Af generalforsamlingen i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag den 1. april 2009 på Hotel Vinderup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Af generalforsamlingen i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag den 1. april 2009 på Hotel Vinderup"

Transkript

1 Referat Af generalforsamlingen i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag den 1. april 2009 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning samt præmieuddeling for holdturneringen 2008/ Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse samt fastsættelse af budget og kontingent 4. Hovedkredsens fremtid., herunder overvejelser om initiativ til samarbejde med 6. og 7. hovedkreds. 5. Indkomne forslag 6. Valg a) Formand. Morten Fabrin er på valg. b) Et yderligere bestyrelsesmedlem. Niels Madsen er på valg. c) To bestyrelsessuppleanter. Jesper Lund Thomsen (1. suppleant) og Askov Hove er på valg. d) En revisor. Aksel Hansen er på valg. e) En revisorsuppleant. Søren Ejdum er på valg. 7. Eventuelt Generalforsamlingen blev indledt med et øjebliks stilhed til minde om Mogens Tanderup, Vinderup Skakklub, der var afgået ved døden siden generalforsamlingen i Erling Høiberg, Holstebro Skakklub, blev valgt og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formanden, Morten Fabrin, afholdt beretningen. Den er tilgængelig i sin helhed på hovedkredsens hjemmeside på Debatten om beretningen omhandlede primært hovedkredsens pokalturnering. Sigurd Rindom, Holstebro Skakklub, foreslog, at der etableres en række, hvor spillernes ratinggennemsnit højest må være 1300, hvilket blev støttet af Bent Olesen, Lemvig Skakklub. Morten Fabrin bemærkede, at det

2 var en fin idé, men at han ville lade det være op til pokalstævnets arrangør, Herning Skakklub, om en sådan række skal etableres. Erling Høiberg roste resultatformidlingen af holdturneringen. Herefter blev beretningen enstemmigt vedtaget. 3. Kassereren, Jesper Dürr Christiansen, fremlagde det reviderede regnskab for 2008, der viste et overskud på ,06 kroner. Herefter var hovedkredsens egenkapital pr. 31. december 2008 på ,54 kroner. Regnskabet er tilgængeligt på hovedkredsens hjemmeside på Budgettet for 2009 var i forhold til 2008-regnskabet reguleret lidt op med hensyn til kontingentindtægter og udgifter som følge af, at der forventes vedtaget en kontingentstigning på 100 kroner pr. medlem på Dansk Skak Unions delegeretmøde i påsken. Derudover indeholdt budgettet ikke de store udsving i forhold til 2008-regnskabet. Der budgetteres med et overskud for 2009 på 5310 kroner. Såvel regnskabet som budgettet blev enstemmigt vedtaget. Kontingentet blev fastsat uændret. 4. Morten Fabrin fremlagde baggrunden for oplægget, der hænger sammen med en markant tilbagegang i antallet af holdspillere og den omstændighed, at det i en årrække har været vanskeligt at besætte især de to tunge poster i 9. hovedkreds bestyrelse. Desuden betyder de ni hovedkredse efter Morten Fabrins opfattelse megen overflødig dobbeltadministration. Et samarbejde med en eller flere hovedkredse vil efter Morten Fabrins opfattelse kunne medføre en mere jævnbyrdig og interessant holdturnering. Morten Fabrin oplyste videre, at mens bestyrelsen for 6. hovedkreds har meldt positivt ud med hensyn til at samarbejde, så har bestyrelsen for 7. hovedkreds meddelt, at man overordnet set ikke er interesseret, men at man dog muligvis er parat til at indgå i et samarbejde om en fælles mesterrække i holdturneringen. Det er Morten Fabrins udtrykkelige håb, at der kan findes en samlet løsning for hele hovedkredsen i stedet for, at klubberne hver for sig søger i forskellige retninger. Der var følgende bidrag til den efterfølgende debat: Arne Præstholm, Lemvig Skakklub: Hvis der stadig skal være to oprykkere fra mesterrækken, synes jeg, man skal arbejde for, at der bliver to mesterrækker. Ellers bliver det et problem, at vi får for langt at køre. Knud Erik Pedersen, Ringkøbing Skakklub: I Ringkøbing drømmer vi ikke om at søge sydpå. Vi synes, hovedkredsen skal arbejde videre med planerne. Vi går mest ind for et samarbejde med 6. hovedkreds. Vi er knap så vilde med et samarbejde med 7. hovedkreds.

3 Sigurd Rindom, Holstebro Skakklub: Vi er nok mest imod. Men hvordan er de andre hovedkredses økonomi, og hvornår skal det træde i kraft? Kjeld Merstrand, Viborg Skakklub: Vi er positive, og det har vi været fra starten. Jens Grud Sørensen, THY Skakklub: Jeg er skuffet over, at 7. hovedkreds ikke vil være med. Vi støtter samarbejdsplanerne, men af kilometermæssige årsager vil vi nok gå ind for to mesterrækker i stedet for én. Lars Agger, Skive Skakklub: I Skive synes vi, man skal arbejde videre med planerne. Hvis vi ikke gør noget nu, bliver det meget sværere fremover. Bent Olesen, Lemvig Skakklub: Lemvig har ikke nogen fremtid i en mesterrække, hvis vi skal køre til Århus 3-4 gange på en sæson. Det vil være uacceptabelt. Knud Erik Pedersen, Ringkøbing Skakklub: Man kunne overveje at samle mesterrække-holdene et par gange i løbet af en sæson til fællesrunder for at komme nogle af de lange køreture til livs. Jens Lund Jensen, Herning Skakklub: Vi kan godt støtte en ekstra samling af alle holdene i mesterrækken. Ærgerligt, at 7. hovedkreds ikke vil være med i samarbejdet. Erling Høiberg: Jeg er enig i, at man nok bør gøre noget, men er det ikke en opgave, der hører ind under Dansk Skak Union? Jeg synes, det er en bedre idé, at DSU laver en ny struktur ud fra de nuværende medlemstal. Askov Hove, Vorgod Skakklub: Som udgangspunkt bakker vi op om et samarbejde, men vi har først bestyrelsesmøde om 14 dage, og da skal vi drøfte det. Morten Fabrin: De andres økonomi er næsten lige så god som vores. Hvis en sammenlægning bliver til noget, regner jeg med en ikrafttræden 1. juli Jeg vil ikke på forhånd udelukke to mesterrækker, men 6. hovedkreds har haft problemer med at få lavet deres mesterrække så driftssikker som ønskeligt. Det vil være oplagt med flere fællesstævner. Der er ingen tvivl om, at DSUs hovedbestyrelse vil se med velvilje på, hvis nogle hovedkredse går sammen om at finde løsninger. Bent Olesen: Jeg tror, man skal have fat i tavlekluden og lave noget, der passer til vores tid, uden at slæbe noget med fra gamle amtsgrænser. Morten Fabrin: Uanset hvordan man laver hovedkredsgrænserne i fremtiden, mener jeg stadig, man skal være åben over for klubbernes ønsker i grænseområder. Sigurd Rindom: Når nogle af de klubber, der ligger længere ude end os, kan gå ind for en sammenlægning, så kan vi nok heller ikke have noget imod det. Drøftelsen endte med, at bestyrelsen blev bemyndiget til at forhandle videre med de to andre hovedkredse, dog således at et eventuelt forhandlingsresultat senere skal forelægges klubberne. 5. Bestyrelsen foreslog følgende fire ændringer til holdturneringsreglementet:

4 1) I slutningen af 2 tilføjes: Holdturneringslederen kan under hensyn til antallet af tilmeldte hold og til eventuelle klubønsker om at rykke ned eller ikke at rykke op fravige de fastsatte holdantal i klasserne, hvis dette stemmer med hensynet til en sportsligt hensigtsmæssig afvikling af turneringen. 2) 3 formuleres således: I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. 3) Som ny 6 F: Holdturneringslederen fordeler på grundlag af tilmeldingerne af 4-mandshold de pågældende hold i B- og C-klassen efter formodet styrke. 4) I slutningen af 14 tilføjes: Hvis planer om et fremtidigt samarbejde med en eller flere hovedkredse kræver det, kan holdturneringslederen forud for turneringen i samarbejde med hovedkredsens bestyrelse fastsætte særlige opryknings- og nedrykningsbestemmelser gældende for en enkelt sæson. Alle fire ændringer blev enstemmigt vedtaget. 6. Valgene a) Morten Fabrin sagde, at han længe havde lagt op til, at han skulle gå af på denne generalforsamling, men at han ikke ville rende af pladsen, når der ikke var andre kandidater. Derfor var han indstillet på nødtvungent at lade sig vælge, men kun frem til den 30. juni At der ikke er andre formandskandidater, ser jeg som tegn på, at 9. hovedkreds ikke længere kan klare sig selv. Sammenlægningsarbejdet betragter jeg som mit afslutningsprojekt. Hvis samarbejdet kuldsejler, vil jeg arbejde for at få Viborg Skakklub med i 6. hovedkreds, og så er jeg ikke længere valgbar i 9. hovedkreds, forklarede Morten Fabrin om den skæve valgperiode. Han blev herefter genvalgt uden modkandidat. b) Niels Madsen blev genvalgt. c) Jesper Lund Thomsen (1. suppleant) og Askov Hove (2. suppleant) blev genvalgt. d) Aksel Hansen blev genvalgt. e) Søren Ejdum blev genvalgt. 7. Ingen emner blev behandlet. Morten Fabrin sluttede herefter generalforsamlingen. Takkede dirigenten og takkede for de mange konstruktive indlæg. Generalforsamlingen havde samlet 17 deltagere, og de fremmødte klubformænd eller deres stedfortrædere repræsenterede i alt 329 medlemmer. De deltagende klubber var: Herning, Holstebro, Kjellerup, Lemvig, Ringkøbing, Viborg, Vorgod, Struer, THY og Skive.

5 (referent: Per Nielsen, sekretær 9. hovedkreds) Formandsberetning, 9. hovedkreds, aflagt ved generalforsamlingen den 1. april 2009 i Vinderup. Generel situation. I denne sæson har vi mistet 2 klubber, nemlig Gudenådalen og Vinderup, og vi må desværre konstatere, at kun ganske få af de tilbageværende medlemmer herfra er søgt ind i andre klubber. Dette viser på ny, at det er meget vanskeligere at bygge noget nyt op end at søge at holde noget nok så småt gående, og vi mistede også denne gang straks en del medlemmer på klublukninger. Nok så vigtigt er også, at så snart et tilbud i et lokalområde går tabt, mistes også nogle muligheder for medlemstilgang. Vi har herefter 14 klubber i hovedkredsen (foruden Nord- og Østsalling, der stadig figurerer som klub, men kun med 1 medlem). Desværre er den landsdækkende medlemstilbagegang også her i vort område fortsat i det forløbne år. Jeg kan henvise til den oversigt, der er fremlagt. I de seneste 3 kvartaler har vi mistet 28 medlemmer, svarende til ca. 7%. Det er fortsat kun pensionisttallet, der holder stand. En nærmere drøftelse af en af de mulige konsekvenser får vi lejlighed til at foretage under dette mødes punkt 4. Det er en fattig trøst, at hovedkredsens situation er typisk for landet som helhed, og den medlemskampagne, der ønskedes gennemført i det forløbne år, har kun vist sig som sporadiske glimt hist og her. Unionens nye skakserver er gået i luften, og er efter nogle børnesygdomme nu kommet til at fungere tilfredsstillende. De første turneringer på serveren er gennemført, og det kan forhåbentlig styrke besøgstallet. Medlemskampagnen skulle løbe af stabelen i løbet af 2008, men har efter mit indtryk kun haft en meget lille gennemslagskraft. Ud fra de oplysninger, jeg har fået, må jeg konstatere, at der ikke har været iværksat ret mange specielt udadvendte arrangementer, hverken her i hovedkredsen eller i landet som helhed, udover hvad man plejer at lave. Oppefra kunne der utvivlsomt være gjort andet og mere, men lige lidt hjælper det, hvis det ikke lykkes at nå igennem til at motivere klubberne. Det har også her i 2008/09 været et travlt år for unionens hovedbestyrelse og forretningsudvalg, hvor der har hersket et godt samarbejdsklima. Jeg vil meget gerne have, at klubberne for deres egen levedygtigheds skyld bidrager til at bakke op om de initiativer, der tages og håber, at man rundt om i klubberne i hovedkredsen er opmærksomme på vigtigheden af arbejdet på både regionalt plan og landsplan. Inden for unionens ledelse har hele 3 medlemmer af Forretningsudvalget, blandt andre formand Erik Søbjerg, bebudet, at de senest om 1 år ønsker at udtræde af udvalget. Det er meget arbejdskrævende poster, og det er utvivlsomt stærkt medvirkende til, at gennemtrækket er betydeligt. For tiden overvejes det at aflaste Forretningsudvalget ved at få etableret en struktur med nogle underudvalg, som kan overtage en væsentlig del af det arbejde, som hidtil har påhvilet unionsformand og forretningsudvalg. Det er en model, som man har gode erfaringer med i Sverige, og der er for mig at se ingen tvivl om, at det er den eneste farbare vej, vel at mærke hvis det

6 fastlægges således, at udvalgene skal have en bestemt person at referere til i FU, og således at kompetenceforholdene skal være klare. På HB-mødet i februar var der en indledende drøftelse af det, og der foreligger nu et udmærket oplæg herom, som skal drøftes videre på HB-mødet om 9 dage. I mange år har der ikke været arrangeret et specielt junior-dm. Det blev der fra maj 2008 rådet bod på med det første ungdoms-dm, der blev afholdt i løbet af en weekend i Ballerup. Det var meget flot, at 1. hovedkreds med kort varsel påtog sig dette arrangement, der fik i alt 59 deltagere. Her fra hovedkredsen deltog 3 spillere, hvoraf Tor Joensen, Struer blev Danmarksmester for de 9-10-årige. Tobias Juul Madsen, Struer blev nr. 3 blandt de årige, og Jakob Glibstrup, Skive blev nr. 7-8 i klassen for årige. Det er fine resultater, som viser, at vi her på egnen har unge spillere, der kan begå sig blandt de bedste, selv om vi desværre samlet set har alt for få ungdomsmedlemmer. Hovedkredsen har ydet en beskeden økonomisk støtte til deltagelsen under indtryk af, at det foregik i Hovedstadsområdet, og at vi gerne ville give et lille bidrag til, at vi kunne blive repræsenteret. I 2009 foregår turneringen i Skanderborg i weekenden maj. Det er jo langt tættere på os, og derfor håber jeg, at betydeligt flere herfra vil deltage. Fuldmagter til delegeretmødet i Silkeborg. De klubformænd, der ikke selv kan møde op til delegeretmødet søndag den 12. april i Silkeborg, har mulighed for at afgive fuldmagt til en anden, der kan møde, på blanketter, der ligger her under mødet. Samarbejdet i hovedkredsens bestyrelse. har fungeret godt, og jeg vil gerne benytte lejligheden til her at takke mine bestyrelseskolleger for jeres indsats og vort samarbejde i det forløbne år. Sidste år indtrådte Jesper Dürr Christiansen og påtog sig den krævende post som kasserer og kartoteksfører, og det forløber fremragende. Jesper får lejlighed til senere under mødet at præsentere endnu et glimrende regnskab for hovedkredsen. Lokale aktiviteter. Også det forløbne år har været præget af, at mange af hovedkredsens klubber fortsat stabler koordinerede turneringer på benene. Jeg skal understrege, at disse turneringers levedygtighed er meget afhængig af, at andre klubber får sendt deltagere til dem. Sørg derfor for at følge med i, hvad der er undervejs af turneringer og prøv at få det formidlet ud i klubberne, herunder at få arrangeret kørselsordninger, så også dem, der ikke er selvtransporterende, får mulighed for at komme ud og spille. Det viser sig ofte, at når det rygtes, at 1 eller 2 spillere skal af sted, er der også folk til at fylde bilen op. Dette gælder også de hurtigturneringer, som afholdes rundt omkring. Blandt turneringerne vil jeg gerne særligt fremhæve, at i Herning holder man fast 2 store årlige koordinerede turneringer, nemlig Herning Byturnering og Ringkjøbing Amtsmesterskab med imponerende høje deltagertal. Fra vor hovedkreds er pr. 26. marts tilmeldt 27 spillere til DM i Silkeborg, der begynder i den førstkommende weekend. Det er jo glædeligt, at DM også i år holdes så tæt på vort område.

7 Vorgod Skakklub fyldte i oktober år og fejrede det med en dejlig frokost efterfulgt af simultan ved Jørn Sloth. Det var et fint arrangement. Til lykke til Vorgod, som er et godt eksempel på, at også klubber i landområder er levedygtige, når der gøres en indsats for det. Unionens initiativpræmie og hæderstegn. Her i hovedkredsen blev der ikke uddelt nogen initiativpræmie til en klub i 2008, og det bliver der heller ikke i Hæderstegnet blev i 2008 tildelt Poul Søndergaard, Viborg, og også her i 2009 er der fundet en oplagt kandidat til modtagelsen af denne hædersbevisning. Turneringsaktiviteter på hovedkredsplan. Fra vort Pokalstævne i Herning i 2008 kvalificerede Viborg sig i Eliterækken uden kamp, Herning og Holstebro i Bredderækken og Struer og Skive i Juniorrækken til finalestævnet i Nyborg i pinsen. I Eliterækken blandt 16 hold blev Viborg noget skuffende nr. 9-10, dog med IM Jens Ove Fries Nielsen som rækkens topscorer på 1. bræt. I Bredderækken med 16 hold blev Holstebro nr. 5 og Herning nr Endelig blev i Juniorrækken Skive en flot nr. 3 og Struer nr. 5-8 blandt de 14 hold. Husk at næste Pokalstævne finder sted søndag den 26. april 2009 i Herning. Jeg vil gerne opfordre kraftigt til, at så mange hold som muligt deltager. Systemet er netop indrettet således, at stævnet er attraktivt såvel for topspillerne som de mere jævne spillere. Til hovedkredshold-dm for juniorer på Tjele i den 1. weekend i oktober lykkedes det igen i år vor juniorleder Niels Madsen at samle et godt hold. Ole Mikkelsen fra Herning assisterede ham glimrende. Selv om vi desværre ikke har mange børn og juniorer i hovedkredsen, er der blandt dem vi har, mange gode spillere. Trods flere gode enkeltresultater undervejs lykkedes det desværre kun at opnå en 6. plads blandt de 9 hold. Det er meningen, at de særlige juniorsamlinger, der har været afholdt nogle gange for hovedkredsens juniorer, skal fortsætte. Der har kun været gode erfaringer med dem hidtil, og det er arrangementer, som hovedkredsen meget gerne støtter, også økonomisk. I kan læse mere om juniorarbejdet på hovedkredsens hjemmeside. Skoleskakken. Dansk Skole Skak er jo for ca. 1½ år siden kommet ind under Dansk Ungdoms Fællesråd, hvilket har medført en styrket økonomi, oprettelse af et sekretariat og måske en vis distancering organisatorisk på centralt plan fra Dansk Skak Union. Det er imidlertid stadig skak, de spiller, og lokalt er det i vidt omfang folk fra skakklubberne, der står for ledelsesarbejdet. Skoleskakken udgør fortsat den mest oplagte fødekæde for vore klubber, og jeg finder det nærliggende også i år at nævne de resultater, som har særlig interesse for vort område.

8 Som tidligere anført gør vi os pænt gældende med hensyn til kvaliteten men desværre ikke så stærkt med kvantiteten inden for ungdomsskakken, og det afspejler sig blandt andet i, at Struer også i 2008 hentede hele 2 individuelle danmarksmesterskaber i skoleskak. I den næstyngste gruppe (E) blev det denne gang Tor Joensen, Struer, der blev danmarksmester, foran blandt andre Christian Sejersen, Struer, der blev nr. 9 og Jesper Thybo, Morsø, der blev nr. 10. I gruppe D blev Tobias Juul Madsen igen danmarksmester med Simon Kirk Grundmann, Viborg som nr. 4 og Rasmus Thøgersen, Skive som nr. 9. I gruppe B blev Jakob Glibstrup, Skive nr. 8. Endelig blev i den ældste gruppe (A) Morten Storgaard, Herning nr. 3, Flemming Kamstrup, Struer nr. 8 og Anders Revsgaard Andreasen, Viborg og Tjele nr. 10. Ved DM for skoleskakhold her i marts 2009 på Fyn blev Parkskolen fra Struer en meget suveræn Danmarksmester blandt de yngste fra klasse med 25½ points af 28 mulige. De resultater, jeg her har nævnt, viser, at vi her i området har et stærkt potentiale at bygge på for fremtiden. Jeg vil bede klubberne være meget opmærksomme på at få udbygget jeres samarbejde med de lokale skoler og sørge for, at også klubberne har noget godt at tilbyde de yngste. Mange af dem er ivrige for at lære mere! Holdturneringen Divisionerne Vi havde 2 hold med i 1. division, nemlig Kjellerup og Viborg og 3 hold i 2. division, THY, Skive og Herning. I 1. division var Viborg hele vejen igennem med i topstriden. Normalt er 36½ points nok til oprykning, men Nørresundby var stærkere med 38 points og rykkede op i Skakligaen. Viborg blev en meget klar nr. 2. Kjellerup var desværre undervejs stærkt afbudssvækket. Holdet scorede alligevel som sædvanlig nogle gode resultater undervejs, men måtte som nr. 7 rykke ned i 2. division. I 2. division var Herning i gruppe 3 med i topstriden helt indtil sidste runde, men måtte nøjes med en tredjeplads. 2. division gruppe 4 var usædvanligt jævnbyrdig. Til sidst skilte kun 6 points nr. 1 og nr. sidst. THY og Skive gjorde det fint i starten, men endte med at rykke ned, selv om de scorede 26 og 24½ points. Skive var undervejs i helt usædvanlig grad svækket af afbud. THY var ramt af en udmeldelse inden sæsonstarten, men fik til gengæld en stærk tilgang ved nytårstid. Begge hold har i deres stærkeste opstilling klart divisionsstyrke, men nu må de så ned og styrke vores Mesterklasse i hovedkredsen. Hovedkredsen

9 I hovedkredsens turnering deltog 29 hold fordelt med 8 i M, 8 i A kun 3 i B og 10 i C. Indberetningsordningen og ratingen er set herfra forløbet meget tilfredsstillende. Klubberne har været meget dygtige til at overholde tidsfristerne både ved tilmeldingen til turneringen og ved indtastningen af resultaterne. En stor tak til klubberne herfor, for det er helt centralt for vores resultatformidling, at der indberettes korrekt og rettidigt. En særlig tak vil jeg også her rette til Per Rasmussen på Bornholm for en meget betydelig indsats på det tekniske område. Per passer hele divisionsturneringen og holdturneringen i 8. hovedkreds samt bistår teknisk både 9. og 7. hovedkreds. Vi er ham meget taknemmelig herfor. Det er mit indtryk, at der har været stor tilfredshed rundt omkring med, at man løbende på hovedkredsens hjemmeside har kunnet følge hold- og enkeltresultater samt ratingudvikling for spillerne. Det har uden tvivl øget interessen for turneringen meget betydeligt. Det har også gjort det særlig interessant for mig at have hvervet som turneringsleder også i denne sæson, at det hele har fungeret udmærket. Det er en glædelig kompensation for de ganske mange timer, som det kræver at forberede og administrere turneringen. Jeg vil også gerne rette en tak til Peter Graves, der har hjulpet med at lave rundeskemaer til turneringsprogrammet, herunder med at prøve at fordele kørslen så retfærdigt, som det nu lader sig gøre. Nu vil jeg gå over til resultater og præmieuddeling: Mesterklassen: Holstebro 1 førte klassen fra start til mål og satte ny scoringsrekord med imponerende 44½ point og vandt klassen med 9 points forspring til Ringkøbing 1. Da der som tidligere nævnt er 2 nedrykkere fra 2. division til hovedkredsen, rykker både nr. 7, Struer og nr. 8, Viborg 2, ned i A-klassen. Man kan vel konkludere, at det har været en klasse med ganske store styrkeforskelle og betydelige udsving i, hvilke hold, klubberne kunne stille fra runde til runde: 1)Holstebro 1 44½ præmie 2)Ringkøbing 1 35½ 9 2. præmie 3)Herning )Kjellerup )Skive 2 25½ 6 6)Lemvig )Struer )Viborg 2 20½ 4 A-klassen:

10 A-klassen var en mere jævnbyrdig række, hvor et nu forstærket Ikast-hold dog skilte sig ud i toppen som en ret klar vinder og dermed oprykning til Mesterklassen. Der var tæt kamp om andenpladsen, som endte hos Viborg 3. Også her rykker så to hold ud, nemlig Holstebro 2 og Morsø. 1)Ikast 1 36½ præmie 2)Viborg præmie 3)Vorgod )THY 2 30½ 7 5)Herning )Aulum )Holstebro )Morsø 21 2 B-klassen: Desværre kunne der kun mønstres 3 hold i denne klasse, hvor der så spilledes dobbeltrundigt. Ikke overraskende sejrede her Kjellerup 3 med oprykning til A-klassen. Under hensyn til deltagertallet i denne klasse er der ingen 2. præmie 1)Kjellerup præmie 2)Viborg 4 15½ 5 3)Vorgod 2 10½ 0 På grund af det lave deltagertal i denne klasse skal vi senere se på et forslag om, at B-klassen fremover skal spilles med 4-mandshold i stedet for 8-mandshold. C-klassen: Her var der god tilslutning med 10 4-mandshold, der fordeltes geografisk i 2 grupper med afsluttende finale mellem de to gruppevindere. Skive 3 og Herning 4 kunne ret klart kåres som gruppevindere, og finalen mellem dem vandtes af Skive 3 med 2½-1½ over Herning 4. C1-klassen: 1)Skive 3 10½ 7 1. præmie

11 2)Lemvig )Vestsalling 8 4 4)THY 3 7½ 3 5)Holstebro C2-klassen: 1)Herning 4 12½ 7 2. præmie 2)Ikast )Kjellerup 4 7½ 4 4)Ringkøbing )Herning Afslutning. Til sidst vil jeg gerne takke klubberne for samarbejdet i det forløbne år. Jeg modtager fra flere af klubberne deres klubblade, og det sætter jeg meget pris på. Desuden er jeg hver uge en eller flere gange inde på hjemmesiderne hos alle de klubber, der har en sådan for at orientere mig om, hvad der sker. 10 af de 14 klubber har en hjemmeside oprettet, og en del af dem holdes forholdsvis aktuelt opdaterede Jeg har hermed afsluttet min beretning og overlader den til forsamlingens drøftelse. Morten Fabrin

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Formandsberetning, 9. hovedkreds den 24. marts 2010

Formandsberetning, 9. hovedkreds den 24. marts 2010 Formandsberetning, 9. hovedkreds den 24. marts 2010 Medlems- og klubsituation. I denne sæson har vi ikke mistet nogen klub. Men Struer er nede på 2 medlemmer og har opgivet at stille op i holdturneringen.

Læs mere

Referat Af generalforsamlingen i 9. hovedkreds onsdag 24. marts 2010 på Hotel Vinderup

Referat Af generalforsamlingen i 9. hovedkreds onsdag 24. marts 2010 på Hotel Vinderup Referat Af generalforsamlingen i 9. hovedkreds onsdag 24. marts 2010 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 29/ på Aktivitetscenteret, Holstebro

Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 29/ på Aktivitetscenteret, Holstebro Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 29/3 2006 på Aktivitetscenteret, Holstebro Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 28/3 2007 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 28/3 2007 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i DSU's 9. hovedkreds den 28/3 2007 på Hotel Vinderup Mødet blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup.

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl. 19.30 på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Følgende klubber var repræsenteret med formand/repræsentant og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 5. april 2017 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup.

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 5. april 2017 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 5. april 2017 kl. 19.30 på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Følgende klubber var repræsenteret med formand/repræsentant og

Læs mere

Det blev oplyst, at 284 af 358 mulige stemmer var repræsenteret.

Det blev oplyst, at 284 af 358 mulige stemmer var repræsenteret. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds afholdt onsdag den 20. marts 2013 kl. 19.30 på Hotel Vinderup Deltagere: Erik Søbjerg (ES), formand og Herning Jens Lund Jensen (JLJ), næstformand

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 21. marts 2018 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup.

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 21. marts 2018 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 21. marts 2018 kl. 19.30 på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Følgende klubber var repræsenteret med formand/repræsentant og

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 16. marts 2016 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup.

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 16. marts 2016 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 16. marts 2016 kl. 19.30 på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Følgende klubber var repræsenteret med formand/repræsentant og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Skakforeningen GSF-Caïssa

Skakforeningen GSF-Caïssa Skakforeningen GSF-Caïssa Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd Generalforsamling RrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrR Referat af Generalforsamling 24. maj 2015 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen til årets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK) Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Referat af FU-møde i Bro. Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Kim Skaanning Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 29. april 2008 klokken 19,30 i vort klublokale i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag 1. Navn og formål Unionens navn er Københavns Skak Union [KSU], der optager klubber hjemmehørende i Københavns og Frederiksberg Kommuner samt i Københavns Amt. Unionen danner 1. hovedkreds af Dansk Skak

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere