Prisliste Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad"

Transkript

1 Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad

2 2012 Søndergade Horsens Rådhuspladsen 37, København V Navn Oplag Læsertal Medier PLUS Vejle Amts Folkeblad Herning Folkeblad Horsens Folkeblad ej onsdag Midtjyllands Avis Herning Folkeblad Ugeavisen Vejleposten Horsens Posten Ekstra-Posten PLUS Vejle Amts Folkeblad Horsens Folkeblad Midtjyllands Avis Ugeavisen Vejleposten Horsens Posten Ekstra-Posten PLUS Vejle Amts Folkeblad Herning Folkeblad Horsens Folkeblad ej onsdag Midtjyllands Avis Herning Folkeblad PLUS Vejle Amts Folkeblad Horsens Folkeblad (Kilde: IndexDanmark/Gallup 23 kvartal Midtjyllands Avis MM-Priser: s/h 1 farve 4-farve PLUS-7 31,75 40,00 40,00 PLUS-6 27,00 33,50 33,50 PLUS-4 22,50 25,75 30,00 PLUS-3 18,00 20,25 23,75 Farvetillæg annoncer over 2190 mm PLUS PLUS Placeringstillæg side 3/5/7 og bagside PLUS-4 6,25 6,25 6,25 PLUS-3 5,00 5,00 5,00 Placeringstillæg højre side PLUS-4 2,00 2,00 2,00 PLUS-3 1,60 1,60 1,60 Rubrik rejser PLUS-4 14,00 16,50 19,25 PLUS-3 10,75 12,75 14,75 Rubrik øvrige PLUS-4 14,00 16,50 19,25 PLUS-3 10,75 12,75 14,75 Ferietema Boligen 10,00 12,50 15,00 PLUS-4 18,50 22,00 22,00 PLUS-3 14,50 17,25 17,25 Forsideplacering PLUS PLUS Banner-annoncering Run of site 80 cpm. Topbanner 930x180 og artikelbanner 300x250. Print to web Er inkluderet i mm-priser. Annoncen ligger på avisernes hjemmeside i en uge. Rabatter Samannonceringsrabat Samannonceringsrabatten i PLUSgruppen udgør ca. 25% og er indregnet i priserne. Samannonceringsrabat med Jyllands-Posten Ved samtidig indrykning i Morgenavisen-Jyllands-Posten ydes 10% rabat på PLUSgruppens mm-pris. Indrykningen i Morgenavisen Jyllands-Posten betales separat. Storkunderabatter Ved indgåelse af storkundeaftale fratrækkes storkunderabat ud fra nedenstående skala Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning kr % Omsætning kr ,5 % Omsætning over kr % Storkunderabat fratrækkes efter alle øvrige rabatter. Kampagnerabatter Rabatten ydes på listeprisen, d.v.s. før rabatter. En kampagne kan defineres som min. 2 annoncer. Rabatten kan ikke kombineres med Kombirabat. 3 annoncer i samme format inde for 7 dage 33,00 % Omsætning kr ,5 % inden for 28 dage Omsætning kr % inden for 28 dage Omsætning over kr % inden for 28 dage Kombirabat Ved gentagelse af samme annonce inden for 6 dage 50 % Rabat banner visninger 20 % visninger 30 % Deadlines Specielle deadlines vdr. PLUS-6 og PLUS-7 - kontakt os herom. Indrykningsdag Ordredeadline Materialedeadline Mandag Torsdag kl Torsdag kl Tirsdag Fredag kl Fredag kl Onsdag Mandag kl Mandag kl Torsdag Tirsdag kl Tirsdag kl Fredag Onsdag kl Onsdag kl Lørdag Torsdag kl Torsdag kl Ordrefremsendelse Ordrer faxes til PLUSgruppen, faxnr

3 Tekniske oplysninger Formater: Standard spaltebredder: 1 sp. 41 mm, 2 sp. 86 mm, 3 sp. 131 mm, 4 sp. 176 mm, 5 sp. 221 mm, 6 sp. 266 mm, 7 sp. 311 mm, 8 sp. 356 mm Max. spaltehøjde: 520 mm Max. format Vejle Amts Folkeblad samt udvalgte ektioner: 6 sp. x 365 mm Modtagelse af elektronisk annoncemateriale efter følgende: retningslinier: Generelt Anfør hvilket program (og versionsnummer) annoncen er produceret i samt om platform. Tilsendte materiale skal desuden kunne åbnes i en af nedenstående programversioner. Mac programmer: Quark Xpress version 4.1 PDF-fil: Færdige annoncer modtages som PDF-filer forudsat de er lavet i henhold til Branchestandarden for digitalt annoncemateriale. Vejledning og nødvendige hjælpefiler kan bl.a. findes hos Den Danske Fællesindkøbs-Forening på Der modtages pakkede filer i WinZip og Stuffit. Vær opmærksom på at alt afhængig af komprimeringsmetode og -grad kan kvalitetstab forekomme. PostScript annoncer modtages i formatet EPS. Navngivning af filer: Max. 31 tegn, alle bogstaver undtagen æ, ø, å, Æ, Ø og Å. Undgå al brug af specialtegn på nær underscore og bindestreg og ingen punktum til sidst. Følgende datamedier kan benyttes: CD-Rom 700 MB Skrifter: Alle benyttede skrifter i annoncen skal vedlægges. Kun PostScript skrifter ikke True Type. Mac: Skriftkuffert indeholdende skærmskrifter samt PostScript Type-1 printerskrift. I grafikprogrammer anbefales det at konvertere alle skrifter til outline. Så er det ikke nødvendigt at medsende skrifter. Placerede elementer: Alle placerede elementer som logo, illustrationer eller fotos skal vedlægges som højtopløste filer. Billeder max. 87 pixels pr. cm (200 dpi). 4-farvede annoncer skal være defineret som CMYK (alle elementer). Billedformater: Følgende billedformater modtages: JPG/JPEG, BMP (bitmap). TIF/TIFF (Tagged Image File Format), EPS (Encapsulated PostScript) og PDF (Portable Document Format). Indsamling af elementer: I QuarkXpress anbefales det at anvende funktionen samt til output. Alle billeder samles i en mappe, en rapport over anvendte skrifter dannes, og disse velægges manuelt. Forebyggelse af datafejl: Brug PitStop til at kontrollere dokumentet inden afsendelse. Annoncer via Filerne sendes til: Husk at anføre tlf.nr. og kontaktperson i mailen. 1) Som Quark dokument samlet til output og pakket med fonte enten med WinZip eller Stuffit. 2) Som en fontfri EPS-fil, f.eks. som Xads-eps. 3) Eller som en PDF-fil, lavet i henhold til branchestandarden. Annoncer via Ritzaus Medienet: Kontaktes på tlf eller på Se også Materialegodtgørelse: Såfremt annoncematerialet indleveres i trykbar stand ydes en godtgørelse på kr. 0,50 pr. mm. Indrykkes annoncen flere gange ydes godtgørelsen kun på den første indrykning. Ved trykbar stand forstås færdige annoncer modtaget elektronisk. Almindelige bestemmelser: Korrekturannoncer: Korrektur sendes kun på forlangende. PLUSgruppen er uden ansvar for evt. fejl i annoncer, der er godkendt i korrektur. Erstatningsansvar: PLUSgruppen er uden ansvar for tab eller skade, der påføres annoncøren som følge af trykfejl, materialefejl, forståelsesfejl, forkert indrykningsdato eller manglende indrykning af bestilt annonce. For evt. fejl som PLUSgruppen er helt eller delvist skyld i, ydes reduktion i prisen efter PLUSgruppens skøn over værdiforringelsen, men allerhøjest en gratis omrykning. PLUSgruppen er uden ansvar ved ulovlige, falske eller uretmæssigt indrykkede annoncer. Reklamationer: Reklamationer vedr. fejl i indrykkede annoncer skal fremsendes omgående og være PLUSgruppen i hænde senest tre dage efter indrykningen. Bringes annoncen flere gange med samme fejl, uden at PLUSgruppen modtager reklamation, ydes evt. dekort kun på den første indrykning. Regningsreklamation skal fremsendes straks efter modtagelse af faktura. Forveksling med redaktionel tekst: Enhver annonce, der efter PLUSgruppens skøn kan forveksles med redaktionel tekst, skal for annoncørens regning øverst forsynes med ordet ANNONCE oven over en streg i hele annoncens bredde efter følgende regler, der betragtes som minimum: 1-2 spalter: 10 punkt skriftgrad, fed, versaler 3-4 spalter: 14 punkt skriftgrad, fed, versaler 5-8 spalter: 18 punkt skriftgrad, fed, versaler Afvisning af annoncer: PLUSgruppen forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod lovgivningen, hensynet til læserne eller PLUSgruppens interesser. Udskydelse af annoncer: PLUSgruppen forbeholder sig ret til at udskyde annoncer, såfremt PLUSgruppens ombrydning, pladsmangel eller andre forhold kræver det. Opmåling: Annoncer, der måler mere end 470 mm i højden, beregnes til fuld spaltehøjde, 520 mm. Priser: Annoncer beregnes til de på indrykningsdagen gældende priser og bestemmelser.

4 Medieinformation PLUSgruppens aviser PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle kunder, med interesse for hvad der sker i lokalområdet. PLUSgruppens udgivelsesområde omkring Silkeborg,Horsens, Vejle, Herning og Fredericia er et af de mest dynamiske områder vest for Storebælt. Redaktionelt tager de udgangspunkt i det regionale/lokale suppleret med stof fra ind- og udland, navne, leder, debat mv. Der er også ugentlige temaer omkring bl.a. sport, motor, bolig, job og rejser. Og en weekendsektion med baggrundsstof, kultur, mad, vin m.v. Målret din annoncering i lokalområderne - skab bred kontakt i Midt/Østjylland... Ved samlet annoncering i Hosens Folkeblad, Midtjyllandsavis, Vejle Amt, Folkeblad og Herning Folkeblad skabes kontakt til unikke læsere. Læserne er kendetegnet ved: 48 % af læserne er i aldersgruppen år. 53 % er erhvervsaktive 24 % er beslutningstagere i erhvervslivet 33 % er børnefamilier med hjemmeboende børn under 17 år 61 % af læserne har et rådighedsbeløb på over om måneden 17 % har et rådighedsbeløb på over kr om måneden, efter at alle faste ud gifter er betalt. PLUSgruppen når samlet ud til over 30% af befolkningen i dækningsområdet Ved annoncering i PLUSgruppen rammer du således en attraktiv mål gruppe af forbrugere, med stor købekraft Dobbeltdækning Jyllandsposten Dobbeltdækning læser både Jyllands-Posten hverdag og PLUSgruppen hverdag Besparelsen ved at annoncere gennem PLUSgruppen, frem for i de enkelte aviser hver for sig, er ca. 25 %. Annoncører, der i forvejen annoncerer i Jyllands-Posten, opnår yderligere 10 % samannonceringsrabat. Enkeltdækning læser kun Jyllands-Posten hverdag læser kun PLUSgruppen hverdag En annonce i Jyllands-Posten og PLUSgruppen giver adgang til læsere

5 Medieinformation Målgrupper Målgrupper Målgrupper Bor Bor i i ejerbolig Bor i ejerbolig Har bil i husstanden Har bil i i husstanden Målgrupper Målgrupper Kilde: Index Danmark / Kilde: Gallup Index 1. halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer Base: / interviews personer / interviews (Kilde: IndexDanmark/Gallup (BGR) 2.3. kvartal Base: personer/4.300 interviews) Kilde: Index Danmark / Kilde: Gallup Index (BGR) Danmark 1. halvår / 2009 Gallup (BGR) 1. halvår 2009 Base: personer Base: / interviews personer / interviews Side 5 Side 5 Erhvervsaktive Erhvervsaktive Erhvervsaktive Beslutningstagere Beslutningstagere Beslutningstagere Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Side 6 Side 6

6 Medieinformation Målgrupper Målgrupper Målgrupper Personlig indkomst Husstandsindkomst Personlig indkomst Personlig indkomst Husstandsindkomst Husstandsindkomst Målgrupper Målgrupper Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviewspersoner / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviewspersoner / interviews Side 7 Side 7 Har mobil telefon Har mobil telefon Har adgang til internettet Har Har adgang til til internettet Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Kilde: Index Danmark / Gallup Kilde: 1. Index halvår Danmark 2009 / Gallup 1. halvår 2009 Base: personer / Base: interviews personer / interviews Side 8 Side 8

7 Medieinformation Tilføj ugeaviser til din annoncering - og skab en suveræn dækning i Midt/Østjylland med +7 pakken... Ved en samlet annoncering PLUSgruppen samt i ugeaviserne Horsens Posten, Ugeavisen Vejleposten og Ekstra-Posten Silkeborg skabes kontakt til unikke læsere. Værdi for annoncører: Maximal frekvens læsere bliver eksponeret for budskabet 2 gange ugentligt Adgang til næsten unikke læsere 26 % er beslutningstagere i erhvervslivet +7 er eminent til især taktiske budskaber - f.eks. Detailhandlen og ugentlige tilbud Øget trafik i butikken Annoncer i ugeaviser har høj relevans En ny undersøgelse viser, Læserne opfatter annoncer som en vigtigere del af informationsflowet i de husstandsomdelte gratis ugeaviser - end i andre medier.* I undersøgelsern svarer mere end halvdelen af deltagerne, at annoncerne er en vigtig del af de informationer, man søger i læsningen af den lokale ugeavis - og det er mere end dobbelt så mange som for de øvrige redaktionelle medier (tv, landsdækkende og regionale dagblade, internet og Søndagsavisen). Desuden viser undersøgelsen, at tre ud af fire voksne danskere læser deres lokale ugeavis hver uge, og læserne bruger i snit 17 minutter om ugen på deres lokalavser. Mere end halvdelen af læserne mener desuden, at den vigtigste kilde til informationer om nærmiljøet er den lokale ugeavis. Værdi for annoncører: Maximal frekvens læsere bliver eksponeret for budskabet 2 gange ugentligt. Adgang til næsten unikke læsere +7 er eminent til især taktiske budskaber - f.eks. Detailhandlen og ugentlige tilbud Øget trafik i butikken Kilde:

8 Medieinformation PLUSGruppen Online muligheder Ved annoncering i områdets foretrukne regionale nyhedssites; horsensfolkeblad.dk mja.dk vejleamtsfolkeblad.dk aoh.dk opnår du månedligt kontakt til brugere De fire sites levere aktuelle regionale vedkommende nyheder og debat. Temaer omkring sport, bolig, bil, job og det sker Online er din mulighed for at bliver eksponeret i et miljø med lav reklamestøj, hvor du er 1:1 med forbrugere Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011 Målret din annoncering i lokalområderne - skab bred kontakt i Midt/Østjylland Ved samlet annoncering i Hosens Folkeblad, Midtjyllandsavis, Vejle Amt, Folkeblad og Herning Folkeblad skabes kontakt til unikke brugere. Brugerne er kendetegnet ved: 37% af brugerne er i aldersgruppen år 64% af brugerne er erhvervsaktive 14% af brugerne er beslutningstagere i erhvervslivet 28% af brugerne er børnefamilier med hjemmeboende børn under 14 år 32% af brugerne har en husstandsindkomst på kr % af brugerne bor i ejerbolig Ved annoncering i PLUSgruppens online medier rammer du således en attraktiv målgruppe af forbrugere, med stor købekraft Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011

9 Dækning Dækning Medieinformation PLUSgruppen skaber værdi Annonceringsværdi ved print PLUSgruppen er det stærkeste annoncemedie i PLUSgruppens dækningsområde og dækker i alt 33 % af populationen i dækniingsområdet Kontakt til privatpersoner med økonomisk overskud og beslutningstagere erhvervslivet Fang læserne i en situation, hvor de har mulighed for at fordybe sig i budskabet Forøgelse af kendskab og/eller brand image Flere kunder i butikken Annonceringsværdi ved online Adgang til ca brugere Fang brugerne i dags- og aftentimer Kontakt til privatpersoner med økonomisk overskud og beslutningstagere erhvervslivet Forøgelse af kendskab og/eller brand image Brugerne er kun 1 klik væk øget respons Dobbeltdækning Læsertal Oplagstal Læsertal Dobbeltdækning Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal Base: personer/ interviews Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011 Print + Online Opnå kontakt til attraktive print/online målgrupper i PLUSgruppens udgivelsesområde omkring Silkeborg, Horsens, Vejle, Herning og Fredericia - et af de mest dynamiske områder vest for Storebælt. Kilde: læsertal : Base: Læsertal: 4 Kilde: Oplag: Da Kilde: læsertal : Index Danmark / Gallup 1. hal Base: Læsertal: personer / in Kilde: Oplag: Dansk Oplagskontrol 1 halvår 200 Værdi af PLUSgruppens print+online kombination Unik adgang til lokalområdet i midt- og østjylland Adgang til ca læsere og online brugere Brugerne på PLUSgruppen net er yngre end læserne på print Bred dækning Ved annoncering på PLUSgruppen net opnås der kontakt til personer, som ikke nødvendigvis bor i PLUSgruppens udgivelsesområder Lav dobbeltdækning Forøgelse af frekvens bliv eksponeret mere end én gang for annoncebudskabet på forskellige tidspunkter af dagen Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal Base: personer/ interviews Kilde: Gemius SA Gemius Audience, oktober

10 Brugerprofil Den danske befolkning PLUSgruppen Print PLUSgruppen Online Køn Mand 49 % 46 % 56 % Kvinde 51 % 54 % 44 % Alder år 19 % 8 % 21 % år 22 % 17 % 26 % år 40 % 49 % 43 % 65 år eller derover 20 % 27 % 10 % Uddannelse Folke-/mellem-/realskole 23 % 20 % 19 % Studentereksamen/HF 11 % 7 % 10 % Erhvervsuddannelse 33 % 42 % 25 % Højre uddannelse 33 % 31 % 36 % Erhverv Arbejder 14 % 14 % 17 % Funktionær 35 % 38 % 36 % Selvstændig 4 % 5 % 5 % Lærling/elev/studerende 20 % 8 % 13 % Pensionist og lignde 25 % 34 % 12 % Husstandsindkomst Indtil kr % 27 % 16 % Kr % 33 % 28 % Kr eller mere 27 % 30 % 27 % Kilde: IndexDanmark/Gallup 2.3. kvartal 2011.Base: personer/ interviews Gemius SA Gemius Audience, oktober 2011

11 Bannerformater

12 Kontakt Steen Fugleberg Key Account Manager Rådhuspladsen København V Tlf Mobil steen.fugleberg.jp.dk

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag:

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler.

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler. Indholdsfortegnelse PLUS gruppen +4 Dobbeltdækning PLUS gruppen +7 Online muligheder Plusgruppen skaber værdi Print + Online Profiler Kontakt Kilde: Index Danmark/Gallup 2.3. kvartal 2011 Base: 4.772.000

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9.

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9. Medieinformation Indhold PLUS gruppens aviser 3 Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7 Dækning 9 Læserprofil 10 Dobbeltdækning 11 Målgrupper 13 Kontakt 17 Side

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9.

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9. Medieinformation Indhold PLUS gruppens aviser 3 Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7 Dækning 9 Læserprofil 10 Dobbeltdækning 11 Målgrupper 13 Kontakt 17 Side

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

Bannerannoncering 2012. Tlf. 99 35 35 35. Langagervej 1. 9220 Aalborg Ø. nordjyskesalg.dk

Bannerannoncering 2012. Tlf. 99 35 35 35. Langagervej 1. 9220 Aalborg Ø. nordjyskesalg.dk Bannerannoncering 2012 Internettet - et godt annoncemedie Du har mulighed for at profilere din virksomhed, skabe synlighed og bringe dit budskab via online-annoncering på NORDJYSKE Mediers hjemmesider.

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2017 Mediaplan 2017 1 7 5/1 16/1 Metalbearbejdning: Afkortning 4/5 15/5 2 8 26/1 6/2 18/5 29/5 3 9 VTM 2017 (28/2-3/3) Officiel Messeavis

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ugeskrift for Læger Medieinfo 2016 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Fakta om Ugeskrift for Lægers læsere Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION PRISLISTE 2009 Du ved, hvad der sker MEDIAINFORMATION Bliv set i Danmarks bedst læste avis Oplag: 60.590 Do 1.h.2008 Læsertal: 298.000 Jf. Index DK/Gallup 1. halvår 2008 OM WEEKENDAVISEN Weekendavisen

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen!

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! M EDIEK IT 2014 Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! 4 MEDIER - 1 MÅLGRUPPE MEST FOR MÆNDS FAVORITTER TÆLLER: Bil Ekspressen, BådNyt, GOLFmagasinet samt JAGT, Vildt & Våben VI DÆKKER

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

Indhold. Dækningsområde og oplag 3. Husstandsomdeling af 24timer 4. Eksponeringer 5. Læserprofil 6. Læserprofil - 24timer 7.

Indhold. Dækningsområde og oplag 3. Husstandsomdeling af 24timer 4. Eksponeringer 5. Læserprofil 6. Læserprofil - 24timer 7. JP Århus Indhold Dækningsområde og oplag 3 Husstandsomdeling af 24timer 4 Eksponeringer 5 Læserprofil 6 Læserprofil - 24timer 7 Positionering 8 Prisliste 9 Kontakt 10 Dækningsområde og oplag Dækningsområde

Læs mere

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN Medieinfo 2015 MAGASINET OM LEDERE OG LEDELSE LEDERNE LEDERNE NR. 1 MARTS MAJ 2014. 98. ÅRGANG TEMA SOCIALE MEDIER Sådan bruger du dem bedst. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk INTERVIEW

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har Danske Kommuner Medieinfo 2015 danske kommuner / no.19 / 2014 / xxxxxx /// 1 NyhedsmagasiNet 14. august 2014 / No. 20 PaPe skal lede de konservative frem til valget /// 8 eurovision-tilskud skal granskes

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Magasinet PLEJE PRISLISTE

Magasinet PLEJE PRISLISTE Magasinet 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Om Magasinet Pleje Magasinet Pleje er det eneste tværfaglige blad i Danmark der henvender sig til alle inden for pleje- og sygehussektoren. Magasinet Pleje skriver om

Læs mere

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines Appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner eks t Hår på kroppen... ra mange plakater! Jessie J The Wanted Katy Perr y Justin Bieber

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250 20 MEDIEINFORMATION2010 Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder,

Læs mere

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse.

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse. HK Kommunalbladet Medieinfo 2016 08 25. 09. 2015 FOR ANSATTE I KOMMUNER, REGIONER OG FÆLLESKOMMUNALE VIRKSOMHEDER KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets

Læs mere

Kære annoncører og mediebureauer

Kære annoncører og mediebureauer 2012 Kære annoncører og mediebureauer Vi er glade for at kunne give dig opskriften på større effekt for annoncekronerne: Tag Danmarks mest læste avis. Kombiner med stærk dækning både lokalt og regionalt.

Læs mere

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S GRAPHIC DESIGN BY WWW.ANETMAI.COM UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S INDHOLD >> Universal Network Media A/S kontakt > Livsstilsbasen.dk / priser > MOEBELbasen.dk / priser > KOEKKENbasen.dk

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF PDF Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse side 2 PDF i praksis side 3 Hvad skal være installeret? side 4 Kontrol side

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater*

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater* Tablet Børsen er det samme overalt, da vi har responsive design på alle vores platforme. Kunder og annoncører oplever et borsen. dk med samme indhold og design uanset om de går på via tablet, smartphone

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE MEDIEPROFIL- OG INFORMATION 2015 PR. 1. JANUAR 2015 KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE FAMILIEN DANMARK * + MERE END 2.000 GRATIS UNIKKE VISNINGER PÅ ** * Ifølge

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS MAGASINET OM DET GODE KØKKENLIV Hos MAD&venner brænder vi for mad. Både maden til festen med venner og familie, men også maden til hverdagen, til weekenden og til højtiden.

Læs mere

plejeren media partners Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014

plejeren media partners  Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014 Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter plejeren Medieinfo 2014 media partners Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejerne er både privat-praksiserende og kommunualt

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

Medieinformation 2016

Medieinformation 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 15 FREDAG 14. AUGUST 2015 FOTO: JOACHIM RODE Professor Poul Videbech smækkede med døren, da han forlod Aarhus. Arbejdsglæden var væk. Men den har han fundet igen i Region

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

Golfspillernes førstevalg

Golfspillernes førstevalg Medieinformation 2011 Golfspillernes førstevalg 80.000 unikke brugere og over 5 mio. sidevisninger pr. måned i sæsonen gør Golf.dk til Danmarks suverænt største golfportal. Golf.dk er først med nyheder

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Gør Det Selv er magasinet, der gør boligen mere værd. Vi vejleder og inspirerer omkring alle de opgaver, der knytter sig til boligen. Uanset om det handler om en

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING alth o - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING Banner: Et banner er en internetreklame, som kan have mange udformninger. Oftest ser man banneret i toppen, midt på eller i siderne

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2017

Medieinformation Stillingsannoncer 2017 Medieinformation Stillingsannoncer 2017 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 DAGENS MEDICIN NR. 24 FREDAG 11. DECEMBER

Læs mere