Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE."

Transkript

1 Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

2

3 Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være komfortabel, effektiv og miljøvenlig, beviser Viano. Uanset om det gælder udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE eller AVANTGARDE, giver den storstilede og fleksible rummelighed i Viano dig den bevægelsesfrihed, du leder efter. Moderne motorer og BlueEFFICIENCY effektivitetspakke 1, der er standardudstyr, sætter standarden for økonomi og bæredygtighed og dét uden at spare på køreglæden. Nyd hver en meter. I din Viano. Viano 4 BlueEFFICIENCY 8 Viano TREND 12 Viano AMBIENTE 16 Viano AVANTGARDE 20 Motorer og gearkasser 24 Undervogn 26 4MATIC 28 Sikkerhed 30 Fleksibilitet 34 Farver og materialer 46 Lakeringer 46 Kombinationsmuligheder 47 Længdekoncept 50 Tekniske data 52 Mål 52 Viano TREND oversigt 53 Viano AMBIENTE oversigt 54 Viano AVANTGARDE oversigt 55 Fagudtryk 56 Udstyr 36 Standardudstyr 36 Ekstraudstyr 40 Originaltilbehør 44 Service og finansieringsydelser 58 Prøvetur 62 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

4

5 Viano 5 Et smukt eksempel på vellykket familieplanlægning. Viano har alt det, der gør en bil til en ægte familiebil. Med god plads til op til otte personer og en ekstremt fleksibel kabine skaber den de bedste forudsætninger for jeres ture til de dejligste steder på jorden: Børnehaver, fodboldbaner, indkøbscentre, sommerhuse og forlystelsesparker. Derudover kommer den naturligvis også med de kvaliteter, som altid har udmærket biler fra Mercedes-Benz: En omfattende sikkerhedspakke, en høj grad af komfort og forbilledlig funktionalitet.

6 6 Viano Dens alsidighed er overbevisende ud fra enhver betragtning. Fritid er ganske vist den bedste tid, men desværre ikke alt her i livet. Derfor har vi givet Viano en hel række andre talenter med på vejen. Dens komfortundervogn, omfattende udstyrsmuligheder og det udsøgte interiør gør ikke blot Viano til en fremragende familiebil, men også til et uovertruffent shuttle-, erhvervs- og rejsekøretøj. I forbindelse med udstyrslinjen AVANTGARDE viser Viano sig fra sin sportslige side. Front- og hækpartiet giver Viano en dynamisk og repræsentativ karakter. Selv med al den komfort har vi naturligvis ikke tabt det praktiske af syne: Kompakte mål kombineret med overskuelighed gør parkering og manøvrering med Viano til en leg og giver dig adgang til alle almindelige garager, vaskehaller og parkeringshuse.

7

8

9 BlueEFFICIENCY 9 BlueEFFICIENCY. I n novat ioner for bær edyg t i g mobi l itet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

10

11

12 12 Viano TREND Masser af plads til livsglæde. Viano TREND. I Viano TREND flyver kilometerne nu forbi på endnu mere behagelig vis. Talrige ændringer helt ned i detaljen bidrager til en behagelig atmosfære i kabinen og en høj betjeningskomfort. Du sidder på sædeindtræk af høj kvalitet, ser på et kontrastfuldt matrixdisplay og fornemmer den omhyggelige forarbejdning af betjeningselementerne. Et stemningsfuldt orienteringslys og den generøse anvendelse af blødt gulvtæppe opgraderer kabinen, så det både kan ses og mærkes. Seks personer kan på behagelige enkeltkomfortsæder i Viano TREND nyde en rumfølelse, som kun i utilstrækkelig grad kan beskrives med ordet generøs. Som ekstraudstyr kan der med ekstra bænksæder bagi endda blive plads til otte personer. Det i forvejen komfortable interiør kan indrettes individuelt med ekstraudstyr som for eksempel et elbetjent soltag med skydefunktion foran og et panoramatag til passagererne bagi. Da mennesker, der er meget på farten, for det meste også har meget bagage med, er der alt efter karrosserivariant op til liter bagagerum og en lang række praktiske opbevaringsrum til rådighed.

13

14

15 Viano TREND 15 Du vil blive overrasket over, at du fremover vil føle dig hjemme overalt. Viano TREND. Multifunktionsrattet og den hvide skalabelysning på billedet til venstre fås til Viano TREND som ekstraudstyr. Med opgraderede betjeningselementer som f.eks. multifunktionsrattet er design, funktionalitet og komfort nu endnu mere gennemtænkt i Viano TREND. Udstyrslinjen kan bl.a. kendes på cockpitinteriørlisten i effektlak Silverstone. Som standard er Viano TREND udstyret med sæder med det hudvenlige stofindtræk Leon, der fås i farvevarianterne oriongrå, stone og også i antracit. Ekstraudstyr: Det eksklusive læderudstyr Lugano med siddeflader i pibedesign. Tagbetjeningsenheden i cockpittet stråler med polerede overflader og integrerede betjeningselementer til varmesystemet bagi og klimaanlægget TEMPMATIK bagi (ekstraudstyr) på den måde kan føreren foretage betjeningen.

16 16 Viano AMBIENTE Livsstil er en god ledsager. Viano AMBIENTE. Allerede på lang afstand kan den kendes på sine letmetalfælge med dækdimension 225/55 R 17, og kommer man indenfor i kabinen, forkæler Viano AMBIENTE sine passagerer med eksklusive materialer og smagfuldt design. Når dørene åbnes, modtages fører og passager af belyste indstigningsområder og et blødt gulvtæppe. Alle seks enkeltsæder, 4-egers multifunktionsrattet, gearvælgeren og dele af dørbeklædningerne er udført i læder. Læderudstyret Lugano, der leveres som standard, virker særligt elegant pga. siddefladerne i pibedesign. De elektrisk indstillelige sidespejle med varme og integreret blinklys imponerer med et stort dimensioneret synsfelt. Med elegante interiørlister valgfrit i brunt eller sort nøddetræsdesign tilføres de eksklusive overflader i cockpittet elegante detaljer, og midterkonsollen giver med en kopholder og store opbevaringsrum masser af opbevaringsplads og komfort. Til det øvrige standardudstyr i Viano AMBIENTE hører brystairbags til fører og forsædepassager samt luftaffjedring med niveauregulering på bagakslen.

17

18

19 Viano AMBIENTE 19 De eksklusive sider. Viano AMBIENTE. Letmetalfælgen med dækdimension 225/55 R 17 imponerer med et sportsligt 5-egers design og understøtter på den måde det dynamisk-elegante design i Viano AMBIENTE. Midterkonsol og cockpitinteriørliste stråler i Viano AMBIENTE i eksklusivt nøddetræsdesign i brunt eller sort. Læderudstyret, f.eks. omkring gearknoppen, er standard. Ud over frontairbags til fører og forsædepassager er der i Viano AMBIENTE også inkluderet to brystairbags i standardudstyret.

20 20 Viano AVANTGARDE Et stykke forud for sin tid. Viano AVANTGARDE. Viano AVANTGARDE gør det let for dig at blive begejstret for den. Er det en transporter, en sedan eller en sportsvogn? Svaret er ganske enkelt: Ja! Med Viano AVANTGARDE er det lykkedes at kombinere fordelene fra forskellige biltyper på perfekt vis. Nemlig en transporters rummelighed, en sedans elegance og en sportsvogns dynamik. Når det drejer sig om interiøret, er der blot at sige: Sørg for at kigge på vejen, når du kører også selv om det kan være svært. Alt andet må du ganske enkelt selv opleve. Med al sin elegance er Viano AVANTGARDE sportslig til fingerspidserne. Dens trækkraftige V6-motorer garanterer maksimal køreglæde ved jævn motorgang og harmonisk kraftudfoldelse. Naturligvis fås Viano AVANTGARDE også med den effektive 4-cylindrede CDI-dieselmotor. Den dynamisk afstemte sportsundervogn 1 vækker begejstring med en perfekt balance mellem dynamik, placering på vejen og kurveegenskaber. Dens atletiske karakter afspejler sig også i dens ydre bl.a. takket være de formfuldendte letmetalfælge, de aerodynamiske sideskørter og stødfangeren med kromlister. 1 Sportsundervogn er standardudstyr, alternativt fås komfortundervogn som ekstraudstyr uden merpris.

