Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Tine Roos Nørgaard, Birthe Sørensen, Lene Hauge.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Tine Roos Nørgaard, Birthe Sørensen, Lene Hauge."

Transkript

1 MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej Kolding Tlf Fax juni 2011 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 8. juni kl. 16:00 til 17:30. Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Tine Roos Nørgaard, Birthe Sørensen, Lene Hauge. Fraværende: Anne-Marie Mai, Jonathan Kargbo Bisgaard, Egon Jensen Hans Hollensen, Økonomichef, deltog i forbindelse med behandlingen af punkt 3. Referent: Jørn Andersen Dagsorden: 1. godkendelse af dagsordenen 2. godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 3. budgetopfølgning (bilag 1_budgetopfølgning) 4. opfølgning på indsatsområder og visioner: status (sag1_ ) og strategiplan for kommende skoleår (sag2_ ) bestyrelsen bedes orientere sig i hjemmesiden til mødet 5. status vedrørende byggeprojekt lukket punkt 6. status vedrørende resultatlønskontraktens målopfyldelse - en mundtlig orientering 7. meddelelser fra a. elevråd b. bestyrelsesformand c. rektor 8. mødeplan for kommende skoleår 9. evt. 1. Dagsordenen godkendt. 2. Referatet godkendt og underskrevet.

2 3. Budgetopfølgning. Status for nuværende følger sidste års tal dog med tilføjelse af den ekstra klasse. 4. Opfølgning på indsatsområder og visioner. 1. Opfølgning på indsatsområder: status Sagsfremstilling: Personalemøde- feed back på hjemmesiden (bragt i ManDaG, uge 11, 2011) Hermed en sammenskrivning af og tilbagemelding på feed back en vedr. vores hjemmeside fra sidste personalemøde: Der er mange roser til den nye hjemmeside: God balance mellem det seriøse og det lidt friskere Friske farver Gode rullende nyheder Fint at kom godt i gang er på forsiden Smart, moderne, tidssvarende og indbydende hjemmeside Overskueligheden større end den gamle God præsentation af skolen. Viser fint hvad der sker løbende Fin, overskuelig, nem og hurtig at komme ind og se, hvilke studieretninger, vi har. Meget kundevenlig og meget mere indbydende Roses meget af ansøgere til skolen gælder både kommende elever og ansøgere til stillinger Hurtige reaktioner fra webmaster = meget positivt Men der er også ønsker til forbedringer eller kritik. Tilbagemelding/svar bringes med rødt Carpe Diem fylder for meget det er der foreløbig ikke noget at gøre ved Links til koder, hvor er de? kan ikke bringes på hjemmesiden findes i lectio på intranettet Der burde være mere information umiddelbart på forsiden aktuelle ting, der er oppe, kunne stå der: - Nu er der forårskoncert og næste uge har 1.g erne et spændende ATforløb der vil fortsat blive arbejdet med at bringe nyheder også breaking news Slogan-feltet nederst til venstre burde kunne bruges til noget andet!? (i det mindste kunne man skifte med nogle andre slogans, så der skete lidt) Mere smidig slideshow Rektors blog skal opdateres jævnligt! er taget ad notam, men meget mere end 6 blogs bliver det ikke til på et skoleår. Jeg vil bestræbe mig på, at de har en aktualitet over lidt længere tid Ej anvendelig til uv mht. links Vi savner en kalender Vi ser gerne et system med rullegardiner, der aktiveres, når man kører cursoren hen over punkterne nu skal vi i for høj grad gætte, hvad der gemmer sig under de enkelte punkter

3 EAN-nummeret er vist et underligt sted det skal der simpelthen rådes bod på med det samme Loader langsomt Yderligere er sket følgende vedr. kommunikation: Der er ansat en kommunikationsmedarbejder fra 1. august 2010 Mappestrukturen i lectio er på plads efter de forskrifter, som AFTRYK anbefalede Vi har anskaffet et SMS-system Vi har fået en engelsksproget version af hjemmesiden Handleplan vedr. Munkensdam Gymnasium bedst til indsigt og udsyn. (findes på hjemmesiden) Vi dyrker dit talent Vi styrker dit internationale perspektiv Vi forbereder dig til fremtiden Følgende overordnede mål er formuleret i forlængelse af visionen og de tre visionsstatements. Mål 1: Indsigt. Den enkelte elevs talent dyrkes og udvikles. Mål 2: Udsyn. Vi vil styrke det internationale udsyn og herunder danne et internationalt netværk. Nedenfor ses en tabel over igangværende handlinger med de vigtigste oplysninger om, hvem der er ansvarlig mm. Handleplan: Indsatsområde Konkret initiativ Ansvarlig Forskerspirer Forskerspireko ordinator/jm Georg Mohr Matematiks matematik fagbestyrer olympiade Biologiolympia Biologis Evt. eksterne samarbejdsparter Forskerspirer i DK de Galatheaklassen Sciencetalenter i Biologi Juvenes Translatores Team Danmark fagbestyrer Biologis fagbestyrer Munkensdam Gymnasium Evaluering LMFK matematik Konkurrence Fagbestyrer Sciencetalenter Europakommission en DGTtranslatores@ec.e uropa.eu Team Danmark Konkurrence Fagbestyrer Fagbestyrer og elever Konkurrence

4 elever MGK elever Munkensdam Gymnasium Eliteidrætselever/ - elitepas styregruppe iværksætter løbende initiativer for og med talenter og særligt interesserede Internationalt SDU - gæstelærere Internationalt Internationalt Internationalt International Café Profilsamarbejde med Kolding Kommune Husum udveksling Munkensdam Gymnasium koordinatorer RA og JL koordinatorer RA og JL koordinatorer RA og JL Tysk fagbestyrer og tysklærerne på skift Musik skolen Kolding Eliteidræt diverse SDU Internt arrangement Kolding Kommune Husum Styregruppe og rektor koordinatorer koordinatorer Tysklærer og elever Rektors indstilling : orientering Bestyrelsens beslutning: orienteringen blev taget til efterretning med følgende kommentarer: Hjemmesiden: det ser generelt godt ud det er vigtigt med hurtig og nem navigation på hjemmesiden, som tilfældet er nu. arbejdet: her fokuseres både på talent i bred forstand med mulighed for at den enkeltes talent dyrkes og med mere eliteorienterede tiltag som f.eks. faglige olympiader/konkurrencer. Opfordring til mere branding af Bedst til indsigt og udsyn som f.eks. kan indarbejdes på brevpapir mm.

5 2. Strategiplan for det kommende skoleår: Sagsfremstilling: Indsigt og udsyn. Pædagogisk udvikling. I Udvalg for Pædagogik arbejdes med et udviklingsprojekt omkring Skriftlighed til tider kaldet Ny skriftlighed. Det indebærer indfasning af en næsten færdigudviklet progressionsplan for de større skriftlige opgaver. Det indebærer også et fokus i løbet af skoleåret på vejledningen. Fokus er pædagogisk målet er større kvalitet i arbejdet med skriftlighed, som er væsentlig i forhold til mulighederne for fordybelse og faglig indsigt og i forhold til de krav, der stilles på videregående uddannelser. IT. Sammen med andre gymnasier deltager vi i et projekt om inddragelse af de nye ITværktøjer i undervisningen Efteruddannelse. Rektor har i foråret 2011 præsenteret et nyt kompetenceudviklingsprogram (rejseprogram) der bl.a. har til formål at styrke mulighederne for at kombinere efteruddannelse og vidensdeling med tankerne bag bedst til indsigt og udsyn. Der vil være fokus på at starte dette program op i skoleåret Der arbejdes samtidig i ledelsen med efteruddannelse mhp. opkvalificering i en række ledelsesdiscipliner. Der er pt. planlagt deltagelse i kurser under SDU og systematiseret vidensdeling. er. En lang række tiltag er igangsat og i forhold til en overordnet synsvinkel er vi nu via idéfasen, og opstartsfasen i overgangen til en indhøstningsfase, hvor målet for skoleåret er at fastholde og evt. justere de mange gode tiltag og supplere med nye. Se sagsfremstilling 3. Et kvantitativt mål er at øge antallet af elever, der deltager i olympiader, forskerspirerprojekter og work-shops med relevans for netop deres talent og interesseområde. Internationalt. En række tiltag er enten stadigvæk på idéstadiet eller netop igangsat og i forhold til en overordnet synsvinkel er vi nu i overgangen mellem idéfase og opstartsfase og for enkelte tiltag på vej ind i en indhøstningsfase. Idéfase/opstartsfase, som det ser ud pt.: tilbud om en international studieretning, deltagelse i Global Camps. Opstartsfase/indhøstningsfase: sprogbio og international café er indsatsområder, der fortsættes i Rektors indstilling: godkendelse Bestyrelsens beslutning: godkendt 5. Status vedr. byggeprojekt. lukket punkt

6 6. Status vedrørende resultatlønskontraktens opfyldelse. UVM har endnu ikke udsendt nye retningslinjer trods lovning på udsendelse primo juni. 7. Meddelelser. Elever. Elevrådet planlægger et stormøde med info om elevrådsarbejdet, valg af ny elevrådsformand og næstformand og med et indledende foredrag om demokrati. Bestyrelsesformand: ingen meddelelser. Rektor. 13 nye lærere er ansat, 3 er egne årsvikarer, der fortsætter næste skoleår, 7 lærere stopper, heraf går 4 på efterløn/pension imens 3 har fundet andre græsgange. Karaktergennemsnittene er offentliggjort og MG ligger godt på listen. Der har været indbrud på skolen. 8. Mødeplan for det kommende skoleår. 20. september december marts juni Evt. Bestyrelsesreferater lægges også i Lectio i fremtiden.

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge.

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk bedst til indsigt og udsyn 20. september 2011 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 21. marts 2013 Mødetidspunkt: kl. 10:00 Sluttidspunkt: kl.

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 19. juni 2017 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:30 Til stede: Charlotte Szocska (formand), Per Krogh Hansen, Helle Thiele, Christian Haugk, Ken

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00.

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk 24. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 30. marts 2016 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Per Jansen og økonomichef Hans Hollensen deltog i behandlingen af punkt 1 Til stede:

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 18. juni 2013 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18:00 Til stede: Charlotte Szocska (formand), Ib Hansen, Anne-Marie Mai, Chris Fløe Svenningsen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød)

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.3018.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) Afbud: Henrik Andreasen, Tine Clausen, Theis Jensen 2b Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Hans

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 26. maj 2015 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk bedst til indsigt og udsyn Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. september

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 27. november 2018 Mødested: Munkensdam Gymnasium (Møde1) Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i mødet.

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december 2014 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: mødelokale 2 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 17. september 2014 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Efter mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: mødelokale 2 1. Velkomst ved Mette Kynemund 2. Kommentarer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Kvalitetssikringssystem. Kvalitetssikringssystem. Sønderborg Statsskole. Aug. 2013

Kvalitetssikringssystem. Kvalitetssikringssystem. Sønderborg Statsskole. Aug. 2013 Kvalitetssikringssystem Sønderborg Statsskole Aug. 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Sønderborg Statsskole - profil... 3 2.1 Organisering af skolen...4 3. Skoleevaluering...5 3.1. Gennemgående

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Dagsorden 1. Referater Bestyrelsen godkendte og underskrev bestyrelsesreferaterne fra d. 10. juni og 24. juni 2014.

Dagsorden 1. Referater Bestyrelsen godkendte og underskrev bestyrelsesreferaterne fra d. 10. juni og 24. juni 2014. Referat af bestyrelsesmøde d. 10. september 2014, kl. 18.30-21.00 Tilstede: Bo Søby Kristensen, Henrik Busch, Søren Launbjerg, Karin Jørgensen, Mette Thorup Pedersen, Anette Nygaard, Pernille Bogø Bach,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsen Bestyrelsesmøde Referat Mødet d. 20. februar 2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Godthåbsvej 253 2720 Vanløse Til stede: Signe, Maria, Jeanette, Mia Afbud: Peter, Søren, Lis Fraværende: Gæster: Lea,

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl. 15.0018.00 Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs 1 Godkendelse af referat fra 15.3.2012 1: bestref 120315 Beslutning: godkendt Opfølgning

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Referat af bestyrelsesmødet den 31. maj 2016 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: Lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Mødereferat. Møde nr. 10: Onsdag den 27. Maj 2009, kl. 08.30

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Mødereferat. Møde nr. 10: Onsdag den 27. Maj 2009, kl. 08.30 Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 27. maj

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, Tårnby Gymnasium & HF, 11. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde, Tårnby Gymnasium & HF, 11. juni 2019 Referat af bestyrelsesmøde, Tårnby Gymnasium & HF, 11. juni 2019 Til stede: Henrik Peter Jørgensen, Mads Vinterby, Torben Højman Jensen, Charlotte Rybner Nielsen, Mette Eltin, Marie Riisgaard Jensen, Charlotte

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium

Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium 2017-18 Bestyrelsen for Christianshavns Gymnasium har formuleret 5 indsatsområder i rektors resultatlønskontrakt gældende for

Læs mere

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Horsens Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering omfatter systematiske og regelmæssige selvevalueringer,

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

A M GYMNASIUM G Y E K INFO 2019 Y M U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE

A M GYMNASIUM G Y E K INFO 2019 Y M U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE K E E K D D I I G G Y Y KED GYI IFO 2019 TDETEREKE (TX) IFORTIOHÆFTE 2010-2011 unkensdam Gymnasium TX-gymnasiet i Kolding 2 Hvorfor vælge det almene gymnasium og tage en studentereksamen (TX)? varet er:

Læs mere

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole Kvalitetspolitik For Aalborg Katedralskole Indhold Formål side 1 Metode side 1 Værdier side 1 Visioner side 1 Målsætninger side 2 Metoder til kvalitetssikring side 3 Kvalitetsrapport side 5 Undervisningsevaluering

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Målsætning for

Målsætning for Målsætning for 2012-2013 Målsætningen for 2012-2013 bygger på Aalborg Katedralskoles vision for perioden 2008 2012. Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2017-2018 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 23. august 2017 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Bilag 3 Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Indikatorer og målopfyldelse De enkelte resultatmål i kontrakten måles ved hjælp af indikatorer,

Læs mere

et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretnin

et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretnin et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretningen med St Croix og Vestindien som fokus. Studieretning

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 18-5-2009 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen Joe Jensen

Læs mere

Struer Statsgymnasium Aug 15

Struer Statsgymnasium Aug 15 1. Skolens kvalitetssikringssystem. Formålet med kvalitetssikringssystemet er at bidrage til opfyldelsen af skolens målsætninger, og dermed også at dokumentere resultater og forbedre kvaliteten af skolens

Læs mere

A M G Y M GYMNASIUM INFO 2013 N A S I S I U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE 2010-2011

A M G Y M GYMNASIUM INFO 2013 N A S I S I U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE 2010-2011 FORTOHÆFT 2010-2011 Y FO 2013 Y Y Y TTR (TX) unkensdam ymnasium TX-gymnasiet i olding 2 Hvorfor vælge det almene gymnasium og tage en studentereksamen (TX)? varet er: fordi en studentereksamen på én og

Læs mere

Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning

Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning EVALUERING 2016 Skolens undervisningstilbud Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning Skolens daglige

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde Referat af bestyrelsens 42. møde Bestyrelsen Mandag den 26. september kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 Bestyrelsen består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb

Læs mere

Orinteringsaften 16. januar 2019

Orinteringsaften 16. januar 2019 Orinteringsaften 16. januar 2019 Hjerteligt velkommen til jer alle, også fra mig. Det er dejligt at se, så af mange af jer har valgt at komme til Aurehøj for at danne jer et indtryk af den skole, vi selv

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Indhold: Proces: Formål: Visioner og værdier: Opfølgning Holdbarhed:

Indhold: Proces: Formål: Visioner og værdier: Opfølgning Holdbarhed: Indhold: Kommunikationsstrategien er et overblik over allerede igangsatte og kommende indsatsområder i perioden 2009-2012. Følgende områder indgår i kommunikationsstrategien: - Elektronisk kommunikation

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Mødereferat. Kolding Uddannelsesråd. Emne Møde i Kolding Uddannelsesråd. Mødedato Mødested Møde start/slut 28. oktober 2009 VUC, Ålegården 13.00/15.

Mødereferat. Kolding Uddannelsesråd. Emne Møde i Kolding Uddannelsesråd. Mødedato Mødested Møde start/slut 28. oktober 2009 VUC, Ålegården 13.00/15. Børne- og Uddannelsesforvaltningen Dato 29. oktober 2009 Mødereferat Referent Ulla Lykke Rasmussen Direkte telefon 79 79 19 21 E-mail ulra@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr. Kolding Uddannelsesråd Emne

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til At skabe synlighed og gennemskuelighed omkring gymnasiets

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

A M G Y M D G GYMNASIUM G Y INFO 2015 N A S I U M S I S I U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE 2010-2011

A M G Y M D G GYMNASIUM G Y INFO 2015 N A S I U M S I S I U M MUNKENSDAM STUDENTEREKSAMEN (STX) INFORMATIONSHÆFTE 2010-2011 FORTOHÆFT 2010-2011 Y FO 2015 Y Y Y TTR (TX) unkensdam ymnasium TX-gymnasiet i olding 2 Hvorfor vælge det almene gymnasium og tage en studentereksamen (TX)? varet er: fordi en TX på én og samme tid både

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere