Mødested: Mødetidspunkt: 25. januar 2005, kl. 13:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødested: Mødetidspunkt: 25. januar 2005, kl. 13:00"

Transkript

1 Side 1 af 12 THYHOLM KOMMUNE Referat for Teknisk udvalg Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 25. januar 2005, kl. 13:00 Fællesmøde med KSU kl i kantinen. Åben sag: 250. Orienteringssager Åben sag: 251. Efterretningssager Åben sag: 252. Ansøgning om udstykning - 5aq Søndbjerg by, Søndbjerg Åben sag: 253. Ansøgning om dispensation til helårsbeboelse i sommerhus - Ringvejen 5 Åben sag: 254. Ansøgning om dispensation til helårsbeboelse i sommerhus - Tjørnevej 29 Åben sag: 255. Havnevej 26A - Forespørgsel om tinglysnsing Åben sag: 256. Parkeringsplads v/thyholm skole og hastighedsbegrænsning på Enghavevej Åben sag: 257. Plakatregulativ - Thyholm kommune Åben sag: 258. Buskørsel - køreplaner Åben sag: 259. Buskørsel økonomi i forbindelse med overgang til gratiskørsel

2 Side 2 af 12 Fraværende: Ingen 250. Orienteringssager (Åben sag) a. Orientering fra udvalgsmedlemmer Ingen speciel orientering fra udvalgsmedlemmer Efterretningssager (Åben sag) a. (noj) Ny lovgivning på miljøområdet bl.a. ændret brugerbetaling. Der er på det sidste kommet en del ny lovgivning, som vil få direkte indflydelse på kommunens arbejde med miljøtilsyn mm Ny bekendtgørelse om brugerbetaling for miljøtilsyn m.v. : De tidligere faste årlige gebyrer for de enkelte virksomhedstyper er nu erstattet med ny afregningsform, der bygger på afregning i forhold til tidsforbruget på den enkelte virksomhed. Dette indebærer, at afdelingen fremover skal registrere tidsforbruget på de opgaver, der falder ind under brugerbetalingen. Det er endnu uklart præcist, hvilke opgaver der skal opkræves gebyr for. Det skønnes, at tidsregistreringen vil forbruge mere tid på afdelingen samtidig med, at det samlede opkrævede gebyrbeløb vil blive mindre end tidligere. Ny lov om retssikkerhed m.v.: Loven ændrer på reglerne om, hvorledes et miljøtilsyn kan gennemføres. Praksis har hidtil været, at tilsyn blev foretaget efter telefonisk kontakt, når begge parter havde tid. Ændringerne bevirker bl.a., at virksomheden skal underrettes skriftlig mindst 14 dage inden et tilsyn. Desuden skal det fremgå, med hvilken lovgrundlag og formål tilsynet gennemføres. Afdelingen forventer et øget tidsforbrug som følge af de nye regler. Ny vejledning om differentieret miljøtilsyn : Vejledningen beskriver en ny strategi for prioritering af tilsynsindsatsen. Reglerne indebærer, at alle virksomheder incl. landbrug skal kategoriseres ud fra hvor gode de er i forhold til miljøet. Virksomhederne tildeles point fra 1-3 efter bestemte kriterier. Når virksomhederne er kategoriserede, vurderes det, om tilsynsindsatsen skal øges eller mindskes fremover. Afdelingen forventer et øget tidsforbrug som følge af de nye regler.

3 Side 3 af 12 Ny bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomheder og ny bekendtgørelse om miljøregulering af visse aktiviteter: De to bekendtgørelser ændrer en del på kravene i f. m. godkendelsesansøgninger, samt kategoriseringen af virksomheder. Der forventes ikke væsentlige ændringer i forvaltningens praksis og tidsforbrug. b. (noj) Sikring af medicinaffald på genbrugspladserne. Modtagestation Vestjylland I/S havde den 7. januar indkaldt kommunerne til møde for at afklare, hvorledes vi undgår en gentagelse af dødsulykken i Struer, hvor en ung mand havde spist medicinrester, der var indleveret på genbrugspladsen. Der blev diskuteret forskellige tiltag som destruktion af affaldet på genbrugspladserne, bedre tyverisikring o.l. Der er efterfølgende nedsat en arbejdsgruppe, der skal samle op på ideerne og komme med forslag til, hvorledes opbevaringen og procedurerne kan strammes op. c. (joh) Miljøcenter Vestjylland i/s Der har den 10. december 2004 været afholdt repræsentantskabsmøde i Miljøcenter Vestjylland I/S. Referat vedhæftet dagsorden. d. (joh) Modtagestationen Vestjylland i/s Der har den 18. november 2004 været afholdt bestyrelsesmøde i Modtagestationen Vestjylland I/S. Referat vedhæftet dagsorden. e. (joh) Affaldsselskabet NOMI I/S Der har den 10. december 2004 været afholdt bestyrelsesmøde i affaldsselskabet NOMI I/S. Referat vedhæftet dagsorden. f. (joh) Byggesagsgebyr. Pristalsregulering af byggesagsgebyr for året g. (jb) Meldsgårdsvej 8 - gyllebeholder Der er d. 17. januar 2005 meddelt tilladelse efter Lov om Planlægning 35, stk 1. til gyllebeholder på Meldgårdsvej 8, matr. 1a Helligkildegård, Hvidbjerg. Gyllebeholderen placeres uden tilknytning til eksisterende byggeri. h. (jb) Lyngs Idrætsefterskole. Der er d. 4. januar 2005 meddelt tilladelse efter Lov om Planlægning 35, stk 1. til om- og tilbygning af Lyngs Idrætsefterskole. Om- og tilbygningen omfatter spisesal, opholdsrum, administrative lokaler og elevværelser.

4 Side 4 af 12 i. (joh) Arbejdsmarkedsområdet. Fælles med KSU kl. 13:00 13:45 vil Claus Christensen, leder af Knudepunktet, orientere om arbejdsmarkedsområdet set i lyset af strukturreformen. Bilag: Referat ekstraordinrt bestyrelsesmde - Miljcenter.PDF Referat modtagestation.pdf Referat bestyrelsesmde den doc BYGGESAGSGEBYR GLDENDE FOR 2005.doc Alle punkter taget til efterretning Journalnr G Ansøgning om udstykning - 5aq Søndbjerg by, Søndbjerg (Åben sag) (NOJ) Landinspektør Jørgen Knudsen, Hurup har fremsendt udstykningssag arealoverførsel på 3340 m 2 fra matr.nr. 5 q Søndbjerg by, Søndbjerg til sammenlægning med naboejendommen matr.nr. 15 c smst. Arealet, der ønskes overført, er i kommuneplanen udlagt til nyt boligområde ved Søndbjerg by (område 5-B01). Arealoverførslen vurderes at være i uoverensstemmelse med kommuneplanens rammer. Jf. planlovens 14 kan kommunalbestyrelsen nedlægge forbud mod, at der retlig eller faktisk etableres forhold, som kan hindres ved en lokalplan. Påbudet kan højest nedlægges for et år. Et evt. forbud skal tinglyses. Teknisk afdeling foreslår, at man politisk forholder sig til, hvorvidt område 5-B01 fastholdes i kommuneplanen, eller området skal trækkes ud af planen.

5 Side 5 af 12 Såfremt området fastholdes i kommuneplanen, skal der tages stilling til, om den ønskede arealoverførsel kan godkendes, eller der skal nedlægges forbud jf. planlovens 14 og i forbudsperioden udarbejdes en lokalplan. Sagen afgøres af økonomiudvalget. Udvalget vedtog at indstille overfor økonomiudvalget, at der meddeles tilladelse til den ønskede udstykning Journalnr G01 Ansøgning om dispensation til helårsbeboelse i sommerhus - Ringvejen 5 (Åben sag) 253. (JOH) Gunner Johansen, Ringvejen 5, Thyholm har den 28. december 2004 søgt om dispensation til at anvende sommerboligen, Ringvejen 5 til helårsbeboelse, idet de ikke har ejet sommerhuset i 8 år jf. loven. Gunner Johansen er fyldt 60 år og gået på efterløn og opfylder således betingelserne for tilladelse til helårsbeboelse i sommerhus. Efterlønsmodtagere, som har lov til helårsbeboelse i sommerhus, må tage sin ægtefælle med. Pågældende sommerbolig er beliggende i sommerhusområdet Søndbjerg-Serup og indenfor rammerne i lokalplan nr. 5.2, som bl.a. fastsætter områdets anvendelse til sommerhusbebyggelse. Jf. planlovens 41 Pensionistreglen har nedennævnte pensionister og efterlønsmodtagere, der ejer og har ejet sommerhuset i 8 år ret til helårsbeboelse: Alle, der er fyldt 67 år Personer over 60 år, der oppebærer pension eller efterløn Førtidspensionister i henhold til lov om social pension. Gunnar Johansen har ejet sommerhuset Ringvejen 5 siden 1. maj 1998 og søger om dispensation til helårsbeboelse, da de kun har ejet sommerhuset i ca. 7 år. Miljøministeriet har i Vejledning af 3. juli 1989 om dispensation fra forbudet mod helårsbeboelse i sommerhusområder henstillet, at der ud fra menneskelige hensyn kan meddeles dispensation til pensionister/efterlønsmodtagere, der har ejet sommerhuset i mindst 5 år, og som ønsker at nyde deres otium i huset. Afdelingen foreslår, at der meddeles dispensation til helårsbeboelse i sommerhuset, Ringvejen 5, idet ansøger er gået på efterløn og har ejet sommerhuset i ca. 7 år..

6 Side 6 af 12 Sagen afgøres af teknisk udvalg. Bilag: _Ansgning om dispensation_1.tif Afdelingens forslag godkendes 254. Journalnr G01 Ansøgning om dispensation til helårsbeboelse i sommerhus - Tjørnevej 29 (Åben sag) (JOH) Frands Jensen, Vossevangen 7, Struer har søgt om dispensation til at anvende sommerhuset Tjørnevej 29 til helårsbeboelse. Der er ikke medsendt en begrundelse for ansøgningen. Pågældende sommerbolig er beliggende i sommerhusområdet Søndbjerg-Serup og indenfor rammerne i lokalplan nr. 5.2, som bl.a. fastsæter områdets anvendelse til sommerhusbebyggelse. Jf. planlovens 40 må sommerboliger, bortset fra kortvarige ophold ikke anvendes til overnatning i perioden 1. oktober til 31. marts. Planlovens 51 angiver, at kommunalbestyrelsen har pligt til at føre tilsyn med, at der ikke sker ulovlige forhold, jf. planlovens bestemmelser, ligesom kommunalbestyrelsen er forpligtet til at foranledige ulovlige forhold lovliggjort. Kommunalbestyrelsen kan dog efter samme lov 40 stk. 1 i Særlige tilfælde meddele dispensation for ovennævnte forhold. Der er i planlovens vejledning angivet kriterier for særlige tilfælde bl.a., kan der meddeles dispensation til: Ejere eller forpagtere af dagligvarebutikker i sommerhusområdet. Ejere med alvorlige sygdomme og invaliditet, hvor en rimelig tilværelse kun har kunnet opnås i sommerhuset mens helbredsmæssige årsager i øvrigt ikke har bevirket, at der er givet dispensation. Personer som i forbindelse med erhvervelse af en ejendom fejlagtigt af kommunen har fået oplyst, at denne lovlig kunne benyttes til helårsbeboelse. Jf. planlovens 41 pensionistreglen har følgende personer ret til helårsbeboelse: Alle, der er fyldt 67 år Personer over 60 år, der oppebærer pension eller efterløn Førtidspensionister i henhold til lov om social pension. Teknisk afdeling vurderer, at kommunen ikke har lovhjemmel til at meddele dispensation, idet ansøger ikke opfylder kriterierne for at opnå tilladelse til at tage ophold i fritidsboligen.

7 Side 7 af 12 Teknisk afdeling har administrativt behandlet lignende sager/forespørgsler ud fra nævnte lovgivning. Afdelingen foreslår, at ansøgning om dispensation afslås. Sagen afgøres af teknisk udvalg. Bilag: Ansgning om dispensation_1.tif Afdelingens forslag godkendes Journalnr G Havnevej 26A - Forespørgsel om tinglysnsing (Åben sag) (JOH) Thy Bolig har med skrivelse af 16. december 2004 fremsendt ansøgning/forespørgsel om, at der på matr.nr. 38 f Jegindø by, Jegindø tinglyses en deklaration, som sikrer, at der ikke må bygges på matriklen. Begrundelse for ansøgningen er, at der er en køber til ejendommen på matr.nr. 17 ae Jegindø by, Jegindø, J. P. Lauritsensvej 18. Der er oprettet købsaftale, som er betinget af, at udsigten over kommunens ejendom mod fjorden bevares. Såfremt kommunen accepterer en tinglysning, vil køberen betale omkostninger i forbindelse hermed. Thyholm kommunes ejendom er et lavtliggende område, og anvendes som grønt område, hvorfra der er placeret pumpestation, forsænkelsesbassin og adskillige kloakledninger, hvorved mulighed for opførelse af bebyggelse er begrænset. Afdelingen foreslår, at den ønskede tinglysning gennemføres, dog således at der om nødvendigt kan opføres en mindre bygning ved pumpestationen og, at udgifter i forbindelse

8 Side 8 af 12 med tinglysning er kommunen uvedkommende. Sagen afgøres af teknisk udvalg. Afdelingens forslag godkendes. Journalnr P00 Parkeringsplads v/thyholm skole og hastighedsbegrænsning på Enghavevej (Åben sag) 256. (JOH) I budgettet for 2005 er der afsat et beløb til renovering af P-plads nord for gammel centralskolebygning med bl.a. ny grusbelægning, markering af P-pladser, beplantning af stiadgang m.v. således, at arealet vil fremstå i en helhed med udearealet for Midtpunktet Thyholm. Ligeledes er der afsat beløb til hastighedsdæmpning på Enghavevej. Vejvæsenet ønsker at igangsætte arbejdet her i foråret for at udnytte disponibelt mandskab bedst muligt. Det er aftalt med arkitekt Per Clausen, at parkeringsarealet ikke skal anvendes i forbindelse med renovering af gammel centralskolebygning (etape 5). Afdelingen ønsker udvalgets stillingtagen til frigivelse af det afsatte rådighedsbeløb Der er i budgettet afsat et samlet beløb på kr. ( kr. til P-plads og kr. til hastighedsdæmpning) Afdelingen foreslår, at det indstilles overfor økonomiudvalget, at det afsatte rådighedsbeløb på kr. frigives. Sagen afgøres af økonomiudvalget. Afdelingens forslag godkendes. Journalnr G

9 Side 9 af 12 Plakatregulativ - Thyholm kommune (Åben sag) (JOH) Teknisk afdeling har gennem tiden haft flere henvendelser vedr. regler om opsætning af plakater i forbindelse med forskellige arrangementer. Thyholm kommune har ikke et plakatregulativ, der foreskriver regler omkring opsætning af plakater i kommunen. Struer kommune har fremsendt plakatregulativ gældende for Struer kommune. Ligelydende forslag til plakatregulativ gældende for Thyholm kommune er vedhæftet dagsorden. Teknisk afdeling foreslår, at plakatregulativ gældende for Thyholm kommune godkendes. Sagen afgøres af teknisk afdeling. Bilag: PLAKATREGULATIV.doc Afdelingens forslag godkendes. Journalnr Ø54 Buskørsel - køreplaner (Åben sag) (noj) Buskørsel køreplaner Med henblik på revision af køreplanerne til næste års buskørsel i Thyholm Kommune er det vigtigt, at de overordnede retningslinier fastlægges så tidligt i processen som muligt. Skal det nuværende serviceniveau holdes, eller kan vi forbedre det? Med udgangspunkt i reaktionerne fra sidste års kørselsplanlægning, samt de erfaringer busselskabet har gjort siden, kan der opstilles en række hovedspørgsmål: 1. Skal kørslen omfatte persongrupper ud over skolebørn. 1. Her tænkes på vores ældre 2. Personer der skal til/fra arbejde 3. Studerende uden for Thyholm (handelsskole og gymnasiet) 4. Ungdomsskolebørn 5. Friskolebørn m.fl.

10 Side 10 af Midtpunktet. 2. Hvor lang må rejsetiden være, og hvor lang tid må den samlede ventetid, fra hjem til det ringer ind på skolen, være? 1. Efter den nuværende køreplan er rejsetiden op til 25 min. på Lyngs-Jegindø ruten og 35 min. på Uglev ruten. Hertil kommer ventetiden på skolen således, at den samlede køre- og ventetid kommer op på ca. 64 min for nogle få børns vedkommende på Lyngs ruten og ca. 43 min. maksimalt på Uglev ruten.. 3. Skal kørslen koordineres med tog og andre transportforbindelser (X-bussen)? 4. Skal bussen betjene andre dele af kommunen skolekørsel (Oddesund, Grønholme- Styvel m.v.) end den gør i dag, hvor der i dag betjenes med taxa? 5. Telebuskørsel. 1. Skal der opsamles ved alle adresser, eller skal vi holde os til opsamling ved stoppestederne? 2. Der kører meget få med telebus på de enkelte afgange. Skal ordningen evt. ændres? 6. ske rammer. 1. Hvilke økonomiske rammer er der til rådighed. Den nuværende køreplan er primært indrettet til transport af skolebørn til og fra skole. Sekundært kan andre benytte ruterne i det omfang, tiderne passer. Der er ikke i den tidligere køreplan taget specielt hensyn til andre rejsendes ønsker, hvad angår rejsetidspunkter og ruter. Med baggrund i de politiske udmeldinger om hovedspørgsmålene, vil afdelingen samle en arbejdsgruppe med repræsentanter fra de involverede interesser. Teknisk afdeling vil til næste udvalgsmøde komme med forslag til næste års køreplaner. Tidsplanen for det videre forløb vedlagt som bilag. Til drøftelse Sagen afgøres af teknisk udvalg. Bilag: noj Projektplan nye krepalner 2005.doc Udvalget vedtog, at følgende skal indgå i arbejdet: -Det er primært skolebørn, der skal transporteres -Den bedst mulige transport skal skabes for unge under uddannelse og for personer til og fra arbejde. -En fast aftenrute bør overvejen -Evt. fast rute som alternativ til telebus. -Evt ændring af skolebørns skoletid/mødetid -Taxaskolekørsel må inddrages. -der må være max. 3 kvarter fra start til skolens ringetid. -Evt. besparelse ved svømmekørsel med en 3. bus må indgå.

11 Side 11 af 12 -Hensyn til transport af ældre skal indgå bedst muligt i planen. -Ruter der er relevante for personer til Midtpunktet, skal køre via Midtpunktet. Journalnr Ø Buskørsel økonomi i forbindelse med overgang til gratiskørsel (Åben sag) (noj) Buskørsel økonomi Thyholm kommune indførte pr. 1. august 2004 gratis buskørsel i Thyholm kommune. Det blev vedtaget, at ordningen gælder frem til august 2005 for den alm. rutekørsel, mens teletaxiordningen skulle tages op til vurdering efter et halvt år. Gratis kørsel ordningen har ikke givet anledning til ændringer i økonomien vedrørende. den almindelige rutekørsel. Teletaxa: Gratiskørslen med teletaxa viser en generelt stigende tendens i andet halvår af 2004 sammenlignet med året før. Stigningen er forventet. Merkørslen skyldes især, at flere unge mennesker end tidligere benytter sig af muligheden for gratis transport uden for normal arbejds- og skoletid. Der er ikke konstateret stigende interesse for kørsel med teletaxa blandt andre brugergrupper. Vedlagt bilag med betalinger for teletaxa kørsel Til drøftelse Sagen afgøres af teknisk udvalg Bilag: noj Teletaxa regnskab xls Udvalget vedtog, at gratiskørsel indtil videre skal fortsætte uændret. Der foretages en undersøgelse af, hvor mange der benytter ordningen. Dette forelægges udvalget på næste møde

12 Side 12 af 12 Teknisk udvalg Michael Sleimann Jens Ahrengot Hans Østergaard Lisbet Nikolajsen Martin Jensby

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal udvalg Mødetidspunkt: 31. januar 2005, kl. 13:00 Åben sag: 274. Efterretning Åben sag: 275. Tidsplan for regnskabsafslutning 2004 Åben

Læs mere

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00 , tirsdag den 2. maj 2006 kl. 14:00 Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 2. maj 2006, kl. 14:00 Åben sag: 380. Orienteringssager Åben sag: 381. Efterretningssager

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 6. september 2005 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 6. september 2005 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Teknisk udvalg Mødetidspunkt: 6. september 2005, kl. 14:00 Åben sag: 316. Orienteringssager Åben sag: 317. Efterretningssager Åben

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 22. november 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 22. november 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 22. november 2005, kl. 18:00 Åben sag: 350. Efterretning Åben sag: 351. Mødekalender 2006 Åben sag: 352.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 8. juni 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 8. juni 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 11 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 8. juni 2004, kl. 13:00 Der er fællesmøde med Teknisk Udvalg kl. 13.00 i kantinen. Åben

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 5. december 2006 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 5. december 2006 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Teknisk udvalg Mødetidspunkt: 5. december 2006, kl. 14:00 Åben sag: 426. Orienteringssager Åben sag: 427. Efterretningssager Åben sag:

Læs mere

3. Overordnede oplysninger vedrørende Frederikssund Kommune.

3. Overordnede oplysninger vedrørende Frederikssund Kommune. Notat 27. marts 2007 OS Dispensationer til helårsanvendelse af sommerhuse Administrationspraksis og bemyndigelse Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Lovens bestemmelser 3. Overordnede oplysninger vedrørende

Læs mere

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00 , tirsdag den 7. marts 2006 kl. 14:00 Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00 Åben sag: 385. 10 boliger ved Jegindø Havn - Kloakering

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00

Mødested: Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00 Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Økonomiudvalg Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00 OBS - bemærk det ændrede mødetidspunkt. Åben sag: 379. Efterretning Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 14 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Teknisk udvalg Mødetidspunkt: 4. maj 2004, kl. 14:00 Der er fællesmøde i kantinen med Kultur- og Socialudvalget kl. 14.00 vedr. punktet

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 31. januar 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødetidspunkt: 31. januar 2006, kl. 14:00 Side 1 af 14 THYHOLM KOMMUNE Referat for Teknisk udvalg Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 31. januar 2006, kl. 14:00 Fællesmøde kl. 14.00 med KSU vedr. etape 5 og 6 på Hvidbjerg skole. Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 29. august 2006 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 29. august 2006 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 29. august 2006, kl. 18:00 Åben sag: 419. Status på sammenlægningen med Struer Åben sag: 420. Revisionsberetning

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, mandag den 7. februar 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, mandag den 7. februar 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 7. februar 2005, kl. 16:00 Åben sag: 269. Efterretning Åben sag: 270. Låneomlægning Jegindø Havn Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. august 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. august 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 16. august 2005, kl. 18:00 Åben sag: 325. Efterretning Åben sag: 326. Status på sammenlægningen med Struer

Læs mere

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 15. august 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 15. august 2006, kl. 14:00 , tirsdag den 15. august 2006 kl. 14:00 Side 1 af 13 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 15. august 2006, kl. 14:00 Åben sag: 396. Orienteringssager Åben sag: 397. Efterretningssager

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 13 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Teknisk udvalg Mødetidspunkt: 2. november 2004, kl. 14:00 Åben sag: 231. Orienteringssager Åben sag: 232. Efterretningssager Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Muligheder for regulering af helårsbeboelse, findes i henholdsvis planloven og i boligreguleringsloven, jf. nedenfor.

Muligheder for regulering af helårsbeboelse, findes i henholdsvis planloven og i boligreguleringsloven, jf. nedenfor. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget 30. august 2019 Orientering om ændret praksis for servitutter - helårsbeboelse Konklusion Teknik- og

Læs mere

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Lokalplan 4.112 Horne Sommerland blev udarbejdet efter at staten med et landsplandirektiv i 2005 havde åbnet op for udvidelse af de eksisterende sommerhusområder.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 2. februar 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 2. februar 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 2. februar 2004, kl. 13:00 Åben sag: 152. Efterretning Åben sag: 153. Aftalestyring Åben sag: 154. Tema

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 8. april 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian Bruun,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 19. april 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 19. april 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 13 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 19. april 2005, kl. 18:00 Åben sag: 292. Efterretningssager Åben sag: 293. Referat fra budgetseminaret

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. juni 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. juni 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: mødelokalet 1.sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 7. juni 2005, kl. 13:00 Åben sag: 426. Efterretning Åben sag: 427. Arbejdstilsyn på ældrecentrene

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner.

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. I medfør af 5 b, stk. 6, jf. 3, stk. 1, i lov om planlægning,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 17. februar 2004, kl. 18:00 Åben sag: 152. Efterretning Åben sag: 153. Aftalestyring Åben sag: 154. Midtpunktet

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald FREMLAGT FRA DEN 26. JUNI 2002 TIL DEN 21. AUGUST 2002. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 2. OKTOBER

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, mandag den 15. august 2005 kl. 19:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, mandag den 15. august 2005 kl. 19:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 15. august 2005, kl. 19:00 Åben sag: 440. Budget 2006 Åben sag: 441. Efterretning Åben sag:

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 4. oktober 2005 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 4. oktober 2005 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 4. oktober 2005, kl. 14:00 Åben sag: 347. Aktiv gældspleje Åben sag: 348. Kirkeskat 2006 Åben sag: 349.

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Kultur- og Socialudvalg Mødested: Mødelokalet i kælderen Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Kl. 13.00 fællesmøde mellem Kultur- og Socialudvalget samt Tekniskudvalg,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 6. december 2005 kl. 12:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Teknisk udvalg, tirsdag den 6. december 2005 kl. 12:00. Referat for Side 1 af 14 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Teknisk udvalg Mødetidspunkt: 6. december 2005, kl. 12:00 Åben sag: 336. Orienteringssager Åben sag: 337. Efterretningssager Åben sag: 338.

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 27. september 2005, kl. 13:00 Åben sag: 471. Efterretning Åben sag: 472. Vedtægter for bruger-

Læs mere

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Silkeborg Kommune Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Matr. nr. 3 b m.fl. Tollund, Abiidskov og Hesselhus, Funder sogn Stpl. 25,- kr. Akt :Skab! nr. % 19250 Silkeborg kommune Anmelder : Stadsingenisren

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 11. oktober 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 11. oktober 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 11. oktober 2005, kl. 18:00 Åben sag: 343. Kirkeskat 2006 Åben sag: 344. Budget 2006 og overslagsår - 2.

Læs mere

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014 Postadresse Personlig henvendelse Jammerbugt Kommune Team Byg Toftevej 43 Lundbakvej 5 9440 Aabybro 9490 Pandrup Tlf. 72577777 Fax 72578888 tm@jammerbugt.dk Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: 20130768

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 2. november 2004, kl. 13:00 Åben sag: 334. Efterretning Åben sag: 335. Budgetopfølgning

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 12 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Kantinen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 4. maj 2004, kl. 13:00 Der er fællesmøde i kantinen med Teknisk Udvalg kl. 14.00 vedr. punktet om kollektiv

Læs mere

Plan- og Udviklingsudvalget

Plan- og Udviklingsudvalget Plan- og Udviklingsudvalget Referat fra møde Onsdag den 4. december 2013 kl. 15.15 i mødelokale Skjalm Hvide, Slangerup Mødet slut kl. 16.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Guri Bjerregaard (A)

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 STRUER KOMMUNE Maj 2017 FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 FOR et BoligOMRÅDE VED Søstjernevej og Nørrevænget i Jegind I høring fra den 3. juli til 31. juli 2017 plangrundlag ORdliste Lov om

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Afgørelse i sagen om Aabenraa Kommunes afslag på dispensation til plastvinduer i sommerhuse ved Sandskær.

Afgørelse i sagen om Aabenraa Kommunes afslag på dispensation til plastvinduer i sommerhuse ved Sandskær. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 4. juli 2005 J.nr.: 03-33/500-0091 Skr Afgørelse i sagen om

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Møde 25. juni 2012 kl. 15:30 i Mødelokale 6

Møde 25. juni 2012 kl. 15:30 i Mødelokale 6 Teknik- og Miljøudvalg Referat Møde 25. juni 2012 kl. 15:30 i Mødelokale 6 Afbud fra/fraværende: Mødet hævet kl.: 16.15 Pkt. Tekst Side 125 Thagård Plantage 22, dispensation til etablering af vandinstallation

Læs mere

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Indholdsfortegnelse 240. Orientering 3 241. Budgetopfølgning pr. 30. april 2008 4 242. Nedlæggelse af privat

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 3. december 2013 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Jannie Meiltoft, Jytte

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE.

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE. LOKALPLAN NR. 138 OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING GRANGÅRDSVEJ I I STEMPELMÆRKE Anmelder : STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Indledning Forhold

Læs mere

Sag Flexboliger. Retningslinjer for sagsbehandling. Sagsnr. 13/2522 Initialer BjøSøe. Åben sag. Resumé

Sag Flexboliger. Retningslinjer for sagsbehandling. Sagsnr. 13/2522 Initialer BjøSøe. Åben sag. Resumé Sag Flexboliger. Retningslinjer for sagsbehandling. Sagsnr. 13/2522 Initialer BjøSøe Åben sag Resumé Der er vedtaget en Lov om flexboliger. Der skal tages stilling til, 1. om Stevns Kommune ønsker at benytte

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 23. august 2005 kl. 15:30. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 23. august 2005 kl. 15:30. Referat for Side 1 af 5 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 23. august 2005, kl. 15:30 Konsulent Torben Rune deltager fra kl. 15.30. Åben sag: 339. Etablering af bredbånd

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 3. august 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 3. august 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 3. august 2004, kl. 13:00 Åben sag: 286. Efterretning Åben sag: 287. Efterretningssag Åben

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 18. april 2006 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 18. april 2006 kl. 18:00. Referat for n, tirsdag den 18. april 2006 kl. 18:00 Side 1 af 14 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal n Mødetidspunkt: 18. april 2006, kl. 18:00 Åben sag: 390. Efterretning Åben sag: 391. Risikobaseret

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SÆLVIG HUSE LANGEMARK VESTERLØKKEN DECEMBER 1995 REDEGØRELSE I henhold til Planlovens 34, stk. 3 er sommerhusområder, 1) områder, som i en bygningsvedtægt

Læs mere

Ordinært møde. Dato 3. december 2009. Tid 15:00. Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Stedfortræder

Ordinært møde. Dato 3. december 2009. Tid 15:00. Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Stedfortræder Referat Teknisk Udvalg Ordinært møde Dato 3. december 2009 Tid 15:00 Sted Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Fraværende Hans Rex Christensen Stedfortræder Medlemmer Jens Hedegaard Kristensen (A) - Formand

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Herning Kommune, afslag på landzonetilladelse til ændret anvendelse, Røddingvej

AFGØRELSE i sag om Herning Kommune, afslag på landzonetilladelse til ændret anvendelse, Røddingvej Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 12. november 2013 J.nr.: NMK-31-00750 Ref.: MILMA AFGØRELSE i sag om Herning Kommune, afslag på landzonetilladelse til ændret

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tidsplan for Midttrafiks budget

Læs mere

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå LOKALPLAN NR. 069 for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå Skanderborg Kommune 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 069 REDEGØRELSE Lokalplanområdet... l Lokalplanens baggrund og

Læs mere

AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig i Syddjurs kommune

AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig i Syddjurs kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 14. august 2014 J.nr.: NMK-31-01339 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig

Læs mere

Bilag - Administrationsgrundlaget for helårsbeboelse i sommerhus

Bilag - Administrationsgrundlaget for helårsbeboelse i sommerhus Bilag - Administrationsgrundlaget for helårsbeboelse i sommerhus I forbindelse med områdegennemgang i Miljø og Teknik er der blevet set nærmere på sommerhussagsgangen, fordi der ses et potentiale for enklere

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Jeckelsvej 11 og 20, Jens Rasmussens Vej 16, Jens Bergs

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

AFGØRELSE i sag om et nyt enfamiliehus på ejendommen Holme Bygade 12B, matr.nr. 9o, Holme By, Dråby, Syddjurs Kommune

AFGØRELSE i sag om et nyt enfamiliehus på ejendommen Holme Bygade 12B, matr.nr. 9o, Holme By, Dråby, Syddjurs Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 7. maj 2012 J.nr.: NMK-31-00417 Ref.: Birgitte Olesen, BOL-NMKN AFGØRELSE i sag om et nyt enfamiliehus på ejendommen Holme

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV. 20. maj 2015

Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV. 20. maj 2015 Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Niels Jørgen Bjørnlund Karlebyvej 52 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Vedtægt for Ikast Brande Kommunes Parkeringsfond. Retningslinier for anlæg af parkeringspladser og administrations af parkeringsfonden

Vedtægt for Ikast Brande Kommunes Parkeringsfond. Retningslinier for anlæg af parkeringspladser og administrations af parkeringsfonden Vedtægt for Ikast Brande Kommunes Parkeringsfond Retningslinier for anlæg af parkeringspladser og administrations af parkeringsfonden Ikast Brande Kommune 2011 Indholdsfortegnelse 1. Formål og anvendelsesområde

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

KLAGE OVER SAGSBEHANDLING VED AREALOVERFØRSEL OG AKTINDSIGT

KLAGE OVER SAGSBEHANDLING VED AREALOVERFØRSEL OG AKTINDSIGT DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. februar 2014 14/01667-20 x x x KLAGE OVER SAGSBEHANDLING VED AREALOVERFØRSEL OG AKTINDSIGT Vejdirektoratet har modtaget jeres brev af 29. januar 2014. I har

Læs mere

Afgørelse i sagen om bibeholdelse af et voldanlæg på en ejendom i Fanø Kommune.

Afgørelse i sagen om bibeholdelse af et voldanlæg på en ejendom i Fanø Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 12. juni 2007 NKN-33-00429 LER Afgørelse i sagen om bibeholdelse

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Per Skade Svanemosevej 15 6000 Kolding By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til arealoverførsel til nyt enfamiliehus Kolding Kommune har den 17. november 2016 modtaget din ansøgning om

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 014

Kommuneplantillæg nr. 014 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Lokalcenter på Holmensvej i Frederikssund Vedtaget af Frederikssund byråd den 21. marts 2012 til offentliggørelse i perioden fra den 27. marts 2012 til 22. maj 2012.

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget

Bygningsforbedringsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14. april 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Møde afsluttet: 18:15 Mødelokale: Kystagerparken, Høvedstensvej 45 Medlemmer: René Langhorn, Maria Staghøj Durhuus, Peter Lougart, Morten Høybye

Læs mere

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Det fremgår af ansøgningen, at andelen af detailhandel vil blive reduceret med udvidelsen jf. bilag 2.

Det fremgår af ansøgningen, at andelen af detailhandel vil blive reduceret med udvidelsen jf. bilag 2. Teknisk Udvalg 25-06-2013 Jagt- og fiskeriforretning på Lundborgvej 2A-2B, Viborg Sagsnr.: 12/80454 Sagsansvarlig: Ann Hamborg SAGSFREMSTILLING Teknisk Udvalg besluttede på sit møde den 2. april 2012 (sag

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 02-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 02-11-2017 17:00 1 (Åben) Planlægning for område ved

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

Byggetilladelse Anvendelse af den tidligere stuehus- og staldbygning til tømrer- og kloakmestervirksomheden

Byggetilladelse Anvendelse af den tidligere stuehus- og staldbygning til tømrer- og kloakmestervirksomheden Jan Asbjørn Christensen Planteskolevej 5 9700 Brønderslev Jan-ac@live.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Forslag til lokalplan 98 er i høring

Forslag til lokalplan 98 er i høring Herlev Bygade 90 2730 Herlev 13. januar 2015 Journalnr. 163-2014-23143 Forslag til lokalplan 98 er i høring Kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune har den 10. december 2014 vedtaget at sende forslag til

Læs mere

Huset ønskes opført i ikke reflekterende materialer som skiffer, træ, tagpap, zink eller galvaniserede eller malede stålplader.

Huset ønskes opført i ikke reflekterende materialer som skiffer, træ, tagpap, zink eller galvaniserede eller malede stålplader. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Møller Nielsens Tegnestue Fælledvej 17 7600 Struer Att. Per B. Clausen Sendt pr. mail til:per@mntarkitekter.dk

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008 Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Vedtaget den 24. juni 2008 Frederikssund Kommuneplan 1997-2009 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget omfatter

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet ophæver herved kommunens tilladelse og hjemviser sagen til kommunen til fornyet behandling som 1. instans.

Natur- og Miljøklagenævnet ophæver herved kommunens tilladelse og hjemviser sagen til kommunen til fornyet behandling som 1. instans. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 26. november 2012 J.nr.: NMK-31-00716 Ref.: mtj AFGØRELSE i sag om udstykning og opførelse af en helårsbolig i Lemvig kommune

Læs mere

Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune

Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune Nordjyllands Trafikselskab 27. august 2007/OS Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune Aftalen indgås mellem Brønderslev Kommune og NT og omfatter analyse

Læs mere

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 02. maj 2006 Mødelokale: Mødet afholdes i Kolding i forbindelse med deltagelse i KL s konference på Teknik- og Miljøområdet den 2. og den 3. maj 2006 Starttidspunkt for møde

Læs mere

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 134 For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 7. juli Kl Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Niels Christian Henneberg.

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 7. juli Kl Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Niels Christian Henneberg. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 7. juli 2017. Kl. 10.00 Mødested: Christiansvej 6 Afbud fra Niels Christian Henneberg. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Godkendelse af referat

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 21. august 2013 J.nr.: NMK-33-01380 Ref.: KAGRA AFGØRELSE i sag om afslag på dispensation til at opsætte hegn omkring matr.

Læs mere

Vi har modtaget din skrivelse af 17. maj 2016 med naboorientering i h.t. planlovens 20 og forvaltningslovens 19.

Vi har modtaget din skrivelse af 17. maj 2016 med naboorientering i h.t. planlovens 20 og forvaltningslovens 19. Page 1 of 2 From: Alice og Ole Pedersen Sent: 22-05-2016 18:58:55 To: Gunnar Frandsen Subject: Ansøgning fra Peter Byskov, Neriehaven 6, Ringkøbing om tilladelse til udskiftning asf ligusterhæk med støjhegn

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere