Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere."

Transkript

1 Formandens beretning Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Den 30. april døde Jørn Jonassen. Han blev 69 år gammel. Jørn var kendt af mange i Fårvang og omegn og han ydede gennem mange år en kæmpe indsats for ikke bare fodbolden, men for foreningen i det hele taget. Må jeg bede jer rejse jer og mindes Jørn Jonassen. Indledning Det var med nogen skepsis, at vi tog fat på Nogle af de meget erfarne ledere i fodboldafdelingen takkede nemlig af efter lang tids tro tjeneste. Her tænker jeg især på Birthe Blohm, Mona Sørensen og Susanne Kjær. De to sidstnævnte blev meget fortjent hyldet for deres indsats ved at blive tildelt hovedafdelingens idrætspris. Det var umiddelbart en voldsom opgave at få delt de opgaver, som denne trio har varetaget i flere år, ud på andre hænder. Et år efter må jeg sige, at operationen er lykkedes godt. På økonomisiden har vi fundet en rigtig god ordning, hvor kasserer-posten er fordelt mellem Camilla Larsen og Anita Matthiesen. Vi fik også valgt 3 nye ind i bestyrelsen for et år siden, Kristian Gravers, Helle Gehrt og Betina Sørensen. Det har været en glæde for mig som formand at se, hvordan de alle har kastet sig ind i bestyrelsesarbejdet med stor energi og især arbejdet omkring de yngste spillere i klubben. Rent strukturelt har vi arbejdet med en række udvalg, der under bestyrelsen har arbejdet med forskellige områder. Det er en organisering, som jeg synes er rigtig, men som godt kan forbedres. Efter min mening er det en vigtig opgave som bestyrelse, at vi konstant er på udkig efter personer der udviser initiativ og engagement og som kan indgå i udvalgsarbejde af en eller anden art. Det er ikke altid nemt, da der desværre ikke er mange, der uopfordret byder sig til. Folk skal spørges direkte og personligt.

2 En anden nøgleperson er Kenneth Kristensen, der blandt utallige opgaver har været webmaster for os i en årrække. Han har et ønske om at blive fritaget for denne opgave, så vi er aktuelt på udkig efter en ny person til dette område. I det hele taget ligger det mig meget på sinde, at vi løbende får nye personer ind i ledelsen af vores idrætsforening. Det er godt og vigtigt med nye impulser og at tilknytte personer med andre netværk. Ny børnehave I år vil vi formentlig høre mere om den nye børnehave, der skal opføres her på arealerne ved skolen, hallen og klubhuset. Vi er meget spændte på at se, hvad kommunen kommer frem til. Kan det få betydning for klubhuset og de fitness-faciliteter, der efterspørges og som der arbejdes på? Personligt tror jeg, det vil være godt, hvis så meget som muligt kan blive bygget sammen. Børn og Ungdom Vi har gennem de sidste par år oplevet et fald i medlemstallet på børne-, og især på ungdomssiden (defineret som gruppen fra 13 til 19 år). Det kan der være mange årsager til og som en konsekvens heraf tog vi ved starten af 2014 kontakt til et par naboklubber for at afsøge muligheden for samarbejde i én eller anden form. Desværre uden at det gav et positivt resultat. Resultatet er, at vi i øjeblikket er lidt tyndt besat på ungdomssiden. Det skal dog siges, at især Michael Lovring gør en kæmpe indsats for at holde liv i drengesiden og det var dejligt at høre at både drenge- og piger havde en god tur i efterårsferien til Costa Brava Cup. Jeg er mere optimistisk i forhold til de årgange, der følger under, det vil sige fra U12 og yngre. Med Kristian Gravers og Helle Gehrt i spidsen bliver der gjort et godt stykke arbejde for at sikre sig gode trænere og løbende uddanne dem gennem relevante kurser. Senior og oldboys Har det været lidt broget på børne- og ungdomssiden har der været anderledes succesrigt hos seniorerne. Vi har deltaget med ikke færre end 10 hold i turneringen.

3 Hvis vi tager kvinderne først, har vi i 2014 haft 2 hold og for første gang overlevede vi en sæson i serie 1, ganske vist på det yderste mandat. Vi har sagt tak til Per Larsen som dametræner efter mange års tro tjeneste og byder velkommen til Louise Nielsen. Hos herrerne fik vi usædvanlig stor tilgang midt i sæsonen og for første gang i mange år fik vi 2. holdet op i serie 4, de rykkede desværre ned igen. Starten på 2015 har været meget positiv med et rekordstort fremmøde til træningen. Indtil videre har der været mere end 70 forskellige herreseniorspillere til træning. Det bør give anledning til en vis optimisme om, at vi kan blande os i toppen med vores 3 herreseniorhold. Hvis det store fremmøde til træning fortsætter, tilmelder vi et 4. hold. Hos herrerne siger vi tak til Jan Laursen efter 2 sæsoner, hans afløser er Mikkel Rasmussen. Én af de måske mere positive udfordringer er, hvordan vi får taget bedst muligt imod de nye seniorspillere. Ingen tvivl om at vi har et godt klubmiljø her i Fårvang. Hvordan får vi hurtigst muligt inddraget de nye spillere i dette. De erfarne og indfødte Fårvang-spillere har en særlig rolle her. Jeg synes, at det er fedt at opleve, hvordan nye spillere valfarter til træning i Fårvang (og på kunstgræs i Kjellerup) og jeg synes, det er skønt at se, hvordan man finder sammen på tværs af alder og kultur. Her tænker jeg ikke mindst på, at vi har en række østeuropæiske spillere i klubben, tak fordi at I tager godt imod dem. Vi har også i 2014 haft vores tre 7-mands hold indenfor oldboys og veteraner. De har levet deres eget stille liv med kampe hver mandag. Vi er glade for at kunne fastholde denne aldersgruppe og vi vil også gerne knytte dem tættere til den øvrige seniorafdeling, f. eks. ved deltagelse i en fælles afslutningsfest. Ingen tvivl om at det at få motion står højt på dagsordenen hos mange også fremover. Og her er fodbold i nogle undersøgelser udråbt til den mest effektive motionsform, så der ligger nogle udviklingsmuligheder for klubben her måske især på kvindesiden og inden for de ældre aldersgrupper. Det skal vi have set nærmere på! Forskellige arrangementer 2014 har også været kendetegnet ved en række årligt tilbagevendende begivenheder. Nogle er forløbet bedre end andre!

4 For at starte med det sidste så måtte vi på grund af for få deltagere aflyse Fårvang Jule Cup. Derimod blev Fårvang Cup gennemført succesfuldt, takket være et stort stykke arbejde fra mange frivillige. Silkeborgmesterskabet, der blev afviklet i Pinsen for 9. gang var også igen en succes. Fodboldskolen i uge 27 forløb godt, men vi vil i år se om vi kan gøre tiltag eventuelt i forbindelse med Silkeborgmesterskabet med henblik på få deltagerantallet op i nærheden af 200. Nytårskuren er allerede afholdt i Et fint koncept, som vi får gode tilbagemeldinger på. Cykelsponsorløbet blev i 2014 afviklet på anden måde, det blev afviklet som spinning ved klubhuset. I år er det planen at flytte det tilbage til området ved Skovvænget. Endelig vil jeg også nævne, at vi igen i 2014 havde en række folk til at hjælpe ved Ny Hede Rytmer i Silkeborg, det gav os et godt økonomisk tilskud til klubkassen Klubhus og kunstgræs Jeg tror nøglen til et godt klubmiljø er en klub, hvor der både er børne, ungdoms og seniorspillere. Desværre har mange klubber problemer i disse år og vi skal passe på, at vi ikke ender det samme sted. Efter min vurdering er det vigtigt at have spillere i alle alderskategorier, der mødes på kryds og tværs. Vores klubhus er og skal også fremover være omdrejningspunktet. Jeg vil igen rette en stor tak til Betina og Flemming Nielsen for at gøre et stort stykke arbejde for at gøre det hyggeligt at komme i klubhuset. Mange tiltag er gjort i årets løb! I 2014 introducerede vi vores kunstgræsprojekt og det er tid til at gøre en kort status. Vi har dokumentation fra kommunen på, at de vil give kr. 1,5 mio. til projektet, som vi gerne vil opføre på den midterste træningsbane. Planen er, at en fundraiser skal hjælpe os med at skaffe ¼ del (kr ) af beløbet. Her afventer vi i øjeblikket nogle ansøgninger og min vurdering er, at vi skal gennem 1. kvartal 2015 før vi er klogere på dette punkt.

5 Når vi forhåbentlig har fået et positivt signal derfra skal vi og dermed I i arbejdstøjet. Vi skal selv skaffe kr og det vil kræve mange hænder. Vi har for at skabe opmærksomhed omkring projektet lavet en række tiltag. Først var det en aften med foredrag af Martin Laursen, herunder præsentation af projektet. Dernæst var det en koncert med Jette Torp i Tvilum Kirke og den 2. februar gælder det et foredrag med Søren Pape. Tilslutningen indtil videre har været nogenlunde, men det kunne have været bedre. Lad mig slå det helt klart fast: At få en kunstgræsbane til Fårvang kræver at vi rykker HELT tæt sammen og bidrager på den ene eller anden måde. Nye tiltag Hovedbestyrelsen har besluttet at det i 2015 uden for fodboldsæsonen skal være muligt at leje klubhuset til private arrangementer. I er velkomne til at kontakte Betina og Flemming Nielsen om det. Så vil jeg også nævne, at vi har haft et møde med skolens ledelse angående den nye skolereform og muligheden for at Fårvang Skole kan optage fodbold som valgfag for de ældste årgange. Bolden ligger nu hos skolen. Afslutning Her som afslutning er der grund til at takke en række personer udover dem, som jeg rettede en tak til i min indledning. At være kampfordeler er en for mange usynlig, men en meget vigtig opgave. Denne funktion er lagt i hænderne på Kristian Gravers og opgaven er udført til UG. Vi har et godt samarbejde med vores halinspektør Per Larsen, ham vil jeg også gerne takke. Vores sponsorer gør en forskel og som en tak for dette inviterede vi dem i foråret på et golfarrangement i Gjern. Det er et spændende år, vi er gået ind i. Håber vi igen kan få tingene koordineret på en god måde, så vi fortsat har en god klub, som mange har lyst til at komme i. Tak for jeres opmærksomhed!

6

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris.

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris. Formandens beretning - 2015 Indledning Gennem flere år har jeg startet min beretning med at fortælle lidt om vores hjemmeside. Den har i mange år været det sted, hvor man sådan lidt på afstand har kunnet

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Formandens beretning 2000

Formandens beretning 2000 Formandens beretning 2000 At have været med i bestyrelsesarbejdet i fodboldafdelingen gennem det sidste år har været en fornøjelse! Glæderne har været mange, selv om der selvfølgelig også altid er skuffelser.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Formandens beretning 1998

Formandens beretning 1998 Formandens beretning 1998 For en 3 ugers tid siden satte jeg mig ned og gjorde mig en række notater, mens jeg bladede bestyrelsesreferater fra det sidste år og Per Larsens beretninger fra 96 og 97 igennem.

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2006 Indledning Så er det igen tid til at se tilbage på året, der er gået og måske lige så meget kigge frem i det år, som er næsten en måned gammel. Som tidligere år har jeg benyttet

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 16/17 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Julen står for døren og snart er første halvdel af sæsonen gået. Vi har glædeligt konstateret, at vi har fået

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Fårvang Nyt. 1. årgang nr. 2 Marts 2015. Peter overrækker den sponsorerede gave til Kim Bay, som vandt konkurrencen om bladets navn - Fårvang Nyt.

Fårvang Nyt. 1. årgang nr. 2 Marts 2015. Peter overrækker den sponsorerede gave til Kim Bay, som vandt konkurrencen om bladets navn - Fårvang Nyt. Fårvang Nyt 1. årgang nr. 2 Marts 2015 Peter overrækker den sponsorerede gave til Kim Bay, som vandt konkurrencen om bladets navn - Fårvang Nyt. Indholdsfortegnelse Forside...side 1 Indholdsfortegnelse...side

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail.

DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail. DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail.com U8 DRENGE (2007) Træner Anders Jørgensen Store Tingbakke 109

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Beretning for HG fodbold 2013

Beretning for HG fodbold 2013 Beretning for HG fodbold 2013 2012 blev endnu et travlt år for HG fodbold, hvor der er aktivitet hele året rundt, hvis ikke på banerne på idrætsanlægget, så i storhal, eller i indendørs haller rundt omkring

Læs mere

Årsmøde (generalforsamling) i Solbjerg IF Fodbold Afd.

Årsmøde (generalforsamling) i Solbjerg IF Fodbold Afd. Årsmøde (generalforsamling) i Solbjerg IF Fodbold Afd. Festsalen på skolen tirsdag den 14. marts 2017 klokken 18.30. Efter årsmødet underholder Jan Hammer fra DR s Rigtige mænd fra kl. 20.00. Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015 Holdtilmelding forår 2015 Generelt om holdtilmelding På de følgende sider vil du få et overblik over det du skal vide i forbindelse med holdtilmelding til foråret 2015. Du finder bl.a. information om de

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere