CV for Karen Juhl Petersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV for Karen Juhl Petersen"

Transkript

1 CV for Karen Juhl Petersen Jeg er god til at bevare overblikket, arbejder struktureret og med fokus på kvalitet og effektivitet. Det motiverer mig at arbejde i et dynamisk og afvekslende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på både selvstændighed og holdspil. Jeg trives med en bred kontaktflade til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er som person meget netværksorienteret og engagerer mig i de mennesker, jeg kommunikerer med, hvilket gør, at jeg har nemt ved at motivere dem og yde en personlig service. I kraft af min baggrund som tolk og translatør behersker jeg engelsk og spansk flydende. Ansættelser: Aros Kurser (kursusvirksomhed) Koordinator, kursusadministrator, kundekonsulent, formidler og oversætter (løntilskud) Koordinering og administration af kurser, kundevejledning, optimering af præsentationer ihi Bupa (forsikringsselskab) Sagsbehandler, senior customer expert, underviser og projektmedarbejder i Miami Administration, kundeservice, oplæring af nye medarbejdere, internationalt netværkssamarbejde 2010-i dag Social- og Medicinsk Tolkeservice (tolkebureau) Freelance tolk i engelsk og spansk Tolkning mellem danskere og engelsk-/spansktalende personer Lionbridge (virksomhed med løsninger inden for oversættelse og sprogteknologi) Freelance oversætter i spansk og engelsk Oversættelse af EU-dokumenter fra spansk og engelsk til dansk 2006 Forenede Service Vikar (vikarbureau) Koordinator og kundekonsulent (vikariat) Koordinering af hjemmepleje og rengøring for ældre borgere, kundeservice Europa-Kommissionen, Bruxelles Oversætter (praktikophold) Oversættelse af EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Inditex Group (spansk tøjkæde) Administrativ koordinator (vikaransat af to omgange) Koordinering, administration, oversættelse, HR opgaver og kundeservice 2005-i dag Rigspolitiet Freelancetolk i spansk Tolkning mellem spansk og dansk i politi- og retssager 2004 Færdiggørelse af uddannelse og specialeskrivning 2003 Sat & Steekle (sprogskole i Madrid) Underviser i engelsk (i forbindelse med studieophold) Undervisning i engelsk på forskellige niveauer 2003 FOF Aarhus (kursusvirksomhed) Underviser i spansk (studiejob) Undervisning i spansk på begynderniveau

2 Faglig erfaring: Kursusadministrator, koordinator og kundekonsulent hos Aros Kurser med reference til adm. direktør Opgaver: Planlægning, koordinering, afholdelse og evaluering af kurser Administrativ support til firmaets konsulenter Kundeservice- og vejledning, receptionistopgaver Udarbejdelse og optimering af præsentationer og hjemmesider Oversættelse af undervisningsmateriale (fra dansk til engelsk) Uddannelse af medarbejdere: Jeg har stået for koordinering og afholdelse af ca dags kurser, heraf uddannelse af op mod 300 medarbejdere/kursister. Efterfølgende har jeg lavet evalueringer af kurserne. Kundevejledning: Jeg har vejledt kunder i valg af kurser og været god til at sætte mig ind i deres situation. Optimering og kvalitetssikring af præsentationer og hjemmesider: Jeg har udarbejdet undervisningsmateriale og været ansvarlig for optimering og kvalitetssikring af undervisernes kursusmateriale og virksomhedens hjemmeside. Jeg har derfor bidraget til, at firmaets produkt fremstod professionelt og fejlfrit Sagsbehandler, senior customer expert og underviser hos ihi Bupa med reference til mellemleder Opgaver: Sagsbehandling af rejse- og sundhedsforsikringer til kunder fra hele verden, klagesager Kundeservice Udarbejdelse og kvalitetssikring af undervisningsmateriale Undervisning og uddannelse af nye medarbejdere Medarbejdersamtaler, evaluering af nye medarbejdere Uddannelse af nye medarbejdere: Jeg har haft det ledende ansvar for undervisning og uddannelse af ca. 40 nye medarbejdere i firmaets it systemer, arbejdsprocesser og håndtering af kunder. Undervisningen foregik dels i København (på dansk) og dels i Miami (på engelsk og spansk). Udvikling af internationalt projektsamarbejde: Jeg har været ansvarlig for et projektsamarbejde med et stort amerikansk forsikringsselskab, hvilket har lettet arbejdsgangene i virksomheden. Opstart af ny afdeling. Da firmaet åbnede en ny afdeling i Miami, blev jeg udsendt dertil og var med til at starte en hel afdeling op. Jeg fungerede som team leader for et team på 10 ansatte. HR-opgaver: I forbindelse med firmaets nyetablerede afdeling i Miami stod jeg for at koordinere medarbejdernes undervisning og arbejdsopgaver. Jeg lavede desuden evaluering af de 10 medarbejdere, jeg var team leader for i dag. Freelance tolk i engelsk og spansk hos Social- og Medicinsk Tolkeservice med reference til virksomheden Optimering af kommunikationen mellem spansk- og engelsktalende personer og det danske skole- og sundhedsvæsen: Jeg bistår med tolkning på skoler, sygehuse og lægeklinikker.

3 Freelance oversætter i engelsk og spansk hos Lionbridge med reference til projektleder Oversættelse af primært EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Administrativ koordinator hos Forenede Service Vikar med reference til mellemleder Koordinering og planlægning af personlig pleje og rengøring hos ældre borgere. Kundevejledning og klagehåndtering Oversætter i engelsk og spansk hos Europa-Kommissionen (Bruxelles) med reference til mentor Oversættelse af EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Administrativ koordinator hos Inditex Group med reference til adm. direktør Koordinering af administrative og personalerelaterede opgaver. Udvidelse og vedligeholdelse af kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland: Servicering via telefon og på de nordiske sprog, engelsk og spansk i dag. Freelance tolk i spansk hos Rigspolitiet med reference til politiet og retten Optimering af kommunikationen mellem spansktalende kriminelle og politiet og retten i Danmark: Jeg bistår med tolkning i forbindelse med politi- og retssager Underviser i engelsk hos Sat & Steekle (Madrid) med reference til virksomheden Undervisning i engelsk på forskellige niveauer. Med min undervisning gav jeg kursisterne muligheden for enten at kunne føre en basissamtale eller at forhandle på engelsk Underviser i spansk hos FOF Aarhus med reference til virksomheden Undervisning i spansk på begynderniveau. Jeg lærte kursisterne at føre en basissamtale på spansk, så de kunne begå sig som turist i spansktalende lande.

4 Uddannelse: Statsautoriseret tolk og translatør, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, 2004 Oversættelse og tolkning mellem dansk og spansk Cand.ling.merc. i spansk, Handelshøjskolen i Aarhus, Fagleksikografisk speciale: Dansk-spansk ordbog om handel med børsnoterede værdipapirer BA i spansk, Syddansk Universitet, BA projekt i grammatisk emne Kurser: Human Resource Management, Akademiuddannelsen i HR enkeltfag, Niels Brock, 2011 Personalepolitik, ledelsesstrategier, rekruttering, udvikling og afvikling af medarbejdere Pc-kørekort, Futurecom, København, 2006 Grundig indsigt i hele MS Office-pakken Trados, Translator s Workbench & Winalign, Handelshøjskolen i Aarhus, 2004 Computerstøttet oversættelse Sprogkompetencer: Engelsk Flydende i både skrift og tale (arbejds- og rejseophold i engelsktalende lande) Spansk Flydende i både skrift og tale (arbejds-, studie- og rejseophold i spansktalende lande) Tysk Konversationsniveau Fransk Basiskendskab (arbejdsophold i Belgien) Skandinavisk Konversationsniveau It-kompetencer: MS Office-pakken, Lotus Notes og Outlook: Superbruger isynergy og Smartweb: Avanceret niveau Søgemaskineoptimering (SEO), opdatering, vedligeholdelse og kvalitetssikring af hjemmesider Personligt: Jeg er 37 år og bor sammen med min kæreste i Vanløse. I min fritid er jeg meget aktiv. Jeg løber, klatrer og træner crossfit flere gange om ugen. Min store lidenskab er at rejse og jeg udnytter gerne denne mulighed, så snart den er der. Jeg har rejst med rygsæk flere gange - især til tredjeverdenslande. Mødet med fremmede kulturer giver mig chancen for ikke blot at udvide mit verdenssyn, men også at udvikle mine fremmedsproglige kompetencer.

5 Referencer: Nedenstående referencer er fra personer i mit faglige netværk. Hvis nogle af dem ønskes uddybet, fremsender jeg gerne de pågældende kontaktinformationer. Anders Rosenlund, uddannelseschef i Aros Kurser ( ): Karen har haft ansvaret for administration af kurser, opdatering af vores hjemmeside og korrekturlæsning, og hun har haft kontakt til vores kunder og potentielle kunder. Hun har teknisk flair og er hurtigt blevet fortrolig med vores avancerede it-systemer. Hun er lærenem og har taget de mange forskelligartede opgaver seriøst. Som kursusadministrator har hun været skarp og præcis og har i den forbindelse bidraget med en række effektiviseringer af de administrative arbejdsgange hos os. Mikkel Gudsøe, underviser i Aros Kurser ( ): I have had the pleasure of working with Karen through the courses in Negotiation and Conflict Resolution that I conduct at Aros Kurser. Karen has been a great help and truly professional and on time in handling all aspects of securing a smooth operation of the courses and a very pleasant person to cooperate with in all matters related to the tasks. Marcela de Menendez, team leader i ihi Bupa ( ): Karen har bl.a. været ansvarlig for træning af vores nye medarbejdere, og hun har gjort et fremragende stykke arbejde. Hun er en meget behagelig og hjælpsom person, som ved hvordan hun hurtigt kan sætte sig ind i et problem og finde en løsning. Karen har vist stor interesse for sit job og har altid deltaget i projekter for at forbedre de interne processer og udviklingen i den afdeling, hun har arbejdet i. Det har været en fornøjelse at have Karen i mit team og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger. Laurence Pastré, Senior Customer Expert i ihi Bupa ( ): Integrity, high level of service, strong professional skills and a fantastic personality are the key words to describe Karen as a strong professional and a very trusted and endearing colleague. Karen is absolutely a great added value for any company and is one of the few people capable to make a working place a better place to be. Anne Fabrin, oversætter i Generaldirektoratet for Oversættelse, Europa-Kommissionen ( ): Da Karen var praktikant i Europa-Kommissionen, havde jeg fornøjelsen af at være hendes vejleder. Det var ikke svært, for Karen er kvik, omhyggelig og ikke bange for nye opgaver. Hun er udadvendt og positiv og derfor meget rar at arbejde sammen med. Hun faldt hurtigt til og har en særlig evne til at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas.

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

Fastholdelse af internationale studerende i Region Midt. Indblik i to regionale projekter InterResource og Fastholdelse af udenlandske studerende

Fastholdelse af internationale studerende i Region Midt. Indblik i to regionale projekter InterResource og Fastholdelse af udenlandske studerende Fastholdelse af internationale studerende i Region Midt Indblik i to regionale projekter InterResource og Fastholdelse af udenlandske studerende DAMVAD INDHOLDundersøgelse 2013 Internationale studerende

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Kreditforsikring 4 Hvad er kreditforsikring? 6 Medarbejderprofiler

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed!

Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed! Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed! Bnext 2012 se mere på www.bnext.dk kontakt@bnext.dk

Læs mere

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 måske skulle vi skifte navn til ca k-kasse? CA er en a-kasse. Ingen tvivl om det. Og hvis du bliver arbejds løs, hjælper vi dig mindst lige så godt som alle andre

Læs mere

VIRKSOMHEDSSKOLEN ÅBNE KURSER OG FIRMAHOLD 2015/2016

VIRKSOMHEDSSKOLEN ÅBNE KURSER OG FIRMAHOLD 2015/2016 VIRKSOMHEDSSKOLEN ÅBNE KURSER OG FIRMAHOLD 2015/2016 SPROGKURSER DANSKKURSER SKRIFTLIG KOMMUNIKATION PRÆSENTATIONSTEKNIK PERSONLIG UDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBNE HOLD Introduktion

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Vi vil gerne præsentere nogle fantastiske medarbejdere, som vi desværre er nødt til at tage afsked med. Se her, hvad de kan tilbyde din virksomhed. Ring

Læs mere

Lærdansk. Rapport om. > Ny danskundervisning > Sprog er vejen til beskæftigelse > Digitale løsninger hele vejen rundt

Lærdansk. Rapport om. > Ny danskundervisning > Sprog er vejen til beskæftigelse > Digitale løsninger hele vejen rundt Lærdansk er Danmarks største netværk af sprogcentre. Vi underviser og kvalificerer udlændinge i det danske sprog. Samtidig bliver vores kursister mere fortrolige med det danske samfund, som de for en kortere

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

Kompetence Baseret CV. Else Gammelgaard Madsen

Kompetence Baseret CV. Else Gammelgaard Madsen Kompetence Baseret CV Else Gammelgaard Madsen Tidligere beskæftigelser Tetra Pak Hoyer A/S 1/9 1993 30/9 2009 Tetra Pak Hoyer A/S er en af verdens førende leverandører af maskiner, proceslinier og komplette

Læs mere

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU JOBBET ER DIT! CA DIN KARRIEREPARTNER Vi støder alle på udfordringer i løbet af vores arbejdsliv. Måske har du brug for rådgivning eller inspiration måske søger du nyt job måske dit første job. I CA ser

Læs mere

1. Beskrivelse af organisationen...1. 1.1. Deltagende observation...2. 1.2. Donald Schön...3. 2. Rekrutteringsprocessen...4. Nr. 1 Jobsamtaler...

1. Beskrivelse af organisationen...1. 1.1. Deltagende observation...2. 1.2. Donald Schön...3. 2. Rekrutteringsprocessen...4. Nr. 1 Jobsamtaler... Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af organisationen...1 1.1. Deltagende observation...2 1.2. Donald Schön...3 2. Rekrutteringsprocessen...4 Nr. 1 Jobsamtaler...4 Nr. 2 Samtale med team manager og HR konsulent

Læs mere

Administrative Coordinator

Administrative Coordinator Administrative Coordinator Vær med dér, hvor tingene sker og sæt dit præg på husets hverdag og trivsel Bliv Administrative Coordinator hos os og vær med til at gøre en forskel for dine kolleger i Danmark

Læs mere

Executive coaching (ledercoaching) Hvordan bliver du en bedre leder og får dine ambitioner ført ud i livet? Uanset dine ledelsesmæssige udfordringer får du hjælp til selvhjælp gennem opgaver, modelbetragtninger

Læs mere

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Find din elevplads - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Udgivet af HK Ungdom og Elevplads.dk HK Ungdom HK Ungdom er den unge udgave af HK. Vi har fokus på de behov, studerende har f.eks. studierelevante

Læs mere

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er kreditforsikring? 6 Medarbejderprofiler

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

Karriereveje for psykologer. 19 inspirationsportrætter

Karriereveje for psykologer. 19 inspirationsportrætter Karriereveje for psykologer 19 inspirationsportrætter Psykologuddannelsen åbner for et væld af karriereveje. Psykologer ved noget om mennesker mennesker som medarbejdere, som forbrugere, som elever og

Læs mere

Udvikling af service delivery system for Compare Support A/S

Udvikling af service delivery system for Compare Support A/S Udvikling af service delivery system for Compare Support A/S Eksamensprojekt af Benjamin Andersen Under vejledning af Jens Dahl-Pedersen Juni 2007 Institut for Produktion og Ledelse Danmarks Tekniske Universitet

Læs mere

Sproglig leverandør til erhvervslivet

Sproglig leverandør til erhvervslivet 1 SPROGSKOLER Sproglig leverandør til erhvervslivet Vores kursister siger at det gør en forskel at kunne kommunikere professionelt og problemfrit med udenlandske kunder og leverandører. Når der ikke er

Læs mere

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever HK_Find_din_elevplads_A4_v2.indd 1 22/09/14 09.34 UDGIVET AF ELEVPLADS.DK I SAMARBEJDE MED HK HK Vi arbejder for, at du får et godt arbejdsliv.

Læs mere

Virksomhedsprofil samling

Virksomhedsprofil samling Virksomhedsprofil samling Ventus Download free books at Indhold Fra studie til job 3 Afklaringsfasen 6 Jobsøgning via netværk 10 A.T. Kearney 14 Aller 16 Ambu A/S 17 AP Revision 18 Arla 19 ATP 20 Beierholm

Læs mere

Curriculum Vitae MH. Kommunikation

Curriculum Vitae MH. Kommunikation Curriculum Vitae MH Partner Jobmatch MH 2014 Resumé Jeg er uddannet cand. mag i medieformidlet kommunikation og har gennem studieårene beskæftiget mig med mange forskellige facetter af kommunikation blandt

Læs mere

CV for Helene Damkjær

CV for Helene Damkjær CV for Helene Damkjær Personlige oplysninger Navn: Helene Damkjær Født: 17. april 1976 Civilstand: Gift med Claus Damkjær, Sr. Credit Manager, FIH Erhvervsbank Børn: Rasmus (f. 2006), Anders (f. 2007)

Læs mere

Erfaren HR - og Virksomhedskonsulent tilbyder gratis rekruttering til alle virksomheder! Leveringsdygtig i alle profiler tomik@ikast-brande.

Erfaren HR - og Virksomhedskonsulent tilbyder gratis rekruttering til alle virksomheder! Leveringsdygtig i alle profiler tomik@ikast-brande. Tonny Mikkelsen Erfaren HR - og Virksomhedskonsulent tilbyder gratis rekruttering til alle virksomheder! Leveringsdygtig i alle profiler tomik@ikast-brande.dk Summary Jobcenter Ikast-Brande tilbyder omkostningsfri

Læs mere