Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien."

Transkript

1 SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF Hjemmeside: Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Miniklubben har tilbudt at have nødpasning i de 2 uger, så alle SFO1 børn i Varde kommune kan blive passet i Miniklubben. Det indebærer, at alle børn i og 3. klasse kun kan blive passet i uge 29 og 30 hvis man tilmelder sig nødpasning. Forældrebetaling for nødpasning er 140 kr. pr. tilmeldt dag. Der ydes fripladstilskud og søskenderabat. Skema til udfyldelse af nødpasning fås i Miniklubben og på Samuelsgården. Senest frist for aflevering af skemaet er mandag den 16. maj, hvorefter tilmeldingen betragtes som bindende. Hvis skemaet ikke er afleveret senest denne dato, kan børn i og 3. klasse ikke blive passet i uge 29 og 30. Hilsen Steen Jull Jensen SFO Leder Miniklubbens talerør Miniklubben vil MEGET gerne have at vide, hvornår du holder sommerferie. Vi har lukket fredag efter Kristi Himmelfartsdag. Giv venligst besked til køkkenvagten. Miniklubben lukker kl. 12:00 Grundlovsdag Miniklubbens forældreråd: Mille Kristensen Vestergade 3 Bo Schwartz Marcher Agervænget 4 tlf Pia Elmertoft Vesterbyvej 1 tlf Kirstine Christiansen Kræmmervej 49 tlf Iben Slaikjær Hesselmedvej 8 tlf Repræsentant for skolebestyrelsen Karin Stender Medarbejder rep.: Karina O. Nielsen Hovej 42 Ansvarshavende : Steen Jull Jensen Layout : Tove Axelsen MiniNyt udkommer omkring den 1. i hver måned.

2 Åbningstider mandag - torsdag fredag Eller efter aftale. Industrivej Oksbøl Højtlæsning i puderummet. Nogle forældre har sikkert allerede oplevet at måtte vente på, at deres barn var klar til at komme med hjem fra højtlæsningsrummet. Jeg har nogle gange inddraget puderummet til et højtlæsningsrum. Her har vi så hørt en masse korte historier eller eventyrbøger, som jeg har læst højt for børnene. Inden start på højtlæsningen har børnene lavet et pudebjerg, som vi ligger på som en stor hyggeklump. Her var det muligt at være sammen, slappe af og nyde nærvær. Besøg på Poghøj. Igen har vi været på besøg på Poghøj Plejecenter. Denne gang lavede vi påskepynt til grene, som skulle pynte op og lave påskehygge. Vi sang også lidt sammen med nogle af beboerne, som kom op i cafeen, hvor vi hyggede os med kiks og saftevand, papirklip og musik. Næste gang vi tager på Poghøj er tirsdag den 1. maj, hvor vi vil klippe blomster i alle regnbuens farver. Doris Victor kommer en tidlig morgen med en flot konkylie. Han spørger Tove om hun kan gætte, hvor han har fundet den. Tove tager konkylien og holder den op til øret, hun lytter længe og inderligt med lukkede øjnene og siger efter lang tids tænkepause: Det lyder som Middelhavsområdet. Måske Mallorca eller Italien. Victor: Nej, den har jeg fundet hjemme i Mathias sandkasse. Frida til Tove: Din numse er ikke bare til at sidde på, den er også til at gå.

3 2 klasserne skal op på cyklerne og træde pedalerne rundt, for turen skal her i år gå mod Ballonparken. Er din cykel ikke helt i orden, så kan du nå at få den fixet i cykelværkstedet: så du har en velsmurt behagelig hjælpemiddel at komme på tur på. Desuden tager 2 klasserne også til Varde Borgen, det er dog med: a Nevel gris (det herlige tog mellem Nebel og Varde), her skal du ikke anstrenge dig det mindste, men bare sidde nyde udsigten. Datoerne for disse 2 klasses ture bliver: 1) Ballonparken, 1 juni. 2) Varde Borgen, 11 maj Bedste forsommerhilsner personalet. (Skrevet af Jesper). Nu er det blevet forår. Så har vi efterhånden fået lavet en tradition for at arrangere MGP. Det vil vi også gøre i år. Der er audition mandag den 7.maj, hvor man som i X-Faktor og mange andre TV Reality kommer til prøve. Her skal børnene vise, hvad de kunne tænke sig at optræde med. De voksne vil hjælpe børnene med at sammensætte små bands, hvis det skulle blive nødvendigt. Derefter kan/må/skal de øve lidt sammen hver dag. Der er opvisning fredag den 25/5 klokken 13:30 og dagen før den store opvisning, altså torsdag den 24/5 er der generalprøve. Vi er behjælpelig m.h.t. tøjvalg. Helst bare en hvid t-shirt og evt. et par cowboybukser. Selve arrangementet foregå udenfor på vores transportable scene, og der er medaljer til 1., 2. og 3. pladserne. Det vil glæde os at se alle, der måtte have lyst til at tilbringe et par timer med sang, musik og dans. Vi har inviteret gamle Miniklubbørn, som nu går på Samuelsgården, til at være dommere. Vi forhandler kvalitetsfoder til dine kæledyr, strøelse til heste samt biobrændsel. Med venlig hilsen Hanne og Doris Max tog lige 656 hop i et træk på kængurustylte. Han fortalte det stolt til Doris, som var lidt skeptisk: Kunne det nu passe? Som bevis tog Max en tur mere på kænguruen. Denne gang under Doris overvågning. Resultat: 667 hop Og så i regnvejr.

4 I februar/marts måned havde vi byttedage i Miniklubben. Mange børn havde masser af sjove ting, bamser og legetøj med, som de ikke havde lyst til at lege med mere, og som de gerne ville bytte til noget andet legetøj. Det var mega sjovt at se, hvordan de gav hinanden glæden ved at bytte ting. Der var på intet tidspunkt børn, som kom til mig senere for at fortælle at de havde fortrudt. Så her er virkelig ros til alle forældre: I har gjort det godt m.h.t. at fortælle børnene om, hvordan det kom til at foregå, og hvilke overvejelser man skulle gøre sig, inden man tog legetøjet med til byttemarkedet. Jeg vil igen arrangere byttemarked, når vejret bliver dårligt og det er koldt udenfor til næste efterår/vinter. Doris. I uge 23 sender vi alle 2. klasserne på Samuelsgården. De 4 voksne, som er tilknyttet 2. klasse projektet følger med. Børnene skal på Samuelsgården for at se, hvordan det er at gå på den anden siden af gaden Nanna: Hvornår er det i morgen? I samme uge får vi besøg af alle børn, som skal starte i Miniklubben pr. 1. august. Børnene kommer hver dag sammen med pædagogerne fra børnehaverne. Vi glæder os til at se alle de nye ansigter. Personalet Miniklubben søger ekspertise. Vores cross-aktivitet står stille for tiden :-( Vi har 2 crosser, som vi desværre ikke kan få til at køre. Personalets evner ud i mekanikkens verden er meget begrænsede, og leder derfor efter en person, som har lyst til at bruge nogle timer på at lave det store service-tjek på crosserne. Vi kan desværre ikke tilbyde løn for ydelsen, men der er altid frisklavet kaffe på kanden i Miniklubben. Har du lyst til at hjælpe Miniklubben i gang med aktiviteten igen, så giv venligst besked til Steen.

5 Mette d. 17/5 Sættenissen skrev forkert. Tobias havde fødselsdag den 23/4 Thea d. 20/5 Elias d. 8/5 Sara d. 2/5 Ronja d, 2/5 William d. 22/5 Diana d. 9/5 Katrine d. 5/5 Sigurd d. 25/5 Lykke d. 8/5 Freja d. 30/5 Isabell d. 28/5 Caroline d. 2/5 Kristoffer d. 31/5 Peter d. 1/5 Line d. 29/5 Victor d. 28/5

6 Vi er blevet forældre til 9 dejlige, søde, små, nuttede, kyllinger. Der er muligvis risiko for at kyllingerne bliver over stimuleret, da det bliver nusset, kælet og snakket med hver dag :-). Børnene har været rigtig dygtige (nogen mere end andre) til at hjælpe til med det praktiske ansvar der følger med pasning af dyr. Hver dag får kyllingerne frisk vand og mad, og efter behov bliver bunden i buret skiftet og renset. Pip pip Jens og Thomas Efter hånden har de børn der har plantet til forspiring, fået deres planter med hjem, resten vil blive plantet ud i krukker, i vores køkkenhave, og i drivhuset. Vi har haft stor succes med forspiringen, og stort set alle har fået noget ud af deres frø. Thomas 10,5 Kg og 115 cm målte miniklubbens kæmpegedde som vi fangede i Præstesøen d. 30/03. Fighten med fisken tog ca. 30 minutter og alle bør nene prøvede at stå med stangen og mærke fisken. Den blev fanget på en død skalle, en tynd 0,25mm line og et lille stål forfang. Flere aviser har i skreven stund bragt billeder af børnene og fisken. Knæk og Bræk. Thomas I al virakken om Super-gedden, har vi næsten glemt Malthe s flotte gedde, som han fangede samme dag. Knap så stor som kæmpegedden, men alligevel en flot fisk.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Læs mere

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden: Hilsen bønderne Jens og Møller.

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden:  Hilsen bønderne Jens og Møller. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Natur nyt!!! Miniklubbens personale ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den.

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk De store opfindelsers tid er ikke forbi. Da den dybe tallerken var fundet, har Thomas Møller i stedet

Læs mere

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00.

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være

Læs mere

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper.

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Så er vores tur med en anderledes dag i vandet overstået - og det var en kanondag. Der var mange grænser,

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 I uge 19 og 20 afholder vi Rekord uge. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail:

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er det igen

Læs mere

Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B.

Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Hej alle sammen. Jeg hedder Lena Frederiksen, og er pr. 18/2 2013 startet i Miniklubben som barselsvikar

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Kære alle forældre E-mail: samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale Vi har allerede været tilbage i hverdagen i næsten

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden Tegneserie-minisiden Goooodt Nyyy-yy-tår. Siri vil gerne fortælle at vi skal huske beskyttelsesbriller, hvis vi lige skal ud og skyde lidt ekstra krudt af. Plus vi skal huske på dyrene, de kan godt blive

Læs mere

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk En gang for længe siden. Dengang livets træ havde sine rødder i verdens midte, levede de nordiske guder

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk 7489 kroner Vi vil gerne sige tak til alle de folk, der gjorde det muligt for Miniklubben at sende

Læs mere

Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 22 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: I morgen 26/5: Under Mols I Udvikling : Søndagsåbent

Læs mere

Kreative Kristoffer. Kunstneriske Kian. Morgen pakkeleg. Kære forældre og børn som går i 2. klasse.

Kreative Kristoffer. Kunstneriske Kian. Morgen pakkeleg. Kære forældre og børn som går i 2. klasse. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Det var så 2011. Igen et år med mange dejlige oplevelser sammen med børnene. Tilbagevendende ugentlige

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev maj juni 2019

Nyhedsbrev maj juni 2019 Nyhedsbrev maj juni 2019 Det er altid en stor fornøjelse at møde ind på arbejde mandag morgen, efter en arbejdsweekend - denne mandag er ingen undtagelse. Hvor ser det bare godt ud, det I forældre har

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er.

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. Til forældre med børn i SFO på Sydskolen og Nordskolen i Odsherred Kommune Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. I Odsherred Kommune er det politisk blevet besluttet, at kommunens SFO er

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fint besøg i Miniklubben.

Fint besøg i Miniklubben. Sjov dag på glatis SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk I januar/februar fik vores 2 klassebørn en sjov og for nogle en anderledes oplevelse

Læs mere

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter.

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. 1. Vi havde allieret os med Finn

Læs mere

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

med højt humør og varm kakao. vi laver selvfølgelig flere skøjteture i jan. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

med højt humør og varm kakao. vi laver selvfølgelig flere skøjteture i jan. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Så står vi på skøjter igen på Samuelsgaarden. I Dec. var vi på 3 sjove skøjteture

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de kan begge to godt lide at spise

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Kære forældre og børn

Kære forældre og børn SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Kære forældre og børn Jeg har valgt at sige farvel til min dejlige arbejdsplads igennem 6 år. og glæder

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 26. År 2013 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/ Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge1_dyr.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord I 14. klasse går man i skole til kl. 18:00, men de starter først kl. 17:00, så det er ikke så slemt! Simon kan ikke spille på hans computer, for hans far maler køkkenlågerne, hvor computeren står. Voksen

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Så er vi kommet hjem fra vores helt vildt sjove og hyggelige skitur 2018

Så er vi kommet hjem fra vores helt vildt sjove og hyggelige skitur 2018 Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er vi kommet

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er.

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. Til forældre med børn i SFO på Sydskolen og Nordskolen i Odsherred Kommune Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. I Odsherred kommune er det politisk blevet besluttet, at kommunens SFO er

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Vi går ind for genbrug.

Vi går ind for genbrug. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Bondegård. I skrivende stund er der ikke så meget, der tyder på at det bliver rigtig vinter. Kommer

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 22/2019 Skolen@arrildfriskole.dk Det er

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Jeg kan. materiale. Fra børnehave til tidlig SFO

Jeg kan. materiale. Fra børnehave til tidlig SFO . materiale. Fra børnehave til tidlig SFO Læringstemaer Den personlige og følelsesmæssige udvikling 1. Sætte ord på følelser, eller det, der er svært 2. Kan vise og udtrykke forskellige følelser som vrede,

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Tænk sig det er 12 år siden børn i Miniklubben første gang rejste tilbage til vikingetiden. I 2001

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk I uge 50/51 vil der være mulighed for at lave cornflakes

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere