for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015"

Transkript

1 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

2 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv, kridhvide sandstrande med turkisblåt vand og et stolt folk, der tager imod dig med åbne arme. Karibu Tanzania (velkommen til Tanzania)! På baggrund af flere års succes med hhv. Aware Tourism og Zanzibar Højskolen, har vi nu kombineret det bedste fra to verdener og lavet et helt særligt program til dig, som er rejselysten, ønsker adventure og andre ligesindede at rejse med. Tanken bag Aware Tourism er at sætte fokus på, hvordan vi sikrer, at turismen bidrager til udvikling, også helt ud i nærmiljøet. Helt konkret går Aware Tourism i al sin enkelthed ud på, at vi har strikket et rejseprogram sammen til dig, som gerne vil inspireres og have indsigt i et realistisk Afrika. I kombinationen af Awareturisme og højskoleramme får du fællesskab med andre, rejsekammerarter, oplevelser, oplæg, adventure og selvfølgelig afslappende ferie. Du får med andre ord her en unik samlet pakke. Ønsket er, at give dig en forståelse for, hvordan du som besøgende er med til at påvirke både miljøet og kulturen i landet, samt give dig perspektiv på livet i Danmark og ikke mindst berige dig med nye bekendtskaber af såvel dansk, som afrikansk art. Programmet er sammensat således, at der dagligt er plads til læring, oplevelser og tid på egen hånd. Der vil være relevante ture, hvor deltagerne sammen med underviserne, kommer under huden på Afrika mens der opleves, nydes og reflekteres. Med undtagelse af safari delen, er programmet sammensat så der dagligt er mulighed for at slappe af, sole og bade, kitesurfe, dykke m.m. Programmet starter på Zanzibar, hvor vi mødes på Zanzibar Højskolen, hvorfra vi får gruppen sammentømret, får skabt et fundament for på egen hånd at opleve den lokale kultur, samt givet jer det bedste af Zanzibar. Efter ti dage på Zanzibar tager vi til fastlandet, hvor opholdet kulminerer med en unik safari, hvor vi oplever Tanzanias storslåede natur og spændende eventyr og forhåbentlig får set the big five. Dette er en helt særlig måde at slutte to ugers højskole af på sammen og få overskredet grænser, sove inde i parken ved dyrene (hvis man har lyst) og lade Afrikas storslåede natur gøre indtryk.

3 Dag 1 Mandag den 29. juni Ankomst til Zanzibar - introduktion og afslapning Vores første møde bliver på Zanzibar Højskolen, som ligger på Zanzibars østkyst i byen Paje. Her mødes vi i samlet flok kl og hilser på hinanden, bliver indlogeret på højskolen, samt får introduktion til opholdets program. Herefter er der mulighed for at hoppe i det azurblå hav og nyde feriestemningen. I sørger selv for transport fra lufthavnen, men vi hjælper gerne med at arrangere pick-up af vores chauffører. Kommer du før opholdets start, er det muligt at tilkøbe ekstra nætter billigt på skolen. Om aftenen vil der være bål og yderligere introduktion til hinanden. Dag 2 Tirsdag den 30. juni Lokalt kendskab - landsbytur og kulturforståelse Efter en god nats søvn og lidt akklimatisering til varmen, starter vi dagens program med at se nærmere på lokalsamfundet med en guidet tur rundt i landsby Paje. I får her en introduktion til byen, steder der er værd at besøge, samt gode råd til mødet med de lokale. Landsbyen er beboet af ca personer, som primært er muslimer. Vi kombinerer rundturen med undervisning i kulturforståelse og efterfølgende vil der være et kort oplæg om den lokale kultur, religion, samt omgangsformer. Der vil desuden være et kort spil, hvor I vil få afprøvet jeres egen kulturforståelse og lært hinanden bedre at kende. Sidst på eftermiddagen vil der, for de interesserede, være et lille swahili introkursus, så I blandt andet kan hilse på, sige tak, farvel og vi ses til de lokale. Om aftenen mødes vi til en øl og en snak om dagens oplevelser, jeres egne indtryk og et kort oplæg om Jakob Ejersbo s triologi om Tanzania.

4 Dag 3 Onsdag den 1. juli Delfintur, swahili barbeque og traditionel masai-dans Tidligt om morgenen kører vi til Zanzibars sydligste spids Kizimkazi, og sejler ud i Menai Bay Marine Nature Reserve. I dette fantastiske øhav lever mange delfinfamilier, af arterne Bottlenose dolphin og Humpback dolphin. Vi møder her delfinerne på deres præmisser i det åbne hav og tager derfor ud tidligt til solopgangen, hvor delfinerne er mest aktive. Delfinerne er både nysgerrige og legesyge, og det er muligt at komme helt tæt på dem, mens man svømmer rundt og iagttager dette fantastiske dyr på nært hold. Det er en god ide at medbringe snorkeludstyr (kan evt.lejes forinden), og har man undervandskamera med, er der mulighed for fantastiske billeder. Efter denne smukke start på dagen, tager vi retur til skolen og spiser morgenmad, samt på baggrund af et lille oplæg, diskuterer hvordan vi videre kan få sådanne æstetiske øjeblikke ind i vores liv, og hvordan det kan bringes i spil på dansk grund også. Resten af dagen er til fri afbenyttelse inden vi om aftenen mødes til en swahili BBQ, hvor masaierne efterfølgende vil opføre deres traditionelle hop-dans for os. Dag 4 Torsdag den 2. juli Lost in Stone Town - oplev øens smukke storby og historie Denne dag går turen til Zanzibars eneste storby Stone Town, hvor I vil opleve livlig stemning, have mulighed for shopping og besøg i det historiske slavemuseum. I Stone Town ser man øens arabiske historie og arkitektur og får en fornemmelse af Zanzibars miks af afrikansk, arabisk, indisk og europæisk fortid og kultur. I vil her blive sendt ud på egen hånd med opgaver og møder med de lokale, så I får et bredt indblik i, hvad byen har at byde på. Om aftenen mødes vi til en cocktail med udsigt til solnedgang over det indiske ocean. Herefter spiser vi på det lokale madmarked og oplever Stone Towns forandring i aftenstemningen.

5 Dag 5 Fredag den 3. juli Personlig udvikling, samt fest på afrikansk manér Efter gårsdagens heldagstur til Stone Town sætter vi tempoet ned på ægte afrikansk vis og giver tid til lidt pole, pole mentalitet (tag det roligt). Formiddagen starter med mulighed for yoga på stranden til solopgang eller en løbetur i sandet, hvorefter vi fortsætter formiddagen med undervisning i udvikling og mulighed for coaching. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Om aftenen er det tid til at stifte nærmere bekendtskab med den tanzanianske fest- og dansekultur, når den lokale strandbar, Jambobar, byder op til ugens store fest. Her bliver der danset til afrikanske rytmer på stranden under åben himmel til den lyse morgen. Dag 6 Lørdag den 4. juli Afslapning og lokal madlavning Formiddagen er afsat til egen rådighed til eksempelvis at få dykket, kitet eller afprøvet kræfter med Stand Up Paddeling (SUP). Om eftermiddagen mødes vi med de lokale kvinder og deres specialitet: krydderier og lokale retter. Zanzibar er verdensberømt for sine krydderier og bliver også kaldt The spice Island. Krydderierne er centrale i Zanzibars historie og økonomi. Krydderierne og madlavning er et centralt omdrejningspunkt for de lokale kvinder og en vigtig del af deres daglige gøremål. Denne dag skal I skal selv have mulighed for at få fingrene i krydderbøtten, når der skal laves mad på traditionel swahili facon superviseret af de lokale kvinder. Vi starter madlavningen midt på eftermiddagen med udsigt over det indiske ocean, vi diskuterer kultur, madlavning og kønsroller henover klargøringen af de lokale chapatti, mandazi, pilao og andre lækre lokale specialiteter. Aftensmaden indtages på sivmåtter efterfulgt af tanzanianske røverhistorier af en af Zanzibar Højskolens tanzanianske stiftere.

6 Dag 7 Søndag den 5. juli Valgfri dag - snorkling i Blue Lagoon eller besøg ved medicinmanden Dagens program er fleksibelt på den måde, at du selv kan vælge om du vil ud og snorkle eller på tur til en lokal landsby (inkluderet i prisen). Snorkelturen går ud til øens smukkeste lagune, hvor der er et vidunderligt farvespil af koraller og fisk og du kan svømme rundt i timevis og nyde verdenen under vandet. Den anden tur går til én af Zanzibars fattigste byer, Makunduchi, hvor den lokale medicinmand bor. Denne tur byder på en lokal rundtur i byen, hvor du vil se, hvordan de bygger lerhuse, kan lære at binde en kanga (kvindernes kjoler, som er bundet af to stykker stof), samt stifte bekendtskab med den lokale medicinmand og lære mere om hans virke og den lokale tro herpå. Det er muligt at tage med på begge ture mod en begrænset egenbetaling. Om aftenen er det muligt at tage på den lokale bar Vuvuzela og stifte nærmere bekendtskab med en anden side af Tanzania, hvor Konyagi (den lokale gin), dans og lokal stemning er i højsædet, og det føles som om du er en del af Jakob Ejersbo s fortælling om Afrika.

7 Dag 8 Mandag den 6. juli Indblik i kulturen - frivilligt arbejde, Seaweed farming & landsbybiograf Denne dag står i kulturmødets navn. I får muligheden for at få indblik i hvordan frivillighed ser ud i afrikansk kontekst. Vi besøger nogle af Zanzibar Højskolens mange projekter i nærområdet, bl.a. en række initiativer, som kun eksisterer, fordi de lokale skoler går meget aktivt ind i et frivilligt samarbejde. Vi besøger desuden et af skolens projekter, Seaweed centret, som i dag er en selvstændig virksomhed. På Zanzibar lever mange kvinder af at dyrke tang, på det lave vand ved kysten i Paje. Det er hårdt arbejde, og står i skærende kontrast til, hvordan stranden ellers bliver brugt til afslapning og hygge af turister. Vi tager med på en guidet tur med tang-damerne og lærer lidt om faget. Vi tager også et kig på den sæbefabrik, hvor kvinderne bearbejder tangen og bl.a. fremstiller sæbe og andre produkter, som et fremragende supplement, til at sælge det tørrede tang direkte til mellemhandlere. Om aftenen laver vi landsby-biograf for børnene i byen, som indledes med forskellige lege med børnene og efterfølgende visning af en tegnefilm på lærred under åben himmel. Et unikt indblik i børnenes verden, hvor vi blandt vil opleve hvor stor glæde en tegnefilm kan skabe.

8 Dag 9 Tirsdag den 7. juli Valgfri dag - Spicetour eller Jozani Forrest Den sidste dag på Zanzibar er med valgfrit program, hvor du har mulighed for at udforske øen på egen hånd eller blot lade op inden turen går til fastlandet. Udover ren afslapning ved stranden har du mulighed for at tilvælge en tur, f.eks. den berømte spicetour eller regnskovsbesøg i Jozani Forrest og se mangroveskoven og aberne (ikke inkluderet i prisen). På en spicetur bliver man ført igennem små køkkenhaver og større plantager omkring landsbyerne Kizimbani eller Kindichi. På gåturen rundt vil guiden plukke blade fra en mangfoldighed af forskellige krydderiplanter som fx nellike, kanel, kardemomme, kaffe, citrongræs, pepper og vanilje. Man kan dufte, føle og smage på de eksotiske krydderier og lære, hvordan planterne ser ud og dyrkes. Jozani Rain Forest er Zanzibars største skov og et af de eneste områder på Zanzibar med oprindelig vild urskov tilbage. Vegetationen her minder meget om regnskovsvegetation, for selv om det ikke regner meget på Zanzibar, så findes der i dette område et meget højt grundvandsspejl, der forsyner skoven med vand året rundt. Udover de mange smukke planter, findes der mange vilde smådyr. Skoven er specielt berømt for Zanzibars Red Colobus monkey, som kun findes her. Som festlig afslutning på vores ophold på Zanzibar tager vi ud til The Rock, som er kåret til at være iblandt verdens smukkeste beliggende restauranter, med sin spektakulære placering på en klippe i det Indiske Ocean. Her skal vi nyde en lækker middag med udsigt over det azurblå hav (middagen er ikke inkluderet i prisen). Dag 10 Onsdag den 8. juli Afrejse fra Zanzibar - ankomst til Arusha Vi tager fly fra Zanzibar til det nordlige Tanzania (Kilimanjaro lufthavn) hvor vores chauffør står klar til at hente os og køre os til Hotel Arusha Tourist inn, hvor vi indlogerer os, ser nærmere på Arusha by, det lokale masaimarked og taler nærmere om forskellen på Zanzibar og fastlandet Tanzania. Om aftenen spiser vi sammen på lokal restaurant i Arusha og lader op, inden det for alvor går løs med safari næste dag.

9 Dag 11 Torsdag den 9. juli Dag 12 Fredag den 10. juli Safaridag 1 - Rift Valley Første dag med safari starter tidligt efter morgenmaden på hotellet, hvor vi vil blive hentet af vores safariguide, som vil tage os med ud på vores fire-dages safari. Den første dag er en Walking Safari i bunden af Rift valley, hvor et par masaier vil vise os rundt på deres hjemegn. Rift Valley er verdens største revne i jordskorpen. Den starter i det sydlige Tyrkiet og går ned gennem Kenya, Uganda og Tanzania, og er mere end 8700 km lang. Stedet kaldes også Menneskets Vugge, og der er gjort fossile fund af de første mennesker på jorden. Nyd udsigten! Det er en god ide med en kikkert til at spotte dyrene og derefter køre eller gå nærmere. Chaufføren finder et passende sted at spise frokost, hvorefter vi kører væk fra turistruten og besøger en masai landsby, som Zanzibar Højskolen har haft en unik kontakt med gennem mange år. Safaridag 2 - Tarangire National Park Denne dag byder på den første Game drive safari.tarangire er en af Afrikas smukkeste nationalparker. Den er 2600 km2 stor, og her er mulighed for at se store grupper af elefanter, træklatrende løver, pyton og alt det der hører sig til på savannen. Hen på eftermiddagen slutter dagens safari, og vi kører til Karatu Lutheran Hotel. Et hyggeligt og enkelt hotel, med ægte Tanzaniansk gæstfrihed. Hotellet driver desuden et projekt, hvor de hjælper lokale børn med at få afsluttet deres uddannelse. Chaufføren finder et passende sted at spise frokost, hvorefter vi kører tilbage til campen.

10 Dag 13 Lørdag den 11. juli Ngorongoro Krateret Ngorongoro Krateret er toppen af en sammenfaldet vulkan, og en fuldstændig fantastisk naturoplevelse! I bunden ligger den lavvandede sodasø Lake Magadi. Krateret er rammen om rigt dyreliv, hvor nogle af dyrene lever hele deres liv i krateret, mens andre vandrer ind og ud. Der er en stor rovdyr-tæthed i krateret med mange løver og hyæner, men det gælder stadig om at bruge øjnene. Man kan være så heldig at overvære et rovdyr nedlægge et bytte, hvilket chancen er størst for ved daggry, derfor starter dagen igen tidligt. Der findes også zebraer, gazeller og bøfler, og i de sumpede områder flodheste, elefanter, vandbukke, bavianer og andre aber. Hold særligt et øje med the lunch packeating eagle. Hen på eftermiddagen forlader vi Krateret og kører tilbage til Hotel Arusha Tourist inn. Dag 14 Søndag den 12. juli Safaridag 4 - trekking ved vandfaldet v/ Mount Meru På den sidste safaridag skal vi vandre for foden af Mount Meru. Bjerget er en stadig aktiv vulkan, og med sine 4566 meter er det Tanzanias næsthøjeste bjerg (efter Kilimanjaro). Hvis vejret er med os, starter vi vores tur i smuk natur ved foden af bjerget Mount Meru og ender ved et kæmpe vandfald. Her vil der være frokost, afslapning og badning for de interesserede, hvorefter turen går tilbage. På turen er der mulighed for at opleve spændende fugle og andre små dyr som f.eks kamæleoner. Også den sjove Black and White colobus abe findes i området.

11 Dag 15 Mandag den 13. juli Hjemrejse - eller videre til Kilimanjaro/andet tilvalg Eventyret er slut... og turen går til Dar es Salaam med fly med mindre du vælger at benytte nogle af opholdets tilvalg (f.eks. Kilimanjaro, trekking m.m.)

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv, kridhvide sandstrande

Læs mere

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling DAG 1 Torsdag den 27. december DAG 2 Fredag den 28. december Ankomst til Zanzibar - introduktion og afslapning Vores første møde bliver på Zanzibar

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tag familie og venner med på denne fantastiske kombinationsrejse til Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar. Her får I et rigtig godt safariprogram,

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Velkommen til verdens formodentligt mest komplette safariland, Tanzania. På rejsen kommer I til

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE Det her kan du opleve - blandt meget andet BESØG I KIRKE OG MOSKE SAFARI BESØG HOS M OFF ROAD BESØG PÅ BØRNEHJEM Pris: ca. 15.000 kr. To årlige rejser i januar og juni. Varighed:

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

Tanzania Mini Safari og Zanzibar

Tanzania Mini Safari og Zanzibar Tanzania Mini Safari og Zanzibar 10 dage fra kr. 19.200 v/4 personer REJSERUTE: ARUSHA - TARANGIRE - NGORONGORO - ARUSHA - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar Tanzania Drømme Safari og Zanzibar 11 dage fra kr. 19.900 v/6 deltagere REJSERUTE: ARUSHA - KARATU - NGORONGORO - SERENGETI - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Machame ruten Generelt om bestigningen af Kilimanjaro Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg, 5.895 meter over havet. Samtidig er det verdens højeste

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne.

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne. MARANGURUTEN COCA-COLA RUTEN Kilimanjaro-bestigning 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Pris per person v/2 personer fra kr. 19.000,Marangu-ruten også kaldet for Coca Cola-ruten - har igennem mange

Læs mere

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016 Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle Februar 2016 Dette er den absolut optimale Kilimanjaro tur, hvor vi vandrer ad den smukke Lemosho rute. Vi begynder turen

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009.

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Så sidder vi igen i Afrika og skriver dagbog, denne gang sidder vi på terrassen foran vores telt på Vuma Hill Tented Camp i Mikumi

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere