KB Olympiaden er 8. august!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KB Olympiaden er 8. august!"

Transkript

1 KB Olympiaden er 8. august! Hvis du kan arbejde til Tinderbox onsdag d. 24. juni kl samt 29. juni kl og derved tjene penge til KB + få en billet til Tinderbox, så kontakt Pernille Tiger Teichert på Torsdag d. 2/7 efter træning afholdes der sommer-grillhygge-fællesspisning i tutten. Mad kan købes ved Hanne i Tutten for 30kr. man får kotelet med tilbehør. Igen i år skal Årets KB er kåres til Olympiaden. Ønsker du at indstille nogen til denne titel, så send en mail til med en begrundelse herfor.!!!!deadline ER 7. JULI!!!! Mere om denne titel samt interview med sidste års modtager Hanne tutmor kan læses i vores nyhedsbrev fra april (www.kildemosen.dk vælg fane Nyheder derefter Nyhedsbrev ) Bestyrelsen har besluttet, at hvert hold i KB fremover kan søge tilskud eller evt. dækning af udgifter til stævner og lignende aktiviteter, hvor holdet repræsenterer klubben. Sommertræning vil være hver torsdag i juli , hvor Jacob Jensen og Tiger vil agere tovholdere. POSTENS BANE MÅ IKKE BRUGES TIL TRÆNING!!!! Husk at klubbens massør Søren Rubach efter aftale er klar til at hjælpe med skader og skavanker. Kontaktes på Facebook el. tlf:

2 Rasmus Kulmbach (Herrer 1): Som ny i klubben oplevede jeg på egen hånd den meget omtalte KB-dag for første gang d. 9. maj. Et dejligt socialt arrangement på tværs af alle holdene i klubben. Spillerpræsentation til dagens kampe, tips, grill og ikke mindst mulighed for at holde væskebalancen ved lige i løbet af dagen og natten. Vejret og de sportslige resultater er dog set bedre, men ingen tvivl om at jeg også næste år er at finde til KB-dag i Kildemosen, bare det at se Esben Sandahl fyrer den af med kosteskaftet som guitar eller fællesdansen på bord og bænke til 3. halvleg var en stor oplevelse for en ny spiller i klubben. Esben Sandal (Herrer 1): De sportslige resultater og vejret var ikke noget at råbe hurra for, men det blev så rigeligt opvejet af den sociale del senere på dagen. Her mærkede man tydeligt den specielle stemning, der findes her i klubben. Ung som gammel havde nogle meget fornøjelige timer sammen, med spisning, indtagelse af væske i rigelige mængder og fysiske udfoldelser til musikkens rytmer. Det hele blev smilende og myndigt styret af vores allesammens Hanne. PS Hvis klubben skulle mangle penge på kistebunden kunne man med fordel henvende sig til producenter af havemøbler og tilbyde vores arbejdskraft til at teste deres produkters holdbarhed Anders Matthiesen (Herrer 2): Jeg syntes KB dagen var en rigtig hyggelig og sjov dag. Med masser af hygge og ØL. Personligt kunne jeg godt tænke mig hvis der blev tænkt lidt større til næste år. Eksempel. Vandgynge det muntre køkken eller sådan noget. Så der var lidt man kunne foretage sig udover fodbold. Nick Jensen (Herrer 5): KB dagen var et hit. Og jeg stemmer på mig selv til dagens bedste. Rasmus Jensen (Herrer 1): Min første KB-dag var en super oplevelse. Det var rigtigt fedt at se så mange tilskuere til en serie 2- kamp, og det var en noget speciel følelse at høre opbakningen hver gang dommerens kendelser gik imod os. Jonas Darnett Loges (Herrer 6): Hold 6 oplevede KB dagen som endnu et godt indslag fra klubben. En masse gode fodboldkampe krydret med kolde øl, grillede pølser og godt selskab gjorde igen KB dag til en succes. Vejret var desværre lidt svingende - men det kunne man ikke mærke på de deltagende. Kenneth SantaCruz Franco (Herrer 6): KB dagen vil jeg huske for kolde øl og mad, til hyggeligt stemningsmusik der bragte folket sammen i en enhed Morten Rasmussen (Herrer 1): KB dagen var et hit, hvor selv regnen følte sig velkommen

3 Lisa Nisha Birch (Dame 1): "Kb dagen var en succes endnu engang, med højt humør, fulde og dejlige mennesker og god musik". Malene Dinsen (Dame 2): Jeg husker tydeligst KB damernes sætten gang i løjerne med sang og dansen på bænkene fantastisk stemning. Pernille Bøgelund Hansen (Dame 2): KB dagen var en rigtig god dag, men masser af fodbold, fadøl, musik og ikk mindst dejlige mennesker Mikkel Frydkjær Munch (Herrer 2): KB Dagen var endnu engang en kæmpe succes. Det var en dag fyldt med de ting de fleste holder af. Solskin, højt humør og fantastisk stemning er nok det der beskriver dagen bedst. Fodbold og kolde øl var også en del af den traditionelle højtid det næsten er blevet til - en lille sidenotits skal lyde - øl og fodbold er jo altid frontløber for et fantastisk arrangement. Alt i alt var det en dag med velkendte og dejlige mennesker, som hver i sær hyggede sig på tværs med klirrende ølflasker og fodbold i topklasse, hvor musik og glade tilråb fyldte atmosfæren til en fantastisk humle, som man ikke kan andet end at prise sig lykkelig for at have været en del af. Tine Højmark (Dame 1): KB-dagen var igen i år et herligt engagement! Dog ikke så solrigt som sidste år - men fryser man lidt, kan man jo bare tage en elefantdragt på! I øvrigt stemmer jeg for at der en en levende mascot til ALLE kampe til næste KB-dag. Maria Mogensen (Barsel, Klubfotograf): KB har et fantastisk ry for at være en social klub med mange gode arrangementer. Dette kunne ses for mit vedkommende igennem linsen til året KB dag. Som fotograf for klubben er det skønt at se folk have det gode i hinandens selskab, at kunne se smilende på folks løber og glæden i folk øjne. KB dag var en dejlig dag hvor jeg nød dagen sammen med min familien, venner og veninder. En stor succes som altid. Maria Pedersen (Dame 1): "Endnu engang fik vi afholdt en fantastisk KB-dag. Med ægte KB stemning, kolde øl, dejligt musik og ikke mindst nogle gode fodboldkampe." Anita Mosegaard Pedersen (Damer): "Fed KB-dag. Trods aflyst kamp få timer inden, beviser holdene klubånd og stiller med 2 gode hold til en intern træningskamp. Alt for fedt" Stine Rosenqvist Petersen (Dame 2): Det var fedt endnu engang at se så stor en opbakning til KB-dagen! Folk hyggede sig og når det regner, så ser folk da bare bold og drikker fadøl under halvtaget. Julie Schjødt Christensen (Dame 2): Forårets KB dag var som traditionen tro fuld af glade mennesker, kolde øl, godt fodbold samt masser af hygge mellem KB's mange hold. Trods regnen havde aktivitetsudvalget formået at sætte et knald godt program sammen og jeg glæder mig allerede til næste gang!

4 Lørdag d. 8. august. Vi håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer allerede har sat et stort kryds i kalenderen ved lige præcis denne dato, da det er denne dag, årets KB- Olympiade løber af stablen. KB-Olympiaden er altid garanti for en hyggelig dag i godt selskab med en masse fantastiske KB-folk. Hvad der præcist kommer til at ske på denne dag, arbejdes der stadigvæk på, men de overordnede linjer for en KB-Olympiade er en masse småkonkurrencer, hvor man dyster sammen i mindre hold. Holdene er på dagen blandede, så man får mulighed for at samarbejde med folk, man ikke normalt samarbejder med, hvilket gør KB-Olympiaden til en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende på tværs af folks normale hold. Når konkurrencerne er slut, skal der naturligvis kåres et vinderhold, spises noget god mad og endeligt rundes dagen af med en fest i ægte KB-stil. For at undgå, at folk får det dårligt, så vil Hanne naturligvis sørge for, at der hele dagen kan tankes op, hvad enten man er til sodavand, øl eller noget tredje. Vi vil med andre ord godt garantere, at dem der vælger at deltage i årets KB Olympiaden kommer til at få en fantastisk dag, så hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen ud for lørdag d. 8. august, så kan vi kun anbefale, du får gjort det med det samme. - Aktivitetsudvalget Herrer 6: Første egentlige fest hos KB blev en stor succes med alt lige fra 5-0 sejr over Ejby som optakt til festen, til Barcelona sejr og en lille bytur. En dejlig dag og aften der styrkede fællesskabet yderligere. Damerne: Neller fører på topscorerlisten med 7 mål. Ydermere, eftersom damerne nu har tre hold, er der så mange kampe, der kun resterer 4 træningspas. Det kan også fortælles, at den nye træner Peter Petersen har rund fødselsdag, samt at både Louise Kaa og Mia Christoffersen går rundt og er gravide. Stine Qvist har onsdag aften (10/6) scoret sit første mål i 5 år den rutinerede forsvarsspiller viste, at maven også kan lave mål!

5 Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold :45 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (2) F.C. Odense :45 Kvinde Albaniserien, forår 2015 MG & BK Kildemosens BK :30 HS4 - forår 2015 Kildemosens BK FC Odense :30 Herre S2, 2014/2015 Kildemosens BK Ubberud IF :00 HS3 - forår 2015 Ebberup IF Kildemosens BK (1) :00 Kvinde serie 1, forår 2015 Kildemosens BK Ore/Bogense :00 HS5 - forår 2015 Fraugde G & IF Kildemosens BK (2) :00 Kvinde senior 7M B, forår 2015 Kildemosens BK Nr. Lyndelse / Søby F.C :45 Veteran 2015 Glamsbjerg IF Kildemosens BK :00 Herre S2, 2014/2015 Bolbro G & IF Kildemosens BK :45 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (2) KRFK (2) :45 Supermasters KFUM/Kildemosen Strib IF :45 Kvinde serie 1, forår 2015 Drigstrup/Munkebo Kildemosens BK :00 Kvinde senior 7M B, forår 2015 BBB Kildemosens BK :00 OB 70 Kildemosens BK FC Odense :30 HS5 - forår 2015 Aarup BK Kildemosens BK (1) :00 HS4 - forår 2015 DSIO Kildemosens BK :00 HS3 - forår 2015 Kildemosens BK (1) Somalisk KF :30 HS3 - forår 2015 S.K.F.I.F. Kildemosens BK (2) :30 HS5 - forår 2015 Kildemosens BK (2) S.K.F.I.F :30 Kvinde Albaniserien, forår 2015 Kildemosens BK Flemløse BK :00 Kvinde serie 1, forår 2015 Skamby/Lunde Kildemosens BK :45 Veteran 2015 Næsby BK Kildemosens BK :45 Masters Kildemosens BK Tåsinge f. B :45 Supermasters Skårup IF KFUM/Kildemosen :00 OB 70 BK Røde Stjerne Kildemosens BK Kildemosevej 22, 5000 Odense C Tlf Følg os på Facebook Sponsorer og samarbejdspartnere!!

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram!

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! KB Olympiaden er 8. august! Den nye dametræner er faldet godt til læs en status fra ham længere nede

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

Idræt- & kultur ATLETIK BADMINTON FODBOLD GYMNASTIK HÅNDBOLD VOLLEYBALL STØTTEFORENINGEN. informationen. Læs bl.a. om:

Idræt- & kultur ATLETIK BADMINTON FODBOLD GYMNASTIK HÅNDBOLD VOLLEYBALL STØTTEFORENINGEN. informationen. Læs bl.a. om: Idræt- & kultur informationen Nr. 98 Trykkes i ca 1500 eksemplarer juli 2013 Side Læs bl.a. om: www.nrlyn.dk 3 F.I.N. Fest 5 Carl Nielsen Løbet 13 Mor og Far med 15 Superliga besøg 20 Ikast - Cup 23 Frivillig

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011 NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 NB frikendt i Fairplay-sagen NB blev for kort tid siden

Læs mere

1. årgang nr. 2 august 2006 www.fckg.dk. Læs om:

1. årgang nr. 2 august 2006 www.fckg.dk. Læs om: 1. årgang nr. 2 august 2006 Læs om: Lilleputterne kommer, DONG-cup, På vej mod Serie 3, Set udefra,prediction League, Spillerprofil, Formandens forord, Coach corner, Status og overblik over holdene. Når

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div.

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div. ÅRGANG 1, NUMMER 3 DATO 26. JANUAR 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 3 Velkommen til NYdun-BREV Formand Bjarke Cloos Forårssæsonen er i gang og dermed også de traditionelt mest spændende kampe, der er afgørende

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

HOVEDSPONSOR LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG

HOVEDSPONSOR LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - Maj 2012 LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG HOVEDSPONSOR FORORD Af Andreas Barnewitz og John Bødker Velkommen

Læs mere

Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur..

Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur.. Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur.. Kontaktlinsen Så er hovedgeneralforsamlingen overstået og vi må desværre endnu engang konstatere at der er mangel på arbejdskraft i foreningen.

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang Januar 2014 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 32. årgang - Nr. 3 -juni I juli 2001

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 32. årgang - Nr. 3 -juni I juli 2001 TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 32. årgang - Nr. 3 -juni I juli 2001 NB's 1. hold ligger efter forårssæsonen på en solid 2. plads. Optimismen blomstrer Foråret i serie 4 Da vi startede sæsonen i begyndelsen

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang Dorthe Larsen og den lokale Keld Petersen på scenen ved operakoncerten på den gamle sportsplads FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Hvad kan B65 tilbyde dig...2 Håndbold U10 Piger...4 Håndbold U14 Piger...6 Håndbold Serie

Læs mere

HOLD DIG I FORM - DYRK IDRÆT I UBBERUD IDRÆTSFORENING. Bent Nielsen. AUT. GAS- & VANDMESTER Tlf. 65 94 16 76-20 22 16 76

HOLD DIG I FORM - DYRK IDRÆT I UBBERUD IDRÆTSFORENING. Bent Nielsen. AUT. GAS- & VANDMESTER Tlf. 65 94 16 76-20 22 16 76 2008 August - 40. årgang - Nr. 2 HOLD DIG I FORM - DYRK IDRÆT I UBBERUD IDRÆTSFORENING Bent Nielsen AUT. GAS- & VANDMESTER Tlf. 65 94 16 76-20 22 16 76 VVS FJERNVARME NATURGAS SOLVARME BLIKARBEJDE MIDDELFARTVEJ

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang December 2013 Nr. 4 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn Julen 2013 VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT FEBRUAR 2014 VERNINGE.DK Borgernyt, det fælles blad Bladet udkommer 4 gange

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere