avisen der skaber resultater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "avisen der skaber resultater"

Transkript

1 avisen der skaber resultater - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S M e d i e i n f o

2 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag inden for områderne: Hus, have, dyr og maskiner. Kort sagt: Fritidsmarkedet er avisen, der inspirerer mennesker på landet. Hvem er læseren? Familier med arbejde i byen og bopæl på landet og til familier med landbrug som hoved- eller bierhverv. Kendetegnende for målgruppen: 69% er i aldersgruppen år 64% interesserer sig for hus, have, bil og maskiner 74% har købt langvarige forbrugsgoder inden for de sidste to år 61% har foretaget ombygninger og forbedringer inden for de sidste tre år Læserne ligger typisk i mellem til høje indkomstklasser Målgruppen omfatter: Landbrug og gartnerier uanset størrelsen af det dyrkede areal Kvægbrug Svineproducenter Fårefarme Hjortefarme Pelsdyravlere Hønserier Ægproducenter Frugtplantager Planteskoler Anlægsgartnerier Skovbrug Stutterier Hesteavlere Rideskoler Campingpladser Slotte og parker Kontaktinfo Annoncer Tlf Fax Redaktion Tlf Fax Web Tlf Fax Adresse Birk Centerpark Herning fritidsmarkedet.dk - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S FagBladsGruppen A/S står bag Maskinbladet, Byggeteknik, Fritidsmarkedet, Agrologisk, Bovilogisk, Hyologisk, maskinbladet.dk, byggeteknik.dk og fritidsmarkedet.dk i Danmark. I Sverige: Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, ja.se og maskinmarknaden.se. Vil du vide mere om os, så er du velkommen på fbg.dk.

3 3 Afsnit Fokusoversigt Det siger kunderne Læseranalyse Fakta - Platforme Målgrupper Produkt- og leverandørregister Bannere Priser og formater, print udgave Medie-pakker Udgivelseskalender Indstik Medieoplysninger Webmakers - produktion af hjemmesider

4 4 Afsnit Indryk annoncen i det afsnit, der passer til budskabet Fritidsmarkedet er opdelt i forskellige afsnit, målrettet mod læserens interesseområder. FOKUS HUS Materialer, tips og inspiration REJSER Få rabat med Fritidsmarkedet HAVE Redskaber, maskiner, planter og ideer NATUR Skov, jagt og vildtpleje DYR Stalde, foder og tilbehør MASKINER Maskiner og værktøj BRUGT Stort udvalg i brugte maskiner

5 5 Fokusoversigt Temaoversigt Nr. Udg. dato fokus januar Energi og miljø februar Hest & Rytter marts Nyt til haven april Skoven, planter og maskiner 5 1. maj Dyrskuer maj Fornyelse og renovering juni Udeliv 8 3. juli Landsskuet august Varme og energi september Dyr oktober Alternativ energi november Vintermaskiner december ATV

6 6 Det siger kunderne Hvorfor annoncerer vi med vores Jonsered brand i Fritidsmarkedet? Først og fremmest bruger vi Fritidsmarkedet som et medie, fordi det rammer vores målgruppe med dette brand rigtig godt. Deres serviceniveau er rigtig højt, hvilket gør, at tingene bare fungerer! Dette er perfekt for os, for så kan vi bruge mere tid på at hjælpe vores kunder. Desuden hører vi fra vores forhandlere, at der kommer kunder i deres butikker pga. af vores annoncer i Fritidsmarkedet. Dette bekræfter os jo kun i, at vi har taget et rigtigt valg. Per Dahl, Salgs & Marketings Coordinator Husqvarna GroupX FreeEnergy sælger kvalitets solcelleanlæg og da Fritidsmarkedet rammer en stor del af vores målgruppe, kan vi ikke finde et bedre sted at annoncere. For os er det vigtigt at yde vores kunder en god service, på samme måde som hos Fritidsmarkedet. Der er servicen altid i top og de er altid klar til at hjælpe, uanset hvad problemet måtte være. Vi er rigtig glade for at have Fritidsmarkedet som samarbejdspartner. FreeEnergy Morten Haungaard Indehaver FreeEnergy.dk GRØN ENERGI TIL HUSBEHOV Vores produkter er meget anvendt inden for såvel landbrug som hobbylandbrug. Ved annoncering i Fritidsmarkedet når vi ud til professionelle landmænd, som efterspørger et staldbyggeri og til hobby landmanden, som mangler en hytte til hans heste. Vi kan mærke en øget efterspørgsel i ugerne efter vores annoncering i Fritidsmarkedet, hvilket giver travlhed på kontoret. Jannie Bruun Marketingansvarlig Future Rundbuehaller ApS Vi har igennem flere år annonceret i Fritidsmarkedet og kan tydeligt mærke, når en ny avis kommer på gaden. Fritidsmarkedet rammer vores målgruppe; folk på landet perfekt og gør, at vi får opringninger fra hele Danmark. Fritidsmarkedet var det første sted vi annoncerede vores web-shop, inden vi gik i andre medier. Derfor ved vi med sikkerhed, at annoncerne her havde en effekt, og gav ordrer i butikken. Morten Høgh Christensen Marketingansvarlig Agrotek A/S

7 7 Læseranalyse Kilde: Synovate Metode Undersøgelsen er gennemført i overenstemmelse med Dansk Fagpresses kodeks for fagbladsanalyser. stikprøve Stikprøven er taget med udtræk fra Post Danmarks modtagergruppe: Jordbrugere. Læsertal Hos 48% af modtagerne læses Fritidsmarkedet af mere end én person i husstanden. Læsetid I gennemsnit anvender 18% af Fritidsmarkedets læsere over 30 minutter på at læse avisen. 17% anvender mellem minutter, 30% 26% anvender minutter, 28% anvender 5-10 minutter, mens 11% anvender under 5 minutter. 30% 30% 25% Gemmeværdi Ca. halvdelen af Fritidsmarkedets læsere gemmer avisen i én uge. 25% 25% 20% Fire ud af ti læsere gemmer bladet mellem 2-4 uger. 20% 20% 15% Ni ud af ti gemmer Fritidsmarkedet. 15% 15% 10% Annonceeffekt 18% af Fritidsmarkedets læsere har taget kontakt til 10% 10% annoncørerne 5% i Fritidsmarkedet. hvilken aldersgruppe tilhører du? 5% 5% 0% år år Er du? år år +61 år 30% 25% 0% 0% år år 70% år år år år år år år år 20% 70% 70% 15% 35% 10% 35% 35% 5% 0% år år år år +61 år 0% Mand Kvinde 70% 35% 35% 35% 28% Er du/driver du? 0% 0% 50% 50% 50% 40% Mand Mand Kvinde Kvinde de områder i fritidsmarkedet, som respondenterne vægter højest, er følgende: 28% 28% 35% 21% 40% 40% 30% 21% 21% 14% 30% 30% 20% 14% 14% 0% 7% Mand Kvinde 20% 20% 10% 7% 7% 0% 50% 0% 0% 40% Hobbylandbrug Fritidslandbrug Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Prof. Prof. landbrug Elastra målgr. Ekstra Elastra målgr. målgr. 10% 10% 0% Brugte maskiner Maskiner 0% 0% Brugte Maskiner maskiner Hus Hus Hus Have Have Have Husdyr Husdyr 30%

8 8 FAKTA - PLATFORME REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat udenfor de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag indenfor områderne: HUS, HAVE, DYR OG MASKINER. Kort sagt: Fritidsmarkedet er avisen, der inspirerer mennesker på landet. Nyttig og brugbar viden Dybdegående artikler Produktnyheder Specielle fokus Stort udvalg af produkter Stort udvalg af leverandører Nyttig og brugbar viden online Ugentlige aktuelle artikler Jobs Landbrugsejendomme Artikelarkiv Galleri Elektronisk udgave af den trykte avis Konkurrencer Læsernes egne billeder Rejser Arrangementer Produktsøgning Leverandørsøgning PRIMÆRe Landbrug Kvægbrug Svineproducenter Fårefarme Hjortefarme Pelsdyravlere Hønserier Ægproducenter Frugtplantager Planeskoler Anlægsgartnerier

9 9 FAKTA - PLATFORME MÅLGRUPPER Hobbylandbrug Fritidslandbrug Skovbrug Stutterier Hesteavlere Rideskoler Campingpladser Slotte Parker På farten Ugentlige aktuelle artikler Artikelarkiv DK s største database af brugte maskiner Produktregister Leverandørregister Konkurrencer Nå endnu bredere ud Elektronisk udgave af den trykte avis Interaktive annoncer Tid til fordybelse

10 10 Produkt - og leverandørregister fritidsmarkedet.dk Som annoncør på fritidsmarkedet.dk har du mulighed for at blive søgt på dit firmanavn og det antal søgeord, der er mest relevant for dit firma. I standardpakken indgår følgende: Firmanavn Adresse Tlf. Fax (aktivt link) www (aktivt link) 10 søgeord Pris pr. år kr ,- excl. moms Tilkøb af ekstra søgeord pr. 10 styk Pris pr. år kr. 995,- excl. moms Brugte maskiner Få dine brugte maskiner på fm.dk kontakt os for muligheder. Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for digital annoncering på vores hjemmesider

11 11 Bannere fritidsmarkedet.dk Bannerannoncer Tekniske specifikationer Megaboard banner Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... I top af alle sider Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere MEDIUM REKTANGEL Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...Øverste højre hjørne på forsiden og undersider Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere skyskraber BANNER Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... Venstre side Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere SKÆRM BANNER Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...I top af alle sider (vises som megaboard) men fylder hele skærmen ved klik Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for digital annoncering på vores hjemmesider

12 12 Priser og formater, print udgave forside B x H: 60 x 48 mm... kr x 48 mm 1/4 side B x H: 125 x 142 mm... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 142 mm 1/2 side B x H: 254 x 142 mm... kr B x H: 125 x 288 mm... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 142 mm 125 x 288 mm 1/1 side B x H: 264 x 309 mm (+5 mm til beskæring)... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 309 mm galleri - brugte maskiner B x H: 60 x 48 mm... kr x 48 mm Se øvrige betingelser på side 14

13 13 Mediepakker Sammensæt din markedsføringspakke til print og online annoncering tilpasset efter dit behov. TRYKT REKLAME SPAR PENGE OPTIMAL REKLAME ONLINE REKLAME ONLINE REKLAME Komplet løsning Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for den komplette mediepakke.

14 14 Udgivelseskalender 2013 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI T 1 Nytårsdag F 1 F 1 M 1 2. påskedag O 1 Fritidsmarkedet 5 L 1 14 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 01 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23 F 4 M 4 M 4 T 4 L 4 T L 5 T 5 T 5 F 5 S 5 O 5 Grundlovsdag S 6 O 6 Deadline udg. 2 O 6 Deadline udg. 3 L 6 M 6 Deadline udg. 6 T 6 19 M 7 T 7 T 7 S 7 T 7 F 7 02 T 8 F 8 F 8 M 8 O 8 L 8 15 O 9 Deadline udg. 1 L 9 L 9 T 9 T 9 Kr. himmelfartsdag S 9 T 10 S 10 S 10 O 10 Fritidsmarkedet 4 F 10 M F 11 M 11 M 11 T 11 L 11 T L 12 T 12 T 12 F 12 S 12 O 12 Fritidsmarkedet 7 S 13 O 13 O 13 L 13 M 13 T M 14 T 14 T 14 S 14 T 14 F T 15 F 15 F 15 M 15 O 15 L O 16 L 16 L 16 T 16 Deadline udg. 5 T 16 S 16 T 17 S 17 S 17 O 17 F 17 M F 18 M 18 M 18 T 18 L 18 T L 19 T 19 T 19 F 19 S 19 Pinsedag O 19 Deadline udg. 8 S 20 O 20 Fritidsmarkedet 2 O 20 Fritidsmarkedet 3 L 20 M pinsedag T M 21 T 21 T 21 S 21 T 21 F T 22 F 22 F 22 Deadline udg. 4 M 22 O 22 Fritidsmarkedet 6 L 22 O 23 Fritidsmarkedet 1 17 L 23 L 23 T 23 T 23 S 23 T 24 S 24 S 24 Palmesøndag O 24 F 24 M F 25 M 25 M 25 T 25 L 25 T L 26 T 26 T 26 F 26 Bededag S 26 O 26 S 27 O 27 O 27 L 27 M 27 T M 28 T 28 T 28 Skærtorsdag S 28 T 28 F T 29 F 29 Langfredag M 29 O 29 Deadline udg. 7 L O 30 L 30 T 30 T 30 S 30 T 31 S 31 Påskedag F 31 JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER M 1 T 1 S 1 T 1 F 1 S 1 T 2 27 F 2 M 2 O 2 Deadline udg. 11 L 2 M 2 O 3 Fritidsmarkedet 8 L 3 T 3 36 T 3 S 3 T 3 49 T 4 S 4 O 4 Deadline udg. 10 F 4 M 4 O 4 45 F 5 M 5 T 5 L 5 T 5 T 5 32 L 6 T 6 F 6 S 6 O 6 F 6 S 7 O 7 Deadline udg. 9 L 7 M 7 T 7 L 7 41 M 8 T 8 S 8 T 8 F 8 S 8 T 9 28 F 9 M 9 O 9 L 9 M O 10 L 10 T 10 T 10 S 10 T 10 T 11 S 11 O 11 F 11 M 11 O 11 Fritidsmarkedet F 12 M 12 T 12 L 12 T 12 T L 13 T 13 F 13 S 13 O 13 Fritidsmarkedet 12 F 13 S 14 O 14 L 14 M 14 T 14 L M 15 T 15 S 15 T 15 F 15 S T 16 F 16 M 16 O 16 Fritidsmarkedet 11 L 16 M O 17 L 17 T 17 T 17 S 17 T 17 T 18 S 18 O 18 Fritidsmarkedet 10 F 18 M 18 O F 19 M 19 T 19 L 19 T 19 T L 20 T 20 F 20 S 20 O 20 F 20 S 21 O 21 Fritidsmarkedet 9 L 21 M 21 T 21 L M 22 T 22 S 22 T 22 F 22 S 22 T F 23 M 23 O 23 L 23 M 23 O 24 L 24 T T 24 S 24 T T 25 S 25 O 25 F 25 M 25 O 25 Juledag 48 F 26 M 26 T 26 L 26 T 26 T juledag L 27 T F 27 S 27 O 27 Deadline udg. 13 F 27 S 28 O 28 L 28 M 28 T 28 L M 29 T 29 S 29 T 29 F 29 S 29 T F 30 M 30 O 30 Deadline udg. 12 L 30 M O 31 L 31 T 31 T 31 53

15 - din maskinleverandør 15 Indstik Som noget helt nyt, kan fritidsmarkedet tilbyde dig at få et indstik lagt inden i fritidsmarkedet. Billigere end hvis du selv gør det Ingen udgifter til kuvertering Reduceret udgift til håndtering STOR BESPARELSE PÅ FORSENDELSESUDGIFTEN Din forsendelse forsvinder ikke i posten Kun et indstik i hver udgave af fritidsmarkedet Til samtlige jordbrugere Kompost i automaten side 24 Et væld af læserfotos side 22 Klog lille læsser side 33 nr årgang uge FOKUS SKOVEN SCANADISK STYRK TIL DE DANSKE SKOVE! MADE IN CANADA Telefon: HELÅRSSTOKER! - Høj effektivitet - Danmarks reneste for brænding - Auto start - Let rengøring - Tåler billige træpiller Internet opkobling uden merpris Pris fra incl. moms ,- Se TILBUD på Salg, service og montage i hele Danmark SE ANLÆG I DRIFT FØR KØB Cypresvej 24 b 7400 Herning Tlf Mobil VESTDØREN Stalddøre og porte til landbrug og erhverv Ring for et godt tilbud Individuelle mål og udformninger Kort leveringstid VESTDØREN ApS Det er billigere end du tror! Esbølvej 17 Sdr. Vium 6893 Hemmet Tlf Fås også som: 26 Hk: ,- 33 Hk: ,- 36 Hk: ,- Kom ud til Danmarks jordbrugere med dit katalog, brochure eller lignende. Priseksempel for indstik op til max. 60 gram kun kr. 0,60 pr. stk. Formater: max. 250 x 297 mm VM LOADER SQ1036 PRIS ,- incl. skovl Motor: Kubota V1505-E28, 26.5KW-36Hk, 4 cyl. m. vandkøling Priserne er excl. moms KONTAKT allerede i dag for en pris på netop dit indstik. Der er kun plads til et indstik pr. udgave, så ring til mig med det samme. Først-til-mølle princippet gælder. Bemærk venligst at indstik faktureres 3 uger forud for udgivelse. Betalingsbetingelser: netto 8 dage. Flytning og/eller afbestilling af indstikket senere end 8 uger før udgivelse, udløser faktura på 50 % af den ordrebekræftede sum.

16 16 Medieoplysninger Tekniske specifikationer udgiver FagBladsGruppen A/S Ansvarshavende: Adm. direktør Jørgen Lindhard Birk Centerpark Herning Tlf: Fax fritidsmarkedet.dk kontortid Mandag - torsdag... kl Fredag... kl oplag og distribution Fritidsmarkedet distribueres med Post Danmark i et oplag på eksemplarer. Annoncemateriale Færdigt annoncemateriale skal være afleveret i trykbar stand og inden for deadline. Med trykbar stand menes materiale produceret til avistryk. Informationer findes på Følgende filer modtages: Indesign, Illustrator, PDF-filer (Press- Optimized), eps-filer. Samtlige skrifter og illustrationer vedlægges. Anvend kun PostScript fonte. For PDF-filer gælder følgende: Fotos skal være lagret som CMYK eller grayscale og ikke som 5-fils CMYK/DCS. Annoncer udarbejdet ved hjælp af programmer i Office-pakken er ikke egnet til tryk. Vi hjælper gerne med opsætning af annoncer, som indrykkes i Fritidsmarkedet. Materialegodtgørelse På færdigt annoncemateriale, vedlagt indrykningsordre og leveret via medienet.net, ydes 5% i materialegodtgørelse. Materialekravene skal overholdes. Der ydes ikke materialegodtgørelse på farvetillæg. betalingsbetingelser 20 dage netto. Herefter beregnes 1,5 % rente pr. påbegyndt måned. ANNULLERING AF ORDRE Annulleres ordren efter annoncedeadline, faktureres der 50% af annoncens pris. Levering af annoncer Elektroniske medier under 20 MB kan sendes på dk og skal komprimeres via WinZip eller StuffIt. En fil må kun indeholde én annonce. Fritidsmarkedet påtager sig intet ansvar for materiale leveret på elektroniske medier. almindelige bestemmelser Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med kundens angivelser eller ønsker. Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for materiale modtaget fra andre medier og annoncer, der har været i korrektur hos kunden. Fritidsmarkedet forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt at afvise annoncer, der strider mod bladets interesser eller mod lov og ærbarhed. Eventuelle reklamationer over annoncer skal ske omgående efter annoncens indrykning. Fritidsmarkedets ansvar for kundens tab som følge af fejl i annoncer, der kan tilregnes Fritidsmarkedet, er maksi-meret til pågældende annonces pris og er uden ansvar for et evt. yderligere tab, som kunden måtte lide, herunder indirekte tab. Aftalte annoncepriser kan forhøjes med stigningen i portotakster, der træder i kraft efter aftale om indrykning af annonce, og som fra Post Danmark eller anden distributør er meddelt Fritidsmarkedet med mindre end 2 måneders varsel. Konstateres udefra kommende prisstigninger på over 10 %, er Fritidsmarkedet berettiget til at forhøje annonceprisen, såfremt dette varsles med 1 måneds varsel. Ved varslede prisforhøjelser på baggrund af denne bestemmelse er kunden dog berettiget til med et varsel på 1 uge at meddele, at annonceaftalen fremadrettet bringes til ophør. - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S

17 17 Alle former for webløsninger, store som små - altid i tæt dialog med kunden C M Hjemmesider S C M C M S CMS C S Digital publishing C M M S S C M C M S Design Webshop Mobilsites Hosting S Web Applikationer Kontakt Webmakers, så er du sikker på professionel rådgivning til dit næste online projekt. Tommy Wohlert, tlf , Annette Larsen, tlf , Kontakt Interesse Løsning

18 Unikke målgrupper: Eneste medie i Danmark med denne sammensætning Høj kendskabsgrad: 71% kender Fritidsmarkedet Høj gemmeværdi: 90% gemmer Fritidsmarkedet Høj dokumenteret annonceeffekt: 18% tager kontakt til en annoncør Dækker husstande uden for byerne (jordbrugere) Købestærke læsere med brede interesseområder Dækker bredt inden for hus, have, dyr og maskiner Birk Centerpark DK-7400 Herning Tel: Fax: fritidsmarkedet.dk

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 1 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk 20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER En moderne medievirksomhed med flere end 40 engagerede

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: BYGGE teknik vil være Danmarks førende fagblad til byggebranchen. Vi henvender os til alle fra

Læs mere

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Nu 32.316 eksemplarer 15 gange årligt Det eneste fagblad i Danmark, der dækker hele den samlede bygge- og

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Læseranalyse af Byggeteknik

Læseranalyse af Byggeteknik Læseranalyse af Byggeteknik - 2007 Udarbejdet for Udarbejdet af Jobnummer Dato Fagbladsgruppen Christian Martorell & Martin Troelsgaard 13808 Maj/juni 2007 Baggrund og metode Formål: Fagbladsgruppen A/S

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference.

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference. Medieplan 15 Energiforum Danmark er et blad, hvor fagfolk skriver til fagfolk. Eksperter gør læserne klogere. Og de store linjer står side om side med de konkrete løsninger, der virker. Omdrejningspunktet

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: MASKIN teknik vil være Danmarks førende fagblad til anlægsbranchen. Vores fagområder er nedbrydning,

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 oktober 2015 Formater Kontakt Online Priser DJURSLAND november 2015 HALTER BAGEFTER DET ER HAMMERVIGTIGT Teknik AT FINDE DE RETTE REPRÆSENTANTER BILEN&BOSSEN: DEN SKAL KUNNE BRUGES

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3 100% DÆKNING AF AKTIVE LANDMÆND - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S dagens landbrug Medieinfo 2013 2 Velkommen til Maskinbladet Velkommen til Maskinbladet REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Maskinbladet skal være

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014

MEDIEINFORMATION 2014 MEDIEINFORMATION 2014 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 FASHION & BUSINESS TRENDS PEJGRUPPEN.COM Vision Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde med stor indsigt i og erfaring med

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 oktober 2014 Formater Kontakt Detailhandelen har været til eksamen Er erhvervsklimaet ustadigt? Online Lokale kræfter bag international succes Bilen&Bossen: Gammel kærlighed ruster

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5.

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5. ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET Estimeret antal bannervisninger pr. uge: 9.499 Estimeret antal læsere pr. uge: 5.548 ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET PR. UGE PR. UGE PR. UGE

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Jagt- og naturrelateret markedsføring

Jagt- og naturrelateret markedsføring MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret markedsføring Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med flere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN pejgruppen.com Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider M e d i e i n f o 2 0 1 0 Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider Fakta 396 sekunder pr. besøg Med flere end 300.000 besøgende på hver måned er der tryk på serverne og rigtig mange data flyder

Læs mere

MEDIE INFO TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk.

MEDIE INFO TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk. MEDIE INFO 20 1 5 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk. agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND En moderne medievirksomhed med flere

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 28. januar 6. januar Teknisk EDB, CAD og CAE, kabler og konnektorer 2 23. februar 30. januar Indikatorer

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Medieinformation 2009

Medieinformation 2009 Downtown magazine I Downtown Magazine finder du de informationer, du ikke vidste, du havde brug for. Downtown Magazine henvender sig til den aktive bruger af København, som ønsker at holde sig opdateret

Læs mere

plejeren media partners Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014

plejeren media partners  Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014 Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter plejeren Medieinfo 2014 media partners Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejerne er både privat-praksiserende og kommunualt

Læs mere

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder?

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Mød mere end 203.500 af vores læsere i Camping-fritid Det har vi. Nemlig 203.500 engagerede campister, der er vilde med campinglivet.

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

Jagt- og naturrelateret annoncering!

Jagt- og naturrelateret annoncering! MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret annoncering! Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med mere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG 20 14 STUDIE KALENDER 15 PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 30. januar 8. januar Miljø og fødevareproduktion Arbejdsmiljø og eksternt miljø (spildevand, CO 2 udslip

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende magasin om digitalfoto og video i både position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Medie- information 2016

Medie- information 2016 Medieinformation 2016 HVOR OG HVORNÅR LÆSES NYHEDERNE? VALG AF MEDIEPLATFORM ER IKKE ET ENTEN ELLER Som mediepartner kender og forstår vi udviklingen på de moderne medieplatforme og inddrager hele tiden

Læs mere

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Her finder du S. 2 Medieoversigt S. 3 Annoncepriser fagbladet S. 4 Rubrikannoncepriser, fagbladet S. 4: Stillingsannoncer S. 6: Gratis QR-koder

Læs mere