21

22

23 Viano AVANTGARDE 23 Sjældent har sport været så æstetisk. Viano AVANTGARDE. De formfuldendte, højglanspolerede letmetalfælge 8 J x 19 i 16-egers design understreger Viano AVANTGARDE s sportslige karakter. Sidespejlene i forkromet højglans med udvidet synsfelt og integreret blinklys er elektrisk indstillelige. Fører- og passagersæde med rigtigt god sidestøtte, fås i læderudstyr Lugano (antracit) eller læder Twin DINAMICA (kisel eller antracit).

24 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

25 Motorer og gearkasser 25 Til din Viano kan du vælge mellem forskellige motorer, som alle sammen er banebrydende, hvad ydelse og kraftudfoldelse angår. I alle Viano modeller sørger den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, som fås i to ydelsestrin, for uanet dynamik. Topmotorvarianten er den kraftige V6-CDI-dieselmotor OM 642, der med 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm også mestrer svære opgaver på pålidelig vis. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsbestemmelsen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved et lavt brændstofforbrug samtidig med lav udstødningsemission og høj kørekomfort. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, der opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

26 26Undervogn Svævende på en sky? Eller begge ben på jorden? Komfortundervogn og sportsundervogn. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering 1 og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Komfortundervognen, som har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt nye bærearme og komfortlejer, sørger for endnu mere kørekomfort. Resultatet er forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Med sportspakken (ekstraudstyr), der består af sportsundervogn, sportspedaler og 18"-letmetalfælge i vanadiumsølv, kan du give din Viano et endnu mere sportsligt udtryk. Imponerende dynamik, rigtigt god respons samt stramme og præcise kurveegenskaber sørger for, at ydelsen overføres næsten tabsfrit til vejen. Vi ønsker dig rigtigt god køreglæde. Luftaffjedringen på bagakslen 1, der fås som ekstraudstyr, øger kørekomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet køreniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. 1 Standardudstyr til Viano AMBIENTE og AVANTGARDE. Billedet til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 er basis for optimal kørekomfort.

27

28 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

29 4MATIC 29 Hvis du og din Viano TREND eller AMBIENTE ofte er udsat for ugunstige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjulstræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og leder den videre til for- og bagakslen i forholdet 35 : 65. Resultatet er en mærkbart forbedret traktion selv på sne og løv, på dårlige veje, på våde vejbaner eller ved kørsel med anhænger. 4MATIC understøttes af det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Det aktiveres automatisk, hvis et eller flere hjul begynder at spinde. Her bremser det de spindende hjul individuelt og øger derved drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Dette muliggør en kraftig igangsætning og acceleration, især på dårlige vejbelægninger. Fordi 4ETS i Viano er integreret i ESP, der er standard, arbejder 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

30

31 Sikkerhed 31 Sikkerhed for dem, du holder af. For at du kan få bragt dine små og store passagerer frem til destinationen med en god følelse undervejs, har vi udviklet et universelt sikkerhedskoncept til Viano. Grundlaget er et sikkerhedskarrosseri med en højstyrkekabine og talrige gennemtænkte sikkerhedskomponenter. Dertil hører blandt andet en trepunktssikkerhedssele på alle pladser, selestrammer på fører- og passagersædet samt et seleadvarselssystem. Frontairbags til fører og forsædepassager samt sædebrugsregistrering i passagersiden er standard, airbagudstyret kan suppleres med windowbags til fører og forsædepassager og med brystairbags 1. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er talrige elektroniske førerassistentsystemer inkluderet i Viano. 1 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, brystairbags ikke ifm. drejesæder og yderarmlæn.

32

33

34

35 Fleksibilitet 35 Nemt og bekvemt. Det fleksible kabinekoncept. At rejse med Viano er at rejse afslappet. Bekvemme komfortsæder med rigtigt god sidestøtte for fører og forsædepassager samt bagi (enkeltsæder), luftig indretning og masser af bevægelsesfrihed holder stemningen i top selv på lange ture. Dette kan tilskrives et både intelligent og fleksibelt kabinekoncept. Dets væsentligste bestanddel er et skinnesystem, på hvilket de komfortable sæder kan forskydes i trin a 25 mm. Denne særligt sikre og betjeningsvenlige teknik tillader næsten ubegrænsede sædekonfigurationer, som til enhver tid kan tilpasses præcis til dine behov. Da bagsæderne nemt kan bringes i vis-a-vis-position, kan der under kørslen føres samtaler på afslappet vis. Ryglænenes hældning kan også justeres en særligt behagelig mulighed for at slappe af. Hvis du skulle få brug for ekstra meget opbevaringsplads, kan du uden værktøj fjerne enkelte sæder fra kabinen: Sæt sædet i viklingsposition, frigør låsemekanismen, og løft sædet ud af skinneføringen færdig. Billede til venstre: Som billedet af den eksklusive kabine i Viano AVANTGARDE viser, gør det intelligente pladskoncept din Viano rummelig ud over alle grænser. Takket være skinnesystemet kan sædekonfigurationen tilpasses nøjagtigt til dine behov i trin a 25 mm. Både enkeltsæderne og bænksæderne i Viano kan nemt forskydes i trin a 25 mm. Komfortsæderne i Viano kan også vikles sammen, dvs. klappes op.

36

37 Udstyr Standardudstyr 37 Standardudstyr (udvalg). 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-dieselmotor og benzinmotor 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-dieselmotor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager samt afbrydelse af brændstoftilførslen Bagklap med visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-dieselmotor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Dieselpartikelfilter (på CDI-motorer) Ekstra varmeveksler bagi Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og forhindringsregistrering Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Håndtag med læsespot og orienteringslys Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer Ratstamme, indstillelig i højde og hældning Refleksionsforlygter med tåge- og kørelys 1 Servicesystemet ASSYST Servostyring med sikkerhedsratstamme Sidespejle med varme, elektrisk indstillelige, med konvekse spejlglas og integrerede blinklys Skivebremser på alle hjul Solskærm i fører- og passagerside, spejl med lys Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Sædeskinnesystem med snaplås Trepunktssikkerhedsseler til alle sæder, til fører og forsædepassager med selestrammer og selekraftbegrænser Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Ventilationsruder, elbetjente, 2. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE, da bi-xenonforlygter med drejelys og LED-kørelys er standardudstyr. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

38 38 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med asfærisk spejlglas og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og forsædepassager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. Refleksionsforlygter med integreret tåge- og kørelys (fås ikke til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE).

39 Udstyr Standardudstyr 39 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveksler bagi.

40

41 Udstyr Ekstraudstyr 41 Ekstraudstyr (udvalg). 2-personers komfortbænksæde 3-personers komfortbænksæde, med EASY ENTRY-funktion (yderste højre sæde kan vippes) ACTIVITY-pakke: Varmeisolerende ruder og solfi lter (forrude), udstigningsbelysning, PARKTRONIC, sidespejle med indklapning, sorttonede ruder bagi, letmetalfælge 7 J x 17 med dækdimension 225/55 R 17, metalliclakering Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bagageafdækning (rullegardin) og net til passagerbeskyttelse Bagagenet til bagagerumsbund Bakspejl med automatisk nedblænding BIKE-pakke: Cykelværktøjssæt, forstærket gastrykfjeder på bagklap, hækmonteret cykelholder (til 2 cykler) med ekstralygter, stikdåse (med aftageligt anhængertræk som ekstraudstyr) BUSINESS-pakke: Autopilot COMAND APS (mod merpris også med dvd-skifter), advarselssystem, komforttelefonering, sorttonede ruder bagi Ekstra skydedør i venstre side Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 3 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt nakkestøtternes højde) Igangsætningsassistent (i forbindelse med manuel gearkasse) Klimaanlæg TEMPMATIK til bageste del af kabinen Klimatiseringsautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Lys- og regnsensor Medieinterface i handskerum (betjening via multifunktionsrat) Radio- og kommunikationssystemer med navigation, dvd-/cd-skifter og soundsystem Sidespejle med elektrisk indklapning Skyderuder, 1. bagsæderække, begge sider Tagræling Tonede ruder bagest (sort glas) Træ-læder-rat 2 Tyverialarm Værdirum under passagersæde Windowbag til fører og forsædepassager 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås ikke til Viano TREND. 3 Standard til Viano AMBIENTE og Viano AVANTGARDE. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter 3 med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

42 42 Udstyr Ekstraudstyr Letmetalfælg med dækdimension 225/55 R 17 i 5-egers design (standard til Viano AMBIENTE). Ekstra skydedør i førersiden. Højglanspolerede letmetalfælge i markant design, titangrå med dækdimension 245/45 R 18. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Tonede ruder bagi beskytter mod nysgerrige blikke.

43 Udstyr Ekstraudstyr 43 TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC. Radio Audio 50 APS. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen. Sædevarme i forsæderne. Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory.

44

45 Udstyr Originaltilbehør 45 Originaltilbehøret til et liv med masser af afveksling. Med tilbehørsidéerne fra Mercedes-Benz kan du tilpasse udstyret i din Viano, så det passer endnu bedre til dine ønsker. Originalt Mercedes-Benz tilbehør 1 er nøje tilpasset til din bil og opfylder høje krav til kvalitet og sikkerhed. Du kan få flere informationer og se det komplette udvalg af produkter i vores tilbehørsbrochurer. Underholdningssystem bag i kabinen. Det alsidige system viser dine dvd-videoer, yndlingsbilleder og endda videospil på en 25,9 cm stor vipbar farveskærm uden at forstyrre føreren, da lyden kommer ud gennem to medfølgende infrarøde hovedtelefoner. En radiofjernbetjening sikrer optimal komfort. Fås kun i forbindelse med forberedelse til underholdningssystem bag i kabinen (EV8). Tagboks til tagskinnesystem Alustyle. I langtidsholdbart materiale af høj kvalitet og i elegant, dynamisk design. Er særdeles komfortabel ved læsning og aflæsning, da det er muligt at åbne boksen fra begge sider. Fås med en volumen på ca. 330 liter eller ca. 450 liter. Et matchende taskesæt eller en skiholderindsats kan vælges som tilbehør. Cykelholder. Til montering på bagklappen. Til fastgørelse af 2 cykler af næsten enhver type og størrelse. Selv med monteret cykelholder kan bagklappen åbnes. Inklusive lovpligtige ekstralygter, der kræver strømforsyning fra bilens bagparti. Tag højde for dette ved bestilling af bilen. Billede til venstre: Holdeskåle til mobiltelefoner 2. Til almindelige mobiltelefoner findes der passende holdeskåle som bindeled mellem din mobiltelefon og mobiltelefonkonsollen. Den bedste talekvalitet og ergonomisk betjeningskomfort er altid sikret, og montering kræver ikke værkstedsbesøg. 1 Billederne kan også vise originaltilbehør, som ikke fås i alle lande. 2 Den afbildede mobiltelefon er blot et eksempel og er ikke inkluderet.

46 46Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK1 METALLICLAK1, 2 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Viano AVANTGARDE fås i arktisk hvid og alle metalliclakker. 2 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

47 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 47 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER Silverstone T / A / AV Leon oriongrå T / A / AV Lugano oriongrå T / A / AV Twin DINAMICA antracit * AV UNILAK Leon oriongrå Leon stone Leon antracit Lugano oriongrå Lugano stone Lugano antracit Twin DINAMICA antracit Twin DINAMICA kisel Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV * AV Hibiskusrød 3967 Nøddetræsdesign, sort Leon stone Lugano stone Twin DINAMICA kisel METALLICLAK Obsidiansort ME 9197 Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV Dolomitbrun ME 8526 Nøddetræsdesign, brunt Leon antracit Lugano antracit Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Mulig Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke T Viano TREND A Viano AMBIENTE AV Viano AVANTGARDE

48

49

50

51 Længdekoncept 51 Tag bare så meget Viano, som du har lyst til. Tre udstyrslinjer, tre længder og næsten ubegrænsede muligheder. Viano giver dig ikke kun masser af bevægelsesfrihed, men også en høj grad af medbestemmelse. For det første er der design- og udstyrslinjerne TREND, AMBIENTE og AVANTGARDE, der på meget forskellig vis giver Viano en umiskendelig karakter. Derudover kan du tilpasse din Viano helt individuelt til dine ønsker og dit pladsbehov. For afhængigt af model har du nemlig valget mellem op til tre karrosserilængder: Kompakt, lang og ekstra lang. I kombination med det omfattende udvalg af udstyr opstår der således utallige indretningsmuligheder og til sidst en Viano, der passer perfekt til dit liv. På de følgende sider finder du de relevante tekniske detaljer om din Viano overskueligt i en oversigt. Kompakt (længde mm) Lang (længde mm) Ekstra lang (længde mm)

52 Tekniske data Mål Varianten kompakt Varianten lang til , 6, 7, 10, 11 Varianten ekstra lang (2.013 med spejlene klappet ind) 1 Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. 2 Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde varierer afhængigt af bilens længde. 6 Bilens højde i forbindelse med tagræling (ekstraudstyr) yderligere 48 mm. 7 Højde ifm. firehjulstrækversion 4MATIC (ekstraudstyr): Mellem og mm. 8 Kun til Viano TREND og Viano AMBIENTE. 9 Indvendig højde. 10 Uden last. 11 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret COMAND yderligere ca. 52 mm (på grund af tagantenne).

53 Tekniske data Viano TREND oversigt 53 Viano TREND oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Egenvægt 2 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.030/2.055/ /2.055/ /2.105/ /2.065/ /2.135/ /2.135/2.160 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg] 8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission 6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den på tidspunktet for trykningen gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt producenten leverer køretøjet med disse, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg) gælder for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel denne værdi, mens lasten reduceres tilsvarende. Bemærk: Iht. ISO-M reduceres egenvægtangivelserne med op til 75 kg. 3 For den ekstra lange variant samt som ekstraudstyr ifm. ekstra sæder eller valgfri ekstra belastningskapacitet XA2. 4 Afhængigt af variant (kompakt/lang/ ekstra lang) og/eller tilladt totalvægt. 5 Tankindhold: 75 l. 6 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode [forordning (EF) 715/2007 i den aktuelle udgave]. Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 7 Maksimal taglast: 150 kg. 8 Afhængigt af drivlinen op til kg øget anhængerlast i forbindelse med ekstraudstyr (med bremse). 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-geark.) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

54 54Tekniske data Viano AMBIENTE oversigt Viano AMBIENTE oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype 5 Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.055/2.080/ /2.080/ /2.130/ /2.090/ /2.160/ /2.160/2.185 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg]8 uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Sporkreds [m]/vendediameter [m] Kompakt og lang 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Ekstra lang 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 11,5/12,5 12,6/13,4 12,6/13,4 Tilladt samlet vogntogsvægt [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr 5.100/ / / / / / CO 2 -emission6, blandet kørsel [g/km] / / /221 / /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: ved autom.-geark.) / (D: Ved ekstra lang) Brændstofforbrug 6 [l/100 km] Bykørsel 8,8 8,7/10,0 9,9 8,8 8,7/10,0 9,9 /10,9 /16,5 16,3 /11,0 /11,0 (Ifm. man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,4 6,3/6,8 6,7 6,4 6,3/6,8 6,7 /7,0 /9,5 9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,2 7,1/8,0 7,9 7,2 7,1/8,0 7,9 /8,4 /12,1 11,9 /8,7 /8,7

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Den ny Sprinter. Kombi.

Den ny Sprinter. Kombi. Den ny Sprinter. Kombi. Sprinter dækperformance. uden lueffiiny-pakke Momentkurver: rændstofforbrug [l/00 km]6 Nm Gearkasse3 agakseludveksling4 O2-emissionsværdier [g/km] ffektivitetsklasse5 ykørsel Landevejsk.

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi.

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi. Vito E-CELL. Kassevog n og Kombi. Beg y ndelse på Bæredygtighed uden begrænsninger. f remtiden. Frisk luft som standard. 100 % lastrum som standard. Syv sæder som standard. Du kan allerede profitere af

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Læs mere

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar.

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar. Originaltilbehør til E-Klasse sedan og stationcar. Indhold 004 Telematik Multimedia Bakkamera Navigation Telefoni 016 Eksteriør Letmetalfælge Fælgtilbehør 028 Mercedes-Benz Sport tilbehør Original individualisering

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere