KB Olympiaden er 8. august!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KB Olympiaden er 8. august!"

Transkript

1 KB Olympiaden er 8. august! Hvis du kan arbejde til Tinderbox onsdag d. 24. juni kl samt 29. juni kl og derved tjene penge til KB + få en billet til Tinderbox, så kontakt Pernille Tiger Teichert på pernille.teichert@gmail.com Torsdag d. 2/7 efter træning afholdes der sommer-grillhygge-fællesspisning i tutten. Mad kan købes ved Hanne i Tutten for 30kr. man får kotelet med tilbehør. Igen i år skal Årets KB er kåres til Olympiaden. Ønsker du at indstille nogen til denne titel, så send en mail til bestyrkb@kildemosen.dk med en begrundelse herfor.!!!!deadline ER 7. JULI!!!! Mere om denne titel samt interview med sidste års modtager Hanne tutmor kan læses i vores nyhedsbrev fra april ( vælg fane Nyheder derefter Nyhedsbrev ) Bestyrelsen har besluttet, at hvert hold i KB fremover kan søge tilskud eller evt. dækning af udgifter til stævner og lignende aktiviteter, hvor holdet repræsenterer klubben. Sommertræning vil være hver torsdag i juli , hvor Jacob Jensen og Tiger vil agere tovholdere. POSTENS BANE MÅ IKKE BRUGES TIL TRÆNING!!!! Husk at klubbens massør Søren Rubach efter aftale er klar til at hjælpe med skader og skavanker. Kontaktes på Facebook el. tlf:

2 Rasmus Kulmbach (Herrer 1): Som ny i klubben oplevede jeg på egen hånd den meget omtalte KB-dag for første gang d. 9. maj. Et dejligt socialt arrangement på tværs af alle holdene i klubben. Spillerpræsentation til dagens kampe, tips, grill og ikke mindst mulighed for at holde væskebalancen ved lige i løbet af dagen og natten. Vejret og de sportslige resultater er dog set bedre, men ingen tvivl om at jeg også næste år er at finde til KB-dag i Kildemosen, bare det at se Esben Sandahl fyrer den af med kosteskaftet som guitar eller fællesdansen på bord og bænke til 3. halvleg var en stor oplevelse for en ny spiller i klubben. Esben Sandal (Herrer 1): De sportslige resultater og vejret var ikke noget at råbe hurra for, men det blev så rigeligt opvejet af den sociale del senere på dagen. Her mærkede man tydeligt den specielle stemning, der findes her i klubben. Ung som gammel havde nogle meget fornøjelige timer sammen, med spisning, indtagelse af væske i rigelige mængder og fysiske udfoldelser til musikkens rytmer. Det hele blev smilende og myndigt styret af vores allesammens Hanne. PS Hvis klubben skulle mangle penge på kistebunden kunne man med fordel henvende sig til producenter af havemøbler og tilbyde vores arbejdskraft til at teste deres produkters holdbarhed Anders Matthiesen (Herrer 2): Jeg syntes KB dagen var en rigtig hyggelig og sjov dag. Med masser af hygge og ØL. Personligt kunne jeg godt tænke mig hvis der blev tænkt lidt større til næste år. Eksempel. Vandgynge det muntre køkken eller sådan noget. Så der var lidt man kunne foretage sig udover fodbold. Nick Jensen (Herrer 5): KB dagen var et hit. Og jeg stemmer på mig selv til dagens bedste. Rasmus Jensen (Herrer 1): Min første KB-dag var en super oplevelse. Det var rigtigt fedt at se så mange tilskuere til en serie 2- kamp, og det var en noget speciel følelse at høre opbakningen hver gang dommerens kendelser gik imod os. Jonas Darnett Loges (Herrer 6): Hold 6 oplevede KB dagen som endnu et godt indslag fra klubben. En masse gode fodboldkampe krydret med kolde øl, grillede pølser og godt selskab gjorde igen KB dag til en succes. Vejret var desværre lidt svingende - men det kunne man ikke mærke på de deltagende. Kenneth SantaCruz Franco (Herrer 6): KB dagen vil jeg huske for kolde øl og mad, til hyggeligt stemningsmusik der bragte folket sammen i en enhed Morten Rasmussen (Herrer 1): KB dagen var et hit, hvor selv regnen følte sig velkommen

3 Lisa Nisha Birch (Dame 1): "Kb dagen var en succes endnu engang, med højt humør, fulde og dejlige mennesker og god musik". Malene Dinsen (Dame 2): Jeg husker tydeligst KB damernes sætten gang i løjerne med sang og dansen på bænkene fantastisk stemning. Pernille Bøgelund Hansen (Dame 2): KB dagen var en rigtig god dag, men masser af fodbold, fadøl, musik og ikk mindst dejlige mennesker Mikkel Frydkjær Munch (Herrer 2): KB Dagen var endnu engang en kæmpe succes. Det var en dag fyldt med de ting de fleste holder af. Solskin, højt humør og fantastisk stemning er nok det der beskriver dagen bedst. Fodbold og kolde øl var også en del af den traditionelle højtid det næsten er blevet til - en lille sidenotits skal lyde - øl og fodbold er jo altid frontløber for et fantastisk arrangement. Alt i alt var det en dag med velkendte og dejlige mennesker, som hver i sær hyggede sig på tværs med klirrende ølflasker og fodbold i topklasse, hvor musik og glade tilråb fyldte atmosfæren til en fantastisk humle, som man ikke kan andet end at prise sig lykkelig for at have været en del af. Tine Højmark (Dame 1): KB-dagen var igen i år et herligt engagement! Dog ikke så solrigt som sidste år - men fryser man lidt, kan man jo bare tage en elefantdragt på! I øvrigt stemmer jeg for at der en en levende mascot til ALLE kampe til næste KB-dag. Maria Mogensen (Barsel, Klubfotograf): KB har et fantastisk ry for at være en social klub med mange gode arrangementer. Dette kunne ses for mit vedkommende igennem linsen til året KB dag. Som fotograf for klubben er det skønt at se folk have det gode i hinandens selskab, at kunne se smilende på folks løber og glæden i folk øjne. KB dag var en dejlig dag hvor jeg nød dagen sammen med min familien, venner og veninder. En stor succes som altid. Maria Pedersen (Dame 1): "Endnu engang fik vi afholdt en fantastisk KB-dag. Med ægte KB stemning, kolde øl, dejligt musik og ikke mindst nogle gode fodboldkampe." Anita Mosegaard Pedersen (Damer): "Fed KB-dag. Trods aflyst kamp få timer inden, beviser holdene klubånd og stiller med 2 gode hold til en intern træningskamp. Alt for fedt" Stine Rosenqvist Petersen (Dame 2): Det var fedt endnu engang at se så stor en opbakning til KB-dagen! Folk hyggede sig og når det regner, så ser folk da bare bold og drikker fadøl under halvtaget. Julie Schjødt Christensen (Dame 2): Forårets KB dag var som traditionen tro fuld af glade mennesker, kolde øl, godt fodbold samt masser af hygge mellem KB's mange hold. Trods regnen havde aktivitetsudvalget formået at sætte et knald godt program sammen og jeg glæder mig allerede til næste gang!

4 Lørdag d. 8. august. Vi håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer allerede har sat et stort kryds i kalenderen ved lige præcis denne dato, da det er denne dag, årets KB- Olympiade løber af stablen. KB-Olympiaden er altid garanti for en hyggelig dag i godt selskab med en masse fantastiske KB-folk. Hvad der præcist kommer til at ske på denne dag, arbejdes der stadigvæk på, men de overordnede linjer for en KB-Olympiade er en masse småkonkurrencer, hvor man dyster sammen i mindre hold. Holdene er på dagen blandede, så man får mulighed for at samarbejde med folk, man ikke normalt samarbejder med, hvilket gør KB-Olympiaden til en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende på tværs af folks normale hold. Når konkurrencerne er slut, skal der naturligvis kåres et vinderhold, spises noget god mad og endeligt rundes dagen af med en fest i ægte KB-stil. For at undgå, at folk får det dårligt, så vil Hanne naturligvis sørge for, at der hele dagen kan tankes op, hvad enten man er til sodavand, øl eller noget tredje. Vi vil med andre ord godt garantere, at dem der vælger at deltage i årets KB Olympiaden kommer til at få en fantastisk dag, så hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen ud for lørdag d. 8. august, så kan vi kun anbefale, du får gjort det med det samme. - Aktivitetsudvalget Herrer 6: Første egentlige fest hos KB blev en stor succes med alt lige fra 5-0 sejr over Ejby som optakt til festen, til Barcelona sejr og en lille bytur. En dejlig dag og aften der styrkede fællesskabet yderligere. Damerne: Neller fører på topscorerlisten med 7 mål. Ydermere, eftersom damerne nu har tre hold, er der så mange kampe, der kun resterer 4 træningspas. Det kan også fortælles, at den nye træner Peter Petersen har rund fødselsdag, samt at både Louise Kaa og Mia Christoffersen går rundt og er gravide. Stine Qvist har onsdag aften (10/6) scoret sit første mål i 5 år den rutinerede forsvarsspiller viste, at maven også kan lave mål!

5 Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold :45 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (2) F.C. Odense :45 Kvinde Albaniserien, forår 2015 MG & BK Kildemosens BK :30 HS4 - forår 2015 Kildemosens BK FC Odense :30 Herre S2, 2014/2015 Kildemosens BK Ubberud IF :00 HS3 - forår 2015 Ebberup IF Kildemosens BK (1) :00 Kvinde serie 1, forår 2015 Kildemosens BK Ore/Bogense :00 HS5 - forår 2015 Fraugde G & IF Kildemosens BK (2) :00 Kvinde senior 7M B, forår 2015 Kildemosens BK Nr. Lyndelse / Søby F.C :45 Veteran 2015 Glamsbjerg IF Kildemosens BK :00 Herre S2, 2014/2015 Bolbro G & IF Kildemosens BK :45 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (2) KRFK (2) :45 Supermasters KFUM/Kildemosen Strib IF :45 Kvinde serie 1, forår 2015 Drigstrup/Munkebo Kildemosens BK :00 Kvinde senior 7M B, forår 2015 BBB Kildemosens BK :00 OB 70 Kildemosens BK FC Odense :30 HS5 - forår 2015 Aarup BK Kildemosens BK (1) :00 HS4 - forår 2015 DSIO Kildemosens BK :00 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (1) Somalisk KF :30 HS3 - forår 2015 S.K.F.I.F. Kildemosens BK (2) :30 HS5 - forår 2015 Kildemosens BK (2) S.K.F.I.F :30 Kvinde Albaniserien, forår 2015 Kildemosens BK Flemløse BK :00 Kvinde serie 1, forår 2015 Skamby/Lunde Kildemosens BK :45 Veteran 2015 Næsby BK Kildemosens BK :45 Masters Kildemosens BK Tåsinge f. B :45 Supermasters Skårup IF KFUM/Kildemosen :00 OB 70 BK Røde Stjerne Kildemosens BK Kildemosevej 22, 5000 Odense C Tlf Følg os på Facebook Sponsorer og samarbejdspartnere!!

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram!

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! KB Olympiaden er 8. august! Den nye dametræner er faldet godt til læs en status fra ham længere nede

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster !!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster 100kr.. Sponsorere, venskabsklub, KB-frivillige fra Tinderbox og Grøn koncert er

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR Dalum IF vinder i U11 drenge 2016 Velkommen til Fynske Bank -Cup, den 11. - 12. februar 2017 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN ddd SÅBY FODBOLD EGEVEJ 6 4060 KIRKE SÅBY TIP & VIND PRÆMIERE FRA DAGLI BRUGSEN GEVNINGE TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI 5/5-2018 SÅBY-SVEBØLLE BI. *TJEK STILLINGEN DAGENS SPONOSOR

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Torsdag 8. februar kl. 20.00. 29 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges til dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2017 v. bestyrelsesmedlem

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB

!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB !KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB Pernille Tiger Teichert blev kåret til årets KB er 2015 Nye trænere til herre 6: Velkommen til Mathias Dahl

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Nyheder: KB vandt titlen som Årets fynske fodboldklub 2017 ved Fynsk fodboldaward! Dame 2 har fået nyt trænerteam! Læs mere længere nede. KB Juleafslutning med gløgg og æbleskiver afholdes mandag 18. dec.

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

PROGRAM DEN JANUAR

PROGRAM DEN JANUAR PROGRAM DEN 12.-13.-14. JANUAR Velkommen til Fynske Bank Cup, den 12. - 13. - 14. januar 2018 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Arena Assens.

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Danske Bank Cup 2012

Danske Bank Cup 2012 Danske Bank Cup 2012 Søhus-Stige BK`s ungdomsafdeling og Danske Bank byder jer hermed velkommen til Danske Bank Cup 2012 i Søhushallen. Vi takker for Jeres tilmelding og opbakning. Stævnet er fra vores

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MÅLØV BK HERSTEDØSTER IC

MÅLØV BK HERSTEDØSTER IC Serie 2, Pulje 2 MÅLØV BK HERSTEDØSTER IC 26. september 2015 kl. 14.00 Dagens kampsponsor: Han kom, han så, han sejrede! Som jeg lovede i sidste kampprogram, så var der en god nyhed under opsejling. Her

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Oldboys 30 37 år Veteraner 38 44 år Super veteraner 45 49 år Masters 50 56 år Super masters 56 66 år Danefæ 67 - > år FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Vinder 2018 2019 B.67 Kildemosen BBB Årslev OB Indbydelse

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub Medlemstal 2015 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer I alt Assens Fodbold Club 41 107 39

Læs mere

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total MEDLEMSTAL 2016 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Klub Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 24 0

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

JULESTÆVNE I MORUD 2010

JULESTÆVNE I MORUD 2010 Velkommen. Det er med stor glæde, at Morud Idrætsforening igen kan byde deltagere, trænere, sponsorer og tilskuere velkommen til Intersport Julestævne i Morud 2010. JULESTÆVNE I MORUD 2010 Langesø Hallen

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Informationer omkring brug af banerne

Informationer omkring brug af banerne på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Bolbro/Posten/Ki lde på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Informationer omkring brug af banerne Sørg for at fordele jeres øvelser og spil på forskellige områder

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Kildemose-helligdag afholdes Kristi himmelfarts torsdag 25. maj OBS: Der afholdes ingen træning på anlægget denne dag KB dag afholdes lørdag 10. juni KONTINGENT SKAL BETALES FØR, MAN KAN TRÆNE OG SPILLE

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur Medlemstal 2014 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0 0 0

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Marienlyst vs. FC Svendborg

Marienlyst vs. FC Svendborg Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. FC Svendborg Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

CUP Fredag 22. januar.

CUP Fredag 22. januar. Nr. Lyndelse / Søby IF FODBOLD og vor hovedsponsor HOUNd har hermed fornøjelsen at fremsende årets program for HOUNd Cup 2016. (vind gavekort, se side 2 ) Spilledage: fredag, lørdag og søndag 22. + 23.

Læs mere

Program til. B1909 Kreafunk Cup DECEMBER Stævnesponsor:

Program til. B1909 Kreafunk Cup DECEMBER Stævnesponsor: Program til B1909 Kreafunk Cup 9. - 11. DECEMBER 2016 Stævnesponsor: spilleregler Vi spiller efter DBU Fyns regler! Spilletiden er angivet ved hver årgang. 4 spillere på banen, den ene spiller over midten.

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019

VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019 VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019 Langeskov Idrætsforenings Ungdomsafdeling byder hermed velkommen til indendørsstævne i Langeskov Hallerne den 19. og 20. januar 2019. En særlig velkomst

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

NYT. ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2

NYT. ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2 NYT ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2 Hørkær Nyt har været ude i nogle store tekniske vanskeligheder, men som skal være løst nu. Derfor udkommer vi først nu. Vi glæder os til at udkomme planmæssigt igen.

Læs mere

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 Sportsgear CUP 2017 Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 På vegne af Orient Fodbold og Sportsgear byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Sportsgear Cup

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver Kerteminde Cup 2009 Jørgen O. Schou Afdelingsdirektør Dir. tlf: 6520 4840 Bente Granhøj Jensen Hovedkasserer Dir. tlf: 6520 4934 Iben Eriksen Dir. tlf: 6520 4841 Jesper Petersen Dir. tlf: 6520 4852 Rene

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Medlemstal 2017 Børn - 0-12 år Unge 13-18 år Unge 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Total AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 38 0 0 38 Agedrup-Bullerup

Læs mere