Bariatriske patienter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bariatriske patienter"

Transkript

1 Bariatriske patienter mod 06 Liko Ultra sejl, model 06 Med en vægtkapacitet på 500 kg, er Ultra sejlet designet til de tungeste bariatriske brugere. Ultra sejlet fås i forskellige størrelser og bruges sammen med Likos UltraTwin liftsystem. Med UtraTwin liftsystemet og siddende i Ultra sejlet kan brugeren let forflyttes. mod 300/310 Komfortsejl Plus model 300, 310 Komfortsejl plus er en videreudvikling af komfortsejl (mod.30,31) med forbedret komfort og pasform. Komfortsejlet giver en opret siddestilling og støtter i hele rygdelen. Komfortsejl plus lægges på og tages af i liggende stilling, og forbliver i stolen efter endt løft. Model 31 er forsynet med toiletåbning.

2 Basismodeller til sikre, lette løft mod 10 mod 00 mod 20/26 Liko Originalsejl, modellerne 10, 11 Originalsejlet har halvhøj ryg, som giver brugeren mulighed for at holde en eller begge arme uden for løfte-sejlet. Originalsejlet er designet til den aktive bruger, er enkelt og fleksibelt at arbejde med og giver en behagelig siddestilling. Originalsejlet fås i et stort udvalg af størrelser og varianter. Billedet til venstre viser Originalsejlet med afstivet rygstøtte. Liko Universalsejl, modellerne 00, 02 Universalsejlet er en basismodel, som passer de fleste brugere. Universalsejlet er udmærket til ældre mennesker med begrænset mobilitet. Den giver en opret siddestilling med støtte til hele ryggen. Model 02 er en variant, som giver ekstra høj løftehøjde. Originalsejl/Soft Originalsejl med høj ryg, model 20, 26 Originalsejlet/soft originalsejl med høj ryg giver en tilbagelænet siddestilling med hovedstøtte og passer godt til brugere med nedsat hoved og kropsstabilitet. Soft originalsejlet med høj ryg har god pasform og komfort med bekvem hovedstøtte i siddende stilling. Originalsejlet/soft originalsejl er meget mere behagelig ved løft til og fra gulv. mod 350/360 mod 00 mod 22 Komfortsejl Plus med høj ryg, model 350, 360 Komfortsejl plus med høj ryg er en videreudvikling af komfortsejl (mod 35, 36) med forbedret komfort og pasform. Komfortsejl plus med høj ryg giver en noget tilbagelænet siddestilling og støtter hele ryggen. Den er forsynet med blød hovedstøtte. Komfortsejl plus med høj ryg lægges på og tages af i liggende stilling, og forbliver i stolen efter endt løft. Model 360 er forsynet med toiletåbning. Universalsejlet er velegnet til at løfte med benstøtten slået op under begge ben. Liko Skalsejl, model 22 Skalsejlet giver en tilbagelænet siddestilling med god støtte til hovedet. Den er specielt udviklet til flytninger til smalle kørestole, hvor man vil efterlade løftesejlet i stolen. Skalsejlet er tynd og fleksibel uden håndtag eller afstivninger.

3 Løft på toilet Modeller, som gør det muligt at tage tøjet af/på under selve løftet. Engangsejl Solo mod 41 mod 45/46 mod 25 Toiletsejl, model 40, 41, 45, 46 Toiletsejlet er et enkelt og let anvendeligt sejl og letter af og påklædning ved løft til og fra toilet. Toiletsejlet er anvendeligt til brugere med en vis stabilitet i kroppen. Toiletsejl mod 41 er forsynet med et bælte og har en forbedret pasform. Toiletsejl mod 45 er forsynet med et selvstrammende bælte som støtter og giver ekstra sikkerhed. Model 46 er foruden selvstrammende bælte også forsynet med en ekstra høj rygstøtte. Engangsejl Solo For at tilgodese behovet for løftesejl til hver enkelte bruger, og som en måde at undgå rensningsprocessen, har Liko udviklet en serie engangs løftesejl. Solo med høj ryg passer til de fleste brugere og kan anvendes ved alle sædvanlige løft. Amputerede personer mod 70 mod 50 mod 55 Liko Hygiejnevest, modellerne 50, 55 Hygiejenevesten er et uniket løftesejl, som er specielt konstrueret for sikkert og trygt at kunne løfte personer med lav muskeltonus på toilettet. Hygiejnevesten giver en opret siddestilling med god støtte rundt om overkroppen og efterlader samtidig en stor del af underkroppen fri til af- og påklædning. Hygiejnevest, model 55 har hovedstøtte. Liko Amputationssejl, modellene 70, 75 Amputationssejlet har et specielt snit, med ekstra båndstyrring som forhindrer benstøtten i at glide fra hinanden. Vi anbefaler Amputationssejlet til brugere med dobbeltsidige, højtsiddende amputationer eller til andre brugere som behøver denne ekstra tryghed. Amputationssejl findes med to ryghøjder: model 70 (billedet) der giver støtte up til og med skulderen, og model 75 der også støtter hovedet.

4 Løftevest til støtte og sikkerhed i stående stilling mod 60 mod 64 Liko Løftevest, modellerne 60 og 64 Løftevesten letter oprejsningen af en bruger, hvis ben kan tåle at blive belastet. Løftevesten er er godt hjælpemiddel ved stå-, gåog balancetræning. Ved løft på/af toilet er underkroppen fri til afog påklædning. Liko Løftevest med frontlukning, model 64, giver mulighed for, at brugeren selv kan knappe vesten på og af. Skridtstropper fås som tilbehør til løftevesten. Skridtstropperne fås i både i voksen- og børnestørrelser. Liko Løftebuks, model 92, 920 Med Liko løftebuks kan brugeren gangtræne under trygge forhold. Trygheden giver mod til træning. Løftebuksen giver frihed til at bevæge sig med mere eller mindre belastning af kroppens tyngde. Den løfter sikkert og tillader brugeren at gå og røre sig uden faldrisiko. mod 60, 64 mod 92 mod 920 Til brugere, der er følsomme over for tryk Polyesternet - et luftigt alternativ til karbad og brusebad. Karbad og Brusebad mod 10 mod 00 mod 00 Til brugere, der er særligt følsomme over for tryk, fås de fleste modeller med polstring i syntetisk fåreskind. Polstringen har et afstivende indlæg, som kan fjernes efter behov. Polyesternetvæv er et glimrende materiale til et løftesejl, som ikke bliver taget af brugeren efter løftet. Materialet er luftigt og stærkt og fås i de fleste modeller. Løftesejl i polyesternetvæv kan også anvendes ved karbad og brusebad. Til løft i bad og brusebad fås flere modeller i plasticbehandlet netvæv, som ikke suger vand og derfor føles behagelig mod kroppen, selv når løftesejlet er vådt.

5 Sortimentsoversigt, voksenstørrelser Liko Toiletsejl med sikkerhedsbælte, høj ryg Komfortsejl Plus, høj ryg og toiletåbning Komfortsejl Plus, høj ryg Liko Universalsejl med ekstra løftehøjde Komfortsejl Plus med toiletåbning Liko Løftevest med frontlukning Soft Originalsejl Soft originalsejl, høj ryg Liko Amputationssejl, høj ryg Liko Hygiejnevest, høj ryg Liko Amputationssejl Liko Originalsejl, høj ryg Liko Toiletsejl med bælte Liko Toiletsejl med bælte Liko Hygiejnevest Liko Universalsejl Liko Originalsejl Komfortsejl Plus Ultra Løftebux Liko Toiletsejl Liko Løftevest Liko Skalsejl Ståskalsvest Løftebuks Ultra sejl Uden afstivning Med afstivning Størrelser Artikelnr. 35XX Small. Modelbetegnelse alt 5 Medium Slim Medium Large XLarge XXLarge XXXLarge Kort Normal Lamg Polyester Bomuld Polyesternet Plasticbehandlet netvæv Polstring, Polyester Polyester/Manchester Polstring, Bomuld Polstring, polyesternet Polyester Bomuld Polyesternet Plasticbehandlet netvæv Polyesternet, tynd Til toiletløft Indbygget hovedstøtte Engangssejl = Lagervare = Bestillingsvare Hovedparten af tilbehøret fås til omgående levering ab lager. Bestillingsvarer leveres inden for 4 uger.

6 Tilbehør Universalbøjle Universalbøjle 350 En model som er særligt udviklet til især børn. Repo Vendelagen Liko Repo Vendelagen er et fremragende hjælpemiddel når en bruger skal flyttes højere op eller vendes i sengen. Vendelagenet er placeret under brugeren og kan kombineres med, eller i stedet for, et almindelig senge lagen. Universalbøjle 450 Allround modellen som passer i de fleste løftesituationer. Universalbøjle 670 Twin En løftebøjle til store brugere eller ved løft hvor man ønkser stor skulderbredde. Krydsbøjle Krydsbøjlen giver en lidt mere tilbagelænet sidestilling end en topunkts bøjle og passer fint til mange sejl i vores løftesejlssortiment. Krydsbøjlen findes i to forskellige størrelser. Forlængerstropper Liko Forlængerstropper anvendes til hurtig og nem tilpasning af løftetilbehøret. Derer to standardlængder: til 12 respektive 22 cm forlængelse af en almindelig øjestrop. Findes i grønt og gråt. Universalbøjle 600 Denne løftebøjle passer bedste til Komforssejl eller ved løft hvor man vil ligge et løftesejl med delte benstøtter under begge lår. Polster Kalder vi det foderal som kan købes ekstra til alle vores løftesejl. De er udstyret med syntetisk fåreskin på den ene side og løftesejlets materiale på den anden. Vær opmærksom på hvilket løftesejl (type, størrelse og materiale) polstringen skal passe til ved bestilling. LikoScale En digital vægt, som kan anvendes i kombination med alle Likos lifte. Den monteres over løftebøjen, er nem at anvende og tydelig at aflæse. LikoScale kan veje patienter op til 350 kg. Universal sidebøjler Anvendes når man vil opnå et firepunkts ophæng til halvsiddende stilling. Kombineres sædvanligvis med Universalbøjle 450 eller 600. w w w. l i k o.c o m Se mere tilbehør på vores hjemmeside Copyright Liko R&D AB Dok.nr: 7DK Fabrikant Liko AB Nedre vägen 100, SE Luleå, Sweden info@liko.se Forhandler i Danmark: A.P Botved Nørrelundvej 5 DK-2730 Herlev Tilf: Fax: info@botved.dk

7 Løftetilbehør Voksensejl

8 Liko Løftetilbehør Det begyndte med et løftesejl helt i tekstil. Det var en mindre revolution på det tidspunkt. Nu har Liko verdens største sortiment af løftesejl og tilbehør. Sammen med vores mange varianter af løftebøjler i forskellige bredder og med forskellige funktioner, giver løftesejlene en mulighed for at løfte i alle situationer. I mere end 30 år har vi, i samarbejde med medhjælpere og brugere, udviklet funktionelt og brugervenligt tilbehør. Da knowhow og behov inden for området vokser, fortsætter Likos udviklingsarbejde. Mange modeller Alle modeller har unikke egenskaber for at kunne tilpasses forskellige løftebehov. En del kalder vi basismodeller fordi de dækker et bredere behov for at løfte forskellige personer, andre modeller er mere specialiserede for at være optimale inden for et mindre anvendelsesområde. Løftesejl for børn Børn er ikke små voksne. Vi har et bredt sortiment af løftesejl specielt udviklet til børn. Se vores brochure om løftetilbehør til børn eller besøg vores hjemmeside for mere information. Individuel afprøvning For at opnå den største sikkerhed og komfort forbrugere og medhjælpere, bør hvert enkelt tilbehør afprøves individuelt. Størrelser At vælge den rigtige størrelse har stor betydning forsikkerhed, funktion og komfort. Hver model findes i individuelle størrelser, hvilket fremgår af tabellen Sortimentsoversigt. Brugsanvisning Der følger en udførlig brugsanvisning med hver løftesejl. Den bør læses af alle, som anvender produkterne. I brugsanvisningen findes blandt andet en vej-ledning om, hvilken løftebøjle, der passer bedst til hver løftesejl. Mærkning Der er en mærkeseddel på løftesejlet, som beskriver model, størrelse og udførelse. Her er også en vaskeanvisning og sejlets maksimale belastning. Kontrol Løftesejl skal betragtes som en forbrugsvaremed begrænset levetid. Anvendelse og vask slider på løftesejlens stof og sømme.alt tilbehør skal kontrolleres regelmæssigt. Brug ikke beskadiget tilbehør! Likos løftesejl er testet af akrediteret testinstitut og opfylder alle krav ifølge MDD klasse I produkter, ligesom de opfylder alle krav i overensstemmelse med EN ISO

Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46

Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46 Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46 Brugsanvisning PR7DK160158-01 Mod. 40 Mod. 45 Mod. 46 Liko Toiletsejl Liko Toiletsejl er et løftesejl, som er designet for at lette af- og påklædning i forbindelse med

Læs mere

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Brugsanvisning 7DK160143-01 Model 70 Model 75 Liko Amputationssejl Amputationssejlet er et enkelt og sikkert løftesejl, som er særligt udviklet til brug ved løft af brugere

Læs mere

Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360

Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360 Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360 Brugsanvisning Dansk 7DK160183-01 Model 300, 310 Model 350, 360 Produktbeskrivelse Liko Komfortsejl Plus giver en bekvem siddestilling og en sikker flytning

Læs mere

Lad behovet styre dit valg.

Lad behovet styre dit valg. Dansk Lad behovet styre dit valg. Viking er resultatet af 25 års erfaring med løft af mennesker inden for plejesektoren. Al viden om plejesektorens skiftende løftebehov, ergonomiske og funktionelle krav,

Læs mere

Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360

Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360 Liko Komfortsejl Plus, model 300, 310, 350 og 360 Brugsanvisning Dansk 7DK160183-03 Model 300, 310 Model 350, 360 Produktbeskrivelse Liko Komfortsejl Plus giver en bekvem siddestilling og en sikker flytning

Læs mere

Liko Originalsejl Høj Ryg, mod. 20, 21

Liko Originalsejl Høj Ryg, mod. 20, 21 Liko Originalsejl Høj Ryg, mod. 20, 21 Brugsanvisning 7DK160136-01 Liko Originalsejl Høj Ryg Liko Originalsejl Høj Ryg er et løftesejl, som brugeren ikke sidder på. Derfor er det meget let at lægge på

Læs mere

Liko Originalsejl, mod. 10, 11

Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Brugsanvisning 7DK160165-01 Liko Originalsejl & Børnesejl Lav Brugsanvisningen gælder for Liko Originalsejl og Børnesejl Lav men i teksten anvender vi benævnelsen Liko Originalsejl.

Læs mere

Liko Hygiejnevest, mod. 50, 55

Liko Hygiejnevest, mod. 50, 55 Liko Hygiejnevest, mod. 50, 55 Brugsanvisning PR7DK160159-01 Mod. 50 Mod. 55 Liko Hygiejnevest Liko Hygiejnevest er et sikkert løftesejl, som kan løse problemer ved løft til og fra toilet. Hygiejnevesten

Læs mere

Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21

Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21 Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21 Brugsanvisning Dansk 7DK160173-02 Produktbeskrivelse Liko Originalsejl Høj Ryg er en standardmodel, som er konstrueret til at kunne tilpasse sig til brugeren uden

Læs mere

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Brugsanvisning Dansk 7DK160143-03 Model 70 Model 75 Produktbeskrivelse Amputationssejlet er et enkelt og sikkert løftesejl, som er særligt udviklet til brug ved løft af

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46

Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46 Liko Toiletsejl, mod. 40, 45, 46 Brugsanvisning 7DK160166-01 Mod. 40 Mod. 45 Mod. 46 Liko Toiletsejl & Børne Toiletsejl Brugsanvisningen gælder for Liko Toiletsejl og Børne Toiletsejl men i teksten anvender

Læs mere

Liko Løftevest, mod. 60, 64

Liko Løftevest, mod. 60, 64 Liko Løftevest, mod. 60, 64 Brugsanvisning 7DK160168-01 mod. 60 mod. 64 mod. 60 med skridtbånd og polstrede foderaler Liko Løftevest & Bamsevest Brugsanvisningen gælder for Liko Løftevest og Bamsevest

Læs mere

Liko Hygiejnevest, Mod. 50, 55 Børne Hygiejnevest, Mod. 50, 55

Liko Hygiejnevest, Mod. 50, 55 Børne Hygiejnevest, Mod. 50, 55 Liko Hygiejnevest, Mod. 50, 55 Børne Hygiejnevest, Mod. 50, 55 Brugsanvisning Dansk 7DK160167-02 Mod. 50 Mod. 55 Produktbeskrivelse Brugsanvisningen gælder for Liko Hygiejnevest og Børne Hygiejnevest men

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Liko Originalsejl, mod. 10, 11

Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Brugsanvisning PR7DK160157-01 Liko Originalsejl Liko Originalsejl er et løftesejl, som brugeren ikke sidder i. Det gør, at det er meget let at tage på og af. Liko Originalsejl

Læs mere

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com løftesejl Komfort, funktion og sikkerhed www.etac.com 1 løftesejl olift, som har udviklet højkvalitets lifte og sejl i generationer, er i dag en del af Etac. Kvalitet, komfort og sikkerhed er ledende ord,

Læs mere

Liko Universalsejl, mod. 00, 02

Liko Universalsejl, mod. 00, 02 Liko Universalsejl, mod. 00, 02 Brugsanvisning 7DK160134-01 Liko Universalsejl Liko Universalsejl er et løftesejl, som brugeren ikke sidder på. Det gør, at det er meget lettere at tage på og af. Liko Universalsejl

Læs mere

Liko Tryghedsvest, mod. 93, 94

Liko Tryghedsvest, mod. 93, 94 Liko Tryghedsvest, mod. 93, 94 Brugsanvisning 7DK160146-01 mod. 93 mod. 94 Liko Tryghedsvest Liko Tryghedsvest er en oprejsningsvest, som er unik i sikkerhed, form og funktion. Tryghedsvesten løfter bagom

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

Liko Oprejsningsvest, mod. 91

Liko Oprejsningsvest, mod. 91 Liko Oprejsningsvest, mod. 91 Brugsanvisning 7DK160145-01 Liko Oprejsningsvest Liko Oprejsningsvest er en bekvem oprejsningsvest, som er enkel og let at anvende, og som kun kræver lidt individuel indstilling.

Læs mere

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling RollOn Dansk Stå på egne ben Ganske ligesom evnen til at bevæge sig varierer, er der også stor forskel på behovet for hjælpemidler. Liko har altid befundet sig tæt på brugerne, hvilket konstant giver gode

Læs mere

Liko Universalsejl model, 000, 002

Liko Universalsejl model, 000, 002 Liko Universalsejl model, 000, 002 Brugsanvisning Produktbeskrivelse Liko Universalsejl er en standardmodel, som er konstrueret til at tilpasse sig til brugeren uden individuelle indstillinger, og som

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør Sejl og løftetilbehør Komfortable, støttende og sikre 22 Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker.

Læs mere

Sejlprogram. Invacare. Optimal pasform med høj grad af komfort og sikkerhed

Sejlprogram. Invacare. Optimal pasform med høj grad af komfort og sikkerhed Optimal pasform med høj grad af komfort og sikkerhed s sejlprogram tilbyder en bred vifte af sejl til brugere med forskellige grader af funktionsnedsættelse. Sejlene er udviklet i samarbejde med terapeuter

Læs mere

Nova Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Nova Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Nova ejl Find flere QR-koder inde i brochuren t fleksibelt sejlprogram til forflytninger Når der vælges sejl, er der flere forskellige aspekter, man skal være opmærksom på; f.eks. hvilke forudsætninger

Læs mere

Liko Originalsejl Høj Ryg, Mod. 200, 210

Liko Originalsejl Høj Ryg, Mod. 200, 210 Liko Originalsejl Høj Ryg, Mod. 200, 210 Brugsanvisning Produktbeskrivelse Liko Originalsejl Høj Ryg er en standardmodel, som er konstrueret til at kunne tilpasse sig til brugeren uden individuelle indstillinger,

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

Handy Glidlet, model 100, 110, 120

Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Brugsanvisning Dansk 7DK160188-02 Handy Glidlet Lang Handy Glidlet Kort Handy Glidlet Bred Produktoversigt Produkt Model Varenr. Størrelse Mål (a x b) Handy Glidlet Kort,

Læs mere

Senior / Voksen Lifte og Sejl. Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed

Senior / Voksen Lifte og Sejl. Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed enior / Voksen ifte og ejl olift Evoling løftesejl Komfort, funktion og sikkerhed olift Evoling løftesejl olift, som har udviklet højkvalitets lifte og sejl i generationer, er i dag en del af Etac. Kvalitet,

Læs mere

H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R. Er altid ved hånden til fleksible forflytninger

H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R. Er altid ved hånden til fleksible forflytninger H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R Er altid ved hånden til fleksible forflytninger Enkle hjælpemidler, som altid er ved hånden. Sådan kunne man sammenfatte Likos nye produktserie Handy.

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør 24 Sejl og løftetilbehør Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker. Guldmann s sejl gør det

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Halvsejl. Brugermanual. - Toilet sejl - Low Back sejl. Vigtig information. Toilet sejl. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Halvsejl. Brugermanual. - Toilet sejl - Low Back sejl. Vigtig information. Toilet sejl. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Halvsejl Toilet sejl Brugermanual - Toilet sejl - Low Back sejl Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Low Back sejl Denne brugermanual henvender sig til plejepersonale,

Læs mere

Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver. Vi følger ikke udviklingen...vi SKABER DEN!

Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver. Vi følger ikke udviklingen...vi SKABER DEN! Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver Over 30 års erfaring Siden begyndelsen af 19 erne har jeg arbejdet med Easy SLIDE systemet. I 2001 valgte jeg at starte mit eget danske firma Master CARE.

Læs mere

Molift EvoSling Comfort MediumBack

Molift EvoSling Comfort MediumBack Molift EvoSling Comfort MediumBack DA Brugsanvisning BM28610 Rev. A 2015-06-05 Indhold Generelt...3 Overensstemmelseserklæring...3 Betingelser for anvendelse...3 Garanti...3 Labels og symboler...3 Symboler...3

Læs mere

Forflytning fra liggende i seng til siddende på sengekant

Forflytning fra liggende i seng til siddende på sengekant Forflytning fra liggende i seng til siddende på sengekant, til en eller flere selv? Kan sidde sikkert på sengekant?, til alt - Guide til selv at sætte sig op på sengekant - Tag udgangspunkt i det naturlige

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

Invacare Universal Low

Invacare Universal Low Invacare Universal Low User's Manual (GB) Brugermanual (DK) Bruksanvisning (SE) Brukerveiledning (NO) Bedienungsanleitung (DE) Gebruiksaanwijzing (NL) Manual d utilisation (FR) Manual del usuario (ES)

Læs mere

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk Indkøbsskabelon Mobil personløfter med løftesejl ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør Sejl og løftetilbehør Sejl og andet løftetilbehør er en vigtig del af Guldmanns brede sortiment af udstyr til løft, forflytning, positionering, træning, mobilisering og aktivering of mennesker. Guldmanns

Læs mere

DK... Guldmann ABC sejl. Vers. 1.00

DK... Guldmann ABC sejl. Vers. 1.00 DK....... Guldmann ABC sejl Vers. 1.00 DK....... Guldmann ABC sejl Varenummer xxxxx-xxx ACTIVE Micro Plus Polyester Størrelse: XS - XXL ACTIVE Trainer Polyester Størrelse: Kids - XL BASIC Basic Polyester/net

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Siddende til siddende Aktivitet Seng til stol Tilbage i stol Produkt Side Butterfly 4-5 E-Board 6-7 Swan 8-9 EasyTurn 10 AutoTurn 11 PediTurn 12-13 Turner 14 OneWayGlide

Læs mere

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information.

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information. Helsejl Universal Basic Brugermanual Universal Comfort - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee Universal Hammock Vigtig information Brugermanualen skal læses inden

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Specialister i løft og flytninger

Specialister i løft og flytninger L Ø F T E M U L I G H E D E R Specialister i løft og flytninger Gennem mere end 30 år har vi specialiseret os i løft og flytninger af brugere under sikre og trygge forhold. Vores specialisering og erfaring

Læs mere

Nyt design. 3 forskellige varianter. Vask og vedligeholdelse. Fleksibel afprøvningspakke

Nyt design. 3 forskellige varianter. Vask og vedligeholdelse. Fleksibel afprøvningspakke 1 Nyt design Vi har nu udviklet og forbedret vores Support positioneringsbælteserie i 19 år, hvilket har givet os stor erfaring om positioneringsproblematikker. Vi er stolte af at kunne præsentere Support

Læs mere

Ergolet. We lift the world. Funktionalitet tilpasset dine behov. Frit valg mellem mange typer og størrelser. Nyt ergo. design

Ergolet. We lift the world. Funktionalitet tilpasset dine behov. Frit valg mellem mange typer og størrelser. Nyt ergo. design Ergolet. We lift the world. Funktionalitet tilpasset dine behov Frit valg mellem mange typer og størrelser Nyt ergo design Universal Hovedstøtte /net UNVERSAL SEJL NET HS XSmall 009-09533 72859 UNVERSAL

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

Support - positioneringsseler

Support - positioneringsseler Billedet viser Vores nye Sternumstøtte Pro soft og SittBelt Pro soft Support positioneringsseler Support Pro serie Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye Support serie: Support Pro. Nyt materiale

Læs mere

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories. Vigtig information.

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories. Vigtig information. Helsejl Universal Basic Brugermanual Universal Comfort - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories Universal Hammock Vigtig information Brugermanualen skal

Læs mere

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron - ny bade/toiletstol Heron er en af de mest funktionelle bade/toiletstole på markedet. Bag det rene og enkle design

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter Indkøbsskabelon Stationær personløfter, loftsløfter ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 12 (-02) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Ambulating Vest. BM40510 Rev. B

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Ambulating Vest. BM40510 Rev. B Etac Molift RgoSling DA - Brugervejledning BM40510 Rev. B 2013-09-13 RgoSling Ambulating Vest M Dansk vejledning Indhold Generelt...2 Test og garanti...2 Sikkerhedsforanstaltninger...3 Inspektion...3 Periodisk

Læs mere

Swan Manual dansk Version 2 2010

Swan Manual dansk Version 2 2010 Swan Manual dansk Version 2 2010 Illustrationer Illustration 1 Illustration 2 Illustration 3 23 Indhold Overskrift Side 1. Generelt/Egenskaber... 4 2. Praktisk håndtering... 4-5 3. Håndtering/Materiale/Rengøring...

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Funktionalitet tilpasset dine behov

Funktionalitet tilpasset dine behov Funktionalitet tilpasset dine behov Mange typer og størrelser / Nyhed: Engangssejl Functionality, tailored to Various Models New ergo Winncare Nordic ApS / Tlf. +45 7027 your requirements and 3720 Sizes

Læs mere

Power elkørestol med muligheder

Power elkørestol med muligheder Kørestolen har sæde/ryg/benstøttefunktion Ryg og benstøtter justeres mod vandret. Der opnås en hvilefunktion I kørestolen som trinløst kan reguleres via joysticket. Derved kan brugeren ændre siddestilling

Læs mere

Gåselesejl. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Gåselesejl. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Gåselesejl Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til ergoterapeuter og andet personale, i forbindelse med brug og vedligeholdelse

Læs mere

Molift EvoSling HighBack

Molift EvoSling HighBack Molift EvoSling HighBack DA Brugsanvisning BM28510 Rev. B 2015-06-05 Indhold Generelt...3 Overensstemmelseserklæring...3 Betingelser for anvendelse...3 Garanti...3 Labels og symboler...3 Symboler...3 Molift

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Fabric Stretcher. BM40710 Rev. B Rgosling Fabric Stretcher

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Fabric Stretcher. BM40710 Rev. B Rgosling Fabric Stretcher Rgosling Fabric Stretcher Etac Molift RgoSling DA - Brugervejledning BM40710 Rev. B 2013-09-17 RgoSling Fabric Stretcher M Etac Molift RgoSling / www.molift.com / www.etac.com Dansk vejledning Indhold

Læs mere

Molift EvoSling LowBack

Molift EvoSling LowBack Molift EvoSling LowBack DA Brugsanvisning BM28410 Rev. B 2015-06-05 Indhold Generelt...3 Overensstemmelseserklæring...3 Betingelser for anvendelse...3 Garanti...3 Labels og symboler...3 Symboler...3 Molift

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Toilet LowBack. RgoSling Toilet HighBack. BM40210 Rev. B 2013-09-13. Toilet LowBack padded

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Toilet LowBack. RgoSling Toilet HighBack. BM40210 Rev. B 2013-09-13. Toilet LowBack padded Toilet LowBack padded max max UP/OPP 350 770 OUT/UT kg lbs MEDIUM User name / Brukers navn: Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back Material: Polyester Polypropylene Polyethylene Year 2012 2013 2014 2015 Month

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Huntington Hjælpemidler til Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer med diagnosen Huntington

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Wonderland Lento boxmadras

Wonderland Lento boxmadras Wonderland Lento boxmadras 36 Samspil mellem stil og komfort Wonderland Lento har god komfort som er de vigtigste funktioner for en Wonderland-seng. Den er produceret efter de bedste kvalitetsprincipper

Læs mere

Support serien. Positioneringsseler. - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling

Support serien. Positioneringsseler. - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling Support serien Positioneringsseler - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling Support serien Vi har nu udviklet og forbedret vores Support positioneringsbælteserie i 19 år, hvilket har

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Ampu MediumBack. RgoSling Ampu HighBack. BM40410 Rev. B

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Ampu MediumBack. RgoSling Ampu HighBack. BM40410 Rev. B Etac Molift RgoSling DA - Brugervejledning BM40410 Rev. B 2013-09-13 RgoSling Ampu Back M RgoSling Ampu HighBack M Dansk vejledning Indhold Generelt...2 Test og garanti...2 Sikkerhedsforanstaltninger...3

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte

Læs mere

Flamingo. Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol

Flamingo. Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol Flamingo Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol Flamingo monteret på toilet (nem at på- og afmontere) Højdeindstilling Kipning Flamingo Flamingo er en bade- og toiletstol til børn. Derudover kan sædet

Læs mere

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu - ny kørestol Kudu er en smart og praktisk inden- og udendørs komfort-kørestol der i form og funktion sikrer den rigtige støtte og pasform til det handicappede

Læs mere

Likorall 242 S, ES. Produktbeskrivelse

Likorall 242 S, ES. Produktbeskrivelse Likorall 242/243/250 Brugsanvisning Dansk 7DK120115-04 2012-10-26 Gælder for følgende modeller: Likorall 242 ES Varenr. 3122005-3122006 Likorall 242 ES R2R Varenr. 3122007-3122008 Likorall 242 S Varenr.

Læs mere

VARIABLE Den originale knælestol

VARIABLE Den originale knælestol VARIABLE Den originale knælestol Design: Peter Opsvik Koncept Din krop bevæger sig i takt med stolens blive vippende bevægelse Den åbne vinkel mellem din over- og underkrop forbedrer blodomløbet Dine mave-

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

DOMINO Sejl. Brugermanual

DOMINO Sejl. Brugermanual DOMINO Sejl Brugermanual PDF 5955 Feb-2016 Generelt Indholdsfortegnelse Generelt Indledning 3 Inden løft af klient påbegyndes 4 Anvendelse af sejlet Anvendelse i forbindelse med patientlift Klienten støttes

Læs mere

SlingOn. Manual dansk

SlingOn. Manual dansk SlingOn Manual dansk Version 2 2010 Illustrationer Illustration 1 Illustration 2 Illustration 3 Illustration 4 23 Indhold Overskrift Side 1. Generelt/Egenskaber... 4 2. Praktisk håndtering... 5 3. Håndtering/Materiale/Rengøring...

Læs mere

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT Mange personer med større funktionsnedsættelser har problemer med at stabilisere og koordinere hovedets

Læs mere

GL5 GLS5. Mobile løftere

GL5 GLS5. Mobile løftere GL5 GLS5 Mobile løftere GL5 mobil personløfter Guldmanns GL5 mobile personløftere er et gulvbaseret alternativ til de loftsmonterede løft- og forflytningssystemer. Vi har lyttet til brugernes og personalets

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Rev. 02 September 2016 NYHED Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer

Læs mere

Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider. EasyStand. Kom op at stå og få udsyn over mulighederne

Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider. EasyStand. Kom op at stå og få udsyn over mulighederne Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider EasyStand Kom op at stå og få udsyn over mulighederne Vi er skabt til at stå Hos Anatomic SITT ved vi, hvor vigtigt det er at komme op at stå. Vigtigt for så mange

Læs mere

All-in-One Gålift. Brugermanual for sejl. Dec-08

All-in-One Gålift. Brugermanual for sejl. Dec-08 All-in-One Gålift Brugermanual for sejl Dec-08 Generelt om sejlet Indholdsfortegnelse Generelt om sejlet Anvendelse af sejlet Mærkning Vedligeholdelse Indledning 3 Løft fra stol/kørestol 4 Placering i

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Dolphin. Manual dansk

Dolphin. Manual dansk Dolphin Manual dansk Version 2 2010 Illustrationer Illustration 1 Illustration 2 Illustration 3 23 Indhold Overskrift Side 1. Generelt/Egenskaber... 4 2. Praktisk håndtering... 5 3. Håndtering/Materiale/Rengøring...

Læs mere

Produktbeskrivelse. I dokumentet omtales personen, der bliver løftet, som bruger, og personen, der hjælper til, omtales som medhjælper.

Produktbeskrivelse. I dokumentet omtales personen, der bliver løftet, som bruger, og personen, der hjælper til, omtales som medhjælper. Likorall 200 Brugsanvisning Dansk 7DK120114-04 2012-10-31 Gælder for følgende modeller: Likorall 200 varenr. 3121001 Produktbeskrivelse Likorall er en stationær løftemotor, ofte kaldet en loftlift. Likorall

Læs mere

Butterfly. Manual dansk

Butterfly. Manual dansk Butterfly Manual dansk Version 2 2010 Illustrationer Illustration 1 Illustration 2 Illustration 3 23 Indhold Overskrift Side 1. Generelt/Egenskaber... 4 2. Praktisk håndtering... 5 3. Håndtering/Materiale/Rengøring...

Læs mere