Starterenheder (Initial Units)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Starterenheder (Initial Units)"

Transkript

1 Starterenheder (Initial Units) Den Britiske Hær Infanterisektion 60 point (British Army Infantry Section) Hold : Korporal med L85A2, 2 riffelmænd med L85A2, skytte med Minimi Para Hold 2: Overkostable med L85A2, 2 riffelmænd med L85A2, skytte med Minimi Para 5+ Bestående af nogle af de mest disciplinerede og veltrænede tropper i verdenen Den britiske hær har en lang og stolt historie L85A2 Assault Rifle Rækkevidde: 2 Skade: D6 AG36 Underslung Grenade Launcher Rækkevidde: 6 Skade: D Minimi Para FIST: Fremtidig Infanteri-Soldater-Teknologi (Future Infantry Soldier Technology), giver gennem brugen af computere og kameraer placeret på våbnene, soldaten mulighed for at skyde ekstremt præcist og kun have hån tilovers for dækning. En model i dækning, der beskydes med L85A2-riflen får kun en + bonus til sin mål- og drabsværdi. Derudover har alle modeller i enheden en lederskabsrækkevidde på 2, i stedet for de normale 6. Modellerne ignorerer også røgeffekter (se regelbogen). AG36 Underhængende granatkaster (AG36 Underslung Grenade Launcher): En riffelmand på hvert hold har en underhængende granatkaster koblet på hans L85A2. Dette våben giver - til slag på rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D6) mod enhver model inden for af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke være inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen, og aldrig som reaktion. Kampenheder (Fire Teams): Hold 2 må splittes op fra hovedenheden og agere som en selvstændig enhed, med overkonstablen (Lance Corporal) som leder. Dette må gøres før slaget går i gang eller i begyndelsen af en tur. Minimi Para (Minimi Para): Hvis modellen tager en klargørelseshandling for at stille våbnet ordentligt op (ligger sig ned, slå støttefoden ud osv.), vil alle efterfølgende skydehandlinger få to ekstra skadeterninger, men den må kun skyde i det Fremadrettede synsfelt. Disse bonusterninger mistes så snart modellen flytter sig. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model i den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Drop Hold 2 for -75 point. Den Britiske Hær Challenger II Kampvogn (British Army Challenger II MBT) Challenger II med L55, maskinkanon og GPMG 25 point 7 xd0 3+ Beklædt som den er med andengenerations CHOBAM panser, er Challanger II-kampvognen en af de bedst beskyttede kampvogne, der nogensinde er designet.

2 Rheinmetall L55 Gun Rækkevidde: 72 Skade: D0+ Maskinkanon GPMG Rheinmetall L55: Dette våben giver - til målets slag for rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D uden effekt mod rustning) mod enhver model inden for 2 af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke være inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen. Hvis en model med størrelsesfaktor 3 eller mere er inden for ildzonen, må du vælge at bruge dette våbens skadeterninger mod denne model, i stedet for at fordele dem Maskinkanon (Chain Gun): Dette våben giver - til målets slag for rustning. Den må affyres sammen med L30 eren i samme skydehandling men må bruge samme ildzone. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister den enhed to handlinger i GPMG (GPMG): Dette våben giver - til målets slag for rustning. Den må affyres sammen med et andet våbensystem i samme skydehandling og må lave sin egen ildzone. Den kan bruges som antiluftskyts. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Pansret (Armoured): Challenger II kampvognen ignorerer alt terræn op til i højde når den bevæger sig. Den er også immun over for dækild, men har kun en rustningsværdi på 3+ i bagudrettet og sidesynsfeltet. Challenger II tanken må aldrig reagere, bortset fra at skyde med dens GPMG. Den ignorerer også røgeffekter (se regelbogen). Hårdfør (Tough): Challenger II kampvognen ignorerer de første fejlede rustningeslag. Et angreb der slår lig eller over dens drabsværdi vil ødelægge den som Den Mellemøstlige Alliance Infanterienhed (Middle Eastern Alliance Infantry Squad) Leder med AK-03, riffelmænd med AK-03, Skytte med RPG point 5 D6 - Mændene og kvinderne i MEA har svoret at overvinde dem, der undertrykker dem, og giver sig aldrig så meget som en tomme. AK-03 Assault Rifle Rækkevidde: 20 Skade: D6 RPG-29 Rækkevidde: 30 Skade: D0 RPG-29 (RPG-29): Dette våben giver - til slag på rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D6- uden minus til rustning) mod enhver model inden for 2 af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke væren inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen, og aldrig som reaktion. Der må købes op til 6 ekstra mænd til enheden. Riffelmænd med AK-03 koster +0 point, skytter med RPG-29 koster +25 point. Enheden må maksimalt købe to ekstra skytter.

3 De Forenede Staters Marinekorps Infanterienhed 85 point (USMC Infantry Squad) Sergent med M6A Hold : Korporal med M6A, 2 riffelmænd med M6A, skytte med M29 SAW Hold 2: Korporal med M6A, 2 riffelmænd med M6A, skytte med M29 SAW 5+ Marinekorpset har massiv logistisk støtte og har udviddet sin rolle for at gøre det muligt at kæmpe mod en hvilken som helst fjende og forvente at vinde. M6A Assault Rifle Rækkevidde: 2 Skade: D6 M203 Grenade Launcher Rækkevidde: 6 Skade: D M29 SAW Landkriger (Land Warrior): Dette udstyr gør det muligt for en soldat, gennem brugen af computere og kameraer monteret på våbnene, at skyde ekstremt præcist og kun have hån tilovers for dækning. En model i dækning, der beskydes med M6A-riflen får kun en + bonus til sin mål- og drabsværdi. Derudover har alle modeller i enheden en lederskabsrækkevidde på 2, i stedet for de normale 6. Modellerne ignorerer også røgeffekter (se regelbogen). Efterretninger (Intelligence Feeds): En hær med mindst en af disse enheder må slå sin terning om for hvem der stiller op først. Kampenheder (Fire Teams): Enkelte hold må splittes op fra hovedenheden og agere som en selvstændig enhed, med korporaler som ledere. Sergenten skal tilknyttes en af disse hold og fungere som leder. Dette må gøres før slaget går i gang eller i begyndelsen af en tur. M203 granatkaster (M203 Grenade Launcher): En riffelmand på hvert hold har en underhængende granatkaster koblet på hans M6A. Dette våben giver - til slag på rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D6 uden minus til rustning) mod enhver model inden for af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke væren inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen, og aldrig som reaktion. M29 SAW (M29 SAW): Hvis modellen tager en klargørelseshandling for at stille våbnet ordentligt op (ligger sig ned, slå støttefoden ud osv.), vil alle efterfølgende skydehandlinger få to ekstra skadeterninger, men den må kun skyde i det Fremadrettede synsfelt. Disse bonusterninger mistes så snart modellen flytter sig. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Drop Hold 2 for -80 point. Køb et eller to ekstra hold for +80 point hver. Disse hold er identiske med Hold 2 og må splittes op fra enheden som De Forenede Staters Marinekorps MA2 Abrams Kampvogn (USMC MA2 Abrams MBT) MA2 Abrams med M256, M2 og 2 maskingeværer 20 point 8 xd0 Abrams-kampvognen har, med gentagne opgraderinger og udskiftninger i udrustningen, formået at beholde sin position som en af de mest fremragende kampvogne i verden.

4 20mm M256 Kanon Rækkevidde: 72 Skade: D0+ M2.50 Maskingevær Rækkevidde: 36 Skade: 2xD Maskingevær M256 Kanon (M256 Gun): Dette våben giver - til målets slag for rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D uden minus til rustning) mod enhver model inden for 2 af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke væren inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen. Hvis en model med størrelsesfaktor 3 eller mere er inden for ildzonen, må du vælge at bruge dette våbens skadeterninger mod denne model, i stedet for at fordele dem M2.50 Tungt maskingevær (M2.50 MG): Dette våben giver - til målets slag for rustning. Den må affyres sammen med et andet våbensystem i samme skydehandling og må lave sin egen ildzone. Den kan bruges som antiluftskyts. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Maskingeværer (MG): Abrams-kampvognen er udstyret med to maskingeværer, som begge giver - til målets slag for rustning. Et af maskingeværerne må affyres sammen med et andet våbensystem i samme skydehandling og må lave sin egen ildzone. Et af maskingeværerne kan bruges som antiluftskyts. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Pansret (Armoured): Abrams-kampvognen ignorerer alt terræn op til i højde når den bevæger sig. Den er også immun over for dækild, men har kun en rustningsværdi på 3+ i bagudrettet og sidesynsfeltet. Abrams-tanken må aldrig reagere, bortset fra at skyde med et af dens maskingeværer og M2 eren. Den ignorerer også røgeffekter (se regelbogen). Hårdfør (Tough): Abrams-kampvognen ignorerer de første fejlede rustningeslag. Et angreb der slår lig eller over dens drabsværdi vil ødelægge den som Efterretninger (Intelligence Feeds): En hær med mindst en af disse enheder må slå sin terning om for hvem der stiller først. Folkets Befrielseshær Infanterienhed 90 point (PLA Infantry Squad) Hold : Sergent med QBZ95, 2 riffelmænd med QBZ95, skytte med PF-89 Hold 2: Korporal med QBZ95, riffelmand med QBZ95, skytte med QBB95 Hold 3: Korporal med QBZ95, riffelmand med QBZ95, skytte med PF PLA s soldater, der både er mange og alsidige, fremstår som en uimodståelig bølge af mennesker, mens de stormer over slagmarken. QBZ95 Assault Rifle Rækkevidde: 20 Skade: D6 QBB95 MG PF-89 80mm LAW Rækkevidde: 20 Skade: D0+2

5 Kampenheder (Fire Teams): Hold 2 må splittes op fra hovedenheden og agere som en selvstændig enhed, med en riffelmand som leder. Hold 3 må splittes op fra hovedenheden og agere som en selvstændig enhed, med overkonstablen (Lance Corporal) som leder. Dette må gøres før starten af slaget eller i begyndelsen af en tur. QBB95 (QBB95): Hvis modellen tager en klargørelseshandling for at stille våbnet ordentligt op (ligger sig ned, slå støttefoden ud osv.), vil alle efterfølgende skydehandlinger få to ekstra skadeterninger, men den må kun skyde i det Fremadrettede synsfelt. Disse bonusterninger mistes så snart modellen flytter sig. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i PF-89 (PF-89): Dette våben giver -2 til slag på rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D6 uden minus til rustning) mod enhver model inden for af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke væren inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen, og aldrig som reaktion. Hvis en model med størrelsesfaktor 2 eller mere er inden for ildzonen, må du vælge at bruge dette våbens skadeterninger mod denne model, i stedet for at fordele dem Drop Hold 2 for -30 point. Drop Hold 3 for -60 point. Folkets Befrielseshær Type 99 Kampvogn PLA Type 99 MBT Type 99 kampvogn med 25mm kanon og 2 maskingeværer 350 point Størrelse Bevægelse Nærkamp Målværdi 7 xd0 Rustning Drabsværdi + Type 99 er et kvantespring fremad for PLA og har meget til fælles med dens vestlige modstykker. 25mm Kanon Rækkevidde: 60 Skade: D0+3 Maskingevær 25mm Kanon (25mm Gun): Dette våben giver -3 til målets slag for rustning og slår en ekstra skadeterning (men kun D uden minus til rustning) mod enhver model inden for 2 af midten af den model, som den første af skadeterningerne bliver tildelt disse modeller behøver ikke væren inden for øjenkontakt. Den må kun affyres en enkelt gang i turen. Hvis en model med størrelsesfaktor 3 eller mere er inden for ildzonen, må du vælge at bruge dette våbens skadeterninger mod denne model, i stedet for at fordele dem Maskingevær (MG): Type 99-kampvognen er udstyret med to maskingeværer, som begge giver - til målets slag for rustning. De må affyres sammen med et andet våbensystem i samme skydehandling og et må lave sin egen ildzone. Et af maskingeværerne kan bruges som antiluftskyts. Derudover tæller hver skadeterning dette våben slår for to når der skal udregnes dækild. Hvis hver model in den enhed, der bliver skudt på, bliver tildelt mindst to skadeterninger, mister enheden to handlinger i Pansret (Armoured): Type 99-kampvognen ignorerer alt terræn op til i højde når den bevæger sig. Den er også immun over for dækild, men har kun en rustningsværdi på 3+ i bagudrettet og sidesynsfeltet. Type 99-tanken må aldrig reagere, bortset fra at skyde med et af dens maskingeværer. Den ignorerer også røgeffekter (se regelbogen). Hårdfør (Tough): Type 99-tanken ignorerer de første 3 fejlede rustningeslag. Et angreb der slår lig eller over dens drabsværdi vil ødelægge den som

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI REGLER TIL KRIGSLIVE XVI Dette regelsæt er skrevet til Krigslive XIV, men læner sig kraftigt op af reglerne fra alle tidligere Krigslives. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

kanoner). fjendens position.

kanoner). fjendens position. Præsenteret af: To-kanonen her er en kopi af Garderhøjfortets rigtige To-kanon. Øverste etage er kanonrummet med to kanoner. I den nederste etage drejer man kanonen i den retning, den skal skyde. Den rigtige

Læs mere

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger REGLER FOR 2 TIL 5 SPILLERE, FRA 10 ÅR S P I L L E T O M V E R D E N S H E R R E D Ø M M E T 2010 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont CH Repræsenteret

Læs mere

I krig med US riffelkompagnier

I krig med US riffelkompagnier Steen Villarsen I krig med US riffelkompagnier Så er tiden kommet til det FOW kompagni jeg nok kender bedst. Beklageligvis (eller heldigvis vil nogle måske sige) har kompagniet gennemgået en del omvæltninger

Læs mere

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA I uge 38/2013 var alle finskytterne samlet i Jylland til DM for finskytter. Konkurrencen foregik i Tranum skydeterræn,

Læs mere

Krigslive Reglerne v. 2.0

Krigslive Reglerne v. 2.0 Krigslive Reglerne v. 2.0 Forord Velkommen, Kære Læser, til Krigslive Reglerne version 2.0. Det regelsæt du sidder med foran dig er resultatet af mange måneders arbejde, og bygger på endnu mere arbejde

Læs mere

DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK STYREFUNKTIONER

DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK STYREFUNKTIONER DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK I Disney Epic Mickey brugte Mickey sin maling og fortynder til at genopbygge Ødelandet, verdenen beboet af glemte Disney-fi gurer og forlystelser, og hvor Oswald

Læs mere

Ild fortællingen - Fysisk Frihed

Ild fortællingen - Fysisk Frihed Ild fortællingen - Fysisk Frihed Anslag Igangsættende plotpunkt Eskalation Vendepunkt Point of no return Klimaks Erobring og besættelse Tilfangetagelse og slaveri Oprør og væbnet modstand Magten slår tilbage

Læs mere

Nigel Blundell: Den sidste overlevende genoplever Passchendaeles rædsler, Mail online, 28. juli 2007

Nigel Blundell: Den sidste overlevende genoplever Passchendaeles rædsler, Mail online, 28. juli 2007 Nigel Blundell: Den sidste overlevende genoplever Passchendaeles rædsler, Mail online, 28. juli 2007 Du skal anstrenge dig for at høre Harry Patch. 109 år gammel bliver den sidste overlevende soldat fra

Læs mere

Kommissær Redux Uffe Thorsen Omslag til sammenflikket PDF Viking-Con 33

Kommissær Redux Uffe Thorsen Omslag til sammenflikket PDF Viking-Con 33 Kommissær Redux Uffe Thorsen Omslag til sammenflikket PDF Viking-Con 33 Først kommer materiale til spilstarter (5 sider A5 stående). Dernæst spillermaterialet (35 sider A5 liggende). Spilstarter skal ikke

Læs mere

Målet For at vinde krigen skal du opnå følgende: De Allierede skal indtage både Berlin og Tokyo for at vinde krigen. Aksemagterne har to muligheder:

Målet For at vinde krigen skal du opnå følgende: De Allierede skal indtage både Berlin og Tokyo for at vinde krigen. Aksemagterne har to muligheder: Danske regler til Axis & Allies Det er foråret 1942 og verden er midt i 2. Verdenskrig. Fem verdensmagter kæmper om overherredømme. Du og dine modstandere behersker den militære og økonomiske skæbne for

Læs mere

Regler til Lethian XI. Version 11.1

Regler til Lethian XI. Version 11.1 Regler til Lethian XI Version 11.1 Indhold 1 Introduktion 3 2 Basisregler 4 2.1 Kampagneregler....................................... 4 2.2 Kampregler.......................................... 6 2.3 Oprustning..........................................

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Et tysk kampvognsangreb i 1918

Et tysk kampvognsangreb i 1918 Et tysk kampvognsangreb i 1918 Indledning Tysk kampvognskommandør foran en Sturm-Panzerkraftwagen A7V, oktober 1918. Fra Nigel Thomas & Ramiro Bujeiro: The German Army in World War I (3), Osprey Publishing,

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Udklipsark - Danske soldater - Infanteri, Del 3

Udklipsark - Danske soldater - Infanteri, Del 3 Udklipsark - Danske soldater - Infanteri, Del 3 Indledning Det så vidt vides fjerde og sidste udklipsark i serien Danske Soldater (fra cirka 1946), tegnet og/eller udgivet af N.C.W. - se Udklipsark: Danske

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Spillets formål og opsætning

Spillets formål og opsætning Steffen Benndorf og Reinhard Staupe Kun for sjov! Spillere: 2-6 Alder: 8 år og op Spilletid: ca. 15 minutter Spillets formål og opsætning Hver spiller for sit eget ark papir (der er seks forskellige ark)

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE X

REGLER TIL KRIGSLIVE X Regler til Krigslive X REGLER TIL KRIGSLIVE X Dette regelsæt er skrevet til Krigslive X. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er en fælles forståelse af hvad der er sjovt og hvad

Læs mere

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge.

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. 14538i08 2/18/00 4:31 PM Page 1 Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. Forstærkningsfase - 1/3 af de besatte

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Bumser og Drager Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Spillet indeholder: 1 Spilplade (T-shirt) 1 Figur 8 Røde terninger 60 Dårlig Ide kort 6 Karakterplader 6 Vinder emblemer 12 Eventyrkort

Læs mere

Aktivitets ark. Man kommer til at skulle huske, hvem er hvem. Have overblik. Bruge gruppens strategiske evner.

Aktivitets ark. Man kommer til at skulle huske, hvem er hvem. Have overblik. Bruge gruppens strategiske evner. Aktivitets ark Overskrift: Formål: Aldersgruppe: Stratego Man kommer til at skulle huske, hvem er hvem. Have overblik. Bruge gruppens strategiske evner. 8-10 år (Ulve) Mål: REGLER TIL STRATEGO ( hvert

Læs mere

Tung selvkørende kanon ISU-152

Tung selvkørende kanon ISU-152 Tung selvkørende kanon Lidt om historien En tung selvkørende kanon med en 152 mm haubits så dagens lys første gang i 1943, hvor køretøjer af type SU-152 blandt andet deltog i Slaget ved Kursk. Grundlaget

Læs mere

Nuts - december 1944. Steen Villarsen

Nuts - december 1944. Steen Villarsen Steen Villarsen Nuts - december 1944 Så er vi nået til den sidste bog i Wacht Am Rhein kampagnen fra Battlefront. Altså indtil Battlefront udgiver alle tre bøger, som et samlet værk om et års tid eller

Læs mere

KAMPHÅNDBOG DET AFGØRENDE GRUNDLAG I FORHOLD TIL AT SPILLE WARHAMMER 40,000

KAMPHÅNDBOG DET AFGØRENDE GRUNDLAG I FORHOLD TIL AT SPILLE WARHAMMER 40,000 KAMPHÅNDBOG DET AFGØRENDE GRUNDLAG I FORHOLD TIL AT SPILLE WARHAMMER 40,000 HOVEDREGLER Warhammer 40,000 giver dig kommandoen over en mægtig kampstyrke bestående af krigere og krigsmaskinel. Hovedreglerne

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Undervisningsmateriale til mellemtrinnet med digitalt værktøj: Puppet Pals eller Adobe Voice

Undervisningsmateriale til mellemtrinnet med digitalt værktøj: Puppet Pals eller Adobe Voice Undervisningsmateriale til mellemtrinnet med digitalt værktøj: Puppet Pals eller Adobe Voice Historie Færdighedsmål: Kildearbejde: Eleven kan med afsæt i enkle problemstillinger anvende kildekritiske begreber

Læs mere

maj, Aarhus Flames of War kampagne. Aroscon Slaget om St. Lô. Tilmelding:

maj, Aarhus Flames of War kampagne. Aroscon Slaget om St. Lô. Tilmelding: 12. -13. maj, Aarhus Flames of War kampagne Aroscon 2018 - Slaget om St. Lô Tilmelding: www.aroscon.dk Al den info du skal bruge I dette dokument får du alle reglerne og info, som du skal bruge som deltager

Læs mere

Deployment Rasmus skulle stille op først, og han vælger klogeligt at stille sine tre Grenadier-delinger så de dækker hvert sit objekt.

Deployment Rasmus skulle stille op først, og han vælger klogeligt at stille sine tre Grenadier-delinger så de dækker hvert sit objekt. Just bevæbnet med D-Day skulle der kæmpes i "The Bocage". Samtidig var det faktisk første gang jeg skulle spille LW med Festung Europa (FE), så det var spændende nok. Kompagnierne fra FE US Rifle company

Læs mere

The Black Watch (Royal Highland Regiment) Af Canada i Operation "forår", 25 JULY 1944

The Black Watch (Royal Highland Regiment) Af Canada i Operation forår, 25 JULY 1944 The Black Watch (Royal Highland Regiment) Af Canada i Operation "forår", 25 JULY 1944 I dette slag omkom Svend Emanuel Moustgaard Jensen, som canadisk soldat. Ministeren for nationalt forsvar udsendt følgende

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

Spillet om verdensherredømmet

Spillet om verdensherredømmet Spillet om verdensherredømmet 2004 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Distributed in the Nordic region by Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, DK-2600 Glostrup, Denmark. www.hasbro.dk 040414538108 K O

Læs mere

10 + SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2-4. www.hasbro.dk

10 + SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2-4. www.hasbro.dk SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2006 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Distributed in the Nordic region by Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, 2600 Glostrup. www.hasbro.dk Made in Ireland 120614575108

Læs mere

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder.

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder. WORLD CEO OM SPILLET I WORLD CEO skal du: - opkøbe lande - investere i aktier og få dine aktiekurser til at stige - handle med lande, aktier og andre værdier med de øvrige spillere - konkurrere med dine

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Du undslipper din fjende med et elegant spring. Engangs: Kortet kan spilles når en rival rammer dig med en arm. Læg kortet tilbage i stakken.

Du undslipper din fjende med et elegant spring. Engangs: Kortet kan spilles når en rival rammer dig med en arm. Læg kortet tilbage i stakken. Din rival sender slaget i paraderne. rival rammer dig med en arm. Rivalens angrebsslag ændres til en 1 er, så armen rammer dig ikke. Du undslipper din fjende med et elegant spring. rival rammer dig med

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik 1 / 5 29.7.2008 10:54 Skak regler Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne Flyttning af hver enkel brik - Kongen - Dronningen - Tårnet - Løberen - Springeren - Bonden Spillet Skakmat

Læs mere

Stalin s Europe. Steen Villarsen

Stalin s Europe. Steen Villarsen Steen Villarsen Stalin s Europe Wupti, så er vi tilbage på Ostfronten. Man bliver sku helt svimmel af al denne hoppen rundt mellem de forskellige tidsperioder; man kan kun håbe at Battlefront selv kan

Læs mere

Soldat i 1600-tallet Østfyns Museer / Skoletjenesten 2009

Soldat i 1600-tallet Østfyns Museer / Skoletjenesten 2009 Soldat i 1600-tallet Østfyns Museer / Skoletjenesten 2009 Kære 6. klasse Om lidt skal I deltage i Slaget ved Nyborg, der jo foregik lige ude omkring Hjulby Sø for nøjagtig 350 siden. Men før I tager jeres

Læs mere

FKSS Modellen. Et værktøj til at analysere haglskydning og planlægge skydeinstruktion

FKSS Modellen. Et værktøj til at analysere haglskydning og planlægge skydeinstruktion FKSS Modellen Et værktøj til at analysere haglskydning og planlægge skydeinstruktion Dette kompendium er en del af undervisningsforløbet Kredsunderviser under Danmarks Jægerforbund og egner sig ikke til

Læs mere

Flyvevåbnets kampfly. - nu og i fremtiden

Flyvevåbnets kampfly. - nu og i fremtiden Flyvevåbnets kampfly - nu og i fremtiden Danmark skal have nyt kampfly for: fortsat at kunne udfylde rollen som luftens politi over Danmark og imødegå evt. terrortrusler. fortsat at råde over et højteknologisk

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

Monty s Meatgrinder. Steen Villarsen

Monty s Meatgrinder. Steen Villarsen Steen Villarsen Monty s Meatgrinder Monty s Meatgrinder (MM) er den seneste udgivelse fra Flames of War (FOW). Bogen er samtidig den femte bog der går ind og giver muligheden for at spille FOW i Late War,

Læs mere

Om dansk fodfolk , Regimentets kanonkompagni

Om dansk fodfolk , Regimentets kanonkompagni Om dansk fodfolk 1932-1941, Regimentets kanonkompagni Indledning Fodfolksregimenternes kanonkompagnier blev oprettet som en del af 1937-ordningen, og udrustet med en - efter datidens forhold - slagkraftig

Læs mere

D Minus 1 (5 June 1944, D-1, 2300 hours)

D Minus 1 (5 June 1944, D-1, 2300 hours) Steen Villarsen D Minus 1 (5 June 1944, D-1, 2300 hours) D Minus 1 (D-1) var den første Late War bog, som udkom kort efter at FOW havde lanceret 2. udgave af regelbogen og Festung Europa. D-1 er derfor

Læs mere

MIG-21 Dette fly er et MIG-21. Dette fly er fra Rusland. Det er et kamp-fly. MIG-21 er med i krig. Det er et rus-sisk kamp-fly. Det før-ste MIG-21

MIG-21 Dette fly er et MIG-21. Dette fly er fra Rusland. Det er et kamp-fly. MIG-21 er med i krig. Det er et rus-sisk kamp-fly. Det før-ste MIG-21 MIG-21 Dette fly er et MIG-21. Dette fly er fra Rusland. Det er et kamp-fly. MIG-21 er med i krig. Det er et rus-sisk kamp-fly. Det før-ste MIG-21 fly blev lavet i 1956. I 1985 holdt man op med at lave

Læs mere

DELMÅL Giv alle lige muligheder, og stop diskrimination.

DELMÅL Giv alle lige muligheder, og stop diskrimination. Verdensmål 10 Vi skal reducere ulighed i og mellem lande. DELMÅL 10.4 Før politik, der fremmer finansiel og social lighed. DELMÅL 10.5 Reguler de globale finansielle markeder og institutioner bedre. DELMÅL

Læs mere

Hernings Sagnomspundne Forening for Traditionelle- & Alternative Spil

Hernings Sagnomspundne Forening for Traditionelle- & Alternative Spil Slaget på Heden 2012 Generel turneringsinformation til Warhammer 40.000. Turneringsprogram. Lørdag: Check-in 7:30-8:30 Runde 1 8:30-11:45 Runde 2 12:00-15:15 Runde 3 15:30-18:45 Aftensmad 19:00-20:00 Runde

Læs mere

Prøveskydning af 18 punds kanon model 1757 i Oksbøl skydeterræn tirsdag den 29. august 2006.

Prøveskydning af 18 punds kanon model 1757 i Oksbøl skydeterræn tirsdag den 29. august 2006. September 2006 Prøveskydning af 18 punds kanon model 1757 i Oksbøl skydeterræn tirsdag den 29. august 2006. Foto H.U. Hansen (HAS) - 2 - Forord. Rapporten er udarbejdet af ingeniør Jørgen Svender, som

Læs mere

Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham.

Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham. Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham. Det var sådan dengang i Israels land, at det at være konge

Læs mere

Om dansk fodfolk , Rekylgeværkompagniet

Om dansk fodfolk , Rekylgeværkompagniet Om dansk fodfolk 1932-1941, Rekylgeværkompagniet Rekylgeværkompagniet Rekylgeværkompagniet består af: Chef og kommandogruppe 4 delinger á delingstrop og 4 rekylgeværgrupper. Rekylgeværgrupperne i 4. deling

Læs mere

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år Indhold 112 kort 1 sæt regler Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år SPILLET IDE Det gælder om at være at komme af med alle kort fra hånden, for derved at score så få minuspoint

Læs mere

VALGKAMP ET SPIL OM MUDDER, MAGT & MÆRKESAGER

VALGKAMP ET SPIL OM MUDDER, MAGT & MÆRKESAGER ET SPIL OM OM SPILLET Valgkamp handler om at være den politiker der bedst leder sit parti gennem valgkampen. Du bruger terninger til at erobre mærkesager, undgå skandaler og ikke mindst sværte de andre

Læs mere

Stormen på Bastillen. Stormen Skildring af parisernes storm på den gamle fæstning i Paris. Stormen blev med tiden selve symbolet på revolutionen.

Stormen på Bastillen. Stormen Skildring af parisernes storm på den gamle fæstning i Paris. Stormen blev med tiden selve symbolet på revolutionen. Den franske Revolution Stormen på Bastillen Vi skriver den 14. juli 1789, og stemningen var mildt sagt på kogepunktet i Paris. Rygterne gik. Ja, de løb faktisk af sted i ekspresfart. Hæren var på vej mod

Læs mere

Maskiner og robotter til krig og ødelæggelse

Maskiner og robotter til krig og ødelæggelse Maskiner til krig og ødelæggelse har desværre været kendt og brugt i mere end 2.300 år. De første udgaver af kastemaskiner stammer således fra Asien cirka år 300-500 f.kr. Romerne var de første i Europa,

Læs mere

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter Vagn af edevold Du er født og opvokset på gården edevold. Der var meget arbejde, men I manglede ikke noget. De glade dage sluttede, da det viste sig at din fader havde spillet sig til en stor gæld. I måtte

Læs mere

Oversigt over skydetider ØVELSESPLADS / SKYDETERRÆN MÅNED ÅRSTAL. Nr. Uttrup Øvelsesplads Juli 2017

Oversigt over skydetider ØVELSESPLADS / SKYDETERRÆN MÅNED ÅRSTAL. Nr. Uttrup Øvelsesplads Juli 2017 Oversigt over skydetider ØVELSESPLADS / SKYDETERRÆN MÅNED ÅRSTAL Nr. Uttrup Øvelsesplads Juli 2017 Dato (Aktivitet angives som periode i timer. f.eks 1000-) Mulig Mulig Planlagt Planlagt Mulig Mulig Mulig

Læs mere

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE 46233i08 22/8/02 2:32 pm Page RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE FORSTÆRKNINGER. Tag en bataljon for hvert 3. territorium, du har. 2. Tag yderligere bataljoner for de områder, du kontrollerer. 3. Byt territoriekort

Læs mere

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Sådan skriver du en god baggrundshistorie... 2 Introduktion... 2 Se på det udgangspunkt din rolle har... 2 Race... 3 Navn... 3 Profession... 3 Dette er de mest udbredte professioner...

Læs mere

Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik

Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik Hærens Operative Kommando KURSUSBESKRIVELSE Hærens Kampskole Kursuskode: Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik Indledning Formål De danske bidrag til INTOPS og udviklingen af kampeksercitser til disse,

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Forberedelse af skuddet

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Forberedelse af skuddet Nr.10234 Alder: 8-90 år - Tid: 15 min. Nr.10233 Alder: 8-90 år - Tid: 15 min. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Skytten lægger sig til rette på standpladsen og indtager sin skydestilling.

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Danske MILSIM Regler V2.1a6 Dansk oversættelse

Danske MILSIM Regler V2.1a6 Dansk oversættelse Danske MILSIM Regler V2.1a6 Dansk oversættelse Dette er det danske regelsæt for Militære Simulations spil (MILSIM). MILSIM dækker airsoft (hardball) simulationer af alle typer militære operationer, fra

Læs mere

Blå Negl fejrer 20 års jubilæum i 2018.

Blå Negl fejrer 20 års jubilæum i 2018. Blå Negl fejrer 20 års jubilæum i 2018. Feltavis Nr. 01 1 af 12 20 år! Det er næsten ikke til at forstå, men hvad der startede som en lille øvelse, hvor et par kompagnier havde slået sig sammen om planlægningen

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

Workingtest - råd og vink ved tilrettelægning

Workingtest - råd og vink ved tilrettelægning Workingtest - råd og vink ved tilrettelægning Indledning En Working Test (WT) afholdes med det formål at vurdere brugsegenskaberne for de deltagende retrievere. Retrieveren er jægerens uundværlige hjælp

Læs mere

HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo

HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo HelteLudo er et fantastisk spil med en masse anarkistiske brikker, der følger deres egne regler og hader brikkerne fra de andre hold så meget, at de vil

Læs mere

Reisler figurer - Om Reislers soldaterserie

Reisler figurer - Om Reislers soldaterserie Reisler figurer - Om Reislers soldaterserie Indledning Tonni Hansens hjemmeside Reisler modelfigurer (Kilde 1) har inspireret mig til at se lidt nærmere på disse danskfremstillede soldaterfigurer, som

Læs mere

Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008

Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008 Jydske Dragonregiment. Pansrede køretøjer fra 1945. APRIL 2008 Centurion kampvogne på vej til øvelsespladsen Indholdsfortegnelse. Forord. 3 Indledning. 4 Humber Scout Car. Panseret spejdervogn. 6 Humber

Læs mere

MARINE COMMANDER 2000

MARINE COMMANDER 2000 MARINE COMMANDER 2000 VEJLEDNING A. Spillets formål Hver spiller har sin egen flåde, som man placerer uden at modstanderen kan se, hvor man lægger sine skibe. Når flåderne er på plads, så gælder det for

Læs mere

De Officielle Le Mans Regler 2015

De Officielle Le Mans Regler 2015 De Officielle Le Mans Regler 2015 24. september 2015 1 Om Spillet Le Mans er et racerbile spil, hvor hold á tre personer kører i 24 timer på den officielle Le Mans bane. Der er enkelte undtagelser i reglerne

Læs mere

III Panserinfanteribataljon/Jydske Dragonregiment i 1985

III Panserinfanteribataljon/Jydske Dragonregiment i 1985 III Panserinfanteribataljon/Jydske Dragonregiment i 1985 Dette er en redigeret og sammenskrevet version af endnu en række indlæg fra det nu nedlagte Taktisk Forum. I dette her tilfælde er der tale om en

Læs mere

4. Søn.e.h.3.k. d Matt.8,23-27.

4. Søn.e.h.3.k. d Matt.8,23-27. 4. Søn.e.h.3.k. d.30.1.11. Matt.8,23-27. 1 Tit og ofte, når vi åbner for fjernsynet, vises der indslag fra krige, der foregår forskellige steder i verden. Indimellem er der også et indslag, der handler

Læs mere

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene. Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til birdie prøve: Prøven består af 25 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Læs mere

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant!

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant! Træningskultur At skabe en kultur og gøre den interessant! Øh træningskultur, hvad er det lige det er? Mentaliteter Forandring Faciliteter Træning Hverdagens gang MENTALITET Gammel mentalitet Skydning

Læs mere

Den danske Brigade i Sverige 1939-1945 - 5. (tunge) Bataljon, Del 1

Den danske Brigade i Sverige 1939-1945 - 5. (tunge) Bataljon, Del 1 Den danske Brigade i Sverige 1939-1945 - 5. (tunge) Bataljon, Del 1 Indledning Brigadens 5. (tunge) bataljon havde følgende krigsstyrke: Bataljonsstab: Chef med stab (34) samt 2 personvogne, 5 lastvogne

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Hellfire and back. Steen Villarsen & Bjarne SInkjær

Hellfire and back. Steen Villarsen & Bjarne SInkjær Steen Villarsen & Bjarne SInkjær Hellfire and back Generalmajor Erwin Rommel has arrived Ja, så behøver man egentlig ikke sige mere. Dem der nikker genkendende er med, resten er bare slet ikke med. Hellfire

Læs mere

391 BERTELSENS 9. APRIL 1940

391 BERTELSENS 9. APRIL 1940 391 BERTELSENS 9. APRIL 1940 Tekst: Bertel Bertelsen Billeder: Frank Hansen Der er jo i tidens løb skrevet mangt og meget om den 9. april, så det vil ikke være muligt for mig at kunne fortælle noget nyt

Læs mere

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik Tip til 1. runde af - Kombinatorik, Kirsten Rosenkilde. Tip til 1. runde af Kombinatorik Her er nogle centrale principper om og strategier for hvordan man tæller et antal kombinationer på en smart måde,

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

AFRIKAS STJERNE TJERNE

AFRIKAS STJERNE TJERNE +. / +. / AFRIKAS STJERNE AFRIKAS STJERNE ST TJERNE TJERNE / +. +. / N R E J T AFRIKAS STJERNE S S A K I R F A Spillet om jagten på kæmpediamanten Spillet om jagten på kæmpediamanten +. / æ n gte k på

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

Slovakiske mobile enheder i Rusland

Slovakiske mobile enheder i Rusland Slovakiske mobile enheder i Rusland Indledning Slovakiske enheder deltog i operation Barbarossa næsten fra starten af felttoget. I Slovakiet begyndte mobiliseringen om morgenen d. 22. juni 1941. Samtidigt

Læs mere

Ægtefællesammenføringsspillet version 1.0 Udarbejdet af Leoparddrengen, 2010

Ægtefællesammenføringsspillet version 1.0 Udarbejdet af Leoparddrengen, 2010 Ægtefællesammenføringsspillet version 1.0 Udarbejdet af Leoparddrengen, 010 Der skal bruges: En udprintet spilleplade Sagsmarkører kan være hvad som helst, bare unik for hver spiller En blok og kuglepen

Læs mere