TREND eller AMBIENTE ofte er udsat for ugunstige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjulstræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og leder den videre til for- og bagakslen i forholdet 35 : 65. Resultatet er en mærkbart forbedret traktion selv på sne og løv, på dårlige veje, på våde vejbaner eller ved kørsel med anhænger. 4MATIC understøttes af det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Det aktiveres automatisk, hvis et eller flere hjul begynder at spinde. Her bremser det de spindende hjul individuelt og øger derved drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Dette muliggør en kraftig igangsætning og acceleration, især på dårlige vejbelægninger. Fordi 4ETS i Viano er integreret i ESP, der er standard, arbejder 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

30

31 Sikkerhed 31 Sikkerhed for dem, du holder af. For at du kan få bragt dine små og store passagerer frem til destinationen med en god følelse undervejs, har vi udviklet et universelt sikkerhedskoncept til Viano. Grundlaget er et sikkerhedskarrosseri med en højstyrkekabine og talrige gennemtænkte sikkerhedskomponenter. Dertil hører blandt andet en trepunktssikkerhedssele på alle pladser, selestrammer på fører- og passagersædet samt et seleadvarselssystem. Frontairbags til fører og forsædepassager samt sædebrugsregistrering i passagersiden er standard, airbagudstyret kan suppleres med windowbags til fører og forsædepassager og med brystairbags 1. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er talrige elektroniske førerassistentsystemer inkluderet i Viano. 1 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, brystairbags ikke ifm. drejesæder og yderarmlæn.

32

33

34

35 Fleksibilitet 35 Nemt og bekvemt. Det fleksible kabinekoncept. At rejse med Viano er at rejse afslappet. Bekvemme komfortsæder med rigtigt god sidestøtte for fører og forsædepassager samt bagi (enkeltsæder), luftig indretning og masser af bevægelsesfrihed holder stemningen i top selv på lange ture. Dette kan tilskrives et både intelligent og fleksibelt kabinekoncept. Dets væsentligste bestanddel er et skinnesystem, på hvilket de komfortable sæder kan forskydes i trin a 25 mm. Denne særligt sikre og betjeningsvenlige teknik tillader næsten ubegrænsede sædekonfigurationer, som til enhver tid kan tilpasses præcis til dine behov. Da bagsæderne nemt kan bringes i vis-a-vis-position, kan der under kørslen føres samtaler på afslappet vis. Ryglænenes hældning kan også justeres en særligt behagelig mulighed for at slappe af. Hvis du skulle få brug for ekstra meget opbevaringsplads, kan du uden værktøj fjerne enkelte sæder fra kabinen: Sæt sædet i viklingsposition, frigør låsemekanismen, og løft sædet ud af skinneføringen færdig. Billede til venstre: Som billedet af den eksklusive kabine i Viano AVANTGARDE viser, gør det intelligente pladskoncept din Viano rummelig ud over alle grænser. Takket være skinnesystemet kan sædekonfigurationen tilpasses nøjagtigt til dine behov i trin a 25 mm. Både enkeltsæderne og bænksæderne i Viano kan nemt forskydes i trin a 25 mm. Komfortsæderne i Viano kan også vikles sammen, dvs. klappes op.

36

37 Udstyr Standardudstyr 37 Standardudstyr (udvalg). 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-dieselmotor og benzinmotor 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-dieselmotor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager samt afbrydelse af brændstoftilførslen Bagklap med visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-dieselmotor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Dieselpartikelfilter (på CDI-motorer) Ekstra varmeveksler bagi Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og forhindringsregistrering Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Håndtag med læsespot og orienteringslys Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer Ratstamme, indstillelig i højde og hældning Refleksionsforlygter med tåge- og kørelys 1 Servicesystemet ASSYST Servostyring med sikkerhedsratstamme Sidespejle med varme, elektrisk indstillelige, med konvekse spejlglas og integrerede blinklys Skivebremser på alle hjul Solskærm i fører- og passagerside, spejl med lys Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Sædeskinnesystem med snaplås Trepunktssikkerhedsseler til alle sæder, til fører og forsædepassager med selestrammer og selekraftbegrænser Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Ventilationsruder, elbetjente, 2. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, da bi-xenonforlygter med drejelys og LED-kørelys er standardudstyr. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

38 38 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med asfærisk spejlglas og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og forsædepassager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. Refleksionsforlygter med integreret tåge- og kørelys (fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE).

39 Udstyr Standardudstyr 39 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveksler bagi.

40

41 Udstyr Ekstraudstyr 41 Ekstraudstyr (udvalg). 2-personers komfortbænksæde 3-personers komfortbænksæde, med EASY ENTRY-funktion (yderste højre sæde kan vippes) ACTIVITY-pakke: Varmeisolerende ruder og solfi lter (forrude), udstigningsbelysning, PARKTRONIC, sidespejle med indklapning, sorttonede ruder bagi, letmetalfælge 7 J x 17 med dækdimension 225/55 R 17, metalliclakering Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bagageafdækning (rullegardin) og net til passagerbeskyttelse Bagagenet til bagagerumsbund Bakspejl med automatisk nedblænding BIKE-pakke: Cykelværktøjssæt, forstærket gastrykfjeder på bagklap, hækmonteret cykelholder (til 2 cykler) med ekstralygter, stikdåse (med aftageligt anhængertræk som ekstraudstyr) BUSINESS-pakke: Autopilot COMAND APS (mod merpris også med dvd-skifter), advarselssystem, komforttelefonering, sorttonede ruder bagi Ekstra skydedør i venstre side Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 3 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt nakkestøtternes højde) Igangsætningsassistent (i forbindelse med manuel gearkasse) Klimaanlæg TEMPMATIK til bageste del af kabinen Klimatiseringsautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Lys- og regnsensor Medieinterface i handskerum (betjening via multifunktionsrat) Radio- og kommunikationssystemer med navigation, dvd-/cd-skifter og soundsystem Sidespejle med elektrisk indklapning Skyderuder, 1. bagsæderække, begge sider Tagræling Tonede ruder bagest (sort glas) Træ-læder-rat 2 Tyverialarm Værdirum under passagersæde Windowbag til fører og forsædepassager 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås ikke til Viano TREND. 3 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter 3 med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

42 42 Udstyr Ekstraudstyr Letmetalfælg med dækdimension 225/55 R 17 i 5-egers design (standard til Viano AMBIENTE). Ekstra skydedør i førersiden. Højglanspolerede letmetalfælge i markant design, titangrå med dækdimension 245/45 R 18. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Tonede ruder bagi beskytter mod nysgerrige blikke.

43 Udstyr Ekstraudstyr 43 TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC. Radio Audio 50 APS. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen. Sædevarme i forsæderne. Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory.

44

45 Udstyr Originaltilbehør 45 Originaltilbehøret til et liv med masser af afveksling. Med tilbehørsidéerne fra Mercedes-Benz kan du tilpasse udstyret i din Viano, så det passer endnu bedre til dine ønsker. Originalt Mercedes-Benz tilbehør 1 er nøje tilpasset til din bil og opfylder høje krav til kvalitet og sikkerhed. Du kan få flere informationer og se det komplette udvalg af produkter i vores tilbehørsbrochurer. Underholdningssystem bag i kabinen. Det alsidige system viser dine dvd-videoer, yndlingsbilleder og endda videospil på en 25,9 cm stor vipbar farveskærm uden at forstyrre føreren, da lyden kommer ud gennem to medfølgende infrarøde hovedtelefoner. En radiofjernbetjening sikrer optimal komfort. Fås kun i forbindelse med forberedelse til underholdningssystem bag i kabinen (EV8). Tagboks til tagskinnesystem Alustyle. I langtidsholdbart materiale af høj kvalitet og i elegant, dynamisk design. Er særdeles komfortabel ved læsning og aflæsning, da det er muligt at åbne boksen fra begge sider. Fås med en volumen på ca. 330 liter eller ca. 450 liter. Et matchende taskesæt eller en skiholderindsats kan vælges som tilbehør. Cykelholder. Til montering på bagklappen. Til fastgørelse af 2 cykler af næsten enhver type og størrelse. Selv med monteret cykelholder kan bagklappen åbnes. Inklusive lovpligtige ekstralygter, der kræver strømforsyning fra bilens bagparti. Tag højde for dette ved bestilling af bilen. Billede til venstre: Holdeskåle til mobiltelefoner 2. Til almindelige mobiltelefoner findes der passende holdeskåle som bindeled mellem din mobiltelefon og mobiltelefonkonsollen. Den bedste talekvalitet og ergonomisk betjeningskomfort er altid sikret, og montering kræver ikke værkstedsbesøg. 1 Billederne kan også vise originaltilbehør, som ikke fås i alle lande. 2 Den afbildede mobiltelefon er blot et eksempel og er ikke inkluderet.

46 46Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK1 METALLICLAK1, 2 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Viano AVANTGARDE fås i arktisk hvid og alle metalliclakker. 2 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

47 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 47 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER Silverstone T / A / AV Leon oriongrå T / A / AV Lugano oriongrå T / A / AV Twin DINAMICA antracit * AV UNILAK Leon oriongrå Leon stone Leon antracit Lugano oriongrå Lugano stone Lugano antracit Twin DINAMICA antracit Twin DINAMICA kisel Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV * AV Hibiskusrød 3967 Nøddetræsdesign, sort Leon stone Lugano stone Twin DINAMICA kisel METALLICLAK Obsidiansort ME 9197 Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV Dolomitbrun ME 8526 Nøddetræsdesign, brunt Leon antracit Lugano antracit Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Mulig Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke T Viano TREND A Viano AMBIENTE AV Viano AVANTGARDE

48

49

50

51 Længdekoncept 51 Tag bare så meget Viano, som du har lyst til. Tre udstyrslinjer, tre længder og næsten ubegrænsede muligheder. Viano giver dig ikke kun masser af bevægelsesfrihed, men også en høj grad af medbestemmelse. For det første er der design- og udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE og AVANTGARDE, der på meget forskellig vis giver Viano en umiskendelig karakter. Derudover kan du tilpasse din Viano helt individuelt til dine ønsker og dit pladsbehov. For afhængigt af model har du nemlig valget mellem op til tre karrosserilængder: Kompakt, lang og ekstra lang. I kombination med det omfattende udvalg af udstyr opstår der således utallige indretningsmuligheder og til sidst en Viano, der passer perfekt til dit liv. På de følgende sider finder du de relevante tekniske detaljer om din Viano overskueligt i en oversigt. Kompakt (længde mm) Lang (længde mm) Ekstra lang (længde mm)

52 Tekniske data Mål Varianten kompakt Varianten lang til , 6, 7, 10, 11 Varianten ekstra lang (2.013 med spejlene klappet ind) 1 Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. 2 Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde varierer afhængigt af bilens længde. 6 Bilens højde i forbindelse med tagræling (ekstraudstyr) yderligere 48 mm. 7 Højde ifm. firehjulstrækversion 4MATIC (ekstraudstyr): Mellem og mm. 8 Kun til Viano TREND og Viano AMBIENTE. 9 Indvendig højde. 10 Uden last. 11 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret COMAND yderligere ca. 52 mm (på grund af tagantenne).

53 Tekniske data Viano TREND oversigt 53 Viano TREND oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Egenvægt 2 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.030/2.055/ /2.055/ /2.105/ /2.065/ /2.135/ /2.135/2.160 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg] 8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission 6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den på tidspunktet for trykningen gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt producenten leverer køretøjet med disse, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg) gælder for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel denne værdi, mens lasten reduceres tilsvarende. Bemærk: Iht. ISO-M reduceres egenvægtangivelserne med op til 75 kg. 3 For den ekstra lange variant samt som ekstraudstyr ifm. ekstra sæder eller valgfri ekstra belastningskapacitet XA2. 4 Afhængigt af variant (kompakt/lang/ ekstra lang) og/eller tilladt totalvægt. 5 Tankindhold: 75 l. 6 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode [forordning (EF) 715/2007 i den aktuelle udgave]. Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 7 Maksimal taglast: 150 kg. 8 Afhængigt af drivlinen op til kg øget anhængerlast i forbindelse med ekstraudstyr (med bremse). 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-geark.) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

54 54Tekniske data Viano AMBIENTE oversigt Viano AMBIENTE oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.055/2.080/ /2.080/ /2.130/ /2.090/ /2.160/ /2.160/2.185 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg]8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: ved autom.-geark.) / (D: Ved ekstra lang) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel 8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db Den ny Sprinter. rændstofforbrug og O2-emission. For biler med udstødningsnorm uro 5b+ gr. III og 4x2-træk uden lueffiiny-pakke Motor 20 DI/30 DI 23 DI/33 DI 26 DI/36 DI 50 DI 56 DI 36 NGT rændstofforbrug

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Sprinter dækperformance. Den ny Sprinter. Kassevogn. Brændstofeffektivitetsklasse. Klasse for udvendig rullestøj. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Den ny Sprinter. Kassevogn. Brændstofeffektivitetsklasse. Klasse for udvendig rullestøj. Måleværdi for udvendig rullestøj db Sprinter dækperformance. Dækdimension æreevne Hastighedsindeks Dækklasse rændstofeffektivitetsklasse Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105 225/75 16 116/114 Producent Model ontinental Vanco2

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi.

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi. Vito E-CELL. Kassevog n og Kombi. Beg y ndelse på Bæredygtighed uden begrænsninger. f remtiden. Frisk luft som standard. 100 % lastrum som standard. Syv sæder som standard. Du kan allerede profitere af

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Den ny Sprinter. Kombi.

Den ny Sprinter. Kombi. Den ny Sprinter. Kombi. Sprinter dækperformance. uden lueffiiny-pakke Momentkurver: rændstofforbrug [l/00 km]6 Nm Gearkasse3 agakseludveksling4 O2-emissionsværdier [g/km] ffektivitetsklasse5 ykørsel Landevejsk.

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa EFTERÅR 2010 Ny Vito og VIANO på vej som taxi Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa Ny Vito og Viano på vej som taxi. De nye Vito og Viano med Euro 5 motorer lever op til lovkravene

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterfest. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Nu er det tiden hvor din Mercedes-Benz skal gøres

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud...

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation SIMPLY CLEVER UDSTYR Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation Side 2 Begge hænder på rattet Bluetooth til mobilen Side 3 Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet Side 5 Vintertilbud Gør et godt

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz.

Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz. Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz. Ny start. Endelig forår Så er det på tide at sætte sommerhjulene på din bil, således at du er klar til den

Læs mere

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL 2012 SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL Model Vinterdæk Størrelse Varenr. Stålfælg Pris Spark Bridgestone LM18 155/80QR13 451715 95975379 4.495,- Spark Firestone Winterhawk 2 Evo 155/80TR13 451716 95975379

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Indhold Actros 4 27 Førerhuse 6 15 Arbejde, betjeningskomfort 8 11 Opholdskomfort 12 15 Økonomi, teknik 16 23 Motorteknologi 18 19 Gearskifte,

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler?

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? Økonomien hænger sammen. Lidt uden for Århus finder man Hammel, og her finder man også Favrskov

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere