avisen der skaber resultater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "avisen der skaber resultater"

Transkript

1 avisen der skaber resultater - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S M e d i e i n f o

2 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag inden for områderne: Hus, have, dyr og maskiner. Kort sagt: Fritidsmarkedet er avisen, der inspirerer mennesker på landet. Hvem er læseren? Familier med arbejde i byen og bopæl på landet og til familier med landbrug som hoved- eller bierhverv. Kendetegnende for målgruppen: 69% er i aldersgruppen år 64% interesserer sig for hus, have, bil og maskiner 74% har købt langvarige forbrugsgoder inden for de sidste to år 61% har foretaget ombygninger og forbedringer inden for de sidste tre år Læserne ligger typisk i mellem til høje indkomstklasser Målgruppen omfatter: Landbrug og gartnerier uanset størrelsen af det dyrkede areal Kvægbrug Svineproducenter Fårefarme Hjortefarme Pelsdyravlere Hønserier Ægproducenter Frugtplantager Planteskoler Anlægsgartnerier Skovbrug Stutterier Hesteavlere Rideskoler Campingpladser Slotte og parker Kontaktinfo Annoncer Tlf Fax Redaktion Tlf Fax Web Tlf Fax Adresse Birk Centerpark Herning fritidsmarkedet.dk - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S FagBladsGruppen A/S står bag Maskinbladet, Byggeteknik, Fritidsmarkedet, Agrologisk, Bovilogisk, Hyologisk, maskinbladet.dk, byggeteknik.dk og fritidsmarkedet.dk i Danmark. I Sverige: Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, ja.se og maskinmarknaden.se. Vil du vide mere om os, så er du velkommen på fbg.dk.

3 3 Afsnit Fokusoversigt Det siger kunderne Læseranalyse Fakta - Platforme Målgrupper Produkt- og leverandørregister Bannere Priser og formater, print udgave Medie-pakker Udgivelseskalender Indstik Medieoplysninger Webmakers - produktion af hjemmesider

4 4 Afsnit Indryk annoncen i det afsnit, der passer til budskabet Fritidsmarkedet er opdelt i forskellige afsnit, målrettet mod læserens interesseområder. FOKUS HUS Materialer, tips og inspiration REJSER Få rabat med Fritidsmarkedet HAVE Redskaber, maskiner, planter og ideer NATUR Skov, jagt og vildtpleje DYR Stalde, foder og tilbehør MASKINER Maskiner og værktøj BRUGT Stort udvalg i brugte maskiner

5 5 Fokusoversigt Temaoversigt Nr. Udg. dato fokus januar Energi og miljø februar Hest & Rytter marts Nyt til haven april Skoven, planter og maskiner 5 1. maj Dyrskuer maj Fornyelse og renovering juni Udeliv 8 3. juli Landsskuet august Varme og energi september Dyr oktober Alternativ energi november Vintermaskiner december ATV

6 6 Det siger kunderne Hvorfor annoncerer vi med vores Jonsered brand i Fritidsmarkedet? Først og fremmest bruger vi Fritidsmarkedet som et medie, fordi det rammer vores målgruppe med dette brand rigtig godt. Deres serviceniveau er rigtig højt, hvilket gør, at tingene bare fungerer! Dette er perfekt for os, for så kan vi bruge mere tid på at hjælpe vores kunder. Desuden hører vi fra vores forhandlere, at der kommer kunder i deres butikker pga. af vores annoncer i Fritidsmarkedet. Dette bekræfter os jo kun i, at vi har taget et rigtigt valg. Per Dahl, Salgs & Marketings Coordinator Husqvarna GroupX FreeEnergy sælger kvalitets solcelleanlæg og da Fritidsmarkedet rammer en stor del af vores målgruppe, kan vi ikke finde et bedre sted at annoncere. For os er det vigtigt at yde vores kunder en god service, på samme måde som hos Fritidsmarkedet. Der er servicen altid i top og de er altid klar til at hjælpe, uanset hvad problemet måtte være. Vi er rigtig glade for at have Fritidsmarkedet som samarbejdspartner. FreeEnergy Morten Haungaard Indehaver FreeEnergy.dk GRØN ENERGI TIL HUSBEHOV Vores produkter er meget anvendt inden for såvel landbrug som hobbylandbrug. Ved annoncering i Fritidsmarkedet når vi ud til professionelle landmænd, som efterspørger et staldbyggeri og til hobby landmanden, som mangler en hytte til hans heste. Vi kan mærke en øget efterspørgsel i ugerne efter vores annoncering i Fritidsmarkedet, hvilket giver travlhed på kontoret. Jannie Bruun Marketingansvarlig Future Rundbuehaller ApS Vi har igennem flere år annonceret i Fritidsmarkedet og kan tydeligt mærke, når en ny avis kommer på gaden. Fritidsmarkedet rammer vores målgruppe; folk på landet perfekt og gør, at vi får opringninger fra hele Danmark. Fritidsmarkedet var det første sted vi annoncerede vores web-shop, inden vi gik i andre medier. Derfor ved vi med sikkerhed, at annoncerne her havde en effekt, og gav ordrer i butikken. Morten Høgh Christensen Marketingansvarlig Agrotek A/S

7 7 Læseranalyse Kilde: Synovate Metode Undersøgelsen er gennemført i overenstemmelse med Dansk Fagpresses kodeks for fagbladsanalyser. stikprøve Stikprøven er taget med udtræk fra Post Danmarks modtagergruppe: Jordbrugere. Læsertal Hos 48% af modtagerne læses Fritidsmarkedet af mere end én person i husstanden. Læsetid I gennemsnit anvender 18% af Fritidsmarkedets læsere over 30 minutter på at læse avisen. 17% anvender mellem minutter, 30% 26% anvender minutter, 28% anvender 5-10 minutter, mens 11% anvender under 5 minutter. 30% 30% 25% Gemmeværdi Ca. halvdelen af Fritidsmarkedets læsere gemmer avisen i én uge. 25% 25% 20% Fire ud af ti læsere gemmer bladet mellem 2-4 uger. 20% 20% 15% Ni ud af ti gemmer Fritidsmarkedet. 15% 15% 10% Annonceeffekt 18% af Fritidsmarkedets læsere har taget kontakt til 10% 10% annoncørerne 5% i Fritidsmarkedet. hvilken aldersgruppe tilhører du? 5% 5% 0% år år Er du? år år +61 år 30% 25% 0% 0% år år 70% år år år år år år år år 20% 70% 70% 15% 35% 10% 35% 35% 5% 0% år år år år +61 år 0% Mand Kvinde 70% 35% 35% 35% 28% Er du/driver du? 0% 0% 50% 50% 50% 40% Mand Mand Kvinde Kvinde de områder i fritidsmarkedet, som respondenterne vægter højest, er følgende: 28% 28% 35% 21% 40% 40% 30% 21% 21% 14% 30% 30% 20% 14% 14% 0% 7% Mand Kvinde 20% 20% 10% 7% 7% 0% 50% 0% 0% 40% Hobbylandbrug Fritidslandbrug Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Prof. Prof. landbrug Elastra målgr. Ekstra Elastra målgr. målgr. 10% 10% 0% Brugte maskiner Maskiner 0% 0% Brugte Maskiner maskiner Hus Hus Hus Have Have Have Husdyr Husdyr 30%

8 8 FAKTA - PLATFORME REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat udenfor de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag indenfor områderne: HUS, HAVE, DYR OG MASKINER. Kort sagt: Fritidsmarkedet er avisen, der inspirerer mennesker på landet. Nyttig og brugbar viden Dybdegående artikler Produktnyheder Specielle fokus Stort udvalg af produkter Stort udvalg af leverandører Nyttig og brugbar viden online Ugentlige aktuelle artikler Jobs Landbrugsejendomme Artikelarkiv Galleri Elektronisk udgave af den trykte avis Konkurrencer Læsernes egne billeder Rejser Arrangementer Produktsøgning Leverandørsøgning PRIMÆRe Landbrug Kvægbrug Svineproducenter Fårefarme Hjortefarme Pelsdyravlere Hønserier Ægproducenter Frugtplantager Planeskoler Anlægsgartnerier

9 9 FAKTA - PLATFORME MÅLGRUPPER Hobbylandbrug Fritidslandbrug Skovbrug Stutterier Hesteavlere Rideskoler Campingpladser Slotte Parker På farten Ugentlige aktuelle artikler Artikelarkiv DK s største database af brugte maskiner Produktregister Leverandørregister Konkurrencer Nå endnu bredere ud Elektronisk udgave af den trykte avis Interaktive annoncer Tid til fordybelse

10 10 Produkt - og leverandørregister fritidsmarkedet.dk Som annoncør på fritidsmarkedet.dk har du mulighed for at blive søgt på dit firmanavn og det antal søgeord, der er mest relevant for dit firma. I standardpakken indgår følgende: Firmanavn Adresse Tlf. Fax (aktivt link) www (aktivt link) 10 søgeord Pris pr. år kr ,- excl. moms Tilkøb af ekstra søgeord pr. 10 styk Pris pr. år kr. 995,- excl. moms Brugte maskiner Få dine brugte maskiner på fm.dk kontakt os for muligheder. Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for digital annoncering på vores hjemmesider

11 11 Bannere fritidsmarkedet.dk Bannerannoncer Tekniske specifikationer Megaboard banner Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... I top af alle sider Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere MEDIUM REKTANGEL Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...Øverste højre hjørne på forsiden og undersider Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere skyskraber BANNER Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... Venstre side Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere SKÆRM BANNER Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...I top af alle sider (vises som megaboard) men fylder hele skærmen ved klik Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for digital annoncering på vores hjemmesider

12 12 Priser og formater, print udgave forside B x H: 60 x 48 mm... kr x 48 mm 1/4 side B x H: 125 x 142 mm... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 142 mm 1/2 side B x H: 254 x 142 mm... kr B x H: 125 x 288 mm... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 142 mm 125 x 288 mm 1/1 side B x H: 264 x 309 mm (+5 mm til beskæring)... kr v/ 6 indrykninger, pr. stk.... kr v/ 12 indrykninger, pr. stk.... kr x 309 mm galleri - brugte maskiner B x H: 60 x 48 mm... kr x 48 mm Se øvrige betingelser på side 14

13 13 Mediepakker Sammensæt din markedsføringspakke til print og online annoncering tilpasset efter dit behov. TRYKT REKLAME SPAR PENGE OPTIMAL REKLAME ONLINE REKLAME ONLINE REKLAME Komplet løsning Kontakt vores sælgere for at høre om priser og muligheder for den komplette mediepakke.

14 14 Udgivelseskalender 2013 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI T 1 Nytårsdag F 1 F 1 M 1 2. påskedag O 1 Fritidsmarkedet 5 L 1 14 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 01 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23 F 4 M 4 M 4 T 4 L 4 T L 5 T 5 T 5 F 5 S 5 O 5 Grundlovsdag S 6 O 6 Deadline udg. 2 O 6 Deadline udg. 3 L 6 M 6 Deadline udg. 6 T 6 19 M 7 T 7 T 7 S 7 T 7 F 7 02 T 8 F 8 F 8 M 8 O 8 L 8 15 O 9 Deadline udg. 1 L 9 L 9 T 9 T 9 Kr. himmelfartsdag S 9 T 10 S 10 S 10 O 10 Fritidsmarkedet 4 F 10 M F 11 M 11 M 11 T 11 L 11 T L 12 T 12 T 12 F 12 S 12 O 12 Fritidsmarkedet 7 S 13 O 13 O 13 L 13 M 13 T M 14 T 14 T 14 S 14 T 14 F T 15 F 15 F 15 M 15 O 15 L O 16 L 16 L 16 T 16 Deadline udg. 5 T 16 S 16 T 17 S 17 S 17 O 17 F 17 M F 18 M 18 M 18 T 18 L 18 T L 19 T 19 T 19 F 19 S 19 Pinsedag O 19 Deadline udg. 8 S 20 O 20 Fritidsmarkedet 2 O 20 Fritidsmarkedet 3 L 20 M pinsedag T M 21 T 21 T 21 S 21 T 21 F T 22 F 22 F 22 Deadline udg. 4 M 22 O 22 Fritidsmarkedet 6 L 22 O 23 Fritidsmarkedet 1 17 L 23 L 23 T 23 T 23 S 23 T 24 S 24 S 24 Palmesøndag O 24 F 24 M F 25 M 25 M 25 T 25 L 25 T L 26 T 26 T 26 F 26 Bededag S 26 O 26 S 27 O 27 O 27 L 27 M 27 T M 28 T 28 T 28 Skærtorsdag S 28 T 28 F T 29 F 29 Langfredag M 29 O 29 Deadline udg. 7 L O 30 L 30 T 30 T 30 S 30 T 31 S 31 Påskedag F 31 JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER M 1 T 1 S 1 T 1 F 1 S 1 T 2 27 F 2 M 2 O 2 Deadline udg. 11 L 2 M 2 O 3 Fritidsmarkedet 8 L 3 T 3 36 T 3 S 3 T 3 49 T 4 S 4 O 4 Deadline udg. 10 F 4 M 4 O 4 45 F 5 M 5 T 5 L 5 T 5 T 5 32 L 6 T 6 F 6 S 6 O 6 F 6 S 7 O 7 Deadline udg. 9 L 7 M 7 T 7 L 7 41 M 8 T 8 S 8 T 8 F 8 S 8 T 9 28 F 9 M 9 O 9 L 9 M O 10 L 10 T 10 T 10 S 10 T 10 T 11 S 11 O 11 F 11 M 11 O 11 Fritidsmarkedet F 12 M 12 T 12 L 12 T 12 T L 13 T 13 F 13 S 13 O 13 Fritidsmarkedet 12 F 13 S 14 O 14 L 14 M 14 T 14 L M 15 T 15 S 15 T 15 F 15 S T 16 F 16 M 16 O 16 Fritidsmarkedet 11 L 16 M O 17 L 17 T 17 T 17 S 17 T 17 T 18 S 18 O 18 Fritidsmarkedet 10 F 18 M 18 O F 19 M 19 T 19 L 19 T 19 T L 20 T 20 F 20 S 20 O 20 F 20 S 21 O 21 Fritidsmarkedet 9 L 21 M 21 T 21 L M 22 T 22 S 22 T 22 F 22 S 22 T F 23 M 23 O 23 L 23 M 23 O 24 L 24 T T 24 S 24 T T 25 S 25 O 25 F 25 M 25 O 25 Juledag 48 F 26 M 26 T 26 L 26 T 26 T juledag L 27 T F 27 S 27 O 27 Deadline udg. 13 F 27 S 28 O 28 L 28 M 28 T 28 L M 29 T 29 S 29 T 29 F 29 S 29 T F 30 M 30 O 30 Deadline udg. 12 L 30 M O 31 L 31 T 31 T 31 53

15 - din maskinleverandør 15 Indstik Som noget helt nyt, kan fritidsmarkedet tilbyde dig at få et indstik lagt inden i fritidsmarkedet. Billigere end hvis du selv gør det Ingen udgifter til kuvertering Reduceret udgift til håndtering STOR BESPARELSE PÅ FORSENDELSESUDGIFTEN Din forsendelse forsvinder ikke i posten Kun et indstik i hver udgave af fritidsmarkedet Til samtlige jordbrugere Kompost i automaten side 24 Et væld af læserfotos side 22 Klog lille læsser side 33 nr årgang uge FOKUS SKOVEN SCANADISK STYRK TIL DE DANSKE SKOVE! MADE IN CANADA Telefon: HELÅRSSTOKER! - Høj effektivitet - Danmarks reneste for brænding - Auto start - Let rengøring - Tåler billige træpiller Internet opkobling uden merpris Pris fra incl. moms ,- Se TILBUD på Salg, service og montage i hele Danmark SE ANLÆG I DRIFT FØR KØB Cypresvej 24 b 7400 Herning Tlf Mobil VESTDØREN Stalddøre og porte til landbrug og erhverv Ring for et godt tilbud Individuelle mål og udformninger Kort leveringstid VESTDØREN ApS Det er billigere end du tror! Esbølvej 17 Sdr. Vium 6893 Hemmet Tlf Fås også som: 26 Hk: ,- 33 Hk: ,- 36 Hk: ,- Kom ud til Danmarks jordbrugere med dit katalog, brochure eller lignende. Priseksempel for indstik op til max. 60 gram kun kr. 0,60 pr. stk. Formater: max. 250 x 297 mm VM LOADER SQ1036 PRIS ,- incl. skovl Motor: Kubota V1505-E28, 26.5KW-36Hk, 4 cyl. m. vandkøling Priserne er excl. moms KONTAKT allerede i dag for en pris på netop dit indstik. Der er kun plads til et indstik pr. udgave, så ring til mig med det samme. Først-til-mølle princippet gælder. Bemærk venligst at indstik faktureres 3 uger forud for udgivelse. Betalingsbetingelser: netto 8 dage. Flytning og/eller afbestilling af indstikket senere end 8 uger før udgivelse, udløser faktura på 50 % af den ordrebekræftede sum.

16 16 Medieoplysninger Tekniske specifikationer udgiver FagBladsGruppen A/S Ansvarshavende: Adm. direktør Jørgen Lindhard Birk Centerpark Herning Tlf: Fax fritidsmarkedet.dk kontortid Mandag - torsdag... kl Fredag... kl oplag og distribution Fritidsmarkedet distribueres med Post Danmark i et oplag på eksemplarer. Annoncemateriale Færdigt annoncemateriale skal være afleveret i trykbar stand og inden for deadline. Med trykbar stand menes materiale produceret til avistryk. Informationer findes på Følgende filer modtages: Indesign, Illustrator, PDF-filer (Press- Optimized), eps-filer. Samtlige skrifter og illustrationer vedlægges. Anvend kun PostScript fonte. For PDF-filer gælder følgende: Fotos skal være lagret som CMYK eller grayscale og ikke som 5-fils CMYK/DCS. Annoncer udarbejdet ved hjælp af programmer i Office-pakken er ikke egnet til tryk. Vi hjælper gerne med opsætning af annoncer, som indrykkes i Fritidsmarkedet. Materialegodtgørelse På færdigt annoncemateriale, vedlagt indrykningsordre og leveret via medienet.net, ydes 5% i materialegodtgørelse. Materialekravene skal overholdes. Der ydes ikke materialegodtgørelse på farvetillæg. betalingsbetingelser 20 dage netto. Herefter beregnes 1,5 % rente pr. påbegyndt måned. ANNULLERING AF ORDRE Annulleres ordren efter annoncedeadline, faktureres der 50% af annoncens pris. Levering af annoncer Elektroniske medier under 20 MB kan sendes på dk og skal komprimeres via WinZip eller StuffIt. En fil må kun indeholde én annonce. Fritidsmarkedet påtager sig intet ansvar for materiale leveret på elektroniske medier. almindelige bestemmelser Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med kundens angivelser eller ønsker. Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for materiale modtaget fra andre medier og annoncer, der har været i korrektur hos kunden. Fritidsmarkedet forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt at afvise annoncer, der strider mod bladets interesser eller mod lov og ærbarhed. Eventuelle reklamationer over annoncer skal ske omgående efter annoncens indrykning. Fritidsmarkedets ansvar for kundens tab som følge af fejl i annoncer, der kan tilregnes Fritidsmarkedet, er maksi-meret til pågældende annonces pris og er uden ansvar for et evt. yderligere tab, som kunden måtte lide, herunder indirekte tab. Aftalte annoncepriser kan forhøjes med stigningen i portotakster, der træder i kraft efter aftale om indrykning af annonce, og som fra Post Danmark eller anden distributør er meddelt Fritidsmarkedet med mindre end 2 måneders varsel. Konstateres udefra kommende prisstigninger på over 10 %, er Fritidsmarkedet berettiget til at forhøje annonceprisen, såfremt dette varsles med 1 måneds varsel. Ved varslede prisforhøjelser på baggrund af denne bestemmelse er kunden dog berettiget til med et varsel på 1 uge at meddele, at annonceaftalen fremadrettet bringes til ophør. - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S

17 17 Alle former for webløsninger, store som små - altid i tæt dialog med kunden C M Hjemmesider S C M C M S CMS C S Digital publishing C M M S S C M C M S Design Webshop Mobilsites Hosting S Web Applikationer Kontakt Webmakers, så er du sikker på professionel rådgivning til dit næste online projekt. Tommy Wohlert, tlf , Annette Larsen, tlf , Kontakt Interesse Løsning

18 Unikke målgrupper: Eneste medie i Danmark med denne sammensætning Høj kendskabsgrad: 71% kender Fritidsmarkedet Høj gemmeværdi: 90% gemmer Fritidsmarkedet Høj dokumenteret annonceeffekt: 18% tager kontakt til en annoncør Dækker husstande uden for byerne (jordbrugere) Købestærke læsere med brede interesseområder Dækker bredt inden for hus, have, dyr og maskiner Birk Centerpark DK-7400 Herning Tel: Fax: fritidsmarkedet.dk

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk 20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER En moderne medievirksomhed med flere end 40 engagerede

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3 100% DÆKNING AF AKTIVE LANDMÆND - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S dagens landbrug Medieinfo 2013 2 Velkommen til Maskinbladet Velkommen til Maskinbladet REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Maskinbladet skal være

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider M e d i e i n f o 2 0 1 0 Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider Fakta 396 sekunder pr. besøg Med flere end 300.000 besøgende på hver måned er der tryk på serverne og rigtig mange data flyder

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

International satsning fra Midtjylland

International satsning fra Midtjylland International satsning fra Midtjylland Her frasorterer de både artikler og annoncer om andet end deres klart definerede fokusering, og de er gået i gang med tv på nettet, mens de spekulerer på, hvordan

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING

alth - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING alth o - om Herning samlet på et sted: www.altomherning.dk ANNONCERING Banner: Et banner er en internetreklame, som kan have mange udformninger. Oftest ser man banneret i toppen, midt på eller i siderne

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Få kontakt til økonomichefen

Få kontakt til økonomichefen Et erhvervsmedie fra: Et erhvervsmedie fra: Medieinformation 2014 Få kontakt til økonomichefen NR. 1 / NOVEMBER 2012 1. ÅRGANG / PRIS KR. 59,90 Økonomichefens foretrukne inspirationskilde www.økonomi.dk

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene Tømrer- og snedkerfirma tiltalt for at betale konkurrenter for at komme med højere tilbud i forbindelse med licitation. Domea opsiger sin aftale med den uroplagede boligorganisation ASBO. Juli/August 2014

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

Nøglen til et BEDRE HJEM

Nøglen til et BEDRE HJEM Nøglen til et BEDRE HJEM Hvad kan vi tilbyde? BOLIUS Rådgivere boligens livscyklus BOLIUS EVENT inspirationsaften BOLIUS PDF hæfte til download BOLIUS Nyhedsbrev 88.700 modt. 2 x ugentligt BEDRE HJEM boligmagasin

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Mediekit & priser 2011

Mediekit & priser 2011 PUBLICATIONS Af Per Kauffmann. Foto: Michael Sand 36 J A G T, V I L D T & V Å B E N J A G T, V I L D T & V Å B E N en uerfarne bukkejæger karakteriseres ved ikke at have begået fejltagelser nok endnu og

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark.

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark. Karneval i København Sponsorpakker - 2007 Karneval i København Samvær Interaktion Intens Eksotisk Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Golfspillernes førstevalg

Golfspillernes førstevalg Medieinformation 2011 Golfspillernes førstevalg 80.000 unikke brugere og over 5 mio. sidevisninger pr. måned i sæsonen gør Golf.dk til Danmarks suverænt største golfportal. Golf.dk er først med nyheder

Læs mere

& www.elteknik-online.dk

& www.elteknik-online.dk & www.elteknik-online.dk m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 5 Udgivelser 2015 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 21. januar 22. december IBI - bygningsinstallation - det intelligente hus. Strømkvalitet,

Læs mere

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER MEDIEINFORMATION 2009 Intro Høj indkomst Stor rejseaktivitet Interesse for investeringer Beskriver ovenstående DIN målgruppe?...så spiller DIN målgruppe sikkert

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S GRAPHIC DESIGN BY WWW.ANETMAI.COM UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S INDHOLD >> Universal Network Media A/S kontakt > Livsstilsbasen.dk / priser > MOEBELbasen.dk / priser > KOEKKENbasen.dk

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 1 BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 ONLINE MEDIER / 02 Online annoncering / 03 Bannerformater og teknik / 04 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 2 Online medier www.byggeplads.dk,

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

NYHED. bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK. Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4. 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere

NYHED. bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK. Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4. 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere MEDIE INFO 20 1 5 dagensbyggeri.dk NYHED bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere Komfort og sikkerhed Ny

Læs mere

Udgivelser 2010. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version fi ndes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2010. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version fi ndes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 0 Udgivelser 2010 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1/2 12. februar 25. januar Teknisk EDB, CAD og CAE, kabler og konnektorer Indikatorer og displays Strømforsyning

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Introduktion til billeddatabasen

Introduktion til billeddatabasen Introduktion til billeddatabasen Colourbox.dk Colourbox.dk er den billeddatabase som Odense Kommune har købt licens til. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er ubegrænset download af billeder. I materialet

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer Brochurer, kataloger, blade mm. online ipaper giver brugeren mulighed for - på hjemmesiden - at bladre i dine kataloger, tryksager og brochurer på samme

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Online annoncespecifikationer

Online annoncespecifikationer ClickTAG Streaming video Brugeraktiveret lyd Standardmål 728x90 15 sekunders animation Opdateret 24. juli 2008 Annoncering på BilBasen Fakta om BilBasen ApS Bilbasen.dk er Danmarks største bilsite med

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

Tekniske Stand Informationer

Tekniske Stand Informationer Tekniske Stand Informationer easyfairs ICT/ICT Security Expo/Internet Expo 2010 10. 11. marts Hal: Standnummer: A Standen m² NØGLEFÆRDIG stand inklusiv: Standvægge mod nabo(er), off-white plastlaminat.

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

MEDIA INFORMATION 2015

MEDIA INFORMATION 2015 MEDIA INFORMATION 2015 BRANCHENS MØDESTED www.building-supply.dk BRANCHENS daglige NYHEDSBREV Industry Supply Danmark A/S Industry Supply Danmark A/S er en ung virksomhed, der driver kommercielle branchenetværk

Læs mere

Annoncering på Motorsporten.dk

Annoncering på Motorsporten.dk Annoncering på Motorsporten.dk Hvem er vi? Motorsporten.dk er Danmarks største Motorsports hjemmeside. Vi beskæftiger os med nyheder om dansk og international motorsport. Alle de mennesker som er involveret

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Prinfo s vide verden

Prinfo s vide verden Prinfo s vide verden Prinfos vide verden 3 Sådan ser verden ud i dag 5 Sådan ser den måske ud efter 1. maj 2011 7 Verden går ikke under 9 Velkommen til vores kopi- og printverden 11 Du store verden! Sådan

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

nyhedsbladet dansk energi

nyhedsbladet dansk energi mediainformation 2013 nyhedsbladet dansk energi Sammen giver vi energisektoren et løft Foto: DONG Energy smart grid ¼ belysning ¼ vindmøller kabellægning ¼ energibesparelser global energi ¼ solceller ¼

Læs mere

Kildevand med Private Label

Kildevand med Private Label Kildevand med Private Label Når Deres virksomhed vælger en kildevandsløsning, hvorfor så ikke vælge en løsning med egen label? Med en Private Label kildevandsløsning kan virksomheden styrke sit image,

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2015 Side 3: nnoncering på print Side 4 og 6: nnoncer i nyhedsbreve Side 5 og 7: nnoncer på hjemmeside Side 8: Massiv eksponering i kortere perioder Høj

Læs mere

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE Velkommen til e-mærkets markedsføringspakke! Markedsføringspakken er skabt som en inspirationskilde til arbejdet med at fortælle om jeres engagement i e-mærket og den ekstra

Læs mere