for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015"

Transkript

1 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

2 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv, kridhvide sandstrande med turkisblåt vand og et stolt folk, der tager imod dig med åbne arme. Karibu Tanzania (velkommen til Tanzania)! På baggrund af flere års succes med hhv. Aware Tourism og Zanzibar Højskolen, har vi nu kombineret det bedste fra to verdener og lavet et helt særligt program til dig, som er rejselysten, ønsker adventure og andre ligesindede at rejse med. Tanken bag Aware Tourism er at sætte fokus på, hvordan vi sikrer, at turismen bidrager til udvikling, også helt ud i nærmiljøet. Helt konkret går Aware Tourism i al sin enkelthed ud på, at vi har strikket et rejseprogram sammen til dig, som gerne vil inspireres og have indsigt i et realistisk Afrika. I kombinationen af Awareturisme og højskoleramme får du fællesskab med andre, rejsekammerarter, oplevelser, oplæg, adventure og selvfølgelig afslappende ferie. Du får med andre ord her en unik samlet pakke. Ønsket er, at give dig en forståelse for, hvordan du som besøgende er med til at påvirke både miljøet og kulturen i landet, samt give dig perspektiv på livet i Danmark og ikke mindst berige dig med nye bekendtskaber af såvel dansk, som afrikansk art. Programmet er sammensat således, at der dagligt er plads til læring, oplevelser og tid på egen hånd. Der vil være relevante ture, hvor deltagerne sammen med underviserne, kommer under huden på Afrika mens der opleves, nydes og reflekteres. Med undtagelse af safari delen, er programmet sammensat så der dagligt er mulighed for at slappe af, sole og bade, kitesurfe, dykke m.m. Programmet starter på Zanzibar, hvor vi mødes på Zanzibar Højskolen, hvorfra vi får gruppen sammentømret, får skabt et fundament for på egen hånd at opleve den lokale kultur, samt givet jer det bedste af Zanzibar. Efter ti dage på Zanzibar tager vi til fastlandet, hvor opholdet kulminerer med en unik safari, hvor vi oplever Tanzanias storslåede natur og spændende eventyr og forhåbentlig får set the big five. Dette er en helt særlig måde at slutte to ugers højskole af på sammen og få overskredet grænser, sove inde i parken ved dyrene (hvis man har lyst) og lade Afrikas storslåede natur gøre indtryk.

3 Dag 1 Mandag den 29. juni Ankomst til Zanzibar - introduktion og afslapning Vores første møde bliver på Zanzibar Højskolen, som ligger på Zanzibars østkyst i byen Paje. Her mødes vi i samlet flok kl og hilser på hinanden, bliver indlogeret på højskolen, samt får introduktion til opholdets program. Herefter er der mulighed for at hoppe i det azurblå hav og nyde feriestemningen. I sørger selv for transport fra lufthavnen, men vi hjælper gerne med at arrangere pick-up af vores chauffører. Kommer du før opholdets start, er det muligt at tilkøbe ekstra nætter billigt på skolen. Om aftenen vil der være bål og yderligere introduktion til hinanden. Dag 2 Tirsdag den 30. juni Lokalt kendskab - landsbytur og kulturforståelse Efter en god nats søvn og lidt akklimatisering til varmen, starter vi dagens program med at se nærmere på lokalsamfundet med en guidet tur rundt i landsby Paje. I får her en introduktion til byen, steder der er værd at besøge, samt gode råd til mødet med de lokale. Landsbyen er beboet af ca personer, som primært er muslimer. Vi kombinerer rundturen med undervisning i kulturforståelse og efterfølgende vil der være et kort oplæg om den lokale kultur, religion, samt omgangsformer. Der vil desuden være et kort spil, hvor I vil få afprøvet jeres egen kulturforståelse og lært hinanden bedre at kende. Sidst på eftermiddagen vil der, for de interesserede, være et lille swahili introkursus, så I blandt andet kan hilse på, sige tak, farvel og vi ses til de lokale. Om aftenen mødes vi til en øl og en snak om dagens oplevelser, jeres egne indtryk og et kort oplæg om Jakob Ejersbo s triologi om Tanzania.

4 Dag 3 Onsdag den 1. juli Delfintur, swahili barbeque og traditionel masai-dans Tidligt om morgenen kører vi til Zanzibars sydligste spids Kizimkazi, og sejler ud i Menai Bay Marine Nature Reserve. I dette fantastiske øhav lever mange delfinfamilier, af arterne Bottlenose dolphin og Humpback dolphin. Vi møder her delfinerne på deres præmisser i det åbne hav og tager derfor ud tidligt til solopgangen, hvor delfinerne er mest aktive. Delfinerne er både nysgerrige og legesyge, og det er muligt at komme helt tæt på dem, mens man svømmer rundt og iagttager dette fantastiske dyr på nært hold. Det er en god ide at medbringe snorkeludstyr (kan evt.lejes forinden), og har man undervandskamera med, er der mulighed for fantastiske billeder. Efter denne smukke start på dagen, tager vi retur til skolen og spiser morgenmad, samt på baggrund af et lille oplæg, diskuterer hvordan vi videre kan få sådanne æstetiske øjeblikke ind i vores liv, og hvordan det kan bringes i spil på dansk grund også. Resten af dagen er til fri afbenyttelse inden vi om aftenen mødes til en swahili BBQ, hvor masaierne efterfølgende vil opføre deres traditionelle hop-dans for os. Dag 4 Torsdag den 2. juli Lost in Stone Town - oplev øens smukke storby og historie Denne dag går turen til Zanzibars eneste storby Stone Town, hvor I vil opleve livlig stemning, have mulighed for shopping og besøg i det historiske slavemuseum. I Stone Town ser man øens arabiske historie og arkitektur og får en fornemmelse af Zanzibars miks af afrikansk, arabisk, indisk og europæisk fortid og kultur. I vil her blive sendt ud på egen hånd med opgaver og møder med de lokale, så I får et bredt indblik i, hvad byen har at byde på. Om aftenen mødes vi til en cocktail med udsigt til solnedgang over det indiske ocean. Herefter spiser vi på det lokale madmarked og oplever Stone Towns forandring i aftenstemningen.

5 Dag 5 Fredag den 3. juli Personlig udvikling, samt fest på afrikansk manér Efter gårsdagens heldagstur til Stone Town sætter vi tempoet ned på ægte afrikansk vis og giver tid til lidt pole, pole mentalitet (tag det roligt). Formiddagen starter med mulighed for yoga på stranden til solopgang eller en løbetur i sandet, hvorefter vi fortsætter formiddagen med undervisning i udvikling og mulighed for coaching. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Om aftenen er det tid til at stifte nærmere bekendtskab med den tanzanianske fest- og dansekultur, når den lokale strandbar, Jambobar, byder op til ugens store fest. Her bliver der danset til afrikanske rytmer på stranden under åben himmel til den lyse morgen. Dag 6 Lørdag den 4. juli Afslapning og lokal madlavning Formiddagen er afsat til egen rådighed til eksempelvis at få dykket, kitet eller afprøvet kræfter med Stand Up Paddeling (SUP). Om eftermiddagen mødes vi med de lokale kvinder og deres specialitet: krydderier og lokale retter. Zanzibar er verdensberømt for sine krydderier og bliver også kaldt The spice Island. Krydderierne er centrale i Zanzibars historie og økonomi. Krydderierne og madlavning er et centralt omdrejningspunkt for de lokale kvinder og en vigtig del af deres daglige gøremål. Denne dag skal I skal selv have mulighed for at få fingrene i krydderbøtten, når der skal laves mad på traditionel swahili facon superviseret af de lokale kvinder. Vi starter madlavningen midt på eftermiddagen med udsigt over det indiske ocean, vi diskuterer kultur, madlavning og kønsroller henover klargøringen af de lokale chapatti, mandazi, pilao og andre lækre lokale specialiteter. Aftensmaden indtages på sivmåtter efterfulgt af tanzanianske røverhistorier af en af Zanzibar Højskolens tanzanianske stiftere.

6 Dag 7 Søndag den 5. juli Valgfri dag - snorkling i Blue Lagoon eller besøg ved medicinmanden Dagens program er fleksibelt på den måde, at du selv kan vælge om du vil ud og snorkle eller på tur til en lokal landsby (inkluderet i prisen). Snorkelturen går ud til øens smukkeste lagune, hvor der er et vidunderligt farvespil af koraller og fisk og du kan svømme rundt i timevis og nyde verdenen under vandet. Den anden tur går til én af Zanzibars fattigste byer, Makunduchi, hvor den lokale medicinmand bor. Denne tur byder på en lokal rundtur i byen, hvor du vil se, hvordan de bygger lerhuse, kan lære at binde en kanga (kvindernes kjoler, som er bundet af to stykker stof), samt stifte bekendtskab med den lokale medicinmand og lære mere om hans virke og den lokale tro herpå. Det er muligt at tage med på begge ture mod en begrænset egenbetaling. Om aftenen er det muligt at tage på den lokale bar Vuvuzela og stifte nærmere bekendtskab med en anden side af Tanzania, hvor Konyagi (den lokale gin), dans og lokal stemning er i højsædet, og det føles som om du er en del af Jakob Ejersbo s fortælling om Afrika.

7 Dag 8 Mandag den 6. juli Indblik i kulturen - frivilligt arbejde, Seaweed farming & landsbybiograf Denne dag står i kulturmødets navn. I får muligheden for at få indblik i hvordan frivillighed ser ud i afrikansk kontekst. Vi besøger nogle af Zanzibar Højskolens mange projekter i nærområdet, bl.a. en række initiativer, som kun eksisterer, fordi de lokale skoler går meget aktivt ind i et frivilligt samarbejde. Vi besøger desuden et af skolens projekter, Seaweed centret, som i dag er en selvstændig virksomhed. På Zanzibar lever mange kvinder af at dyrke tang, på det lave vand ved kysten i Paje. Det er hårdt arbejde, og står i skærende kontrast til, hvordan stranden ellers bliver brugt til afslapning og hygge af turister. Vi tager med på en guidet tur med tang-damerne og lærer lidt om faget. Vi tager også et kig på den sæbefabrik, hvor kvinderne bearbejder tangen og bl.a. fremstiller sæbe og andre produkter, som et fremragende supplement, til at sælge det tørrede tang direkte til mellemhandlere. Om aftenen laver vi landsby-biograf for børnene i byen, som indledes med forskellige lege med børnene og efterfølgende visning af en tegnefilm på lærred under åben himmel. Et unikt indblik i børnenes verden, hvor vi blandt vil opleve hvor stor glæde en tegnefilm kan skabe.

8 Dag 9 Tirsdag den 7. juli Valgfri dag - Spicetour eller Jozani Forrest Den sidste dag på Zanzibar er med valgfrit program, hvor du har mulighed for at udforske øen på egen hånd eller blot lade op inden turen går til fastlandet. Udover ren afslapning ved stranden har du mulighed for at tilvælge en tur, f.eks. den berømte spicetour eller regnskovsbesøg i Jozani Forrest og se mangroveskoven og aberne (ikke inkluderet i prisen). På en spicetur bliver man ført igennem små køkkenhaver og større plantager omkring landsbyerne Kizimbani eller Kindichi. På gåturen rundt vil guiden plukke blade fra en mangfoldighed af forskellige krydderiplanter som fx nellike, kanel, kardemomme, kaffe, citrongræs, pepper og vanilje. Man kan dufte, føle og smage på de eksotiske krydderier og lære, hvordan planterne ser ud og dyrkes. Jozani Rain Forest er Zanzibars største skov og et af de eneste områder på Zanzibar med oprindelig vild urskov tilbage. Vegetationen her minder meget om regnskovsvegetation, for selv om det ikke regner meget på Zanzibar, så findes der i dette område et meget højt grundvandsspejl, der forsyner skoven med vand året rundt. Udover de mange smukke planter, findes der mange vilde smådyr. Skoven er specielt berømt for Zanzibars Red Colobus monkey, som kun findes her. Som festlig afslutning på vores ophold på Zanzibar tager vi ud til The Rock, som er kåret til at være iblandt verdens smukkeste beliggende restauranter, med sin spektakulære placering på en klippe i det Indiske Ocean. Her skal vi nyde en lækker middag med udsigt over det azurblå hav (middagen er ikke inkluderet i prisen). Dag 10 Onsdag den 8. juli Afrejse fra Zanzibar - ankomst til Arusha Vi tager fly fra Zanzibar til det nordlige Tanzania (Kilimanjaro lufthavn) hvor vores chauffør står klar til at hente os og køre os til Hotel Arusha Tourist inn, hvor vi indlogerer os, ser nærmere på Arusha by, det lokale masaimarked og taler nærmere om forskellen på Zanzibar og fastlandet Tanzania. Om aftenen spiser vi sammen på lokal restaurant i Arusha og lader op, inden det for alvor går løs med safari næste dag.

9 Dag 11 Torsdag den 9. juli Dag 12 Fredag den 10. juli Safaridag 1 - Rift Valley Første dag med safari starter tidligt efter morgenmaden på hotellet, hvor vi vil blive hentet af vores safariguide, som vil tage os med ud på vores fire-dages safari. Den første dag er en Walking Safari i bunden af Rift valley, hvor et par masaier vil vise os rundt på deres hjemegn. Rift Valley er verdens største revne i jordskorpen. Den starter i det sydlige Tyrkiet og går ned gennem Kenya, Uganda og Tanzania, og er mere end 8700 km lang. Stedet kaldes også Menneskets Vugge, og der er gjort fossile fund af de første mennesker på jorden. Nyd udsigten! Det er en god ide med en kikkert til at spotte dyrene og derefter køre eller gå nærmere. Chaufføren finder et passende sted at spise frokost, hvorefter vi kører væk fra turistruten og besøger en masai landsby, som Zanzibar Højskolen har haft en unik kontakt med gennem mange år. Safaridag 2 - Tarangire National Park Denne dag byder på den første Game drive safari.tarangire er en af Afrikas smukkeste nationalparker. Den er 2600 km2 stor, og her er mulighed for at se store grupper af elefanter, træklatrende løver, pyton og alt det der hører sig til på savannen. Hen på eftermiddagen slutter dagens safari, og vi kører til Karatu Lutheran Hotel. Et hyggeligt og enkelt hotel, med ægte Tanzaniansk gæstfrihed. Hotellet driver desuden et projekt, hvor de hjælper lokale børn med at få afsluttet deres uddannelse. Chaufføren finder et passende sted at spise frokost, hvorefter vi kører tilbage til campen.

10 Dag 13 Lørdag den 11. juli Ngorongoro Krateret Ngorongoro Krateret er toppen af en sammenfaldet vulkan, og en fuldstændig fantastisk naturoplevelse! I bunden ligger den lavvandede sodasø Lake Magadi. Krateret er rammen om rigt dyreliv, hvor nogle af dyrene lever hele deres liv i krateret, mens andre vandrer ind og ud. Der er en stor rovdyr-tæthed i krateret med mange løver og hyæner, men det gælder stadig om at bruge øjnene. Man kan være så heldig at overvære et rovdyr nedlægge et bytte, hvilket chancen er størst for ved daggry, derfor starter dagen igen tidligt. Der findes også zebraer, gazeller og bøfler, og i de sumpede områder flodheste, elefanter, vandbukke, bavianer og andre aber. Hold særligt et øje med the lunch packeating eagle. Hen på eftermiddagen forlader vi Krateret og kører tilbage til Hotel Arusha Tourist inn. Dag 14 Søndag den 12. juli Safaridag 4 - trekking ved vandfaldet v/ Mount Meru På den sidste safaridag skal vi vandre for foden af Mount Meru. Bjerget er en stadig aktiv vulkan, og med sine 4566 meter er det Tanzanias næsthøjeste bjerg (efter Kilimanjaro). Hvis vejret er med os, starter vi vores tur i smuk natur ved foden af bjerget Mount Meru og ender ved et kæmpe vandfald. Her vil der være frokost, afslapning og badning for de interesserede, hvorefter turen går tilbage. På turen er der mulighed for at opleve spændende fugle og andre små dyr som f.eks kamæleoner. Også den sjove Black and White colobus abe findes i området.

11 Dag 15 Mandag den 13. juli Hjemrejse - eller videre til Kilimanjaro/andet tilvalg Eventyret er slut... og turen går til Dar es Salaam med fly med mindre du vælger at benytte nogle af opholdets tilvalg (f.eks. Kilimanjaro, trekking m.m.)

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Enestående naturrejse til lands, til vands og i luften Arusha Lake Manyara Ngorongoro Serengeti Zanzibar 11. marts 26. marts 2014 Vi byder dig

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Park har de fundet det, de søgte øer, som er Robinson Crusoe værdig.

Park har de fundet det, de søgte øer, som er Robinson Crusoe værdig. 8 Rejser Indien LØRDAG DEN 14. FEBRUAR 2015 Drømmen om øen og havet I farvandet omkring Andamanerne udlever en flok danskere en gammel sejlerdrøm. Besætningen på skibet Naveren udforsker de øde indiske

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Bali. Gili-øerne og Lombok Forslag til individuelle rejser

Bali. Gili-øerne og Lombok Forslag til individuelle rejser Bali Gili-øerne og Lombok Forslag til individuelle rejser Bali, Gili-øerne & Lombok Forslag til individuelle rejser Pemuteran Barat Nationalpark Gilimanuk Singaraja Lovina Munduk Gitgit vandfald BALI Petang

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

Bali Mageløse oplevelser

Bali Mageløse oplevelser Bali Mageløse oplevelser Bali - Mageløse oplevelser Individuel rejse 16 dage Mulighed for tilkøb af udflugter med dansktalende rejseleder Denne rejse er lavet med lille fleksibilitet med hensyn til afrejsedatoer,

Læs mere

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE Kom til Kenya med Nordjysk Rejsebureau og Kenya eksperten, Bettina Pedersen og kom helt tæt på The Big 5 og mærk på egen krop, hvorfor safari blev opfundet i netop dette

Læs mere

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand katalog Australienrejser slog første gang dørene op i 2005, hvor vi åbnede kontor i Oslo. Året efter

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om

Læs mere

Velkommen til Tyrkiet *

Velkommen til Tyrkiet * Velkommen til Tyrkiet * ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR AT VIDE OM DINE GUIDER / OPLEVELSER / UDFLUGTER / PRAKTISK INFORMATION / HJEMREJSE VELKOMMEN TIL TYRKIET! Alle vi guider og aktivitetsguider byder dig

Læs mere

Bali. Sydafrika Mageløst & En gave fra guderne OPLEVELSER UD OVER DET SÆDVANLIGE. Bali NYHAVN REJSER 1

Bali. Sydafrika Mageløst & En gave fra guderne OPLEVELSER UD OVER DET SÆDVANLIGE. Bali NYHAVN REJSER 1 Bali En gave fra guderne Sydafrika Mageløst & OPLEVELSER UD OVER DET SÆDVANLIGE Bali NYHAVN REJSER 1 2 NYHAVN REJSER Bali På Bali betragter du ikke livet. DU ER EN DEL AF DET Bali er af en anden verden.

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

X-Klusiv KVINDEN MED DET RØDE HÅR PÅ DET BLÅ HOLD VIBORG TEMA // RUN AWAY WITH ME. Munden fuld af Apple

X-Klusiv KVINDEN MED DET RØDE HÅR PÅ DET BLÅ HOLD VIBORG TEMA // RUN AWAY WITH ME. Munden fuld af Apple X-Klusiv MAGASINET Nr. 18 2015 VIBORG GRATIS MAGASIN Munden fuld af Apple Muligheder og perspektiver åbner sig for erhvervslivet i Viborg TEMA // RUN AWAY WITH ME Fokus på motion, sundhed og sommerens

Læs mere

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt.

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt. Store rejser til små priser BORNEO Flettetur 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rejsen kort Dag 1. Afgang fra Kastrup (A) Dag 2. Ankomst til Kuching

Læs mere

Velkommen til Tyrkiet *

Velkommen til Tyrkiet * Velkommen til Tyrkiet * ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR AT VIDE OM DINE GUIDER / OPLEVELSER / UDFLUGTER / PRAKTISK INFORMATION / HJEMREJSE VELKOMMEN TIL BELEK Belek er lig med fredfyldt harmoni og høj kvalitet

Læs mere

ExploreMORE! Aktiv på mange måder..

ExploreMORE! Aktiv på mange måder.. ExploreMORE! Aktiv på mange måder.. ALOTT tilbyder mange forskellige muligheder, som kan gøre din tur til Australien endnu mere mindeværdig. Vi har samlet de tillægsprodukter vi mener, er de bedste på

Læs mere

Costa Rica. Store rejser til små priser. - Læserrejse med Nordjyske Fordele. 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Costa Rica. Store rejser til små priser. - Læserrejse med Nordjyske Fordele. 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Store rejser til små priser Costa Rica 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder - Læserrejse med Nordjyske Fordele www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rincón de la Vieja Tortuguero

Læs mere

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Indonesiens tropeøer 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 12. juli 11. oktober 8. november mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på

Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på 14 dages tur med dansk rejseleder pris pr person i dobbelt værelse kr. 24.975,- 2 afgange fra København med KLM via Amsterdam 24. oktober og 14.

Læs mere

AU PAIR. USA Udlev den amerikanske drøm bo og arbejd i USA. New Zealand Start dit ophold i smukke Auckland

AU PAIR. USA Udlev den amerikanske drøm bo og arbejd i USA. New Zealand Start dit ophold i smukke Auckland AU PAIR arbejd Som au pair for Dig Som er 18 30 år WWW.StS.Dk USA Udlev den amerikanske drøm bo og arbejd i USA New Zealand Start dit ophold i smukke Auckland Frankrig Bo i Paris eller ved den franske

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand Aloha fra Hawaii Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand At rejse i autocamper er i høj grad en livsstil. Det er ikke luksusophold på et resort med et stort værelse, rengøring hver

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere