CV for Karen Juhl Petersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV for Karen Juhl Petersen"

Transkript

1 CV for Karen Juhl Petersen Jeg er god til at bevare overblikket, arbejder struktureret og med fokus på kvalitet og effektivitet. Det motiverer mig at arbejde i et dynamisk og afvekslende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på både selvstændighed og holdspil. Jeg trives med en bred kontaktflade til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er som person meget netværksorienteret og engagerer mig i de mennesker, jeg kommunikerer med, hvilket gør, at jeg har nemt ved at motivere dem og yde en personlig service. I kraft af min baggrund som tolk og translatør behersker jeg engelsk og spansk flydende. Ansættelser: Aros Kurser (kursusvirksomhed) Koordinator, kursusadministrator, kundekonsulent, formidler og oversætter (løntilskud) Koordinering og administration af kurser, kundevejledning, optimering af præsentationer ihi Bupa (forsikringsselskab) Sagsbehandler, senior customer expert, underviser og projektmedarbejder i Miami Administration, kundeservice, oplæring af nye medarbejdere, internationalt netværkssamarbejde 2010-i dag Social- og Medicinsk Tolkeservice (tolkebureau) Freelance tolk i engelsk og spansk Tolkning mellem danskere og engelsk-/spansktalende personer Lionbridge (virksomhed med løsninger inden for oversættelse og sprogteknologi) Freelance oversætter i spansk og engelsk Oversættelse af EU-dokumenter fra spansk og engelsk til dansk 2006 Forenede Service Vikar (vikarbureau) Koordinator og kundekonsulent (vikariat) Koordinering af hjemmepleje og rengøring for ældre borgere, kundeservice Europa-Kommissionen, Bruxelles Oversætter (praktikophold) Oversættelse af EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Inditex Group (spansk tøjkæde) Administrativ koordinator (vikaransat af to omgange) Koordinering, administration, oversættelse, HR opgaver og kundeservice 2005-i dag Rigspolitiet Freelancetolk i spansk Tolkning mellem spansk og dansk i politi- og retssager 2004 Færdiggørelse af uddannelse og specialeskrivning 2003 Sat & Steekle (sprogskole i Madrid) Underviser i engelsk (i forbindelse med studieophold) Undervisning i engelsk på forskellige niveauer 2003 FOF Aarhus (kursusvirksomhed) Underviser i spansk (studiejob) Undervisning i spansk på begynderniveau

2 Faglig erfaring: Kursusadministrator, koordinator og kundekonsulent hos Aros Kurser med reference til adm. direktør Opgaver: Planlægning, koordinering, afholdelse og evaluering af kurser Administrativ support til firmaets konsulenter Kundeservice- og vejledning, receptionistopgaver Udarbejdelse og optimering af præsentationer og hjemmesider Oversættelse af undervisningsmateriale (fra dansk til engelsk) Uddannelse af medarbejdere: Jeg har stået for koordinering og afholdelse af ca dags kurser, heraf uddannelse af op mod 300 medarbejdere/kursister. Efterfølgende har jeg lavet evalueringer af kurserne. Kundevejledning: Jeg har vejledt kunder i valg af kurser og været god til at sætte mig ind i deres situation. Optimering og kvalitetssikring af præsentationer og hjemmesider: Jeg har udarbejdet undervisningsmateriale og været ansvarlig for optimering og kvalitetssikring af undervisernes kursusmateriale og virksomhedens hjemmeside. Jeg har derfor bidraget til, at firmaets produkt fremstod professionelt og fejlfrit Sagsbehandler, senior customer expert og underviser hos ihi Bupa med reference til mellemleder Opgaver: Sagsbehandling af rejse- og sundhedsforsikringer til kunder fra hele verden, klagesager Kundeservice Udarbejdelse og kvalitetssikring af undervisningsmateriale Undervisning og uddannelse af nye medarbejdere Medarbejdersamtaler, evaluering af nye medarbejdere Uddannelse af nye medarbejdere: Jeg har haft det ledende ansvar for undervisning og uddannelse af ca. 40 nye medarbejdere i firmaets it systemer, arbejdsprocesser og håndtering af kunder. Undervisningen foregik dels i København (på dansk) og dels i Miami (på engelsk og spansk). Udvikling af internationalt projektsamarbejde: Jeg har været ansvarlig for et projektsamarbejde med et stort amerikansk forsikringsselskab, hvilket har lettet arbejdsgangene i virksomheden. Opstart af ny afdeling. Da firmaet åbnede en ny afdeling i Miami, blev jeg udsendt dertil og var med til at starte en hel afdeling op. Jeg fungerede som team leader for et team på 10 ansatte. HR-opgaver: I forbindelse med firmaets nyetablerede afdeling i Miami stod jeg for at koordinere medarbejdernes undervisning og arbejdsopgaver. Jeg lavede desuden evaluering af de 10 medarbejdere, jeg var team leader for i dag. Freelance tolk i engelsk og spansk hos Social- og Medicinsk Tolkeservice med reference til virksomheden Optimering af kommunikationen mellem spansk- og engelsktalende personer og det danske skole- og sundhedsvæsen: Jeg bistår med tolkning på skoler, sygehuse og lægeklinikker.

3 Freelance oversætter i engelsk og spansk hos Lionbridge med reference til projektleder Oversættelse af primært EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Administrativ koordinator hos Forenede Service Vikar med reference til mellemleder Koordinering og planlægning af personlig pleje og rengøring hos ældre borgere. Kundevejledning og klagehåndtering Oversætter i engelsk og spansk hos Europa-Kommissionen (Bruxelles) med reference til mentor Oversættelse af EU-dokumenter fra engelsk og spansk til dansk Administrativ koordinator hos Inditex Group med reference til adm. direktør Koordinering af administrative og personalerelaterede opgaver. Udvidelse og vedligeholdelse af kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland: Servicering via telefon og på de nordiske sprog, engelsk og spansk i dag. Freelance tolk i spansk hos Rigspolitiet med reference til politiet og retten Optimering af kommunikationen mellem spansktalende kriminelle og politiet og retten i Danmark: Jeg bistår med tolkning i forbindelse med politi- og retssager Underviser i engelsk hos Sat & Steekle (Madrid) med reference til virksomheden Undervisning i engelsk på forskellige niveauer. Med min undervisning gav jeg kursisterne muligheden for enten at kunne føre en basissamtale eller at forhandle på engelsk Underviser i spansk hos FOF Aarhus med reference til virksomheden Undervisning i spansk på begynderniveau. Jeg lærte kursisterne at føre en basissamtale på spansk, så de kunne begå sig som turist i spansktalende lande.

4 Uddannelse: Statsautoriseret tolk og translatør, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, 2004 Oversættelse og tolkning mellem dansk og spansk Cand.ling.merc. i spansk, Handelshøjskolen i Aarhus, Fagleksikografisk speciale: Dansk-spansk ordbog om handel med børsnoterede værdipapirer BA i spansk, Syddansk Universitet, BA projekt i grammatisk emne Kurser: Human Resource Management, Akademiuddannelsen i HR enkeltfag, Niels Brock, 2011 Personalepolitik, ledelsesstrategier, rekruttering, udvikling og afvikling af medarbejdere Pc-kørekort, Futurecom, København, 2006 Grundig indsigt i hele MS Office-pakken Trados, Translator s Workbench & Winalign, Handelshøjskolen i Aarhus, 2004 Computerstøttet oversættelse Sprogkompetencer: Engelsk Flydende i både skrift og tale (arbejds- og rejseophold i engelsktalende lande) Spansk Flydende i både skrift og tale (arbejds-, studie- og rejseophold i spansktalende lande) Tysk Konversationsniveau Fransk Basiskendskab (arbejdsophold i Belgien) Skandinavisk Konversationsniveau It-kompetencer: MS Office-pakken, Lotus Notes og Outlook: Superbruger isynergy og Smartweb: Avanceret niveau Søgemaskineoptimering (SEO), opdatering, vedligeholdelse og kvalitetssikring af hjemmesider Personligt: Jeg er 37 år og bor sammen med min kæreste i Vanløse. I min fritid er jeg meget aktiv. Jeg løber, klatrer og træner crossfit flere gange om ugen. Min store lidenskab er at rejse og jeg udnytter gerne denne mulighed, så snart den er der. Jeg har rejst med rygsæk flere gange - især til tredjeverdenslande. Mødet med fremmede kulturer giver mig chancen for ikke blot at udvide mit verdenssyn, men også at udvikle mine fremmedsproglige kompetencer.

5 Referencer: Nedenstående referencer er fra personer i mit faglige netværk. Hvis nogle af dem ønskes uddybet, fremsender jeg gerne de pågældende kontaktinformationer. Anders Rosenlund, uddannelseschef i Aros Kurser ( ): Karen har haft ansvaret for administration af kurser, opdatering af vores hjemmeside og korrekturlæsning, og hun har haft kontakt til vores kunder og potentielle kunder. Hun har teknisk flair og er hurtigt blevet fortrolig med vores avancerede it-systemer. Hun er lærenem og har taget de mange forskelligartede opgaver seriøst. Som kursusadministrator har hun været skarp og præcis og har i den forbindelse bidraget med en række effektiviseringer af de administrative arbejdsgange hos os. Mikkel Gudsøe, underviser i Aros Kurser ( ): I have had the pleasure of working with Karen through the courses in Negotiation and Conflict Resolution that I conduct at Aros Kurser. Karen has been a great help and truly professional and on time in handling all aspects of securing a smooth operation of the courses and a very pleasant person to cooperate with in all matters related to the tasks. Marcela de Menendez, team leader i ihi Bupa ( ): Karen har bl.a. været ansvarlig for træning af vores nye medarbejdere, og hun har gjort et fremragende stykke arbejde. Hun er en meget behagelig og hjælpsom person, som ved hvordan hun hurtigt kan sætte sig ind i et problem og finde en løsning. Karen har vist stor interesse for sit job og har altid deltaget i projekter for at forbedre de interne processer og udviklingen i den afdeling, hun har arbejdet i. Det har været en fornøjelse at have Karen i mit team og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger. Laurence Pastré, Senior Customer Expert i ihi Bupa ( ): Integrity, high level of service, strong professional skills and a fantastic personality are the key words to describe Karen as a strong professional and a very trusted and endearing colleague. Karen is absolutely a great added value for any company and is one of the few people capable to make a working place a better place to be. Anne Fabrin, oversætter i Generaldirektoratet for Oversættelse, Europa-Kommissionen ( ): Da Karen var praktikant i Europa-Kommissionen, havde jeg fornøjelsen af at være hendes vejleder. Det var ikke svært, for Karen er kvik, omhyggelig og ikke bange for nye opgaver. Hun er udadvendt og positiv og derfor meget rar at arbejde sammen med. Hun faldt hurtigt til og har en særlig evne til at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas.

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3.

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3. Ansøgning Skarp & kreativ kommunikatør Som nyuddannet kandidat i markedsføring, tidligere selvstændig med egen detailvirksomhed, og adskillige uddannelsesforløb bag sig, da er jeg den rette nye markedsførings-

Læs mere

Rey Consulting - Konsulent CV

Rey Consulting - Konsulent CV Personlige oplysninger: Maria Rey Jacobsen Hagbardsvej 37, 3650 Ølstykke Mobil: 5240 3904 Profil: Jeg er en forretnings- og løsningsorientret konsulent med fokus på optimering af brugernes anvendelse af

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

Kære samarbejdspartner

Kære samarbejdspartner Bibi Schou Madsen konferencekoordinator Kære samarbejdspartner Vi sender jer her en folder indeholdende navne og kompetencer på fem af vores medarbejdere i Odense Sport & Event. Det er alle dygtige og

Læs mere

Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK

Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK Vi har igennem en længere årrække nydt stor glæde af at samarbejde med Workindenmark. De yder altid en høj service i at formidle vores ledige

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Danskunderviser på Danskuddannelser for voksne udlændinge på Roskilde Sprogcenter i fast stilling.

Danskunderviser på Danskuddannelser for voksne udlændinge på Roskilde Sprogcenter i fast stilling. Erhvervserfaring August 2008 Juni 2008 April 2008 - Juni 2008 Sept. 2007 Feb 2008 April 2007 Juni 2007 Dec. 2006 April 2007 Aug. 2006 Dec 2006 Juni 2006 Aug. 2004 Juni 2006 Danskunderviser på Danskuddannelser

Læs mere

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring.

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network søger praktikanter med talent for kommunikation

Læs mere

ROSEANNA ERIKSEN PERSONLIGE DATA GENERELT GÆLDENDE FOR HIDTIDIG BESKÆFTIGELSE. 1 Roseanna Eriksen

ROSEANNA ERIKSEN PERSONLIGE DATA GENERELT GÆLDENDE FOR HIDTIDIG BESKÆFTIGELSE. 1 Roseanna Eriksen PERSONLIGE DATA Navn Fødselsdag Nationalitet Adresse Telefon E-mail Roseanna Eriksen 21.12.1984 Dansk Silkeborgvej 116 st. tv, 8000 Århus C +45 60 24 19 55 Roseanna_eriksen@hotmail.com GENERELT GÆLDENDE

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2013

Tilfredshedsundersøgelse 2013 Tilfredshedsundersøgelse 2013 [Institutionsnavn] Spørgeskema Erhvervsakademier Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har som

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Juli 2012 Side 1 af 7 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI HAR

Læs mere

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam Praktikforløb i udlandet I Vancouver, Canada som bygningsdesigningeniør hos Dragados Canada Forord Rapporten er udfærdiget som en del af grundlaget for tildeling af legat, i forbindelse med afholdelse

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager CV DATA: Navn: Matilde Halkier Adresse: Puggaardsgade 4, 1.tv. 1573 KBH V Født: 03.05.1990 Telefon: +45 40 53 90 06 E-mail: matildehalkier90@gmail.com Mit navn er Matilde Halkier, og jeg søger et deltidsarbejde.

Læs mere

Job søges som designer/designassistent

Job søges som designer/designassistent Job søges som designer/designassistent i Midtjylland Jeg hedder Mie Vinther Nielsen, jeg er 24 år og boende i Aarhus. Jeg er færdiguddannet designteknolog og bachelor med speciale i fashion design fra

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

PRAKTIKPLAN FOR ADMINISTRATION

PRAKTIKPLAN FOR ADMINISTRATION PRAKTIKPLAN FOR ADMINISTRATION AFTALEPERIODE: VIRKSOMHED: ELEV: UDDANNELSESANSVARLIG: God uddannelse kræver planlægning. Et veltilrettelagt uddannelsesforløb er et vigtigt grundlag, som er med til at sikre,

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg September 2012 Side 1 af 10 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit praktikophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

Bachelor. International Virksomhedskommunikation SYDDANSKUNIVERSITET.DK

Bachelor. International Virksomhedskommunikation SYDDANSKUNIVERSITET.DK Bachelor International Virksomhedskommunikation International Virksomhedskommunikation SYDDANSKUNIVERSITET.DK Vælg virksomhedskommunikation Når du starter på en BA-uddannelse i International Virksomhedskommunikation,

Læs mere

1 www.theanielsen.dk www.tbbn.dk

1 www.theanielsen.dk www.tbbn.dk 1 www.theanielsen.dk 2 www.theanielsen.dk kompetenceliste Adobe programmer Adobe Photoshop «««««Adobe Illustrator ««««Adobe InDesign ««««Adobe Dreamweaver ««««Adobe Flash «««Adobe Bridge ««Adobe Acrobat

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2013

Tilfredshedsundersøgelse 2013 Tilfredshedsundersøgelse 213 - Svarprocent: 67% (64/96) Studieglæde 75 75 75 71 71 69 69 [+2] 68 69 65 66 [+2] 66 [-2] 65 [+2] 62 [-2] 2 Studieglæde 1. Hvor tilfreds er du alt i alt med din uddannelse?

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune 1 of 5 Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune Bilag til møde i udvalget for Plan, udvikling og kultur den xx 2016. Kandidater/område Kort begrundelse/uddrag Indstiller(e) Udøvende kunstnere

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

Driftschef (COO) til Vicuras

Driftschef (COO) til Vicuras Driftschef (COO) til Vicuras Er du vores nye udadvendte, ansvarsbevidste og loyale driftschef/coo? Vicuras søger lige nu en dedikeret driftschef, der kan sikre en stabil drift af meget høj kvalitet samt

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2010

Tilfredshedsundersøgelse 2010 Tilfredshedsundersøgelse 2010 [Institutionsnavn] Spørgeskema Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har som studerende på [Institutionsnavn].

Læs mere

Curriculum Vitae f harlotta Dkhar

Curriculum Vitae f harlotta Dkhar C u r r i c u l u m V i t a e f o r C harlotta Dkhar Charlotta Natasha Dkhar Ballerup E-mail: cd80@live.dk Fødselsdato: 21/07-1980 Resumé Jeg er 35 år og studerer Handelsøkonom på CPH Business. Jeg har

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Kelly Financial Resources

Kelly Financial Resources Kelly Financial Resources Talent News Controllere Marts 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kfr@kellyservices.dk www.kellyfinance.dk Vi har talenterne! Vidste du at 85% af de potentielle kandidater

Læs mere

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Kar råd riere giv nin g Mål og krav Det at skrive et cv og en ansøgning kan for nogle være en stor udfordring dels får du mange forskellige råd

Læs mere

Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015

Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015 Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015 Sammenfatning Der er generelt stor tilfredshed med semesterets forløb, og 6 af 8 studerende angiver, at de har fået meget stort og stort læringsudbytte,

Læs mere

Detaljer. Detaljer og nøjagtighed. Det er to

Detaljer. Detaljer og nøjagtighed. Det er to Tolke skader sikkerheden i sundhedsvæsenet og retssystemet Ord der misforstås, manglende viden om fagsprog og uvished om etiske regler. Dårlige tolke er en del af hverdagen i de danske retssale og på sygehusene.

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016

Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016 Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016 1 Dine kompetencer Formidling I CV og ansøgning Formidling i jobsamtaler Dine Guldhistorier KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN

Læs mere

1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7

1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7 I ndhold 1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7 4. MINE ERFARINGER FRA FRITI DS OG FORENINGSLI V SAMT FOLKEOPLYSNING... 8 FRIVILLIGT

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde.

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde. Curriculum Vitae Navn: Anette Frost Adresse: Post nr./by: Mobil: +45 31 67 63 93 E-mail: AnetteFrostWork@gmail.com Linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/anettefrost Hjemmeside: www.anettefrost.dk

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Ordblinde elever i 7. 10. klasse

Ordblinde elever i 7. 10. klasse VIA University College - 5. feb. 2015 Ordblinde elever i 7. 10. klasse Workshop 6 Gitte Skipper - giski@aarhus.dk Hanne Mette Kristensen - hanpa@aarhus.dk En guldkaramel VIA University College 5. feb.

Læs mere

Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk. 12 meter 7 personer. Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk

Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk. 12 meter 7 personer. Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk VELKOMMEN The investment in time and energy creating a network will only be worth while if you are genuinely interested in the people in it sustaining it for purely selfish reasons won t work VELKOMMEN

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Maja Pedersen INFO FAGLIGE KOMPETENCER. Marketing: Innovation og forretningsudvikling: Analyse: Kongefolden 6, stuen midtfor, 8660 Skanderborg

Maja Pedersen INFO FAGLIGE KOMPETENCER. Marketing: Innovation og forretningsudvikling: Analyse: Kongefolden 6, stuen midtfor, 8660 Skanderborg INFO Navn: Adresse: Mobil: Fødselsdato: E- mail: Maja Pedersen Kongefolden 6, stuen midtfor, 8660 Skanderborg 23 48 05 25 17. marts 1981 maja_pedersen@hotmail.com FAGLIGE KOMPETENCER Marketing: Planlægning

Læs mere

Personlige data: Vibeke Rasmussen. Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v Frederiksberg. Tlf.:

Personlige data: Vibeke Rasmussen. Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v Frederiksberg. Tlf.: CV Personlige data: Vibeke Rasmussen Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v. 2000 Frederiksberg Tlf.: 28 92 38 97 E-mail: vibeke.rasmussen@mail.dk Geografisk dækning i hvilket område ønskes beskæftigelse: Referencer:

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos 2 Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til er et speciale hos Rekruttering til både vikariater og faste jobs indenfor og fødevareindustrien er et speciale hos. Vi har stor erfaring med at finde

Læs mere

I n f o r m a t i o n s f o l d e r. læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN

I n f o r m a t i o n s f o l d e r. læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN I n f o r m a t i o n s f o l d e r læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN LÆGESE Kan du huske hende der lægesekretæren nede i lægehuset? Hende den pæne dame i skranken, hende der taler i telefon,

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Generelle lederkompetencer mellemledere

Generelle lederkompetencer mellemledere Generelle lederkompetencer mellemledere Personale- og teamledelse: min. niveau 3 Skaber et godt arbejdsklima gennem information, dialog og involvering Har øje for den enkeltes talenter og ressourcer Sikrer

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. 2 Politisk betjening - Lede opad

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Oktober 2012 Side 1 af 8 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Danmark BPS, IT Solutions Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Nyhedsmail nr. 24 onsdag den 11. september 2013 Emner: Status på integration KM Statusopdateringer Dødsattester Borgerlige

Læs mere

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Rapport for IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Udarbejdet af FORORD Kandidatundersøgelsen for Idræt og Idrætsteknologi 2014 blev foretaget af Karrierecentret ved Aalborg Universitet i samarbejde med School of Medicine

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk KOMMENTARERNE ER IKKE SYNTETISERET HER DA DE ER SÅ ENKELTSTÅENDE AT DET IKKE SYNES MULIGT. DER VAR GENEREL TILFREDSHED MED VEJLEDNINGEN Generelle oplysninger

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

EPJ implementeringsdrejebog fra Business Case til praktisk implementering. Region Nordjylland

EPJ implementeringsdrejebog fra Business Case til praktisk implementering. Region Nordjylland EPJ implementeringsdrejebog fra Business Case til praktisk implementering Region Nordjylland Agenda Metode til at udarbejde implementeringsdrejebogen Forankring af EPJ projektet i klinikken Kan det lade

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN OPTIMER DIN URL Når du opretter din LinkedIn-profil, får du som standard en url (www.linkedin.com/juliepoulsen), som indeholder tal

Læs mere

Sprogtest via Skype - Rapport Kgs. Lyngby, September 2013

Sprogtest via Skype - Rapport Kgs. Lyngby, September 2013 Intro Projekt Sprogtest via Skype er støttet af Kulturministeriets puljemidler til udvikling og omstilling af den lokale folkeoplysning, administreret af Dansk Folkeoplysnings Samråd. Studieskolen v/ Christoph

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2013. CBS Indekseret benchmarking af daguddannelserne

Dimittendundersøgelse 2013. CBS Indekseret benchmarking af daguddannelserne Dimittendundersøgelse CBS Indekseret benchmarking af daguddannelserne CBS / Dimittendundersøgelse / Daguddannelserne / Læsevejledning Benchmarkingrapporten har til formål at gøre det relativt enkelt at

Læs mere

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET 1 CA Når din karriere er vigtig GRATIS STUDIEMEDLEMSSKAB FEDE KURSER & WORKSHOPS JOBSØGNING PERSONLIG UDVIKLING IT KURSER RÅDGIVNING

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

Velkommen til webinar om Evaluatorrollen i Horizon Vi starter kl Test venligst lyden på din computer ved at køre Audio Setup Wizard.

Velkommen til webinar om Evaluatorrollen i Horizon Vi starter kl Test venligst lyden på din computer ved at køre Audio Setup Wizard. Velkommen til webinar om Evaluatorrollen i Horizon 2020 Vi starter kl. 14.00. Test venligst lyden på din computer ved at køre Audio Setup Wizard. Evaluatorrollen i Horizon 2020 Lasse Wolthers law@ufm.dk

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

DIMITTENDUNDERSØGELSE 2014 DET TEKNISK-NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET

DIMITTENDUNDERSØGELSE 2014 DET TEKNISK-NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET DIMITTENDUNDERSØGELSE 2014 DET TEKNISK-NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET Rapport for KANDIDATUDDANNELSEN I LANDINSPEKTØRVIDENSKAB AAU KØBENHAVN UDARBEJDET AF FORORD Baggrund og formål Som et led i den kontinuerlige

Læs mere

TEMADAG: HK-FAGLIGHEDERNE I FOKUS

TEMADAG: HK-FAGLIGHEDERNE I FOKUS TEMADAG: HK-FAGLIGHEDERNE I FOKUS TÆT PÅ MEDLEMMERNES FAGLIGHED MIKKEL WOLF RASMUSSEN, DIRECTOR ADVICE A/S LOUISE KJÆR MANSFELDT, SENIOR ADVISOR ADVICE A/S HK-faglighederne binder Danmark sammen og skaber

Læs mere

Karen Bang Madsen Gjelstensåsen 251 3650 Ølstykke Mobil: 26 28 38 41 Email: karen.bang.madsen@gmail.com

Karen Bang Madsen Gjelstensåsen 251 3650 Ølstykke Mobil: 26 28 38 41 Email: karen.bang.madsen@gmail.com Resumé: Den røde tråd i mit arbejdsliv har været sekretær-/koordinatorrollen i bred forstand, hvor målet er at planlægge og koordinere en kompleks hverdag med mange aktiviteter. Jeg er vant til at arbejde

Læs mere

Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University

Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University Mwansa Tilsted Mumba Tlf. nr. 60 29 20 11 Mwansa91@hotmail.com Motivation Da jeg startede på Ingeniørhøjskolen Aarhus gik jeg direkte fra

Læs mere

Strategiplan for Internationalt Udvikling på DfL

Strategiplan for Internationalt Udvikling på DfL Strategiplan for Internationalt Udvikling på DfL Internationalt udvalget har udarbejdet følgende forslag, som er opdelt under to overskrifter: DFL ud i verden og Verden ind i DFL DFL ud i verden At udvide

Læs mere

Essential Skills for New Managers

Essential Skills for New Managers Essential Skills for New Managers Poynter Institute 7.-12. december 2014 1 Overskrifterne for kurset var: How to establish your credibility as a leader, even if you are new in your role. How to provide

Læs mere

I Bruxelles som praktikant

I Bruxelles som praktikant I Bruxelles som praktikant Hvorfor valgte du praktik på Grønlands repræsentationen i Bruxelles? Kan du klare dit studie samtidig med praktikken? Hvad er arbejdsopgaverne i repræsentationen? Hvad skriver

Læs mere

Studerendes studie og jobsøgning

Studerendes studie og jobsøgning 2012 Studerendes studie og jobsøgning De er forkælede, drikker for meget, dyrker for lidt motion, teoretikere der ikke er gearet til erhvervslivet, karriereorienterede, innovative, økonomisk pressede,

Læs mere

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ADMINISTRATIVE UDDANNELSER SERVICEØKONOM erhvervsuddannelse + specifikke krav SPORTSMANAGEMENT, PROF.BA (overbygning) ADGANGSKRAV: Markedsføringsøkonom, serviceøkonom, finansøkonom INTERNATIONAL HOSPITALITY

Læs mere

FAGLÆRT RENGØRINGSTEKNIKER (TRIN 1) SERVICEASSISTENT (TRIN 2) Uddannelsesmuligheden for at blive. indenfor rengøringsservice OPSTART UGE 38 2015

FAGLÆRT RENGØRINGSTEKNIKER (TRIN 1) SERVICEASSISTENT (TRIN 2) Uddannelsesmuligheden for at blive. indenfor rengøringsservice OPSTART UGE 38 2015 ERHVERVSUDDANNELSE RENGØRINGSTEKNIKER (TRIN 1) SERVICEASSISTENT (TRIN 2) Uddannelsesmuligheden for at blive FAGLÆRT indenfor rengøringsservice OPSTART UGE 38 2015 TRIN 1: RENGØRINGSTEKNIKER TRIN 2: SERVICEASSISTENT

Læs mere

FKB-Kredsmøde. Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen. Side 1

FKB-Kredsmøde. Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen. Side 1 FKB-Kredsmøde Katastrofe- og Side 1 Agenda Hvad er status på Katastrofe og og hvor langt er vi nået? Uddannelsessystemet Forskellige typer af efteruddannelsesmuligheder Side 2 Uddannelsens forløb Side

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit praktikophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan

Læs mere

Udlandssemester på The University of Queensland

Udlandssemester på The University of Queensland Udlandssemester på The University of Queensland Info: Alex Amâsa Olsen 23 år Studieretning: Maskin Ingeniør på DTU Bor: Kgs. Lyngby, Danmark ( skrivende stund i praktik I Sydney, Australien) Hvad: Udvekslingssemester

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit praktikophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan

Læs mere

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Virksomhedsnavn Adresse Postnummer Att.: Hr. XX HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Frederiksberg d. 15. oktober 2009 Jeg har med stor interesse læst jeres stillingsannonce vedrørende jobbet som.. på Jobindex

Læs mere

Sammenfatning af evaluering efter 2 år fra dimittend evaluering Hold: E04B, E05A og E05B Juni 2011.

Sammenfatning af evaluering efter 2 år fra dimittend evaluering Hold: E04B, E05A og E05B Juni 2011. Sammenfatning af evaluering efter 2 år fra dimittend evaluering Hold: E04B, E05A og E05B Juni 2011. 1. Indledning Rapporten sammenligner evalueringerne foretaget på hold E04B december 2009, hold E05A august

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. Ledelsesgrundlaget viser ledelsesfunktionerne i Guldborgsund

Læs mere

- det handler om mennesker...

- det handler om mennesker... University - det handler om mennesker... Mette Danielsen, delikatesseleder i Superbest: Jeg går på uddannelsen Ledelse i praksis - det er super godt og meget lærerigt med masser af gode værktøjer, som

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere