KNAP GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS..."

Transkript

1 KNAP GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS... HAR DU SIKRET, AT DE OGSÅ BESØGER DIG? I 2006 brugte de over kr. og denne kampagne skal få dem til at bruge endnu flere penge i så det er nu, hvis du vil ha del i kagen!

2 Helt nyt koncept med fokus på den unikke oplevelse Når tiderne er hårde skærer nogle ned og mister dermed yderligere omsætning. Vi har valgt at fokusere på vækst og har derfor hen over sommeren arbejdet på et nyt koncept, som skal sætte fokus på de unikke oplevelser i Horsens i 2010 og få gæsten til at bruge flere penge! I 2008 var 66% af de besøgende i Horsens ferierejsende og erfaringen fra 2009 viser, at denne gruppe gæster i stigende grad efterspørger oplevelser og aktiviteter. Vi har derfor tilpasset turistguiden og sætter i 2010 ekstra fokus på de gode shopping oplevelser og aktivitetstilbud kombineret med fantastiske spiseog overnatningsmuligheder! Kampagnen kalder vi for VISIT HORSENS i Den består af en anderledes og mere målrettet turistguide, online kampagner og bladre magasiner, aktuelle tilbud og konkurrencer via sms, postkort fra Horsens og meget andet, der skal få danske og udenlandske gæster til at besøge Horsens! Vi har bagt lagkagebundene og bringer kagen ud til de mange potentielle gæster, der skal fristes til at smage den. Nu er det op til dig, hvor meget lækkert fyld vi skal komme imellem lagene og, om der skal flødeskum og pynt på toppen! Jeg håber derfor, at du vil tage et kig på de lækre muligheder og vælge det stykke kage, der passer bedst til din virksomhed. Jeg glæder mig til at høre fra dig! De bedste hilsner Lene Kamilla Hansen Turistchef VisitHorsens P.S. Udover de ferierejsende har vi også sat ekstra fokus på de møderelaterede rejser, der i 2008 udgjorde 34 % af de besøgende i Horsens. Har du interesse i at høre mere om, hvad vi gør for at tiltrække endnu flere af denne gruppe gæster, så hører jeg også gerne fra dig!

3 MAGAZINE Horsens 3-i-1 Nyt magasin for turister og besøgende 3 magasiner med hver deres særlige fokus, der samles i ét trykt MAGAZINE Horsens, som skal inspirere gæsten til et eller flere besøg i Horsens! Gæstens guide til unikke shoppingoplevelser Et magasin der fremhæver de butikker gæsten er nød til at besøge. Tips og gode råd, specielle gaveideer, hvor finder man det rigtige, hvis man vil forkæle sig selv med lidt ekstra. Gæstens guide til de bedste oplevelser, heder, underholdning parkeringsmuligm.m. MAGAZINEHORSENS DIN GUIDE TIL DE BEDSTE OPLEVELSER Your guide to extraordinary experiences Ihr guide zu großen erlebnissen Gæstens guide til aktiviteter og store oplevelser Alt det gæsten ikke må gå glip af - golf, bowling, badeland, diskoteker, museer, teater, events m.m. En guide der inspirerer gæsten til oplevelser og fortæller om de mange muligheder for aktiviteter indendørs og udendørs for både børn og voksne! Gæstens guide til overnatning og gode spisesteder En guide til et fantastisk ophold i Horsens - hvor går gæsten hen, hvis det skal være godt? Hvor spiser man godt, hvis man er to? Hvor tager man børnene med hen? Hvor finder man noget rigtig dansk, super lækkert og nemt? Hvad tilbyder det enkelte overnatnings- og spisested? MAGAZINEHORSENS DIN GUIDE TIL AKTIVITETER OG STORE OPLEVELSER Your guide to activities and extraordinary experiences Ihr guide zu aktivitäten und großen erlebnissen MAGAZINEHORSENS DIN GUIDE TIL UNIKKE SHOPPINGOPLEVELSER Your guide for unique shopping experiences Ihr guide zu einzigartiger shoppingerlevnissen MAGAZINEHORSENS DIN GUIDE TIL OVERNATNING OG GODE SPISESTEDER Your guide to dining and sleeping well Ihr guide zum gut essen und komfortabel schlafen

4 Web-magasin 24 timers GRATIS online annoncering Analyser* viser, at flere og flere forbereder sig ved hjælp af internettet og søger informationer inden de endeligt beslutter hvortil turen skal gå, samt efter de har valgt rejsemål hvilke oplevelser, der er at finde på stedet. De 3 selvstændige magasiner kan gæsten derfor finde på visithorsens.dk, så de i ro og mag kan bladre og lade sig inspirere. Det er ligeledes muligt for gæsten at printe de ønskede annoncesider eller de/det magasin som interesserer vedkommende mest. De online bladre magasiner suppleres af kampagner henvendt mod specifikke målgrupper, hvor de mest attraktive tilbud og aktiviteter fremhæves. * Bl.a. European Travel Trend Survey 2009 SMS-info med i prisen Kommuniker dine aktuelle tilbud direkte til gæsten Som noget ganske nyt tilbyder vi, som en del af konceptet, at du får din helt egen sms-kode. Eksempelvis visit 2. Med denne kode får du mulighed for at fremhæve månedens tilbud som gæsten modtager pr. sms. Gæsten sender en sms med teksten visit 2 til 1272 og modtager herefter retur-sms med netop dit aktuelle tilbud. Dit tilbud kunne f.eks. være en gratis dessert ved fremvisning af sms, double-up på køb af sko, 100 kr. i rabat, konkrete tilbud som 3 retter for 150 kr. eller en aktivitet for børn. Derudover tilføjes din adresse og kontaktoplysninger. Vi sørger for ændring af din retursms, du skal blot sende en mail med dit aktuelle tilbud inden den 20. i måneden. Du får således mulighed for at kommunikere 12 forskellige tilbud ud i P.S. Ved at donere præmier har du også mulighed for ekstra eksponering i forbindelse med de mange SMS-konkurrencer! Direkte kontakt med kunden/ gæsten! Øget chance for at de husker dig, da SMS en ligger på mobiltelefonen. Du har altid mulighed for at kommunikere det nyeste og mest aktuelle tilbud!

5 Din unikke historie......laver vi til en annonce som sælger Vi sætter fokus på de unikke oplevelser igennem alt materialet og tilbyder en personlig annonce, der fremhæver den helt specielle oplevelse, det er at besøge jer (jeres hotel, butik, café etc.). Vi ved, at det unikke og redaktionelle tiltrækker opmærksomhed, hvorfor en sådan annonce vil sikre flere læsere og besøgende! Du har mulighed for, at få en professionel fotograf og journalist til at fange historien og kort fortælle gæsten på dansk, tysk og engelsk, hvorfor han/hun ikke må gå glip af et besøg hos dig/jer! Som medlem af Horsens Erhvervsråd får du fotograf og journalist samt oversættelse for kun kr. (for ikkemedlemmer 3.500). Virksomhedens navn Kategori Corfitz Cafe / restaurant Individuelle fotos. Taget af professionel fotograf. Den unikke historie skrives af en lokal journalist. Oversættes til engelsk og tysk I solen midt på strøget... med udsigt over Strøget, har travlt hver weekend. Det specielle på CORFITZ er netop, at man her befinder sig i byens kerne, midt i byens bedste fest. nemt, bekvemt -og fyldt med muligheder! med udsigt over Strøget, har travlt hver weekend. Det specielle på CORFITZ er netop, at man her befinder sig i byens kerne. med udsigt over Strøget, har travlt hver weekend. Det specielle på CORFITZ er netop, at man her befinder sig i byens kerne, midt i byens bedste fest. nemt, bekvemt -og fyldt med muligheder! Det er ikke uden grund, at vi midt på sig i byens kerne. Hvis virksomheden har specielle og genkendelige grafiske elementer eller skriftsnit, så benyttes disse for at gøre annoncen personlig og genkendelig. Ligesom logo og sms kode kan integreres på siden. med udsigt over Strøget, har travlt hver weekend. Det specielle på CORFITZ er netop, at man her befinder sig i byens kerne, midt i byens bedste fest. nemt, bekvemt -og fyldt med muligheder! med udsigt over Strøget, har travlt hver weekend. Det specielle på CORFITZ er netop, at man her befinder sig i byens kerne. Adress Phone Web Info s. 91 Map number Søndergade Horsens Nr Adresselinie med kontaktinformationer. Denne linie er ensartet på alle annoncesider, hvilket skaber ro og overblik for læseren. Henviser til nummer på oversigtog symbolforklaring hvor alle generelle kontaktoplysninger fremgår, herunder sms kode samt kortangivelse. Kort nummer som der refereres til på bykortet bagerst i magasinet.

6 Hvor stor en bid af kagen? 5 annonceringsmuligheder Toppen af kransekagen 1/1 side: ,- 1/1 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigt- og symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Tillæg for unik vinkel med journalist og fotograf samt oversættelse i alt for medlemmer og for ikke medlemmer. Mål: 210 x 277mm + 3mm beskæring hele vejen rundt 1/2 side: 7.900,- 1/2 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigt- og symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Mål: 210 x 133mm + 3mm beskæring hele vejen rundt 1/4 side: 5.500,- 1/4 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigt- og symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Mål: 100 x 133mm Minimumpakken: 1.900,- Navn, adresse, tlf.nr. og web på oversigt- og symbolforklaringen. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Alle priser er ekskl. moms.

7 Lokal, national og international distribution Lidt praktisk annonceinformation Distribution: Udover de online magasiner som når ud internationalt til de mange potentielle gæster, distribueres det trykte magasin både lokalt og nationalt - så sikker dig en plads på brochurereolen ved at være med i guiden! Magasinet er blandt andet at finde på alle turistbureauer i hele landet samt på overnatningssteder og de ca. 40 brochurerreoler, der er placeret på udvalgte steder i og omkring Horsens. Oplag: stk. Udgivelse: januar 2010 Format: 210 x 297mm (A4) Papir: Omslag: 200 gram kraftigt papir med blank lak. Indhold: 80 gram glittet papir Sprog: Dansk, tysk og engelsk i samme brochure VESTBIRK CAMPING E45 GUDENÅ CAMPING SØVIND BRUGS FORUM HORSENS BILKA STENSBALLEGAARD GOLF Q8 HORSENS GOLDKLUB Horsens GLUD BRUGS SNAPTUN FÆRGEGÅRD E45 GATEWAY E45 Extra eksponering Få dit logo på denne London taxa, der kører rundt i området med materiale til reolerne. Den skaber med garanti opmærksomhed og ses af både lokale og gæster. Ring og hør nærmere eller lad os tage en snak, når du booker din annonce.

8 Annoncebestilling til VISITHORSENS 2010 Ja tak, vi vil gerne bestille annonce i MAGAZINE HORSENS SÆT X VED ØNSKEDE ANNONCETYPE. 1/1 side: ,- 1/1 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigtog symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Mål: (BxH) 210 x 287mm + 3mm beskæring i højre og venstreside (annoncen går til kant her) Vi ønsker en unik vinkel med journalist og fotograf samt oversættelse til i alt 2.500,- for medlemmer og 3.500,- for ikke-medlemmer. 1/2 side: 7.900,- 1/2 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigtog symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Mål: (BxH) 200 x 141mm 1/4 side: 5.500,- 1/4 sides annonce i trykt og online magasin samt markering på oversigtskortet og tilhørende oversigtog symbolforklaring. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Mål: (BxH) 97,5 x 141mm Minimumpakken: 1.900,- Navn, adresse, tlf.nr. og web på oversigt- og symbolforklaringen. Samt egen SMS-kode med mulighed for 12 aktuelle tilbud i Vi fremsender færdigt og trykklart materiale. Mailes som trykklar pdf fil i 300 dpi opløsning. Vi ønsker vores annonce fra 2009 genindrykket uden ændringer Vi vil gerne kontaktes angående opsætning af ny annonce. Deadline for bestilling af annoncer: 29. oktober 2009 Send tilmeldingsblanketten til VisitHorsens senst 29. oktober eller kontakt turistchef Lene Kamilla Hansen på mail eller tlf for yderligere information. Firma Firmastempel Adresse Tlf. Mail Underskrift Deadline for levering af færdigt materiale: 13. november 2009 Trykklare pdf filer mailes til: MAGAZINE HORSENS FREMSTILLES HOS REKLAMEBUREAUET SUPER EGO Super ego Blumersgade 8 - DK-8700 Horsens T: søndrergade 26 t:

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Konceptpapir. Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen

Konceptpapir. Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen Konceptpapir Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen Team: DK3 Semester: T2013_1sem By: Roskilde Hypotese: Et af elementerne kan med fordel være et push

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0 Produktkatalog fra Online Medier Version 1.0 Online Mediers produktkatalog Indholdsfortegnelse Side Indledning 1 Portalen - Generelt 2 Portalen - Interne funktioner (features) 3 Portalen - Designmanual

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Nyhedsbrev - september 2011. Formanden har ordet. Lyset Land. Markedsføring. Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området

Nyhedsbrev - september 2011. Formanden har ordet. Lyset Land. Markedsføring. Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området Nyhedsbrev - september 2011 Toppen af Danmark Formanden har ordet Lyset Land Markedsføring Nyt fra Naturen+ Nyheder fra området Formanden har ordet... Optimisme spores De foreløbige meldinger går på, at

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Rapporten er udarbejdet af Udarbejdet for Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 1 2. Fremgangsmåde... 1 3. Målgruppe... 3 3.1.

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE Kære læser I vores arbejde med at tiltrække mere erhvervsturisme til Aarhus og Herning, drøfter vi tit, hvordan vi skal arbejde mere strategisk med digitale

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

Få styr på TripAdvisor

Få styr på TripAdvisor 10 11 KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 12 Ved at være aktivt til stede på TripAdvisor får du en række funktioner, du kan udnytte til at gøre din tilstedeværelse bedre og allervigtigst har du muligheden

Læs mere

medieinformation my looks.dk

medieinformation my looks.dk medieinformation 2012 my looks.dk Information Trafik Portalen i tal Unikke besøgende: Sidevisninger: Visninger pr. besøg: Tid pr. besøg (gns.): 85.470 / md. 516.074 / md. 6,04 sider 5:45 min. Besøg fra

Læs mere

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning Gratis mini e-bog Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning De 5 vigtigste tips til dit nyhedsbrev Se hvordan du bl.a. henter nye læsere laver tilbud og sælger mere - 1 - Hej og tak for

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

Designmanual til online kommunikationsplatform

Designmanual til online kommunikationsplatform Designmanual til online kommunikationsplatform Udarbejdet af Kidvertising Agency Januar 2012 1 Indhold 1. Baggrund... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 2. Research og metode... 3 2.1 Designmanual... 3 2.2.

Læs mere

Markedsføring til børn og børnefamilier

Markedsføring til børn og børnefamilier Markedsføring til børn og børnefamilier Strategiske anbefalinger Udarbejdet af Kidvertising Agency 2011 Materialet er udarbejdet med støtte fra: DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Generalforsamlingens referat: 1. Valg af dirigent. Gunnar Møller, blev valgt

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere