Prisliste Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad"

Transkript

1 Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad

2 2012 Søndergade Horsens Rådhuspladsen 37, København V Navn Oplag Læsertal Medier PLUS Vejle Amts Folkeblad Herning Folkeblad Horsens Folkeblad ej onsdag Midtjyllands Avis Herning Folkeblad Ugeavisen Vejleposten Horsens Posten Ekstra-Posten PLUS Vejle Amts Folkeblad Horsens Folkeblad Midtjyllands Avis Ugeavisen Vejleposten Horsens Posten Ekstra-Posten PLUS Vejle Amts Folkeblad Herning Folkeblad Horsens Folkeblad ej onsdag Midtjyllands Avis Herning Folkeblad PLUS Vejle Amts Folkeblad Horsens Folkeblad (Kilde: IndexDanmark/Gallup 23 kvartal Midtjyllands Avis MM-Priser: s/h 1 farve 4-farve PLUS-7 31,75 40,00 40,00 PLUS-6 27,00 33,50 33,50 PLUS-4 22,50 25,75 30,00 PLUS-3 18,00 20,25 23,75 Farvetillæg annoncer over 2190 mm PLUS PLUS Placeringstillæg side 3/5/7 og bagside PLUS-4 6,25 6,25 6,25 PLUS-3 5,00 5,00 5,00 Placeringstillæg højre side PLUS-4 2,00 2,00 2,00 PLUS-3 1,60 1,60 1,60 Rubrik rejser PLUS-4 14,00 16,50 19,25 PLUS-3 10,75 12,75 14,75 Rubrik øvrige PLUS-4 14,00 16,50 19,25 PLUS-3 10,75 12,75 14,75 Ferietema Boligen 10,00 12,50 15,00 PLUS-4 18,50 22,00 22,00 PLUS-3 14,50 17,25 17,25 Forsideplacering PLUS PLUS Banner-annoncering Run of site 80 cpm. Topbanner 930x180 og artikelbanner 300x250. Print to web Er inkluderet i mm-priser. Annoncen ligger på avisernes hjemmeside i en uge. Rabatter Samannonceringsrabat Samannonceringsrabatten i PLUSgruppen udgør ca. 25% og er indregnet i priserne. Samannonceringsrabat med Jyllands-Posten Ved samtidig indrykning i Morgenavisen-Jyllands-Posten ydes 10% rabat på PLUSgruppens mm-pris. Indrykningen i Morgenavisen Jyllands-Posten betales separat. Storkunderabatter Ved indgåelse af storkundeaftale fratrækkes storkunderabat ud fra nedenstående skala Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning over kr % Storkunderabat fratrækkes efter alle øvrige rabatter. Kampagnerabatter Rabatten ydes på listeprisen, d.v.s. før rabatter. En kampagne kan defineres som min. 2 annoncer. Rabatten kan ikke kombineres med Kombirabat. 3 annoncer i samme format inde for 7 dage 33,00 % Omsætning kr ,5 % inden for 28 dage Omsætning kr % inden for 28 dage Omsætning over kr % inden for 28 dage Kombirabat Ved gentagelse af samme annonce inden for 6 dage 50 % Rabat banner visninger 20 % visninger 30 % Deadlines Specielle deadlines vdr. PLUS-6 og PLUS-7 - kontakt os herom. Indrykningsdag Ordredeadline Materialedeadline Mandag Torsdag kl Torsdag kl Tirsdag Fredag kl Fredag kl Onsdag Mandag kl Mandag kl Torsdag Tirsdag kl Tirsdag kl Fredag Onsdag kl Onsdag kl Lørdag Torsdag kl Torsdag kl Ordrefremsendelse Ordrer faxes til PLUSgruppen, faxnr

3 Tekniske oplysninger Formater: Standard spaltebredder: 1 sp. 41 mm, 2 sp. 86 mm, 3 sp. 131 mm, 4 sp. 176 mm, 5 sp. 221 mm, 6 sp. 266 mm, 7 sp. 311 mm, 8 sp. 356 mm Max. spaltehøjde: 520 mm Max. format Vejle Amts Folkeblad samt udvalgte ektioner: 6 sp. x 365 mm Modtagelse af elektronisk annoncemateriale efter følgende: retningslinier: Generelt Anfør hvilket program (og versionsnummer) annoncen er produceret i samt om platform. Tilsendte materiale skal desuden kunne åbnes i en af nedenstående programversioner. Mac programmer: Quark Xpress version 4.1 PDF-fil: Færdige annoncer modtages som PDF-filer forudsat de er lavet i henhold til Branchestandarden for digitalt annoncemateriale. Vejledning og nødvendige hjælpefiler kan bl.a. findes hos Den Danske Fællesindkøbs-Forening på Der modtages pakkede filer i WinZip og Stuffit. Vær opmærksom på at alt afhængig af komprimeringsmetode og -grad kan kvalitetstab forekomme. PostScript annoncer modtages i formatet EPS. Navngivning af filer: Max. 31 tegn, alle bogstaver undtagen æ, ø, å, Æ, Ø og Å. Undgå al brug af specialtegn på nær underscore og bindestreg og ingen punktum til sidst. Følgende datamedier kan benyttes: CD-Rom 700 MB Skrifter: Alle benyttede skrifter i annoncen skal vedlægges. Kun PostScript skrifter ikke True Type. Mac: Skriftkuffert indeholdende skærmskrifter samt PostScript Type-1 printerskrift. I grafikprogrammer anbefales det at konvertere alle skrifter til outline. Så er det ikke nødvendigt at medsende skrifter. Placerede elementer: Alle placerede elementer som logo, illustrationer eller fotos skal vedlægges som højtopløste filer. Billeder max. 87 pixels pr. cm (200 dpi). 4-farvede annoncer skal være defineret som CMYK (alle elementer). Billedformater: Følgende billedformater modtages: JPG/JPEG, BMP (bitmap). TIF/TIFF (Tagged Image File Format), EPS (Encapsulated PostScript) og PDF (Portable Document Format). Indsamling af elementer: I QuarkXpress anbefales det at anvende funktionen samt til output. Alle billeder samles i en mappe, en rapport over anvendte skrifter dannes, og disse velægges manuelt. Forebyggelse af datafejl: Brug PitStop til at kontrollere dokumentet inden afsendelse. Annoncer via Filerne sendes til: Husk at anføre tlf.nr. og kontaktperson i mailen. 1) Som Quark dokument samlet til output og pakket med fonte enten med WinZip eller Stuffit. 2) Som en fontfri EPS-fil, f.eks. som Xads-eps. 3) Eller som en PDF-fil, lavet i henhold til branchestandarden. Annoncer via Ritzaus Medienet: Kontaktes på tlf eller på Se også Materialegodtgørelse: Såfremt annoncematerialet indleveres i trykbar stand ydes en godtgørelse på kr. 0,50 pr. mm. Indrykkes annoncen flere gange ydes godtgørelsen kun på den første indrykning. Ved trykbar stand forstås færdige annoncer modtaget elektronisk. Almindelige bestemmelser: Korrekturannoncer: Korrektur sendes kun på forlangende. PLUSgruppen er uden ansvar for evt. fejl i annoncer, der er godkendt i korrektur. Erstatningsansvar: PLUSgruppen er uden ansvar for tab eller skade, der påføres annoncøren som følge af trykfejl, materialefejl, forståelsesfejl, forkert indrykningsdato eller manglende indrykning af bestilt annonce. For evt. fejl som PLUSgruppen er helt eller delvist skyld i, ydes reduktion i prisen efter PLUSgruppens skøn over værdiforringelsen, men allerhøjest en gratis omrykning. PLUSgruppen er uden ansvar ved ulovlige, falske eller uretmæssigt indrykkede annoncer. Reklamationer: Reklamationer vedr. fejl i indrykkede annoncer skal fremsendes omgående og være PLUSgruppen i hænde senest tre dage efter indrykningen. Bringes annoncen flere gange med samme fejl, uden at PLUSgruppen modtager reklamation, ydes evt. dekort kun på den første indrykning. Regningsreklamation skal fremsendes straks efter modtagelse af faktura. Forveksling med redaktionel tekst: Enhver annonce, der efter PLUSgruppens skøn kan forveksles med redaktionel tekst, skal for annoncørens regning øverst forsynes med ordet ANNONCE oven over en streg i hele annoncens bredde efter følgende regler, der betragtes som minimum: 1-2 spalter: 10 punkt skriftgrad, fed, versaler 3-4 spalter: 14 punkt skriftgrad, fed, versaler 5-8 spalter: 18 punkt skriftgrad, fed, versaler Afvisning af annoncer: PLUSgruppen forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod lovgivningen, hensynet til læserne eller PLUSgruppens interesser. Udskydelse af annoncer: PLUSgruppen forbeholder sig ret til at udskyde annoncer, såfremt PLUSgruppens ombrydning, pladsmangel eller andre forhold kræver det. Opmåling: Annoncer, der måler mere end 470 mm i højden, beregnes til fuld spaltehøjde, 520 mm. Priser: Annoncer beregnes til de på indrykningsdagen gældende priser og bestemmelser.

4 Medieinformation PLUSgruppens aviser PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle kunder, med interesse for hvad der sker i lokalområdet. PLUSgruppens udgivelsesområde omkring Silkeborg,Horsens, Vejle, Herning og Fredericia er et af de mest dynamiske områder vest for Storebælt. Redaktionelt tager de udgangspunkt i det regionale/lokale suppleret med stof fra ind- og udland, navne, leder, debat mv. Der er også ugentlige temaer omkring bl.a. sport, motor, bolig, job og rejser. Og en weekendsektion med baggrundsstof, kultur, mad, vin m.v. Målret din annoncering i lokalområderne - skab bred kontakt i Midt/Østjylland... Ved samlet annoncering i Hosens Folkeblad, Midtjyllandsavis, Vejle Amt, Folkeblad og Herning Folkeblad skabes kontakt til unikke læsere. Læserne er kendetegnet ved: 48 % af læserne er i aldersgruppen år. 53 % er erhvervsaktive 24 % er beslutningstagere i erhvervslivet 33 % er børnefamilier med hjemmeboende børn under 17 år 61 % af læserne har et rådighedsbeløb på over om måneden 17 % har et rådighedsbeløb på over kr om måneden, efter at alle faste ud gifter er betalt. PLUSgruppen når samlet ud til over 30% af befolkningen i dækningsområdet Ved annoncering i PLUSgruppen rammer du således en attraktiv mål gruppe af forbrugere, med stor købekraft Dobbeltdækning Jyllandsposten Dobbeltdækning læser både Jyllands-Posten hverdag og PLUSgruppen hverdag Besparelsen ved at annoncere gennem PLUSgruppen, frem for i de enkelte aviser hver for sig, er ca. 25 %. Annoncører, der i forvejen annoncerer i Jyllands-Posten, opnår yderligere 10 % samannonceringsrabat. Enkeltdækning læser kun Jyllands-Posten hverdag læser kun PLUSgruppen hverdag En annonce i Jyllands-Posten og PLUSgruppen giver adgang til læsere

5 Medieinformation Målgrupper Målgrupper Målgrupper Bor Bor i i ejerbolig Bor i ejerbolig Har bil i husstanden Har bil i i husstanden Målgrupper Målgrupper Kilde: Index Danmark / Kilde: Gallup Index 1. halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer Base: / interviews personer / interviews (Kilde: IndexDanmark/Gallup (BGR) 2.3. kvartal Base: personer/4.300 interviews) Kilde: Index Danmark / Kilde: Gallup Index (BGR) Danmark 1. halvår / 2009 Gallup (BGR) 1. halvår 2009 Base: personer Base: / interviews personer / interviews Side 5 Side 5 Erhvervsaktive Erhvervsaktive Erhvervsaktive Beslutningstagere Beslutningstagere Beslutningstagere Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Side 6 Side 6

6 Medieinformation Målgrupper Målgrupper Målgrupper Personlig indkomst Husstandsindkomst Personlig indkomst Personlig indkomst Husstandsindkomst Husstandsindkomst Målgrupper Målgrupper Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviewspersoner / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviewspersoner / interviews Side 7 Side 7 Har mobil telefon Har mobil telefon Har adgang til internettet Har Har adgang til til internettet Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Side 8 Side 8

7 Medieinformation Tilføj ugeaviser til din annoncering - og skab en suveræn dækning i Midt/Østjylland med +7 pakken... Ved en samlet annoncering PLUSgruppen samt i ugeaviserne Horsens Posten, Ugeavisen Vejleposten og Ekstra-Posten Silkeborg skabes kontakt til unikke læsere. Værdi for annoncører: Maximal frekvens læsere bliver eksponeret for budskabet 2 gange ugentligt Adgang til næsten unikke læsere 26 % er beslutningstagere i erhvervslivet +7 er eminent til især taktiske budskaber - f.eks. Detailhandlen og ugentlige tilbud Øget trafik i butikken Annoncer i ugeaviser har høj relevans En ny undersøgelse viser, Læserne opfatter annoncer som en vigtigere del af informationsflowet i de husstandsomdelte gratis ugeaviser - end i andre medier.* I undersøgelsern svarer mere end halvdelen af deltagerne, at annoncerne er en vigtig del af de informationer, man søger i læsningen af den lokale ugeavis - og det er mere end dobbelt så mange som for de øvrige redaktionelle medier (tv, landsdækkende og regionale dagblade, internet og Søndagsavisen). Desuden viser undersøgelsen, at tre ud af fire voksne danskere læser deres lokale ugeavis hver uge, og læserne bruger i snit 17 minutter om ugen på deres lokalavser. Mere end halvdelen af læserne mener desuden, at den vigtigste kilde til informationer om nærmiljøet er den lokale ugeavis. Værdi for annoncører: Maximal frekvens læsere bliver eksponeret for budskabet 2 gange ugentligt. Adgang til næsten unikke læsere +7 er eminent til især taktiske budskaber - f.eks. Detailhandlen og ugentlige tilbud Øget trafik i butikken Kilde:

8 Medieinformation PLUSGruppen Online muligheder Ved annoncering i områdets foretrukne regionale nyhedssites; horsensfolkeblad.dk mja.dk vejleamtsfolkeblad.dk aoh.dk opnår du månedligt kontakt til brugere De fire sites levere aktuelle regionale vedkommende nyheder og debat. Temaer omkring sport, bolig, bil, job og det sker Online er din mulighed for at bliver eksponeret i et miljø med lav reklamestøj, hvor du er 1:1 med forbrugere Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011 Målret din annoncering i lokalområderne - skab bred kontakt i Midt/Østjylland Ved samlet annoncering i Hosens Folkeblad, Midtjyllandsavis, Vejle Amt, Folkeblad og Herning Folkeblad skabes kontakt til unikke brugere. Brugerne er kendetegnet ved: 37% af brugerne er i aldersgruppen år 64% af brugerne er erhvervsaktive 14% af brugerne er beslutningstagere i erhvervslivet 28% af brugerne er børnefamilier med hjemmeboende børn under 14 år 32% af brugerne har en husstandsindkomst på kr % af brugerne bor i ejerbolig Ved annoncering i PLUSgruppens online medier rammer du således en attraktiv målgruppe af forbrugere, med stor købekraft Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011

9 Dækning Dækning Medieinformation PLUSgruppen skaber værdi Annonceringsværdi ved print PLUSgruppen er det stærkeste annoncemedie i PLUSgruppens dækningsområde og dækker i alt 33 % af populationen i dækniingsområdet Kontakt til privatpersoner med økonomisk overskud og beslutningstagere erhvervslivet Fang læserne i en situation, hvor de har mulighed for at fordybe sig i budskabet Forøgelse af kendskab og/eller brand image Flere kunder i butikken Annonceringsværdi ved online Adgang til ca brugere Fang brugerne i dags- og aftentimer Kontakt til privatpersoner med økonomisk overskud og beslutningstagere erhvervslivet Forøgelse af kendskab og/eller brand image Brugerne er kun 1 klik væk øget respons Dobbeltdækning Læsertal Oplagstal Læsertal Dobbeltdækning Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal Base: personer/ interviews Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011 Print + Online Opnå kontakt til attraktive print/online målgrupper i PLUSgruppens udgivelsesområde omkring Silkeborg, Horsens, Vejle, Herning og Fredericia - et af de mest dynamiske områder vest for Storebælt. Kilde: læsertal : Base: Læsertal: 4 Kilde: Oplag: Da Kilde: læsertal : Index Danmark / Gallup 1. hal Base: Læsertal: personer / in Kilde: Oplag: Dansk Oplagskontrol 1 halvår 200 Værdi af PLUSgruppens print+online kombination Unik adgang til lokalområdet i midt- og østjylland Adgang til ca læsere og online brugere Brugerne på PLUSgruppen net er yngre end læserne på print Bred dækning Ved annoncering på PLUSgruppen net opnås der kontakt til personer, som ikke nødvendigvis bor i PLUSgruppens udgivelsesområder Lav dobbeltdækning Forøgelse af frekvens bliv eksponeret mere end én gang for annoncebudskabet på forskellige tidspunkter af dagen Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal Base: personer/ interviews Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober

10 Brugerprofil Den danske befolkning PLUSgruppen Print PLUSgruppen Online Køn Mand 49 % 46 % 56 % Kvinde 51 % 54 % 44 % Alder år 19 % 8 % 21 % år 22 % 17 % 26 % år 40 % 49 % 43 % 65 år eller derover 20 % 27 % 10 % Uddannelse Folke-/mellem-/realskole 23 % 20 % 19 % Studentereksamen/HF 11 % 7 % 10 % Erhvervsuddannelse 33 % 42 % 25 % Højre uddannelse 33 % 31 % 36 % Erhverv Arbejder 14 % 14 % 17 % Funktionær 35 % 38 % 36 % Selvstændig 4 % 5 % 5 % Lærling/elev/studerende 20 % 8 % 13 % Pensionist og lignde 25 % 34 % 12 % Husstandsindkomst Indtil kr % 27 % 16 % Kr % 33 % 28 % Kr eller mere 27 % 30 % 27 % Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal 2011.Base: personer/ interviews Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011

11 Bannerformater

12 Kontakt Steen Fugleberg Key Account Manager Rådhuspladsen København V Tlf Mobil steen.fugleberg.jp.dk

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag:

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Bannerannoncering 2012. Tlf. 99 35 35 35. Langagervej 1. 9220 Aalborg Ø. nordjyskesalg.dk

Bannerannoncering 2012. Tlf. 99 35 35 35. Langagervej 1. 9220 Aalborg Ø. nordjyskesalg.dk Bannerannoncering 2012 Internettet - et godt annoncemedie Du har mulighed for at profilere din virksomhed, skabe synlighed og bringe dit budskab via online-annoncering på NORDJYSKE Mediers hjemmesider.

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250 20 MEDIEINFORMATION2010 Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder,

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S GRAPHIC DESIGN BY WWW.ANETMAI.COM UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S INDHOLD >> Universal Network Media A/S kontakt > Livsstilsbasen.dk / priser > MOEBELbasen.dk / priser > KOEKKENbasen.dk

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Golfspillernes førstevalg

Golfspillernes førstevalg Medieinformation 2011 Golfspillernes førstevalg 80.000 unikke brugere og over 5 mio. sidevisninger pr. måned i sæsonen gør Golf.dk til Danmarks suverænt største golfportal. Golf.dk er først med nyheder

Læs mere

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER MEDIEINFORMATION 2009 Intro Høj indkomst Stor rejseaktivitet Interesse for investeringer Beskriver ovenstående DIN målgruppe?...så spiller DIN målgruppe sikkert

Læs mere

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark.

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark. Karneval i København Sponsorpakker - 2007 Karneval i København Samvær Interaktion Intens Eksotisk Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for

Læs mere

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF PDF Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse side 2 PDF i praksis side 3 Hvad skal være installeret? side 4 Kontrol side

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater*

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater* Tablet Børsen er det samme overalt, da vi har responsive design på alle vores platforme. Kunder og annoncører oplever et borsen. dk med samme indhold og design uanset om de går på via tablet, smartphone

Læs mere

Mediekit & priser 2011

Mediekit & priser 2011 PUBLICATIONS Af Per Kauffmann. Foto: Michael Sand 36 J A G T, V I L D T & V Å B E N J A G T, V I L D T & V Å B E N en uerfarne bukkejæger karakteriseres ved ikke at have begået fejltagelser nok endnu og

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING alth o - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING Banner: Et banner er en internetreklame, som kan have mange udformninger. Oftest ser man banneret i toppen, midt på eller i siderne

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Jyllands-Posten præsenterer..

Jyllands-Posten præsenterer.. præsenterer.. Tour holder læserne up-to-date med det vigtigste inden for bil, båd og camping. Et miks af nyheder, tests, råd og oplevelseshistorier er hovedingredienserne i Tour, ligesom fantastiske biler

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK HK Kommunalbladet Medieinfo 2015 KOMMUNAL LADET 05 I23I05I2014 For ansatte i kommuner, regioner og fælleskommunale virksomheder FAG & FREMTID Et brag af en konference NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Medieinformation. M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater

Medieinformation. M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater D A N S K G O L F U N I O N Medieinformation 2010 M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater En sport for livet Med 150.000 aktive udøvere er golf i dag Danmarks største sportsgren for

Læs mere

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 Danske husstandes forbrug på de medierelaterede udgiftsposter stiger og udgør i 2012*) 11,3 % af husstandenes samlede forbrug mod 5,5 % i 1994. For husstande med de laveste

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Nøglen til et BEDRE HJEM

Nøglen til et BEDRE HJEM Nøglen til et BEDRE HJEM Hvad kan vi tilbyde? BOLIUS Rådgivere boligens livscyklus BOLIUS EVENT inspirationsaften BOLIUS PDF hæfte til download BOLIUS Nyhedsbrev 88.700 modt. 2 x ugentligt BEDRE HJEM med

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2007

MEDIEINFORMATION 2007 MEDIEINFORMATION 2007 Leder du efter pokerspillere? Så finder du dem her! Danmarks stærkeste pokermagasin ACE er Danmarks største pokermagasin fra pokerspillere til pokerspillere. ACE er skrevet og ejet

Læs mere

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene Tømrer- og snedkerfirma tiltalt for at betale konkurrenter for at komme med højere tilbud i forbindelse med licitation. Domea opsiger sin aftale med den uroplagede boligorganisation ASBO. Juli/August 2014

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION Iværksætteren Medieinfo 2015 OPSTART, VÆKST & INNOVATION #4 / 2014 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. TEMA BORN GLOBAL // LEDER CHRISTIANSBORG,

Læs mere

Danmarks komplette boligsite til boligejere

Danmarks komplette boligsite til boligejere Danmarks komplette boligsite til boligejere Redaktionel profil Bolius.dk og Bolius nyhedsbreve læses af parret i ejerboligen. Det er boligejere, der ønsker at blive hjulpet, inspireret og klogere omkring

Læs mere

PDF. Branchestandard for digitalt annoncemateriale JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF

PDF. Branchestandard for digitalt annoncemateriale JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF PDF Branchestandard for digitalt annoncemateriale JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF 1 PDF Branchestandard for digitalt annoncemateriale, udarbejdet i forlængelse af annonceaftalen af et fællesudvalg bestående af

Læs mere

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 1 Om branchekampagnen Kampagnen sætter fokus på Brug advokat tidligere i forløbet (investeringen og forsikringen

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

Medieinformation 2013/stillingsannoncering

Medieinformation 2013/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer Onlineformater Redaktionelt nyhedsbrev E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation

Læs mere

& www.elteknik-online.dk

& www.elteknik-online.dk & www.elteknik-online.dk m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 5 Udgivelser 2015 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 21. januar 22. december IBI - bygningsinstallation - det intelligente hus. Strømkvalitet,

Læs mere

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD postkort er et velegnet medie til at formidle kulturelle og humanitære budskaber samt til virksomheder, der ønsker at eksponere sig overfor en attraktiv målgruppe.

Læs mere

Magasinet PLEJE MEDIEINFORMATION

Magasinet PLEJE MEDIEINFORMATION Magasinet 2015 MEDIEINFORMATION Magasinet Pleje Fokus & opbygning Uanset om man bor i Jylland eller på Læsø, i Skjern eller Sorø er det de samme udfordringer, der opstår, når budgetter skal omsættes til

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til miljørigtig drift & ledelse - www.csr.dk Erhvervsmagasinet CSR med tilhørende website og e-nyhedsbrev udgør Danmarks eneste

Læs mere

Få kontakt til økonomichefen

Få kontakt til økonomichefen Et erhvervsmedie fra: Et erhvervsmedie fra: Medieinformation 2014 Få kontakt til økonomichefen NR. 1 / NOVEMBER 2012 1. ÅRGANG / PRIS KR. 59,90 Økonomichefens foretrukne inspirationskilde www.økonomi.dk

Læs mere

It for professionelle

It for professionelle It for professionelle Version2 Version2.dk er et seriøst nyhedssite for it-professionelle. Sitet henvender sig til it-chefer softwareudviklere, itkonsulenter og projektledere. Sitet kan læses på både pc,

Læs mere

Medieinformation 2012/stillingsannoncering

Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om... Dagens

Læs mere

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt Medieinformation Priser & Formater 2013 Udvalgte formater B: 266 mm H: 360 mm B: 131 mm H: 360 mm Priser andre formater Særplacering +10% Pr. spalte mm Tekstside annoncer kr. 19,25 Handelspladsen/rubrikannoncer

Læs mere

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560 4 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2014 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN

VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN Pris 59,50 Pris 59,50 Pris 59,50 VAGABOND REJS Ifølge TNS Gallup... Læserne er ekstremt moderne i Gallup Kompas. Der er meget få magasiner som kan vise en

Læs mere

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet 5 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi BUS TRYKFAKTA ABRIBUS TRANSPORT RETAIL BILLBOARDS AIRPORT CITY RELATION BUS TRYKFAKTA Side 2 TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN MEDIEFORMAT Decobus: Se ordrebekræftelse Alm. bagside: Se ordrebekræftelse RENTEGNINGSMÅL

Læs mere

Facts om det danske mobilmarked II

Facts om det danske mobilmarked II Facts om det danske mobilmarked II Udviklingen på annoncemarkedet Konsulent Johan Winbladh, Danske Medier johanwinbladh@gmail.com - Tel: 21915612 74% af danskerne har en smartphone Smartphones står for

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S M e d i e i n f o 2 0 1 3 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer.

Læs mere

PDF. Branchestandard for digitalt annoncemateriale. Udarbejdet december 2000 DDPFF/DDF-DRB

PDF. Branchestandard for digitalt annoncemateriale. Udarbejdet december 2000 DDPFF/DDF-DRB PDF Branchestandard for digitalt annoncemateriale Udarbejdet december 2000 DDPFF/DDF-DRB PDF Branchestandard for digitalt annoncemateriale, udarbejdet i forlængelse af annonceaftalen af et fællesudvalg

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer Medieinformation 2011 tekstsideannoncer almen PRaksIs. Skal fremtidens lægepraksis kunne ejes af et privat firma eller -person, som så ansætter læger? Bertel Haarders kontroversielle forslag skaber splittelse

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

2015 MEDIEINFORMATION

2015 MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2 Jern & Maskinindustrien Mere tyngde skærpet fokus Jern & Maskinindustrien er fagbladet for de små og mellemstore virksomheder i den danske fremstillingsindustri. Vi sætter fokus

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 274.000 246.000 208.000 Berlingske 292.000 247.000 232.000 Ekstra

Læs mere